Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 768 din 14 iunie 2006  privind acordarea in anul 2006 a sprijinului financiar pentru infiintarea de plantatii viticole, pomicole si de arbusti fructiferi    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 768 din 14 iunie 2006 privind acordarea in anul 2006 a sprijinului financiar pentru infiintarea de plantatii viticole, pomicole si de arbusti fructiferi

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 541 din 22 iunie 2006
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, al <>art. 9 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 privind exploatatiile agricole, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 166/2002 , cu completãrile ulterioare, şi al <>art. 17 alin. (2) din Legea pomiculturii nr. 348/2003 ,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
(1) Statul acorda sprijin financiar producãtorilor agricoli, persoane fizice sau juridice, organizati în exploataţii agricole, potrivit prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 , aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 166/2002 , cu completãrile ulterioare, care deţin sau administreazã exploataţii agricole comerciale, pentru înfiinţarea de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(2) Sprijinul financiar pentru înfiinţarea plantaţiilor viticole cu soiuri nobile pentru struguri de masa şi de vin, admise în cultura, este de 5.540 lei (RON)/ha.
(3) Sprijinul financiar pentru înfiinţarea plantaţiilor pomicole cu specii semintoase - mar, par - este de 1.998 lei (RON)/ha şi cu specii samburoase - cais, piersic, prun, visin, migdal şi nuc - este de 989 lei (RON)/ha.
(4) Sprijinul financiar pentru înfiinţarea plantaţiilor de arbuşti fructiferi este de 1.133 lei (RON)/ha.
ART. 2
Suprafeţele minime eligibile pentru care se acorda sprijin financiar sunt:
a) vita-de-vie - de la 1 ha inclusiv;
b) pomi fructiferi - de la 1 ha inclusiv;
c) arbuşti fructiferi - de la 0,3 ha inclusiv.
ART. 3
Sprijinul financiar se acorda beneficiarilor prevãzuţi la art. 1 pe baza cererilor scrise al cãror model este prevãzut în anexele nr. 1.a) şi 1.b).
ART. 4
(1) Cererile solicitanţilor pentru sprijin financiar vor fi însoţite de urmãtoarele documente:
a) copie de pe documentul care face dovada dreptului de proprietate asupra terenului sau de pe contractul de arendare a terenurilor destinate infiintarii de plantaţii viticole cu soiuri nobile pentru struguri de masa şi de vin, de plantaţii pomicole şi de arbuşti fructiferi;
b) copie de pe buletinul/cartea de identitate pentru persoana fizica şi copie de pe certificatul de înmatriculare şi certificatul de înregistrare fiscalã pentru persoana juridicã;
c) documentul care atesta înscrierea în Registrul fermelor sau, dupã caz, în Registrul plantaţiilor viticole la direcţiile pentru agricultura şi dezvoltare ruralã judeţene şi, respectiv, a municipiului Bucureşti;
d) lista soiurilor de vita-de-vie, pomi şi arbuşti fructiferi propuse pentru înfiinţarea de plantaţii vitipomicole, în conformitate cu prevederile în vigoare ale Catalogului oficial al soiurilor de plante de cultura din România sau, dupã caz, ale Listei soiurilor cultivate prevãzute în cataloagele ţãrilor membre ale Uniunii Europene şi cu zonarea speciilor şi soiurilor de vita-de-vie, pomi şi arbuşti fructiferi din legislaţia în vigoare;
e) copie de pe proiectul de înfiinţare a plantaţiei viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi pe suprafata minima de 3 ha la vita-de-vie, 2 ha la pomi şi 0,5 ha la arbuşti fructiferi, avizat de unitãţile de cercetare-dezvoltare de profil din zona;
f) copie de pe certificatul de valoare biologica, cu menţionarea categoriei materialului sãditor viticol, pomicol şi de arbuşti fructiferi, emis de pepiniera furnizoare.
(2) Cererile solicitanţilor pentru sprijin financiar, însoţite de actele doveditoare prevãzute la alin. (1), se depun la primãriile pe raza cãrora se afla amplasat terenul, în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, şi se înregistreazã într-un registru de evidenta a cererilor pentru acordarea unui sprijin direct al statului producãtorilor agricoli prevãzuţi la art. 1.
(3) Cererile prevãzute la art. 3 sunt verificate de cãtre o comisie alcãtuitã din reprezentantul centrului agricol, reprezentantul sucursalei judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, a Agenţiei de Plati şi Intervenţie pentru Agricultura, denumita în continuare APIA, şi inspectorul teritorial al Inspecţiei de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol, denumita în continuare ISCTV.
(4) Comisia prevãzutã la alin. (3) preia cererile depuse potrivit alin. (2), le verifica, întocmeşte Centralizatorul cererilor pentru acordarea unui sprijin financiar de înfiinţare a plantaţiilor viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi şi îl afişeazã la sediul primãriilor comunelor, oraşelor, municipiilor şi sectoarelor municipiului Bucureşti, în termen de 20 de zile de la data depunerii cererilor, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2.
(5) Producãtorii agricoli care au fost omisi din centralizatorul cererilor pentru sprijin financiar sau cãrora li s-a stabilit o suma în lei mai mica decât cea la care sunt îndreptãţiţi potrivit prezentei hotãrâri pot depune contestaţii la sediul primãriilor în termen de 5 zile de la data afişãrii centralizatorului cererilor pentru sprijin financiar prevãzut la alin. (4).
(6) Comisia stabilitã prin decizie a directorului sucursalei judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, a APIA soluţioneazã contestaţiile în termen de 5 zile de la data depunerii acestora şi dispune, dupã caz, întocmirea listelor suplimentare.
(7) Comisia prevãzutã la alin. (3) transmite centralizatorul cererilor pentru sprijin financiar şi, dupã caz, listele suplimentare împreunã cu actele doveditoare prevãzute la alin. (1) la sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, ale APIA.
ART. 5
Condiţiile de eligibilitate pentru acordarea sprijinului financiar al statului producãtorilor agricoli conform art. 1 sunt urmãtoarele:
a) sa detina sau sa administreze o exploatatie agricolã comercialã de profil;
b) înfiinţarea plantaţiilor de vita-de-vie cu soiuri nobile pentru struguri de masa şi de vin, a plantaţiilor de pomi şi arbuşti fructiferi cu o structura de specii şi soiuri cu respectarea prevederilor Catalogului oficial al soiurilor de plante de cultura din România, aprobat prin ordin al ministrului agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale, precum şi a Listei soiurilor cultivate prevãzute în cataloagele ţãrilor membre ale Uniunii Europene;
c) înfiinţarea plantaţiilor viticole în podgoriile şi centrele viticole din arealele consacrate, a plantaţiilor pomicole şi de arbuşti fructiferi amplasate în zone, bazine şi centre pomicole, cu soiuri admise în cultura, sa corespundã lucrãrii de zonare a speciilor şi soiurilor;
d) solicitantul sprijinului financiar trebuie sa fie înscris în Registrul fermelor şi, dupã caz, în Registrul plantaţiilor viticole;
e) pentru suprafeţele de minimum 3 ha la vita-de-vie, 2 ha la pomi şi 0,5 ha la arbuşti fructiferi este necesar sa existe un proiect de înfiinţare a plantaţiei avizat de unitãţile de cercetare-dezvoltare de profil din zona;
f) folosirea la plantare a materialului sãditor vitipomicol din categoria certificat obţinut din producţia interna sau din import. În situaţia în care nu exista material sãditor vitipomicol autohton din categoria certificat, la soiul/soiurile folosite pentru plantare se admite categoria standard la vita-de-vie şi categoria C.A.C. (conformitas agraria communitatis) la pomi şi arbuşti fructiferi.
ART. 6
Nu se acorda sprijin financiar pentru înfiinţarea plantaţiilor viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi producãtorilor agricoli care au beneficiat de alte forme de sprijin financiar pentru aceleaşi suprafeţe de teren.
ART. 7
(1) Sucursala judeteana, respectiv a municipiului Bucureşti, a APIA, în baza centralizatoarelor de cereri şi a documentelor depuse de producãtorii agricoli, întocmeşte Centralizatorul suprafeţelor şi sumelor necesare infiintarii de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3, şi îl transmite la APIA.
(2) În baza centralizatoarelor transmise de sucursalele judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, APIA întocmeşte Centralizatorul suprafeţelor şi sumelor necesare infiintarii de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4, şi îl transmite la Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(3) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale solicita Ministerului Finanţelor Publice deschiderea creditelor bugetare în baza Situaţiei centralizatoare privind sumele cuvenite producãtorilor agricoli pentru sprijin financiar la înfiinţarea de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi, întocmitã conform modelului prevãzut în anexa nr. 5.
(4) Dupã aprobarea de cãtre Ministerul Finanţelor Publice a cererii pentru deschiderea creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale alimenteazã contul APIA pentru a se dispune de sumele de plata necesare acordãrii sprijinului financiar.
ART. 8
(1) Plata sprijinului financiar cãtre beneficiari se face dupã întocmirea de cãtre comisia prevãzutã la art. 4 alin. (2) a Procesului-verbal de recepţie a lucrãrilor de înfiinţare a plantaţiei viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi, conform modelului prezentat în anexa nr. 6.
(2) Procesul-verbal prevãzut la alin. (1) se depune la sucursala judeteana, respectiv a municipiului Bucureşti, a APIA.
ART. 9
(1) Recepţia lucrãrilor de înfiinţare a plantaţiei viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi se face pana la data de 30 iulie pentru plantarile de primavara şi pana la data de 30 noiembrie pentru plantarile de toamna.
(2) În termen de 20 de zile de la împlinirea termenelor prevãzute la alin. (1) sucursala judeteana, respectiv a municipiului Bucureşti, a APIA efectueazã plãţile în contul beneficiarilor spijinului financiar.
ART. 10
(1) Înstrãinarea, deteriorarea sau pierderea registrelor de evidenta a cererilor pentru acordarea sprijinului financiar şi a documentelor de recepţie a lucrãrilor de înfiinţare a plantaţiilor de vita-de-vie, pomi şi arbuşti fructiferi constituie contravenţie şi se sancţioneazã cu amenda de la 5.000 lei (RON) la 10.000 lei (RON).
(2) Încasarea sumelor de la bugetul de stat în mod necuvenit, prin înscrierea de date sau atestarea de situaţii neconforme cu realitatea pe documentele încheiate potrivit modelelor prevãzute în anexele nr. 1-6, constituie contravenţie şi se sancţioneazã cu amenda de la 10.000 lei (RON) la 20.000 lei (RON).
(3) Sumele primite necuvenit se recupereazã aplicându-se dispoziţiile privind penalitãţile prevãzute de legislaţia fiscalã.
(4) Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevãzute la art. 10 se fac de cãtre reprezentanţii APIA.
(5) Contravenientul poate achitã, pe loc sau în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal de constatare a contravenţiilor ori, dupã caz, de la data comunicãrii acestuia, jumãtate din minimul amenzii prevãzute la art. 10, agentul constatator fãcând menţiune despre aceasta posibilitate în procesul-verbal de constatare a contravenţiilor.
ART. 11
Prevederile art. 10 referitoare la contravenţii se completeazã cu dispoziţiile Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin Legea nr. 180/2002, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 12
Anexele nr. 1-6 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CALIN POPESCU-TARICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Gheorghe Flutur

Ministrul administraţiei şi internelor,
Vasile Blaga

p. Ministrul finanţelor publice,
Doina-Elena Dascalu,
secretar de stat

Bucureşti, 14 iunie 2006.
Nr. 768.

ANEXA 1.a)

Comuna (oraşul, municipiul) ......................
Nr. de înregistrare ............./................

CERERE
pentru acordarea unui sprijin financiar persoanelor fizice care înfiinţeazã plantaţii viticole cu soiuri nobile pentru struguri de masa şi de vin, plantaţii pomicole şi de arbuşti fructiferi

Domnul/Doamna ....................., domiciliat/domiciliata în localitatea ....................., str. .................... nr. ....., judeţul .............., BI/CI seria ....... nr. ..........., eliberat/eliberata de ................, la data de ..............., CNP ................., nr. poziţie în Registrul fermelor/nr. parcele viticole în Registrul plantaţiilor viticole .............., în baza actelor doveditoare anexate la prezenta cerere solicit un sprijin financiar pentru înfiinţarea de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi, dupã cum urmeazã:



──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cultura U.M. Sprijin Total sprijin
crt. (ha) financiar financiar
[lei (RON)/ha] [lei (RON)]
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Vita-de-vie
2. Pomi fructiferi
3. Arbuşti fructiferi
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: x x
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



Declar pe propria rãspundere ca suprafeţele propuse pentru înfiinţarea de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi corespund realitãţii din teren.
Mentionez ca am depus cerere pentru sprijin financiar şi în localitatea ............................. pentru suprafata de ................... la cultura ............................... .
Ma oblig sa particip la receptionarea lucrãrilor de înfiinţare a plantaţiei viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi împreunã cu comisia prevãzutã în Hotãrârea Guvernului nr. 768/2006 şi sa restitui sumele necuvenite, în condiţiile în care nu realizez lucrãrile de înfiinţare a plantaţiei viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi.
Pentru primirea ajutorului financiar aprobat, plata aferentã acestuia se va face în contul personal nr. .............., deschis la unitatea Casei de Economii şi Consemnaţiuni CEC - S.A. din localitatea ................., judeţul ...................., sau la Banca ............................. din localitatea .........................., judeţul .....................



Beneficiarul sprijinului, Se aproba


Semnatura .................. Inspector APIA, ..............................
Numele şi prenumele ........ (numele şi prenumele)
Semnatura ............... Ştampila ...........
Data ....................... Inspector ISCTV, .............................
(numele şi prenumele)
Semnatura ............... Ştampila ...........
Inginer centrul agricol, .....................
(numele şi prenumele)
Semnatura ............... Ştampila ...........
Data .........................................


ANEXA 1.b)



Comuna (oraşul, municipiul) ...................
Nr. de înregistrare ...........................

CERERE
pentru acordarea unui sprijin financiar persoanelor juridice care
înfiinţeazã plantaţii viticole cu soiuri nobile pentru struguri de masa şi
de vin, plantaţii pomicole şi de arbuşti fructiferi

Unitatea ..................., cu sediul în localitatea ...................,
judeţul ..........., str. ............ nr. ..., CUI/CIF ............., telefon
..........., fax .........., e-mail ..........., reprezentatã prin împuternicit
.................................., cu domiciliul în localitatea .............,
(numele, prenumele şi funcţia)
str. ............ nr. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ..., sectorul/judeţul
.........., BI/CI ........, seria .........., nr. ....... eliberat/eliberata de
..................., la data de ............., CNP ............, nr. poziţie în
Registrul fermelor/nr. parcele viticole în Registrul plantaţiilor viticole
..............., în baza actelor doveditoare anexate la prezenta cerere solicit
un sprijin financiar pentru înfiinţarea de plantaţii viticole, pomicole şi de
arbuşti fructiferi, dupã cum urmeazã:

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cultura U.M. Sprijin Total sprijin
crt. (ha) financiar financiar
[lei (RON)/ha] [lei (RON)]
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Vita-de-vie
2. Pomi fructiferi
3. Arbuşti fructiferi
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: x x
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Declar pe propria rãspundere ca suprafeţele propuse pentru înfiinţarea de
plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi corespund realitãţii din
teren.
Mentionez ca am depus cerere pentru sprijin financiar şi în localitatea
.......................... pentru suprafata de ................... la cultura
............................... .
Ma oblig sa particip la receptionarea lucrãrilor de înfiinţare a plantaţiei
viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi împreunã cu comisia prevãzutã în
Hotãrârea Guvernului nr. 768/2006 şi sa restitui sumele necuvenite, în
condiţiile în care nu realizez lucrãrile de înfiinţare a plantaţiei viticole,
pomicole şi de arbuşti fructiferi.
Pentru primirea ajutorului financiar aprobat, plata aferentã acestuia se
va face în contul unitãţii IBAN nr. ....., deschis la Banca ...................
din localitatea ............................, judeţul .........................

UNITATEA Se aproba


Semnatura .................. Inspector APIA, ..............................
Numele şi prenumele ........ (numele şi prenumele)
Ştampila ................... Semnatura ............... Ştampila ...........
Inspector ISCTV, .............................
Data ....................... (numele şi prenumele)
Semnatura ............... Ştampila ...........
Inginer centrul agricol, .....................
(numele şi prenumele)
Semnatura ............... Ştampila ...........
Data .........................................


ANEXA 2



CENTRUL LOCAL APIA
Localitatea ..........................
Judeţul ..............................

CENTRALIZATORUL
cererilor pentru acordarea unui sprijin financiar de înfiinţare
a plantaţiilor viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi
în anul ..............

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Infiintari de plantaţii
──────────────────────────────────────────────────────
Nr. Persoana Viticole Pomicole Arbuşti TOTAL
crt. fizica/ fructiferi
juridicã ──────────────────────────────────────────────────────
-ha- -lei -ha- -lei -ha- -lei -ha- -lei
(RON)- (RON)- (RON)- (RON)-
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL
localitate:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Reprezentantul local APIA,
Numele şi prenumele ...................
Semnatura .............................
Ştampila ..............................
Data ..................................



ANEXA 3



SUCURSALA APIA
A JUDEŢULUI ............

CENTRALIZATORUL
suprafeţelor şi sumelor necesare infiintarii de plantaţii viticole,
pomicole şi de arbuşti fructiferi,
din judeţul ..........., în anul .......

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Infiintari de plantaţii
──────────────────────────────────────────────────────
Nr. Localitatea Viticole Pomicole Arbuşti TOTAL
crt. fructiferi
──────────────────────────────────────────────────────
-ha- -lei -ha- -lei -ha- -lei -ha- -lei
(RON)- (RON)- (RON)- (RON)-
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL
judeţ:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Director sucursala,
Numele şi prenumele .............
Semnatura .......................
Ştampila ........................
Data ............................



ANEXA 4



APIA

CENTRALIZATORUL
suprafeţelor şi sumelor necesare infiintarii de plantaţii viticole,
pomicole şi de arbuşti fructiferi
în anul ........

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Infiintari de plantaţii
──────────────────────────────────────────────────────
Nr. Judeţul Viticole Pomicole Arbuşti TOTAL
crt. fructiferi
──────────────────────────────────────────────────────
-ha- -lei -ha- -lei -ha- -lei -ha- -lei
(RON)- (RON)- (RON)- (RON)-
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL
ţara:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Director general, Director economic,
Numele şi prenumele ................... Numele şi prenumele ..............
Semnatura ............................. Semnatura ........................
Ştampila Ştampila
Data ..........



ANEXA 5



MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR
ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
Nr. ............./................

Se aproba


Ordonator principal de credite,
...................................

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
privind sumele cuvenite producãtorilor agricoli pentru sprijin financiar la
înfiinţarea de plantaţii viticole, pomicole şi de arbuşti fructiferi
în anul ............



──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Suprafata Sprijin Suma
Nr. Cultura exploatatã financiar totalã
crt. (ha) [lei (RON)/ha] [lei (RON)]
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Plantaţii viticole
2. Plantaţii pomicole
3. Plantaţii de arbuşti fructiferi
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: x x
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

DIRECŢIA BUGET-FINANŢE
Director,
Numele şi prenumele ..............
Semnatura ........................
Ştampila
Data .............................



ANEXA 6



Comuna (oraşul, municipiul) .................
Judeţul .....................................
Nr. de înregistrare .............../.........

PROCES-VERBAL DE RECEPŢIE*)
a lucrãrilor de înfiinţare a plantaţiei ..............
în anul ..........

*) Procesul-verbal de recepţie se întocmeşte de cãtre comisie separat
pentru fiecare plantaţie înfiinţatã.

Comisia reprezentatã prin:
- inspector local APIA ...................................................;
(numele şi prenumele)
- inspector teritorial ISCTV .............................................;
(numele şi prenumele)
- inginer al centrului agricol ...........................................,
(numele şi prenumele)
în prezenta beneficiarului persoana fizica/persoana juridicã .................,
cu domiciliul/sediul în localitatea ....................., str. ...............
nr. ...., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ..., judeţul/sectorul................,
CNP/CUI/CIF ................., reprezentat de împuternicit
.............................., cu domiciliul în localitatea .................,
(numele şi prenumele)
str. ............................. nr. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ...,
judeţul/sectorul .............., constata urmãtoarele:
Beneficiarul sprijinului financiar ..............., prin Cererea nr. ......
din ............. 2006, a solicitat înfiinţarea a .......................... ha
de plantaţie ................. .
În urma verificãrii în teren se constata ca înfiinţarea plantaţiei ........
pe suprafata de .......... din tarlaua nr. ......., parcela nr. ...... din
Registrul fermelor/Registrul plantaţiilor viticole corespunde cererii şi a fost
efectuatã cu respectarea prevederilor legale din domeniu.

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Suprafata Diferenţe Sume
Nr. Cultura Soiul (ha) ± (ha) [lei (RON)]
crt. (ha)
────────────────────────────────────────────────
Angajat Realizat Cuvenit Restituit
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

COMISIA Inginer centrul agricol,
Reprezentant APIA, Numele şi prenumele ...............
Numele şi prenumele ................ Semnatura .........................
Semnatura .......................... Ştampila
Ştampila
Inspector teritorial ISCTV, BENEFICIAR
Numele şi prenumele ................ Numele şi prenumele ...............
Semnatura .......................... Semnatura .........................
Ştampila Data ..............................



--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016