ANEXA
──────────────────────────────────────────────────────────────
Taxa vamalã
Cod tarifar Denumirea mãrfii 1 iulie - 31
decembrie 2003
──────────────────────────────────────────────────────────────
0201 Carne de animale din specia bovine,
proaspãta sau refrigerata
0201 10 00 - în carcase sau semicarcase 20
0201 20 20 -- Sferturi numite "compensate" 20
0201 20 30 -- Sferturi anterioare neseparate
sau separate 20
0201 20 50 -- Sferturi posterioare neseparate
sau separate 20
0201 20 90 -- Altele 20
0201 30 00 - Dezosata 20
0202 Carne de animale din specia bovine,
congelata
0202 10 00 - În carcase sau semicarcase 20
0202 20 10 -- Sferturi numite "compensate" 20
0202 20 30 -- Sferturi anterioare neseparate
sau separate 20
0202 20 50 -- Sferturi posterioare neseparate
sau separate 20
0202 20 90 -- Altele 20
0202 30 10 -- Sferturi anterioare, întregi sau
tãiate în maximum cinci bucãţi, fiecare
sfert fiind prezentat într-un singur bloc
congelat; sferturi numite "compensate",
prezentate în doua blocuri congelate,
unul dintre ele conţinând partea ante-
rioara a carcasei, intreaga sau taiata
în maximum cinci bucãţi, iar celãlalt
conţinând sfertul posterior, într-o sin-
gura bucata, fãrã muschiul file 20
0202 30 50 -- Bucãţi rezultate din sferturi anterioare
şi din piept, numite "australiene" 20
0202 30 90 -- Altele 20
0203 Carne de animale din specia porcine,
proaspãta, refrigerata sau congelata
──────────────────────────────────────────────────────────────