Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
În temeiul art. 107 din Constituţie, Guvernul României adopta prezenta hotãrâre. ART. I Taxele vamale prevãzute în anexa la <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.493/2002 privind exceptarea şi reducerea temporarã a taxelor vamale de import pentru unele categorii de mãrfuri, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 957 din 27 decembrie 2002, cu modificãrile ulterioare, se modifica la unele sortimente de carne de bovine, carne de porcine şi organe de bovine şi de porcine, potrivit anexei care face parte integrantã din prezenta hotãrâre. ART. II Prezenta hotãrâre intra în vigoare la data de 1 iulie 2003 şi se aplica pana la data de 31 decembrie 2003 inclusiv. PRIM-MINISTRU ADRIAN NASTASE Contrasemneazã: --------------- Ministrul agriculturii, pãdurilor, apelor şi mediului, Ilie Sarbu Ministrul economiei şi comerţului, Dan Ioan Popescu Ministrul finanţelor publice, Mihai Nicolae Tanasescu Bucureşti, 28 iunie 2003. Nr. 724.
ANEXA
──────────────────────────────────────────────────────────────
Taxa vamalã
Cod tarifar Denumirea mãrfii 1 iulie - 31
decembrie 2003
──────────────────────────────────────────────────────────────
0201 Carne de animale din specia bovine,
proaspãta sau refrigerata
0201 10 00 - în carcase sau semicarcase 20
0201 20 20 -- Sferturi numite "compensate" 20
0201 20 30 -- Sferturi anterioare neseparate
sau separate 20
0201 20 50 -- Sferturi posterioare neseparate
sau separate 20
0201 20 90 -- Altele 20
0201 30 00 - Dezosata 20
0202 Carne de animale din specia bovine,
congelata
0202 10 00 - În carcase sau semicarcase 20
0202 20 10 -- Sferturi numite "compensate" 20
0202 20 30 -- Sferturi anterioare neseparate
sau separate 20
0202 20 50 -- Sferturi posterioare neseparate
sau separate 20
0202 20 90 -- Altele 20
0202 30 10 -- Sferturi anterioare, întregi sau
tãiate în maximum cinci bucãţi, fiecare
sfert fiind prezentat într-un singur bloc
congelat; sferturi numite "compensate",
prezentate în doua blocuri congelate,
unul dintre ele conţinând partea ante-
rioara a carcasei, intreaga sau taiata
în maximum cinci bucãţi, iar celãlalt
conţinând sfertul posterior, într-o sin-
gura bucata, fãrã muschiul file 20
0202 30 50 -- Bucãţi rezultate din sferturi anterioare
şi din piept, numite "australiene" 20
0202 30 90 -- Altele 20
0203 Carne de animale din specia porcine,
proaspãta, refrigerata sau congelata
domestice 200203 12 11 ---- Jamboane şi pãrţi din acestea 200203 12 19 ---- Spete şi pãrţi din acestea 200203 19 11 ---- Pãrţi anterioare şi pãrţi din acestea 200203 19 13 ---- Spinari şi pãrţi din acestea, nedezosate 200203 19 15 ---- Piept (impanat) şi pãrţi de piept 200203 19 55 ----- Dezosate 200203 19 59 ----- Altele 200203 21 10 --- De la animale din specia porcine domestice 200203 22 11 ---- Jamboane şi pãrţi din acestea 200203 22 19 ---- Spate şi pãrţi din acestea 200203 29 11 ---- Pãrţi anterioare şi pãrţi din acestea 200203 29 13 ---- Spinari şi pãrţi din acestea nedezosate 200203 29 15 ---- Piept (impanat) şi pãrţi de piept 200203 29 55 ----- Dezosate 200203 29 59 ----- Altele 200206 Organe comestibile de animale din speciile bovine şi porcine, proaspete, refrigerate sau congelate0206 10 91 --- Ficat 200206 10 95 --- Muschiul gros şi muschiul subtire al diafragmei 200206 10 99 --- Altele 200206 21 00 -- Limba 200206 22 00 -- Ficat 200206 29 91 ---- Muschiul gros şi muschiul subtire al diafragmei 200206 29 99 ---- Altele 200206 30 20 --- Ficat 200206 30 30 --- Altele 200206 30 80 -- Altele 200206 41 20 --- Din specia porcine domestice 200206 41 80 --- Altele 200206 49 20 --- Din specia porcine domestice 200206 49 80 --- Altele 20
──────────────────────────────────────────────────────────────
-------
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email
Comentarii
Fii primul care comenteaza.