Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 718 din 15 octombrie 1998  pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a   Legii nr. 147/1998 privind impozitul pe spectacole si formularistica corespunzatoare, precum si a Normelor privind tiparirea, inregistrarea, vizarea, gestionarea si utilizarea biletelor de intrare si a abonamentelor la spectacole    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 718 din 15 octombrie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 147/1998 privind impozitul pe spectacole si formularistica corespunzatoare, precum si a Normelor privind tiparirea, inregistrarea, vizarea, gestionarea si utilizarea biletelor de intrare si a abonamentelor la spectacole

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 408 din 27 octombrie 1998

În temeiul <>art. 14 din Legea nr. 147/1998 privind impozitul pe spectacole,

Guvernul României hotãrãşte:

ARTICOL UNIC
Se aproba Normele metodologice de aplicare a <>Legii nr. 147/1998 privind impozitul pe spectacole şi formularistica corespunzãtoare, precum şi Normele privind tipãrirea, înregistrarea, vizarea, gestionarea şi utilizarea biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole, prevãzute în anexele nr. 1 şi 2 care fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.


PRIM-MINISTRU
RADU VASILE


Contrasemneazã:


──────────────
Ministrul finanţelor,
Decebal Traian Remes

Ministrul culturii,
Ion Caramitru

Ministrul tineretului
şi sportului,
Crin Antonescu

Preşedintele Oficiului
Naţional
al Cinematografiei,
Radu Gabrea


ANEXA 1


NORME METODOLOGICE
de aplicare a <>Legii nr. 147/1998 privind impozitul pe spectacole şi formularistica corespunzãtoare


ART. 1
Sunt obligate la plata impozitului pe spectacole persoanele fizice şi persoanele juridice care organizeazã, cu plata, permanent sau ocazional, spectacole, manifestãri artistice sau sportive, activitãţi artistice sau distractive de videoteci şi discoteci, denumite în continuare spectacole.
ART. 2
Impozitul pe spectacole se determina prin aplicarea cotelor procentuale corespunzãtoare fiecãrui tip de spectacol, prevãzute la <>art. 1 din Legea nr. 147/1998 , asupra încasãrilor din vânzarea biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole, mai puţin valoarea timbrelor instituite potrivit legii - cinematografic, teatral, muzical, folcloric etc.
ART. 3
În categoria plãtitorilor de impozit pe spectacole se includ:
a) instituţiile de spectacole şi concerte: teatrele - dramatice, lirice, de balet, de estrada, de papusi şi marionete -, operele, operetele, filarmonicile, orchestrele simfonice, formatiile corale, circurile, formatiile şi ansamblurile artistice de muzica şi de dansuri;
b) casele de cultura, cãminele culturale, centrele pentru conservarea traditiei şi creatiei populare, şcolile de arta, societãţile cu profil cultural şi artistic, alte instituţii şi aşezãminte culturale, uniunile, asociaţiile, ligile, fundaţiile, discotecile, videotecile, cluburile, care organizeazã spectacole cu plata;
c) instituţiile de învãţãmânt artistic de toate gradele, în cazul în care organizeazã spectacole cu plata;
d) agenţii economici care au în obiectul lor de activitate exploatarea de filme cinematografice pentru public;
e) agenţiile de impresariat artistic şi sportiv;
f) organizaţiile sportive - asociaţii şi cluburi;
g) societãţile de televiziune şi de radiodifuziune, în cazul în care organizeazã, cu public, spectacole cu plata;
h) agenţii economici din domeniul comerţului şi turismului - hoteluri, restaurante, baruri etc. -, în cazul în care organizeazã activitãţi de natura celor prevãzute la <>art. 1 din Legea nr. 147/1998 , pentru care elibereazã bilete de intrare la spectacol;
i) persoanele fizice autorizate sa organizeze spectacole cu plata, de natura celor prevãzute la <>art. 1 din Legea nr. 147/1998 ;
j) alţi organizatori de spectacole cu plata, neprevazuti expres la lit. a)-i).
ART. 4
Nu intra sub incidenta impozitului pe spectacole încasãrile din vânzarea biletelor de intrare pentru vizitarea castelelor, muzeelor, targurilor şi expozitiilor, gradinilor zoologice şi botanice, acvariilor, planetariilor şi observatoarelor astronomice, încasãrile din vânzarea biletelor de tombola, a biletelor pentru activitãţi distractive, cum sunt: calusei, barcute, tiribombe şi altele asemenea, precum şi încasãrile din vânzarea biletelor de intrare (acces) în unitãţile specializate ale alimentaţiei publice - baruri, restaurante -, a cãror contravaloare se va include în veniturile din activitatea de baza.
ART. 5
(1) Impozitul pe spectacole se plãteşte lunar, pana la data de 15 inclusiv a lunii urmãtoare. În cazul în care ultima zi de plata este nelucrãtoare, sumele se vor depune în ziua lucrãtoare imediat urmãtoare.
(2) Impozitul pe spectacole se încaseazã în contul bugetelor unitãţilor administrativ-teritoriale în a cãror raza au loc spectacolele, astfel:
- la unitãţile trezoreriei statului, în contul 21.15.02 "Impozit pe spectacole";
- în municipiul Bucureşti - sectoarele 2, 4, 5 şi 6 -şi în judeţul Ilfov, unde nu funcţioneazã trezorerii ale statului, la filialele Bãncii Comerciale Romane - S.A., în contul de disponibil al bugetului local; codul cifric al contului se obţine de la unitatea bancarã respectiva, deschis pe seama administraţiilor financiare ale sectoarelor 2, 4, 5 şi 6 şi, respectiv, a Direcţiei generale a finanţelor publice şi controlului financiar de stat a judeţului Ilfov.
(3) Plata impozitului se poate face în numerar, la casieriile unitãţilor trezoreriei statului, sau prin virare cu ordin de plata tip "trezoreria statului" din conturile plãtitorului în conturile prevãzute la alin. (2)".
ART. 6
(1) Plãtitorii prevãzuţi la <>art. 1 din Legea nr. 147/1998 au obligaţia de a tine evidenta impozitului pe spectacole şi de a depune, în termenul legal, decontul de impunere conform modelului prevãzut în anexa nr. 1.1.
(2) Decontul de impunere se depune lunar, pana la data de 15 inclusiv a lunii urmãtoare celei în care au avut loc spectacolele, la organul fiscal teritorial în a cãrui raza plãtitorul îşi are sediul sau domiciliul.
(3) Decontul de impunere se completeazã în doua exemplare, cu toate datele înscrise în formular, dupã evidenta contabila şi dupã documentele primare ale organizatorului de spectacole. Originalul rãmâne la organul fiscal, iar copia, cu confirmarea de primire, rãmâne la plãtitor.
(4) Încasãrile din vânzarea biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole se evidenţiazã, în decont, distinct pe tipuri de spectacole - teatru, opera, opereta, competitii sportive, discoteca etc. -, cu precizarea localitãţii în care acestea au avut loc.
(5) Pe baza decontului de impunere lunar, plãtitorii recalculeazã impozitul pe spectacole datorat pentru luna respectiva, regularizand diferenţele rezultate între impozitul datorat prin decont şi impozitul calculat şi virat pana la data depunerii decontului.
ART. 7
Prevederile art. 6 se completeazã cu dispoziţiile prevãzute de legislaţia în vigoare privind procedura de întocmire şi de depunere a declaraţiilor de impozite şi taxe.
ART. 8
(1) Controlul asupra respectãrii prevederilor <>Legii nr. 147/1998 se exercita de cãtre organele fiscale în a cãror raza teritorialã îşi au sediul plãtitorii de impozit pe spectacole, precum şi de cãtre persoanele împuternicite, prevãzute la <>art. 11 din Legea nr. 147/1998 , pentru atribuţiile ce le revin potrivit acesteia.
(2) Pentru spectacolele organizate în deplasare sau în turneu, controlul se exercita de cãtre organele fiscale în a cãror raza teritorialã au loc spectacolele, care vor verifica:
a) dacã biletele de intrare vândute au fost înregistrate şi vizate potrivit legii;
b) dacã este afişat tariful de intrare la casele de vânzare a biletelor şi la locul de desfãşurare a spectacolelor şi dacã acesta corespunde cu cel înscris pe bilet;
c) dacã s-au eliberat bilete de intrare pentru toate sumele încasate de la spectatori;
d) dacã datele înscrise pe biletul de intrare sunt identice cu cele înscrise pe marca de control.
Aceste obiective vor fi urmãrite şi de organele de control prevãzute la alin. (1), în cazul în care spectacolele se desfãşoarã la sediul plãtitorilor de impozit pe spectacole.
(3) Persoanele împuternicite din cadrul Ministerului Culturii, Ministerului Tineretului şi Sportului şi Oficiului Naţional al Cinematografiei efectueazã controlul asupra respectãrii prevederilor legale referitoare la tipãrirea, procurarea şi utilizarea biletelor de intrare şi a abonamentelor, împreunã cu un reprezentant al organelor de specialitate din Ministerul Finanţelor şi din unitãţile sale teritoriale.
ART. 9
Anexa nr. 1.1 face parte integrantã din prezentele norme metodologice.


ANEXA 1
──────────────
la normele metodologice
─────────────────────────





ORGANUL FISCAL ...................
Nr. de înregistrare ..............
Data depunerii ...................


IMPOZIT PE SPECTACOLE
Decont pe luna ................. anul .................

I. Situaţia impozitului de plata

Denumirea plãtitorului .......................................................
Localitatea ..............., str. ....... nr. ...., judeţul (sectorul) .......
codul poştal .............., telefon/fax ............, codul fiscal ..........

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Tipul │Incasa-│Incasa-│Sumele│Incasa-│Cota│ Impozitul pe spectacole │
│Nr. │specta-│rile │rile │cedate│rile │ de │ - lei - │
│crt.│colului│ din │repre- │ în │supuse │im- │───────────────────────────│
│ │ şi │vanza- │zentind│sco- │impozi-│po- │dato-│pla-│ Diferenţa │
│ │locali-│rea │contra-│puri │tului │zit │rat │tit │────────────────│
│ │tatea │bilete-│valoa- │umani-│ pe │-%- │ │ │ de │ de │
│ │în care│lor de │rea │tare │specta-│ │ │ │primit │plãtit │
│ │ se │intrare│timbre-│- lei-│col │ │ │ │ │ │
│ │desfa- │ şi a │lor │ │- lei -│ │ │ │ │ │
│ │soara │abona- │(cine- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │aceasta│mente- │mato- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │lor la │grafic,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │specta-│muzical│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │cole │folclo-│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- lei -│ric │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │etc.) │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- lei -│ │ │ │ │ │ │ │
│────│───────│───────│───────│──────│───────│────│─────│────│───────│────────│
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │5=2-3-4│ 6 │ 7 │ 8 │ 9=8-7 │ 10=7-8 │
│────│───────│───────│───────│──────│───────│────│─────│────│───────│────────│
│ 1. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│────│───────│───────│───────│──────│───────│────│─────│────│───────│────────│
│ 2. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│────│───────│───────│───────│──────│───────│────│─────│────│───────│────────│
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│────│───────│───────│───────│──────│───────│────│─────│────│───────│────────│
│ . │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│────│───────│───────│───────│──────│───────│────│─────│────│───────│────────│
│ │TOTAL: │ │ │ │ │ x │ │ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Tipul documentului de plata*)
............................. ................... ..............
(numãrul) (data) (suma)

──────────────────
*) Chitanţa cec sau ordin de plata.







II. Situaţia biletelor şi a abonamentelor la spectacole,
vândute în luna .................

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Seria biletelor şi a │ Numãrul de bilete şi de │ Valoarea │
│ abonamentelor │ abonamente la spectacole│ - lei - │
│ de la .......... │ vândute │───────────────────────────│
│ pana la ........ │ │ unitarã │ totalã │
│──────────────────────│─────────────────────────│───────────│───────────────│
│ 1. │ │ │ │
│──────────────────────│─────────────────────────│───────────│───────────────│
│ 2. │ │ │ │
│──────────────────────│─────────────────────────│───────────│───────────────│
│ . │ │ │ │
│──────────────────────│─────────────────────────│───────────│───────────────│
│ . │ │ │ │
│──────────────────────│─────────────────────────│───────────│───────────────│
│ TOTAL: │ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Declar ca informaţiile cuprinse în acest decont sunt corecte şi complete.
........................ ...................... ...................
(numele) (prenumele) (funcţia)


Semnatura şi ştampila,



ANEXA 2

NORME
privind tipãrirea, înregistrarea, vizarea, gestionarea şi utilizarea biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole

ART. 1
Persoanele fizice şi persoanele juridice, care organizeazã, cu plata, spectacole de natura celor prevãzute la <>art. 1 din Legea nr. 147/1998 , au obligaţia sa elibereze, pentru sumele încasate de la spectatori, bilete de intrare sau, dupã caz, abonamente la spectacole.
ART. 2
Biletele de intrare şi abonamentele la spectacole sunt formulare comune tipizate, cu regim special, conform modelului prevãzut în anexa nr. 2.1.
ART. 3
(1) Biletele de intrare la spectacole vor fi formate din doua pãrţi, şi anume: marca de control şi biletul de intrare propriu-zis.
(2) Atât pe marca de control, cat şi pe biletul de intrare propriu-zis vor fi tipãrite urmãtoarele date:
- Organizatorul .............
- codul fiscal ..............
- Sediul ....................
- Data spectacolului ........
- Categoria locului (loja, stal, balcon, tribuna, peluza etc.) ............
- Tariful ............ lei.
(3) Pe fiecare parte a biletului se va imprima denumirea corespunzãtoare "Marca de control" şi, respectiv, "Bilet de intrare".
(4) Partea denumita "Bilet de intrare" va purta menţiunea "Biletul se va pãstra pentru control".
(5) Elementele prevãzute la alin. (1)-(4) constituie informaţii minime şi obligatorii pentru tipãrirea tuturor biletelor de intrare la spectacole, indiferent de tipul spectacolului. Organizatorii de spectacole pot solicita tipãrirea biletelor de intrare cu elemente suplimentare, specifice fiecãrui tip de spectacol.
ART. 4
(1) Biletele de intrare la spectacole se broseaza în carnete a câte 100 de file. Carnetele de bilete se numeroteaza în ordine simpla anuala, începând cu nr. 1, indiferent de categoria locurilor şi de tariful de intrare.
(2) Pe coperta din fata a fiecãrui carnet de bilete se vor tipari urmãtoarele:




"Organul fiscal ..............................
Acest carnet cu numãrul de înregistrare ........................... conţine
.....................bilete, fiecare în valoare de ............ lei, de la seria
.............. la seria ............., în valoare totalã de ............ lei.

Inspector,
..............................
(semnatura şi ştampila)"



ART. 5
(1) Abonamentele la spectacole vor fi formate din doua pãrţi, şi anume: marca de control şi abonamentul propriu-zis.
(2) Atât pe marca de control, cat şi pe abonamentul propriu-zis vor fi tipãrite urmãtoarele date:
- Organizatorul ..............................
- Sediul ......................................
- codul fiscal ................................
- Numele şi prenumele abonatului ..............
- Perioada de valabilitate a abonamentului ....
- Categoria locului (loja, stal, balcon, tribuna, peluza etc.) ............
- Tariful .......................... lei.
(3) Pe fiecare parte a abonamentului se va imprima denumirea corespunzãtoare "Marca de control" şi, respectiv, "Abonament".
(4) Abonamentele se broseaza în carnete a câte 100 de file.
ART. 6
Tipãrirea, procurarea, gestionarea, arhivarea şi pãstrarea biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole se fac potrivit dispoziţiilor <>Hotãrârii Guvernului nr. 831/1997 pentru aprobarea modelelor formularelor comune privind activitatea financiarã şi contabila şi a normelor metodologice privind întocmirea şi utilizarea acestora.
ART. 7
(1) Înregistrarea carnetelor de bilete se face pe baza cererii scrise a organizatorului de spectacole, întocmitã conform modelului prezentat în anexa nr. 2.2. La cerere se anexeazã delegaţia persoanei însãrcinate cu prezentarea biletelor pentru înregistrare.
(2) Biletele neinregistrate nu vor fi vândute.
ART. 8
(1) Viza prevãzutã la <>art. 2 alin. (2) din Legea nr. 147/1998 se acorda în baza unei cereri formulate de cãtre organizatorul de spectacole, conform modelului prezentate în anexa nr. 2.2, prin aplicarea menţiunii "VIZAT", a semnãturii autorizate şi a ştampilei organului fiscal care a acordat viza pe coperta din spate a fiecãrui carnet de bilete.
(2) Cererea se întocmeşte în doua exemplare, dintre care unul rãmâne la organul fiscal, iar celãlalt exemplar, care cuprinde numãrul de înregistrare/vizare la organul fiscal, ştampila şi semnatura celui care a înregistrat/vizat biletele de intrare la spectacole, se ridica de persoana care a prezentat cererea.
ART. 9
Organizatorii de spectacole sunt obligaţi sa pãstreze, pe toatã durata desfãşurãrii spectacolului, toate mãrcile de control de la biletele de intrare vândute şi sa le prezinte organelor de control, la cerere.
ART. 10
(1) Organizatorii de spectacole au obligaţia sa ţinã evidenta biletelor şi a abonamentelor în Registrul pentru evidenta biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole, conform modelului prezentat în anexa nr. 2.3.
(2) Registrele pentru evidenta biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole vor fi numerotate, şnuruite şi vizate de organele fiscale.
ART. 11
(1) Organele fiscale au obligaţia de a tine evidenta biletelor de intrare înregistrate/vizate în Registrul pentru evidenta biletelor de intrare la spectacole, conform modelului prezentat în anexa nr. 2.4.
(2) În registru se deschide câte o partida pentru fiecare organizator de spectacole.
ART. 12
Biletele şi carnetele de bilete actuale, deţinute de organizatorii de spectacole, pot fi folosite în continuare, pana la epuizarea stocului, dar nu mai mult de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentelor norme.
ART. 13
Anexele nr. 2.1-2.4 fac parte integrantã din prezentele norme.


ANEXA 2.1


──────────────
la norme
──────────────






Cod 14.4.80
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Marca de control │ Bilet de intrare │
│─────────────────────────────────│──────────────────────────────────────────│
│Organizatorul .................. │Organizatorul ........................... │
│Sediul ......................... │Sediul .................................. │
│Codul fiscal ................... │Codul fiscal ............................ │
│Data spectacolului ............. │Data spectacolului ...................... │
│Categoria locului .............. │Categoria locului ....................... │
│Tariful ..................... lei│Tariful .............................. lei│
│ │ │
│ │Biletul se pãstreazã pentru control. │
│ │ │
│ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Cod 14.4.81
┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Marca de control │ Abonament │
│─────────────────────────────────│──────────────────────────────────────────│
│Organizatorul .................. │Organizatorul ........................... │
│Sediul ......................... │Sediul .................................. │
│Codul fiscal ................... │Codul fiscal ............................ │
│Numele şi prenumele abonatului . │Numele şi prenumele abonatului .......... │
│................................ │......................................... │
│Perioada de valabilitate a abona-│Perioada de valabilitate a abonamentului │
│mentului ....................... │......................................... │
│Categoria locului .............. │Categoria locului ....................... │
│Tariful .................... lei │Tariful ............................ lei │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 2.2


──────────────
la norme
──────────────







Organizatorul de spectacole ...................
Sediul ........................................
Telefon/Fax ...................................
codul fiscal ..................................


Cãtre ...........................
(organul fiscal)

CERERE
de înregistrare/vizare a biletelor de intrare la spectacole

În conformitate cu prevederile <>art. 2 din Legea nr. 147/1998 , va rugãm sa
înregistraţi/sa vizati biletele de intrare la spectacol, prevãzute în tabelul de mai jos:

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Natura, numãrul şi data │ Numãrul de │ Preţul │ Valoarea │ Seria biletelor│
│documentului de cumpãrare│ bilete │ unitar │ - lei - │de la ............│
│ │ │ - lei -│ │pana la ..........│
│─────────────────────────│────────────│────────│──────────│──────────────────│
│─────────────────────────│────────────│────────│──────────│──────────────────│
│─────────────────────────│────────────│────────│──────────│──────────────────│
│ TOTAL: │ │ x │ │ x │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
Aceste bilete ne sunt necesare pentru spectacolele de ..................., pe
(felul spectacolului)
care le organizam în ................., sediul .............................,
(localitatea) (locul desfãşurãrii spectacolului)
în perioada (în data de) ..................... .

Organizatorul spectacolului,

..................... ..................... .....................
(numele) (prenumele) (funcţia)

......................
(semnatura şi ştampila)

S-au înregistrat/s-au vizat ................... bilete de intrare, în valoare
totalã de ........... lei.



Organul fiscal,
............................. ........................
(semnatura şi ştampila)




ANEXA 2.3


───────────
la norme
──────────────







Organizatorul de spectacole ..................


REGISTRU
pentru evidenta biletelor de intrare şi a abonamentelor la spectacole

Evidenta biletelor şi a abonamentelor vândute în anul ........ :

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │Locul şi data │ Seria biletelor │ Numãrul │ Preţul │ │
│crt.│ spectacolului│şi a abonamentelor │biletelor │ unitar │ Valoarea │
│ │ │vândute │ şi al │ │ │
│ │ │ de la ............│abonamente-│ - lei - │ - lei - │
│ │ │pana la ............│lor │ │ │
│ │ │ │vândute │ │ │
│────│──────────────│────────────────────│───────────│─────────│──────────────│
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5=3x4 │
│────│──────────────│────────────────────│───────────│─────────│──────────────│
│ . │ │ │ │ │ │
│────│──────────────│────────────────────│───────────│─────────│──────────────│
│ . │ │ │ │ │ │
│────│──────────────│────────────────────│───────────│─────────│──────────────│
│ . │ │ │ │ │ │
│────│──────────────│────────────────────│───────────│─────────│──────────────│
│ . │ │ │ │ │ │
│────│──────────────│────────────────────│───────────│─────────│──────────────│
│ │ TOTAL │ x │ │ x │ │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 2.4


───────────
la norme
───────────






Organizatorul de spectacole ...........................
Tipul (teatru, film, circ, opera etc.) ...............
Sediul ...............................................
Telefon/Fax ..........................................


REGISTRU
pentru evidenta biletelor de intrare la spectacole, înregistrate în anul ......

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Numãrul │ Data │ Numãrul şi data │Seria de la .....│ Bilete │
│carnetu-│ înregistrãrii │ cererii de │pana la .........│─────────────│
│lui │─────────────────│ înregistrare │ │preţul│valoa-│
│ │ luna │ ziua │ │ │unitar│rea │
│ │ │ │ │ │ -lei-│ -lei-│
│ │ │ │ │ │ │ │
│────────│────────│────────│──────────────────│─────────────────│──────│──────│
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │
│────────│────────│────────│──────────────────│─────────────────│──────│──────│
│ . │ │ │ │ │ │ │
│────────│────────│────────│──────────────────│─────────────────│──────│──────│
│ . │ │ │ │ │ │ │
│────────│────────│────────│──────────────────│─────────────────│──────│──────│
│ . │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │
│────────│────────│────────│──────────────────│─────────────────│──────│──────│
│ . │ │ │ │ │ │ │
│────────│────────│────────│──────────────────│─────────────────│──────│──────│
│ TOTAL: │ │ x │ │ │ x │
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




-----------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 Modele de Contracte Civile si Acte Comerciale conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016