PREŢURILE CU AMĂNUNTUL - LIMITE MAXIME -
la produsele de carne şi preparate din carne, care
se subvenţioneazã de la bugetul administraţiei centrale de stat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Preţul cu amãnuntul
crt. Denumirea produselor U.M. - limita maxima -
lei/U.M.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Carne de pui şi de gaina, fãrã cap, picioare şi gat
- calitatea I kg 97,00
- calitatea a II-a kg 90,00
2. Piept de pui cu os kg 167,00
3. Carne de porc, fãrã slanina, calitatea a II-a (fleica) kg 132,00
4. Carne de porc cu slanina, calitatea a II-a (fleica,
piept şi rasoale, în amestec) kg 105,00
5. Amestec de carne de porc pentru mancaruri kg 74,00
6. Carne de vita calitatea a II-a (fleica, greaban,
piept şi rasoale) kg 138,00
7. Amestec de carne de vita pentru mancaruri kg 62,00
8. Parizer din carne de porc şi de vita kg 140,00
9. Salam de vara kg 235,00
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────