Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 606 din 29 mai 2003  pentru modificarea si completarea   Hotararii Guvernului nr. 3/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 606 din 29 mai 2003 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 3/2001 privind organizarea si functionarea Ministerului Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 379 din 2 iunie 2003
În temeiul art. 107 din Constituţie şi al <>art. 40 alin. (1) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
<>Hotãrârea Guvernului nr. 3/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 14 din 10 ianuarie 2001, cu modificãrile ulterioare, se modifica şi se completeazã dupã cum urmeazã:

1. Punctul 42 al articolului 2 va avea urmãtorul cuprins:
"42. iniţiazã şi supune spre aprobare proiecte de acte normative şi coordoneazã elaborarea de reglementãri tehnice în domeniul reducerii riscului seismic al construcţiilor existente, inclusiv a programului pentru educarea populaţiei privind comportarea în caz de seisme;".

2. La articolul 2, dupã punctul 49 se introduc punctele 50, 51 şi 52 cu urmãtorul cuprins:
"50. Ministerul lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei poate desemna organisme tehnice specializate pentru: elaborarea şi punerea în aplicare a normelor tehnice şi reglementãrilor corespunzãtoare, asigurarea pregãtirii profesionale şi perfecţionãrii personalului din transporturi, efectuarea certificãrii şi înmatriculãrii mijloacelor de transport şi asigurarea inspecţiei şi controlului acestora, în conformitate cu prevederile legale în vigoare;
51. îndeplineşte funcţia de autoritate de implementare a proiectelor majore de infrastructura din domeniul transporturilor;
52. urmãreşte respectarea prevederilor legale privind introducerea pe piata a produselor pentru construcţii prin Centrul de Documentare pentru Construcţii, Arhitectura, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului - CDCAS Bucureşti."

3. Punctul 64 al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"64. exercita, potrivit legii, controlul de stat cu privire la respectarea regimului disciplinei în urbanism şi a regimului de autorizare a construcţiilor, precum şi la aplicarea unitarã a prevederilor sistemului calitãţii în construcţii, în toate etapele şi componentele acestuia. Controlul de stat se exercita de cãtre Inspectoratul de Stat în Construcţii - I.S.C. Inspectoratul de Stat în Construcţii vireazã la Ministerul lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, conform prevederilor <>Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, cota de 30% din veniturile realizate în contul deschis pentru elaborarea reglementãrilor tehnice;".

4. Punctul 69 al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"69. asigura secretariatul Comisiei tehnice pentru reducerea riscului seismic al contructiilor;".

5. Alineatul (4) al articolului 4 va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Ministrul lucrãrilor publice, transporturilor şi locuinţei este ajutat în activitatea de conducere a ministerului de 4 secretari de stat."

6. Articolul 6 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) În structura organizatoricã a Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, prevãzutã în anexa nr. 1 la prezenta hotãrâre, funcţioneazã direcţii generale şi direcţii. În cadrul acestora, prin ordin al ministrului lucrãrilor publice, transporturilor şi locuinţei se pot organiza servicii, birouri, compartimente, precum şi colective temporare, conform prevederilor <>art. 9 din Legea nr. 40/1991 cu privire la salarizarea Preşedintelui şi Guvernului României, precum şi a personalului Presedintiei, Guvernului şi al celorlalte organe ale puterii executive, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Corpul de control se organizeazã la nivel de direcţie generalã.
(3) Inspectoratul Aviatie Civilã se organizeazã la nivel de direcţie.
(4) Numãrul maxim de posturi este de 660, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetelor acestora.
(5) Încadrarea în numãrul de posturi şi în structura organizatoricã aprobate prin prezenta hotãrâre pentru aparatul propriu al ministerului se realizeazã pana la data de 15 iulie 2003."

7. Dupã articolul 6 se introduce un nou articol, articolul 6^1, care va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6^1. - (1) În structura Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei se organizeazã, la nivel de direcţie generalã, Autoritatea de Implementare Proiecte de Transport Finanţate prin Fondul de Coeziune.
(2) Autoritatea de Implementare Proiecte de Transport Finanţate prin Fondul de Coeziune îndeplineşte atribuţiile stabilite prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.555/2002 privind desemnarea instituţiilor şi organismelor responsabile cu coordonarea, implementarea şi gestionarea asistenţei financiare comunitare prin instrumentele structurale.
(3) Autoritatea de Implementare Proiecte de Transport Finanţate prin Fondul de Coeziune va deveni operationala începând cu anul 2004 şi va funcţiona cu un numãr total de 53 de posturi în anul 2005, dintre care 40 de posturi în anul 2004.
(4) Numãrul de posturi prevãzut la alin. (3) se asigura prin redistribuirea în cadrul numãrului total de posturi aprobat ministerului şi/sau, dupã caz, prin suplimentarea acestui numãr cu încadrarea în numãrul total de posturi aprobat prin legile bugetare anuale."

8. Alineatul (2) al articolului 11 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Structura organizatoricã şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale unitãţilor din subordinea Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei se aproba prin ordin al ministrului lucrãrilor publice, transporturilor şi locuinţei, cu excepţia unitãţilor pentru care legea prevede altfel."

9. Articolul 11 se completeazã cu un nou alineat, alineatul (4), care va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Conducãtorii unitãţilor prevãzute la alin. (1) sunt numiţi şi eliberaţi din funcţie prin ordin al ministrului lucrãrilor publice, transporturilor şi locuinţei."

10. Alineatul (1) al articolului 14 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 14. - (1) Centrele de medicina preventivã din subordinea Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei se reorganizeazã ca Direcţie de sãnãtate publica a Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, instituţie publica cu personalitate juridicã, finanţatã de la bugetul de stat. Încadrarea în numãrul maxim de posturi, aprobat prin prezenta hotãrâre, conform structurii organizatorice, se va realiza în termen de maximum 60 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri."

11. Alineatele (3) şi (4) ale articolului 14 se abroga.

12. Anexele nr. 1-3 se înlocuiesc cu anexele nr. 1-3 la prezenta hotãrâre.

13. Anexa nr. 4 "Regulament de organizare şi funcţionare a Inspectoratului de Stat în Construcţii şi a inspectoratelor teritoriale în construcţii din subordinea acestuia" se abroga.

14. Anexa nr. 5 "Spaţiile şi utilitatile deţinute de Ministerul lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei şi de Compania Nationala de Cai Ferate «C.F.R.» - S.A. în clãdirea «Palat C.F.R.»" se renumeroteaza, devenind anexa nr. 4.

15. Articolul 15 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 15. - Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre."

ART. 2
(1) Autoritatea de Implementare Proiecte de Transport Finanţate prin Fondul de Coeziune are structura organizatoricã prevãzutã în anexa nr. 1a) la prezenta hotãrâre.
(2) Structura funcţiilor publice şi structura organizatoricã a Autoritãţii de Implementare Proiecte de Transport Finanţate prin Fondul de Coeziune vor fi definitivate pana la data de 1 septembrie 2003.
ART. 3
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri orice alte prevederi contrare se abroga.
ART. 4
<>Hotãrârea Guvernului nr. 3/2001 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, cu modificãrile ulterioare, astfel cum a fost modificatã şi completatã prin prezenta hotãrâre, va fi republicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, dându-se textelor o noua numerotare.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:
---------------
p. Ministrul lucrãrilor publice,
transporturilor şi locuinţei,
Traian Panait,
secretar de stat

p. Ministrul muncii şi solidaritãţii sociale,
Ion Giurescu,
secretar de stat

Ministrul administraţiei publice,
Octav Cozmanca

p. Ministrul integrãrii europene,
Maria Crivineanu,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tanasescu

Bucureşti, 29 mai 2003.
Nr. 606.





ANEXA 1


MINISTERUL LUCRĂRILOR PUBLICE, TRANSPORTURILOR ŞI LOCUINŢEI


Numãrul maxim de posturi = 660,
exclusiv demnitarii şi posturile
aferente cabinetelor acestora






│ MINISTRU ├────┤COLEGIUL MINIS-│
└───────┬────────┘ │ TERULUI │




┌─────────────────┐ │ ┌────────────────┐
│CORPUL DE CONTROL├────┐ │ │ SECRETARIATUL │
└─────────────────┘ │ │ ┌─┤NAŢIONAL TRACECA│
┌─────────────────┐ │ │ │ └────────────────┘
│DIRECŢIA GENERALĂ│ ├─────────────────┼────────┤ ┌─────────────────────┐
│RELAŢII CU ├────┤ │ │ │BIROUL PENTRU PACTUL │
│MASS-MEDIA │ │ │ └─┤DE STABILITATE PENTRU│
└─────────────────┘ │ │ │EUROPA DE SUD-EST │
┌─────────────────┐ │ │ └─────────────────────┘
│ DIRECŢIA │ │ │
│ TRANSPARENTA ├────┘ │
└─────────────────┘ │


┌─────────────┬─────────────┬───────┼───────┬─────────────────┐


│ │ | │ │ │ | │
│ │ | │ │ │ | │


┌─────┴─────┐ ┌─────┴─────┐|┌─────┴─────┐ │ ┌─────┴─────┐ ┌───┴─┴─────┐
│SECRETAR DE│ │SECRETAR DE│|│SECRETAR DE│ │ │SECRETAR DE│ │SECRETAR │
│ STAT │ │ STAT │|│ STAT │ │ │ STAT │ │GENERAL │
└───────────┘ └───────────┘|└───────────┘ │ └───────────┘ ├───────────┤
| │ │SECRETAR │
| │ │GENERAL ADJ│




| ┌─────────────────────┘ │
| │ │
| │ │
┌──┬──┬──┬──┬──┬─┴┬┴─┬──┬──┬──┬──┬──┬──┬──┐ ┌──┬──┬──┬──┬─┴┬──┬──┐
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌-┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐ ┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐┌┴┐
│A││B││C││D││E││F││G│|H|│I││J││K││L││M││N││O│ │P││R││S││T││U││V││X││Y│
└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└-┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘ └─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘└─┘


A = DIRECŢIA GENERALĂ CADASTRU
B = DIRECŢIA GENERALĂ URBANISM ŞI AMENAJAREA TERITORIULUI
C = DIRECŢIA GENERALĂ TEHNICA
D = DIRECŢIA GENERALĂ CONSTRUCŢII LOCUINŢE
E = DIRECŢIA GENERALĂ INVESTIŢII ŞI CONCESIUNI
F = DIRECŢIA GENERALĂ LUCRĂRI PUBLICE
G = DIRECŢIA GENERALĂ RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI INTEGRARE EUROPEANĂ
H = AUTORITATEA DE IMPLEMENTARE PROIECTE DE TRANSPORT FINANŢATE PRIN
FONDUL DE COEZIUNE
I = DIRECŢIA GENERALĂ RELAŢII FINANCIARE EXTERNE
J = DIRECŢIA GENERALĂ TRANSPORT FEROVIAR
K = DIRECŢIA GENERALĂ AVIATIE CIVILĂ
L = DIRECŢIA GENERALĂ TRANSPORT NAVAL
M = DIRECŢIA GENERALĂ TRANSPORT RUTIER
N = INSPECTORATUL AVIATIE CIVILĂ
O = DIRECŢIA RELAŢII CU PARLAMENTUL, SINDICATELE ŞI PATRONATELE

P = DIRECŢIA GENERALĂ STRATEGIE
R = DIRECŢIA GENERALĂ RESURSE UMANE
S = DIRECŢIA GENERALĂ JURIDICĂ
T = DIRECŢIA GENERALĂ ECONOMICĂ
U = DIRECŢIA GENERALĂ ACTIVITĂŢI PATRIMONIALE
V = DIRECŢIA AUDIT PUBLIC INTERN
X = DIRECŢIA MEDICALĂ
Y = SERVICIUL PROBLEME SPECIALE






ANEXA 1a)


STRUCTURA
Autoritãţii de Implementare Proiecte de Transport
Finanţate prin Fondul de Coeziune

┌────────────────────────────────┐
│ Autoritatea de Implementare │
│Proiecte de Transport Finanţate │
│ prin Fondul de Coeziune │
└───────────────┬────────────────┘




┌──────────────┬─────────┴──────┬────────────────┐
│ │ │ │
┌─────┴─────┐ ┌──────┴─────┐ ┌────────┴────────┐ ┌─────┴──────┐
│ Serviciul │ │ Serviciul │ │Serviciul control│ │Serviciul de│
│programare │ │monitorizare│ │financiar şi │ │implementare│
│şi evaluare│ │ │ │asistenta pentru │ │proiecte de │
│ │ │ │ │achiziţii publice│ │ transport │
└───────────┘ └────────────┘ └─────────────────┘ └────────────┘






ANEXA 2

A. UNITĂŢILE
care funcţioneazã în subordinea Ministerului
lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr.
crt. Denumirea unitãţii Sursa de finanţare Localitatea
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Aeroclubul României Bugetul de stat Bucureşti
2. Grupul de Intervenţii Bugetul de stat Constanta
şi Salvare Navala
3. Spitalul Universitar Venituri proprii prin
nr. 1 Cai Ferate sistemul de asigurãri sociale
Witting Bucureşti de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Bucureşti
4. Spitalul Universitar Venituri proprii prin
nr. 2 Cai Ferate sistemul de asigurãri sociale
Bucureşti de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Bucureşti
5. Spitalul Universitar Venituri proprii prin
Cai Ferate Iaşi sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Iaşi
6. Spitalul Universitar Venituri proprii prin
Cai Ferate sistemul de asigurãri sociale
Cluj-Napoca de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Cluj-Napoca
7. Spitalul Universitar Venituri proprii prin
Cai Ferate Timişoara sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Timişoara
8. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Ploiesti sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Ploiesti
9. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Galaţi sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Galaţi
10. Spitalul Universitar Venituri proprii prin
Cai Ferate Constanta sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Constanta
11. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Braşov sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Braşov
12. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Pascani sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Pascani
13. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Simeria sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Simeria
14. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Oradea sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Oradea
15. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Craiova sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Craiova
16. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin
Sibiu sistemul de asigurãri sociale
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat Sibiu
17. Spitalul Cai Ferate Venituri proprii prin Drobeta-Turnu
Drobeta-Turnu Severin sistemul de asigurãri sociale Severin
de sãnãtate şi din transferuri
de la bugetul de stat
18. Direcţia de Sãnãtate Bugetul de stat Bucureşti
Publica a Ministerului
lucrãrilor Publice,
Transporturilor şi
Locuinţei Bugetul de stat Bucureşti
19. Academia Romana
de Aviatie Venituri proprii Bucureşti
20. Centrul Roman pentru
Pregãtirea şi
Perfecţionarea
Personalului din
Transporturi
Navale - CERONAV Venituri proprii Constanta
21. Autoritatea Navala
Romana Venituri proprii Constanta
22. Autoritatea Feroviara
Romana-AFER Venituri proprii Bucureşti
23. Autoritatea Rutiera
Romana - ARR Venituri proprii Bucureşti
24. Casa Asigurãrilor de Bugetul fondului de
Sãnãtate a Ministerului asigurãri sociale de
lucrãrilor Publice, sãnãtate Bucureşti
Transporturilor şi
Locuinţei
25. Clubul Sportiv "Rapid" Venituri proprii şi
alocaţii de la bugetul
de stat Bucureşti
26. Centrul de Documentare
pentru Construcţii,
Arhitectura, Urbanism
şi Amenajarea
Teritoriului - CDCAS -
Bucureşti Venituri proprii Bucureşti
27. Inspectoratul de Stat
în Construcţii - ISC Venituri proprii Bucureşti
28. Centrul Naţional pentru Venituri proprii şi
Reducerea Riscului alocaţii de la bugetul
Seismic de stat Bucureşti

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

NOTA:
1. Unitãţile prevãzute la nr. crt. 1 şi 2 pot utiliza un numãr maxim de
505 posturi.
2. Unitãţile prevãzute la nr. crt. 3-17 pot utiliza pentru activitãţile
specifice cuprinse în anexa nr. 6 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 443/1998 ,
cu modificãrile şi completãrile ulterioare, un numãr maxim de 2.975 de
posturi şi pot primi transferuri de la bugetul de stat. Numãrul maxim
de posturi care pot fi finanţate de la bugetul de stat se stabileşte
pentru fiecare unitate prin ordin al ministrului lucrãrilor publice,
transporturilor şi locuinţei.
3. Unitatea prevãzutã la nr. crt. 18 poate utiliza un numãr maxim
de 264 de posturi.


B. UNITĂŢILE
care funcţioneazã sub autoritatea Ministerului
lucrãrilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr.
crt. Denumirea unitãţii Localitatea
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Societatea Nationala a Cãilor Ferate Romane - S.N.C.F.R
R.A. Bucureşti
2. Compania Nationala de Cai Ferate "C.F.R." - S.A. Bucureşti
3. Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa
"C.F.R.-Marfa" - S.A. Bucureşti
4. Societatea Nationala de Transport Feroviar de Cãlãtori
"C.F.R.-Cãlãtori" - S.A. Bucureşti
5. Societatea de Administrare Active Feroviare "S.A.A.F."
- S.A. Bucureşti
6. Societatea Comercialã de Transport cu Metroul Bucureşti
"Metrorex" - S.A. Bucureşti
7. Compania Nationala "Aeroportul Internaţional Comuna Otopeni
Bucureşti-Otopeni" - S.A.
8. Societatea Nationala "Aeroportul Internaţional
Bucureşti-Baneasa" - S.A. Bucureşti
9. Societatea Nationala "Aeroportul Internaţional Constanta" Comuna Mihail
- S.A. Kogalniceanu
10. Societatea Nationala "Aeroportul Internaţional
Timişoara - Traian Vuia" - S.A. Timişoara
11. Regia Autonomã "Administraţia Serviciilor de Trafic
Aerian - ROMATSA" Bucureşti
12. Regia Autonomã "Autoritatea Aeronautica Civilã Romana" Bucureşti
13. Societatea Comercialã "Compania Nationala de Transporturi
Aeriene Romane - TAROM" - S.A. Bucureşti
14. Compania Nationala "Administraţia Porturilor Maritime
Constanta" - S.A. Constanta
15. Compania Nationala "Administraţia Canalelor Navigabile"
- S.A. Constanta
16. Compania Nationala de Radiocomunicatii Navale "Radionav"
- S.A. Constanta
17. Regia Autonomã "Administraţia Fluviala a Dunãrii de Jos" Galaţi
18. Compania Nationala "Administraţia Porturilor Dunãrii
Maritime" - S.A. Galaţi
19. Compania Nationala "Administraţia Porturilor Dunãrii
Fluviale" - S.A. Giurgiu
20. Regia Autonomã "Administraţia Nationala a Drumurilor
din România" Bucureşti
21. Regia Autonomã "Registrul Auto Roman" Bucureşti
22. Regia Autonomã "Administraţia Zonei Libere Sulina" Sulina
23. Regia Autonomã "Administraţia Zonei Libere
Constanta-Sud şi a Zonei Libere Basarabi" Constanta
24. Regia Autonomã "Administraţia Zonei Libere Brãila" Brãila
25. Regia Autonomã "Administraţia Zonei Libere Galaţi" Galaţi
26. Regia Autonomã "Administraţia Zonei Libere Giurgiu" Giurgiu
27. Regia Autonomã "Administraţia Zonei Libere Curtici-Arad Curtici
28. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în
Construcţii şi Economia Construcţiilor - INCERC Bucureşti Bucureşti
29. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru
Urbanism şi Amenajarea Teritoriului - URBANPROIECT
Bucureşti Bucureşti
30. Agenţia Nationala pentru Locuinţe - A.N.L. Bucureşti
31. Compania Nationala de Investiţii "C.N.I." - S.A. Bucureşti
32. Societatea Comercialã "Maritime Training Centre
Television" - S.A. Constanta Constanta
33. Societatea Comercialã "Antrepriza de Lucrãri Drumuri
şi Poduri Bacau" - S.A. Bacau
34. Societatea Comercialã "Antrepriza Reparaţii şi
Lucrãri - A.R.L. Cluj" - S.A. Cluj
35. Societatea Comercialã "Conas" - S.A. Braşov
36. Societatea Comercialã "Antrepriza Drumuri şi
Poduri - A.D.P. Constanta" - S.A. Constanta
37. Societatea Comercialã "Antrepriza de Lucrãri Drumuri
şi Poduri Iaşi" - S.A. Iaşi
38. Societatea Comercialã "Antrepriza Drumuri şi
Poduri - A.D.P. Timişoara" - S.A. Timişoara
39. Societatea Comercialã Transporturi, Întreţinere -
Drumuri "Oltenia" - S.A. Craiova
40. Societatea Comercialã "Societatea de Întreţinere şi
Reparaţii Drumuri" - S.A. Timişoara
41. Societatea Comercialã DRUM TRANS MIXT - S.A. Com. Valea
Lupului
42. Societatea Comercialã "Stard" - S.A. Fetesti
43. Societatea Comercialã "Drumserv" - S.A. Tg. Mures
44. Societatea Comercialã "Mecdru" - S.A. Dej
45. Societatea Comercialã "Via Star" - S.A. Bucureşti
46. Societatea Comercialã de Revizii şi Reparaţii
Echipamente şi Instalaţii Ecluze "Repec" - S.A. Ovidiu Ovidiu
47. Societatea Comercialã de Exploatare, Întreţinere
şi Reparaţii Mijloace de Transport, Utilaje de
Construcţii şi Instalaţii de Ridicat
"Agertrans" - S.A. Constanta Constanta
48. Societatea Comercialã de Construcţii, Întreţinere
şi Reparaţii Hidrotehnice "Cons-Canal" - S.A. Basarabi Basarabi
49. Societatea Comercialã de Remorcaj şi Salvare
"Resalv" - S.A. Galaţi Galaţi
50. Societatea Comercialã de Dragaj pe Dunare
"Fluvdrag" - S.A. Giurgiu Giurgiu
51. Societatea Comercialã de Dragaj pe Dunare
"Draf - S.A. Brãila Brãila
52. Societatea Comercialã de Întreţinere şi Reparaţii
Construcţii Hidrotehnice "I.R.C.H." S.A. Tulcea Tulcea
53. Societatea Comercialã "Institutul de Cercetãri
în Transporturi - "INCERTRANS" - S.A. Bucureşti
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────






ANEXA 3

PARCUL AUTO
pentru activitãţi specifice

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Tipul mijlocului Numãrul Consumul
crt. Activitatea de transport maxim maxim de
(bucãţi) carburanţi
/autove-
hicul
(litri/
luna)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Inspecţie şi control - autoturism 25*) 300

2. Transport delegaţii - autovehicul pentru transport
persoane 3 450

3. Programe PHARE - autoturism 2 450
- autoturism de teren

4. Proiect de conservare - autoturism 4 450
a energiei termice (BERD) - autoturism de teren

5. Unitate de finanţare şi
implementare programe
comunitare - autoturism 6 450

6. Aprovizionare - autovehicul pentru transport
marfa 3 450

7. Program SAPARD - autoturism de teren 10 450

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

*) Un autoturism la Casa Asigurãrilor de Sãnãtate a Ministerului Lucrãrilor
Publice, Transporturilor şi Locuinţei






ANEXA 4


SPAŢIILE ŞI UTILITATILE
deţinute de Ministerul lucrãrilor Publice, Transporturilor
şi Locuinţei şi de Compania Nationala de Cai Ferate
"C.F.R." - S.A. în clãdirea "Palat C.F.R."

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Proprietarul Nivelurile Suprafata Suprafata Ponderea
patrimoniului construitã utila (%)
(mp) (mp)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Ministerul lucrãrilor Publice, Subsol 666,00 598,83 0,83
Transporturilor şi Locuinţei Parter 395,00 355,27 0,54
Mezanin 1.095,00 985,32 1,47
Etajul I 5.936,00 5.342,40 7,98
Etajul II 5.936,00 5.342,40 7,98
Etajul V 4.945,40 4.450,86 6,65
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL I: 18.973,40 17.075,08 25,50
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Compania Nationala de Subsol 9.250,58 7.906,69 12,51
Cai Ferate Romane Parter 7.757,58 6.981,82 10,44
"C.F.R." - S.A. Mezanin 6.016,33 5.414,70 8,10
Etajul I 992,25 893,03 1,33
Etajul III 5.936,00 5.342,40 7,98
Etajul IV 4.945,40 4.450,86 6,65
Etajul VI 4.945,40 4.450,86 6,65
Etajul VII 4.945,40 4.450,86 6,65
Etajul VIII 4.945,40 4.450,86 6,65
Etajul IX 1.884,40 1.695,96 2,53
Etajul X 1.884,40 1.695,96 2,53
Etajul XI 1.884,40 1.695,96 2,53
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL II: 55.393,54 49.943,76 74,50
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL GENERAL: 74.366,94 67.018,84 100,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016