Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 584 din 30 iulie 2013  pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si a unor structuri aflate in subordinea acestuia si pentru modificarea altor acte normative    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 584 din 30 iulie 2013 pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea si functionarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si a unor structuri aflate in subordinea acestuia si pentru modificarea altor acte normative

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 506 din 12 august 2013

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 4 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I
    Hotărârea Guvernului nr. 725/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precum şi a unor structuri aflate în subordinea acestuia, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 548 din 4 august 2010, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. Articolul 16 va avea următorul cuprins:
    "Art. 16. - (1) Numărul maxim de posturi al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi unităţilor aflate în subordinea acestuia este de 11.331, din care 707 - aparatul propriu al ministerului, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului.
    (2) Stabilirea numărului de posturi pentru fiecare din unităţile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale se face prin ordin al ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale, cu încadrarea în numărul maxim de posturi prevăzut în anexa nr. 2, cu excepţia numărului de posturi pentru Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, reglementate prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 82/2011 privind unele măsuri de organizare a activităţii de îmbunătăţiri funciare, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 199/2012, cu completările ulterioare."

    2. Anexa nr. 2 se înlocuieşte cu anexa la prezenta hotărâre.

    ART. II
    La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se modifică titlul următoarelor acte normative, astfel:
    1. Hotărârea Guvernului nr. 751/2010 privind măsurile de reorganizare a direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi stabilirea numărului de posturi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 552 din 5 august 2010, cu modificările ulterioare, se redenumeşte "Hotărârea Guvernului nr. 751/2010 privind măsurile de reorganizare a direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene şi a municipiului Bucureşti".
    2. Hotărârea Guvernului nr. 752/2010 privind măsurile de reorganizare a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi a Agenţiei Domeniilor Statului, precum şi stabilirea numărului de posturi pentru acestea, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 539 din 3 august 2010, cu modificările ulterioare, se redenumeşte "Hotărârea Guvernului nr. 752/2010 privind măsurile de reorganizare a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi a Agenţiei Domeniilor Statului".
    ART. III
    La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă:
    1. Alineatul (1) al articolului 2 din Hotărârea Guvernului nr. 751/2010 privind măsurile de reorganizare a direcţiilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi stabilirea numărului de posturi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 552 din 5 august 2010, cu modificările ulterioare.
    2. Alineatul (1) al articolului 1 şi alineatul (1) al articolului 2 din Hotărârea Guvernului nr. 752/2010 privind măsurile de reorganizare a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi a Agenţiei Domeniilor Statului, precum şi stabilirea numărului de posturi pentru acestea, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 539 din 3 august 2010, cu modificările ulterioare.
    3. Alineatul (1) al articolului 6 din Hotărârea Guvernului nr. 834/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie "Prof. Dr. G. K. Constantinescu", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 596 din 23 august 2010.
    4. Alineatul (1) al articolului 9 din Hotărârea Guvernului nr. 753/2010 pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Laboratorului Central Fitosanitar, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 543 din 3 august 2010.
    5. Alineatul (2) al articolului 10 din Hotărârea Guvernului nr. 1.408/2009 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Oficiului Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 827 din 2 decembrie 2009, cu modificările ulterioare.
    6. Alineatul (1) al articolului 8 din Hotărârea Guvernului nr. 1.404/2009 privind reorganizarea şi funcţionarea Laboratorului Central pentru Controlul Calităţii şi Igienei Vinului Valea Călugărească, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 819 din 27 noiembrie 2009.
    ART. IV
    Încetarea raporturilor de serviciu/muncă determinată de reducerea numărului de posturi în structura organizatorică a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi a unităţilor aflate în subordinea acestuia se realizează cu respectarea prevederilor legale în vigoare aplicabile fiecărei categorii de personal.
    ART. V
    Aplicarea procedurilor legale prevăzute de Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor se realizează în termen de minimum 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
    ART. VI
    Încadrarea personalului din cadrul aparatului central al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi instituţiilor publice subordonate acestuia în numărul maxim de posturi aprobat şi în noua structură organizatorică se face în termenele şi cu respectarea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru fiecare categorie de personal.

                                 PRIM-MINISTRU
                              VICTOR-VIOREL PONTA

                                Contrasemnează:
                                ---------------
                 Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale,
                               Daniel Constantin

             p. Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale
                           şi administraţiei publice,
                                Shhaideh Sevil,
                                secretar de stat

                Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice,
                                 Daniel Chiţoiu

                       p. Ministrul delegat pentru buget,
                              Gheorghe Gherghina,
                                secretar de stat

    Ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice,
                                Mariana Câmpeanu

    Bucureşti, 30 iulie 2013.
    Nr. 584.


    ANEXĂ
    -----
(Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 725/2010)
--------------------------------------------------

                                  STRUCTURILE
                        care funcţionează în subordinea
                Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

 ┌────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
 │Nr. │ Denumirea structurii │
 │crt.│ │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ I. │Instituţii publice finanţate integral din bugetul de stat, inclusiv │
 │ │aparatul central al ministerului - 7.266 posturi │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 1. │Direcţiile pentru agricultură judeţene şi a municipiului Bucureşti - │
 │ │servicii publice deconcentrate │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 2. │Agenţia Naţională pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie "Prof. │
 │ │Dr. G. K. Constantinescu", inclusiv oficiile judeţene pentru ameliorare│
 │ │şi reproducţie în zootehnie │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 3. │Laboratorul Central Fitosanitar │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 4. │Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 5. │Agenţia Domeniilor Statului │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ II.│Instituţii publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate│
 │ │de la bugetul de stat - 3.694 posturi │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 1. │Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 2. │Inspectoratele teritoriale pentru calitatea seminţelor şi a │
 │ │materialului săditor - servicii publice deconcentrate │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 3. │Institutul de Stat pentru Testarea şi Înregistrarea Soiurilor │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 4. │Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 5. │Laboratorul Central pentru Calitatea Seminţelor şi a Materialului │
 │ │Săditor │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 6. │Laboratorul Central pentru Controlul Calităţii şi Igienei Vinului │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 7. │Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │III.│Alte structuri finanţate din venituri proprii - 371 posturi │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 1. │Casele agronomului │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ 2. │Oficiile de studii pedologice şi agrochimice judeţene din subordinea │
 │ │direcţiilor pentru agricultură judeţene │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │IV. │Structuri finanţate din cheltuieli aferente proiectelor cu finanţare │
 │ │rambursabilă │
 ├────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
 │ │Unităţi de management al proiectului (UMP) │
 └────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


                                      ----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016