Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 568 din 28 iulie 1995  cu privire la acordarea autorizatiei de functionare provizorie, in conformitate cu prevederile Legii nr. 88/1993, privind acreditarea institutiilor de invatamant superior si recunoasterea diplomelor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 568 din 28 iulie 1995 cu privire la acordarea autorizatiei de functionare provizorie, in conformitate cu prevederile Legii nr. 88/1993, privind acreditarea institutiilor de invatamant superior si recunoasterea diplomelor

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 185 din 16 august 1995
    Guvernul României hotărăşte:

    ART. 1
    Se acordă autorizaţie de funcţionare provizorie ca instituţii de învăţământ superior, în condiţiile prevăzute de Legea nr. 88/1993, pentru facultăţile, colegiile şi specializările instituţiilor solicitante cuprinse în anexa nr. 1.
    ART. 2
    Formele de organizare a învăţământului superior pentru care se acordă autorizaţia de funcţionare provizorie sunt: învăţământ de zi, seral şi fără frecvenţă.
    Formele de învăţământ seral şi fără frecvenţă pot fi organizate numai de către instituţiile care au şi învăţământ de zi în specializarea respectivă.
    Durata studiilor în învăţământul seral şi în cel fără frecvenţă este mai mare cu un an decât cea prevăzută pentru învăţământul de zi.
    ART. 3
    În perioada de funcţionare provizorie, instituţia de învăţământ superior este obligată să-şi păstreze denumirea acordată pentru perioada de autorizare şi să respecte standardele care au stat la baza acordării autorizaţiei de funcţionare provizorie.
    Modificarea structurii instituţiei de învăţământ superior în perioada de funcţionare provizorie se poate face numai în condiţiile prevăzute de Legea nr. 88/1993.
    ART. 4
    În vederea acreditării, în termen de 3 luni de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Consiliul Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare (C.N.E.A.A.) va stabili şi va comunica Ministerului Învăţământului, pe specializări, instituţiile de învăţământ superior la care se poate organiza examenul de licenţă, respectiv de absolvire, pentru primele 3 serii de absolvenţi ai facultăţilor, colegiilor şi specializărilor autorizate pentru funcţionare provizorie.
    ART. 5
    Ministerul Învăţământului comunică instituţiilor de învăţământ superior facultăţile, colegiile şi specializările care au fost autorizate pentru funcţionare provizorie, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri, şi transmite acestor instituţii, în termen de cel mult 180 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, metodologiile specifice de organizare şi desfăşurare a examenului de licenţă, respectiv de absolvire, pentru primele 3 serii de absolvenţi ai facultăţilor, colegiilor şi specializărilor autorizate provizoriu în conformitate cu prevederile Legii nr. 88/1993 şi ale prezentei hotărâri.
    ART. 6
    În baza hotărârilor din rapoartele cu privire la evaluarea instituţiilor de învăţământ superior, C.N.E.A.A. va face publică lista cuprinzând facultăţile, colegiile şi specializările care nu au fost autorizate pentru funcţionarea provizorie.
    ART. 7
    (1) Studenţii de la facultăţile, colegiile şi specializările neautorizate se pot transfera la facultăţi, colegii şi specializări similare din instituţii acreditate sau autorizate pentru funcţionare provizorie, în condiţiile legii.
    (2) Studenţii instituţiilor de învăţământ superior particular de la facultăţile, colegiile şi specializările autorizate pentru funcţionare provizorie, precum şi studenţii instituţiilor de învăţământ superior particular din profilurile, modulele şi specializările neautorizate, pentru care nu există nici o unitate de învăţământ superior particular autorizată pentru funcţionare provizorie, pot să-şi continue studiile la instituţii de învăţământ superior de stat acreditate, în condiţiile următoare:
    a) instituţia de învăţământ superior acreditată să şcolarizeze în profilul, modulul sau specializarea respectivă sau similare;
    b) să participe la concursul de admitere în învăţământul superior organizat de instituţia respectivă în sesiunile oficiale din anii 1995 sau 1996, la profilul, modulul sau specializarea respectivă sau similare şi să fi fost declaraţi admişi peste cifra de şcolarizare, adică să fi obţinut cel puţin media ultimului candidat declarat admis la profilul, modulul sau specializarea la care au susţinut concursul;
    c) studenţii declaraţi admişi în urma concursului de admitere vor fi înmatriculaţi în anul de studii şi în condiţiile stabilite de instituţia de învăţământ superior la care studentul a fost declarat admis, pe baza documentelor de şcolaritate prezentate de student, cu susţinerea eventualelor examene de diferenţă, pentru care se percep taxe în cuantumul stabilit de senatele universitare.
    (3) Instituţiile de învăţământ superior în cauză sunt obligate să îndeplinească formalităţile de transfer sau cele de înscriere la concursul de admitere, în conformitate cu actele normative în vigoare.
    ART. 8
    Instituţiile de învăţământ superior în funcţiune la data de 22 decembrie 1989 urmează să fie supuse periodic, din cinci în cinci ani, începând cu anul universitar 1995/1996, evaluării academice de către C.N.E.A.A. pentru facultăţile, colegiile şi specializările cuprinse în anexa nr. 2.
    ART. 9
    Instituţiile înfiinţate după 22 decembrie 1989, care nu au solicitat autorizaţie de funcţionare provizorie în termenul prevăzut de Legea nr. 88/1993, nu pot organiza şi desfăşura activităţi de învăţământ superior.
    ART. 10
    Instituţiile de învăţământ superior pot continua activitatea de învăţământ numai la specializările pentru care au autorizaţie de funcţionare sau au obţinut autorizaţie de funcţionare provizorie în condiţiile prevăzute de Legea nr. 88/1993 şi de prezenta hotărîre a Guvernului.
    La specializările neautorizate nu se mai organizează concurs de admitere pentru şcolarizare în anul I de studii.
    ART. 11
    Având în vedere Programul privind măsurile de organizare şi modernizare a armatei şi a învăţământului militar din România, instituţiile de învăţământ superior din reţeaua Ministerului Apărării Naţionale urmează să solicite autorizaţia de funcţionare provizorie a noilor facultăţi, colegii sau specializări, începând cu anul de învăţământ 1996/1997.
    În anul de învăţământ 1995/1996 instituţiile de învăţământ superior din reţeaua Ministerului Apărării Naţionale vor funcţiona în regim de tranzitie cu structurile aprobate prin reglementările legale în vigoare.
    ART. 12
    Începând cu anul universitar 1995/1996 studiile aprofundate sunt considerate activităţi de învăţământ postuniversitar.
    Repartizarea cifrei de şcolarizare şi reţeaua învăţământului de studii aprofundate se aprobă de către Ministerul Învăţământului.
    ART. 13
    Continuarea activităţii de învăţământ superior, în alte condiţii decât cele prevăzute în Legea nr. 88/1993, în Legea învăţământului nr. 84/1995 şi în prezenta hotărâre, atrage după sine răspunderea legală a celor vinovaţi.
    ART. 14
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

                    p. PRIM-MINISTRU
                    FLORIN GEORGESCU,
                    ministru de stat,
                   ministrul finanţelor

                    Contrasemnează:
                    ---------------
                Ministrul învăţământului,
                     Liviu Maior

                 p. Ministru de stat,
                ministrul finanţelor,
               Nicolae Constantinescu
                 secretar de stat

                    Ministru de stat,
         ministrul muncii şi protecţiei sociale,
                  Dan Mircea Popescu

    Bucureşti, 28 iulie 1995.
    Nr. 568.


    ANEXA 1


               INSTITUŢII, FACULTĂŢI, COLEGII ŞI SPECIALIZĂRI
       cărora li s-a acordat autorizaţie de funcţionare provizorie

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                                                         Specializarea,
               Instituţia Denumirea forma de învaţă- Ob-
              (facultatea, în perioada Profilul mânt, durata ser-
Nr. colegiul) de autori- autorizat studiilor vaţii
crt. Cod solicitantă zare autorizate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 0 1 2 3 4 5 6
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
 1. 3. Academia Academia
            Universitară Universitară
            "Athenaeum" "Athenaeum"
            Bucureşti din Bucureşti

     3. 1A Facultatea de Facultatea de - Inginerie - Inginerie
            Inginerie şi Inginerie şi economică managerială
            Management Management - zi, 5 ani
            Agroturistic Agroturistic - Inginerie
                                                            managerială
                                                           - seral, 6 ani
                                                                          **1)
                                                                        ------

     3. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Finanţe,
            Finanţe, Contabi- Finanţe, Conta- contabilitate
            litate şi Infor- bilitate şi şi informatică
            matică Informatică - zi, 5 ani
                                                          - Finanţe,
                                                          contabilitate
                                                          şi informatică
                                                          - fără frecvenţă,
                                                           6 ani

 2. 7. Fundaţia Univer- Academia Infor-
            sitară "Aisteda" matizată pentru
            - Academia Infor- Ştiinţe Econo-
            matizată pentru mice din Bucu-
            Ştiinţe Tehnice, reşti
            Economice, de
            Drept şi Adminis-
            traţie Bucureşti

     7. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management
            Management, filia- Management din - zi, 5 ani
            la Bucureşti Bucureşti - Management
                                                           - fără frecvenţă,
                                                            6 ani

 3. 8. Institutul de Institutul de
            Drept şi Relaţii Drept şi Relaţii
            Internaţionale Internaţionale
            "Nicolae Titu- "Nicolae Titu-
            lescu" Bucureşti lescu" din
                               Bucureşti

     8. 1A - Ştiinţe - Drept şi relaţii
                                              juridice internaţionale - zi,
                                                          4 ani
                                                          - Drept şi relaţii
                                                          internaţionale - fără
                                                          frecvenţă, 5 ani


 4. 12. Şcoala Superioară Şcoala Superioară
            de Jurnalistică de Jurnalistică
            Bucureşti din Bucureşti

    12. 1A Facultatea de Facultatea de - Jurnalis- - Presa scrisă
            Jurnalistică Jurnalistică tică - zi, 4 ani
                                                                          **2)
                                                                        ------

 5. 13. Universitatea Universitatea
            "Artifex" Aca- "Artifex" din
            demia de Înalte Bucureşti
            Studii Coopera-
            tiste Bucureşti

    13. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Finanţe si
            Finanţe şi Finanţe şi contabilitate
            Contabilitate Contabilitate - zi, 4 ani
                                                          - Finanţe si
                                                          contabilitate
                                                           - fără frecvenţă,
                                                          5 ani

    13. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management
            Management Management - zi, 4 ani
                                                          - Management
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           5 ani

 6. 14. Universitatea Universitatea
            Creştină Creştină
            "Dimitrie Cante- "Dimitrie Can-
            mir" Bucureşti temir" din
                               Bucureşti

    14. 1A Facultatea Facultatea de - Geografie - Geografia
            Geografia Turis- Geografia Tu- turismului
            mului Sibiu rismului din - zi, 5 ani
                               Sibiu - Geografia turismu-
                                                           lui - fără frecvenţă,
                                                           6 ani

    14. 2A Facultatea de Facultatea de - Istorie - Istorie - zi,
            Istorie Bucureşti Istorie din 4 ani
                               Bucureşti - Istorie - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

    14. 3A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Cluj-Napoca Drept din juridice - Drept - fără
                               Cluj-Napoca frecvenţă, 5 ani

    14. 4A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Ştiinţe juridice si
            Ştiinţe Juridice Ştiinţe Juri- juridice administrative - zi,
            şi Administrative dice şi Admi- 4 ani
            Bucureşti nistrative din
                               Bucureşti - Ştiinţe juridice şi
                                                           administrative - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

    14. 5A Facultatea de Ma- Facultatea de - Economic - Management tu-
            nagement Turistic Management ristic şi comer-
            şi Comercial Turistic şi cial - zi, 4 ani
            Bucureşti Comercial din - Management tu-
                               Bucureşti ristic şi comercial,
                                                           - fără frecvenţă,
                                                            5 ani

    14. 6A Facultatea de Ma- Facultatea de - Economic - Management tu-
            nagement Turistic Management ristic şi comer-
            şi Comercial Turistic şi cial - zi, 4 ani
            Cluj-Napoca Comercial din - Management turistic
                               Cluj-Napoca şi comercial - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

 7. 15. Universitatea Universitatea
            Ecologică Ecologică
            Bucureşti Bucureşti

    15. 1A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Drept juridice - Drept - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

    15. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management finan-
            Management Management ciar-contabil si
                                                           administrativ
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Management finan-
                                                           ciar contabil şi
                                                           administrativ - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

    15. 3A Universitatea Facultatea de - Economic - Management în
            Ecologică, filia- Management economia turis-
            la Deva din Deva mului şi comerţului
                                                           internaţional
                                                           - zi, 5 ani

 8. 18. Universitatea Colegiul Univer-
            "Fortuna" sitar "Fortuna"
            Bucureşti din Bucureşti

    18. 1A Facultatea de Colegiul Uni- - Adminis- - Birotică
            Birotică versitar de traţie-Se- -zi, 3 ani
                               Birotică cretariat
                                                                     **3)
                                                                   -------

 9. 19. Universitatea Universitatea
            "Hyperion" din "Hyperion" din
            Bucureşti Bucureşti

    19. 1A Facultatea de Facultatea de - Jurnalis- - Ziaristica
            Filologie-Ziaris- Ziaristica tică - zi, 4 ani
            tica

    19. 2A Facultatea de Facultatea de - Fizică - Fizică - zi, 5 ani
            Fizică Fizică - Fizică - seral,
                                                           6 ani

    19. 3A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Psihosociologie
            Psihologie- Psihologie- pedagogie - zi, 4 ani
            Sociologie Sociologie (Bucureşti)
                                                          - Psihosociologie
                                                           - fără frecvenţă,
                                                            5 ani (Bucureşti)
                                                          - Psihosociologie
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           5 ani (Brăila)

    19. 4A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Drept juridice (Bucureşti, Constanţa,
                                                           Craiova, Galaţi,
                                                           Piteşti, Suceava,
                                                           Tg. Mureş)
                                                          - Drept - fără frec-
                                                           venta, 5 ani (Bucu-
                                                           resti, Constanţa,
                                                           Craiova, Galaţi,
                                                           Piteşti, Suceava,
                                                           Tg. Mureş)

10. 20. Universitatea Universitatea
            Independentă Independentă
            "Titu Maiorescu" "Titu Maiorescu"
            Bucureşti din Bucureşti

    20. 1A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Psihologie
            Psihologie Psihologie pedagogie - zi, 5 ani

    20. 2A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Drept juridice - Drept - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

    20. 3A Facultatea de Facultatea de - Economic - Finanţe, bănci,
            Ştiinţe Econo- Ştiinţe Econo- contabilitate
            mice mice - zi, 5 ani
                                                          - Finanţe, bănci,
                                                           contabilitate
                                                           - fără frecvenţă,
                                                            6 ani

11. 23. Universitatea Universitatea
            Romana de Ştiinţe Romana de Ştiinţe
            şi Arte "Gheorghe şi Arte "Gheorghe
            Cristea" Bucu- Cristea" din
            resti Bucureşti

    23. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Econometrie
            Econometrie Econometrie informatică
            Informatică Informatică - zi, 5 ani

    23. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Relaţii economice
            Relaţii Economice Relaţii Econo- internaţionale
            Internaţionale mice Interna- - zi, 5 ani
                               tionale - Relaţii economice
                                                           internaţionale
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           6 ani

12. 24. Universitatea Universitatea
            Romano-Americană Romano-Americană
            Bucureşti din Bucureşti

    24. 1A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 5 ani
            Drept Drept juridice - Drept - fără
                                                           frecvenţă, 6 ani

    24. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economia turis-
            Economia Turis- Economia Turis- mului intern si
            mului Intern şi mului Intern şi internaţional
            Internaţional Internaţional - zi, 5 ani
                                                          - Economia turis-
                                                           mului intern si
                                                           internaţional
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           6 ani

    24. 3A Facultatea de Facultatea de - Economic - Informatică
            Informatică Informatică managerială - zi,
            Managerială Managerială 5 ani

    24. 4A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management-
            Management- Management- Marketing - zi,
            Marketing Marketing 5 ani
                                                          - Management-
                                                           Marketing - fără
                                                           frecvenţă, 6 ani

    24. 5A Facultatea de Facultatea de - Economic - Relaţii comer-
            Relaţii Comerciale Relaţii Comer- ciale şi financiar-
            şi Financiar- ciale şi bancare interne
            Bancare Interne Financiar- şi internaţionale
            şi Internaţionale Bancare Interne - zi, 5 ani
                               şi Interna- - Relaţii comer-
                               tionale ciale şi financiar-
                                                           bancare interne
                                                           şi internaţionale
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           6 ani

13. 25. Universitatea Universitatea
            "Spiru Haret" "Spiru Haret"
            Bucureşti din Bucureşti

    25. 1A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină vete-
            Medicină Veteri- Medicină Vete- veterinară rinară - zi, 6 ani
            nară rinară

    25. 2A Facultatea de Facultatea de - Filozofie - Filozofie
            Filozofie şi Filozofie şi şi jurnalis-
            Jurnalistică Jurnalistică tică - zi, 4,5 ani
                                                          - Filozofie
                                                            şi jurnalistică
                                                            - fără frecvenţă,
                                                             5,5 ani
                                                                          **4)
                                                                         -----

    25. 3A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Limba şi lite-
            Limbi şi Litera- Limbi şi Lite- ratura străină A
            turi Străine raturi Străine - Limba şi li-
                                                           teratura străină B
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Limba şi lite-
                                                           ratura străină A
                                                           - Limba şi li-
                                                           teratura străină B
                                                            - fără frecvenţă,
                                                            5 ani

    25. 4A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Drept juridice - Drept - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

    25. 5A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management financiar-
            Management Management contabil - zi, 4 ani
            Financiar- Financiar-
            Contabil Contabil - Management finan-
                                                           ciar contabil - fa-
                                                           ra frecvenţă, 5 ani

14. 27. Universitatea de Universitatea
            Vest "Vasile de Vest "Vasile
            Goldis" Arad Goldis" din
                               Arad

    27. 1A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină generală
            Medicină Generală Medicină - zi, 6 ani
                               Generală

    27. 2A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Drept juridice

    27. 3A Facultatea de Facultatea de - Economic - Marketing - zi,
            Marketing- Marketing- 5 ani
            Management- Management-
            Informatică Informatică

15. 33. Universitatea Universitatea
            "Constantin "Constantin
            Brâncoveanu" Brâncoveanu"
            Brăila din Brăila

    33. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management-
            Management-Marke- Management- Marketing în
            ting în Afaceri Marketing în afaceri economice
            Economice Brăila Afaceri Eco- - zi, 4 ani
                               nomice din
                               Brăila
                                                                  **5)
                                                                 -----
                                                          - Management-
                                                           Marketing in
                                                           afaceri economice
                                                           - seral, 5 ani
                                                          - Management-
                                                           Marketing in
                                                           afaceri economice
                                                           - fără frecvenţă
                                                            5 ani

    33. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management-
            Management-Marke- Management- Marketing în
            ting în Afaceri Marketing în afaceri economice
            Economice Piteşti Afaceri Eco- - zi, 4 ani
                               nomice din
                               Piteşti - Management-
                                                           Marketing in
                                                           afaceri economice
                                                           - seral, 5 ani
                                                          - Management-
                                                           Marketing in
                                                           afaceri economice
                                                           - fără frecvenţă,
                                                            5 ani

    33. 3A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management-
            Management-Marke- Management- Marketing în
            ting în Afaceri Marketing în afaceri economice
            Economice Râmnicu Afaceri Eco- - zi, 4 ani
            Vâlcea nomice din
                               Râmnicu Vâlcea - Management-
                                                           Marketing in
                                                           afaceri economice
                                                            - seral, 5 ani
                                                          - Management-
                                                           Marketing in
                                                           afaceri eco-
                                                           nomice - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

16. 36. Universitatea Universitatea
            "Avram Iancu" "Avram Iancu"
            Cluj-Napoca din Cluj-Napoca

    36. 1A Facultatea de Facultatea de - Filozofie - Filozofie si
            Sociologie, Sociologie, antropologie
            Jurnalistică şi Jurnalistică - zi, 4 ani
            Filozofie şi Filozofie

    36. 2A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Pedagogie
            Pedagogie Socială Pedagogie pedagogie socială - zi,
                               Socială 4 ani
                                                            - Pedagogie
                                                             socială
                                                            - fără frecvenţă,
                                                             5 ani
                                                                         **6)
                                                                        -----

17. 46. Universitatea Universitatea
            Fundaţiei Acade- "Petre Andrei"
            mice "Petre din Iaşi
            Andrei" Iaşi

    46. 1A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 5 ani
            Drept Drept juridice - Drept - fără
                                                           frecvenţă, 6 ani

    46. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Finanţe-Contabi-
            Economie Economie litate - zi, 5 ani
                                                          - Finanţe-Contabi-
                                                           litate - fără
                                                           frecvenţă, 6 ani

18. 48. Universitatea Universitatea
            "Mihail Kogăl- "Mihail Kogăl-
            niceanu" Iaşi niceanu" din
                               Iaşi

    48. 1A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept Drept juridice - Drept - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

19. 50. Universitatea Universitatea
            Europeană Lugoj Europeană din
                               Lugoj

    50. 1A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 5 ani
            Drept Drept juridice

20. 58. Institutul de Institutul de
            Studii şi Educaţie Studii şi Educaţie
            Permanentă Permanentă
            "Tibiscus" "Tibiscus" din
            Timişoara Timişoara

    58. 1A Facultatea de Facultatea de - Jurnalis- - Jurnalistică
            Jurnalistică Jurnalistică tica - zi, 4 ani

    58. 2A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Psihologie
            Psihologie şi Psihologie pedagogie - zi, 5 ani
            Asistenţă Socială

    58. 3A Facultatea de Facultatea de - Arte - Design - zi,
            Design Design plastice 5 ani
                                                 si
                                              decorative

21. 59. Instituţia de Institutul de
            Învăţământ Supe- Învăţământ
            rior "Mihai Superior "Mihai
            Eminescu" Eminescu" din
            Timişoara Timişoara

    59. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management
            Management Management turistic, hotelier
            Turistic, Turistic, şi comercial
            Hotelier şi Hotelier şi - zi, 4 ani
            Comercial Comercial - Management
                                                           turistic, hotelier
                                                           şi comercial - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

22. 60. Universitatea Universitatea
            Ecologică Timi- Banatului din
            şoara (Universi- Timişoara
            tatea Banatului
            Timişoara)

    60. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Ştiinţe econo-
            Ştiinţe Economice Ştiinţe mice - zi, 4 ani
                               Economice - Ştiinţe econo-
                                                           mice - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

23. 3T Institutul Institutul
            Teologic Baptist Teologic Baptist
            de Grad Universi- din Bucureşti
            tar Bucureşti

    3T. 1A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie baptistă
            Teologie Teologie pastorala - zi,
                               Baptistă 4 ani
                                                          - Teologie baptistă
                                                           pastorală - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

24. 6T Institutul Institutul
            Teologic Romano- Teologic Romano-
            Catolic de Grad Catolic din
            Universitar Bucureşti
            Bucureşti

    6T. 1A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie
            Teologie Teologie romano-catolică
            Didactică Didactică didactica - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Teologie
                                                           romano-catolică
                                                           didactica - fără
                                                           - frecvenţă, 5 ani
                                                                         **7)
                                                                        ----

    6T. 2A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie
            Teologie - Litere Teologie- romano-catolică
                               Litere - O limbă si
                                                           literatura
                                                           străină - zi,
                                                           5 ani

25. 7T Institutul Institutul
            Teologic Greco- Teologic Greco-
            Catolic Cluj- Catolic Cluj-
            Gherla din Cluj- Gherla din
            Napoca Cluj-Napoca - Teologie - Teologie greco-
                                                           catolică pastorală
                                                           şi didactică - zi,
                                                           4 ani

26. 8T Institutul Institutul
            Teologic Romano- Teologic Romano-
            Catolic de Grad Catolic din
            Universitar Iaşi Iaşi

    8T. 1A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie
            Teologie Teologie romano-catolică
            Didactica Didactica didactică - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Teologie
                                                           romano-catolică
                                                           didactică - fără
                                                           - frecvenţă, 5 ani

27. 9T Institutul Institutul
            Biblic "Emanuel" Biblic "Emanuel"
            Oradea din Oradea

    9T. 1A - Teologie - Teologie baptistă
                                                           pastorală - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Teologie baptistă
                                                           pastorală - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani
                                                          - Teologie baptistă
                                                           - Asistenţă socială
                                                           - zi, 4 ani

28. 1S. Universitatea Universitatea
            "Politehnică" "Politehnică"
            din Bucureşti din Bucureşti

    1S. 1A Facultatea de Facultatea de - Electric - Metrologie
            Electronică Electronică - Sisteme de
                                                           măsurare - zi, 5 ani
                                              - Ştiinţe - Inginerie
                                               aplicate matematică - zi,
                                                           5 ani

    1S. 2A Facultatea de Facultatea de - Ingineria - Ingineria mediu-
            Energetică Energetică mediului lui în energetica
                                                           - zi, 5 ani

    1S. 3A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Mecanică
            Inginerie Inginerie aplicate aplicată - zi,
            Mecanică Mecanică 5 ani
                                              - Mecatro- - Mecatronica
                                               nica - zi, 5 ani

    1S. 4A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Ingineria siste-
            Mecanică Agricolă Ingineria melor biotehnice
                               Sistemelor şi ecologice
                               Biotehnice - zi, 5 ani
                                                          - Maşini şi insta-
                                                           laţii pentru prelu-
                                                           crarea produselor
                                                           agricole - zi, 5 ani

    1S. 5A Facultatea de Facultatea de - Metalurgie - Ştiinţa
            Ştiinţa şi Ştiinţa şi materialelor
            Ingineria Ingineria - zi, 5 ani
            Materialelor Materialelor

    1S. 6A Facultatea de Facultatea de - Chimie - Chimie alimentara
            Chimie Indus- Chimie - zi, 5 ani
            trială Industrială - Ingineria - Ingineria protec-
                                               mediului ţiei mediului si
                                                           industria chimica
                                                           şi petrochimică
                                                           - zi, 5 ani

    1S. 7A Departamentul de Departamentul - Metalurgie - Ştiinţa materia-
            Ştiinţe Ingine- de Ştiinţe lelor (în limbile
            reşti Inginereşti engleză şi france-
                                                            za) - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Inginerie econo-
                                               economică mică în electro-
                                                            nică şi electro-
                                                            tehnică (în limba
                                                            engleză) - zi,
                                                            5 ani

    1S. 8A Colegiul Univer- Colegiul - Tehnologia - Tehnologia tran-
            sitar Tehnic nr. Universitar transportu- sporturilor
            1 din Bucureşti Tehnic nr. 1 rilor - zi, 3 ani
                               din Bucureşti - Mecanic - Microtehnică si
                                                            optică - zi, 3
                                                            ani

    1S. 9A Colegiul Univer- Colegiul - Electric - Controlul calităţii
            sitar Tehnic nr. Universitar - zi, 3 ani
            2 din Bucureşti Tehnic nr. 2
                               din Bucureşti

29. 2S Institutul de Universitatea
            Construcţii din Tehnică de
            Bucureşti Construcţii din
                               Bucureşti

    2S. 1A Facultatea de Facultatea de - Construc- - Inginerie
            Construcţii Construcţii tii urbana, construc-
            Civile, Indus- Civile, tia şi gestiunea
            triale şi Agri- Industriale localităţilor
            cole şi Agricole - zi, 5 ani

    2S. 2A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Inginerie mate-
            Hidrotehnică Hidrotehnică aplicate matică - zi, 5 ani

    2S. 3A Facultatea de Facultatea de - Instala- - Instalaţii si
            Instalaţii Instalaţii tii echipamente pentru
                                                           protecţia atmos-
                                                           ferei - zi, 5 ani

    2S. 4A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Inginerie tehno-
            Utilaj Tehnologic Utilaj logică şi mecani-
                               Tehnologic zare în construc-
                                                           ţii - zi, 5 ani

30. 4S. Universitatea de Universitatea
            Ştiinţe Agronomi- de Ştiinţe
            ce din Bucureşti Agronomice şi
                               Medicină
                               Veterinară din
                               Bucureşti

    4S. 1A Facultatea de Facultatea de - Ingineria - Ingineria me-
            Îmbunătăţiri Îmbunătăţiri mediului diului în spaţiul
            Funciare Funciare şi funciar - zi,
                               Ingineria 5 ani
                               Mediului

    4S. 2A Facultatea de Facultatea de - Biotehno- - Biotehnologii
            Biotehnologii Biotehnologii logie agricole - zi, 5 ani
                                                          - Biotehnologii
                                                           industriale
                                                           - zi, 5 ani
                                                           - Biotehnologii
                                                           medical-veterinare
                                                           - zi, 5 ani

31. 5S. Universitatea Universitatea
            din Bucureşti din Bucureşti

    5S. 1A Facultatea de Facultatea de - Matema- - Matematică
            Matematică Matematică tică - Studii avansate
                                                           - zi, 4 ani
                                                                          **8)
                                                                         -----
                                                          - Matematică
                                                           aplicată (în limba
                                                           engleză) - zi, 4 ani

    5S. 2A Facultatea de Facultatea de - Fizică - Fizică medicală
            Fizică Fizică - zi, 4 ani

    5S. 3A Facultatea de Facultatea de - Biologie - Ecologie si
            Biologie Biologie protecţia mediului
                                                           - zi, 4 ani

    5S. 4A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţa - Ştiinţa mediului
            Geografie Geografie mediului - zi, 4 ani

    5S. 5A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Asistenta socială
            Psihologie, Psihologie, pedagogie - zi, 4 ani
            Sociologie, Sociologie,
            Pedagogie şi Pedagogie şi
            Asistenţă Socială Asistenţă
                               Socială

    5S. 6A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Ştiinţe politice
            Ştiinţe Umane Ştiinţe politice - zi, 4 ani
                               Politice şi - Ştiinţe politice
                               Administrative (în limba franceză)
                                                           - zi, 4 ani
                                              - Ştiinţe ad- - Administraţie
                                               ministrative publică - zi,
                                                             4 ani

    5S. 7A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Comunicare şi
            Litere Litere relaţii publice
                                                            - zi, 4 ani

    5S. 8A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Traducatori
            Limbi şi Litera- Limbi şi Lite- - zi, 4 ani
            turi Străine raturi Străine

    5S. 9A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxa
            Teologie Teologie - Asistenţă socială
            Ortodoxă Ortodoxă - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxa
                                                           - Filologie clasica
                                                           (Limba latina-Limba
                                                            greaca veche)
                                                           - zi, 4 ani
                                                         - Teologie ortodoxa
                                                          - Patrimoniu cultural
                                                          - zi, 4 ani

    5S. 10A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie
            Teologie Romano- Teologie romano-catolica -
            Catolică Romano- Asistenţă socială
                               Catolică - zi, 4 ani

    5S. 11A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie baptistă
            Teologie Teologie - Litere (Limba si
            Baptistă Baptistă literatura română)
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Teologie baptistă
                                                           - Litere (O limbă
                                                           şi literatura
                                                           străină: engleză,
                                                           franceză, germană,
                                                           rusa - la alegere)
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Teologie baptistă -
                                                           Asistenţă socială
                                                           - zi, 4 ani

    5S. 12A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Adminis- - Birotică - zi, 3 ani
            sitar de Adminis- versitar de traţie-Se-
            traţie şi Jurna- Administraţie cretariat
            listică din şi Secretariat
            Bucureşti din Bucureşti

32. 6S Universitatea de Universitatea
            Medicină şi Far- de Medicină şi
            macie "Carol Farmacie "Carol
            Davila" din Davila" din
            Bucureşti Bucureşti

    6S. 1A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Fiziokineto-
            Medicină Medicină terapie - zi, 5 ani

    6S. 2A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Stomato- - Profilaxie sto-
            sitar Medical versitar Medi- logie matologică - zi,
            din Bucureşti cal din 3 ani
                               Bucureşti

33. 7S Academia de Stu- Academia de
            dii Economice Studii Econo-
            din Bucureşti mice din
                               Bucureşti

    7S. 1A Facultatea de Facultatea de - Economic - Management social
            Management Management - zi, 4 ani
                                                          - Management social
                                                           - seral, 5 ani
                                                          - Management social
                                                           - fără frecvenţă
                                                            5 ani
                                              - Ştiinţe ad- - Administraţie
                                               ministrative publică - zi,
                                                             4 ani
                                                           - Administraţie
                                                            publică - seral,
                                                            5 ani
                                                           - Administraţie
                                                            publică - fără
                                                            frecvenţă, 5 ani

    7S. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economia şi dreptul
            Economie Generală Economie afacerilor - zi,
                               Generală 4 ani

    7S. 3A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economia mediului
            Economia şi Ges- Economia şi - zi, 4 ani
            tiunea Producţiei Gestiunea
            Agricole şi Producţiei
            Alimentare Agricole şi
                               Alimentare

    7S. 4A Facultatea de Facultatea de - Economic - Bănci şi burse
            Finanţe, Asigu- Finanţe, Asi- de valori - zi,
            rari, Bănci şi gurari, Bănci 4 ani
            Burse de Valori şi Burse de - Bănci şi burse de
                               Valori valori- seral,
                                                            5 ani
                                                          - Bănci şi burse
                                                            de valori- fără
                                                            frecvenţă, 5 ani

    7S. 5A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economie matematica
            Cibernetică, Cibernetică, - zi, 4,5 ani
            Statistică şi Statistică şi
            Informatică Informatică
            Economică Economică

    7S. 6A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economie mondială
            Relaţii Econo- Relaţii Eco- - zi, 4 ani
            mice Internaţio- nomice Inter- - Economie mondială
            nale naţionale - seral, 5 ani

    7S. 7A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Economic - Gestiune bancară
            sitar Economic versitar Eco- - zi, 3 ani
            din Bucureşti nomic din
                               Bucureşti

    7S. 8A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Economic - Managementul pro-
            sitar Economic versitar Eco- ducţiei agricole si
            din Buzău nomic din alimentare - zi,
                               Buzău 3 ani
                                                          - Conducerea unita-
                                                           tilor comerciale de
                                                           turism - zi, 3 ani

34. 8S. Academia de Academia de
            Muzica din Muzica din
            Bucureşti Bucureşti

    8S. 1A Facultatea de Facultatea de - Muzica - Jazz şi muzica
            Compoziţie, Muzi- Compoziţie, uşoară; Profesor
            cologie şi Peda- Muzicologie de muzică şi Pro-
            gogie Muzicala şi Pedagogie fesor de instru-
                               Muzicala ment - zi, 5 ani
                                                          - Muzica religioasă;
                                                           Profesor de muzica
                                                           - zi, 5 ani

35. 9S. Academia de Academia de
            Artă din Artă din
            Bucureşti Bucureşti

    9S. 1A Facultatea de Facultatea de - Arte - Fotovideoprocesare
            Istoria şi Teoria Istoria şi plastice computerizată a
            Artei Teoria Artei şi deco- imaginii - zi,
                                               rative 5 ani

36. 10S. Academia de Academia de
            Teatru şi Film Teatru si
            din Bucureşti Film din
                               Bucureşti

    10S. 1A Facultatea de Facultatea de - Arta - Arta actorului
            Teatru Teatru teatrală minuitor de papusi
                                                           şi marionete - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Coregrafie,
                                                           creaţie şi peda-
                                                           gogie - zi, 4 ani

    10S. 1A Facultatea de Facultatea de - Arta ci- - Comunicaţii
            Film Film nematogra- audiovizuale
                                               fică şi - zi, 4 ani
                                               televi- - Multimedia-sunet,
                                               ziune montaj, grafica
                                                           computerizată - zi,
                                                           - zi, 4 ani
                                                                          **9)
                                                                        ------

37. 13S. Universitatea Universitatea
            "1 Decembrie" "1 Decembrie 1918"
            din Alba Iulia din Alba Iulia

    13S. 1A Facultatea de Facultatea de - Istorie - Istorie-Arheologie
            Ştiinţe Ştiinţe - zi, 4 ani
                                              - Filologie - Limba şi litera-
                                                           tura română - Limba
                                                           şi literatura
                                                           franceză - zi, 4 ani
                                              - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
                                              juridice

    13S. 2A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxa
            Ştiinţe Teologie pastorala - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Teologie ortodoxa
                                                           - Asistenta socială
                                                           - zi, 4 ani

    13S. 3A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Muzeolo- - Tehnici de cerce-
            sitar Economic versitar Eco- gie tare şi conservare
            şi de Muzeologie nomic şi de a patrimoniului
            din Alba Iulia Muzeologie arheologic si
                               din Alba Iulia muzeal - zi, 3 ani
                                              - Economic - Contabilitate si
                                                           gestiune financiară
                                                           - zi, 3 ani
                                                          - Conducerea unită-
                                                           ţilor comerciale
                                                           şi de turism - zi,
                                                           3 ani

38. 14S. Universitatea Universitatea
            "Aurel Vlaicu" "Aurel Vlaicu"
            din Arad din Arad

    14S. 1A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Material rulant
            Inginerie şi Inginerie de cale ferată
            Ştiinţe şi Ştiinţe - zi, 5 ani
            Economice Economice - Textile- - Filatura - Tesa-
                                               Pielarie torie - zi, 5 ani
                                              - Chimie - Finisare chimica
                                                           textila - zi, 5 ani
                                              - Tehnologia - Tehnologia si
                                               produselor controlul călita-
                                               alimentare tii produselor
                                                            alimentare - zi,
                                                            5 ani
                                              - Economic - Finanţe şi asigurări
                                                           - zi, 4 ani
                                                         - Contabilitate si
                                                          informatică de
                                                          gestiune - zi, 4 ani
                                                         - Contabilitate si
                                                          informatică de
                                                          gestiune - fără
                                                          frecvenţă, 5 ani

    14S. 2A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxa
            Teologie Teologie pastorala - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxa
                                                           pastorala - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani

39. 15S. Universitatea Universitatea
            din Bacău din Bacău

    15S. 1A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Utilaj tehnologic
            Inginerie Inginerie pentru industria ali-
                                                          mentară - zi, 5 ani
                                                         - Utilaj tehnologic
                                                          pentru industria celu-
                                                          lozei şi hirtiei - zi,
                                                          5 ani
                                              - Energe- - Energetica industria-
                                               tica lă - zi, 5 ani
                                              - Tehnolo- - Tehnologia şi contro-
                                               gia produ- lul calităţii produ-
                                               selor ali- selor alimentare
                                               mentare - zi, 5 ani

    15S. 2A Facultatea de Facultatea de - Economic - Marketing - zi, 4 ani
            Litere şi Ştiinţe Litere şi - Educaţie - Kinetoterapie - zi,
                               Ştiinţe fizică şi 4 ani
                                               sport

40. 16S. Universitatea Universitatea
            din Baia Mare din Baia Mare

    16S. 1A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Utilaj tehnologic
            Inginerie Inginerie minier - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Tehnologia construc-
                                               manageria- ţiilor de maşini
                                               la şi teh- - zi, 5 ani
                                               nologica

    16S. 2A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxă
            Litere şi Ştiinţe Litere şi - Litere (Limba şi
                               Ştiinţe literatura română)
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Teologia ortodoxă
                                                          - Asistenţă socială
                                                          - zi, 4 ani

    16S. 3A Colegiul Univer- Colegiul - Economic - Organizarea produc-
            sitar Economic Universitar ţiei şi a muncii - zi,
            şi de Adminis- Economic din 3 ani
            traţie din Baia Baia Mare
            Mare

41. 17S. Universitatea Universitatea
            "Transilvania" "Transilvania"
            din Braşov din Braşov

    17S. 1A Facultatea de Facultatea de - Mecatro- - Mecatronica - zi,
            Mecanică Mecanică nica 5 ani
                                              - Mecanic - Utilaj tehnologic
                                                           pentru industria ali-
                                                           mentară - zi, 5 ani

     17S. 2A Facultatea de Facultatea de - Inginerie - Ingineria şi manage-
             Inginerie Inginerie economică mentul sistemelor de
             Tehnologică Tehnologică producţie - zi, 5 ani
                                              - Mecatro- - Roboţi industriali
                                               nica - zi, 5 ani
                                              - Aeronave - Construcţii aerospa-
                                                           ţiale - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Tehnologii şi echi-
                                               managerială pamente neconvenţio-
                                               şi tehnolo- nale - zi, 5 ani
                                               gică

    17S. 3A Facultatea de Facultatea de - Metalurgie - Ştiinţa materiale-
            Ştiinţă şi Ştiinţă şi lor - zi, 5 ani
            Ingineria Ingineria
            Materialelor Materialelor

    17S. 4A Facultatea de Facultatea de - Electronic - Electronică aplica-
            Electrotehnică Electrotehnică tă - zi, 5 ani
                                              - Ingineria - Automatică şi in-
                                               sistemelor formatică industria-
                                               şi a calcu- lă - zi, 5 ani
                                               latoarelor

    17S. 5A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Limba şi literatura
            Ştiinţe Ştiinţe română - O limbă si
                                                           literatura străină
                                                           (engleză, franceză,
                                                           germană) - zi, 4 ani
                                                          - Limba şi literatura
                                                           engleză - Limba şi
                                                           literatura română sau
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină (franceză,
                                                           germană) - zi, 4 ani
                                              - Socio- - Sociologie - zi,
                                               psihopeda- 4 ani
                                               gogie
                                              - Educaţie - Educaţie fizică si
                                               fizică şi sport - zi, 4 ani
                                               sport

    17S. 6A Facultatea de Facultatea de - Economic - Contabilitate si
            Ştiinţe Economice Ştiinţe informatică de gestiu-
                               Economice ne - zi, 4 ani
                                                         - Marketing - zi, 4 ani
                                                         - Marketing - fără
                                                          frecvenţă, 5 ani
                                                         - Turism şi servicii
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Turism şi servicii
                                                          - seral, 5 ani
                                                         - Finanţe şi asigurări
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Managementul firmei
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Tranzacţii interna-
                                                          ţionale - zi, 4 ani

    17S. 7A Facultatea de Facultatea de - Muzică - Interpretare instru-
            Muzică Muzică mentală; Profesor de
                                                          instrument - zi, 5 ani
                                                         - Canto; Profesor canto
                                                          - zi, 5 ani

    17S. 8A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină generală
            Medicină Medicină - zi, 6 ani

    17S. 9A Colegiul Univer- Colegiul - Electronic - Electronică - zi,
            sitar Tehnic Universitar 3 ani
            din Braşov Tehnic din - Protecţia - Controlul calităţii
                               Braşov mediului mediului - zi, 3 ani

    17S. 10A Colegiul Colegiul - Economic - Conducerea unităţi-
            Universitar Universitar lor comerciale şi de
            Forestier, Forestier, turism - zi, 3 ani
            Economic şi de Economic şi - Forestier - Cinegetica - zi,
            Informatică din de Informatică 3 ani
            Braşov din Braşov - Biblio- - Biblioteconomie -
                                               teconomie Arhivistică - zi,
                                                           3 ani

42. 18S. Universitatea Universitatea
            Tehnică din Tehnică din
            Cluj-Napoca Cluj-Napoca

    18S. 1A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Mecanică şi ingine-
            Construcţii de Construcţii rie mecanică - zi,
            Maşini de Maşini 5 ani
                                                          - Mecanică şi ingine-
                                                           rie mecanică (în lim-
                                                           bile engleză şi fran-
                                                           ceza) - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Ingineria şi manage-
                                               economică mentul sistemelor de
                                                           producţie - zi, 5 ani
                                              - Ştiinţe - Inginerie matematica
                                               aplicate - zi, 5 ani
                                                          - Inginerie fizică
                                                           - zi, 5 ani
                                              - Mecatro- - Roboţi industriali
                                               nica - zi, 5 ani

    18S. 2A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Autovehicule rutiere
            Mecanică Mecanică - zi, 5 ani
                                                          - Maşini şi echipamen-
                                                           te termice - zi,
                                                           5 ani

    18S. 3A Facultatea de Facultatea de - Materiale - Ştiinţa şi ingineria
            Ştiinţa şi Ştiinţa şi materialelor - zi,
            Ingineria Ingineria 5 ani
            Materialelor Materialelor

    18S. 4A Facultatea de Facultatea de - Construc- - Inginerie civilă (in
            Construcţii Construcţii ţii limba engleză) - zi,
                                                           5 ani
                                              - Instalaţii - Instalaţii şi echi-
                                                            pamente pentru pro-
                                                            tecţia atmosferei
                                                            - zi, 5 ani

    18S. 5A Facultatea de Facultatea de - Electric - Metrologie - Sisteme
            Electrotehnică Electrotehnică de măsurare - zi,
                                                           5 ani
                                              - Energetic - Energetica industri-
                                                           ală - zi, 5 ani

    18S. 6A Colegiul Univer- Colegiul - Mecanic - Tehnologii de meca-
            sitar Tehnic din Universitar nică fină - zi, 3 ani
            Cluj-Napoca Tehnic din - Automobile - zi,
                               Cluj-Napoca 3 ani
                                                          - Tehnologia prelucră-
                                                           rii metalelor - zi,
                                                           3 ani
                                             - Economic - Fabricaţie şi manage-
                                                          ment în industria mica
                                                          şi mijlocie - zi,
                                                          3 ani

43. 19S. Universitatea de Universitatea de
            Ştiinţe Agricole Ştiinţe Agricole
            din Cluj-Napoca şi Medicină
                               Veterinara din
                               Cluj-Napoca

    19S. 1A Facultatea de Facultatea de - Agricol - Agromontanologie
            Agricultură Agricultură - zi, 5 ani
                                              - Tehnologia - Tehnologia prelu-
                                               produselor crării produselor
                                               alimentare agricole - zi, 5 ani

    19S. 2A Facultatea de Facultatea de - Biotehno- - Biotehnologii agri-
            Zootehnie Zootehnie şi logie cole - zi, 5 ani
                               Biotehnologii

44. 20S. Universitatea Universitatea
            "Babeş-Bolyai" "Babeş-Bolyai"
            din Cluj-Napoca din Cluj-Napoca

    20S. 1A Facultatea de Facultatea de - Matematică - Matematici aplicate
            Matematică şi Matematică şi - zi, 4 ani
            Informatică Informatică

    20S. 2A Facultatea de Facultatea de - Fizică - Fizică tehnologică
            Fizică Fizică - zi, 5 ani

    20S. 3A Facultatea de Facultatea de - Chimie - Informatică siste-
            Chimie şi Chimie şi melor chimice - zi,
            Inginerie Chimică Inginerie 5 ani
                               Chimică - Inginerie biochimică
                                                           - zi, 5 ani
                                                          - Ştiinţa şi ingineria
                                                           materialelor oxidice
                                                           - zi, 5 ani

    20S. 4A Facultatea de Facultatea de - Biologie - Ecologie şi protec-
            Biologie, Biologie şi tia mediului - zi,
            Geografie şi Geologie 4 ani
            Geologie

    20S. 5A Facultatea de Facultatea de - Geografie - Geografie - O limbă
            Biologie, Geografie şi literatura străină
            Geografie şi - zi, 4 ani
            Geologie - Ştiinţa - Ştiinţa mediului
                                               mediului - zi, 4 ani

    20S. 6A Facultatea de Facultatea de - Economic - Bănci şi burse de
            Ştiinţe Economice Ştiinţe valori - zi, 4 ani
                               Economice - Bănci şi burse de
                                                           valori - fără frec-
                                                           venta, 5 ani
                                                          - Marketing - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Marketing - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani
                                                          - Turism şi servicii
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Turism şi servicii
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           5 ani
                                                          - Informatică economi-
                                                           ca - zi, 4,5 ani
                                                          - Informatică economi-
                                                           ca - fără frecvenţă,
                                                           5,5 ani
                                                          - Tranzacţii interna-
                                                           tionale - zi, 4 ani
                                                          - Tranzacţii interna-
                                                           ţionale - fără frec-
                                                           venţă, 5 ani

    20S. 7A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Asistenta socială
            Istorie şi Istorie şi pedagogie - zi, 4 ani
            Filozofie Filozofie - Arte plas- - Istoria şi teoria
                                               tice şi de- artei - zi, 4 ani
                                               corative

    20S. 8A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Administraţie publi-
            Istorie şi Ştiinţe adminis- ca - zi, 4 ani
            Filozofie Politice şi trative
                               Administrative - Ştiinţe - Ştiinţe politice
                                               politice - zi, 4 ani
                                              - Jurnalis- - Jurnalistică - zi,
                                               tica 4 ani

    20S. 9A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Limbi moderne apli-
            Litere Litere câte (câte două limbi
                                                           străine dintre engle-
                                                           za, franceză, germa-
                                                           nă, rusă) - zi, 4 ani
                                              - Arta - Actorie - zi, 4 ani
                                               teatrala - Teatrologie - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Regie teatru - zi,
                                                           5 ani

    20S.10A Şcoala de Studii Facultatea de - Ştiinţe - Studii europene
            Europene Studii politice - zi, 4 ani
                               Europene

    20S.11A Şcoala de Şcoala de - Economic - Asistenţă manageria-
            Business Business la - zi, 4 ani

    20S.12A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxă
            Teologie Teologie - Asistenta socială
            Ortodoxă Ortodoxă - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                            Patrimoniu cultural
                                                           - zi, 4 ani

    20S.13A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie greco-
            Teologie Greco- Teologie catolică didactică
            Catolică Greco- - zi, 4 ani
                               Catolică - Teologie greco-
                                                            catolică - Litere
                                                            (Limba şi literatura
                                                            română) - zi, 4 ani
                                                           - Teologie greco-
                                                            catolica - Litere
                                                            (O limbă şi litera-
                                                            tura străină) - zi,
                                                            4 ani
                                                           - Teologie greco-
                                                            catolică - Asistenţă
                                                            socială - zi, 4 ani

    20S.14A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie reformata-
            Teologie Teologie Litere (O limbă si
            Reformată Reformată literatura străină:
                                                           engleză, franceză,
                                                           germană, rusa, ma-
                                                           ghiară - la alegere)
                                                           sau Etnologie - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Teologie reformata-
                                                           Asistenta socială
                                                           - zi, 4 ani

    20S.15A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Economic - Conducerea unităţi-
            sitar Economic, versitar lor comerciale şi de
            de Cartografie Economic, de turism - zi, 3 ani
            şi Informatică Geografie, - Geografie - Geoinformare şi
            din Cluj-Napoca Geologie şi prospectare turistica
                               Informatică - zi, 3 ani
                               din Cluj-Napoca - Geologie - Mineralogie - zi,
                                                           3 ani
                                              - Bibliote- - Biblioteconomie -
                                               conomie Arhivistică - zi,
                                                           3 ani

45. 21S. Universitatea de Universitatea
            Medicină şi Far- de Medicină şi
            macie "Iuliu Farmacie "Iuliu
            Haţieganu" din Haţieganu" din
            Cluj-Napoca Cluj-Napoca

    21S. 1A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Medicină - Imagistică medicală,
            sitar Medical versitar Medi- radioterapie şi me-
            din Cluj-Napoca cal din dicină nucleara
                               Cluj-Napoca - zi, 3 ani

46. 22S Academia de Academia de
            Muzică "Gheorghe Muzica "Gheorghe
            Dima" din Cluj- Dima" din Cluj-
            Napoca Napoca

    22S. 1A Facultatea de Facultatea de - Muzică - Regie de teatru
            Interpretare Interpretare muzical - zi, 5 ani
            Muzicala Muzicala

    22S. 2A Facultatea de Facultatea - Muzică - Muzică religioasă;
            Compoziţie, Muzi- Teoretică Profesor de muzica
            cologie şi Peda- - zi, 5 ani
            gogie Muzicala

47. 23S. Academia de Arte Academia de
            Vizuale "Ioan Arte Vizuale
            Andreescu" din "Ioan Andreescu"
            Cluj-Napoca din Cluj-Napoca

    23S.1A Facultatea de Facultatea de - Arte - Fotovideoprocesare
            Arte Plastice Arte Plastice plastice computerizată a
                                               şi deco- imaginii - zi,
                                               rative 5 ani

48. 24S. Universitatea Universitatea
            "Ovidius" din "Ovidius" din
            Constanţa Constanţa

    24S. 1A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Limba şi literatura
            Litere, Istorie, Litere şi română - O limbă si
            Drept şi Teologie literatura străină
            Teologie - zi, 4 ani
                                                          - Limba şi literatura
                                                           franceză - Limba şi
                                                           literatura română sau
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină - zi, 4 ani
                                                          - Limba şi literatura
                                                           română - Filologie
                                                           balcanica - zi, 4 ani
                                              - Teologie - Teologie ortodoxa
                                                          - Litere (Limba şi
                                                          literatura română)
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Teologia ortodoxa
                                                          - Istorie - zi, 4 ani

    24S. 2A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Administraţie publica
            Litere, Istorie, Istorie şi adminis- - zi, 4 ani
            Drept şi Ştiinţe trative
            Teologie Administrative

    24S. 3A Facultatea de Facultatea de - Biologie - Ecologie şi protecţia
            Ştiinţele Ştiinţele mediului - zi, 4 ani
            Naturii Naturii

    24S. 4A Facultatea de Facultatea de - Matematică - Matematică-Informa-
            Matematică şi Matematică tică - zi, 5 ani
            Ştiinţe Economice

    24S. 5A Facultatea de Facultatea de - Economic - Tranzacţii interna-
            Matematică şi Ştiinţe tionale - zi, 4 ani
            Ştiinţe Economice Economice - Turism şi servicii
                                                           - zi, 4 ani

    24S. 6A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină generală
            Medicină şi Medicină - zi, 6 ani
            Farmacie - Medicină generală
                                                           (în limba engleză)
                                                           - zi, 6 ani
                                                                          **10)
                                                                         -------
                                                          - Stomatologie - zi,
                                                           6 ani
                                                          - Stomatologie (în
                                                           limba engleză) -
                                                           - zi, 6 ani
                                                                          **10)
                                                                        --------

    24S. 7A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Utilaje şi instala-
            Inginerie Inginerie tii portuare - zi,
                                                           5 ani
                                              - Construc- - Instalaţii şi echi-
                                               ţii şi pamente navale - zi,
                                               echipamen- 5 ani
                                               te navale
                                              - Inginerie - Inginerie economică
                                               economică în domeniul mecanic
                                                           - zi, 5 ani

    24S. 8A Colegiul Univer- Colegiul - Electronic - Electronică - zi,
            sitar Tehnic, Universitar 3 ani
            Economic, de Tehnic, - Economic - Conducerea unităţi-
            Informatică şi Economic, de lor comerciale şi de
            Administraţie Informatică şi turism - zi, 3 ani
            din Constanţa Administraţie - Informa- - Tehnologie informa-
                               din Constanţa tică tică - zi, 3 ani
                                             - Adminis- - Birotică - zi, 3 ani
                                                traţie-
                                              Secretariat

49. 26S. Universitatea Universitatea
            din Craiova din Craiova

    26S. 1A Facultatea de Facultatea de - Geografie - Geografie - O limbă
            Ştiinţe Ştiinţe şi literatura străină
                                                           - zi, 4 ani

    26S. 2A Facultatea de Facultatea de - Educaţie - Educaţie fizică şi
            Ştiinţe Educaţie fizică şi sport - zi, 4 ani
                               Fizică şi sport
                               Sport

    26S. 3A Facultatea de Facultatea de - Filozofie - Filozofie - Sociolo-
            Litere şi Litere şi gie - zi, 4 ani
            Istorie Istorie - Arta - Actorie - zi, 4 ani
                                               teatrala

    26. 4A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Drept "Nicolae Drept juridice - Drept - fără
            Titulescu" "Nicolae frecvenţă, 5 ani
                               Titulescu"

    26S. 5A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economie - Pedagogie
            Ştiinţe Economice Ştiinţe - zi, 4 ani
                               Economice - Informatică economi-
                                                           ca - zi, 4,5 ani
                                                          - Marketing - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Tranzacţii interna-
                                                           tionale - zi, 4 ani

    26S. 6A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Stomatologie - zi,
            Medicină Medicină 6 ani

    26S. 7A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Autovehicule rutiere
            Mecanică Mecanică - zi, 5 ani
                                              - Ştiinţe - Mecanică aplicată
                                               aplicate - zi, 5 ani

    26S. 8A Facultatea de Facultatea de - Aeronave - Echipamente şi ins-
            Electrotehnică Electrotehnică talatii de bord - zi,
                                                           5 ani
                                              - Energetic - Electroenergetica
                                                           - zi, 5 ani

    26S. 9A Facultatea de Facultatea de - Electro- - Tracţiune electrica
            Electromecanică Electromecanică mecanic - zi, 5 ani
                                              - Mecatronica - Roboti industriali
                                                             - zi, 5 ani

    26S. 10A Facultatea de Facultatea de - Electronic - Electronică aplica-
             Automatică, Automatică, ta - zi, 5 ani
             Calculatoare şi Calculatoare
             Electronică şi Electronică

    26S. 11A Facultatea de Facultatea de - Tehnologia - Tehnologia prelu-
             Horticultură Horticultură produselor crării produselor
                                               alimentare agricole - zi, 5 ani

    26S. 12A Facultatea de Facultatea de - Agricol - Agromontanologie
             Agricultură Agricultură - zi, 5 ani

    26S. 13A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxă
             Teologie Teologie pastorala - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă
                                                           pastorala - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani
                                                          - Teologie ortodoxă
                                                           - Litere (Limba şi
                                                           literatura română si
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină: engleză,
                                                           franceză, germană,
                                                           rusa- la alegere)
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                           Asistenţă socială
                                                            - zi, 4 ani

    26S. 14A Colegiul Univer- Colegiul - Construc- - Tehnologia construc-
            sitar Tehnic, Universitar ţii ţiilor - zi, 3 ani
            de Informatică Tehnic, de - Electro- - Echipamente electro-
            şi Administraţie Informatică şi mecanic casnice, medicale şi
            din Craiova Administraţie industriale - zi,
                               din Craiova 3 ani
                                             - Adminis- - Birotica - zi, 3 ani
                                                traţie-
                                              Secretariat

     26S. 15A Colegiul Univer- Colegiul - Economic - Contabilitate şi ges-
            sitar Tehnic, Universitar tiune financiară - zi,
            Economic şi de Economic şi 3 ani
            Administraţie de Administra- - Contabilitate şi ges-
            din Drobeta- ţie şi Informa- tiune financiară - fa-
            Turnu Severin tică din ra frecvenţă, 4 ani
                               Drobeta- - Conducerea unităţilor
                               Turnu Severin comerciale şi de tu-
                                                          rism - zi, 3 ani
                                                         - Conducerea unităţilor
                                                          comerciale şi de tu-
                                                          rism - fără frecvenţă,
                                                          4 ani
                                             - Adminis- - Administraţie locală
                                              traţie-Se- - Secretariat - zi,
                                              cretariat 3 ani
                                                         - Administraţie locală
                                                          - Secretariat - fără
                                                          frecvenţă, 4 ani
                                                         - Birotică - zi, 3 ani
                                                         - Birotică - fără frec-
                                                          venta, 4 ani
                                             - Sociopsi- - Institutori - zi,
                                              hopedagodie 3 ani

50. 27S. Universitatea Universitatea
             "Dunărea de Jos" "Dunărea de Jos"
             din Galaţi din Galaţi

    27S. 1A. Facultatea de Facultatea - Mecatronică - Roboţi industriali
             Mecanică de Mecanică - zi, 5 ani
                                             - Inginerie - Tehnologii şi echi-
                                              managerială pamente neconventio-
                                              şi tehnolo- nale - zi, 5 ani
                                              gica
                                             - Ştiinţe - Mecanică aplicată
                                              aplicate - zi, 5 ani

    27S. 2A Facultatea de Facultatea - Ştiinţa - Automatică şi infor-
            Nave şi Inginerie de Nave şi sistemelor matica industriala
            Electrică Inginerie şi a calcu- - zi, 5 ani
                               Electrică latoarelor
                                             - Electric - Acţionari electrice
                                                           - zi, 5 ani
                                             - Electronic - Electronică aplicată
                                                           - zi, 5 ani

    27S. 3A Facultatea de Facultatea - Metalurgie - Ştiinţa materialelor
            Metalurgie şi de Metalurgie - zi, 5 ani
            Ştiinţa şi Ştiinţa
            Materialelor Materialelor

    27S. 4A Facultatea de Facultatea - Mecanic - Utilaj tehnologic
            Inginerie din de Inginerie pentru prelucrari la
            Brăila din Brăila cald - zi, 5 ani

    27S. 5A Facultatea de Facultatea - Tehnologia - Tehnologie şi con-
            Industrii de Industrii produselor trol în alimentaţia
            Alimentare, Alimentare, alimentare publică şi turism
            Acvacultura şi Acvacultura - zi, 5 ani
            Pescuit şi Pescuit - Biotehno- - Biotehnologie apli-
                                              logie cată - zi, 5 ani

    27S. 6A Facultatea de Facultatea - Istorie - Istorie-Filozofie
            Litere şi Ştiinţe de Litere şi - zi, 4 ani
                               Ştiinţe - Teologie - Teologie ortodoxa -
                                                           Litere (Limba si
                                                           literatura română)
                                                           - zi, 4 ani

    27S. 7A Facultatea de Facultatea - Economic - Managementul firmei
            Ştiinţe Economice de Ştiinţe - zi, 4 ani
            şi Juridice Economice şi - Managementul firmei
                               Administrative - fără frecvenţă,
                                                           5 ani
                                                          - Economia şi gestiu-
                                                           nea producţiei agro-
                                                           alimentare - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Contabilitate şi
                                                           informatică de ges-
                                                           tiune - zi, 4 ani
                                                          - Contabilitate şi
                                                           informatică de ges-
                                                           tiune - fără frecven-
                                                           ţă, 5 ani
                                                          - Marketing - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Informatică economi-
                                                           că - zi, 4,5 ani
                                             - Ştiinţe - Administraţie publi-
                                              administra- că - zi, 4 ani
                                              tive

    27S. 8A Colegiul Univer- Colegiul - Electronic - Electronică - zi,
            sitar Tehnic din Universitar 3 ani
            Galaţi Tehnic din - Tehnologia - Tehnologii piscicole
                               Galaţi produselor - zi, 3 ani
                                              alimentare

    27S. 9A Colegiul Univer- Colegiul - Economic - Conducerea unităţi-
            sitar Economic, Universitar lor comerciale şi de
            de Informatică şi Economic, de turism - zi, 3 ani
            Secretariat din Informatică - Informatică - Tehnologie informa-
            Galaţi şi Secretariat tica - zi, 3 ani
                               din Galaţi - Adminis- - Administraţie locală
                                              tratie-Se- - Secretariat - zi,
                                              cretariat 3 ani

51. 28S. Universitatea Universitatea
            Tehnică "Gheorghe Tehnică "Gheorghe
            Asachi" din Iaşi Asachi" din Iaşi

    28S. 1A Facultatea de Facultatea de - Chimie - Inginerie chimică
            Inginerie Chimica Chimie - zi, 5 ani
                               Industrială - Inginerie biochimică
                                                           - zi, 5 ani
                                              - Ingineria - Tehnologia şi bio-
                                               mediului tehnologia protecţiei
                                                           mediului - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Inginerie economică
                                               economică în industria chimica
                                                           şi de materiale - zi,
                                                           5 ani

    28S. 2A Facultatea de Facultatea - Construc- - Inginerie urbană
            Construcţii şi de Construcţii ţii - zi, 5 ani
            Arhitectură şi Arhitectură

    28S. 3A Facultatea de Facultatea de - Electronic - Microelectronică
            Electronică şi Electronică şi - zi, 5 ani
            Telecomunicaţii Telecomunicaţii

    28S. 4A Facultatea de Facultatea de - Electric - Construcţii electro-
            Electrotehnică Electrotehnică tehnice - zi, 5 ani
                                                          - Acţionari electrice
                                                           - zi, 5 ani
                                                          - Electrotehnologie
                                                           - zi, 5 ani
                                                          - Metrologie - Sisteme
                                                           de măsurare - zi,
                                                           5 ani
                                              - Electro- - Ingineria sistemelor
                                               mecanic electromecanice - zi,
                                                           5 ani
                                              - Energetic - Centrale termoelec-
                                                           trice - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Inginerie economică
                                               economică în energetica şi
                                                           electrotehnica - zi,
                                                           5 ani

    28S. 5A Facultatea de Facultatea - Geodezie - Cadastru - zi, 5 ani
            Hidrotehnică de Hidro- - Ingineria - Amenajări pentru
                               tehnica mediului protecţia apei şi
                                                           solului - zi, 5 ani

    28S. 6A Facultatea de Facultatea - Mecanic - Autovehicule rutiere
            Mecanică de Mecanică - zi, 5 ani
                                             - Mecatronica - Mecatronica - zi,
                                                            5 ani

    28S. 7A Facultatea de Facultatea - Inginerie - Tehnologii şi echi-
            Construcţii de de Construcţii managerială pamente neconvenţio-
            Maşini de Maşini şi tehnolo- nale - zi, 5 ani
                                              gică - Utilajul şi tehnolo-
                                                           gia sudării - zi,
                                                           5 ani
                                             - Mecanic - Maşini hidraulice si
                                                          pneumatice - zi, 5 ani
                                                         - Mecanică fina - zi,
                                                          5 ani

    28S. 8A Facultatea de Facultatea - Metalurgie - Ştiinţa materialelor
            Ştiinţa şi de Ştiinţa şi - zi, 5 ani
            Ingineria Ingineria
            Materialelor Materialelor

    28S. 9A Colegiul Univer- Colegiul - Mecanic - Automobile - zi,
            sitar Tehnic nr. Universitar 3 ani
            1 din Iaşi Tehnic nr. - Tehnologii de meca-
                               1 din Iaşi nică fină - zi, 3 ani
                                             - Electric - Controlul calităţii
                                                           şi metrologie - zi,
                                                           3 ani
                                             - Ştiinţa - Echipamente de auto-
                                              sistemelor matizare - zi, 3 ani
                                              şi a calcu-
                                              latoarelor

    28S. 10A Colegiul Univer- Colegiul - Chimie - Tăbăcărie - zi,
             sitar Tehnic Universitar industrială 3 ani
             nr. 2 din Iaşi Tehnic nr. 2
                               din Iaşi

52. 29S. Universitatea Universitatea
            Agronomică "Ion Agronomica si
            Ionescu de la de medicina
            Brad" din Iaşi veterinară "Ion
                               Ionescu de la
                               Brad" din Iaşi

    29S. 1A Facultatea de Facultatea - Agricol - Agromontanologie
            Agricultură de Agricultură - zi, 5 ani

    29S. 2A Colegiul Univer- Colegiul - Agricol - Arhitectură peisa-
            sitar Agricol Universitar gista - zi, 3 ani
            din Iaşi Agricol din
                               Iaşi

53. 30S. Universitatea Universitatea
            "Alexandru Ioan "Alexandru Ioan
            Cuza" din Iaşi Cuza" din Iaşi

    30S. 1A Facultatea de Facultatea de - Biologie - Biochimie - zi,
            Biologie Biologie 4 ani
                                                          - Ecologie şi protec-
                                                           ţia mediului - zi,
                                                           4 ani

    30S. 2A Facultatea de Facultatea de - Chimie - Biochimie tehnolo-
            Chimie Chimie gică - zi, 4 ani

    30S. 3A Facultatea de Facultatea de - Fizică - Fizică medicală
            Fizică Fizică - zi, 4 ani
                                                          - Fizică tehnologică
                                                           - zi, 5 ani

    30S. 4A Facultatea de Facultatea de - Matema- - Matematici aplicate
            Matematică Matematică tica - zi, 4 ani
                                                          - Matematică-Mecanică
                                                           - zi, 4 ani

    30S. 5A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţa - Ştiinţa mediului
            Geografie şi Geografie şi mediului - zi, 4 ani
            Geologie Geologie

    30S. 6A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Filologie clasica
            Litere Litere (Limba latina - Lim-
                                                            ba greaca veche)
                                                           - zi, 4 an

    30S. 7A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxă -
            Teologie Teologie Asistenţă socială
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                           Patrimoniu cultural
                                                           - zi, 4 ani

    30S. 8A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Asistenţă socială
            Filozofie Filozofie pedagogie - zi, 4 ani
                                                          - Psihopedagogie spe-
                                                           cială - zi, 4 ani

    30S. 9A Facultatea de Facultatea de - Economic - Bănci şi burse de
            Ştiinţe Economice Ştiinţe valori - zi, 4 ani
                               Economice - Bănci şi burse de
                                                           valori - fără frec-
                                                           venta, 5 ani
                                                          - Comerţ - zi, 4 ani
                                                          - Marketing - zi,
                                                           4 ani
                                                          - Tranzacţii interna-
                                                           ţionale - zi, 4 ani
                                                          - Turism şi servicii
                                                           zi, 4 ani
                                              - Ştiinţe ad- - Administraţie
                                               ministrative publica - zi, 4 ani

    30S. 10A Colegiul Univer- Colegiul Uni- - Adminis- - Birotică - zi, 3 ani
            sitar de Informa- versitar de traţie-Se-
            tică şi de Informatică cretariat
            Administraţie şi de Adminis-
            din Iaşi tratie din
                               Iaşi

    30S. 11A Colegiul Univer- Colegiul - Economic - Conducerea unităţilor
            sitar Economic Universitar comerciale şi de tu-
            din Iaşi Economic rism - zi, 3 ani
                              din Iaşi

54. 31S. Universitatea Universitatea
            de Medicină şi de Medicină si
            Farmacie "Grigore Farmacie "Grigore
            T. Popa" din T. Popa" din
            Iaşi Iaşi

    31S. 1A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Biomateriale şi
            Inginerie Inginerie bioactivatori - zi,
            Medicală Medicală 6 ani
                                                          - Bioinstrumentatie şi
                                                           tehnici medicale
                                                           - zi, 6 ani
                                                          - Bioinformatică şi
                                                           management sanitar-
                                                           ecologic - zi, 6 ani
                                                          - Laborator şi tehno-
                                                           logie protetică - zi,
                                                           6 ani

    31S. 2A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină generală
            Medicină Medicină (în limba engleză)
                                                           - zi, 6 ani
                                                                         **10)
                                                                         ------

    31S. 3A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Stomatologie (în
            Stomatologie Stomatologie limba engleză) - zi,
                                                           6 ani
                                                                         **10)
                                                                        ------

55. 32S. Academia de Arte Academia de Arte
            "George Enescu" "George Enescu"
            din Iaşi din Iaşi

    32S.1A Facultatea de Facultatea de - Arte - Arte textile (tapi-
            Arte Plastice, Arte Plastice, plastice serie-contexturi,
            Decorative şi Decorative şi şi deco- modă-imprimeuri)
            Design Design rative - zi, 5 ani
                                                          - Design - zi, 5 ani
                                                          - Arta murala - zi,
                                                           5 ani

    32S. 2A Facultatea de Facultatea - Arta - Actorie - zi, 4 ani
            Compoziţie, de Compoziţie, teatrala - Arta actorului mânui-
            Muzicologie, Muzicologie, tor de păpuşi şi mari-
            Pedagogie Muzicala Pedagogie onete - zi, 4 ani
            şi Teatru Muzicala şi - Muzică - Jazz şi muzica
                               Teatru uşoară; Profesor
                                                           de muzică şi Pro-
                                                           fesor de instru-
                                                           ment - zi, 5 ani
                                                          - Muzică religioasă;
                                                           Profesor de muzică
                                                           - zi, 5 ani

56. 33S. Universitatea Universitatea
            din Oradea din Oradea

    33S. 1A Facultatea de Facultatea de - Filologie - Limba şi literatura
            Litere şi Ştiinţe română - O limbă si
            Ştiinţe Socioumane literatura străină
                                                           (franceză, germană)
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Limba şi literatura
                                                           engleză - Limba şi
                                                           literatura română şi
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină (franceză,
                                                           germană) - zi, 4 ani
                                              - Teologie - Teologie baptista -
                                                          Litere (Limba şi
                                                          literatura română sau
                                                          O limbă şi literatura
                                                          străină: engleză,
                                                          franceză, germană,
                                                          rusa - la alegere)
                                                          - zi, 4 ani
                                             - Educaţie - Kinetoterapie - zi,
                                              fizică şi 4 ani
                                              sport

    33S. 2A Facultatea de Facultatea - Matematică - Matematică-Informa-
            Litere şi Ştiinţe de Ştiinţe matica - zi, 4 ani
                                             - Biologie - Biologie-Chimie - zi,
                                                          4 ani

    33S. 3A Facultatea de Facultatea - Economic - Marketing - zi, 4 ani
            Ştiinţe Economice de Ştiinţe - Marketing - fără
            şi Juridice Economice frecvenţă, 5 ani
                                                         - Turism şi servicii
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Turism şi servicii
                                                          - fără frecvenţă,
                                                          5 ani
                                                         - Finanţe şi asigurări
                                                          - zi, 4 ani
                                                         - Finanţe şi asigurări
                                                          - fără frecvenţă,
                                                          5 ani

    33S. 4A Facultatea de Facultatea - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Ştiinţe Economice de Ştiinţe juridice - Drept - fără frecven-
            şi Juridice Juridice şi ta, 5 ani
                               Administra- - Ştiinţe - Administraţie publica
                               tive adminis- - zi, 4 ani
                                              trative - Administraţie publica
                                                          - fără frecvenţă,
                                                          5 ani

     33S. 5A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină generală
            Medicină Medicină şi - zi, 6 ani
                              Farmacie - Fiziokinetoterapie
                                                           - zi, 5 ani
                                                          - Stomatologie - zi,
                                                           6 ani
                                             - Farmacie - Farmacie - zi, 5 ani

    33S. 6A Facultatea de Facultatea - Inginerie - Utilajul şi tehnolo-
            Mecanică de Inginerie managerială gia sudării - zi,
                               Managerială şi tehnolo- 5 ani
                               şi Tehnolo- gica
                               gica - Mecanic - Mecanică fina - zi,
                                                           5 ani
                                             - Inginerie - Inginerie economică
                                              economică în domeniul mecanic
                                                          - zi, 5 ani

    33S. 7A Facultatea de Facultatea de - Electric - Electrotehnică gene-
            Electrotehnică Electrotehnică rala - zi, 5 ani
                               şi Informatică - Electronic - Electronică aplica-
                                                            ta - zi, 5 ani
                                                          - Microelectronica
                                                           - zi, 5 ani
                                              - Ştiinţa - Calculatoare - zi,
                                               sistemelor 5 ani
                                               şi a calcu-
                                               latoarelor

    33S. 8A Facultatea de Facultatea - Energetic - Electroenergetica
            Energetică de Energetică - zi, 5 ani
                                                           - Energetica indus-
                                                            trială - zi, 5 ani
                                                           - Energetica surselor
                                                            noi de energie - zi,
                                                            5 ani
                                                           - Centrale termoelec-
                                                            trice - zi, 5 ani
                                              - Mecanic - Maşini şi echipa-
                                                            mente termice - zi,
                                                            5 ani

    33S. 9A Facultatea de Facultatea de - Construc- - Inginerie sanitară
            Ecologie şi Protecţia tii şi protecţia mediu-
            Protecţia Mediului Mediului lui - zi, 5 ani
            Înconjurător - Geodezie - Cadastru - zi,
                                                            5 ani
                                              - Agricol - Agricultură - zi,
                                                            5 ani
                                                           - Horticultură - zi,
                                                            5 ani
                                              - Forestier - Silvicultură - zi,
                                                            5 ani

    33S. 10A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxă
             Teologie Teologie pastorală - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă
                                                           pastorală - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                           Litere (Limba şi
                                                           literatura română si
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină: engleză,
                                                           franceză, germană,
                                                           rusa - la alegere)
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                           Asistenta socială
                                                           - zi, 4 ani

     33S. 11A Colegiul Univer- Colegiul - Electro- - Exploatarea aparaturii
            sitar Tehnic, Universitar mecanic medicale - zi, 3 ani
            Economic, Medical Tehnic, - Electric - Instalaţii electrice
            şi de Adminis- Economic, - zi, 3 ani
            tratie din Medical şi de - Energetic - Transportul şi dis-
            Oradea Administraţie tributia energiei
                               din Oradea electrice - zi, 3 ani
                                             - Electronic - Electronică - zi,
                                                           3 ani
                                             - Economic - Conducerea unităţilor
                                                          comerciale şi de tu-
                                                          rism - zi, 3 ani
                                             - Medicină - Cosmetică medicală
                                                          - zi, 3 ani
                                             - Stomato- - Tehnică dentară
                                              logie - zi, 3 ani
                                             - Adminis- - Administraţie locală
                                              traţie-Se- - Secretariat - zi,
                                              cretariat 3 ani

57. 34S. Universitatea Universitatea
            Tehnică din din Petroşani
            Petroşani

    34S. 1A Facultatea de Facultatea - Construcţii - Construcţii miniere
            Mine de Mine - zi, 5 ani
                                             - Ingineria - Ingineria mediului
                                              mediului în minerit - zi,
                                                           5 ani
                                             - Inginerie - Ingineria şi manage-
                                              economică mentul sistemelor de
                                                           producţie - zi, 5 ani
                                             - Geologie - Geologie minieră
                                                           - zi, 5 ani

    34S. 2A Facultatea de Facultatea - Sociopsiho- - Psihosociologie
            Ştiinţe de Ştiinţe pedagogie - zi, 4 ani
                                             - Ştiinţe - Inginerie matematică
                                              aplicate - zi, 5 ani
                                             - Economic - Managementul firmei
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Managementul firmei
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           5 ani
                                                          - Contabilitate şi in-
                                                           formatică de gestiune
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Finanţe şi asigurări
                                                           - zi, 4 ani

    34S. 3A Colegiul Univer- Colegiul - Electric - Controlul calităţii
            sitar Tehnic şi Universitar şi metrologie - zi,
            de Administraţie Tehnic şi de 3 ani
            din Petroşani Administraţie - Administra- - Birotică - zi, 3
                               din Petroşani ţie- Secre- ani
                                              tariat
                                            - Economic - Organizarea produc-
                                                           ţiei şi a muncii
                                                           - zi, 3 ani

58. 35S. Universitatea Universitatea
            din Piteşti din Piteşti

    35S. 1A Facultatea de Facultatea - Matematică - Matematică-Informa-
            Ştiinţe de Ştiinţe tica - zi, 4 ani

    35S. 2A Facultatea de Facultatea - Electro- - Electromecanică
            Inginerie de Inginerie mecanic - zi, 5 ani

    35S. 3A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxa
            Teologie Teologie pastorala - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă
                                                           pastorala - fără
                                                           frecvenţă, 5 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                           Litere (Limba şi
                                                           literatura română si
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină: engleză,
                                                           franceză - la alege-
                                                           re) - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxă -
                                                           Asistenţă socială
                                                            - zi, 4 ani

59. 36S. Universitatea Universitatea
            din Ploieşti "Petrol-Gaze"
                               din Ploieşti

    36S. 1A Facultatea de Facultatea - Mecanic - Utilaj tehnologic
            Inginerie de Inginerie pentru transportul si
            Mecanică şi Mecanică şi depozitarea hidrocar-
            Electrică Electrică burilor - zi, 5 ani
                                             - Ştiinţa - Automatică şi infor-
                                              sistemelor matică industrială
                                              şi a calcu- - zi, 5 ani
                                              latoarelor
                                             - Electronic - Electronică aplicată
                                                           - zi, 5 ani
                                             - Inginerie - Inginerie economică
                                              economică în domeniul mecanic
                                                           - zi, 5 ani

    36S. 2A Facultatea de Facultatea - Economic - Merceologie - zi,
            Litere şi Ştiinţe de Litere şi 4 ani
                               Ştiinţe - Filologie - Limba şi literatura
                                                           română - Limba şi li-
                                                           teratura engleză
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Limba şi literatura
                                                           engleză - Limba şi
                                                           literatura franceză
                                                           - zi, 4 ani
                                             - Chimie - Chimie-Fizică - zi,
                                                           4 ani

    36S. 3A Facultatea de Facultatea - Ingineria - Ingineria protecţiei
            Tehnologia de Tehnologia mediului mediului în industria
            Petrolului şi Petrolului şi chimica şi petrochi-
            Petrochimie Petrochimie mica - zi, 5 ani

    36S. 4A Colegiul Univer- Colegiul - Adminis- - Birotica - zi, 3 ani
            sitar Tehnic şi Universitar tratie- Se-
            de Administraţie Tehnic şi cretariat
            din Ploieşti de Administraţie
                               din Ploieşti

60. 37S. Universitatea Universitatea
            "Eftimie Murgu" "Eftimie Murgu"
            din Reşita din Reşita

    37S. 1A Facultatea de Facultatea - Metalurgie - Ştiinţa materialelor
            Inginerie de Inginerie - zi, 5 ani

    37S. 2A Facultatea de Facultatea - Economic - Marketing - zi,
            Drept şi Ştiinţe de Ştiinţe 4 ani
            Economice Economice şi - Ştiinţe - Administraţie publi-
                               Administra- administra- că - zi, 4 ani
                               tive tive

61. 38S. Universitatea Universitatea
            "Lucian Blaga" "Lucian Blaga"
            din Sibiu din Sibiu

    38S. 1A Facultatea de Facultatea - Jurnalistică - Jurnalistică - zi,
            Litere, Istorie de Litere, 4 ani
            şi Jurnalistică Istorie şi - Jurnalistică - fără
                               Jurnalistică frecvenţă, 5 ani
                                             - Ştiinţe - Ştiinţe politice
                                              politice - zi, 4 ani
                                             - Arte plas- - Conservarea şi res-
                                              tice şi de- taurarea operei de
                                              corative arta - zi, 5 ani

    38S. 2A Facultatea de Facultatea - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Ştiinţe Juridice de Ştiinţe juridice - Drept - fără frec-
                               Juridice şi venţă, 5 ani
                               Administrative - Ştiinţe - Administraţie publi-
                                               adminis- că - zi, 4 ani
                                               trative

    38S. 3A Facultatea de Facultatea de - Matematică - Matematică-Informa-
            Ştiinţe Ştiinţe tică - zi, 4 ani
                                              - Economic - Turism şi servicii
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Comerţ - zi, 4 ani
                                              - Sociopsiho- - Psihopedagogie
                                              pedagogie - zi, 4 ani
                                              - Biologie - Ecologie şi protec-
                                                           tia mediului - zi,
                                                           4 ani

    38S. 4A Facultatea de Facultatea de - Medicină - Medicină generală
            Medicină Medicină - zi, 6 ani
                              "Victor - Stomatologie - zi,
                              Papilian" 6 ani

    38S. 5A Facultatea de Facultatea de - Inginerie - Inginerie economică
            Inginerie Inginerie economică în domeniul mecanic
                                                          - zi, 5 ani
                                             - Inginerie - Tehnologii şi echipa-
                                              managerială mente neconvenţionale
                                              şi tehnolo- - zi, 5 ani
                                              gica

    38S. 6A Facultatea de Facultatea de - Textile- - Tricotaje-Confecţii
            Tehnologia Tehnologia Pielarie textile - zi, 5 ani
            Textilelor şi Textilelor şi - Tehnologia - Tehnologia si
            Produselor a Produselor produselor controlul calită-
            Alimentare Alimentare alimentare ţii produselor
                                                            alimentare - zi,
                                                            5 ani
                                              - Agricol - Agromontanologie
                                                           - zi, 5 ani

    38S. 7A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxa -
            Teologie Teologie Asistenta socială
                              "Andrei Saguna" - zi, 4 ani

    38S. 8A Colegiul Univer- Colegiul - Electronic - Electronică - zi,
            sitar Tehnic, Universitar 3 ani
            Economic şi de Tehnic, Eco- - Montano- - Tehnici şi activită-
            Biblioteconomie nomic şi de logie ţi montane - zi,
            din Sibiu Biblioteconomie 3 ani
                               din Sibiu - Economic - Conducerea unităţi-
                                                           lor comerciale şi de
                                                           turism - zi, 3 ani
                                             - Petrol - Exploatarea şi va-
                                                           lorificarea gazelor
                                                           naturale (Mediaş)
                                                           - zi, 3 ani
                                             - Bibliote- - Biblioteconomie-
                                              conomie Arhivistică - zi,
                                                           3 ani
                                             - Educaţie - Măiestrie sportivă
                                              fizică şi (antrenori) - zi,
                                              sport 3 ani

62. 39S. Universitatea Universitatea
            "Ştefan cel Mare" "Ştefan cel Mare"
            din Suceava din Suceava

    39S. 1A Facultatea de Facultatea de - Mecatronică - Mecatronică - zi,
            Inginerie Inginerie 5 ani
            Mecanică Mecanică - Inginerie - Inginerie economică
                                              economică în domeniul mecanic
                                                           - zi, 5 ani

    39S. 2A Facultatea de Facultatea de - Electric - Electrotehnică gene-
            Inginerie Inginerie rala - zi, 5 ani
            Electrică Electrică

    39S. 3A Facultatea de Facultatea de - Economic - Turism şi servicii
            Litere şi Ştiinţe Litere şi - zi, 4 ani
                               Ştiinţe - Turism şi servicii
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           5 ani
                                             - Filologie - Limba şi literatura
                                                           engleză - Limba si
                                                           literatura română sau
                                                           O limbă şi literatura
                                                           străină (franceză,
                                                           germană) - zi, 4 ani
                                             - Ştiinţe - Administraţie publi-
                                              administra- ca - zi, 4 ani
                                              tive

    39S. 4A Colegiul Univer- Colegiul - Tehnologia - Tehnologii alimenta-
            sitar Tehnic şi Universitar produselor re - zi, 3 ani
            de Administraţie Tehnic şi alimentare
            din Suceava de Adminis- - Administra- - Birotica - zi, 3
                               tratie din tie - Secre- ani
                               Suceava tariat
                                             - Muzeologie - Muzeologie - zi,
                                                           3 ani
                                             - Economic - Conducerea unităţi-
                                                           lor comerciale şi de
                                                           turism - zi, 3 ani

63. 40S. Universitatea Universitatea
            "Valachia" din "Valachia" din
            Târgovişte Târgovişte

    40S. 1A Facultatea de Facultatea - Electro- - Electromecanică
            Inginerie de Inginerie mecanic - zi, 5 ani
                               Electrică - Electric - Electrotehnică gene-
                                                           rala - zi, 5 ani
                                             - Ştiinţa - Automatică şi infor-
                                              sistemelor matica industriala
                                              şi a calcu- - zi, 5 ani
                                              latoarelor

    40S. 2A Facultatea de Facultatea - Metalurgie - Ştiinţa materialelor
            Inginerie de Ingineria - zi, 5 ani
                               Materialelor - Mecanic - Utilaj tehnologic
                               şi Tehnologie - zi, 5 ani
                                             - Tehnologia - Tehnologia prelucra-
                                              produselor rii produselor agri-
                                              alimentare cole - zi, 5 ani

    40S. 3A Facultatea de Facultatea - Economic - Managementul firmei
            Ştiinţe de Ştiinţe - zi, 4 ani
                                                          - Managementul firmei
                                                           - seral, 5 ani
                                                          - Contabilitate şi
                                                           informatică de ges-
                                                           tiune - zi, 4 ani
                                                          - Contabilitate şi
                                                           informatică de ges-
                                                           tiune - seral, 5 ani
                                             - Istorie - Istorie-Arheologie
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Istorie-Geografie
                                                           - zi, 4 ani
                                             - Ştiinţe - Administraţie publi-
                                              administra- ca - zi, 4 ani
                                              tive

    40S. 4A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxa
            Ştiinţe Teologie pastorala - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxa -
                                                           Litere (Limba şi
                                                           literatura română)
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - Teologie ortodoxa -
                                                           Asistenta socială
                                                           - zi, 4 ani

    40S. 5A Colegiul Tehnic, Colegiul - Mecanic - Tehnologia prelucră-
            Economic şi de Tehnic din rii metalelor - zi,
            Administraţie Târgovişte 3 ani
            din Târgovişte - Energetic - Transportul şi dis-
                                                          tribuţia energiei
                                                          electrice - zi, 3 ani
                                             - Tehnologia - Tehnologii alimenta-
                                              produselor re - zi, 3 ani
                                              alimentare

    40S. 6A Colegiul Tehnic, Colegiul - Economic - Contabilitate şi ges-
            Economic şi de Economic şi tiune financiară - zi,
            Administraţie de Adminis- 3 ani
            din Târgovişte traţie din - Administra- - Birotica - zi, 3
                               Târgovişte ţie - Secre- ani
                                              tariat
                                             - Bibliote- - Biblioteconomie-
                                              conomie Arhivistica - zi,
                                                           3 ani
                                             - Muzeologie - Tehnici de cercetare
                                                           şi conservare a pa-
                                                           trimoniului arheolo-
                                                           gic şi muzeal - zi,
                                                           3 ani

64. 41S. Universitatea Universitatea
            "Constantin "Constantin
            Brâncuşi" din Brâncuşi" din
            Târgu Jiu Târgu Jiu

    41S. 1A Facultatea de Facultatea - Inginerie - Tehnologia construc-
            Inginerie de Inginerie managerială tiilor de maşini
                                              şi tehnolo- - zi, 5 ani
                                              gică
                                             - Ştiinţa - Automatică şi infor-
                                              sistemelor matică industrială
                                              şi a calcu- - zi, 5 ani
                                              latoarelor
                                             - Energetic - Centrale termoelec-
                                                           trice - zi, 5 ani

    41S. 2A Facultatea de Facultatea - Economic - Finanţe şi asigurări
            Ştiinţe de Ştiinţe - zi, 4 ani
                                                          - Finanţe şi asigurări
                                                           - fără frecvenţă,
                                                           5 ani
                                                          - Turism şi servicii
                                                           - zi, 4 ani
                                             - Ştiinţe - Administraţie publi-
                                              administra- ca - zi, 4 ani
                                              tive

65. 42S. Universitatea Universitatea
            Tehnică din din Târgu Mureş
            Târgu Mureş

    42S. 1A Facultatea de Facultatea - Energetic - Electroenergetica
            Inginerie de Inginerie - zi, 5 ani
                                             - Mecanic - Utilaj tehnologic
                                                           pentru textile şi
                                                           pielarie - zi, 5 ani
                                             - Inginerie - Ingineria şi manage-
                                              economică mentul sistemelor de
                                                           producţie - zi, 5 ani

    42S. 2A Facultatea de Facultatea - Ştiinţe - Administraţie publi-
            Ştiinţe de Ştiinţe administra- ca - zi, 4 ani
                               şi Litere tive
                                             - Economic - Managementul firmei
                                                           - zi, 4 ani
                                             - Matematică - Matematică-Informa-
                                                           tică - zi, 4 ani
                                             - Filologie - Limba şi literatura
                                                           română - Limba şi li-
                                                           teratura engleză
                                                           - zi, 4 ani
                                             - Istorie - Istorie - Limba si
                                                           literatura engleză
                                                           - zi, 4 ani

    42S. 3A Colegiul Univer- Colegiul - Mecanic - Tehnologii de meca-
            sitar Tehnic din Universitar nica fină - zi, 3 ani
            Târgu Mureş Tehnic din - Electronic - Electronică - zi,
                               Târgu Mureş 3 ani
                                             - Informatică - Tehnologie informa-
                                                            tică - zi, 3 ani

66. 44S. Academia de Academia de
            Arta Teatrală Arta Teatrală
            din Târgu Mureş din Târgu Mureş

    44S. 1A Facultatea de Facultatea de - Artă - Regie teatru - zi,
            Teatru Teatru teatrala 5 ani
                                                          - Teatrologie - zi,
                                                           4 ani

67. 45S. Universitatea Universitatea
            Tehnică din "Politehnica" din
            Timişoara Timişoara

    45S. 1A Facultatea de Facultatea de - Geodezie - Cadastru - zi, 5 ani
            Construcţii Construcţii

    45S. 2A Facultatea de Facultatea de - Ingineria - Amenajări pentru
            Hidrotehnică Hidrotehnică mediului protecţia apei şi so-
                                                           lului - zi, 5 ani

    45S. 3A Facultatea de Facultatea de - Inginerie - Inginerie de afaceri
            Electrotehnică Electrotehnică economică în electrotehnica
                                                           - zi, 5 ani

    45S. 4A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Utilaj tehnologic
            Mecanică Mecanică pentru industria ali-
                                                           mentara - zi, 5 ani
                                                          - Autovehicule rutiere
                                                           - zi, 5 ani
                                                          - Concepţie, fabrica-
                                                           ţie şi management,
                                                           integrate pe calcula-
                                                           tor (în limbile en-
                                                           gleza şi germană)
                                                           - zi, 5 ani
                                              - Ştiinţe - Mecanică aplicată
                                               aplicate - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Maşini-unelte - zi,
                                               managerială 5 ani
                                               şi tehnolo- - Tehnologii şi echi-
                                               gică pamente neconventio-
                                                            nale - zi, 5 ani
                                              - Mecatro- - Roboţi industriali
                                               nica - zi, 5 ani
                                                          - Roboţi industriali
                                                           (în limba germană)
                                                           - zi, 5 ani
                                                          - Mecatronică - zi,
                                                           5 ani
                                              - Ingineria - Ingineria sisteme-
                                               transportu- lor de circulaţie
                                               rilor feroviara - zi,
                                                            5 ani
                                              - Inginerie - Ingineria şi mana-
                                               economică gementul sistemelor
                                                            de producţie - zi,
                                                            5 ani

    45S. 5A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Maşini şi instalaţii
            Utilaj pentru Utilaj pentru pentru prelucrarea
            Agricultură şi Agricultură şi produselor agricole
            Circulaţie Circulaţie - zi, 5 ani
            Rutieră Rutieră - Construcţii de ma-
                                                           sini agricole - zi,
                                                           5 ani
                                              - Ingineria - Ingineria sisteme-
                                               transportu- lor de circulaţie
                                               rilor rutieră - zi, 5 ani

    45S. 6A Facultatea de Facultatea de - Chimie - Ingineria prelucra-
            Chimie Indus- Chimie Indus- rii produselor natu-
            trială şi trială şi rale - zi, 5 ani
            Ingineria Ingineria - Tehnologia pieilor,
            Mediului Mediului blănurilor şi înlo-
                                                           cuitorilor de piele
                                                           - zi, 5 ani
                                             - Ingineria - Gestiunea, prelucra-
                                               mediului rea şi valorificarea
                                                           deşeurilor - zi,
                                                           5 ani

    45S. 7A Facultatea de Facultatea de - Mecanic - Utilaj tehnologic
            Inginerie din Inginerie din - zi, 5 ani
            Hunedoara Hunedoara

    45S. 8A Colegiul Univer- Colegiul - Electro- - Tehnică medicală
            sitar Tehnic şi Universitar mecanic - zi, 3 ani
            de Administraţie Tehnic şi de - Adminis- - Comunicare profesio-
            din Timişoara Administraţie traţie-Se- nală - zi, 3 ani
                               din Timişoara cretariat

68. 46S. Universitatea de Universitatea de
            Ştiinţe Agricole Ştiinţe Agricole
            a Banatului din şi Medicină
            Timişoara Veterinară a
                               Banatului din
                               Timişoara

    46S. 1A Facultatea de Facultatea de - Biologie - Biologie - Ştiinţe
            Agricultură Agricultură agricole - zi, 4 ani
                                              - Agricol - Inginerie genetica
                                                           (în agricultura)
                                                            - zi, 5 ani
                                              - Ingineria - Ingineria mediului
                                               mediului agricol - zi, 5 ani
                                              - Inginerie - Managementul dezvol-
                                               economică tarii şi amenajării
                                                           rurale - zi, 5 ani

    46S. 2A Facultatea de Facultatea de - Agricol - Horticultură - zi,
            Horticultură Horticultură 5 ani

    46S. 3A Facultatea de Facultatea de - Biotehno- - Biotehnologii agri-
            Zootehnie şi Zootehnie şi logie cole - zi, 5 ani
            Biotehnologii Biotehnologii

    46S. 4A Facultatea de Facultatea de - Tehnologia - Tehnologia prelu-
            Tehnologia Tehnologia produselor crarii produselor
            Produselor Produselor alimentare agricole - zi, 5 ani
            Agroalimentare Agroalimentare - Expertiza produselor
                                                           agroalimentare - zi,
                                                           5 ani
                                                          - Extracte şi aditivi
                                                           agroalimentari - zi,
                                                           5 ani

69. 47S. Universitatea Universitatea
            de Vest din de Vest din
            Timişoara Timişoara

    47S. 1A Facultatea de Facultatea de - Matema- - Matematici aplicate
            Matematică Matematică tică - zi, 4 ani

    47S. 2A Facultatea de Facultatea de - Fizică - Fizică materialelor
            Fizică Fizică - zi, 4 ani
                                                          - Fizică mediului
                                                           - zi, 4 ani

    47S. 3A Facultatea de Facultatea de - Filozofie - Filozofie - zi,
            Litere, Filozofie Litere, 4 ani
            şi Istorie Filozofie şi - Filologie - Filologie clasică
                              Istorie (Limba latină - Limba
                                                          greacă veche) - zi,
                                                          4 ani
                                                          - Limba şi literatura
                                                           română - Limba si
                                                           literatura spaniola
                                                           - zi, 4 ani
                                                          - O limbă şi literatu-
                                                           ra străină - Limba si
                                                           literatura română sau
                                                           Limba şi literatura
                                                           spaniolă - zi, 4 ani
                                              - Jurnalis- - Jurnalistică - O
                                               tică limba şi literatura
                                                           străină - zi, 4 ani

    47S. 4A Facultatea de Facultatea de - Economic - Economie-Pedagogie
            Ştiinţe Economice Ştiinţe - zi, 4 ani
            şi Drept Economice şi - Turism şi servicii
                               Drept - zi, 4 ani
                                                          - Tranzacţii interna-
                                                           ţionale - zi, 4 ani
                                              - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
                                               juridice

    47S. 5A Facultatea de Facultatea de - Sociopsiho- - Sociologie - zi,
            Sociologie şi Sociologie şi pedagogie 4 ani
            Psihologie Psihologie - Psihologie - zi,
                                                             4 ani
                                                            - Asistenţă social
                                                             - zi, 4 ani

    47S. 6A Facultatea de Facultatea de - Muzica - Interpretare instru-
            Arte Arte mentala; Profesor de
                                                          instrument - zi, 5 ani
                                                         - Canto; Profesor de
                                                          canto - zi, 5 ani
                                              - Arte - Pictură - zi, 5 ani
                                               plastice - Grafică - zi, 5 ani
                                               şi deco- - Arte textile (tapise-
                                               rative rie-contexturi; moda-
                                                          imprimeuri) - zi,
                                                          5 ani
                                                         - Design - zi, 5 ani
                                                         - Sculptura - zi, 5 ani
                                              - Arta - Actorie (în limba ro-
                                               teatrală mana) - zi, 4 ani
                                                         - Actorie (în limba
                                                          germană) - zi, 4 ani

    47S. 7A Facultatea de Facultatea de - Teologie - Teologie ortodoxă
            Teologie Teologie pastorală - zi, 4 ani
                                                         - Teologie ortodoxă
                                                          pastorala - fără frec-
                                                          venţă, 5 ani
                                                         - Teologie ortodoxă -
                                                          Litere (Limba şi li-
                                                          teratura română şi O
                                                          limba şi literatura
                                                          străină) - zi, 4 ani

    47S. 8A Colegiul Univer- Colegiul - Informa- - Tehnologie informati-
            sitar de Infor- Universitar tică că - zi, 3 ani
            matică din de Informatică
            Timişoara din Timişoara

70. 48S. Universitatea Facultatea de
            de Medicină şi Medicină si
            Farmacie din Farmacie din
            Timişoara Timişoara

    48S. 1A Facultatea de Facultatea de - Farmacie - Farmacie - zi, 5 ani
            Medicină Medicină

71. 49S. Institutul Bancar Institutul Bancar
            Roman Bucureşti Roman din Bucureşti

    49S. 1A Colegiul Bancar Colegiul Bancar - Economic - Gestiune bancară
                                                          - zi, 3 ani
                                                         - Gestiunea bancară
                                                          - seral, 4 ani
                                                                       **11)
                                                                      -------

72. 50S. Academia de Academia de
            Poliţie Poliţie "Alexandru
            "Alexandru Ioan Cuza" din
            Ioan Cuza" Bucureşti
            Bucureşti

    50S. 1A Facultatea de Facultatea de - Instala- - Instalaţii pentru
            Pompieri Pompieri tii (Arma construcţii - zi,
                                               pompieri) 5 ani

    50S. 2A Facultatea de Facultatea de - Arhivis- - Arhivistică-Istorie
            Arhivistică Arhivistică tică - zi, 4 ani

    50S. 3A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Grăniceri Grăniceri juridice - Drept - fără frecven-
                                               (Arma ta, 5 ani
                                               Grăniceri)

    50S. 4A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Jandarmi Jandarmi juridice - Drept - fără frecven-
                                               (Arma ţă, 5 ani
                                               Jandarmi)

    50S. 5A Facultatea de Facultatea de - Ştiinţe - Drept - zi, 4 ani
            Poliţie Poliţie juridice - Drept - fără frecven-
                                               (Arma ţă, 5 ani
                                               Poliţie şi
                                               Penitenciare)

73. 51S. Institutul Institutul
            Superior de Naţional de
            Informaţii Informaţii din
            Bucureşti Bucureşti

    51S. 1A Facultatea de Facultatea de - Socio- - Psihosociologie - zi,
            Psihosociologie Psihosociologie psihope- 4 ani
                                               dagogie - Psihosociologie
                                                          - fără frecvenţă, 5
                                                          ani

------------------
    **1) Nu se şcolarizează în domeniul tehnic învăţământ fără frecvenţă.
    **2) Se autorizează specializarea sub denumirea "Presa scrisă".
    **3) Autorizată specializarea cu durata studiilor de 3 ani.
    **4) La fără frecvenţă durata studiilor este mai mare cu un an faţă
         de învăţământul de zi.
    **5) Se autorizează cu durata studiilor de 4 ani.
    **6) La fără frecvenţă durata studiilor este cu un an mai mare decât
         la învăţământul de zi.
    **7) Autorizată cu condiţia şcolarizării şi la învăţământul de zi,
         începând cu anul universitar 1995/1996.
    **8) Selecţie dintre studenţii specializării Matematică după
         anul I de studiu.
    **9) Departament interuniversitar împreună cu Facultatea de Jurnalistică
         şi Ştiinţele Comunicării din Universitatea din Bucureşti.
    **10) Numai pentru studenţii cetăţeni străini.
    **11) Cu condiţia şcolarizării şi la învăţământul de zi, începând
          cu anul universitar 1995/1996.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



    ANEXA 2


            INSTITUŢII, FACULTĂŢI, COLEGII ŞI SPECIALIZĂRI
      în funcţiune înainte de 22 decembrie 1989, considerate acreditate
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
                        Profilul, forma
    Facultatea, de învăţământ şi durata Specializările
     colegiul studiilor
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     0 1 2
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

                 1.1S. Universitatea "Politehnică" din Bucureşti

Facultatea de Electric - zi, 5 ani - Construcţii electrotehnice
Electrotehnică - Acţionări electrice
                                              - Electrotehnică generală

Facultatea de Ştiinţa sistemelor - Calculatoare
Automatică şi şi a calculatoarelor - Automatică şi informatică indus-
Calculatoare - zi, 5 ani trială

Facultatea de Electronic - zi, 5 ani - Electronică aplicată
Electronică - Comunicaţii
si Telecomunicaţii - Microelectronică
                   Ştiinţe aplicate - zi, - Inginerie fizică
                   5 ani

Facultatea de Energetic - zi, 5 ani - Centrale termoelectrice
Energetica - Centrale nuclearoelectrice
                                              - Electroenergetica
                                              - Centrale hidroelectrice
                                              - Energetică industrială
                   Inginerie economică - Inginerie economică şi energe-
                   - zi, 5 ani tică şi electrotehnică

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Maşini şi echipamente termice
Inginerie - Maşini hidraulice şi pneumatice
Mecanică - Echipamente de proces
                                              - Mecanică fina

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Ingineria şi şi tehnologică - zi, maşini
Managementul 5 ani - Maşini-unelte
Sistemelor - Utilajul şi tehnologia sudării
Tehnologice Inginerie economică - Ingineria şi managementul
                    - zi, 5 ani sistemelor de producţie
                    Mecatronica - zi, 5 ani - Roboţi industriali

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Mecanică agricolă (maşini si
Ingineria instalaţii agricole)
Sistemelor - Construcţii de maşini agricole
Biotehnice

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Autovehicule rutiere
Transport - Material rulant de cale ferată
                    Ingineria transporturilor - Tehnică transporturilor
                    - zi, 5 ani
                    Electronic - zi, 5 ani - Telecomenzi şi electronică în
                                               transporturi

Facultatea de Aeronave - zi, 5 ani - Construcţii aerospatiale
Aeronave - Sisteme de propulsie (turbomo-
                                               toare, rachete)
                                              - Echipamente şi instalaţii de
                                               bord

Facultatea de Metalurgie - zi, 5 ani - Ingineria proceselor siderurgice
Ştiinţa şi - Metalurgie neferoasa
Ingineria - Turnarea metalelor
Materialelor - Prelucrări plastice şi tratamente
                                              termice

Facultatea de Chimie - zi, 5 ani - Tehnologia substanţelor anorganice
Chimie Industrială - Tehnologia substanţelor organice
                                            - Petrochimie şi carbochimie
                                            - Inginerie chimica
                                            - Ştiinţa şi ingineria materialelor
                                             oxidice
                                            - Tehnologia compusilor macromolecu-
                                             lari
                                            - Inginerie biochimică
                    Inginerie economică - Inginerie economică în industria
                    - zi, 5 ani chimică şi de materiale

Departamentul de Electric - zi, 5 ani - Inginerie electrică şi calculatoa-
Ştiinţe Inginereşti re (în limbile engleză, franceză si
                                             germană)
                    Mecanic - zi, 5 ani - Mecanică şi inginerie mecanică
                                             (în limbile engleză, franceză si
                                             germană)
                    Chimie - zi, 5 ani - Inginerie chimică (în limbile
                                             engleză şi franceză)
                    Inginerie economică - Ingineria şi managementul sisteme-
                    - zi, 5 ani lor de producţie (în limba germană)

Colegiul Univer- Mecanic - zi, 3 ani - Tehnologia prelucrării metalelor
sitar Tehnic nr. 1 - Tehnologii de mecanică fina
din Bucureşti - Automobile
                                            - Materiale şi defectoscopie
                    Electromecanic - zi, - Exploatare maşini şi utilaje
                    3 ani - Trafic urban

Colegiul Univer- Electric - zi, 3 ani - Maşini şi aparate electrice
sitar Tehnic nr. Electronic - zi, 3 ani - Electronică
2 din Bucureşti - Comunicaţii şi exploatare poştală
                    Energetic - zi, 3 ani - Termoenergetica
                                            - Hidroenergetica
                                            - Transportul şi distribuţia ener-
                                             giei electrice
                    Chimie industriala - Tehnologie chimica
                    - zi, 3 ani
                    Ştiinţa sistemelor - Tehnică de calcul
                    şi a calculatoarelor
                    - zi, 3 ani

              2. 2S. Universitatea Tehnică de Construcţii
                              din Bucureşti

Facultatea de Construcţii - zi, - Construcţii civile, industriale si
Construcţii 5 ani agricole
Civile, Indus- Inginerie economică - Ingineria şi managementul lucrări-
triale şi - zi, 5 ani lor de construcţii
Agricole

Facultatea de Construcţii - zi, - Căi ferate, drumuri şi poduri
Căi Ferate, 5 ani
Drumuri si
Poduri

Facultatea de Construcţii - zi, - Construcţii hidrotehnice
Hidrotehnică 5 ani - Inginerie sanitară şi protecţia
                                             mediului

Facultatea de Instalaţii - zi, - Instalaţii pentru construcţii
Instalaţii 5 ani

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Utilaj tehnologic pentru construc-
Utilaj Tehnologic tii

Facultatea de Geodezie - zi, 5 ani - Geodezie
Geodezie - Cadastru

Departamentul de Construcţii - zi, - Inginerie civilă (în limbile
Inginerie Civilă 5 ani engleză şi franceză)
                    Instalaţii - zi, - Instalaţii pentru construcţii (in
                    5 ani limba franceză)

Colegiul Univer- Construcţii - zi, - Tehnologia construcţiilor
sitar de Construc- 3 ani - Lucrări edilitare
tii din Bucureşti - Construcţii şi exploatarea lucra-
                                             rilor hidrotehnice
                                            - Drumuri şi poduri
                                            - Căi ferate şi lucrări de arta
                                            - Organizarea şi economia construc-
                                             tiilor
                    Instalaţii - zi, - Instalaţii
                    3 ani
                    Geodezie - zi, 3 ani - Topografie
                    Mecanic - zi, 3 ani - Mecanizarea construcţiilor

                3. 3S. Institutul de Arhitectură "Ion Mincu"
                             din Bucureşti

Facultatea de Arhitectură - zi, - Arhitectură
Arhitectură şi 6 ani
Urbanism

Colegiul Univer- Arhitectură - zi, - Arhitectură clădirilor
sitar de Arhitec- 3 ani - Urbanism
tura din Bucureşti

             4. 4S Universitatea de Ştiinţe Agronomice si
                     Medicină Veterinara din Bucureşti

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Agricultură
Agricultură - Pedagogie - Agrochimie
                   Inginerie economică - Ingineria şi gestiunea sistemelor
                   - zi, 5 ani agricole

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Horticultură
Horticultură

Facultatea de Zootehnie - zi, 5 ani - Zootehnie
Zootehnie

Facultatea de Medicină veterinară - Medicină veterinară
Medicină Veterinara - zi, 6 ani

Facultatea de Construcţii - zi, 5 ani - Îmbunătăţiri funciare şi dezvolta-
Îmbunătăţiri re rurală
Funciare si
Ingineria Mediului

Colegiul Univer- Agricol - zi, 3 ani - Protecţia plantelor
sitar Agricol din - Legumicultura - Floricultura
Bucureşti Zootehnie - zi, 3 ani - Creşterea animalelor mici
                    Medicină veterinară - Igienă şi laborator veterinar
                    - zi, 3 ani
                    Construcţii - zi, 3 ani - Amenajarea teritoriului agricol
                                            - Organizarea şi economia construc-
                                             ţiilor

                 5. 5S. Universitatea din Bucureşti

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică
Matematică - Matematică (în limba franceză)
                                            - Informatică
                                            - Matematică - Mecanică
                    Matematică - seral, - Informatică
                    5 ani - Matematică - Mecanică
                    Matematică - fără - Matematică
                    frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Fizică - zi, 4 ani - Fizică
Fizică - Fizică (în limbile engleză şi
                                             franceză)
                    Fizică - zi, 5 ani - Fizică tehnologică

Facultatea de Chimie - zi, 4 ani - Chimie
Chimie - Chimie-Fizică
                                            - Biochimie tehnologică
                                            - Chimie (în limba franceză)

Facultatea de Biologie - zi, 4 ani - Biologie
Biologie - Biochimie

Facultatea de Geografie - zi, 4 ani - Geografie
Geografie Geografie - fără - Geografie
                    frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Geologie - zi, 4 ani - Geologie
Geologie şi Geologie - zi, 5 ani - Geologie tehnica
Geofizică - Geofizică

Facultatea de Istorie - zi, 4 ani - Istorie
Istorie Istorie - fără - Istorie
                    frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Filozofie - zi, 4 ani - Filozofie
Filozofie

Facultatea de Sociopshihopedagogie - Pedagogie
Psihologie, - zi, 4 ani - Psihologie
Sociologie, - Sociologie
Pedagogie şi - Pshihopedagogie specială
Asistenta Socială

Facultatea de Jurnalistică - zi, - Jurnalistică
Jurnalism şi 4 ani
Ştiinţele Jurnalistică - seral, - Jurnalistică
Comunicării 5 ani

Facultatea de Ştiinţe juridice - zi, - Drept
Drept 4 ani
                    Ştiinţe juridice - Drept
                    - fără frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B)
                                             - Bibliologie şi ştiinţa informării
                    Filologie - fără - Limba şi literatura română - O
                    frecvenţă, 5 ani limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B)

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - O limbă şi literatura străină
Limbi şi (Limba străină A) - Limba şi lite-
Literaturi ratura română sau O limbă şi lite-
Străine ratura străină (Limba străină B)
                                             - Filologie clasica (Limba latina -
                                              Limba greaca veche)

Facultatea de Teologie - zi, 4 ani - Teologie ortodoxă pastorala
Teologie Ortodoxă - Teologie ortodoxă - Litere (Limba
                                              şi literatura română şi O limbă si
                                              literatura străină: engleză, fran-
                                              ceza, germană, rusa - la alegere)
                    Teologie - fără - Teologie ortodoxa pastorala
                    frecvenţă, 5 ani

Colegiul Univer- Informatică - zi, 3 ani - Tehnologie informatică
sitar de Informa- Geografie - zi, 3 ani - Cartografie
tică şi Cartografie
din Bucureşti

Colegiul Univer- Biblioteconomie - zi, - Biblioteconomie - Arhivistică
sitar de Adminis- 3 ani
traţie şi Secreta-
riat din Bucureşti

                6. 6S. Universitatea de Medicină şi Farmacie
                       "Carol Davila" din Bucureşti

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Medicină generală
Medicină - Medicină generală (militară)

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Stomatologie
Stomatologie - Stomatologie (militară)

Facultatea de Farmacie - zi, 5 ani - Farmacie
Farmacie - Farmacie (militară)

Colegiul Univer- Stomatologie - zi, 3 ani - Tehnică dentară
sitar Medical din
Bucureşti

               7. 7S. Academia de Studii Economice din Bucureşti

Facultatea de Economic - modulul - Managementul firmei
Management Management - zi, 4 ani
                    Economic - modulul - Managementul firmei
                    Management - seral, 5 ani
                    Economic - modulul Mana- - Managementul firmei
                    gement - fără frecvenţă,
                    5 ani

Facultatea de Economic - modulul - Economie - Pedagogie
Economie Generală Economie generală
                    - zi, 4 ani

Facultatea de Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
Economia şi Economia mediului şi agroalimentare
Gestiunea producţiei agroalimentare
Producţiei - zi, 4 ani
Agricole şi Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
Alimentare Economia mediului şi agroalimentare
                    producţiei agroalimentare
                    - fără frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Economic - modulul Finanţe - Finanţe şi asigurări
Finanţe, Asigu- şi bănci - zi, 4 ani
rări, Bănci şi Economic - modulul Finanţe - Finanţe şi asigurări
Burse de Valori şi bănci - seral, 5 ani
                   Economic - modulul Finanţe - Finanţe şi asigurări
                   şi bănci - fără frecvenţă,
                   5 ani

Facultatea de Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
Gestiune şi contabilitate şi control de gestiune
Contabilitate financiar - zi, 4 ani - Gestiunea şi analiza financiară
                                                 a întreprinderii
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - seral, 5 ani - Gestiunea şi analiza financiară
                                                 a întreprinderii
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - fără frecvenţă, - Gestiunea şi analiza financiară
                   5 ani a întreprinderii

Facultatea de Economic - modulul Ciberne- - Cibernetica şi previziune
Cibernetică, tica, statistică şi infor- economică
Statistică şi matică economică - zi, - Statistica social-economică
Informatică 4,5 ani - Informatică economică
Economică Economic - modulul Ciberne- - Informatică economică
                   tică, statistică şi informa-
                   tică economică - seral,
                   5,5 ani
                   Economic - modulul Ciberne- - Cibernetica şi previziune
                   tică, statistica şi infor- economică
                   matica economică - fără - Statistică social-economică
                   frecvenţă, 5,5 ani - Informatică economică

Facultatea de Economic - modulul - Marketing
Comerţ Comerţ-Marketing - zi, 4 ani - Merceologie
                                                - Turism şi servicii
                                                - Comerţ
                   Economic - modulul - Marketing
                   Comerţ-Marketing - seral, - Merceologie
                   5 ani - Turism şi servicii
                                                - Comerţ
                   Economic - modulul - Marketing
                   Comerţ-Marketing - fără - Comerţ
                   frecvenţă, 5 ani - Turism şi servicii

Facultatea de Economic - modulul Relaţii - Tranzacţii internaţionale
Relaţii Economice economice internaţionale
Internaţionale - zi, 4 ani
                   Economic - modulul Relaţii - Tranzacţii internaţionale
                   economice internaţionale
                   - seral, 5 ani
                   Economic - modulul Relaţii - Tranzacţii internaţionale
                   economice internaţionale
                   - fără frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Economic - modulul Gestiune - Gestiunea afacerilor (în lim-
Studii Economice economică - zi, 4 ani bile engleză, franceză si
în Limbi Străine germană)
                                                - Economia întreprinderii (în
                                                 limbile engleză şi franceză)

Colegiul Univer- Economic - modulul Manage- - Organizarea producţiei şi a
sitar Economic ment - zi, 3 ani muncii
din Bucureşti Economic - modului Gestiune, - Contabilitate şi gestiune
                   contabilitate şi control financiară
                   financiar - zi, 3 ani
                   Economic - modulul Ciber- - Prelucrarea electronica a
                   netică, statistică şi informatiei economice
                   informatică economică
                   - zi, 3 ani
                   Economic - modulul Comerţ- - Conducerea unităţilor comer-
                   Marketing - zi, 3 ani ciale şi de turism
                   Economic - modulul Economia - Managementul producţiei agri-
                   mediului şi producţiei cole şi alimentare
                   agroalimentare - zi, 3 ani
                   Economic - modulul Relaţii - Comerţ exterior
                   economice internaţionale
                   - zi, 3 ani

               8. 8S. Academia de Muzică din Bucureşti

Facultatea de Muzica - zi, 5 ani - Interpretare instrumentala;
Interpretare Profesor de instrument
Muzicală - Canto; Profesor de canto
                                               - Regie de teatru muzical

Facultatea de Muzică - zi, 5 ani - Compoziţie; Profesor de instru-
Compoziţie, ment şi Profesor de muzică
Muzicologie şi - Muzicologie; Profesor de
Pedagogie Muzicală instrument şi Profesor de muzică
                                               - Dirijat de orchestra; Profesor
                                                de instrument şi Profesor de
                                                muzică
                                               - Dirijat de cor academic;
                                                Profesor de muzică şi Profesor
                                                de instrument
                                               - Pedagogie muzicală; Profesor de
                                                muzică şi Profesor de instrument

                9. 9S. Academia de Arte din Bucureşti

Facultatea de Arte plastice şi decorative - Pictura
Arte Plastice - zi, 5 ani - Sculptura
                                                 - Grafica

Facultatea de Arte plastice şi decorative - Arte textile (tapiserie-con-
Arte Decorative - zi, 5 ani texturi, moda-imprimeuri)
si Design - Ceramica - Sticla - Metal
                                                 - Scenografie
                                                 - Design
                                                 - Artă murală

Facultatea de Arte plastice şi decorative - Conservarea şi restaurarea
Istoria şi Teoria - zi, 5 ani operei de arta
Artei - Pedagogia artei (Profesor de
                                                  desen)
                    Arte plastice şi decorative - Istoria şi teoria artei
                    - zi, 4 ani


           10. 10S. Academia de Teatru şi Film din Bucureşti

Facultatea de Artă teatrala - zi, 4 ani - Actorie
Teatru - Teatrologie
                   Artă teatrala - zi, 5 ani - Regie teatru

Facultatea de Artă cinematografică şi - Regie de film şi televiziune
Film televiziune - zi, 4 ani - Imagine de film şi televiziune

           11. 11S. Academia Naţionala de Educaţie Fizică
                        şi Sport din Bucureşti

Facultatea de Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
Educaţie Fizică - zi, 4 ani - Kinetoterapie
si Sport

Facultatea Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică militară şi
Militară de - zi, 4 ani sport
Educaţie Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică militară si
Fizică şi Sport - fără frecvenţă, 5 ani sport

Colegiul Univer- Educaţie fizică şi sport - Măiestrie sportivă (antrenori)
sitar de Educaţie - zi, 3 ani
Fizică şi Sport
din Bucureşti

                  12. 15S. Universitatea din Bacău

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere şi Ştiinţe limba şi literatura străină
                                              (engleză, franceză)
                                             - Limba şi literatura engleză -
                                              Limba şi literatura română sau
                                              limba şi literatura franceză
                    Biologie - zi, 4 ani - Biologie
                    Matematică - zi, 4 ani - Matematică-fizică
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - zi, 4 ani
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - fără frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Inginerie şi tehnologică - zi, maşini
                    5 ani

             13. 16S. Universitatea din Baia Mare

Facultatea de Electromecanic - zi, - Electromecanică
Inginerie 5 ani
                    Metalurgie - zi, 5 ani - Metalurgie neferoasa

Facultatea de Mine - zi, 5 ani - Exploatări miniere subterane
Mine - Prepararea substanţelor minerale
                                              utile

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere şi Ştiinţe limba şi literatura străină
                                              (engleză, franceză) sau Etnologie
                    Biologie - zi, 4 ani - Biologie - Chimie
                    Matematică - zi, 4 ani - Matematică-Fizică

            14. 17S. Universitatea "Transilvania" din Braşov

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Autovehicule rutiere
Mecanică - Mecanică fina
                                              - Mecanică agricolă (maşini si
                                               instalaţii agricole)

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Inginerie şi tehnologică - zi, maşini
Tehnologică 5 ani - Maşini-unelte

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Utilaj tehnologic pentru prelu-
Ştiinţa şi crări la cald
Ingineria Inginerie managerială - Utilajul şi tehnologia sudării
Materialelor şi tehnologică - zi,
                    5 ani
                    Metalurgie - zi, 5 ani - Turnarea metalelor
                                              - Prelucrari plastice şi tratamen-
                                               te termice

Facultatea de Electric - zi, 5 ani - Electrotehnică generală
Electrotehnică Electromecanic - zi, - Electromecanică
                    5 ani

Facultatea de Forestier - zi, 5 ani - Silvicultură
Silvicultură şi - Exploatări forestiere
Exploatări Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii civile, industriale
Forestiere şi agricole

Facultatea de Forestier - zi, 5 ani - Proiectarea mobilei şi produse-
Industria Lemnului lor finite din lemn
                                              - Prelucrarea lemnului

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică-Fizică
Ştiinţe - Matematică
                                              - Informatică
                    Fizică - zi, 4 ani - Fizică-Chimie

Facultatea de Muzica - zi, 5 ani - Pedagogie muzicală; Profesor de
Muzică muzică şi Profesor de instrument

Colegiul Univer- Mecanic - zi, 3 ani - Automobile
sitar Tehnic din - Tehnologii de mecanică fina
Braşov - Tehnologia prelucrării metalelor
                                              - Materiale şi defectoscopie
                    Electromecanic - zi, - Exploatare maşini şi utilaje
                    3 ani

Colegiul Univer- Forestier - zi, 3 ani - Tehnică culturilor silvice
sitar Forestier, - Tehnologia exploatarilor
Economic şi de forestiere
Informatică din - Tehnologia prelucrării lemnului
Braşov Informatică - zi, 3 ani - Tehnologie informatică

              15. 18S. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Construcţii de şi tehnologică - zi, maşini
Maşini 5 ani - Maşini-unelte

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Mecanică fina
Mecanică - Mecanică agricolă (maşini si
                                               instalaţii agricole)
Facultatea de Materiale - zi, 5 ani - Ingineria şi managementul pro--
Ştiinţa şi cesarii materialelor
Ingineria Mecanic - zi, 5 ani - Ingineria şi managementul fabri-
Materialelor carii maşinilor şi utilajelor

Facultatea de Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii civile, industriale
Construcţii şi agricole
                                              - Căi ferate, drumuri şi poduri
                    Instalaţii - zi, 5 ani - Instalaţii pentru construcţii
                    Arhitectură - zi, 6 ani - Arhitectură

Facultatea de Electric - zi, 5 ani - Electrotehnică generală
Electrotehnică - Electrotehnică generală (cu pre-
                                               dare în limba germană)
                                              - Acţionari electrice
                    Electromecanic - zi, - Electromecanică
                    5 ani

Facultatea de Electronic - zi, 5 ani - Electronică aplicată
Electronică şi - Comunicaţii
Telecomunicaţii

Facultatea de Ştiinţa sistemelor şi a - Automatică şi informatică
Automatică şi calculatoarelor - zi, industriala
Calculatoare 5 ani - Calculatoare
                                              - Automatică şi informatică indus-
                                               triala (cu predare în limba
                                               engleză)
                                              - Calculatoare (cu predare în lim-
                                               ba engleză)

Colegiul Univer- Electromecanic - zi, - Exploatare maşini şi utilaje
sitar Tehnic din 3 ani
Cluj-Napoca Electronic - zi, 3 ani - Comunicaţii şi exploatare posta-
                                               la
                                              - Electronică
                    Ştiinţa sistemelor şi a - Tehnică de calcul
                    calculatoarelor - zi,
                    3 ani

Colegiul Univer- Construcţii - zi, 3 ani - Tehnologia construcţiilor
sitar de - Drumuri şi poduri
Construcţii din - Căi ferate şi lucrări de arta
Cluj-Napoca - Organizarea şi economia
                                               construcţiilor
                    Instalaţii - zi, 3 ani - Instalaţii

            16. 19S. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi de
                   Medicină Veterinara din Cluj-Napoca

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Agricultură
Agricultură

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Horticultură
Horticultură

Facultatea de Zootehnie - zi, 5 ani - Zootehnie
Zootehnie si
Biotehnologii

Facultatea de Medicină veterinară - Medicină veterinară
Medicină Veterinară - zi, 6 ani

Colegiul Univer- Agricol - zi, 3 ani - Legumicultură-Floricultură
sitar Agricol din - Viticultură-Pomicultură
Cluj-Napoca Medicină veterinară - Tehnică veterinară
                   - zi, 3 ani
                   Zootehnie - zi, 3 ani - Creşterea animalelor, controlul
                                             şi valorificarea productiilor

              17. 20S. Universitatea "Babeş-Bolyai" din
                            Cluj-Napoca

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică
Matematică şi - Informatică
Informatică Matematică - fără - Matematică
                    frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Fizică - zi, 4 ani - Fizică
Fizică Matematică - zi, 4 ani - Matematică-Fizică

Facultatea de Chimie - zi, 4 ani - Chimie-Fizică
Chimie şi - Chimie
Inginerie - Chimie (în limba engleză)
Chimica Chimie - zi, 5 ani - Tehnologia substanţelor organice
                                            - Tehnologia substanţelor anorganice
                                            - Ştiinţa şi ingineria materialelor
                                             oxidice

Facultatea de Biologie - zi, 4 ani - Biologie
Biologie şi - Biologie-Chimie
Geologie Geologie - zi, 5 ani - Geologie tehnica
                    Geologie - zi, 4 ani - Geologie-Geografie

Facultatea de Geografie - zi, 4 ani - Geografie
Geografie

Facultatea de Ştiinţe juridice - Drept
Drept - zi, 4 ani
                    Ştiinţe juridice - Drept
                    - fără frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Educaţie fizică şi - Educaţie fizică şi sport
Educaţie Fizică sport - zi, 4 ani
si Sport Educaţie fizică şi - Educaţie fizică şi sport
                    Sport - fără frecvenţă,
                    5 ani

Facultatea de Economic - modulul - Managementul firmei
Ştiinţe Economice Management - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Managementul firmei
                   Management - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroali-
                   mentare - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroalimentare
                   - fără frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - zi,
                   4 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - zi, 4 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - fără frecvenţă,
                   5 ani

Facultatea de Istorie - zi, 4 ani - Istorie
Istorie şi Filozofie - zi, 4 ani - Filozofie
Filozofie Sociopshihopedagogie - Sociologie
                    - zi, 4 ani - Psihologie
                                            - Pedagogie - Limba şi literatura
                                             română sau Limba şi literatura
                                             maghiară
                                            - Psihopedagogie specială

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B) sau Etnologie
                                             - O limbă şi literatura străină
                                              (Limba străină A) - Limba şi lite-
                                              ratura română sau O limbă şi lite-
                                              ratura străină (Limba străină B)
                                             - Limba şi literatura maghiară -
                                              Limba şi literatura română sau O
                                              limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B) sau Etnologia maghiară
                                             - Filologie clasica (Limba latina
                                              - Limba greaca veche)

Facultatea de Teologie - zi, 4 ani - Teologie ortodoxă pastorală
Teologie Ortodoxă - Teologie ortodoxă - Litere (Limba
                                              şi literatura română şi O limbă si
                                              literatura străină: engleză, fran-
                                              ceză, germană, rusă - la alegere)
                    Teologie - fără - Teologie ortodoxa pastorala
                    frecvenţă, 5 ani

Colegiul Univer- Geografie - zi, 3 ani - Cartografie
sitar Economic, Informatică - zi, 3 ani - Tehnologie informatică
de Geografie,
Geologie şi
Informatică din
Cluj-Napoca

             18. 21S. Universitatea de Medicină şi Farmacie
                     "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Medicină generală
Medicină

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Stomatologie
Stomatologie

Facultatea de Farmacie - zi, 5 ani - Farmacie
Farmacie

Colegiul Univer- Stomatologie - zi, 3 ani - Tehnică dentară
sitar Medical din
Cluj-Napoca

            19. 22S. Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din
                           Cluj-Napoca

Facultatea de Muzica - zi, 5 ani - Interpretare instrumentala;
Interpretare Profesor de instrument
Muzicala - Canto; Profesor de canto

Facultatea Muzica - zi, 5 ani - Compoziţie; Profesor de instru-
Teoretică ment şi Profesor de muzica
                                               - Muzicologie; Profesor de
                                                instrument şi Profesor de muzica
                                               - Dirijat de orchestra; Profesor
                                                de instrument şi Profesor de
                                                muzica
                                               - Dirijat de cor academic;
                                                Profesor de muzică şi Profesor
                                                de instrument
                                               - Pedagogie muzicală; Profesor de
                                                muzică şi Profesor de instrument

              20. 23S. Academia de Arte Vizuale "Ioan Andreescu"
                              din Cluj-Napoca

Facultatea de Arte plastice şi decorative - Pictura
Arte Plastice - zi, 5 ani - Sculptura
                                                 - Grafica
                                                 - Pedagogia artei (Profesor de
                                                  desen)

Facultatea de Arte plastice şi decorative - Arte textile (tapiserie-con-
Arte Decorative - zi, 5 ani texturi, moda-imprimeuri)
si Design - Ceramică - Sticlă - Metal
                                                 - Design

              21. 24S. Universitatea "Ovidius" din Constanţa

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere şi limba şi literatura străină (Limba
Teologie străină B)

Facultatea de Istorie - zi, 4 ani - Istorie
Istorie şi Ştiinţe
Administrative

Facultatea de Fizică - zi, 4 ani - Fizică-Chimie
Ştiinţele Naturii Biologie - zi, 4 ani - Biologie
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - zi, 4 ani

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică-Fizică
Matematică

Facultatea de Chimie - zi, 5 ani - Tehnologia prelucrării petrolului
Inginerie şi petrochimie
                    Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii hidrotehnice
                                             - Îmbunătăţiri funciare şi dezvol-
                                              tare rurală
                    Inginerie managerială - Utilajul şi tehnologia sudării
                    şi tehnologică - zi, 5 ani

                22. 25S. Institutul de Marina Civilă din Constanţa

Facultatea de Navigaţie - zi, 5 ani - Navigaţie şi transport maritim
Navigaţie si
Transport Naval

Facultatea de Electromecanic - zi, - Electromecanică
Electromecanică 5 ani
Navală Electric - zi, 5 ani - Electrotehnică generală

Colegiul Univer- Navigaţie - zi, 3 ani - Navigaţie şi transport fluvial
sitar de Navigaţie Electromecanic - zi, - Electromecanică fluviala
Fluviala din 3 ani
Constanţa

                 23. 26S. Universitatea din Craiova

Facultatea de Fizică - zi, 4 ani - Fizică
Ştiinţe Chimie - zi, 4 ani - Chimie

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică
Matematică- - Informatică
Informatică

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere şi limba şi literatura străină (Limba
Istorie străină B)
                                             - Limba şi literatura engleză -
                                              Limba şi literatura română sau
                                              O limbă şi literatura străină
                                              (Limba străină B)
                                             - Limba şi literatura franceză -
                                              Limba şi literatura română sau O
                                              limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B)
                    Istorie - zi, 4 ani - Istorie - O limbă şi literatura
                                              străină (Limba străină B)
                    Filologie - fără - Limba şi literatura străină - O
                    frecvenţă, 5 ani limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B)

Facultatea de Economic - modulul - Managementul firmei
Ştiinţe Economice Management - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Managementul firmei
                   Management - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroali-
                   mentare - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - zi,
                   4 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - zi, 4 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - fără frecvenţă,
                   5 ani

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Medicină generală
Medicină

Facultatea de Inginerie Managerială şi - Tehnologia construcţiilor de
Mecanică Tehnologică - zi, 5 ani maşini
                                              - Maşini-unelte

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Mecanică agricolă (maşini si
Electrotehnică instalaţii agricole)
                   Electric - zi, 5 ani - Construcţii electrotehnice
                                              - Electrotehnică generală
                                              - Acţionari electrice
                                              - Electrotehnică generală (în lim-
                                               ba franceză)
                   Energetic - zi, 5 ani - Centrale termoelectrice

Facultatea de Electromecanic - zi, 5 ani - Electromecanică
Electromecanică

Facultatea de Ştiinţa sistemelor şi - Automatică şi informatică indus-
Automatică, a calculatoarelor - zi, trială
Calculatoare şi 5 ani - Calculatoare
Electronică - Calculatoare (în limba engleză)

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Horticultură
Horticultură Biologie - zi, 4 ani - Biologie - Ştiinţe agricole

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Agricultură
Agricultură

Colegiul Univer- Electric - zi, 3 ani - Maşini şi aparate electrice
sitar Tehnic, Electromecanic - zi, 3 ani - Exploatare maşini şi utilaje
Economic, de Economic - modulul - Contabilitate şi gestiune
Informatică şi Gestiune, contabilitate financiară
Administraţie şi control financiar
din Craiova - zi, 3 ani
                   Informatică - zi, 3 ani - Tehnologie informatică

              24. 27S. Universitatea "Dunarea de Jos" din Galaţi

Facultatea de Inginerie managerială şi - Tehnologia construcţiilor de
Mecanică tehnologică - zi, 5 ani maşini
                                              - Maşini-unelte
                                              - Utilajul şi tehnologia sudării
                   Mecanic - zi, 5 ani - Maşini şi echipamente termice

Facultatea de Construcţii şi echipamente - Nave şi inginerie oceanica
Nave şi Inginerie navale - zi, 5 ani - Instalaţii şi echipamente navale
Electrică Electromecanic - zi, 5 ani - Electromecanică

Facultatea de Metalurgie - zi, 5 ani - Ingineria proceselor siderurgice
Metalurgie şi - Turnarea metalelor
Ştiinţa - Prelucrari plastice şi tratamen-
Materialelor te termice

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Maşini şi utilaje pentru
Inginerie din construcţii
Brăila

Facultatea de Tehnologia produselor - Tehnologia şi controlul calităţii
Industrii alimentare - zi, 5 ani produselor alimentare
Alimentare, - Pescuit şi acvacultura
Acvacultura şi
Pescuit

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere şi Ştiinţe limba şi literatura străină
                                              (engleză, franceză rusa)
                                             - Limba şi literatura engleză -
                                              Limba şi literatura română sau
                                              O limbă şi literatura străină
                                              (franceză, rusa)
                                             - Limba şi literatura franceză -
                                              Limba şi literatura română sau
                                              O limbă şi literatura străină
                                              (engleză, rusa)
                    Matematică - zi, 4 ani - Matematică-Fizică
                    Fizică - zi, 4 ani - Fizică-Chimie
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - zi, 4 ani
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - fără frecvenţă, 5 ani

Colegiul Univer- Nave şi echipamente - Construcţii şi montaje nave
sitar Tehnic navale - zi, 3 ani
din Galaţi Electromecanic - zi, - Exploatare maşini şi utilaje
                    3 ani
                    Tehnologia produselor - Tehnologii alimentare
                    alimentare - zi, 3 ani
                    Metalurgie - zi, 3 ani - Controlul proceselor metalurgice

             25. 28S. Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi"
                             din Iaşi

Facultatea de Chimie - zi, 5 ani - Tehnologia substanţelor anorganice
Chimie Industrială - Tehnologia substanţelor organice
                                            - Tehnologia compuşilor macromolecu-
                                             lari
                                            - Tehnologia celulozei, hârtiei,
                                             poligrafie şi fibre

Facultatea de Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii civile, industriale
Construcţii şi şi agricole
Arhitectură - Căi ferate, drumuri şi poduri
                                              - Inginerie civilă (în limbile
                                               engleză şi franceză)
                    Instalaţii - zi, 5 ani - Instalaţii pentru construcţii
                    Arhitectură - zi, 6 ani - Arhitectură

Facultatea de Ştiinţa sistemelor şi - Automatică şi informatică indus-
Automatică şi a calculatoarelor - zi, trială
Calculatoare 5 ani - Calculatoare

Facultatea de Electronic - zi, 5 ani - Electronică aplicată
Electronică şi - Comunicaţii
Telecomunicaţii

Facultatea de Electric - zi, 5 ani - Electrotehnică generală
Electrotehnică Energetic - zi, 5 ani - Electroenergetică
                                              - Energetică industrială

Facultatea de Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii hidrotehnice
Hidrotehnică - Îmbunătăţiri funciare şi dezvol-
                                               tare rurală
                                              - Inginerie sanitară şi protecţia
                                               mediului

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Maşini şi echipamente termice
Mecanică - Mecanică agricolă (maşini si
                                               instalaţii agricole)
                                              - Utilaj tehnologic

Facultatea de Inginerie managerială şi - Tehnologia construcţiilor de
Construcţii de tehnologică - zi, 5 ani maşini
Maşini - Maşini-unelte

Facultatea de Metalurgie - zi, 5 ani - Turnarea metalelor
Ştiinţa şi - Prelucrări plastice şi tratamen-
Ingineria te termice
Materialelor

Facultatea de Textile-Pielarie - zi, - Filatură - Ţesătorie
Textile-Pielarie 5 ani - Tricotaje - Confecţii textile
                                              - Confecţii din piele şi înlocui-
                                               tori
                   Chimie - zi, 5 ani - Finisare chimica textila
                                              - Tehnologia pieilor, blănurilor
                                               şi înlocuitorilor de piele
                   Inginerie economică - zi, - Inginerie economică în industria
                   5 ani de textile-pielarie

Colegiul Univer- Electromecanic - zi, - Exploatare maşini şi utilaje
sitar Tehnic nr. 3 ani
1 din Iaşi Electric - zi, 3 ani - Maşini şi aparate electrice
                    Electronic - zi, 3 ani - Electronică
                    Mecanic - zi, 3 ani - Materiale şi defectoscopie
                    Ştiinţa sistemelor - Tehnică de calcul
                    şi a calculatoarelor
                    - zi, 3 ani
                    Energetic - zi, 3 ani - Transportul şi distribuţia ener-
                                             giei electrice
                    Metalurgie - zi, 3 ani - Controlul proceselor metalurgice

Colegiul Univer- Construcţii - zi, 3 ani - Tehnologia construcţiilor
sitar Tehnic nr. - Lucrări edilitare
2 din Iaşi - Organizarea şi economia construc-
                                             tiilor
                    Chimie industrială - Tehnologie chimică
                    - zi, 3 ani
                    Textile-Pielărie - zi, - Tehnologia tricoturilor
                    3 ani - Tehnologia confecţiilor din tesa-
                                             turi şi tricoturi
                                            - Tehnologia firelor şi ţesăturilor

         26. 29S. Universitatea Agronomica şi de Medicină Veterinară
                     "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Agricultură
Agricultură

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Horticultură
Horticultură

Facultatea de Zootehnie - zi, 5 ani - Zootehnie
Zootehnie

Facultatea de Medicină veterinară - Medicină veterinară
Medicină Veterinara - zi, 6 ani

Colegiul Univer- Agricol - zi, 3 ani - Viticultură - Pomicultura
sitar Agricol Zootehnie - zi, 3 ani - Creşterea animalelor mici
din Iaşi Medicină veterinară - Igienă şi laborator veterinar
                    - zi, 3 ani

           27. 30S. Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică
Matematică Matematică - fără - Matematică
                    frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Informatică
Informatică

Facultatea de Fizică - zi, 4 ani - Fizică
Fizică

Facultatea de Biologie - zi, 4 ani - Biologie
Biologie

Facultatea de Geografie - zi, 4 ani - Geografie
Geografie şi - Geografie - O limbă şi literatura
Geologie străină (Limba străină B)
                    Geologie - zi, 5 ani - Geologie tehnică
                                            - Geochimie

Facultatea de Ştiinţe juridice - zi, - Drept
Drept 4 ani
                    Ştiinţe juridice - Drept
                    - fără frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Filozofie - zi, 4 ani - Filozofie
Filozofie Sociopsihopedagogie - Pedagogie
                    - zi, 4 ani - Psihologie
                                            - Sociologie - Politologie

Facultatea de Educaţie fizică şi - Educaţie fizică şi sport
Educaţie Fizică sport - zi, 4 ani
si Sport Educaţie fizică şi - Educaţie fizică şi sport
                    sport - fără frecvenţă,
                    5 ani

Facultatea de Istorie - zi, 4 ani - Istorie
Istorie - Istorie - O limbă şi literatura
                                             străină (Limba străină B)

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B)
                                             - O limbă şi literatura străină
                                              (Limba străină A) - Limba şi lite-
                                              ratura română sau O limbă şi lite-
                                              ratura străină (Limba străină B)
                    Filologie - fără - Limba şi literatura română - O
                    frecvenţă, 5 ani limba şi literatura străină (Limba
                                              străină B)

Facultatea de Economic - modulul - Managementul firmei
Ştiinţe Economice Management - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Managementul firmei
                   Management - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul - Economie - Pedagogie
                   Economie generală - zi,
                   4 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroali-
                   mentare - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroali-
                   mentare - fără frec-
                   venta, 5 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - zi,
                   4 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - zi, 4 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - fără frecvenţă,
                   5 ani

Facultatea de Chimie - zi, 4 ani - Chimie
Chimie - Chimie-Fizică

Facultatea de Teologie - zi, 4 ani - Teologie ortodoxa pastorala
Teologie - Teologie ortodoxa - Litere (Limba
                                             şi literatura română sau O limbă si
                                             literatura străină: engleză, fran-
                                             ceză, germană, rusa - la alegere)
                    Teologie - fără - Teologie ortodoxa pastorala
                    frecvenţă, 5 ani

Colegiul Univer- Economic - modulul - Contabilitate şi gestiune finan-
sitar Economic Gestiune, contabilitate ciara
din Iaşi şi control financiar
                    - zi, 3 ani

Colegiul Univer- Informatică - zi, 3 ani - Tehnologie informatică
sitar de Informa- Educaţie fizică şi sport - Măiestrie sportivă (antrenori)
tică şi Adminis- - zi, 3 ani
traţie din Iaşi

                28. 31S. Universitatea de Medicină şi Farmacie
                    "Grigore T. Popa" din Iaşi

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Medicină generală
Medicină

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Stomatologie
Stomatologie

Facultatea de Farmacie - zi, 5 ani - Farmacie
Farmacie

Colegiul Univer- Stomatologie - zi, 3 ani - Tehnică dentară
sitar Medical din
Iaşi

               29. 32S. Academia de Arte "George Enescu" din Iaşi

Facultatea de Muzica - zi, 5 ani - Interpretare instrumentală;
Interpretare Profesor de instrument
Muzicală - Canto; Profesor de canto

Facultatea de Muzica - zi, 5 ani - Compoziţie; Profesor de instru-
Compoziţie, ment şi Profesor de muzica
Muzicologie, - Muzicologie; Profesor de
Pedagogie instrument şi Profesor de muzica
Muzicală şi - Dirijat de cor academic;
Teatru Profesor de muzică şi Profesor
                                                de instrument
                                               - Pedagogie muzicală; Profesor de
                                                muzică şi Profesor de instrument

Facultatea de Arte plastice şi decorative - Pictura
Arte Plastice - zi, 5 ani - Sculptura
Decorative şi - Grafica
Design - Pedagogia artei (Profesor de
                                                  desen)

              30. 33S. Universitatea din Oradea

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Ştiinţe limba şi literatura străină
Socioumane (engleză, rusa)
                                             - Limba şi literatura engleză -
                                              Limba şi literatura română sau
                                              Limba şi literatura rusa
                    Istorie - zi, 4 ani - Istorie - Geografie
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - zi, 4 ani

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică- Fizică
Ştiinţe

Facultatea de Inginerie managerială şi - Tehnologia construcţiilor de ma-
Inginerie tehnologică - zi, 5 ani sini
Managerială si
Tehnologică

Facultatea de Ştiinţa sistemelor şi a - Automatică şi informatică indus-
Electrotehnică calculatoarelor - zi, triala
si Informatică 5 ani
                   Electromecanic - zi, - Electromecanică
                   5 ani

               31. 34S. Universitatea din Petroşani

Facultatea de Mine - zi, 5 ani - Exploatări miniere subterane
Mine - Exploatări miniere la zi
                                             - Topografie miniera
                                             - Prepararea substanţelor minerale
                                              utile

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Maşini şi instalaţii miniere
Maşini şi Electromecanic - zi, - Electromecanică
Instalaţii 5 ani
Electromecanice Ştiinţa sistemelor şi - Automatică şi informatică indus-
                    a calculatoarelor - zi, triala
                    5 ani

Colegiul Univer- Electromecanic - zi, - Exploatare maşini şi utilaje
sitar Tehnic şi 3 ani
de Administraţie
din Petroşani

                32. 35S. Universitatea din Piteşti

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura franceză -
Ştiinţe Limba şi literatura română sau
                                              Limba şi literatura engleză
                                             - Limba şi literatura română - Lim-
                                              ba şi literatura engleză
                    Matematică - zi, 4 ani - Matematică
                    Chimie - zi, 4 ani - Chimie-fizică
                    Biologie - zi, 4 ani - Biologie
                    Educaţie fizică şi sport - Educaţie fizică şi sport
                    - zi, 4 ani

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Autovehicule rutiere
Inginerie Inginerie managerială şi - Tehnologia construcţiilor de
                   tehnologică - zi, 5 ani maşini
                   Electronic - zi, 5 ani - Electronică aplicată

Colegiul Univer- Mecanic - zi, 3 ani - Tehnologia prelucrării metalelor
sitar Tehnic din - Automobile
Piteşti Electronic - zi, 3 ani - Electronică

         33. 36S. Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploieşti

Facultatea de Petrol - zi, 5 ani - Forajul sondelor şi exploatarea
Forajul Sondelor zăcămintelor de petrol şi gaze
si Exploatarea Geologie - zi, 5 ani - Geologie petrolieră
Zăcămintelor

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Utilaj tehnologic petrolier
Inginerie Electromecanic - zi, - Electromecanică
Mecanică şi 5 ani
Electrică

Facultatea de Chimie - zi, 5 ani - Tehnologia prelucrării petrolului
Tehnologia şi petrochimie
Petrolului si
Petrochimie

Colegiul Univer- Petrol - zi, 3 ani - Foraj-extracţie
sitar Tehnic şi de Chimie industriala - Tehnologie chimica
Administraţie din - zi, 3 ani
Ploieşti Electromecanic - zi, - Exploatarea utilajului petrolier
                    3 ani şi petrochimic

             34. 37S. Universitatea "Eftimie Murgu" din Reşita

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Inginerie şi tehnologică - zi, maşini
                    5 ani - Utilajul şi tehnologia sudării
                    Electromecanic - zi, - Electromecanică
                    5 ani

            35. 38S. Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura germană -
Litere, Istorie Limba şi literatura română sau O
si Jurnalistică limba şi literatura străină
                                              (engleză, franceză)
                                             - Limba şi literatura engleză -
                                              Limba şi literatura română sau O
                                              limba şi literatura străină (ger-
                                              mana, franceză)
                                             - Limba şi literatura română - O
                                              limba şi literatura străină
                                              (engleză, franceză, germană)
                    Istorie - zi, 4 ani - Istorie
                                             - Istorie (în limba germană)

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Utilaj tehnologic
Inginerie Inginerie managerială - Maşini-unelte
                    şi tehnologică - zi, - Tehnologia construcţiilor de
                    5 ani maşini
                    Ştiinţa sistemelor şi - Calculatoare
                    a calculatoarelor - zi,
                    5 ani
                    Electromecanic - zi, - Electromecanică
                    5 ani

Facultatea de Teologie - zi, 4 ani - Teologie ortodoxa pastorala
Teologie - Teologie ortodoxa - Litere (Limba
"Andrei Saguna" şi literatura română şi O limbă si
                                              literatura străină engleză, fran-
                                              ceza, germană - la alegere)
                    Teologie - fără - Teologie ortodoxa pastorala
                    frecvenţă, 5 ani

Colegiul Univer- Mecanic - zi, 3 ani - Tehnologia prelucrării metalelor
sitar Tehnic,
Economic şi de
Biblioteconomie
din Sibiu

               36. 39S. Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Inginerie şi tehnologică - zi, maşini
Mecanică 5 ani - Maşini-unelte
                    Mecanic - zi, 5 ani - Utilaj tehnologic

Facultatea de Ştiinţa sistemelor şi - Calculatoare
Inginerie a calculatoarelor - zi,
Electrică 5 ani
                    Energetica - zi, 5 ani - Energetica industriala

Facultatea de Forestier - zi, 5 ani - Silvicultura
Silvicultură

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere şi Ştiinţe limba şi literatura străină (fran-
                                              ceza, germană)
                                             - Limba şi literatura franceză -
                                              Limba şi literatura română sau
                                              limba şi literatura germană
                    Istorie - zi, 4 ani - Istorie - Geografie

              37. 42S. Universitatea din Târgu Mureş

Facultatea de Inginerie managerială - Tehnologia construcţiilor de
Inginerie şi tehnologică - zi, maşini
                    5 ani
                    Ştiinţa sistemelor şi - Automatică şi informatică indus-
                    a calculatoarelor - zi, triala
                    5 ani

         38. 43S. Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Medicină generală
Medicină - Medicină generală (militară)

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Stomatologie
Stomatologie

Facultatea de Farmacie - zi, 5 ani - Farmacie
Farmacie

Colegiul Univer- Stomatologie - zi, 3 ani - Tehnică dentară
sitar Medical din
Târgu Mureş

             39. 44S. Academia de Arta Teatrala din Târgu Mureş

Facultatea de Arta teatrala - zi, 4 ani - Actorie (în limba română)
Teatru - Actorie (în limba maghiară)

            40. 45S. Universitatea "Politehnica" din Timişoara

Facultatea de Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii civile, industriale
Construcţii şi agricole
                                              - Căi ferate, drumuri şi poduri
                                              - Inginerie civilă (în limbile
                                               engleză şi germană)
                    Instalaţii - zi, 5 ani - Instalaţii pentru construcţii
                    Arhitectură - zi, 6 ani - Arhitectură

Facultatea de Construcţii - zi, 5 ani - Construcţii hidrotehnice
Hidrotehnică - Îmbunătăţiri funciare şi dezvol-
                                               tare rurală
                                              - Inginerie sanitară şi protecţia
                                               mediului

Facultatea de Ştiinţa sistemelor şi a - Automatică şi informatică
Automatică şi calculatoarelor - zi, industriala
Calculatoare 5 ani - Calculatoare

Facultatea de Electric - zi, 5 ani - Electrotehnică generală
Electrotehnică Energetic - zi, 5 ani - Electroenergetica
                                              - Energetica industriala

Facultatea de Electronic - zi, 5 ani - Electronică aplicată
Electronică şi - Comunicaţii
Telecomunicaţii

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Echipamente de proces
Mecanică - Mecanică fina
                                              - Maşini şi echipamente termice
                                              - Material rulant de cale ferată
                                              - Maşini hidraulice şi pneumatice
                    Inginerie managerială şi - Tehnologia construcţiilor de
                    tehnologică - zi, 5 ani maşini
                                              - Utilajul şi tehnologia sudării

Facultatea de Mecanic - zi, 5 ani - Mecanică agricolă (maşini si
Utilaj pentru instalaţii agricole)
Agricultură si
Circulaţie Rutieră

Facultatea de Chimie - zi, 5 ani - Tehnologia substanţelor anor-
Chimie Industrială ganice
si Ingineria - Tehnologia substanţelor organice
Mediului - Tehnologia compusilor macromole-
                                              culari
                                             - Ştiinţa şi ingineria materiale-
                                              lor oxidice

Facultatea de Electromecanic - zi, - Electromecanică
Inginerie din 5 ani
Hunedoara Metalurgie - zi, 5 ani - Prelucrari plastice şi tratamente
                                              termice
                                             - Turnarea metalelor
                                             - Ingineria proceselor siderurgice

Colegiul Univer- Construcţii - zi, 3 ani - Organizarea şi economia construc-
sitar Tehnic şi tiilor
de Administraţie - Tehnologia construcţiilor
din Timişoara Mecanic - zi, 3 ani - Tehnologia prelucrării metalelor
                                             - Tehnologii de mecanică fina
                    Electronic - zi, 3 ani - Electronică
                                             - Comunicări şi exploatare poştală

          41. 46S. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină
                  Veterinară a Banatului din Timişoara

Facultatea de Agricol - zi, 5 ani - Agricultură
Agricultură

Facultatea de Zootehnie - zi, 5 ani - Zootehnie
Zootehnie si
Biotehnologii

Facultatea de Medicină veterinară - Medicină veterinară
Medicină Veterinară - zi, 6 ani

Colegiul Univer- Medicină veterinară - Igienă şi laborator veterinar
sitar Agricol - zi, 3 ani
din Timişoara

                42. 47S. Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Matematică - zi, 4 ani - Matematică
Matematică - Informatică
                                             - Matematică-Fizică
                   Matematică - fără - Matematică
                   frecvenţă, 5 ani

Facultatea de Fizică - zi, 4 ani - Fizică
Fizică - Fizică-Chimie

Facultatea de Filologie - zi, 4 ani - Limba şi literatura română - O
Litere, Filozofie limba şi literatura străină (Limbă
si Istorie străină B)
                                             - O limbă şi literatura străină
                                              (Limba străină A) - Limba şi lite-
                                              ratura română sau O limbă şi lite-
                                              ratura străină (Limba străină B)
                    Istorie - zi, 4 ani - Istorie
                                             - Istorie - O limbă şi literatura
                                              străină (Limba străină B)

Facultatea de Educaţie fizică şi - Educaţie fizică şi sport
Educaţie Fizică sport - zi, 4 ani
si Sport

Facultatea de Economic - modulul - Managementul firmei
Ştiinţe Economice, Management - zi, 4 ani
Sociopsihopedago- Economic - modulul - Managementul firmei
gie şi Drept Management - fără
                   frecvenţă, 5 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroali-
                   mentare - zi, 4 ani
                   Economic - modulul - Economia şi gestiunea producţiei
                   Economia mediului şi agroalimentare
                   producţiei agroali-
                   mentare - fără frec-
                   venta, 5 ani
                   Economic - modulul - Finanţe şi asigurări
                   Finanţe şi bănci - zi,
                   4 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - zi, 4 ani
                   Economic - modulul Gestiune, - Contabilitate şi informatică
                   contabilitate şi control de gestiune
                   financiar - fără frecvenţă,
                   5 ani

Facultatea de Chimie - zi, 4 ani - Chimie
Chimie şi Biologie - zi, 4 ani - Biologie
Biologie Geografie - zi, 4 ani - Geografie

Facultatea de Muzica - zi, 5 ani - Pedagogie muzicală; Profesor de
Arte muzică şi Profesor de instrument
                   Arte plastice şi - Pedagogia artei (Profesor de
                   decorative - zi, 5 ani desen)

               43. 48S. Universitatea de Medicină şi Farmacie din
                                 Timişoara

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Medicină generală
Medicină

Facultatea de Medicină - zi, 6 ani - Stomatologie
Stomatologie

Colegiul Univer- Stomatologie - zi, 3 ani - Tehnică dentară
sitar Medical din
Timişoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


                        ---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016