Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 562 din 15 iunie 2005  pentru aprobarea Programului privind sprijinirea asociatiilor si producatorilor agricoli din zona montana pentru achizitionarea de dotari specifice noi, cu finantare de la bugetul de stat    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 562 din 15 iunie 2005 pentru aprobarea Programului privind sprijinirea asociatiilor si producatorilor agricoli din zona montana pentru achizitionarea de dotari specifice noi, cu finantare de la bugetul de stat

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 540 din 24 iunie 2005
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 5 alin. (4) din Legea muntelui nr. 347/2004 ,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aprobã Programul privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, prevãzut în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
(1) Pentru programul prevãzut la art. 1 se alocã suma de 300,0 miliarde lei de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale.
(2) Suma prevãzutã la alin. (1) se acordã pentru plata alocaţiei de 60% (inclusiv TVA) din preţul de achiziţionare a maşinilor, utilajelor, instalaţiilor agricole şi de micã industrie, noi, ce se vor livra asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã în anul 2005.
ART. 3
Articolul 3 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 141/2005 pentru stabilirea nivelului sprijinului acordat producãtorilor agricoli în vederea efectuãrii lucrãrilor agricole mecanizate pentru anul 2005 şi aprobarea Normelor metodologice privind acordarea, verificarea şi plata sprijinului financiar pentru achiziţionarea de motorinã în vederea efectuãrii lucrãrilor agricole mecanizate, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 180 din 2 martie 2005, se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 3. -Suma aferentã plãţii sprijinului financiar în anul 2005 este de 2.726 miliarde lei şi se asigurã de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale pe anul 2005, în cadrul programului «Dezvoltarea durabilã a producţiei de cereale pentru boabe, leguminoase boabe, plante tehnice, cartofi, legume de câmp şi în spaţii protejate, pomiculturã şi legumiculturã»."

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:


────────────────
Ministrul agriculturii,
pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Gheorghe Flutur

Ministrul finanţelor publice,
Ionel Popescu

Bucureşti, 15 iunie 2005.
Nr. 562.

ANEXĂ

PROGRAM
privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat

1. Obiective
Pentru dezvoltarea procesului investiţional în agriculturã şi zootehnie, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale acordã asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã, denumiţi în continuare beneficiari, o alocaţie echivalentã cu 60% (inclusiv TVA) din preţul maşinilor, utilajelor, instalaţiilor agricole şi de micã industrie, noi, produse în România sau în terţe ţãri, denumite în continuare dotãri.
Obiectivele care se au în vedere la acordarea alocaţiei pentru zona de munte sunt:
a) sprijinirea organizãrii de asociaţii în zona montanã, în vederea colectãrii şi valorificãrii produselor animaliere;
b) sporirea capacitãţii de producţie a terenurilor agricole, inclusiv a pajiştilor, cu respectarea bunelor practici agricole, creşterea volumului de produse agroalimentare, animale şi vegetale de calitate, de tip ecologic;
c) creşterea efectivelor de animale, de ovine şi bovine în special, sporirea volumului îngrãşãmintelor naturale şi calitãţii acestora, cu efectul ecologic al menţinerii şi ameliorãrii calitãţii florei furajere a pajiştilor naturale;
d) creşterea gradului de igienã a laptelui, ameliorarea condiţiilor fiziologice şi reducerea incidenţei la îmbolnãviri a animalelor producãtoare de lapte;
e) creşterea vitezei de recoltare şi depozitare a fânului, ca furaj de bazã, reducerea substanţialã a eforturilor fizice, lãrgirea gamei posibilitãţilor înfiinţãrii de noi culturi cu perspective de piaţã, cum sunt plantele medicinale, arbuştii fructiferi şi altele asemenea;
f) asigurarea sporirii veniturilor din agriculturã pentru producãtorii agricoli din satele de munte şi încurajarea tineretului din zonã pentru continuarea activitãţilor tradiţionale;
g) îmbunãtãţirea condiţiilor de viaţã pentru practicarea agroturismului şi conservarea peisajelor;
h) dezvoltarea unor noi servicii legate de activitãţile agricole, vizând aspecte legate de întreţineri şi reparaţii la maşini şi instalaţii, aprovizionare-comerţ, valorificarea produselor agroalimentare şi artizanale.
2. Sursa
a) Sursa este bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, capitolul 67.01 "Agricultura şi silvicultura", titlul "Transferuri", alineatul 40.53 "Sprijinirea producãtorilor agricoli".
b) Suma necesarã derulãrii prezentului program pentru achiziţionarea dotãrilor este de 300,0 miliarde lei.
c) Suma prevãzutã la lit. b) se acordã asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru cumpãrarea de dotãri specifice noi, indiferent de provenienţa acestora.
3. Beneficiari
Beneficiarii prezentului program sunt:
a) asociaţii ale producãtorilor agricoli din zona montanã;
b) producãtorii agricoli din judeţele cu zonã montanã, prevãzute în anexa nr. 1, persoane fizice, proprietari de terenuri agricole şi/sau crescãtori de animale, înregistraţi în registrul agricol.
4. Condiţii de eligibilitate
A. Pentru asociaţiile producãtorilor agricoli din zona montanã:
a) deţinerea de animale şi/sau de suprafeţe de teren agricol de cãtre membrii asociaţiei;
b) existenţa unui contract comercial încheiat între asociaţie şi furnizorul de echipamente;
c) existenţa avansului de 40% (inclusiv TVA) din preţul dotãrilor.
B. Pentru producãtorii agricoli din zona montanã, persoane fizice:
a) declaraţia pe propria rãspundere cã exploateazã direct terenurile şi/sau animalele aflate în proprietate şi sunt înscrise în registrul agricol;
b) deţinerea în proprietate de adãposturi pentru animale şi de minimum 2 ha teren agricol şi/sau a unui numãr minim de animale, respectiv:





- vaci cu lapte 2 capete -2 UVM;
- ovine 10 capete -1,5 UVM;
- caprine 10 capete -1,5 UVM;


c) existenţa unui contract comercial încheiat între producãtorul agricol şi furnizorul de echipamente;
d) existenţa avansului de 40% (inclusiv TVA) din preţul dotãrilor.
C. Nu pot beneficia de sprijin financiar:
a) asociaţiile şi producãtorii agricoli care deruleazã la data solicitãrii sprijinului programe cu finanţare externã;
b) asociaţiile şi persoanele fizice care înregistreazã datorii restante cãtre bugetul de stat ori cãtre bugetul local.
D. Furnizorii de dotãri vor declara pe propria rãspundere, printr-o anexã la factura proforma, cã în contractele de livrare vor stipula urmãtoarele:
a) îndeplinesc prevederile <>Legii nr. 608/2001 privind evaluarea conformitãţii produselor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
b) menţin constante preţurile dotãrilor consemnate în facturile proforma pânã la livrarea acestora cãtre beneficiari;
c) acordã garanţie, postgaranţie şi asigurã piesele de schimb necesare pe o perioadã cel puţin egalã cu durata normalã de funcţionare.
5. Destinaţia alocaţiei
a) alocaţia de 60% din preţul de achiziţionare (inclusiv TVA) se acordã pentru achiziţionarea dotãrilor, aşa cum sunt precizate în anexa nr. 2.
b) înstrãinarea dotãrilor înainte de expirarea perioadei de 5 ani de la achiziţionare este interzisã şi atrage restituirea alocaţiei acordate de la bugetul de stat, actualizatã cu rata inflaţiei în momentul restituirii/recuperãrii sumelor, de cãtre beneficiarul alocaţiei, inclusiv plata de penalitãţi la bugetul de stat, potrivit legii.
c) constatarea înstrãinãrii dotãrilor înainte de expirarea perioadei de 5 ani de la achiziţionare se face de cãtre direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã care sesizeazã direcţia generalã a finanţelor publice judeţeanã.
d) sumele recuperate din restituirea alocaţiei, conform prevederilor lit. b), se vor vira la bugetul de stat.
6. Acordarea alocaţiei
Alocaţia de 60% din preţul dotãrilor (inclusiv TVA) se acordã de Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale în urma analizei şi aprobãrii cererilor beneficiarilor prezentului program de cãtre direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã din judeţele prevãzute în anexa nr. 1, pentru dotãrile prevãzute în anexa nr. 2.
În acest scop:
a) solicitanţii se adreseazã direcţiei pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, unde vor depune o cerere conform modelului prevãzut în anexa nr. 3, însoţitã de actele doveditoare privind încadrarea în categoriile prevãzute la pct. 3 şi îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate menţionate la pct. 4;
b) direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene înregistreazã cererile şi verificã încadrarea solicitantului în zona montanã, le analizeazã şi, în termen de 5 zile lucrãtoare, comunicã în scris solicitantului avizul cererii;
c) dupã obţinerea avizului de la direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã, beneficiarii se adreseazã furnizorilor, prezentând avizul, în vederea achiziţionãrii dotãrilor, conform prezentului program, unde se întocmesc:
- factura proforma emisã de furnizor;
- declaraţia pe propria rãspundere a furnizorului, conform precizãrilor menţionate la pct. 4 lit. D;
- un contract comercial încheiat între producãtorul agricol şi furnizorul de echipamente;
- documente de platã care atestã plata avansului de 40% din preţul de achiziţie al dotãrilor (inclusiv TVA) în contul furnizorului care a emis factura proforma sau în rate, în baza contractului încheiat între pãrţi, caz în care se face dovada achitãrii primei rate;
d) beneficiarii prezintã direcţiei pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene documentele prevãzute la lit. c);
e) direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã aprobã valoarea alocaţiei cuvenite în baza prezentului program, în termen de 3 zile lucrãtoare, dupã verificarea documentaţiei depuse de solicitant;
f) beneficiarii şi furnizorii au obligaţia de a transmite la direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã, în termen de 3 zile lucrãtoare de la data achiziţionãrii/livrãrii, copii de pe factura fiscalã şi de pe procesul-verbal de recepţie.
7. Modul de decontare
a) Direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, dupã aprobarea alocaţiei, transmit sãptãmânal Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale necesarul de fonduri pentru acoperirea volumului alocaţiilor aprobate, conform modelului prevãzut în anexa nr. 4.
b) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, pe baza solicitãrilor direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene, corespunzãtor dotãrilor noi, livrate, conform facturilor fiscale emise de furnizori şi proceselor-verbale de recepţie, transmite Ministerului Finanţelor Publice cererea pentru deschiderea creditelor bugetare, însoţitã de situaţia centralizatoare întocmitã conform modelului prevãzut în anexa nr. 5.
c) Dupã aprobarea de cãtre Ministerul Finanţelor Publice a cererii pentru deschiderea creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale alimenteazã conturile direcţiilor pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene.
d) Direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene efectueazã plãţi în contul furnizorilor care au emis facturile proforma şi fiscale.
8. Dispoziţii finale
a) Direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene ţin evidenţa beneficiarilor şi a dotãrilor achiziţionate într-un registru special, având ca structurã modelul prevãzut în anexa nr. 6.
b) Directorul executiv al direcţiei pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene numeşte prin decizie persoanele responsabile cu verificarea dosarelor de acordare a alocaţiei şi cu evidenţa beneficiarilor, precum şi cu verificarea existenţei dotãrilor achiziţionate şi a modului de folosire a acestora pe o perioadã de 5 ani de la data achiziţionãrii şi transmite la Direcţia buget finanţe din cadrul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale, în termen de 10 zile de la aprobarea prezentului program, copii de pe deciziile de numire.
c) Direcţiile pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţene au obligaţia sã verifice existenţa dotãrilor achiziţionate şi sã transmitã lunar Direcţiei buget finanţe din cadrul Ministerului Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale structura fizicã a dotãrilor contractate şi livrate, conform situaţiei întocmite potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 7.
d) Se interzice exportul dotãrilor achiziţionate în condiţiile prezentului program.
e) Anexele nr. 1-7 fac parte integrantã din prezentul program.

ANEXA 1


────────
la program
──────────

LISTA
judeţelor cu zonã montanã





──────────────────────────────
Nr.
crt. Judeţul
──────────────────────────────
1. Alba
2. Arad
3. Argeş
4. Bacãu
5. Bihor
6. Bistriţa-Nãsãud
7. Braşov
8. Buzãu
9. Caraş-Severin
10. Cluj
11. Covasna
12. Dâmboviţa
13. Gorj
14. Harghita
15. Hunedoara
16. Maramureş
17. Mehedinţi
18. Mureş
19. Neamţ
20. Prahova
21. Satu Mare
22. Sãlaj
23. Sibiu
24. Suceava
25. Timiş
26. Tulcea
27. Vâlcea
28. Vrancea
──────────────────────────────



ANEXA 2


────────
la program
──────────

LISTA
dotãrilor ce pot fi achiziţionate în zona montanã

a) Asociaţii ale producãtorilor agricoli din zona montanã:
- tanc de rãcire a laptelui, cu capacitate între 500-3.000 l
b) Producãtori agricoli din zona montanã:
- motocositoare;
- greble mecanice;
- mori cu ciocãnele;
- grup individual de muls.

ANEXA 3
────────
la program
────────────

Direcţia pentru Agriculturã şi Dezvoltare Ruralã a Judeţului .............
Nr. de înregistrare ................... din .....................

CERERE
pentru acordarea alocaţiei de 60% din preţul de achiziţionare (inclusiv TVA) a dotãrilor noi prevãzute în anexa nr. 2 la Programul privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005

1. Asociaţia ......., cu sediul în localitatea ......, str. ...... nr. ......, judeţul/sectorul ......, înregistratã la registrul comerţului sub nr. ......, cod fiscal ......., reprezentatã legal prin domnul/doamna ........, posesor/posesoare al/a buletinului/cãrţii de identitate seria ...... nr. ..... emis/emisã de ........
Asociaţia .......... colecteazã zilnic cantitatea de ...... litri lapte pe care îl valorificã la procesatori.
2. Producãtorul agricol ....., domiciliat/domiciliatã în ....., str. ...... nr. ..., bl. ..., sc. ..., ap. ......, judeţul ......., posesor/posesoare al/a buletinului/cãrţii de identitate seria ........ nr. ......, emis/emisã de ....., cod numeric personal .............
Deţin în proprietate:
- teren agricol ................. ha;
- vaci cu lapte ................. capete;
- ovine ......................... capete;
- caprine ....................... capete.
(Se vor anexa acte doveditoare conform pct. 3 şi 4 din program.)

În baza datelor prezentate, solicit acordarea avizului pentru achiziţionarea de dotãri noi conform anexei nr. 2, beneficiind de alocaţia de 60% din preţul de achiziţie (inclusiv TVA), conform prevederilor Programului privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005, dupã cum urmeazã:
...................................................................................
...................................................................................
...................................................................................
Mã angajez sã respect prevederile programului aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005 şi, în mod special, cã nu voi înstrãina aceste dotãri timp de 5 ani de la achiziţionare.
Mã oblig sã depun la direcţia pentru agriculturã şi dezvoltare ruralã judeţeanã copii de pe factura fiscalã şi de pe procesul-verbal de recepţie, în termen de maximum 3 zile lucrãtoare de la data achiziţionãrii dotãrilor.

Data .....................................
Numele şi prenumele (în clar)
..........................................
Semnãtura
..........................................

ANEXA 4
───────
la program
───────────

Direcţia pentru Agriculturã şi Dezvoltare Ruralã a Judeţului ..............

TABEL CENTRALIZATOR
privind necesarul de fonduri pentru acoperirea volumului alocaţiilor aprobate în baza Programului privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005, în ziua de ..............





┌────┬───────────────────┬────────────────────────────┬───────────────────────┐
│Nr. │ Agentul economic │ Valoarea aprobatã │ Valoarea alocaţiei │
│crt.│ producãtor │ conform facturii proforma │ de 60% │
│ │ sau importator │ - milioane lei - │ - milioane lei - │
├────┼───────────────────┼────────────────────────────┼───────────────────────┤
│1. │ │ │ │
├────┼───────────────────┼────────────────────────────┼───────────────────────┤
│... │ │ │ │
├────┴───────────────────┼────────────────────────────┼───────────────────────┤
│ TOTAL CUMULAT: │ │ │
└────────────────────────┴────────────────────────────┴───────────────────────┘

Director executiv, Director executiv adjunct,
................... .........................



ANEXA 5


───────
la program
──────────

MINISTERUL AGRICULTURII, PĂDURILOR ŞI DEZVOLTĂRII RURALE

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
privind acordarea de la bugetul de stat a sumelor reprezentând alocaţia pentru dotãrile noi livrate conform Programului privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005, în luna .............





┌────┬──────────────────┬─────────────────────┬──────────────────────┐
│Nr. │ Agentul economic │ Valoarea aprobatã │ Valoarea alocaţiei │
│crt.│ producãtor │ conform facturii │ de 60% │
│ │ sau importator │ proforma │ - milioane lei - │
│ │ │ - milioane lei - │ │
├────┼──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│1. │ │ │ │
├────┼──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│2. │ │ │ │
├────┼──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│... │ │ │ │
├────┼──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│ │ │ │ │
├────┼──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│ │ │ │ │
├────┼──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│ │ │ │ │
├────┴──────────────────┼─────────────────────┼──────────────────────┤
│ TOTAL CUMULAT: │ │ │
└───────────────────────┴─────────────────────┴──────────────────────┘

Ordonator principal de credite,
..............................



ANEXA 6


────────
la program
──────────

REGISTRU
cuprinzând beneficiarii Programului privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005, dotãrile achiziţionate şi exploataţia deţinutã





┌─┬──────────────────────┬─────────────────────────┬──────────────────────────┐
│N│ │Utilaje noi achizitionate│ Observatii │
│r│ ├─────────────┬───────────┤ │
│ │Beneficiarul alocatiei│ Denumirea si│Numarul de │ │
│c│ │ tipul │ bucati │ │
│r│ │ │ │ │
│t│ │ │ │ │
├─┼──────────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────────────────┤
│0│ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├─┼──────────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────────────────┤
├─┼──────────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────────────────┤
├─┼──────────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────────────────┤
├─┼──────────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────────────────┤
├─┼──────────────────────┼─────────────┼───────────┼──────────────────────────┤
└─┴──────────────────────┴─────────────┴───────────┴──────────────────────────┘



ANEXA 7


───────
la program
──────────

Direcţia pentru Agriculturã şi Dezvoltare Ruralã a Judeţului .............

SITUAŢIA
privind necesarul de fonduri pentru acoperirea alocaţiei de 60% din preţul de achiziţie al dotãrilor noi livrate conform Programului privind sprijinirea asociaţiilor şi producãtorilor agricoli din zona montanã pentru achiziţionarea de dotãri specifice noi, cu finanţare de la bugetul de stat, aprobat prin Hotãrârea Guvernului nr. 562/2005, la data de ..............





┌───┬───────────────────────────┬─────────────────┬────────┬───────────────────┐
│Nr.│Agentul economic producãtor│Valoarea facturii│Alocatie│ Sume virate de │
│crt│ sau importator │ fiscale │ 60% │Ministerul Agricul-│
│ │ │ - mii lei - │ mii lei│turii, Padurilor si│
│ │ │ │ │Dezvoltarii Rurale │
│ │ │ │ │la directia pentru │
│ │ │ │ │agricultura si │
│ │ │ │ │dezvoltare rurala │
│ │ │ │ │judeteana │
│ │ │ │ │ - mii lei - │
├───┼───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───┼───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│1. │Agentul economic x │ │ │ │
├───┼───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│ │Total agentul economic x │ │ │ │
├───┼───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│2. │Agentul economic y │ │ │ │
├───┼───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│ │Total agentul economic y │ │ │ │
├───┼───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│ │ │ │ │ │
├───┴───────────────────────────┼─────────────────┼────────┼───────────────────┤
│ TOTAL GENERAL: │ │ │ │
└───────────────────────────────┴─────────────────┴────────┴───────────────────┘

Director executiv, Director executiv adjunct,
.................. .............................



_______________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016