Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 533 din 30 mai 2002  privind organizarea si functionarea Regiei Autonome Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 533 din 30 mai 2002 privind organizarea si functionarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 391 din 7 iunie 2002

În temeiul prevederilor art. 107 din Constituţia României, ale <>art. 10 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 32/2002 privind comasarea prin absorbţie a Regiei Autonome "Locato" de cãtre Regia Autonomã "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", precum şi ale art. 8 alin. (1) şi ale <>art. 10 alin. (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publica şi regimul juridic al acesteia, cu modificãrile ulterioare,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
(1) Regia Autonomã "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" se organizeazã şi funcţioneazã potrivit prezentei hotãrâri, în scopul administrãrii, pãstrãrii integritãţii şi protejãrii bunurilor aparţinând domeniului public al statului, destinate asigurãrii serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern şi Curtea Constituţionalã -, a bunurilor destinate asigurãrii de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, precum şi a bunurilor aparţinând domeniului privat al statului, pe care le are în administrare.
(2) Regia Autonomã "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", denumita în continuare regie, este persoana juridicã şi funcţioneazã pe baza de gestiune economicã şi autonomie financiarã sub autoritatea Secretariatului General al Guvernului, care îndeplineşte fata de aceasta atribuţiile legale prevãzute pentru ministerul de resort.
(3) Sediul regiei este în municipiul Bucureşti, str. Moliere nr. 2-4, sectorul 1.
ART. 2
(1) Regia îşi desfãşoarã activitatea în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare prevãzut în anexa nr. 1.
(2) Regia are în structura sa sucursalele, cu statut de unitãţi fãrã personalitate juridicã, prevãzute în anexa nr. 2.
ART. 3
(1) Pentru realizarea obiectului de activitate regia are în administrare bunurile imobile din domeniul public al statului prevãzute în anexa nr. 3 şi bunurile din domeniul privat al statului prevãzute în anexa nr. 4.
(2) Regia este proprietara bunurilor prevãzute în anexa nr. 5, iar în exercitarea dreptului de proprietate regia poseda, foloseşte şi dispune în mod autonom de aceste bunuri, în vederea realizãrii scopului pentru care a fost constituitã.
(3) Imobilele prevãzute la poziţiile 133, 167, 211, 300, 303, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 343, 357, 359, 360, 830 şi 831 din anexa nr. 4 îşi schimba destinaţia din locuinţe în imobile cu alta destinaţie decât cea de locuinţe.
ART. 4
Patrimoniul regiei la data de 31 martie 2002 este de 4.738.378 milioane lei.
ART. 5
Obiectul de activitate al regiei îl constituie în principal:
a) administrarea, conservarea, protecţia şi întreţinerea bunurilor din domeniul public al statului, destinate serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern şi Curtea Constituţionalã -, precum şi a celor proprietate privatã a statului, pe care le are în administrare;
b) administrarea imobilelor cu destinaţie de resedinte oficiale şi a celorlalte locuinţe de protocol;
c) administrarea şi închirierea spaţiilor de locuit şi cu alta destinaţie decât cea de locuit, precum şi prestarea de servicii la cerere, în principal pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi personalul acestora, precum şi pentru alte persoane juridice şi fizice strãine care îşi desfãşoarã activitatea în România;
d) atribuirea spaţiilor pentru sediile autoritãţilor şi instituţiilor publice de interes naţional;
e) producerea, în condiţiile legii, a paşapoartelor, a permiselor de conducere auto, a certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor şi a altor documente şi tiparituri cu caracter special;
f) alte activitãţi stabilite în regulamentul prevãzut în anexa nr. 1 şi în alte acte normative.
ART. 6
(1) Atribuirea, în condiţiile legii, cãtre ministere, autoritãţi şi instituţii publice, partide politice, fundaţii, asociaţii, cabinete de avocatura, birouri notariale, unitãţi aparţinând cultelor religioase, unitãţi din domeniul presei sau editurilor a spaţiilor pentru birouri şi pentru alte destinaţii din imobilele ce se afla în administrarea regiei se face de cãtre aceasta, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului.
(2) Atribuirea spaţiilor de locuit şi cu alta destinaţie decât cea de locuit, aparţinând domeniului privat al statului, pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România, precum şi pentru personalul acestora se face de cãtre regie, cu avizul Secretariatului General al Guvernului.
(3) Atribuirea, în totalitate sau în parte, a imobilelor, construcţii şi terenuri, aflate în administrarea regiei, cãtre alte persoane juridice decât cele prevãzute la alin. (1) se face pe baza de contracte de asociere, de închiriere, de prestãri de servicii, încheiate potrivit legii.
(4) Atribuirea spaţiilor din imobile aparţinând domeniului privat al statului, cu destinaţia de locuinţe, cãtre persoane juridice romane sau strãine se poate face prin negociere directa, cu avizul Secretariatului General al Guvernului, atât pentru schimbarea temporarã a destinaţiei, cat şi în ceea ce priveşte preţul de închiriere.
ART. 7
(1) Regia îşi acoperã cheltuielile din veniturile proprii obţinute din valorificarea producţiei şi a prestaţiilor realizate, potrivit obiectului sau de activitate, în condiţiile aplicãrii de preţuri şi tarife legal stabilite.
(2) Cheltuielile pentru administrarea, funcţionarea, conservarea şi protejarea bazei materiale destinate activitãţii de reprezentare şi protocol se acoperã anual, în cote-pãrţi stabilite prin contracte de prestãri de servicii, pana la acoperirea cheltuielilor efective aferente bazei materiale cu aceasta destinaţie, de cãtre Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern şi Curtea Constituţionalã, la nivelul sumelor aprobate prin bugetele proprii.
(3) Sumele reprezentând cheltuielile prevãzute la alin. (2) se comunica de cãtre regie celor 5 instituţii beneficiare, pentru a fi incluse de acestea în bugetele de venituri şi cheltuieli proprii pentru exerciţiul financiar urmãtor.
(4) La începutul exerciţiului financiar al fiecãrui an regia încheie cu fiecare dintre cele 5 instituţii beneficiare contracte de prestãri de servicii prin care se stabilesc cota-parte, cuantumul sumelor şi modalitãţile de decontare, corespunzãtor sumelor cuprinse în bugetele acestora.
(5) În situaţia în care intervin modificãri în cursul anului privind nivelul cheltuielilor cuprinse în contractele de prestãri de servicii, pãrţile au obligaţia de a reglementa prin acte adiţionale diferenţele de sume rezultate şi care fac obiectul decontãrilor reciproce.
(6) Sumele neacoperite de cele 5 instituţii beneficiare, rezultate ca diferenţa între cheltuielile efective pentru administrarea, funcţionarea, conservarea şi protejarea bazei materiale de reprezentare şi protocol, înregistrate de regie, şi sumele prevãzute cu aceasta destinaţie în bugetele proprii, cu rectificãrile ulterioare, ale celor 5 instituţii beneficiare, preluate în contractele de prestãri de servicii anuale, se suporta de cãtre regie din veniturile proprii.
(7) La prezentarea spre aprobare, în condiţiile legii, a bugetului de venituri şi cheltuieli regia va anexa la acesta bugetul activitãţii de reprezentare şi protocol.
ART. 8
Regia asigura administrarea, conservarea, protecţia şi întreţinerea imobilelor în care îşi desfãşoarã activitatea Guvernul, iar cheltuielile aferente activitãţilor prestate, calculate potrivit dispoziţiilor legale în vigoare, se acoperã anual pe baza de contracte de prestãri de servicii.
ART. 9
(1) Conducerea regiei este asigurata de un consiliu de administraţie format din 5 persoane, dintre care una este directorul general, numite prin ordin al ministrului de resort.
(2) Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
(3) Personalul de conducere al regiei, altul decât cel prevãzut la alin. (1), şi al sucursalelor sale este numit de consiliul de administraţie pe criteriul competentei profesionale.
ART. 10
În vederea completãrii fondului locativ regia poate cumpara sau schimba proprietãţi aflate în domeniul privat al statului şi în administrarea sa - construcţii şi/sau terenuri - prin negociere directa şi cu avizul Secretariatului General al Guvernului, în condiţiile legii.
ART. 11
Regia are conturi în lei şi în valuta şi întocmeşte anual bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere, conform legii.
ART. 12
Structura organizatoricã şi funcţionalã a sucursalelor regiei şi modificarea repartizãrii pe sucursale a bunurilor din patrimoniul acesteia, precum şi a celor din domeniul public şi privat al statului, pe care le administreazã, se aproba de consiliul de administraţie al regiei.
ART. 13
Anexele nr. 1-5 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 14
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri se abroga <>Hotãrârea Guvernului nr. 854/2000 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 492 din 9 octombrie 2000, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi orice alte dispoziţii contrare.


PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:


────────────────
Ministrul pentru coordonarea
Secretariatului General al Guvernului,
Petru Şerban Mihailescu

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tanasescu

Ministrul muncii şi solidaritãţii sociale,
Marian Sarbu

ANEXA 1

REGULAMENTUL
de organizare şi funcţionare a Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

CAP. 1
Dispoziţii generale

ART. 1
Regia Autonomã "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", denumita în continuare regie, asigura administrarea, pãstrarea integritãţii şi protejarea bunurilor aparţinând domeniului public al statului, destinate asigurãrii serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern şi Curtea Constituţionalã -, în structura prevãzutã în anexa nr. 2 la hotãrâre, a bunurilor destinate asigurãrilor de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, precum şi a bunurilor aparţinând domeniului privat al statului pe care le are în administrare.
ART. 2
(1) Regia este persoana juridicã şi funcţioneazã pe baza de gestiune economicã şi autonomie financiarã; activitatea acesteia se desfãşoarã în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi ale prezentului regulament.
(2) Secretariatul General al Guvernului îndeplineşte fata de regie atribuţiile prevãzute de reglementãrile legale în vigoare pentru ministerul de resort.
ART. 3
Sediul regiei este în municipiul Bucureşti, str. Moliere nr. 2-4, sectorul 1.

CAP. 2
Obiectul de activitate

ART. 4
Obiectul de activitate al regiei îl constituie în principal:
1. administrarea, conservarea, protejarea şi întreţinerea bunurilor din domeniul public al statului, destinate serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern şi Curtea Constituţionalã -, a bunurilor destinate asigurãrii de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, denumite în continuare beneficiari strãini, precum şi a celor proprietate privatã a statului pe care le are în administrare;
2. asigurarea serviciilor de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern şi Curtea Constituţionalã;
3. administrarea, conservarea, protejarea şi întreţinerea imobilelor în care îşi desfãşoarã activitatea Guvernul, pe baza de contracte de prestãri de servicii;
4. administrarea imobilelor cu destinaţie de resedinte oficiale şi a celorlalte locuinţe de protocol;
5. exploatarea, în condiţii de eficienta economicã, a bunurilor mobile şi imobile, proprietate a regiei sau administrate de aceasta, şi valorificarea lor în modalitãţile permise de lege;
6. închirierea spaţiilor de locuit şi a celor cu alta destinaţie decât cea de locuit, în condiţiile legii; închirierea spaţiilor ca sedii pentru ministere, autoritãţi şi instituţii publice, partide politice, asociaţii, fundaţii, cabinete de avocatura, birouri notariale, unitãţi aparţinând cultelor religioase, unitãţi din domeniul presei sau al editurilor, cu apro- barea Secretariatului General al Guvernului;
7. exploatarea, la tarife stabilite pe criterii economice, a capacitãţilor rãmase disponibile în anumite perioade de maximum 3 luni, dupã asigurarea serviciilor de reprezentare şi protocol şi a celor necesare instituţiilor publice centrale;
8. prestarea de servicii specifice pentru întreţinerea sediilor administrative ale instituţiilor publice, ale agenţilor economici, precum şi pentru beneficiarii strãini;
9. executarea lucrãrilor de conservare, întreţinere, construcţii şi reparaţii la imobilele şi instalaţiile proprii, precum şi pentru terţi, în condiţiile legii; executarea de confecţii metalice şi din lemn;
10. prestarea de servicii specifice în domeniile hotelier şi alimentaţie publica, de agrement şi de refacere fizica, activitãţi de tratament şi asistenta sanatoriala;
11. conservarea, dezvoltarea şi valorificarea, în condiţiile legii, a fondului forestier, agricol şi cinegetic propriu, creşterea pasarilor, piscicultura, apicultura;
12. producţia agricolã, vegetala şi animala proprie şi valorificarea acesteia; prelucrarea şi conservarea legumelor şi a fructelor, fabricarea bãuturilor alcoolice distilate, fabricarea produselor lactate şi a branzeturilor, fabricarea produselor de panificatie şi patiserie, cultura florilor şi plantelor ornamentale, prelucrarea şi conservarea carnii, patiserie, cofetarie;
13. fabricarea produselor pentru hrana animalelor;
14. argasirea şi finisarea blanurilor, confecţionarea articolelor din blana;
15. producţie poligrafica şi editoriala; realizarea de tiparituri pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidentiala, Guvern, Curtea Constituţionalã, ministere, alte instituţii publice centrale şi alţi beneficiari, în condiţiile legii;
16. producerea şi emiterea, în condiţiile legii, a paşapoartelor, a permiselor de conducere auto, a certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor, precum şi a altor documente şi tiparituri cu caracter special; tipãrirea de formulare tipizate şi/sau cu regim special, documente cu caracter administrativ specifice activitãţii financiar-contabile şi de trezorerie, titluri de stat, titluri de proprietate, înscrisuri de stat, acte de identitate şi imprimate confidenţiale, carnete de munca, carnete de marinar, carnete de sãnãtate şi cãrţi de alegator;
17. alte activitãţi anexe producţiei de tiparituri; producţia de accesorii pentru utilaje tipografice; producţia de bannere;
18. comerţ cu amãnuntul şi cu ridicatã, activitãţi de alimentaţie publica, operaţiuni de export-import;
19. fabricarea stampilelor din cauciuc şi a altor însemne specifice fiecãrei instituţii solicitante, în condiţiile legii;
20. difuzarea produselor specifice obiectului de activitate propriu prin concesionarea drepturilor de vânzare altor agenţi economici sau prin reţea proprie, în condiţiile legii;
21. efectuarea operaţiunilor de transport şi a altor servicii specifice obiectului propriu de activitate;
22. efectuarea de experimentari, studii şi prognoze în domeniul specific de activitate;
23. organizarea acţiunilor de formare şi perfecţionare profesionalã în domeniul specific de activitate;
24. asigurarea, conform prevederilor legale în vigoare, a colaborãrii şi cooperãrii tehnice, ştiinţifice şi tehnologice cu firme din ţara şi din strãinãtate, în sistem de reprezentare şi/sau prin asociere, pentru produsele specifice domeniului de activitate;
25. organizarea de licitaţii în domeniu, în ţara şi în strãinãtate;
26. administrarea parcului auto propriu şi asigurarea prestaţiilor de transport pentru aparatul de lucru al Guvernului şi pentru activitãţile de reprezentare şi protocol;
27. servicii de transport intern şi internaţional; service auto; şcoala de soferi; producţie de piese de schimb şi subansambluri pentru mijloace de transport auto;
28. activitãţi legate de gestionarea salilor de spectacole aflate în patrimoniul regiei, organizarea de expoziţii, proiectia de filme, jocuri distractive şi de noroc, în condiţiile legii;
29. dezvoltarea fondului locativ prin executarea de construcţii noi sau extinderea celor existente;
30. tranzacţii imobiliare;
31. activitãţi specifice agentiilor de turism;
32. extractia şi prepararea turbei;
33. lucrãri de proiectare;
34. prestarea unor servicii, direct sau în calitate de intermediar, la cererea şi în contul beneficiarilor strãini, privind înmatricularea şi radierea din circulaţie a autovehiculelor, instruirea în vederea sustinerii examenelor de conducãtor auto, asigurarea de combustibil, carburanţi, lubrifianţi şi alte materiale sau produse solicitate;
35. realizarea altor activitãţi care au legatura cu obiectul sau de activitate.

CAP. 3
Patrimoniul şi structura regiei

ART. 5
(1) Patrimoniul regiei la data de 31 martie 2002, rezultat în urma comasarii cu Regia Autonomã "Locato", este de 4.738.378 milioane lei.
(2) Pentru realizarea serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol - regia are în administrare bunurile din domeniul public al statului prevãzute în anexa nr. 3 la hotãrâre.
(3) Bunurile din domeniul privat al statului administrate de regie sunt prevãzute în anexa nr. 4 la hotãrâre.
(4) Regia este proprietara bunurilor prevãzute în anexa nr. 5 la hotãrâre, iar în exercitarea dreptului de proprietate regia poseda, foloseşte şi dispune în mod autonom de aceste bunuri, în vederea realizãrii scopului pentru care a fost constituitã.
(5) Regia nu poate aduce ca aport în cadrul operaţiunilor de asociere bunurile din domeniul public al statului pe care le are în administrare.
ART. 6
(1) Regia are în structura sa sucursalele, cu statut de unitãţi fãrã personalitate juridicã, prevãzute în anexa nr. 2 la hotãrâre.
(2) Modul de organizare şi funcţionare a sucursalelor, relaţiile acestora cu regia, precum şi relaţiile dintre ele se stabilesc prin regulamente de organizare şi funcţionare aprobate de consiliul de administraţie al regiei.
(3) Structura organizatoricã şi funcţionalã a sucursalelor, precum şi modificarea repartizãrii patrimoniului între acestea se aproba de consiliul de administraţie al regiei.

CAP. 4
Conducerea şi gestionarea activitãţii regiei

ART. 7
(1) Conducerea regiei este asigurata de un consiliu de administraţie format din 5 persoane, dintre care una este directorul general, numite prin ordin al ministrului de resort.
(2) Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
(3) Consiliul de administraţie al regiei îşi desfãşoarã activitatea în conformitate cu propriul regulament de organizare şi funcţionare. Consiliul de administraţie hotãrãşte în problemele privind activitatea regiei, cu excepţia celor care, potrivit legii, sunt date în competenta directorului general.
ART. 8
Componenta consiliului de administraţie al regiei este urmãtoarea:
- preşedinte - director general;
- un reprezentant din partea Secretariatului General al Guvernului;
- un reprezentant din partea Ministerului Finanţelor Publice;
- 2 specialişti în domeniu.
ART. 9
Membrii consiliului de administraţie sunt numiţi pentru o perioada de 4 ani, putând fi înlocuiţi prin ordin al ministrului de resort.
ART. 10
Membrii consiliului de administraţie al regiei îşi pãstreazã calitatea de angajat la instituţia sau la unitatea de unde provin şi toate drepturile şi obligaţiile decurgând din aceasta calitate; aceştia sunt plãtiţi cu o indemnizaţie stabilitã de consiliul de administraţie pentru activitatea desfasurata în aceasta calitate.
ART. 11
Consiliul de administraţie al regiei are urmãtoarele atribuţii, raspunderi şi competente:
1. aproba structura organizatoricã şi funcţionalã a sucursalelor, precum şi organigrama şi statul de funcţii ale regiei;
2. aproba strategia de restructurare, organizare şi funcţionare a regiei şi a sucursalelor sale;
3. supune spre aprobare Guvernului, în condiţiile legii, bugetul de venituri şi cheltuieli; aproba bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere ale regiei şi le trimite spre avizare Secretariatului General al Guvernului şi Ministerului Finanţelor Publice;
4. analizeazã şi aproba rapoartele periodice privind realizarea indicatorilor aprobaţi prin bugetul de venituri şi cheltuieli, pe baza de balanţa de verificare contabila, şi aproba mãsurile pentru desfãşurarea activitãţii regiei, în condiţii care sa asigure echilibrul bugetului de venituri şi cheltuieli;
5. aproba contractarea de împrumuturi pe termen lung sau mediu şi modul de rambursare a acestora, conform prevederilor legale;
6. numeşte şi revoca personalul de conducere al regiei, prevãzut la art. 9 alin. (3) din hotãrâre;
7. propune, în condiţiile legii, majorarea sau diminuarea patrimoniului regiei, inclusiv prin externalizarea şi transformarea în societãţi comerciale a unor sucursale sau active corporale independente;
8. aproba scãzãminte şi pierderi, în condiţiile legii;
9. aproba, în condiţiile legii, modalitatea de amortizare a activelor corporale şi necorporale din patrimoniul regiei;
10. aproba achiziţionarea de bunuri imobile, construcţii şi terenuri, în condiţiile legii;
11. aproba înstrãinarea bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul regiei, cu respectarea prevederilor legale în vigoare;
12. dispune punerea în aplicare a hotãrârilor definitive şi irevocabile ale instanţelor judecãtoreşti, referitoare la retrocedarea de bunuri şi valori;
13. aproba mandatul pentru negocierea contractului colectiv de munca;
14. aproba planul de investiţii anual al regiei;
15. aproba scoaterea din funcţiune şi casarea mijloacelor fixe;
16. aproba, în condiţiile legii, înfiinţarea sau desfiinţarea de subunitati, precum şi asocierea cu alte persoane juridice sau fizice;
17. propune spre aprobare Secretariatului General al Guvernului participarea la constituirea de noi persoane juridice;
18. aproba regulamentul de organizare şi funcţionare a sucursalelor din structura regiei;
19. aproba regulamentul de ordine interioarã, precum şi normele de protecţie şi securitate a muncii;
20. desemneazã reprezentanţii regiei în adunãrile generale ale actionarilor şi în consiliile de administraţie, precum şi cenzorii în societãţile comerciale la care regia este acţionar;
21. adopta, în condiţiile legii, orice alte hotãrâri cu privire la activitatea regiei.
ART. 12
Directorul general al regiei are în principal urmãtoarele atribuţii şi competente:
1. selectioneaza, angajeazã şi concediazã personalul de conducere, altul decât cel prevãzut la art. 9 alin. (3) din hotãrâre, şi personalul de execuţie, cu respectarea prevederilor legislaţiei muncii şi a contractului colectiv de munca;
2. încheie contractele individuale de munca cu salariaţii regiei, cu respectarea prevederilor contractului colectiv de munca;
3. asigura conducerea operativã a regiei şi a sucursalelor sale, împreunã cu directorii executivi;
4. reprezintã regia în relaţiile cu terţii şi semneazã actele ce angajeazã regia fata de aceştia, pe baza şi în limitele împuternicirilor date de consiliul de administraţie şi ale celor conferite de legislaţia în vigoare;
5. organizeazã şi aproba rezultatele controlului financiar de gestiune, conform prevederilor legale;
6. coordoneazã direct activitatea de control financiar intern, de organizare şi salarizare, precum şi cea juridicã;
7. aproba şi ia mãsuri, potrivit legii, pentru imputarea şi recuperarea pagubelor rezultate din culpa angajaţilor regiei; ia mãsuri pentru recuperarea pagubelor provocate regiei de cãtre terţi;
8. rãspunde de aducerea la îndeplinire a hotãrârilor consiliului de administraţie;
9. analizeazã modul de derulare a contractelor încheiate de regie;
10. aproba sponsorizãri şi acte de mecenat;
11. exercita orice alte atribuţii ce îi sunt stabilite prin regulamentul de ordine interioarã, precum şi prin reglementãrile legale în vigoare.
ART. 13
Consiliul de administraţie se întruneşte în şedinţe ordinare o data pe luna sau ori de câte ori este nevoie, la cererea preşedintelui ori a 2 dintre membrii sãi, şi adopta hotãrâri valabile cu votul a cel puţin 3 dintre membrii sãi.
ART. 14
Pentru luarea unor anumite decizii consiliul de administraţie poate atrage în activitatea de analiza specialişti din diferite sectoare, a cãror activitate va fi remuneratã prin înţelegerea pãrţilor, pe baza de contract civil.
ART. 15
Directorul general al regiei conduce activitatea curenta a acesteia şi reprezintã regia în relaţiile cu autoritãţile publice, cu alte persoane juridice, precum şi cu persoane fizice.
ART. 16
În lipsa directorului general atribuţiile acestuia sunt exercitate de unul dintre directorii executivi ai regiei, pe baza de delegaţie scrisã.
ART. 17
Dupã încheierea bilanţului contabil anual şi a contului de profit şi pierdere consiliul de administraţie prezintã Secretariatului General al Guvernului un raport asupra activitãţii desfãşurate de regie în anul precedent şi asupra programului de activitate pe anul în curs.

CAP. 5
Bugetul şi administrarea acestuia. Relaţii financiare

ART. 18
(1) Regia întocmeşte anual bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere, conform modelelor elaborate de Ministerul Finanţelor Publice.
(2) Bugetele de venituri şi cheltuieli ale sucursalelor din structura regiei asigura funcţionarea corecta şi dezvoltarea tehnologicã, la nivelul standardelor, a activitãţilor de producţie, prestãri de servicii, întreţinere, protejare şi conservare a bunurilor pe care le administreazã.
(3) Sucursalele îşi organizeazã şi îşi conduc evidenta contabila în conformitate cu prevederile legale. Acestea întocmesc anual bugetul de venituri şi cheltuieli şi bilanţul contabil ca pãrţi integrante din bugetul de venituri şi cheltuieli, respectiv din bilanţul contabil al regiei.
ART. 19
Operaţiunile de încasãri şi plati în lei şi în valuta se efectueazã de regie prin conturi deschise la bãnci şi prin casieria proprie, potrivit prevederilor legale.

CAP. 6
Relaţii comerciale

ART. 20
Relaţiile comerciale dintre regie şi terţi se bazeazã pe raporturi contractuale.
ART. 21
Preţurile şi tarifele pentru produsele şi prestãrile de servicii executate de regie se stabilesc, în funcţie de cerere şi oferta, de fiecare sucursala, dacã acestea nu intra sub incidenta prevederilor <>Legii concurentei nr. 21/1996 .
ART. 22
În scopul asigurãrii mãsurilor de securitate a beneficiarilor fondului locativ de protocol, precum şi a beneficiarilor strãini lucrãrile de construcţii şi reparaţii la imobile pot fi executate în regie proprie, iar când acest lucru nu este posibil, cu firme de specialitate, prin încredinţare directa.

CAP. 7
Dispoziţii finale

ART. 23
(1) Litigiile de orice fel în care este implicata regia sunt de competenta instanţelor judecãtoreşti, potrivit legii.
(2) În litigiile referitoare la dreptul de administrare asupra bunurilor din domeniul public şi privat al statului şi la dreptul de proprietate asupra bunurilor din patrimoniul propriu, în instanta regia sta în nume propriu.
(3) În litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra bunurilor din domeniul public şi privat al statului pe care le administreazã, regia are obligaţia sa arate instanţei cine este titularul dreptului de proprietate, potrivit prevederilor Codului de procedura civilã şi ale <>Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publica şi regimul juridic al acesteia. Regia rãspunde, în conditile legii, pentru prejudiciile cauzate ca urmare a neîndeplinirii acestei obligaţii. De asemenea, neîndeplinirea acestei obligaţii poate atrage revocarea dreptului de administrare.
ART. 24
Prezentul regulament de organizare şi funcţionare se completeazã cu celelalte prevederi legale care reglementeazã activitatea regiilor autonome.






ANEXA 2

LISTA
cuprinzând sucursalele din structura Regiei Autonome "Administraţia
Patrimoniului Protocolului de Stat"
┌───┬────────────────┬─────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ │ DENUMIREA │ SEDIUL │ OBIECTUL DE │
│NR.│ SUCURSALEI ├───────────────┬─────────┤ ACTIVITATE │
│CRT│ │ LOCALITATEA │ JUDEŢUL │ │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│0. │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│1. │SUCURSALA │Comuna │ILFOV │●administrarea. │
│ │AGRISILVICA ŞI │CIOLPANI │ │conservarea, protecţia şi │
│ │DE AGREMENT │Sos. Bucureşti │ │întreţinerea patrimoniului │
│ │SCROVISTEA │Ploiesti km. 32│ │public destinat asigurãrii │
│ │ │ │ │serviciilor de reprezentare │
│ │ │ │ │şi protocol pentru Prese- │
│ │ │ │ │dintie în principal, precum │
│ │ │ │ │şi pentru alte instituţii de │
│ │ │ │ │interes naţional; │
│ │ │ │ │● protejarea şi valorificarea │
│ │ │ │ │fondului silvic şi agricol ce │
│ │ │ │ │constituie rezervatie naturala;│
│ │ │ │ │● reprezentare şi protocol în │
│ │ │ │ │principal pentru Presedintie, │
│ │ │ │ │precum şi pentru alţi │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● exploatare forestierã; │
│ │ │ │ │● conservarea, dezvoltarea │
│ │ │ │ │şi valorificarea fondului │
│ │ │ │ │forestier, agricol şi cinegetic│
│ │ │ │ │ce constituie rezervatie │
│ │ │ │ │naturala; │
│ │ │ │ │● creşterea pasarilor; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● apicultura; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii specifice │
│ │ │ │ │în domeniul hotelier şi │
│ │ │ │ │alimentaţiei publice, │
│ │ │ │ │activitate comercialã cu │
│ │ │ │ │amãnuntul şi cu ridicatã, alte │
│ │ │ │ │servicii; │
│ │ │ │ │● operaţiuni de export-import; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc, în condiţiile │
│ │ │ │ │legii. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│2. │SUCURSALA │SINAIA │PRAHOVA │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Str. Pelesului │ │protecţia şi întreţinerea │
│ │REPREZENTARE ŞI │nr. 2 │ │patrimoniului public şi a celui│
│ │PROTOCOL │ │ │propriu; │
│ │"SINAIA" │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi protocol pentru│
│ │ │ │ │Senat, Camera Deputaţilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, Guvern şi Curtea │
│ │ │ │ │Constituţionalã; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei materiale│
│ │ │ │ │şi prestarea de servicii şi │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere şi │
│ │ │ │ │alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii hoteliere │
│ │ │ │ │şi de alimentaţie publica, │
│ │ │ │ │activitãţi comerciale cu │
│ │ │ │ │amãnuntul şi cu ridicatã; │
│ │ │ │ │● cultura florilor şi plantelor│
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor de │
│ │ │ │ │panificatie şi patiserie; │
│ │ │ │ │● jocuri de noroc şi servicii │
│ │ │ │ │de agrement, în condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● închirieri mijloace de │
│ │ │ │ │transport; │
│ │ │ │ │● organizarea şi efectuarea │
│ │ │ │ │de propaganda publicitara │
│ │ │ │ │pentru activitatea turistica │
│ │ │ │ │şi comercialã. │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei │
│ │ │ │ │materiale şi prestarea de │
│ │ │ │ │servicii şi protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● producţie agricolã şi │
│ │ │ │ │valorificarea acesteia; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii hoteliere │
│ │ │ │ │şi de alimentaţie publica, │
│ │ │ │ │activitãţi comerciale cu │
│ │ │ │ │amãnuntul şi ridicatã; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor de │
│ │ │ │ │panificatie şi patiserie; │
│ │ │ │ │● activitãţi ale agentiilor de │
│ │ │ │ │turism; │
│ │ │ │ │● activitãţi de tratament şi │
│ │ │ │ │asistenta sanatoriala; │
│ │ │ │ │● jocuri de noroc şi servicii │
│ │ │ │ │de agrement, în condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● transporturi de persoane. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 3.│SUCURSALA │BAILE OLANESTI │VALCEA │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Aleea │ │protecţia şi întreţinerea │
│ │REPREZENTARE ŞI │Salcamilor nr.2│ │patrimoniului public şi celui │
│ │PROTOCOL │ │ │propriu; │
│ │"OLANESTI" │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi protocol pentru│
│ │ │ │ │Senat, Camera Deputaţilor, │
│ │ │ │ │Presedintie Guvern şi Curtea │
│ │ │ │ │Constituţionalã; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei materiale│
│ │ │ │ │şi prestarea de servicii şi │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere şi │
│ │ │ │ │alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● producţie agricolã vegetala │
│ │ │ │ │şi animaliera şi valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii hoteliere │
│ │ │ │ │şi de alimentaţie publica, │
│ │ │ │ │comerţ cu amãnuntul şi cu │
│ │ │ │ │ridicatã, producţie pomicola, │
│ │ │ │ │floricola, legumicola; │
│ │ │ │ │● transport naval de persoane; │
│ │ │ │ │● activitãţi de asistenta │
│ │ │ │ │sanatoriala; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc, în condiţiile │
│ │ │ │ │legii: │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────── ─┼───────────────────────────────┤
│ 4.│SUCURSALA │NEPTUN MANGALIA│CONSTANTA│● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Club-Bazin │ │protecţia şi întreţinerea │
│ │REPREZENTARE ŞI │ │ │patrimoniului public şi a │
│ │PROTOCOL │ │ │celui propriu; │
│ │"NEPTUN" │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi protocol pentru│
│ │ │ │ │Senat, Camera Deputaţilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, Guvern şi Curtea │
│ │ │ │ │Constituţionalã; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei materiale│
│ │ │ │ │şi prestarea de servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere şi │
│ │ │ │ │alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestaţii hoteliere şi de │
│ │ │ │ │agrement, alimentaţie publica, │
│ │ │ │ │comerţ cu amãnuntul şi cu │
│ │ │ │ │ridicatã; │
│ │ │ │ │● producţie agricolã şi │
│ │ │ │ │valorificarea acesteia; │
│ │ │ │ │● cultura florilor şi plantelor│
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● activitãţi specifice │
│ │ │ │ │agentiilor de turism; │
│ │ │ │ │● activitãţi privind operaţiuni│
│ │ │ │ │de import-export; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii de │
│ │ │ │ │agrement şi jocuri de noroc, │
│ │ │ │ │în condiţiile legii; │
│ │ │ │ │● activitãţi de tratament şi │
│ │ │ │ │asistenta sanatoriala. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│5. │SUCURSALA │CLUJ-NAPOCA │CLUJ │● asigurarea de servicii de │
│ │PENTRU │Str. Napoca │ │reprezentare şi protocol │
│ │REPREZENTARE ŞI │nr. 16 │ │pentru diversi beneficiari; │
│ │PROTOCOL │ │ │● administrarea imobilelor de │
│ │"VICTORIA" │ │ │protocol şi închirierea │
│ │CLUJ-NAPOCA │ │ │acestora în condiţiile legii; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii hoteliere │
│ │ │ │ │şi de alimentaţie publica. │
│ │ │ │ │comerţ cu ridicatã şi cu │
│ │ │ │ │amãnuntul, de agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc; │
│ │ │ │ │● producţie agricolã vegetala │
│ │ │ │ │şi animaliera şi valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi conservarea │
│ │ │ │ │fructelor şi legumelor; │
│ │ │ │ │● fabricarea bãuturilor │
│ │ │ │ │alcoolice distilate; │
│ │ │ │ │● industrializarea şi │
│ │ │ │ │valorificarea producţiei │
│ │ │ │ │auxiliare activitãţilor de baza│
│ │ │ │ │ale acesteia; │
│ │ │ │ │● extractia şi prepararea │
│ │ │ │ │turbei; │
│ │ │ │ │● administrarea parcului auto │
│ │ │ │ │propriu şi prestarea de servici│
│ │ │ │ │de transport intern; │
│ │ │ │ │● întreţinerea şi repararea │
│ │ │ │ │autovehiculelor (service │
│ │ │ │ │auto); │
│ │ │ │ │● servicii de editura şi şcoala│
│ │ │ │ │de soferi amatori; │
│ │ │ │ │● lucrãri de construcţii; │
│ │ │ │ │● activitãţi privind operaţiuni│
│ │ │ │ │de import-export │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 6.│SUCURSALA │SUCEAVA │SUCEAVA │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Str. Vasile │ │protecţia şi întreţinerea │
│ │REPREZENTARE ŞI │Bumbac nr. 4-8 │ │patrimoniului public şi a celui│
│ │PROTOCOL │ │ │propriu; │
│ │SUCEAVA │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi protocol pentru│
│ │ │ │ │diversi beneficiari; │
│ │ │ │ │● administrarea imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol şi închirierea │
│ │ │ │ │acestora în condiţiile legii; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii hoteliere │
│ │ │ │ │şi de alimentaţie publica, │
│ │ │ │ │comerţ cu amãnuntul şi cu │
│ │ │ │ │ridicatã; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor de │
│ │ │ │ │panificatie şi patiserie; │
│ │ │ │ │● producţia agricolã vegetala │
│ │ │ │ │şi animaliera şi valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● activitãţi privind operaţiuni│
│ │ │ │ │pentru import - export; │
│ │ │ │ │● tranzacţii imobiliare; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement şi de │
│ │ │ │ │refacere fizica şi jocuri de │
│ │ │ │ │noroc, în condiţiile legii; │
│ │ │ │ │● activitãţi ale agentiilor │
│ │ │ │ │de turism; │
│ │ │ │ │● alte prestãri de servicii. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 7.│SUCURSALA │BUCUREŞTI Str. │SECTORUL │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │J.L. Calderon │2 │protecţia şi întreţinerea │
│ │ADMINISTRAREA │nr. 48 │ │patrimoniului public şi a │
│ │ŞI ÎNTREŢINEREA │ │ │celui propriu; │
│ │FONDULUI │ │ │● închirierea, administrarea, │
│ │IMOBILIAR │ │ │conservarea, întreţinerea │
│ │ │ │ │spaţiilor de locuit şi cu alta │
│ │ │ │ │destinaţie decât cea de locuit,│
│ │ │ │ │precum şi prestarea de servicii│
│ │ │ │ │în legatura cu acestea pentru │
│ │ │ │ │beneficiarii strãini; │
│ │ │ │ │● administrarea imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol şi a celor destinate │
│ │ │ │ │sediilor unor ministere şi ale │
│ │ │ │ │altor autoritãţi publice; │
│ │ │ │ │● administrarea locuinţelor de │
│ │ │ │ │protocol atribuite demnitarilor│
│ │ │ │ │pe durata exercitãrii funcţiei │
│ │ │ │ │şi, respectiv, a resedintelor │
│ │ │ │ │oficiale repartizate potrivit │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● administrarea locuinţelor, │
│ │ │ │ │altele decât cele de protocol, │
│ │ │ │ │construite din fondurile │
│ │ │ │ │statului sau cele construite │
│ │ │ │ │sau achiziţionate din fondurile│
│ │ │ │ │proprii, înscrise în patri- │
│ │ │ │ │moniul sau, cu drept de │
│ │ │ │ │dispoziţie asupra acestora, în │
│ │ │ │ │condiţiile legii; │
│ │ │ │ │● dezvoltarea fondului │
│ │ │ │ │locativ prin executarea de │
│ │ │ │ │construcţii noi şi extinderea │
│ │ │ │ │celor existente; │
│ │ │ │ │● executarea lucrãrilor de │
│ │ │ │ │conservare , întreţinere, │
│ │ │ │ │construcţii şi reparaţii la │
│ │ │ │ │imobile şi instalaţii; │
│ │ │ │ │● închirierea spaţiilor de │
│ │ │ │ │locuit, precum şi a celor cu │
│ │ │ │ │alta destinaţie decât cea de │
│ │ │ │ │locuit; │
│ │ │ │ │● prestãri servicii specifice │
│ │ │ │ │pentru întreţinerea sediilor │
│ │ │ │ │administrative ale institu- │
│ │ │ │ │tiilor şi societãţilor │
│ │ │ │ │comerciale; │
│ │ │ │ │● operaţiuni imobiliare; │
│ │ │ │ │executarea lucrãrilor de │
│ │ │ │ │construcţii, instalaţii, │
│ │ │ │ │izolaţii vopsitorii, zugraveli,│
│ │ │ │ │tâmplãrie, etc.; │
│ │ │ │ │● activitãţi de întreţinerea şi│
│ │ │ │ │repararea clãdirilor şi │
│ │ │ │ │construcţiilor speciale; │
│ │ │ │ │● confecţii metalice şi din │
│ │ │ │ │lemn; │
│ │ │ │ │● valorificarea producţiei │
│ │ │ │ │auxiliare activitãţilor │
│ │ │ │ │de baza; │
│ │ │ │ │● transport de materiale. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 8.│SUCURSALA │BUCUREŞTI │SECTORUL │● realizarea tipariturilor │
│ │POLIGRAFICA │Str. Hrisovului│1 │pentru Senat, Camera │
│ │"Bucurestii Noi"│nr. 18A │ │Deputaţilor, Presedintie, │
│ │ │ │ │Guvern, Curtea Constituţionalã,│
│ │ │ │ │ministere, alte instituţii │
│ │ │ │ │centrale şi alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● producerea, în condiţiile │
│ │ │ │ │legii, de cecuri bancare şi de │
│ │ │ │ │alocaţii, diplome şi │
│ │ │ │ │certificate pentru studii, │
│ │ │ │ │certificate de naştere, │
│ │ │ │ │certificate de cãsãtorie, │
│ │ │ │ │certificate de deces; tipãrirea│
│ │ │ │ │altor hârtii de valoare şi cu │
│ │ │ │ │regim special; │
│ │ │ │ │● producerea şi emiterea, în │
│ │ │ │ │condiţiile legii, a │
│ │ │ │ │paşapoartelor, permiselor de │
│ │ │ │ │conducere auto, a │
│ │ │ │ │certificatelor de înmatriculare│
│ │ │ │ │a autovehiculelor; tipãrirea de│
│ │ │ │ │formulare tipizate şi/sau cu │
│ │ │ │ │regim special, documente cu │
│ │ │ │ │caracter administrativ │
│ │ │ │ │specifice activitãţii │
│ │ │ │ │financiar-contabile şi de │
│ │ │ │ │trezorerie; titluri de stat, │
│ │ │ │ │titluri de proprietate, │
│ │ │ │ │înscrisuri de stat, acte de │
│ │ │ │ │identitate şi imprimate │
│ │ │ │ │confidenţiale, carnete de │
│ │ │ │ │munca, carnete de marinar, │
│ │ │ │ │carnete de sãnãtate şi cãrţi │
│ │ │ │ │de alegator; │
│ │ │ │ │● activitate editoriala şi │
│ │ │ │ │tipãrirea de publicaţii │
│ │ │ │ │periodice, cãrţi beletristica, │
│ │ │ │ │albume, reviste, pliante, etc.;│
│ │ │ │ │● oferirea de servicii pre- │
│ │ │ │ │press(scanare, procesare │
│ │ │ │ │imagine, separatii de culoare, │
│ │ │ │ │proofing, etc.); │
│ │ │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │finisare a producţiei │
│ │ │ │ │tipografice; │
│ │ │ │ │● producţia de banner-e; │
│ │ │ │ │● alte servicii specifice │
│ │ │ │ │activitãţii tipografice. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 9.│SUCURSALA DE │BUCUREŞTI │SECTORUL │● administrarea parcului auto │
│ │TRANSPORT │B-dul │1 │propriu şi asigurarea │
│ │"Bucurestii │Bucurestii │ │prestaţiilor de transport │
│ │ Noi" │Noi nr. 40 │ │pentru activitãţile de │
│ │ │ │ │reprezentare şi protocol; │
│ │ │ │ │● servicii de transport │
│ │ │ │ │internaţional şi intern - de │
│ │ │ │ │persoane şi de mãrfuri; │
│ │ │ │ │● service auto; │
│ │ │ │ │● şcoala de soferi; │
│ │ │ │ │● producţie de piese de │
│ │ │ │ │schimb şi subansambluri; │
│ │ │ │ │● activitãţi comerciale în │
│ │ │ │ │domeniul sau, operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● comisionar în vama. │
│ │ │ │ │● prestãri servicii: │
│ │ │ │ │● asigura transportul │
│ │ │ │ │demnitarilor şi aparatului de │
│ │ │ │ │lucru la departamentelor │
│ │ │ │ │Guvernului; │
│ │ │ │ │● executa lucrãri de │
│ │ │ │ │întreţinere şi │
│ │ │ │ │reparatie: întreţinere şi │
│ │ │ │ │reparaţii la autovehiculele │
│ │ │ │ │din parc; │
│ │ │ │ │● executa servicii de │
│ │ │ │ │închirieri: autoturisme cu │
│ │ │ │ │soferi, clãdiri, personal de │
│ │ │ │ │specialitate; │
│ │ │ │ │● achiziţii de bunuri şi │
│ │ │ │ │materiale: │
│ │ │ │ │● achiziţii de piese de │
│ │ │ │ │schimb, carburanţi, │
│ │ │ │ │lubrifianţi, aditivi şi │
│ │ │ │ │cosmetice pentru │
│ │ │ │ │autoturismele din parc; │
│ │ │ │ │● achiziţii de materiale │
│ │ │ │ │pentru protecţia muncii şi │
│ │ │ │ │P.S.I.; │
│ │ │ │ │● achiziţii de materiale │
│ │ │ │ │de întreţinerea curãţeniei în │
│ │ │ │ │clãdirile aflate în │
│ │ │ │ │administrare; │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│10 │SUCURSALA │BUCUREŞTI │SECTOR 1 │● producţie agricolã vegetala │
│ │AGROINDUSTRIALA │Sos. Bucureşti-│ │şi animaliera pentru │
│ │BANEASA │Ploiesti │ │unitãţile de reprezentare şi │
│ │ │nr. 107 │ │protocol, precum şi pentru │
│ │ │ │ │terţi; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi conservarea │
│ │ │ │ │carnii; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor │
│ │ │ │ │lactate şi a branzeturilor; │
│ │ │ │ │● activitãţi comerciale cu │
│ │ │ │ │amãnuntul, de alimentaţie │
│ │ │ │ │şi cu ridicatã, operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● fabricarea bãuturilor │
│ │ │ │ │alcoolice; │
│ │ │ │ │● industrializarea produselor │
│ │ │ │ │din obiectul sau de activitate.│
│ │ │ │ │● prestare de servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere şi │
│ │ │ │ │alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestaţii hoteliere şi de │
│ │ │ │ │alimentaţie publica, activitate│
│ │ │ │ │comercialã cu amãnuntul │
│ │ │ │ │şi ridicatã. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 11│SUCURSALA │Comuna │ILFOV │● producţie agricolã vegetala │
│ │AGROINDUSTRIALA │MAGURELE str. │ │şi animaliera pentru unitãţile │
│ │MAGURELE │Atomistilor │ │de reprezentare şi protocol, │
│ │ │nr. l │ │precum şi pentru terţi; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi conservarea │
│ │ │ │ │carnii; │
│ │ │ │ │● creşterea animalelor pentru │
│ │ │ │ │blana; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor pentru │
│ │ │ │ │hrana animalelor; │
│ │ │ │ │● industrializarea şi │
│ │ │ │ │valorificarea producţiei │
│ │ │ │ │auxiliare activitãţilor de baza│
│ │ │ │ │ale acesteia; │
│ │ │ │ │● argasirea şi finisarea │
│ │ │ │ │blanurilor; │
│ │ │ │ │● confecţionarea articolelor │
│ │ │ │ │din blana; │
│ │ │ │ │● activitãţi comerciale cu │
│ │ │ │ │amãnuntul, de alimentaţie şi cu│
│ │ │ │ │ridicatã, operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 12│SUCURSALA │BUCUREŞTI │SECTOR 1 │● producţie agricolã vegetala │
│ │AGROINDUSTRALA │Sos. Campu- │ │şi animaliera pentru unitãţile │
│ │PIPERA │Pipera nr. 1A │ │de reprezentare şi protocol, │
│ │ │ │ │precum şi pentru terţi; │
│ │ │ │ │● cultura florilor şi plantelor│
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi conservarea │
│ │ │ │ │fructelor şi legumelor; │
│ │ │ │ │● activitãţi comerciale cu │
│ │ │ │ │amãnuntul, de alimentaţie şi │
│ │ │ │ │cu ridicatã; │
│ │ │ │ │● operaţiuni de import-export; │
│ │ │ │ │● mica industrie. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 13│SUCURSALA │BUCUREŞTI │SECTOR 1 │● administrarea, conservarea, │
│ │"SALA PALATULUI"│Str. Ion │ │protejarea şi întreţinerea │
│ │ │Campineanu │ │patrimoniului public de │
│ │ │nr. 28, │ │interes naţional aflat în │
│ │ │sectorul l │ │administrarea sa; │
│ │ │ │ │● activitãţi legate de │
│ │ │ │ │gestionarea salilor de │
│ │ │ │ │spectacole; │
│ │ │ │ │● organizarea de expoziţii; │
│ │ │ │ │● proiectia de filme; │
│ │ │ │ │● activitãţi comerciale, cu │
│ │ │ │ │amãnuntul şi de alimentaţie. │
│ │ │ │ │operaţiuni de import-export; │
│ │ │ │ │● jocuri distractive şi de │
│ │ │ │ │noroc; │
│ │ │ │ │● organizarea şi desfãşurarea │
│ │ │ │ │de servicii pentru conferinţe, │
│ │ │ │ │congrese interne şi │
│ │ │ │ │internaţionale, manifestãri │
│ │ │ │ │ştiinţifice şi social-culturale│
│ │ │ │ │cu caracter naţional şi │
│ │ │ │ │internaţional; │
│ │ │ │ │● organizarea de servicii │
│ │ │ │ │turistice, microproducţie; │
│ │ │ │ │● organizarea şi efectuarea │
│ │ │ │ │de propaganda publicitara │
│ │ │ │ │corespunzãtoare obiectului de │
│ │ │ │ │activitate. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 14│S.R.P. "TRIUMF" │BUCUREŞTI │SECTOR 1 │● administrarea, conservarea, │
│ │ │Al Alexandru │ │protecţia şi întreţinerea │
│ │ │nr. 45 │ │bunurilor din patrimoniul │
│ │ │ │ │public şi privat al statului; │
│ │ │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi protocol │
│ │ │ │ │pentru Senat, Camera │
│ │ │ │ │Deputaţilor, Presedintie, │
│ │ │ │ │Guvern şi Curtea │
│ │ │ │ │Constituţionalã şi alţi │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei │
│ │ │ │ │materiale şi prestarea de │
│ │ │ │ │servicii de protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi alţi beneficiari; │
│ │ │ │ │● producţia agricolã vegetala │
│ │ │ │ │şi valorificarea acesteia; │
│ │ │ │ │● prestaţii hoteliere şi │
│ │ │ │ │activitãţi comerciale cu │
│ │ │ │ │amãnuntul, de alimentaţie │
│ │ │ │ │publica şi cu ridicatã; │
│ │ │ │ │● operaţiuni de import- │
│ │ │ │ │export. │
│ │ │ │ │● administrarea imobilelor │
│ │ │ │ │de protocol şi închirierea │
│ │ │ │ │acestora în condiţiile legii; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc în condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● servicii de transport naval │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 15│ACTIVITATEA │BUCUREŞTI │SECTOR 1 │● conform art. 4 din │
│ │PROPRIE A REGIEI│Str. Moliere │ │Regulamentul de organizare şi │
│ │ │nr. 2-4 │ │funcţionare (Anexa nr. 1) │
└───┴────────────────┴───────────────┴─────────┴───────────────────────────────┘




ANEXA 3

LISTA

cuprinzând bunurile imobile din domeniul public al statului, aflate în
administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"
┌────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│ │ │ │
│Nr. │ Denumirea imobilului şi adresa │ Teren │
│crt.│ │ - m.p.- │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 1 │ 2 │ 3 │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA AGROSILVICA ŞI DE AGREMENT SCROVISTEA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 1.│Complex SCROVISTEA compus din: │25.618.000,00│
│ │4 vile, corp administrativ, corp garda, Club bazin, │ │
│ │popicarie, crama, ferme şi secţii de producţie, crescatorie│ │
│ │fazni, piscicultura, padure şi terenul aferent din │ │
│ │Scrovistea, Sos. Bucureşti-Ploiesti Km. 32, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 2.│Teren Rustica-Crama conţinând vii, livezi, arabil şi padure│ 123.860,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 3.│COMPLEX PALAT SNAGOV compus din palat, centru de │ 253.580,00│
│ │conferinţe, hotel, anexe poarta şi terenul aferent din │ │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL SINAIA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 4.│Vila "POSTAVARUL" cu construcţii speciale şi terenul │ 14.743,60│
│ │aferent din Predeal, str. Nicolae Balcescu nr.38, │ │
│ │jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.│Vila "IZVORUL" şi terenul aferent din Predeal, str. Nicolae│ 12.508,48│
│ │Balcescu nr.36, jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 6.│Vila "CARPAŢI" cu garaj, construcţii speciale şi terenul │ 14.152,50│
│ │aferent din Predeal, str. Nicolae Balcescu nr.21, │ │
│ │jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 7.│Vila "PAJURA" cu bar, popicarie, centrala termica şi │ 6.176,00│
│ │terenul aferent din Poiana Braşov, jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 8.│Vila "COVASNA" cu terenul aferent din Covasna, str. │ 17.107,21│
│ │Valea Zanelor nr.10 Jud. Covasna │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 9.│Complex Foisor compus din: Palatul Foisor, Casa Veche │ 165.553,00│
│ │a Gradinii, Casa Noua a Gradinii, Casa Papusii, sere, │ │
│ │casa heliport, anexe şi construcţii speciale, parc şi │ │
│ │padure cu terenul aferent din Sinaia, Aleea Pelesului │ │
│ │nr. 2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 10.│Complex turistic Furnica compus din: hotel cu 3 corpuri, │ 10.859,51│
│ │terasa, grup gospodãresc (centrala termica, spalatorie, │ │
│ │ateliere corp E, construcţii speciale) cu terenul aferent │ │
│ │din Sinaia, str. Furnica nr.50, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 11.│Hotel Economat, Vila 2 şi 3, depozit alimentar, clãdire │ 26.870,64│
│ │brutarie şi terenul aferent, din Sinaia, Aleea Pelesului │ │
│ │nr. 2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 12.│Vila nr. 1 Economat -clãdire administrativã, dependinţe, │ 32.592,29│
│ │construcţii speciale şi terenul aferent din Sinaia, │ │
│ │Aleea Pelesului nr. 2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 13.│Vila "Sipot" cu terenul aferent din Sinaia, Aleea Pelesului│ 2.085,39│
│ │ nr.2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 14.│Uzina electrica cu terenul aferent din Sinaia, Aleea │ 4.240,04│
│ │Pelesului nr.2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 15.│Vila "Cavaleri" cu terenul aferent din Sinaia, Aleea │ 13.038,67│
│ │Pelesului nr.2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 16.│Cabana "Vulparie" cu anexe - grajduri, magazii, │ 7.246,59│
│ │construcţii speciale şi terenul aferent din Sinaia, │ │
│ │Aleea Vulparie, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 17.│Teren Poiana Stanii din Poiana Stanii - Sinaia, │ │
│ │jud. Prahova │ 666,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 18.│Braseria "Posada" cu terenul aferent din Posada, │ │
│ │jud. Prahova │ 1.315,57│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 19.│Casa taraneasca "Posada" cu terenul aferent din │ │
│ │Posada, jud. Prahova │ 10.585,74│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 20.│Casa de oaspeti Foisor nr.37 cu anexele şi terenul │ 2.914,00│
│ │aferent din Tusnad, jud. Harghita │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 21.│Teren hotel "TANTI" din Sinaia, str. O. Goga nr. 37, │ │
│ │jud. Prahova │ 643,12│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL OLANESTI │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 22.│Complex PALAT OLANESTI compus din corp vechi şi │ 107.687,21│
│ │nou, cabana, clãdire centrala termica, heliport, parc │ │
│ │şi terenul aferent din Olanesti, Aleea Salcamilor │ │
│ │nr.2, jud. Valcea │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 23.│Teren castel Savarsin din judeţul Arad │ 62.435,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 24.│Complex Micesti compus din casa de oaspeti, castel │ 131.099,00│
│ │de vanatoare, popicarie, casa taraneasca, bazin de inot │ │
│ │şi terenul aferent din Micesti, comuna Maracineni, │ │
│ │jud. Arges │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 25.│Vila Bujoreni cu terasa, spaţii anexe şi terenul aferent │ 26.455,43 │
│ │din Ramnicu Valcea, str. Calea lui Traian, jud. Valcea │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL NEPTUN │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 26.│Complex LOTUS cu vilele Nufarul, Trandafirul, Ghiocelul, │ 134.883,69│
│ │Lotus şi anexele: piscina, baile reci, lac. debarcader, │ │
│ │plaja şi terenul aferent din Neptun-Mangalia, │ │
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 27.│Heliport Neptun cu terenul aferent din Neptun-Mangalia, │ 48.642,19│
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 28.│Imobil Centrul de conferinţe Club Bazin cu terenul │ 16.627,45│
│ │aferent din Neptun-Mangalia, jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 29.│Vila Panseluta cu terenul aferent din Neptun-Mangalia, │ 12.073,66│
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 30.│Vila Agigea cu terenul aferent din Eforie Nord, str. │ 6.972,18│
│ │Tudor Vladimirescu, jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 31.│Complex Doina-hotel, restaurant şi teren aferent din │ │
│ │Neptun jud. Constanta │ 18.597,80│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 32.│Policlinica Doina cu teren aferent din NEPTUN │ 6.627,18│
│ │jud. Constanta │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL SUCEAVA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 33.│Casa de oaspeti cu ferma "BRADET" nr.2, construcţii │ 175.440,00│
│ │anexe şi terenul aferent din Suceava, str. Parcului │ │
│ │nr.1, jud. Suceava │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA ŞI ÎNTREŢINEREA FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 34.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. │ 929,00│
│ │Vasile Alecsandri nr.8, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 35.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. Eugen │ 541,14│
│ │Lovinescu (fosta Emile Zolla) nr. 2A, ap. 1, garaj, │ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 36.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, Sos. │ 7.056,00│
│ │Kiseleff nr.10, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 37.│Etajul 5 al imobilului situat în Bucureşti, │ 260,00│
│ │Bd. Gheorghe Magheru nr. 6-8, sector 1, cu terenul │ │
│ │aferent (cota indivizã) │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 38.│Cota indivizã de 28,14% din imobilul situat în │ 1156,00│
│ │Bucureşti, Calea Victoriei nr. 91-93, sector 1, cu │ │
│ │terenul aferent │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 39.│Cota indivizã de 57,3% din imobilul situat în Bucureşti, │ 1153,00│
│ │Calea Victoriei nr. 118, sector 1, cu terenul aferent │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 40.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. J.L.Calderon │ │
│ │nr.16, sector 2 │ 1.099,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 41.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. Negustori │ │
│ │nr. 1B, sector 2 │ 1.049,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 42.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. Negustori │ │
│ │nr. 3, sector 2 │ 784,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 43.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 8.806,95│
│ │Bd. Mircea Eliade nr. 3, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 44.│Monumentul Eroilor din Parcul Carol, Bucureşti, sector 4 │ - │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 45.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, │ 26.782,36│
│ │Bd. Mircea Eliade nr. 113, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 46.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. Academiei │ 7.730,00│
│ │nr. 32-34, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 47.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, Bd. Aviatorilor │ │
│ │nr. 86, sector 1 │ 3.282,45│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 48.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 509,65│
│ │Bd. Aviatorilor nr.92, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 49.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. Gogol │ │
│ │nr. 2, sector 1 │ 2.157,62│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 50.│Imobil cu garaj şi terenul aferent din Bucureşti, │ │
│ │str. Gogol nr. 3, sector 1 │ 1.436,35│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 51.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 405,07│
│ │str. Heleşteului nr. 22, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 52.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, │ │
│ │Bd. Mircea Eliade nr. 12, sector 1 │ 3.668,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 53.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 400,21│
│ │str. dr. Eugen Iosif nr. 20, sector 5 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 54.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 291,78│
│ │str. Alex. Puskin nr.5, p, ap. 1, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 55.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. Tolstoi │ 1.463,80│
│ │nr. 27, ap.1 şi ap.2, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 56.│Imobil şi garaj din Bucureşti, str. Ionescu Gion │ │
│ │nr. 13, sector 1 │ 235,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 57.│Imobil Corp A cu terenul aferent, situat în Bucureşti, │ 983,00│
│ │strada Batistei nr. 24A, sector 2 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 58.│Imobil cu terenul aferent, situat în Bucureşti, │ 7.776,00│
│ │P-ta Victoriei nr. 1, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 59.│Imobil cu terenul aferent, situat în Bucureşti, │ 4.825,00│
│ │Bd. Iancu de Hunedoara nr. 3-5, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 60.│Imobil, situat în Bucureşti, str. G.Clemanceau │ │
│ │nr. 7, sector 1 │ 294,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 61.│Imobil, situat în Bucureşti, str. G.Clemanceau │ │
│ │nr. 9A, sector 1 │ 302,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 62.│Imobil, P+1, str. D. P. Kiseleff nr. 47, sector 1, │ │
│ │Bucureşti │ 1.402,00│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL TRIUMF BUCUREŞTI │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 63.│Palat Primaverii nr. 50 cu clãdiri anexe (Club şi │ 23.261,60│
│ │spalatorie, cabine poarta şi garaj, depozit) şi terenul │ │
│ │aferent din Bucureşti, Bd. Primaverii nr. 50, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 64.│Palat Primaverii - LAC 1 cu anexe şi terenul aferent │ 42.946,00│
│ │din Bucureşti, Bd. Mircea Eliade nr. 5-13, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 65.│Imobile - Casele de oaspeti - LAC 2 şi LAC 3 cu garaje, │ 68.985,00│
│ │magazie patinoar, teren tenis şi vestiar, cu terenul │ │
│ │aferent din Bucureşti, str. Turgheniev nr. 24, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 66.│Imobil - Casa de oaspeti - compus din 2 corpuri de clãdire │ 21.119,00│
│ │şi anexa, cu terenul aferent din Bucureşti, │ │
│ │Aleea. Modrogan nr. 1, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 67.│Imobil - Casa de oaspeti - cu terenul aferent din │ 1.406,94│
│ │Bucureşti, str. Turgheniev nr. 18, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 68.│Imobil Vila nr. 1A cu terenul aferent din comuna Snagov, │ 25.364,20│
│ │jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 69.│Imobil Vila nr. 1B cu terenul aferent din comuna Snagov, │ │
│ │jud. Ilfov │ 12.271,90│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 70.│Imobil Vila nr. 9 cu terenul aferent din comuna Snagov, │ │
│ │jud. Ilfov │ 14.625,70│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 71.│Imobil Vila nr. 10 cu anexe: CASA TARANEASCA, sere, bar, │ 37.958,10│
│ │debarcader, hangar, alte anexe şi terenul aferent din │ │
│ │comuna Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 72.│Imobil Vila nr. 11 cu 4 construcţii anexe, garaje şi │ 27.412,60│
│ │terenul aferent din comuna Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 73.│Vila DANTE, str. Dante Aligheri nr. 11, suprafata │ 8.404,70│
│ │construitã 1.387,70 mp., sector 1 , Bucureşti │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 74.│Vila Pangrati, str. Ermil Pangrati nr. 20, sector 1 │ 1.180,13│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 75.│Vila Pictor G.D. Mirea nr. 4, sector 1 │ 786,10│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 76.│Imobil,garaj cu teren aferent situat în Bucureşti, │ 375,08│
│ │str. Margareta Sterian nr. 7, sector 2 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 77.│Imobil Palat Elisabeta -clãdire şi construcţii speciale cu │ 12.977,00│
│ │terenul aferent din Sos. Kiseleff nr. 26, │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA DE TRANSPORT "BUCURESTII NOI" │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 78.│Imobil Garaj cu terenul aferent din Bucureşti, str. Paris │ │
│ │nr.11, sector 1 │ 5.150,00│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA "SALA PALATULUI" │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 79.│Sala Palatului din Bucureşti, str. Ion Campineanu, │ │
│ │nr. 28, sector 1 │ 8.955,00│
└────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



ANEXA 4
LISTA

cuprinzând bunurile imobile din domeniul privat
al statului, aflate în administrarea Regiei Autonome
"Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"


┌────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┐
│Nr. │ │ TEREN │ TEMEI │
│crt │ DENUMIREA IMOBILULUI ŞI ADRESA │ - mp.- │ LEGAL │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 1. │ 2. │ 3. │ 4. │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ │
│ SUCURSALA AGROSILVICA ŞI DE AGREMENT SCROVISTEA │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 1.│Complex Pacea şi terenul aferent din comuna Ciolpani, │158.030,00│ H.G. │
│ │sat Izvorani, jud. Ilfov, compus din: hotel; │ │ nr. │
│ │restaurant; anexa poarta; casute lemn; spalatorie; │ │ 445/95│
│ │depozit produse agricole. │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 2.│Vila POD - investiţie neterminatã cu terenul şi │ 12.904,00│ -"- │
│ │plantaţiile aferente din comuna Snagov, jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 3.│Debarcaderul cu garajul de şalupe, ateliere şi anexe │ 5.510,00│ -"- │
│ │gospodãreşti din Complexul Palat, comuna Snagov, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 4.│Legatura rutiera între palat şi Vila POD, comuna │ - │ -"- │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 5.│Vila nr.88 şi teren aferent, com. Ciolpani, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ 9.106,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 6.│Cheu andocare (investiţie în conservare) şi teren │ 10.145,00│ -"- │
│ │aferent din sat. Silistea Snagovului, com. Gruiu, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 7.│Teren Complex Pacea, comuna Ciolpani, jud. Ilfov │ 47.400,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 8.│Vila "STEAUA" cu terenul aferent │ 10.161,00│ -"- │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ │
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL SINAIA │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 9.│Vilele "Timis 8" şi "Timis 14" cu anexele, cantonul │141.352,20│ H.G. │
│ │şi terenul aferent, inclusiv livada, din Timisul de │ │ nr. │
│ │Jos nr. 26, jud. Braşov │ │ 567/93│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 10.│Vila "Redeventa" cu terenul aferent din Predeal, │ 876,00│ H.G. │
│ │str. Libertãţii nr. 55, jud. Braşov │ │ nr. │
│ │ │ │ 639/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 11.│Vila "Boicescu" cu terenul aferent din Predeal, │ 717,00│ -"- │
│ │str. B.P. Hasdeu nr. 215 jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 12.│Teren aferent Vila "Albina" din Predeal, str. Closca │ 704,00│ -"- │
│ │nr.8, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 13.│Vila "Ghiocelul" cu terenul aferent din Predeal, │ 1.131,00│ -"- │
│ │str. V. Alecsandri nr. 38, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 14.│Vila "Victoria" - investiţie în curs - şi terenul │ 889,45│ -"- │
│ │aferent din Predeal, str. Libertãţii nr. 55, │ │ │
│ │jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 15.│Vila "Melinte" cu terenul aferent din Predeal, │ 833,00│ H.G.│
│ │str. N. Balcescu nr. 45, jud. Braşov │ │ nr. │
│ │ │ │ 639/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 16.│Vila "Sandoza" cu terenul aferent din Predeal, │ 1.328,00│ -"- │
│ │str. Cerna nr. 7, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 17.│Vila "Nasta" cu terenul aferent din Predeal, str. Titu│ 573,00│ -"- │
│ │Maiorescu nr. 4, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 18.│Vila "Porumbelul" cu terenul aferent din Predeal, │ 635,00│ H.G. │
│ │str. Closca nr. 9, jud. Braşov │ │ nr. │
│ │ │ │639/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 19.│Vila "Randunica" ap. 2, cu cota de 1/2 din terenul │ 1.727,00│ H.G. │
│ │aferent din Predeal, str. N. Balcescu nr. 32, │ │ nr. │
│ │jud. Braşov │ │639/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 20.│Vila "Crinul" cu terenul aferent din Predeal, │ 462,00│ -"- │
│ │str. B.P. Hasdeu nr. 19, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 21.│Vila "Ghica" cu terenul aferent din Predeal, str. │ 550,00│ H.G. │
│ │Libertãţii nr. 154, jud. Braşov │ │ nr. │
│ │ │ │ 639/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 22.│Vila "Vanatorul" cu terenul aferent din Predeal, str. │ 1.313,00│ -"- │
│ │N. Balcescu nr. 39, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 23.│Vila "Crivatul" cu terenul aferent din Predeal, │ 1.107,00│ -"- │
│ │str. Libertãţii nr. 69, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 24.│Vila "Viforul" cu terenul aferent din Predeal, │ 1.028,00│ -"- │
│ │str. Ghioceilor nr. 1, jud.Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 25.│Hotelul şi restaurantul "Robinson" cu terenul │ 6.922,00│ -"- │
│ │aferent din Predeal, str. Muncii nr. 10, jud. Braşov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 26.│Grup gospodãresc Pietrosul, str. Postavarului nr. 10, │ 2792,06│ H.G. │
│ │Predeal, jud Braşov │ │639/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 27.│Complexul balnear "Bradul" compus din: │ 22.832,25│ -"- │
│ │hotel, restaurant şi baza de tratament cu terenul şi │ │ │
│ │anexele aferente, din Covasna, str. Valea Zanelor │ │ │
│ │nr. 10, jud. Covasna │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 28.│Complex Parc din Tg. Mures, str. Primãriei nr. 2, │ 2.841,21│ H.G. │
│ │jud. Mures, compus din: hotel, restaurant şi terenul │ │ nr. │
│ │aferent │ │64/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 29.│Vila Predeal cu terenul aferent, din Predeal str. │ 240,00│ H.G. │
│ │M. Saulescu nr. 71, jud. Braşov │ │ nr. │
│ │ │ │1224/01│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 30.│Minihotel Covasna cu terenul aferent concesionat, din │ 200,00│ -"- │
│ │Covasna, str. Gh. Doja nr. 1A, jud. Covasna │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 31.│Sediu BA Covasna cu terenul aferent concesionat şi cu │ 282,67│ -"- │
│ │centrala termica din Covasna. str. Gh. Doja nr. 2A, │ │ │
│ │jud. Covasna │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 32.│Teren, situat în Poiana Braşov, jud. Braşov │ 42.975,64│ O.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │ 61/00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 33.│Teren fosta Vila "Narcisa" din Predeal, jud. Braşov │ 1.296,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 34.│Teren de la Vila nr. 2 "Bucegi" cu anexe şi din │ 194,27│ H.G. │
│ │Cumpatul-Sinaia, str. Cumpatul nr. 30, jud. Prahova │ │ nr. │
│ │ │ │ 64/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 35.│Vila nr. 7 "Club" (recepţie + cabinet medical + bufet+│ 1.598,34│ -"- │
│ │staţii radio) cu terenul aferent din Cumpatul-Sinaia, │ │ │
│ │str. Cumpatul nr. 22, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 36.│Vila nr. 18 -locuinţe personal şi Vila nr. 8 "Zambila"│ 3.868,79│ -"- │
│ │cu anexe: ateliere, depozit alimente, carmangerie, │ │ │
│ │garaj şi terenul aferent din Cumpatul-Sinaia, │ │ │
│ │str. Cumpatul nr. 18, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 37.│Vila nr. 21 "Garofita" cu terenul aferent din │ 1.811,83│ H.G. │
│ │Cumpatul-Sinaia, str. Alunis nr. 26, jud. Prahova │ │ nr. │
│ │ │ │ 64/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 38.│Vila nr. 19 "Alunis" cu terenul aferent din │ 1.121,92│ -"- │
│ │Cumpatul-Sinaia, str. Alunis nr. 7, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 39.│Vila "Victoria" + împrejmuire, cu terenul aferent │ 1.407,14│ -"- │
│ │din Furnica-Sinaia, str. Victoria nr. 2, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 40.│Vilele "Zambila", "Panseluta" şi anexa "Crinul" cu │ 2.933,81│ -"- │
│ │terenul aferent din Furnica-Sinaia, str. Furnica │ │ │
│ │nr. 51-53, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 41.│Popicarie Furnica (disco-bar) cu terenul aferent din │ 1.149,88│ -"- │
│ │Furnica-Sinaia, str. Furnica nr. 50, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 42.│Cabana "Furnica" cu terenul aferent din │ 1.602,15│ -"- │
│ │Furnica-Sinaia, str. Furnica nr. 50, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 43.│Teren-parc (Vila Bujorul) din Cumpatul-Sinaia, │ 319,38│ -"- │
│ │str. Alunis, jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 44.│Teren (Vila Craita) din Cumpatul-Sinaia, str. Alunis, │ 772,49│ -"- │
│ │jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 45.│Teren (Vila Lamaita) din Cumpatul-Sinaia, str. Alunis,│ 39,33│ -"- │
│ │jud. Prahova │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 46.│Terasa "Cumpatu" din Cumpatu-Sinaia, str. Cumpatu │ - │ H.G. │
│ │nr. 24-26, jud. Prahova │ │ nr. │
│ │ │ │ 64/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 47.│Teren de la Restaurantul Vanatorul-Cumpatu, Sinaia │ 491,13│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ │ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL OLANESTI │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 48.│Complex motel "Banatul" - Corpurile A şi B şi │ 49.588,00│ H.G. │
│ │restaurant - cu terenul aferent din Timişoara, str. │ │ nr. │
│ │Dorobantilor nr. 94, jud. Timis │ │ 639/95│
│ │ │ │ repu- │
│ │ │ │ blicat│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 49.│Vila "Belvedere" - Corpurile A şi B - cu anexele şi │ 3.273,20│ -"- │
│ │terenul aferent din Baile Herculane, str. Nicolae │ │ │
│ │Stoica de Hateg nr. 7, jud. Caras Severin │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 50.│Complexul "Rojistea" cu anexele (canton silvic şi │144.589,52│ -"- │
│ │casa incubatie) şi terenul aferent din Bratovoiesti, │ │ │
│ │jud. Dolj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 51.│Complex Cindrelul cu teren aferent din Paltinis, │ │ │
│ │jud. Sibiu │ 1.211,00│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 52.│Spaţiu comercial amenajat (8 camere) la parter bloc │ - │ H.G. │
│ │locuinţe, str. Iulius Cezar, nr. 3, p+1, Drobeta │ │ nr. │
│ │Tr. Severin │ │1224/01│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 53.│Investiţii în curs, finisaje cea. 35%, clãdire │ 1.514,00│ -"- │
│ │2S+P+M+5, Calea Dumbravii nr. 17, jud. Sibiu, │ │ │
│ │teren concesionat din care: 765mp concesionat exclusiv│ │ │
│ │şi 749 mp concesiune indivizã. │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 54.│Parter preluat din clãdire S+p+1, str. N. Balcescu │ 34,20│ -"- │
│ │nr. 4, Orastie, jud. Hunedoara │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 55.│Teren, str, G-ral Praporgescu nr. 17, Rm. Valcea, │ 1.186,03│ -"- │
│ │jud. Valcea │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 56.│Hotel Bradet, com. Bradulet, jud. Arges, Centrul de │ 1.528,00│ O.G. │
│ │perfecţionare-complex hotelier-investiţie în curs de │ │ nr. │
│ │definitivare │ │ 61/00 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 57.│Teren Dr. Turnu Severin, str. Republicii nr. 79, │ 211,00│ H.G. │
│ │jud. Mehedinti │ │ nr. │
│ │ │ │ 945/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 58.│Anexe (boxe) din Complexul Palat Olanesti, localitatea│ - │ │
│ │Olanesti, jud. Valcea │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 59.│Centrala termica-sera din Complexul Palat Olanesti, │ - │ │
│ │localitatea Olanesti, jud. Valcea │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 60.│Grajd bovine din Complexul Palat Olanesti, localitatea│ - │ │
│ │ Olanesti, jud. Valcea │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ │ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL NEPTUN │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 61.│Pepiniera din Eforie Nord Jud. Constanta │ 8.710,04│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │639/95 │
│ │ │ │ repu- │
│ │ │ │blicat │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 62.│Complex restaurant "Dunarea" împreunã cu Hotel şi │ 21.796,08│ H.G. │
│ │bar "Dacia" şi terenul aferent construcţiilor, │ │ nr. │
│ │inel. Teren tenis de camp din Neptun-Olimp, jud. │ │567/93,│
│ │Constanta │ │ repu- │
│ │ │ │blicata│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 63.│Vila "Marul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, │ 4.163,40│ -"- │
│ │ jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 64.│Vila nr. 1 cu 8 apartamente şi terenul aferent din │ 1.469,54│ -"- │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 65.│Vila nr. 4 cu 8 apartamente şi terenul aferent din │ 2.177,02│ H.G. │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta │ │ nr. │
│ │ │ │ 596/96│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 66.│Vila nr. 5 cu 8 apartamente şi terenul aferent din │ 2.729,40│ -"- │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 67.│Sere şi rasadnita cu terenul aferent din Neptun-Olimp,│ 4.384,69│ H.G. │
│ │ jud. Constanta │ │ nr. │
│ │ │ │567/93,│
│ │ │ │ repu- │
│ │ │ │blicata│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 68.│Vila "Ciresul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp│ 4.840,85│ -"- │
│ │jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 69.│Grup gospodãresc din zona II cu Cãmin cazare, │ │ │
│ │Spalatorie şi braseria "Turist", cu terenul aferent, │ │ │
│ │din Neptun-Olimp, jud. Constanta │ 9.363,33│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 70.│Punct termic (Bazar Neptun) cu terenul aferent din │ │ -"- │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta │ 609,76│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 71.│Vila "Parul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, │ 4.815,09│ -"- │
│ │jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 72.│Vila "Nucul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, │ 5.413,74│ -"- │
│ │jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 73.│Vila "Violeta" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, │ 3.946,65│ -"- │
│ │jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 74.│Vila "Bujorul" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, │ 7.313,04│ -"- │
│ │jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 75.│Vilele "Crinul" şi "Salcia" cu terenul aferent din │ 3.562,47│ -"- │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 76.│Vila "Bradul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp,│ 4.981,39│ -"- │
│ │jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 77.│Hotel şi restaurant "Arad" cu terenul aferent din │ 7.594,57│ H.G. │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta. │ │ nr. │
│ │ │ │596/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 78.│Teren de tenis şi teren minigolf din Neptun-Olimp │ 15.212,17│ -"- │
│ │(Hotel Arad), jud. Constanta │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 79.│Vila Egreta, Mamaia, jud. Constanta │ 354,00│ O.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │61/00 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 80.│Vila Cerna, Mamaia Jud. Constanta │ 354,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 81.│Restaurant Ambasador cu terenul aferent din │ 8.299,64│ H.G. │
│ │Neptun-Olimp, jud. Constanta │ │ nr. │
│ │ │ │596/96 │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL │
│ "VICTORIA" CLUJ-NAPOCA │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 82.│Imobil - sediul administrativ - cu terenul aferent │ 1.098,00│ H.G. │
│ │din Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 16, jud. Cluj │ │ nr. │
│ │ │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 83.│Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, │ 1.350,00│ -"- │
│ │str. Pavlov nr. 21, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 84.│Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca. │ 597,60│ H.G. │
│ │str. Pavlov nr. 23, jud. Cluj │ │ nr. │
│ │ │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 85.│Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, │ 1.422,00│ -"- │
│ │str. Pavlov nr. 25, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 86.│Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, │ 1.965,30│ -"- │
│ │str. Pavlov nr. 27, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 87.│Complex hotel-restaurant "Victoria" cu terenul aferent│ 2.470,00│ -"- │
│ │din Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie nr. 54-56, │ │ │
│ │jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 88.│Service auto "Victoria", cu terenul aferent, │ │ │
│ │compus din: │ 4.137,00│ H.G. │
│ │O.. clãdire garaj şi atelier auto │ │ nr. │
│ │O.. clãdire birouri │ │445/95 │
│ │str. Dorobantilor nr. 18-20, Cluj-Napoca, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 89.│Secţia de exploatare turba, cu terenul aferent, │ │ │
│ │compusa din: │ │ -"- │
│ │O.. incinta: clãdire birouri şi grup social, soproane│ 7.167,60│ │
│ │ prelucrare turba; │ │ │
│ │b) sopron prelucrare turba intern │ 2.625,58│ │
│ │ din localitatea Calatele, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 90.│Teren agricol - tarlaua Ploton, com. Apahida, │ │ │
│ │jud. Cluj │210.000,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 91.│Complex agroindustrial "Apahida" din comuna Apahida, │ 50.501,00│ H.G. │
│ │str. Libertãţii nr. 1, jud. Cluj, cu terenul aferent, │ │ nr. │
│ │compus din: │ │445/95 │
│ │- Pensiune agroturistica │ │ │
│ │- grup social │ │ │
│ │- atelier preparate carne │ │ │
│ │- atelier pentru lactate │ │ │
│ │- bloc cu 12 apartamente │ │ │
│ │- grajd taurine nr. 1 │ │ │
│ │- grajd taurine nr. 2 │ │ │
│ │- grajd taurine nr. 3 │ │ │
│ │- grajd taurine nr. 4 │ │ │
│ │- hala creştere pui │ │ │
│ │- grajd comun │ │ │
│ │- grajd pentru porcine la ingrasat │ │ │
│ │- grajd maternitate scroafe + tineret │ │ │
│ │- tabara vara pentru porcine │ │ │
│ │- magazie cereale │ │ │
│ │- bucatarie furaje │ │ │
│ │- filtru sanitar │ │ │
│ │- magazie cereale 1000 t │ │ │
│ │- centrala termica │ │ │
│ │- fanar │ │ │
│ │- patule pentru porumb │ │ │
│ │- siloz suprafata 2000 mp │ │ │
│ │- patule pentru porumb circulare │ │ │
│ │- remize maşini + tractoare │ │ │
│ │- atelier mecanic │ │ │
│ │- sopron îngrãşãminte chimice │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 92.│Ferma ovine Budustau, cu teren aferent, compusa din: │ 11.888,00│-"- │
│ │- locuinta personal │ │ │
│ │- saivan ovine │ │ │
│ │- fanar │ │ │
│ │- siloz 2 celule, din localitatea Budustau, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 93.│Teren agricol în tarlaua Budustau, com. Apahida │200.000,00│ H.G. │
│ │jud. Cluj │ │ nr. │
│ │ │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 94.│Sector agroindustrial Huedin, cu terenul aferent, │ │ │
│ │compus din: │ 19.845,92│ -"- │
│ │a) incinta: grup social, saivan de oi, grajd animale, │ │ │
│ │ distileri, fanar, siloz fructe; │ │ │
│ │b) casa oaspeti; │ 245,98│ │
│ │c) amenajare pomicola în suprafata de 952.208,10 mp. │ │ │
│ │ Din care 590.200 mp la acţionari; │952.208,10│ │
│ │ din localitatea Huedin, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 95.│Sector piscicol Campenesti compus din: │ │ H.G. │
│ │a) incinta; │ 2.389,00│ nr. │
│ │ │ │445/95 │
│ │b) amenajare piscicolã, în suprafata de 1.257.611 mp, │1257611,00│ │
│ │ din care 331.200 mp la persoane fizice - acţionari │ │ │
│ │ din localitatea Campenesti, jud. Cluj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 96.│Str. Pata nr. 24, ap. 25, sc. 3 - parter (3 cam.) │ 32,38│ H.G. │
│ │Cluj, jud. Cluj │ │ nr. │
│ │ │ │1224/01│
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL SUCEAVA │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 97.│Hotelul şi restaurantul "Suceava" cu construcţiile │ 5.021,00│ H.G. │
│ │anexe şi terenul aferent din Municipiul Suceava, din │ │ nr. │
│ │ str. Vasile Bumbac nr. 4-8, jud. Suceava │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 98.│Ferma Bradet nr. 1 formatã din clãdire birouri şi │ 97.992,00│ -"- │
│ │magazii, hala de preparare, beci fructe şi legume, │ │ │
│ │cu terenul aferent din Suceava, str. Parcului │ │ │
│ │nr. 1, jud. Suceava │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│ 99.│Casa de oaspeti "Sucevita" formatã din 2 corpuri de │ 404,00│ -"- │
│ │clãdire (casa taraneasca nr. 1 şi nr. 2) cu anexa │ │ │
│ │gospodareasca şi terenul aferent din com. Sucevita, │ │ │
│ │jud. Suceava │ │ │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA ŞI ÎNTREŢINEREA │
│ FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│100.│Bd. N. Balcescu nr. 21, sector 1 │ 1.195,00│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │567/ │
│ │ │ │ 1993 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│101.│Str. Mendeleev nr. 36-38, sector 1 │ 1.210,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│102.│Bd. Elisabeta parţial nr. 1-9 │ 1349,00│ -"- │
│ │(fost Republicii nr. 10-12), sector 1 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│103.│Str. Matei Millo nr. 7, sector 1 │ 517,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│104.│Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 28-30, sector 1 │ 1.815,62│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│105.│Piata Amzei nr. 6, sector 1 │ 454,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│106.│Bd. Dacia nr. 59, sector 1 (fost nr. 13) │ 414,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│107.│Calea Victoriei nr. 216, sector 1 │ 1.050,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│108.│Str. Constantin Mille nr. 17, sector 1 │ 738,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│109.│Str. Luigi Cazavillan nr. 19, sector 1 │ 738,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│110.│Str. Luigi Cazavillan nr. 16, corp A+B, sector 1 │ 944,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│111.│Str. Transilvaniei nr. 2, sector 1 │ 582,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│112.│Calea Dorobantilor nr. 129, sector 1 │ 902,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│113.│Str. Licurg nr. 2 (garaj), sector 2 │ 280,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│114.│Splaiul Independentei nr. 202 A, sector 6 │ 9.609,00│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │ 567/ │
│ │ │ │ 1993 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│115.│Str. Banu Manta nr. 25, sector 1 │ 523,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│116.│Str. Brezoianu Ion nr. 35, sector 1 │ 150,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│117.│Str. Atena nr. 11, sector 1 │ 820,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│118.│Str. G. Clemenceau nr. 5, sector 1 │ 532,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│119.│Str. G. Clemenceau nr. 9 B, sector 1 │ 86,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│120.│Str. Matei Millo nr. 13, sector 5 │ 1.361,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│121.│Piata Walter Maracineanu nr. 1-3, sector 1 │ 4.177,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│122.│Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 7, sector 1 parţial │ 2190,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│123.│Bd. Nicolae Balcescu nr. 22, sector 1 - parţial │ 409.59│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│124.│Bd. Regina Elisabeta nr. 3 (fost Republicii nr. 16), │ │ │
│ │sector 3 │ 1031,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│125.│Bd. Carol I nr. 12 (fost Republicii nr. 32), sector 3 │ 1.734,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│126.│Str. Lipscani nr. 19, sector 3 │ 1804,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│127.│Piata Rosetti nr. 4, sector 2 │ 603,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│128.│Str. Campineanu nr. 3-5, sector 1 │ 1.750,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│129.│Str. Academiei nr. 39-41 (garaj), sector 1 │ 130,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│130.│Str. Constantin Mille nr. 12, sector 1 │ 591,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│131.│Bd. Nicolae Balcescu nr. 17-19, sector 1 │ 1.414,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│132.│Str. C. Sandu Aldea nr.14A, et.1, ap. 2, sector 1 │ 65,00│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│133.│Str. C. Sandu Aldea nr. 67 şi garaj, sector 1 │ 485,38│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│134.│Str. C. Sandu Aldea nr. 69, parter, ap. 1, sector 1 │ 200,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│135.│Str. Armindenului nr. 3, Corp A şi Corp B (garaj), │ │ │
│ │sector 1 │ 524,26│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│136.│Str. Arcului nr. 14, et. 2, ap. 10, sector 2 │ 31,38│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│137.│Str. Tudor Arghezi nr. 32, et. 2, ap. 14, sector 2 │ 13,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│138.│Str. Atena nr. 7, et. 3, ap. 5, sector 1 │ 48,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│139.│Bd. Aviatorilor nr. 35, et. ap. 3, sector 1, garaj │ 84,25│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│140.│Bd. Aviatorilor nr. 98, et. 1, ap. 2, sector 1 │ 351,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│141.│Bd. Aviatorilor nr. 100, parter, ap. 1, sector 1 │ 971,78│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│142.│Bd. Aviatorilor nr. 100, et. 1, ap. 2, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│143.│Str. Amiral C. Balescu nr. 19, parter, ap. 1 şi garaj,│ │ │
│ │sector 1 │ 1290,13│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│144.│Str. Braziliei nr. 1-3, sc. B, et. 2, ap. 20, sector 1│ 7,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│145.│Str. Bruxelles nr. 3, Corp A, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 69,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│146.│Str. Bitolia nr. 10, et. 1, ap. 2, sector 1 │ 95,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│147.│Str. Bitolia nr. 19, et. 2, ap. 3, sector 1 │ 38,25│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│148.│Str. Bitolia nr. 30, et. 1, ap. 2 şi camera de servici│, │ │
│ │sector 1 │ 39,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│149.│Str. Bitolia nr. 38, parter, ap. 1 sector 1 │ 162,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│150.│Str. Bitolia nr. 51, parter, ap. 1, sector 1 │ 65,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│151.│Str. Brezoianu Ion nr. 29B, et. 2, ap. 25, sector 1 │ 4,81│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│152.│Str. Brezoianu nr. 10, et. 4, ap. 8, sector 1 │ 12,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│153.│Str. Poenaru Bordea nr. 6, et. 6, ap. 20, sector 4 │ 5,41│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│154.│Str. Radu Boiangiu nr. 15-17, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 9,67│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│155.│Str. Victor Babes nr. 3, et. 1, ap. 2, sector 5 │ 129,09│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│156.│Str. Cãderea Bastiliei nr. 7, et. 2, ap. 9, sector 1 │ 15,83│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│157.│Bd. N. Balcescu nr. 5, sc. B, et. 7, ap. 50, sector 1 │ 8,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│158.│Bd. N. Balcescu nr. 9, sc. B, et. 2, ap. 16, sector 1 │ 9,30│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│159.│Str. Crangului nr. 1, etaj 1, ap. 2 şi garaj, sector 1│ 222,66│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│160.│Str. Crangului nr. 6, Corp B şi garaj, sector 1 │ 232,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│161.│Str. Crangului nr. 11A, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 530,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│162.│Str. Crangului nr. 11A, et. 1, ap. 2, sector 1 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│163.│Str. Crangului nr. 14, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 117,82│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│164.│Str. Crangului nr. 17 şi garaj, sector 1 │ 301,18│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│165.│Str. Clucerului nr. 62-66, sc. C, parter, ap. 14, │ │ │
│ │sector 1 │ 7,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│166.│Str. Ion Cantacuzino nr. 4, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 554,80│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│167.│Str. J.L. Calderon nr. 59, et. 2, ap. 10, sector 2 │ 19,31│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│168.│Str. Drobeta nr. 1 9A, et. 1, ap. 3, sector 2 │ 3,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│169.│Str. George Enescu nr. 7, et. 2, ap. 13, sector 1 │ 6,32│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│170.│Str. George Enescu nr. 9, et. 2, ap. 20, sector 1 │ 8,37│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│171.│Str. Frumoasa nr. 36, parter, ap. 1, sector 1 │ 236,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│172.│Str. Finlanda nr. 6, parter, ap. 1 şi garaj, sector 1 │ 127,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│173.│Str. Heleşteului nr. 5, et. 1, ap. 2, sector 1 │ 58,08│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│174.│Str. Heleşteului nr. 26 şi garaj, sector 1 │ 333,08│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│175.│Teren, str. Herastrau nr. 4 şi garaj, sector 1 │ 307,16│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│176.│Str. Herastrau nr. 37, ap. 1 şi garaj, sector 1 │ 291,00│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│177.│Str. Herastrau nr. 37, ap. 2 şi garaj, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│178.│Str. Herastrau nr. 40, sector 1 │ 244,58│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│179.│Într. Eliza Zamfirescu Leonida (fost Nic. Ionescu) │ │ │
│ │nr. 11 şi garaj, s. 1 │ 318,39│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│180.│Str. Pictor Barbu Iscovescu nr. 25 şi garaj, sector 1 │ 596,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│181.│Str. av. Teodor Iliescu nr. 44, parter, ap. 1 şi garaj│ │ │
│ │sector 1 │ 189,10│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│182.│Str. av. Teodor Iliescu nr.72, parter, ap. 1, sector 1│ 113,73│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│183.│Sos. Kiseleff nr. 20, et. 1, ap. 4, sector 1 │ 4086,91│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│184.│Sos. Kiseleff nr. 20, et. 2, ap. 5, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│185.│Sos. Kiseleff nr. 22, parter, ap. 1, sector 1 │ 6582,95│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│186.│Sos. Kiseleff nr. 22, et. 2, ap. 6, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│187.│Sos. Kiseleff nr. 24, parter, ap. 1, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│188.│Sos. Kiseleff nr. 24, parter, ap. 2, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│189.│Sos. Kiseleff nr. 24, et. 1, ap. 3, sector 1 │ 314,54│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│190.│Sos. Kiseleff nr. 24, et. 1, ap. 4, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│191.│Sos. Kiseleff nr. 24, Corp A5 ap. 1, sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│192.│Sos. Kiseleff nr. 24, Corp B, ap. 2, s. 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│193.│Str. C-ţin Rãdulescu Motru nr. 16, sc. C, bl. 21, │ │ │
│ │et. 2, ap. 92, s. 4 │ 10,75│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│194.│Bd. Regina Elisabeta nr. 25; et. 6, ap. 30, sector 1 │ 92,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│195.│Str. Luterana nr. 5, sc. D, et. 2, ap. 42, sector 1 │ 4,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│196.│Str. lt Gh. Manu nr. 12, et. 1, ap. 4, sector 1 │ 8,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│197.│Str. Londra nr. 4, et. 2, ap. 8, sector 1 │ 31,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│198.│Str. Dr. Lister nr. 63, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 5 │ 434,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│199.│Str. Dr. Lister nr. 63, et. 1, ap. 2, sector 5 │ │ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│200.│Str. Dionisie Lupu nr. 74, et. 3, ap. 18 şi garaj, │ │ │
│ │ sector 1 │ 8,42│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│201.│Str. Dionisie Lupu nr. 74, et. 5, ap. 28, sector 1 │ │ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│202.│Str. Maxim Gorki nr. 24, parter, ap. 1, sector 1 │ 129,90│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│203.│Str. dr. Gr. Mora nr. 13, parter, ap. 1 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 238,58│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│204.│Str. Spataru N. Milescu nr. 65 şi garaj, sector 2 │ 193,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│205.│Bd. Marasti nr. 49, parter, ap. 1 şi garaj, sector 1 │ 69,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│206.│Bd. Ion Mihalache (fost 1 Mai) nr. 64, bl. 41, et. 2, │ │ │
│ │ap. 8, sector 1 │ 55,68│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│207.│Str. arh. I. Mincu nr. 29 bis, et. 2, ap. 3, sector 1 │ 9,91│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│208.│Str. It. Victor Manu 73 bis, parter, ap. 1, sector 2 │ 369,39│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│209.│Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 12-14, et. 4, ap. 8, │ │ │
│ │sector 1 │ 16,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│210.│Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 24, et. 6, ap. 10, sector 1 │ 12,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│211.│Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 32-36, sc. C, et. 4, ap. 18,│ │ │
│ │sector 1 │ 1,02│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│212.│Str. Oslo nr. 8, et. 1, ap. 2 şi garaj, sector 1 │ 21,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│213.│Str. Pictor I. Negulici nr. 11, parter, ap.2 şi garaj,│ │ │
│ │sector 1 │ 1,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│214.│Str. Pictor I. Negulici nr. 20 şi garaj, sector 1 │ 341,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│215.│Str. Pictor I. Negulici nr. 32, et. 1, ap. 2 │ 353,41│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│216.│Str. Pictor I. Negulici nr. 42, et. 1, ap. 3, sector 1│ 53,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│217.│Str. It.av. Şerban Petrescu nr. 9, parter, ap. 1, │ │ │
│ │sector 1 │ 102,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│218.│Str. Pivnicierului nr. 4-6, et. 3, ap. 16, sector 1 │ 29,16│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│219.│Bd. Primaverii nr. 49, et. 1, ap. 2, sector 1 │ 42,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│220.│Str. Plantelor nr. 16, et. 1, ap. 2, sector 2 │ 51,67│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│221.│Str. Plantelor nr. 44, parter, ap. 1, sector 2 │ 140,38│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│222.│Str. cpt. Gr. Preotescu nr. 29, parter, ap. 2 şi garaj│ │ │
│ │sector 4 │ 40,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│223.│Str. Dimitrie Paciurea nr. 6, parter, ap. 2, sector 2 │ 15,65│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│224.│Str. ing. Ermil Pangratti nr. 14, et. 1, ap. 2, │ │ │
│ │sector 1 │ 70,71│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│225.│Str. ing. Ermil Pangratti nr. 21, parter, ap. 1, garaj│ │ │
│ │sector 1 │ 352,55│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│226.│Str. ing. Ermil Pangratti nr. 25, et. 1 , ap. 2, │ │ │
│ │sector 1 │ 142,18│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│227.│Str. Alex. Philipide nr. 12, et. 1, ap. 2 şi garaj │ │ │
│ │(Sf.Spiridon nr.4) sector 2 │ 18,92│ -"- │
│ │ │ 22,12│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│228.│Bd. Carol I nr. 54 B (fost Pache Protopopescu │ │ │
│ │nr. 64 B), et. 5, ap. 8, sc. 2 │ 1,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│229.│Piata Amzei nr. 15, et. 1, ap. 1, sector 1 │ 3,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│230.│Str. Washington (fosta Rozelor) nr. 13, et. 2, ap. 6, │ │ │
│ │sector 1 │ 30,81│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│231.│Str. Popa Soare nr. 14, parter, ap. 2, sector 2 │ 22,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│232.│Str. av. St. Sanatescu nr. 8, parter, ap. 1, garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 164,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│233.│Str. av. Gh. Stalpeanu nr. 11, bl. 8, et. 2, ap. 12 │ │ │
│ │şi garaj, sector 1 │ 18,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│234.│Str. Spatarului nr. 32, et. 2, ap. 6, sector 2 │ 6,82│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│235.│Str. It. av. Iuliu Tetrat nr. 14, et. 1, ap. 2, │ │ │
│ │sector 1 │ 33,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│236.│Str. It. av. Iuliu Tetrat nr. 26, parter, ap. 1 şi │ │ │
│ │garaj, sector 1 │ 290,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│237.│Str. Ivan Turgheniev nr. 2-4, parter, ap. 1, sector 1 │ 778,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼ ┼───────┤
│238.│Str. Ivan Turgheniev nr. 2-4, et. 1, ap. 2 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│239.│Str. Ivan Turgheniev nr. 6, parter, ap. 1, inel. 1/2 │ │ │
│ │din garaj, sector 1 │ 279,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│240.│Str. Muzeul Zambaccian nr. 27. parter, ap. 1, sector 1│ 185,81│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│241.│Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 45, parter, ap. 1, │ │ │
│ │sector 1 │ 255,72│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│242.│Str. Av. Mircea Zorileanu nr. 51 şi garaj, sector 1 │ 482,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│243.│Str. Sipotul Fantanilor nr. 2, et. 5, ap. 63, │ │ │
│ │sector 1 │ 8,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│244.│Str. Emanuel Porumbaru nr. 7, et. 3, ap. 3 şi garaj, │ │ │
│ │sector 1 │ 20,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│245.│Str. Emanuel Porumbaru nr. 41A, parter, ap. 1, │ │ │
│ │sector 1 │ 90,22│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/1996│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│246.│Str. C-ţin Prezan nr. 4, et. 1, ap. 2, sector 1 │ 1677,59│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│247.│Str. C-ţin Prezan nr. 4, ap. 1, et. 1, sector 1 │ 1268,88│Ord.SGG│
│ │ │ │nr.530/│
│ │ │ │ 1996 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│248.│Str. Ardeleni nr. 1, et. 1, ap. 5, Sector 2 │ 11,50│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │214/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│249.│Str. Ardeleni nr. 1, et. 5, ap. 24, sector 2 │ 11,50│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│250.│Str. Valeriu Braniste nr. 56, ap. 1a, sector 3 │ 36,56│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │ 11/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│251.│Teren Str. Baiculesti nr. 1, sector 1 │ 1.451,00│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│252.│Teren Str. Smardan nr. 5, sector 3 │ 1.092,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│253.│Teren Calea Victoriei nr. 109, sector 1 │ 1.076,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│254.│Teren Bd. Dacia nr. 30, sector 1 │ 1.017,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│255.│Teren Str. Ministerului nr. 2-4, tronson 1, │ │ │
│ │intrarea 2 │ 82,00│ -"- │
│ │şi tronson 2, sector 1 │ 480,00│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│256.│Teren Str. Ion Ghica nr. 13, sector 3 │ 1.419,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│257.│Teren Str. Doamnei nr. 2, sector 3 │ 1.492,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│258.│Teren Str. Doamnei nr. 17-19, sector 3 │ 1.284,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│259.│Teren Calea Moşilor nr. 128 │ 1.986,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│260.│Str. Trestiana nr. 11, bl. 14, sc. A, et. 4, │ - │ D.C. │
│ │ap. 19, sector 5 │ │ nr. │
│ │ │ │957/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│261.│Depozite şi ateliere cu terenul aferent din │ 2.623,00│ H.G. │
│ │str. Fabrica de Glucoza nr. 3-5, sector 2, │ │ nr. │
│ │Bucureşti │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│262.│Teren situat în str. Sofia nr. 18, sector 1, Bucureşti│ 24,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│263.│Teren, situat în str. dr. Draghiescu nr. 4, ap. 1, │ 100,00│ -"- │
│ │parter, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│264.│Teren situat în str. Progresului nr. 13, ap. 7, │ 14,50│ -"- │
│ │etaj 3, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│265.│Teren situat în Bd. Pache Protopopescu nr. 1, etaj 2, │ 20,25│ -"- │
│ │ap. 6, sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│266.│Teren situat în str. dr. Lister nr. 58, parter, │ 12,00│ -"- │
│ │ap. 1, sector 5, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│267.│Teren situat în str. Iulius Tetrat nr. 31, parter, │ 46,60│ -"- │
│ │ap. 1 sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│268.│Teren situat în str. Obedenaru nr. 19, etaj 2, │ 100,00│ -"- │
│ │ap. 3, sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│269.│Teren situat în str. Braziliei nr. 7, etaj 1, ap.2, │ 50,00│ -"- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│270.│Teren situat în str. Spiru Haret nr. 13, parter, │ 13,00│ -"- │
│ │ap. 3, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│271.│Teren situat în str. Fluierului nr. 17D, parter, │ 57,00│ -"- │
│ │ap.1, sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│272.│Teren situat în str. dr. N. Manolescu nr. 5-7, parter,│ 130,00│ -"- │
│ │ap. 2 sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│273.│Teren situat în str. Amiral Balescu nr. 29, et. 1, │ │ │
│ │ap. 3. sector 1, Bucureşti │ 20,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│274.│Teren situat în str. Costache Negri nr. 10 bis, │ 30,00│ -"- │
│ │parter, ap. 2, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│275.│Teren situat în str. Sandu Aldea nr. 19, et. 1, │ 120,00│ -"- │
│ │ap. 3, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│276.│Aleea Alexandru nr. 12, Sector 1 │ 627,40│ H.G. │
│ │ │ │ 214/01│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│277.│Cota indivizã teren situat în str. Andrei Muresan │ 38,00│ H.G. │
│ │nr. 29, et. 1, ap. 2, sector 1 , Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│278.│Teren curte situat în str. Moliere nr. 3-5, parter, │ 336,00│ -"- │
│ │ap. 1, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│279.│Teren curte situat în str. Moliere nr. 3-5, ap. 2, │ 168,00│ -"- │
│ │et. 1, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│280.│Teren curte situat în str. Moliere nr. 3-5, ap. 3, │ 296,00│ -"- │
│ │et. 2, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│281.│Str. Iancu de Hunedoara nr. 66, et. 7, ap. 54, │ 10,86│ -"- │
│ │sector 1 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│282.│Str. Iancu de Hunedoara nr. 66, et. 7, ap. 56, │ │ │
│ │sector 1 │ 13,78│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│283.│Str. Iancu de Hunedoara nr. 66, et. 8, ap. 57, │ │ │
│ │sector 1 │ 10.86│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│284.│Str. Iancu de Hunedoara nr. 66, et. 9, ap. 59, │ │ │
│ │sector 1 │ 13,78│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│285.│Str. Iancu de Hunedoara nr. 66, et. 9, ap. 62, │ │ │
│ │sector 1 │ 13,78│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│286.│Str. Icoanei nr. 110, et. 5, ap. 17, sector 2 │ 17,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│287.│Str. Icoanei nr. 110, et. 6, ap. 21, sector 2 │ 25,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│288.│Str. Icoanei nr. 110, et. 7, ap. 22, sector 2 │ 20,12│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│289.│Str. Icoanei nr. 110, et. 8, ap. 25, sector 2 │ 20,12│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│290.│Str. Icoanei nr. 110, et. 10, ap.32, sector 2 │ 18,12│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│291.│Str. Icoanei nr. 110, et. 10, ap. 33, sector 2 │ 25,22│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│292.│Str. Turda nr. 120, parter, ap. 1, sector 1 │ 9,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│293.│Str. Turda nr. 120, et. 1, ap. 5, sector 1 │ 8,97│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│294.│Str. Turda nr. 120, et. 3, ap. 14, sector 1 │ 10,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│295.│Str. Turda nr. 120, et. 4, ap. 18, sector 1 │ 10,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│296.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, et. 1, ap. 6, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│297.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 1, ap. 49, │ │ │
│ │sector 2 │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│298.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 1, ap. 52, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│299.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 3, ap. 57, │ │ │
│ │sector 2 │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│300.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 4, ap. 61, │ │ │
│ │sector 2 │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│301.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 4, ap. 62, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│302.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 4, ap. 64, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│303.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 5, ap. 67, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,69│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│304.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 6, ap. 70, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│305.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 6, ap. 71, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,65│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│306.│Str. Vlaicu Aurel nr. 147, sc. B, et. 6, ap. 72, │ │ │
│ │sector 2 │ 6,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│307.│Str. Avram Iancu nr. 8, sector 2 │ 657,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│308.│Str. g-ral Ion Florescu nr. 1, sector 3 │ 228,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│309.│Str. dr. Grigore Mora nr. 39, sector 1 │ 526,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│310.│Str. Alex. Phillipide nr. 15, sector 2 │ 281,26│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│311.│Str. Romulus nr. 4, sector 2 │ 591,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│312.│Str. Romulus nr. 6, sector 2 │ 689,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│313.│Str. Sf. Spiridon nr. 10, sector 5 │ 336,52│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│314.│Str. Muzeul Zambaccian nr. 17, sector 1 │ 493,24│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│315.│Str. prof. Zossima Demarat nr. 8, sector │ 435,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│316.│Str. Praga nr. 2, ap. 1, parter, sector 1, │ 855,96│ H.G. │
│ │cu terenul aferent │ │ nr. │
│ │ │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│317.│Aleea Alexandru nr. 44, et. 1, ap. 2, garaj, │ 287,07│ -"- │
│ │cu terenul aferent, sector 1 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│318.│Str. Haga nr. 3, parter, ap. 1, cu terenul aferent, │ 103,97│ H.G. │
│ │sector 1 │ │ nr. │
│ │ │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│319.│Str. Matei Voievod nr. 21-23, et. 1, ap. 5, sector 3 │ 11,00│ O.G. │
│ │ │ │61/00 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│320.│Str. Matei Voievod nr. 21-23, et. 2, ap. 7, sector 3 │ 10,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│321.│Str. Matei Voievod nr. 21-23, et. 4, ap. 10, sector 3 │ 10,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│322.│Str. Matei Voievod nr. 21-23, et. 5, ap. 12, sector 3 │ 10,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│323.│Str. Matei Voievod nr. 21-23, parter, ap. 3, sector 3 │ 7,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│324.│Clãdire, birouri şi ateliere cu terenul aferent, │ 525,10│ D.T. │
│ │str. Maguricea nr. 3-5, sector 1 │ │ nr. │
│ │ │ │104/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│325.│Str. Smardan nr. 3, sector 3 │ 880,00│ Lege │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │122/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│326.│Str. Traian nr. 98, bl. L12 B, (cota indivizã), │ 55,13│ Lege │
│ │sector 3 │ │ nr. │
│ │ │ │122/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│327.│Str. M. Basarab nr. 71, bl. L 111A, (cota indivizã) │ 32,89│ Lege │
│ │ sector 3 │ │ nr. │
│ │ │ │122/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│328.│Str. M. Basarab nr. 73, bl. L 113A, (cota indivizã) │ │ │
│ │sector 3 │ 99,69│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│329.│Calea Grivitei nr. 140, sector 1 (hotel Dunarea) │ 595,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│330.│Calea Grivitei nr. 140, sector 1 (bloc Sora) │ 223,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│331.│Str. N. Racota nr. 16-18, et. 4, ap. 10, sector 1 │ 21,75│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │1173/01│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│332.│Bd. Dacia nr. 55, et. 4, ap. 9, sector 1 │ 11,75│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│333.│Bd. Dacia nr. 55, et. 6, ap. 12, sector 1 │ 15,02│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│334 │Bd. Dacia nr. 55, et. 7, ap. 15, sector 1 │ 12,12│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│335.│Str. M. Eminescu nr. 124, sc. B2, et. 1, ap. 3 │ 26,78│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│336.│Str. M. Eminescu nr. 124, sc. B2, et. 1, ap. 4 │ 37,43│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│337.│Str. M. Eminescu nr. 124, sc. B2, et. 2, ap. 7 │ 34,96│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│338.│Str. M. Eminescu nr. 124, sc. C, et. 1, ap. 3 │ 32,39│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│339.│Str. M. Eminescu nr. 124, sc. B1, et. 4, ap. 10 │ 42,16│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│340.│Str. M. Eminescu nr. 124, sc. C, et. 1, ap. 4 │ 54,40│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│341.│Str. M. Eminescu nr. 44-48, et. 6, ap. 14 │ 73,81│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│342.│Str. M. Eminescu nr. 50-54, et. 5, ap. 12 │ 78,75│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│343.│Str. M. Eminescu nr. 44-48, et. 6, ap. 13 │ 88,75│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│344.│Str. M. Eminescu nr. 50-54, et. 4, ap. 9, │ 76,98│ H.G. │
│ │Sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│345.│Imobil + garaj, Aleea Alexandru nr. 40, sector 1, │ 684,33│ O.U.G.│
│ │Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │ 32/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│346.│Teren, str. Armindenului nr. 8-10, sector 1 Bucureşti │ 550,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│347.│Imobil, str. Aviatorilor nr. 50A, sector 1 Bucureşti │ 1.043,99│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│348.│Teren, Calea Floreasca nr. 202, sector 1, Bucureşti │ 3.995,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│349.│Imobil, str. Campineanu nr. 20, sector 1 Bucureşti │ 871,00│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│350.│Imobil, str. Campineanu nr. 16, sector 1, Bucureşti │ 245,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│351.│Imobil, str. B. Delavrancea nr.12, sector 1, Bucureşti│ 602,52│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│352.│Teren, str. B. Delavrancea nr.12A, sector 1, Bucureşti│ 629,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│353.│Imobil, Calea Dorobantilor nr. 87, sector 1, Bucureşti│ - │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│354.│Imobil, Str. M. Eminescu nr. 102-104, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ 1.028,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│355.│Teren, D. P. Kiseleff nr. 17-17B, sector 1, Bucureşti │ 4.255,66│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│356.│Imobil, str. P.D. Kiseleff nr. 55, vila 9, parter, │ 934,00│ H.G. │
│ │ap. 2, sector 1, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │214/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│357.│Imobil, str. Marasti nr. 4, parter, ap. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ 111,98│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│358.│Imobil, str. Marasti nr. 4, et. 2, ap. 3, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ 108,14│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│359.│Imobil, Calea Victoriei nr. 91-93, sc. B, et. 4, │ 610,07│ -"- │
│ │ap. 14, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│360.│Imobil, str. Argentina nr. 33, ap. 1, parter, sector, │ 108,60│ H.G. │
│ │ Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │462/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│361.│Teren, M. Gorki nr. 36, sector 1, Bucureşti │ 370,00│ O.U.G.│
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │ 32/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│362.│Imobil, str. Mircea Voda nr. 47, sector 3, Bucureşti │ 480,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│363.│Teren, Bd. Primaverii nr. 30, sector 1, Bucureşti │ 781,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│364.│Imobil, Bd. Primaverii nr. 22, sector 1, Bucureşti │ 764,71│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│365.│Imobil, Bd. Primaverii nr. 48A, sector 1, Bucureşti │ 1.428,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│366.│Imobil, Bd. Primaverii nr.11, ap.1, sector 1, Bucurest│ 243,49│ H.G. │
│ │ │ │ nr. │
│ │ │ │39/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│367.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 434,86│ -"- │
│ │str. Pictor D. Rosenthal nr. 13, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│368.│Imobil şi garaj cu terenul aferent din Bucureşti, │ 481,70│ -"- │
│ │str. Tolstoi nr. 25, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│369.│Imobil, str. N. Balcescu nr. 35, sc. A, et. 5, ap. 10,│ 9,01│ H.G. │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │214/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│370.│Imobil, str. Mihail Eminescu nr. 124, sc. C, et. 7, │ 45,99│ H.G. │
│ │ap. 15, sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │214/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│371.│Imobil, str. Mihail Eminescu nr. 124, sc. B2, et. 2, │ 35,33│ H.G. │
│ │ap.8, sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │214/01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│372.│Imobil, str. Mihail Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 8, │ 39,89│ H.G. │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │172/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│373.│Cota indivizã de 88,15% din imobilul situat în │ 631,00│ H.G. │
│ │Bucureşti, str. Blanari nr. 18, sector 3, │ │ nr. │
│ │cu terenul aferent │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│374.│Imobil (corp A+B) cu terenul aferent din Bucureşti, │ 5.349,58│ -"- │
│ │Calea Rahovei nr. 196, sector 6, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│375.│Cota indivizã de 72% din imobilul Casa Presei- │ 19.850,00│ H.G. │
│ │corpurile B,C,D şi garaj expediţie- P-ta Presei │ │ nr. │
│ │Libere nr. 1, sector 1, Bucureşti │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│376.│Teren, situat în Bucureşti, str. Ţãrmului nr. 1, │ 23.621,00│ H.G. │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │64/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│377.│Imobil şi garaj, str. M. Gorki nr. 26, sector 1 │ 1.300,34│ H.G. │
│ │Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│378.│Imobil +garaj, str. Şcoala Floreasca nr. 9-11, │ 1.517,38│ O.U.G.│
│ │sector 1, Bucureşti │ │ nr. │
│ │ │ │ 32/02 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│379.│Imobil+garaj str. Aldea Sandu nr. 22 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 460,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│380.│Imobil str Aldea Sandu nr. 56, sector 1 Bucureşti │ 480,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│381.│Imobil str Alecsandri nr. 5 sector 1 Bucureşti │ 186,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│382.│Imobil str Alex. Petofi nr. 47 sector 1 Bucureşti │ 208,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│383.│Imobil str Alexandrescu nr. 86 sector 1 Bucureşti │ 1.592,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│384.│Imobil+garaj str Alexandru nr. 1 sector 1 Bucureşti │ 3.270,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│385.│Imobil str Alexandru nr. 3-5, corp A,B sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 1.405,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│386.│Imobil str Alexandru nr. 37 sector 1 Bucureşti │ 1.350,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│387.│Imobil str Alexandru nr. 41 sector 1 Bucureşti │ 554,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│388.│Apartament str Ardeleni nr. 1, bl. 39, ap. 18 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 11,51│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│389.│Imobil+garaj str Arghezi nr. 7 sector 2 Bucureşti │ 1.019,09│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│390.│Imobil+garaj str Arghezi nr. 9 sector 2 Bucureşti │ 2.074,75│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│391.│Imobil str Armasului nr. 14 sector 1 Bucureşti │ 802,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│392.│Imobil str Armasului nr. 4 sector 1 Bucureşti │ 203,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│393.│Imobil+garaj str Armeneasca nr. 35 sector 2 Bucureşti │ 765,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│394.│Imobil str Armindenului nr. 12 sector 1 Bucureşti │ 980,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│395.│Imobil str Atena nr. 12, corp A,B sector Bucureşti │ 624,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│396.│Imobil str Atena nr. 18 sector 1 Bucureşti │ 400,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│397.│Imobil str Atena nr. 20 sector 1 Bucureşti │ 632,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│398.│Imobil+garaj str Atena nr. 2bis sector 1 Bucureşti │ 373,82│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│399.│Imobil+garaj str Aviatorilor nr. 50 sector 1 Bucureşti│ 568,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│400.│Imobil+garaj str Aviatorilor nr. 72 sector 1 Bucureşti│ 540,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│401.│Imobil str Aviatorilor nr. 88 sector 1 Bucureşti │ 1.169,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│402.│Imobil+garaj str Aviatorilor nr. 9 sector 1 Bucureşti │ 432,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│403.│Apartament str Balcescu nr. 16, ap. 5 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 20,35│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│404.│Spaţiu comercial str Balcescu nr. 22 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 102,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│405.│Imobil str Balcescu nr. 26 sector 1 Bucureşti │ 591,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│406.│Imobil str Batistei nr. 13 sector 1 Bucureşti │ 1.710,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│407.│Imobil+garaj str Batistei nr. 39 sector 1 Bucureşti │ 1.264,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│408.│Imobil+garaj str Belgrad nr. 8 sector 1 Bucureşti │ 371,20│ -"-_ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│409.│Spaţiu comercial str Biserica Amzei nr. 29 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 38,25│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│410.│Imobil str Bitolia nr. 5 sector 1 Bucureşti │ 368,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│411.│Imobil+garaj str Bitolia nr. 7-9 sector 1 Bucureşti │ 799,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│412.│Imobil str Bratianu Gh. Nr. 28 sector 1 Bucureşti │ 501,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│413.│Imobil str Bratianu Gh. Nr. 7 sector 1 Bucureşti │ 413,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│414.│Imobil str Bucureşti-Ploiesti nr. 5 sector 1 Bucureşti│ 10.450,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│415.│Imobil+garaj str Burghelea nr. 1 sector 2 Bucureşti │ 753,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│416.│Imobil+garaj str Burghelea nr. 3 sector 2 Bucureşti │ 1.019,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│417.│Imobil+garaj str Calarasilor nr. 79, bl. 3 sector 3 │ │ │
│ │Bucureşti │ 609,95│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│418.│Imobil str Calderon J. L. nr. 46 sector 2 Bucureşti │ 970,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│419.│Imobil str Calderon J. L. nr. 48 sector 2 Bucureşti │ 543,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│420.│Imobil+garaj str Calderon J. L. nr. 63 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 923,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│421.│Imobil+garaj str Calotesti nr. 1, bl. 6 sector 3 │ │ │
│ │Bucureşti │ 235,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│422.│Apartament+garaj str Catargiu Lascar nr. 11, ap. 18 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 87,71│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│423.│Imobil str Catargiu Lascar nr. 15 sector 1 Bucureşti │ 1.107,55│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│424.│Imobil str Catargiu Lascar nr. 29 sector 1 Bucureşti │ 504,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│425.│Imobil str Catargiu Lascar nr. 39 sector 1 Bucureşti │ 1.902,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│426.│Imobil str Catargiu Lascar nr. 50 sector 1 Bucureşti │ 789,50│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│427.│Imobil str Catargiu Lascar nr. 8 A,B,C,D sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 717,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│428.│Apartament str Cimpia Turzii nr. 32, ap. 1 sector 1 │ │ │
│ │ Bucureşti │ 251,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│429.│Imobil+garaj str Coanda H. nr. 9 sector 1 Bucureşti │ 920,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│430.│Apartament str Constantinescu AL Nr. 46-48, ap. 1 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 134,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│431.│Apartament str Constantinescu Al. ap. 2 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 230,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│432.│Apartament str Constantinescu AL. ap. 3 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 114,92│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│433.│Apartament str Constantinescu AL. ap. 4 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 141,75│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│434.│Apartament str Constantinescu AL. ap. 5 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 112,43│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│435.│Apartament str Constantinescu Al. ap.8 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 137,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│436.│Apartament str Constantinescu Al. ap. 9 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 113,73│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│437.│Apartament str Constantinescu Al. ap. 11 Nr. 46-48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 57,14│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│438.│Imobil str Constantinescu Al. nr. 59 corp A+B+C │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 725,05│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│439.│Imobil str Constantinescu Al. nr. 61 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 719,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│440.│Imobil+garaj str Costinescu N. nr. 2 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 1.987,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│441.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 5 sector 1 Bucureşti │ 11,86│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│442.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 1 sector 1 Bucureşti │ 12,89│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│443.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 2 sector 1 Bucureşti │ 8,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│444.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 3 sector 1 Bucureşti │ 11,91│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│445.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 4 sector 1 Bucureşti │ 14,16│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│446.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 6 sector 1 Bucureşti │ 14,04│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│447.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 7 sector 1 Bucureşti │ 11,75│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│448.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 8 sector 1 Bucureşti │ 14,07│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│449.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 10 sector 1 Bucureşti│ 14,02│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│450.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 11 sector 1 Bucureşti│ 11,96│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│451.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 13 sector 1 Bucureşti│ 11,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│452.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 14 sector 1 Bucureşti│ 14,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│453.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 16 sector 1 Bucureşti│ 14,44│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│454.│Apartament str Dacia nr. 55, ap. 17 sector 1 Bucureşti│ 15,82│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│455.│Imobil+garaj str Dacia nr. 60 sector 1 Bucureşti │ 783,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│456.│Imobil+garaj str Dacia nr. 69 sector 1 Bucureşti │ 430,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│457.│Imobil str Dacia nr. 75 sector 1 Bucureşti │ 492,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│458.│Imobil+garaj str Dacia nr. 79 sector 1 Bucureşti │ 882,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│459.│Imobil str Dacia nr. 89 sector 1 Bucureşti │ 233,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│460.│Imobil str Delavrancea nr. 6 A sector 1 Bucureşti │ 8.298,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│461.│Imobil str Demetriad nr. 14 sector 1 Bucureşti │ 605,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│462.│Imobil str Demetriad nr. 16 sector 1 Bucureşti │ 1.460,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│463.│Imobil str Docentilor nr. 10 sector 1 Bucureşti │ 440,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│464.│Imobil str Docentilor nr. 20 sector 1 Bucureşti │ 512,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│465.│Imobil str Dorobantilor nr. 39, corp A,B,C sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 3.196,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│466.│Imobil str Drobeta nr. 13 sector 2 Bucureşti │ 368,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│467.│Imobil str Drobeta nr. 4-10 sector 2 Bucureşti │ 1.377,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│468.│Imobil+garaj str Drossu N. nr. 4 B sector 1 Bucureşti │ 706,68│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│469.│Imobil str Dumbrava Roşie nr. 10 sector 2 Bucureşti │ 1.627,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│470.│Imobil+garaj str Dumbrava Roşie nr. 4 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 899,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│471.│Imobil str Eliade Mircea nr. 14, corp A,B sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 321,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│472.│Imobil+garaj str Elisabeta nr. 7 oraş Constanta │ │ │
│ │jud. Constanta │ 531,38│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│473.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 1 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 15,03│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│474.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 2 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 47,66│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│475.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 3 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 25,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│476.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 4 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 53,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│477.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 5 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 55,79│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│478.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 6 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 53,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│479.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 7 sector 2│ │ │
│ │ Bucureşti │ 56,02│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│480.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 8 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 56,24│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│481.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 9 sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ 53,84│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│482.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 10 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 53,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│483.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 11 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 55,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│484.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 12 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 55,74│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│485.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 13 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 56,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│486.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 14 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 56,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│487.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 15 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 55,31│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│488.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 16 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 34,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│489.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. A, ap. 17 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 35,32│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│490.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 1 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 28,65│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│491.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 11 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 34,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│492.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 12 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 38,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│493.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 13 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 35,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│494.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 14 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 41,98│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│495.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 2 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 31,07│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│496.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 3 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 32,92│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│497.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 4 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 41,73│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│498.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 5 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 34,26│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│499.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 6 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 41,73│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│500.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 7 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 35,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│501.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B1, ap. 9 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 34,91│ -"-_ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│502.│Terasa+camera serviciu str Eminescu nr. 124, sc. B1, │ │ │
│ │ ter+c.s. sector 2 Bucureşti │ 10,11│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│503.│Apartament str Eminescu nr. 124. sc.B2, ap. 1 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 29,84│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│504.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 10 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 34,96│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│505.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 11 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 35,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│506.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 12 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 31,41│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│507.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 13 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 39,97│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│508.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 14 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 32,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│509.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 15 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 29,49│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│510.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 16 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 36,87│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│511.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 17 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 36,24│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│512.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 18 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 30,09│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│513.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 19 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 40,44│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│514.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 2 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 25,82│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│515.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 20 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 36,22│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│516.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 21 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 32,78│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│517.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 22 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 38,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│518.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 23 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 36,33│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│519.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 5 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 36,19│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│520.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap. 6 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 26,19│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│521.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. B2, ap.9 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 26,19│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│522.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc.C, ap. 1 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 23,10│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│523.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. C, ap, 2 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 41,53│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│524.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc.C, ap. 5 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 32,39│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│525.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. C, ap. 6 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 54,59│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│526.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. C, ap. 7 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 36,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│527.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. C, ap. 8 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 54,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│528.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc.C, ap. 9 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 38,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│529.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc. C, ap. 10 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 55,35│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│530.│Apartament str Eminescu nr.124, sc. C, ap. 11 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 33,98│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│531.│Apartament str Eminescu nr. l24, sc. C, ap.12 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 51,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│532.│ Apartament str Eminescu nr. 124, sc. C, ap. 13 │ │ │
│ │ sector 2 Bucureşti │ 32,39│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│533.│Apartament str Eminescu nr. l24, sc. C, ap. 14 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 53,34│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│534.│Apartament str Eminescu nr. 124, sc.C, ap. 16 │ │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ 39,83│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│535.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 1 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 72,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│536.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 2 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,36│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│537.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 3 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 83,36│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│538.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 4 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 74,36│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│539.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 5 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 82,79│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│540.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 6 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,10│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│541.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 7 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 82,74│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│542.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 8 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 74,05│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│543.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 9 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 84,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│544.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 10 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 69,26│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│545.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 11 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 82,16│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│546.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 12 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 74,72│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│547.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 15 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 82,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│548.│Apartament str Eminescu nr. 44-48 ap. 16 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 75,35│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│549.│Camera serviciu str Eminescu nr. 44-48, c.s. sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,34│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│550.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 1 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 67,17│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│551.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 2 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 72,43│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│552.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 3 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 77,17│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│553.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 4 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 74,73│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│554.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 5 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,67│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│555.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 6 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│556.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 7 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│557.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 8 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 69,44│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│558.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 10 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 74,42│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│559.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 11 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 79,94│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│560.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 13 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,05│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│561.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 14 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 75,08│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│562.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 15 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 75,79│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│563.│Apartament str Eminescu nr. 50-54 ap. 16 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 76,32│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│564.│Apartament str Eminescu nr. 56, ap. 2 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 434,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│565.│Imobil str Eminescu nr. 82-88 sector 2 Bucureşti │ 1.207,50│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│566.│Imobil str Eroilor nr. 8 sector 5 Bucureşti │ 251,80│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│567.│Imobil+garaj str Filipescu N. nr.42 sector 2 Bucureşti│ 1.218,50│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│568.│Imobil str Gh. Manu nr. 3, ap. 1-13 sector 1 Bucureşti│ 920,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│569.│Teren str Gogol 4 sector 1 Bucureşti │ 600,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│570.│Imobil str Grigorescu E. nr. 14 sector 1 Bucureşti │ 224,80│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│571.│Imobil str Grigorescu E. nr. 16 sector 1 Bucureşti │ 1.243,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│572.│Imobil (fãrã ap. 54, 56, 57, 59, 62) str I. de │ │ │
│ │Hunedoara nr. 64-66, bl.12B sector 1 Bucureşti │ 267,94│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│573.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 1 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 20,13│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│574.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 2 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 17,89│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│575.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 25,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│576.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 5 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 17,89│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│577.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 6 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 25,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│578.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 7 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 20,13│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│579.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 11 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 17,89│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│580.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 12 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 25,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│581.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 17,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│582.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 15 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 25,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│583.│Apartament str Icoanei nr. 110, ap. 16 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 20,13│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│584.│Imobil str Iorga Nicolae nr. 11 sector 1 Bucureşti │ 1.730,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│585.│Imobil+garaj str Iorga Nicolae nr. 36 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 2.090,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│586.│Imobil+garaj str Kiritescu nr. 6, bl. 3 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 678,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│587.│Apartament str Kiseleff nr.14, ap.4 sector 1 Bucureşti│ 132,87│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│588.│Imobil str Kiseleff nr. 16 sector 1 Bucureşti │ 2.695,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│589.│Imobil str Kiseleff nr. 18 sector 1 Bucureşti │ 2.317,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│590.│Apartament str Kiseleff nr.20 ap. 2 sector 1 Bucureşti│ 73,95│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│591.│Apartament str Kiseleff nr.20, ap.3 sector 1 Bucureşti│ 172,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│592.│Apartament str Kiseleff nr.20, ap.6 sector 1 Bucureşti│ 172,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│593.│Imobil+garaj str Kiseleff nr.21 sector 1 Bucureşti │ 5.274,34│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│594.│Apartament str Kiseleff nr.24, ap.7 sector 1 Bucureşti│ 58,98│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│595.│Imobil+garaj str Kiseleff nr.45 A sector 1 Bucureşti │ 8.845,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│596.│Imobil+garaj str Kiseleff nr.45 B sector 1 Bucureşti │ 6.341,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│597.│Imobil str Kiseleff nr.55, vila 10 sector 1 Bucureşti │ 27,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│598.│Imobil str Kiseleff nr.55, vila 6 sector 1 Bucureşti │ 934,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│599.│Imobil (fãrã ap.2) str Kiseleff nr.55, vila 9 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 186,93│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│600.│Imobil+garaj str Kiseleff nr.57 sector 1 Bucureşti │ 2.845,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│601.│Apartament str Lahovari Alex. Nr.5 A, ap.5 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 10,93│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│602.│Imobil str Lascar V. nr.52 sector 2 Bucureşti │ 1.353,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│603.│Imobil str Londra nr.39, corp A, B sector 1 Bucureşti │ 852,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│604.│Imobil str Lovinescu Eugen nr. 2 sector Bucureşti │ 1.033,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│605.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc. B ap.11 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 12,32│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│606.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc. B ap.15 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 23,79│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│607.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc. B ap.16 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 18,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│608.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc. B ap.18 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 17,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│609.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc. B ap.19 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 21,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│610.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc. B ap. 20 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 19,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│611.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 21 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 18,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│612.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 22 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 17,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│613.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 24 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 19,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│614.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 25 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 18,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│615.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 27 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 21,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│616.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 28 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 19,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│617.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 31 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 21,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│618.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 33 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 18,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│619.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 34 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 17,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│620.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 35 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 21,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│621.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 36 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 19,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│622.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 37 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 18,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│623.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 38 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 17,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│624.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 41 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 18,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│625.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 44 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 19,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│626.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 46 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 12,51│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│627.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 48 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 19,15│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│628.│Apartament str Magheru Gh. Nr.24, sc.B ap. 50 sector 1│ │ │
│ │Bucureşti │ 18,07│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│629.│Spaţiu comercial str Magheru Gh. Nr.41 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 32,97│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│630.│Imobil(fãrã ap. 1,3) str Marasti nr.4 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 326,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│631.│Imobil str Masarik Thomas nr.29 sector 2 Bucureşti │ 380,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│632.│Apartament+garaj str Matei Voievod nr.18, ap.1 │ │ │
│ │sector 3 Bucureşti │ 366,84│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│633.│Apartament str Mendeleev nr.37, ap.8, et.3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 70,03│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│634.│Imobil str Michelet nr.8 sector 1 Bucureşti │ 1.479,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│635.│Subsol+parter +mezanin str Mihalache Ion nr.125,bl.7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 271,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│636.│Apartament str Mihalache Ion nr.125, bl. 7 ap. 4 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 27,36│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│637.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 5 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 13,19│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│638.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 8 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 24,41│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│639.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 9 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 27,13│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│640.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 10 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 13,41│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│641.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 11 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 29,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│642.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 13 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 24,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│643.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 14 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 27,12│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│644.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 15 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 13,33│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│645.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 16 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 29,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│646.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 17 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,96│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│647.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 18 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 24,49│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│648.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125. bl. 7 ap. 20 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 13,29│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│649.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 21 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 29,74│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│650.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 22 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 24,14│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│651.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 23 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 24,49│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│652.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 24 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 24,37│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│653.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 26 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 29,83│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│654.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 27 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 25,64│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│655.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 29 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 25,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│656.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 30 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 13,47│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│657.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 35 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 13,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│658.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 36 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│659.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 1 ap. 37 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,22│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│660.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 38 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│661.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 39 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,77│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│662.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 40 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,22│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│663 │Apartament str Mihalache Ion nr. l25, bl. 7 ap. 41 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,74│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│664.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 42 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,42│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│665.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 43 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│666.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 44 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,88│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│667.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 45 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,41│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│668.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 46 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,22│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│669.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 47 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,74│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│670.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 48 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,21│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│671.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 49 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│672.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 50 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,76│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│673.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 51 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,43│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│674.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 52 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,25│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│675.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 53 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,64│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│676.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 54 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│677.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl.7 ap. 55 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 23,08│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│678.│Apartament str Mihalache Ion nr. 125, bl. 7 ap. 56 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 22,83│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│679.│Imobil+garaj str Mintuleasa nr.28 A sector 3 Bucureşti│ 555,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│680.│Imobil+garaj str Mirea G. nr. 10 sector 1 Bucureşti │ 781,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│681.│Imobil str Mirea G. nr. 11 sector 1 Bucureşti │ 493,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│682.│Imobil str Mirea G. nr. l8 sector 1 Bucureşti │ 285,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│683.│Imobil str Modrogan nr. l6, corp A,B,C sector 1 │ 2.019,00│ -"- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│684.│Imobil str Mora Grigore nr.17, corp A,B,C sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 617,94│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│685.│Imobil str Muzeul Zambaccian nr. 15 corp A,B,C │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ 1.567,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│686.│Imobil str Muzeul Zambaccian nr. 29 sector 1 Bucureşti│ 347,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│687.│Imobil+garaj str Negustori nr. 16 sector 2 Bucureşti │ 1.043,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│688.│Imobil+garaj str Olari nr. 23 sector 2 Bucureşti │ 151,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│689.│Imobil str Orlando nr.10 sector 1 Bucureşti │ 2.165,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│690.│Imobil+garaje str Orlando nr. 8 sector 1 Bucureşti │ 1.872,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│691.│Imobil+garaj str Orlando nr. 9 sector 1 Bucureşti │ 671,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│692.│Imobil str Pangratti nr. 18 sector 1 Bucureşti │ 349,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│693.│Imobil str Pangratti nr. 2 sector 1 Bucureşti │ 605,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│694.│Imobil+garaj str Paris nr. 19 - 19 BIS sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 642,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│695.│Imobil str Paris nr. 35, corp A,B,C sector 1 Bucureşti│ 524,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│696.│Imobil+garaj str Paris nr. 37 sector 1 Bucureşti │ 564,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│697.│Imobil (fãrã ap. 4, 10) str Paris nr. 45 A sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 450,57│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│698.│Imobil str Paris nr. 47 sector 1 Bucureşti │ 1.066,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│699.│Imobil+garaj str Paris nr. 55 sector 1 Bucureşti │ 635,49│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│700.│Imobil+garaj str Paris nr. 65 A sector 1 Bucureşti │ 1.094,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│701.│Imobil str Piata Cantacuzino nr. 1 sector 2 Bucureşti │ 933,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│702.│Imobil str Pitar Mos nr. 10 sector 1 Bucureşti │ 392,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│703.│Imobil str Pitar Mos nr. 12, corp A+B+C sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 1.124,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│704.│Imobil+garaj str Plantelor nr. 37 sector 2 Bucureşti │ 800,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│705.│Imobil str Polona nr. 1-5 sector 1 Bucureşti │ 1.263,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│706.│Imobil str Polona nr. 17 sector 1 Bucureşti │ 345,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│707.│Imobil str Polona nr. 2 sector 1 Bucureşti │ 938,50│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│708.│Imobil str Polona nr. 35 sector 1 Bucureşti │ 1.480,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│709.│Imobil str Polona nr. 4 sector 1 Bucureşti │ 2.077,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│710.│Imobil+garaj str Polona nr. 8 sector 1 Bucureşti │ 1.772,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│711.│Imobil str Polona nr. 9 sector 1 Bucureşti │ 911,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│712.│Imobil str Praga nr. 11 sector 1 Bucureşti │ 580,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│713.│Imobil+garaj str Praporgescu D. nr. 33 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 445,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│714.│Apartament str Prezan C. nr. 2 A. ap. 1 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 1.784,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│715.│Imobil+garaj str Primaverii nr. 28 sector 1 Bucureşti │ 752,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│716.│Imobil str Primaverii nr. 48 sector 1 Bucureşti │ 1.043,44│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│717.│Teren str Privighetorilor 1 bis sector 1 Bucureşti │151.000,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│718.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 1 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 14,21│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│719.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 2 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,33│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│720.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,49│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│721.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 4 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 14,79│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│722.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 5 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│723.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 6 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│724.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 7 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 17,92│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│725.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 8 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 14,79│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│726.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 9 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│727.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│728.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 11 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 17,92│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│729.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 13 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│730.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 17 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│731.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│732.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 21 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,46│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│733.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 25 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│734.│Apartament str Quinet Edgar nr. 10 ap. 32 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,91│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│735.│Imobil str Rabat nr. 18 sector 1 Bucureşti │ 425,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│736.│Imobil str Rabat nr. 19 sector 1 Bucureşti │ 712,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│737.│Imobil+garaj str Rabat nr. 21 sector 1 Bucureşti │ 787,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│738.│Apartament str Racota N. nr. 12 - 14 ap. 2 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 51,55│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│739.│Apartament str Racota N. nr. 12 - 14 ap. 3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 41,95│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│740.│Apartament str Racota N. nr. 12 - 14 ap. 4 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 53,33│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│741.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 5 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 45,36│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│742.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 7 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 52,54│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│743.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 8 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 44,77│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│744.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 9 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 41,04│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│745.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 56,31│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│746.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 11 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 46,10│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│747.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 12 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 41,30│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│748.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 13 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 52,64│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│749.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 49,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│750.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 15 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 41,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│751.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 16 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 52,56│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│752.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 17 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 44,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│753.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 41,22│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│754.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 19 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 53,95│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│755.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 20 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 44,90│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│756.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 21 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 41,20│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│757.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 22 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 51,27│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│758.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 23 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 43,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│759.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 24 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 51,32│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│760.│Apartament str Racota N. nr. 12-14 ap. 25 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 45,35│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│761.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 1 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 26,09│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│762.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 2 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 16,62│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│763.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 25,96│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│764.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 4 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 21,31│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│765.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 5 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 23,86│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│766.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 6 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 21,36│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│767.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 7 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 27,61│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│768.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 8 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 21,45│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│769.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 9 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 28,10│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│770.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 11 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 27,33│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│771.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 12 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 20,92│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│772.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 13 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 25,18│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│773.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 22,21│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│774.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 15 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 27,21│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│775.│Apartament str Racota N. nr. 16-18 ap. 16 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 22,11│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│776.│Imobil+garaj str Romana nr. 2 sector 1 Bucureşti │ 272,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│777.│Imobil+garaj str Romano Alexandru nr. 19 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 573,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│778.│Imobil+garaj str Rosetti C.A. nr.33 sector 2 Bucureşti│ 1.785,85│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│779.│Imobil str Rosetti C.A. nr. 35 sector 2 Bucureşti │ 1.967,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│780.│Imobil str Rosetti M. nr. 8A sector 2 Bucureşti │ 234,70│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│781.│Imobil+garaj str Russo Alecu nr.13-19 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 1. 808,50│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│782.│Imobil+garaj str Sf. Ştefan nr. 3 sector 2 Bucureşti │ 587,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│783.│Imobil+garaj str Silvestru nr. 4 sector 2 Bucureşti │ 215,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│784.│Imobil+garaj str Sofia nr. 11 sector 1 Bucureşti │ 613,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│785.│Imobil+garaj str Sontu Gh. Nr. 11 sector 1 Bucureşti │ 2.940,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│786.│Imobil+garaj str Starostescu nr. 3 sector 1 Bucureşti │ 541,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│787.│Imobil+garaj str Starostescu nr. 6 sector 1 Bucureşti │ 1.343,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│788.│Apartament str Tineretului nr. 15, bl. A4, ap.22 │ │ │
│ │sector 4 Bucureşti │ 7,39│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│789.│Apartament str Tineretului nr. 15, bl. A4, ap.23 │ │ │
│ │sector 4 Bucureşti │ 7,37│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│790.│Imobil str Tirana nr. 1 sector 1 Bucureşti │ 775,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│791.│Imobil+garaj str Tokio nr. 11 sector 1 Bucureşti │ 215,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│792.│Apartament str Trestiana nr.3, bl.8B, ap.59 sector 4 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│793.│Apartament str Trestiana nr.3, bl.8B, ap.64 sector 4 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,96│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│794.│Imobil str Tuberozelor nr. 6 sector 1 Bucureşti │ 540,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│795.│Apartament str Turda nr. 116, bl. 36, ap. 25 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 9,21│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│796.│Apartament str Turda nr. 116, bl. 36, ap.28 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,92│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│797.│Apartament str Turda nr. 120, bl. 38, ap. 3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 10,60│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│798.│Apartament str Turda nr. 120, bl. 38, ap. 36 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ 9,10│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│799.│Imobil+garaj str Uruguay nr. 14 sector 1 Bucureşti │ 917,95│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│800.│Imobil+garaj str Viitorului nr. 14 sector 2 Bucureşti │ 313,47│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│801.│Imobil+garaj str Visarion nr.9 A sector 1 Bucureşti │ 104,40│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│802.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 4 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 9,16│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│803.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 9 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│804.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 13 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│805.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 14 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│806.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 18 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│807.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 19 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│808.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 20 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,21│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│809.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 22 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│810.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 25 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│811.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 26 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,48│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│812.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 27 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│813.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 31 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│814.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 35 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 7,01│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│815.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 47 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│816.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 53 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│817.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 54 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│818.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 55 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,69│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│819.│Apartament str Vlaicu Aurel nr.147, ap. 56 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,28│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│820.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 58 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,63│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│821.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 63 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 6,69│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│822.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 65 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│823.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 73 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│824.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 77 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│825.│Apartament str Vlaicu Aurel nr. 147, ap. 81 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ 8,23│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│826.│Imobil+garaj str Washington nr. 14A sector 1 Bucureşti│ 358,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│827.│Imobil str Xenopol Alex. Nr. 15 sector 1 Bucureşti │ 262,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│828.│Imobil str Zamfirescu D. nr. 7 sector 1 Bucureşti │ 356,80│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│829.│Imobil str Zborului nr. 10 sector 3 Bucureşti │ 615,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│830.│Imobil cu teren aferent din Bucureşti, str. Cehov │ 2.430,00│H.G.nr.│
│ │nr. 8, sector 1 │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│831.│Imobil cu terenul aferent din Bucureşti, str. dr. │ 436,96│H.G.nr.│
│ │Lister nr. 57, sector 5 │ │ 567/93│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│832.│Teren str. Bitolia, nr. 21, corp A, parter, ap. 1, │ 149,44│H.G.nr.│
│ │sector 1 │ │ 39/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│833.│Teren str. Dr. Constantin Severeanu, nr.36, ap. 1, │ 175,60│H.G.nr.│
│ │sector 5 │ │ 39/96 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│834.│Teren str. Muzeul Zambaccian, nr. 14, et. 1, ap. 2, │ 34,11│H.G.nr.│
│ │sector 1 │ │ 39/96 │
└────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┘

┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ SUCURSALA POLIGRAFICA " BUCURESTII NOI" │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│ 1. │ 2. │ 3. │ 4. │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│835.│Imobil birouri şi tipografie cu terenul aferent din │ │ │
│ │Str. Hrisovului nr. 18 A, sector 1, Bucureşti compus │ 18.146,00│H.G.nr.│
│ │din: corp vechi │ │567/93 │
│ │corp nou (investiţie neterminatã) │ │ │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA DE TRANSPORT "BUCURESTII NOI" │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│836.│SEDIUL CENTRAL din B-dul Bucurestii Noi nr.40, │ 91.102,09│H.G.nr.│
│ │sector 1, Bucureşti, compus din: │ │ 567/93│
│ │- clãdire principala administraţie │ │ │
│ │- grup de imobile, hala de parcare, ateliere, hale de │ │ │
│ │ reparaţii, depozite, staţii PECO, rezervor incendiu,│ │ │
│ │ cantina, cabinet medical, laborator psihologic, │ │ │
│ │ spaţii administrative, secţii de fabricaţie, secţii │ │ │
│ │ de reparaţii, spaţii de parcare, cai de acces, cu │ │ │
│ │ terenul aferent desfãşurãrii urmãtoarelor activitãţi│ │ │
│ │ autobaza transport internaţional de mãrfuri, cu │ │ │
│ │ service VOLVO, camioane şi service FREUHAUF, │ │ │
│ │ transport intern de mãrfuri; autobaza transport │ │ │
│ │ persoane, autocare, microbuze, turisme şi │ │ │
│ │ autoutilitare; │ │ │
│ │ secţia de reparaţii auto cu: reparaţii camioane, │ │ │
│ │ reparaţii turisme, dezmembrari, fabricaţie, confecti│ │ │
│ │ metalice, P. A. F. G., acoperiri galvanice. │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│837.│PARCARE PAJURA, str. Pecetei nr. 4, sector 1, │ 5.418,00│H.G.nr.│
│ │Bucureşti │ │567/93 │
│ │Spaţiul de conservare pentru parcul retras din │ │ │
│ │circulaţie al Autobazei transport intern de mãrfuri │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│838.│AUTOSERVICE S.T.B.N. (VOLVO) din Bd. Aviatorilor │ 2.336,90│ -"- │
│ │nr.14, sector 1, Bucureşti pentru reparat autoturisme,│ │ │
│ │şcoala de soferi, inspecţii tehnice periodice, │ │ │
│ │transport persoane, vânzãri piese şi autoturisme. │ │ │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA AGROINDUSTRIALA BANEASA │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│839.│Sediu central din Bucureşti, Sos. Bucureşti-Ploiesti │210.025,00│H.G.nr.│
│ │nr. 107, sector 1, spaţii producţie, depozitare, sere,│ │567/93 │
│ │rasadnite, cu terenul aferent │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│840.│Complex agrozootehnic Vlasia - clãdiri, spaţii de │4.598.020,│H.G. nr│
│ │producţie - depozitare, teren arabil din comuna Snagov│ 00│ 567/93│
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│841.│Ferma Tunari - clãdiri, spaţii producţie depozitare, │721.485,00│H.G.nr.│
│ │teren arabil din Comuna Voluntari, sos. Pipera-Tunari │ │567/93 │
│ │nr.75, jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│842.│Complex Buftea situat în oraşul Buftea, str. Stirbei │252.048,00│H.G.nr.│
│ │Voda nr. 36, jud. Ilfov, compus din: │ │567/93 │
│ │- Palatul Stirbei │ │ │
│ │- Capela Stirbei │ │ │
│ │- Vila Stirbei │ │ │
│ │- Parc, lac, cu terenul aferent │ │ │
│ │- Clãdire administraţie │ │ │
│ │- Clãdire poarta │ │ │
│ │- Construcţii speciale │ │ │
│ │- Sera, ateliere, magazii anexa │ 36,069,00│H.G.nr │
│ │- Teren clãdiri fosta fabrica de conserve Stirbei │ 10.495,00│639/95 │
│ │ (Frigotehnica) │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│843.│Spaţiu comercial situat în str.Campineanu nr.27, │ - │H.G.nr.│
│ │bloc. 7, Sector 1, Bucureşti │ │567/93 │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA AGROINDUSTRIALA MAGURELE │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│844.│Imobil pentru contractari - negocieri cu terenul │ 3.265,00│H.G.nr.│
│ │aferent din Bucureşti, Sos. Bucureşti-Magurele nr.92, │ │567/93 │
│ │sector 5 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│845.│Complex Magurele, cu terenul aferent, compus din: │235.739,00│ -"- │
│ │- sediul administrativ (birouri) │ │ │
│ │- ferma pentru creşterea şi ingrasarea porcilor │ │ │
│ │- fabrica de nutreturi combinate │ │ │
│ │abator │ │ │
│ │filtru sanitar │ │ │
│ │depozite │ │ │
│ │laborator │ │ │
│ │centrala termica │ │ │
│ │atelier mecanic │ │ │
│ │statie de epurare │ │ │
│ │statie pompe │ │ │
│ │2 blocuri de locuinţe P+4 (20 apart) │ │ │
│ │din comuna Magurele, str. Atomistilor nr.1, jud. Ilfov│ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│846.│Ferma Malu Roşu pentru creşterea animalelor de blana │170.314,71│ -"- │
│ │cu terenul aferent din Comuna Gruiu, jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│847.│Calea Victoriei nr. 216 (spaţiu producţie în suprafata│ - │ D.T. │
│ │construitã de 421,49 mp.) │ │Nr.84 s│
│ │ │ │ 281/00│
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA AGROINDUSTRIALA PIPERA │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│848.│Imobil - sediul administrativ cu anexe, sere, hale │624.902,10│H.G.nr.│
│ │sortare, depozite, ateliere şi terenul aferent din │ │639/95 │
│ │Sos. Câmpul Pipera nr.1A, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│849.│Bloc locuinţe 6G în zona Aviaţiei cu terenul aferent │ 714,80│ -"- │
│ │din Str. av. Alex. Serbanescu nr. 4-6, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│850.│Teren în zona Colentina, str. Nicolae Zamfir nr.1, │ 16.887,10│ -"- │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│851.│Spaţiu comercial- 48 mp- imobil din P-ta Rosetti nr.4,│ - │ OT │
│ │sector 2 Bucureşti cu cota indivizã de teren │ │nr.383/│
│ │ │ │ 01 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│852.│-Ateliere cu magazii şi terenul aferent din- str. │ 4.857,30│H.G.nr.│
│ │Fabrica de Glucoza nr. 6, sector 2, Bucureşti │ │639/95 │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA "SALA PALATULUI" │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│853.│Spaţii comerciale: │ - │H.G.nr.│
│ │- în Calea Victoriei nr.68-70, sector 1, Bucureşti │ │11/95 s│
│ │- depozite în blocurile 2, 4 şi 5, situate la parter │ │nr.639/│
│ │şi subsol, în str. Valeriu Braniste nr.54-56, sector 3│ │ 95 │
│ │Bucureşti │ │repu- │
│ │- imobil str. I. Campineanu nr.27, sector, Bucureşti │ │blicata│
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE Sl PROTOCOL "TRIUMF" │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│854.│Anexa K2 cu terenul aferent din Bd. Mircea Eliade │ 925,20│H.G.nr.│
│ │nr.2, sector 1, Bucureşti │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│855.│Imobil - sediu, spaţii de producţie şi depozite - cu │ 1.843,85│ -"- │
│ │anexe (cabina poarta, centrala frigorifica, atelier │ │ │
│ │mecanic, sopron metalic) şi terenul aferent din Aleea │ │ │
│ │Alexandru nr. 45, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│856.│Teren cu baraci de depozitare în Aleea Alexandru nr.42│ 619,00│ -"- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│857.│Imobil Hotel Triumf cu terenul aferent din Sos. │ 14.987,00│ -"- │
│ │Kiseleff nr.12, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│858.│Imobil Club Floreasca cu terenul aferent din Bucureşti│ 16.010,60│ -"- │
│ │Bd. Mircea Eliade nr. 1, sector 1 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│859.│Depozite cu spaţii frigorifice, şi terenul aferent, │ 2.784,00 │H.G.nr.│
│ │din Str. Maguricea nr. 4, sector 1, Bucureşti │ │567/93 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│860.│Imobil cu terenul aferent din str. Aleea Modrogan nr.3│ 655,00│ -"- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│861.│Sere de flori şi rasaduri cu terenul aferent din str. │ 4.200,00│ -"- │
│ │Aleea Modrogan nr. 5, sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│862.│Sere cu terenul aferent din str. Ţãrmului nr. 5, │ 11.793,00│ -"- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│863.│Imobil sector service auto din comuna Campineanca, jud│ - │H.G.nr.│
│ │Vrancea │ │ 567/93│
│ │ │ │repub. │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│864.│Vila nr.3 şi teren aferent din comuna Snagov, judeţul │ 1.577,00│H.G.nr.│
│ │Ilfov │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│865.│Vila nr.5 şi teren aferent, com. Snagov, jud.Ilfov │ 12.599,00│ │
│ │(cu anexa 1 şi 2) │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│866.│Vila nr. 8 cu terenul aferent din comuna Snagov, jud. │ 1.824,00│ -"- │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│867.│Vila nr.12 A şi teren aferent din comuna Snagov, │ 5.121,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│868.│Vilele nr. 12 (B+C) cu terenurile aferente din comuna │ 4.935,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│869.│Vila nr.13 cu anexa -spalatorie- şi teren aferent din │ 6.333,00│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│870.│Vila nr. 14, anexa şi teren aferent din comuna Snagov │ 11.443,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│871.│Vila nr.16 cu teren aferent din comuna Snagov, judeţul│ 4.344,00│ -"- │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│872.│Vila nr.17 cu teren aferent, com. Snagov, jud.Ilfov │ 1.358,00│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│873.│Teren fosta Vila 19-comuna Snagov, judeţul Ilfov │ 1964,00│H.G.nr.│
│ │ │ │ 445/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│874.│Teren fosta Vila 7-comuna Snagov, judeţul Ilfov │ 133,50│H.G.nr.│
│ │ │ │ 445/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│875.│Teren, anexa Vila 21- comuna Snagov, jud. Ilfov │ 1964,00│H.G.nr.│
│ │ │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│876.│Vila nr.22 cu 2 anexe şi terenul aferent din comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ 10.735,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│877.│Complexul "Muntenia" comuna Snagov, jud. Ilfov format │ 26.289,00│ -"- │
│ │din: │ │ │
│ │- Restaurant "Muntenia" (Vila nr.18) şi bar cu sala de│ │ │
│ │ jocuri şi magazie, bufet, spalatorie, sera, anexa │ │ │
│ │ Vila nr.16 şi anexa Vila nr.17; │ │ │
│ │- Sediu administrativ al sucursalei format din Vila 15│ │ │
│ │ şi construcţia noua cu anexele (centrala termica, │ │ │
│ │ centrala telefonica, magazie, depozite, atelier │ │ │
│ │ tâmplãrie, cu terenul aferent) │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│878.│Vila nr. 23 -hotel şi restaurant- cu teren aferent din│ 25.153,40│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│879.│Anexa 1 şi Anexa 2 Ia Vila nr.23 cu teren aferent din │ 5.858,00│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│880.│Vila nr. 24 şi teren aferent din comuna Snagov │ 4.774,00│H.G.nr.│
│ │judeţul Ilfov │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│881.│Anexa Vila nr.24 A şi teren aferent din comuna Snagov │ 4.637,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│882.│Vila nr. 25 şi teren aferent din comuna Snagov, │ 1.477,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│883.│Vila nr. 27 şi aexa cu teren aferent din comuna │ 4.455,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│884.│Vila nr. 28 cu anexa şi teren aferent din comuna │ 3.947,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│885.│Vila nr. 30 şi teren aferent din comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ 6.815,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│886.│Vila nr. 31 cu anexa şi teren aferent din comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ 21.212,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│887.│Vila nr. 32 cu anexa şi teren aferent din comuna │ 5.109,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│888.│Vila nr. 33 şi teren aferent din comuna Snagov, │ 8.802,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│889.│Vila nr. 35 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 12.443.00│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│890.│Vila nr. 36 cu anexa şi teren aferent din sat │ 5.346,00│ -"- │
│ │Ghermanesti, comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│891.│Vila nr. 38 cu anexa şi teren aferent din sat │ 8.566,00│ -"- │
│ │Ghermanesti, comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│892.│Vila nr. 39 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 2.490,00│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│893.│Vila nr. 42 şi teren aferent din comuna Snagov, │ 2.500,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│894.│Teren aferent Vilei nr. 44 din comuna Snagov, judeţul │ 206,00│ -"- │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│895.│Vila nr. 45 cu anexa şi terenul aferent din comuna │ 3.872,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│896.│Anexele nr. 49 şi nr.50 cu terenul aferent din comuna │ 431,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│897.│Anexele nr. 51, nr. 52, nr. 53 şi nr. 54 cu terenul │ 2.016,00│ -"- │
│ │aferent din comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│898.│Vila nr. 55 şi teren aferent din comuna Snagov, │ 1.436,00│H.G,nr.│
│ │judeţul Ilfov │ │ 445/95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│899.│Vila nr. 56 şi teren aferent din comuna Snagov, │ 605,00│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│900.│Vila nr. 57 şi teren aferent din comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ 1.028,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│901.│Vila nr. 58 şi teren aferent din comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ 1.819,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│902.│Vila nr. 59 şi teren aferent din comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ 1.027,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│903.│Teren aferent vilei nr. 60 din comuna Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ 50,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│904.│Vila nr. 61 şi teren aferent din comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ 1.936,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│905.│Vila nr. 62 şi teren aferent din comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ 822,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│906.│Anexa vila nr. 63 şi teren │ 211,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│907.│Baraci nr. 64, nr. 65 şi nr. 66 cu terenul aferent din│ │ │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ 6.348,00│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│908.│Vilele nr. 67A şi nr. 67B cu teren aferent din comuna │ 5.580,00│H.G.nr.│
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│909.│Vila nr. 68 cu anexa şi teren aferent din comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ 7.977,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│910.│Vila nr. 71 cu anexa şi teren aferent din comuna │ 4.602,00│ -"- │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│911.│Vila nr. 73 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 2.139,00│ -"- │
│ │comuna Snagov, jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│912.│Baraci nr. 74, 75 din sat Ghermanesti, com. Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│913.│Vila nr. 76 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 4.357,00│H.G.nr.│
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │445/95 │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│914.│Baraca nr.77 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 2.440,00│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│915.│Vila nr. 80 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 4.860,00│ -"- │
│ │comuna Snagov, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│916.│Teren vila nr. 82 din sat Ghermanesti, comuna Snagov, │ 119,10│ -"- │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│917.│Vila nr. 84 cu anexa şi teren aferent din sat │ │ │
│ │Ghermanesti, comuna Snagov, judeţul Ilfov │ 3.874,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│918.│Vila nr. 86 şi teren aferent din sat Ghermanesti, │ 7.986,00│ -"- │
│ │comuna Snagov jud. Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│919.│Vila nr. 90 cu anexa şi teren aferent din satul │ 6.320,00│ -"- │
│ │Silistea Snagovului, comuna Gruiu, judeţul Ilfov │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│920.│Vila nr. 91 şi teren aferent din satul Snagov, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul Ilfov │ 750,00│ -"- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼───────┤
│921.│Teren, fosta vila nr. 85 din com.Ghermanesti, jud. │ │ │
│ │Ilfov │ 561,00│ -"- │
├────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┤
│ ACTIVITATEA PROPRIE A REGIEI │
├────┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┤
│922.│Imobil-sediu central - cu anexe şi terenul aferent din│ 8.020,00│H.G.nr.│
│ │str. Moliere nr. 2-4, sector 1, Bucureşti │ │ 567/93│
└────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┘





ANEXA 5

LISTA
cuprinzând bunurile imobile proprietate a Regiei Autonome
"Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"


┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. DENUMIREA IMOBILULUI ŞI ADRESA TEREN │
│crt. -mp.- │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 1. │ 2. │ 3. │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ R.A.-A.P.P.S. │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 1. │Teren intravilan la Vila 23 Snagov, jud. Ilfov │ 4.805,60│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA │
│ ŞI ÎNTREŢINEREA FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 2. │Bd. Unirii nr.68, bl.K2, scara2, sectorul 3, Bucureşti │ 248,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 3. │Str. C-ţin Prezan nr.4, et. 2, ap.3, sector 1, Bucureşti │ 1202,91│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 4. │Bd. Tineretului nr. 15, bl.A4, et. 1, ap. 7, sector 4 │ 7,38│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5. │Str. Turda nr. 120, bl.38, sc. A, et.5, ap.21, sector 1 │ 8,97│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 6. │Str. Paris nr.32, et.1, ap.2, sector 1, Bucureşti │ 270,91│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA AGROINDUSTRIALA MAGURELE │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 7. │Teren comuna Magurele, str. Atomistilor nr. 1, jud. Ilfov │ 26.169,00│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL │
│ SUCEAVA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 8. │Spaţiu comercial în suprafata de 75 mp, strada N.Balcescu │ │
│ │nr. 4, localitatea Suceava, jud. Suceava. │ 87,62│
└────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



-------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016