Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 426 din 28 aprilie 2010  pentru modificarea anexei nr. 1 la   Hotararea Guvernului nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, insemnelor distinctive, insignei si documentului de legitimare pentru politisti    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 426 din 28 aprilie 2010 pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, insemnelor distinctive, insignei si documentului de legitimare pentru politisti

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 297 din 7 mai 2010
HOTĂ?RÂRE nr. 426 din 28 aprilie 2010
pentru modificarea anexei nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei şi documentului de legitimare pentru poliţişti
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 297 din 7 mai 2010


În temeiul <>art. 108 din Constituţia României, republicatã ,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ARTICOL UNIC
Anexa nr. 1 "Descrierea însemnelor pentru gradele profesionale şi a culorilor din compunerea uniformelor pentru poliţişti" la <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei şi documentului de legitimare pentru poliţişti, republicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 754 din 5 noiembrie 2009, se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
EMIL BOC

Contrasemneazã:
--------------
p. Ministrul administraţiei şi internelor,
Mihai Caprã
secretar de stat

Bucureşti, 28 aprilie 2010.
Nr. 426.


ANEXÃ
(Anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.061/2002 )


DESCRIEREA
însemnelor pentru gradele profesionale, a însemnului de
identificare şi a culorilor din compunerea uniformelor pentru poliţişti

Descrierea însemnelor pentru gradele profesionale, a însemnului de identificare şi a culorilor din compunerea uniformelor pentru:
I. Poliţia Românã, Direcţia Generalã de Informaţii şi Protecţie Internã, Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Poliţia de Frontierã, Oficiul Român pentru Imigrãri, Direcţia Generalã de Paşapoarte, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrare a Bazelor de Date, servicii comunitare
Gradele profesionale ale poliţiştilor sunt reprezentate prin stele de diferite mãrimi pentru corpul ofiţerilor şi barete de formã dreptunghiularã pentru corpul agenţilor, brodate pe un suport care se aplicã pe umãr, precum şi prin garnituri de benzi brodate, aplicate pe mânecile sacoului şi ale scurtei din stofã.
Însemnul de grad profesional se brodeazã pe suport textil, de formã dreptunghiularã, având marginile bordurate cu o linie de contur de culoare alb-argintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare gri-fer pentru celelalte structuri.
Stelele sau baretele sunt de culoare alb-argintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare galben-aurie pentru celelalte structuri.
Suportul de grad pentru mânecã, pentru ofiţerii de poliţie, este reprezentat prin 1-3 benzi de diferite dimensiuni, brodate pe suport textil. Broderia este de culoare alb-argintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare gri-fer pentru celelalte structuri.
Agenţii de poliţie au aplicatã pe mâneca sacoului o bandã brodatã, de culoare alb-argintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare gri-fer pentru celelalte structuri.
Petliţele sunt realizate prin brodare pe suport textil şi reprezintã ramuri cu frunze stilizate, dispuse în arc de cerc.
Se aplicã pe gulerul sacoului. Broderia este de culoare albargintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare gri-fer pentru celelalte structuri.
Uniforma de ceremonie
Stelele sunt brodate pe suport textil, de culoare neagrã sau albã pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi bleumarin-indigo sau albã pentru celelalte structuri.
Suportul textil este bordurat cu un contur în formã de semicerc.
Pentru corpul chestorilor de poliţie, pe suportul textil sunt brodate ramuri cu frunze stilizate, care formeazã o cununã ce încadreazã centrul unei stele, de culoare alb-argintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare gri-fer pentru celelalte structuri.
Stelele care definesc gradul profesional sunt de dimensiuni şi linii de contur diferite, astfel:
- pentru corpul chestorilor sunt brodate 1-4 stele, cu linie de contur de culoare roşie şi cu diametrul de 3 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru chestor de poliţie - o stea;
b) pentru chestor principal de poliţie - douã stele;
c) pentru chestor şef de poliţie - 3 stele;
d) pentru chestor general de poliţie - 4 stele;
- pentru corpul comisarilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare albastrã şi cu diametrul de 2 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subcomisar de poliţie - o stea;
b) pentru comisar de poliţie - douã stele;
c) pentru comisar şef de poliţie - 3 stele;
- pentru corpul inspectorilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare neagrã şi cu diametrul de 1,5 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subinspector de poliţie - o stea;
b) pentru inspector de poliţie - douã stele;
c) pentru inspector principal de poliţie - 3 stele.
Suportul de grad pentru mânecã este reprezentat de 1-3 benzi brodate pe suport textil, de culoare neagrã sau albã pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare bleumarinindigo sau albã pentru celelalte structuri.
Dimensiunile benzilor sunt diferite, în funcţie de categoriile de ofiţeri, dupã cum urmeazã:
a) pentru corpul chestorilor - 3 benzi, cu lãţimea de 3 cm, 2,5 cm şi 2 cm;
b) pentru corpul comisarilor - douã benzi, cu lãţimea de 2,5 cm şi 2 cm;
c) pentru corpul inspectorilor - o bandã cu lãţimea de 2 cm.
Petliţele sunt reprezentate prin ramuri cu frunze stilizate, dispuse în arc de cerc, brodate pe suport textil, de culoare neagrã sau albã pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare bleumarin-indigo sau albã pentru celelalte structuri.
Numãrul ramurilor cu frunze stilizate este diferit, în funcţie de categoriile de ofiţeri, astfel:
a) pentru corpul chestorilor - 5 ramuri;
b) pentru corpul comisarilor - 4 ramuri;
c) pentru corpul inspectorilor - 3 ramuri.
Uniforma de reprezentare şi serviciu
Stelele şi baretele sunt brodate pe suport textil, de culoare bleumarin-indigo, de formã dreptunghiularã, bordurat cu linie de contur.
Pentru corpul chestorilor de poliţie sunt brodate pe suport textil ramuri cu frunze stilizate, care formeazã o cununã ce încadreazã centrul unei stele de culoare alb-argintie pentru efectivele Inspectoratului General al Poliţiei Române, ale Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internã, ale Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, ale serviciilor comunitare ale acesteia şi de culoare gri-fer pentru celelalte structuri. Suportul textil este bordurat cu un contur în formã de semicerc.
Stelele care definesc gradul profesional sunt de dimensiuni şi linii de contur diferite, astfel:
- pentru corpul chestorilor sunt brodate 1-4 stele, cu linie de contur de culoare roşie şi cu diametrul de 3 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru chestor de poliţie - o stea;
b) pentru chestor principal de poliţie - douã stele;
c) pentru chestor şef de poliţie - 3 stele;
d) pentru chestor general de poliţie - 4 stele;
- pentru corpul comisarilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare albastrã şi cu diametrul de 2 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subcomisar de poliţie - o stea;
b) pentru comisar de poliţie - douã stele;
c) pentru comisar şef de poliţie - 3 stele;
- pentru corpul inspectorilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare neagrã şi cu diametrul de 1,5 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subinspector de poliţie - o stea;
b) pentru inspector de poliţie - douã stele;
c) pentru inspector principal de poliţie - 3 stele;
- pentru corpul agenţilor sunt brodate 1-5 barete, dupã cum urmeazã:
a) agent de poliţie - o baretã;
b) agent principal de poliţie - douã barete;
c) agent şef adjunct de poliţie - 3 barete;
d) agent şef de poliţie - 4 barete;
e) agent şef principal - 5 barete.
Suportul de grad pentru mânecã este reprezentat de 1-3 benzi brodate pe suport textil de culoare bleumarin-indigo, de dimensiuni diferite, în funcţie de categoriile de ofiţeri, dupã cum urmeazã:
a) pentru corpul chestorilor - 3 benzi, cu lãţimea de 3 cm, 2,5 cm şi 2 cm;
b) pentru corpul comisarilor - douã benzi, cu lãţimea de 2,5 cm şi 2 cm;
c) pentru corpul inspectorilor - o bandã cu lãţimea de 2 cm.
Agenţii de poliţie au aplicatã pe mâneca sacoului o bandã realizatã prin brodare, cu lãţimea de 0,5 cm.
Petliţele sunt reprezentate prin ramuri cu frunze stilizate, dispuse în arc de cerc, brodate pe suport textil de culoare bleumarin-indigo.
Numãrul ramurilor cu frunze stilizate este diferit, în funcţie de categoriile de ofiţeri, astfel:
a) pentru corpul chestorilor - 5 ramuri;
b) pentru corpul comisarilor - 4 ramuri;
c) pentru corpul inspectorilor - 3 ramuri;
d) pentru corpul agenţilor de poliţie - douã ramuri.
II. Aparatul central, structuri subordonate unor unitãţi centrale, Centrul Multifuncţional de Pregãtire Schengen, Direcţia economico-administrativã, Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, structuri în coordonarea Ministerului Administraţiei şi Internelor
Gradele profesionale ale poliţiştilor sunt reprezentate prin stele de diferite mãrimi pentru corpul ofiţerilor şi barete de forma dreptunghiularã pentru corpul agenţilor, brodate pe un suport aplicat pe umãr, precum şi prin garnituri de benzi brodate, aplicate pe mânecile sacoului şi ale scurtei din stofã.
Însemnele de grad profesional se brodeazã pe suport textil, de formã dreptunghiularã, cu marginile bordurate cu o linie de contur.
Suportul de grad pentru mânecã, pentru ofiţerii de poliţie, este reprezentat prin 1-3 benzi de diferite dimensiuni, brodate pe suport textil.
Agenţii de poliţie au aplicatã pe mâneca sacoului o banda brodatã.
Petliţele sunt realizate prin brodare pe suport textil şi reprezintã ramuri cu frunze stilizate, aşezate în arc de cerc. Se aplicã pe gulerul sacoului.
Toate elementele de broderie sunt de culoare alb-argintie.
Uniforma de ceremonie
Stelele sunt brodate pe suport textil, de formã dreptunghiularã, de culoare bleumarin sau albã, bordurat cu un contur în forma de semicerc.
Pentru corpul chestorilor de poliţie, pe suportul textil sunt brodate şi ramuri cu frunze stilizate, care formeazã o cununã ce încadreazã centrul unei stele.
Stelele care definesc gradul profesional sunt de dimensiuni şi linii de contur diferite, astfel:
- pentru corpul chestorilor sunt brodate 1-4 stele, cu linie de contur de culoare roşie şi cu diametrul de 3 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru chestor de poliţie - o stea;
b) pentru chestor principal de poliţie - douã stele;
c) pentru chestor şef de poliţie - 3 stele;
d) pentru chestor general de poliţie - 4 stele;
- pentru corpul comisarilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare albastrã şi cu diametrul de 2 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subcomisar de poliţie - o stea;
b) pentru comisar de poliţie - douã stele;
c) pentru comisar şef de poliţie - 3 stele;
- pentru corpul inspectorilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare neagrã şi cu diametrul de 1,5 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subinspector de poliţie - o stea;
b) pentru inspector de poliţie - douã stele;
c) pentru inspector principal de poliţie - 3 stele.
Suportul de grad pentru mânecã este reprezentat de 1-3 benzi brodate pe suport textil de culoare bleumarin sau albã, de dimensiuni diferite, în funcţie de categoriile de ofiţeri, dupã cum urmeazã:
a) pentru corpul chestorilor - 3 benzi, cu lãţimea de 3 cm, 2,5 cm şi 2 cm;
b) pentru corpul comisarilor - douã benzi, cu lãţimea de 2,5 cm şi 2 cm;
c) pentru corpul inspectorilor - o bandã cu lãţimea de 2 cm.
Petliţele sunt realizate prin brodare pe suport textil de culoare bleumarin sau albã şi reprezintã ramuri cu frunze stilizate, aşezate în arc de cerc, având numãrul diferit, în funcţie de categoriile de poliţişti, astfel:
a) pentru corpul chestorilor - 5 ramuri;
b) pentru corpul comisarilor - 4 ramuri;
c) pentru corpul inspectorilor - 3 ramuri.
Uniforma de reprezentare şi serviciu
Stelele şi baretele sunt brodate pe suport textil, de formã dreptunghiularã de culoare bleumarin, bordurat cu linie de contur.
Pentru corpul chestorilor de poliţie, pe suportul textil sunt brodate şi ramuri cu frunze stilizate, care formeazã o cununã ce încadreazã centrul unei stele. Suportul textil este bordurat cu un contur în formã de semicerc.
Stelele care definesc gradul profesional sunt de dimensiuni şi linii de contur diferite, astfel:
- pentru corpul chestorilor sunt brodate 1-4 stele, cu linie de contur de culoare roşie şi cu diametrul de 3 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru chestor de poliţie - o stea;
b) pentru chestor principal de poliţie - douã stele;
c) pentru chestor şef de poliţie - 3 stele;
d) pentru chestor general de poliţie - 4 stele.
- pentru corpul comisarilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare albastrã şi cu diametrul de 2 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subcomisar de poliţie - o stea;
b) pentru comisar de poliţie - douã stele;
c) pentru comisar şef de poliţie - 3 stele.
- pentru corpul inspectorilor sunt brodate 1-3 stele, cu linie de contur de culoare neagrã şi cu diametrul de 1,5 cm, dupã cum urmeazã:
a) pentru subinspector de poliţie - o stea;
b) pentru inspector de poliţie - douã stele;
c) pentru inspector principal de poliţie - 3 stele;
- pentru corpul agenţilor sunt brodate 1-5 barete, dupã cum urmeazã:
a) agent de poliţie - o baretã;
b) agent principal de poliţie - douã barete;
c) agent şef adjunct de poliţie - 3 barete;
d) agent şef de poliţie - 4 barete;
e) agent şef principal - 5 barete.
Suportul de grad pentru mânecã este reprezentat de 1-3 benzi brodate pe suport textil de culoare bleumarin, de dimensiuni diferite, în funcţie de categoriile de ofiţeri, dupã cum urmeazã:
a) pentru corpul chestorilor - 3 benzi, cu lãţimea de 3 cm, 2,5 cm şi 2 cm;
b) pentru corpul comisarilor - douã benzi, cu lãţimea de 2,5 cm şi 2 cm;
c) pentru corpul inspectorilor - o bandã cu lãţimea de 2 cm.
Agenţii de poliţie au aplicatã pe mâneca sacoului o bandã realizatã prin brodare, cu lãţimea de 0,5 cm.
Petliţele sunt realizate prin brodare pe suport textil de culoare bleumarin şi reprezintã ramuri cu frunze stilizate, aşezate în arc de cerc, având numãrul diferit, în funcţie de categoriile de poliţişti, astfel:
a) pentru corpul chestorilor - 5 ramuri;
b) pentru corpul comisarilor - 4 ramuri;
c) pentru corpul inspectorilor - 3 ramuri;
d) pentru corpul agenţilor de poliţie - douã ramuri.


TABELUL Nr. 1
cuprinzând culorile principalelor articole de echipament




┌───────────┬──────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ARMA ŞI │ │ ARTICOLE DE ECHIPAMENT │
│SPECIALI- │ ├───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│TATEA │ ŢINUTA │ Şapcã,│Sacou │Scurtã │Pantalon│Pulover │Cãmaşã │Cãmaşã- │ │ │ │ │ │ │
│ │ │şepcuţã│ │exteri-│ │ │ │bluzã, │Cravatã │ Fular │Scurtã,│Pantofi│ │Acce- │
│ │ │ │ │ oarã, │ │ │ │tricou │ │ │imper- │ghete │Centurã│sorii │
│ │ │ │ │bluzon │ │ │ │ │ │ │meabil │cu │curea │ │
│ │ │ │ │(modul), │ │ │ │ │ │ │şiret │ │ │
│ │ │ │ │bluzã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │matla- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ satã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┴──────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┤
│ I. Chestori, comisari, inspectori, agenţi │
├───────────┬──────────┬───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│POLIŢIA │Ceremonie │Negru, │Negru,│ - │Negru, │ - │Alb │ - │Negru cu│Gri │Negru │Alb, │Negru, │Alb │
│ROMÂNÃ, │ │alb │alb │ │alb │ │ │ │dungi │bleu- │ │negru │alb │ │
│DIRECŢIA │ │ │ │ │ │ │ │ │albe │alb │ │ │ │ │
│GENERALÃ DE│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│INFORMAŢII ├──────────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┤
│ŞI │Serviciu │Bleu- │ - │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Gri- │Gri-bleu│Bleu- │Gri- │ - │Negru │Negru │Alb │
│PROTECŢIE │ │marin │ │marin │marin │marin │bleu │cu bleu-│marin cu│bleu │ │ │ │ │
│INTERNÃ, │ │indigo │ │indigo │indigo │indigo │ │marin, │dungi │ │ │ │ │ │
│ACADEMIA DE│ │ │ │cu gri │ │ │ │gri-bleu│gri-bleu│ │ │ │ │ │
│POLIŢIE, │ │ │ │petrol │ │ │ │cu alb │ │ │ │ │ │ │
│DIRECŢIA │ │ │ │ │ │ │ │şi bleu-│ │ │ │ │ │ │
│REGIM │ │ │ │ │ │ │ │marin │ │ │ │ │ │ │
│PERMISE DE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│CONDUCERE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ŞI ÎNMATRI-├──────────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┤
│CULARE A │Reprezen- │Bleu- │Bleu- │ - │Bleu- │Bleu- │Gri- │Gri-bleu│Bleu- │Gri- │Bleu- │Negru │Negru │Alb │
│VEHICULELOR│tare │marin │marin │ │marin │marin │bleu, │cu bleu-│marin cu│bleu │marin │ │ │ │
│ŞI │ │indigo │indigo│ │indigo │indigo │alb │marin │dungi │ │indigo │ │ │ │
│SERVICIILE │ │ │ │ │ │ │ │ │gri-bleu│ │cu gri │ │ │ │
│COMUNITARE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │petrol │ │ │ │
│ALE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ACESTEIA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴──────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┘

┌───────────┬──────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ARMA ŞI │ │ ARTICOLE DE ECHIPAMENT │
│SPECIALI- │ ├───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│TATEA │ ŢINUTA │ Şapcã,│Sacou │Scurtã │Pantalon│Pulover │Cãmaşã │Cãmaşã- │ │ │ │ │ │ │
│ │ │şepcuţã│ │exteri-│ │ │ │bluzã │Cravatã │ Fular │Scurtã,│Pantofi│ │Acce- │
│ │ │ │ │ oarã, │ │ │ │ │ │ │imper- │ghete │Centurã│sorii │
│ │ │ │ │bluzon │ │ │ │ │ │ │meabil │cu │curea │ │
│ │ │ │ │(modul), │ │ │ │ │ │ │şiret │ │ │
│ │ │ │ │bluzã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │matla- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ satã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┴──────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┤
│ I. Chestori, comisari, inspectori, agenţi │
├───────────┬──────────┬───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│POLIŢIE DE │Ceremonie │Bleu- │Bleu- │ │Bleu- │ │ │ │Bleu- │Gri, │Bleu- │Negru, │Negru, │Galben│
│FRONTIERÃ, │ │marin │marin │ - │marin │ - │Alb │ - │marin │alb │marin │alb │alb │şi gri│
│OFICIUL │ │indigo,│indigo, │indigo, │ │ │ │ │ │indigo │ │ │fer │
│ROMÂN DE │ │alb │alb │ │alb │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│IMIGRÃRI, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│DIRECŢIA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│GENERALÃ DE├──────────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┤
│PAŞAPOARTE,│Serviciu │Bleu- │ │Bleu- │Gri fer │Bleu- │Gri │Gri │Bleu- │Gri │ - │Negru │Negru │Galben│
│DIRECŢIA │ │marin │ - │marin │ │marin │ │ │marin │ │ │ │ │şi gri│
│PENTRU │ │indigo │ │indigo │ │indigo │ │ │ │ │ │ │ │fer │
│EVIDENŢA │ │ │ │cu gri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│PERSOANELOR│ │ │ │fer │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ŞI ADMINIS-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│TRARE A ├──────────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┤
│BAZELOR DE │Reprezen- │Bleu- │Bleu- │ - │Gri fer │Bleu- │Gri, │Gri │Bleu- │Gri │Bleu- │Negru │Negru │Galben│
│DATE ŞI │ │marin │marin │ │ │marin │alb │ │marin │ │marin │ │ │şi gri│
│SERVICIILE │ │indigo │indigo│ │ │indigo │ │ │ │ │indigo │ │ │fer │
│COMUNITARE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │cu gri │ │ │ │
│ALE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │fer │ │ │ │
│ACESTORA │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴──────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┘

┌───────────┬──────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ARMA ŞI │ │ ARTICOLE DE ECHIPAMENT │
│SPECIALI- │ ├───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│TATEA │ ŢINUTA │ Şapcã,│Sacou │Scurtã │Pantalon│Pulover │Cãmaşã │Cãmaşã- │ │ │ │ │ │ │
│ │ │şepcuţã│ │exteri-│ │ │ │bluzã │Cravatã │ Fular │Scurtã,│Pantofi│ │Acce- │
│ │ │ │ │ oarã, │ │ │ │ │ │ │imper- │ghete │Centurã│sorii │
│ │ │ │ │bluzon │ │ │ │ │ │ │meabil │cu │curea │ │
│ │ │ │ │(modul), │ │ │ │ │ │ │şiret │ │ │
│ │ │ │ │bluzã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │matla- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ satã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┴──────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┤
│ I. Chestori, comisari, inspectori, agenţi │
├───────────┬──────────┬───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│APARATUL │Ceremonie │Bleu- │Bleu- │ │Bleu- │ │ │ │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Alb, │Negru, │Alb │
│CENTRAL, │ │marin, │marin,│ - │marin, │ - │Alb │ - │marin │marin, │marin │negru │alb │ │
│STRUCTURI │ │alb │alb │ │alb │ │ │ │ │alb │ │ │ │ │
│SUBORDONATE│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│UNOR │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│UNITÃŢI ├──────────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┤
│CENTRALE, │Serviciu │Bleu- │ │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Bleu │Bleu, │Bleu- │Bleu- │ │Negru │Negru │Alb │
│CENTRUL │ │marin │ - │marin │marin │marin │ │bleu- │marin │marin │ - │ │ │ │
│MULTIFUNC- │ │ │ │ │ │ │ │marin │ │ │ │ │ │ │
│ŢIONAL DE │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│PREGÃTIRE ├──────────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼───────┼──────┤
│SCHENGEN, │Reprezen- │Bleu- │Bleu- │ │Bleu- │Bleu- │Bleu, │Bleu │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Negru │Negru │Alb │
│DIRECŢIA │tare │marin │marin │ - │marin │marin │alb │ │marin │marin │marin │ │ │ │
│ECONOMICO- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ADMINISTRA-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│TIVÃ, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│CLUBUL │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│SPORTIV │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│DINAMO │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│BUCUREŞTI, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│STRUCTURI │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ÎN COORDO- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│NAREA MI- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│NISTERULUI │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ADMINISTRA-│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ŢIEI ŞI │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│INTERNELOR │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴──────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┘

┌───────────┬───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ARMA ŞI │ │ ARTICOLE DE ECHIPAMENT │
│SPECIALI- │ ├───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬───────┬──────┤
│TATEA │ ŢINUTA │ Şapcã,│Sacou │Complet│Pantalon│Pulover │Cãmaşã │Cãmaşã- │ │ │ │ │ │ │
│ │ │şepcuţã│ │modular│ │ │ │bluzã │Cravatã │ Fular │Scurtã,│Pantofi│ │Acce- │
│ │ │ basc │ │bluzã │ │ │ │ │ │ │imper- │ghete │Centurã│sorii │
│ │ │ │ │matla- │ │ │ │ │ │ │meabil │cu │curea │ │
│ │ │ │ │satã, │ │ │ │ │ │ │ │şiret │ │ │
│ │ │ │ │bluzon │ │ │ │ │ │ │ │şi │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │carâmb │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │înalt │ │ │
├───────────┴───────────────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴───────┴──────┤
│ I. Studenţi şi elevi │
├───────────┬───────┬───────┬───────┬──────┬───────┬────────┬────────┬───────┬────────┬────────┬───────┬───────┬───────┬──────┬───────┤
│Academia │Oraş │Toate │Bleu- │Bleu- │ │Bleu- │Bleu- │Bleu, │Bleu │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Negru │Negru │Porto- │
│de Poliţie │ │specia-│marin │marin │ - │marin, │marin, │alb │ │marin │marin │marin │ │ │caliu, │
│ │ │litã- │indigo │indigo│ │indigo │indigo │ │ │indigo │indigo │indigo │ │ │alb │
│ │ │ţile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│ │Clasa │Toate │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Bleu │Bleu │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Negru │Negru │Porto- │
│ │ │specia-│marin │marin │marin │marin │marin │ │ │marin │marin │marin │ │ │caliu, │
│ │ │litã- │indigo │indigo│indigo │indigo │indigo │ │ │indigo │indigo │indigo │ │ │alb │
│ │ │ţile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│ │Instru-│Toate │Bleu- │ │Bleu- │Bleu- │Bleu- │ │Bleu │ │Bleu- │Bleu- │Negru │Negru │Porto- │
│ │ire │specia-│marin │ - │marin │marin │marin │ - │ │ - │marin │marin │ │ │caliu, │
│ │ │litã- │indigo │ │indigo │indigo │indigo │ │ │ │indigo │indigo │ │ │alb │
│ │ │ţile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───────────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│Şcoli │Oraş │Toate │Bleu- │Bleu- │ │Bleu- │Bleu- │Bleu, │Bleu │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Negru │Negru │Porto- │
│pentru │ │specia-│marin │marin │ - │marin, │marin, │alb │ │marin │marin │marin │ │ │caliu, │
│formarea │ │litã- │indigo │indigo│ │indigo │indigo │ │ │indigo │indigo │indigo │ │ │alb │
│politiş- │ │ţile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│tilor ├───────┼───────┼───────┼──────┼───────┼────────┼────────┼───────┼────────┼────────┼───────┼───────┼───────┼──────┼───────┤
│ │Instru-│Toate │Bleu- │ │Bleu- │Bleu- │Bleu- │Bleu │Bleu │ │Bleu- │Bleu- │Negru │Negru │Porto- │
│ │ire │specia-│marin │ - │marin │marin │marin │ │ │ - │marin │marin │ │ │caliu, │
│ │ │litã- │indigo │ │indigo │indigo │indigo │ │ │ │indigo │indigo │ │ │alb │
│ │ │ţile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└───────────┴───────┴───────┴───────┴──────┴───────┴────────┴────────┴───────┴────────┴────────┴───────┴───────┴───────┴──────┴───────┘



-------





Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016