Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 384 din 19 iunie 2013  privind preluarea si darea in administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructura si investitii straine a unor sectoare de drum de interes local din domeniul public al orasului Zimnicea, judetul Teleorman, si din administrarea Consiliului Local al Orasului Zimnicea in domeniul public al statului si in administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructura si investitii straine, in vederea realizarii de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A. a activitatilor de interes national in domeniul administrarii drumurilor nationale, incadrarea acestora in categoria functionala a drumurilor de interes national, trecerea unui sector de drum de interes national din domeniul public al statului si din administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructura si investitii straine in domeniul public al orasului Zimnicea, judetul Teleorman, si in administrarea Consiliului Local al Orasului Zimnicea, declasarea acestuia in drum de interes local, modificarea si completarea anexei nr. 16 la Hotararea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, precum si modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 540/2000 privind aprobarea incadrarii in categorii functionale a drumurilor publice si a drumurilor de utilitate privata deschise circulatiei publice    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 384 din 19 iunie 2013 privind preluarea si darea in administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructura si investitii straine a unor sectoare de drum de interes local din domeniul public al orasului Zimnicea, judetul Teleorman, si din administrarea Consiliului Local al Orasului Zimnicea in domeniul public al statului si in administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructura si investitii straine, in vederea realizarii de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A. a activitatilor de interes national in domeniul administrarii drumurilor nationale, incadrarea acestora in categoria functionala a drumurilor de interes national, trecerea unui sector de drum de interes national din domeniul public al statului si din administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructura si investitii straine in domeniul public al orasului Zimnicea, judetul Teleorman, si in administrarea Consiliului Local al Orasului Zimnicea, declasarea acestuia in drum de interes local, modificarea si completarea anexei nr. 16 la Hotararea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, precum si modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 540/2000 privind aprobarea incadrarii in categorii functionale a drumurilor publice si a drumurilor de utilitate privata deschise circulatiei publice

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 377 din 26 iunie 2013

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 867 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, al art. 9 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 12 alin. (1), art. 13, art. 21 alin. (1) şi art. 22^1 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
    în conformitate cu art. 1 alin. (6) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 84/2003 pentru înfiinţarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome "Administraţia Naţională a Drumurilor din România", aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 47/2004, cu modificările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1
    Se aprobă preluarea şi darea în administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructură şi investiţii străine a unor sectoare de drum de interes local, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1, trecute din domeniul public al oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman, în domeniul public al statului prin Hotărârea Consiliului Local al Oraşului Zimnicea nr. 19 din 15 februarie 2008, astfel cum a fost modificată şi completată prin Hotărârea Consiliului Local al Oraşului Zimnicea nr. 4 din 27 ianuarie 2009 şi prin Hotărârea Consiliului Local al Oraşului Zimnicea nr. 27 din 28 martie 2013, precum şi încadrarea acestora în categoria funcţională a drumurilor de interes naţional, în vederea realizării de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. a activităţilor de interes naţional în domeniul administrării drumurilor naţionale, în condiţiile legii.
    ART. 2
    (1) Se aprobă trecerea unui sector de drum de interes naţional, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Departamentului pentru proiecte de infrastructură şi investiţii străine şi concesiunea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. în domeniul public al oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman, şi în administrarea Consiliului Local al Oraşului Zimnicea, în condiţiile legii, precum şi declasarea acestuia din categoria funcţională a drumurilor de interes naţional şi încadrarea în categoria funcţională a drumurilor de interes local.
    (2) Contractul de concesiune nr. MM/487 din 4 februarie 2004, având ca obiect bunul imobil care se transmite în administrare potrivit alin. (1), se modifică în mod corespunzător, în condiţiile legii.
    ART. 3
    Predarea-preluarea sectoarelor de drum transmise potrivit art. 1 şi, respectiv, potrivit art. 2 alin. (1) se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.
    ART. 4
    Sectoarele de drum, care se transmit potrivit art. 1 şi art. 2 alin. (1), îşi schimbă indicativul existent conform anexelor nr. 1 şi 2.
    ART. 5
    Anexa nr. 16 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.020 şi 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează în mod corespunzător.
    ART. 6
    La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Hotărârea Guvernului nr. 540/2000 privind aprobarea încadrării în categorii funcţionale a drumurilor publice şi a drumurilor de utilitate privată deschise circulaţiei publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 338 şi 338 bis din 20 iulie 2000, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează în mod corespunzător.
    ART. 7
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.


               PRIM-MINISTRU
            VICTOR-VIOREL PONTA

                      Contrasemnează:
                     ────────────────
          Ministrul delegat pentru proiecte de
           infrastructură de interes naţional
                  şi investiţii străine,
                      Dan-Coman Şova

                    Viceprim-ministru,
             ministrul dezvoltării regionale şi
                 administraţiei publice,
                  Nicolae-Liviu Dragnea

                   Viceprim-ministru,
               ministrul finanţelor publice,
                     Daniel Chiţoiu

           Ministrul delegat pentru buget,
                     Liviu Voinea


    Bucureşti, 19 iunie 2013.
    Nr. 384.

    ANEXA 1

                                DATELE DE IDENTIFICARE
       ale sectoarelor de drum de interes local, trecute în domeniul public al
        statului, care se preiau în administrarea Departamentului pentru
         proiecte de infrastructură şi investiţii străine şi care se
           încadrează în categoria funcţională a drumurilor naţionale,
            în vederea realizării de către Compania Naţională de Autostrăzi
             şi Drumuri Naţionale din România - S.A. a activităţilor de
             interes naţional în domeniul administrării drumurilor naţionale


┌────┬─────────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬─────────┬───────┬───────────┬───────────┐
│Nr. │Denumirea sectorului │Persoana juridică │Persoana juridică │Lungimea │Numărul│Indicativul│Indicativul│
│crt.│de drum care se preia│de la care se preia │care preia sectorul │totală │ MFP │ vechi │ nou │
│ │ în administrare │sectorul de drum │ de drum │(km) │ │ │ │
├────┼─────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼─────────┼───────┼───────────┼───────────┤
│ 1. │Strada Republicii, │Oraşul Zimnicea, │Departamentul pentru│L = 1,955│ 12164│Strada │ DN 5C │
│ │tronson cuprins între│prin Consiliul Local│proiecte de infra- │ │ │Republicii │ │
│ │strada Turnu Măgurele│al Oraşului Zimnicea│structură şi inves- │ │ │ │ │
│ │şi strada Griviţa │ │tiţii străine │ │ │ │ │
│ │ │ │(CIF 31116081) │ │ │ │ │
├────┼─────────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼─────────┼───────┼───────────┼───────────┤
│ 2. │Strada Griviţa, │Oraşul Zimnicea, │Departamentul pentru│L = 0,860│ 12164 │Strada │ DN 5C │
│ │tronson cuprins între│prin Consiliul Local│proiecte de infra- │ │ │Griviţa │ │
│ │strada Giurgiu şi │al Oraşului Zimnicea│structură şi inves- │ │ │ │ │
│ │Strada Republicii │ │tiţii străine │ │ │ │ │
│ │ │ │(CIF 31116081) │ │ │ │ │
└────┴─────────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴─────────┴───────┴───────────┴───────────┘



    ANEXA 2

                             DATELE DE IDENTIFICARE
        ale sectorului de drum de interes naţional care se transmite din
         domeniul public al statului şi din administrarea Departamentului
          pentru proiecte de infrastructură şi investiţii străine în
           domeniul public al oraşului Zimnicea şi în administrarea
            Consiliului Local al Oraşului Zimnicea şi care se
                    declasează în drum de interes local


┌─────────────┬────────────────────┬─────────────────┬─────────┬─────────┬───────────┬─────────────────┐
│ Denumirea │Persoana juridică │Persoana juridică│Lungimea │Numărul │Indicativul│Indicativul nou │
│ sectorului │de la care se preia │ care preia │ totală │ MFP │ vechi │ │
│ de drum care│ sectorul de drum │sectorul de drum │ (km) │ │ │ │
│ se preia în │ │ │ │ │ │ │
│ administrare│ │ │ │ │ │ │
├─────────────┼────────────────────┼─────────────────┼─────────┼─────────┼───────────┼─────────────────┤
│DN 5C sector │Departamentul pentru│Oraşul Zimnicea, │L = 1,401│12164 │ DN 5C │Strada Giurgiu, │
│km 59 + 025 -│proiecte de infra- │prin Consiliul │ │(parţial)│ │tronson strada │
│km 60 + 426 │structură şi inves- │Local al Oraşului│ │ │ │Griviţa - │
│ │tiţii străine │Zimnicea │ │ │ │Strada Primăverii│
│ │(CIF 31116081) │ │ │ │ ├─────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Strada Primăverii│
│ │ │ │ │ │ │tronson strada │
│ │ │ │ │ │ │Giurgiu - strada │
│ │ │ │ │ │ │Stefan cel Mare │
│ │ │ │ │ │ ├─────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │Strada Ştefan cel│
│ │ │ │ │ │ │Mare, tronson │
│ │ │ │ │ │ │Strada Primăverii│
│ │ │ │ │ │ │strada Turnu │
│ │ │ │ │ │ │Măgurele │
└─────────────┴────────────────────┴─────────────────┴─────────┴─────────┴───────────┴─────────────────┘


                       ___________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016