Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 372 din 3 iulie 1998  privind infiintarea Societatii Nationale de Radiocomunicatii - S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 372 din 3 iulie 1998 privind infiintarea Societatii Nationale de Radiocomunicatii - S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome "Radiocomunicatii"

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 251 din 6 iulie 1998

În temeiul prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 30/1997 privind reorganizarea regiilor autonome, aprobatã şi modificatã prin <>Legea nr. 207/1997 , cu modificãrile ulterioare, şi ale <>Legii nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã,

Guvernul României hotãrãşte:

ART. 1
(1) Se înfiinţeazã Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. prin reorganizarea Regiei Autonome "Radiocomunicatii".
(2) Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. este persoana juridicã romana, care se organizeazã şi funcţioneazã în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi cu actul constitutiv prevãzut în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
(3) Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. este societate comercialã pe acţiuni, care funcţioneazã pe baza de gestiune economicã şi autonomie financiarã.
ART. 2
Sediul Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A. este în Bucureşti, Bd. Libertãţii nr. 14A, sectorul 5.
ART. 3
(1) Capitalul social iniţial al Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A. este de 177.410.680 mii lei, împãrţit în 17.741.068 acţiuni nominative în valoare nominalã de 10.000 lei fiecare, şi se constituie prin preluarea integrala a patrimoniului Regiei Autonome "Radiocomunicatii", conform bilanţului contabil al acesteia la data de 31 decembrie 1997. La data reorganizãrii, Regia Autonomã "Radiocomunicatii" nu are în administrare bunuri proprietate publica.
(2) În termen de 30 de zile de la publicarea prezentei hotãrâri în Monitorul Oficial al României, adunarea generalã extraordinarã a actionarilor va decide asupra modificãrii capitatului social al Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A., conform dispoziţiilor legale în vigoare.
(3) La data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. preia toate drepturile şi obligaţiile Regiei Autonome "Radiocomunicatii".
(4) Bunurile aparţinînd domeniului privat al statului, inclusiv reţelele aflate în administrarea Regiei Autonome "Radiocomunicatii", vor trece în proprietatea Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A. la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri.
ART. 4
Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. îşi desfãşoarã activitatea în domeniul telecomunicatiilor, având ca obiect principal de activitate transportul şi difuzarea cu mijloace radio a programelor naţionale de radio şi de televiziune, ca servicii de interes public naţional, precum şi alte servicii în diferite benzi de frecventa alocate în acest scop în temeiul legii şi al licenţelor şi autorizaţiilor acordate de Ministerul Comunicaţiilor ori de alt organ competent.
ART. 5
Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. este operatorul autorizat sa instaleze şi sa exploateze o reţea nationala de radiocomunicatii, conform licenţei ori licenţelor acordate de cãtre Ministerul Comunicaţiilor.
ART. 6
Personalul salariat al Regiei Autonome "Radiocomunicatii" este preluat de cãtre societatea înfiinţatã prin reorganizarea acesteia şi este considerat transferat de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri.
ART. 7
La data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, acţiunile Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A. sunt deţinute în totalitate de cãtre stat, care îşi exercita drepturile şi obligaţiile decurgând din calitatea de acţionar unic prin Ministerul Comunicaţiilor, pana la data fixatã în programul de privatizare, conform legii.
ART. 8
La data intarii în vigoare a prezentei hotãrâri îşi înceteazã aplicabilitatea prevederile referitoare la Regia Autonomã "Radiocomunicatii" din <>Hotãrârea Guvernului nr. 448 din 27 iunie 1991 privind înfiinţarea regiilor autonome "Posta Romana", "Rom-Telecom", "Radiocomunicatii", Inspectoratul General al Radiocomunicatiilor" şi a Societãţii Comerciale "Banc Post" - S.A., publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 155 din 23 iunie 1991.

PRIM-MINISTRU
RADU VASILE

Contrasemneazã:
----------------
Ministrul comunicaţiilor,
Sorin Pantis

Ministrul finanţelor,
Daniel Daianu

p. Ministrul reformei,
preşedintele Consiliului pentru Reforma,
Adrian Ciocanea,
secretar de stat

Ministrul privatizãrii,
Sorin Dimitriu


ANEXA 1

ACTUL CONSTITUTIV
al Societãţii Comerciale "Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A.


CAP. 1
Denumirea, sediul social, durata

ART. 1
Denumirea şi forma juridicã a societãţii comerciale
(1) Denumirea societãţii comerciale este: Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A.
În toate facturile, anunţurile, publicaţiile şi actele emanând de la Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A., denumirea acesteia este precedatã sau urmatã de cuvintele societate pe acţiuni sau de initialele S.A., de capitalul social, sediul societãţii, numãrul de înregistrare la oficiul registrului comerţului şi de codul fiscal.
(2) Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. este persoana juridicã romana, având forma juridicã de societate comercialã pe acţiuni. Aceasta îşi desfãşoarã activitatea în conformitate cu legile romane şi cu prezentul act constitutiv.
(3) Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. este societate nationala de interes public.
ART. 2
Sediul social al societãţii comerciale
(1) Sediul social al societãţii comerciale este în România, municipiul Bucureşti, Bd. Libertãţii nr. 14A, sectorul 5. Sediul social poate fi schimbat pe baza hotãrârii adunãrii generale extraordinare a actionarilor, cu îndeplinirea formalitãţilor cerute de lege.
(2) Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. îşi constituie sucursale, reprezentante, agenţii, birouri, depozite, puncte de lucru, studiouri de radio şi televiziune şi altele asemenea, în ţara şi în strãinãtate, unitãţi fãrã personalitate juridicã înfiinţate prin hotãrârea adunãrii generale extraordinare a actionarilor, pe baza recomandãrilor consiliului de administraţie.
(3) La înfiinţare Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. se înregistreazã cu patru sucursale, sub denumirea de direcţii regionale de radiocomunicatii:
- Bucureşti, cu sediul în Calea Victoriei nr. 37;
- Cluj-Napoca, cu sediul în Str. Fagului nr. 2;
- Iaşi, cu sediul în str. George Enescu nr. 7:
- Timişoara, cu sediul în str. Alexandru Demetriade nr. 1
şi, de asemenea, cu Centrul de studii, documentare şi perfecţionare în radiocomunicatii, cu statut de sucursala, cu sediul în Tancabesti, judeţul Ilfov. Totodatã, la înfiinţare, se înregistreazã puncte de lucru - centre de emisie, centre de RR, centre zonale de control, intervenţii, revizii - prevãzute în anexa la prezentul act constitutiv.
ART. 3
Durata societãţii comerciale
Durata societãţii comerciale este nelimitatã, cu începere de la data înmatriculãrii în registrul comerţului.

CAP. 2
Obiectul de activitate al societãţii comerciale

ART. 4
Domeniul şi obiectul de activitate al societãţii comerciale
(1) Societatea comercialã îşi desfãşoarã activitatea în domeniul telecomunicatiilor, obiectul sau principal de activitate incluzând: prestarea şi comercializarea de servicii de comunicaţii, întreţinerea şi exploatarea, dezvoltarea şi modernizarea sistemului naţional de radiocomunicatii (reţele proprii de radiorelee, radiodifuziune, televiziune, radiocomunicatii mobile, comunicaţii prin satelit şi reţele telefonice de conectare prin radio la reţeaua publica comutatã), organizarea serviciilor de radiocomunicatii necesare sistemului naţional de operare şi de siguranta nationala, în condiţiile legii, asigurarea activitãţii de semnatar la organizaţiile internaţionale de comunicaţii prin satelit, la care România este parte.
(2) Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. presteazã servicii de telecomunicaţii cu gama larga de acoperire şi adresabilitate.
(3) În realizarea scopului pentru care se constituie, Societatea Nationala de Radiocomunicatii - S.A. îşi exercita obiectul de activitate pe întreg teritoriul tarii şi în afarã acestuia, asigurând transportul şi difuzarea programelor naţionale de radiodifuziune şi televiziune, programelor de radiodifuziune şi televiziune destinate strainatatii şi ale altor programe de radio şi televiziune; participa la piata libera a serviciilor de radiocomunicatii, în condiţii de egalitate cu alţi furnizori de servicii, direct, în asociere sau prin societãţi comerciale la care este parte, în conformitate cu licenta, licentele ori autorizaţiile acordate de Ministerul Comunicaţiilor sau de alt organ competent.
(4) Societatea Comercialã are ca obiect de activitate:

A. În domeniul radiocomunicatiilor:

I. Servicii:
a) administrarea şi exploatarea infrastructurii proprii pentru difuzarea programelor naţionale de radiodifuziunea şi televiziune, ca unic furnizor (operator) de servicii;
b) difuzarea programelor de radio şi televiziune ale terţilor;
c) servicii de teletext, RDS ets.;
d) servicii de radiodifuziune şi televiziune digitala TDAB, DTVB etc.;
e) administrarea şi exploatarea infrastructurii proprii de radiorelee pentru realizarea altor tipuri de comunicaţii;
f) servicii de telecomunicaţii mobile GSM, DCS 1800, NMT;
g) servicii de radiocomunicatii navale;
h) servicii cu valoare adãugatã de tip radio, VSAT, transmisii de date, radiotelefonie mobila, INTERNET;
i) proiectare, construcţii-montaj, punere în funcţiune, exploatare şi întreţinere echipamente de radiocomunicatii şi echipament auxiliar al acestora;
j) utilizarea spectrului de frecvente alocat pentru serviciile de radiodifuziune la nivel naţional şi pentru serviciile de radiocomunicatii terestre şi spatiale;
k) servicii de comunicaţii prin satelit, cu asigurarea accesului la satelitii de comunicaţii, şi asigurarea, în calitate de semnatar, a segmentului spatial pentru utilizatori;
l) cursuri şi programe de perfecţionare profesionalã şi reconversie în domeniul comunicaţiilor;
m) consultanţa în comunicaţii, studii şi cercetãri privind administrarea şi dezvoltarea sistemului naţional de radiocomunicatii şi pentru îmbunãtãţirea calitãţii prestaţiilor;
n) corelarea sistemului naţional de radiocomunicatii cu celelalte sisteme de comunicaţii din România şi din strãinãtate;
o) servicii de transmisie pentru orice tip de comunicaţii, asigurate prin echipamentul propriu;
p) orice alte tipuri de comunicaţii prin radio, conform reglementãrilor legale în vigoare.
Pentru serviciile de telecomunicaţii şi radiocomunicatii de baza şi publice, în condiţiile în care spectrul radioelectric disponibil limiteazã competenta, societatea comercialã îşi desfãşoarã activitatea pe baza de licenta.

II. Comercializare:
a) servicii de comunicaţii realizate prin orice sistem de comunicaţii prin satelit cu respectarea reglementãrilor organizaţiilor internaţionale la care România este parte;
b) echipamente, piese de schimb, ansambluri şi subansambluri de comunicaţii din producţia proprie sau a terţilor.

III. Import-export, inclusiv prin realizarea de operaţiuni de tip clearing, barter, leasing, de export, tranzit:
a) produse ale industriei de telecomunicaţii (echipamente, aparate, piese de schimb), electrice şi electronice;
b) programe de radio şi televiziune.

IV. Producţie de:
a) echipamente de radiocomunicatii, instalaţii, aparate de transmitere a informaţiilor, instrumente de mãsura, inclusiv reparaţii;
b) producţie de audiovizual prin studiouri proprii;
c) montaj, reglaje, mãsurãtori şi servicii, în ţara şi în strãinãtate.

B. În alte domenii de activitate:
a) informatica - elaborarea şi comercializarea de hardware şi software, aplicaţii, prelucrare de date;
b) transport de mãrfuri şi de persoane cu mijloacele de transport din dotare;
c) închirieri de spaţii tehnice, de echipamente şi mijloace de transport;
d) reclama şi publicitate;
e) depozitare de materiale şi de echipamente în spaţiile proprii;
f) producţie şi comercializare de produse agricole;
g) turism şi alimentaţie publica;
h) servicii de asistenta medicalã prin personal specializat, pentru salariaţii proprii;
i) executarea de construcţii civile şi instalaţii electroalimentare, în antrepriza, subantreprizã, regie proprie;
j) atestãri metrologice;
k) mãsurãtori de radiatii electromagnetice;
l) operaţiuni de import, export, reexport, tranzit şi comerţ interior în toate domeniile permise de lege, operaţiuni de leasing;
m) operaţiuni de expediţie, transport de mãrfuri şi servicii conexe acestora;
n) garaje şi service auto.

CAP. 3
Capitalul social, acţiunile

ART. 5
Capitalul social şi acţiunile
(1) Capitalul social iniţial este de 177.410.680 mii lei, împãrţit în 17.741.068 acţiuni nominative în valoare nominalã de 10.000 lei fiecare. Capitalul social iniţial este în întregime subscris şi vãrsat la data constituirii societãţii comerciale.
(2) În termen de 30 de zile de la publicarea prezentului act constitutiv în Monitorul Oficial al României, adunarea generalã extraordinarã a actionarilor va decide asupra modificãrii capitalului social al Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A., conform dispoziţiilor legale în vigoare.
(3) Acţiunile sunt deţinute în totalitate de cãtre statul roman, iar drepturile decurgând din dreptul de proprietate asupra acestora sunt exercitate de cãtre acţionarul unic prin Ministerul Comunicaţiilor, pana la data fixatã în programul de privatizare, conform legii.
ART. 6
Certificate de acţiuni
(1) Adunarea generalã a actionarilor va decide forma şi data la care vor fi imprimate titlurile individuale ori cumulative, care atesta calitatea de acţionar.
(2) Titlurile prevãzute la alineatul precedent vor cuprinde urmãtoarele menţiuni: numele, prenumele şi domiciliul acţionarului ori, dupã caz, denumirea, sediul şi numãrul de înmatriculare în registrul comerţului, denumirea şi durata societãţii comerciale, numãrul şi data Monitorului Oficial al României în care s-a fãcut publicarea, capitalul social, numãrul de acţiuni şi numãrul de ordine al acestora, valoarea nominalã a fiecãrei acţiuni, precum şi vãrsãmintele efectuate.
(3) Acţiunile sau, dupã caz, titlurile cumulative vor fi semnate de preşedintele consiliului de administraţie şi de unul dintre membrii acestuia.
(4) Societatea comercialã va tine evidenta titlurilor care atesta calitatea de acţionar într-un registru numerotat, sigilat şi parafat de preşedintele consiliului de administraţie, care se pãstreazã la sediul acesteia.
(5) Fiecare acţiune subscrisã şi vãrsatã de acţionari, potrivit legii, conferã acestora dreptul la un vot în adunarea generalã a actionarilor, dreptul de a alege şi de a fi aleşi în organele de conducere, dreptul de a participa la distribuirea profitului, conform prevederilor actului constitutiv şi dispoziţiilor legale.
(6) Drepturile şi obligaţiile legate de acţiuni urmeazã acţiunile în cazul trecerii lor în proprietatea altor persoane. Acţiunile fiind deţinute în totalitate de statul roman, toate drepturile şi obligaţiile decurgând din acestea revin statului roman atâta timp cat, prin alt act, acesta nu va decide altfel.

CAP. 4
Majorarea şi reducerea capitalului social

ART. 7
Majorarea capitalului social
(1) Adunarea generalã extraordinarã a actionarilor sau, în situaţia prevãzutã la art. 12 alin. (2), consiliul de administraţie va putea decide majorarea capitalului social, cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare la data majorãrii.
(2) Capitalul social va putea fi majorat prin:
a) noi aporturi în numerar şi/sau în natura;
b) încorporarea rezervelor (în care vor putea fi incluse diferenţele favorabile rezultate din reevaluarea patrimoniului social), cu excepţia rezervelor legale, precum şi a beneficiului sau a primelor de emisiune;
c) compensarea unor creanţe lichide şi exigibile asupra societãţii comerciale cu acţiuni ale acesteia;
d) alte surse stabilite de adunarea generalã a actionarilor ori de cãtre consiliul de administraţie, dupã caz, potrivit legii.
ART. 8
Reducerea capitalului social
(1) În cazul în care administratorii constata pierderea a jumãtate din capitalul social, ei sunt obligaţi sa convoace, în termen de maximum 60 de zile, adunarea generalã extraordinarã a actionarilor, care va decide fie reconstituirea capitalului social, fie limitarea lui la valoarea rãmasã, fie dizolvarea societãţii comerciale.
(2) Reducerea capitalului social se va putea face numai dupã doua luni de la data publicãrii în Monitorul Oficial al României a hotãrârii adunãrii generale extraordinare a actionarilor ori, în situaţia prevãzutã la art. 12 alin. (2), a consiliului de administraţie, potrivit prevederilor legale.

CAP. 5
Conducerea şi administrarea societãţii comerciale

ART. 9
Adunarea generalã a actionarilor
(1) Adunarea generalã a actionarilor este organul de conducere al societãţii comerciale, care decide asupra activitãţii acesteia şi asigura politica ei economicã şi comercialã.
(2) Pana la data prevãzutã în programul de guvernare, atribuţiile adunãrii generale a actionarilor sunt exercitate în numele acţionarului unic de cãtre Ministerul Comunicaţiilor, prin ministru sau împuternicitul desemnat prin ordin al acestuia.
(3) Administratorii sau alte persoane salarizate sau remunerate de societatea comercialã nu pot reprezenta acţionarul unic în adunãrile generale ale actionarilor.
ART. 10
Convocarea adunãrii generale a actionarilor
(1) Adunarea generalã ordinarã a actionarilor se convoacã cel puţin o data pe an, în maximum 3 luni de la încheierea exerciţiului financiar precedent, având ca scop examinarea bilanţului contabil, a contului de profit şi pierderi pe anul anterior şi pentru stabilirea programului de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs.
(2) Adunarea generalã extraordinarã a actionarilor va fi convocatã ori de câte ori este cazul, la solicitarea acţionarului unic sau la cererea consiliului de administraţie ori a cenzorilor.
(3) Adunarea generalã a actionarilor (ordinarã sau extraordinarã) va fi convocatã de cãtre preşedintele consiliului de administraţie, prin scrisoare recomandatã, telegrama sau fax.
(4) Convocarea trebuie sa cuprindã data, locul şi ora desfãşurãrii adunãrii generale a actionarilor, ordinea de zi, expunerea explicita a problemelor care se vor pune în discuţie şi, dacã este cazul, textul integral al propunerilor referitoare la modificarea actelor constitutive. Convocarea va fi expediatã pe adresa Ministerului Comunicaţiilor cu cel puţin 15 zile înainte de data prevãzutã pentru desfãşurarea lucrãrilor adunãrii generale a actionarilor.
(5) Adunarea generalã a actionarilor poate lua hotãrâri şi fãrã îndeplinirea formalitãţilor prevãzute pentru convocare, cu respectarea tuturor prevederilor legale şi ale prezentului act constitutiv, pentru validitatea hotãrârilor adoptate.
(6) Şedinţele adunãrii generale a actionarilor (ordinarã sau extraordinarã) vor avea loc la sediul social al societãţii comerciale sau în orice alt loc indicat în convocare.
ART. 11
Competentele adunãrii generale ordinare a actionarilor
Adunarea generalã ordinarã a actionarilor are urmãtoarele competente:
a) sa aprobe sau sa modifice bilanţul contabil, dupã ascultarea raportului administratorilor şi al cenzorilor, şi sa fixeze dividendul, potrivit legii;
b) sa numeascã şi sa revoce preşedintele consiliului de administraţie şi ceilalţi administratori, sa fixeze limitele competentelor lor, remuneraţia acestora, sa se pronunţe asupra gestiunii lor şi sa îi descarce de gestiune, sa stabileascã modul de constituire a garanţiilor acestora;
c) sa numeascã cenzorii, cenzorii supleanţi şi sa le fixeze remuneraţia;
d) sa stabileascã bugetul de venituri şi cheltuieli şi programul de activitate pe exerciţiul financiar urmãtor;
e) sa hotãrascã gajarea, închirierea sau desfiinţarea uneia sau mai multor unitãţi ale societãţii comerciale;
f) sa hotãrascã cu privire la contractarea de împrumuturi bancare pe termen lung, inclusiv a celor externe, şi sa stabileascã competentele şi nivelul de contractare a împrumuturilor bancare curente, a creditelor comerciale şi a garanţiilor;
g) sa decidã asupra oricãror alte probleme care intra în competenta adunãrii generale ordinare a actionarilor.
ART. 12
Competentele adunãrii generale extraordinare a actionarilor
(1) Adunarea generalã extraordinarã a actionarilor va hotãrî asupra urmãtoarelor probleme:
a) schimbarea formei juridice a societãţii comerciale;
b) mutarea sediului societãţii comerciale;
c) modificarea obiectului de activitate al societãţii comerciale;
d) modificarea duratei de funcţionare a societãţii comerciale;
e) majorarea capitalului social şi condiţiile efectuãrii acesteia;
f) reducerea capitalului social sau reîntregirea lui prin emisiune de noi acţiuni;
g) fuziunea prin absorbţie sau prin comasare ori divizarea societãţii comerciale;
h) dizolvarea societãţii comerciale;
i) emisiunea de obligaţiuni;
j) reevaluarea patrimoniului, potrivit legii;
k) vânzarea sau transferul activelor;
l) încheierea de acte juridice prin care societatea comercialã dobândeşte, înstrãineazã, închiriazã, schimba sau constituie în garanţie bunuri aflate în patrimoniul sau, a cãror valoare depãşeşte o zecime din valoarea contabila a activelor societãţii comerciale la data încheierii actului juridic respectiv;
m) orice alte modificãri ale actului constitutiv, survenite pe parcursul activitãţii sau orice alta hotãrâre pentru care este cerutã aprobarea acesteia.
(2) Adunarea generalã extraordinarã a actionarilor va putea delega consiliului de administraţie exerciţiul atribuţiilor sale, prevãzute la alin. (1) lit. b), c), e), f), i) şi k).
ART. 13
Desfãşurarea adunãrii generale ale actionarilor
(1) Şedinţele adunãrii generale a actionarilor sunt conduse de preşedintele consiliului de administraţie sau, în lipsa acestuia, de cãtre persoana imputernicita.
(2) Cu ocazia adunãrilor generale ale actionarilor sunt întocmite procese-verbale, consemnate într-un registru special, sigilat şi parafat, ţinut prin grija administratorilor.
(3) Procesul-verbal al adunãrii generale a actionarilor trebuie sa conţinã menţiuni privind formalitãţile de convocare, locul, ora, data şedinţei, reprezentantul acţionarului unic, rezumatul problemelor puse în discuţie, deciziile luate. Documentele referitoare la acestea, precum şi procura specialã, dacã este cazul, vor constitui anexe ale procesului-verbal de şedinţa.
(4) Procesul-verbal se va semna de cãtre preşedintele sau de cãtre persoana care îi tine locul şi de cãtre secretarul adunãrii generale a actionarilor, desemnat pentru întocmirea acestuia.
(5) Hotãrârile adunãrii generale a actionarilor se iau, de regula, prin vot deschis. La propunerea persoanei care prezideazã adunarea generalã sau a actionarilor prezenţi sau reprezentaţi, care deţin cel puţin o pãtrime din capitalul social, se va putea decide ca votul sa fie secret.
(6) Votul secret este obligatoriu pentru alegerea membrilor consiliului de administraţie şi a cenzorilor, pentru revocarea acestora şi pentru luarea hotãrârilor referitoare la rãspunderea administratorilor.
ART. 14
Hotãrârile adunãrilor generale ale actionarilor
(1) Hotãrârile adunãrilor generale ale actionarilor se vor depune în termen de 15 zile de la adoptare, în extras, la oficiul registrului comerţului în vederea mentionarii lor în registru şi publicãrii lor în Monitorul Oficial al României.
(2) În cazul adoptãrii unor hotãrâri de modificare a prezentului act constitutiv, se va publica numai actul adiţional, întocmit pe baza procesului-verbal al adunãrii generale a actionarilor, care va cuprinde textul integral al prevederilor modificate.
(3) Hotãrârile adunãrilor generale ale actionarilor nu vor putea fi executate înainte de îndeplinirea acestor formalitãţi şi, dupã caz, a oricãror alte cerinţe prevãzute de lege.
(4) Hotãrârile luate de adunãrile generale ale actionarilor, în limitele legii şi ale prezentului act constitutiv, sunt obligatorii chiar şi pentru actionarii care nu au luat parte la adunarea generalã a actionarilor sau care au votat impotriva.
(5) Actionarii care nu sunt de acord cu hotãrârile luate de adunãrile generale ale actionarilor cu privire la schimbarea obiectului de activitate, la mutarea sediului sau la modificarea formei juridice a societãţii comerciale au dreptul de a se retrage din societatea comercialã şi de a obţine contravaloarea acţiunilor pe care le poseda, conform prevederilor legale.
ART. 15
Administratorii
(1) Societatea comercialã va fi administratã de 7 administratori, persoane fizice de cetãţenie romana, domiciliate în România, specialişti în domeniul radiocomunicatiilor, al tehnologiei informaţiilor sau economico-financiar, dintre care unul va fi reprezentant al Ministerului Finanţelor.
(2) Administratorii vor îndeplini mandate de 2 ani, în mãsura în care nu sunt revocaţi de cãtre adunarea generalã a actionarilor anterior expirãrii acestui termen.
(3) În cazul absentei temporare sau definitive a unui administrator, adunarea generalã a actionarilor va putea desemna o alta persoana care va exercita atribuţiile acestuia, temporar ori pana la expirarea mandatului predecesorului sau, dupã caz.
(4) Fiecare administrator este obligat ca, înainte de numire, sa depunã o garanţie constând în dublul remuneraţiei lunare primite în aceasta calitate.
ART. 16
Consiliul de administraţie
(1) Toţi administratorii în funcţie constituie consiliul de administraţie al societãţii comerciale.
(2) Şedinţele consiliului de administraţie vor fi convocate de preşedintele acestuia sau de cãtre persoana care îi tine locul, prin scrisoare recomandatã, telegrama sau fax, care se va expedia cu cel puţin 15 zile înainte de data fixatã, indicandu-se data, ora, locul şi ordinea de zi. Şedinţele consiliului de administraţie se vor tine fie la sediul social al societãţii comerciale, fie în alt loc indicat în convocare.
(3) Consiliul de administraţie delibereazã în mod valabil în prezenta a minimum doua treimi din numãrul membrilor sãi şi adopta hotãrârile cu votul majoritãţii administratorilor în funcţie. Consiliul de administraţie va putea delibera în mod valabil, fãrã îndeplinirea şi respectarea formalitãţilor de convocare, dacã toţi administratorii sunt prezenţi.
(4) În cazul în care preşedintele consiliului de administraţie propune adoptarea unor hotãrâri urgente prin corespondenta, membrii consiliului de administraţie îşi vor putea exprima votul, în scris, în termen de 15 zile de la solicitare, hotãrârile astfel adoptate având valabilitate, dacã au fost respectate condiţiile de cvorum şi de vot, prevãzute de lege pentru luarea deciziilor.
(5) Dezbaterile se consemneazã într-un proces-verbal, care se scrie într-un registru, sigilat şi parafat. Procesul-verbal se semneazã de cãtre toţi membrii consiliului de administraţie şi de secretar.
(6) Administratorii vor primi pentru participarea la şedinţele consiliului de administraţie o remuneraţie stabilitã de adunarea generalã ordinarã a actionarilor în fiecare an.
ART. 17
Preşedintele consiliului de administraţie
(1) Preşedintele consiliului de administraţie va fi desemnat de cãtre adunarea generalã a actionarilor. Atribuţiile sale sunt cele prevãzute de lege şi de dispoziţiile prezentului act constitutiv.
(2) Preşedintele consiliului de administraţie reprezintã societatea comercialã în relaţiile cu terţii sau poate desemna directorul general în acest scop.
(3) Preşedintele numeşte, dintre functionarii societãţii comerciale sau din afarã ei ori dintre membrii consiliului de administraţie, un secretar.
ART. 18
Atribuţiile consiliului de administraţie
(1) Atribuţiile consiliului de administraţie sunt urmãtoarele:
a) stabileşte organigrama societãţii comerciale;
b) numeşte şi revoca directorul general şi ceilalţi membri ai conducerii operative, la propunerea preşedintelui consiliului de administraţie;
c) aduce la îndeplinire hotãrârile adunãrii generale a actionarilor;
d) asigura gestiunea şi coordonarea activitãţii societãţii comerciale;
e) emite decizii cu caracter obligatoriu pentru celelalte structuri ale societãţii comerciale;
f) pregãteşte documentaţia necesarã desfãşurãrii adunãrilor generale ale actionarilor;
g) prezintã adunãrii generale a actionarilor situaţia economicã şi financiarã a societãţii comerciale, precum şi raportul de activitate pe fiecare an;
h) aproba regulamentul de organizare a societãţii comerciale şi a sucursalelor acesteia;
i) supune aprobãrii adunãrii generale a actionarilor bilanţul contabil anual, contul de profit şi pierderi şi bugetul de venituri şi cheltuieli necesare activitãţii societãţii comerciale;
j) elaboreazã propriul sau regulament de organizare şi funcţionare;
k) aproba nivelul garanţiilor şi modul de constituire a acestora pentru persoanele care au calitatea de gestionar;
l) aproba încheierea actelor juridice prin care societatea comercialã dobândeşte, înstrãineazã, schimba bunuri şi/sau constituie drept garanţii bunurile societãţii şi care nu sunt de competenta adunãrii generale a actionarilor;
m) aproba contractul colectiv de munca;
n) convoacã adunarea generalã extraordinarã a actionarilor ori de cãtre ori este cazul;
o) aproba asocierea cu persoane fizice sau juridice, romane sau strãine, în vederea constituirii de noi persoane juridice şi de asociaţii, pentru realizarea unor obiective comune, în condiţiile legii;
p) îndeplineşte orice alte atribuţii şi are toate competentele care rezulta din lege sau din hotãrârile adunãrii generale a actionarilor.
(2) Consiliul de administraţie este obligat sa prezinte reprezentantului acţionarului unic bilanţul contabil al societãţii comerciale, contul de profit şi pierderi, raportul cenzorilor, raportul asupra activitãţii administratorilor pentru anul precedent, propunerile pentru bugetul de venituri şi cheltuieli şi planul de activitate pentru anul în curs, cu cel puţin 10 zile înainte de termenul fixat pentru desfãşurarea adunãrii generale ordinare a actionarilor, care urmeazã a le analiza şi aproba. Aceste documente se depun, în termenul menţionat, la sediul social al societãţii comerciale ori se trimite pe adresa reprezentantului acţionarului unic.
ART. 19
Conducerea operativã a societãţii comerciale
(1) Conducerea operativã a societãţii comerciale va fi asigurata de 3-5 membrii, dintre care unul va avea funcţia de director general, iar ceilalţi, de director executiv.
(2) Directorul general şi directorii executivi sunt salariaţi ai societãţii comerciale şi nu pot fi membri ai consiliului de administraţie.
(3) Principalele atribuţii ale conducerii operative a societãţii comerciale sunt urmãtoarele:
a) asigura conducerea activitãţii zilnice a societãţii comerciale;
b) propune spre aprobare consiliului de administraţie organigrama societãţii comerciale;
c) propune spre aprobare consiliului de administraţie regulamentul de organizare a societãţii comerciale şi a sucursalelor;
d) pregãteşte documentaţia necesarã luãrii deciziilor de cãtre consiliul de administraţie;
e) orice alte atribuţii date în competenta conducerii operative de cãtre consiliul de administraţie.

CAP. 6
Gestiunea societãţii comerciale

ART. 20
Cenzorii
(1) Gestiunea societãţii comerciale este controlatã de 3 cenzori. Un cenzor extern independent, persoana juridicã, poate fi numit sau ales cenzor al societãţii comerciale, iar cel puţin unul din cenzori trebuie sa fie expert contabil.
(2) Cenzorii şi cei 3 cenzori supleanţi sunt numiţi şi revocaţi de cãtre adunarea generalã a actionarilor, potrivit legii. În perioada în care statul deţine mai mult de 20% din capitalul social, unul dintre cenzori va fi recomandat de Ministerul Finanţelor.
(3) În exercitarea atribuţiilor lor de control, cenzorii au dreptul sa obţinã în fiecare luna de la administratori o situaţie despre mersul operaţiunilor societãţii comerciale.
ART. 21
Obligaţiile cenzorilor
(1) Cenzorii au urmãtoarele obligaţii principale:
a) sa verifice activitatea societãţii comerciale şi a sucursalelor acesteia;
b) sa verifice bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi, din punct de vedere al legalitãţii şi al concordanţei lor cu registrele societãţii comerciale, ţinerea la zi a acestora din urma şi dacã evaluarea patrimoniului s-a fãcut în conformitate cu regulile stabilite pentru întocmirea bilanţului contabil;
c) sa întocmeascã şi sa prezinte, anual, adunãrii generale a actionarilor un raport amãnunţit cuprinzând rezultatele verificãrilor întreprinse în exercitarea atribuţiilor prevãzute la lit. b) şi propunerile lor referitoare la bilanţul contabil şi la repartizarea profitului;
d) sa inspecteze lunar, inopinat, casa şi sa verifice existenta titlurilor sau a valorilor, proprietate a societãţii comerciale sau primite în gaj, cauţiune sau depozit;
e) sa convoace adunarea generalã a actionarilor, în cazul în care nu a fost convocatã de cãtre administratori;
f) sa ia parte la adunãrile ordinare şi extraordinare ale actionarilor, fãrã drept de vot, putând sa determine inserarea în ordinea de zi a propunerilor pe care le considera necesare şi sa aducã la cunostinta actionarilor neregulile în administrare şi încãlcãrile prevederilor legale şi ale actului constitutiv, constatate în urma verificãrilor;
g) sa supravegheze aducerea la îndeplinire de cãtre administratori sau, dupã caz, de cãtre lichidatori a dispoziţiilor legii şi ale prezentului act constitutiv;
h) sa îndeplineascã orice alte obligaţii prevãzute de lege şi de prezentul act normativ;
i) sa urmãreascã şi sa constate depunerea garanţiilor de cãtre administratori.
(2) Cenzorii îşi vor îndeplini obligaţiile împreunã ori separat, potrivit legii.
(3) Cenzorii sunt obligaţi sa depunã înainte de începerea mandatului lor o garanţie egala cu o treime din garanţia prevãzutã pentru membrii consiliului de administraţie.
(4) Cenzorii vor înscrie constatãrile lor într-un registru special, sigilat şi parafat.

CAP. 7
Activitatea societãţii comerciale

ART. 22
Exerciţiul financiar
Exerciţiul financiar începe la 1 ianuarie şi se încheie la 31 decembrie ale fiecãrui an, cu excepţia primului exerciţiu financiar care începe la data constituirii societãţii comerciale.
ART. 23
Amortizarea activelor corporale şi necorporale
Amortizarea activelor corporale şi necorporale din patrimoniul societãţii comerciale se va calcula potrivit regimului de amortizare stabilit de cãtre consiliul de administraţie în conformitate cu prevederile legale.
ART. 24
Evidenta contabila
Societatea comercialã va organiza şi va conduce contabilitatea în conformitate cu prevederile legale şi va întocmi bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi, cu respectarea normelor metodologice elaborate de cãtre Ministerul Finanţelor. În termen de 15 zile de la data aprobãrii de cãtre adunarea generalã a actionarilor, administratorii vor depune la administraţia financiarã competenta o copie de pe bilanţul contabil, însoţitã de contul de profit şi pierderi, raportul lor, raportul cenzorilor şi procesul-verbal al adunãrii generale a actionarilor. Dupã vizarea bilanţului contabil de cãtre administraţia financiarã, documentele menţionate mai sus se vor depune la oficiul registrului comerţului.
ART. 25
Distribuirea profitului
Dupã aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierderi pentru exerciţiul financiar precedent, de cãtre adunarea generalã a actionarilor, dupã plata impozitelor şi prelevarea sumelor necesare constituirii şi menţinerii fondurilor prevãzute de lege, profitul rãmas la dispoziţia societãţii comerciale va fi utilizat potrivit hotãrîrii adunãrii generale a actionarilor. În cazul înregistrãrii de pierderi, adunarea generalã a actionarilor va analiza cauzele şi va hotãrî în consecinta.
ART. 26
Registrele societãţii comerciale
Societatea comercialã va tine, prin grija administratorilor şi, respectiv, a cenzorilor, toate registrele prevãzute de lege.

CAP. 8
Modificarea formei juridice, dizolvarea şi lichidarea societãţii comerciale

ART. 27
Modificarea formei juridice a societãţii comerciale
Modificarea formei juridice a societãţii comerciale se va putea face numai în temeiul hotãrârii adunãrii generale extraordinare a actionarilor şi cu îndeplinirea tuturor formalitãţilor prevãzute de lege.
ART. 28
Dizolvarea societãţii comerciale
Societatea comercialã se va dizolva în urmãtoarele cazuri:
a) imposibilitatea îndeplinirii obiectului sau de activitate;
b) hotãrârea adunãrii generale extraordinare a actionarilor;
c) deschiderea procedurii de lichidare judiciarã;
d) reducerea capitalului social cu 50%, dacã adunarea generalã extraordinarã a actionarilor nu hotãrãşte reconstituirea acestuia ori limitarea lui la valoarea rãmasã;
e) alte situaţii prevãzute de lege ori de prezentul act constitutiv.
ART. 29
Lichidarea societãţii comerciale
Lichidarea societãţii comerciale
(1) În caz de dizolvare a societãţii comerciale, adunarea generalã a actionarilor ori, dupã caz, instanta de judecata va decide lichidarea acesteia.
(2) Lichidarea societãţii comerciale şi repartizarea activului social se vor realiza în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

CAP. 9
Litigii

ART. 30
Soluţionarea litigiilor
(1) Toate litigiile nãscute în legatura cu interpretarea şi executarea prevederilor prezentului act constitutiv, în mãsura în care nu vor fi rezolvate pe cale amiabila, se vor soluţiona de cãtre instanţele judecãtoreşti competente.
(2) Litigiile de orice fel apãrute între societatea comercialã şi persoane fizice sau juridice sunt de competenta instanţelor judecãtoreşti de drept comun. Pãrţile pot alege şi calea arbitralã.

CAP. 10
Dispoziţii finale

ART. 31
Prevederile prezentului act constitutiv se completeazã cu dispoziţiile legale în vigoare, referitoare la societãţile comerciale.


ANEXA 1
-------
la actul constitutiv
--------------------


SITUAŢIA
punctelor de lucru ale Societãţii Naţionale de Radiocomunicatii - S.A.





Nr.
crt. Denumirea şi sediul obiectivului
-------------------------------------------------------------------------------
1. Rdf Urziceni, judeţul Ialomita
2. RR Afumati, comuna Ganeasa, judeţul Ilfov
3. Autocoloana şi electroalimentare Bucureşti, Sos. Oltenitei nr. 103,
sectorul 4
4. RR Tulcea, judeţul Tulcea
5. Rdf Tancabesti, judeţul Ilfov
6. Rdf Bod, judeţul Braşov
7. Rdf Agigea, judeţul Constanta
8. Centru zonal Ramnicu Sarat, judeţul Buzau
9. RR Galaţi - Tiglina, judeţul Galaţi
10. RR Ianca - Plopu, judeţul Brãila
11. RR Moraresti - Dedulesti, judeţul Arges
12. RR Cogealac - Gradina, judeţul Constanta
13. Tr Tv Arefu - Capataneni, judeţul Arges
14. Tr Tv Calimanesti, judeţul Valcea
15. Tr Tv Olanesti, judeţul Valcea
16. Tr Tv Patarlagele - Panatau, judeţul Buzau
17. Tr Tv Ciuget, judeţul Valcea
18. Tr Tv Slanic, judeţul Prahova
19. RR Cristianu Mare, judeţul Braşov
20. Tr Tv Niculitel, judeţul Tulcea
21. Tr Tv Nehotu, judeţul Buzau
22. RR Movila Miresii - Silistea, judeţul Constanta
23. RR Hârşova, judeţul Constanta
24. RR Snagov, judeţul Ilfov
25. Tv, RR Mahmudia, judeţul Tulcea
26. Tr Tv Voineasa, judeţul Valcea
27. Tr Tv Sfantu Gheorghe, judeţul Covasna
28. Tr Tv Zarnesti, judeţul Buzau
29. Tr Tv Vintila Voda, judeţul Buzau
30. Tr Tv Fetesti, judeţul Ialomita
31. Tr Tv Secaria, judeţul Prahova
32. Tr Tv Dragoslavele, judeţul Arges
33. Tr Tv Bezdead, judeţul Dambovita
34. Tr Tv Cernatesti, judeţul Buzau
35. Tr Tv Beceni, judeţul Buzau
36. Tr Tv Pardosi, judeţul Buzau
37. Tr Tv Bradet, judeţul Arges
38. Tr Tv Campulung Muscel, judeţul Arges
39. RR Sinaia - Cota 1400, judeţul Prahova
40. RR Postavarul - Cristian, judeţul Braşov
41. Tr Tv Rucar, judeţul Arges
42. RR Tortomanu - Mircea Voda, judeţul Constanta
43. RR Dragos Voda, judeţul Calarasi
44. RR Baragan, judeţul Ialomita
45. Tv, Rdf, RR Cozia, judeţul Valcea
46. Tr Tv Brezoi, judeţul Valcea
47. RR Gaesti, judeţul Dambovita
48. RR Priseaca - Valea Mare, judeţul Olt
49. Tr Tv Piscu Cainelui, judeţul Prahova
50. RR Coada Smeurii - Pitesti - Trivale, judeţul Arges
51. Statie comunicaţii satelit Cheia, judeţul Prahova
52. RR Poiana Mare, judeţul Prahova
53. Tr Tv Malu cu Flori, judeţul Dambovita
54. Tr Tv Chiojd, judeţul Buzau
55. Tr Tv Corbu, judeţul Buzau
56. Tv Mangalia, judeţul Constanta
57. Centru zonal, RR Constanta, judeţul Constanta
58. Tr Tv Buda, judeţul Buzau
59. Tr Tv Nifon - Magura, judeţul Buzau
60. Tr Tv Izvoarele, judeţul Tulcea
61. Tr Tv Caineni, judeţul Valcea
62. Tr Tv Horia, judeţul Tulcea
63. Tr Tv Carbunesti, judeţul Prahova
64. Tr Tv Posesti, judeţul Prahova
65. Tr Tv Valea Doftanei, judeţul Prahova
66. Tr Tv Scortoasa, judeţul Buzau
67. Tr Tv Odaile, judeţul Buzau
68. Tr Tv Lopatari, judeţul Buzau
69. Tr Tv Canesti, judeţul Buzau
70. Tr Tv Stoienesti, judeţul Arges
71. Tr Tv Zimnicea, judeţul Teleorman
72. Tr Tv Luncavita, judeţul Tulcea
73. Tr Tv Nucsoara, judeţul Arges
74. Tr Tv Starchiojd, judeţul Prahova
75. Tr Tv Dobrogea Sud (Dobromir), judeţul Constanta
76. RDF Nufaru, judeţul Tulcea
77. Tv, RR Rdf Litoral - Tuzla, judeţul Constanta
78. RR, Tv Mahmudia, judeţul Tulcea
79. Rdf Voinesti, judeţul Dambovita
80. Tr Tv Bratocea - Maneciu, judeţul Prahova
81. Rdf Predeal - Sinaia, judeţul Prahova
82. RR Arionesti, judeţul Prahova
83. Rdf Valu lui Traian, judeţul Constanta
84. Rdf Tignesti - Ciolpani, judeţul Ilfov
85. Rdf Ramnicu Valcea, judeţul Valcea
86. Rdf Ion Corvin, judeţul Constanta
87. Tr Tv Posta Calnau, judeţul Buzau
88. Tr Tv Poiana Marului, judeţul Braşov
89. Tr Tv Petrosani, judeţul Teleorman
90. Tr Tv Boteni, judeţul Arges
91. Tr Tv Comarnic, judeţul Prahova
92. Tr Tv Pitesti, judeţul Arges
93. Tr Tv Salatrucu, judeţul Braşov
94. Tr Tv Glodeni, judeţul Dambovita
95. Tr Tv Gura Teghii, judeţul Buzau
96. Tr Tv Valea Nehoiului, judeţul Buzau
97. Tv Rdf Vacareni, judeţul Tulcea
98. Tv, Rdf, RR Bucegi - Costila, judeţul Prahova
99. Tr Tv Colti, judeţul Buzau
100. Tr Tv Manzalesti, judeţul Buzau
101. RR Maerus, judeţul Buzau
102. RR Istrita, judeţul Buzau
103. RR Racari, judeţul Dambovita
104. Tr Tv Salcia, judeţul Prahova
105. Tr Tv Curtea de Arges, judeţul Arges
106. Tr Tv Cernavoda, judeţul Constanta
107. Tr Tv Valenii de Munte, judeţul Prahova
108. Tr Tv Bozianu, judeţul Buzau
109. Tr Tv Muiereasca, judeţul Valcea
110. Tv, RR Tampa, judeţul Braşov
111. Tr Tv Dambovicioara, judeţul Arges
112. RR Dealul cu Stejari, judeţul Braşov
113. Tr Tv Chiliile, judeţul Buzau
114. RR Adunatii Copaceni, judeţul Giurgiu
115. Tr, Rdf, RR Topolog, judeţul Tulcea
116. Tr Tv Manaileasca Mica, judeţul Valcea
117. Imobil "Bloc 15", Bucureşti, bd. 1 Mai nr. 79, sectorul 1
118. CIZ Campulung, str. C.D. Gherea nr. 4, bl. 5, sc. A, et. 1, ap. 5, judeţul
Arges
119. CIZ Valenii de Munte, str. Caraiman, bl. D3, et. 4, ap. 11, judeţul Prahova
120. CIZ Curtea de Arges, str. Ştefan cel Mare, bl. A6, sc. A, ap. 3, judeţul
Arges
121. CIZ Ramnicu Valcea, calea Traian nr. 188, sc. G, ap. 2, judeţul Valcea
122. Nehoiu, Str. Merilor nr. 25, judeţul Buzau
123. Sediu DRTv Bucureşti, Calea Victoriei nr. 37
124. RDF Saftica, comuna Balotesti, judeţul Ilfov, sos. Bucureşti - Ploiesti km
23+800
125. Rdf Herastrau, Bucureşti, str. Carpaţi nr. 100, sectorul 1
124. RR Victoria X, Bucureşti, Calea Victoriei nr. 37

DRTv CLUJ

125. Sediu DRTv Cluj, Str. Fagului nr. 2, judeţul Cluj
126. Rdf Jucu, judeţul Cluj, Corp social
127. Tv Feleac, judeţul Cluj
128. RR Bistrita, judeţul Cluj
129. RR Izvoru Crisului, judeţul Cluj
130. RR Plaiul Magurii, judeţul Cluj
131. Tr Tv Aghires, judeţul Cluj
132. Tr Tv Aschileu, judeţul Cluj
133. Tr Tv Dabarca, judeţul Cluj
134. Tr Tv Dej, judeţul Cluj
135. Tr Tv Huedin, judeţul Cluj
136. Tr Tv Iara, judeţul Cluj
137. Tr Tv Liteni, judeţul Cluj
138. Tr Tv Morlaca, judeţul Cluj
139. Tr Tv Poieni, judeţul Cluj
140. Tr Tv Racatau, judeţul Cluj
141. Tr Tv Rachitele, judeţul Cluj
142. Tr Tv Sacuieu, judeţul Cluj
143. Tr Tv Somesul Rece I, judeţul Cluj
144. Tr Tv Somesul Rece II, judeţul Cluj
145. Tr Tv Soimeni, judeţul Cluj
146. Tr Tv Tarnita, judeţul Cluj
147. Tr Tv Tranis, judeţul Cluj
148. Tr Tv Taga, judeţul Cluj
149. Tr Tv Valea Ierii, judeţul Cluj
150. Tr Tv Magura, judeţul Cluj
151. Tr Tv Muntele Rece, judeţul Alba
152. Tv Bihor, judeţul Alba
153. RR Sebes, judeţul Alba
154. RR Cicau, judeţul Alba
155. Tr Tv Abrud, judeţul Alba
156. Tr Tv Aiud, judeţul Alba
157. Tr Tv Albac, judeţul Alba
158. Tr Tv Baia de Aries, judeţul Alba
159. Tr Tv Blaj, judeţul Alba
160. Tr Tv Bucium, judeţul Alba
161. Tr Tv Capalna, judeţul Alba
162. Tr Tv Campeni, judeţul Alba
163. Tr Tv Cugir, judeţul Alba
164. Tr Tv Garbova, judeţul Alba
165. Tr Tv Oarda, judeţul Alba
166. Tr Tv Mogos, judeţul Alba
167. Tr Tv Pianul de Sus, judeţul Alba
168. Tr Tv Rosia Montanã, judeţul Alba
169. Tr Tv Salciua, judeţul Alba
170. Tr Tv Sasciori, judeţul Alba
171. Tr Tv Sugag, judeţul Alba
172. Tr Tv Tau, judeţul Alba
173. Tr Tv Zlatna, judeţul Alba
174. Tr Tv Horea, judeţul Alba
175. Tr Tv Blandiana, judeţul Alba
176. Formatie zonala Abrud, judeţul Alba
177. Formatie zonala Alba Iulia, judeţul Alba
178. Tr Tv Acmariu, judeţul Alba
179. Tr Tv Avram Iancu , judeţul Alba
180. Tr Tv Varful Stanii, judeţul Alba
181. Tv Oradea, judeţul Bihor
182. Rdf Oradea, judeţul Bihor
183. Rdf Rontau, judeţul Bihor
184. RR Varful Pinilor, judeţul Bihor
185. Tr Tv Padurea Neagra, judeţul Bihor
186. Tr Tv Remeti, judeţul Bihor
187. Tv Bistrita, judeţul Bistrita-Nasaud
188. RR Silivasu de Campie, judeţul Bistrita-Nasaud
189. Dealul Mocilor, judeţul Bistrita-Nasaud
190. Tr Tv Sangeorz-Bãi, judeţul Bistrita-Nasaud
191. Tr Tv Ilva Mica, judeţul Bistrita-Nasaud
192. Tr Tv Ilva Mate, judeţul Bistrita-Nasaud
193. Tr Tv Rodna, judeţul Bistrita-Nasaud
194. Tr Tv Sant, judeţul Bistrita-Nasaud
195. Tr Tv Cosbuc, judeţul Bistrita-Nasaud
196. Tr Tv Telcisor, judeţul Bistrita-Nasaud
197. Tr Tv Tarlisua, judeţul Bistrita-Nasaud
198. Tv Harghita, judeţul Harghita
199. Rdf Miercurea-Ciuc, judeţul Harghita
200. Tr Tv Balan, judeţul Harghita
201. Tr Tv Borsec, judeţul Harghita
202. Tr Tv Corbu, judeţul Harghita
203. Tr Tv Lacu Roşu, judeţul Harghita
204. Tr Tv Lunca de Sus, judeţul Harghita
205. Tr Tv Praid, judeţul Harghita
206. Tr Tv Tulghes, judeţul Harghita
207. Tr Tv Tusnad, judeţul Harghita
208. Tr Tv Bilbor, judeţul Harghita
209. Tv Mogosa, judeţul Maramures
210. Tv, Rdf Varatec, judeţul Maramures
211. Rdf Sighet, judeţul Maramures
212. Rdf Baia Mare, judeţul Maramures
213. Tr Tv Baia Borsa, judeţul Maramures
214. Tr Tv Baia Sprie, judeţul Maramures
215. Tr Tv Baita, judeţul Maramures
216. Tr Tv Borsa, judeţul Maramures
217. Tr Tv Campulung, judeţul Maramures
218. Tr Tv Ferneziu, judeţul Maramures
219. Tr Tv Nistru, judeţul Maramures
220. Tr Tv Poienile de sub Munte, judeţul Maramures
221. Tr Tv Rona, judeţul Maramures
222. Tr Tv Ruscova, judeţul Maramures
223. Tr Tv Sighet, judeţul Maramures
224. Tr Tv Valea Chioarului, judeţul Maramures
225. Tr Tv Viseu, judeţul Maramures
226. Tr Tv Moisei, judeţul Maramures
227. Tv, Rdf Targu Mures, judeţul Mures
228. RR Deag, judeţul Mures
229. RR Dealul Ciuhei, judeţul Mures
230. Rdf Sabed, judeţul Mures
231. RR Sarateni, judeţul Mures
232. Tr Tvc Deda, judeţul Mures
233. Tr Tv Lunca Bradului, judeţul Mures
234. Tr Tv Rastolita, judeţul Mures
235. Tr Tv Stanceni, judeţul Mures
236. Rdf Satu Mare, judeţul Satu Mare
237. Tr Tv Negresti, judeţul Satu Mare
238. Tr Tv Sirlau, judeţul Satu Mare
239. Tr Tv Camarzana, judeţul Satu Mare
240. Tv Zalau, judeţul Salaj
241. Tr Tv Balan, judeţul Salaj
242. Tr Tv Dragu, judeţul Salaj
243. Tr Tv Fedora, judeţul Salaj
244. Tr Tv Garbou, judeţul Salaj
245. Tr Tv Hida, judeţul Salaj
246. Tr Tv Port, judeţul Salaj
247. Tr Tv Voivodeni, judeţul Salaj
248. Tr Tv Galgau, judeţul Salaj
249. Tr Tv Ileanda, judeţul Salaj
250. Tv Sibiu (Oncesti), judeţul Sibiu
251. Rdf Sibiu, judeţul Sibiu
252. RR Gusterita, judeţul Sibiu
253. RR Paltinis, judeţul Sibiu
254. Tv Gura Raului, judeţul Sibiu
255. Tr Tv Medias, judeţul Sibiu
256. Tr Tv Raul Sadului, judeţul Sibiu

DRTv IAŞI

257. Tv Pietraria, sos. Iaşi - Vaslui, judeţul Iaşi
258. Tv Comanesti, Varful Lapos, judeţul Bacau
259. Tv Suceava - Mihoneni, judeţul Suceava
260. Tv Rarau - Varful Rarau, judeţul Suceava
261. Tv Magura Odobesti, judeţul Vrancea
262. Tv Piatra-Neamt, Pietricica, judeţul Neamt
263. Tv Barlad, Dealul Caprioara, judeţul Vaslui
264. Tv Saveni, sos. Saveni - Botosani, judeţul Botosani
265. Tv Vaslui, Tanacu, judeţul Vaslui
266. Tv Turn Bacau, sos. Bacau - Roman, judeţul Bacau
267. Rdf Uricani, sos. Iaşi - Roman, km 10, judeţul Iaşi
268. Rdf Botosani, Sos. Nationala nr. 10, judeţul Botosani
269. Rdf Galaţi , judeţul Galaţi
270. Rdf Radauti, Str. Agronomilor nr. 2, judeţul Suceava
271. Rdf Galbeni, satul Galbeni, comuna Filipesti, judeţul Bacau
272. RR Focsani, Str. Republicii nr. 7, judeţul Vrancea
273. RR Maicanesti, comuna Maicanesti, judeţul Vrancea
274. RR Baleni, comuna Baleni, judeţul Galaţi
275. RR Sascut, Sascut-Sat, comuna Sascut, judeţul Bacau
276. RR Soci, comuna Strunga, judeţul Iaşi
277. RR Probota, comuna Probota, judeţul Suceava
278. RR Calinesti, satul Calinesti, comuna Bucecea, judeţul Botosani
279. RR Vatra Dornei, Dealul Diecilor - Vatra Dornei, judeţul Suceava
280. Sediu DRTv Iaşi, str. George Enescu nr. 7, judeţul Iaşi
281. Sectorul Breazu, Aleea Sadoveanu nr. 50, judeţul Iaşi
282. Tr Tv Pascani, judeţul Iaşi
283. Tr Tv Pipirig, judeţul Neamt
284. Tr Tv Targu-Neamt, judeţul Neamt
285. Tr Tv Gorban, judeţul Iaşi
286. Tr Tv Husi, judeţul Botosani
287. Tr Tv Negresti, judeţul Botosani
288. Tr Tv Plopana, judeţul Bacau
289. Tr Tv Bolatau, judeţul Bacau
290. Tr Tv Jitia, judeţul Vrancea
291. Tr Tv Tazlau, judeţul Neamt
292. Tr Tv Ghindaoani, judeţul Neamt
293. Tr Tv Magazia, judeţul Neamt
294. Tr Tv Bicaz, judeţul Neamt
295. Tr Tv Hangu, judeţul Neamt
296. Tr Tv Dodeni, judeţul Neamt
297. Tr Tv Tarcau, judeţul Neamt
298. Tr Tv Bicaz Ardelean, judeţul Neamt
299. Tr Tv Telec, judeţul Neamt
300. Tr Tv Bicaz-Chei, judeţul Neamt
301. Tr Tv Damuc I, judeţul Neamt
302. Tr Tv Damuc II, judeţul Neamt
303. Tr Tv Pangarati, judeţul Neamt
304. Tr Tv Albesti, judeţul Botosani
305. Tr Tv Radauti Prut, judeţul Botosani
306. Tr Tv Teioasa, judeţul Botosani
307. Tr Tv Straja, judeţul Suceava
308. Tr Tv Putna, judeţul Suceava
309. Tr Tv Brodina, judeţul Suceava
310. Tr Tv Berezeni, judeţul Vaslui
311. Tr Tv Targu Bujor, judeţul Galaţi
312. Tr Tv Pechea, judeţul Galaţi
313. Tr Tv Sarba, judeţul Vrancea
314. Tr Tv Dumitresti, judeţul Vrancea
315. Tr Tv Naruja, judeţul Vrancea
316. Tr Tv Nereju, judeţul Vrancea
317. Tr Tv Vidra, judeţul Vrancea
318. Tr Tv Pralea I, judeţul Bacau
319. Tr Tv Pralea II, judeţul Bacau
320. Tr Tv Soveja I, judeţul Vrancea
321. Tr Tv Soveja II, judeţul Vrancea
322. Tr Tv Tansa, Judeţul Iaşi
323. Tr Tv Solont, judeţul Bacau
324. Tr Tv Rachitis, judeţul Bacau
325. Tr Tv Salatruc, judeţul Bacau
326. Tr Tv Zemes, judeţul Bacau
327. Tr Tv Foale, judeţul Bacau
328. Tr Tv Ciobanus I, judeţul Bacau
329. Tr Tv Ciobanus II, judeţul Bacau
330. Tr Tv Faget, judeţul Bacau
331. Tr Tv Ghimes, judeţul Bacau
332. Tr Tv Brusturoasa, judeţul Bacau
333. Tr Tv Agas, judeţul Bacau
334. Tr Tv Cerdac, judeţul Bacau
335. Tr Tv Slanic Moldova, judeţul Bacau
336. Tr Tv Targu Ocna, judeţul Bacau
337. Tr Tv Valcele, judeţul Bacau
338. Tr Tv Ciughes I, judeţul Bacau
339. Tr Tv Ciughes II,judeţul Bacau
340. Tr Tv Cadarasti, judeţul Bacau
341. Tr Tv Cosnea, judeţul Bacau
342. Tr Tv Ostra, judeţul Suceava
343. Tr Tv Crucea, judeţul Suceava
344. Tr Tv Gura Humorului, judeţul Suceava
345. Tr Tv Siret, judeţul Suceava
346. Tr Tv Frumosu, judeţul Suceava
347. Tr Tv Vatra Moldovitei, judeţul Suceava
348. Tr Tv Campulung Moldovenesc, judeţul Suceava
349. Tr Tv Sadova, judeţul Suceava
350. Tr Tv Breaza, judeţul Suceava
351. Tr Tv Moldova Sulita, judeţul Suceava
352. Tr Tv Pojorata, judeţul Suceava
353. Tr Tv Botus, judeţul Suceava
354. Tr Tv Fundu Moldovei, judeţul Suceava
355. Tr Tv Carlibaba, judeţul Suceava
356. Tr Tv Argel, judeţul Suceava
357. Tr Tv Plutonita, judeţul Suceava
358. Tr Tv Bucsoaia, judeţul Suceava
359. Tr Tv Moldovita, judeţul Suceava
360. Tr Tv Paltin, judeţul Suceava
361. Tr Tv Izvoarele Sucevei I, judeţul Suceava
362. Tr Tv Izvoarele Sucevei II, judeţul Suceava
363. Tr Tv Brosteni, judeţul Suceava
364. Tr Tv Cotargasi, judeţul Suceava
365. Tr Tv Vatra Dornei, judeţul Suceava
366. Tr Tv Iacobeni, judeţul Suceava
367. Tr Tv Ciocanesti, judeţul Suceava
368. Tr Tv Calimani, judeţul Suceava
369. Tr Tv Poiana Teiului, judeţul Neamt
370. Tr Tv Farcasa, judeţul Neamt
371. Tr Tv Borca, judeţul Neamt
372. Tr Tv Madei, judeţul Neamt
373. Tr Tv Ceahlau, judeţul Neamt
374. Tr Tv Grinties, judeţul Neamt
375. Tr Tv Durau, judeţul Neamt
376. Tr Tv Valea Viei, judeţul Neamt
377. Tr Tv Margineni, judeţul Bacau
378. Tr Tv Stulpicani, judeţul Suceava
379. Tr Tv Ciotina, judeţul Suceava
380. Tr Tv Ulma, judeţul Suceava
381. Tr Tv Nisipitu, judeţul Suceava
382. Tr Tv Schitu Frumoasa, judeţul Bacau
383. Tr Tv Asau, judeţul Bacau
384. Tr Tv Barlad II, judeţul Vaslui
385. Tr Rdf Vaslui, judeţul Vaslui

DRTv TIMIŞOARA

386. Radio Timişoara, judeţul Timis, sediul RDTv Timişoara
387. CTC Timişoara, judeţul Timis
388. RR, Tv Urseni, judeţul Timis
389. Rdf Boldur, judeţul Timis
390. RR Cosevita, judeţul Timis
391. Tr Tv Darova - Sacosul Mare, judeţul Timis
392. Tr Tv Fardea - Darova, judeţul Timis
393. Tr Tv Nadrag, judeţul Timis
394. Tr Tv Pietroasa, judeţul Timis
395. RR Seceani - Ortisoara, judeţul Timis
396. Tr Tv Tomesti, judeţul Timis
397. RR Lucaret - Brestovat, judeţul Timis
398. Tr Tv Barzava, judeţul Arad
399. Tr Tv Capalnas, judeţul Arad
400. Tr Tv Paiuseni - Chisindia, judeţul Arad
401. Tr Tv Conop - Odvos, judeţul Arad
402. Tv, Rdf Siria, judeţul Arad
403. Tr Tv Toc - Savarsin, judeţul Arad
404. Tr Tv Moneasa, judeţul Arad
405. Centrul zonal Savarsin, judeţul Arad
406. Tr Tv Bumbesti-Jiu, judeţul Gorj
407. Tv, RR, Rdf Cerbu, judeţul Gorj
408. Tr Tv Pades, judeţul Gorj
409. RR, Rdf Targu Jiu, judeţul Gorj
410. Rdf Craiova, judeţul Dolj
411. Tr Tv Cernatesti, judeţul Dolj
412. Tr Tv Dabuleni, judeţul Dolj
413. RR Simnic, judeţul Dolj
414. Tv, Rdf Plenita, judeţul Dolj
415. CTC, Tv Craiova, judeţul Dolj
416. RR, Tv Rdf Balota, judeţul Mehedinti
417. RR Ciresu, judeţul Mehedinti
418. Tr Tv Dubova, judeţul Mehedinti
419. Tr Tv Dubova Einbenthal, judeţul Mehedinti
420. Tr Tv Ieselnita, judeţul Mehedinti
421. Tr Tv Orşova I, judeţul Mehedinti
422. Tr Tv Orşova II, judeţul Mehedinti
423. Tr Tv Strehaia, judeţul Mehedinti
424. Tr Tv Svinita I, judeţul Mehedinti
425. Tr Tv Svinita II, judeţul Mehedinti
426. Rdf Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinti
427. Tr Tv Gura Vaii, judeţul Mehedinti
428. Tr Tv Aninoasa, judeţul Hunedoara
429. Tr Tv Baita, judeţul Hunedoara
430. Tr Tv Brad, judeţul Hunedoara
431. Tr Tv Branisca, judeţul Hunedoara
432. Tr Tv Craciunesti Baita, judeţul Hunedoara
433. Tr Tv Criscior Brad, judeţul Hunedoara
434. Tr Tv Certeju de Sus, judeţul Hunedoara
435. Tr Tv Dobra, judeţul Hunedoara
436. Tr Tv Dobra Roscani, judeţul Hunedoara
437. Tr Tv Ghelari, judeţul Hunedoara
438. Tr Tv Hunedoara, judeţul Hunedoara
439. Tr Tv Lunca Cernii de Jos, judeţul Hunedoara
440. Tr Tv Hateg, judeţul Hunedoara
441. Tr Tv Orastioara de Sus, judeţul Hunedoara
442. Tv, Rdf, RR Rapoltu Mare - Magura, judeţul Hunedoara
443. Tr Tv Valisoara, judeţul Hunedoara
444. Tr Tv Zam, judeţul Hunedoara
445. Rdf Petrosani, judeţul Hunedoara
446. RR, Tv, Rdf Parang, judeţul Hunedoara
447. Tr Tv Vorta, judeţul Hunedoara
448. Tr Tv Rachitova, judeţul Hunedoara
449. Tr Tv Campa Petrila, judeţul Hunedoara
450. Extindere corp social Parang
451. Grup garaje şi spaţii cazare statia Parang
452. Tr Tv Anina, judeţul Caras-Severin
453. Tr Tv Armenis, judeţul Caras-Severin
454. Tr Tv Berzasca, judeţul Caras-Severin
455. Tr Tv Bozovici, judeţul Caras-Severin
456. Tr Tv Bocsa Romana, judeţul Caras-Severin
457. Tr Tv Carasova, judeţul Caras-Severin
458. Tr Tv Cornereva I, judeţul Caras-Severin
459. Tr Tv Cornereva II, judeţul Caras-Severin
460. Tr Tv Ciudanovita, judeţul Caras-Severin
461. Tr Tv Dognecea, judeţul Caras-Severin
462. Tr Tv Domasnea, judeţul Caras-Severin
463. Tr Tv Firliug, judeţul Caras-Severin
464. Tr Tv Garnic, judeţul Caras-Severin
465. Tr Tv Herculane I, judeţul Caras-Severin
466. Tr Tv Herculane II, judeţul Caras-Severin
467. Tr Tv Marga, judeţul Caras-Severin
468. Tr Tv Macoviste, judeţul Caras-Severin
469. Tr Tv Maciova, judeţul Caras-Severin
470. Tr Tv Mehadica, judeţul Caras-Severin
471. Tr Tv Mehadia, judeţul Caras-Severin
472. Tr Tv Moldovita, judeţul Caras-Severin
473. Tr Tv. Moldova Noua, judeţul Caras-Severin
474. Tr Tv Oravita, judeţul Caras-Severin
475. Tr Tv Pojejena, judeţul Caras-Severin
476. Tr, Rdf Resita, judeţul Caras-Severin
477. Tr Tv Ruschita, judeţul Caras-Severin
478. Tr Tv Rusca Montanã, judeţul Caras-Severin
479. Tr Tv Slatina-Sadova Veche, judeţul Caras-Severin
480. Tr Tv Sasca Montanã, judeţul Caras-Severin
481. Tr Tv, Toplita, judeţul Caras-Severin
482. Tv, Rdf Valiug-Semenic, judeţul Caras-Severin
483. Tr Tv Pescari-Sf. Elena, judeţul Caras-Severin
484. Tr Tv Poiana Marului, judeţul Caras-Severin
485. Tr Tv Ocna de Fier, judeţul Caras-Severin
486. Tr Tv Teregova I, judeţul Caras-Severin
487. Tr Tv Teregova II, judeţul Caras-Severin
488. Tr Tv Padina Matei, judeţul Caras-Severin



----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016