Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 265 din 31 martie 2005  privind schimbarea regimului juridic al unor imobile si pentru modificarea   Hotararii Guvernului nr. 60/2005 privind organizarea si functionarea Regiei Autonome Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 265 din 31 martie 2005 privind schimbarea regimului juridic al unor imobile si pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 60/2005 privind organizarea si functionarea Regiei Autonome "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 318 din 14 aprilie 2005

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, al art. 8 alin. (1) şi al <>art. 10 alin. (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publicã şi regimul juridic al acesteia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
Se aprobã trecerea din domeniul privat al statului în domeniul public al statului a imobilelor având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 1, aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat".
ART. II
Se aprobã trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al statului a imobilelor având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 2, aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat".
ART. III
<>Hotãrârea Guvernului nr. 60/2005 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 105 din 1 februarie 2005, se modificã dupã cum urmeazã:
1. Alineatul (2) al articolului 6 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Atribuirea, în condiţiile legii, cãtre instituţii publice care se autofinanţeazã, organizaţii sindicale, partide politice, fundaţii, asociaţii, cabinete de avocaturã, birouri notariale, unitãţi aparţinând cultelor religioase, unitãţi din domeniul presei sau edituri a spaţiilor pentru birouri şi pentru alte destinaţii din imobilele ce se aflã în administrarea regiei se face de cãtre aceasta, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului."
2. Alineatul (5) al articolului 6 va avea urmãtorul cuprins:
"(5) Atribuirea spaţiilor din imobilele aparţinând domeniului privat al statului, cu destinaţia de locuinţe, cãtre persoane juridice române sau strãine, se poate face prin negociere directã, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului, atât pentru schimbarea temporarã a destinaţiei, cât şi în ceea ce priveşte preţul de închiriere."
3. Articolul 10 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 10. - (1) Conducerea regiei este asiguratã de un consiliu de administraţie format din 5 persoane, care sunt numite şi revocate prin ordin al ministrului de resort.
(2) Activitatea curentã a regiei este condusã de un director general, ajutat de un director general adjunct, numiţi şi revocaţi prin ordin al ministrului de resort. Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
(3) Componenţa consiliului de administraţie al regiei este urmãtoarea:
- preşedinte - director general;
- directorul general adjunct;
- un reprezentant din partea Secretariatului General al Guvernului;
- un reprezentant din partea Cancelariei Primului-Ministru;
- un reprezentant din partea Ministerului Finanţelor Publice.
(4) Personalul de conducere al regiei, altul decât cel prevãzut la alin. (1) şi (2), şi al sucursalelor sale este numit de consiliul de administraţie pe criteriul competenţei profesionale."
4. Articolul 11 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 11. - În vederea completãrii fondului locativ, regia poate cumpãra sau schimba proprietãţi aflate în domeniul privat al statului şi în administrarea sa - construcţii şi/sau terenuri -, prin negociere directã şi cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului, în condiţiile legii."
5. Anexele nr. 1-5 se modificã şi se înlocuiesc cu anexele nr. 3-7 la prezenta hotãrâre.
ART. IV
Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:


────────────────
Ministrul delegat pentru coordonarea
Secretariatului General al Guvernului,
Mihai Alexandru Voicu

Şeful Cancelariei Primului-Ministru,
Aleodor Marian Frâncu

Ministrul muncii,
solidaritãţii sociale şi familiei,
Gheorghe Barbu

Ministrul finanţelor publice,
Ionel Popescu
Bucureşti, 31 martie 2005.
Nr. 265.

ANEXA 1

DATELE DE IDENTIFICARE
a imobilelor aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", care trec din domeniul privat al statului în domeniul public al statului





──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Imobil Teren
crt. - mp -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Complex "Timiş 8" cu anexele şi terenul aferent din Timişul
de Jos nr. 26, judeţul Braşov 77.178,00
2. Clãdire sediu administrativ, construcţie grup social,
gheţãrie Muntenia, curte asfaltatã din Aleea Nufãrului
nr. 1B, comuna Snagov, judeţul Ilfov - parţial 2.127,00
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 2

DATELE DE IDENTIFICARE
a imobilelor aflate în administrarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", care trec din domeniul public al statului în domeniul privat al statului


───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Imobil Teren Nr. M.F.P.
crt. - mp -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Popicãrie, bar, fostã Vila "Pajura" cu terenul
aferent din Poiana Braşov, judeţul Braşov 1.329,00 20.379
2. Grup gospodãresc "Complex Furnica" (centralã
termicã, spãlãtorie, construcţii speciale)
cu terenul aferent din Sinaia, str. Furnica
nr. 50, judeţul Prahova - parţial 3.151,15 20.345
3. Anexele Casei de oaspeţi "Foişor nr. 37" şi
terenul aferent din Tuşnad, judeţul Harghita 2.162,00 121.252
4. Imobil cu terenul aferent, situat în Bucureşti,
str. Georges Clemenceau nr. 7, sectorul 1 294,00 34.404
5. Imobil cu teren aferent situat în str. Eugen
Carada nr. 1, sectorul 3, Bucureşti 489,35 144.685
6. Vila Pangrati situatã în str. Ermil Pangrati
nr. 20, sectorul 1, Bucureşti 1.180,13 20.347
7. Imobil, garaj cu teren aferent situat în
Bucureşti, str. Dimitrie Orbescu nr. 7,
sectorul 2 - fostã Pictor Margareta Sterian nr. 7. 375,08 120.965
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3


────────
(Anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 60/2005 )
──────────────────────────────────────────────────

REGULAMENT
de organizare şi funcţionare a Regiei Autonome
"Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Regia Autonomã "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", denumitã în continuare regie, asigurã administrarea, pãstrarea integritãţii şi protejarea bunurilor aparţinând domeniului public al statului, destinate asigurãrii serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţialã, Guvern şi Curtea Constituţionalã - în structura prevãzutã în anexa nr. 2 la hotãrâre, a bunurilor destinate asigurãrii de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentanţele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, precum şi a bunurilor aparţinând domeniului privat al statului, pe care le are în administrare.
ART. 2
(1) Regia este persoanã juridicã şi funcţioneazã pe bazã de gestiune economicã şi autonomie financiarã; activitatea acesteia se desfãşoarã în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi cu cele ale prezentului regulament.
(2) Secretariatul General al Guvernului îndeplineşte faţã de regie atribuţiile prevãzute de reglementãrile legale în vigoare pentru ministerul de resort.
ART. 3
Sediul regiei este în municipiul Bucureşti, str. Moliere nr. 6-8, sectorul 1.

CAP. II
Obiectul de activitate

ART. 4
Obiectul de activitate al regiei îl constituie, în principal:
1. administrarea, conservarea, protejarea şi întreţinerea bunurilor din domeniul public al statului, destinate serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţialã, Guvern şi Curtea Constituţionalã, a bunurilor destinate asigurãrii de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentanţele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, precum şi a celor proprietate privatã a statului, pe care le are în administrare;
2. asigurarea serviciilor de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţialã, Guvern şi Curtea Constituţionalã;
3. administrarea, conservarea, protejarea şi întreţinerea imobilelor în care îşi desfãşoarã activitatea Guvernul, pe bazã de contracte de prestãri de servicii;
4. administrarea imobilelor cu destinaţie de reşedinţe oficiale şi a celorlalte locuinţe de protocol;
5. exploatarea, în condiţii de eficienţã economicã, a bunurilor mobile şi imobile, proprietate a regiei sau administrate de aceasta, şi valorificarea lor în modalitãţile permise de lege;
6. atribuirea, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului, cãtre ministere, autoritãţi şi instituţii publice, centrale şi locale, finanţate integral de la bugetul de stat, precum şi cãtre unitãţile din subordinea ministerelor, finanţate integral sau parţial de la bugetul de stat, a spaţiilor administrate de regie, fãrã plata chiriei şi cu suportarea cheltuielilor de întreţinere şi a serviciilor solicitate de cãtre acestea, contra cost;
7. atribuirea, în condiţiile legii, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului, cãtre instituţii publice care se autofinanţeazã, organizaţii sindicale, partide politice, fundaţii, asociaţii, cabinete de avocaturã, birouri notariale, unitãţi aparţinând cultelor religioase, unitãţi din domeniul presei sau edituri a spaţiilor pentru birouri şi pentru alte destinaţii din imobilele ce se aflã în administrarea regiei;
8. închirierea spaţiilor de locuit şi a celor cu altã destinaţie decât cea de locuit, în condiţiile legii, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului;
9. exploatarea, la tarife stabilite pe criterii economice, a capacitãţilor rãmase disponibile în anumite perioade, de maximum 3 luni, dupã asigurarea serviciilor de reprezentare şi protocol şi a celor necesare instituţiilor publice centrale;
10. prestarea de servicii specifice pentru întreţinerea sediilor administrative ale instituţiilor publice, ale agenţilor economici, precum şi pentru beneficiarii strãini;
11. executarea lucrãrilor de conservare, întreţinere, construcţii şi reparaţii la imobilele şi instalaţiile proprii, precum şi pentru terţi, în condiţiile legii; executarea de confecţii metalice şi din lemn;
12. exercitarea, în conformitate cu prevederile <>Legii nr. 336/2004 , a atribuţiilor instituţiei publice implicate, conform prevederilor <>Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 88/1997 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în vederea privatizãrii societãţilor comerciale la care regia este acţionar în numele statului;
13. prestarea de servicii specifice în domeniile hotelier şi alimentaţie publicã, de agrement şi de refacere fizicã, activitãţi de tratament şi asistenţã sanatorialã;
14. conservarea, dezvoltarea şi valorificarea, în condiţiile legii, a fondului forestier, agricol şi cinegetic propriu, creşterea pãsãrilor, pisciculturã, apiculturã;
15. producţia agricolã, vegetalã şi animalã proprie, şi valorificarea acesteia; prelucrarea şi conservarea legumelor şi a fructelor, fabricarea bãuturilor alcoolice distilate, fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor, fabricarea produselor de panificaţie şi patiserie, cultura florilor şi plantelor ornamentale, prelucrarea şi conservarea cãrnii, patiserie, cofetãrie;
16. fabricarea produselor pentru hrana animalelor;
17. argãsirea şi finisarea blãnurilor, confecţionarea articolelor din blanã;
18. producţie poligraficã şi editorialã; realizarea de tipãrituri pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţialã, Guvern, Curtea Constituţionalã, ministere, alte instituţii publice centrale şi alţi beneficiari, în condiţiile legii;
19. producerea şi emiterea, în condiţiile legii, a paşapoartelor, a permiselor de conducere auto, a certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor şi a altor documente şi tipãrituri cu caracter special; tipãrirea de formulare tipizate şi/sau cu regim special, documente cu caracter administrativ specifice activitãţii financiar-contabile şi de trezorerie, titluri de stat, titluri de proprietate, înscrisuri de stat, acte de identitate şi imprimate confidenţiale, carnete de muncã, carnete de marinar, carnete de sãnãtate şi cãrţi de alegãtor;
20. alte activitãţi anexe producţiei de tipãrituri; producţia de accesorii pentru utilaje tipografice; producţia de bannere;
21. comerţ cu amãnuntul şi cu ridicata, activitãţi de alimentaţie publicã, operaţiuni de export-import;
22. fabricarea ştampilelor din cauciuc şi a altor însemne specifice fiecãrei instituţii solicitante, în condiţiile legii;
23. difuzarea produselor specifice obiectului de activitate al regiei prin concesionarea drepturilor de vânzare altor agenţi economici sau prin reţea proprie, în condiţiile legii;
24. efectuarea operaţiunilor de transport şi a altor servicii specifice obiectului propriu de activitate;
25. efectuarea de experimentãri, studii şi prognoze în domeniul specific de activitate;
26. organizarea acţiunilor de formare şi perfecţionare profesionalã în domeniul specific de activitate;
27. asigurarea, conform prevederilor legale în vigoare, a colaborãrii şi cooperãrii tehnice, ştiinţifice şi tehnologice cu firme din ţarã şi din strãinãtate, în sistem de reprezentare şi/sau prin asociere pentru produsele specifice domeniului de activitate;
28. organizarea de licitaţii în domeniu, în ţarã şi în strãinãtate;
29. administrarea parcului auto propriu şi asigurarea prestaţiilor de transport pentru aparatul de lucru al Guvernului şi pentru activitãţile de reprezentare şi protocol;
30. servicii de transport intern şi internaţional; service auto; şcoalã de şoferi; producţie de piese de schimb şi subansambluri pentru mijloace de transport auto;
31. activitãţi legate de gestionarea sãlilor de spectacole aflate în patrimoniul regiei, organizarea de expoziţii, proiecţia de filme, jocuri distractive şi de noroc, în condiţiile legii;
32. dezvoltarea fondului locativ prin executarea de construcţii noi sau extinderea celor existente;
33. tranzacţii imobiliare;
34. activitãţi specifice agenţiilor de turism;
35. extracţia şi prepararea turbei;
36. lucrãri de proiectare;
37. prestarea unor servicii, direct sau în calitate de intermediar, la cererea şi în contul beneficiarilor strãini, privind înmatricularea şi radierea din circulaţie a autovehiculelor, instruirea în vederea susţinerii examenelor de conducãtor auto, asigurarea de combustibil, carburanţi, lubrifianţi şi alte materiale sau produse solicitate;
38. realizarea altor activitãţi care au legãturã cu obiectul sãu de activitate.

CAP. III
Patrimoniul şi structura regiei

ART. 5
(1) Patrimoniul regiei este de 8.499,615 miliarde lei, stabilit pe baza bilanţului contabil încheiat la data de 30 noiembrie 2004, care se actualizeazã potrivit prevederilor legale.
(2) Pentru realizarea serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol - regia are în administrare bunurile din domeniul public al statului prevãzute în anexa nr. 3 la hotãrâre.
(3) Bunurile din domeniul privat al statului administrate de regie sunt prevãzute în anexa nr. 4 la hotãrâre.
(4) Regia este proprietara bunurilor prevãzute în anexa nr. 5 la hotãrâre, iar în exercitarea dreptului de proprietate regia posedã, foloseşte şi dispune în mod autonom de aceste bunuri, în vederea realizãrii scopului pentru care a fost constituitã.
(5) Regia nu poate aduce ca aport în cadrul operaţiunilor de asociere bunurile din domeniul public al statului pe care le are în administrare.
ART. 6
(1) Regia are în structura sa sucursalele, cu statut de unitãţi fãrã personalitate juridicã, prevãzute în anexa nr. 2 la hotãrâre.
(2) Modul de organizare şi funcţionare a sucursalelor, relaţiile acestora cu regia, precum şi relaţiile dintre ele se stabilesc prin regulamente de organizare şi funcţionare aprobate de consiliul de administraţie al regiei.
(3) Structura organizatoricã şi funcţionalã a sucursalelor, precum şi modificarea repartizãrii patrimoniului între acestea se aprobã de consiliul de administraţie al regiei.

CAP. IV
Conducerea şi gestionarea activitãţii regiei

ART. 7
(1) Conducerea regiei este asiguratã de un consiliu de administraţie format din 5 persoane, care sunt numite şi revocate prin ordin al ministrului de resort.
(2) Activitatea curentã a regiei este condusã de un director general, ajutat de un director general adjunct, numiţi şi revocaţi prin ordin al ministrului de resort. Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
(3) Consiliul de administraţie al regiei îşi desfãşoarã activitatea în conformitate cu propriul regulament de organizare şi funcţionare. Consiliul de administraţie hotãrãşte în problemele privind activitatea regiei, cu excepţia celor care, potrivit legii, sunt date în competenţa directorului general.
ART. 8
Componenţa consiliului de administraţie al regiei este urmãtoarea:
- preşedinte - director general;
- directorul general adjunct;
- un reprezentant din partea Secretariatului General al Guvernului;
- un reprezentant din partea Cancelariei Primului-Ministru;
- un reprezentant din partea Ministerului Finanţelor Publice.
ART. 9
Membrii consiliului de administraţie se numesc pentru o perioadã de 4 ani, putând fi înlocuiţi prin ordin al ministrului de resort.
ART. 10
Membrii consiliului de administraţie al regiei îşi pãstreazã calitatea de angajaţi la instituţia sau unitatea de unde provin şi toate drepturile şi obligaţiile decurgând din aceastã calitate; aceştia sunt plãtiţi cu o indemnizaţie stabilitã de consiliul de administraţie pentru activitatea desfãşuratã în aceastã calitate.
ART. 11
Consiliul de administraţie al regiei are urmãtoarele atribuţii, rãspunderi şi competenţe:
1. aprobã structura organizatoricã şi funcţionalã a sucursalelor, precum şi organigrama şi statul de funcţii ale regiei;
2. aprobã strategia de restructurare, organizare şi funcţionare a regiei şi sucursalelor sale;
3. supune spre aprobare Guvernului, în condiţiile legii, bugetul de venituri şi cheltuieli; aprobã bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere ale regiei şi le trimite spre avizare Secretariatului General al Guvernului şi Ministerului Finanţelor Publice;
4. analizeazã şi aprobã rapoartele periodice privind realizarea indicatorilor aprobaţi prin bugetul de venituri şi cheltuieli, pe bazã de balanţã de verificare contabilã, şi aprobã mãsurile pentru desfãşurarea activitãţii regiei, în condiţii care sã asigure echilibrul bugetului de venituri şi cheltuieli;
5. aprobã contractarea de împrumuturi pe termen lung sau mediu şi modul de rambursare a acestora, conform prevederilor legale;
6. numeşte şi revocã personalul de conducere al regiei, prevãzut la art. 10 alin. (4) din hotãrâre;
7. propune, în condiţiile legii, majorarea sau diminuarea patrimoniului regiei, inclusiv prin externalizarea şi transformarea în societãţi comerciale a unor sucursale sau active corporale independente;
8. aprobã scãzãminte şi pierderi, în condiţiile legii;
9. aprobã, în condiţiile legii, modalitatea de amortizare a activelor corporale şi necorporale din patrimoniul regiei;
10. aprobã achiziţionarea de bunuri imobile, construcţii şi terenuri, în condiţiile legii;
11. aprobã înstrãinarea bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul regiei, inclusiv operaţiunile de schimb şi tranzacţiile având ca obiect asemenea bunuri, cu respectarea prevederilor legale în vigoare;
12. dispune punerea în aplicare a hotãrârilor definitive şi irevocabile ale instanţelor judecãtoreşti referitoare la retrocedarea de bunuri şi valori;
13. aprobã mandatul pentru negocierea contractului colectiv de muncã;
14. aprobã planul de investiţii anual al regiei;
15. aprobã scoaterea din funcţiune şi casarea mijloacelor fixe;
16. aprobã, în condiţiile legii, înfiinţarea sau desfiinţarea de subunitãţi, precum şi asocierea cu alte persoane juridice sau fizice;
17. propune spre aprobare Secretariatului General al Guvernului participarea la constituirea de noi persoane juridice;
18. aprobã regulamentul de organizare şi funcţionare a sucursalelor din structura regiei;
19. aprobã regulamentul de ordine interioarã, precum şi normele de protecţie şi securitate a muncii;
20. desemneazã reprezentanţii regiei în adunãrile generale ale acţionarilor şi în consiliile de administraţie, precum şi cenzorii în societãţile comerciale la care regia este acţionar;
21. aprobã preţuri şi tarife pentru producerea şi emiterea urmãtoarelor documente cu caracter special: permise de şedere temporarã/permanentã pentru cetãţenii strãini, paşapoarte pentru persoanele fãrã cetãţenie, titluri de cãlãtorie, autorizaţii de circulaţie provizorie a autoturismelor şi colante de vizã pentru cetãţenii strãini care vin în România;
22. aprobã scutirea la platã sau reducerea preţului permiselor de şedere temporarã/permanentã pentru cetãţenii strãini, la propunerea Autoritãţii pentru Strãini din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, pe bazã de protocol încheiat între aceasta şi regie;
23. mandateazã reprezentanţii în adunarea generalã a acţionarilor, la societãţile comerciale la care regia este acţionar în numele statului, sã aprobe încheierea contractelor de locaţie de gestiune, de închiriere sau de asociere în participaţiune;
24. mandateazã reprezentanţii în adunarea generalã a acţionarilor, la societãţile comerciale la care regia este acţionar în numele statului şi care au în derulare contracte de locaţie de gestiune, de închiriere sau de asociere în participaţiune, sã aprobe vânzarea sau închirierea de contracte de leasing imobiliar cu clauzã irevocabilã de vânzare, prin negociere directã cu locatarii sau asociaţii, în situaţiile în care aceştia au efectuat investiţii în activele pe care le utilizeazã, reprezentând mai mult de 15% din valoarea acestor active; în acest caz, din preţul de vânzare se scade valoarea investiţiilor, pe bazã de raport de evaluare acceptat de pãrţi;
25. mandateazã reprezentanţii în adunarea generalã a acţionarilor, la societãţile comerciale la care regia este acţionar în numele statului, sã aprobe înfiinţarea de societãţi comerciale în colaborare cu persoane fizice ori cu alte persoane juridice, române sau strãine, participând la capitalul social al acestora cu aport în naturã, respectiv cu activele societãţilor comerciale la care regia este acţionar în numele statului;
26. aprobã vânzarea unei pãrţi sau a întregului pachet de acţiuni deţinute la fiecare dintre societãţile comerciale la care regia este acţionar în numele statului, prin una dintre metodele şi potrivit procedurilor prevãzute de legislaţia în materie;
27. adoptã, în condiţiile legii, orice alte hotãrâri cu privire la activitatea regiei.
ART. 12
Directorul general al regiei are, în principal, urmãtoarele atribuţii şi competenţe:
1. selecţioneazã, angajeazã şi concediazã personalul de conducere, altul decât cel prevãzut la art. 10 alin. (4) din hotãrâre, cu aprobarea consiliului de administraţie, şi personalul de execuţie, cu respectarea prevederilor legislaţiei muncii şi a contractului colectiv de muncã;
2. încheie contractele individuale de muncã cu salariaţii regiei, cu respectarea prevederilor contractului colectiv de muncã;
2. asigurã conducerea operativã a regiei şi a sucursalelor sale, împreunã cu directorul general adjunct şi cu directorii executivi;
4. reprezintã regia în relaţiile cu terţii şi semneazã actele ce angajeazã regia faţã de aceştia, pe baza şi în limitele împuternicirilor date de consiliul de administraţie şi a celor conferite de legislaţia în vigoare;
5. organizeazã şi aprobã rezultatele controlului financiar de gestiune, conform prevederilor legale;
6. coordoneazã direct activitatea de control financiar intern, de organizare şi salarizare;
7. aprobã şi ia mãsuri, potrivit legii, pentru imputarea şi recuperarea pagubelor rezultate din culpa angajaţilor regiei; ia mãsuri pentru recuperarea pagubelor provocate regiei de cãtre terţi;
8. rãspunde de ducerea la îndeplinire a hotãrârilor consiliului de administraţie;
9. analizeazã modul de derulare a contractelor încheiate de regie;
10. aprobã sponsorizãri şi acte de mecenat;
11. exercitã orice alte atribuţii ce îi sunt stabilite prin regulamentul de ordine interioarã, precum şi prin reglementãrile legale în vigoare.
ART. 13
Consiliul de administraţie se întruneşte în şedinţe ordinare, o datã pe lunã sau ori de câte ori este nevoie, la cererea preşedintelui ori a 2 dintre membrii sãi, şi adoptã hotãrâri valabile cu votul a cel puţin 3 dintre membrii sãi.
ART. 14
Pentru luarea unor anumite decizii, consiliul de administraţie poate atrage în activitatea de analizã specialişti din diferite sectoare, a cãror activitate va fi remuneratã prin înţelegerea pãrţilor, pe bazã de contract civil.
ART. 15
Directorul general al regiei conduce activitatea curentã a acesteia şi reprezintã regia în relaţiile cu autoritãţile publice, cu alte persoane juridice, precum şi cu persoane fizice.
ART. 16
(1) În lipsa directorului general, atribuţiile acestuia sunt exercitate de cãtre directorul general adjunct.
(2) Atribuţiile specifice ale directorului general adjunct se stabilesc de cãtre consiliul de administraţie.
ART. 17
Dupã încheierea bilanţului contabil anual şi a contului de profit şi pierdere, consiliul de administraţie prezintã Secretariatului General al Guvernului un raport asupra activitãţii desfãşurate de regie în anul precedent şi asupra programului de activitate pe anul în curs.

CAP. V
Bugetul şi administrarea acestuia. Relaţii financiare

ART. 18
(1) Regia întocmeşte anual bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere, conform modelelor elaborate de Ministerul Finanţelor Publice.
(2) Bugetele de venituri şi cheltuieli ale sucursalelor din structura regiei asigurã funcţionarea corectã şi dezvoltarea tehnologicã, la nivelul standardelor, ale activitãţilor de producţie, prestãri de servicii, întreţinere, protejare şi conservare a bunurilor pe care le administreazã.
(3) Sucursalele îşi organizeazã şi îşi conduc evidenţa contabilã în conformitate cu prevederile legale. Acestea întocmesc anual bugetul de venituri şi cheltuieli şi bilanţul contabil ca pãrţi integrante din bugetul, respectiv din bilanţul regiei.
ART. 19
Operaţiunile de încasãri şi plãţi în lei şi în valutã se efectueazã de regie prin conturi deschise la bãnci şi prin casieria proprie, potrivit prevederilor legale.

CAP. VI
Relaţii comerciale

ART. 20
Relaţiile comerciale dintre regie şi terţi se bazeazã pe raporturi contractuale.
ART. 21
Preţurile şi tarifele pentru produsele şi prestãrile de servicii executate de regie se stabilesc în funcţie de cerere şi ofertã de fiecare sucursalã, dacã acestea nu intrã sub incidenţa prevederilor <>Legii concurenţei nr. 21/1996 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 22
În scopul asigurãrii mãsurilor de securitate a beneficiarilor fondului locativ de protocol, precum şi a beneficiarilor strãini, lucrãrile de construcţii şi reparaţii la imobile pot fi executate în regie proprie, iar când acest lucru nu este posibil, cu firme de specialitate, prin încredinţare directã, numai cu aprobarea consiliului de administraţie.

CAP. VII
Dispoziţii finale

ART. 23
(1) Litigiile de orice fel în care este implicatã regia sunt de competenţa instanţelor judecãtoreşti, potrivit legii.
(2) În litigiile referitoare la dreptul de administrare asupra bunurilor din domeniul public şi privat al statului şi la dreptul de proprietate asupra bunurilor din patrimoniul propriu, în instanţã regia stã în nume propriu.
(3) În litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra bunurilor din domeniul public şi privat al statului pe care le administreazã, regia are obligaţia sã arate instanţei cine este titularul dreptului de proprietate, potrivit prevederilor Codului de procedurã civilã şi ale <>Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publicã şi regimul juridic al acesteia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Regia rãspunde, în condiţiile legii, pentru prejudiciile cauzate ca urmare a neîndeplinirii acestei obligaţii. De asemenea, neîndeplinirea acestei obligaţii poate atrage revocarea dreptului de administrare.
ART. 24
Prezentul regulament se completeazã cu celelalte prevederi legale care reglementeazã activitatea regiilor autonome.

ANEXA 4
────────
(Anexa nr. 2 la <>Hotararea Guvernului nr. 60/2005 )
──────────────────────────────────────────────────


LISTA
cuprinzand sucursalele din structura Regiei Autonome
"Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"





┌───┬────────────────┬─────────────────────────┬───────────────────────────────┐
│ │ DENUMIREA │ SEDIUL │ OBIECTUL DE │
│NR.│ SUCURSALEI ├───────────────┬─────────┤ ACTIVITATE │
│CRT│ │ LOCALITATEA │ JUDETUL │ │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│0. │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│1. │SUCURSALA │Comuna │ILFOV │●administrarea. │
│ │AGRISILVICA SI │CIOLPANI │ │conservarea, protectia si │
│ │DE AGREMENT │Sos. Bucuresti │ │intretinerea patrimoniului │
│ │SCROVISTEA │Ploiesti km. 32│ │public destinat asigurarii │
│ │ │ │ │serviciilor de reprezentare │
│ │ │ │ │si protocol pentru Prese- │
│ │ │ │ │dintie in principal, precum │
│ │ │ │ │si pentru alte institutii de │
│ │ │ │ │interes national; │
│ │ │ │ │● protejarea si valorificarea │
│ │ │ │ │fondului silvic si agricol ce │
│ │ │ │ │constituie rezervatie naturala;│
│ │ │ │ │● reprezentare si protocol in │
│ │ │ │ │principal pentru Presedintie, │
│ │ │ │ │precum si pentru alti │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● exploatare forestiera; │
│ │ │ │ │● conservarea, dezvoltarea │
│ │ │ │ │si valorificarea fondului │
│ │ │ │ │forestier, agricol si cinegetic│
│ │ │ │ │ce constituie rezervatie │
│ │ │ │ │naturala; │
│ │ │ │ │● cresterea pasarilor; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● apicultura; │
│ │ │ │ │● prestari servicii specifice │
│ │ │ │ │in domeniul hotelier si │
│ │ │ │ │alimentatiei publice, │
│ │ │ │ │activitate comerciala cu │
│ │ │ │ │amanuntul si cu ridicata, alte │
│ │ │ │ │servicii; │
│ │ │ │ │● operatiuni de export-import; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement si │
│ │ │ │ │jocuri de noroc, in conditiile │
│ │ │ │ │legii. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│2. │SUCURSALA │SINAIA │PRAHOVA │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Str. Pelesului │ │protectia si intretinerea │
│ │REPREZENTARE SI │nr. 2 │ │patrimoniului public si a celui│
│ │PROTOCOL │ │ │propriu; │
│ │"SINAIA" │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare si protocol pentru│
│ │ │ │ │Senat, Camera Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, Guvern si Curtea │
│ │ │ │ │Constitutionala; │
│ │ │ │ │● cultura florilor si plantelor│
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● jocuri de noroc si servicii │
│ │ │ │ │de agrement, in conditiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● inchirieri mijloace de │
│ │ │ │ │transport; │
│ │ │ │ │● organizarea si efectuarea │
│ │ │ │ │de propaganda publicitara │
│ │ │ │ │pentru activitatea turistica │
│ │ │ │ │si comerciala. │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei │
│ │ │ │ │materiale si prestarea de │
│ │ │ │ │servicii si protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere si alti beneficiari; │
│ │ │ │ │● productie agricola si │
│ │ │ │ │valorificarea acesteia; │
│ │ │ │ │● prestari servicii hoteliere │
│ │ │ │ │si de alimentatie publica, │
│ │ │ │ │activitati comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul si ridicata; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor de │
│ │ │ │ │panificatie si patiserie; │
│ │ │ │ │● activitati ale agentiilor de │
│ │ │ │ │turism; │
│ │ │ │ │● activitati de tratament si │
│ │ │ │ │asistenta sanatoriala; │
│ │ │ │ │● jocuri de noroc si servicii │
│ │ │ │ │de agrement, in conditiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● transporturi de persoane. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 3.│SUCURSALA │BAILE OLANESTI │VALCEA │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Aleea │ │protectia si intretinerea │
│ │REPREZENTARE SI │Salcamilor nr.2│ │patrimoniului public si celui │
│ │PROTOCOL │ │ │propriu; │
│ │"OLANESTI" │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare si protocol pentru│
│ │ │ │ │Senat, Camera Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie Guvern si Curtea │
│ │ │ │ │Constitutionala; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei materiale│
│ │ │ │ │si prestarea de servicii si │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere si │
│ │ │ │ │alti beneficiari; │
│ │ │ │ │● productie agricola vegetala │
│ │ │ │ │si animaliera si valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● prestari servicii hoteliere │
│ │ │ │ │si de alimentatie publica, │
│ │ │ │ │comert cu amanuntul si cu │
│ │ │ │ │ridicata, productie pomicola, │
│ │ │ │ │floricola, legumicola; │
│ │ │ │ │● transport naval de persoane; │
│ │ │ │ │● activitati de asistenta │
│ │ │ │ │sanatoriala; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement si │
│ │ │ │ │jocuri de noroc, in conditiile │
│ │ │ │ │legii: │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 4.│SUCURSALA │NEPTUN MANGALIA│CONSTANTA│● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Club-Bazin │ │protectia si intretinerea │
│ │REPREZENTARE SI │ │ │patrimoniului public si a │
│ │PROTOCOL │ │ │celui propriu; │
│ │"NEPTUN" │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare si protocol pentru│
│ │ │ │ │Senat, Camera Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, Guvern si Curtea │
│ │ │ │ │Constitutionala; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei materiale│
│ │ │ │ │si prestarea de servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere si │
│ │ │ │ │alti beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestatii hoteliere si de │
│ │ │ │ │agrement, alimentatie publica, │
│ │ │ │ │comert cu amanuntul si cu │
│ │ │ │ │ridicata; │
│ │ │ │ │● productie agricola si │
│ │ │ │ │valorificarea acesteia; │
│ │ │ │ │● cultura florilor si plantelor│
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● activitati specifice │
│ │ │ │ │agentiilor de turism; │
│ │ │ │ │● activitati privind operatiuni│
│ │ │ │ │de import-export; │
│ │ │ │ │● prestari servicii de │
│ │ │ │ │agrement si jocuri de noroc, │
│ │ │ │ │in conditiile legii; │
│ │ │ │ │● activitati de tratament si │
│ │ │ │ │asistenta sanatoriala. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│5. │SUCURSALA │CLUJ-NAPOCA │CLUJ │● asigurarea de servicii de │
│ │PENTRU │Str. Napoca │ │reprezentare si protocol │
│ │REPREZENTARE SI │nr. 16 │ │pentru diversi beneficiari; │
│ │PROTOCOL │ │ │● administrarea imobilelor de │
│ │"VICTORIA" │ │ │protocol si inchirierea │
│ │CLUJ-NAPOCA │ │ │acestora in conditiile legii; │
│ │ │ │ │● prestari servicii hoteliere │
│ │ │ │ │si de alimentatie publica, │
│ │ │ │ │comert cu ridicata si cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de agrement si │
│ │ │ │ │jocuri de noroc; │
│ │ │ │ │● productie agricola vegetala │
│ │ │ │ │si animaliera si valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● prelucrarea si conservarea │
│ │ │ │ │fructelor si legumelor; │
│ │ │ │ │● fabricarea bauturilor │
│ │ │ │ │alcoolice distilate; │
│ │ │ │ │● industrializarea si │
│ │ │ │ │valorificarea productiei │
│ │ │ │ │auxiliare activitatilor de baza│
│ │ │ │ │ale acesteia; │
│ │ │ │ │● extractia si prepararea │
│ │ │ │ │turbei; │
│ │ │ │ │● administrarea parcului auto │
│ │ │ │ │propriu si prestarea de servici│
│ │ │ │ │de transport intern; │
│ │ │ │ │● intretinerea si repararea │
│ │ │ │ │autovehiculelor (service │
│ │ │ │ │auto); │
│ │ │ │ │● servicii de editura si scoala│
│ │ │ │ │de soferi amatori; │
│ │ │ │ │● lucrari de constructii; │
│ │ │ │ │● activitati privind operatiuni│
│ │ │ │ │de import-export │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 6.│SUCURSALA │SUCEAVA │SUCEAVA │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │Str. Vasile │ │protectia si intretinerea │
│ │REPREZENTARE SI │Bumbac nr. 4-8 │ │patrimoniului public si a celui│
│ │PROTOCOL │ │ │propriu; │
│ │SUCEAVA │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare si protocol pentru│
│ │ │ │ │diversi beneficiari; │
│ │ │ │ │● administrarea imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol si inchirierea │
│ │ │ │ │acestora in conditiile legii; │
│ │ │ │ │● prestari servicii hoteliere │
│ │ │ │ │si de alimentatie publica, │
│ │ │ │ │comert cu amanuntul si cu │
│ │ │ │ │ridicata; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor de │
│ │ │ │ │panificatie si patiserie; │
│ │ │ │ │● productia agricola vegetala │
│ │ │ │ │si animaliera si valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● activitati privind operatiuni│
│ │ │ │ │pentru import - export; │
│ │ │ │ │● tranzactii imobiliare; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement si de │
│ │ │ │ │refacere fizica si jocuri de │
│ │ │ │ │noroc, in conditiile legii; │
│ │ │ │ │● activitati ale agentiilor │
│ │ │ │ │de turism; │
│ │ │ │ │● alte prestari de servicii. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 7.│SUCURSALA │BUCURESTI Str. │SECTORUL │● administrarea, conservarea, │
│ │PENTRU │J.L. Calderon │2 │protectia si intretinerea │
│ │ADMINISTRAREA │nr. 48 │ │patrimoniului public si a │
│ │SI INTRETINEREA │ │ │celui propriu; │
│ │FONDULUI │ │ │● inchirierea, administrarea, │
│ │IMOBILIAR │ │ │conservarea, intretinerea │
│ │ │ │ │spatiilor de locuit si cu alta │
│ │ │ │ │destinatie decat cea de locuit,│
│ │ │ │ │precum si prestarea de servicii│
│ │ │ │ │in legatura cu acestea pentru │
│ │ │ │ │beneficiarii straini; │
│ │ │ │ │● administrarea imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol si a celor destinate │
│ │ │ │ │sediilor unor ministere si ale │
│ │ │ │ │altor autoritati publice; │
│ │ │ │ │● administrarea locuintelor de │
│ │ │ │ │protocol atribuite demnitarilor│
│ │ │ │ │pe durata exercitarii functiei │
│ │ │ │ │si, respectiv, a resedintelor │
│ │ │ │ │oficiale repartizate potrivit │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● administrarea locuintelor, │
│ │ │ │ │altele decat cele de protocol, │
│ │ │ │ │construite din fondurile │
│ │ │ │ │statului sau cele construite │
│ │ │ │ │sau achizitionate din fondurile│
│ │ │ │ │proprii, inscrise in patri- │
│ │ │ │ │moniul sau, cu drept de │
│ │ │ │ │dispozitie asupra acestora, in │
│ │ │ │ │conditiile legii; │
│ │ │ │ │● dezvoltarea fondului │
│ │ │ │ │locativ prin executarea de │
│ │ │ │ │constructii noi si extinderea │
│ │ │ │ │celor existente; │
│ │ │ │ │● executarea lucrarilor de │
│ │ │ │ │conservare, intretinere, │
│ │ │ │ │constructii si reparatii la │
│ │ │ │ │imobile si instalatii; │
│ │ │ │ │● inchirierea spatiilor de │
│ │ │ │ │locuit, precum si a celor cu │
│ │ │ │ │alta destinatie decat cea de │
│ │ │ │ │locuit; │
│ │ │ │ │● prestari servicii specifice │
│ │ │ │ │pentru intretinerea sediilor │
│ │ │ │ │administrative ale institu- │
│ │ │ │ │tiilor si societatilor │
│ │ │ │ │comerciale; │
│ │ │ │ │● operatiuni imobiliare; │
│ │ │ │ │executarea lucrarilor de │
│ │ │ │ │constructii, instalatii, │
│ │ │ │ │izolatii vopsitorii, zugraveli,│
│ │ │ │ │tamplarie, etc.; │
│ │ │ │ │● activitati de intretinerea si│
│ │ │ │ │repararea cladirilor si │
│ │ │ │ │constructiilor speciale; │
│ │ │ │ │● confectii metalice si din │
│ │ │ │ │lemn; │
│ │ │ │ │● valorificarea productiei │
│ │ │ │ │auxiliare activitatilor │
│ │ │ │ │de baza; │
│ │ │ │ │● transport de materiale. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 8.│SUCURSALA DE │BUCURESTI │SECTORUL │● administrarea parcului auto │
│ │TRANSPORT │B-dul │1 │propriu si asigurarea │
│ │"Bucurestii │Bucurestii │ │prestatiilor de transport │
│ │ Noi" │Noi nr. 40 │ │pentru activitatile de │
│ │ │ │ │reprezentare si protocol; │
│ │ │ │ │● servicii de transport │
│ │ │ │ │international si intern - de │
│ │ │ │ │persoane si de marfuri; │
│ │ │ │ │● service auto; │
│ │ │ │ │● scoala de soferi; │
│ │ │ │ │● productie de piese de │
│ │ │ │ │schimb si subansambluri; │
│ │ │ │ │● activitati comerciale in │
│ │ │ │ │domeniul sau, operatiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● comisionar in vama. │
│ │ │ │ │● prestari servicii: │
│ │ │ │ │● asigura transportul │
│ │ │ │ │demnitarilor si aparatului de │
│ │ │ │ │lucru la departamentelor │
│ │ │ │ │Guvernului; │
│ │ │ │ │● executa lucrari de │
│ │ │ │ │intretinere si │
│ │ │ │ │reparatie: intretinere si │
│ │ │ │ │reparatii la autovehiculele │
│ │ │ │ │din parc; │
│ │ │ │ │● executa servicii de │
│ │ │ │ │inchirieri: autoturisme cu │
│ │ │ │ │soferi, cladiri, personal de │
│ │ │ │ │specialitate; │
│ │ │ │ │● achizitii de bunuri si │
│ │ │ │ │materiale: │
│ │ │ │ │● achizitii de piese de │
│ │ │ │ │schimb, carburanti, │
│ │ │ │ │lubrifianti, aditivi si │
│ │ │ │ │cosmetice pentru │
│ │ │ │ │autoturismele din parc; │
│ │ │ │ │● achizitii de materiale │
│ │ │ │ │pentru protectia muncii si │
│ │ │ │ │P.S.I.; │
│ │ │ │ │● achizitii de materiale │
│ │ │ │ │de intretinerea curateniei in │
│ │ │ │ │cladirile aflate in │
│ │ │ │ │administrare; │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 9 │SUCURSALA │BUCURESTI │SECTOR 1 │● productie agricola vegetala │
│ │AGROINDUSTRIALA │Sos. Bucuresti-│ │si animaliera pentru │
│ │BANEASA │Ploiesti │ │unitatile de reprezentare si │
│ │ │nr. 107 │ │protocol, precum si pentru │
│ │ │ │ │terti; │
│ │ │ │ │● prelucrarea si conservarea │
│ │ │ │ │carnii; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor │
│ │ │ │ │lactate si a branzeturilor; │
│ │ │ │ │● activitati comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de alimentatie │
│ │ │ │ │si cu ridicata, operatiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● fabricarea bauturilor │
│ │ │ │ │alcoolice; │
│ │ │ │ │● industrializarea produselor │
│ │ │ │ │din obiectul sau de activitate.│
│ │ │ │ │● prestare de servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru ministere si │
│ │ │ │ │alti beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestatii hoteliere si de │
│ │ │ │ │alimentatie publica, activitate│
│ │ │ │ │comerciala cu amanuntul │
│ │ │ │ │si ridicata. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 10│SUCURSALA │Comuna │ILFOV │● productie agricola vegetala │
│ │AGROINDUSTRIALA │MAGURELE str. │ │si animaliera pentru unitatile │
│ │MAGURELE │Atomistilor │ │de reprezentare si protocol, │
│ │ │nr. l │ │precum si pentru terti; │
│ │ │ │ │● prelucrarea si conservarea │
│ │ │ │ │carnii; │
│ │ │ │ │● cresterea animalelor pentru │
│ │ │ │ │blana; │
│ │ │ │ │● fabricarea produselor pentru │
│ │ │ │ │hrana animalelor; │
│ │ │ │ │● industrializarea si │
│ │ │ │ │valorificarea productiei │
│ │ │ │ │auxiliare activitatilor de baza│
│ │ │ │ │ale acesteia; │
│ │ │ │ │● argasirea si finisarea │
│ │ │ │ │blanurilor; │
│ │ │ │ │● confectionarea articolelor │
│ │ │ │ │din blana; │
│ │ │ │ │● activitati comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de alimentatie si cu│
│ │ │ │ │ridicata, operatiuni de │
│ │ │ │ │import-export. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 11│SUCURSALA │BUCURESTI │SECTOR 1 │● productie agricola vegetala │
│ │AGROINDUSTRALA │Sos. Campu- │ │si animaliera pentru unitatile │
│ │PIPERA │Pipera nr. 1A │ │de reprezentare si protocol, │
│ │ │ │ │precum si pentru terti; │
│ │ │ │ │● cultura florilor si plantelor│
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● prelucrarea si conservarea │
│ │ │ │ │fructelor si legumelor; │
│ │ │ │ │● activitati comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de alimentatie si │
│ │ │ │ │cu ridicata; │
│ │ │ │ │● operatiuni de import-export; │
│ │ │ │ │● mica industrie. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 12│SUCURSALA │BUCURESTI │SECTOR 1 │● administrarea, conservarea, │
│ │"SALA PALATULUI"│Str. Ion │ │protejarea si intretinerea │
│ │ │Campineanu │ │patrimoniului public de │
│ │ │nr. 28, │ │interes national aflat in │
│ │ │sectorul l │ │administrarea sa; │
│ │ │ │ │● activitati legate de │
│ │ │ │ │gestionarea salilor de │
│ │ │ │ │spectacole; │
│ │ │ │ │● organizarea de expozitii; │
│ │ │ │ │● proiectia de filme; │
│ │ │ │ │● activitati comerciale, cu │
│ │ │ │ │amanuntul si de alimentatie. │
│ │ │ │ │operatiuni de import-export; │
│ │ │ │ │● jocuri distractive si de │
│ │ │ │ │noroc; │
│ │ │ │ │● organizarea si desfasurarea │
│ │ │ │ │de servicii pentru conferinte, │
│ │ │ │ │congrese interne si │
│ │ │ │ │internationale, manifestari │
│ │ │ │ │stiintifice si social-culturale│
│ │ │ │ │cu caracter national si │
│ │ │ │ │international; │
│ │ │ │ │● organizarea de servicii │
│ │ │ │ │turistice, microproductie; │
│ │ │ │ │● organizarea si efectuarea │
│ │ │ │ │de propaganda publicitara │
│ │ │ │ │corespunzatoare obiectului de │
│ │ │ │ │activitate. │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 13│S.R.P. "TRIUMF" │BUCURESTI │SECTOR 1 │● administrarea, conservarea, │
│ │ │Al Alexandru │ │protectia si intretinerea │
│ │ │nr. 45 │ │bunurilor din patrimoniul │
│ │ │ │ │public si privat al statului; │
│ │ │ │ │● asigurarea de servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare si protocol │
│ │ │ │ │pentru Senat, Camera │
│ │ │ │ │Deputatilor, Presedintie, │
│ │ │ │ │Guvern si Curtea │
│ │ │ │ │Constitutionala si alti │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● valorificarea bazei │
│ │ │ │ │materiale si prestarea de │
│ │ │ │ │servicii de protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere si alti beneficiari; │
│ │ │ │ │● productia agricola vegetala │
│ │ │ │ │si valorificarea acesteia; │
│ │ │ │ │● prestatii hoteliere si │
│ │ │ │ │activitati comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de alimentatie │
│ │ │ │ │publica si cu ridicata; │
│ │ │ │ │● operatiuni de import- │
│ │ │ │ │export. │
│ │ │ │ │● administrarea imobilelor │
│ │ │ │ │de protocol si inchirierea │
│ │ │ │ │acestora in conditiile legii; │
│ │ │ │ │● servicii de agrement si │
│ │ │ │ │jocuri de noroc in conditiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● servicii de transport naval │
├───┼────────────────┼───────────────┼─────────┼───────────────────────────────┤
│ 14│ACTIVITATEA │BUCURESTI │SECTOR 1 │● conform art. 4 din │
│ │PROPRIE A REGIEI│Str. Moliere │ │Regulamentul de organizare si │
│ │ │nr. 6-8 │ │functionare (Anexa nr. 1) │
└───┴────────────────┴───────────────┴─────────┴───────────────────────────────┘



ANEXA 5


────────
(Anexa nr. 3 la <>Hotararea Guvernului nr. 60/2005
──────────────────────────────────────────────────


LISTA

bunurile imobile din domeniul public al statului,
aflate in administrarea Regiei Autonome
"Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"





┌────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┐
│ │ │ │
│Nr. │ Denumirea imobilului si adresa │ Teren │
│crt.│ │ - m.p.- │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA AGROSILVICA SI DE AGREMENT SCROVISTEA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 1.│Complex SCROVISTEA compus din: │25.618.000,00│
│ │4 vile, corp administrativ, corp garda, Club bazin, │ │
│ │popicarie, crama, ferme si sectii de productie, crescatorie│ │
│ │fazni, piscicultura, padure si terenul aferent din │ │
│ │Scrovistea, Sos. Bucuresti-Ploiesti Km. 32, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 2.│Teren Rustica-Crama continand vii, livezi, arabil si padure│ 48.085,00│
│ │comuna Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 3.│COMPLEX PALAT SNAGOV compus din palat, centru de │ 253.580,00│
│ │conferinte, hotel, anexe poarta si terenul aferent din │ │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL SINAIA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 4.│Vila "POSTAVARUL" cu constructii speciale si terenul │ 13.111,00│
│ │aferent din Predeal, str. Nicolae Balcescu nr.38, │ │
│ │jud. Brasov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 5.│Vila "IZVORUL" si terenul aferent din Predeal, str. Nicolae│ 11.809,00│
│ │Balcescu nr.36, jud. Brasov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 6.│Vila "CARPATI" cu garaj, constructii speciale si terenul │ 14.152,50│
│ │aferent din Predeal, str. Nicolae Balcescu nr.21, │ │
│ │jud. Brasov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 7.│Vila "COVASNA" cu terenul aferent din Covasna, str. │ 17.107,21│
│ │Valea Zanelor nr.10 Jud. Covasna │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 8.│Complex Foisor compus din: Palatul Foisor, Casa Veche │ 165.553,00│
│ │a Gradinii, Casa Noua a Gradinii, Casa Papusii, sere, │ │
│ │casa heliport, anexe si constructii speciale, parc si │ │
│ │padure cu terenul aferent din Sinaia, Aleea Pelesului │ │
│ │nr. 2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 9.│Complex turistic Furnica compus din: hotel cu 3 corpuri, │ 7.708,36│
│ │terasa, corp E, (atelier) cu terenul aferent │ │
│ │din Sinaia, str. Furnica nr.50, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 10.│Hotel Economat, Vila 2 si 3, depozit alimentar, cladire │ 38.799,20│
│ │brutarie, constructii speciale si terenul aferent, din │ │
│ │ Sinaia, Aleea Pelesului nr. 2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 11.│Vila nr. 1 Economat -cladire administrativa, dependinte, │ 32.592,29│
│ │constructii speciale si terenul aferent din Sinaia, │ │
│ │Aleea Pelesului nr. 2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 12.│Vila "Sipot" cu terenul aferent din Sinaia, Aleea Pelesului│ 2.085,39│
│ │ nr.2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 13.│Vila "Uzina electrica" cu terenul aferent din Sinaia, │ 4.240,04│
│ │Aleea Pelesului nr.2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 14.│Vila "Cavaleri" cu terenul aferent din Sinaia, Aleea │ 1.110,11│
│ │Pelesului nr.2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 15.│Teren si cale transport hotel "TANTI" din Sinaia str. O. │ │
│ │Goga nr. 37 jud. Prahova │ 643,12│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 16.│Complex "MARA" cu teren aferent din str. Toporasilor │ │
│ │nr. 1A, Sinaia jud. Prahova │ 22.289,50│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 17.│Complex "Timis 8" cu anexele si terenul aferent din Timisul│ │
│ │de Jos nr. 26, jud. Brasova │ 77.178,00│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL OLANESTI │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 18.│Complex PALAT OLANESTI compus din corp vechi si nou cabana,│ 107.687,21│
│ │heliport, parc si terenul aferent din Olanesti, │ │
│ │Aleea Salcamilor nr.2, jud. Valcea │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 19.│Teren castel Savarsin din judetul Arad │ 62.435,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 20.│Vila Bujoreni cu spatii anexe siterenul aferent din Ramnicu│ 26.455,43│
│ │Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 267 jud. Valcea │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL NEPTUN │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 21.│Complex LOTUS cu vilele Nufarul, Trandafirul, Ghiocelul, │ 134.883,69│
│ │Lotus si anexele: piscina, baile reci, lac. debarcader, │ │
│ │plaja si terenul aferent din Neptun-Mangalia, │ │
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 22.│Imobil Centrul de conferinte Club Bazin cu terenul │ 16.627,45│
│ │aferent din Neptun-Mangalia, jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 23.│Vila Panseluta cu terenul aferent din Neptun-Mangalia, │ 12.073,66│
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 24.│Complex Doina-hotel, restaurant si teren aferent din │ │
│ │Neptun jud. Constanta │ 13.233,43│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 25.│Policlinica Doina cu teren aferent din NEPTUN │ 6.017,18│
│ │jud. Constanta │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL SUCEAVA │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 26.│Casa de oaspeti cu ferma "BRADET" nr.2, cu constructii │ 175.440,00│
│ │anexe cu terenul aferent din Suceava, str. Parcului │ │
│ │nr.1, jud. Suceava │ │
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA SI INTRETINEREA FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 27.│Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, str. Eugen │ 541,14│
│ │Lovinescu (fosta Emile Zolla) nr. 2A, ap. 1, garaj, │ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 28.│Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, str. Negustori │ 1.048,55│
│ │nr. 1B sector 2 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 29.│Imobil si garaj cu terenul aferent din Bucuresti, │ 8.806,95│
│ │Bd. Mircea Eliade nr. 3, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 30.│Monumentul Eroilor din Parcul Carol, Bucuresti, sector 4 │ - │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 31.│Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, str. Academiei │ 7.706,28│
│ │nr. 32-34, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 32.│Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, str. Gogol │ │
│ │nr. 2, sector 1 │ 1.752,51│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 33.│Imobil cu garaj si terenul aferent din Bucuresti, │ │
│ │str. Gogol nr. 3, sector 1 │ 805,65│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 34.│Imobil si garaj cu terenul aferent din Bucuresti, │ 400,21│
│ │str. dr. Eugen Iosif nr. 20, sector 5 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 35.│Imobil si garaj cu terenul aferent din Bucuresti, │ 291,78│
│ │str. Alex. Puskin nr.5, p, ap. 1, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 36.│Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, str. Tolstoi │ 1.354,01│
│ │nr. 27, ap.1 si ap.2, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 37.│Imobil Corp A cu terenul aferent situat in Batistei nr. 24A│ 983,00│
│ │sector 2 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 38.│Imobil cu terenul aferent, situat in Bucuresti, │ 7.777,43│
│ │P-ta Victoriei nr. 1, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 39.│Imobil cu terenul aferent, situat in Bucuresti, │ 5.525,16│
│ │Bd. Iancu de Hunedoara nr. 3-5, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 40.│Imobil,cu teren aferent, str. D. P. Kiseleff nr. 47, │ │
│ │sector 1 Bucuresti │ 1.402,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 41.│Imobil cu teren aferent situat in str. Eugen Carada, nr. 3,│ │
│ │sect. 3, Bucuresti │ 270,29│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 42.│Imobil cu teren aferent situat in str. Stavropoleos, nr. 6,│ │
│ │sect. 3, Bucuresti │ 2.070,00│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 43.│Imobil cu teren aferent situat in str. Stirbei Voda, │ │
│ │nr. 79-81, sect. 1, Bucuresti │ 7.027,83│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 44.│Imobil cu teren aferent situat in Bd. Biruintei nr. 84, │ │
│ │comuna Pantelimon, judetul Ilfov │ 21.982,90│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 45.│Imobil partial et.3 si garaj 2 locuri situat in str. │ │
│ │Vasile Conta, nr. 16, sect. 2, Bucuresti, │ - │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 46.│Padure in incinta Sectiei Otopeni a Institutului de │ │
│ │Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan", sos. Bucuresti- │ │
│ │Ploiesti, jud.Ilfov. │ 279.502,63 │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┤ │
│ 47.│Imobil + teren (fara padure) aferent Sectiei Otopeni a │ │
│ │Institutului de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan", │ │
│ │sos. Bucuresti-Ploiesti, jud.Ilfov. │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 48.│Imobil + teren aferent sediului central al Institutului de │ 21.575,24│
│ │Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan", str. Manastirea │ │
│ │Caldarusani, nr.9, sector 1, Bucuresti │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 49.│Imobil + teren aferent policlinicii Institutului de │ 794,71│
│ │Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan", str. Spatarului, │ │
│ │nr.15, sector 2, Bucuresti │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 50.│Imobil cu garaj str. Londra, nr. 39, corp A,B │ │
│ │sector 1 Bucuresti │ 852,60│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 51.│Imobil ap. 1 parter si garaj situat in str. Maria Rosetti, │ │
│ │nr. 29, sect. 2, Bucuresti. S locativa = 257,97mp. │ - │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 52.│Imobil situat in Calea Victoriei nr.22-24, sector 3, │ │
│ │Bucuresti │ 897,93│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 53.│Imobil situat in Calea Victoriei nr. 22-24 (VIP Lipscani), │ │
│ │sector 3, Bucuresti │ - │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 54.│Imobil situat in Calea Victoriei nr. 16-20, sector 3, │ │
│ │Bucuresti │ - │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 55.│Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, str. G-ral │ │
│ │Candiano Popescu nr. 82-84, sector 4 │ 2.688,00│
├────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┤
│ SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL TRIUMF BUCURESTI │
├────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────┤
│ 56.│Palat Primaverii nr. 50 cu cladiri anexe (Club si │ 17.257,60│
│ │spalatorie, cabine poarta si garaj, depozit) si terenul │ │
│ │aferent din Bucuresti, Bd. Primaverii nr. 50, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 57.│Palat Primaverii - LAC 1 cu anexe si terenul aferent │ 35.563,92│
│ │din Bucuresti, Bd. Mircea Eliade nr. 5-13, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 58.│Imobile - Casele de oaspeti - LAC 2 si LAC 3 cu │ 66.526,36│
│ │patinoar, teren tenis si vestiar, cu terenul │ │
│ │aferent din Bucuresti, str. Turgheniev nr. 22-24, sector 1 │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 59.│Imobil Vila nr. 1A cu terenul aferent din str. Florilor, │ 25.364,20│
│ │nr. 151 din comuna Snagov jud. Ilfov Sat Snagov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 60.│Imobil Vila nr. 1B cu terenul aferent din comuna Snagov, │ │
│ │jud. Ilfov str. Florilor nr. 15F sat Snagov │ 12.271,90│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 61.│Imobil Vila nr. 9 cu terenul aferent str. Nufarului nr. 15F│ │
│ │din comuna Snagov jud. Ilfov sat Snagov │ 14.625,70│
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 62.│Imobil Vila nr. 10 cu anexe: CASA TARANEASCA, sere, bar, │ 37.958,10│
│ │debarcader, hangar, alte anexe si terenul aferent str. │ │
│ │Nufarului nr. 15G din comuna Snagov jud. Ilfov sat Snagov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 63.│Imobil Vila nr. 11 cu 4 constructii anexe, garaje si │ 27.412,60│
│ │terenul aferent din comuna Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 64.│Vila DANTE, str. Dante Aligheri nr. 11, suprafata │ 4.240,30│
│ │construita 1.387,70 mp., sector 1 , Bucuresti │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 65.│Vila Pictor Mirea situata in str. Pictor G.D.Mirea nr. 4 │ 429,38│
│ │sector 1 Bucuresti │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 66.│Imobil Palat Elisabeta -cladire si constructii speciale cu │ 12.977,00│
│ │terenul aferent din Sos. Kiseleff nr. 26, │ │
│ │sector 1 Bucuresti │ │
├────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────┤
│ 67.│Cladire sediu administrativ, constructie grup social, │ 2.127,00│
│ │ghetarie Muntenia curte asfaltata din str. Aleea Nufacului │ │
│ │nr. 1B, com. Snagov, jud. Ilfov │ │
└────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────┘



ANEXA 6


────────
(Anexa nr. 4 la <>Hotararea Guvernului nr. 60/2005 )
──────────────────────────────────────────────────


LISTA
bunurilor imobile din domeniul privat al statului,
aflate in administrarea Regiei Autonome
"Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"







┌────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬───────┐
│Nr. │ │ │ │
│crt.│ DENUMIREA IMOBILULUI SI ADRESA │ TEREN │TEMEI │
│ │ │ -mp- │LEGAL │
└────┴──────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴───────┘

SUCURSALA AGROSILVICA SI DE AGREMENT SCROVISTEA
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Complex Pacea si terenul aferent din comuna Ciolpani, sat 136.816,00 H.G.
Izvorani, jud. Ilfov, compus din: hotel, restaurant, anexa poarta, nr.445/
casute lemn, spalatorie, depozit produse agricole. 95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Vila POD - investitie neterminata cu terenul si plantatiile 12.904,00 -"-
aferente din comuna Snagov, jud. Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Debarcaderul cu garajul de salupe, ateliere si anexe gospodaresti 5.510,00 -"-
din Complexul Palat, comuna Snagov, jud. Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Legatura rutiera intre palat si Vila POD, comuna Snagov, - -"-
jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Vila nr.88 si teren aferent, com.Ciolpani, jud.Ilfov 9.106,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6. Cheu andocare (investitie in conservare) si teren aferent din sat. 10.145,00 -"-
Silistea Snagovului, com.Gruiu, jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL SINAIA
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7. Vilele "Timis 14" garaj canton "Dambul Morii" 64.174,20 H.G.
si terenul aferent, inclusiv livada, din Timisul de Jos nr.26 nr.567/
jud-Brasov 93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8. Teren Vila "Albina" din Predeal, str. Closca nr.8, jud.Brasov 704,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9. Vila "Porumbelul" cu terenul aferent din Predeal, str. Closca 635,00 H.G.
nr. 9 Jud.Brasov nr.639/
95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10. Vila "Crinul" cu terenul aferent din Predeal, str. B.P.Hasdeu 462,00 -"-
nr. 19, jud.Brasov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
11. Hotelul si restaurantul "Robinson" cu terenul aferent din 6.922,00 -"-
Predeal, str. Muncii nr. 10, jud.Brasov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
12. Grup gospodaresc "Pietrosul", str.Postavarului nr.10, Predeal, 2.792,06 -"-
jud Brasov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
13. Complexul balnear "Bradul" compus din: 22.798,00 -"-
hotel, restaurant si baza de tratament cu terenul si anexele
aferente, din Covasna, str. Mihai Eminescu nr. 225, jud. Covasna
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
14. Vila "Predeal" cu terenul aferent, din Predeal str. M. Saulescu 240,00 H.G.
nr. 71, jud. Brasov nr.1224
/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
15. Minihotel "Covasna" cu terenul aferent concesionat, din 482,67 -"-
Covasna, str. Gh. Doja nr.1A-2A, jud. Covasna
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
16. Teren, situat in Poiana Brasov, jud. Brasov 42.973,64 O.G.nr.
61/00
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
17. Teren fosta Vila "Narcisa" din Predeal, jud. Brasov 1.296,60 H.G.
nr.639/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
18. Teren Vila nr.2 "Bucegi" din Cumpatul-Sinaia, str. Cumpatul 194,27 H.G. nr
nr.30, jud. Prahova 639/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
19. Vila nr.8 "Zambila" cu anexe: ateliere si terenul aferent din 1.403,64 -"-
Cumpatul-Sinaia, str. Cumpatul nr.18, jud. Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
20. Vila nr.19 "Alunis" cu terenul aferent si teren Vila "CVraita" din 1.982,10 -"-
Cumpatul-Sinaia, Str. Alunis nr. 7 Jud. Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
21. Vila "Victoria"+ imprejmuire, cu terenul aferent din Furnica- 1.407,14 -"-
Sinaia, str. Victoria nr. 2, jud. Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
22. Popicarie "Furnica" (disco-bar) cu terenul aferent din Furnica- 1.149,88 -"-
Sinaia, str.Furnica, nr.50, jud.Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
23. Cabana "Furnica" cu terenul aferent din Furnica-Sinaia, str. 1.602,15 -"-
Furnica nr.50, jud. Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
24. Teren-parc Vila "Bujorul" din Cumpatul-Sinaia, str.Alunis, jud. 319,38 -"-
Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
25. Teren de la Restaurantul "Vanatorul-Cumpatu", Sinaia 491,13 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
26. Cabana "Vulparie" cu anexe - grajduri, magazii, constructii 7.246,59 H.G.nr.
speciale si terenul aferent din Sinaia, Aleea Vulparie, 1398/03
jud. Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
27. Teren Poiana Stanii din Poiana Stanii - Sinaia, jud. Prahova 688,10 H.G.nr.
1031/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
28. Imobil si teren aferent din str.Kosuth nr.10, Sf. Gheorghe, 384,00 -"-
jud. Covasna
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
29. Grup gospodaresc "Complex Furnica" (centrala termica, spalatorie, 3.151,15 H.G.
constructii speciale) cu terenul aferent din Sinaia, str. nr.639/95
Furnica nr. 50, jud. Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
30. Popicarie, bar, fosta Vila "Pajura" cu terenul aferent din 1.329,00
Poiana Brasov, jud. Brasov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
31. Anexele Casei de oaspeti "Foisor nr. 37" si terenul aferent din 2.162,00
Tusnad, jud. Harghita
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL OLANESTI
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
32. Complex motel "Banatul" - Corpurile A si B si restaurant - cu 49.588,00 H.G.nr.
terenul aferent din Timisoara, str. Dorobantilor nr.94, jud. Timis 639/95
republi
cat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
33. Vila "Belvedere" - Corpurile A si B - cu anexele si terenul 3.273,20 -"-
aferent din Baile Herculane, str. Nicolae Stoica de Hateg nr.7,
jud. Caras Severin
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
34. Complexul "Rojistea" cu anexele (canton silvic si casa 144.589,52 -"-
incubatie) si terenul aferent din Bratovoiesti, jud. Dolj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
35. Complex "Cindrelul" cu teren aferent din Paltinis, jud.Sibiu 1.211,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
36. Spatiu comercial amenajat (8 camere) la parter bloc locuinte, str. - H.G.nr.
Iulius Cezar, nr.3, p+1, Drobeta Tr. Severin 1224/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
37. Spatiul comercial la parter preluat din cladire S+p+1, 34,20 -"-
str. N. Balcescu nr. 4, Orastie, jud. Hunedoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
38. Complex "Parc" din Tg.Mures, str. Primariei nr.2, jud. Mures, 2.841,21 H.G.nr.
compus din: hotel, restaurant si terenul aferent 64/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
39. Imobil Cabana Ranca, statiunea Ranca, oras Novaci, jud.Gorj 1.067,23 H.G.nr.
1398/
2003
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
40. Imobil Vila Lidia si teren aferent din Baile Herculane, 7.651,00 H.G.nr.
str.Zavoiului nr.38, jud.Caras-Severin 109/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
41. Din Complex PALAT OLANESTI, din Olanesti, Aleea H.G.
Salcamilor nr.2, jud. Valcea: - 811/
- cladire centrala termica 1 Mai 1992
- cladire centrala termica sera veche
- echipamente centrala termica casa veche
- corp garda vechi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
42. Complex Micesti compus din casa de oaspeti, castel de vanatoare, 131.099,00 H.G.nr.
popicarie, casa taraneasca, bazin de inot si terenul afferent - 2375/
131.099,00 mp din Micesti, comuna Maracineni, jud. Arges 2004
Cladiri P+1E, structura zidarie portanta.
Suprafata construita 1= 1.974,90 mp.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL NEPTUN
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
43. Pepiniera din Eforie Nord, jud. Constanta 8.710,04 H.G.nr.
639/95
republi-
cat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
44. Complex restaurant "Dunarea" impreuna cu Hotel si bar 14.850,20 H.G.nr.
"Dacia" si terenul aferent constructiilor, din 567/93,
Neptun-Olimp, jud. Constanta republi-
cata
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
45. Vila "Marul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, jud. 4.163,40 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
46. Vila nr.1 cu 8 apartamente si terenul aferent din Neptun-Olimp, 1.469,54 -"-
jud. Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
47. Vila nr.4 cu 8 apartamente si terenul aferent din Neptun-Olimp, 2.177,02 H.G.nr.
jud. Constanta 596/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
48. Vila nr.5 cu 8 apartamente si terenul aferent din Neptun-Olimp, 2.729,40 -"-
jud. Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
49. Sere si rasadnite cu terenul aferent din Neptun-Olimp, H.G.nr.
jud. Constanta 4.384,69 567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
50. Grup gospodaresc din zona II cu spalatorie si braseria 6.957,70 -"-
"Turist", cu terenul aferent, din Neptun-Olimp, jud. Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
51. Punct termic (Bazar Neptun) cu terenul aferent din Neptun- 609,76 -"-
Olimp, jud. Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
52. Vila "Parul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, jud. 4.815,09 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
53. Vila "Nucul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, jud. 5.413,74 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
54. Vila "Violeta" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, jud. 3.946,65 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
55. Vila "Bujorul" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, jud. 7.313,04 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
56. Vilele "Crinul" si cu terenul aferent din Neptun-Olimp, 1.970,37 -"-
jud. Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
57. Vila "Bradul" A+B cu terenul aferent din Neptun-Olimp, jud. 4.981,39 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
58. Teren de tenis si teren minigolf din Neptun-Olimp (Hotel Arad), 14.414,35 -"-
jud. Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
59. Vila "Egreta", Mamaia, jud. Constanta. - O.G.nr.
61/00
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
60. Vila "Cerna", Mamaia, jud. Constanta. - O.G.nr.
61/00
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
61. Restaurant "Ambasador" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, 8.299,64 H.G.nr.
jud. Constanta 639/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
62. Teren limitrof Hotel "Neptun" - Vila Parul 4.911,00 H.G.nr.
868/
16.08.02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
63. Teren limitrof Vila "Alunul" 1.614,72 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
64. Hotel si restaurant "Maramures" cu terenul aferent din Neptun- 8.670,00 H.G.nr.
Olimp, jud. Constanta. 457/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
65. Vila Agigea cu terenul aferent din Eforie Nord, str. Tudor 6.972,18 H.G.nr.
Vladimirescu, jud. Constanta 1031/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL "VICTORIA" CLUJ-NAPOCA
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
66. Imobil - sediul administrativ - cu terenul aferent din Cluj- 1.098,00 H.G.nr.
Napoca, str. Napoca nr.16, jud. Cluj 445/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
67. Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, str.Pavlov 1.350,00 -"-
nr. 21; jud. Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
68. Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, str.Pavlov 597,60 -"-
nr. 23 Jud. Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
69. Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, str.Pavlov 1.422,00 -"-
nr. 25, jud. Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
70. Casa de oaspeti cu terenul aferent din Cluj-Napoca, str. Pavlov 1.965,30 -"-
nr. 27, jud. Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
71. Complex hotel-restaurant "Victoria" cu terenul aferent din 2.470,00 -"-
Cluj- Napoca, B-dul 21 Decembrie nr.54-56, jud. Cluj,
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
72. Service auto "Victoria", cu terenul aferent, compus din: 283,00 -"-
- cladire garaj (partial)
- cladire birouri (partial)
str. Dorobantilor nr. 18-20, Cluj-Napoca, jud. Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
73. Teren agricol - tarlaua Ploton, corn. Apahida, jud. Cluj 210.000,00 -" -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
74. Complex agroindustrial "Apahida" din comuna Apahida, 41.967,80 H.G.nr.
str.Libertatii nr.1, jud. Cluj, cu terenul aferent, compus din: 445/95
- atelier preparate carne
- atelier pentru lactate
- bloc cu 12 apartamente
- grajd taurine nr.3
- hala crestere pui 1
- hala crestere pui 2
- grajd comun
- grajd pentru porcine la ingrasat
- grajd maternitate scroafe + tineret
- tabara vara pentru porcine
- magazii cereale
- bucatarie furaje
- filtru sanitar
- centrala termica
- fanar
- patule pentru porumb
- patule pentru porumb circulare
- remize masini + tractoare
- atelier mecanic
- castel apa
- cladire administrativa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
75. Teren agricol in tarlaua Budustau, com. Apahida jud. Cluj 200.000,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
76. Sector agroindustrial Huedin, cu terenul aferent, compus din: -"-
a) incinta: saivan de oi, grajd animale, distileri, fanar; 17.945,92
b) casa oaspeti;
c) amenajare pomicola din localitatea Huedin, jud. Cluj 245,98
252.208,10
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
77. Sector piscicol Campenesti compus din: -"-
a) incinta; 2.390,00
b) amenajare piscicola din localitatea Campenesti, jud. Cluj 1.257.611,00
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
78. Apartament str.Nicolae Titulescu nr.24 (fosta str.Pata, nr.24), 32,38 H.G.nr.
ap. 25, sc.3 - parter (3 cam.) Cluj, jud.Cluj 1224/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL SUCEAVA ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
79. Hotelul si restaurantul"Gloria" cu constructiile anexe si 5.021,00 H.G.nr.
terenul aferent din Municipiul Suceava, din str.Vasile Bumbac 445/95
nr. 4-8, jud. Suceava
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
80. Ferma "Bradet" nr.1 formata din cladire birouri si magazii, hala 97.992,00 -"-
de preparare, beci fructe si legume, cu terenul aferent din
Suceava, str. Parcului nr. 1 Jud. Suceava
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
81. Imobil Pensiune PALACE cu terenul aferent, din Slanic- 1.130,00 H.G.nr.
Moldova, str. Vasile Alexandri nr. 6, jud. Bacau 109/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA SI INTRETINEREA
FONDULUI IMOBILIAR
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
82. Imobil bd. N.Balcescu, nr.21, sector 1, Bucuresti 1.195,00 H.G.nr.
567/1993
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
83. Imobil str.Mendeleev, nr.36-38, corp vechi, sector 1, Bucuresti 558,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
84. Imobil bd.Elisabeta, nr.7-9 (fost Republicii nr.10-12), sector 3, 1.349,00 -"-
Bucuresti, partial
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
85. Imobil str.Matei Millo, nr.7, sector 1, Bucuresti 517,12 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
86. Imobil si garaj bd.G-ral Gh. Magheru, nr.28-30, sector 1, 1.747,51 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
87. Imobil bd. Dacia, nr.59, sector 1, Bucuresti, (fost nr.13) 413,97 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
88. Imobil partial din Calea Victoriei, nr.216, sector 1, Bucuresti 790,77 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
89. Imobil str.Constantin Mille, nr. 17, sector 1, Bucuresti 738,00 H.G.nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
90. Imobil str.Luigi Cazavillan, nr.19, sector 1, Bucuresti 738,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
91. Imobil str.Luigi Cazavillan, nr.16, corp A+B, sector 1, Bucuresti 944,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
92. Imobil si garaj str.Transilvaniei, nr.2, sector 1, Bucuresti 582,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
93. Imobil Calea Dorobantilor, nr.129, sector 1, Bucuresti 149,82 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
94. Imobil Splaiul Independentei, nr.202 A, sector 6, Bucuresti 9.608,79 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
95. Imobil str.Brezoianu Ion, nr.35, sector 1, Bucuresti 151,81 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
96. Imobil str.Atena, nr.11, sector 1, Bucuresti 820,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
97. Imobil str.G. Clemanceau, nr.5, sector 1, Bucuresti 532,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
98. Imobil str.G. Clemenceau, nr.9B, sector 1, Bucuresti 86,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
99. Imobil str. Matei Millo, nr.13, sector 1, Bucuresti 1.361,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
100. Imobil Piata Walter Maracineanu, nr.1-3, sector 1, Bucuresti 4.130,98 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
101. Imobil partial bd. Gh.Magheru, nr.7, sector 1, Bucuresti, partial 2.190,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
102. Imobil partial bd.Regina Elisabeta, nr.3(fost Republicii, nr.16), 1.031,00 -"-
sector3, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
103. Imobilbd. bd Carol I, nr.12 (fost Republicii, nr.32), sector 3,
Bucuresti 1.734,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
104. Imobil partial din str. Lipscani, nr.19, sector 3, Bucurest 1.804,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
105. Imobil Piata Rosetti, nr.4, sector 2, Bucuresti 602,68 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
106. Imobil str.Campineanu, nr.3-5, sector 1, Bucuresti 1.750,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
107. Imobil str.Constantin Miile, nr.12, sector 1, Bucuresti 590,67 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
108. Imobil bd.Nicolae Balcescu, nr.17-19, sector 1, Bucuresti 1.414,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
109. Apartament nr.2 din str. C.Sandu Aldea nr.14 A, et.1, sector 1, 65,00 H.G.nr.
Bucuresti 39/1996
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
110. Apartament nr.10 din str. Arcului, nr. 14, et.2, sector 2,
Bucuresti 31,38 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
111. Apartament nr.14 din str.Tudor Arghezi, nr.32, et.2, sector 2, 13,85 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
112. Apartament nr.5 din str.Atens, nr.7, et.2, sector 1, Bucuresti 48,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
113. Apartament nr.3 din bd. Aviatorilor, nr.35, et. 1, sector 1, 84,25 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
114. Apartament nr.2 din bd.Aviatorilor, nr.98, et.1, sector 1,
Bucuresti 351,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115. Apartament nr.1 din bd.Aviatorilor, nr.100, parter, sector 1, 971,78 -"-
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
116. Apartament ap.2 din bd.Aviatorilor, nr.l00, et.1, sector 1,
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
117. Apartament nr.l si garaj din str.Amiral C. Balescu, nr.19, parter, 498,08 -"-
sector 1, Bucuresti.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
118. Apartament nr.20 din str.Braziliei, nr.1-3, sc.B, et.2, sector 1, 7,28 H.G.nr.
Bucuresti 39/1996
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
119. Apartament nr.1 si garaj din str.Bruxelles, nr.3, Corp A, parter, 69,46 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
120. Apartament nr.2 din str.Bitolia, nr. 10, et. 1, sector 1,
Bucuresti 95,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
121. Apartament nr.3 din str.Bitolia, nr.19, et.2, sector 1, Bucuresti 38,25 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
122. Apartament nr.1 din str.Bitolia, nr.51, parter, sector 1,
Bucuresti 65,28 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
123. Camera de serviciu nr.55 din str.Ion Brezoianu; nr.29B, et.5, - -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
124. Apartament nr.8 din str.Brezoianu, nr.10, et.4, sector 5,
Bucuresti 12,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
125. Apartament nr.20 din str.Poenaru Bordea, nr.6, sector 4, Bucuresti 5,41 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
126. Apartament nr.1 si garaj din str.Radu Boiangiu, nr.l5-17, parter, 9,67 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
127. Apartament nr.2 din str.Victor Babes, nr.3, et.1, sector 5, 129,09 -"-
Bucuresti, cota indiviza 58%
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
128. Apartament nr.9 din str.Caderea Bastiliei, nr.7, et.2, sector 1, 15,83 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
129. Apartament nr.50 din bd.N.Balcescu, nr.5, sc.B, et.7, sector 1, 8,40 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
130. Apartament nr. 16 din bd.N.Balcescu, nr.9, sc.B, et.2, sector 1, 9,30 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
131. Apartament nr.2 si garaj din str.Crangului, nr.1, etaj 1, teren 226,66 -"-
aferent 124,66mp., sector 1, Bucuresti
Teren curte aferent apartamentului 1 de 102,00 mp.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
132. Imobil si garaj, str.Crangului, nr.6, sector 1, Bucuresti 232,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
133. Apartament nr.1 si garaj din str.Crangului, nr.11 A, parter, 530,76 -"-
sector Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
134. Apartament nr.2 din str.Crangului, nr.11 A, et.1, sector 1,
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
135. Apartament nr.14 din str.Clucerului, nr.62-66, sc.C, parter, 7,28 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
136. Imobil si garaj, str.Prof.Dr.Ion Cantacuzino, nr.4, sector 1, 554,80 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
137. Apartament nr.10 din str J.L.Calderon, nr.59, et.2, sector 2, 24,08 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
138. Apartament nr.3 din str.Drobeta, nr.19A, et.1, sector 2, Bucuresti 3,28 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
139. Apartament nr.13 din str.George Enescu, nr.7, et.2, sector 1, 6,32 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
140. Apartament nr.20 din str.George Enescu, nr.9, et.2, sector 1, 8,37 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
141. Apartament nr.1 din str.Framoasa, nr.36, parter, sector 1, 236,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
142. Apartament nr.1 si garaj din str.Finlanda, nr.6, parter, sector 1, 127,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
143. Apartament nr.2 din str.Helesteului, nr.5, et.1, sector 1,
Bucuresti 58,08 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
144. Imobil si garaj, str.Helesteului, nr.26, sector 1, Bucuresti 338,08 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
145. Imobil si garaj din str. Herastrau nr. 37 sector 1 291,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
146. Imobil str.Herastrau, nr.40, sector 1, Bucuresti 244,58 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
147. Imobil intr.Eliza Zamfirescu Leonida, (fost Nic. Ionescu), nr.11,
sector 1, Bucuresti 318,39 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
148. Imobil si garaj, str.Pictor Barbu Iscovescu, nr.25, sector 1, 596,27 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
149. Imobil si garaj, str.av.Teodor Iliescu, nr.44, sector 1, Bucuresti 189,10 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
150. Apartament nr.1 din str.av.Teodor Iliescu, nr.72, parter, sector 1, 113,73 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
151. Apartament nr.4 din sos.Kiseleff, nr.20, et.1 sector 1, Bucuresti 681,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
152. Apartamentnr.5 dinsos.Kiseleff, nr,20, et2, sector 1, Bucuresti 681,15 -" -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
153. Apartament nr.1 cu teren aferent din sos.Kiseleff, nr.22,
parter, sector 1, Bucuresti 1.112,04 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
154. Teren aferent ap. 6 din sos Kiseleff, nr.22,
parter, sector 1, Bucuresti 1.112,04 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
155. Apartament nr.1 din sos.Kiseleff, nr.24, parter, sector 1,
Bucuresti -"-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
156. Apartament nr.2 din sos.Kiseleff, nr.24, parter, sector 1,
Bucuresti -" -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
157. Apartament nr.3 din sos.Kiseleff, nr,24, et.1 sector 1, Bucuresti 314,54 -"-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
158. Apartament nr.4 din sos.Kiseleff, nr.24, et.1 sector 1, Bucuresti -"-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
159. Apartament nr.1 din sos.Kiseleff, nr.24, Corp A, sector 1, -"-
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ─────────
160. Apartament nr.2 din sos.Kiseleff, nr.24, Corp B, sector 1, -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
161. Apartamentnr.92 din str.C-tin Radulescu Motru, nr.l6, sc.C, 10,75 -"-
bl.21, et.2, sector 4, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
162. Apartament nr.30 din bd.Regina Elisabeta, nr.25, et.6, sector 5, 92,60 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
163. Apartament nr.42 din str.Luterana, nr.5, sc.D, et.2, sector 1, 4,15 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
164. Apartament nr.4 din str.lt.Gh. Manu, nr.l2, et.1, sector 1, 8,20 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
165. Apartament nr.8 din str.Londra, nr.4, et.2, sector 1, Bucuresti 31,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
166. Apartament nr.1 si garaj din str.Dr.Lister, nr.63, parter, 434,84 -"-
sector 5, Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── ────────
167. Apartament nr.2 din str.Dr.Lister, nr.63, et.1, sector 5,
Bucuresti -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
168. Apartament nr.18 si garaj din str.Dionisie Lupu, nr.74, et.3,
sector 1, Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────── 8,42 ────────
169. Apartament nr.28 din str.Dionisie Lupu, nr.74, et.5, sector 1, -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
170. Apartament nr.1 din str.Maxim Gorki, nr.24, parter, sector 1, 129,90 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
171. Apartament nr.1 si garaj din str.Dr.Gr.Mora, nr.l3, parter, sector 238,58 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
172. Imobil si garaj, str.Spataru N. Milescu, nr.65, sector 2,
Bucuresti 193,28 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
173. Apartament nr.1 si garaj din bd.Marasti, nr.49, parter, sector 1, 152,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
174. Apartament nr.8 din bd.Ion Mihalache (fost 1 Mai), nr.64, bl.41, 55,68 -"-
et.2, sector 1 Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
175. Imobil str.lt.Victor Manu, 73 bis, sector 2, Bucuresti 369.39 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
176. Apartament nr.8 din bd.G-ral Gh.Magheru, nr.12-14, et.4, sector 16,20 -"-
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
177. Apartament nr.10 din bd.G-ral Gh.Magheru, nr.24, et.6, sector 1, 12,28 H.G.nr.
Bucuresti 39/1996
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
178. Apartament nr.18 din bd.G-ral Gh.Magheru, nr.32-36, sc.C, et.4, 1,02 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
179. Apartament nr.2 si garaj din str.Oslo, nr.8, et.1, sector 1, 21,23 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
180. Apartament si garaj din str.Pictor I. Negulici, nr. 11, parter, 1,15 -"-
ap. 2, sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
181. Imobil si garaj din str.Pictor I.Negulici, nr,20, sector 1,
Bucuresti 341,45 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
182. Apartament nr.2 din str.Pictor I.Negulici, nr.32, et.1, sector 1, 290,95 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
183. Apartament nr.3 din str.Pictor I.Negulici, nr.42, et.1, sector 1, 53,56 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
184. Apartament nr.1 din str.lt.av. Serban Petrescu, nr.9, parter, 102,23 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
185. Teren aferent ap. 16 din str.Pivnicierului, nr. 4-6, et 3, 29,16 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
186. Apartament nr.2 din str.Plantelor, nr.16, et.1, sector 2,
Bucuresti 51,67 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
187. AImobil din str. Plantelor nr. 44, parter sect.2
Bucuresti 140,38 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
188. Apartament nr.2 si garaj din str.cpt.Gr.Preotescu, nr.29, parter, 40,70 -"-
sector 4, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
189. Apartament nr.2 din str.Dimitrie Paciurea, nr.6, parter, sector 2, 68,15 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
190. Apartament nr.2 din str.ing.Ermil Pangratti, nr.14, et.1, sector 1, 70,71 -"-
Bucuresti
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
191. Apartament nr.2 din str.ing.Ermil Pangratti, nr.25, et.1, sector 1, 142,18 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
192. Teren aferent ap.2, et.1, situat in str.Alex.Philipide, nr.12, 18,92 -"-
sector 2, Bucuresti.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
193. Garaj, str.Sf.Spiridon, nr.4, sector 2, Bucuresti 7,40 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
194. Apartament nr.8 din bd.Carol I, nr.54 B (fost Pache Protopopescu, 1,76 -"-
nr.64 B), et.5, sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
195. Apartament nr.1 din Piata Amzei, nr. 15, et.1, sector 1, Bucuresti 3,63 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
196. Apartament nr.6 din str.Washington (fosta Rozelor), nr.13, et.2, 30,81 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
197. Apartament nr.2 din str.Popa Soare, nr.14, parter, sector 2, 22,70 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
198. Apartament nr.1 din str.av.St Sanatescu, nr.8, parter, sector 1, 164,76 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
199. Apartament nr.12 si garaj din str.av.Gh. Stalpeanu, nr.11, bl.8, 18,20 -"-
et.2, sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
200. Apartament nr.1 si garaj din str.lt.av.Iuliu Tetrat, nr.26, parter, 290,00 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
201. Apartament nr.1 din str.Ivan Turgheniev, nr.2-4, parter, sector 1, -"-
Bucuresti
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────── 778,28 ──────
202. Apartament nr.2 si garaj din str.Ivan Turgheniev, nr.2-4, et.1, -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
203. Teren din str.Ivan Turgheniev, nr.6, parter, ap.1, 321,67 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
204. Apartament nr.1 din str.Muzeul Zambaccian, nr.27, parter, sector 185,81 -"-
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
205. Apartament nr.1 din str.Av.Mircea Zorileanu, nr.45, parter, sector 255,72 H.G.nr.
1, Bucuresti 39/1996
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
206. Imobil si garaj, str.Av.Mircea Zorileanu, nr.51, sector 1,
Bucuresti 482,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
207. Teren aferent ap.63 din str.Sipotul Fantanilor, nr.2, et.5, 8,00 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
208. Apartament nr.3 si garaj din str.Emanuel Porumbaru, nr.7, et.3, 20,70 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
209. Apartament nr.1 din str. Emanuel Porumbarii, nr.41 A, parter, 90,22
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
210. Apartament nr.2 din str.C-tin Prezan, nr.4, et.1, sector 1, 1.677,59
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
211. Apartament nr.5 din str.Ardeleni, nr. 1, et.1, sector 2, Bucuresti 11,50 H.G.
nr.
214/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
212. Apartament nr.24 din str.Ardeleni, nr.1, et.5, sector 2, Bucuresti 11,50 w
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
213. Apartament nr.1A din str.Valeriu Braniste, nr.56, bl.5, sc.B, 36,56 H.G.
sector 3, Bucuresti nr.
11/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
214. Teren str.Baiculesti, nr.1, sector 1, Bucuresti 1.451,00 H.G.
nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
215. Teren str.Smardan, nr.5, sector 3, Bucuresti 1.138,52 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
216. Teren Calea Victoriei, nr.109, sector 1, Bucuresti 1.076,00 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
217. Teren bd.Dacia, nr.30, sector 1, Bucuresti 1.017,00 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
218. Teren str.Ministerului, nr.2-4, tronson 1, intrarea 2 si tronson 2, 562,04 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
219. Teren str.Doamnei, nr.17-19, sector 3, Bucuresti 940,49 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
220. Teren Calea Mosilor, nr.128, sector 2, Bucuresti 1.986,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
221. Apartament nr.19 din str.Trestiana, nr.11, bl. 14, se.A, et.4, - D.C.
sector 5, Bucuresti nr.
957/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
222. Depozite si ateliere cu terenul aferent din str.Fabrica de Glucoza, 2.580,50 H.G.
nr.3A, sector 2, Bucuresti nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
223. Teren aferent ap.1 din str.Sofia, nr.18, parter, sector 1, 24,00 H.G.
Bucuresti nr.
39/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
224. Teren aferent ap.1 din str.dr.Draghiescu, nr.4, parter, sector 5, 100,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
225. Teren aferent ap.7 din str.Progresului, nr.13, etaj 3, sector 1, 14,50 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
226. Teren aferent ap.6 din bd.Pache Protopopescu, nr.1, etaj 2, sector 20,25 -"-
2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
227. Teren aferent ap.1 din str. dr.Lister, nr.58, parter, sector 5, 12,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
228. Teren aferent ap.1 din str.Iulius Tetrat, nr.31, parter, sector 1, 46,60 -"-
Bucuresti2
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
229. Teren aferent ap.3 din str.Obedenaru, nr.19, etaj 1, sector 2, 100,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
230. Teren aferent ap.2 din str.Braziliei, nr.7, etaj 1, sector 1,
Bucuresti 50,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
231. Teren aferent ap.3 din str.Spiru Haret, nr.l3, parter, sector 1, 13,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
232. Teren aferent ap.1 din str.Fluierului, nr.17D, parter, sector 2, 57,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
233. Teren aferent ap.2 din str.dr.N.Manolescu, nr.5-7, parter, 130,00 -"-
sector 5, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
234. Teren aferent ap.2 din str. Amiral Baleseu, nr.29, et.1, sector 1, 20,00 H.G.
Bucuresti nr.
39/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
235. Teren aferent ap.2 din str.Costache Negri, nr.10 bis, parter, 30,00 -"-
sector 5, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
236. Teren aferent ap.3 din str.Sandu Aldea, nr.19, et.1, sector 1, 120,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
237. Teren aferent ap.2 din str. Andrei Muresan, nr.29, et.1. sector 1, 38,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
238. Teren curte aferent ap.1 din str.Moliere, nr.3-5, parter, sector 1, 448,31 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
239. Teren curte aferent ap.2 din str.Moliere, nr. 3-5, ap.2, et.1, 224,15 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
240. Teren curte aferent ap.3 din str.Moliere, nr. 3-5, et.2, sector 1, 394,84 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
241. Apartament nr.54 din Bd.Iancu de Hunedoara, nr.66, et.7, sector 10,86 H.G.
1, Bucuresti nr.
214/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
242. Apartament nr.56 din Bd.Iancu de Hunedoara, nr.66, et.7, sector 13,78 - " -
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
243. Apartament nr.57 din Bd.Iancu de Hunedoara, nr.66, et.8, sector 10.86 - " -
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
244. Apartament nr.59 din Bd.Iancu de Hunedoara, nr.66, et.8, sector 13,78 - " -
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
245. Apartament nr.62 din Bd.Iancu de Hunedoara, nr.66, et.9, sector 13,78 - " -
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
246. Imobil (fara ap.39,54,56,57,59,62) Bd I.de Hunedoara, nr.66, sector 1, 257,19 O.U.G.
Bucuresti nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
247. Apartament nr.17 din str.Icoanei, nr.110, et. 5, sector 2, 17,88 H.G.
Bucuresti nr.
214/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
248. Apartament nr.21 din str.Icoanei, nr.110, et.6, sector 2,
Bucuresti 25,61 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
249. Apartament nr.22 din str.Icoanei, nr.110, et.7, sector 2,
Bucuresti 20,12 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
250. Apartament nr.25 din str.Icoanei, nr.110, et.8, sector 2,
Bucuresti 20,12 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
251. Apartament nr.32 din str.Icoanei, nr.110, et.10, sector 2,
Bucuresti 18,12 - " ~
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
252. Apartament nr.33 din str.Icoanei, nr.110, et.10, sector 2,
Bucuresti 25,22 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
253. Apartament nr.1 din str.Turda, nr.120, parter, sector 1, Bucuresti 9,00 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
254. Apartament nr.5 din str. Turda, nr.120, et.1, sector 1, Bucuresti 8,97 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
255. Apartament nr.14 din str.Turda, nr.120, et.3, sector 1, Bucuresti 10,85 -" -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
256. Apartament nr.18 din str.Turda, nr.120, et.4, sector 1, Bucuresti 10,85 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
257. Apartament nr.6 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, et.1, sector 2, 6,48 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
258. Apartament nr.49 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et. 1, 8,23 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
259. Apartament nr.52 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.1, sector 2 6,28 - " -
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
260. Apartament nr.57 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.3, 8,23 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
261. Apartament nr.61 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.4, 8,23 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
262. Apartament nr.62 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.4, 6,63 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
263. Apartament nr.64 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.4, 6,28 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
264. Apartament nr.67 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.5, 6,69 H.G.
sector 2, Bucuresti nr.
214/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
265. Apartament nr.70 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.6, 6,63 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
266. Apartament nr.71 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.6, 6,65 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
267. Apartament nr.72 din str.Vlaicu Aurel, nr.147, sc.B, et.6, 6,28 - " -
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
268. Imobil si garaj str.Avram Iancu, nr.8, sector 2, Bucuresti 657,00 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
269. Imobil str.G-ral Ion Florescu, nr.1, sector 3, Bucuresti 228,90 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
270. Mansarda imobil str.Alexandru Philippide, nr.15, sector 2, - -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
271. Imobil str.Romulus, nr.4, sector 2, Bucuresti 591,30 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
272. Imobil str.Romulus, nr.6, sector 2, Bucuresti 689,00 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
273. Imobil str.Muzeul Zambaccian, nr.17, sector 1, Bucuresti 502,24 - " -
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
274. Apartament nr.2 si garaj din str. Aleea Alexandru, nr.44, et 1, 287,07 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
275. Apartament nr.1 din str.Haga, nr.3, parter, cu terenul aferent, 103,97 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
276. Apartament nr.5 din str.Matei Voievod, nr.21 -23, et. 1, sector 2, 11,00 O.G.
Bucuresti 61/00
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
277. Apartament nr.7 din str.Matei Voievod, nr.21-23, et.2, sector 2, 10,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
278. Apartament nr.10 din str.Matei Voievod, nr.21-23, et.4, sector 2, 10,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
279. Apartament nr.12 din str.Matei Voievod, nr.21-23, et.5, sector 2, 10,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
280. Apartament nr.3 din str.Matei Voievod, nr.21-23, parter, sector 2, 7,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
281. Cladire, birouri, ateliere, depozite cu spatii frigorifice si 3.309,10 D.T.
teren aferent din str.Maguricea, nr.4, sector 1, Bucuresti 104/01
O.T.
46/03
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
282. Imobil str.Smardan, nr.3, sector 3, Bucuresti 880,00 Lege
nr.
122/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
283. Imobil str.Traian, nr.98, bl.L1 12B, parter, (cota indiviza), 55,13 -"-
sector 3, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
284. Imobil str.M. Basarab, nr.71, bl.L 111 A, parter, (cota indiviza), 32,89 -"-
sector 3, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
285. Imobil str.M. Basarab, nr.73, bl. L 113A, parter, (cota indiviza), 99,69
sector 3, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
286. Apartament nr.9 din bd.Dacia, nr.55, et.4, sector 1, Bucuresti 11,75 H.G.
nr.
172/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
287. Apartament nr.12 din bd.Dacia, nr.55, et.6, sector 1, Bucuresti 15,02 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
288. Apartament nr.15 din bd.Dacia, nr.55, et.7, sector 1, Bucuresti 12,12 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
289. Apartament nr.3 din str.M.Eminescu, nr.124, sc.B2, et.1, sector 2, 26,78 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
290. Apartament nr.4 din str.M.Eminescu, nr.124, sc.B2, et.1, sector 2, 37,43 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
291. Apartament nr.7 din str.M.Eminescu, nr.124, sc.B2, et.2, sector 2, 34,96 H.G.
Bucuresti nr.
172/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
292. Apartament nr.3 din str.M.Eminescu, nr. 124, sc.C, et. 1, sector 2, 32,39 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
293. Apartament nr.10 din str.M.Eminescu, nr.124, sc. B1,et.4, sector 42,16 -"-
2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
294. Apartament nr.4 din str.M.Eminescu, nr.124, se. C,et.1, sector 2, 54,40 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
295. Apartament nr.14 din str.M.Eminescu, nr.44-48, et.6, sector 2, 73,81 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
296. Apartament nr.13 din str.M.Eminescu, nr.44-48, et.5, sector 2, 88,75 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
297. Apartament nr.9 din str.M.Eminescu, nr.50-54, et.6, sector 2, 76,98 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
298. Imobil si garaj Aleea Alexandru, nr.40, sector 1,Bucuresti 684,33 O.U.G.
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
299. Teren, str. Armindenului, nr.8-10 , sector 1 Bucuresti 550,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
300. Imobil, str. Aviatorilor, nr.50A, sector 1 Bucuresti 1.043,99 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
301. Teren, Calea Floreasca, nr.202, sector 1, Bucuresti 3.995,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
302. Imobil, str.Campineanu, nr. 20 sectorul 1 Bucuresti 879,85 H.G.
nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
303. Imobil, partial str. Campineanu, nr. 16, sector 1, Bucuresti 245,85 OUG
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
304. Imobil, str.B.Delavrancea, nr.12, sector 1, Bucuresti 602,52 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
305. Teren, str. B.Delavrancea, nr.12 A, sector 1, Bucuresti 629,40 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
306. Imobil, partial fara spatiul de la etaj. 2 si 3 din
Calea Dorobantilor, nr. 87, sector 1, Bucuresti - -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
307. Imobil partial afara ap 1 si 6 Str.M.Eminescu, nr. 102-104,
sector 2, Bucuresti 897,57 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
308. Teren, D.P. Kiseleff, nr.17-17B, sector 1, Bucuresti 4.255,66 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
309. Apartament nr.2 P.D.Kiseleff, nr.55, vila 9, parter, ap.2, sector 1, 934,00 H.G.
Bucuresti nr.
214/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
310. Apartament nr.14 din Calea Victoriei, nr.91-93, sc.B, et.4, sector 610,07 -"-
1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
311. Apartament nr.1 din str. Argentina, nr.33, parter, sector 1, 108,60 H.G.
Bucuresti nr.
462/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
312. Teren, M. Gorki, nr.36, sector 1, Bucuresti 370,00 O.U.G.
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
313. Imobil, str. Mircea Voda, nr.47, sector 3, Bucuresti 480,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
314. Teren, Bd. Primaverii, nr.30, sector 1, Bucuresti 781,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
315. Imobil, Bd. Primaverii, nr.22, sector 1, Bucuresti 764,71 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
316. Imobil, Bd. Primaverii, nr.48A, sector 1, Bucuresti 1.428,56 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
317. Imobil cu garaj si terenul aferent din Bucuresti, str. Pictor D. 212,36 -"-
Rosenthal, nr.13, sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
318. Apartament nr. 2 cu terenul aferent din Bucuresti str.Tolstoi 210,85 -"-
nr. 25 sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
319. Teren aferent ap. 1 din Bucuresti str. Tolstoi nr. 25 sector 1 210,85 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
320. Apartament nr.10 din str. N. Balcescu, nr.35, sc.A, et.5, sector 1, 9,01 H.G.
Bucuresti nr.
214/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
321. Apartament nr.15 din str. Mihail Eminescu, nr. 124, sc.C, et.7, 45,99 -"-
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
322. Apartament nr.8 din str. Mihail Eminescu, nr.124, sc.B2, et.2, 35,55 -"-
sector 2, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
323. Apartament nr.8 din str. Mihail Eminescu, nr.124, sc.B 1, sector 2, 39,89 H.G.
Bucuresti nr.
172/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
324. Cota indiviza de 52% din imobilul Casa Presei, corpurile A, B, C, 75.209,95 H.G.
D, corpurile de legatura D1-B2 si D1-C3, garaj, depozit si terasa nr.
P-ta Presei Libere nr.1, sector 1, Bucuresti, cu teren aferent 866/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
325. Teren, situat in Bucuresti, str. Tarmului, nr. 19 (fost nr. 1), 6.988,50 H.G.
sector 1, Bucuresti nr.
64/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
326. Teren, situat in str. M.Gorki nr. 26 sector 1, Bucuresti 647,06 H.G.
sector 1, Bucuresti nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
327. Imobil si garaj, str. Scoala Floreasca, nr.9-11, sector 1, 1.517,38 O.U.G.
Bucuresti nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
328. Imobil, str.Cuza Voda, nr.90, sector 4, Bucuresti 452,56 H.G.
nr.
1123/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
329. Teren str. Sandu Aldea, nr.56 sector 1 Bucuresti 480,00 O.U.G.
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
330. Imobil str. Alecsandri, nr.5 sector 1 Bucuresti 186,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
331. Imobil str. Alex.Petofi, nr.47 sector 1 Bucuresti 208,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
332. Imobil str. Alexandrescu Grigore nr.86 sector 1 Bucuresti 1.625,72 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
333. Teren str. Aleea Alexandru, nr.1 sector 1 Bucuresti 33,71 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
334. Imobil str. Aleea Alexandru, nr.37 sector 1 Bucuresti 1.350,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
335. Imobil str. Aleea Alexandru, nr.41 sector 1 Bucuresti 554,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
336. Apartament nr. 18 str. Ardeleni, nr. 1, bl.39, sector 2 Bucuresti 11,51 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
337. Imobil si garaj str. Arghezi, nr.7 sector 2 Bucuresti 1.019,09 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
338. Imobil si garaj str. Arghezi, nr.9 sector 2 Bucuresti 2.074,75 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
339. Teren str. Armasului, nr. 14 sector 1 Bucuresti 802,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
340. Imobil si garaj str. Armeneasca, nr.35 sector 2 Bucuresti 765,90 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
341. Imobil str. Armindenului, nr.12 sector 1 Bucuresti 980,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
342. Imobil si garaj str. Atena, nr.2bis sector 1 Bucuresti 373,82 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
343. Imobil si garaj str. Aviatorilor, nr.50 sector 1 Bucuresti 558,65 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
344. Imobil si garaj str. Aviatorilor, nr.72 sector 1 Bucuresti 545,47 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
345. Imobil str. Aviatorilor, nr.88 sector 1 Bucuresti 1.169,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
346. Imobil si garaj str. Aviatorilor, nr.9 sector 1 Bucuresti 432,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
347. Apartament nr.5 str. Balcescu, nr.16, sector 1 Bucuresti 20,35 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
348. Imobil str. Balcescu, nr.26 sector 1 Bucuresti 591,40 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
349. Imobil str. Batistei, nr.13 sector 2 Bucuresti 1.710,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
350. Imobil si garaj str. Batistei, nr.39 sector 2 Bucuresti 1.264,40 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
351. Imobil si garaj str. Belgrad, nr. 8 sector 1 Bucuresti 371,20 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
352. Teren str. Bitolia, nr.5 sector 1 Bucuresti 101,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
353. Teren str. Bitolia,nr.7-9 sector 1 Bucuresti 106,62 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
354. Imobil str. Ghe. Bratianu, Nr.7 sector 1 Bucuresti 413,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
355. Imobil Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.5 sector 1 Bucuresti 10.450,00 O.U.G.
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
356. Imobil si garaj str. Burghelea, nr. 1 sector 2 Bucuresti 753,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
357. Imobil si garaj str. Burghelea, nr.3 sector 2 Bucuresti 1.019,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
358. Imobil si garaj str. Calarasilor, nr.79, bl.3 sector 3 Bucuresti 609,95 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
359. Imobil str. J. L Calderon., nr.46 Sector 2 Bucuresti 970,45 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
360. Imobil str. J. L Calderon, nr.48 sector 2 Bucuresti 543,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
361. Imobil si garaj str. J. L Calderon, nr.63 sector 2 Bucuresti 923,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
362. Apartament nr.18 str. Lascar Catargiu, sector 1 Bucuresti 87,71 -"-
si garaj nr.11A,
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
363. Imobil str. Lascar Catargiu, nr.15 sector 1 Bucurestii 1.107,55 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
364. Imobilstr. Lascar Catargiu, nr.29 sector 1 Bucuresti 504,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
365. Teren str, Lascar Catargiu, nr,39 sector 1 Bucuresti 1.775,20 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
366. Imobil str. Lascar Catargiu, nr,50 sector 1 Bucuresti 789,50 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
367. Imobil str. Lascar Catargiu, nr.8 sector 1 Bucuresti 717,00 -"-
A,B,C,D
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
368. Imobil si garaj str, H.Coanda, nr.9 sector 1 Bucuresti 920,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
369. Apartament nr.1 str. Al. Constantinescu, sector 1 Bucuresti 134,40 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
370. Apartament nr.2 str. Al. Constantinescu, sector 1 Bucuresti 230,85 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
371. Apartament nr.3 str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 114,92 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
372. Apartament nr.4 str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 141,75 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
373. Apartament nr.5 str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 112,43 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
374. Apartament nr.8 str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 137,61 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
375. Apartament nr.9 str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 113,73 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
376. Apartament nr.11 str, Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 57,14 -"-
nr.46-48
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
377. Imobil str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 725,05 -"-
nr.59 corp A+B+C
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
378. Imobil str. Al.Constantinescu, sector 1 Bucuresti 719,00 -"-
nr. 61
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
379. Imobil si garaj str. N.Costinescu, nr.2 sector 1 Bucuresti 1.987,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
380. Apartament nr.5 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 11,86 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
381. Apartament nr.1 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 12,89 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
382. Apartament nr.2 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 8,46 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
383. Apartament nr.3 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 11,91 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
384. Apartament nr.4 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 14,16 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
385. Apartament nr,6 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 14,04 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
386. Apartament nr.7 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 11,75 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
387. Apartament nr.8 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 14,07 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
388. Apartament nr.10 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 14,02 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
389. Apartament nr.11 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 11,96 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
390. Apartament nr.13 str. Dacia, nr.55, sector 1 Bucuresti 11,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
391. Apartament nr.17 str. Dacia, nr.55, ap.17 sector 1 Bucuresti 15,82 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
392. Imobil str. Dacia, nr.75 sector 1 Bucuresti 492,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
393. Imobil si garaj str. Dacia, nr.79 sector 1 Bucuresti 882,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
394. Imobil si garaj str. Dacia, nr.89 sector 1 Bucuresti 233,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
395. Imobil str. Delavrancea, nr.6 A sector 1 Bucuresti 8.298,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
396. Imobil str. Demetriad, nr.14 sector 1 Bucuresti 605,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
397. Imobil str. Docentilor, nr.10 sector 1 Bucuresti 451,96 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
398. Imobil str. Docentilor, nr.20 sector 1 Bucuresti 512,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
399. Imobil str. Dorobantilor, nr.39,corp sector 1 Bucuresti 3.357,04 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
400. Imobil str. Drobeta, nr.13 sector 2 Bucuresti 368,20 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
401. Imobil str. Drobeta, nr.4-10 sector 2 Bucuresti 1.377,90 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
402. Imobil si garaj str. Drossu N., nr.4 B sector 1 Bucuresti 706,68 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
403. Teren str. Dumbrava Rosie, nr. 10 sector 2 Bucuresti 95,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
404. Imobil si garaj str. Dumbrava Rosie, nr.4 sector 2 Bucuresti 899,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
405. Imobil si garaj str. Elisabeta, nr.7 oras jud.Constanta 531,38 -"-
Constanta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
406. Apartament nr.1 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 15,03 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
407. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 47,66 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
408. Apartament nr.4 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 53,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
409. Apartament nr.6 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 53,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
410. Apartament nr.7 str. Eminescu, nr.124,sc. A, sector 2 Bucuresti 56,02 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
411. Apartamentnr.11 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 55,90 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
412. Apartament nr.12 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 55,74 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
413. Apartament nr.13 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 56,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
414. Apartament nr.14 str. Eminescu, nr.124,se.A, sector 2 Bucuresti 56,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
415. Apartament nr.16 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 34,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
416. Apartament nr.17 str. Eminescu, nr.124,sc.A, sector 2 Bucuresti 35,32 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
417. Apartament nr.1 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 28,65 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
418. Apartamentnr.11 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 34,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
419. Apartament nr.12 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 38,46 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
420. Apartament nr.13 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 35,45 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
421. Apartament nr.14 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 41,98 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
422. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 31,07 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
423. Apartament nr.3 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 32,92 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
424. Apartament nr.4 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 41,73 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
425. Apartament nr.5 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 34,26 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
426. Apartament nr.6 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 41,73 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
427. Apartament nr.7 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 35,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
428. Apartament nr.9 str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 34,91 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
429. Terasa si camera str. Eminescu, nr.124,sc.B1, sector 2 Bucuresti 10,11 -"-
serviciu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
430. Apartament nr.1 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 29,84 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
431. Apartament nr.10 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 34,96 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
432. Apartamentnr.11 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 35,76 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
433. Apartament nr.12 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 31,41 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
434. Apartament nr.13 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 39,97 O.U.G.
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
435. Apartament nr.14 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 32,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
436. Apartament nr.15 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 29,49 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
437. Apartament nr.16 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 36,87 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
438. Apartament nr.17 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 36,24 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
439. Apartament nr.18 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 30,09 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
440. Apartament nr.19 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 40,44 -"
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
441. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 25,82 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
442. Apartament nr.21 str. Eminescu, nr.124,sc,B2, sector 2 Bucuresti 32,78 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
443. Apartament nr.22 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 38,76 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
444. Apartament nr.23 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 36,33 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
445. Apartament nr.5 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 36,19 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
446. Apartament nr.6 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 26,19 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
447. Apartament nr.9 str. Eminescu, nr.124,sc.B2, sector 2 Bucuresti 26,19 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
448. Apartament nr.1 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 23,10 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
449. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 41,53 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
450. Apartament nr.5 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 32,39 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
451. Apartament nr.6 str. Eminescu, nr. 124, sc.C, sector 2 Bucuresti 54,59 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
452. Apartament nr.7 str. Eminescu, nr. 124,se.C, sector 2 Bucuresti 36,63 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
453. Apartament nr.8 str. Eminescu, nr,124, sc.C, sector 2 Bucuresti 54,63 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
454. Apartament nr.9 str, Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 38,56 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
455. Apartament nr.10 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 55,35 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
456. Apartament nr.11 str. Eminescu, nr.124,sc,C, sector 2 Bucuresti 33,98 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
457. Apartament nr.12 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 51,56 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
458. Apartament nr.13 str. Eminescu, nr. 124,sc.C, sector 2 Bucuresti 32,39 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
459. Apartament nr.14 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 53,34 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
460. Apartament nr. 16 str. Eminescu, nr.124,sc.C, sector 2 Bucuresti 39,83 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
461. Apartament nr.1 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 72,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
462. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 76,36 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
463. Apartament nr.3 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 83,36 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
464. Apartament nr.4 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 74,36 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
465. Apartament nr.5 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 82,79 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
466. Apartament nr.6 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 76,10 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
467. Apartament nr.7 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 82,74 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
468. Apartament nr.8 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 74,05 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
469. Apartament nr.9 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 84,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
470. Apartament nr.10 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 69,26 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
471. Apartament nr.11 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 82,16 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
472. Apartament nr.12 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 74,72 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
473. Apartament nr.15 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 82,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
474. Apartament nr.16 str. Eminescu, nr.44-48, sector 1 Bucuresti 75,35 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
475. Camera serviciu str. Eminescu, nr.44-48 sector 1 Bucuresti 6,34 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
476. Apartament nr.1 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 67,17 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
477. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 72,43 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
478. Apartament nr.3 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 77,17 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
479. Apartament nr.4 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 74,73 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
480. Apartament nr.5 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 76,67 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
481. Apartament nr.6 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 76,48 -u-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
482. Apartament nr.7 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 76,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
483. Apartament nr.8 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 69,44 O.U.G.
nr.
32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
484. Apartament nr.10 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 74,42 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
485. Apartament nr.11 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 79,94 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
486. Apartament nr.13 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 76,05 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
487. Apartament nr.14 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 75,08 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
488. Apartament nr.15 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 75,79 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
489. Apartament nr.16 str. Eminescu, nr.50-54, sector 1 Bucuresti 76,32 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
490. Apartament nr.2 str. Eminescu, nr.56, sector 1 Bucuresti 434,28 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
491. Imobil fara ap. 14 str. Eminescu nr. 82-88 sector 1 bucuresti 1.123,69 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
492. Imobil str. Eroilor, nr.8 sector 5 Bucuresti 337,50 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
493. Imobil cu garaj str. N. Filipescu, nr.42 sector 2 Bucuresti 1.218,50 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
494. Teren aferent str. Gh. Manu, nr.3, sector 1 Bucuresti 440,60 -"-
ap.1-13
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
495. Teren str. Gogol, 4 sector 1 Bucuresti 8,29 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
496. Imobil str. Grigorescu E., nr.14 sector 1 Bucuresti 224,80 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
497. Teren str. Grigorescu E., nr.16 sector 1 Bucuresti 233,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
498. Apartament nr.1 str. Icoanei, nr. 110, sector 2 Bucuresti 20,13 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
499. Apartament nr.2 str. Icoanei, nr. 110, sector 2 Bucuresti 17,89 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
500. Apartament nr.3 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 25,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
501. Apartament nr.5 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 17,89 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
502. Apartament nr.6 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 25,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
503. Apartament nr.7 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 20,13 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
504. Apartament nr.11 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 17,89 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
505. Apartament nr.12 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 25,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
506. Apartament nr.14 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 17,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
507. Apartament nr.15 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 25,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
508. Apartament nr.16 str. Icoanei, nr.110, sector 2 Bucuresti 20,13 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
509. Imobil str. Iorga Nicolae, nr.11 sector 1 Bucuresti 1.730,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
510. Imobil si garaj str. Iorga Nicolae, nr.36 sector 1 Bucuresti 2.090,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
511. Imobil si garaj str. Kiritescu, nr.6, bl.3 sector 2 Bucuresti 678,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
512. Apartament nr.4 str. Kiseleff, nr.14, sector 1 Bucuresti 132,87 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
513. Imobil str. Kiseleff, nr.16 sector 1 Bucuresti 2.695,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
514. Imobil str. Kiseleff, nr.18 sector 1 Bucuresti 2.317,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
515. Apartament nr.2 str. Kiseleff, nr.20, sector 1 Bucuresti 681,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
516. Apartament nr.3 str. Kiseleff, nr.20, sector 1 Bucuresti 681,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
517. Apartament nr.6 str. Kiseleff, nr.20, sector 1 Bucuresti 681,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
518. Teren str. Kiseleff, nr.21 sector 1 Bucuresti 3.372,78 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
519. Apartament nr.7 str. Kiseleff, nr.24, sector 1 Bucuresti 58,98 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
520. Constructie Corp str, Kiseleff, nr.45A sector 1 Bucuresti 6.982,25 -"-
anexa P+E+ garaj cu teren aferent
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
521. Teren str. Kiseleff, nr.55, vila 6 sector 1 Bucuresti 55,38 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
522. Imobil (fara ap.2) str. Kiseleff, nr.55, vila 9 sector 1 Bucuresti 186,93 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
523. Imobil si garaj str. Kiseleff, nr.57 sector 1 Bucuresti 2.845,85 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
524. Apartament nr.5 str. Alex Lahovari, Nr.5 A, sector 1 Bucuresti 10,93 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
525. Imobil str. Lascar V., nr.52 sector 2 Bucuresti 1.353,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
526. Imobil str. Eugen Lovinescu, nr.2 sector 1 Bucuresti 1.033,90 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
527. Apartament nr.51 str. Gh Magheru,nr.24,sc.B, sector 1 Bucuresti 12,32 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
528. Apartament nr.15 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 23,79 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
529. Apartament nr.16 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
530. Apartament nr.18 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 17,88 O.U.G.
nr.32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
531. Apartament nr.19 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 21,27 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
532. Apartament nr.20 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 19,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
533. Apartament nr.21 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
534. Apartament nr.22 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 17,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
535. Apartament nr.24 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 19,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
536. Apartament nr.25 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
537. Apartament nr.27 str. Gh.Magheru, nr.24,sc,B sector 1 Bucuresti 21,27 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
538. Apartament nr.28 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 19,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
539. Apartament nr.31 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 21,27 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
540. Apartament nr.33 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
541. Apartament nr.34 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 17,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
542. Apartament nr.35 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucurestii 21,27 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
543. Apartament nr.36 str. Gh.Magheru, nr.24,sc,B sector 1 Bucuresti 19,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
544. Apartament nr.37 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
545. Apartament nr.38 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 17,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
546. Apartament nr.41 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
547. Apartament nr.44 str, Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 19,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
548. Apartament nr.46 str, Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 12,51 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
549. Apartament nr.48 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 19,15 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
550. Apartament nr.50 str. Gh.Magheru, nr.24,sc.B sector 1 Bucuresti 18,07 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
551. Spatiu comercial str. Magheru Gh., Nr.41 sector 1 Bucuresti 32,97 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
552. Imobil str. Marasti, nr.4 sector 1 Bucuresti 576,65 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
553. Imobil str, Masarik Thomas, nr.29 sector 2 Bucuresti 380,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
554. Apartament nr.1 si str. Matei Voievod, nr. 18, sector 3 Bucuresti 366,84 -"-
garaj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
555. Apartament nr.8 str. Mendeleev, nr.37, et.3 sector 1 Bucuresti 70,03 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
556. Imobil str. Ion Mihalache, nr. 125,bl.7 sector 1 Bucuresti 271,40 -"-
(subsol+p+mezanin)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
557. Apartament nr.4 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 27,36 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
558. Apartament nr.5 str. Ion Mihalache, nr.125,bL7 sector 1 Bucuresti 13,19 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
559. Apartament nr.8 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 24,41 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
560. Apartament nr.9 str. Ion Mihatache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 27,13 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
561. Apartament nr.10 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 13,41 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
562. Apartament nr.11 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 29,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
563. Apartament nr.13 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 24,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
564. Apartament nr.14 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 27,12 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
565. Apartament nr.15 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 13,33 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
566. Apartament nr.16 str. Ion Mihalache, nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 29,90 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
567. Apartament nr.17 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,96 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
568. Apartament nr.18 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 24,49 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
569. Apartament nr.20 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 13,29 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
570. Apartament nr.21 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 29,74 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
571. Apartament nr.22 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 24,14 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
572. Apartament nr.23 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 24,49 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
573. Apartament nr.24 str. Ion Mihalache,nr.125,bl,7 sector 1 Bucuresti 24,37 -u-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
574. Apartament nr.26 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 29,83 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
575. Apartament nr.27 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 25,64 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
576. Apartament nr.29 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 25,23 O.U.G.
nr.32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
577. Apartament nr.30 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 13,47 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
578. Apartament nr.35 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 13,56 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
579. Apartament nr.36 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
580. Apartament nr.37 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,22 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
581. Apartament nr.38 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
582. Apartament nr.39 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,77 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
583. Apartament nr.40 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,22 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
584. Apartament nr.41 str. Ion Mihaladie,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,74 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
585. Apartament nr.42 str. Ion Mihatache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,42 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
586. Apartament nr.43 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,27 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
587. Apartament nr.44 str. Ion Mihdache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucitresti 22,88 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
588. Apartament nr.45 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,41 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
589. Apartament nr.46 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,22 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
590. Apartament nr.47 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,74 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
591. Apartament nr.48 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,21 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
592. Apartament nr.49 str. Ion Mihalache,nr. 125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
593. Apartament nr.50 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,76 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
594. Apartament nr.51 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,43 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
595. Apartament nr.52 str, Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,25 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
596. Apartament nr.53 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,64 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
597. Apartament nr.54 str, Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
598. Apartament nr.55 str, Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 23,08 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
599. Apartament nr.56 str. Ion Mihalache,nr.125,bl.7 sector 1 Bucuresti 22,83 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
600. Imobil str. Pictor G. Mirea, nr.11 sector 1 Bucuresti 493,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
601. Imobil str. Pictor G, Mirea, nr.18 sector 1 Bucuresti 285,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
602. Imobil str. Modrogan, nr.16, corp sector 1 Bucuresti 2.019,00 -"-
A,B,C
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
603. Imobil str. Grigore Mora, nr.17, sector 1 Bucuresti 617,94 -"-
corp A,B,C
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
604. Imobil str. Muzeul Zambaccian, sector 1 Bucuresti 347,00 -"-
nr. 29
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
605. Imobil si garaj str. Negustori, nr.16 sector 2 Bucuresti 1.043,85 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
606. Imobil si garaj str. Olari, nr.23 sector 2 Bucuresti 151,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
607. Imobil str. Orlando, nr.10 sector 1 Bucuresti 2.165,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
608. Imobil si garaj str. Orlando, nr.8 sector 1 Bucuresti 1.872,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
609. Imobil si garaj str. Orlando, nr.9 sector 1 Bucuresti 671,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
610. Imobil str. Pangratti, nr. 18 sector 1 Bucuresti 349,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
611. Imobil str. Pangratti, nr.2 sector 1 Bucuresti 605,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
612. Imobil str. Paris, nr.35, corp A,B,C sector 1 Bucuresti 524,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
613. Imobil si garaj str. Paris, nr.3 7 sector 1 Bucuresti 564,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
614. Imobil (fara str. Paris, nr.45A sector 1 Bucuresti 412,35 -"-
ap. 4,10)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
615. Imobil si garaj str. Paris, nr.55 sector 1 Bucuresti 635,49 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
616. Imobil si garaj str. Paris, nr.65 A sector 1 Bucuresti 1.094,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
617. Imobil str. Piata Cantacuzino, nr.1 sector 2 Bucuresti 933,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
618. Imobil str. Pitar Mos, nr.10 sector 1 Bucuresti 392,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
619. Imobil str. Pitar Mos, nr.12, corp sector 1 Bucuresti 405,05 -"-
B+C
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
620. Imobil str. Polona, nr.1-5 sector 1 Bucuresti 1.263,70 O.U.G.
nr.32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
621. Imobil str. Polona, nr.17 sector 1 Bucuresti 345,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
622. Imobil str. Polona, nr.2 sector 1 Bucuresti 938,50 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
623. Imobil str. Polona, nr.35 sector 1 Bucuresti 1.480,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
624. Imobil str. Polona, nr.4 sector 1 Bucuresti 2.077,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
625. Imobil si garaj str. Polona, nr.8 sector 1 Bucuresti 1.772,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
626. Imobil str. Polona, nr.9 sector 1 Bucuresti 911,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
627. Imobil str, Praga, nr.11 sector 1 Bucuresti 580,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
628. Imobil si garaj str. D. Praporgescu, nr.33 sector 2 Bucuresti 445,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
629. Apartament nr.1 str. C. Prezan, nr.2A sector 1 Bucuresti 1.784,45 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
630. Teren str. Primaverii, nr.28 sector 1 Bucuresti 370,04 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
631. Imobil str. Primaverii, nr.48 sector 1 Bucuresti 1.043,44 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
632. Teren str. Privighetorilor, 1 bis sector 1 Bucuresti 151.000,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
633. Apartament nr.1 str. Edgar Quinet, nr.10 sector 1 Bucuresti 14,21 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
634. Apartament nr.2 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,33 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
635. Apartament nr.3 str. Edgar Quinet, nr.l0 sector 1 Bucuresti 7,49 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
636. Apartament nr.4 str. Edgar Quinet, nr.10 sector 1 Bucuresti 14,79 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
637. Apartament nr.5 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,46 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
638. Apartament nr.6 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
639. Apartament nr.7 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 17,92 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
640. Apartament nr.8 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 14,79 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
641. Apartament nr.9 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,46 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
642. Apartament nr. 10 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
643. Apartament nr.11 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 17,92 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
644. Apartament nr.13 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,46 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
645. Apartament nr.18 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
646. Apartament nr.21 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,46 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
647. Apartament nr.25 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 7,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
648. Apartament nr.32 str. Edgar Quinet, nr. 10 sector 1 Bucuresti 6,91 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
649. Imobil str. Rabat, nr.18 sector 1 Bucuresti 425,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
650. Imobil si garaj str. Rabat, nr.21 sector 1 Bucuresti 787,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
651. Apartament nr.2 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 51,55 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
652. Apartament nr.3 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 41,95 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
653. Apartament nr.4 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 53,33 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
654. Apartament nr.5 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 45,36 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
655. Apartament nr.8 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 44,77 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
656. Apartament nr.10 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 56,31 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
657. Apartament nr.11 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 46,10 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
658. Apartament nr.12 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 41,30 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
659. Apartament nr.13 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 52,64 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
660. Apartament nr. 14 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 49,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
661. Apartament nr.15 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 41,20 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
662. Apartament nr. 16 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 52,56 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
663. Apartament nr.17 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 44,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
664. Apartament nr.18 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 41,22 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
665. Apartament nr.19 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 53,95 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
666. Apartament nr.21 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 41,20 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
667. Apartament nr.22 str. N.Racota., nr.12-14 sector 1 Bucuresti 51,27 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
668. Apartament nr.23 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 43,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
669. Apartament nr.24 str. N.Racota., nr.12-14 sector 1 Bucuresti 51,32 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
670. Apartament nr.25 str. N.Racota, nr.12-14 sector 1 Bucuresti 45,35 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
671. Apartament nr.1 str. N.Racota, nr. 16-18 sector 1 Bucuresti 26,09 O.U.G.
nr.32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
672. Apartament nr.2 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 16,62 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
673. Apartament nr.3 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 25,96 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
674. Apartament nr.5 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 23,86 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
675. Apartament nr.6 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 21,36 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
676. Apartament nr.7 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 27,61 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
677. Apartament nr.8 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 21,45 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
678. Apartament nr.9 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 28,10 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
679. Apartamentnr.11 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucurestii 27,33 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
680. Apartament nr.12 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 20,92 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
681. Apartament nr.13 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 25,18 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
682. Apartament nr.14 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 22,21 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
683. Apartament nr.15 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 27,21 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
684. Apartament nr. 16 str. N.Racota, nr.16-18 sector 1 Bucuresti 22,11 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
685. Teren str. Romana, nr.2 sector 1 Bucuresti 22,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
686. Imobil si garaj str. Alexandru Romano, sector 2 Bucuresti 573,00 -"-
nr.19
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
687. Imobil si garaj str. CA. Rosetti, nr.33 sector 2 Bucuresti 1.785,85 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
688. Imobil str. CA. Rosetti, nr.35 sector 2 Bucuresti 1.967,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
689. Imobil str. M. Rosetti, nr.8A sector 2 Bucuresti 234,70 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
690. Imobil si garaj str. Alecu Russo, nr.13-19 sector 2 Bucuresti 1.680,37 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
691. Imobil si garaj str. Silvestru, nr.4 sector 2 Bucuresti 215,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
692. Garaz str. Sofia, nr. 11 sector 1 Bucuresti - -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
693. Imobil si garaj str. Gh. Sontu, Nr.11 sector 1 Bucuresti 2.940,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
694. Imobil si garaj str. Starostescu, nr.3 sector 1 Bucuresti 550,07 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
695. Imobil si garaj str. Starostescu, nr.6 sector 1 Bucuresti 1.343,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
696. Apartament nr.22 str. Tineretului, nr.15, sector 4 Bucuresti 7,39 -"-
bl.A4
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
697. Apartament nr.23 str. Tineretului, nr.15, sector 4 Bucuresti 7,37 -"-
bl.A4
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
698. Imobil str. Tirana, nr.1 sector 1 Bucuresti 775,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
699. Imobil si garaj str. Tokio, nr.11 sector 1 Bucuresti 215,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
700. Apartament nr.59 str. Trestiana, nr.3,bl.8B sector 4 Bucuresti 8,63 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
701. Apartament nr.64 str. Trestiana, nr.3,bl.8B sector 4 Bucuresti 8,96 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
702. Apartament nr.25 str. Turda, nr.116, bl.36 sector 1 Bucuresti 9,21 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
703. Apartament nr.28 str. Turda, nr.116, bl.36 sector 1 Bucuresti 8,92 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
704. Apartament nr.3 str. Turda, nr.120, bl.38 sector 1 Bucuresti 10,60 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
705. Apartament nr.36 str. Turda, nr. 120, bl.38 sector 1 Bucuresti 9,10 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
706. Imobil si garaj str. Uruguay, nr.14 sector 1 Bucuresti 917,95 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
707. Imobil si garaj str. Viitorului, nr.14 sector 2 Bucuresti 345,74 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
708. Imobil si garaj str. Visarion, nr.9 A sector 1 Bucuresti 104,40 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
709. Apartament nr.4 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 9,16 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
710. Apartament nr.9 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 8,23 O.U.G.
nr.32/02
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
711. Apartament nr.13 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
712. Apartament nr. 14 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
713. Apartament nr.18 str. Aurel Vlaicu, nr, 147 sector 2 Bucuresti 6,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
714. Apartament nr.19 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 7,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
715. Apartament nr.20 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,21 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
716. Apartament nr.22 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
717. Apartament nr.25 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
718. Apartament nr.26 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,48 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
719. Apartament nr.27 str. Aurel Vlaicu , nr.147 sector 2 Bucuresti 7,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
720. Apartament nr.31 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 7,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
721. Apartament nr.35 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 7,01 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
722. Apartament nr.47 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
723. Apartament nr.53 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
724. Apartament nr.54 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,63 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
725. Apartament nr.55 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,69 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
726. Apartament nr.56 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucurestii 6,28 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
727. Apartament nr.58 str. Aurel Vlaicu, nr.147 sector 2 Bucuresti 6,63 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
728. Apartament nr.63 str. Aurel Vlaicu, nr, 147 sector 2 Bucuresti 6,69 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
729. Apartament nr.65 str. Aurel Vlaicu, nr. 147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
730. Apartament nr.73 str. Aurel Vlaicu, nr. 147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
731. Apartament nr.77 str. Aurel Vlaicu, nr. 147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
732. Apartament nr.81 str. Aurel Vlaicu, nr. 147 sector 2 Bucuresti 8,23 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
733. Imobil si garaj str. Washington, nr. 14 A sector 1 Bucuresti 358,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
734. Imobil str. Alex. Xenopol, Nr.15 sector 1 Bucuresti 262,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
735. Imobil str. Zamfirescu D., nr.7 sector 1 Bucuresti 356,80 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
736. Imobil str. Zborului, nr. 10 sector 3 Bucuresti 615,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
737. Imobil din str.Cehov, nr.8, sector 1, Bucuresti 2.141,00 H.G.
nr.39/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
738. Imobil din str. Dr.Lister, nr.57, sector 5, Bucuresti 436,96 H.G.
nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
739. Teren aferent ap.1 din str.Bitolia, nr.21, corp A, parter, 149,44 H.G.
sector 1, Bucuresti nr.39/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
740. Teren aferent ap. 1 str. Dr.Constantin Severeanu, nr.36, sector 5, 175,60 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
741. Teren aferent ap.2 str Muzeul Zambaccian, nr.14, et.1, sector 1, 34,11 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
742. Cota indiviza 48,19% din imobil situat in Bucuresti, Calea 359,96 H.G.
Victoriei nr.118, sector 1, cu terenul aferent nr.
1398/03
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
743. Imobil si teren aferent din Bd. Aviatorilor nr.86, sector 1, 1.179,52 -"-
Bucuresti,
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
744. Imobil si teren str. Mendeleev, nr.21 - 25, sector 1, Bucuresti 2.715,70 H.G.
nr.
488/03
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
745. Constructii si teren aferent Bazei "Cutezatorii" situate in 57.093,95 H.G.
str. Glodeni nr.3, sector 2, Bucuresti nr.
1573/03
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
746. Teren din str. J.L.Calderon nr.16, sector 2, Bucuresti 150,42 H.G.
nr.
1031/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
747. Imobil cu terenul aferent din str. G.Clemanceau nr.9A, sector 1, 302,00 H.G.
Bucuresti nr.
1031/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
748. Imobil cu terenul aferent din Sos.Kiseleff nr.10, sector 1,
Bucuresti 7.056,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
749. Imobil cu terenul aferent din str. Vasile Alecsandri nr.8, 929,00 -"-
sector 1, Bucuresti,
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
750. Teren si garaj str. Porumbaru, nr.16 (fosta Campia Turzii, nr.16), 39,16 H.G.
aferent ap. 2, sector 1, Bucuresti nr.
39/96
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
751. Teren aferent Sectiei Otopeni a Institutului de Gerontologie si 50.090,00 H.G.
Geriatrie "Ana Aslan" (fara padure), sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.
jud. Ilfov. 1803/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
752. Constructii si constructii speciale, spatii verzi si parc aferente 0,00 _"_
suprafetei de teren de 50.090 mp, situata in incinta Sectiei
Otopeni a Institutului de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan",
sos.Bucuresti-Ploiesti, jud. Ilfov.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
753. Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, Calea Victoriei, nr.218, 1.947,26 H.G.
sector 1 nr.
1880/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
754. Terenul din Bucuresti, bd.Marasti nr.65-67, sector 1 (Romexpo) 445.229,76 H.G.
nr.
1709/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
755. Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, Bd. Mircea Eliade nr.113, 26.782,36 H.G
sector 1 nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
756. Etajul 5 al imobilului situat in Bucuresti, Bd.Gheorghe Magheru 231,36 H.G
nr.6-8, sector 1, cu terenul aferent (cota indiviza 11,11%) nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
757. Cota indiviza de 28,14% din imobil situat in Bucuresti, Calea 1.156,00 H.G
Victoriei nr.91-93, sector 1, cu terenul aferent nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
758. Imobil si garaj cu terenul aferent din Bucuresti, str. Helesteului 405,07 H.G
nr. 22A, sector 1 nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
759. Imobil cu terenul aferent din Bucuresti, Bd. Mircea Eliade nr.12, 3.668,00 H.G
sector 1 nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
760. Imobil si garaj din Bucuresti, str. Ionescu Gion, nr.13, sector 3 235,00 H.G
nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
761. Teren aferent din str. Negustori nr. 3 sector 2, Bucuresti 984,38 H.G
nr.1031
/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
762. Spatiu Comercial Str. Biserica Amzei nr. 29, sector 1 Bucuresti 38,25 H.G
nr.32
/2002
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
763. Teren aferent ap. 1 din bd. Aviatorilor, nr. 70, sector 1 Bucuresti 48,00 H.G
nr.39
/1996
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
764. Imobil cu terenul aferent, situat in Bucuresti, str. G.Clemanceanu, 294,00
nr. 7, sector 1

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
765. Imobil cu teren aferent situat in str. Eugen Carada, nr. 1, 489,35
nr. 3, Bucuresti

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
766. Apartament nr. 13 din Calea Grivitei nr. 186, bl. N, et. 3 7,86 H.G. nr.
sector 1, Bucuresti 729/2003

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA DE TRANSPORT "BUCURESTII NOI"
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
767. AUTOBAZA "Bucurestii Noi" din B-dul Bucurestii Noi, nr.40, 84.241,47 H.G.
sector 1, Bucuresti, compus din: nr.
- cladire principala administratie 567/93
- grup de imobile, hala de parcare, ateliere, hale de reparatii,
depozite, statii PECO, rezervor incendiu, cantina, cabinet
medical, laborator psihologic, spatii administrative, sectii de
fabricatie, sectii de reparatii, spatii de parcare, cai de acces,
cu terenul aferent desfasurarii urmatoarelor activitati:
- autobaza transport international de marfuri, cu service VOLVO,
camioane si service FREUHAUF, transport intern de marfuri;
- autobaza transport persoane, autocare,microbuze, turisme si
autoutilitare;
- sectia de reparatii auto cu: reparatii camioane, reparatii
turisme, dezmembrari, fabricatie, confectii metalice, P.A.F.G.,
acoperiri galvanice.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
768. Sediul Central: Service Aviatorilor din Bd.Aviatorilor, nr.14, 1.580,86 -"-
sector 1, Bucuresti, cu teren cota indiviza de 30,34% din totalul
de 5.210,47 mp., compus din:
- spatii administrative
- spatii pentru reparat autoturisme
- scoala de soferi
- statie inspectii tehnice periodice, transport persoane, vanzari
piese si autoturisme.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
769. Imobil garaj cu teren cota indiviza de 61,94% din totalul de 3.227,36 H.G.
5.210,47 mp. din str. Paris nr.11, sector 1, Bucuresti nr.
1031/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA AGROINDUSTRIALA BANEASA
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
770. Sediu central din Bucuresti, Sos.Bucuresti-Ploiesti, nr.107, 152.231,74 H.G.
sector 1, spatii productie, depozitare, sere, rasadnite, cu nr.
terenul aferent 567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
771. - Complex agrozootehnic Vlasia: cladiri, spatii de productie - 4.590.756,65 - " -
depozitare, teren arabil
- Statie pompare irigatii
din comuna Snagov, jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
772. Complex Buftea situat in orasul Buftea, str.Stirbei Voda, nr.36, 288.117,00 H.G.
jud.Ilfov, compus din: nr.567/93
- Palatul Stirbei
- Capela Stirbei
- Vila Stirbei
- Parc, lac, cu terenul aferent
- Cladire administratie
- Cladire poarta
- Constructii speciale
- Sera, ateliere, magazii anexa H.G.nr
- Teren cladiri fosta fabrica de conserve Stirbei (Frigotehnica) 639/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
773. Spatiu comercial situat in str.Campineanu, nr.26, bloc.85 parter, - H.G.
sector 1, Bucuresti (S utila 115,00 mp.) nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA AGROINDUSTRIALA MAGURELE
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
774. Complex Magurele, cu terenul aferent, compus din: 209.810,94 -"-
- sediul administrativ (birouri)
- ferma pentru cresterea si ingrasarea porcilor
- fabrica de nutreturi combinate
- depozite
- statie de epurare
- statie pompe
- 2 blocuri de locuinte P+4 (20 apart.)
din comuna Magurele, str. Atomistilor nr. 1, jud. Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
775. Ferma Malu Rosu pentru cresterea animalelor de blana cu terenul 170.314,71 - " -
aferent din Comuna Gruiu, jud. Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA AGROINDUSTRIALA PIPERA
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
776. Imobil - sediul administrativ cu anexe, sere, hale sortare, 310.011,58 H.G.
depozite, ateliere si terenul aferent din Sos. Pipera, nr. 79-81, nr.
sector 1, Bucuresti 639/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
777. Bloc locuinte 6G in zona Aviatiei cu terenul aferent din Str.av. 714,80 - " -
Alex. Serbanescu, nr.4-6, sector 1, Bucuresti (fara ap.4)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
778. Teren in zona Colentina, str.Nicolae Zamfir, nr.1, sector 2, 8.833,10 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
779. Spatiu comercial - (48,82 mp+26,60mp= 75,42mp) - din P-ta - OT
Rosetti, nr.4, sector 2, Bucuresti nr.383/01
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
780. Ateliere cu magazii si terenul aferent din str.Fabrica de Glucoza, 433,32 H.G.
nr.6, sector 2, Bucuresti nr.
639/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA "SALA PALATULUI"
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
781. Sala Palatului cu teren aferent din Bucuresti, str.Ion Campineanu, 8.955,00 H.G.
nr.28, sector 1 nr.2051
/2004
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
782. Spatii comerciale: - H.G.
- in Calea Victoriei, nr.68-70, sector 1, Bucuresti, (Su=180,31mp) nr.11
/95 si
- depozite in blocurile 2, 4 si 5, situate la parter si subsol, in nr.
639/95
str.Valeriu Braniste, nr.54-56, sector 3, Bucuresti, (Su=604,07mp) repu-
blicata
- parter imobil, str. I. Campineanu, nr.27, bl.7, sector 1,
Bucuresti, (Su=126,80 mp)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL "TRIUMF"
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
783. Imobil - sediu, spatii de productie si depozite - cu anexe (cabina 1.479,20 H.G.
poarta, centrala frigorifica) si terenul aferent din Aleea 567/93
Alexandru, nr.45, sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
784. Teren cu baraci de depozitare in Aleea Alexandru, nr.42, sector 1, 619,00 - " -
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
785. Imobil Hotel Triumf cu terenul aferent din Sos. Kiseleff, nr.12, 14.987,00 -"-
sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
786. Imobil Club Floreasca cu terenul aferent din Bucuresti, Bd.Mircea 16.010,60 -"-
Eliade, nr.1, sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
787. Imobil cu terenul aferent din str.Aleea Modrogan, nr.3, sector 1, 655,00 -"-
Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
788. Sere de flori si rasaduri cu terenul aferent din str. Aleea 4.200,00 - " -
Modrogan, nr.1A, sector 1, Bucuresti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

789. Sere cu terenul aferent din str.Tarmului, nr.5, sector 1, Bucuresti 11.793,00 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
790. Vila nr.3 si teren aferent din str. Narciselor, nr.19, 1.537,00 H.G.
comuna Snagov, judetul Ilfov nr.445/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
791. Vila nr.5 si teren aferent din str.Florilor, nr.111A, com.Snagov, 12.403,00 -"-
jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
792. Anexa - put apa si teren aferent din str.Florilor nr.111A, sat 196,00 -"-
Snagov, comuna Snagov - Vila 5
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
793. Teren Vila 7 str.Lalelelor, nr.7A, comuna Snagov, judetul Ilfov 133,50 -"-
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
794. Vila nr.12 A si teren aferent din str.Nufarului, nr.15E, comuna 5.019,00 -" -
Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
795. Anexa -spalatorie Vila nr.13 si teren aferent din str.Nufarului, 29,96 - " -
nr.15C bis, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
796. Anexa si teren aferent Vila nr.14 din str.Nufarului, nr.15A bis, 81,35 -"-
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
797. Teren Vila 16 str. Intrarea Socului, nr.2A comuna Snagov, 1.243,46
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
798. Teren Vila 17 str. Intrarea Socului, nr.4A bis, comuna Snagov, 474,00
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
799. Teren Vila 19 str.Aleea Nufarului, nr.1 A, comuna Snagov, judetul 1.921,00 - " -
Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
800. Teren - anexa Vila 21 str.Zorelelor, nr,16A, comuna Snagov, jud. 1.964,00 - " -
Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
801. Vila nr.22 cu 2 anexe si terenul aferent din str.Zorelelor, nr.22A, 9.204,55 - " -
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
802. Complexul"Muntenia" str.Aleea Nufarului, nr.1B, comuna 24.162,00 H.G.
Snagov, jud. Ilfov format din: nr.
- Restaurant "Muntenia" - Hotel "Muntenia" si bar cu sala de jocuri 445/95
si magazie, bufet, spalatorie, sera, anexa Vila nr.16 si anexa
Vila nr.17;
- Vila 15 si anexele (centrala termica, centrala telefonica,
magazie, depozite, atelier tamplarie, cu terenul aferent)
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
803. Vila nr.23 -hotel si restaurant- cu teren aferent din str. 25.153,40 - " -
Zorelelor, nr.44A, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
804. Teren aferent anexelor 1 si 2 de la Vila 23 din str.Zorelelor 3.513,92 - " -
nr. 44B comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
805. Teren aferent Anexa Vila 24A din Intrarea Tuberozelor nr. 2A 3.181,50 - " -
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
806, Vila nr.28 cu anexa si teren aferent din Intrarea Lacramioarelor, 3.918,00 - " -
nr,88A, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
807- Vila nr.30 si teren aferent din Intrarea Violetelor, nr.92A, 6.815,00 - " -
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
808. Teren Vila nr.31 din Intrarea Violetelor, nr.92B, comuna Snagov, 17.249,00 - " -
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
809. Anexa Vila nr.32 si teren aferent str. Zorelelor, nr,104A bis, 3.894,00 -"-
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
810. Vila nr.35 si teren aferent din str.Marasesti, nr.23A, sat 12.753.00 -" -
Ghermanesti, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
811. Constructii anexe Vila nr.38 si teren aferent din str.Razboieni, 4.929,00 - " -
nr.7A, sat Ghermanesti, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
812. Vila nr.39 si teren aferent din str.Goraslau, nr.50A, sat 2.705,00 -"-
Ghermanesti, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
813. Anexa si teren Vila nr.42 str.Narciselor, nr.4B, comuna Snagov, 962,00 - " -
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
814. Teren aferent put apa - Vila nr.44 din str.Merilor, nr.l2A, comuna 206,00 -"-
Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
815. Vila nr.45 cu anexa si terenul aferent din str.Narciselor, nr.2, 3.972,00 -" -
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
816. Anexele nr.49 si nr.50 cu terenul aferent din str.Narciselor, 475,00 - " -
nr.2A, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
817. Vila nr.56 si teren aferent din str.Merilor, nr.1, comuna Snagov, 605,00 - " -
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
818. Vila nr.57 si teren aferent din str.Merilor, nr.3, comuna Snagov, 750,00 - " -
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
819. Vila nr.59 si teren aferent din str.Lalelelor, nr.5B, comuna Snagov, 1.027,00 - " -
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
820. Teren aferent Vila 61 + spatii de epurare din str. Intrarea 510,00 -"-
Socului nr. 6 comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
821. Anexa Vila nr. 63 si teren aferent din Intrarea Socului 364,00 -"-
nr. 10 comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
822. Vila nr.67A cu teren aferent din str.Tuberozelor, nr.9A, comuna 2.055,00 -" -
Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
823. Drum acces Vila 67A din str. Tuberozelor nr.9A,9B, comuna Snagov, 1.546,00 - " -
judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
824. Teren Vila nr.68 din str. Intrarea Macului, nr. 66A 198,64 H.G. nr.
comuna Snagov, judetul Ilfov 445/95
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
825. Vila nr.71 cu anexa si teren aferent din str.Zorelelor, nr.132A, 4.602,00 -"-
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
826. Teren Vila nr.76 din str. Calugareni, nr.2, sat Ghermanesti, 857,00 - " -
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
827. Vila nr.80 si teren aferent din str.Sarmisegetuza, nr.52A, sat 4.860,00 - " -
Ghermanesti, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
828. Teren Vila nr.82 din str.Sarmisegetuza, nr.70A, sat Ghermanesti, 119,10 - " -
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
829. Vila nr.85 si teren aferent din str. Razboieni nr.16A, sat 7.986,00 _"_
Ghermanesti, comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
830. Anexa Vila 90 si teren aferent din sat Silistea Snagovului, 1.320,00 -"-
comuna Gruiu, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
831. Imobil teren din Satul Silistea Snagovului, com. Gruiu, judetul 5.000,00 H.G.nr.
Ilfov 2247/04
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
832. Vila nr.91 si teren aferent din str.Narciselor, nr.14, sat Snagov, 802,00 -"-
comuna Snagov, judetul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
833. Apartament nr.1, parter din imobil situat in str.C-tin Prezan, 1.268,88 Ord.SGG
nr.4, sector 1, Bucuresti nr.
530/1996
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
834. Teren Palat Primaverii din Bucuresti, Bd.Primaverii nr.50, 1.263,19 H.G.
sector 1 nr.
1398/03
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
835. Constructii speciale (retele tehnico-edilitare, plantatii parc si 0 -
mobilier decorativ, imprejmuire, alei carosabile si pietonale, lac
artificial, chioscuri decorative) situate pe teren in suprafata de
6.004 mp din Bucuresti, Bd. Primaverii nr.50, sector 1.
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
836. Teren Palat Primaverii - LAC 1 din Bucuresti, Bd.Mircea Eliade 4.594,33 -"-
nr. 5-13, sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
837. Teren - Casele de oaspeti - LAC 2 si LAC 3 din Bucuresti, 1.273,99 -"-
str. Turgheniev nr.22-24, sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
838. Imobile - partial cu terenul aferent din Bucuresti, str.Turgheniev - H.G.
nr. 22-24, sector 1 2375/
2004
- Corp C4 (cladire poarta, platforma+scara) - suprafata construita
la sol - 67 mp;
- Corp C5 (garaj, scara, ziduri) - suprafata construita la
sol = 107 mp;
- Corp C6 (cladire anexa, ziduri) - suprafata construita la
sol = 72 mp;
- Corp C7 ( caseta gaze+sistem mecanic poarta) - suprafata
construita la sol = 16 mp ;
- Corp C8 (ghena) - suprafata construita la sol = 3 mp
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
839. Teren Vila DANTE, str.Dante Aligheri nr.11, sector 1, Bucuresti 1.496,69 H.G.
nr.
1398/03
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
840. Club social din Parcul rezidential Baneasa, com.Voluntari, 8.546,70 -" -
sos.Erou Iancu Nicolae nr.6, jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
841. Vila nr.1 din Parcul rezidential Baneasa, com.Voluntari, sos.Erou 623,70 -"-
Iancu Nicolae nr.6, jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
842. Vila nr.18 din Parcul rezidential Baneasa, com.Voluntari, sos.Erou 494,70 -"-
Iancu Nicolae nr.6, jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
843. Vila nr.56 din Parcul rezidential Baneasa, com.Voluntari, sos.Erou 733,80 -"-
Iancu Nicolae nr.6, jud.Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
844. Imobil - Casa de oaspeti -compus din 2 corpuri de cladire si 21.119,00 H.G.
anexa, cu terenul aferent din Bucuresti, Aleea. Modrogan nr.1, 1031/04
sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
845. Teren aferent Imobil Casa de oaspeti din Bucuresti, 773,22 -"-
str.Turgheniev nr. 18, sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
846. Vila Pangrati situata in str. Ermil Pangrati nr. 20 sector 1 1.180,13 -"-
str.Turgheniev nr. 18, sector 1
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
847. Imobil garaj cu teren aferent situat in Bucuresti, str. Dimitrie 375,08 -"-
Orbescu nr. 7 sector 2 - fosta Pictor Margareta Sterian nr. 7
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ACTIVITATEA PROPRIE A REGIEI
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
848. Imobil -sediu central - cu anexe si terenul aferent din str. 6.166,27 H.G.
Moliere, nr.6-8, sector 1, Bucuresti nr.
567/93
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 7


────────
(Anexa nr. 5 la <>Hotararea Guvernului nr. 60/2005 )
──────────────────────────────────────────────────

LISTA
bunurilor imobile, proprietate a Regiei Autonome
"Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"





───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. DENUMIREA IMOBILULUI SI ADRESA TEREN
crt. -mp.-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL TRIUMF
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Teren intravilan la Vila 23 Snagov, jud.Ilfov 4.805,60
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA SI INTRETINEREA
FONDULUI IMOBILIAR
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Imobil si teren Bd.Unirii, nr.68, bl.K2, scara 2, sector 3, 248,00
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Apartament Str.C-tin. Prezan, nr.4, et.2, ap.3, sector 1, 1.202,91
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Apartament Bd.Tineretului, nr. 15, bl.A4, et. 1, ap.7, sector 4 7,38
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Apartament Str.Turda, nr.120, bl.38, sc.A, et.5, ap.21, sect.1 8,97
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6. Apartament Str.Paris, nr.32, et. 1, ap.2, sector 1, Bucuresti si 270,91
teren (cota indiviza de 41,3% din suprafata totala de
655,95mp)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7. Imobil situat in str. Mures, nr.4, sect.1, Bucuresti 3.012,00
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA AGROINDUSTRIALA MAGURELE
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8. Teren comuna Magurele, str.Atomistilor, nr. 1, jud.Ilfov 16.895,32
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL SUCEAVA
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9. Spatiu comercial in suprafata de 75 mp, str.N.Balcescu, nr.4, 87,62
localitatea Suceava, jud.Suceava.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL SINAIA
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10. Teren Vila "POSTAVARUL" din Predeal, str. Nicolae 682,20
Balcescu nr.38, jud. Brasov
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
11. Teren Vila "IZVORUL" din Predeal, str.Nicolae Balcescu 699,48
nr.36, jud.Brasov
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL NEPTUN
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
12. Teren aferent drumului de acces la activul "Sere si rasadnite 237,66
RAAPS" din Neptun, jud.Constanta
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
13. Imobil - constructii "Centrul International de Conferinte -
Neptun" din Neptun, judet Constanta

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE SI PROTOCOL OLANESTI
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
14. Din Vila Bujoreni, din Ramnicu Valcea, str. Calea lui Traian -
nr.267, jud.Valcea:
- terasa acoperita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
15. Din Complex PALAT OLANESTI, din Olanesti, Aleea Salcamilor
nr. 2, jud. Valcea:
- cladire corp garda nou
- cladire centrala termica Palat Olanesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


______________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016