Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 240 din 8 februarie 2001  privind reorganizarea si functionarea Regiei Autonome Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 240 din 8 februarie 2001 privind reorganizarea si functionarea Regiei Autonome "Locato"

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 88 din 21 februarie 2001
În temeiul prevederilor art. 107 din Constituţia României şi ale <>art. 5 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 292/2000 pentru stabilirea unor mãsuri privind reorganizarea şi funcţionarea Secretariatului General al Guvernului,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
(1) Regia Autonomã "Locato" se reorganizeazã şi funcţioneazã potrivit prevederilor prezentei hotãrâri, în scopul administrãrii, pãstrãrii integritãţii şi protejãrii spaţiilor locative destinate asigurãrii de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, precum şi pentru alte persoane juridice şi fizice strãine care îşi desfãşoarã activitatea în România.
(2) Regia Autonomã "Locato", denumita în continuare regie, este persoana juridicã şi funcţioneazã pe baza de gestiune economicã şi autonomie financiarã sub autoritatea Secretariatului General al Guvernului, care îndeplineşte fata de aceasta atribuţiile legale prevãzute pentru ministerul de resort.
(3) Sediul regiei este în municipiul Bucureşti, Str. Polona nr. 9, sectorul 1.
ART. 2
Regia îşi desfãşoarã activitatea în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare prevãzut în anexa nr. 1.
ART. 3
(1) Pentru realizarea scopului ei regia administreazã bunurile imobile proprietate privatã a statului, prevãzute în anexa nr. 2.
(2) Regia este proprietara bunurilor din patrimoniul sau, prevãzute în anexa nr. 3, iar în exercitarea dreptului de proprietate regia poseda, foloseşte şi dispune în mod autonom de aceste bunuri în vederea realizãrii scopului pentru care a fost constituitã.
ART. 4
(1) Valoarea patrimoniului net al regiei, stabilitã pe baza balanţei contabile la data de 31 decembrie 2000, este de 599.517.154 mii lei.
(2) Dupã aprobarea bilanţului contabil pe anul 2000, potrivit legii, eventualele diferenţe vor fi înregistrate în registrul comerţului, cu acordul prealabil al Secretariatului General al Guvernului.
ART. 5
(1) Obiectul de activitate al regiei îl constituie, în principal:
a) închirierea spaţiilor de locuit şi cu alta destinaţie decât cea de locuit, precum şi prestarea de servicii, la cerere, în principal pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi personalul acestora, denumite în continuare beneficiari strãini, precum şi pentru alte persoane juridice şi fizice strãine care îşi desfãşoarã activitatea în România;
b) închirierea, pe baza unei analize a oportunitãţii, cãtre persoane juridice romane a spaţiilor locative care nu sunt solicitate de beneficiarii strãini, în condiţiile şi la nivelul tarifelor existente pe piata;
c) dezvoltarea fondului locativ prin executarea de construcţii noi şi extinderea celor existente;
d) executarea lucrãrilor de reparaţii la bunurile mobile şi imobile închiriate sau proprietate a persoanelor fizice şi juridice strãine şi romane, la cererea şi în contul acestora, în limita disponibilitãţilor materiale, financiare şi de forta de munca.
(2) Detalierea obiectului de activitate al regiei se face prin regulamentul de organizare şi funcţionare.
ART. 6
Secretariatul General al Guvernului, în funcţie de interesele statului roman, va stabili condiţiile specifice de închiriere în cazurile în care acestea se impun şi, în caz de nevoie, va propune Guvernului mãsurile care trebuie luate pentru recuperarea debitelor înregistrate din neplata chiriilor şi a penalitatilor de întârziere de cãtre beneficiarii strãini.
ART. 7
Regia tine conturi în lei şi în valuta şi întocmeşte anual bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi, conform legii.
ART. 8
(1) Conducerea regiei este asigurata de un consiliu de administraţie format din 5 persoane, de un director general şi de un director general adjunct, numiţi prin ordin al ministrului de resort.
(2) Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
(3) Personalul de conducere al regiei, altul decât cel prevãzut la alin. (1), este numit de consiliul de administraţie pe criteriul competentei profesionale.
(4) Atribuţiile şi competentele consiliului de administraţie şi ale directorului general sunt prevãzute în regulamentul de organizare şi funcţionare.
ART. 9
Structura organizatoricã şi funcţionalã a regiei se aproba de consiliul de administraţie.
ART. 10
(1) Litigiile de orice fel în care este implicata regia sunt de competenta instanţelor judecãtoreşti, potrivit legii.
(2) În litigiile referitoare la dreptul de administrare asupra bunurilor din domeniul privat al statului şi la dreptul de proprietate asupra bunurilor din patrimoniul propriu, în instanta regia sta în nume propriu.
(3) În litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra bunurilor din domeniul privat al statului pe care le administreazã regia are obligaţia sa arate instanţei cine este titularul dreptului de proprietate, potrivit prevederilor Codului de procedura civilã şi ale <>Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publica şi regimul juridic al acesteia. Regia rãspunde, în condiţiile legii, pentru prejudiciile cauzate ca urmare a neîndeplinirii acestei obligaţii. De asemenea, neîndeplinirea acestei obligaţii poate atrage revocarea dreptului de administrare.
ART. 11
Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 12
Pe data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri se abroga <>Hotãrârea Guvernului nr. 107/1992 privind înfiinţarea Regiei Autonome "Locato", publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 42 din 17 martie 1992, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi orice alte dispoziţii contrare.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul pentru coordonarea
Secretariatului General al Guvernului,
Petru Şerban Mihailescu


ANEXA 1

REGULAMENTUL
de organizare şi funcţionare a Regiei Autonome "Locato"

CAP. 1
Dispoziţii generale

ART. 1
Regia Autonomã "Locato", denumita în continuare regie, realizeazã administrarea, pãstrarea integritãţii şi protejarea spaţiilor locative destinate asigurãrii de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentantele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, denumite în continuare beneficiari strãini, precum şi pentru alte persoane juridice şi fizice strãine care îşi desfãşoarã activitatea în România.
ART. 2
(1) Regia este persoana juridicã şi funcţioneazã pe baza de gestiune economicã şi autonomie financiarã; activitatea acesteia se desfãşoarã în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi cu cele ale prezentului regulament.
(2) Secretariatul General al Guvernului îndeplineşte fata de regie atribuţiile prevãzute de reglementãrile legale în vigoare pentru ministerul de resort.
ART. 3
Sediul regiei este în municipiul Bucureşti, Str. Polona nr. 9, sectorul 1.

CAP. 2
Obiectul de activitate

ART. 4
(1) Obiectul de activitate al regiei îl constituie, în principal:
a) închirierea, administrarea, conservarea, întreţinerea spaţiilor de locuit şi cu alta destinaţie decât cea de locuit, precum şi prestarea de servicii în legatura cu acestea, la cerere, în principal pentru beneficiarii strãini;
b) dezvoltarea fondului locativ prin executarea de construcţii noi şi extinderea celor existente;
c) executarea lucrãrilor de întreţinere curenta şi periodicã, precum şi amenajarea spaţiilor acceptate spre închiriere;
d) organizarea administrãrii imobilelor prevãzute în anexele nr. 2 şi 3 la hotãrâre, folosite în comun de mai mulţi chiriaşi, pentru asigurarea agentului termic, a apei calde menajere, curãţeniei pãrţilor comune şi a altor servicii, cu recuperarea integrala a cheltuielilor de la locatari prin cote de întreţinere sau chirii;
e) executarea lucrãrilor de proiectare, consulting, construcţii, reparaţii şi întreţinere, în condiţiile legii, la bunurile mobile şi imobile închiriate sau proprietate a beneficiarilor strãini, a persoanelor juridice şi fizice romane sau strãine, la cererea şi în contul acestora;
f) prestarea unor servicii direct sau în calitate de intermediar, la cererea şi în contul beneficiarilor strãini, privind înmatricularea şi radierea din circulaţie a autovehiculelor, instruirea în vederea sustinerii examenelor de conducãtor auto, executarea de tiparituri şi imprimate, asigurarea de combustibil, carburanţi, lubrifianţi şi alte materiale sau produse solicitate;
g) exploatarea în regim hotelier a clãdirilor aflate în patrimoniul sau;
h) desfãşurarea activitãţii de intermediere a închirierii spaţiilor locative, în condiţiile legii, cu persoane juridice sau fizice romane pentru exploatarea în comun a unor spaţii locative proprietate a acestora, în vederea satisfacerii unor cereri de spaţii ale beneficiarilor strãini, precum şi ale unor persoane juridice romane;
i) valorificarea, în condiţiile legii, prin vânzare cãtre persoane fizice sau juridice romane ori strãine a materialelor rãmase disponibile din activitatea de construcţii-reparaţii.
(2) Obiectul de activitate prevãzut la alin. (1) poate fi dezvoltat, cu aprobarea consiliului de administraţie, în scopul utilizãrii integrale a patrimoniului, a personalului angajat şi cu obligaţia obţinerii de profit.
ART. 5
(1) Spaţiile neacceptate la închiriere de cãtre beneficiarii strãini pot face obiectul închirierii cãtre persoane fizice sau juridice romane ori strãine. În contractele de închiriere se va prevedea posibilitatea rezilierii în cazul în care spaţiile respective sunt solicitate de misiuni diplomatice, oficii consulare ori reprezentante ale organizaţiilor internaţionale interguvernamentale.
(2) Spaţiile care nu prezintã interes pentru regie pot fi înstrãinate în condiţiile legii.
(3) Regia se poate asocia cu persoane juridice sau fizice romane care deţin în proprietate terenuri, pentru construirea de noi spaţii locative pe care sa le exploateze în comun, în condiţii de eficienta economicã.
(4) Pentru completarea fondului locativ, în vederea satisfacerii cerinţelor misiunilor diplomatice şi pentru rãscumpãrarea caselor ce trebuie predate proprietarilor conform legii privind regimul juridic al unor imobile preluate abuziv, regia poate cumpara, schimba sau rascumpara proprietãţi prin negociere directa.
(5) În scopul asigurãrii mãsurilor de securitate a beneficiarilor strãini, lucrãrile de construcţii şi reparaţii la imobile pot fi executate cu firme de specialitate prin încredinţare directa.
ART. 6
(1) Cheltuielile privind întreţinerea şi repararea spaţiilor închiriate sau care urmeazã sa fie închiriate beneficiarilor strãini sunt în sarcina regiei, fiind incluse ca element de cheltuieli la stabilirea tarifelor de închiriere. De asemenea, în sarcina regiei sunt şi cheltuielile ocazionate de mutarea locatarilor în vederea eliberãrii unor spaţii care pot fi închiriate. Lucrãrile de orice natura, devenite necesare din culpa chiriaşilor, sunt în sarcina acestora.
(2) Costul transformãrilor şi al amenajãrilor la construcţii şi instalaţii, executate la cererea chiriaşilor, precum şi cel al readucerii fondului locativ la starea iniţialã vor fi suportate de aceştia.

CAP. 3
Patrimoniul şi structura regiei

ART. 7
(1) Valoarea patrimoniului net al regiei, stabilitã pe baza balanţei contabile la data de 31 decembrie 2000, este de 599.517.154 mii lei.
(2) Dupã aprobarea bilanţului contabil pe anul 2000, potrivit legii, eventualele diferenţe vor fi înregistrate în registrul comerţului, cu acordul prealabil al Secretariatului General al Guvernului.
(3) Pentru realizarea scopului ei regia administreazã bunurile imobile proprietate privatã a statului, prevãzute în anexa nr. 2 la hotãrâre.
(4) Regia este proprietara bunurilor din patrimoniul sau, prevãzute în anexa nr. 3 la hotãrâre, iar în exercitarea dreptului de proprietate regia poseda, foloseşte şi dispune în mod autonom de aceste bunuri în vederea realizãrii scopului pentru care a fost constituitã.
ART. 8
Structura organizatoricã şi funcţionalã a regiei se aproba de consiliul de administraţie.

CAP. 4
Conducerea şi gestionarea activitãţii regiei

ART. 9
(1) Conducerea regiei este asigurata de un consiliu de administraţie, de un director general şi un director general adjunct numiţi prin ordin al ministrului de resort.
(2) Consiliul de administraţie al regiei, constituit şi aprobat potrivit legii, este format din 5 persoane şi îşi desfãşoarã activitatea în conformitate cu propriul regulament de organizare şi funcţionare. Consiliul de administraţie hotãrãşte în problemele privind activitatea regiei, cu excepţia celor care, potrivit legii, sunt date în competenta directorului general.
(3) Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
ART. 10
Consiliul de administraţie al regiei este compus din 5 persoane, dupã cum urmeazã:
- preşedinte - directorul general;
- un reprezentant din partea Secretariatului General al Guvernului;
- un reprezentant din partea Ministerului Finanţelor Publice;
- un reprezentant din partea Ministerului Afacerilor Externe;
- un reprezentant din partea Ministerului Muncii şi Solidaritãţii Sociale.
ART. 11
Membrii consiliului de administraţie se numesc pentru o perioada de 4 ani, cu posibilitatea prelungirii mandatului, iar 2 dintre ei pot fi înlocuiţi la fiecare 2 ani.
ART. 12
Membrii consiliului de administraţie al regiei şi preşedintele acestuia nu pot face parte din mai mult de doua consilii de administraţie şi nu pot deţine participatii la societãţi comerciale cu care regia întreţine relaţii de afaceri ori are interese comune.
ART. 13
(1) Drepturile salariale ale directorului general al regiei se stabilesc prin ordin al ministrului de resort.
(2) Membrii consiliului de administraţie al regiei îşi pãstreazã calitatea de angajat la instituţia sau la unitatea de unde provin, cu toate drepturile şi obligaţiile decurgând din aceasta calitate; ei sunt plãtiţi pentru activitatea desfasurata în aceasta calitate cu o indemnizaţie stabilitã de consiliul de administraţie, care nu poate depãşi 20% din salariul directorului general.
ART. 14
Sunt incompatibile cu calitatea de preşedinte sau de membru al consiliului de administraţie persoanele care au suferit condamnãri pentru delapidare, furt, tâlhãrii, distrugere cu intenţie, înşelãciune, gestiune frauduloasã, evaziune fiscalã, fals în acte publice sau private, abuz de încredere comis în dãuna avutului public sau particular, specula, omor, omor calificat, omor deosebit de grav, viol, luare de mitã, dare de mitã, arestare nelegalã, cercetare abuzivã şi infracţiuni contra pãcii şi omenirii.
ART. 15
Consiliul de administraţie al regiei are urmãtoarele competente, atribuţii şi raspunderi:
1. aproba structura organizatoricã şi funcţionalã, statul de funcţii şi numãrul de personal ale regiei;
2. rãspunde de administrarea legalã şi eficienta a întregului patrimoniu;
3. aproba strategia de restructurare, organizare şi funcţionare a regiei;
4. hotãrãşte cu privire la investiţiile ce urmeazã sa fie realizate potrivit obiectului sau de activitate; propune, potrivit reglementãrilor legale, investiţiile a cãror aprobare este în competenta altor organe;
5. supune spre aprobare, în condiţiile legii, bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi ale regiei;
6. analizeazã şi aproba rapoartele periodice privind realizarea indicatorilor aprobaţi prin bugetul de venituri şi cheltuieli, pe baza de balanţa de verificare contabila, şi aproba mãsurile pentru desfãşurarea activitãţii regiei, în condiţii care sa asigure echilibrul bugetului de venituri şi cheltuieli;
7. fundamenteazã planul de cheltuieli pentru administrarea, protejarea, întreţinerea şi conservarea patrimoniului destinat activitãţilor de reprezentare şi protocol, în vederea cuprinderii cheltuielilor respective în bugetele instituţiilor beneficiare;
8. aproba contractarea de împrumuturi pe termen lung sau mediu şi modul de rambursare a acestora, conform prevederilor legale;
9. numeşte şi revoca personalul de conducere al regiei, prevãzut la art. 8 alin. (3) din hotãrâre, şi propune ministerului de resort numirea sau revocarea, dupã caz, a directorului general adjunct;
10. aproba scãzãminte şi pierderi în limita sau peste normele legale în vigoare;
11. stabileşte, în condiţiile legii, modul de amortizare a activelor corporale şi necorporale din patrimoniul regiei;
12. organizeazã şi exercita controlul financiar propriu, conform prevederilor legale;
13. aproba achiziţionarea de bunuri imobile (construcţii şi terenuri);
14. aproba înstrãinarea (vânzarea) bunurilor mobile şi imobile din patrimoniul regiei, cu respectarea prevederilor legale în vigoare;
15. stabileşte preţuri şi tarife pentru produsele şi prestaţiile sale, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare;
16. dispune punerea în aplicare a hotãrârilor definitive şi irevocabile ale instanţelor judecãtoreşti cu privire la retrocedarea de bunuri şi valori;
17. aproba sistemul de salarizare a personalului angajat, cu respectarea limitei minime de salarizare prevãzute de lege şi a fondului de salarii prevãzut în bugetul de venituri şi cheltuieli;
18. aproba proiectul contractului colectiv de munca ce urmeazã sa fie negociat cu reprezentanţii salariaţilor, conform legii;
19. aproba colaborarea, cooperarea sau asocierea, potrivit legii, cu persoane fizice sau juridice romane ori strãine;
20. asigura şi rãspunde de respectarea reglementãrilor legale privind protecţia mediului înconjurãtor;
21. aproba scoaterea din funcţiune şi casarea mijloacelor fixe;
22. aproba programul de lucru al regiei;
23. analizeazã modul de derulare a contractelor încheiate de regie;
24. aproba regulamentul de ordine interioarã, precum şi normele de protecţie şi securitate a muncii;
25. aproba şi ia mãsuri, potrivit legii, pentru imputarea şi recuperarea pagubelor rezultate din culpa angajaţilor regiei;
26. adopta orice alte hotãrâri şi dispune mãsuri privind activitatea regiei.
ART. 16
Directorul general al regiei are, în principal, urmãtoarele competente şi atribuţii:
1. propune consiliului de administraţie numirea şi, dupã caz, revocarea personalului de conducere al regiei, prevãzut la art. 8 alin. (3) din hotãrâre;
2. selectioneaza, angajeazã şi concediazã personalul de execuţie, cu respectarea prevederilor legislaţiei muncii şi a contractului colectiv de munca;
3. negociaza contractul colectiv de munca şi încheie contractele individuale de munca;
4. asigura conducerea operativã a regiei;
5. reprezintã regia în relaţiile cu terţii şi semneazã actele ce angajeazã regia fata de aceştia, pe baza şi în limitele împuternicirilor date de consiliul de administraţie şi a celor conferite de legislaţia în vigoare;
6. coordoneazã direct activitatea de control financiar intern, de organizare şi salarizare, precum şi cea juridicã;
7. urmãreşte îndeplinirea hotãrârilor consiliului de administraţie;
8. exercita orice atribuţii ce îi revin prin regulamentul de ordine interioarã, precum şi cele cuprinse în reglementãrile legale în vigoare.
ART. 17
(1) Consiliul de administraţie se întruneşte în şedinţe ordinare o data pe luna şi ori de câte ori este nevoie, la cererea preşedintelui ori a cel puţin 3 dintre membrii sãi.
(2) Consiliul de administraţie adopta hotãrâri valabile cu votul a cel puţin jumãtate plus unul din numãrul membrilor sãi.
ART. 18
Pentru luarea unor anumite decizii consiliul de administraţie poate atrage în activitatea de analiza specialişti din diferite sectoare, a cãror activitate va fi remuneratã prin înţelegerea pãrţilor, pe baza de contract civil.
ART. 19
Directorul general al regiei conduce activitatea curenta a acesteia, reprezintã regia în relaţiile cu autoritãţile publice, cu alte persoane juridice, precum şi cu persoane fizice.
ART. 20
Pe perioada absentei de la serviciu a directorului general atribuţiile acestuia sunt exercitate de directorul general adjunct.
ART. 21
Dupã încheierea bilanţului contabil anual şi a contului de profit şi pierderi consiliul de administraţie prezintã Secretariatului General al Guvernului un raport asupra activitãţii desfãşurate de regie în anul precedent şi asupra programului de activitate pe anul în curs.

CAP. 5
Bugetul şi administrarea acestuia. Relaţii financiare

ART. 22
(1) Regia întocmeşte anual bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi, conform modelelor elaborate de Ministerul Finanţelor Publice.
(2) Bilanţul contabil anual şi contul de profit şi pierderi se aproba potrivit legii şi se publica în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
ART. 23
Operaţiunile de încasãri şi plati în lei şi în valuta se efectueazã de regie prin conturi deschise la bãnci şi prin casieria proprie, potrivit prevederilor legale.

CAP. 6
Relaţii comerciale

ART. 24
Relaţiile comerciale dintre regie şi terţi se bazeazã pe raporturi contractuale.
ART. 25
Preţurile şi tarifele pentru produsele şi prestãrile de servicii ofertate de regie se stabilesc, în condiţiile legii, în funcţie de cerere şi oferta, cu aprobarea consiliului de administraţie.

CAP. 7
Dispoziţii finale

ART. 26
Prezentul regulament de organizare şi funcţionare se completeazã cu celelalte prevederi legale care reglementeazã activitatea regiilor autonome.



ANEXA 2

Bunurile imobile proprietate privatã a
statului administrate de Regia Autonomã "Locato"
┌────┬──────────────────────────────────────────────────┬───────────┬──────────┐
│Nr. │ Adresa şi caracteristicile imobilelor │ Observaţii│ Suprafata│
│crt.│ │ │ teren │
│ │ │ │ -mp- │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 1.│Aldea Sandu nr.56 imobil │ │ 480,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 2.│Alecsandri nr.5 imobil │ │ 186,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 3.│Aleea Alexandru nr.1 imobil+garaj │ │ 3.270,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 4.│Aleea Alexandru nr.3-5 imobil │ │ 1.405,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 5.│Aleea Alexandru nr.37 imobil │ │ 1.350,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 6.│Aleea Alexandru nr.41 imobil │ │ 554,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 7.│Alex. Petofi nr.47 bloc │ │ 208,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 8.│Alexandrescu nr.86 imobil │ │ 1.592,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 9.│Ardeleni nr.1,bl.39,ap.18 apartament │ │ 11,51│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 10.│Argentina nr.33,ap.1 apartament │ │ 108,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 11.│Arghezi nr.7 imobil+curte+ │ │ 935,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 12.│Arghezi nr.9 imobil+curte+ │ │ 2.074,75│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 13.│Armasului nr.14 imobil │ │ 802,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 14.│Armasului nr.4 imobil │ │ 203,61│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 15.│Armeneasca nr.35 imobil+curte+ │ │ 765,90│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 16.│Armindenului nr.12 imobil+curte │ │ 980,00│
┼────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 17.│Atena nr.2 bis imobil+garaj │ │ 373,82│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 18.│Atena nr.12 imobil │ │ 624,90│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 19.│Atena nr.18 imobil │ │ 400,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 20.│Atena nr.20 imobil │ │ 632,20│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 21.│Aviatorilor nr.50 imobil+curte+ │ │ 568,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 22.│Aviatorilor nr.72 imobil+garaj │proprietate│ 540,00│
│ │ │privativã a│ │
│ │ │statului + │ │
│ │ │investiţii │ │
│ │ │proprii e- │ │
│ │ │fectuate de│ │
│ │ │R.A"Locato"│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 23.│Aviatorilor nr.88 imobil │ │ 1.169,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 24.│Aviatorilor nr.9 imobil+curte+ │ │ 432,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 25.│Balcescu nr.16A,ap.5 apartament │ │ 20,35│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 26.│Balcescu nr.22 spaţiu comer- │ │ 102,40│
│ │ cial │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 27.│Balcescu nr.26 imobil │ │ 591,40│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 28.│Batistei nr.13 imobil │ │ 1.710,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 29.│Batistei nr.39 imobil+curte+ │ │ 1.264,40│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 30.│Belgrad nr.8 imobil+curte+ │ │ 371,20│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 31.│Biserica Amzei nr.29 spaţiu comer- │ │ 38,25│
│ │ cial │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 32.│Bitolia nr.5 imobil │ │ 368,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 33.│Bitolia nr.7-9 imobil+garaj │ │ 799,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 34.│Bratianu Ghe. nr.7 imobil+curte │ │ 413,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 35.│Bratianu Ghe. nr.28 imobil │ │ 501,45│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 36.│Bucureşti-Ploiesti nr.5 imobil │ │ 10.450,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 37.│Burghelea nr.1 imobil+garaj │ │ 753,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 38.│Burghelea nr.3 imobil+garaje │ │ 1.019,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 39.│Calarasilor nr.79,bl.3 bloc │ │ 609,95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 40.│Calderon J.L. nr.46 imobil │ │ 970,45│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 41.│Calderon J.L. nr.48 imobil+curte │proprietate│ 543,00│
│ │ │privatã a │ │
│ │ │statului + │ │
│ │ │investiţii │ │
│ │ │proprii e- │ │
│ │ │fectuate de│ │
│ │ │R.A"Locato"│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 42.│Calderon J.L. nr.63 imobil+curte+ │ │ 923,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 43.│Calotesti nr.1,bl.6 bloc │fãrã ap.1 │ 187,35│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 44.│Caragiale I.L. nr.32 imobil │ │ 1.511,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 45.│Carpaţi nr.7 Constanta imobil+garaj │ │ 531,38│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 46.│Catargiu Lascar nr.11 ap.18 apartament+ │ │ 87,71│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 47.│Catargiu Lascar nr.15 imobil │ │ 1.107,55│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 48.│Catargiu Lascar nr.29 imobil │ │ 504,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 49.│Catargiu Lascar nr.39 imobil │ │ 1.902,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 50.│Catargiu Lascar nr.50 imobil │ │ 789,50│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 51.│Catargiu Lascar nr.8 imobil │ │ 717,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 52.│Campia Turzii nr.32,ap.1 apartament │ │ 251,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 53.│Clopotarii Vechi nr.4 imobil+garaj │ │ 862,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 54.│Coanda H. nr.9 imobil+curte+ │ │ 920,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 55.│Constantinescu Al. nr.46-48 bloc │ │ 1.441,15│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 56.│Constantinescu Al. nr.59 imobil │ │ 725,05│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 57.│Constantinescu Al. nr.61 imobil │ │ 719,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 58.│Costinescu N. nr.2 imobil+curte+ │ │ 1.987,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 59.│Dacia nr.55 imobil │ │ 220,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 60.│Dacia nr.60 imobil+curte+ │ │ 783,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 61.│Dacia nr.69 imobil+curte+ │ │ 430,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 62.│Dacia nr.75 imobil+curte │ │ 492,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 63.│Dacia nr.79 imobil+curte+ │ │ 882,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 64.│Dacia 89 imobil │ │ 233,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 65.│Delavrancea nr.6A imobil │proprietate│ 8.298,00│
│ │ │privatã a │ │
│ │ │statului + │ │
│ │ │investiţii │ │
│ │ │proprii e- │ │
│ │ │fectuate de│ │
│ │ │R.A"Locato"│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 66.│Delavrancea nr.12 teren+imobil │ │ 602,52│
│ │ în constr. │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 67.│Demetriad nr.14 imobil │ │ 605,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 68.│Demetriad nr.16 imobil │ │ 1.460,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 69.│Dimitrie Orbescu nr.7 imobil+curte+ │ │ 343,54│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 70.│Docentilor nr.10 imobil │ │ 440,45│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 71.│Docentilor nr.20 imobil │ │ 512,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 72.│Dorobantilor nr.18 imobil+garaj │ │ 678,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 73.│Dorobantilor nr.39,corp A+B+C imobil │ │ 3.196,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 74.│Drobeta nr.13 imobil+curte │ │ 368,20│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 75.│Drobeta nr.4-10 imobil+curte │ │ 1.377,90│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 76.│Drossu N. nr.4 B imobil+garaj │ │ 706,68│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 77.│Dumbrava Roşie nr.4 imobil+curte+ │ │ 899,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 78.│Eliade Mircea nr.14 imobil │ │ 321,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 79.│Eminescu nr.44-48 bloc │ │ 1.259,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 80.│Eminescu nr.50-54 bloc │ │ 1.259,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 81.│Eminescu nr.56,ap.2 apartament │ │ 434,28│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 82.│Eminescu nr.82-88 imobil+curte+ │ │ 1.207,50│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 83.│Eminescu nr.124 imobil+garaj │fãrã ap.8 │ 2.712,86│
│ │ │şi 15 │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 84.│Eroilor nr.8 imobil+curte │ │ 251,80│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 85.│Filipescu N. nr.42 imobil+curte+ │ │ 1.218,50│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 86.│Gh.Manu nr.3,ap.1-13 bloc │ │ 920,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 87.│Gogol nr.4 teren │ │ 600,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 88.│Grigorescu E. nr.14 imobil │ │ 224,80│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 89.│Grigorescu E. nr.16 imobil │ │ 1.243,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 90.│I.de Hunedoara nr.66,bl.12B bloc │fãrã ap.54,│ 267,94│
│ │ │56,57,59,62│ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 91.│Icoanei nr.110,ap.1 apartament │ │ 20,13│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 92.│Icoanei nr.110,ap.2 apartament │ │ 17,89│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 93.│Icoanei nr.110,ap.3 apartament │ │ 25,61│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 94.│Icoanei nr.110,ap.5 apartament │ │ 17,89│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 95.│Icoanei nr.110,ap.6 apartament │ │ 25,61│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 96.│Icoanei nr.110,ap.7 apartament │ │ 20,13│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 97.│Icoanei nr.110,ap.11 apartament │ │ 17,89│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 98.│Icoanei nr.110,ap,12 apartament │ │ 25,61│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 99.│Iorga Nicolae nr.11 imobil │ │ 1.730,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│100.│Iorga Nicolae nr.22,ap.15 apartament │ │ 3,36│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│101.│Iorga Nicolae nr.36 imobil+garaj │ │ 2.090,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│102.│Kiritescu nr.6,bl.3 bloc │fãrã ap.2 │ 429,20│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│103.│Kiseleff nr.20,ap.3 apartament │ │ 172,76│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│104.│Kiseleff nr.20,ap.6 apartament │ │ 172,76│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│105.│Kiseleff nr.14,ap.4 apartament │ │ 132,87│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│106.│Kiseleff nr.16 imobil │ │ 2.695,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│107.│Kiseleff nr.18 imobil+curte │ │ 2.317,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│108.│Kiseleff nr.20,ap.2 apartament │ │ 73,95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│109.│Kiseleff nr.21 imobil+curte+ │ │ 5.274,34│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│110.│Kiseleff nr.24,ap.7 apartament │ │ 58,98│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│111.│Kiseleff nr.45 A imobil+curte+ │ │ 8.845,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│112.│Kiseleff nr.45 B imobil+curte+ │ │ 6.341,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│113.│Kiseleff nr.55,vila 6 imobil │ │ 934,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│114.│Kiseleff nr.55,vila 9 imobil │fãrã ap.2 │ 186,93│
│────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│115.│Kiseleff nr.55,vila 10 imobil │ │ 27,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│116.│Kiseleff nr.57 imobil │ │ 2.845,85│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│117.│Lahovari Alex. nr.5A,ap. 5 apartament │ │ 10,93│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│118.│Lascar V. nr.52 imobil+curte │ │ 1.353,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│119.│Londra nr.39,corp A,B imobil │ │ 852,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│120.│Magheru Gh. nr.24,sc. B imobil │ │ 702,20│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│121.│Magheru Gh. nr.41 spaţiu │ │ 32,97│
│ │ comercial │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│122.│Marasti nr.4 imobil │fãrã ap. 1 │ 326,88│
│ │ │şi 3 │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│123.│Masarik Thomas nr.29 imobil+curte │ │ 380,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│124.│Matei Voievod nr.18,ap.1 apartament+ │ │ 366,84│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│125.│Mendeleev nr.37,ap.18,et.3 apartament │ │ 70,03│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│126.│Michelet nr.8 imobil │ │ 1.479,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│127.│Mihalache Ion nr.125,bl.7 bloc │ │ 1.536,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│128.│Mintuleasa nr.28 A imobil+curte+ │ │ 555,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│129.│Mirea G. nr.10 imobil+curte+ │ │ 781,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│130.│Mirea G. nr.11 imobil │ │ 953,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│131.│Mirea G. nr.18 imobil │ │ 285,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│132.│Modrogan nr.16 imobil │ │ 2.019,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│133.│Mora Grigore nr.17,corp imobil │ │ 617,94│
│ │ A+B+C │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│134.│Muzeul Zambaccian nr.15 imobil │ │ 1.567,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│135.│Muzeul Zambaccian nr.29 imobil │ │ 347,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│136.│Negustori nr.16 imobil+curte+ │ │ 1.043,85│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│137.│Olari nr.23 imobil+curte+ │ │ 151,70│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│138.│Orlando nr.6 imobil │ │ 769,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│139.│Orlando nr.8 imobil+garaj │ │ 1.872,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│140.│Orlando nr.9 imobil+garaj │ │ 671,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│141.│Orlando nr.10 imobil+curte │ │ 2.165,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│142.│Pangratti nr.2 imobil │ │ 605,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│143.│Pangratti nr.18 imobil │ │ 349,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│144.│Paris nr.19-19bis imobil+garaj │parţial │ 642,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│145.│Paris nr.35,corp A+B+C imobil │ │ 524,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│146.│Paris nr.37 imobil+curte+ │ │ 564,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│147.│Paris nr.45 A imobil │fãrã ap.10 │ 450,57│
│ │ │şi ap.4 │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│148.│Paris nr.47 imobil │ │ 1.066,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│149.│Paris nr.55 imobil+garaj │ │ 635,49│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│150.│Paris nr.65 A imobil+curte+ │ │ 1.094,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│151.│Pitar Mos nr.10 imobil │ │ 392,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│152.│Pitar Mos nr.12,corp A+B+C imobil │ │ 1.124,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│153.│Plantelor nr.37 imobil+curte+ │ │ 800,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│154.│Polona nr.2 imobil │ │ 938,50│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│155.│Polona nr.1-5 imobil │ │ 1.263,70│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│156.│Polona nr.17 imobil │ │ 345,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│157.│Polona nr.35 imobil │ │ 1.480,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│158.│Polona nr.4 imobil │ │ 2.077,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│159.│Polona nr.8 imobil+garaj │ │ 1.772,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│160.│Polona nr.9 imobil │ │ 911,30│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│161.│Praga nr.11 imobil+ │ │ 580,00│
│ │ împrejmuire │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│162.│Praporgescu D. nr.33 imobil+curte+ │ │ 445,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│163.│Prezan C. nr.2A,ap.1 apartament │ │ 1.784,45│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│164.│Primaverii nr.28 imobil+curte+ │ │ 752,40│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│165.│Primaverii nr.48 imobil+imobil │proprietate│ 2.472,00│
│ │ în constr. │privatã a │ │
│ │ │statului + │ │
│ │ │investiţii │ │
│ │ │proprii │ │
│ │ │efectuate │ │
│ │ │de A.R. │ │
│ │ │"Locato" │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│166.│Privighetorilor nr.1bis teren │ │151.000,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│167.│P-ta Cantacuzino nr.1 imobil+ │ │ 933,00│
│ │ împrejmuire │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│168.│Quinet Edgar nr.10 bloc │ │ 380,87│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│169.│Rabat nr.18 imobil+ │ │ 425,00│
│ │ împrejmuire │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│170.│Rabat nr.19 imobil │ │ 712,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│171.│Rabat nr.21 imobil+garaj │ │ 787,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│172.│Racota N. nr.12-14 bloc │ │ 1.172,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│173.│Racota N. nr.16-18 bloc │ │ 379,07│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│174.│Romano Alexandru nr.19 imobil+curte │ │ 573,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│175.│Rosetti C.A. nr.33 imobil+curte+ │ │ 1.785,85│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│176.│Rosetti C.A. nr.35 imobil+curte │ │ 1.967,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│177.│Rosetti M. nr.8 A imobil │proprietate│ 234,70│
│ │ │privatã a │ │
│ │ │statului + │ │
│ │ │investiţii │ │
│ │ │proprii │ │
│ │ │efectuate │ │
│ │ │de R.A. │ │
│ │ │"Locato" │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│178.│Russo Alecu nr.13-19 imobil+curte+ │ │ 1.808,50│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│179.│Sf. Ştefan nr.3 imobil+curte+ │ │ 587,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│180.│Silvestru nr.4 imobil+curte+ │ │ 215,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│181.│Sofia nr.11 imobil+garaj │ │ 613,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│182.│Sontu Gh. nr.11 imobil+curte+ │ │ 2.940,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│183.│Starostescu nr.3 imobil+garaj │ │ 541,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│184.│Starostescu nr.6 imobil+garaj │ │ 1.343,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│185.│Tirana nr.1 imobil+curte │ │ 775,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│186.│Tokio nr.11 imobil+garaj │ │ 215,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│187.│Tuberozelor nr.6 imobil │ │ 540,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│188.│Turda nr.116,bl.36, apartament │ │ 8,92│
│ │ ap.28 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│189.│Turda nr.120,bl.38, apartament │ │ 10,60│
│ │ ap.3 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│190.│Turda nr.120,bl.38, apartament │ │ 9,10│
│ │ ap.36 │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│191.│Uruguay nr.14 imobil+garaj │ │ 917,95│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│192.│Venezuela nr.10 imobil │ │ 955,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│193.│Viitorului nr.14 imobil+curte │ │ 313,47│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│194.│Visarion nr.9A imobil+garaj │ │ 104,40│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│195.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.9 apartament │ │ 8,23│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│196.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.13 apartament │ │ 8,23│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│197.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.14 apartament │ │ 6,48│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│198.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.18 apartament │ │ 6,48│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│199.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.19 apartament │ │ 7,01│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│200.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.20 apartament │ │ 6,21│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│201.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.22 apartament │ │ 6,48│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│202.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.31 apartament │ │ 7,01│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│203.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.47 apartament │ │ 6,23│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│204.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.51 apartament │ │ 6,69│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│205.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.53 apartament │ │ 8,23│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│206.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.54 apartament │ │ 6,63│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│207.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.55 apartament │ │ 6,69│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│208.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.56 apartament │ │ 6,28│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│209.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.58 apartament │ │ 6,63│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│210.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.63 apartament │ │ 6,69│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│211.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.65 apartament │ │ 8,23│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│212.│Vlaicu Aurel nr.147,ap.81 apartament │ │ 8,23│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│213.│Vlaicu Aurel nr.19 imobil+garaj+ │ │ 2.411,00│
│ │ anexe │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│214.│Washington nr.14A imobil+garaj │ │ 358,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│215.│Xenopol Alex. nr.15 imobil │ │ 262,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│216.│Zamfirescu D. nr.7 imobil │ │ 356,80│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│217.│Zborului nr.10 imobil+curte │ │ 615,00│
└────┴──────────────────────────────────────────────────┴───────────┴──────────┘


ANEXA 3

Bunurile imobile proprietate privatã a regiei Autonome "Locato"
┌────┬──────────────────────────────────────────────────┬───────────┬──────────┐
│Nr. │ │ │Suprafata │
│crt.│ Adresa şi caracteristicile imobilelor │Observaţii │ teren │
│ │ │ │ - mp - │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 1.│Aleea Alexandru nr.40 imobil+garaj │ │ 684,33│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 2.│Armindenului nr.8-10 teren │ │ 550,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 3.│Aviatorilor nr.50A imobil+curte+ │ │ 1.044,00│
│ │ garaj │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 4.│Cimpineanu Ion nr.16 imobil │parţial │ 245,85│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 5.│Delavrancea nr.12A teren │ │ 629,40│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 6.│Dorobantilor nr.87 bloc │cota │ 0,00│
│ │ │indivizã │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 7.│Eminescu nr.102-104 bloc │ │ 1.028,20│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 8.│Floreasca nr.202 teren+gard+ │ │ 3.995,00│
│ │ anexe │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 9.│Gorki Maxim nr.36 teren │ │ 370,00│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 10.│Kiseleff nr.17-17B teren │ │ 4.255,66│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 11.│Mircea Voda nr.47 teren+imobil │ │ 480,00│
│ │ în construcţie│ │ │
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 12.│Primaverii nr.22 imobil+curte │ │ 764,71│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 13.│Primaverii nr.30 teren │ │ 781,60│
├────┼──────────────────────────────────────────────────┼───────────┼──────────┤
│ 14.│Sc. Floreasca nr.9-11 imobil+garaj │ │ 1.517,38│
└────┴──────────────────────────────────────────────────┴───────────┴──────────┘


-------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016