Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 2 din 30 mai 2006  pentru aprobarea Normelor privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din   Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 2 din 30 mai 2006 pentru aprobarea Normelor privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor

EMITENT: PARLAMENTUL - BIROURILE PERMANENTE ALE CAMEREI DEPUTATILOR SI SENATULUI
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 502 din 9 iunie 2006
Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aprobã Normele privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din <>Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
Comisia permanentã comunã a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului va transmite normele prevãzute la art. 1 Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurãri Sociale, în vederea elaborãrii instrucţiunilor şi a aplicãrii acestora.

Aceastã hotãrâre a fost adoptatã de Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului în şedinţa comunã din data de 30 mai 2006.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
BOGDAN OLTEANU

PREŞEDINTELE SENATULUI
NICOLAE VĂCĂROIU

Bucureşti, 30 mai 2006.
Nr. 2.


ANEXĂ

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
COMISIA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI
PENTRU STATUTUL DEPUTAŢILOR ŞI AL SENATORILOR,
ORGANIZAREA ŞI FUNCŢIONAREA ŞEDINŢELOR COMUNE
ALE CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI

NORME privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la stabilirea pensiilor din <>Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor

ART. 1
(1) Pensia se acordã, la cerere, cu respectarea prevederilor <>Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, denumitã în continuare lege, dupã îndeplinirea condiţiilor de acordare a oricãrei categorii de pensii prevãzute în <>Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în situaţia în care sunt îndeplinite condiţiile de eligibilitate privind vârsta şi stagiul de cotizare prevãzute de aceasta.
(2) Pensia calculatã potrivit legii nu se acordã simultan cu indemnizaţia de deputat sau senator.
ART. 2
Beneficiarii pensiei prevãzute de lege sunt deputaţii şi senatorii care începând cu 1990 deţin sau au deţinut mandate de deputat sau senator, din care cel puţin unul a fost un mandat complet.
ART. 3
(1) În sensul legii, mandatul este definit ca perioada de timp cuprinsã între douã alegeri generale. Mandatul complet are 48 de luni în legislaturile 1992-1996, 1996-2000, 2000-2004 etc., respectiv 29 de luni corespunzãtoare legislaturii 1990-1992.
(2) Mandatele incomplete deţinute de deputaţi şi senatori au durate mai mici decât cele de la alin. (1) şi iau în calcul numãrul întreg de luni în care deputatul sau senatorul a deţinut efectiv mandatul de parlamentar.
(3) Mandatele incomplete sunt cele care au constituit cazuri de forţã majorã ce au determinat parlamentarul sã-şi întrerupã mandatul sau sã îl înceapã cu întârziere: deces, boalã, numirea în executiv într-o funcţie diferitã de cea de ministru, dobândirea unui mandat în structurile administraţiei publice locale în urma alegerilor locale organizate în timpul mandatului, accesul cu întârziere în Parlament, ca urmare a eliberãrii unui loc de pe lista electoralã etc.
ART. 4
Beneficiazã de pensie conform legii urmãtoarele persoane:
a) care la data solicitãrii pensiei au calitatea de deputat sau senator, încheie cel puţin un mandat complet şi au îndeplinite condiţiile de vârstã şi stagiu de cotizare necesare obţinerii unei categorii de pensie prevãzute de <>Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
b) care la data solicitãrii pensiei nu au calitatea de deputat sau senator, dar au deţinut în trecut cel puţin un mandat complet de deputat sau senator şi îndeplinesc condiţiile de vârstã şi stagiu de cotizare prevãzut de <>Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, pentru obţinerea unei categorii de pensie;
c) care la data solicitãrii pensiei au o pensie stabilitã legal în sistemul public de pensii, pe baza <>Legii nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi au deţinut în perioada 1990 pânã la data solicitãrii cel puţin un mandat complet de deputat sau senator.
ART. 5
(1) Baza de calcul (BC) a cuantumului pensiei o reprezintã indemnizaţia de bazã medie lunarã din ultimele 12 luni de mandat ale unui deputat sau senator în activitate.
(2) Baza de calcul pentru actualizarea pensiilor stabilite conform legii o constituie indemnizaţia de bazã lunarã a unui deputat sau senator în activitate.
(3) Modificarea bazei de calcul ca urmare a majorãrilor sau indexãrilor indemnizaţiei se comunicã Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurãri Sociale în termen de cel mult 30 de zile calendaristice, de cãtre Camerele Parlamentului, cu viza Comisiei permanente pentru Statutul deputaţilor şi senatorilor.
ART. 6
(1) Calculul pensiei pentru mandate complete se face conform art. 49 alin. (1) şi (2) din lege, exemplificat în anexa nr. 1 la prezentele norme.
(2) Calculul pensiei pentru mandate multiple complete şi incomplete se face conform anexei nr. 2 la prezentele norme.
ART. 7
Pensia de urmaş se calculeazã potrivit prevederilor <>Legii nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, din pensia stabilitã conform prevederilor legii, aflatã în platã sau la care ar fi avut dreptul, potrivit art. 49 din lege şi prezentelor norme, susţinãtorul decedat, stabilitã pe baza indemnizaţiei de bazã medii lunare din ultimele 12 luni a unui parlamentar în activitate.
ART. 8
(1) Cuantumul pensiei de urmaş se stabileşte prin aplicarea procentelor prevãzute la <>art. 71 alin. (2) din Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în funcţie de numãrul urmaşilor îndreptãţiţi, asupra cuantumului pensiei stabilite prin lege şi prevederile art. 5 alin. (1) şi art. 6 din prezentele norme.
(2) Partea din pensia de urmaş calculatã din pensia deputatului sau senatorului decedat care depãşeşte nivelul pensiei de urmaş calculate din pensia pentru limitã de vârstã cuvenitã titularului din sistemul public se suportã din bugetul de stat.
ART. 9
Drepturile de pensie de urmaş stabilite ca urmare a opţiunii de la pensia proprie din sistemul public la pensia de urmaş stabilitã din pensia de deputat sau senator se cuvin şi se acordã cu luna urmãtoare depunerii cererii.
ART. 10
(1) Deputatul sau senatorul care îndeplineşte condiţiile prevãzute la <>art. 49 din Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, pentru pensia anticipatã, precum şi pe cele de la art. 4 lit. a) şi b) din prezentele norme poate beneficia, la cerere, de pensie în conformitate cu legea. În acest caz, cuantumul pensiei se calculeazã conform prevederilor art. 6 din prezentele norme şi nu poate fi cumulat cu veniturile realizate în perioada de anticipare, dintr-o activitate profesionalã prevãzutã la <>art. 5 alin. (1) pct. I şi II din Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) În cazul în care beneficiarul unei pensii anticipate desfãşoarã o activitate potrivit <>art. 5 alin. (1) pct. I şi II din Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, plata pensiei se suspendã în condiţiile art. 92 alin. (1) lit. b) din aceeaşi lege.
(3) La împlinirea vârstei standard de pensionare, pensia anticipatã din sistemul public de pensii se recalculeazã prin adãugarea perioadelor asimilate şi a eventualelor stagii de cotizare realizate în perioada de anticipare.
ART. 11
(1) Deputatul sau senatorul care îndeplineşte condiţiile prevãzute la <>art. 50 alin. (1) şi (1^1) din Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, pentru pensia anticipatã parţialã, precum şi pe cele de la art. 4 lit. a) şi b) din prezentele norme poate beneficia, la cerere, de pensie în conformitate cu legea.
(2) Cuantumul pensiei prevãzute la alin. (1) se calculeazã prin diminuarea cuantumurilor calculate conform art. 6 din prezentele norme, în raport cu stagiul de cotizare realizat şi cu numãrul de luni cu care s-a redus vârsta standard de pensionare, conform tabelului nr. 1.
Tabelul nr. 1


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Stagiul de cotizare realizat Procentul
peste stagiul complet de cotizare de diminuare
din <>Legea nr. 19/2000 , pentru fiecare lunã
cu modificãrile şi completãrile de anticipare
ulterioare (%)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Pânã la un an 0,50
Peste 1 an 0,45
Peste 2 ani 0,40
Peste 3 ani 0,35
Peste 4 ani 0,30
Peste 5 ani 0,25
Peste 6 ani 0,20
Peste 7 ani 0,15
Peste 8 ani 0,10
Între 9 şi 10 ani 0,05
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────



(3) În cazul în care beneficiarul unei pensii anticipate parţiale stabilite conform legii desfãşoarã o activitate potrivit <>art. 5 alin. (1) pct. I şi II din Legea nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, plata pensiei se suspendã în condiţiile art. 92 din aceeaşi lege.
(4) La împlinirea vârstei standard de pensionare, pensia anticipatã parţialã conform legii, ca şi pensia anticipatã parţialã din sistemul public de pensii, se recalculeazã prin eliminarea diminuãrilor, respectiv prin adãugarea perioadelor de asimilare şi a eventualelor stagii de cotizare realizate în perioada de anticipare.
ART. 12
(1) Pentru beneficiarii prevãzuţi la art. 4 lit. a) şi b), în vederea stabilirii pensiei, dosarul de pensie trebuie sã cuprindã:
a) cerere de stabilire a pensiei conform legii;
b) actele necesare stabilirii pensiei conform prevederilor <>Legii nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
c) adeverinţa-tip pentru pensie conform anexei nr. 3 la prezentele norme, întocmitã de Camera Deputaţilor sau de Senat, care va cuprinde numãrul de mandate, perioada deţinerii acestora, numãrul de luni din totalul de luni al mandatelor efectuate de solicitant, precum şi cuantumul indemnizaţiei medii lunare din perioada ultimelor 12 luni de mandat.
(2) Pentru beneficiarii prevãzuţi la art. 4 lit. c), dosarul de pensie trebuie sã cuprindã:
a) cerere de stabilire a pensiei conform legii;
b) ultimul cupon de pensie sau numãrul dosarului de pensionare;
c) adeverinţa-tip pentru pensie conform anexei nr. 3 la prezentele norme, întocmitã de Camera Deputaţilor sau de Senat, care va cuprinde numãrul de mandate, perioada deţinerii acestora, numãrul de luni din totalul de luni al mandatelor efectuate de solicitant, precum şi cuantumul indemnizaţiei medii lunare din perioada ultimelor 12 luni de mandat.
ART. 13
Stabilirea, actualizarea şi plata pensiilor se efectueazã de cãtre casele teritoriale de pensii.
ART. 14
Dosarul de pensie întocmit conform art. 12 va fi depus la casa teritorialã de pensii în a cãrei razã îşi are domiciliul persoana îndreptãţitã, care va calcula atât pensia din sistemul public stabilitã conform <>Legii nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, cât şi pensia stabilitã potrivit prevederilor statutului deputaţilor şi senatorilor. Pensia care se achitã titularului este pensia cea mai avantajoasã.
ART. 15
(1) Drepturile de pensie prevãzute la art. 49 din lege se acordã şi se plãtesc în conformitate cu prevederile <>Legii nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, astfel:
a) de la data îndeplinirii condiţiilor de pensionare sau de obţinere a pensiei conform legii, dupã caz, sau de la data solicitãrii, dacã cererea a fost depusã în termen de 30 de zile, respectiv 90 de zile în perioada eşalonãrii vârstelor standard de pensionare şi a stagiilor de cotizare, de la aceastã datã;
b) de la data depunerii cererii, dacã cererea a fost depusã cu depãşirea termenului de 30 de zile, respectiv 90 de zile de la data îndeplinirii condiţiilor de pensionare pentru limitã de vârstã sau de obţinere a pensiei conform legii în cazul celor care au deja o decizie de pensionare şi au deţinut cel puţin un mandat complet de deputat sau senator.
(2) Pentru beneficiarii prevãzuţi la art. 4 lit. c) care opteazã pentru pensia prevãzutã la art. 49 din lege, drepturile de pensie se acordã şi se plãtesc dupã cum urmeazã:
a) de la data intrãrii în vigoare a legii, dacã cererea a fost depusã în termen de 90 de zile de la aceastã datã;
b) de la data depunerii cererii, dacã cererea a fost depusã cu depãşirea termenului prevãzut la lit. a).
ART. 16
Casa teritorialã de pensii emite o singurã decizie de pensie pentru oricare dintre beneficiarii prevãzuţi la art. 4 din prezentele norme, în care vor fi înscrise distinct cuantumurile celor douã categorii de pensii, pensia din sistemul public, respectiv pensia conform legii, precum şi diferenţa dintre cele douã pensii care urmeazã a fi suportatã de la bugetul de stat. Aceastã diferenţã urmeazã a fi evidenţiatã distinct şi în fişa pentru evidenţa drepturilor bãneşti ale pensionarului.
ART. 17
(1) În aplicarea prevederilor art. 50 alin. (2) din lege privind actualizarea pensiei, se stabileşte urmãtoarea procedurã:
a) Camera Deputaţilor şi Senatul informeazã în scris Casa Naţionalã de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurãri Sociale ori de câte ori are loc o majorare sau o indexare a indemnizaţiilor de bazã lunare ale deputaţilor şi senatorilor aflaţi în activitate (anexa nr. 4 la prezentele norme);
b) Casa Naţionalã de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurãri Sociale va transmite instituţiilor prevãzute la lit. a) listele cu titularii pensiilor aflate în platã;
c) instituţiile menţionate la lit. a) transmit adeverinţele nominale, întocmite conform anexei nr. 4 la prezentele norme, Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurãri Sociale, care le comunicã caselor teritoriale de pensii în vederea punerii în aplicare. Drepturile actualizate se acordã începând cu luna urmãtoare celei în care a intervenit modificarea.
(2) Actualizarea pensiei se face în raport cu nivelul bazei de calcul (BC) stabilite la art. 5 alin. (2), pe baza noii indemnizaţii de bazã.
ART. 18
La fiecare actualizare a pensiilor casele teritoriale de pensii vor emite o nouã decizie pe baza adeverinţelor transmise de cele douã Camere. Noua decizie, însoţitã de o copie a adeverinţei în baza cãreia s-a efectuat actualizarea, va fi comunicatã pensionarului.
ART. 19
Rãspunderea cu privire la stabilirea condiţiilor de eligibilitate şi a elementelor de calcul în vederea stabilirii şi actualizãrii pensiilor revine celor douã Camere ale Parlamentului.
ART. 20
Prevederile <>Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor referitoare la pensii se completezã cu prevederile <>Legii nr. 19/2000 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în ceea ce priveşte suspendarea, încetarea plãţii şi jurisdicţia.


ANEXA 1
-------
la norme
---------

EXEMPLE privind calculul pensiei potrivit <>art. 49 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor (mandate complete)

1. Pentru un deputat sau senator care a realizat 3 sau mai multe mandate complete
Media indemnizaţiilor brute lunare realizate în ultimele 12 luni înainte de data pensionãrii (art. 4 din norme) sau indemnizaţia de bazã lunarã a unui parlamentar aflat în activitate (art. 5 alin. 2 din norme) presupunem cã este de 4.000 lei.
Cuantumul pensiei: 80% x 4.000 = 3.200 lei.
2. Pentru un senator sau deputat care a realizat douã mandate complete
Media indemnizaţiilor brute lunare realizate în ultimele 12 luni înainte de data pensionãrii (art. 4 din norme) sau indemnizaţia de bazã lunarã a unui parlamentar în activitate (art. 5 alin. 2 din norme) este de 4.000 lei.
Cuantumul pensiei: 2.560 lei.
80% x 4.000 = 3.200 lei
20% x 3.200 = 640 lei
3.200-640 = 2.560 lei
3. Pentru un senator sau deputat care a realizat un mandat complet
Media indemnizaţiilor brute lunare realizate în ultimele 12 luni înainte de data pensionãrii (art. 4 din norme) sau indemnizaţia de bazã lunarã a unui parlamentar în activitate (art. 5 alin. 2 din norme) este de 4.000 lei.
Cuantumul pensiei: 1.920 lei.
80% x 4.000 = 3.200 lei
40% x 3.200 = 1.280 lei
3.200-1.280 = 1.920 lei


ANEXA 2
-------
la norme
--------

EXEMPLE privind calculul pensiei, potrivit <>Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, pentru mandate complete şi incomplete

Se considerã:
BC - baza de calcul = 4.000 lei (exemplu)
P3 = 0,8 x BC = cuantumul pensiei pentru 3 mandate complete = 3.200 lei
P2 = P3-0,2 x P3 = cuantumul pentru douã mandate complete = 2.560 lei
P1 = P3-0,4 x P3 = cuantumul pentru un mandat complet = 1.920 lei
DP = 0,2 x P3 = cuantumul diferenţei maxime pentru un mandat incomplet = 640 lei
Se iau în considerare douã situaţii:
1. Un mandat complet şi încã unul sau douã mandate incomplete:
Pensia = P1 + f1 x DP + f2 x DP.
2. Douã mandate complete şi încã unul incomplet:
Pensia = P2 + f1 x DP
În formulele de mai sus, f reprezintã raportul l/n dintre numãrul de luni prestate integral în cadrul mandatului şi numãrul total al lunilor din respectivul mandat care a fost îndeplinit în mod incomplet de cãtre deputat sau senator.
Exemple:
A. Un mandat complet de 48 de luni şi un mandat incomplet de 24 de luni într-un mandat de 48 de luni:
Pensia = P1 + f x DP = 1.920 + (24/48) x 640 = 2.240 lei.
B. Un mandat complet de 48 de luni şi un mandat incomplet de 24 de luni în mandatul de 29 de luni:
Pensia = P1 + f x DP = 1.920 + (24/29) x 640 = 2.445,8 lei.
C. Un mandat complet de 48 de luni şi douã mandate incomplete de câte 24 de luni din cadrul unor mandate de 48 de luni:
Pensia = P1 + f1 x DP + f2 x DP = 1.920 + (24/48) x 640 + (24/48) x 640 = 2.860 lei.
D. Douã mandate complete şi un mandat incomplet de 24 de luni dintr-un mandat de 48 de luni:
Pensia = P2 + f x DP = 2.560 + (24/48) x 640 = 2.880 lei.
E. Un mandat complet de 48 de luni şi douã mandate incomplete de câte 24 de luni, unul dintr-un mandat de 48 de luni şi celãlalt dintr-un mandat de 29 de luni:
Pensia = P1 + f1 x DP + f2 x DP = 1.920 + (24/48) x 640 + (24/29) x 640 = 2.765,8 lei.
NOTĂ: Baza de calcul se considerã ca fiind media lunarã a indemnizaţiei de bazã din ultimele 12 luni de mandat pentru beneficiarii prevãzuţi la art. 4 din norme şi indemnizaţia de bazã a parlamentarilor în activitate pentru beneficiarii prevãzuţi la art. 5 alin. (2) din norme.


ANEXA 3
-------
la norme
--------


Denumirea Camerei ...........................
Adresa ......................................
Telefonul ...................................
Nr. .................../ ....................


ADEVERINŢĂ pentru stabilirea pensiei conform <>Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor (beneficiarii prevãzuţi la art. 4 din norme)

Se adevereşte prin prezenta cã domnul/doamna ...................., domiciliat/domiciliatã în .............., str. ....................... nr. ......, bl. ........., sc. ......, ap. ....., sectorul ....., judeţul ......................, act de identitate ............ seria ........... nr. .........., CNP |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|, îndeplineşte condiţiile prevãzute la <>art. 49 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, pentru acordarea pensiei.
Funcţia la data pensionãrii .........................................
Vârsta la data pensionãrii ......../(ani, luni)/.....................
Numãrul de mandate complete .........................................
Perioada îndeplinirii mandatelor complete ...........................
Numãrul de mandate incomplete .......................................
Perioada îndeplinirii mandatelor incomplete .........................
Numãrul de luni îndeplinite în mandatele incomplete .................
Pensia stabilitã pe baza <>Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurãri sociale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare [art. 4 lit. c)], la data de .................. .
Indemnizaţia medie brutã lunarã în ultimele 12 luni de mandat a deputaţilor şi senatorilor .......................................
Certificãm corectitudinea şi legalitatea datelor înscrise în prezenta adeverinţã.


Secretar general, Direcţia cu atribuţii
................... de salarizare - personal
Director,
...........

Subsemnatul................ sunt de acord cu înregistrãrile din prezenta adeverinţã, care corespund realitãţii.
Optez pentru pensia cea mai avantajoasã.


Semnãtura B.I./C.I. seria ........ nr. .........
........... Eliberat la data de ...... de ........


ANEXA 4
-------
la norme
--------


Denumirea Camerei ......................
Adresa .................................
Telefonul ..............................
Nr. ............/.......................


ADEVERINŢĂ pentru actualizarea pensiei deputaţilor şi senatorilor conform <>Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor

Se adevereşte prin prezenta cã domnul/doamna ......................, având decizia de pensie nr. ........................ din ............, îndeplineşte condiţiile prevãzute de <>Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, pentru actualizarea pensiei.
Funcţia la data pensionãrii prin pensie conform <>Legii nr. 96/2006 ........................................................
Indemnizaţia de bazã lunarã a unui deputat sau senator în activitate pe baza cãreia se actualizeazã pensia de serviciu: ................ lei.
Data modificãrii indemnizaţiei de bazã lunare a deputaţilor şi senatorilor în activitate: ..........................................
Certificãm corectitudinea şi legalitatea datelor înscrise în prezenta adeverinţã.

Secretar general, Direcţia cu atribuţii
................. de salarizare - personal
Director,
..........

-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016