Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 187 din 20 februarie 2003  privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2003 producatorilor agricoli din sectorul vegetal, in scopul cresterii productiei si a indicilor de calitate a produselor agricole    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 187 din 20 februarie 2003 privind sprijinul direct al statului prin acordarea de subventii in anul 2003 producatorilor agricoli din sectorul vegetal, in scopul cresterii productiei si a indicilor de calitate a produselor agricole

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 133 din 28 februarie 2003
În temeiul art. 107 din Constituţie, precum şi al art. 7 şi al <>art. 8 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 privind exploatatiile agricole, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 166/2002 ,

Guvernul României adopta prezenta hotãrâre.

ART. 1
(1) Producãtorii agricoli, persoane fizice sau juridice, organizati în exploataţii agricole în baza prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 108/2001 privind exploatatiile agricole, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 166/2002 , care deţin sau administreazã exploataţii agricole şi valorifica pe piata produsele prevãzute în anexa nr. 1, beneficiazã de sprijinul direct al statului pe produs, în scopul îmbunãtãţirii eficientei economice, al creşterii producţiei şi indicilor de calitate a produselor agricole.
(2) De prevederile prezentei hotãrâri beneficiazã şi unitãţile de cercetare şi învãţãmânt agricol, care produc şi valorifica produsele prevãzute în anexa nr. 1.
ART. 2
(1) Sprijinul direct din partea statului se acorda pentru produsele prevãzute în anexa nr. 1.
(2) Produsele prevãzute în anexa nr. 1, valorificate sub forma de samanta pentru semanat, nu beneficiazã de prevederile prezentei hotãrâri.
(3) Produsele care fac obiectul plãţii în natura a contractelor de arendare, concesionare sau a contractelor de livrare a ingrasamintelor, pesticidelor şi altor inputuri, inclusiv a contractelor de leasing pentru utilaje agricole, nu constituie marfa pentru care se acorda sprijin financiar conform prezentei hotãrâri.
(4) Produsele agricole prevãzute în anexa nr. 1, care se utilizeazã ca materie prima pentru realizarea de produse alimentare şi/sau industriale, în cadrul unitãţilor proprii de producţie ale producãtorilor, sunt considerate produse marfa şi beneficiazã de prevederile prezentei hotãrâri.
ART. 3
(1) Beneficiarii sprijinului direct al statului acordat pentru produsele prevãzute în anexa nr. 1 trebuie sa îndeplineascã urmãtoarele condiţii şi sa facã dovada îndeplinirii acestora:
a) sa foloseascã la înfiinţarea culturilor agricole samanta sau material de plantat certificat;
b) sa execute la nivelul cerinţelor agrotehnice lucrãrile mecanice de arat, pregãtirea patului germinativ, insamantarea sau plantarea, dupã caz;
c) sa efectueze fertilizarea chimica de baza specifica fiecãrei culturi.
(2) Pentru legumele cultivate în sere incalzite, pe lângã condiţiile prevãzute la alin. (1), beneficiarii sprijinului direct al statului trebuie sa facã dovada consumului de energie termica în perioada 15 octombrie 2002-30 aprilie 2003.
ART. 4
Pentru a beneficia de un avans din sprijinul direct pe produs marfa, producãtorii agricoli trebuie sa prezinte la direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti contracte de vânzare-cumpãrare cu plata în bani, încheiate cu beneficiarii produselor prevãzute în anexa nr. 1.
ART. 5
(1) Statul acorda în prima etapa 30% din suma reprezentând sprijin direct pe unitatea de produs persoanelor fizice şi juridice care nu au beneficiat de avansul acordat potrivit prevederilor <>Hotãrârii Guvernului nr. 945/2002 privind aprobarea acordãrii unui avans de 30% în anul 2002 producãtorilor agricoli cultivatori de sfecla de zahãr, pentru costul lucrãrilor agricole de pregãtire a terenului din toamna anului 2002 pentru producţia de sfecla de zahãr din anul 2003 şi ale <>Hotãrârii Guvernului nr. 1.077/2002 privind aprobarea acordãrii producãtorilor agricoli, în toamna anului 2002, a unui avans de 30% din sprijinul direct al statului, pentru înfiinţarea culturilor de toamna, realizarea lucrãrilor agricole de pregãtire a terenului şi fertilizarea chimica de baza la culturile agricole susţinute ca produs marfa în anul 2003.
(2) Termenul limita pentru depunerea de cãtre producãtorii agricoli a cererii-tip pentru acordarea avansului este data de 1 iunie 2003.
(3) Avansurile acordate ca sprijin pe produs din partea statului în anul 2003 vor fi justificate pana la data de 31 octombrie 2003 pe baza de documente care sa ateste utilizarea sumelor pentru îndeplinirea condiţiilor prevãzute la art. 3.
(4) Sumele încasate şi nejustificate pana la termenul prevãzut la alin. (3) vor fi recuperate de direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti şi vor fi virate la bugetul de stat.
(5) În etapa a doua sprijinul direct al statului pe produs reprezintã diferenţa dintre suma totalã prevãzutã la susţinerea directa pe produs şi avansul acordat.
ART. 6
Cantitãţile şi sumele alocate pentru fiecare produs sunt prevãzute în anexa nr. 2.
ART. 7
Pentru a beneficia de sprijinul direct pe produs, conform prevederilor prezentei hotãrâri, producãtorii agricoli trebuie sa formuleze o cerere-tip adresatã direcţiei generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, conform modelului prevãzut în anexa nr. 3.
ART. 8
(1) În baza cererii-tip adresate direcţiei generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti se întocmesc dosare producãtorilor agricoli, care cuprind datele de identificare, dimensionarea suprafeţelor cultivate, schiţele de amplasare a culturilor agricole şi contractul de vânzare a producţiei.
(2) Obligaţia întocmirii dosarului prevãzut la alin. (1) revine direcţiei generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, prin reprezentanţii sãi teritoriali, în baza datelor furnizate de producãtorii agricoli.
(3) Dosarele întocmite de reprezentanţii Direcţiei generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti se pãstreazã în original la sediul acestora şi se introduc într-un program informativ, care se actualizeazã în funcţie de situaţiile deosebite apãrute în teritoriu sau ori de câte ori este necesar.
(4) Rãspunderea pentru realitatea şi exactitatea datelor cuprinse în dosarele producãtorilor agricoli revine reprezentanţilor direcţiilor generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti.
(5) Termenul limita pentru depunerea cererilor de plata privind încasarea diferenţelor din suma ce constituie subvenţia pe produs sau, dupã caz, a sumei ce constituie subventie pe produs este cu 45 de zile înainte de expirarea perioadei de valorificare, prevãzutã în anexa nr. 1.
(6) Direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, dupã verificarea şi aprobarea cererilor formulate de producãtorii agricoli, întocmesc şi depun centralizatorul cuprinzând sumele de plata pe produs a sprijinului acordat direct de cãtre stat la Direcţia generalã de patrimoniu public şi de gestiune a mijloacelor financiare din cadrul Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor, conform modelelor prevãzute în anexele nr. 4-6.
ART. 9
Derularea fondurilor alocate ca sprijin direct al statului pe produs pentru producãtorii agricoli, în conformitate cu prevederile prezentei hotãrâri, se face prin direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti.
ART. 10
Decontarea sumelor reprezentând fondurile alocate conform prevederilor prezentei hotãrâri se face prin direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti prin bãnci sau, dupã caz, prin oficiile poştale, prin virament în conturile producãtorilor agricoli, iar pentru producãtorii agricoli care nu au cont deschis decontarea se face prin mandat poştal a cãrui contravaloare este suportatã de beneficiar.
ART. 11
(1) În baza situaţiei centralizatoare privind cererile formulate pentru încasarea de la bugetul de stat a fondurilor alocate ca diferenţa, în conformitate cu anexa nr. 5, transmisã de direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, Ministerul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor transmite Ministerului Finanţelor Publice cererea pentru deschiderea creditelor bugetare.
(2) Cererea pentru deschiderea creditelor bugetare, însoţitã de situaţia centralizata pe judeţe, se întocmeşte conform modelului prezentat în anexa nr. 7.
ART. 12
Dupã aprobarea cererii pentru deschiderea creditelor bugetare de cãtre Ministerul Finanţelor Publice, din bugetul Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor se alimenteazã conturile direcţiilor generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, care, pe baza cererilor aprobate pentru încasarea sumelor alocate de la bugetul de stat, întocmite de producãtorii agricoli, efectueazã plata cãtre aceştia astfel:
a) pentru producãtorii agricoli cu personalitate juridicã, în conturi deschise la trezorerii sau la bãnci;
b) pentru producãtorii agricoli persoane fizice, prin casieria direcţiilor generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, conturi, cec sau prin mandat poştal, contravaloarea mandatului poştal fiind suportatã de beneficiar.
ART. 13
Plata sumelor alocate ca sprijin direct al statului pe produs se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor, în limita fondurilor şi a cantitãţilor de produse agricole prevãzute în anexa nr. 2 coloana "Producţia marfa susţinutã".
ART. 14
(1) Achitarea sumelor de la bugetul de stat în mod necuvenit, prin înscrierea sau atestarea de date ori de situaţii nereale pe documentele de decontare, constituie contravenţie şi se sancţioneazã cu amenda de la 30.000.000 lei la 50.000.000 lei, precum şi cu obligarea la restituirea contravalorii sumelor încasate nejustificat, majorate potrivit indicelui de inflaţie.
(2) Sancţiunile prevãzute la alin. (1) se aplica şi persoanelor juridice.
(3) Constatarea contravenţiei şi aplicarea sancţiunii prevãzute la alin. (1) se fac de cãtre împuterniciţi ai Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor şi ai Ministerului Finanţelor Publice.
(4) Contravenientul poate achitã, pe loc sau în termen de cel mult 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal ori, dupã caz, de la data comunicãrii acestuia, jumãtate din minimul amenzii prevãzute la alin. (1), agentul constatator fãcând menţiune despre aceasta posibilitate în procesul-verbal.
(5) Contravenţiei prevãzute la alin. (1) îi sunt aplicabile dispoziţiile <>Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 180/2002 , cu modificãrile ulterioare.
ART. 15
Organele de control ale Ministerului Agriculturii, Alimentaţiei şi Pãdurilor vor verifica permanent modul de acordare şi utilizare a alocaţiilor de la bugetul de stat reprezentând sprijinul direct pe produs.
ART. 16
Anexele nr. 1-7 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NASTASE

Contrasemneazã:
---------------
p. Ministrul agriculturii,
alimentaţiei şi pãdurilor,
Petre Daea,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tanasescu

Bucureşti, 20 februarie 2003.
Nr. 187.



ANEXA 1

LISTA

cuprinzând produsele agricole vegetale pentru care se
acorda sprijin direct al statului prin subventie pe produs

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cultura/Produsul Perioada în care se
crt. valorifica
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Grâu +secara 1 iunie 2003 - 31 mai 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Orzoaica pentru bere 1 iunie 2003 - 31 mai 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Sfecla de zahãr 1 sept. 2003 - 31 ian. 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Floarea soarelui 1 aug. 2003 - 31 iulie 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Soia 1 sept. 2003 - 31 aug. 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6. În+canepa pentru fibra 1 aug. 2003 - 31 ian. 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7. Legume destinate 1 mai 2003 - 30 apr. 2004
industrializarii (conserve,
congelate şi deshidrate)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8. Legume de sera 1 noiemb.2003 - 30 iunie 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9. Fructe destinate producerii 1 mai 2003 - 30 apr. 2004
de conserve din fructe,
sucuri, marmelada, fructe
uscate şi congelate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10. Struguri de masa pentru 1 aug. 2003 - 30 apr. 2004
consum în stare proaspãta,
compoturi şi sucuri
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
11. Tutun (standard) 1 aug. 2003 - 15 apr. 2004
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
12. Hamei (producţie de conuri 1 sept.2003 - 31 mai 2004
şi refacerea plantaţiilor)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 2

LISTA

cuprinzând cantitãţile de produse agricole destinate
comercializãrii, fondurile şi sursa de finanţare a acestora în anul 2003
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cultura Producţia Sustinere Susţinerea pe Din care
crt. marfa directa din unitate de în avans
susţinutã bugetul MAAP produs (mii tei/tona)
(mii ton*) (miliarde lei) (mii lei/
tona)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 Grâu +secara 2500 1000 400 120
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2 Orzoaica pentru 300 60 200 60
bere
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3 Sfecla de zahãr 2400 648 270 81
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4 Floarea soarelui 650 195 300 90
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5 Soia 150 45 300 90
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6 În+canepa pentru 12,5 10 800 240
fibra
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7 Legume destinate 250 65 260 78
industrializarii
(conserve,
congelate şi
deshidratate)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8 Legume de sera 50 150 3000 900
(din sere
incalzite)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9 Fructe destinate 200 60 300 90
producerii de
conserve din
fructe, sucuri,
marmelada, fructe
uscate şi
congelate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10 Struguri de masa 75 24 320 96
pentru consum în
stare proaspãta,
compoturi şi sucuri
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
11 Tutun (standard) 13,236 60 4533 1360
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
12. Hamei (producţie 0,4 3,0 7500 2250
de conuri şi
refacerea
plantaţiilor)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Total 2320
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


------------
*) Este inclusã şi producţia marfa ecologica, care se va produce în conformitate cu prevederile <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobatã prin <>Legea nr. 38/2001 , şi ale <>Hotãrârii Guvernului nr. 917/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice


ANEXA 3

Producãtor agricol.................................
(date de identificare)

Comuna .............................................
Judeţul ............................................

Direcţia generalã pentru agricultura şi
industrie alimentara a judeţului ........
Nr. ..... din ......


CERERE
pentru acordarea sprijinului direct al
statului pe produs în anul................

I. Producãtorul agricol persoana fizica/juridicã ..... din comuna (oraşul) ....... judeţul ...... reprezentat prin domnul/doamna ....... posesor/posesoare al/a buletinului/cãrţii de identitate seria ... nr. .... codul numeric personal .......... solicit acordarea sprijinului direct sub forma de subvenţii de stat pentru produsele agricole aflate în lista prezentatã în anexa nr. 1 la prezenta hotãrâre
II. Am înfiinţat în toamna anului 2002 şi în primavara anului 2003 urmãtoarele culturi (suprafeţele se rotunjesc cu minus pana la 0,5 ha şi în plus peste 0,5 ha):


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Culturi în toamna Culturi în primavara
anului 2002 anului 2003
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Suprafata Producţia Suprafata Producţia
crt. (ha) marfa (ha) marfa
estimatã estimatã a
a se se realiza
realiza
(tone)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL :
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Grâu+secara
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2. Orzoaica pentru bere
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3. Sfecla de zahãr
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4. Floarea-soarelui
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5. Soia
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6. În şi canepa
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7. Legume destinate
industrializarii
(conserve, congelate
şi deshidratate)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8. Legume de sera
(din sere incalzite)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9. Fructe destinate
produceriide conserve
din fructe, sucuri,
marmelada, fructe
uscate şi congelate
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10. Struguri de masa pentru
consum în stare
proaspãta, compoturi
şi sucuri
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
11. Tutun (standard)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
12. Hamei (producţie de
conuri şi refacerea
plantaţiilor)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



III. Se vor anexa în mod obligatoriu acte doveditoare conform art. 3 şi art. 8 alin (1)
IV. În baza prezentei cereri solicit atribuirea în doua etape a sprijinului direct al statului pe produs pentru producţia marfa care urmeazã sa se valorifice în anul 2003.
V. Solicit decontarea sumelor reprezentând fondurile alocate de cãtre direcţia generalã pentru agricultura şi industrie alimentara judeteana şi a municipiului Bucureşti, prin:


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Trezorerie Denumire cont
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Banca comercialã. Denumire cont
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
CEC
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Oficiul poştal Denumire
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Caseria direcţiei generale pentru agricultura şi
industrie alimentara
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Rãspund de exactitatea celor declarate Numele şi prenumele
(ştampila)

Vizat:

Primar Secretar
.................. ...................




ANEXA 4

Direcţia generalã pentru agricultura şi industrie
alimentara a judeţului ................,/
municipiului Bucureşti

CENTRALIZATORUL
sumelor cuvenite ca avans pentru sprijinul direct al
statului pe produs în anul ...........
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr Cantitatea Avans Suma
crt Produsul (tone) (mii lei/tona) (mii lei)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Director general, Contabil-şef,
................... ...............




ANEXA 5

Direcţia generalã pentru agricultura şi
industrie alimentara a judeţului ....../
municipiul Bucureşti

SITUAŢIA CENTRALIZATOARE
privind cererile pentru încasarea de la bugetul de stat a fondurilor
alocate pentru sprijinul direct al statului pe produs pentru producãtorii
agricoli în anul ......

Cultura ..................
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Cultura înfiinţatã în
toamna anului 2002 sau
în primavara Producţia Suma
anului 2003 marfa cuve-
────────────────────────── (tone) nita
Nr. Producãtor Cerere Producţia (mii lei)
crt agricol nr. .... Suprafata totalã
.... (ha) estimatã
din (tone)
........
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Director general, Contabil-şef,
................. ...............




ANEXA 6

Direcţia generate pentru agricultura şi
industrie alimentara a judeţului ......./
municipiul Bucureşti


CENTRALIZATORUL
sumelor cuvenite ca diferenţa pentru sprijinul
direct al statului pe produs în anul .....

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
din care:
Nr. Suma cuvenitã ──────────────────────────
crt. Produsul (miliarde lei) avans plata finala
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 2 3 4 5
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


Director general, Contabil-şef,
................. ...............




ANEXA 7

MINISTERUL AGRICULTURII,
ALIMENTAŢIEI ŞI PĂDURILOR

Se aproba
Ordonator principal de credite
..............................

SITUAŢIE CENTRALIZATOARE
privind sumele cuvenite producãtorilor agricoli pentru sprijinul
direct al statului pe produs în anul ......

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Suma cuvenitã Observaţii
crt. Judeţul (mii lei)
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL:
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Direcţia generalã buget-finanţe,

Director general,
...................



---------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016