Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 176 din 20 februarie 2007  privind aprobarea Normelor metodologice de calcul al contributiei de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 176 din 20 februarie 2007 privind aprobarea Normelor metodologice de calcul al contributiei de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 145 din 28 februarie 2007

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 99 alin. (1) din Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de muncã şi boli profesionale, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aprobã Normele metodologice de calcul al contribuţiei de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale, prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
La data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, <>Hotãrârea Guvernului nr. 2.269/2004 privind aprobarea Normelor metodologice de calcul al contribuţiei de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 5 din 4 ianuarie 2005, se abrogã.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul muncii,
solidaritãţii sociale
şi familiei,
Gheorghe Barbu

p. Ministrul finanţelor publice,
Alice Cezarina Bîtu,
secretar de stat

Bucureşti, 20 februarie 2007.
Nr. 176.


ANEXĂ

NORME METODOLOGICE
de calcul al contribuţiei de asigurare
pentru accidente de muncã şi boli profesionale

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
În sensul prezentelor norme metodologice, termenii de mai jos au urmãtoarele semnificaţii:
a) clasa de risc reprezintã gradul de risc de accidentare în muncã şi de îmbolnãvire profesionalã;
b) tariful de risc reprezintã procentul din fondul total de salarii brute lunare realizate corespunzãtor clasei de risc, respectiv cota de contribuţie pentru accidente de muncã şi boli profesionale;
c) contribuţia de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale reprezintã exprimarea valoricã a tarifului de risc;
d) perioada de referinţã reprezintã anul 2005.

CAP. II
Stabilirea claselor de risc

ART. 2
Clasele de risc se stabilesc pe categorii de activitãţi ale economiei naţionale, conform Clasificãrii activitãţilor din economia naţionalã - CAEN, aprobatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 656/1997 , cu modificãrile ulterioare.
ART. 3
(1) Clasele de risc se determinã pe baza a 4 indici de frecvenţã:
a) I(1) - indicele care reprezintã frecvenţa de accidentare, respectiv numãrul de accidentaţi ce revin la 1.000 de salariaţi;
b) I(2) - indicele care reprezintã frecvenţa accidentelor de muncã soldate cu invaliditate şi/sau deces, respectiv numãrul de accidentaţi cu invaliditate şi/sau deces ce revin la 1.000 de salariaţi;
c) I(3) - indicele care reprezintã frecvenţa îmbolnãvirilor profesionale, respectiv numãrul de cazuri noi de îmbolnãviri profesionale ce revin la 1.000 de salariaţi;
d) I(4) - indicele care reprezintã frecvenţa salariaţilor care lucreazã în condiţii de muncã speciale şi deosebite, la 1.000 de salariaţi.
(2) Numãrul accidentaţilor luaţi în considerare la determinarea indicilor I(1) şi I(2) este dat de numãrul formularelor pentru înregistrarea accidentelor de muncã respective - FIAM.
(3) Numãrul cazurilor noi de îmbolnãviri profesionale este dat de numãrul fişelor de declarare a bolilor profesionale înregistrate în perioada de referinţã - BP2.
(4) Indicii de frecvenţã prevãzuţi la alin. (1) se calculeazã pe baza datelor statistice din perioada de referinţã.
ART. 4
(1) Fiecãrui indice de frecvenţã prevãzut la art. 3 alin. (1) îi corespunde o clasã de risc. Pe baza claselor de risc corespunzãtoare celor 4 indici de frecvenţã se determinã, ca medie aritmeticã, clasa de risc aferentã sectorului de activitate, potrivit anexei nr. 1. Formula de calcul al clasei de risc, denumitã în continuare CR, este urmãtoarea:

CR = [CR(1) + CR(2) + CR(3) + CR(4)]:4,

unde:
CR(1) - clasa de risc aferentã indicelui de frecvenţã I(1);
CR(2) - clasa de risc aferentã indicelui de frecvenţã I(2);
CR(3) - clasa de risc aferentã indicelui de frecvenţã I(3);
CR(4) - clasa de risc aferentã indicelui de frecvenţã I(4).
(2) Clasa de risc aferentã fiecãrui indice de frecvenţã se stabileşte pe baza mediei indicilor de frecvenţã respectivi din perioada de referinţã.
(3) Clasele de risc aferente indicilor de frecvenţã au valori cuprinse între 1 şi 20 pentru fiecare dintre cei 4 indici. Intervalele dintre valorile celor 4 indici de frecvenţã ce stau la baza determinãrii claselor de risc corespund intervalelor dintre termenii unei progresii, potrivit grilei prevãzute în anexa nr. 2.

CAP. III
Stabilirea tarifului de risc

ART. 5
(1) Fiecãrei clase de risc îi corespunde un tarif de risc, conform grilei prevãzute în anexa nr. 3.
(2) Tariful de risc, respectiv cota de contribuţie, are valoarea cuprinsã între 0,4 şi 3,6%, aplicatã asupra fondului total de salarii brute lunare realizate.
(3) Tariful minim de risc corespunde clasei de risc 1, iar tariful maxim de risc corespunde clasei de risc 20.
(4) Tariful de risc este stabilit la nivel de sector de activitate - clasã CAEN şi este prevãzut în anexa nr. 4.
ART. 6
Angajatorii care îşi modificã activitatea principalã, implicit codul CAEN aferent, vor plãti cota de contribuţie aferentã noului tarif de risc începând cu luna urmãtoare schimbãrii activitãţii principale, în baza declaraţiei pe propria rãspundere depuse.

CAP. IV
Stabilirea contribuţiei de asigurare

ART. 7
Contribuţia de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale datoratã lunar de angajatori, denumitã în continuare C, se determinã dupã urmãtoarea formulã:


TR x Fs
C = ───────,
100


unde:
TR - tariful de risc aferent sectorului de activitate din care face parte angajatorul;
F(s) - fondul total de salarii brute lunare realizate de angajator în luna anterioarã perioadei de platã a contribuţiei.
ART. 8
Contribuţia de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale datoratã de angajatori se calculeazã în conformitate cu prevederile art. 3, 4, 5 şi 7, pe baza datelor statistice din perioada de referinţã, aferente sectorului de activitate - clasei CAEN din care aceştia fac parte.

CAP. V
Dispoziţii finale

ART. 9
(1) Instituţiile şi unitãţile cãrora nu li s-a atribuit cod CAEN se vor încadra, în conformitate cu prevederile prezentelor norme metodologice şi ale anexei la <>Hotãrârea Guvernului nr. 656/1997 privind aprobarea Clasificãrii activitãţilor din economia naţionalã - CAEN, cu modificãrile ulterioare, dupã cum urmeazã:
a) instituţiile şi unitãţile de administraţie publicã şi apãrare, precum şi cele de asigurãri sociale din sistemul public, administrarea sistemului şcolar, financiar, de sãnãtate publicã, direcţiile cultural-sportive, direcţiile agricole, sanitar-veterinare şi alte direcţii şi inspectorate din administraţia publicã, în clasa CAEN corespunzãtoare din diviziunea 75;
b) instituţiile şi unitãţile de învãţãmânt, în clasa CAEN corespunzãtoare din diviziunea 80;
c) instituţiile şi unitãţile de sãnãtate şi asistenţã socialã, în clasa CAEN corespunzãtoare din diviziunea 85;
d) asociaţiile de proprietari şi locatari, în clasa CAEN-7032.
(2) Pentru instituţiile şi unitãţile care nu sunt prevãzute la alin. (1), codul CAEN va fi identificat în cadrul clasificãrii activitãţilor din economia naţionalã, în funcţie de specificul activitãţii principale desfãşurate.
ART. 10
Termenul de declarare şi de platã a contribuţiei de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale este pânã la data de 25 inclusiv a lunii urmãtoare celei pentru care se efectueazã plata drepturilor salariale.
ART. 11
(1) În cazul în care plata contribuţiei de asigurare pentru accidente de muncã şi boli profesionale nu s-a efectuat pânã la termenul prevãzut la art. 10, cheltuielile pentru prestaţiile şi serviciile de asigurare prevãzute de lege şi efectuate de asigurãtor se recupereazã de la angajator.
(2) Recuperarea sumelor prevãzute la alin. (1) se va face de cãtre asigurãtor, conform prevederilor legale, dupã stabilirea caracterului de muncã al accidentului, respectiv caracterului profesional al bolii, şi primirea documentelor justificative de platã de la prestatorii de servicii.
ART. 12
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezentele norme metodologice.


ANEXA 1

INCADRAREA SECTOARELOR DE ACTIVITATE DIN ECONOMIA NATIONALA
IN CLASE DE RISC, PE BAZA INDICILOR DE FRECVENTA SI
A DATELOR STATISTICE DIN ANUL 2005




┌───┬────────────────────────────────────────────┬────┬──────┬───┬─────┬───┬──────┬───┬───────┬───┬─────┐
│Nr.│ │Cod │ I(1) │CR │ I(2)│CR │ I(3) │CR │ I(4) │CR │ CR │
│crt│ Activitatea din economia nationala │CAEN│ │(1)│ │(2)│ │(3)│ │(4)│[ΣCR │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │(1-4)│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ /4] │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│NC │ │ CC │ I(1) │CR │ I(2)│CR │ I(3) │CR │ I(4) │CR │ CR │
│ │ AEN │ │ │(1)│ │(2)│ │(3)│ │(4)│ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 1 │Culivarea cerealelor, porumbului si a altor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │plante n.c.a │0111│ 0,723│ 4 │0,189│ 6 │ 0,031│ 3 │13,7064│ 3 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 2 │Cultivarea legumelor, a specialitãţilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │horticole si a produselor de sera │0112│ 0,297│ 2 │0,148│ 5 │ 0,000│ 1 │ 7,424│ 2 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 3 │Cultivarea fructelor, nucilor, a plantetor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru bãuturi si mirodenii │0113│ 0,477│ 3 │0,119│ 5 │ 0,000│ 1 │ 2,978│ 1 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 4 │Creşterea animalelor, activitatea fermelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru obtinerea laptelui │0121│ 0,417│ 3 │0,417│ 9 │ 0,000│ 1 │ 41,719│ 5 │ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 5 │Creşterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor,│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │magarilor, catârilor şi asinilor │0122│ 1,575│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 31,496│ 5 │ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 6 │Creşterea porcinelor │0123│ 0,821│ 4 │0,164│ 6 │ 0,164│ 6 │ 20,536│ 4 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 7 │Creşterea pasarilor │0124│ 0,632│ 4 │0,070│ 4 │ 0,000│ 1 │ 14,054│ 3 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 8 │creşterea altor animale │0125│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 58,962│ 6 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 9 │Activitãti in ferme mixte (cultura vegetala │0130│ 0,465│ 3 │0,232│ 7 │ 0,077│ 4 │ 15,492│ 3 │ 4,25│
│ │combinata cu cresterea animalelor) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 10│Activitãti de servicii anexe agriculturii; │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │grãdinãrit peisagistic │0141│ 0,611│ 4 │0,141│ 5 │ 0,611│ 11│ 9,399│ 3 │ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 11│Activitãţi de servicii pentru cresterea │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │animalelor │0142│ 2,222│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 22,222│ 4 │ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 12│Vânãtoare, ocrotirea vânatului │0150│11,494│ 15│5,747│ 20│ 0,000│ 1 │ 86,207│ 8 │11,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 13│Silvicultura si exploatarea forestiera │0201│ 2,011│ 6 │0,435│ 9 │ 0,027│ 2 │ 6,250│ 2 │ 4,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 14│Servicii auxiliare silviculturii si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │exploatarii forestiere │0202│ 5,236│ 10│2,618│ 20│ 0,000│ 1 │ 10,471│ 3 │ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 15│Pescuitul │0501│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 21,598│ 4 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 16│Piscicultura │0502│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 5,400│ 2 │ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 17│Extractia si prepararea carbunelui superior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │(PCS=>23865kJ/kg) │1010│19,621│ 20│0,480│ 10│ 0,540│ 10│456,318│ 17│14,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 18│Extractia si prepararea carbunelui inferior │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │(PCS<23865kJ/kg) │1020│ 5,194│ 10│0,433│ 9 │ 0,062│ 4│423,828│ 17│10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 19│Extracţia şi prepararea turbei │1030│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │222,222│ 12│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 20│Extracţia hidrocarburilor │1110│ 0,499│ 3 │0,026│ 2 │ 0,184│ 6 │ 71,867│ 7 │ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 21│Activitati de servicii anexe extractiei │1120│ 3,789│ 9 │0,211│ 7 │ 0,474│ 10│ 84,202│ 8 │ 8,50│
│ │petrolului si gazelor naturale │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 22│Extractia şi prepararea minereurilor │1200│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │820,669│ 20│ 5,75│
│ │radioactive │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 23│Extractia şi prepararea minereurilor feroase│1310│ 5,865│ 11│0,000│ 1 │ 8,798│ 20│296,188│ 14│11,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 24│Extractia şi prepararea minereurilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │neferoase si rare │1320│ 4,556│ 10│0,337│ 8 │11,053│ 20│244,684│ 13│12,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 25│Extractia pietrei pentru constructii │1411│ 4,360│ 9 │0,727│ 12│ 4,360│ 20│232,558│ 12│13,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 26│Extractia pietrei calcaroase, ghipsului si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cretei │1412│ 2,827│ 8 │0,000│ 1 │ 0,707│ 12│190,813│ 11│ 8,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 27│Extractia ardeziei │1413│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │40,000│ 20│200,000│ 12│ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 28│Extractia pietrisului si nisipului │1421│ 2,142│ 7 │0,714│ 12│ 0,000│ 1 │178,486│ 11│ 7,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 29│Extractia argilei si caolinului │1422│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 40,404│ 5│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 30│Extracţia si prepararea minereurilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru industria chimica │1430│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │38,835│ 20│194,175│ 11│ 8,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 31│Extracţia sãrii │1440│ 1,323│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1│163,211│ 10│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 32│Alte activitati extractive │1450│ 7,299│ 12│0,000│ 1 │ 5,474│ 20│379,562│ 16│12,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 33│Productia şi conservarea cãrnii │1511│ 1,502│ 6 │0,429│ 9 │ 0,215│ 7 │ 12,873│ 3 │ 6,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 34│Productia şi conservarea cãrniide pasare │1512│ 0,922│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 15,370│ 3 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 35│Prepararea produselor din carne │1513│ 1,003│ 5 │0,308│ 8 │ 0,154│ 6 │ 7,712│ 2 │ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 36│Prelucrarea si coservarea pestelui │1520│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 18,560│ 4 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 37│Prelucrarea si coservarea cartofilor │1531│ 6,645│ 12│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 38│Fabricarea sucurilor de fructe si legume │1532│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 39│Prelucrarea si coservarea fructelor si │1533│ 1,962│ 6 │0,392│ 9 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 4,25│
│ │legumelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 40│Fabricarea uleiurilor si grãsimilor brute │1541│ 2,460│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 30,750│ 5 │ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 41│Fabricarea uleiurilor si grãsimilor │1542│ 0,444│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 22,202│ 4 │ 2,25│
│ │rafinate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 42│Fabricarea margarinei si produselor │1543│ 2,193│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 2,50│
│ │comestibile similare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 43│Fabricarea produelor lactate si a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │branzeturilor │1551│ 1,011│ 5 │0,389│ 9 │ 0,078│ 4 │ 3,889│ 2 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 44│Fabricarea inghetatei │1552│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 45│Fabricarea produselor de morãrit │1561│ 1,704│ 6 │0,085│ 4 │ 0,341│ 8 │ 40,971│ 5 │ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 46│Fabricarea amidonului si a produselor din │1562│ 3,752│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 3,00│
│ │amidon │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 47│Fabricarea produselor pentru hrana │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │animalelor de fermã │1571│ 1,531│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 25,510│ 4 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 48│Fabricarea produselor pentru hrana │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │animalelor de companie │1572│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 49│Fabricarea pâinii: fabricarea produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │proaspete de patiserie │1581│ 0,784│ 4 │0,055│ 3 │ 0,091│ 4 │ 2,278│ 1 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 50│Fabricarea biscuitilor, pişcoturilor şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │altor produse similare │1582│ 3,171│ 8 │0,176│ 6 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 51│Fabricarea zahãrului │1583│ 3,583│ 8 │0,000│ 1 │ 0,448│ 9 │ 44,783│ 5 │ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 52│Fabricarea produselor din cacao, a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ciocolatei si a produselor zaharoase │1584│ 1,488│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 3,307│ 2 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 53│Fabricarea macaroanelor, taiteilor, │1585│ 2,597│ 7 │1,299│ 16│ 0,000│ 1 │ 12,987│ 3 │ 6,75│
│ │cus-cus-ului si a altor produse fainoase │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │similare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 54│Fabricarea ceaiului şi cafelei │1586│ 0,418│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 20,877│ 4 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 55│Fabricarea condimentelor │1587│ 2,734│ 7 │0,684│ 12│ 0,000│ 1 │ 20,506│ 4 │ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 56│Fabricarea preparatelor alimentare │1588│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
│ │omogenizate si alimentelor dietetice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 57│Fabricarea altor produse alimentare n.c.a. │1589│ 0,603│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 58│Fabricarea bãuturilor alcoolice distilate │1591│ 0,699│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 24,453│ 4 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 59│Fabricarea alcoolului etilic de fermentatie │1592│ 0,584│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 26,270│ 4 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 60│Fabricarea vinurilor │1593│ 2,026│ 6 │0,760│ 12│ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 61│Fabricarea cidrului si a altor vinuri din │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │fructe │1594│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 62│Fabricarea altor bauturi nedistilate, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │obtinute prin fermentare │1595│10,101│ 14│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 63│Fabricarea berii │1596│ 1,687│ 6 │0,000│ 1 │ 0,937│ 14│ 23,435│ 4 │ 6,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 64│Fabricarea maltului │1597│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 65│Productia de ape minerale si bauturi │1598│ 1,020│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 2,00│
│ │racoritoare nealcoolice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 66│Fabricarea produselor din tutun │1600│ 0,432│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │120,950│ 9 │ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 67│Pregatirea fibrelor si filarea in fire de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │bumbac si tip bumbac │1711│ 1,096│ 5 │0,000│ 1 │ 0,365│ 9 │ 36,550│ 5 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 68│Pregatirea fibrelor si filarea in fire de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │lana cardata si tip lana cardata │1712│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 49,261│ 6 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 69│Pregatirea fibrelor si filarea in fire de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │lana pieptanata si tip lana │1713│ 2,602│ 7 │0,000│ 1 │ 0,651│ 11│143,136│ 10│ 7,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 70│Pregãtirea şi filarea în fire a fibrelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tip in │1714│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 35,907│ 5 │ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 71│Prelucrarea şi rãsucirea matasii naturale │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si artificiale │1715│ 2,484│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 74,534│ 7 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 72│Fabricarea aţei de cusut │1716│ 4,167│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │111,111│ 9 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 73│Pregatirea fibrelor si filarea altor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tipuri de fire │1717│21,739│ 20│0,000│ 1 │ 5,435│ 20│108,696│ 9 │12,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 74│Teşãturi din bumbac şi din fire tip bumbac │1721│ 0,896│ 4 │0,000│ 1 │ 0,299│ 8 │ 80,621│ 7 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 75│Teşãturi din lana cardata si din fire tip │1722│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 5,976│ 20│199,203│ 12│ 8,50│
│ │lana cardata │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 76│Teşãturi din lana pieptanata si din fire │1723│ 1,694│ 6 │0,424│ 9 │ 0,000│ 1│ 42,355│ 5 │ 5,25│
│ │tip lana pieptanata │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 77│Tesãturi din mãtase şi din fire tip mãtase │1724│ 1,074│ 5 │0,000│ 1 │ 3,221│ 20│295,223│ 14│10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 78│Tesãturi din alte textile │1725│ 4,065│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 81,301│ 7 │ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 79│Finisarea materialelor textile │1730│ 0,420│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 16,789│ 3 │ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 80│Fabricarea de articole confecţionate din │1740│ 0,492│ 3 │0,000│ 1 │ 0,246│ 7 │ 61,501│ 6 │ 4,25│
│ │textile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 81│Fabricarea de covoare şi mochete │1751│ 2,999│ 8 │0,600│ 11│ 1,800│ 19│ 89,982│ 8 │11,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 82│Fabricarea de frânghii, sfori si plase │1752│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 83│Fabricarea de textile naţesute şi articole │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din acestea │1753│ 3,937│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 52,493│ 6 │ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 84│Fabricarea altor articole textile n.c.a. │1754│ 0,580│ 3 │0,000│ 1 │ 0,290│ 8 │ 28,994│ 4 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 85│Fabricarea de metraje prin tricotare sau │1760│ 1,481│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 74,074│ 7 │ 3,50│
│ │crosetare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 86│Fabricarea de ciorapi, sosete si ciorapi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pantalon, tricotati sau crosetati │1771│ 0,439│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 87│Fabricarea de pulovere, veste si articole │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │similare tricotate sau crosetate │1772│ 1,509│ 6 │0,000│ 1 │ 0,050│ 3 │ 10,062│ 3 │ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 88│Fabricarea articolelor de îmbrãcaminte │1810│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
│ │din piele │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 89│Fabricarea de articole de imbrãcãminte │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru lucru │1821│ 0,265│ 2 │0,000│ 1 │ 0,133│ 5 │ 0,663│ 1 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 90│Fabricarea altor articole de îmbrãcãminte │1822│ 0,353│ 3 │0,016│ 2 │ 0,037│ 3 │ 0,548│ 1 │ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 91│Fabricarea de articole de lenjerie de corp │1823│ 0,333│ 3 │0,000│ 1 │ 0,026│ 2 │ 0,256│ 1 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 92│Fabricarea altor articole de îmbrãcãminte │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si accesorii n.c.a. │1824│ 0,159│ 2 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,743│ 1 │ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 93│Prepararea si vopsirea blanurilor; │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │fabricarea articolelor din blana │1830│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 11,429│ 3 │ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 94│Tabacirea si finisarea pieilor │1910│ 9,450│ 14│6,014│ 20│ 0,000│ 1 │131,443│ 9 │11,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 95│Fabricarea de articole de voiaj şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │marochinarie şi a articolelor de harnaşament│1920│ 0,608│ 4 │0,122│ 5 │ 0,122│ 5 │ 3,041│ 2 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 96│Fabricarea incãlţãmintei │1930│ 0,551│ 3 │0,024│ 2 │ 0,060│ 4 │ 1,798│ 1 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 97│Tãierea şi rindeluirea lemnului; impregnarea│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │lemnului │2010│ 3,053│ 8 │0,447│ 9 │ 0,298│ 8 │ 12,162│ 3 │ 7,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 98│Fabricarea de produse stratificate din lemn │2020│ 6,831│ 12│1,118│ 15│ 0,248│ 7 │ 3,726│ 2 │ 9,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│ 99│Fabricarea de elemente de dulgherie si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tamplarie pentru constructii │2030│ 2,126│ 7 │0,125│ 5 │ 0,063│ 4 │ 1,876│ 1 │ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│100│Fabricarea ambalajelor din lemn │2040│ 2,355│ 7 │0,785│13 │ 0,000│ 1 │ 7,849│ 2 │ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│101│Fabricarea altor produse din lemn │2051│ 5,079│ 10│0,154│ 6 │0,154 │ 6 │ 4,464│ 2 │ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│102│Fabricarea articolelor din pluta, paie si │2052│ 2,203│ 7 │0,000│ 1 │2,203 │ 20│ 0,000│ 1 │ 7,25│
│ │impletituri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│103│Fabricarea celulozei │2111│23,885│ 20│6,369│ 20│ 0,000│ 1 │222,930│ 12│13,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│104│Fabricarea hârtiei şi cartonului │2112│ 3,309│ 8 │0,331│ 8 │ 0,000│ 1 │132,363│ 9 │ 6,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│105│Fabricarea hârtiei si cartonului ondulat │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si a ambalajelor din hârtie sau carton │2121│ 3,436│ 8 │0,172│ 6 │ 0,172│ 6 │126,804│ 9 │ 7,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│106│Fabricarea produselor de uz gospodaresc │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si sanitar, din hârtie sau carton │2122│ 2,165│ 7 │0,000│ 1 │ 0,082│ 15│ 32,468│ 5 │ 7,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│107│Fabricarea articolelor de papetarie │2123│ 3,953│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 19,763│ 4 │ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│108│Fabricarea tapetului │2124│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│109│Fabricarea altor articole din hârtie si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │carton n.c.a. │2125│ 1,887│ 6 │0,943│14 │ 0,000│ 1 │ 18,868│ 4 │ 6,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│110│Editarea cãrţilor │2211│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 5,028│ 2 │ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│111│Editarea ziarelor │2212│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 4,002│ 2 │ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│112│Editarea revistelor şi periodicelor │2213│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 8,889│ 2 │ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│113│Editarea înregistrãrilor sonore │2214│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│114│Alte activitãţi de editare │2215│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 27,174│ 4 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│115│Tipãrirea ziarelor │2221│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 12,500│ 3 │ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│116│Alte activitãţi de tipãrire n.c.a. │2222│ 0,320│ 3 │0,080│ 4 │ 0,160│ 6 │ 9,213│ 3 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│117│Legãtorie │2223│ 2,577│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 12,887│ 3 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│118│Servicii pregãtitoare pentru pretipãrire │2224│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│119│Alte lucrãri de tipografie │2225│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 22,288│ 4 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│120│Reproducerea inregistrarilor audio │2231│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│121│Reproducerea inregistrãrilor video │2232│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│122│Reproducerea înregistrãrilor informatice │2233│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│123│Fabricarea produselor de cocserie │2310│ 1,855│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │371,058│ 16│ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│124│Fabricarea produselor obţinute din │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │prelucrarea ţiţeiului │2320│ 1,145│ 5 │0,229│ 7 │ 0,000│ 1 │267,216│ 13│ 6,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│125│Prelucrarea combustibililor nucleari │2330│ 0,000│ │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │855,556│ 20│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│126│Fabricarea gazelor industriale │2411│ 1,136│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │340,909│ 15│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│127│Fabricarea colorantilor si a pigmentilor │2412│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 2,331│ 20│349,650│ 15│ 9,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│128│Fabricarea altor produse chimice │2413│ 2,047│ 6 │0,315│ 8 │ 0,472│ 10│275,612│ 14│ 9,50│
│ │anorganice de baza │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│129│Fabricarea altor produse chimice │2414│ 2,152│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │215,169│ 12│ 5,25│
│ │organice de baza │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│130│Fabricarea îngrãşãmintelor şi produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ azotoase │2415│ 2,417│ 7 │0,161│ 6 │ 0,322│ 8 │257,815│ 13│ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│131│Fabricarea materialelor plastice in │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │forme primare │2416│ 2,350│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │235,018│ 13│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│132│Fabricarea cauciucului sintetic in forme │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │primare │2417│ 0,708│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │212,465│ 12│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│133│Fabricarea pesticidelor şi a altor produse │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │agrochimice │2420│ 1,479│ 5 │0,000│ 1 │ 1,479│ 17│295,858│ 14│ 9,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│134│Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tipografice si masticurilor │2430│ 1,821│ 6 │0,000│ 1 │ 0,228│ 7 │273,100│ 14│ 7,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│135│Fabricarea produselor farmaceutice de baza │2441│ 0,788│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │275,699│ 14│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│136│Fabricarea preparatelor farmaceutice │2442│ 1,547│ 6 │0,516│ 10│ 0,172│ 6 │218,363│ 12│ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│137│Fabricarea sapunurilor, detergentilor si │2451│ 0,945│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │236,295│ 13│ 4,75│
│ │a produselor de intretinere │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│138│Fabricarea parfumurilor si a produselor │2452│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │204,496│ 12│ 3,75│
│ │cosmetice (de toaleta) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│139│Fabricarea explozivilor │2461│ 2,751│ 7 │1,376│ 17│ 0,000│ 1 │275,103│ 14│ 9,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│140│Fabricarea cleiurilor si gelatinelor │2462│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │193,548│ 11│ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│141│Fabricarea uleiurilor esentiale │2463│ 2,695│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │269,542│ 13│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│142│Fabricarea preparatelor chimice de uz │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │fotografic │2464│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │300,000│ 14│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│143│Fabricarea suportilor destinati │2465│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
│ │inregistrarilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│144│Fabricarea altor produse chimice n.c.a. │2466│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │278,846│ 14│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│145│Fabricarea fibrelor şi firelor sintetice şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │artificiale │2470│ 0,579│ 3 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │268,540│ 13│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│146│Fabricarea anvelopelor şi a camerelor de aer│2511│ 4,655│ 10│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 95,617│ 8 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│147│Reşaparea anvelopelor │2512│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 95,694│ 8 │ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│148│Fabricarea altor produse din cauciuc │2513│ 3,420│ 8 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 65,147│ 7 │ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│149│Fabricarea plãcilor, foliilor, tuburilor si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │profilelor din material plastic │2521│ 2,698│ 7 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 47,210│ 6 │ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│150│Fabricarea articolelor de ambalaj din │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │material plastic │2522│ 3,477│ 8 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 47,408│ 6 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│151│Fabricarea articolelor din material │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │plastic pentru constructii │2523│ 1,124│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 32,108│ 5 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│152│Fabricarea altor produse din material │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │plastic │2524│ 3,269│ 8 │0,272│ 7 │ 0,000│ 1 │ 27,244│ 4 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│153│Fabricarea sticlei plate │2611│ 2,675│ 7 │0,000│ 1 │ 0,535│ 10│224,719│ 12│ 7,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│154│Prelucrarea si fasonarea sticlei plate │2612│ 3,666│ 9 │1,375│ 17│ 0,000│ 1 │183,318│ 11│ 9,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│155│Fabricarea articolelor din sticlã │2613│ 2,275│ 7 │0,108│ 5 │ 0,867│ 13│268,501│ 13│ 9,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│156│Fabricarea fibrelor din sticla │2614│ 1,665│ 6 │0,833│ 13│ 0,000│ 1 │266,445│ 13│ 8,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│157│Fabricarea de sticlãrie tehnicã │2615│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 3,300│ 20│231,023│ 12│ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│158│Fabricarea articolelor ceramice pentru uz, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │gospodaresc si ornamental │2621│ 1,367│ 5 │0,137│ 5 │ 0,137│ 5 │ 82,046│ 7 │ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│159│Fabricarea de obiecte sanitare din ceramica│2622│ 1,908│ 6 │0,477│ 10│ 0,954│ 14│152,672│ 10│10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│160│Fabricarea izolatorilor şi pieselor izolante│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din ceramica │2623│ 8,499│ 13│1,416│ 17│ 0,000│ 1 │169,972│ 11│10,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│161│Fabricarea de produse ceramice de uz tehnic │2624│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │222,222│ 12│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│162│Fabricarea altor produse ceramice │2625│22,727│ 20│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │227,273│ 12│ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│163│Fabricarea produselor ceramice refractare │2626│ 5,358│ 10│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │122,465│ 9 │ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│164│Fabricarea plãcilor şi dalelor din ceramica │2630│ 0,844│ 4 │0,422│ 9 │ 0,844│ 13│139,299│ 10│ 9,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│165│Fabricarea caramizilor,tiglelor şi altor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │produse pentru constructii, din argila arsa │2640│ 3,237│ 8 │0,883│ 13│ 0,000│ 1 │ 70,619│ 7 │ 7,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│166│Fabricarea cimentului │2651│ 1,558│ 6 │0,000│ 1 │ 0,519│ 10│187,435│ 11│ 7,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│167│Fabricarea varului │2652│ 4,451│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │222,552│ 12│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│168│Fabricarea ipsosului │2653│ 5,556│ 11│5,556│ 20│ 0,000│ 1 │ 16,667│ 3 │ 8,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│169│Fabricarea elementelor din beton pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │constructii │2661│ 2,721│ 7 │0,544│ 10│ 0,000│ 1 │ 94,843│ 8 │ 6,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│170│Fabricarea elementelor din ipsos pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │constructii │2662│ 0,000│ 1 │0,000│ 20│ 0,000│ 1 │137,363│ 10│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│171│Fabricarea betonului │2663│ 1,489│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │163,751│ 10│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│172│Fabricarea mortarului │2664│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │142,857│ 10│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│173│Fabricarea produselor din azbociment │2665│ 1,802│ 6 │0,000│ 1 │ 1,802│ 19│396,396│ 16│10,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│174│Fabricarea altor elemente din beton, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ciment şi ipsos │2666│ 2,825│ 8 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │169,492│ 11│ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│175│Tãierea, fasonarea si finisarea pietrei │2670│ 0,699│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │122,292│ 9 │ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│176│Fabricarea de produse abrazive │2681│ 3,378│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │168,919│ 11│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│177│Fabricarea altor produse din minerale │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │nemetalice │2682│ 3,176│ 8 │0,706│ 12│ 0,000│ 1 │141,143│ 10│ 7,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│178│Productia de metale feroase sub forme │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │primare si cea de feroaliaje │2710│ 2,682│ 7 │0,123│ 5 │ 0,247│ 7 │532,335│ 19│ 9,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│179│Productia de tuburi (tevi) din fonta │2721│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │28,369│ 20│585,106│ 20│10,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│180│Productia de tuburi (tevi) din otel │2722│ 4,948│ 10│0,000│ 1 │ 2,999│ 20│512,821│ 18│12,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│181│Tragere la rece │2731│14,706│ 17│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │367,647│ 16│ 8,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│182│Laminare la rece │2732│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │418,006│ 17│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│183│Productia altor profile obţinute la rece │2733│19,802│ 20│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │396,040│ 16│ 9,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│184│Trefilare │2734│13,378│ 16│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │551,839│ 19│ 9,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│185│Producţia metalelor preţioase │2741│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │14,286│ 20│500,000│ 18│10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│186│Metalurgia aluminiului │2742│ 5,614│ 11│0,148│ 5 │5,762 │ 20│533,314│ 19│13,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│187│Producţia plumbului, zincului şi cositorului│2743│ 2,755│ 7 │0,000│ 1 │76,584│ 20│826,446│ 20│12,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│188│Metalurgia cuprului │2744│ 3,770│ 9 │0,000│ 1 │ 4,713│ 20│565,504│ 19│12,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│189│Productia altor metale neferoase │2745│18,519│ 19│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │555,556│ 19│10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│190│Turnarea fontei │2751│ 3,480│ 8 │0,232│ 7 │10,209│ 20│699,536│ 20│13,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│191│Turnarea oţelului │2752│15,113│ 17│0,000│ 1 │ 7,557│ 20│680,101│ 20│14,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│192│Turnarea metalelor neferoase usoare │2753│ 1,866│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │559,701│ 19│ 6,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│193│Turnarea altor metale neferoase │2754│ 2,538│ 7 │0,000│ 1 │ 2,538│ 20│611,675│ 20│12,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│194│Fabricarea de constructii metalice si parti │2811│ 3,119│ 8 │0,206│ 6 │ 0,411│ 9 │ 70,939│ 7 │ 7,50│
│ │componente ale structurilor metalice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│195│Fabricarea de elemente de dulgherie si │2812│ 2,241│ 7 │0,320│ 8 │ 0,000│ 1 │ 69,363│ 7 │ 5,75│
│ │tamplarie din metal │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│196│Productia de rezervoare, cisterne si │2821│ 2,559│ 7 │0,512│ 10│ 0,000│ 1 │ 71,648│ 7 │ 6,25│
│ │containere metalice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│197│Productia de radiatoare si cazane pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │incalzire centrala │2822│ 1,612│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 64,481│ 7 │ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│198│Productia generatoarelor de aburi (cu │2830│ 1,488│ 5 │0,496│ 10│ 0,496│ 1 │ 66,948│ 7 │ 8,00│
│ │exceptia cazanelor pentru incalzire centrala│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│199│Fabricarea produselor metalice obtinute prin│2840│ 7,246│ 12│0,000│ 1 │ 0,315│ 8 │ 64,902│ 7 │ 7,00│
│ │deformare plastica; metalurgia pulberilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│200│Tratarea şi acoperirea metalelor │2851│ 5,096│ 10│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 66,641│ 7 │ 4,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│201│0peraţiuni de mecanica generala │2852│ 4,551│ 10│0,427│ 9 │ 0,284│ 8 │ 73,948│ 7 │ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│202│Fabricarea produselor de tãiat şi de uz │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │casnic │2861│ 1,786│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 53,571│ 6 │ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│203│Fabricarea uneltelor de mana │2862│ 2,068│ 6 │0,230│ 7 │ 0,000│ 1 │ 68,918│ 7 │ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│204│Fabricarea articolelor de feronerie │2863│ 7,926│ 13│0,330│ 8 │ 0,661│ 12│ 72,655│ 7 │10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│205│Fabricarea de recipienti, containere si │2871│ 2,618│ 7 │2,618│ 20│ 0,000│ 1 │ 52,356│ 6 │ 8,50│
│ │alte produse similare din otel │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│206│Fabricarea ambalajelor din metale usoare │2872│ 1,377│ 5 │1,377│ 17│ 0,000│ 1 │ 27,548│ 4 │ 6,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│207│Fabricarea articolelor din fire metalice │2873│ 4,036│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 64,860│ 7 │ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│208│Fabricarea de şuruburi, buloane, lanţuri │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi arcuri │2874│ 3,248│ 8 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 48,721│ 6 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│209│Fabricarea altor articole din metal │2875│ 1,200│ 5 │0,000│ 1 │ 0,267│ 7 │ 80,032│ 7 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│210│Fabricarea de motoare si turbine (cu │2911│ 2,155│ 7 │0,144│ 5 │ 0,575│ 11│ 96,278│ 8 │ 7,75│
│ │exceptia mot, pentru avioane, autovehic, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si motociclete) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│211│Fabricarea de pompe şi compresoare │2912│ 1,521│ 6 │0,000│ 1 │ 0,253│ 7 │101,394│ 8 │ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│212│Fabricarea de articole de robinetarie │2913│ 0,765│ 4 │0,000│ 1 │ 0,383│ 9 │103,290│ 8 │ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│213│Fabricarea lagarelor, angrenajelor si │2914│ 1,568│ 6 │0,000│ 1 │ 0,470│ 10│ 90,132│ 8 │ 6,25│
│ │organelor mecanice de transmisie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│214│Fabricarea cuptoarelor industriale si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │arzatoarelor │2921│ 6,329│ 11│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 94,937│ 8 │ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│215│Fabricarea echipamentelor de ridicat │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si manipulat │2922│ 2,082│ 6 │0,000│ 1 │ 0,297│ 8 │ 96,654│ 8 │ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│216│Fabricarea echipam, industriale de │2923│ 6,433│ 11│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │107,219│ 8 │ 5,25│
│ │ventilatie si frigorifice (cu exceptia │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │celor pentru uz casnic) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│217│Fabricarea altor echipamente de utilizare │2924│ 2,228│ 7 │0,557│ 11│ 0,000│ 1 │111,421│ 9 │ 7,00│
│ │generala │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│218│Fabricarea tractoarelor │2931│ 2,593│ 7 │0,000│ 1 │ 3,566│ 20│106,969│ 8 │ 9,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│219│Fabricarea altor masini şi utilaje │2932│ 2,861│ 8 │0,220│ 7 │1,540 │ 18│110,035│ 9 │10,50│
│ │agricole si forestiere │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│220│Fabricarea maşinilor-unelte portabile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │actionate electric │2941│ 0,883│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 88,261│ 8 │ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│221│Fabricarea altor maşini-unelte pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │prelucrarea metalului │2942│ 1,325│ 5 │0,000│ 1 │ 0,331│ 8 │ 99,387│ 8 │ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│222│Fabricarea altor maşini-unelte n.c.a. │2043│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 3,171│ 20│105,708│ 8 │ 7,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│223│Fabricarea utilajelor pentru metalurgie │2951│ 2,269│ 7 │0,000│ 1 │ 1,602│ 18│ 97,450│ 8 │ 8,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│224│Fabricarea utilajelor pentru extractie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si constructii │2952│ 1,636│ 6 │0,068│ 4 │ 0,273│ 7 │ 98,186│ 8 │ 6,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│225│Fabricarea utilajelor pentru prelucrarea │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │produselor alimentare, bauturilor │2953│ 2,107│ 7 │0,000│ 1 │ 3,511│ 20│105,337│ 8 │ 9,00│
│ │si tutunului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│226│Fabricarea utilajelor pentru industria │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │textila, a imbracamintei si a pielariei │2954│ 0,684│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │102,529│ 8 │ 3,50│
│ │si tutunului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│227│Fabricarea utilajelor pentru industria │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │hârtiei si cartonului │2955│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │126,582│ 9 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│228│Fabricarea altor maşini si utilaje specifice│2958│ 1,436│ 5 │0,000│ 1 │ 0,180│ 6 │107,720│ 8 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│229│Fabricarea armamentului si munitiei │2960│ 0,477│ 3 │0,000│ 1 │ 0,858│ 13│105,825│ 8 │ 6,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│230│Fabricarea de masini si aparate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │electrocasnice │2971│ 2,616│ 7 │0,138│ 5 │ 0,000│ 1 │ 89,482│ 8 │ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│231│Fabricarea de aparate neelectrice, de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │uz casnic │2972│ 1,247│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 37,406│ 5 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│232│Fabricarea masinilor de birou │3001│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│233│Fabricarea calculatoarelor si a altor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │echipamente electronice │3002│ 0,739│ 4 │0,369│ 9 │ 0,369│ 9 │ 0,000│ 1 │ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│234│Productia de motoare, generatoare şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │transformatoare electrice │3110│ 1,550│ 6 │0,103│ 5 │ 1,240│ 16│ 36,157│ 5 │ 8,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│235│Productia de aparate pentru distributie si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │comanda electricitatii │3120│ 1,399│ 5 │0,000│ 1 │ 0,431│ 9 │ 34,334│ 5 │ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│236│Productia de fire si cabluri electrice si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │optice │3130│ 3,871│ 9 │0,000│ 1 │ 0,258│ 7 │ 33,548│ 5 │ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│237│Productia de acumulatori, baterii şi pile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │electrice │3140│ 1,600│ 6 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 32,000│ 5 │ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│238│Productia de lampi electrice si echipamente │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de iluminat │3150│ 1,231│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 30,779│ 5 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│239│Productia de componente electrice pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │motoare si vehicule n.c.a. │3161│ 1,291│ 5 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 27,566│ 4 │ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│240│Productia altor componente electrice n.c.a. │3162│ 0,914│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 27,422│ 4 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│241│Productia tuburilor electronice si a altor │3210│ 0,919│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 2,986│ 1 │ 1,75│
│ │componente electronice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│242│Productia de emitatoare radio-televiziune, │3220│ 0,710│ 4 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 3,550│ 2 │ 2,00│
│ │echipam. si aparate telefonice si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │telegrafice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│243│Productia de receptoare de radio si televiz,│3230│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 6,383│ 2 │ 1,25│
│ │aparate de inregistrare si reprod, audio │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sau video │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│244│Productia de aparatura şi instrumente │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │medicale │3310│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 24,762│ 4 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│245│Prod. de aparat. si instrum, de masura │3320│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 21,104│ 4 │ 1,75│
│ │verif. si control (cu exceptia echip. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de mas., reglare si control │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│246│Productia de echipamente de masura, reglare │3330│ 2,061│ 6 │0,883│ 13│ 0,294│ 8 │ 35,325│ 5 │ 8,00│
│ │si control pentru procese industriale │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sau video │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│247│Productia de aparaturã şi instrumente │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │optice şi fotografice │3340│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 28,681│ 4 │ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│248│Productia de ceasuri │3350│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000 │ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│249│Producţia de autovehicule │3410│ 2,008│ 6 │0,067│ 4 │ 6,426│ 20│258,384│ 13│10,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│250│Productia de caroserii, remorci si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │semiremorci │3420│ 4,464│ 9 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │178,571│ 11│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│251│Productia de piese si accesorii pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │autovehicule si motoare de autovehicule │3430│ 1,424│ 5 │0,052│ 3 │ 0,699│ 12│139,307│ 10│ 7,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│252│Constructii şi reparaţii de nave │3511│ 4,168│ 9 │0,290│ 8 │ 0,326│ 8 │148,605│ 10│ 8,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│253│Constructii si reparatii de ambarcatiuni │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sportive si de agrement │3512│ 6,349│ 11│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │158,730│ 10│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│254│Constructia si repararea materialului │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │rulant │3520│ 1,657│ 6 │0,255│ 7 │ 1,317│ 16│185,881│ 11│10,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│255│Constructii şi reparaţii de aeronave şi nave│3530│ 1,553│ 6 │0,173│ 6 │ 0,000│ 1 │123,404│ 9 │ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│256│Producţia de motociclete │3541│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│257│Productia de biciclete │3542│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 80,321│ 7 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│258│Producţia de vehicule pentru invalizi │3543│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 76,923│ 7 │ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│259│Productia altor mijloace de transport, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │n.c.a. │3550│ 0,000│ 1 │0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │111,111│ 9 │ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│260│Productia de scaune │3611│ 1,959│ 6 │0,093│ 4 │ 0,000│ 1 │ 32,655│ 5 │ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│261│Productia mobilierului pentru birou si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │magazine │3612│ 1,093│ 5 │0,156│ 6 │ 0,000│ 1 │ 32,802│ 5 │ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│262│Productia mobilierului pentru bucatarii │3613│ 4,592│ 10│0,000│ 1 │ 0,000│ 1 │ 35,714│ 5 │ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│263│Productia altor tipuri de mobilier │3614│ 2,751│ 7 │0,164│ 6 │ 0,344│ 8 │ 36,981│ 5 │ 6,50│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│264│Productia de saltele si somiere │3615│ 8,711│ 13│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 34,843│ 5│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│265│Baterea monedelor si medaliilor │3621│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 29,412│ 4│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│266│Fabricarea bijuteriilor si articolelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │similare din metale şi pietre │3622│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 24,331│ 4│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│267│Fabricarea instrumentelor muzicale │3630│ 1,429│ 5│0,714│ 12│ 0,714│ 12│ 28,571│ 4│ 8,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│268│Fabricarea articolelor pentru sport │3640│ 1,168│ 5│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 29,206│ 4│ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│269│Fabricarea jocurilor şi jucãriilor │3650│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 23,121│ 4│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│270│Fabricarea bijuteriilor de fantezie │3661│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 18,248│ 4│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│271│Confecţionarea mãturilor si periilor │3662│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 32,787│ 5│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│272│Fabricarea altor produse manufacturiere │3663│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,524│ 10│ 39,277│ 5│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│273│Recuperarea deşeurilor şi resturilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │metalice reciclabile │3710│ 5,315│ 10│0,725│ 12│ 0,000│ 1│ 1,449│ 1│ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│274│Recuperearea deşeurilor şi resturilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │nemetalice reciclabile │3720│ 1,311│ 5│0,655│ 11│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│275│Productia de energie electica │4011│ 1,526│ 6│0,201│ 6│ 0,241│ 7│130,955│ 9│ 7,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│276│Transportul energiei electice │4012│ 1,900│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 80,760│ 7│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│277│Distribuţia şi comercializarea energiei │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │electrice │4013│ 0,950│ 4│0,091│ 4│ 0,136│ 5│ 78,291│ 7│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│278│Producţia gazelor │4021│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 82,919│ 7│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│279│Distribuţia şi comercializarea combustibi- │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │lilor gazosi, prin conducte │4022│ 0,423│ 3│0,053│ 3│ 0,158│ 6│ 18,490│ 4│ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│280│Producţia si distribuţia energiei termice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi a apei calde │4030│ 1,191│ 5│0,119│ 5│ 0,040│ 3│ 91,310│ 8│ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│281│Captarea, tratarea si distribuţia apei │4100│ 1,047│ 5│0,077│ 4│ 0,051│ 3│ 51,079│ 6│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│282│Demolarea construcţiilor, terasamente şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │organizare de şantiere │4511│10,350│ 14│4,777│ 20│ 0,000│ 1│ 11,943│ 3│ 9,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│283│Lucrari de foraj şi sondaj pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │construcţii │4512│ 5,338│ 10│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 17,794│ 3│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│284│Construcţii de cladiri şi lucrãri de geniu │4521│ 1,865│ 6│0,346│ 8│ 0,088│ 4│ 7,301│ 2│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│285│Lucrãri de învelitori, şarpante si terase │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │la constructii │4522│ 3,337│ 8│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 9,533│ 3│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│286│Constructii de autostrãzi, drumuri, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │aerodroame şi baze sportive │4523│ 1,296│ 5│0,150│ 6│ 0,000│ 1│ 3,739│ 2│ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│287│Construcţii hidrotehnice │4524│ 3,772│ 9│0,666│ 12│ 0,000│ 1│ 8,874│ 2│ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│288│Alte lucrãri speciale de constructii │4525│ 2,524│ 7│0,266│ 7│ 0,066│ 4│ 7,971│ 2│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│289│Lucrãri de instalaţi electrice │4531│ 2,607│ 7│0,401│ 9│ 0,000│ 1│ 1,203│ 1│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│290│Lucari de izolaţii si protecţie anticoroziva│4532│ 1,854│ 6│0,185│ 6│ 0,000│ 1│ 5,562│ 2│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│291│Lucrari de instalaţii tehnico-sanitare │4533│ 1,624│ 6│0,288│ 8│ 0,026│ 2│ 3,928│ 2│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│292│Alte lucrãri de instalaţii │4534│ 1,790│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,114│ 2│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│293│Lucrari de ipsoserie │4541│ 3,003│ 8│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 7,508│ 2│ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│294│Lucrari de tamplarie şi dulgherie │4542│ 3,937│ 9│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,625│ 1│ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│295│Lucrãri de pardosire si placarea a peretilor│4543│ 0,431│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,310│ 2│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│296│Lucrari de vopsitorie, zugrãveli si montari │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de geamuri │4544│ 3,419│ 8│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,884│ 2│ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│297│Alte lucrãri de finisare │4545│ 4,095│ 9│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,095│ 2│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│298│Închirierea utilajelor de construcţii şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │demolare, cu personal de deservire aferent │4550│ 1,525│ 6│0,191│ 6│ 0,000│ 1│ 5,720│ 2│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│299│Comerţ cu autovehicule │5010│ 9,971│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│300│Întreţinerea si repararea autovehiculelor │5020│ 0,904│ 4│0,134│ 5│ 0,000│ 1│ 3,350│ 2│ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│301│Comerţ cu piese si accesorii pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │autovehicule │5030│ 0,282│ 2│0,106│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│302│Comert cu motociclete, piese si accesorii │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │aferente, şi reparatii │5040│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│303│Comert cu amanuntul al carburanţilor pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │autovehicule │5050│ 0,740│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,582│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│304│Intermedieri in com. cu materii prime agric.│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │animale vii, mat. prime textile şi semiprod.│5111│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 9,169│ 3│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│305│Intermedieri în comerţul cu combustibili, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si produse chimice pentru industrie │5112│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 36,900│ 5│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│306│Intermedieri in comertul cu material lemnos │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si de constructii │5113│ 1,259│ 5│0,315│ 8│ 0,000│ 1│ 4,721│ 2│ 4,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│307│Intermedieri în comerţul cu maşini, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │echipamente industriale, nave şi avioane │5114│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│308│Intermedieri în comerţul cu mobila, articole│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de menaj şi de fierãrie │5115│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│309│Intermedieri în comerţul cu textile, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │confectii, incaltaminte si articole │5116│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│310│Intermedieri în comerţul cu produse │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │alimentare, bãuturi şi tutun │5117│ 1,035│ 5│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│311│Intermedieri în comerţul specializat în │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │vânzarea produselor cu caracter specific, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │n.c.a. │5118│ 0,668│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│312│Intermedieri în comertul cu produse diverse │5119│ 0,495│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,989│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│313│Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si furajelor │5121│ 3,160│ 8│1,011│ 14│ 0,000│ 1│ 1,896│ 1│ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│314│Comerţ cu ridicata al florilor şi al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │plantelor │5122│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│315│Comerţ cu ridicata al animalelor vii │5123│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 38,961│ 5│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│316│Comerţ cu ridicata a pieilor brute şi al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pieilor prelucrate │5124│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 67,829│ 7│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│317│Comerţ cu ridicata al tutunului neprelucrat │5125│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│318│Comerţ cu ridicata al fructelor si legumelor│5131│ 0,272│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│319│Comerţ cu ridicata al cãrnii si produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din carne │5132│ 0,215│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│320│Comerţ cu ridicata al produselor lactate, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ouãlor, uleiurilor şi grasimilor comestibile│5133│ 1,956│ 6│0,978│ 14│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│321│Comerţ cu ridicata al bauturilor │5134│ 0,516│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│322│Comerţ cu ridicata al produselor din tutun │5135│ 0,964│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│323│Comerţ cu ridicata al zahãrului, ciocolatei │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si produselor zaharoase │5136│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│324│Comerţ cu ridicata cu cafea, ceai, cacao si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │condimente │5137│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│325│Comerţ cu ridicata, specializat, al altor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │alimente, inclusiv peşte, crustacee şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │moluşte │5138│ 0,199│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│326│Comerţ cu ridicata, nespecializat de produse│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │alimentare, bãuturi si tutun │5139│ 0,532│ 3│0,089│ 4│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│327│Comerţ cu ridicata al produselor textile │5141│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│328│Comerţ cu ridicata al îmbracamintei şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │încaltamintei │5142│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│329│Comert cu ridicata al aparatelor electrice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi de uz gospod. al aparat, de radio şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │televiz. │5143│ 0,570│ 3│0,143│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│330│Comert cu ridicata al produselor din │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ceramica, sticlarie, tapete şi produse de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │întreţinere │5144│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│331│Comerţ cu ridicata al produselor cosmetice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi de parfumerie │5145│ 0,372│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│332│Comerţ cu ridicata al produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │farmaceutice │5146│ 0,190│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│333│Comert cu ridicata al altor bunuri de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │consum, nealimentare, n.c.a, │5147│ 0,505│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│334│Comerţ cu ridicata al combustibililor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │solizi, lichizi si gazoşi si al produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │derivate │5151│ 0,212│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│335│Comerţ cu ridicata al metalelor şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │minereurilor metalice │5152│ 1,500│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│336│Comerţ cu ridicata al materialului lemnos │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi de construcţii │5153│ 1,002│ 5│0,182│ 6│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│337│Comert cu ridicata al echipam. si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │furniturilor de fierãrie pentru instal. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sanit. şi de încãlzire │5154│ 0,801│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│338│Comert cu ridicata al produselor chimice │5155│ 0,644│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│339│Comert cu ridicata al altor produse │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │intermediare │5156│ 1,310│ 5│0,655│ 11│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│340│Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │resturilor │5157│ 0,355│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│13,1485│ 3│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│341│Comerţ cu ridicata al maşinilor-unelte │5181│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│342│Comerţ cu ridicata al maşinilor pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │industria minierã si construcţii │5182│ 1,550│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│343│Comerţ cu ridicata al maşinilor pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │industria textilã şi al maşin. de cusut şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tricotat │5183│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│344│Comert cu ridicata al calculatoarelor, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │echipamentelor periferice şi sotware-ului │5184│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│345│Comerţ cu ridicata al altor maşini şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │echipamente de birou │5185│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│346│Comerţ cu ridicata al altor componente si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │echipamente electrice │5186│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│347│Comerţ cu ridicata al altor aparaturi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │utilizate în industrie, comerţ şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │transporturi │5187│ 2,474│ 7│0,309│ 8│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│348│Comert cu ridicata al maşinilor, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │accesorilor şi uneltelor agricole, inclusiv │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │al tractoarelor │5188│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│349│Comert cu ridicata al altor produse │5190│ 0,558│ 3│0,140│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│350│Comert cu amanuntul în magaz. nespecializ. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cu vânz., predomin. de prod. alim., │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │bãuturi, tutun │5211│ 0,250│ 2│0,020│ 2│ 0,007│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│351│Comerţ cu amanuntul în magaz. nespecializate│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cu vânzare predominanta de prod. nealim. │5212│ 0,048│ 1│0,024│ 2│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│352│Comert cu amãnuntul al fructelor şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │legumelor proaspete │5221│ 0,684│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│353│Comerţ cu amãnuntul al carnii şi al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │produselor din carne │5222│ 0,444│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│354│Comerţ cu amãnuntul al peştelui, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │crustaceelor şi moluştelor │5223│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│355│Comert cu amãnuntul al pâinii, produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de patiserie si produselor zaharoase │5224│ 1,030│ 5│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│356│Comerţ cu amãnuntul al bauturilor │5225│ 0,390│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│357│Comerţ cu amanuntul al produselor din tutun │5226│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│358│Comerţ cu amanuntul, în magazine │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specializate, al produselor alimentare │5227│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│359│Comert cu amãnuntul al produselor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │famaceutice │5231│ 0,050│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│360│Comerţ cu amãnuntul al articolelor medicale │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi ortopedice │5232│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│361│Comerţ cu amanuntul al produselor cosmetice │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si de parfumerie │5233│ 0,529│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│362│Comert cu amãnuntul al textilelor │5241│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│363│Comerţ cu amanuntul al imbracamintei │5242│ 0,171│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│364│Comerţ cu amanuntul al incaltamintei si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │articolelor din piele │5243│ 0,748│ 4│0,249│ 7│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│365│Comert cu amanuntul al mobilei, al │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │articolelor de iluminat şi al altor artic. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de uz casnic │5244│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│366│Comerţ cu amanuntul al artic. şi aparat. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │electro-menajere, al aparat. de radio şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │televiz. │5245│ 0,324│ 3│0,108│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│367│Comerţ cu amanuntul cu articole de fierãrie,│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cu artic. din sticlã şi cu cele pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │vopsit │5246│ 0,146│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│368│Comert cu amanuntul al carţilor, ziarelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi articolelor de papetãrie │5247│ 0,093│ 1│0,093│ 4│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│369│Comert cu amanuntul, în magazine │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │specializate, al altor produse n.c.a. │5248│ 0,029│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│370│Comerţ cu amanuntul al bunurilor de ocazie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │vândute prin magazine │5250│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│371│Comerţ cu amanuntul prin corespondenţa │5261│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│372│Comerţ cu amanuntul prin standuri şi pieţe │5262│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│373│Comerţ cu amanuntul care nu se efectueazã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │prin magazine │5263│ 0,265│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│374│Reparaţii de incalţãminte şi ale altor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │articole din piele │5271│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│375│Reparaţii de articole electrice de uz │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │gospodaresc │5272│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│376│Reparatii de ceasuri si bijuterii │5273│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│377│Alte reparaţii de articole personale n.c.a. │5274│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│378│Hoteluri │5510│ 0,210│ 2│0,035│ 3│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│379│Tabere de tineret şi refugii montane │5521│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│380│Campinguri, inclusiv parcuri pentru rulote │5522│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│381│Alte mijloace de cazare │5523│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│382│Restaurante │5530│ 1,092│ 5│0,000│ 1│ 0,059│ 3│ 0,000│ 1│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│383│Baruri │5540│ 0,049│ 1│0,049│ 3│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│384│Cantine │5551│ 2,231│ 7│0,000│ 1│ 1,673│ 18│ 0,000│ 1│ 6,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│385│Ale unitati de preparare a hranei │5552│ 0,370│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│386│Transporturi pe calea ferata │6010│ 0,922│ 4│0,315│ 8│ 0,024│ 2│280,609│ 14│ 7,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│387│Alte transporturi terestre de calatori, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pe baza de grafic │6021│ 1,266│ 5│0,178│ 6│ 0,036│ 3│129,234│ 9│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│388│Transporturi cu taxiuri │6022│ 0,459│ 3│0,115│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│389│Transporturi terestre de cãlãtori, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ocazionale │6023│ 1,798│ 6│0,138│ 5│ 0,000│ 1│ 93,901│ 8│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│390│Transporturi rutiere de marfuri │6024│ 1,239│ 5│0,356│ 8│ 0,015│ 2│ 8,687│ 2│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│391│Transporturi prin conducte │6030│ 1,296│ 5│0,259│ 7│ 0,000│ 1│ 26,558│ 4│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│392│Transporturi maritime şi de coastã │6110│ 0,735│ 4│0,735│ 12│ 0,000│ 1│ 58,780│ 6│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│393│Transporturi pe cai navigabile │6120│ 1,672│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 19,504│ 4│ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│394│Transporturi aeriene dupã grafic │6210│ 0,404│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│390,461│ 16│ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│395│Transporturi aeriene ocazionale │6220│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│226,244│ 12│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│396│Manipulãri │6311│13,867│ 17│1,198│ 15│ 0,171│ 6│ 42,801│ 5│10,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│397│Depozitari │6312│ 4,854│ 10│1,214│ 16│ 0,000│ 1│ 42,476│ 5│ 8,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│398│Alte activitaţi anexe transporturilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │terestre │6321│ 1,482│ 5│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 45,982│ 6│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│399│Alte activitaţi anexe transporturilor pe apã│6322│ 2,310│ 7│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 50,534│ 6│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│400│Alte activitãţi anexe transporturilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │aeriene │6323│ 1,824│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 49,617│ 6│ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│401│Activitati ale agenţiilor de voiaj şi a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │tur-operatorilor; activitãţi de asistenţã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │turisticã n.c.a │6330│ 0,299│ 2│0,149│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│402│Activitãti ale altor agenţii de transport │6340│ 0,440│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│403│Activitaţile postei nationale │6411│ 1,262│ 5│0,065│ 4│ 0,065│ 4│ 0,453│ 1│ 3,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│404│Alte activitãţi de curier (altele decât │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cele de poşta naţionalã) │6412│ 2,049│ 6│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│405│Telecomunicatii │6420│ 0,887│ 4│0,177│ 6│ 0,025│ 2│ 0,431│ 1│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│406│Activitaţi ale bãncii centrale (naţionale) │6511│ 0,800│ 4│0,400│ 9│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│407│Alte activitãţi de intermedieri monetare │6512│ 0,184│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│408│Activitãţi de creditare pe bazã de contract │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │(Leasing financiar) │6521│ 0,079│ 1│0,079│ 4│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│409│Alte activitãţi de creditare │6522│ 0,080│ 1│0,000│ 1│ 0,080│ 4│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│410│Alte tipuri de intermedieri financiare │6523│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│411│Activitaţi de asigurãri de viaţã │6601│ 0,093│ 1│0,093│ 4│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│412│Activitãţi ale caselor de pensii (cu │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │excepţia celor din sist. public de asigurãri│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sociale) │6602│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│413│Alte activitãţi de asigurãri (exceptând │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asigurãrile de viaţã) │6603│ 0,645│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│414│Administrarea pieţelor financiare │6711│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│415│Activitãţi de intermed. a tranzacţiilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │financiare şi administrare a fond. (agenţi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │financiari) │6712│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│416│Activitati auxiliare intermedierilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │financiare (cu exceptia caselor de asig. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │si de pensii) │6713│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│417│Activitãţi auxiliare ale caselor de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │asigurãri şi de pensii │6720│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│418│Dezvoltare (promovare) imobiliara │7011│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│419│Cumpãrarea şi vânzarea de bunuri imobiliare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │proprii │7012│ 0,733│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│420│Inchirierea şi subînchirierea bunurilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │imobiliare proprii sau închiriate │7020│ 0,636│ 4│0,091│ 4│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│421│Agentii imobiliare │7031│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│422│Administrarea imobilelor pe bazã de tarife │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sau contract │7032│ 0,243│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│423│Închirierea autoturismelor şi utilitarelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │de capacitate mica │7110│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│424│Închirierea altor mijloace de transport │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │terestru │7121│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│425│Închirierea mijloacelor de transport pe apã │7122│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│426│Închirierea mijloacelor de transport aerian │7123│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│427│Închirierea masinilor si echipamentelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │agricole │7131│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│428│Închirierea masinilor si echipam. pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │constructii, fara personal de deservire │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │aferent │7132│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│429│Închirierea maşinilor si echipamentelor de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │birou, inclusiv a calculatoarelor │7133│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│430│Închirierea altor maşini si echipamente │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │n.c.a │7134│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│431│Închirierea bunurilor personale şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │gospodãreşti n.c.a │7140│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│432│Consultanţa în domeniul echipamentelor de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │calcul (hardware) │7210│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│433│Editare de programe │7221│ 0,283│ 2│0,141│ 5│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│434│Consultanţa şi furnizare de alte produse │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │software │7222│ 0,760│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│435│Prelucrarea informatica a datelor │7230│ 0,512│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│436│Activitati legate de bazele de date │7240│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│437│Intretinerea şi repararea maşinilor de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │birou, de contabilizat si a calculatoarelor │7250│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│438│Alte activitãţi legate de informaticã │7260│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│ f 7260 1,00 0,40o
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│439│Cercetare dezvoltare în ştiinte fizice si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │naturale │7310│ 0,338│ 3│0,085│ 4│ 0,085│ 4│ 56,437│ 5│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│440│Cercetare-dezvoltare în ştiinţe sociale şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │umaniste │7320│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│441│Activitaţi juridice │7411│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│442│Activitati de contabilitate, revizie │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │contabila consultanţã în domeniul fiscal │7412│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│443│Activitaţi de studiere a pieţei si de sondaj│7413│ 0,535│ 3│0,535│ 10│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 3,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│444│Activitaţi de consultanta pentru afaceri si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │management │7414│ 0,371│ 3│0,212│ 7│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 3,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│445│Activitaţi de management ale holdingurilor │7415│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│446│Activitaţi de arhitecturã, inginerie si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │servicii de consultanţa tehnica legate de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │acestea │7420│ 0,648│ 4│0,036│ 3│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│447│Activitãţi de testari şi analize tehnice │7430│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,311│ 8│ 17,129│ 3│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│448│ Publicitate │7440│ 0,205│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│449│Selecţia si plasarea forţei de muncã │7450│ 0,490│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│450│Activitaţi de investigaţie si protecţie a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │bunurilor şi persoanelor │7460│ 0,950│ 4│0,058│ 3│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│451│Activitaţi de intretinere si curatare a │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │cladirilor │7470│ 1,024│ 5│0,000│ 1│ 0,102│ 5│ 3,073│ 2│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│452│Activitaţi fotografice │7481│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 10,695│ 3│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│453│Activitaţi de ambalare │7482│ 0,598│ 3│0,000│ 1│ 0,598│ 11│ 17,943│ 3│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│454│Activitaţi de secretariat şi traducere │7485│ 0,629│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│455│Activitaţi ale centrelor de intermediere │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │telefonica │7486│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│456│Alte activitãti de servicii prestate în │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │principal întreprinderilor │7487│ 0,202│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│457│Servicii de administraţie generalã │7511│ 0,090│ 1│0,009│ 1│ 0,000│ 1│ 2,669│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│458│Reglem. activit. organismelor care presteazã│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │servicii în dom. îngrijirii sanãt. │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │invaţam. │7512│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,128│ 5│ 28,360│ 4│ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│459│Controlul activitãţilor economice │7513│ 0,241│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 3,137│ 2│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│460│Servicii de susţinere a administraţiilor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │publice │7514│ 1,703│ 6│0,851│ 13│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│461│Activitati de afaceri externe │7521│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│462│Activitati de justitie │7523│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,060│ 4│ 2,033│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│463│Activitati de ordine publica │7524│ 1,780│ 6│0,254│ 7│ 0,000│ 1│ 38,149│ 5│ 4,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│464│Activitati de protecţie civilã │7525│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 54,113│ 6│ 2,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│465│Activitaţi de protecţie sociala obligatorie │7530│ 0,397│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│466│Învaţamânt primar │8010│ 0,293│ 2│0,098│ 4│ 0,098│ 4│ 0,000│ 1│ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│467│Învaţamânt secundar general │8021│ 0,006│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│468│Învaţamânt secundar teoretic, tehnic sau │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │profesional │8022│ 3,191│ 8│0,798│ 13│ 0,000│ 1│ 1,861│ 1│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│469│Învaţamântul superior │8030│ 0,207│ 2│0,041│ 3│ 0,041│ 3│ 9,087│ 2│ 2,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│470│Scoli de conducere (pilotaj) │8041│ 0,267│ 2│0,267│ 7│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│471│Alte forme de invaţamânt │8042│ 0,695│ 4│0,695│ 12│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│472│Activitaţi de asistenţã spitaliceascã şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │sanatoriala │8511│ 0,125│ 2│0,027│ 2│ 0,250│ 7│ 63,106│ 7│ 4,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│473│Activitati de asistenta medicala ambulatorie│8512│ 0,676│ 4│0,000│ 1│ 0,270│ 7│ 67,613│ 7│ 4,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│474│Activitati de asistenta stomatologica │8513│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 93,867│ 8│ 2,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│475│Alte activitati referitoare la sanatatea │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │umana │8514│ 0,979│ 4│0,000│ 1│ 0,245│ 7│122,429│ 9│ 5,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│476│Activitati veterinare │8520│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,611│ 11│183,234│ 11│ 6,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│477│Activitaţi de asistenta sociala, cu cazare │8531│ 0,943│ 4│0,063│ 4│ 0,000│ 1│ 22,000│ 4│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│478│Activitati de asistenţã sociala, fara cazare│8532│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,001│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│479│Colectarea şi tratarea apelor uzate │9001│ 3,320│ 8│1,660│ 18│ 0,830│ 13│146,888│ 10│12,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│480│Colectarea şi tratarea altor reziduuri │9002│ 1,143│ 5│0,088│ 4│ 0,088│ 4│ 27,612│ 4│ 4,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│481│Salubritate, depoluare si activitãţi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │similare │9003│ 1,069│ 5│0,000│ 1│ 0,032│ 3│ 23,709│ 4│ 3,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│482│Activitati ale organizatiilor economice si │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │patronale │9111│ 0,970│ 4│0,970│ 14│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│483│Activitati ale organizaţiilor profesionale │9112│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│484│Activitati ale sindicatelor salariatilor │9120│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│485│Activitati ale organizatiilor religioase │9131│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 18,914│ 4│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│486│Activitati ale organizatiilor politice │9132│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│487│Alte activitati asociative n.c.a │9133│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│488│Producţia de filme cinematografice şi video │9211│ 1,371│ 5│1,097│ 15│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│489│Distributia de filme cinematografice şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │video │9212│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│490│Proiectia de filme cinematografice │9213│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│491│Activitati de radio şi televiziune │9220│ 0,300│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,018│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│492│Creante si interpretare artistica şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │literara │9231│ 0,987│ 4│0,000│ 1│ 0,247│ 7│194,869│ 11│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│493│Activitãţi de gestionare a salilor de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │spectacol │9232│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│494│Balciuri şi parcuri de distracţii │9233│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│495│Alte activitaţi de spectacole n.c.a │9234│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 1,361│ 17│ 61,224│ 6│ 6,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│496│Activitaţi ale agenţiilor de presã │9240│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│497│Activitati ale bibliotecilor şi arhivelor │9251│ 5,464│ 10│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 71,038│ 7│ 4,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│498│Activitaţi ale muzeelor, conservarea │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │monumentelor şi cladirilor │9252│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│499│Activitaţi ale grãdinilor botanice şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │zoologice şi ale rezervatiilor │9253│ 0,658│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│500│Activitaţi ale bazelor sportive │9261│ 1,071│ 5│1,071│ 15│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│501│Alte activitaţi sportive │9262│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│502│Jocuri de noroc şi pariuri │9271│ 0,223│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│503│Alte activitãţi recreative │9272│ 0,413│ 3│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,50│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│504│Spalarea, curãţarea şi vopsirea textilelor │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │şi blãnurilor │9301│ 0,887│ 4│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│505│Coafura şi alte activitaţi de înfrumuseţare │9302│ 0,147│ 2│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,25│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│506│Activitaţi de pompe funebre şi similare │9303│ 1,224│ 5│1,224│ 16│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 5,75│
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│507│Activitati de intretinere corporala │9304│ 0,000│ 1│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 1,00│ .1 i304 1,00 0,4001
├───┼────────────────────────────────────────────┼────┼──────┼───┼─────┼───┼──────┼───┼───────┼───┼─────┤
│508│Alte activitaţi de servicii personale n.c.a.│9305│ 4,514│ 10│0,000│ 1│ 0,000│ 1│ 6,597│ 2│ 3,50│
└───┴────────────────────────────────────────────┴────┴──────┴───┴─────┴───┴──────┴───┴───────┴───┴─────┘



ANEXA 2


GRILA
pentru stabilirea claselor de risc


┌─────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Clasa │ Indici de frecventa la 1000 de salariati │
│de risc ├────────────────┬────────────────┬────────────────┬─────────────────┤
│ │ Pentru total │Pentru accidente│ Pentru │Pentru salariatii│
│ │ accidentati in │ soldate cu │ boli │incadrati in con-│
│ │ munca │invaliditate sau│ profesionale │ ditii de munca │
│ │ │ deces │ │ speciale si │
│ │ │ │ │ deosebite │
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│CR(1,2,3,│ I(1) │ I(2) │ I(3) │ I(4) │
│4) │ │ │ │ │
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 1 │≥ 0,00 -< 0,10 │ ≥ 0,00 -< 0,010│≥ 0,00 -< 0,010 │ ≥ 0,00 - < 3,00 │
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 2 │≥ 0,10 -< 0,30 │ ≥ 0,010-< 0,030│≥ 0,010 -< 0,030│ ≥ 3,00 - < 9,00 │
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 3 │≥ 0,30 - < 0,60 │ ≥ 0,030-< 0,060│≥ 0,030 -< 0,060│ ≥ 9,00 - < 18,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 4 │≥ 0,60 - < 1,00 │ ≥ 0,060-< 0,100│≥ 0,060 -< 0,100│ ≥ 18,00 -< 30,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 5 │≥ 1,00 - < 1,50 │ ≥ 0,100-< 0,150│≥ 0,100 -< 0,150│ ≥ 30,00- < 45,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 6 │≥ 1,50 - < 2,10 │ ≥ 0,150-< 0,210│≥ 0,150 -< 0,210│ ≥ 45,00- < 63,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 7 │≥ 2,10 -< 2,80 │ ≥ 0,210-< 0,280│≥ 0,210-< 0,280 │ ≥ 63,00- < 84,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 8 │≥ 2,80 - < 3,60 │ ≥ 0,280-< 0,360│≥ 0,280- < 0,360│ ≥ 84,00-< 108,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 9 │≥ 3,60 - < 4,50 │ ≥ 0,360-< 0,450│≥ 0,360- < 0,450│ ≥ 108,00-<135,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 10 │≥ 4,50 -< 5,50 │ ≥ 0,450-< 0,550│≥ 0,450- < 0,550│ ≥ 135,00-<165,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 11 │≥ 5,50-< 6,60 │ ≥ 0,550-< 0,660│≥ 0,550- < 0,660│ ≥ 165,00-<198,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 12 │≥ 6,60- < 7,80 │ ≥ 0,660-< 0,780│≥ 0,660- < 0,780│ ≥ 198,00-<234,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 13 │≥ 7,80 -< 9,10 │ ≥ 0,780-< 0,910│≥ 0,780 -< 0,910│ ≥ 234,00-<273,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 14 │≥ 9,10 -< 10,50 │ ≥ 0,910-< 1,050│≥ 0,910 -< 1,050│ ≥ 273,00-<315,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 15 │≥ 10,50-< 12,00 │ ≥ 1,050-< 1,200│≥ 1,050-< 1,200 │ ≥ 315,00-<360,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 16 │≥ 12,00-< 13,60 │ ≥ 1,200-< 1,360│≥ 1,200-< 1,360 │ ≥ 360,00-<408,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 17 │≥ 13,60-< 15,30 │ ≥ 1,360-< 1,530│≥ 1,360-< 1,530 │ ≥ 408,00-<459,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 18 │≥ 15,30-< 17,10 │ ≥ 1,530-< 1,710│≥ 1,530-< 1,710 │ ≥ 459,00-<513,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 19 │≥ 17,10-< 19,00 │ ≥ 1,710-< 1,900│≥ 1,710-< 1,900 │ ≥ 513,00-<570,00│
├─────────┼────────────────┼────────────────┼────────────────┼─────────────────┤
│ 20 │ ≥ 19,00 │ ≥ 1,900 │ ≥ 1,900 │ ≥ 570,00 │
└─────────┴────────────────┴────────────────┴────────────────┴─────────────────┘

NOTA: Formula ce sta la baza stabilirii intervalelor pentru indicii de
frecventa este urmatoarea:

X(i+1) = X(i) + r(i+1), unde: i = 0 - 18, corespunzator celor 19 intervale
X(0) = 0 - limita minima a primului interval
r(i+1) - ratia de crestere a intervalelor



ANEXA 3

GRILA DE STABILIRE A TARIFULUI DE RISC
PE BAZA CLASEI DE RISC


┌────┬───────┬───────────┐
│Nr. │ Clasa │ Tariful │
│crt.│de risc│ de risc │
│ │ CR │(% din FS*)│
├────┼───────┼───────────┤
│ 1 │ 1,00 │ 0,400 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 2 │ 1,25 │ 0,442 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 3 │ 1,50 │ 0,484 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 4 │ 1,75 │ 0,526 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 5 │ 2,00 │ 0,568 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 6 │ 2,25 │ 0,611 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 7 │ 2,50 │ 0,653 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 8 │ 2,75 │ 0,695 │
├────┼───────┼───────────┤
│ 9 │ 3,00 │ 0,737 │
├────┼───────┼───────────┤
│10 │ 3,25 │ 0,779 │
├────┼───────┼───────────┤
│11 │ 3,50 │ 0,821 │
├────┼───────┼───────────┤
│12 │ 3,75 │ 0,863 │
├────┼───────┼───────────┤
│13 │ 4,00 │ 0,905 │
├────┼───────┼───────────┤
│14 │ 4,25 │ 0,947 │
├────┼───────┼───────────┤
│15 │ 4,50 │ 0,989 │
├────┼───────┼───────────┤
│16 │ 4,75 │ 1,032 │
├────┼───────┼───────────┤
│17 │ 5,00 │ 1,074 │
├────┼───────┼───────────┤
│18 │ 5,25 │ 1,116 │
├────┼───────┼───────────┤
│19 │ 5,50 │ 1,158 │
├────┼───────┼───────────┤
│20 │ 5,75 │ 1,200 │
├────┼───────┼───────────┤
│21 │ 6,00 │ 1,242 │
├────┼───────┼───────────┤
│22 │ 6,25 │ 1,284 │
├────┼───────┼───────────┤
│23 │ 6,50 │ 1,326 │
├────┼───────┼───────────┤
│24 │ 6,75 │ 1,368 │
├────┼───────┼───────────┤
│25 │ 7,00 │ 1,410 │
├────┼───────┼───────────┤
│26 │ 7,25 │ 1,453 │
├────┼───────┼───────────┤
│27 │ 7,50 │ 1,495 │
├────┼───────┼───────────┤
│28 │ 7,75 │ 1,537 │
├────┼───────┼───────────┤
│29 │ 8,00 │ 1,579 │
├────┼───────┼───────────┤
│30 │ 8,25 │ 1,621 │
├────┼───────┼───────────┤
│31 │ 8,50 │ 1,663 │
├────┼───────┼───────────┤
│32 │ 8,75 │ 1,705 │
├────┼───────┼───────────┤
│33 │ 9,00 │ 1,747 │
├────┼───────┼───────────┤
│34 │ 9,25 │ 1,789 │
├────┼───────┼───────────┤
│35 │ 9,50 │ 1,831 │
├────┼───────┼───────────┤
│36 │ 9,75 │ 1,874 │
├────┼───────┼───────────┤
│37 │ 10,00 │ 1,916 │
├────┼───────┼───────────┤
│38 │ 10,25 │ 1,958 │
├────┼───────┼───────────┤
│39 │ 10,50 │ 2,000 │
├────┼───────┼───────────┤
│40 │ 10,75 │ 2,042 │
├────┼───────┼───────────┤
│41 │ 11,00 │ 2,084 │
├────┼───────┼───────────┤
│42 │ 11,25 │ 2,126 │
├────┼───────┼───────────┤
│43 │ 11,50 │ 2,168 │
├────┼───────┼───────────┤
│44 │ 11,75 │ 2,210 │
├────┼───────┼───────────┤
│45 │ 12,00 │ 2,252 │
├────┼───────┼───────────┤
│46 │ 12,25 │ 2,295 │
├────┼───────┼───────────┤
│47 │ 12,50 │ 2,337 │
├────┼───────┼───────────┤
│48 │ 12,75 │ 2,379 │
├────┼───────┼───────────┤
│49 │ 13,00 │ 2,421 │
├────┼───────┼───────────┤
│50 │ 13,25 │ 2,463 │
├────┼───────┼───────────┤
│51 │ 13,50 │ 2,505 │
├────┼───────┼───────────┤
│52 │ 13,75 │ 2,547 │
├────┼───────┼───────────┤
│53 │ 14,00 │ 2,589 │
├────┼───────┼───────────┤
│54 │ 14,25 │ 2,631 │
├────┼───────┼───────────┤
│55 │ 14,50 │ 2,673 │
├────┼───────┼───────────┤
│56 │ 14,75 │ 2,716 │
├────┼───────┼───────────┤
│57 │ 15,00 │ 2,758 │
├────┼───────┼───────────┤
│58 │ 15,25 │ 2,800 │
├────┼───────┼───────────┤
│59 │ 15,50 │ 2,842 │
├────┼───────┼───────────┤
│60 │ 15,75 │ 2,884 │
├────┼───────┼───────────┤
│61 │ 16,00 │ 2,926 │
├────┼───────┼───────────┤
│62 │ 16,25 │ 2,968 │
├────┼───────┼───────────┤
│63 │ 16,50 │ 3,010 │
├────┼───────┼───────────┤
│64 │ 16,75 │ 3,052 │
├────┼───────┼───────────┤
│65 │ 17,00 │ 3,094 │
├────┼───────┼───────────┤
│66 │ 17,25 │ 3,137 │
├────┼───────┼───────────┤
│67 │ 17,50 │ 3,179 │
├────┼───────┼───────────┤
│68 │ 17,75 │ 3,221 │
├────┼───────┼───────────┤
│69 │ 18,00 │ 3,263 │
├────┼───────┼───────────┤
│70 │ 18,25 │ 3,305 │
├────┼───────┼───────────┤
│71 │ 18,50 │ 3,347 │
├────┼───────┼───────────┤
│72 │ 18,75 │ 3,389 │
├────┼───────┼───────────┤
│73 │ 19,00 │ 3,431 │
├────┼───────┼───────────┤
│74 │ 19,25 │ 3,473 │
├────┼───────┼───────────┤
│75 │ 19,50 │ 3,515 │
├────┼───────┼───────────┤
│76 │ 19,75 │ 3,558 │
├────┼───────┼───────────┤
│77 │ 20,00 │ 3,600 │
└────┴───────┴───────────┘

*FS - Fondul de salarii brute realizate




ANEXA 4

TARIFUL DE RISC
pe sectoare de activitate ale economiei naţionale, pentru anul 2007


┌────┬────────────────────────────────────────────────────────┬────┬─────┬─────┐
│Nr. │ │Cod │Clasa│Tarif│
│Crt.│ Activitatea din economia nationala │CAEN│de │de │
│ │ │ │risc │risc │
│ │ │ │ │(% │
│ │ │ │ │FS*) │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ NC │ AEN │ CC │ CR │ TR │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 1│Cultivarea cerealelor, porumbului şi a altor plante │ │ │ │
│ │n.c.a. │0111│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 2│Cultivarea legumelor, a specialitatilor horticole şi │ │ │ │
│ │a produselor de sera │0112│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 3│Cultivarea fructelor, nucilor, a plantelor pentru │ │ │ │
│ │bauturi si mirodenii │0113│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 4│Creşterea animalelor, activitatea fermelor pentru obţi- │ │ │ │
│ │nerea laptelui │0121│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 5│Creşterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, mãgarilor, │ │ │ │
│ │catârilor şi asinilor │0122│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 6│Creşterea porcinelor │0123│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 7│Creşterea pãsãrilor │0124│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 8│Creşterea altor animale │0125│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 9│Activitãţi în ferme mixte (culturã vegetalã combinatã │ │ │ │
│ │cu creşterea animalelor) │0130│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 10│Activitãţi de servicii anexe agriculturii; grãdinãrit │ │ │ │
│ │peisagistic │0141│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 11│Activitãţi de servicii pentru creşterea animalelor │0142│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 12│Vânãtoare, ocrotirea vânatului │0150│11,00│2,084│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 13│Silvicultura şi exploatare forestierã │0201│ 4,75│1,032│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 14│Servicii auxiliare silviculturii şi exploatãrii │ │ │ │
│ │forestiere │0202│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 15│Pescuitul │0501│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 16│Piscicultura │0502│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 17│Extracţia şi prepararea cãrbunelui superior │ │ │ │
│ │(PCS=>23865 kJ/kg) │1010│14,25│2,631│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 18│Extracţia şi prepararea cãrbunelui inferior │ │ │ │
│ │(PCS<23865 kJ/kg) │1020│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 19│Extracţia şi prepararea turbei │1030│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 20│Extracţia hidrocarburilor │1110│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 21│Activitãţi de servicii anexe extracţiei petrolului şi │ │ │ │
│ │gazelor naturale │1120│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 22│Extractia si prepararea minereurilor radioactive │1200│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 23│Extracţia şi prepararea minereurilor feroase │1310│11,50│2,168│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 24│Extracţia şi prepararea minereurilor neferoase şi rare │1320│12,75│2,379│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 25│Extracţia pietrei pentru construcţii │1411│13,25│2,463│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 26│Extracţia pietrei calcaroase, ghipsului şi a cretei │1412│ 8,00│1,579│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 27│Extracţia ardeziei │1413│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 28│Extracţia pietrişului şi nisipului │1421│ 7,75│1,537│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 29│Extracţia argilei şi caolinului │1422│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 30│Extracţia şi prepararea minereurilor pentru industria │ │ │ │
│ │chimica │1430│ 8,25│1,621│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 31│Extracţia sãrii │1440│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 32│Alte activitãţi extractive │1450│12,25│2,295│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 33│Producţia şi conservarea cãrnii │1511│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 34│Producţia şi conservarea cãrnii de pasare │1512│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 35│Prepararea produselor din carne │1513│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 36│Prelucrarea şi conservarea peştelui │1520│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 37│Prelucrarea şi conservarea cartofilor │1531│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 38│Fabricarea sucurilor de fructe şi legume │1532│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 39│Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor │1533│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 40│Fabricarea uleiurilor şi grãsimilor brute │1541│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 41│Fabricarea uleiurilor şi a grãsimilor rafinate │1542│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 42│Fabricarea margarinei şi produselor comestibile │1543│ 2,50│0,653│
│ │similare │ │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 43│Fabricarea produselor lactate şi a branzeturilor │1551│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 44│Fabricarea îngheţatei │1552│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 45│Fabricarea produselor de morarit │1561│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 46│Fabricarea amidonului si a produselor din amidon │1562│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 47│Fabricarea produselor pentru hrana animalelor de fermã │1571│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 48│Fabricarea produselor pentru hrana animalelor de │ │ │ │
│ │companie │1572│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 49│Fabricarea pâinii; fabricarea produselor proaspete de │ │ │ │
│ │patiserie │1581│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 50│Fabricarea biscuiţilor, pişcoturilor şi altor produse │ │ │ │
│ │similare │1582│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 51│Fabricarea zahãrului │1583│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 52│Fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a │ │ │ │
│ │produselor zaharoase │1584│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 53│Fabricarea macaroanelor, tãiţeilor, cuş-cuş-ului şi a │ │ │ │
│ │altor produse fãinoase similare │1585│ 6,75│1,368│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 54│Prelucrarea ceaiului şi cafelei │1586│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 55│Fabricarea condimentelor │1587│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 56│Fabricarea preparatelor alimentare omogenizate si │1588│ 1,00│0,400│
│ │alimentelor dietetice │ │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 57│Fabricarea altor produse alimentare n.c.a. │1589│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 58│Fabricarea bãuturilor alcoolice distilate │1591│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 59│Fabricarea alcoolului etilic de fermentaţie │1592│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 60│Fabricarea vinurilor │1593│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 61│Fabricarea cidrului şi a altor vinuri din fructe │1594│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 62│Fabricarea altor bãuturi nedistilate, obţinute prin │ │ │ │
│ │fermentare │1595│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 63│Fabricarea berii │1596│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 64│Fabricarea malţului │1597│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 65│Producţia de ape minerale şi bãuturi rãcoritoare │ │ │ │
│ │nealcoolice │1598│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 66│Fabricarea produselor din tutun │1600│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 67│Pregãtirea fibrelor şi filtrarea in fire de bumbac si │ │ │ │
│ │tip bumbac │1711│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 68│Pregãtirea fibrelor şi filtrarea în fire de lânã │ │ │ │
│ │cardatã şi tip lânã cardatã │1712│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 69│Pregãtirea fibrelor şi filarea în fire de lânã │ │ │ │
│ │pieptãnatã şi tip lânã │1713│ 7,25│1,453│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 70│Pregãtirea şi filarea în fire a fibrelor tip in │1714│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 71│Prelucrarea şi rãsucirea mãtãsii naturale şi artificiale│1715│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 72│Fabricarea aţei de cusut │1716│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 73│Pregãtirea fibrelor şi filarea altor tipuri de fire │1717│12,50│2,337│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 74│Ţesãturi din bumbac şi din fire tip bumbac │1721│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 75│Ţesãturi din lânã cardatã şi din fire tip lânã cardatã │1722│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 76│Ţesãturi din lânã pieptãnatã şi din fire tip lânã │ │ │ │
│ │pieptãnata │1723│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 77│Ţesãturi din mãtase şi din fire tip mãtase │1724│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 78│Ţesãturi din alte textile │1725│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 79│Finisarea materialelor textile │1730│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 80│Fabricarea de articole confecţionate din textile │1740│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 81│Fabricarea de covoare şi mochete │1751│11,50│2,168│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 82│Fabricarea de frânghii, sfori si plase │1752│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 83│Fabricarea de textile neţesute şi articole din acestea │1753│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 84│Fabricarea altor articole textile n.c.a. │1754│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 85│Fabricarea de metraje prin tricotare sau croşetare │1760│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 86│Fabricarea de ciorapi, şosete şi ciorapi pantalon, │ │ │ │
│ │tricotaţi sau croşetaţi │1771│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 87│Fabricarea de pulovere, veste şi articole similare │ │ │ │
│ │tricotate sau croşetate │1772│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 88│Fabricarea articolelor de îmbrãcãminte din piele │1810│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 89│Fabricarea de articole de îmbrãcãminte pentru lucru │1821│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 90│Fabricarea altor articole de imbracaminte │1822│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 91│Fabricarea de articole de lenjerie de corp │1823│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 92│Fabricarea altor articole de îmbrãcãminte şi accesorii │ │ │ │
│ │n.c.a. │1824│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 93│Prepararea şi vopsirea blãnurilor; fabricarea artico- │ │ │ │
│ │lelor din blanã │1830│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 94│Tãbãcirea şi finisarea pieilor │1910│11,00│2,084│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 95│Fabricarea de articole de voiaj şi marochinãrie şi a │ │ │ │
│ │articolelor de harnaşament │1920│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 96│Fabricarea încãlţamintei │1930│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 97│Tãierea şi rindeluirea lemnului; impregnarea lemnului │2010│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 98│Fabricarea de produse stratificate din lemn │2020│ 9,00│1,747│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 99│Fabricarea de elemente de dulgherie şi tâmplãrie pentru │ │ │ │
│ │construcţii │2030│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 100│Fabricarea ambalajelor din lemn │2040│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 101│Fabricarea altor produse din lemn │2051│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 102│Fabricarea articolelor din plutã, paie şi împletituri │2052│ 7,25│1,453│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 103│Fabricarea celulozei │2111│13,25│2,463│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 104│Fabricarea hârtiei şi cartonului │2112│ 6,50│1,326│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 105│Fabricarea hârtiei şi cartonului ondulat şi a ambalaje- │ │ │ │
│ │lor din hârtie sau carton │2121│ 7,25│1,453│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 106│Fabricarea produselor de uz gospodãresc şi sanitar, din │ │ │ │
│ │hârtie sau carton │2122│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 107│Fabricarea articolelor de papetãrie │2123│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 108│Fabricarea tapetului │2124│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 109│Fabricarea altor articole din hârtie şi carton n.c.a. │2125│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 110│Editarea cãrţilor │2211│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 111│Editarea ziarelor │2212│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 112│Editarea revistelor si periodicelor │2213│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 113│Editarea inregistrarilor sonore │2214│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 114│Alte activitãţi de editare │2215│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 115│Tipãrirea ziarelor │2221│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 116│Alte activitati de tiparire n.c.a. │2222│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 117│Legãtorie │2223│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 118│Servicii pregãtitoare pentru pretipãrire │2224│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 119│Alte lucrãri de tipografie │2225│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 120│Reproducerea înregistrãrilor audio │2231│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 121│Reproducerea înregistrãrilor video │2232│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 122│Reproducerea inregistrarilor informatice │2233│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 123│Fabricarea produselor de cocserie │2310│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 124│Fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului│2320│ 6,50│1,326│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 125│Prelucrarea combustibililor nucleari │2330│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 126│Fabricarea gazelor industriale │2411│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 127│Fabricarea coloranţilor şi a pigmenţilor │2412│ 9,25│1,789│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 128│Fabricarea altor produse chimice anorganice de baza │2413│ 9,50│1,831│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 129│Fabricarea altor produse chimice organice de baza │2414│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 130│Fabricarea îngrãşãmintelor şi produselor azotoase │2415│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 131│Fabricarea materialelor plastice în forme primare │2416│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 132│Fabricarea cauciucului sintetic în forme primare │2417│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 133│Fabricarea pesticidelor şi a altor produse agrochimice │2420│ 9,25│1,789│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 134│Fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice │ │ │ │
│ │şi masticurilor │2430│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 135│Fabricarea produselor farmaceutice de baza │2441│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 136│Fabricarea preparatelor farmaceutice │2442│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 137│Fabricarea sãpunurilor, detergenţilor şi a produselor de│ │ │ │
│ │întreţinere │2451│ 4,75│1,032│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 138│Fabricarea parfumurilor şi a produselor cosmetice │ │ │ │
│ │(de toaletã) │2452│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 139│Fabricarea explozivilor │2461│ 9,75│1,874│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 140│Fabricarea cleiurilor şi gelatinelor │2462│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 141│Fabricarea uleiurilor esenţiale │2463│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 142│Fabricarea preparatelor chimice de uz fotografic │2464│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 143│Fabricarea suporţilor destinaţi înregistrãrilor │2465│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 144│Fabricarea altor produse chimice n.c.a │2466│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 145│Fabricarea fibrelor şi firelor sintetice şi artificiale │2470│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 146│Fabricarea anvelopelor si a camerelor de aer │2511│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 147│Reşaparea anvelopelor │2512│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 148│Fabricarea altor produse din cauciuc │2513│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 149│Fabricarea plãcilor, foliilor, tuburilor şi profilelor │ │ │ │
│ │din material plastic │2521│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 150│Fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic │2522│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 151│Fabricarea articolelor din material plastic pentru │ │ │ │
│ │construcţii │2523│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 152│Fabricarea altor produse din material plastic │2524│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 153│Fabrirea sticlei plate │2611│ 7,50│1,495│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 154│Prelucrarea si fasonarea sticlei plate │2612│ 9,50│1,831│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 155│Fabricarea articolelor din sticla │2613│ 9,50│1,831│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 156│Fabricarea fibrelor din sticlã │2614│ 8,25│1,621│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 157│Fabricarea de sticlãrie tehnicã │2615│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 158│Fabricrea articolelor ceramice pentru uz gospodãresc │2621│ 5,50│1,158│
│ │si ornamental │ │ │ │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 159│Fabricarea de obiecte sanitare din ceramica │2622│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 160│Fabricarea izolatorilor şi pieselor izolante din │ │ │ │
│ │ceramica │2623│10,50│2,000│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 161│Fabricarea de produse ceramice de uz tehnic │2624│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 162│Fabricarea altor produse ceramice │2625│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 163│Fabricarea produselor ceramice refractare │2626│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 164│Fabricarea plãcilor şi dalelor din ceramicã │2630│ 9,00│1,747│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 165│Fabricarea cãrãmizilor, ţiglelor şi altor produse pentru│ │ │ │
│ │construcţii, din argilã arsã │2640│ 7,25│1,453│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 166│Fabricarea cimentului │2651│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 167│Fabricarea varului │2652│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 168│Fabricarea ipsosului │2653│ 8,75│1,705│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 169│Fabricarea elementelor din beton pentru constructii │2661│ 6,50│1,326│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 170│Fabricarea elementelor din ipsos pentru constructii │2662│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 171│Fabricarea betonului │2663│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 172│Fabricarea mortarului │2664│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 173│Fabricarea produselor din azbociment │2665│10,50│2,000│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 174│Fabricarea altor elemente din beton, ciment si ipsos │2666│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 175│Tãierea,fasonarea şi finisarea pietrei │2670│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 176│Fabricarea de produse abrazive │2681│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 177│Fabricarea altor produse din minerale nemetalice │2682│ 7,75│1,537│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 178│Productia de metale sub forme primare şi cea de │ │ │ │
│ │feroaliaje │2710│ 9,50│1,831│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 179│Producţia de tuburi (ţevi) din fonta │2721│10,50│2,000│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 180│Producţia de tuburi (ţevi) din oţel │2722│12,25│2,295│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 181│Tragere la rece │2731│ 8,75│1,705│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 182│Laminare la rece │2732│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 183│Producţia altor profile obtinute la rece │2733│ 9,50│1,831│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 184│Trefilare │2734│ 9,25│1,789│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 185│Productia metalelor pretioase │2741│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 186│Metalurgia aluminiului │2742│13,75│2,547│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 187│Productia plumbului, zincului şi cositorului │2743│12,00│2,252│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 188│Metalurgia cuprului │2744│12,25│2,295│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 189│Productia altor metale neferoase │2745│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 190│Turnarea fontei │2751│13,75│2,547│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 191│Turnarea oţelului │2752│14,50│2,673│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 192│Turnarea metalelor neferoase uşoare │2753│ 6,75│1,368│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 193│Turnarea altor metale neferoase │2754│12,00│2,252│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 194│Fabricarea de construcţii metalice şi pãrţi componente │ │ │ │
│ │ale structurilor metalice │2811│ 7,50│1,495│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 195│Fabricarea de elemnte de dulgherie si tamplarie din │ │ │ │
│ │metal │2812│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 196│Producţia de rezervoare, cisterne şi containere metalice│2821│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 197│Producţia de radiatoare şi cazane pentru încãlzire │ │ │ │
│ │centrala │2822│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 198│Producţia generatoarelor de aburi (cu excepţia cazanelor│ │ │ │
│ │pentru încãlzire centralã) │2830│ 8,00│1,579│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 199│Fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare │ │ │ │
│ │plastica; metalurgia pulberilor │2840│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 200│Tratarea şi acoperirea metalelor │2851│ 4,75│1,032│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 201│Operaţiuni de mecanicã generala │2852│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 202│Fabricarea produselor de taiat si de uz casnic │2861│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 203│Fabricarea uneltelor de mana │2862│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 204│Fabricarea articolelor de feronerie │2863│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 205│Fabricarea de recipienţi, containere şi alte produse │ │ │ │
│ │similare din oţel │2871│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 206│Fabricarea ambalajelor din metal usoare │2872│ 6,75│1,368│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 207│Fabricarea articolelor din fire metalice │2873│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 208│Fabricarea de şuruburi, buloane, lanturi şi arcuri │2874│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 209│Fabricarea altor articole din metal │2875│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 210│Fabric. de motoare şi turbine (cu excepţia mot. pentru │ │ │ │
│ │avioane, autovehic. si motociclete) │2911│ 7,75│1,537│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 211│Fabricarea de pompe si compresoare │2912│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 212│Fabricarea de articole de robinetarie │2913│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 213│Fabricarea lagãrelor, angrenajelor şi organelor mecanice│ │ │ │
│ │de transmisie │2914│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 214│Fabricarea cuptoarelor industriale si arzatoarelor │2921│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 215│Fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat │2922│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 216│Fabric. echipam. industriale de ventilaţie şi frigori- │ │ │ │
│ │fice (cu excepţia celor pentru uz casnic) │2923│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 217│Fabricarea altor echipamente de utilizare generala │2924│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 218│Fabricarea tractoarelor │2931│ 9,00│1,747│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 219│Fabricarea altor maşini şi utilaje agricole şi │ │ │ │
│ │forestiere │2932│10,50│2,000│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 220│Fabricarea masinilor-unelte portabile actionate electric│2941│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 221│Fabricarea altor maşini-unelte pentru prelucrarea │ │ │ │
│ │metalului │2942│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 222│Fabricarea altor masini-unelte n.c.a. │2943│ 7,50│1,495│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 223│Fabricarea utilajelor pentru metalurgie │2951│ 8,50│1,663│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 224│Fabricarea utilajelor pentru extracţie şi constructii │2952│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 225│Fabricarea utilajelor pentru prelucrarea produselor │ │ │ │
│ │alimentare, bãuturilor şi tutunului │2953│ 9,00│1,747│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 226│Fabricarea utilajelor pentru industria textila, a │ │ │ │
│ │imbracamintei si a pielariei │2954│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 227│Fabricarea utilajelor pentru industria hârtiei şi │ │ │ │
│ │cartonului │2955│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 228│Fabricarea altor masini si utilaje specifice │2956│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 229│Fabricarea armamentului si munitiei │2960│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 230│Fabricarea de maşini şi aparate electrocasnice │2971│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 231│Fabricarea de aparate neelectrice, de uz casnic │2972│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 232│Fabricarea maşinilor de birou │3001│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 233│Fabricarea calculatoarelor şi a altor echipamente │ │ │ │
│ │electronice │3002│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 234│Producţia de motoare, generatoare şi transformatoare │ │ │ │
│ │electrice │3110│ 8,00│1,579│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 235│Producţia de aparate pentru distribuţia şi comanda │ │ │ │
│ │electricitãţii │3120│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 236│Productia de fire şi cabluri electrice şi optice │3130│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 237│Producţia de acumulatori, baterii şi pile electrice │3140│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 238│Producţia de lãmpi electrice si echipamente de iluminat │3150│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 239│Producţia de componente electrice pentru motoare si │ │ │ │
│ │vehicule n.c.a. │3161│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 240│Producţia altor componente electrice n.c.a. │3162│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 241│Producţia tuburilor electronice şi a altor componente │ │ │ │
│ │electronice │3210│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 242│Productia de emiţãtoare radio-televiziune, echipamente, │ │ │ │
│ │şi aparate telefonice si telegrafice │3220│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 243│Prod. de receptoare de radio şi televiz., aparate de │ │ │ │
│ │înregistrare şi reprod. audio sau video │3230│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 244│Productia de aparatura si instrumente medicale │3310│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 245│Prod. de aparat. şi instrum. de mãs., verif. şi │ │ │ │
│ │control (cu excepţia echip. de mas., reglare) │3320│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 246│Producţia de echipamente de mãsura, reglare şi control │ │ │ │
│ │pentru procese industriale │3330│ 8,00│1,579│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 247│Producţia de aparatura şi instrumente optice şi │ │ │ │
│ │fotografice │3340│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 248│Producţia de ceasuri │3350│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 249│Producţia de autovehicule │3410│10,75│2,042│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 250│Producţia de caroserii, remorci si semiremorci │3420│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 251│Producţia de piese şi accesorii pentru autovehicule şi │ │ │ │
│ │motoare de autovehicule │3430│ 7,50│1,495│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 252│Constructii şi reparatii de nave │3511│ 8,75│1,705│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 253│Constructii şi reparaţii de ambarcaţiuni sportive şi de │ │ │ │
│ │agrement │3512│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 254│Constructia si repararea materialului rulant │3520│10,00│1,916│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 255│Construcţii şi reparaţii de aeronave şi nave │3530│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 256│Producţia de motociclete │3541│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 257│Producţia de biciclete │3542│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 258│Producţia de vehicule pentru invalizi │3543│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 259│Producţia altor mijloace de transport, n.c.a. │3550│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 260│Productia de scaune │3611│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 261│Productia mobilierului pentru birou si magazine │3612│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 262│Proctia mobilierului pentru bucatarii │3613│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 263│Productia altor tipuri de mobilier │3614│ 6,50│1,326│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 264│Productia de saltele şi somiere │3615│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 265│Baterea monedelor şi medaliilor │3621│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 266│Fabricarea bijuteriilor şi articolelor similare din │ │ │ │
│ │metale şi pietre │3622│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 267│Fabricarea instrumentelor muzicale │3630│ 8,25│1,621│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 268│Fabricarea articolelor pentru sport │3640│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 269│Fabricarea jocurilor şi jucãriilor │3650│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 270│Fabricarea bijuteriilor de fantezie │3661│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 271│Confecţionarea mãturilor şi periilor │3662│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 272│Fabricarea altor produse manufacturiere │3663│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 273│Recuperarea deşeurilor şi resturilor metalice │ │ │ │
│ │reciclabile │3710│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 274│Recuperarea deşeurilor şi resturilor nemetalice │ │ │ │
│ │reciclabile │3720│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 275│Productia de energie electrica │4011│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 276│Transportul energiei electrice │4012│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 277│Distribuţia şi comercializarea energiei electrice │4013│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 278│Producţia gazelor │4021│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 279│Distribuţia şi comercializarea combustibililor gazosi │ │ │ │
│ │prin conducte │4022│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 280│Producţia şi distribuţia energiei termice şi a apei │ │ │ │
│ │calde │4030│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 281│Captarea, tratarea şi distribuţia apei │4100│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 282│Demolarea construcţiilor, terasamente şi organizare de │ │ │ │
│ │şantiere │4511│ 9,50│1,831│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 283│Lucrãri de foraj şi sondaj pentru construcţii │4512│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 284│Construcţii de cladiri şi lucrãri de geniu │4521│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 285│Lucrãri de învelitori, şarpante şi terase la constructii│4522│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 286│Construcţii de autostrãzi, drumuri, aerodroame şi baze │ │ │ │
│ │sportive │4523│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 287│Construcţii hidrotehnice │4524│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 288│Alte lucrãri speciale de constructii │4525│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 289│Lucrãri de instalaţii electrice │4531│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 290│Lucrari de izolaţii si protecţie anticorozivã │4532│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 291│Lucrãri de instalaţii tehnico-sanitare │4533│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 292│Alte lucrãri de instalaţii │4534│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 293│Lucrari de ipsoserie │4541│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 294│Lucrãri de tâmplãrie şi dulgherie │4542│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 295│Lucrãri de pardosire şi placare a peretilor │4543│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 296│Lucrãri de vopsitorie, zugrãveli şi montari de geamuri │4544│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 297│Alte lucrãri de finisare │4545│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 298│Inchirierea utilajelor de construcţii şi demolare, cu │ │ │ │
│ │personal de deservire aferent │4550│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 299│Comerţ cu autovehicule │5010│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 300│Intreţinerea şi repararea autovehiculelor │5020│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 301│Comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule │5030│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 302│Comert cu motociclete, piese şi accesorii aferente, şi │ │ │ │
│ │reparatii │5040│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 303│Comert cu amanuntul al carburanţilor pentru │ │ │ │
│ │autovehicule │5050│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 304│Intermedieri in com., cu materii prime agric., animale │ │ │ │
│ │vii, mat., prime textile şi semiprod. │5111│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 305│Intermedieri în comerţul cu combustibili, minerale si │ │ │ │
│ │produse chimice pentru industrie │5112│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 306│Intermedieri în comerţul cu material lemnos şi de │ │ │ │
│ │constructii │5113│ 4,00│0,905│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 307│Intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente │ │ │ │
│ │industriale, nave şi avioane │5114│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 308│Intermedieri în comerţul cu mobila, articole de menaj şi│ │ │ │
│ │de fierãrie │5115│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 309│Intermedieri în comerţul cu textile, confectii, │ │ │ │
│ │incaltaminte si articole │5116│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 310│Intermedieri în comerţul cu produse alimentare, bãuturi │ │ │ │
│ │şi tutun │5117│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 311│Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea │ │ │ │
│ │produselor cu caracter specific, n.c.a. │5118│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 312│Intermedieri în comerţul cu produse diverse │5119│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 313│Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor si │ │ │ │
│ │furajelor │5121│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 314│Comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor │5122│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 315│Comerţ cu ridicata al animalelor vii │5123│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 316│Comerţ cu ridicata a pieilor brute şi al pieilor │ │ │ │
│ │prelucrate │5124│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 317│Comert cu ridicata al tutunului neprelucrat │5125│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 318│Comert cu ridicata al fructelor şi legumelor │5131│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 319│Comert cu ridicata al cãrnii ş produselor din carne │5132│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 320│Comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouãlor, │ │ │ │
│ │uleiurilor şi grãsimilor comestibile │5133│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 321│Comert cu ridicata al bãuturilor │5134│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 322│Comerţ cu ridicata al produselor din tutun │5135│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 323│Comerţ cu ridicata al zahãrului, ciocolatei şi │ │ │ │
│ │produselor zaharoase │5136│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 324│Comerţ cu ridicata cu cafea, ceai, cacao si condimente │5137│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 325│Comerţ cu ridicata, specializat, al altor alimente, │ │ │ │
│ │inclusiv peşte, crustacee şi moluşte │5138│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 326│Comerţ cu ridicata, nespecializat de produse alimentare,│ │ │ │
│ │bãuturi şi tutun │5139│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 327│Comert cu ridicata al produselor textile │5141│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 328│Comerţ cu ridicata al îmbrãcãmintei şi încãlţãmintei │5142│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 329│Com. cu ridicata al aparatelor electrice şi de uz │ │ │ │
│ │gospod., al aparat. de radio şi televiz. │5143│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 330│Comert cu ridicata al produselor din ceramica, sticlãrie│ │ │ │
│ │, tapete şi produse de întreţinere │5144│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 331│Comerţ cu ridicata al produselor cosmetice şi de │ │ │ │
│ │parfumerie │5145│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 332│Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice │5146│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 333│Comert cu ridicata al altor bunuri de consum, │ │ │ │
│ │nealimentare, n.c.a. │5147│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 334│Comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi│ │ │ │
│ │gazoşi şi al produselor derivate │5151│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 335│Comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice│5152│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 336│Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi de │ │ │ │
│ │construcţii │5153│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 337│Com. cu ridicata al echipam. şi furniturilor de fierãrie│ │ │ │
│ │pentru instal. sanit. şi de încãlzire │5154│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 338│Comert cu ridicata al produselor chimice │5155│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 339│Comert cu ridicata al altor produse intermediare │5156│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 340│Comerţul cu ridicata al deşeurilor şi resturilor │5157│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 341│Comerţ cu ridicata al maşinilor-unelte │5181│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 342│Comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minierã│ │ │ │
│ │şi construcţii │5182│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 343│Comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria textilã│ │ │ │
│ │şi al maşinilor de cusut şi tricotat │5183│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 344│Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor │ │ │ │
│ │periferice şi software-ului │5184│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 345│Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente de │ │ │ │
│ │birou │5185│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 346│Comerţ cu ridicata al altor componente si echipamente │ │ │ │
│ │electronice │5186│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 347│Comerţ cu ridicata al altor aparaturi utilizate în │ │ │ │
│ │industrie, comerţ şi transporturi │5187│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 348│Comert cu ridicata al maşinilor, accesoriilor şi │ │ │ │
│ │uneltelor agricole, inclusiv al tractoarelor │5188│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 349│Comert cu ridicata al altor produse │5190│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 350│Com. cu amãn. în magaz., nespecializ., cu vânz., │ │ │ │
│ │predomin., de prod. alim., bãuturi, tutun │5211│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 351│Comerţ cu amãn. în magaz. nespecializate, cu vânzare │ │ │ │
│ │predominanta de prod. nealim. │5212│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 352│Comert cu amãnuntul al fructelor şi legumelor proaspete │5221│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 353│Comerţ cu amãnuntul al cãrnii şi al produselor din carne│5222│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 354│Comerţ cu amãnuntul al peştelui, crustaceelor şi │ │ │ │
│ │moluştelor │5223│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 355│Comert cu amãnuntul al pâinii, produselor de patiserie │ │ │ │
│ │şi produselor zaharoase │5224│ 2,00│0,568│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 356│Comerţ cu amãnuntul al bauturilor │5225│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 357│Comerţ cu amãnuntul al produselor din tutun │5226│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 358│Comerţ cu amãnuntul, în magazine specializate, al │ │ │ │
│ │produselor alimentare │5227│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 359│Comert cu amãnuntul al produselor farmaceutice │5231│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 360│Comerţ cu amãnuntul al articolelor medicale şi │ │ │ │
│ │ortopedice │5232│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 361│Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de │ │ │ │
│ │parfumerie │5233│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 362│Comerţul cu amãnuntul al textilelor │5241│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 363│Comerţ cu amãnuntul al imbracamintei │5242│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 364│Comerţ cu amanuntul al incaltamintei si articolelor din │ │ │ │
│ │piele │5243│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 365│Comert cu amãnuntul al mobilei, al articolelor de │ │ │ │
│ │iluminat şi al altor artic. de uz casnic │5244│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 366│Comerţ cu amãnuntul al artic. şi aparat.electro-menajere│ │ │ │
│ │, al aparat. de radio şi televiz. │5245│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 367│Comerţ cu amãnuntul cu articole de fierãrie, cu artic. │ │ │ │
│ │din sticlã şi cu cele pentru vopsit │5246│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 368│Comert cu amãnuntul al cãrţilor, ziarelor şi articolelor│ │ │ │
│ │de papetãrie │5247│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 369│Comert cu amãnuntul, în magazine specializate, al altor │ │ │ │
│ │produse n.c.a. │5248│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 370│Comerţ cu amãnuntul al bunurilor de ocazie vândute prin │ │ │ │
│ │magazine │5250│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 371│Comerţ cu amãnuntul prin corespondenţa │5261│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 372│Comerţ cu amãnuntul prin standuri şi pieţe │5262│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 373│Comert cu amanuntul care nu se efectueazã prin │ │ │ │
│ │magazine │5263│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 374│Reparaţii de incãlţãminte şi ale altor articole din │ │ │ │
│ │piele │5271│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 375│Reparaţii de articole electrice de uz gospodaresc │5272│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 376│Reparatii de ceasuri si bijuterii │5273│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 377│Alte reparaţii de articole personale n.c.a. │5274│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 378│Hoteluri │5510│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 379│Tabere de tineret şi refugii montane │5521│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 380│Campinguri, inclusiv parcuri pentru rulote │5522│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 381│Alte mijloace de cazare │5523│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 382│Restaurante │5530│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 383│Baruri │5540│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 384│Cantine │5551│ 6,75│1,368│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 385│Alte unitati de preparare a hranei │5552│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 386│Transporturi pe calea ferata │6010│ 7,00│1,410│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 387│Alte transporturi terestre de calatori, pe baza de │ │ │ │
│ │grafic │6021│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 388│Transporturi cu taxiuri │6022│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 389│Transporturi terestre de cãlãtori, ocazionale │6023│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 390│Transporturi rutiere de marfuri │6024│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 391│Transporturi prin conducte │6030│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 392│Transporturi maritime şi de coastã │6110│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 393│Transporturi pe cai navigabile interioare │6120│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 394│Transporturi aeriene dupã grafic │6210│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 395│Transporturi aeriene ocazionale │6220│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 396│Manipulãri │6311│10,75│2,042│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 397│Depozitãri │6312│ 8,00│1,579│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 398│Alte activitãţi anexe transporturilor terestre │6321│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 399│Alte activitãţi anexe transporturilor pe apã │6322│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 400│Alte activitãţi anexe transporturilor aeriene │6323│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 401│Activitãţi ale agenţiilor de voiaj şi a tur-operatorilor│ │ │ │
│ │; activitãţi de asistenţã turisticã n.c.a. │6330│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 402│Activitãti ale altor agenţii de transport │6340│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 403│Activitãţile postei nationale │6411│ 3,50│0,821│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 404│Alte activitãţi de curier (altele decât cele de poşta │ │ │ │
│ │naţionalã) │6412│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 405│Telecomunicatii │6420│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 406│Activitãţi ale bãncii centrale (naţionale) │6511│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 407│Alte activitãţi de intermedieri monetare │6512│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 408│Activitãţi de creditare pe bazã de contract (Leasing │ │ │ │
│ │financiar) │6521│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 409│Alte activitãţi de creditare │6522│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 410│Alte tipuri de intermedieri financiare │6523│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 411│Activitãţi de asigurãri de viaţã │6601│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 412│Activitãţi ale caselor de pensii (cu excepţia celor din │ │ │ │
│ │sist. public de asigurãri sociale) │6602│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 413│Alte activitãţi de asigurãri (exceptând asigurãrile de │ │ │ │
│ │viaţã) │6603│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 414│Administrarea pieţelor financiare │6711│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 415│Activitãţi de intermed. a tranzacţiilor financiare şi │ │ │ │
│ │administrare a fond., (agenţi financiari) │6712│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 416│Activitãţi auxiliare intermedierilor financiare (cu │ │ │ │
│ │exceptia caselor de asig. si de pensii) │6713│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 417│Activitãţi auxiliare ale caselor de asigurãri şi │ │ │ │
│ │de pensii │6720│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 418│Dezvoltare (promovare) imobiliara │7011│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 419│Cumpãrarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii │7012│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 420│Inchirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare │ │ │ │
│ │proprii sau închiriate │7020│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 421│Agentii imobiliare │7031│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 422│Administrarea imobilelor pe bazã de tarife sau contract │7032│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 423│Ichirierea autoturismelor şi utilitarelor de capacitate │ │ │ │
│ │micã │7110│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 424│Inchirierea altor mijloace de transport terestru │7121│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 425│Inchirierea mijloacelor de transport pe apã │7122│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 426│Inchirierea mijloacelor de transport aerian │7123│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 427│Inchirierea masinilor si echipamentelor agricole │7131│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 428│Inchirierea masinilor si echipam. pentru constructii, │ │ │ │
│ │fara personal de deservire aferent │7132│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 429│Inchirierea maşinilor şi echipamentelor de birou, │ │ │ │
│ │inclusiv a calculatoarelor │7133│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 430│Inchirierea altor maşini şi echipamente n.c.a. │7134│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 431│Inchirierea bunurilor personale şi gospodãreşti n.c.a │7140│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 432│Consultanţã în domeniul echipamentelor de calcul │ │ │ │
│ │(hardware) │7210│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 433│Editare de programe │7221│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 434│Consultanţã şi furnizare de alte produse software │7222│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 435│Prelucrarea informatica a datelor │7230│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 436│Activitati legate de bazele de date │7240│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 437│Intreţinerea şi repararea maşinilor de birou, de │ │ │ │
│ │contabilizat şi a calculatoarelor │7250│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 438│Alte activitãţi legate de informaticã │7260│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 439│Cercetare-dezvoltare în ştiinte fizice si naturale │7310│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 440│Cercetare-dezvoltare în ştiinţe sociale şi umaniste │7320│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 441│Activitãţi juridice │7411│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 442│Activitati de contabilitate, revizie contabilã, │ │ │ │
│ │consultanţã în domeniul fiscal │7412│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 443│Activitãţi de studiere a pieţei si de sondaj │7413│ 3,75│0,863│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 444│Activitati de consultanta pentru afaceri si management │7414│ 3,00│0,737│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 445│Activitãţile de management ale holdingurilor │7415│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 446│Activitãţi de arhitecturã, inginerie şi servicii de │ │ │ │
│ │consultanţã tehnica legate de acestea │7420│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 447│Activitãţi de testãri şi analize tehnice │7430│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 448│Publicitate │7440│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 449│Selecţia si plasarea forţei de muncã │7450│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 450│Activitati de investigaţie şi protecţie a bunurilor şi │ │ │ │
│ │persoanelor │7460│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 451│Activitati de intretinere si curatare a cladirilor │7470│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 452│Activitati fotografice │7481│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 453│Activitati de ambalare │7482│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 454│Activitãţi de secretariat şi traducere │7485│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 455│Activitãţi ale centrelor de intermediere telefonica │7486│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 456│Alte activitãti de servicii prestate în principal │ │ │ │
│ │întreprinderilor │7487│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 457│Servicii de administraţie generalã │7511│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 458│Reglem. activit. organismelor care presteazã servicii în│ │ │ │
│ │dom. îngrijirii sãnãt., invãţãm. │7512│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 459│Controlul activitãţilor economice │7513│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 460│Servicii de susţinere a administraţiilor publice │7514│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 461│Activitati de afaceri externe │7521│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 462│Activitati de justitie │7523│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 463│Activitati de ordine publica │7524│ 4,75│1,032│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 464│Activitãţi de protecţie civilã │7525│ 2,25│0,611│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 465│Activitãţi de protecţie socialã obligatorie │7530│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 466│Invãţãmânt primar │8010│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 467│Invãţãmânt secundar general │8021│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 468│Invãţãmânt secundar teoretic, tehnic sau profesional │8022│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 469│Invãţãmântul superior │8030│ 2,50│0,653│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 470│Scoli de conducere (pilotaj) │8041│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 471│Alte forme de invãţãmânt │8042│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 472│Activitãţi de asistenţã spitaliceascã şi sanatorialã │8511│ 4,50│0,989│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 473│Activitati de asistenta medicala ambulatorie │8512│ 4,75│1,032│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 474│Activitati de asistenta stomatologica │8513│ 2,75│0,695│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 475│Alte activitãti referitoare la sanatatea umana │8514│ 5,25│1,116│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 476│Activitãţi veterinare │8520│ 6,00│1,242│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 477│Activitãţi de asistenta sociala, fara cazare │8531│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 478│Activitãţi de asistenţã socialã, fãrã cazare │8532│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 479│Colectarea şi tratarea apelor uzate │9001│12,25│2,295│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 480│Colectarea şi tratarea altor reziduuri │9002│ 4,25│0,947│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 481│Salubritate, depoluare şi activitãţi similare │9003│ 3,25│0,779│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 482│Activitãţi ale organizatiilor economice si patronale │9111│ 5,00│1,074│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 483│Activitãţi ale organizaţiilor profesionale │9112│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 484│Activitãţi ale sindicatelor salariatilor │9120│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 485│Activitati ale organizatiilor religioase │9131│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 486│Activitãti ale organizatiilor politice │9132│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 487│Alte activitati asociative n.c.a. │9133│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 488│Producţia de filme cinematografice şi video │9211│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 489│Distributia de filme cinematografice şi video │9212│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 490│Directia de filme cinematografice │9213│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 491│Activitati de radio şi televiziune │9220│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 492│Creatie si interpretare artistica şi literara │9231│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 493│Activitãţi de gestionare a sãlilor de spectacol │9232│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 494│Bâlciuri şi parcuri de distracţii │9233│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 495│Alte activitãţi de spectacole n.c.a. │9234│ 6,25│1,284│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 496│Activitãţi ale agenţiilor de presã │9240│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 497│Activitãti ale bibliotecilor şi arhivelor │9251│ 4,75│1,032│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 498│Activitãţi ale muzeelor, conservarea monumentelor şi │ │ │ │
│ │cladirilor │9252│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 499│Activitãţi ale grãdinilor botanice şi zoologice şi ale │ │ │ │
│ │rezervatiilor │9253│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 500│Activitãţi ale bazelor sportive │9261│ 5,50│1,158│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 501│Alte activitãţi sportive │9262│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 502│Jocuri de noroc şi pariuri │9271│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 503│Alte activitãţi recreative │9272│ 1,50│0,484│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 504│Spãlarea, curãţarea şi vopsirea textilelor şi blãnurilor│9301│ 1,75│0,526│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 505│Coafura şi alte activitãţi de înfrumuseţare │9302│ 1,25│0,442│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 506│Activitãţi de pompe funebre şi similare │9303│ 5,75│1,200│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 507│Activitati de intretinere corporala │9304│ 1,00│0,400│
├────┼────────────────────────────────────────────────────────┼────┼─────┼─────┤
│ 508│Alte activitãţi de servicii personale n.c.a. │9305│ 3,50│0,821│
└────┴────────────────────────────────────────────────────────┴────┴─────┴─────┘


----
* FS - fondul brut de salarii realizat
Notã:
1. Dacã în perioada urmãtoare va începe activitatea de transport spaţial (cod CAEN 6230), tariful aferent acestei activitãţi se va asimila cu tariful pentru clasa CAEN 6220.
2. Tariful aferent clasei CAEN 9500 se asimileazã cu tariful clasei 9305
3. Tariful aferent clasei CAEN 9900 se asimileazã cu tariful clasei 7521

--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016