Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 131 din 6 februarie 2008  privind infiintarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor Balotesti prin reorganizarea Institutului de Cercetare si Productie pentru Bovine Balotesti    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 131 din 6 februarie 2008 privind infiintarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor Balotesti prin reorganizarea Institutului de Cercetare si Productie pentru Bovine Balotesti

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 141 din 25 februarie 2008

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, al art. 7 alin. (1) şi <>art. 8 alin. (3) din Legea nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unitãţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi al art. 8 alin. (1), art. 10 alin. (2) şi al <>art. 12 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publicã şi regimul juridic al acesteia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se înfiinţeazã Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti, instituţie publicã cu personalitate juridicã, finanţatã din venituri proprii, cu sediul social în comuna Baloteşti, şos. Bucureşti-Ploiesti km. 21, judeţul Ilfov, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", prin reorganizarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, care se desfiinţeazã.
ART. 2
(1) Patrimoniul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti, în valoare de 6.225.744 lei, potrivit situaţiei financiare încheiate la data de 31 martie 2007, prevãzut în anexa nr. 1, se preia pe bazã de protocol de predare-preluare de la Institutul de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, întocmindu-se balanţa de verificare la data respectivã, din partea predãtorului, conform reglementãrilor contabile aplicabile.
(2) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti administreazã bunuri din domeniul public al statului şi bunuri din domeniul privat al acestuia şi exercitã drept de proprietate asupra bunurilor proprii dobândite în condiţiile legii, bunuri prevãzute în anexa nr. 1.
(3) Se aprobã trecerea bunurilor imobile aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 2, în domeniul privat al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti.
(4) Suprafaţa de teren de 602,53 ha, aflatã în domeniul public al statului şi în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, concesionatã Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 3, trece în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti.
(5) Se aprobã trecerea suprafeţei de teren de 660,5637 ha, aflatã în domeniul privat al statului şi în administrarea Consiliului Local al Comunei Baloteşti, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 4, în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti.
(6) Se aprobã trecerea suprafeţei de teren de 12,36 ha, aflatã în domeniul privat al statului şi în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 5, în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti.
(7) Predarea-preluarea suprafeţei de teren prevãzute la alin. (4), (5) şi (6) se face pe bazã de protocol încheiat între pãrţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrãrii in vigoare a prezentei hotãrâri.
ART. 3
(1) Pentru suprafeţele de teren din domeniul public şi privat al statului prevãzute la art. 2 alin. (4), (5) şi (6), pentru care se vor valida cereri de reconstituire a dreptului de proprietate, în temeiul prevederilor legilor fondului funciar, se aplicã dispoziţiile <>art. III alin. (1^1) din Legea nr. 169/1997 pentru modificarea şi completarea <>Legii fondului funciar nr. 18/1991 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 10 alin. (1) din Legea nr. 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole şi celor forestiere, solicitate potrivit prevederilor <>Legii fondului funciar nr. 18/1991 şi ale <>Legii nr. 169/1997 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 10 din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publicã şi regimul juridic al acesteia, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Suprafeţele de teren din domeniul public al statului, indispensabile activitãţii de cercetare-dezvoltare, respectiv colecţii de material biologic, loturi demonstrative, suprafeţe destinate producerii de sãmânţã şi material biologic din verigi superioare, precum şi testãrilor biologice, şi terenurile pentru producerea furajelor necesare animalelor de experienţã şi de producţie, plantaţiile cu rol în ameliorare, parcelele amenajate special pentru experimentãri multianuale, prevãzute în anexa nr. 9, trec în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti, în conformitate cu prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 890/2005 pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de constituire, atribuţiile şi funcţionarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate privatã asupra terenurilor, a modelului şi modului de atribuire a titlurilor de proprietate, precum şi punerea în posesie a proprietarilor, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, coroborat cu prevederile <>art. 22^3 din Legea nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unitãţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 4
Suprafeţele de teren din domeniul privat al statului, aflate în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului şi concesionate Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 6, trec în administrarea Consiliului Local al Comunei Baloteşti, în vederea stabilirii dreptului de proprietate privatã asupra terenurilor pentru persoanele îndreptãţite.
ART. 5
Se aprobã trecerea în domeniul privat al statului şi în administrarea Consiliului Local al Comunei Baloteşti a suprafeţei de teren de 4,5 ha, aflatã în domeniul public al statului şi în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului şi concesionatã Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 7, în vederea stabilirii dreptului de proprietate privatã asupra terenurilor pentru persoanele îndreptãţite.
ART. 6
Se aprobã trecerea în domeniul privat al statului şi în administrarea Consiliului Local al Comunei Corbeanca a suprafeţei de teren de 3,91 ha, aflatã în domeniul public al statului şi în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului şi concesionatã Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, având datele de identificare prevãzute în anexa nr. 8, în vederea stabilirii dreptului de proprietate privatã asupra terenurilor pentru persoanele îndreptãţite.
ART. 7
Predarea-preluarea suprafeţelor de teren prevãzute la art. 4, 5 şi 6 se face pe bazã de protocol încheiat între pãrţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri.
ART. 8
(1) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti are ca obiect principal de activitate urmãtoarea activitate codificatã în baza clasificãrii CAEN:
A) Diviziunea 72 Cercetare-dezvoltare; grupa 721 Cercetare-dezvoltare în ştiinţe naturale şi inginerie; clasa 7211 Cercetare-dezvoltare în biotehnologie; clasa 7219 Cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.
(2) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti desfãşoarã şi activitãţi conexe domeniului sãu principal de activitate, activitãţi codificate în baza clasificãrii CAEN:
a) Diviziunea 01 Agriculturã, vânãtoare şi servicii anexe; grupa 014 Creşterea animalelor; clasa 0141 Creşterea bovinelor de lapte; grupa 015 Activitãţi în ferme mixte (cultura vegetala combinata cu creşterea animalelor); clasa 0150 Activitãţi în ferme mixte (cultura vegetala combinata cu creşterea animalelor); grupa 016 Activitãţi auxiliare agriculturii şi activitãţi dupã recoltare; clasa 0162 Activitaţi auxiliare pentru creşterea animalelor;
b) Diviziunea 10 Industria alimentarã; grupa 101 Producţia, prelucrarea şi conservarea cãrnii şi a produselor din carne; clasa 1011 Prelucrarea şi conservarea cãrnii; clasa 1013 Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasãre); grupa 105 Fabricarea produselor lactate; clasa 1051 Fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor; grupa 109 Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor; clasa 1091 Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermã;
c) Diviziunea 46 Comerţ cu ridicata, cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete; grupa 461 Activitãţi de intermediere în comerţul cu ridicata; clasa 4611 Intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii; grupa 462 Comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii; clasa 4621 Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor; clasa 4623 Comerţ cu ridicata al animalelor vii; grupa 463 Comerţ cu ridicata al produselor alimentare, al bãuturilor şi al tutunului; clasa 4632 Comerţ cu ridicata al cãrnii şi produselor din carne; clasa 4633 Comerţ cu ridicata al produselor lactate, oualor, uleiurilor şi grãsimilor comestibile;
d) Diviziunea 47 Comerţ cu amãnuntul, cu excepţia autovehiculelor şi motocicletelor; grupa 471 Comerţ cu amãnuntul în magazine specializate; grupa 472 Comerţ cu amãnuntul al produselor alimentare, bãuturilor şi al produselor din tutun, în magazine specializate; clasa 4723 Comerţ cu amãnuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor în magazine specializate; grupa 479 Comerţ cu amãnuntul care nu se efectueazã prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe; clasa 4791 Comerţ cu amãnuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet;
e) Diviziunea 49 Transporturi terestre şi transporturi prin conducte; grupa 493 Alte transporturi terestre de cãlãtori; clasa 4941 Transporturi rutiere de mãrfuri;
f) Diviziunea 68 Tranzacţii imobiliare; Grupa 682 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate; clasa 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate;
g) Diviziunea 69 Activitãţi juridice şi de contabilitate; grupa 692 Activitãţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţã în domeniul fiscal;
h) Diviziunea 77 Activitãţi de închiriere şi leasing, grupa 773 Activitãţi de închiriere şi leasing cu alte maşini, echipamente şi bunuri tangibile; clasa 7731 Activitãţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente agricole;
i) Diviziunea 85 Învãţãmânt; grupa 855 Alte forme de învãţãmânt;
j) Diviziunea 94 Activitãţi asociative diverse;
k) Relaţii ştiinţifice internaţionale, relaţii de cooperare şi de comerţ interior şi exterior cu diferite instituţii, organizaţii şi operatori economici.
ART. 9
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti se poate asocia pentru realizarea unor proiecte şi lucrãri în domeniul agricol, cu aprobarea consiliului de administraţie şi cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", cu alte unitãţi de cercetare-dezvoltare de interes public şi privat, cu instituţii de învãţãmânt acreditate şi cu operatori economici din ţarã şi din strãinãtate.
ART. 10
Finanţarea activitãţilor Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti se asigurã din venituri provenite din:
a) contracte de finanţare, încheiate pe perioade multianuale, pentru realizarea programelor, proiectelor de cercetare-dezvoltare şi inovare finanţate din fonduri publice obţinute în condiţiile legii;
b) contracte de finanţare pentru programe şi proiecte sectoriale finanţate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale şi cofinanţarea unor programe proprii de cãtre Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", obţinute prin competiţie sau direct;
c) contractarea unor servicii de cercetare, extensie, consultanţã şi expertizã cu instituţii, operatori economici, organizaţii neguvernamentale şi alte persoane fizice şi juridice din ţarã şi din strãinãtate;
d) valorificarea produselor rezultate din activitatea de cercetare-dezvoltare, din activitatea de producere de seminţe, material sãditor, furaje speciale, animale de rasã şi a oricãror alte produse realizate de acestea;
e) redevenţe asupra soiurilor şi hibrizilor de plante, precum şi asupra altor creaţii originale;
f) vânzãri de licenţe, soiuri, hibrizi de plante, tehnologii şi metode;
g) valorificarea activelor fixe disponibile proprii sau a componentelor şi a materialelor rezultate în urma casãrii, chirii, dobânzi la disponibilitãţile din conturile bancare şi Trezoreria Statului, prestãri de servicii, analize;
h) contracte de parteneriat public-privat, precum şi din diferite forme de participare directã a capitalului privat la activitatea de cercetare-dezvoltare;
i) alte venituri, conform dispoziţiilor legale.
ART. 11
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti poate beneficia de fonduri alocate din bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale pentru investiţii, dotãri, aparaturã, echipamente şi instalaţii necesare realizãrii obiectivelor sale de cercetare-dezvoltare specifice, în condiţiile legii.
ART. 12
(1) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti preia toate drepturile şi toate obligaţiile Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti.
(2) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti se substituie în toate litigiile în curs ale Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti.
(3) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti funcţioneazã pe bazã de autonomie financiarã, calculeazã şi înregistreazã amortizarea activelor fixe potrivit legii şi conduce evidenţa contabilã potrivit planului de conturi pentru instituţii publice.
ART. 13
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti poate înfiinţa în cadrul structurii organizatorice, cu respectarea prevederilor <>art. 7 alin. (3) din Legea nr. 290/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, subunitãţi cu sau fãrã personalitate juridicã, necesare realizãrii obiectului de activitate, care conduc şi organizeazã contabilitatea potrivit legii.
ART. 14
(1) Personalul Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti se preia de cãtre Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti şi îşi pãstreazã drepturile salariale avute, pânã la negocierea contractului colectiv de muncã.
(2) Salarizarea personalului se face în conformitate cu reglementãrile legale în vigoare privind utilizarea veniturilor realizate de instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii.
(3) În anii în care Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti beneficiazã de fonduri alocate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale, se aplicã salarizarea personalului din sectorul bugetar.
ART. 15
(1) Veniturile şi cheltuielile Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti sunt cuprinse în bugetul de venituri şi cheltuieli al acestuia.
(2) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti întocmeşte bugetul de venituri şi cheltuieli, care se aprobã de consiliul de administraţie, cu avizul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti".
(3) Excedentele rezultate din execuţia bugetelor de venituri şi cheltuieli se reporteazã în anul urmãtor.
ART. 16
Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti beneficiazã de prevederile <>art. 14^1 din Legea nr. 290/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 17
(1) Regulamentul de organizare şi funcţionare şi structura organizatoricã a Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti se aprobã de consiliul de administraţie şi se valideazã prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti".
(2) Directorul general al instituţiei îndeplineşte atribuţiile ordonatorului de credite, potrivit prevederilor <>Legii nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificãrile ulterioare.
ART. 18
(1) Conducerea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti este asiguratã de consiliul de administraţie format din 7 membri şi directorul general.
(2) Din componenţa consiliului de administraţie fac parte un reprezentant al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltãrii Rurale, un reprezentant al Ministerului Economiei şi Finanţelor, un reprezentant al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", preşedintele consiliului ştiinţific şi directorul general al unitãţii, care este şi preşedintele consiliului de administraţie. Numirea şi eliberarea membrilor consiliului de administraţie se fac prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti".
(3) Conducerea executivã este asiguratã de directorul general, numit pe o perioadã de 4 ani, prin decizie a preşedintelui Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", conform rezultatelor concursului organizat potrivit legii. La expirarea acestui termen, în funcţie de performanţele realizate, numirea directorului general poate fi prelungitã o perioadã de cel mult 4 ani.
(4) Atribuţiile conducerii se stabilesc prin Regulamentul de organizare şi funcţionare al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti, aprobat de consiliul de administraţie.
ART. 19
Anexele nr. 1-9 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul agriculturii
şi dezvoltãrii rurale,
Dacian Cioloş

Ministrul educaţiei,
cercetãrii şi tineretului,
Cristian Mihai Adomniţei

Ministrul muncii,
familiei şi egalitãţii de şanse,
Paul Pãcuraru

Ministrul economiei şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Bucureşti, 6 februarie 2008.
Nr. 131.


ANEXA 1

BUNURILE
din domeniul public al statului, bunurile proprietate privatã a statului şi bunurile proprii ale Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, care trec în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti

1. Bunurile din domeniul public al statului




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cod Date de identificare Situaţia juridicã Situ- Tipul
M.F. de Valoarea aţia bunu-
clasi- Denumire ─────────────────────────────── Anul de ────────────────────── juri lui
ficare Descriere Vecinãtãţi Adresa dobân- inventar Baza legalã În dicã
tehnicã (dupã caz, dirii/ (în lei) adminis- actu-
(pe scurt) pe scurt) dãrii trare/ alã
în conce- conce-
folo- siune siune/
sinţã închi-
riat/
dat cu
titlu
gratuit
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115561 8.29.06 Clinicã cãramidã incintã Ţara: 1976 430 DCS 170/81 În admi- Imobil
Veteri- 191 mp ferma 1 România; anexa 3 nistrare
narã Sãftica Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115567 8.29.06 Siloz 3 compar- incintã Ţara: 1986 51.230 DCS 170/81 În admi- Imobil
furaje timente, staţie România; anexa 3 PV nistrare
3 compar pereţi tehnologicã Judeţ:
timente beton Sãftica Ilfov
500 mp ICDB Com:
Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115568 8.29.06 Siloz pereţi incintã Ţara: 1966 315 DCS 170/81 În admi- Imobil
furaje beton ferma 1 România; anexa 3 nistrare
12 compar 3.250 mp Judeţ:
timente Sãftica Ilfov
ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115585 8.29.06 Clãdire S=79 mp incintã Ţara: 1971 892 DCS 170/81 În admi- Imobil
amplifi- ferma 1 România; anexa 3 nistrare
care Judeţ:
post Sãftica Ilfov
trafo, ICPCB Com:
79 mp Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115586 8.29.06 Magazie zidãrie, incintã Ţara: 1972 41 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru cãrãmidã, sediu România; anexa 3 nistrare
cereale acoperitã central Judeţ:
cu ţiglã Ilfov
250 mp ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115587 8.29.06 Magazie incintã Ţara: 1971 179 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru beton, ferma 2 România; anexa 3 nistrare
cereale acoperitã Sãftica Judeţ:
cu azbo- Ilfov
ciment Com:
1.241 mp Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115588 8.29.06 Clãdire Din incintã Ţara: 1920 19 DCS 170/81 În admi- Imobil
depozit cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
pentru acoperitã Sãftica Judeţ: D 83/48
motorinã cu ţiglã Ilfov
250 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115600 8.29.06 Magazie şi pereţi incintã Ţara: 1967 51 DCS 170/81 În admi- Imobil
moarã cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
pentru acoperitã Sãftica Judeţ:
cereale cu ţiglã Ilfov
752 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115601 8.29.06 Garaj zidãrie incintã Ţara: 1965 212.523 DCS 170/81 În admi- Imobil
(salã cãrãmidã, sediu România; anexa 3 nistrare
mese) acoperita ICPCB Judeţ:
cu ţiglã Baloteşti Ilfov
373 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115623 8.29.06 Sistem 864 ha pe teritoriul Ţara: 1999 482.452 DCS 170/81 În admi- Imobil
irigaţii fermei 2 România; anexa 3 nistrare
cu staţii Sãftica Judeţ:
pompare Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115630 8.29.06 Bazin beton, incintã Ţara: 1986 138 DCS 170/81 În admi- Imobil
colectat 78 mp ferma 1 România; anexa 3 nistrare
dejecţii Judeţ:
Sãftica Ilfov
ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115648 8.29.06 Baraj II 1,32 ha între lac II Ţara: 1996 18.272 DCS 170/81 În admi- Imobil
lac peşte şi III România; anexa 3 nistrare
Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115649 8.29.06 Baraj I 1,30 ha între lac I Ţara: 1996 12.165 DCS 170/81 În admi- Imobil
lac peşte şi II România; anexa 3 nistrare
Mechea Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115671 8.29.06 Laborator Cãrãmidã, incintã Ţara: 1971 3.262 DCS 170/81 În admi- Imobil
lapte şi acoperitã ferma 1 România; anexa 3 nistrare
turn cu plãci Judeţ:
rãcire beton Sãftica Ilfov
533 mp ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────┼───────────┼───────────┼─────────────┼─────────┼─────┼─────────────────────────────────────────────
115696 8.29.06 Pavilion 2 niveluri, incintã Ţara: 1989 1.091.057 DCS 170/81 În admi- Imobil
laboratoare din cãrã- sediu România; anexa 3 nistrare
midã ICPCB Judeţ: PVR
779 mp Baloteşti Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115710 8.29.06 Clãdire cãrãmidã, incintã Ţara: 1925 98 DCS 170/81 În admi- Imobil
adminis- acoperitã ferma 2 România; anexa 3 D nistrare
trativã cu ţiglã ICPCB Judeţ: 83/1948
sediu 421 mp Baloteşti Ilfov
fermã Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115712 8.29.06 Clãdire constr. Ţara: 1930 798 DCS 170/81 În admi- Imobil
adminis- din beton sediu România; anexa 3 D nistrare
trativã acoperitã ICPCB Judeţ: 83/1948
cu ţiglã Baloteşti Ilfov
2 niveluri Com:
377 mp Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115715 8.29.06 Clãdire incintã Ţara: 1930 110 DCS 170/81 În admi- Imobil
camerã cãrãmidã, sediu România; anexa 3 D nistrare
oficialã acoperitã ICPCB Judeţ: 83/1948
cu ţiglã Baloteşti Ilfov
129 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115759 8.29.06 Clãdire incintã Ţara: 1930 110 DCS 170/81 În admi- Imobil
locuinţã cãrãmidã, sediu România; anexa 3 D nistrare
de serviciu acoperitã ICPCB Judeţ: 83/1948
cu ţiglã Baloteşti Ilfov
92 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115760 8.29.06 Clãdire incintã Ţara: 1930 107 DCS 170/81 În admi- Imobil
adminis- cãrãmidã, sediu România; anexa 3 D nistrare
trativã acoperitã central Judeţ: 83/1948
si labora- cu ţiglã ICPCB Ilfov
tor 120 mp Baloteşti Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115766 8.29.06 Pavilion zid, un incintã Ţara: 1930 210 DCS 170/81 În admi- Imobil
laboratoare etaj, sediu România; anexa 3 D nistrare
acoperit central Judeţ: 83/1948
cu ţiglã ICPCB Ilfov
471 mp Baloteşti Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115813 8.29.06 Complex zidãrie din incintã Ţara: 1940 1.014 DCS 170/81 În admi- Imobil
adminis- cãrãmidã sediu România; anexa 3 D nistrare
trativ acoperit Judeţ: 83/1948
format din cu ţiglã ICPCB Ilfov
bibliotecã 441 mp Baloteşti Com:
şi cantinã Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115826 8.29.06 Rezervor beton incintã Ţara: 1989 75.229 DCS 170/81 În admi- Imobil
cu reţea armat sediu România; anexa 3 nistrare
staţie 85 mp Judeţ: PVR
de pompare ICPCB Ilfov
Baloteşti Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115831 8.29.06 Maternitate cãrãmidã, incintã Ţara: 1976 4.077 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru acoperitã ferma 1 România; anexa 3 nistrare
38 de cu azbo- Judeţ:
capete ciment Sãftica Ilfov
578 mp ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115858 8.29.06 Depozit cãrãmidã, incintã Ţara: 1973 44 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru acoperitã sediu România; anexa 3 nistrare
carburanţi cu ţiglã central Judeţ:
46 mp Ilfov
ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115859 8.29.06 Filtru zid de incintã Ţara: 1968 1.254 DCS 170/81 În admi- Imobil
sanitar, cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
sediu acoperit Judeţ:
fermã cu plãci Sãftica Ilfov
de beton ICPCB Com:
312 mp Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115861 8.29.06 Staţie 41 mp incintã Ţara: 1960 3.161 DCS 170/81 În admi- Imobil
pompare sediu România; anexa 3 nistrare
apã lac central Judeţ:
Ilfov
ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115862 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1954 2.082 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
vaci pentru acoperit Judeţ:
108 capete cu ţiglã Sãftica Ilfov
811 mp ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115873 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1964 2.919 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
vaci pentru acoperit Judeţ:
108 capete cu ţiglã Sãftica Ilfov
822 mp ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115874 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1964 3.128 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
vaci pentru acoperitã Judeţ:
108 capete cu ţiglã Sãftica Ilfov
825 mp ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Sãftica Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115892 8.29.06 Grajd de prefabri- incintã Ţara: 1957 921 DCS 170/81 În admi- Imobil
vaci cate, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
acoperit Sãftica Judeţ:
cu tablã Ilfov
260 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115907 8.29.06 Maternitate incintã Ţara: 1976 4.266 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru cãrãmidã ferma 1 România; anexa 3 nistrare
38 capete acoperitã Sãftica Judeţ:
cu azbo- ICPCB Ilfov
ciment Baloteşti Com:
581 mp Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115913 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1976 4.558 DCS 170/81 În admi- Imobil
tineret cãrãmidã ferma 1 România; anexa 3 nistrare
pentru acoperitã Sãftica Judeţ:
120 capete cu tablã ICPCB Ilfov
884 mp Baloteşti Com:
Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115951 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1965 2.970 DCS 170/81 În admi- Imobil
tineret cãrãmidã ferma 1 România; anexa 3 nistrare
viţei acoperitã Sãftica Judeţ:
pentru cu azbo- Ilfov
115 capete ciment Com:
446 mp Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115957 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1963 1.964 DCS 170/81 În admi- Imobil
tineret cãrãmidã, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
acoperitã Sãftica Judeţ:
pentru cu azbo- Ilfov
68 capete ciment Com:
807 mp Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115966 8.29.06 Grajd incintã Ţara: 1963 1.895 DCS 170/81 În admi- Imobil
tineret cãrãmidã ferma 1 România; anexa 3 nistrare
viţei acoperitã Sãftica Judeţ:
pentru cu ţiglã, Ilfov
120 capete 867 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 1.983.941
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



2. Bunurile din domeniul privat al statului





┌─────────────┬──────────────────────┬──────────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────┐
│ Nr. crt. │ Grupa │ Denumirea │ Valoarea de inventar │Situaţia juridicã│
│ │ │ │ (lei) │ │
├─────────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┤
│ 1. │ 1 │ Construcţii │ 1.351.273 │ în administrare│
├─────────────┼──────────────────────┼──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────┤
│ │ TOTAL: │ │ 1.351.273 │ │
└─────────────┴──────────────────────┴──────────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────┘



3. Bunurile proprii




┌────────┬─────┬───────────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬─────────────────┐
│Nr. crt.│Grupa│ Denumirea │ Valoarea │Situaţia juridicã│
│ │ │ │ de │ │
│ │ │ │ inventar │ │
│ │ │ │ (lei) │ │
├────────┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│ 1. │ 2 │Instalaţii tehnice, mijloace de transport, animale │1.148.971 │ în proprietate │
│ │ │şi plantaţii │ │ │
├────────┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│ 2. │ 3 │Mobilier, aparaturã biroticã, echipamente de protecţie a │ │ │
│ │ │valorilor umane şi materiale şi alte active corporale │ 93.986 │ în proprietate │
├────────┼─────┼───────────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│ │ │ TOTAL: │1.242.957 │ │
└────────┴─────┴───────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴─────────────────┘




ANEXA 2

BUNURILE
aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, care trec în domeniul privat al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti





───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Cod Date de identificare Situaţia juridicã Situ- Tipul
M.F. de Valoarea aţia bunu-
clasi- Denumire ─────────────────────────────── Anul de ────────────────────── juri lui
ficare Descriere Vecinãtãţi Adresa dobân- inventar Baza legalã În dicã
tehnicã (dupã caz, dirii/ (în lei) adminis- actu-
(pe scurt) pe scurt) dãrii trare/ alã
în conce- conce-
folo- siune siune/
sinţã închi-
riat/
dat cu
titlu
gratuit
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115589 8.29.06 Locuinţe bloc 4 cu intravilan Ţara: 1971 216.032 DCS 170/81 În admi- Imobil
interven- 8 apart. Sãftica România; anexa 3 nistrare
ţie 300 mp DN 1 Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115590 8.29.06 Locuinţe bloc 3 cu intravilan Ţara: 1965 145.949 DCS 170/81 În admi- Imobil
interven- 6 apart. Sãftica România; anexa 3 nistrare
ţie 190 mp DN 1 Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115591 8.29.06 Locuinţe bloc 2 cu intravilan Ţara: 1964 145.949 DCS 170/81 În admi- Imobil
interven- 6 apart. Sãftica România; anexa 3 nistrare
ţie 190 mp DN 1 Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115627 8.29.06 Locuinţe bloc 1 cu intravilan Ţara: 1964 145.949 DCS 170/81 În admi- Imobil
interven- 6 apart. Sãftica România; anexa 3 nistrare
ţie 190 mp DN 1 Judeţ:
Ilfov
Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115674 8.29.06 Zootron fundaţie incintã Ţara: 1986 916.166 DCS 170/81 În admi- Imobil
şi trana- beton, sediu România; anexa 3 nistrare
plant terasã ICPCB Judeţ: PVR
zigoţi placã beton Baloteşti Ilfov
1.739 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115697 8.29.06 Grajd cãrãmidã incintã Ţara: 1986 3.396 DCS 170/81 În admi- Imobil
îngrãşã- acoperitã staţie România; anexa 3 nistrare
torie cu azboci- tehnologicã Judeţ: PVR
pentru ment Sãftica Ilfov
120 capete 990 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115698 8.29.06 Modul cãrãmidã incintã Ţara: 1995 35.452 DCS 170/81 În admi- Imobil
experimen- cu magazie sediu România; anexa 3 nistrare
tal pentru de furaje ICPCB Judeţ: PVR
10 vaci din beton Baloteşti Ilfov
150 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115699 8.29.06 Grajd cãrãmidã, incintã Ţara: 1986 1.480 DCS 170/81 În admi- Imobil
îngrãşã- acoperitã staţie România; anexa 3 nistrare
torie cu azboci- tehnologicã Judeţ: PVR 1491
pentru ment Sãftica Ilfov
120 capete 420 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115711 8.29.06 Clãdire cãrãmidã, incintã Ţara: 1948 50 DCS 170/81 În admi- Imobil
adminis- acoperitã ferma 3 România; anexa 3 nistrare
trativã cu ţiglã ICPCB Judeţ: D 83/1948
sediu 388 mp Baloteşti Ilfov
fermã Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115825 8.29.06 Clãdire beton incintã Ţara: 1966 1.173 DCS 170/81 În admi- Imobil
abator prefabricat sediu România; anexa 3 nistrare
pentru 285 mp ICPCB Judeţ:
studiul Baloteşti Ilfov
cãrnii Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115860 8.29.06 Filtru prefabri- incintã Ţara: 1986 504 DCS 170/81 În admi- Imobil
sanitar, cate, staţie România; anexa 3 nistrare
sediu acoperit tehnologicã Judeţ: PVR
fermã cu plãci ICPCB Ilfov
beton Baloteşti Com:
230 mp Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115890 8.29.06 Grajd beton, incintã Ţara: 1948 2.282 DCS 170/81 În admi- Imobil
tineret acoperit ferma 1 România; anexa 3 nistrare
ci plãci, Sãftica Judeţ: D 83/48
828 mp ICPCB Ilfov
Baloteşti Com:
Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115891 8.29.06 Grajd 102 incintã Ţara: 1965 2.240 DCS 170/81 În admi- Imobil
vaci capacitate ferma 1 România; anexa 3 nistrare
Sãftica Judeţ:
ICPCB Ilfov
Baloteşti Com:
Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115893 8.29.06 Grajd prefabri- incintã Ţara: 1976 4.256 DCS 170/81 În admi- Imobil
vaci cate, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
pentru 100 acoperit Sãftica Judeţ:
de capete cu placã ICPCB Ilfov
828 mp Baloteşti Com:
Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115898 8.29.06 Siloz Pereţi incintã Ţara: 1986 13.725 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru beton staţie România; anexa 3 nistrare
furaje, 503 mp tehnologicã Judeţ: PV
3 compar- Sãftica Ilfov
timente ICPCB Com:
Baloteşti Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115908 8.29.06 Magazie incintã Ţara: 1976 4.262 DCS 170/81 În admi- Imobil
pentru beton, ferma 1 România; anexa 3 nistrare
cereale acoperitã Sãftica Judeţ:
cu placi ICPCB Ilfov
828 mp Baloteşti Com:
Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115917 8.29.06 Grajd cãrãmidã, incintã Ţara: 1986 3.621 DCS 170/81 În admi- Imobil
vaci acoperitã staţie România; anexa 3 nistrare
pentru cu azbo- tehnologicã Judeţ: PVR 1491
150 capete ciment ferma 1 Ilfov
1.728 mp Sãftica Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115923 8.29.06 Grajd, cãrãmidã, incintã Ţara: 1986 2.264 DCS 170/81 În admi- Imobil
creşã şi acoperitã staţie România; anexa 3 nistrare
tineret cu azbo- tehnologicã Judeţ: PVR 1491
femel ciment Sãftica Ilfov
715 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115926 8.29.06 Grajd cãrãmidã, incintã Ţara: 1965 316 DCS 170/81 În admi- Imobil
tineret acoperitã staţie România; anexa 3 nistrare
viţei cu azbo- tehnologicã Judeţ:
pentru ciment Sãftica Ilfov
115 capete 446 mp Com:
Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115967 8.29.06 Grajd beton incintã Ţara: 1966 2.537 DCS 170/81 În admi- Imobil
vaci acoperit ferma 1 România; anexa 3 nistrare
pentru cu plãci Sãftica Judeţ:
102 capete 828 mp ICPCB Ilfov
Baloteşti Com:
Sãftica Baloteşti
Nr.;
Cod 8113
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
TOTAL: 1.647.603
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren din domeniul public
al statului, aflate în administrarea
Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în
administrarea Institutului de Cercetare Dezvoltare
pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 3│ 11│Arabil │ 84,5500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 14│Arabil │ 2,6000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 16│Arabil │ 4,2900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 8│ 25│Arabil │ 9,7600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 9│ 27│Arabil │ 18,5900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 10│ 30│Arabil │ 18,8700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 13│ 39│Arabil │ 41,5200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 43/1│Arabil │ 29,8850│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 43/2│Arabil │ 29,8850│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 59│Arabil │ 28,9100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 62│Arabil │ 30,0500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 324│Arabil │ 1,9116│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 107│ 423│Arabil │ 9,4800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 108│ 425│Arabil │ 6,8100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 109│ 428│Arabil │ 7,0400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 110│ 431 (491)│Arabil │ 10,6500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 111│ 430│Arabil │ 2,8400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 433│Arabil │ 45,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 112│ 435│Arabil │ 21,0400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 113│ 437/1│Arabil │ 15,9800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 437/2│Arabil │ 15,9800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 115│ 440│Arabil │ 24,5800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 119│ 482│Arabil │ 15,0412│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 120│ 492│Arabil │ 17,06│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 125│ 506│Arabil │ 23,36│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 83│ 296│Arabil │ 1,00│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 516,7928│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 118│ 456/1│Pãşune │ 1,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Pãşune │ 1,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │AGRICOL │ 518,1428│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 3│ 10│Ape, bãlţi │ 0,7300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 12│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 13│ │ 1,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 9│ 28│ │ 0,2000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 10│ 31│ │ 0,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 11│ 35/1│Ape, bãlţi │ 0,5050│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 12│ 38│ │ 0,1600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 13│ 41│ │ 0,6200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 40/1│ │ 0,5550│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 44│ │ 0,0900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 45/1│ │ 0,7200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 16│ 53│ │ 0,5500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 17│ 55│ │ 0,0300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 56│ │ 0,0500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 57│ │ 0,7700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 58│ │ 0,6900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 60/2│ │ 0,6600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 19│ 1059│ │ 0,0400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 63│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 66│ │ 1,6000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 21│ 68│ │ 0,7300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 67/1│ │ 0,0600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 83│ 295│ │ 0,4900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 297│ │ 0,4600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 107│ 422│ │ 0,4600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 108│ 427│ │ 0,4900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 113│ 439│ │ 1,0000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 115│ 442│ │ 0,3800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 476│ │ 0,1060│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 132│ 552/1│ │ 0,5100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 137│ 666│ │ 0,9500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 138│ 668│ │ 0,2500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 139│ 670│ │ 0,3400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 140│ 661│ │ 0,9300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 672│ │ 0,4700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Ape, bãlţi │ 17,3760│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 3│ 15│Drumuri │ 0,1400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 17│ │ 0,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 21│ │ 0,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 9│ 29│ │ 0,2000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 11│ 33│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 34│ │ 0,7700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 12│ 37│ │ 0,1500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 46│ │ 0,1400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 16│ 52│ │ 0,2500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 65│ │ 0,6800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 21│ 68│ │ 0,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 69│ │ 0,1500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 23│ 75│ │ 0,1400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 322│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 107│ 424│Drumuri │ 0,2300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 109│ 429│ │ 0,4100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 111│ 434│ │ 0,3300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 112│ 436│ │ 0,3300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 473│ │ 0,1535│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 474│ │ 0,3890│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 479│ │ 0,1165│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 124│ 505│ │ 0,2000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 132│ 547│ │ 0,1200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 552│ │ 0,5100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 134│ 554│ │ 0,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 556│ │ 0,5500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Drumuri │ 7,3090│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 6│ 408│Curţi, construcţii │ 0,3466│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 409│Curţi, construcţii │ 0,3264│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 6│ 410│Curţi, construcţii │ 0,1862│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 411│Curţi, construcţii │ 0,1961│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 413│Curţi, construcţii │ 0,4167│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 7│ 491│Curţi, construcţii │ 1,4215│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 7│ 493│Curţi, construcţii │ 0,4312│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 494│Curţi, construcţii │ 0,0362│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 495│Curţi, construcţii │ 0,0799│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 8│ 497│Curţi, construcţii │ 0,4971│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 498│Curţi, construcţii │ 0,4658│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 1043│Curţi, construcţii │ 0,5336│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 1044│Curţi, construcţii │ 12,3789│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1045│Curţi, construcţii │ 0,0475│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1046│Curţi, construcţii │ 0,1007│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1047│Curţi, construcţii │ 0,0993│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1050│Curţi, construcţii │ 0,8138│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1052│Curţi, construcţii │ 0,9016│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1054│Curţi, construcţii │ 0,7947│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 19│ 703│Curţi, construcţii │ 1,8415│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 19│ 704│Curţi, construcţii │ 1,6002│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 710│Curţi, construcţii │ 0,6191│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 711│Curţi, construcţii │ 1,6016│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1055│Curţi, construcţii │ 1,4640│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1056│Curţi, construcţii │ 0,5556│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1057│Curţi, construcţii │ 0,4061│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1058│Curţi, construcţii │ 0,3469│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1060│Curţi, construcţii │ 0,6058│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1061│Curţi, construcţii │ 1,1519│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 708│Curţi, construcţii │ 8,0341│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 468│Curţi, construcţii │ 0,5279│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 469│Curţi, construcţii │ 1,5588│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 118│ 470│Curţi, construcţii │ 3,8082│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 471│Curţi, construcţii │ 0,2008│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 472│Curţi, construcţii │ 3,6582│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 475│Curţi, construcţii │ 2,7601│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 477│Curţi, construcţii │ 0,5821│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 478│Curţi, construcţii │ 1,7451│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 480│Curţi, construcţii │ 1,3704│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Curţi, construcţii │ 54,5122│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 323│Neproductiv │ 5,1900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Neproductiv │ 5,1900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │NEAGRICOL │ 84,3872│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │GENERAL │ 602,53*)│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘


-----------
*) Suprafaţa înregistratã la Ministerul Economiei şi Finanţelor cu nr. 115.970.

ANEXA 4

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren din domeniul privat
al statului, aflate în administrarea
Consiliului Local Baloteşti, care trec în
domeniul public al statului şi în administrarea
Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru
Creşterea Bovinelor Baloteşti


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 11│ 32│Arabil │ 33,7000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 17│ 54│ │ 27,9800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 21│ 67│ │ 31,0000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 322│ │ 103,4400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 123,124│ 502,504│ │ 96,1537│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 132│ 548│ │ 21,6800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 133│ 553│ │ 51,6900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 134│ 555│ │ 54,5800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 137│ 665│ │ 133,7300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 138│ 667│ │ 38,5200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 139│ 669│ │ 32,3400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 140│ 671│ │ 35,7500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 660,5637│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │AGRICOL │ 660,5637│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘



ANEXA 5

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren din domeniul
privat al statului, aflate în administrarea
Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în
domeniul public al statului şi în administrarea
Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru
Creşterea Bovinelor Baloteşti


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 83│ 296│Arabil │ 12,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 12,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │AGRICOL │ 12,3600│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘



ANEXA 6

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren din domeniul privat
al statului, aflate în administrarea
Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în
administrarea Consiliului Local al Comunei Baloteşti


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 125│ 506│Arabil │ 3,8163│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 3,8163│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │GENERAL │ 3,8163│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘



ANEXA 7

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren din domeniul public
al statului, aflate în administrarea
Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în
domeniul privat al statului şi în administrarea
Consiliului Local al Comunei Baloteşti


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 11│ 35/2│Ape, bãlţi │ 0,5050│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 13│ 40/2│ │ 0,5550│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 45│ │ 0,6500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 15│ 48│ │ 0,2300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 22│ 71│ │ 0,1900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 72│ │ 0,7500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 23│ 74│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Ape, bãlţi │ 2,9900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 15│ 49│Drumuri │ 0,3400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 50│ │ 0,1200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 22│ 72/1│ │ 0,1500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 49│ 145│ │ 0,1600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 151│ │ 0,2800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 51│ 155│ │ 0,4600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Drumuri │ 1,5100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │GENERAL │ 4,5000*)│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘


---------
*) Suprafaţã de teren înregistratã la Ministerul Economiei şi Finanţelor cu nr. MF 115.970.

ANEXA 8

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren din domeniul public
al statului, aflate în administrarea
Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în
domeniul privat al statului şi în administrarea
Consiliului Local al Comunei Corbeanca


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Corbeanca │ 3│ 7│Ape, bãlţi │ 0,2800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 10│ │ 0,1900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 12│ │ 0,4500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 4│ 14│ │ 0,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 5│ 17│ │ 0,5300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 17/1│ │ 1,6100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Ape, bãlţi │ 3,2700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 3│ 11│Drumuri │ 0,4800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 11/2│ │ 0,1600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Drumuri │ 0,6400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │GENERAL │ 3,9100*)│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘


-----------
*) Suprafaţã de teren înregistratã la Ministerul Economiei şi Finanţelor cu nr. MF 115.970.


ANEXA 9

DATELE DE IDENTIFICARE
a suprafeţelor de teren indispensabile
activitãţii de cercetare, care se dau
în administrarea Institutului de
Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea
Bovinelor Baloteşti


┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 3│ 11│Arabil │ 84,5500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 14│Arabil │ 2,6000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 16│Arabil │ 4,2900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 8│ 25│Arabil │ 9,7600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 9│ 27│Arabil │ 18,5900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 10│ 30│Arabil │ 18,8700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 13│ 39│Arabil │ 41,5200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 43/1│Arabil │ 29,8850│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 43/2│Arabil │ 29,8850│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 59│Arabil │ 28,9100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 62│Arabil │ 30,0500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 324│Arabil │ 1,9116│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 107│ 423│Arabil │ 5,2300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 108│ 425│Arabil │ 6,8100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 109│ 428│Arabil │ 7,0400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 110│ 431 (491)│Arabil │ 10,6500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 111│ 430│Arabil │ 2,8400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 433│Arabil │ 45,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 112│ 435│Arabil │ 21,0400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 113│ 437/1│Arabil │ 15,9800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 437/2│Arabil │ 15,9800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 115│ 440│Arabil │ 24,5800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 456,0816│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 118│ 456/1│Pãşune │ 1,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Pãşune │ 1,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL: │ │ │AGRICOL │ 457,4316│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 3│ 10│Ape, bãlţi │ 0,7300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 12│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 13│ │ 1,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 9│ 28│ │ 0,2000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 10│ 31│ │ 0,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 11│ 35/1│Ape, bãlţi │ 0,5050│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 12│ 38│ │ 0,1600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 13│ 41│ │ 0,6200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 40/1│ │ 0,5550│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 44│ │ 0,0900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 45/1│ │ 0,7200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 16│ 53│ │ 0,5500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 17│ 55│ │ 0,0300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 56│ │ 0,0500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 57│ │ 0,7700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 58│ │ 0,6900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 60/2│ │ 0,6600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 19│ 1059│ │ 0,0400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 63│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 66│ │ 1,6000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 21│ 68│ │ 0,7300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 67/1│ │ 0,0600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 83│ 295│ │ 0,4900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 297│ │ 0,4600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 107│ 422│ │ 0,4600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 108│ 427│ │ 0,4900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 113│ 439│ │ 1,0000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 115│ 442│ │ 0,3800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 476│ │ 0,1060│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 132│ 552/1│ │ 0,5100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 137│ 666│ │ 0,9500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 138│ 668│ │ 0,2500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 139│ 670│ │ 0,3400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 140│ 661│ │ 0,9300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 672│ │ 0,4700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Ape, bãlţi │ 17,3760│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 3│ 15│Drumuri │ 0,1400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 17│ │ 0,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 21│ │ 0,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 9│ 29│ │ 0,2000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 11│ 33│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 34│ │ 0,7700│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 12│ 37│ │ 0,1500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 14│ 46│ │ 0,1400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 16│ 52│ │ 0,2500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 65│ │ 0,6800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 21│ 68│ │ 0,2100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 69│ │ 0,1500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 23│ 75│ │ 0,1400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 322│ │ 0,1100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 107│ 424│Drumuri │ 0,2300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 109│ 429│ │ 0,4100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 111│ 434│ │ 0,3300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 112│ 436│ │ 0,3300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 473│ │ 0,1535│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 474│ │ 0,3890│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 479│ │ 0,1165│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 124│ 505│ │ 0,2000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 132│ 547│ │ 0,1200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 552│ │ 0,5100│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 134│ 554│ │ 0,3500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 556│ │ 0,5500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Drumuri │ 7,3090│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 6│ 408│Curţi, construcţii │ 0,3466│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 409│Curţi, construcţii │ 0,3264│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 6│ 410│Curţi, construcţii │ 0,1862│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 411│Curţi, construcţii │ 0,1961│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 413│Curţi, construcţii │ 0,4167│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 7│ 491│Curţi, construcţii │ 1,4215│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 7│ 493│Curţi, construcţii │ 0,4312│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 494│Curţi, construcţii │ 0,0362│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 495│Curţi, construcţii │ 0,0799│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 8│ 497│Curţi, construcţii │ 0,4971│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 498│Curţi, construcţii │ 0,4658│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 1043│Curţi, construcţii │ 0,5336│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 18│ 1044│Curţi, construcţii │ 12,3789│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1045│Curţi, construcţii │ 0,0475│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1046│Curţi, construcţii │ 0,1007│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1047│Curţi, construcţii │ 0,0993│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1050│Curţi, construcţii │ 0,8138│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1052│Curţi, construcţii │ 0,9016│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1054│Curţi, construcţii │ 0,7947│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 19│ 703│Curţi, construcţii │ 1,8415│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 19│ 704│Curţi, construcţii │ 1,6002│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 710│Curţi, construcţii │ 0,6191│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 711│Curţi, construcţii │ 1,6016│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1055│Curţi, construcţii │ 1,4640│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1056│Curţi, construcţii │ 0,5556│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1057│Curţi, construcţii │ 0,4061│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1058│Curţi, construcţii │ 0,3469│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1060│Curţi, construcţii │ 0,6058│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 1061│Curţi, construcţii │ 1,1519│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 20│ 708│Curţi, construcţii │ 8,0341│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 468│Curţi, construcţii │ 0,5279│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 469│Curţi, construcţii │ 1,5588│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 118│ 470│Curţi, construcţii │ 3,8082│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 118│ 471│Curţi, construcţii │ 0,2008│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 472│Curţi, construcţii │ 3,6582│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 475│Curţi, construcţii │ 2,7601│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 477│Curţi, construcţii │ 0,5821│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 478│Curţi, construcţii │ 1,7451│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ │ 480│Curţi, construcţii │ 1,3704│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Curţi, construcţii │ 54,5122│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 323│Neproductiv │ 5,1900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Neproductiv │ 5,1900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL │ │ │NEAGRICOL │ 84,3872│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL PUBLIC │ │ │GENERAL │ 541,8188*)│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘


--------
*) Suprafaţa de teren de 541,8188 ha este înregistratã la Ministerul Economiei şi Finanţelor cu nr. MF 115.970.



┌───────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Locul unde este│ Caracteristicile tehnice ale terenului │
│situat terenul ├──────────┬───────────┬──────────────────────┬───────────────┤
│ │ Tarlaua │ Parcela │Categoria de folosinţã│ Suprafaţa - ha│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 11│ 32│Arabil │ 33,7000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 17│ 54│ │ 27,9800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 21│ 67│ │ 31,0000│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 96│ 322│ │ 103,4400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 123,124│ 502,504│ │ 96,1537│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 132│ 548│ │ 21,6800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 133│ 553│ │ 51,6900│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 134│ 555│ │ 54,5800│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 137│ 665│ │ 133,7300│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 138│ 667│ │ 38,5200│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 139│ 669│ │ 32,3400│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│ │ 140│ 671│ │ 35,7500│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 660,5637│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL DOMENIU │ │ │ │ │
│PRIVAT CARE │ │ │ │ │
│TRECE ÎN │ │ │ │ │
│DOMENIUL PUBLIC│ │ │AGRICOL │ 660,5637│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Baloteşti │ 83│ 296│Arabil │ 12,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│Total │ │ │Arabil │ 12,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL DOMENIU │ │ │ │ │
│PRIVAT CARE │ │ │ │ │
│TRECE ÎN │ │ │ │ │
│DOMENIUL PUBLIC│ │ │AGRICOL │ 12,3600│
├───────────────┼──────────┼───────────┼──────────────────────┼───────────────┤
│TOTAL GENERAL │ │ │ │ │
│INDISPENSABIL │ │ │ │ │
│ACTIVITĂŢII DE │ │ │ │ │
│CERCETARE │ │ │ │ 1214,7425│
└───────────────┴──────────┴───────────┴──────────────────────┴───────────────┘


---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016