Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 113 din 25 februarie 1999  pentru stabilirea nivelului reducerii preturilor de cumparare ale semintelor din productia interna, provenite de la agentii economici autorizati, folosite in campaniile agricole din anul 1999    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 113 din 25 februarie 1999 pentru stabilirea nivelului reducerii preturilor de cumparare ale semintelor din productia interna, provenite de la agentii economici autorizati, folosite in campaniile agricole din anul 1999

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 86 din 1 martie 1999
În temeiul prevederilor <>art. 44 din Legea nr. 75/1995 privind producerea, controlul calitãţii, comercializarea şi folosirea seminţelor şi materialului sãditor, precum şi înregistrarea soiurilor de plante agricole, republicatã,

Guvernul României hotãrãşte:

ART. 1
Nivelul maxim al reducerii preţurilor de cumpãrare ale seminţelor din producţia interna, provenite de la agenţii economici autorizaţi, potrivit legii, pentru culturile şi categoriile biologice prevãzute în anexa nr. 1, folosite în campaniile agricole din anul 1999, se stabileşte la 37% din preţul de cumpãrare al seminţelor.
ART. 2
Sumele maxime (lei/U.M.) reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor sunt prevãzute în anexa nr. 2.
ART. 3
Termenul maxim pana la care pot fi cumpãrate seminţele din speciile care fac obiectul prezentei hotãrâri este prevãzut în anexa nr. 3.
ART. 4
Suma totalã de 260,0 miliarde lei, necesarã pentru acordarea reducerii preţurilor de cumpãrare ale seminţelor folosite la insamantarile din anul 1999, este suportatã din alocaţiile cu aceasta destinaţie prevãzute în bugetul Ministerului Agriculturii şi Alimentaţiei pentru anul 1999.
ART. 5
Pentru seminţele provenite din producţia interna şi comercializate de agenţii economici autorizaţi preţurile de livrare pot fi diferenţiate, cu condiţia respectãrii nivelului maxim de reducere şi a sumelor maxime (lei/U.M.) prevãzute la art. 1 şi 2.
ART. 6
Beneficiarii sumelor reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor sunt agenţii economici autorizaţi conform <>Legii nr. 75/1995 , republicatã, care au obligaţia sa livreze seminţele cu preţ redus societãţilor comerciale cu profil agricol, societãţilor agricole, asociaţiilor agricole fãrã personalitate juridicã, producãtorilor agricoli individuali, precum şi altor proprietari şi deţinãtori legali de terenuri agricole.
ART. 7
(1) Cantitãţile de seminţe care se livreaza cu preţ redus, potrivit prevederilor prezentei hotãrâri, vor fi tratate cu insectofungicide şi/sau fungicide specifice, conform tehnologiilor de cultura.
(2) Agenţii economici care efectueazã tratamentul seminţelor pentru care se acorda reduceri ale preţurilor de cumpãrare au obligaţia sa organizeze licitaţii în condiţiile legii, în vederea achiziţionãrii insectofungicidelor sau fungicidelor specifice necesare acestei operaţiuni.
ART. 8
(1) Cantitãţile de seminţe cumpãrate la preţ redus în condiţiile prezentei hotãrâri nu pot fi comercializate sau folosite în alte scopuri decât pentru insamantare.
(2) Beneficiarii reducerii de preţuri, care dau seminţelor cumpãrate alta destinaţie decât cea prevãzutã la alin. (1), sunt obligaţi la plata diferenţei dintre preţul de livrare şi preţul subventionat, precum şi a penalitatilor prevãzute de legislaţia fiscalã în vigoare.
(3) Constatarea încãlcãrii legii, în condiţiile alin. (1) şi (2), se face de cãtre persoanele împuternicite de organele teritoriale ale Ministerului Agriculturii şi Alimentaţiei, prin acte de constatare care se transmit agenţilor economici autorizaţi care au livrat seminţe cu preţ redus şi direcţiilor generale pentru agricultura şi industrie alimentara în a cãror raza teritorialã sunt înregistraţi agenţii economici autorizaţi respectivi.
(4) Agenţii economici autorizaţi care au livrat seminţe cu preţ redus şi care au primit acte de constatare de la organele abilitate prevãzute la alineatul precedent, vor lua mãsuri de recuperare a sumelor de la cei vinovaţi, pe care le vor vãrsa la bugetul de stat.
ART. 9
Se aproba Normele metodologice privind acordarea, utilizarea şi controlul utilizãrii sumelor reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor folosite în campaniile agricole din anul 1999, prevãzute în anexa nr. 4.
ART. 10
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
RADU VASILE

Contrasemneazã:
---------------
Ministrul agriculturii şi
alimentaţiei,
Ioan Avram Muresan

Ministrul finanţelor,
Decebal Traian Remes

ANEXA 1



NIVELUL MAXIM
al reducerii preţurilor de cumpãrare ale seminţelor din producţia interna, provenite de la agenţii economici autorizaţi, pentru culturile şi categoriile biologice, folosite în campaniile agricole din anul 1999

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nivelul de reducere Nr. Seminţe Categoria biologica a preţului crt. -%-
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Cartof prebaza, baza, certificatã 37
2. Porumb:
- grupa A F-1 37
- grupa B F-1 37
- grupa C F-1 37
- grupa D F-1 37
- grupa E F-1 37
3. Floarea-soarelui F-1 37
4. Soia baza, certificatã 37
5. Sfecla de zahãr:
- slefuita monogerma certificatã 37
- slefuita plurigerma certificatã 37
- drajata şi incrustata certificatã 37
6. În pentru fibra baza, certificatã 37
7. Canepa pentru fibra baza, certificatã 37
8. Grâu de toamna prebaza, baza, certificatã 37
9. Material sãditor:
- pomicol stas 37
- viticol stas 37
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 2



SUMELE MAXIME (LEI/U.M.)
reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor din producţia interna, provenite de la agenţii economici autorizaţi, folosite în campaniile agricole din anul 1999

- lei/U.M. -
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Categoria biologica
crt. ───────────────────────────────────────
Seminţe U.M. prebaza baza certificatã
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Cartof kg 2.255 2.035 1.815
2. Porumb: x x
- grupa A kg 9.065
- grupa B kg 8.325
- grupa C kg 7.770
- grupa D kg 7.215
- grupa E kg 6.845
3. Floarea-soarelui kg x x 20.905
4. Soia kg x 3.590 3.330
5. Sfecla de zahãr: x x
- slefuita monogerma kg 31.560
- slefuita plurigerma kg 15.540
- drajata şi incrustata kg 39.070
6. În pentru fibra kg x 5.180 4.885
7. Canepa pentru fibra kg x 5.770 5.330
8. Grâu de toamna kg 1.275 1.200 1.150
9. Material sãditor - total: bucata stas
- pomicol bucata x x 9.073
- viticol bucata x x 2.753
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 3



TERMENUL MAXIM
pana la care pot fi cumpãrate seminţele care beneficiazã de reduceri de preţuri pentru insamantarile din anul 1999

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Data pana la care pot fi cumpãrate
crt. Specia seminţe cu preţ redus
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Cartof 15 aprilie
2. Porumb 15 mai
3. Floarea-soarelui 11 mai
4. Soia 15 mai
5. Sfecla de zahãr 15 aprilie
6. În pentru fibra 30 aprilie
7. Canepa pentru fibra 10 mai
8. Grâu de toamna 15 noiembrie
9. Material sãditor 11 mai
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 4

NORME METODOLOGICE
privind acordarea, utilizarea şi controlul utilizãrii sumelor reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor folosite în campaniile agricole din anul 1999

1. În sensul prezentelor norme metodologice:
a) societãţile comerciale cu profil agricol sunt societãţile constituite în temeiul <>Legii nr. 31/1990 privind societãţile comerciale, republicatã, care deţin în proprietate sau în administrare terenuri agricole şi care au ca obiect de activitate exploatarea agricolã a pãmântului, uneltelor şi creşterea animalelor. Exploatarea agricolã poate consta în: organizarea şi efectuarea de lucrãri agricole şi îmbunãtãţiri funciare, utilizarea de maşini şi instalaţii agricole, aprovizionarea, prelucrarea şi valorificarea produselor agricole, precum şi alte asemenea activitãţi;
b) societãţile agricole sunt societãţile constituite în temeiul <>Legii nr. 36/1991 privind societãţile agricole şi alte forme de asociere în agricultura, astfel cum sunt definite la art. 5 din lege;
c) producãtorii agricoli individuali sunt persoanele fizice care, singure sau asociate pe baza de înţelegere, în formele prevãzute la <>art. 2 din Legea nr. 36/1991 privind societãţile agricole şi alte forme de asociere în agricultura, sunt proprietari de teren agricol şi au ca scop exploatarea terenurilor agricole, creşterea animalelor, aprovizionarea, depozitarea, condiţionarea, prelucrarea şi vânzarea produselor agricole, prestarea unor servicii specifice, precum şi alte asemenea activitãţi;
d) deţinãtorii legali de terenuri agricole sunt proprietarii, uzufructuarii sau alţi deţinãtori legali de terenuri agricole, cum ar fi: institutele şi staţiunile de cercetãri agricole, consiliile locale, instituţiile clericale, unitãţi ale Ministerului Apãrãrii Naţionale, precum şi arendaşii care au încheiat contractele în condiţiile prevãzute de <>Legea arendãrii nr. 16/1994 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
2. Corespunzãtor tehnologiilor de prelucrare, seminţele vor fi tratate cu insectofungicide şi/sau fungicide specifice.
Direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, prin inspectoratele pentru protecţia plantelor şi carantina fitosanitara judeţene şi al municipiului Bucureşti, dupã caz, vor certifica tratamentul seminţelor.
Preţul cu ridicatã luat în calculul reducerii de preţ cuprinde şi tratamentul cu insectofungicide şi/sau fungicide specifice şi este preţul loco depozit furnizor, exclusiv ambalajul.
3. Valoarea seminţelor, exclusiv reducerile preţurilor (lei/U.M.), se poate achitã şi prin schimb cu cereale boabe, în echivalenta valoricã, la preţuri negociate.
4. Agenţii economici autorizaţi conform <>Legii nr. 75/1995 , republicatã, beneficiari ai sumelor reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor, sunt obligaţi sa înscrie pe facturi preţurile de livrare şi reducerea de preţ, stabilite prin prezenta hotãrâre, astfel încât sa reiasã clar suma ce urmeazã a fi primitã de la bugetul de stat, precum şi suma suportatã de cumpãrãtor.
5. Agenţii economici autorizaţi conform prevederilor <>Legii nr. 75/1995 , republicatã, vor întocmi deconturile justificative conform modelului prezentat în anexa nr. 1 la prezentele norme metodologice, care vor fi verificate şi aprobate pentru cantitãţile de seminţe livrate de cãtre direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz, care rãspund de exactitatea şi de realitatea datelor înscrise în deconturi şi de respectarea prevederilor prezentei hotãrâri.
Totodatã direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz, au obligaţia de a verifica dacã achiziţionarea insectofungicidelor şi/sau fungicidelor necesare pentru tratarea seminţelor s-a efectuat în condiţiile prevãzute de lege.
6. Deconturile justificative înaintate de agenţii economici la direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz, vor fi însoţite de urmãtoarele documente:
a) situaţia privind provenienta seminţelor care fac obiectul decontului justificativ, care va conţine: denumirea producãtorului, sediul/adresa acestuia, cantitatea, soiul şi categoria biologica ale seminţelor, numãrul şi data documentului de intrare (factura, nota de intrare-recepţie etc.);
b) autorizaţia agentului economic potrivit prevederilor <>Legii nr. 75/1995 , republicatã, privind producerea, prelucrarea şi/sau comercializarea seminţelor, cu viza pentru anul în curs.
Persoanele fizice autorizate sa comercializeze seminţe potrivit <>Legii nr. 75/1995 , republicatã, trebuie sa prezinte şi dovada ca s-au înregistrat la primãrie conform <>Decretului-lege nr. 54/1990 , cu modificãrile ulterioare, la administraţia financiarã şi ca li s-a atribuit cod fiscal;
c) lista cuprinzând cumpãrãtorii de seminţe cu preţ redus, care va conţine: beneficiarul, numãrul şi data facturii, categoria biologica a seminţelor, cantitatea cumpãratã (kg), preţul de livrare (lei/kg), reducerea acordatã (lei/kg) şi totalul reducerii (mii lei) ce urmeazã sa fie primit de la bugetul de stat.
Un exemplar al acestor situaţii va rãmâne la direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz.
7. Dupã primirea aprobãrii direcţiei generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz, deconturile justificative vor fi trimise în termen de 5 zile de cãtre agenţii economici autorizaţi Ministerului Agriculturii şi Alimentaţiei care, dupã analizare şi verificare, va solicita Ministerului Finanţelor deschiderea creditelor bugetare.
8. Prin sondaj, Ministerul Agriculturii şi Alimentaţiei poate solicita agenţilor economici beneficiari ai sumelor de la bugetul de stat, reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor, intreaga documentaţie care a stat la baza verificãrii şi aprobãrii decontului justificativ de cãtre direcţiile generale pentru agricultura şi industrie alimentara judeţene sau a municipiului Bucureşti, dupã caz.
Cererea de deschidere a creditelor bugetare va fi însoţitã de situaţia centralizatoare a deconturilor justificative privind acordarea de la bugetul de stat a sumelor reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor, potrivit modelului prezentat în anexa nr. 2 la prezentele norme metodologice. Dupã aprobarea deschiderii creditelor bugetare, Ministerul Agriculturii şi Alimentaţiei va vira sumele respective în contul agenţilor economici beneficiari.
9. Încadrarea hibrizilor de porumb pe grupe este prevãzutã în anexa nr. 3 la prezentele norme metodologice.
10. Agenţii economici care au beneficiat de sume reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor, alocate de la bugetul de stat în baza deconturilor justificative întocmite potrivit prevederilor prezentei hotãrâri, au obligaţia de a tine o evidenta distinctã a sumelor încasate şi rãspund, conform legilor în vigoare, de realitatea şi corectitudinea datelor înscrise în aceste deconturi.
Încasarea alocaţiilor de la bugetul de stat în mod necuvenit, prin înscrierea sau atestarea pe documentele de acordare a acestora de date sau de situaţii nereale, atrage obligarea beneficiarului la restituirea sumelor primite, precum şi aplicarea sancţiunilor prevãzute de lege.
11. Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezentele norme metodologice.

ANEXA 1
-------
la normele metodologice
------------------------



Judeţul ....................................
Agentul economic ...........................
Adresa/Sediul ..............................
codul fiscal ...............................
Numãrul de înregistrare
în registrul comerţului ....................
Banca ......................................
Contul nr. .................................
Perioada livrãrii ..........................


Verificat şi aprobat


DIRECŢIA GENERALĂ PENTRU AGRICULTURA
ŞI INDUSTRIE ALIMENTARA

Director general,
..................

INSPECTORATUL INSPECTORATUL
PENTRU CALITATEA SEMINŢELOR PENTRU PROTECŢIA PLANTELOR
ŞI MATERIALULUI SĂDITOR ŞI CARANTINA FITOSANITARA

Avizam categoria biologica Atestam efectuarea
-------------------------- ------------------
şi calitatea seminţelor tratamentului la seminţe
----------------------- ------------------------

DECONT JUSTIFICATIV
privind sumele (lei/U.M.) reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor conform Hotãrârii Guvernului nr. .............



┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ │ │ │ Pre-│ Nive-│ Suma │ Can-│ Alocaţia de │
│Nr│ │ │ │ tul │ lul │ maxima │ ti- │ primit de │
│ │ │ │ │ cu │maxim │(lei/UM)│ ta- │ la bugetul │
│c │ │ │ │ ri- │ al │ repre- │ tea │ de stat │
│r │ Seminţe │ Categoria │U.M.│dica-│redu- │zentand │ li- │─────────────│
│t │ │ biologica │ │ ta │cerii │reduce- │ vra-│ lei/│ Total │
│ │ │ │ │(lei/│pre- │rea de │ ta │ U.M.│ (mii │
│ │ │ │ │U.M.)│tului │ preţ │ │ │ lei) │
│ │ │ │ │ │ (%) │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9 │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│1.│ Cartof │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ prebaza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│2.│ Porumb: │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - grupa A │ F-1 │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - grupa B │ F-1 │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - grupa C │ F-1 │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - grupa D │ F-1 │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - grupa E │ F-1 │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│3.│ Floarea- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ soarelui │ F-1 │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│4.│ Soia │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│5.│ Sfecla de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ zahãr: │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - slefuita │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ monogerma │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - slefuita │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ plurigerma │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - drajata │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ şi │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ incrustata │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│6.│ În pentru │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ fibra │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│7.│ Canepa │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │pentru fibra│ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│8.│ Grâu de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ toamna │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ prebaza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│9.│ Material │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ sãditor: │ TOTAL: │ mii│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │buc.│ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - pomicol │ stas │ mii│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │buc.│ │ │ │ │ │ │
│──│────────────│─────────────│────│─────│──────│────────│─────│─────│───────│
│ │ - viticol │ stas │ mii│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │buc.│ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA 2
-------
la normele metodologice
-----------------------



MINISTERUL AGRICULTURII ŞI ALIMENTAŢIEI


SITUAŢIA
centralizatoare privind acordarea de la bugetul de stat a sumelor (lei/U.M.) reprezentând reduceri ale preţurilor de cumpãrare ale seminţelor conform Hotãrârii Guvernului nr. ......

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ │ │ │ │ Pre-│ Can-│ Alocaţia de │
│Nr│ │ │ │ │ tul │ ti- │ primit de │
│ │ │ │ │ │ cu │ ta- │ la bugetul │
│c │ │ │ │ │ ri- │ tea │ de stat │
│r │ Judeţul │ Seminţe │ Categoria │U.M.│dica-│ li- │─────────────│
│t │ │ │ biologica │ │ ta │ vra-│ lei/│ Total │
│ │ │ │ │ │(lei/│ ta │ U.M.│ (mii │
│ │ │ │ │ │U.M.)│ │ │ lei) │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│1.│ │ Cartof │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ prebaza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│2.│ │ Porumb: │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - grupa A │ F-1 │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - grupa B │ F-1 │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - grupa C │ F-1 │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - grupa D │ F-1 │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - grupa E │ F-1 │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│3.│ │ Floarea-soarelui │ F-1 │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│4.│ │ Soia │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│5.│ │ Sfecla de zahãr: │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - slefuita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ monogerma │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - slefuita │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ plurigerma │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ - drajata şi │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ incrustata │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│6.│ │ În pentru fibra │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│7.│ │ Canepa pentru │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ fibra │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│8.│ │ Grâu de toamna │ TOTAL: │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ prebaza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ baza │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│ │ │ │ certificatã │ kg │ │ │ │ │
│──│─────────│──────────────────│─────────────│────│─────│─────│─────│───────│
│9.│ │ Material sãditor │ stas │buc.│ │ │ │ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘

Ordonator principal de credite,
....................................



ANEXA 3
-------
la normele metodologice
-----------------------


ÎNCADRAREA
hibrizilor de porumb pe grupe

Grupa A: - Dana, Mona, Montanã, Podul Iloaiei 110, Roxana, Suceava 97,
Suceava 99, Suceava 108, Amadeus, Bucium, Libero, Optima, Pirat,
Rialto, Turda 160, Turda 260, Carla, Fundulea 320, Merlin
Grupa B: - Bucovina, Cristal, Doina, Ianus, Noela, Podul Iloaiei 101,
Simona, Suceava 95, Anko, Raissa, Eva, Oana, Panonia, Saturn,
Fundulea 322, Odessa, Soim, Vultur, Volga, Z.P. 335, Decalb 232,
Decalb 250, Cardinal, Turda 200 Plus, Florian, Alberta, Clarica,
Felicia, Turda Super
Grupa C: - Ciclon, Elan, Helga, Turda 100, Andreea, Marista, Stira, Amiral
(UAS 1.426), Astral (UAS 2.292), Danubiu, Fundulea 340, Olt,
Opal, Ovidiu, Progres, Rapid, Rapsodia, Stefania, Bogdana, Dacic,
Florencia, Fulvia, Fundulea 376, Lovrin 400, Natalia, Octavia,
Octavian, Orizont, Pioneer 3.578, Pura, Randa, Rafaela, Rival,
Robust, Rubin, Safir, Cecilia, Cocor, Fundulea 365, Fundulea 410,
Fundulea 412, Laura, Luana, Pioneer 3.362-Rosella, Temerar,
Vasilica, NSSC 420 YU, Granit, Pandur, Irla, Apache, Caraibe,
Electra, Parvis, Tirabela, Dana, Presta, Furio, Mendoza, Perlis,
Somax, Marista SS, Marista IR, Polo, Anca, Clarisia, Nastia,
Pioneer 3.752, Cervia, Gabi
Grupa D: - Natacha, Turda 200, Panka, Turda 215, Paolina, Presta, Nobilis,
Ana, Georgina, Agana
Grupa E: - Fundulea 418, Fundulea 420, alţi hibrizi.



-----------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016