Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.669 din 10 decembrie 2008  privind modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a   Ordonantei Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului, aprobate prin   Hotararea Guvernului nr. 731/2007     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.669 din 10 decembrie 2008 privind modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 731/2007

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 858 din 19 decembrie 2008

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. III din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 2/2008 privind modificarea şi completarea <>Ordonanţei Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit <>legii, în proprietatea privatã a statului, aprobatã prin Legea nr. 156/2008 ,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
Normele metodologice de aplicare a <>Ordonanţei Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 731/2007 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 532 din 7 august 2007, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 2, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1) Bunurile intrate în proprietatea privatã a statului, care nu îndeplinesc condiţiile de comercializare cãtre populaţie, ca atare, dar pot face obiectul unor prelucrãri ulterioare al cãror rezultat poate fi comercializat, nu se distrug, sunt considerate apte a fi valorificate şi se declarã organelor de valorificare, în condiţiile alin. (1)."
2. La articolul 2, alineatele (2) şi (3) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(2) Bunurile intrate în proprietatea privatã a statului, care nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare, cu excepţia celor care fac obiectul <>Legii nr. 344/2005 privind unele mãsuri pentru asigurarea respectãrii drepturilor de proprietate intelectualã în cadrul operaţiunilor de vãmuire, se distrug pe cheltuiala persoanelor fizice ori juridice de la care au fost confiscate sau care au abandonat bunurile, în cazul în care sunt cunoscute, ori cheltuielile de distrugere vor fi avansate de instituţia deţinãtoare, urmând a fi recuperate de la aceste persoane.
(3) Sumele reprezentând cheltuieli de distrugere se înscriu, pe bazã de documente justificative, în procesul-verbal de distrugere, care constituie titlu executoriu pentru aceste sume, în condiţiile legii, şi urmeazã regimul creanţelor bugetare prevãzute la <>art. 136 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare."
3. La articolul 3, alineatele (1) şi (2) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 3. - (1) În termen de 10 zile de la data declarãrii, deţinãtorii au obligaţia de a preda, iar direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene, a municipiului Bucureşti sau administraţiile finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti, dupã caz, au obligaţia de a prelua bunurile intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului, cu excepţia bunurilor prevãzute la art. 6 alin. (6) din ordonanţã. Predarea bunurilor are loc la organele de valorificare.
(2) Cu excepţia situaţiilor prevãzute la art. 13 alin. (2) şi (3), bunurile prevãzute la art. 6 alin. (6) din ordonanţã se predau de cãtre deţinãtori, imediat dupã intrarea în proprietatea privatã a statului, persoanelor juridice specializate sau persoanelor fizice autorizate pentru comercializarea acestora cãtre populaţie şi se declarã cãtre organul de valorificare, pentru a urmãri încasarea contravalorii acestora."
4. La articolul 5, alineatul (4) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(4) Bunurile prevãzute la art. 6 alin. (6) şi (7) din ordonanţã se declarã, în termen de 48 de ore de la ridicare, direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti ori administraţiilor finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti. Aceste bunuri se predau de cãtre deţinãtor, de îndatã dupã ridicarea în vederea confiscãrii, persoanelor juridice specializate sau persoanelor fizice autorizate sã comercializeze aceste bunuri cãtre populaţie, în baza procesului-verbal de predare-primire în care se înscrie cantitatea de bunuri predatã. Procesul-verbal de predare-primire se înainteazã, în termen de 48 de ore, organelor de valorificare, însoţit de o copie de pe nota de intrare-recepţie întocmitã de persoanele juridice specializate sau de persoanele fizice autorizate sã comercializeze aceste bunuri cãtre populaţie."
5. La articolul 6, alineatul (1) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) Mijloacele de platã în valutã liber convertibilã intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului se depun de cãtre deţinãtorii acestora, în termen de 48 de ore de la ridicare, în conturile în valutã deschise pe seama organelor de valorificare la bãncile comerciale selectate de acestea şi se declarã organelor de valorificare în cadrul aceluiaşi termen, împreunã cu o copie a actului de confiscare sau intrare în proprietatea privatã a statului. Selectarea bãncilor se face de cãtre organele de valorificare, în funcţie de facilitãţile oferite, care vor fi stabilite prin protocol."
6. Articolul 7 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 7. - (1) Mijloacele de platã în lei intrate în proprietatea privatã a statului se depun în contul 50.85 "Disponibil din valorificarea bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului", deschis pe numele organelor de valorificare la unitãţile Trezoreriei Statului ale municipiilor reşedinţã de judeţ şi la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti în termen de 48 de ore de la ridicare.
(2) Dupã depunere, sumele se declarã lunar de cãtre deţinãtor la organul de valorificare, pe bazã de borderou pânã pe data de 5 a lunii urmãtoare celei în care s-a fãcut depunerea."
7. La articolul 15, dupã alineatul (4) se introduc douã noi alineate, alineatele (5) şi (6), cu urmãtorul cuprins:
"(5) La evaluarea produselor aflate în situaţia prevãzutã la art. 2 alin. (1^1), preţul stabilit potrivit alin. (1) se poate diminua cu valoarea estimatã a cheltuielilor ulterioare de prelucrare.
(6) În cazul produselor accizabile care se pot valorifica numai cãtre antrepozitari autorizaţi, preţul stabilit de comisia de evaluare nu cuprinde accizele."
8. La articolul 21, alineatul (5) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(5) Contravaloarea bunurilor prevãzute la art. 13, mai puţin adaosul comercial, se vireazã de persoanele juridice specializate sau de persoanele fizice autorizate în contul 50.85 "Disponibil din valorificarea bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului", în maximum 5 zile lucrãtoare de la data încasãrii."
9. La articolul 22 alineatul (2), dupã litera c) se introduce o nouã literã, litera d), cu urmãtorul cuprins:
"d) bunurile imobile pentru care exista un contract de închiriere în vigoare în momentul intrãrii acestora în proprietatea privatã a statului."
10. La articolul 22, dupã alineatul (7) se introduc douã noi alineate, alineatele (8) şi (9), cu urmãtorul cuprins:
"(8) Bunurile imobile intrate în proprietatea privatã a statului, pentru care la data intrãrii în proprietatea privatã a statului exista un contract de închiriere în vigoare, pot fi valorificate prin vânzarea directã cãtre chiriaşi, dacã oferã cel puţin preţul stabilit de comisia de evaluare pe baza raportului de expertizã tehnicã sau de evaluare, în termen de 30 de zile de la data notificãrii în acest sens de cãtre organele de valorificare, şi achitã integral suma în termen de 60 de zile de la data depunerii ofertei de cumpãrare.
(9) În cazul în care chiriaşii aflaţi în situaţia prevãzutã la alin. (8) nu îşi exprimã oferta de cumpãrare sau nu achitã suma datoratã în termenele precizate la alin. (8), se procedeazã la valorificarea bunurilor prin licitaţie publicã. În acest caz, termenul prevãzut la alin. (2) lit. b) curge de la data la care se trece la valorificarea prin licitaţie publicã."
11. La articolul 29 alineatul (1), teza I a literei b) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"b) creşelor, unitãţilor şi instituţiilor de învãţãmânt, bibliotecilor, centrelor de plasament, centrelor de primire a copilului în regim de urgenţã, cãminelor pentru persoane vârstnice, unitãţilor de asistenţã medico-socialã (centre medicosociale preluate), persoanelor cu handicap, instituţiilor de cult, Societãţii Naţionale de Cruce Roşie din România, precum şi persoanelor fizice care au avut de suferit de pe urma calamitãţilor naturale, la propunerea organelor de valorificare."
12. La articolul 30, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Atribuirea cu titlu gratuit în condiţiile art. 29 alin. (1) lit. b), c), d), e), f) şi ale art. 30 alin. (1) lit. c) se poate face direct, fãrã parcurgerea etapelor de valorificare, dar cu respectarea procedurii de evaluare a bunurilor."
13. Articolul 34 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 34. - (1) Distrugerea bunurilor dovedite cã aduc atingere unui drept de proprietate intelectualã se efectueazã în prezenţa şi cu confirmarea comisiei de preluare şi distrugere prevãzutã la art. 2 alin. (5).
(2) Convocarea comisiei de preluare şi distrugere se face de cãtre deţinãtor."
14. La articolul 35, alineatele (3), (4) şi (5) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(3) Data întrunirii comisiei de distrugere se stabileşte prin decizie a directorului executiv al direcţiei generale a finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti ori a şefului administraţiei finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti.
(4) Prezenţa tuturor membrilor comisiei de distrugere la operaţiunea de distrugere este obligatorie, iar dacã un membru este absent, înlocuitorul acestuia este numit prin decizie a directorului executiv al direcţiei generale a finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti ori, dupã caz, a şefului administraţiei finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti.
(5) Procesul-verbal de distrugere este avizat de directorul executiv al direcţiei generale a finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti ori, dupã caz, de şeful administraţiei finanţelor publice de sector din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti."
15. La articolul 39, alineatul (1) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 39. - (1) În categoria cheltuielilor prevãzute la art. 36 alin. (2) şi la art. 37 şi 38 se cuprind cheltuielile efectuate în vederea valorificãrii bunurilor intrate în proprietatea privatã a statului, de la preluarea acestora pânã la valorificarea, atribuirea gratuitã sau distrugerea lor, respectiv cheltuielile privind sortarea, manipularea, transportarea, depozitarea, conservarea, analiza, fotografierea, filmarea, marcarea, etichetarea şi expertizarea, inclusiv cele efectuate pentru stabilirea bunurilor care îndeplinesc condiţiile de comercializare, asigurarea garanţiei pentru bunurile de folosinţã îndelungatã, evaluarea, licitaţiile, publicitatea, dezmembrarea, distrugerea, cheltuielile cu dotarea cu mijloace auto pentru desfãşurarea în condiţii optime a activitãţii de valorificare, restituirea sumelor încasate greşit sau fãrã bazã legalã, a contravalorii bunurilor intrate, greşit sau fãrã bazã legalã în proprietatea privatã a statului, indemnizaţiile membrilor comisiilor prevãzute la art. 1 alin. (3), art. 6 alin. (3) şi art. 7 alin. (2) din ordonanţã şi cotele de contribuţii aferente acestor indemnizaţii, datorate potrivit legii de angajator, precum şi cotele pentru constituirea fondului de stimulente, conform reglementãrilor în vigoare. Cotele pentru constituirea fondului de stimulente conform reglementãrilor în vigoare se aplicã asupra sumelor rezultate din valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privatã a statului, exclusiv TVA şi celelalte cheltuieli de valorificare."
16. La articolul 39 alineatul (5), litera a) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"a) cheltuieli privind inventarierea cu ocazia preluãrii în tezaurul Trezoreriei Statului, analiza, expertizarea şi marcarea obiectelor din metale şi pietre preţioase;".
17. La articolul 40, dupã alineatul (10) se introduce un nou alineat, alineatul (11), cu urmãtorul cuprins:
"(11) Restituirea mijloacelor în lei intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului se face de cãtre organele de valorificare, în baza hotãrârilor judecãtoreşti rãmase definitive şi irevocabile sau a unei ordonanţe emise de procuror, însoţite de o cerere de restituire depusã la organul de valorificare în contul cãruia deţinãtorii au depus sumele care urmeazã a fi restituite şi de certificatul de atestare fiscalã din care sã rezulte cã persoana fizicã sau juridicã de la care s-a dispus confiscarea nu are obligaţii bugetare neachitate."
18. Articolul 54 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 54. - În vederea valorificãrii, obiectele din metale şi/sau pietre preţioase se predau comisiei de evaluare de cãtre comisia constituitã la nivelul unitãţilor Trezoreriei Statului, pe bazã de proces-verbal de predare-primire. Comisia de evaluare predã pe bazã de proces-verbal de predare-primire obiectele din metale sau pietre preţioase reprezentanţilor persoanelor fizice sau juridice autorizate care le-au achiziţionat, care asigurã şi transportul la sediul acestora."
19. La articolul 59, alineatele (1) şi ( 2) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 59. - (1) În termen de 10 zile de la încasarea contravalorii bunurilor, organele de valorificare calculeazã sumele datorate cu titlu de drepturi de import, aplicând, prin procedeul sutei mãrite, rata comunicatã de autoritatea vamalã la valoarea rezultatã din valorificarea bunurilor (exclusiv TVA-ul aferent, în cazul organelor de valorificare plãtitoare de TVA), şi le vireazã în contul indicat de autoritatea vamalã.
(2) În cazul în care drepturile de import comunicate de autoritatea vamalã reprezintã o sumã fixã în lei pe unitatea de cantitate, organele de valorificare calculeazã suma datoratã pentru cantitatea valorificatã şi o vireazã în contul indicat de autoritatea vamalã, în cel mult 10 zile de la încasarea contravalorii bunurilor."
20. Articolul 60 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 60. - Drepturile de import aferente bunurilor necomunitare intrate în proprietatea privatã a statului, inclusiv cele aplicate în cazul bunurilor atribuite cu titlu gratuit, potrivit art. 11 alin. (4) din ordonanţã, intrã în categoria cheltuielilor de valorificare şi se plãtesc din contul 50.85 "Disponibil din valorificarea bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului"."
21. La articolul 62, alineatele (1) şi (2) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"(1) Nu se datoreazã drepturi de import pentru bunurile necomunitare intrate în proprietatea privatã a statului prin organele autoritãţii vamale care au fost distruse.
(2) Pentru bunurile necomunitare provenind de la autoritatea vamalã, distruse în prezenţa comisiei de distrugere prevãzute la art. 33 alin (4), organul de valorificare transmite autoritãţii vamale un exemplar al procesului-verbal de distrugere."
22. Anexa nr. 2 la normele metodologice se modificã şi se înlocuieşte cu anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.

ART. II
<>Hotãrârea Guvernului nr. 731/2007 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a <>Ordonanţei Guvernului nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi condiţiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privatã a statului, cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta hotãrâre, se va republica, dându-se textelor o nouã numerotare.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
Ministrul economiei
şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Ministrul internelor şi
reformei administrative,
Cristian David

Bucureşti, 10 decembrie 2008.
Nr. 1.669.

ANEXĂ
(Anexa nr. 2 la normele metodologice)






Judeţ .............................................
Trimestrul ........................................
- mii lei -
┌──────────────────────┬───────┬───────┬─────────┬───────┬─────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬────┬─────┬───────┬─────┐
│ │ │ │ │ │ din care valorificate prin: │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │ Total ├─────┬─────┬─────┬─────────────┬─────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ Sold │Intrãri│Reduceri/│bunuri │ │ │ │ licitaţie │burse de │ Total │Res- │Dis-│Atri-│Sold la│ │
│ Categorii de bunuri │ la │ în │majorãri │ de │ │ │ │ publicã │mãrfuri/ │bunuri │titu-│tru-│buiri│sfârşi-│Alte │
│ │ înce- │ cursul│ de preţ │valori-│maga-│con- │vân- ├───────┬─────┤ piaţa │valori-│ iri │geri│gra- │ tul │date │
│ │ putul │trimes-│ +/- │ ficat │zine │sig- │zare │valoare│ din │ valori │ficate │ de │ de │tuite│trimes-│ │
│ │trimes-│trului │ │ │pro- │naţii│ di- │adjude-│care:│mobiliare│ │ bu- │ bu-│ │trului │ │
│ │trului │ │ │ │prii │ │rectã│ catã │ +/- │ │ │nuri │nuri│ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3** │4=1+2+3│ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │ 9** │ 10 │11=5+6+│ 12 │ 13 │ 14 │15=4+9x│16***│
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │+7+8+10│ │ │ │x11x12x│ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │x13x14 │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│a) Produse alimentare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│b) Confecţii şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│încãlţãminte │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│c) Aparaturã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│electronicã (audio, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│video, etc.) │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│d) Bunuri de uz casnic│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│e) Echipamente de │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│comunicaţii, tehnicã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de calcul şi biroticã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│f) Succesiuni vacante│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│donaţii, din care: │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- bunuri mobile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- bunuri imobile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│- titluri de valoare │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│g) Autovehicule, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ambarcaţiuni şi │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│motoare ataşabile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│h) Materiale │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│refolosibile şi piese │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│de schimb │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│i) Mijloace de platã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│în lei**** │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│j) Metale preţioase, │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│aliaje ale acestora şi│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│pietre preţioase │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│k) Mijloace de platã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│în valutã liber │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
│convertibilã │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│l) Alte bunuri* │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│Total │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│Venituri încasate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│Cheltuieli efectuate │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────────────┼───────┼───────┼─────────┼───────┼─────┼─────┼─────┼───────┼─────┼─────────┼───────┼─────┼────┼─────┼───────┼─────┤
│Bunuri greu vandabile │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────┴───────┴───────┴─────────┴───────┴─────┴─────┴─────┴───────┴─────┴─────────┴───────┴─────┴────┴─────┴───────┴─────┘


* Se nominalizeazã bunurile cu pondere semnificativã.
** Se completeazã cu diferenţa în +/- faţã de valoarea stabilitã de comisia de evaluare.
*** Se completeazã cu veniturile încasate (ct. 50,85) şi cheltuielile efectuate în cursul trimestrului de raportat precum şi valoarea stocului de bunuri greu vandabile.
**** Se includ şi sumele consemnate şi sumele încasate se înscriu pe coloana (7).


NOTĂ:
1. La coloanele (5), (6), (7), (8) şi (10) se va include şi valoarea bunurilor gãsite lipsã în gestiune, dacã este cazul.
2. Se raporteazã valorile bunurilor, în care se includ, dupã caz, TVA, drepturile de import şi comisionul consignatarului.
-----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016