Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.668 din 10 decembrie 2008  privind aprobarea contractelor de servicii publice in transportul feroviar de calatori pentru perioada 2008-2011    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.668 din 10 decembrie 2008 privind aprobarea contractelor de servicii publice in transportul feroviar de calatori pentru perioada 2008-2011

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 23 din 12 ianuarie 2009
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, şi al <>art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe cãile ferate române şi reorganizarea Societãţii Naţionale a Cãilor Ferate Române, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
Se aprobã Contractul de servicii publice pentru perioada 2008-2011 al Societãţii Naţionale de Transport Feroviar de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A., prevãzut în anexa nr. I.
ART. 2
Se aprobã Contractul de servicii publice pentru perioada 2008-2011 al Societãţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L., prevãzut în anexa nr. II.
ART. 3
Se aprobã Contractul de servicii publice pentru perioada 2008-2011 al Societãţii Comerciale REGIONAL - S.R.L., prevãzut în anexa nr. III.
ART. 4
Se aprobã Contractul de servicii publice pentru perioada 2008-2011 al Societãţii Comerciale SERVTRANS INVEST - S.A., prevãzut în anexa nr. IV.
ART. 5
Ministerul Transporturilor şi Societatea Naţionalã de Transport Feroviar de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A., Societatea Comercialã REGIOTRANS - S.R.L., Societatea Comercialã REGIONAL - S.R.L., Societatea Comercialã SERVTRANS INVEST - S.A. vor actualiza anual, în condiţiile legii, contractele de servicii publice prevãzute la art. 1-4, dupã adoptarea legii bugetului de stat.
ART. 6
Anexele nr. I-IV fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
p. Ministrul transporturilor,
Barna Tanczos,
secretar de stat

Ministrul economiei şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Bucureşti, 10 decembrie 2008.
Nr. 1.668.

ANEXA I
--------

CONTRACTUL DE SERVICII PUBLICE
pentru perioada 2008-2011
al Societãţii Naţionale de Transport Feroviar
de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A.

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Pãrţile contractante
Prezentul contract de servicii publice pentru perioada 2008-2011 se încheie între Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi Societatea Naţionalã de Transport Feroviar de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A., denumitã în continuare C.F.R. Cãlãtori, în concordanţã cu prevederile <>art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe cãile ferate române şi reorganizarea Societãţii Naţionale a Cãilor Ferate Române, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 16 din Hotãrârea Guvernului nr. 584/1998 privind înfiinţarea Societãţii Naţionale de Transport Feroviar de Cãlãtori "C.F.R. Cãlãtori" - S.A. prin reorganizarea Societãţii Naţionale a Cãilor Ferate Române, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 2
Obiectul şi durata contractului de servicii publice
(1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale C.F.R. Cãlãtori şi ale Ministerului Transporturilor în vederea realizãrii serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori de cãtre C.F.R. Cãlãtori.
(2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pe o duratã de 4 ani, respectiv pentru perioada 2008-2011.

CAP. II
Obligaţii specifice ale pãrţilor pe perioada 2008-2011

ART. 3
Obligaţiile specifice ale C.F.R. Cãlãtori, pe perioada 2008-2011
(1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, C.F.R. Cãlãtori se obligã sã pregãteascã şi sã punã în circulaţie numãrul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de cãlãtori.
(2) Numãrul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintã pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor, pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţã sau la eventualele modificãri intervenite la starea tehnicã a infrastructurii şi cu reglarea corespunzãtoare a compensaţiei acordate, potrivit legislaţiei în vigoare.
(3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, C.F.R. Cãlãtori se obligã sã punã la dispoziţia publicului cãlãtor capacitãţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
(4) Oferta de servicii se structureazã pe urmãtoarele categorii de trenuri:
a) intercity;
b) rapide;
c) accelerate;
d) personale.
(5) C.F.R. Cãlãtori va asigura publicului cãlãtor urmãtoarele tipuri de servicii:
a) transportul de cãlãtori în trafic intern şi internaţional cu trenuri prevãzute în planul de mers al trenurilor, cu trenuri suplimentare sau cu trenuri special comandate;
b) capacitãţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, vagoane de dormit clasa I şi clasa a II-a, vagoane-cuşetã, salon, business, restaurant şi bar;
c) posibilitatea închirierii de vagoane de cãlãtori de diverse tipuri şi categorii;
d) vânzarea legitimaţiilor de cãlãtorie cu anticipaţie de pânã la 30 de zile în trafic intern şi de pânã la 90 de zile în trafic internaţional;
e) informarea cãlãtorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media, web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de cãlãtorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile.
(6) Facilitãţile acordate de C.F.R. Cãlãtori, potrivit reglementãrilor în vigoare, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane sunt prevãzute în anexa nr. 1.
(7) C.F.R. Cãlãtori va asigura pe toatã durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercialã, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. Condiţiile minime de confort în trafic intern valabile pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 2. În situaţiile în care restricţiile de vitezã impuse de Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. sau posibilitãţile de încadrare în grafic vor conduce la scãderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilitã în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
(8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a C.F.R. Cãlãtori va fi în concordanţã cu legislaţia europeanã în domeniul transportului feroviar de cãlãtori şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene.
(9) C.F.R. Cãlãtori se obligã ca prin politica de marketing pe care o va promova sã asigure satisfacerea cerinţei pieţei de transport feroviar public de cãlãtori.
(10) C.F.R. Cãlãtori se obligã sã promoveze o politicã tarifarã corelatã cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
(11) C.F.R. Cãlãtori se obligã sã acţioneze permanent pentru utilizarea eficientã a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel un control permanent al costurilor reale de transport.
(12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, C.F.R. Cãlãtori va plãti pe bazã de contract Companiei Naţionale de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. tarifele de utilizare a infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
(13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptã şi nici suspendatã de C.F.R. Cãlãtori din niciun motiv, excepţie fãcând cazurile de forţã majorã prevãzute de lege. În oricare dintre situaţii, activitatea trebuie reluatã în cel mai scurt timp cu putinţã.
(14) În cazul în care operatorii feroviari cu capital privat sunt în situaţia de a nu îşi putea îndeplini obligaţiile de serviciu public, C.F.R. Cãlãtori va prelua executarea activitãţilor operatorilor în cauzã pentru asigurarea continuitãţii serviciilor publice, situaţie în care i se va acorda compensaţia corespunzãtoare acestor servicii.

ART. 4
Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor
(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii pentru C.F.R. Cãlãtori, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã o cotã de profit cuprinsã între 3% şi 5% din costul respectiv, prevãzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, şi cu încadrarea în sumele aprobate pentru aceastã destinaţie prin legea bugetului, urmând ca pânã la data de 31 ianuarie a anului urmãtor societatea sã prezinte Ministerului Transporturilor dovada efectuãrii pachetului minim social ce îi revenea, confirmatã de Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A.
(2) Pentru facilitãţile de cãlãtorie acordate, potrivit legii, anumitor categorii de persoane, C.F.R. Cãlãtori va primi sume compensatorii conform documentelor justificative prezentate de aceasta, în limita sumelor alocate în bugetul Ministerului Transporturilor cu aceastã destinaţie.
(3) Ministerul Transporturilor va susţine finanţarea de la bugetul de stat, în limita sumelor aprobate anual cu aceastã destinaţie în bugetul sãu, în condiţiile legii, a investiţiilor pentru realizarea programelor prioritare, precum şi a proiectelor care asigurã interoperabilitatea în sistemul de transport feroviar european. Principalele proiecte de investiţii necesare a fi finanţate de la bugetul de stat pentru transportul feroviar public de cãlãtori în perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 3.
ART. 5
Parametrii de performanţã ai C.F.R. Cãlãtori pe perioada 2008-2011
Indicatorii de cantitate şi calitate ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori privind funcţionarea C.F.R. Cãlãtori pentru anul 2008 şi estimaţi pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzuţi în anexa nr. 4.
ART. 6
Lista trenurilor de cãlãtori incluse în pachetul minim social
(1) Numãrul trenurilor de cãlãtori, pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviarã de cãtre C.F.R. Cãlãtori este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevãzut în anexa nr. 5.
(2) În scopul adaptãrii la cerinţele concrete de piaţã ale serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori, C.F.R. Cãlãtori poate face modificãri în lista prevãzutã la alin. (1), cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fãrã a depãşi volumul total de tren-km din listã.
ART. 7
Lista programelor prioritare
Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale C.F.R. Cãlãtori pentru perioada de valabilitate a prezentului contract sunt prevãzute în anexa nr. 6.
ART. 8
Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de cãlãtori sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu energia electricã, cheltuieli cu reparaţiile, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, cheltuieli cu mentenanţa şi suportul sistemelor electronice de vânzare şi rezervare în trafic local şi internaţional, asigurarea cãlãtorilor. Acestea se dimensioneazã de C.F.R. Cãlãtori, corelat cu programul de transport, şi se aprobã prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societãţii, potrivit prevederilor legale.
ART. 9
Costul prestaţiilor
Costurile de transport minime estimate pentru realizarea serviciilor publice în perioada 2008-2011 sunt cele prevãzute în anexa nr. 7.
C.F.R. Cãlãtori va stabili costurile suplimentare ca urmare a efectuãrii lucrãrilor de reabilitare a infrastructurii, precum şi efectul asupra traficului, prin scãderea veniturilor, prezentând distinct aceastã estimare pentru compensare în cadrul metodologiei prevãzute la art. 11.
ART. 10
Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã
(1) C.F.R. Cãlãtori poate, dupã caz, sã stabileascã în condiţiile legii şi sã adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de cãlãtori şi alte prestaţii şi servicii din domeniul sãu de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creãrii unui anumit trafic în transportul de cãlãtori.
(2) Veniturile estimate pentru perioada 2008-2011 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "cãlãtori-km", prognozat pentru aceastã perioadã la art. 5. Veniturile estimate sunt prevãzute în anexa nr. 8.
ART. 11
Nivelul subvenţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
(1) Metodologia de calcul şi nivelul sumelor lunare necesare pentru acoperirea serviciului public social, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã cota de profit cuprinsã între 3% şi 5%, se stabilesc în conformitate cu normele privind fundamentarea, acordarea şi justificarea sumelor primite de la bugetul de stat pentru unele activitãţi desfãşurate de unii operatori economici, prin bugetul Ministerului Transporturilor, precum şi cu <>Hotãrârea Guvernului nr. 2.408/2004 privind metodologia de acordare de la bugetul de stat şi/sau de la bugetele locale a diferenţei dintre tarife şi costuri în transportul feroviar public de cãlãtori, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Valoarea compensaţiei unitare anuale necesare a se asigura de la bugetul de stat ca diferenţã între veniturile obţinute prin aplicarea tarifelor stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport se cuantificã la 36,27 lei/tren km pentru anul 2008. Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevãzut în anexa nr. 9.
(3) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor va revizui compensaţia C.F.R. Cãlãtori în vederea asigurãrii pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
ART. 12
Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
În vederea realizãrii programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurãrii echilibrului economico-financiar al societãţii, consiliul de administraţie al C.F.R. Cãlãtori va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor, obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
ART. 13
Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant
(1) Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant prevãzut în anexa nr. 10 se asigurã din fonduri proprii, din fonduri de la buget, din finanţãri externe şi fonduri comunitare, se aprobã de consiliul de administraţie, corelat cu starea tehnicã a parcului, normele tehnice date de constructori şi cu reglementãrile specifice emise de Autoritatea Feroviarã Românã.
(2) Valoarea fondurilor necesar a fi alocate pentru perioada 2008-2011 pentru programul anual de modernizare şi achiziţii de material rulant este prevãzutã în anexa nr. 10.
(3) Pentru fondurile alocate prin Programul operaţional sectorial de transport (POS-T), cofinanţarea pentru programul de achiziţii ale materialului rulant va fi asiguratã astfel:
a) contribuţia maximã din partea Uniunii Europene prin fonduri europene de dezvoltare regionalã, în proporţie de 88,51% din costurile de investiţie eligibile ale proiectului de achiziţii de material rulant;
b) contribuţia maximã de la bugetul de stat, în proporţie de 6,49% din costurile de investiţie eligibile ale proiectului de achiziţii de material rulant, precum şi pentru toate costurile neeligibile ale proiectului;
c) contribuţia minimã a C.F.R. Cãlãtori, în proporţie de 5% din costurile de investiţie eligibile ale proiectului.
ART. 14
Regulile privind modificãrile la contract
(1) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor pãrţi, în condiţiile legii, în scopul asigurãrii permanente a îmbunãtãţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin pânã la nivelul impus de legislaţia comunitarã.
(2) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se vor face ori de câte ori este nevoie, dar cel puţin o datã pe an, în sensul prevãzut de alin. (1).
(3) Pentru evenimente de forţã majorã ce se vor manifesta pe durata de valabilitate a prezentului contract, derularea contractului se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare, în fiecare situaţie.
ART. 15
Rãspunderea contractualã
(1) Pãrţile se obligã sã execute prezentul contract întocmai şi cu bunã-credinţã.
(2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevãzute în derularea contractului, pãrţile se vor întâlni pentru analizã şi soluţionare pe cale amiabilã.
(3) În cazul conflictelor de muncã, greva este permisã cu condiţia ca organizatorii şi conducãtorii grevei sã asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normalã, cu satisfacerea necesitãţilor minime de viaţã ale comunitãţilor locale.
(4) Pãrţile se obligã sã repare prejudiciul cauzat ca urmare a neexecutãrii/executãrii necorespunzãtoare sau cu întârziere a obligaţiilor contractului, care au fost fãcute exclusiv din vina acestora.
ART. 16
Forţa majorã
(1) Forţa majorã, conform prezentului contract, reprezintã orice eveniment sau cauzã, imprevizibil(ã) şi de neînlãturat, produs(ã) fãrã vina pãrţilor contractante, ce nu a putut fi anticipat(ã) la încheierea contractului şi care exonereazã oricare dintre pãrţi de îndeplinirea totalã sau parţialã a obligaţiilor ce decurg din prezentul contract.
(2) Partea care invocã forţa majorã va notifica imediat în scris celeilalte pãrţi producerea sau terminarea evenimentului de forţã majorã. Autoritatea competentã va confirma orice eveniment de forţã majorã, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
ART. 17
Încetarea contractului
Prezentul contract de servicii publice înceteazã:
a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
b) prin acordul de voinţã al pãrţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
ART. 18
Litigii
(1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvã pe cale amiabilã.
(2) În cazul în care divergenţele nu se soluţioneazã pe cale amiabilã, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecãtoreşti competente.
ART. 19
Dispoziţii finale
Anexele nr. 1-10 fac parte integrantã din prezentul contract de servicii publice.



Pentru Ministerul Transporturilor Pentru Societatea Naţionalã de
Ministrul transporturilor, Transport Feroviar de Cãlãtori
......................... "C.F.R. Cãlãtori" - S.A.
Director general,
.................



ANEXA 1
--------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

LISTA
facilitãţilor de cãlãtorie aprobate prin acte normative




┌────┬─────────────┬─────────────────────────────┬─────────────┬─────────────┬────────────┐
│Nr. │Beneficiarul │ Facilitatea │Actul │Cine │Cine suportã│
│crt.│facilitãţii │ │normativ │distribuie │cheltuielile│
│ │ │ │ │legitimaţiile│pentru │
│ │ │ │ │ │facilitate │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│1. │Eroii-martiri│12 cãlãtorii gratuite │Legea │Secretariatul│Bugetul MT │
│ │şi luptãtorii│anual, clasa I, tren de │nr. 341/2004,│de Stat │Cap. 60.01 │
│ │care au │orice rang, cu │cu modifi- │pentru │ │
│ │contribuit la│însoţitor sau membri de │cãrile şi │Problemele │ │
│ │victoria │familie fãrã titular │completãrile │Revoluţio- │ │
│ │Revoluţiei │ │ulterioare │narilor din │ │
│ │române din │ │ │Decembrie │ │
│ │decembrie │ │ │1989 │ │
│ │ 1989 │ │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│2. │Persoanele │12 cãlãtorii gratuite, anual,│Decretul-lege│MMFES, prin │Bugetul de │
│ │persecutate │clasa I, tren de orice rang, │nr. 118/1990,│Casa │stat, │
│ │din motive │pe baza cuponului cu reducere│republicat, │Naţionalã de │prin │
│ │politice │pentru transport, cu mai │cu modifi- │Pensii │MMFES │
│ │ │mulţi însoţitori sau membri │cãrile şi │(Poşta │ │
│ │ │de familie │completãrile │Românã) │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│3. │Persoanele │6 cãlãtorii dus-întors, │Legea │MMFES, prin │Bugetul │
│ │persecutate │gratuite, anual, clasa I, │nr. 189/2000,│Casa │de stat, │
│ │din motive │tren de orice rang, pe │cu modifi- │Naţionalã de │prin MMFES │
│ │etnice │baza cuponului cu reducere │cãrile şi │Pensii │ │
│ │ │pentru transport, cu un │completãrile │(Poşta │ │
│ │ │singur însoţitor sau un │ulterioare │Românã) │ │
│ │ │membru de familie │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│4. │Veteranii de │12 cãlãtorii gratuite, │Legea │Asociaţiile │Bugetul MT │
│ │rãzboi şi │dus-întors, sau 24 de │nr. 44/1994, │veteranilor │Cap. 60.01 │
│ │urmaşii │cãlãtorii simple, în cursul │republicatã, │de rãzboi │ │
│ │acestora │unui an calendaristic, │cu modifi- │legal │ │
│ │ │clasa I ori a II-a, tren de │cãrile şi │constituite │ │
│ │ │orice rang, cu mai mulţi │completãrile │ │ │
│ │ │însoţitori sau fãrã titular, │ulterioare │ │ │
│ │ │soţul/soţia ori altã persoanã│ │ │ │
│ │ │care îi reprezintã interesele│ │ │ │
│ │ │titularului, cu procurã │ │ │ │
│ │ │autentificatã │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│5. │Secretariatul│12 cãlãtorii dus-întors sau │Legea │Secretariatul│Bugetul │
│ │de Stat │6 cãlãtorii dus - întors │nr. 448/2006,│de Stat │de stat, │
│ │pentru │(în funcţie de gradul de │republicatã, │pentru │prin │
│ │Persoanele cu│handicap) pe an │cu modifi- │Persoanele cu│consiliile │
│ │Handicap │calendaristic, clasa a II-a, │cãrile şi │Handicap, │judeţene │
│ │ │tren accelerat, cu un singur │completãrile │prin │ │
│ │ │însoţitor şi asistentul │ulterioare │asociaţiile │ │
│ │ │personal, care poate circula │ │judeţene │ │
│ │ │singur │ │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│6. │Elevi şi │50% reducere, tarif tren │Legea │C.F.R. │Bugetul MT │
│ │studenţi │personal, clasa a II-a, │învãţãmântu- │Cãlãtori, MEC│Cap. 60.01 │
│ │români şi │abonamente lunare cu numãr │lui │distribuie │ │
│ │elevii şi │nelimitat de cãlãtorii pentru│nr. 84/1995, │cupoanele cu │ │
│ │studenţii │elevii/studenţii cu cupoane -│republicatã, │50% reducere │ │
│ │români din │50% reducere, tarif tren │cu modificã- │pentru │ │
│ │afara │accelerat şi rapid, clasa │rile şi │studenţi la │ │
│ │graniţelor │a II-a │completãrile │trenurile │ │
│ │ţãrii, │ │ulterioare, │accelerat │ │
│ │bursieri ai │ │Hotãrârea │ │ │
│ │statului │ │Guvernului │ │ │
│ │român │ │nr. 309/1996,│ │ │
│ │ │ │completatã │ │ │
│ │ │ │prin │ │ │
│ │ │ │Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. │ │ │
│ │ │ │1.367/2003 │ │ │
│ │ │ │şi Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. │ │ │
│ │ │ │1.468/2005 │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│7. │Pensionarii │6 cãlãtorii simple cu 50% │- Legea │MMFES, prin │Bugetul MT │
│ │din sistemul │reducere, tarif tren rapid, │nr. 147/2000,│oficiile de │Cap. 60.01 │
│ │public de │clasa a II-a, pe baza │modificatã │pensii, │ │
│ │pensii │cuponului cu reducere │prin Legea │distribuie │ │
│ │ │pentru transport, cu soţul │nr. 30/2004 │cupoanele │ │
│ │ │sau soţia, respectiv pot │- Ordonanţa │ │ │
│ │ │circula fãrã titular │de Urgenţã │ │ │
│ │ │ │nr. 71/2004 │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│8. │Locuitorii │50% reducere la tariful │Legea │Se elibereazã│Bugetul MT │
│ │Munţilor │legitimaţiilor de cãlãtorie │nr. 33/1996, │bilete bianco│Cap. 60.01 │
│ │Apuseni, │clasa a II-a, la toate │cu modifi- │în baza │ │
│ │titulari ai │categoriile de trenuri de │cãrile şi │"Legitimaţiei│ │
│ │,,Carnetului │cãlãtori │completãrile │de Moţ" │ │
│ │de Moţ" │ │ulterioare │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│9. │Senatori şi │100% reducere, clasa I, tren │Legea │Parlamentul │ │
│ │deputaţi │de orice rang │nr. 4/1990, │ │ │
│ │ │ │cu modifi- │ │ │
│ │ │ │cãrile │ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
├────┼─────────────┼─────────────────────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┤
│10. │Academicieni │100% reducere, clasa I, tren │Legea │Academia │ │
│ │ │de orice rang │nr. 752/2001,│Românã │ │
│ │ │ │cu modifi- │ │ │
│ │ │ │cãrile şi │ │ │
│ │ │ │completãrile │ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
└────┴─────────────┴─────────────────────────────┴─────────────┴─────────────┴────────────┘



ANEXA 2
-------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

CONDIŢII MINIME DE CONFORT
pe categorii de trenuri în trafic intern


───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Elemente de confort Intercity Rapid Accelerat Personal
cl. I cl. II cl. I cl. II cl. I cl. II cl. I cl. II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Media vitezelor
comerciale (km/h) 65 55 45 35
Vagoane-restaurant sau
bar în compunere *) *) *)
Servicii în vagoane clasa:
- servire, la cerere, cu
produse alimentare **) *) *)
- anunţarea opririlor **) *) *)
- ajutor acordat cãlãto-
rilor la urcarea/coborârea
în/din vagon **) *) *)
- difuzarea presei
cotidiene *) *) *)
- pliante şi broşuri cu
mersul trenului **) **) *)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Dotãri ale vagoanelor:
- fotolii tapiţate cu
stofã **) **) **) *) **) *) **) *)
- huse tetiere **) **) *) *) *) *)
- mochetã în compartiment *) *) *) *)
- perdele în compartimente
*1) **) **) **) **) **) *)
- iluminat fluorescent **) **) **) **) **) **) *) *)
- iluminat incandescent
(de siguranţã) **) **) **) **) **) **) **) **)
- iluminat lizierã **) **) *) *)
- ventilaţie **) **) *) *) *) *)
- climatizare
(aer condiţionat) **) *) *) *) *) *)
- sonorizare în
compartimente **) **) *) *) *) *)
Cabinã de toaletã dotatã cu urmãtoarele materiale
consumabile:
- hârtie igienicã şi sãpun **) **) **) **) **) **) **) **)
- şerveţele **) **) **) **) *) *) *) *)
- odorizante în cabina WC **) **) **) **) **) **) **) **)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




─────────
*) Caracter facultativ.
**) Caracter obligatoriu.
*1) Cu excepţia vehiculelor care nu permit din punct de vedere constructiv.

ANEXA 3


la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Principalele proiecte de investiţii necesar
a fi finanţate de la bugetul de stat pentru
transportul feroviar public de cãlãtori
în perioada 2008-2011



┌────┬────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ din care: │
│crt.│Nominalizarea pe├──────────────────────┬───────────┬──────────┬──────────┤
│ │obiective de │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
│ │investiţii ├──────────┬───────────┤ │ │ │
│ │ │ Necesar │ din care │ │ │ │
│ │ │ │ asigurat │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │-mii lei- │ -mii lei-│ -mii lei- │-mii lei- │-mii lei- │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL, │ │ │ │ │ │
│ │din care: │ 1.096.000│ 620.088│ 1.200.000│ 1.400.000│ 1.200.000│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│1. │Vagoane noi de │ │ │ │ │ │
│ │cãlãtori pentru │ │ │ │ │ │
│ │trenuri de zi şi│ │ │ │ │ │
│ │de noapte, │ 473.400│ 217.000│ 485.000│ 550.000│ 500.000│
│ │inclusiv pentru │ │ │ │ │ │
│ │transport de │ │ │ │ │ │
│ │autoturisme │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│2. │Vagoane de cãlã-│ │ │ │ │ │
│ │tori reconstru- │ │ │ │ │ │
│ │ite şi moder- │ │ │ │ │ │
│ │nizate pentru │ │ │ │ │ │
│ │trenuri de lung │ 429.398│ 254.628│ 510.000 │ 620.000│ 520.000│
│ │şi mediu │ │ │ │ │ │
│ │parcurs, │ │ │ │ │ │
│ │inclusiv vagoane│ │ │ │ │ │
│ │etajate │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│3. │Locomotive elec-│ │ │ │ │ │
│ │trice şi diesel │ │ │ │ │ │
│ │electrice pentru│ │ │ │ │ │
│ │creşterea │ │ │ │ │ │
│ │randamentului şi│ │ │ │ │ │
│ │fiabilitãţii, │ │ │ │ │ │
│ │reducerea │ │ │ │ │ │
│ │poluãrii şi │ 85.211│ 37.773│ 107.000│ 120.000│ 117.000│
│ │realizarea │ │ │ │ │ │
│ │cerinţelor de │ │ │ │ │ │
│ │interoperabi- │ │ │ │ │ │
│ │litate - │ │ │ │ │ │
│ │modernizare- │ │ │ │ │ │
│ │achiziţii │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│4. │Modernizarea lo-│ │ │ │ │ │
│ │comotivelor │ │ │ │ │ │
│ │diesel-hidrau- │ │ │ │ │ │
│ │lice pentru │ │ │ │ │ │
│ │reducerea │ 55.091│ 65.399│ 50.000│ 35.000│ 25.000│
│ │noxelor şi │ │ │ │ │ │
│ │asigurarea │ │ │ │ │ │
│ │încãlzirii │ │ │ │ │ │
│ │trenurilor │ │ │ │ │ │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│5. │Rame electrice │ │ │ │ │ │
│ │pentru scurt şi │ │ │ │ │ │
│ │mediu parcurs │ 52.900│ 45.288│ 48.000│ 75.000│ 38.000│
└────┴────────────────┴──────────┴───────────┴───────────┴──────────┴──────────┘



ANEXA 4
-------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Principalii indicatori cantitativi şi calitativi
ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori


┌─────────────────┬─────────┬─────────┬─────────┬──────────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├─────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────────┤
│Tren km (mii) │ 63.500│ 71.000│ 82.167│ 83.811│
├─────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────────┤
│Cãlãtori km (mii)│7.485.847│8.551.867│9.150.498│ 9.882.538│
└─────────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴──────────┘



ANEXA 5
-------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Lista completã a trenurilor de cãlãtori care
reprezintã pachetul minim social pe anul 2008,
care face obiectul contractelor de servicii publice

Trenuri cu circulaţie regulatã




┌────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ │Distanţa│ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │ Tren km/zi │ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ/an │tren/│(col. 2 x col. 6)│(col. 5 x col. 7)│
│ │ │ │ │ │ │ zi │ │ │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 1 │ Adjud - Bacãu │ 58,20 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 232,80│ 85.204,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 232,80│ 85.204,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2 │Adjud - Bucureşti Nord Gr.B │ 243,70 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 243,70│ 89.194,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 243,70│ 89.194,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 3 │ Adjud - Iaşi via Roman │ 216,10 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 432,20│ 158.185,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 432,20│ 158.185,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 4 │ Adjud - Iaşi via Crasna │ 211,90 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 423,80│ 155.110,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 423,80│ 155.110,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 5 │ Adjud - Marãşeşti │ 25,70 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 25,70│ 9.406,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 25,70│ 9.406,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 6 │ Adjud - Paşcani │ 142,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 284,40│ 104.090,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 284,40│ 104.090,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 7 │ Adjud - Ploieşti Sud │ 184,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 184,80│ 67.636,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 184,80│ 67.636,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 8 │ Adjud - Comãneşti │ 74,60 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 149,20│ 54.607,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 149,20│ 54.607,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 9 │ Alba Iulia - Teiuş │ 19,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 19,10│ 6.990,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 19,10│ 6.990,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 10 │ Alunu Hm. - Râmnicu Vâlcea │ 60,20 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 180,60│ 66.099,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 180,60│ 66.099,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 11 │ Alunu Hm. - Bãbeni │ 40,60 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 121,80│ 44.578,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 121,80│ 44.578,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 12 │ Anina - Oraviţa │ 33,40 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 133,60│ 48.897,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 66,80│ 17.501,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 200,40│ 66.399,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 13 │ Arad - Curtici │ 17.00 │ personal │ Z │ 366 │ 12│ 204,00│ 74.664,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 34,00│ 8.908,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 238,00│ 83.572,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 14 │Arad - Lokoshaza via Curtici│ 17,00 │internaţional│ Z │ 366 │ 6│ 102,00│ 37.332,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 102,00│ 37.332,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 15 │ Arad - Oradea │ 120,60 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 361,80│ 132.418,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 361,80│ 132.418,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 16 │ Arad - Simeria │ 157,40 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 1.259,20│ 460.867,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.259,20│ 460.867,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 17 │ Arad - Sãvârşin │ 84,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 168,40│ 61.634,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 84,20│ 26.438,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 84,20│ 26.438,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 336,80│ 114.512,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 18 │ Arad - Sântana │ 23,50 │ personal │ Z │ 366 │ 17│ 399,50│ 146.217,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 17│ 399,50│ 146.217,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 19 │ Arad - Teiuş │ 230,10 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 460,20│ 168.433,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 460,20│ 168.433,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 920,40│ 336.866,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 20 │ Baia Mare - Nyirabrany │ 126,60 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 253,20│ 92.671,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 253,20│ 92.671,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 21 │ Baia Mare - Cluj Napoca │ 192,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 192,80│ 70.564,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 192,80│ 70.564,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 22 │ Baia Mare - Dej Cãlãtori │ 134,00 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 134,00│ 49.044,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 134,00│ 49.044,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 23 │ Baia Mare - Jibou │ 57,80 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 173,40│ 63.464,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 115,60│ 29.478,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ H │ 334 │ 2│ 115,60│ 38.610,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 404,60│ 131.552,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 24 │ Baia Mare - Satu Mare │ 59,40 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 415,80│ 152.182,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ G │ 307 │ 2│ 118,80│ 36.471,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 534,60│ 188.654,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 25 │ Bacãu - Bicaz │ 86,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 516,00│ 188.856,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 172,00│ 45.064,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 688,00│ 233.920,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 26 │ Bacãu - Iaşi │ 159,70 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 159,70│ 58.450,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 159,70│ 58.450,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 27 │ Bacãu - Paşcani │ 84,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 504,00│ 184.464,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 504,00│ 184.464,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 28 │ Bacãu - Piatra Neamţ │ 60,20 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 120,40│ 44.066,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 120,40│ 44.066,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 120,40│ 31.544,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 9 │ 2│ 120,40│ 1.083,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 481,60│ 120.761,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 29 │ Balş - Piatra Olt │ 12,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 25,80│ 9.442,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 25,80│ 9.442,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 30 │ Bãbeni - Cãlimãneşti Hm. │ 35,80 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 107,40│ 39.308,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 107,40│ 39.308,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 31 │ Bãbeni - Podu Olt │ 97,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 194,20│ 71.077,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 194,20│ 71.077,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 32 │ Bârlad - Crasna │ 36,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 73,20│ 26.791,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 73,20│ 26.791,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 33 │ Bârlad - Fãlciu Nord Hcv. │ 69,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 278,80│ 102.040,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 278,80│ 102.040,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 34 │ Bârlad - Iaşi │ 119,80 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 479,20│ 175.387,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 479,20│ 175.387,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 35 │ Baia Hm. - Teiuş │ 135,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 135,10│ 49.446,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 135,10│ 49.446,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 36 │Bistriţa Nord - Cluj Napoca │ 119,00 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 595,00│ 217.770,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 595,00│ 217.770,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 37 │Bistriţa Nord - Dej Cãlãtori│ 60,20 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 180,60│ 66.099,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 120,40│ 30.702,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 301,00│ 96.801,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 38 │ Bistriţa Nord - Deda │ 57,50 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 345,00│ 126.270,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 345,00│ 126.270,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 39 │ Bistriţa Nord - Mãgheruş │ 17,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 102,00│ 37.332,00│
│ │ Şieu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 102,00│ 37.332,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 40 │ Bistriţa Nord - Sãrãţel │ 10,70 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 21,40│ 7.832,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 21,40│ 1.712,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 42,80│ 9.544,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 41 │Bistriţa Nord - Vatra Dornei│ 158,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 317,40│ 116.168,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 317,40│ 116.168,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 42 │ Botoşani - Vereşti │ 44,50 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 44,50│ 16.287,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 80 │ 1│ 44,50│ 3.560,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ N │ 289 │ 1│ 44,50│ 12.860,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 133,50│ 32.707,50│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 43 │ Braşov - Biharkerestesz │ 541,10 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 1.082,20│ 396.085,20│
│ │ via Episcopia Bihor │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.082,20│ 396.085,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 44 │ Braşov - Craiova │ 335,00 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 670,00│ 245.220,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 670,00│ 245.220,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 45 │ Braşov - Constanţa │ 413,50 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 827,00│ 302.682,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 827,00│ 302.682,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 46 │ Braşov - Deda │ 228,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 456,40│ 167.042,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 456,40│ 167.042,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 47 │ Braşov - Depou Braşov H. │ 2,90 │ personal │ E │ 262 │ 4│ 11,60│ 3.039,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 11,60│ 3.039,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 48 │ Braşov - Fãgãraş │ 65,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 130,00│ 47.580,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 4│ 260,00│ 81.640,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 390,00│ 129.220,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 49 │ Braşov - Izvoru Oltului │ 120,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 240,60│ 88.059,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 240,60│ 88.059,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 50 │ Braşov - Ploieşti Sud │ 110,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 220,80│ 80.812,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 220,80│ 80.812,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 51 │ Braşov - Racoş │ 59,80 │ personal │ B │ 314 │ 1│ 59,80│ 18.777,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 59,80│ 18.777,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 52 │ Braşov - Sfântu Gheorghe │ 32,10 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 96,30│ 35.245,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 64,20│ 16.820,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 160,50│ 52.066,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 53 │ Braşov - Sibiu │ 148,90 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 1.191,20│ 435.979,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 120 │ 2│ 297.80│ 35.736,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.489,00│ 471.715,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 54 │ Braşov - Siculeni │ 103,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 206,40│ 75.542,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 206,40│ 75.542,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 55 │ Braşov - Suceava Nord │ 458,60 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 917,20│ 335.695,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 917,20│ 335.695,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 56 │ Braşov - Târgu Mureş │ 282,40 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 564,80│ 206.716,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 1.129,60│ 413.433,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.694,40│ 620.150,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 57 │ Braşov - Teiuş │ 227,50 │ personal │ Z │ 366 │ 9│ 2.047,50│ 749.385,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 2│ 455,00│ 142.870,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 2.502,50│ 892.255,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 58 │Bucureşti Nord Gr.A - Adjud │ 244,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 244,30│ 89.413,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 244,30│ 89.413,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 59 │Bucureşti N Gr.A - Arad via │ 603,80 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.207,60│ 441.981,60│
│ │ Craiova - Tg. Jiu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.207,60│ 441.981,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 60 │ Bucureşti N Gr.A - Bacãu │ 302,50 │ sezoniere │ │ 20 │ 3│ 907,50│ 18.150,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 11 │ 1│ 302,50│ 3.327,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.210,00│ 21.477,50│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 61 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 624,80 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.249,60│ 457.353,60│
│ │ Baia Mare via Deda │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.249,60│ 457.353,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 62 │Bucureşti Nord Gr.A - Bicaz │ 388,50 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 777,00│ 284.382,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 9 │ 2│ 777,00│ 6.993,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.554,00│ 291.375,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 63 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 476,80 │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 1.907,20│ 698.035,20│
│ │ Botoşani │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.907,20│ 698.035,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 64 │Bucureşti Nord Gr.A - Braşov│ 166,30 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 332,60│ 121.731,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 665,20│ 243.463,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 13 │ 6│ 997,80│ 12.971,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 1.995,60│ 378.166,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 65 │Bucureşti Nord Gr.A - Buzãu │ 128,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 128,10│ 46.884,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 1│ 128,10│ 32.665,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 256,20│ 79.550,10│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 66 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 91,70 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 183,40│ 67.124,40│
│ │ Câmpina via Ploieşti Vest │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 183,40│ 67.124,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 366,80│ 134.248,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 67 │ Bucureşti N Gr.A - Cluj │ 639,60 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.279,20│ 468.187,20│
│ │ Napoca via Craiova - Teiuş │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.279,20│ 468.187,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 68 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 247,20 │ IC │ Z │ 366 │ 4│ 988,80│ 361.900,80│
│ │ Constanţa via Mogoşoaia │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 494,40│ 180.950,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.483,20│ 542.851,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 69 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 225,00 │ sezoniere │ │ 92 │ 2│ 450,00│ 41.400,00│
│ │ Constanţa │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 450,00│ 41.400,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 70 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 250,10 │ accelerat │ Z │ 366 │ 6│ 1.500,60│ 549.219,60│
│ │ Craiova via Piteşti │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.500,60│ 549.219,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 71 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 209,00 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 418,00│ 152.988,00│
│ │ Craiova via Videle │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ J │ 163 │ 2│ 418,00│ 68.134,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 836,00│ 221.122,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 72 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 322,70 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 645,40│ 236.216,40│
│ │ Drobeta Tr. Severin │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 645,40│ 236.216,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 73 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 187,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 187,10│ 68.478,60│
│ │ Feldioara │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 187,10│ 68.478,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 74 │Bucureşti Nord Gr.A - Fieni │ 107,10 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 321,30│ 117.595,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 321,30│ 117.595,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 75 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 229,40 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 458,80│ 167.920,80│
│ │ Galaţi via Urziceni │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 458,80│ 167.920,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 458,80│ 167.920,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 20 │ 2│ 458,80│ 9.176,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.835,20│ 512.938,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 76 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 259,60 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 519,20│ 190.027,20│
│ │ Galaţi via Buzãu │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 519,20│ 190.027,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.038,40│ 380.054,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 77 │ Bucureşti N Gr.A - Iaşi │ 402,60 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 805,20│ 294.703,20│
│ │ via Tecuci Nord │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 805,20│ 294.703,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 78 │Bucureşti N Gr.A - Iaşi via │ 405,50 │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 1.622,00│ 593.652,00│
│ │ Tecuci - Bârlad │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 811,00│ 296.826,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 23 │ 2│ 811,00│ 18.653,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 13 │ 1│ 405,50│ 5.271,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 3.649,50│ 914.402,50│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 79 │ Bucureşti N Gr.A - │ 635,50 │internaţional│ Z │ 366 │ 4│ 2.542,00│ 930.372,00│
│ │ Lokoshaza via Coşlariu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.542,00│ 930.372,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 80 │ Bucureşti N Gr.A - │ 640,90 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 1.281,80│ 469.138,80│
│ │ Lokoshaza via Teiuş │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.281,80│ 469.138,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 81 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 267,90 │ sezoniere │ │ 87 │ 2│ 535,80│ 46.614,60│
│ │ Mangalia │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 10 │ 4│ 1.071,60│ 10.716,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.607,40│ 57.330,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 82 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 218,60 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 218,60│ 80.007,60│
│ │ Mãrãşeşti │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ accelerat │ U │ 52 │ 2│ 437,20│ 22.734,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 655,80│ 102.742,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 83 │Bucureşti Nord Gr.A - Oradea│ 648,00 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 1.296,00│ 474.336,00│
│ │ via Braşov - Teiuş │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 1.296,00│ 474.336,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.592,00│ 948.672,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 84 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 294,70 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 589,40│ 215.720,40│
│ │ Pauşa H │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 589,40│ 215.720,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 85 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 108,00 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 324,00│ 118.584,00│
│ │ Piteşti │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ accelerat │ Z │ 366 │ 12│ 1.296,00│ 474.336,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 15│ 1.620,00│ 592.920,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 86 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 59,50 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 119,00│ 43.554,00│
│ │ Ploieşti Sud │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 1│ 59,50│ 15.172,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 178,50│ 58.726,50│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 87 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 274,40 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 548,80│ 200.860,80│
│ │ Râmnicu Vâlcea │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 548,80│ 200.860,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 88 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 113,90 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 227,80│ 83.374,80│
│ │ Ruse │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 227,80│ 83.374,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 89 │ Bucureşti N Gr.A - Satu │ 781,00 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.562,00│ 571.692,00│
│ │ Mare via Cluj N - Oradea │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.562,00│ 571.692,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 90 │ Bucureşti N Gr.A - Satu │ 748,10 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.496,20│ 547.609,20│
│ │ Mare via Cluj N-Dej │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.496,20│ 547.609,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 91 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 315,20 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 630,40│ 230.726,40│
│ │ Sibiu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 630,40│ 230.726,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 92 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 606,20 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.212,40│ 443.738,40│
│ │ Sighetu Marmaţiei │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.212,40│ 443.738,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 93 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 132,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 530,80│ 194.272,80│
│ │ Slobozia Veche │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 530,80│ 194.272,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 94 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 449,60 │ IC │ Z │ 366 │ 4│ 1.798,40│ 658.214,40│
│ │ Suceava Nord │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 899,20│ 329.107,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 20 │ 2│ 899,20│ 17.984,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 3.596,80│ 1.005.305,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 95 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 320,90 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 641,80│ 234.898,80│
│ │ Târgu Jiu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 641,80│ 234.898,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 96 │ Bucureşti N Gr.A - │ 533,30 │ IC │ Z │ 366 │ 6│ 3.199,80│ 1.171.126,80│
│ │ Timişoara N via Craiova │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 2.133,20│ 780.751,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.066,60│ 390.375,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 6.399,60│ 2.342.253,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 97 │ Bucureşti N Gr.A - │ 621,30 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.242,60│ 454.791,60│
│ │ Timişoara N via Braşov │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.242,60│ 454.791,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 98 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 481,60 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 963,20│ 352.531,20│
│ │ Ungheni │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 963,20│ 352.531,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 99 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 70,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 282,80│ 103.504,80│
│ │ Urziceni │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 282,80│ 103.504,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│100 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 563,50 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.127,00│ 412.482,00│
│ │ Vatra Dornei Bãi hc. │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.127,00│ 412.482,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│101 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 398,00 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 796,00│ 291.336,00│
│ │ Vinţu de Jos │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 796,00│ 291.336,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│102 │ Bucureşti Nord Gr.A - │ 589,30 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 1.178,60│ 431.367,60│
│ │ Vrsac via Timişoara N │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.178,60│ 431.367,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│103 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 133,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 266,40│ 97.502,40│
│ │ Alexandria │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 266,40│ 97.502,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│104 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 91,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 91,10│ 33.342,60│
│ │ Câmpina │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 91,10│ 33.342,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│105 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 208,30 │ personal │ D │ 314 │ 2│ 416,60│ 130.812,40│
│ │ Craiova │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 833,20│ 304.951,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.249,80│ 435.763,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│106 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 106,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 212,80│ 77.884,80│
│ │ Fieni │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 212,80│ 77.884,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│107 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 165,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 331,40│ 121.292,40│
│ │ Braşov │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 331,40│ 121.292,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│108 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 107,40 │ personal │ Z │ 366 │ 9│ 966,60│ 353.775,60│
│ │ Piteşti │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 966,60│ 353.775,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│109 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 58,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 58,90│ 21.557,40│
│ │ Ploieşti Sud │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 1│ 58,90│ 15.019,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 117,80│ 36.576,90│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│110 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 79,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 158,20│ 57.901,20│
│ │ Târgovişte │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 158,20│ 57.901,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│111 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 99,40 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 497,00│ 181.902,00│
│ │ Roşiori Nord │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ S │ 104 │ 2│ 198,80│ 20.675,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 695,80│ 202.577,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│112 │ Bucureşti Nord Gr.B - │ 50,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 50,20│ 18.373,20│
│ │ Videle │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 100,40│ 26.304,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 150,60│ 44.678,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│113 │ Bucureşti Obor - Cãlãraşi │ 125,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 251,80│ 92.158,80│
│ │ Sud │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 251,80│ 92.158,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│114 │ Bucureşti Obor - │ 215,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 430,00│ 157.380,00│
│ │ Constanţa │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 430,00│ 157.380,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 860,00│ 314.760,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│115 │ Bucureşti Obor - Feteşti │ 136,40 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 1.091,20│ 399.379,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 1.091,20│ 399.379,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│116 │ Bucureşti Obor - │ 257,90 │ sezoniere │ │ 90 │ 2│ 515,80│ 46.422,00│
│ │ Mangalia │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 515,80│ 46.422,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│117 │ Bucureşti Obor - Olteniţa │ 78,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 157,80│ 57.754,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 157,80│ 57.754,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│118 │ Buzãu - Brazi │ 76,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 306,80│ 112.288,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 306,80│ 112.288,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│119 │Buzãu - Bucureşti Nord Gr.B │ 127,50 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 127,50│ 46.665,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 1│ 127,50│ 32.512,50│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 255,00│ 79.177,50│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│120 │ Buzãu - Constanţa │ 207,70 │internaţional│ R │ 15 │ 2│ 415,40│ 6.231,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 415,40│ 152.036,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 830,80│ 158.267,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│121 │ Buzãu - Galaţi │ 131,50 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 1.052,00│ 385.032,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 2│ 263,00│ 82.582,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.315,00│ 467.614,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│122 │ Buzãu - Ghimeş │ 225,50 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 676,50│ 247.599,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 676,50│ 247.599,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│123 │ Buzãu - Fãurei │ 40,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 80,80│ 29.572,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 80,80│ 29.572,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│124 │ Buzãu - Feteşti │ 129,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 258,20│ 94.501,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 258,20│ 94.501,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│125 │ Buzãu - Mãrãşeşti │ 90,50 │ personal │ A │ 255 │ 2│ 181,00│ 46.155,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 2│ 181,00│ 56.834,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 362,00│ 102.989,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│126 │ Buzãu - Ploieşti Sud │ 68,60 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 68,60│ 25.107,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 68,60│ 25.107,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│127 │ Buziaş - Lugoj │ 27,50 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 27,50│ 10.065,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 27,50│ 10.065,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│128 │ Cãlãraşi Sud - Feteşti │ 64,50 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 129,00│ 47.214,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 129,00│ 47.214,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│129 │ Cãlãraşi Sud - Ciulniţa │ 27,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 162,00│ 59.292,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 162,00│ 59.292,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│130 │ Cãlimãneşti - Râmnicu │ 16,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 16,20│ 5.929,20│
│ │ Vâlcea │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 16,20│ 5.929,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│131 │ Cãlimãneşti - Piatra Olt │ 102,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 102,80│ 37.624,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 102,80│ 37.624,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│132 │ Câmpina - Bucureşti Nord │ 95,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 95,30│ 34.879,80│
│ │ Gr.A - via Ploieşti Sud │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 95,30│ 34.879,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│133 │ Câmpulung Mold. - Sadova │ 3,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 6,60│ 2.415,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 6,60│ 2.415,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│134 │ Câmpulung Mold. - Suceava │ 78,30 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 313,20│ 114.631,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 313,20│ 114.631,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│135 │Câmpulung Mold. - Ilva Micã │ 112,50 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 112,50│ 41.175,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 112,50│ 41.175,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│136 │ Calafat - Golenţi │ 11,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 23,60│ 8.637,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 23,60│ 8.637,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│137 │ Caracal - Motru Hm. │ 144,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 144,20│ 52.777,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 144,20│ 52.777,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│138 │ Caracal - Piatra Olt │ 32,40 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 226,80│ 83.008,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 226,80│ 83.008,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│139 │ Caracal - Piteşti │ 130,40 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 130,40│ 47.726,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 130,40│ 47.726,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│140 │ Caracal - Slatina │ 49,40 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 197,60│ 72.321,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 197,60│ 72.321,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│141 │Caransebeş - Reşiţa Sud Hm. │ 43,20 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 86,40│ 31.622,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 86,40│ 6.912,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 12│ 518,40│ 189.734,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 16│ 691,20│ 228.268,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│142 │ Caransebeş - Orşova │ 88,30 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 441,50│ 161.589,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 441,50│ 161.589,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│143 │ Carei - Satu Mare │ 36,00 │ personal │ M │ 262 │ 2│ 72,00│ 18.864,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 72,00│ 18.864,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│144 │ Ciulniţa - Feteşti via │ 76,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 152,40│ 55.778,40│
│ │ Slobozia Veche │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 152,40│ 55.778,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│145 │ Ciulniţa - Slobozia Veche │ 16,80 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 117,60│ 43.041,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 117,60│ 43.041,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│146 │ Ciumeghiu - Nãdab │ 28,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 57,20│ 20.935,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 57,20│ 20.935,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│147 │Cluj Napoca - Biharkerestesz│ 157,80 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 315,60│ 115.509,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 315,60│ 115.509,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│148 │ Cluj Napoca - Braşov │ 329,60 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 659,20│ 241.267,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 659,20│ 241.267,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│149 │ Cluj Napoca - Ciucea │ 71,80 │ personal │ B │ 314 │ 2│ 143,60│ 45.090,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 143,60│ 45.090,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│150 │ Cluj Napoca - Dej Cãlãtori │ 58,80 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 294,00│ 107.604,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 117,60│ 29.988,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 411,60│ 137.592,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│151 │Cluj Napoca - Iaşi - Galaţi │ 713,00 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.426,00│ 521.916,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.426,00│ 521.916,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│152 │ Cluj Napoca - Huedin │ 49,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 98,80│ 36.160,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 10│ 494,00│ 125.970,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 592,80│ 162.130,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│153 │ Cluj Napoca - Ilva Micã │ 131,10 │ personal │ G │ 307 │ 2│ 262,20│ 80.495,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 262,20│ 80.495,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│154 │ Cluj Napoca - Jibou │ 135,00 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 135,00│ 49.410,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 135,00│ 49.410,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│155 │ Cluj Napoca - Oradea │ 152,10 │ accelerat │ Z │ 366 │ 3│ 456,30│ 167.005,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 912,60│ 334.011,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 1.368,90│ 501.017,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│156 │ Cluj Napoca - Petroşani │ 273,20 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 546,40│ 199.982,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 546,40│ 199.982,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│157 │ Cluj Napoca - Satu Mare │ 252,20 │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 1.008,80│ 369.220,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.008,80│ 369.220,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│158 │ Cluj Napoca - Vinţu de Jos │ 131,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 262,00│ 95.892,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 262,00│ 95.892,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│159 │ Cluj Napoca - Sighetu │ 223,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 446,80│ 163.528,80│
│ │ Marmaţiei │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 446,80│ 163.528,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│160 │ Cluj Napoca - Teiuş │ 102,10 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 1.021,00│ 373.686,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 102,10│ 32.059,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 102,10│ 32.059,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 1.225,20│ 437.804,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│161 │ Comãneşti - Mãrãşeşti │ 100,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 200,60│ 73.419,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 200,60│ 73.419,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│162 │ Comãneşti - Miercurea Ciuc │ 83,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 167,40│ 61.268,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 167,40│ 61.268,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│163 │ Constanţa - Cãlãraşi Sud │ 143,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 286,20│ 104.749,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 286,20│ 104.749,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│164 │ Constanţa - Iaşi │ 429,00 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 858,00│ 314.028,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 858,00│ 314.028,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│165 │ Constanţa - Mangalia │ 42,90 │ sezoniere │ │ 80 │ 4│ 171,60│ 13.728,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 14│ 600,60│ 219.819,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 18│ 772,20│ 233.547,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│166 │ Constanţa - Feteşti │ 78,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 157,20│ 57.535,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 157,20│ 57.535,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│167 │ Constanţa - Medgidia │ 34,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 69,20│ 25.327,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 69,20│ 25.327,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│168 │ Constanţa - Suceava N via │ 529,20 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.058,40│ 387.374,40│
│ │ Fãurei - Buzãu - Adjud │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.058,40│ 387.374,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│169 │ Craiova - Calafat │ 107,80 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 862,40│ 315.638,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 107,80│ 33.849,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 107,80│ 33.849,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 1.078,00│ 383.336,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│170 │ Craiova - Caracal │ 53,60 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 53,60│ 19.617,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 53,60│ 19.617,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│171 │ Craiova - Drobeta Tr. │ 113,70 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 113,70│ 41.614,20│
│ │ Severin │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 113,70│ 41.614,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│172 │ Craiova - Motru Hm. │ 90,60 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 453,00│ 165.798,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 453,00│ 165.798,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│173 │ Craiova - Orşova │ 137,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 275,40│ 100.796,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 275,40│ 100.796,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│174 │ Craiova - Petroşani │ 157,40 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 1.101,80│ 403.258,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 1.101,80│ 403.258,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│175 │ Craiova - Piatra Olt │ 44,10 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 176,40│ 64.562,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 2│ 88,20│ 27.694,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 264,60│ 92.257,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│176 │ Craiova - Piteşti │ 142,10 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 568,40│ 208.034,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 568,40│ 208.034,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│177 │ Craiova - Roşiori Nord │ 108,90 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 544,50│ 199.287,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 544,50│ 199.287,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│178 │ Craiova - Sibiu │ 230,30 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 460,60│ 168.579,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 921,20│ 337.159,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 1.381,80│ 505.738,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│179 │ Craiova - Târgu Jiu via │ 106,10 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 424,40│ 155.330,40│
│ │ Cãrbuneşti │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 424,40│ 155.330,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│180 │ Craiova - Târgu Jiu via │ 111,90 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 447,60│ 163.821,60│
│ │ Turceni │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 447,60│ 163.821,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│181 │ Deda - Târgu Mureş │ 54,20 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 108,40│ 39.674,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 216,80│ 79.348,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 1│ 54,20│ 14.200,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ F │ 104 │ 1│ 54,20│ 5.636,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 433,60│ 138.860,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│182 │ Deda - Gheorghieni │ 77,90 │ personal │ E │ 262 │ 1│ 77,90│ 20.409,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ F │ 104 │ 1│ 77,90│ 8.101,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 155,80│ 28.511,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│183 │ Dej Cãlãtori - Jibou │ 76,20 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 381,00│ 139.446,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ V │ 174 │ 2│ 152,40│ 26.517,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 533,40│ 165.963,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│184 │ Dej Cãlãtori - Ilva Micã │ 72,30 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 289,20│ 105.847,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 144,60│ 36.873,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 433,80│ 142.720,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│185 │ Deva - Blaj │ 97,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 195,60│ 71.589,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 195,60│ 71.589,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│186 │ Deva - Lupeni │ 111,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 222,60│ 81.471,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 222,60│ 81.471,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│187 │ Deva - Simeria │ 9,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 9,20│ 3.367,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 9,20│ 3.367,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│188 │ Dolhasca - Paşcani │ 21,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 21,20│ 7.759,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 21,20│ 7.759,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│189 │ Dorneşti - Vicşani │ 8,30 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 33,20│ 12.151,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 33,20│ 12.151,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│190 │ Drãgãşani - Piatra Olt │ 33,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 33,80│ 12.370,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 33,80│ 12.370,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│191 │ Drãgãşani - Râmnicu Vâlcea │ 52,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 52,80│ 19.324,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 52,80│ 19.324,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│192 │ Drobeta Tr. Severin - │ 77,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 77,90│ 28.511,40│
│ │ Filiaşi │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 77,90│ 28.511,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│193 │ Fãurei - Tecuci │ 91,60 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 366,40│ 134.102,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 2│ 183,20│ 57.524,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 549,60│ 191.627,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│194 │ Fãurei - Urziceni │ 67,60 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 270,40│ 98.966,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 270,40│ 98.966,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│195 │ Feldioara Hm. - Ploieşti │ 131,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 131,20│ 48.019,20│
│ │ Sud │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 131,20│ 48.019,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│196 │ Feteşti - Slobozia Veche │ 59,40 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 356,40│ 130.442,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 356,40│ 130.442,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│197 │ Fieni - Târgovişte │ 27,40 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 27,40│ 10.028,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 1│ 27,40│ 7.178,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 54,80│ 17.207,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│198 │ Filiaşi - Craiova │ 35,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 35,80│ 13.102,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 35,80│ 13.102,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│199 │ Filiaşi - Orşova │ 101,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 101,90│ 37.295,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 101,90│ 37.295,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│200 │ Filiaşi - Târgu Jiu via │ 76,10 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 456,60│ 167.115,60│
│ │ Turceni │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 456,60│ 167.115,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│201 │ Galaţi - Câmpina │ 235,90 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 471,80│ 172.678,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 471,80│ 172.678,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│202 │ Galaţi - Fãurei │ 91,10 │ accelerat │ L │ 241 │ 2│ 182,20│ 43.910,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 182,20│ 43.910,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│203 │ Galaţi - Feteşti │ 179,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 359,60│ 131.613,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 359,60│ 131.613,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│204 │ Galaţi - Iaşi │ 254,80 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 509,60│ 186.513,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 509,60│ 186.513,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│205 │ Galaţi - Timişoara Nord │ 855,20 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.710,40│ 626.006,40│
│ │ via Ghimeş │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.710,40│ 626.006,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│206 │ Galaţi - Mãrãşeşti │ 103,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 414,80│ 151.816,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 2│ 207,40│ 65.123,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 207,40│ 52.887,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 829,60│ 269.827,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│207 │ Galaţi - Mãrãşeşti │ 222,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 444,00│ 162.504,00│
│ │ via Buzãu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 444,00│ 162.504,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│208 │ Galaţi - Tecuci │ 84,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 169,40│ 62.000,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 169,40│ 62.000,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│209 │ Gheorghieni - Rãzboieni │ 191,40 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 191,40│ 70.052,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 191,40│ 70.052,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│210 │ Gheorghieni - Târgu Mureş │ 132,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 132,10│ 48.348,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 132,10│ 48.348,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│211 │ Giurgiu - Grãdiştea │ 42,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 252,00│ 92.232,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 252,00│ 92.232,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│212 │ Giurgiu - Videle │ 66,30 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 530,40│ 194.126,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 530,40│ 194.126,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│213 │ Goleşti - Câmpulung │ 54,90 │ accelerat │ Z │ 366 │ 8│ 439,20│ 160.747,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 439,20│ 160.747,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│214 │ Halmeu - Satu Mare │ 22,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 44,80│ 16.396,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 44,80│ 11.424,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ G │ 307 │ 2│ 44,80│ 13.753,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ M │ 262 │ 2│ 44,80│ 11.737,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 179,20│ 53.312,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│215 │ Iam h.c.v. - Oraviţa │ 26,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 53,80│ 19.690,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 26,90│ 8.446,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 26,90│ 8.446,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 107,60│ 36.584,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│216 │ Iaşi - Bicaz │ 245,70 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 491,40│ 179.852,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 491,40│ 179.852,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│217 │ Iaşi - Buhãieşti │ 44,20 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 176,80│ 64.708,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 176,80│ 64.708,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│218 │ Iaşi - Dorneşti │ 168,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 337,60│ 123.561,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 337,60│ 123.561,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│219 │ Iaşi - Mãrãşeşti │ 186,20 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 744,80│ 272.596,80│
│ │ via Bârlad │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 744,80│ 272.596,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│220 │ Iaşi - Mãrãşeşti │ 243,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 487,20│ 178.315,20│
│ │ via Paşcani │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 487,20│ 178.315,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│221 │ Iaşi - Paşcani │ 75,70 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 151,40│ 55.412,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 151,40│ 55.412,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 75,70│ 23.769,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 378,50│ 134.594,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│222 │ Iaşi - Tecuci │ 170,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 340,20│ 124.513,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 340,20│ 124.513,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│223 │ Iaşi - Timişoara Nord │ 846,50 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.693,00│ 619.638,00│
│ │ via Teiuş, Arad │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.693,00│ 619.638,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│224 │ Iaşi - Timişoara Nord │ 788,10 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.576,20│ 576.889,20│
│ │ via Oradea, Arad │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.576,20│ 576.889,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│225 │ Iaşi - Timişoara Nord │ 812,50 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.625,00│ 594.750,00│
│ │ via Ilia, Lugoj │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.625,00│ 594.750,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│226 │ Iaşi - Vatra Dornei Bãi hc │ 252,70 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 505,40│ 184.976,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 505,40│ 184.976,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│227 │ Iaşi - Ungheni Prut Hm │ 21,20 │internaţional│ Z │ 366 │ 4│ 84,80│ 31.036,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 42,40│ 15.518,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 42,40│ 11.108,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 169,60│ 57.664,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│228 │ Ilia - Lugoj │ 82,80 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 496,80│ 181.828,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 496,80│ 181.828,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│229 │ Ilia - Petroşani │ 112,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 225,60│ 82.569,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 225,60│ 82.569,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│230 │ Ilva Micã - Vatra Dornei │ 75,40 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 75,40│ 27.596,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 75,40│ 27.596,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│231 │ Jebel - Stamora Moraviţa │ 32,00 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 32,00│ 11.712,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 32,00│ 11.712,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│232 │ Jibou - Ileanda │ 36,70 │ personal │ V │ 174 │ 2│ 73,40│ 12.771,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 73,40│ 12.771,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│233 │ Jibou - Satu Mare │ 147,80 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 591,20│ 216.379,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 591,20│ 216.379,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│234 │ Jibou - Sãrmãşag │ 46,00 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 368,00│ 134.688,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 368,00│ 134.688,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│235 │ Jibou - Tãşnad │ 84,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 168,00│ 61.488,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 168,00│ 61.488,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│236 │ Jibou - Zalãu Nord │ 23,70 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 47,40│ 17.348,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 71,10│ 26.022,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 118,50│ 43.371,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│237 │ Lainici Hm. - Valea │ 11,30 │ personal │ Y │ 111 │ 1│ 11,30│ 1.254,30│
│ │ Sadului │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 11,30│ 1.254,30│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│238 │ Lotru - Râmnicu Vâlcea │ 31,80 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 95,40│ 34.916,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 95,40│ 34.916,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│239 │ Luduş - Târgu Mureş │ 40,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 40,10│ 14.676,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 40,10│ 14.676,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│240 │ Lugoj - Simeria │ 115,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 231,20│ 84.619,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 231,20│ 84.619,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│241 │ Lupeni - Petroşani │ 22,10 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 154,70│ 56.620,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 154,70│ 56.620,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│242 │ Mãrãşeşti - Bacãu │ 83,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 83,90│ 30.707,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 83,90│ 30.707,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│243 │ Mãrãşeşti - Bucureşti │ 217,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 217,90│ 79.751,40│
│ │ Nord Gr.B │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 217,90│ 79.751,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│244 │ Mãrãşeşti - Ghimeş │ 135 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 405,00│ 148.230,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 405,00│ 148.230,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│245 │ Mãrãşeşti - Miercurea Ciuc │ 184,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 368,00│ 134.688,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 368,00│ 134.688,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│246 │ Mãrãşeşti - Paşcani │ 167,90 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 503,70│ 184.354,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 503,70│ 184.354,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│247 │ Mãrãşeşti - Ploieşti Sud │ 159,10 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 477,30│ 174.691,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 477,30│ 174.691,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│248 │ Mãrãşeşti - Tecuci │ 19,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 38,00│ 13.908,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 38,00│ 13.908,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│249 │ Medgidia - Negru Vodã │ 57,70 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 346,20│ 126.709,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 346,20│ 126.709,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│250 │ Medgidia - Tulcea Oraş │ 143,80 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 287,60│ 105.261,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 287,60│ 105.261,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 575,20│ 210.523,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│251 │ Miercurea Ciuc - Târgu │ 187,40 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 562,20│ 205.765,20│
│ │ Mureş │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 562,20│ 205.765,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│252 │ Miercurea Ciuc - │ 55,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 55,30│ 20.239,80│
│ │ Gheorghieni │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 55,30│ 20.239,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│253 │ Olteniţa - Titan Sud Hm. │ 60,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 120,00│ 43.920,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 120,00│ 43.920,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│254 │ Oradea - Biharkerestesz │ 5,70 │internaţional│ Z │ 366 │ 4│ 22,80│ 8.344,80│
│ │ via Episcopia Bihor │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 22,80│ 8.344,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│255 │ Oradea - Bratca Hm. │ 59,60 │ personal │ B │ 314 │ 2│ 119,20│ 37.428,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 2│ 119,20│ 37.428,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 119,20│ 30.396,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 357,60│ 105.253,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│256 │ Oradea - Ciumeghiu │ 49,40 │ personal │ E │ 262 │ 2│ 98,80│ 25.885,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 98,80│ 36.160,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 197,60│ 62.046,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│257 │ Oradea - Halmeu │ 155,40 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 621,60│ 227.505,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 621,60│ 227.505,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│258 │ Oradea - Mangalia │ 912,70 │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 1.825,40│ 146.032,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.825,40│ 146.032,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│259 │ Oradea - Sãcuieni Bihor │ 43,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 87,20│ 31.915,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 87,20│ 31.915,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│260 │ Oradea - Satu Mare │ 133,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 266,00│ 97.356,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 266,00│ 97.356,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│261 │ Oradea - Timişoara Nord │ 177,80 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 889,00│ 325.374,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 889,00│ 325.374,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│262 │ Oradea - Valea lui Mihai │ 65,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 65,80│ 24.082,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ V │ 174 │ 2│ 131,60│ 22.898,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 65,80│ 46.981,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│263 │ Orşova - Strehaia │ 77,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 77,80│ 28.474,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 77,80│ 28.474,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│264 │ Orşova - Timişoara Nord │ 186,60 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 186,60│ 68.295,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 186,60│ 68.295,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│265 │ Petroşani - Craiova │ 163,20 │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 326,40│ 26.112,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 326,40│ 26.112,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│266 │ Petroşani - Deva │ 89,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 89,20│ 32.647,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 89,20│ 32.647,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│267 │ Petroşani - Simeria │ 80,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 160,00│ 58.560,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 160,00│ 58.560,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│268 │ Piatra Olt - Potcoava │ 38,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 76,80│ 28,108,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 76,80│ 28.108,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│269 │Piatra Olt - Râmnicu Vâlcea │ 86,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 173,20│ 63.391,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 173,20│ 63.391,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│270 │ Piteşti - Cãlimãneşti │ 200,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 200,80│ 73.492,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 200,80│ 73.492,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│271 │ Piteşti - Câmpulung │ 62,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 250,80│ 91.792,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 250,80│ 91.792,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│272 │ Piteşti - Curtea de Argeş │ 38,40 │ accelerat │ Z │ 366 │ 4│ 153,60│ 56.217,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 153,60│ 56.217,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│273 │ Piteşti - Piatra Olt │ 98,00 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 490,00│ 179.340,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 490,00│ 179.340,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│274 │ Piteşti - Vâlcele │ 23,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 46,20│ 16.909,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 46,20│ 16.909,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│275 │ Ploieşti Sud - Târgovişte │ 52,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 104,00│ 38.064,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 104,00│ 38.064,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│276 │ Ploieşti Sud - Urziceni │ 55,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 110,00│ 40.260,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 110,00│ 28.820,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 220,00│ 69.080,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│277 │ Ploieşti Sud - Siculeni │ 334,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 334,90│ 122.573,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 334,90│ 122.573,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│278 │ Ploieşti Sud - Slobozia │ 117,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 234,00│ 85.644,00│
│ │ Veche │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 234,00│ 85.644,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│279 │ Potcoava - Caracal │ 70,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 141,60│ 51.825,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 141,60│ 51.825,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│280 │ Predeal - Teiuş │ 253,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 253,80│ 92.890,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 253,80│ 92.890,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│281 │ Racoş - Teiuş │ 167,70 │ personal │ D │ 314 │ 1│ 167,70│ 52.657,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 167,70│ 52.657,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│282 │ Rãzboieni - Târgu Mureş │ 59,30 │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 118,60│ 9.488,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 118,60│ 43.407,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 118,60│ 31.073,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 355,80│ 83.968,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│283 │ Râmnicu Vâlcea - Bãbeni │ 19,60 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 19,60│ 7.173,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 19,60│ 7.173,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│284 │ Râmnicu Vâlcea - Sibiu │ 99,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 199,20│ 72.907,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Totul │ 2│ 199,20│ 72.907,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│285 │Râmnicu Vâlcea - Turnu Roşu │ 74,50 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 74,50│ 27.267,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 74,50│ 27.267,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│286 │ Remetea Micã - Timişoara │ 37,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 37,20│ 13.615,20│
│ │ Nord │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 37,20│ 13.615,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│287 │ Rodna Veche Hm. - Salva │ 46,70 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 93,40│ 34.184,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 93,40│ 34.184,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│288 │ Roşiori Nord - Alexandria │ 33,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 67,60│ 24.741,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 67,60│ 24.741,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│289 │ Roşiori Nord - Filiaşi │ 144,70 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 144,70│ 52.960,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 144,70│ 52.960,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│290 │ Roşiori Nord - Turnu │ 49,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 99,40│ 36.380,40│
│ │ Mãgurele │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 99,40│ 36.380,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│291 │ Rovinari - Târgu Jiu │ 21,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 43,60│ 15.957,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 43,60│ 15.957,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│292 │ Ruse - Lokoshaza via │ 632,90 │internaţional│ U │ 52 │ 2│ 1.265,80│ 65.821,60│
│ │ Giurgiu N - Craiova │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.265,80│ 65.821,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│293 │ Ruse - Ungheni via │ 595,50 │internaţional│ R │ 13 │ 2│ 1.191,00│ 15.483,00│
│ │ Buc. N - Bacãu │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.191,00│ 15.483,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│294 │ Ruse - Vadu Şiret via │ 601,80 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 1.203,60│ 440.517,60│
│ │ Buc. N - Bacãu │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │internaţional│ R │ 15 │ 2│ 1.203,60│ 18.054,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 2.407,20│ 458.571,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│295 │ Satu Mare - Apa │ 26,30 │ personal │ W │ 308 │ 2│ 52,60│ 16.200,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ V │ 174 │ 4│ 105,20│ 18.304,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 157,80│ 34.505,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│296 │ Satu Mare - Mangalia │ 948,90 │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 1.897,80│ 151.824,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.897,80│ 151.824,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│297 │ Satu Mare - Teiuş │ 328,80 │ rapid │ Z │ 366 │ 2│ 657,60│ 240.681,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 657,60│ 240.681,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│298 │ Sãvârşin - Simeria │ 73,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 146,40│ 53.582,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 146,40│ 53.582,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│299 │ Sântana - Chişineu Criş │ 24,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 48,00│ 17.568,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 48,00│ 17.568,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│300 │ Sântana - Nãdab │ 19,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 38,20│ 13.981,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 38,20│ 13.981,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│301 │ Sibiu - Caracal │ 218,60 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 437,20│ 160.015,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 218,60│ 80.007,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 655,80│ 240.022,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│302 │ Sibiu - Fãgãraş │ 83,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 167,80│ 61.414,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 167,80│ 61.414,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│303 │ Sibiu - Loamneş Hm │ 20,70 │ personal │ │ 92 │ 2│ 41,40│ 3.808,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 41,40│ 3.808,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│304 │ Sibiu - Mediaş │ 55,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 110,60│ 40.479,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 110,60│ 40.479,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│305 │ Sibiu - Miercurea Sibiu │ 52,80 │ personal │ E │ 262 │ 4│ 211,20│ 55.334,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 211,20│ 55.334,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│306 │ Sibiu - Piatra Olt │ 186,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 186,20│ 68.149,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 186,20│ 68.149,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│307 │ Sibiu - Podu Olt │ 22,10 │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 88,40│ 32.354,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 88,40│ 32.354,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│308 │ Sibiu - Şeica Mare │ 33,80 │ personal │ E │ 262 │ 4│ 135,20│ 35.422,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 135,20│ 35.422,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│309 │ Sibiu - Târgu Mureş │ 204,50 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 409,00│ 149.694,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 409,00│ 149.694,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│310 │ Sibiu - Turnu Roşu Hm. │ 25,10 │ personal │ E │ 262 │ 4│ 100,40│ 26.304,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 100,40│ 26.304,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│311 │ Sibiu - Ucea │ 59,30 │ personal │ E │ 262 │ 4│ 237,20│ 62.146,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 237,20│ 62.146,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│312 │ Siculeni - Mãrãşeşti │ 175,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 175,80│ 64.342,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 175,80│ 64.342,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│313 │ Sighetu Marmaţiei - │ 140,00 │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 280,00│ 22.400,00│
│ │ Beclean pe Someş │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 280,00│ 22.400,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│314 │ Sighetu Marmaţiei - Salva │ 118,40 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 118,40│ 43.334,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 118,40│ 43.334,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│315 │ Sighetu Marmaţiei - Vişeu │ 57,40 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 172,20│ 63.025,20│
│ │ de Jos │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 2│ 114,80│ 36.047,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 287,00│ 99.072,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│316 │ Sighişoara - Alba Iulia │ 119,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 119,20│ 43.627,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 119,20│ 43.627,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│317 │ Sighişoara - Braşov │ 127,40 │ personal │ D │ 314 │ 1│ 127,40│ 40.003,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 127,40│ 40.003,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│318 │ Sighişoara - Teiuş │ 100,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 200,20│ 73.273,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 2│ 200,20│ 62.862,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 400,40│ 136.136,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│319 │ Simeria - Lupeni │ 102,10 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 306,30│ 112.105,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 306,30│ 112.105,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│320 │ Simeria - Subcetate │ 30,20 │ personal │ E │ 262 │ 1│ 30,20│ 7.912,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 30,20│ 7.912,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│321 │ Simeria - Teiuş │ 72,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 145,40│ 53.216,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 2│ 145,40│ 45.655,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 290,80│ 98.872,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│322 │ Slatina - Piatra Olt │ 17,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 34,00│ 12.444,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 34,00│ 12.444,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│323 │ Slobozia Veche - Urziceni │ 62,00 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 310,00│ 113.460,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 310,00│ 113.460,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│324 │ Stamora Moraviţa - Voiteni │ 22,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 45,60│ 16.689,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 45,60│ 16.689,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│325 │ Strehaia - Craiova │ 59,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 59,90│ 21.923,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 59,90│ 21.923,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│326 │ Suceava Nord - Botoşani │ 61,80 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 123,60│ 45.237,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ sezoniere │ │ 80 │ 1│ 61,80│ 4.944,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 247,20│ 90.475,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 432,60│ 140.656,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│327 │ Suceava Nord - Iaşi │ 138,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 277,60│ 101.601,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 277,60│ 101.601,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│328 │ Suceava - Dorneşti │ 32,50 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 65,00│ 23.790,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 65,00│ 23.790,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│329 │ Suceava Nord - Ilva Micã │ 191,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 382,20│ 139.885,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 382,20│ 139.885,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│330 │ Suceava Nord - Paşcani │ 63,10 │ personal │ Z │ 366 │ 9│ 567,90│ 207.851,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 567,90│ 207.851,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│331 │Suceava Nord - Vatra Dornei │ 115,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 231,40│ 84.692,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 231,40│ 84.692,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│332 │ Suceava Nord - Vereşti │ 17,30 │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 69,20│ 25.327,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 69,20│ 25.327,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│333 │ Târgovişte - Bucureşti │ 79,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 79,80│ 29.206,80│
│ │ Nord Gr.A │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 79,80│ 29.206,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│334 │ Târgu Jiu - Caracal │ 159,70 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 319,40│ 116.900,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 319,40│ 116.900,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│335 │ Târgu Jiu - Petroşani │ 51,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 51,30│ 18.775,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 51,30│ 18.775,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│336 │ Târgu Jiu - Turceni │ 57,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 114,20│ 41.797,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 114,20│ 41.797,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│337 │ Târgu Jiu - Lainici Hm. │ 30,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 30,90│ 11.309,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 30,90│ 11.309,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│338 │ Târgu Mureş - Lokoshaza │ 339,90 │internaţional│ Z │ 366 │ 2│ 679,80│ 248.806,80│
│ │ via Arad - Curtici │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 679,80│ 248.806,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│339 │ Târgu Neamţ - Paşcani │ 30,60 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 61,20│ 22.399,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 61,20│ 22.399,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│340 │ Tãşnad - Sãrmãşag │ 38,00 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 38,00│ 13.908,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 38,00│ 13.908,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│341 │ Tãşnad - Zalãu Nord │ 60,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 60,30│ 22.069,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 60,30│ 22.069,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│342 │ Teiuş - Blaj │ 21,30 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 85,20│ 31.183,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 85,20│ 31.183,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│343 │ Teiuş - Deva │ 81,90 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 327,60│ 119.901,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 327,60│ 119.901,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│344 │ Teiuş - Rãzboieni │ 33,50 │ personal │ E │ 262 │ 1│ 33,50│ 8.777,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 33,50│ 8.777,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│345 │ Teiuş - Sãvârşin │ 145,90 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 145,90│ 53.399,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 145,90│ 53.399,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│346 │ Timişoara Nord - Arad │ 57,20 │ personal │ Z │ 366 │ 9│ 514,80│ 188.416,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 2│ 114,40│ 35.921,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 629,20│ 224.338,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│347 │ Timişoara Nord - Baia Mare │ 370,20 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 740,40│ 270.986,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 740,40│ 270.986,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│348 │Timişoara Nord - Caransebeş │ 98,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 196,60│ 71.955,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 196,60│ 71.955,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│349 │Timişoara Nord - Cluj Napoca│ 329,90 │ IC │ Z │ 366 │ 2│ 659,80│ 241.486,80│
│ │ via Oradea │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 659,80│ 241.486,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│350 │ Timişoara Nord - Craiova │ 324,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 648,60│ 237.387,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 648,60│ 237.387,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│351 │ Timişoara Nord - Drobeta │ 210,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 421,20│ 154.159,20│
│ │ Tr. Severin │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 421,20│ 154.159,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│352 │ Timişoara Nord - Jebel │ 24,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 48,00│ 17.568,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 48,00│ 17.568,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│353 │ Timişoara Nord - Jimbolia │ 39,00 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 78,00│ 28.548,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 78,00│ 28.548,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│354 │ Timişoara Nord - Lokoshaza │ 74,20 │internaţional│ Z │ 366 │ 4│ 296,80│ 108.628,80│
│ │ (Curtici) │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 296,80│ 108.628,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│355 │ Timişoara Nord - Lugoj │ 63,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 127,80│ 46.774,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 127,80│ 46.774,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│356 │ Timişoara Nord - Mangalia │ 796,40 │ sezoniere │ │ 80 │ 2│ 1.592,80│ 127.424,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.592,80│ 127.424,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│357 │ Timişoara Nord - Radna │ 67,80 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 678,00│ 248.148,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 678,00│ 248.148,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│358 │ Timişoara Nord - Reşiţa │ 141,50 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 283,00│ 103.578,00│
│ │ Sud Hm. │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 283,00│ 103.578,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│359 │ Timişoara Nord - Sibiu │ 306,10 │ rapid │ Z │ 366 │ 4│ 1.224,40│ 448.130,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 1.224,40│ 448.130,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│360 │ Timişoara Nord - Sighetu │ 612,80 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 1.225,60│ 448.569,60│
│ │ Marmaţiei │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.225,60│ 448.569,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│361 │ Timişoara Nord - Stamora │ 56,00 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 168.00│ 61.488,00│
│ │ Moraviţa │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 168,00│ 61.488,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│362 │ Timişoara Nord - Târgu Jiu │ 345,90 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 691,80│ 253.198,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 691,80│ 253.198,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│363 │ Timişoara Nord - Voiteni │ 33,20 │ personal │ Z │ 366 │ 11│ 365,20│ 133.663,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 11│ 365,20│ 133.663,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│364 │ Titu - Fieni │ 59,10 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 177,30│ 64.891,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 118,20│ 30.968,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 295,50│ 95.860,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│365 │ Titu - Târgovişte │ 31,70 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 63,40│ 23,204,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 63,40│ 23.204,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│366 │ Titu - Pietroşiţa │ 66,60 │ accelerat │ Z │ 366 │ 8│ 532,80│ 195.004,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 532,80│ 195.004,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│367 │ Turnu Roşu - Drãgãşani │ 127,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 127,30│ 46.591,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 127,30│ 46.591,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│368 │ Urziceni - Ciulniţa │ 78,80 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 78,80│ 28.840,80│
│ │ via Slobozia Veche │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 78,80│ 28.840,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│369 │Valea lui Mihai - Satu Mare │ 67,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 67,20│ 24.595,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 67,20│ 24.595,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│370 │ Valea Sadului - Craiova │ 125,70 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 125,70│ 46.006,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 125,70│ 46.006,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│371 │ Vatra Dornei - Câmpulung │ 37,10 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 37,10│ 13.578,60│
│ │ Mold. │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 37,10│ 13.578,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│372 │ Videle - Roşiori Nord │ 49,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 49,20│ 18.007,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 49,20│ 18.007,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│373 │ Vinţu de Jos - Sibiu │ 82,80 │ rapid │ Z │ 366 │ 1│ 82,80│ 30.304,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 496,80│ 181.828,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 579,60│ 212.133,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│374 │ Vişeu de Jos - Salva │ 61,00 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 61,00│ 22.326,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 61,00│ 22.326,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│375 │ Voiteni - Jebel │ 9,20 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 9,20│ 3.367,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 9,20│ 3.367,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│376 │ Zalãu Nord - Sãrmãşag │ 22,30 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 22,30│ 8.161,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 22,30│ 8.161,80│
└────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ 21.646.069,70│
└─────────────────┴─────────────────┘
36.477.293,90
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────┐
│ TOTAL tren - km Secţii interoperabile │ 58.123.363,60│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Secţii neinteroperabile (neînchiriate) Trenuri cu circulaţie regulatã │
├────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┤
│Nr. │ │Distanţa│ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │ Tren km/zi │ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circ/an │tren/│(col. 2 x col. 6)│(col. 5 x col. 7)│
│ │ │ │ │ │ │ zi │ │ │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4* │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 1 │ Fieni - Pietroşiţa │ 7,50 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 45,00│ 16.470,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 1│ 7,50│ 1.965,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 52,50│ 18.435,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2 │ Ploieşti Sud - Mãneciu │ 50,60 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 303,60│ 111.117,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 303,60│ 111.117,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 3 │ Ploieşti Sud - Slãnic │ 43,90 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 351,20│ 128.539,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 351,20│ 128.539,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 4 │ Caracal - Corabia │ 41,50 │ personal │ Z │ 366 │ 12│ 498,00│ 182.268,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 498,00│ 182.268,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 5 │ Golenţi Hm. - Poiana │ 7 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 56,00│ 20.496,00│
│ │ Mare Hm. │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 56,00│ 20.496,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 6 │ Vâlcele - Curtea de Argeş │ 15,30 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 153,00│ 55.998,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 153,00│ 55.998,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 7 │ Zimnicea - Alexandria │ 44,10 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 441,00│ 161.406,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 441,00│ 161.406,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 8 │ Bouţari Hm. - Caransebeş │ 37,40 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 224,40│ 82.130,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 4│ 149,60│ 39.195,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 374,00│ 121.325,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 9 │ Brad - Sântana │ 143,90 │ personal │ Z │ 366 │ 9│ 1.295,10│ 474.006,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 1.295,10│ 474.006,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 10 │ Brad - Gurahonţ │ 54,90 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 164,70│ 60.280,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 164,70│ 60.280,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 11 │ Gurahonţ - Sântana │ 89,00 │ personal │ Z │ 366 │ 1│ 89,00│ 32.574,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 89,00│ 27.946,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 178,00│ 60.520,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 12 │ Gurahonţ - Sebiş │ 22,60 │ personal │ B │ 314 │ 2│ 45,20│ 14.192,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 45,20│ 14.192,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 13 │ Cermei hcv. - Ineu │ 14,40 │ personal │ Z │ 366 │ 14│ 201,60│ 73.785,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 201,60│ 73.785,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 14 │Cenad hcv. - Timişoara Nord │ 75,20 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 225,60│ 82.569,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 225,60│ 82.569,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 15 │Cenad hcv. - Sânnicolau Mare│ 12,30 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 61,50│ 22.509,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 61,50│ 22.509,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 16 │ Cruceni hcv. - Timişoara │ 48,90 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 391,20│ 143.179,20│
│ │ Nord │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 391,20│ 143.179,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 17 │ Giera hcv. - Jebel │ 33,10 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 331,00│ 121.146,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 331,00│ 121.146,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 18 │ Hunedoara - Simeria │ 15,40 │ personal │ Z │ 366 │ 16│ 246,40│ 90.182,40│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 2│ 30,80│ 8.069,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 18│ 277,20│ 98.252,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 19 │ Grãniceri Hm. - Nãdab │ 19,70 │ personal │ Z │ 366 │ 9│ 177,30│ 64.891,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 177,30│ 64.891,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 20 │ Ionel hcv - Cãrpiniş │ 31 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 186,00│ 68.076,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 186,00│ 68.076,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 21 │ Liebling hcv - Jebel │ 9,80 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 19,60│ 7.173,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 19,60│ 7.173,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 22 │ Jimbolia - Lovrin │ 27,30 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 273,00│ 99.918,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 273,00│ 99.918,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 23 │ Cenad hcv. - Lovrin │ 28,20 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 56,40│ 20.642,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 56,40│ 20.642,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 24 │ Lovrin - Timişoara Nord │ 47 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 94,00│ 34.404,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 94,00│ 34.404,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 25 │ Lovrin - Periam Timişoara │ 65,50 │ personal │ D │ 314 │ 1│ 65,50│ 20.567,00│
│ │ Nord │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 65,50│ 20.567,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 26 │ Nerãu - Lovrin │ 27,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 54,60│ 19.983,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 54,60│ 19.983,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 27 │ Nerãu hcv - Periam │ 43,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 86,60│ 31.695,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 86,60│ 31.695,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 28 │ Nerãu hcv - Timişoara Nord │ 92,80 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 556,80│ 203.788,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 556,80│ 203.788,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 29 │ Periam - Timişoara Nord │ 49,50 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 99,00│ 36.234,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 99,00│ 36.234,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 30 │ Sânnicolau Mare - Arad │ 66,30 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 397,80│ 145.594,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 66,30│ 20.818,20│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ E │ 262 │ 1│ 66,30│ 17.370,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ U │ 52 │ 1│ 66,30│ 3.447,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 9│ 596,70│ 187.231,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 31 │Sânnicolau Mare - Timişoara │ 62,90 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 314,50│ 115.107,00│
│ │ Nord │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 62,90│ 19.750,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 377,40│ 134.857,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 32 │ Vãlcani Hm - Arad │ 87,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 174,60│ 63.903,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 174,60│ 63.903,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 33 │ Vãlcani Hm - Sânnicolau │ 21,00 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 168,00│ 61.488,00│
│ │ Mare │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 168,00│ 61.488,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 34 │ Bistriţa Bârgãului hcv - │ 29,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 59,20│ 21.667,20│
│ │ Bistriţa Nord │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 2│ 59,20│ 15.096,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ G │ 307 │ 2│ 59,20│ 18.174,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 177,60│ 54.937,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 35 │ Bixad Hm - Satu Mare │ 51,80 │ personal │ Z │ 366 │ 12│ 621,60│ 227.505,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 12│ 621,60│ 227.505,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 36 │ Rodna Veche Hm - Ilva Micã │ 20,60 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 41,20│ 15.079,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 41,20│ 15.079,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 37 │ Sãcuieni Bihor - Sãrmãşag │ 86,70 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 346,80│ 126.928,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 346,80│ 126.928,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 38 │ Mãgheruş Şieu - Luduş │ 93,50 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 374,00│ 136.884,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 374,00│ 136.884,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 39 │ Sãrmãşel - Mãgheruş Şieu │ 49,30 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 98,60│ 36.087,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 98,60│ 36.087,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 40 │ Crasna - Huşi │ 33,10 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 198,60│ 72.687,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 198,60│ 72.687,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 41 │ Dolhasca - Fãlticeni hcv │ 25,80 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 206,40│ 75.542,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 206,40│ 75.542,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 42 │ Dornişoara hcv - Vatra │ 34,30 │ personal │ E │ 262 │ 4│ 137,20│ 35.946,40│
│ │ Dornei │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 137,20│ 35.946,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 43 │ Dorneşti - Putna │ 39,00 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 312,00│ 114.192,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 312,00│ 114.192,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 44 │ Dorneşti - Nisipitu │ 58,80 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 235,20│ 86.083,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 235,20│ 86.083,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 45 │ Leorda - Dorohoi │ 21,50 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 172,00│ 62.952,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 172,00│ 62.952,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 46 │ Iaşi - Dorohoi │ 154,10 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 924,60│ 338.403,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 924,60│ 338.403,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 47 │ Iaşi - Hârlãu │ 63,80 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 382,80│ 140.104,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 382,80│ 140.104,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 48 │ Moldoviţa hcv - │ 35,40 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 141,60│ 51.825,60│
│ │ Câmpulung Mold. │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ B │ 314 │ 1│ 35,40│ 11.115,60│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 1│ 35,40│ 11.115,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 212,40│ 74.056,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 49 │ Târgu Neamţ - Paşcani │ 30,60 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 214,20│ 78.397,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 214,20│ 78.397,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 50 │ Roman - Buhãieşti │ 71,30 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 285,20│ 104.383,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 285,20│ 104.383,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 51 │ Suceava Nord - Cacica H.M. │ 32,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 192,00│ 70.272,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 192,00│ 70.272,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 52 │ Bereşti - Bârlad │ 31,10 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 62,20│ 22.765,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 62,20│ 22.765,20│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 53 │ Galaţi - Bârlad │ 109,00 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 654,00│ 239.364,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 654,00│ 239.364,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 54 │ Nehoiaşu - Buzãu │ 73,30 │ personal │ Z │ 366 │ 6│ 439,80│ 160.966,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ A │ 255 │ 4│ 293,20│ 74.766,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 733,00│ 235.732,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 55 │ Panciu Hm - Mãrãşeşti │ 17,80 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 71,20│ 26.059,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 71,20│ 26.059,20│
├────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL tren - km Secţii neinteroperabile (neînchiriate) │ 15.038,70│ 5.379.246,80│
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 15.038,70│ 63.502.610,40│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘



Legendã * = regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
A Nu circulã sâmbãtã, duminicã şi de sãrbãtori legale.
B Nu circulã sâmbãtã.
D Nu circulã duminicã.
E Nu circulã sâmbãtã şi duminicã.
F Circulã sâmbãtã şi duminicã.
G Nu circulã sâmbãtã sau duminicã şi de sãrbãtori legale.
H În perioada 9.12.2007-1.03.2008 şi 1.11.2008-13.12.2008 nu circulã sâmbãtã, duminicã şi de sãrbãtori legale.
J Circulã vineri, sâmbãtã, duminicã şi de sãrbãtori legale.
L Circulã luni, vineri, sâmbãtã, duminicã, iar în perioada 21.06-8.09.2008, zilnic.
M Nu circulã duminicã şi luni.
N Circulã în perioada 9.12.2007-12.07.2008 şi 10.09.2008-13.12.2008.
R Circulã o datã pe sãptãmânã în perioada 15.06.2008-22.09.2008.
S Circulã vineri şi duminicã.
U Circulã o datã pe sãptãmânã.
V Nu circulã sâmbãtã, duminicã, de sãrbãtorile legale şi în vacanţele şcolare.
Z Circulã zilnic.
W Nu circulã în zilele de luni şi în prima zi dupã sãrbãtorile legale.
Y Circulã sâmbãtã, duminicã şi de sãrbãtori legale.

ANEXA 6
-------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Lista programelor prioritare


┌────┬────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Denumirea programului prioritar │
│crt.│ │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1. │Implementarea proiectului de introducere progresivã a mersului de tren │
│ │cadenţat │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2. │Program de dotare cu rame electrice │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3. │Program de achiziţie şi modernizare a locomotivelor pentru transportul │
│ │de cãlãtori │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 4. │Program de achiziţie şi modernizare a vagoanelor de cãlãtori │
├────┼────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 5. │Program de implementare a sistemului electronic de vânzare şi rezervare │
│ │a legitimaţiilor de cãlãtorie în trafic intern şi internaţional, urmã- │
│ │rind achiziţii soft şi echipamente, dezvoltarea şi mentenanţa acestora, │
│ │precum şi perfecţionarea profesionalã a personalului comercial │
└────┴────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA 7
--------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Costul prestaţiilor


┌────────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ ├─────────┬────────────┬────────────┬────────────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├────────────────────────────┼─────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
│Suma (mii lei) │3.492.222│ 5.426.617 │ 6.141.050 │ 6.337.428 │
└────────────────────────────┴─────────┴────────────┴────────────┴────────────┘



ANEXA 8
-------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Stabilirea nivelului de venituri prognozat
pentru pachetul minim social şi politica tarifarã


┌───────────────────┬───────────┬──────────┬───────────┬──────────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├───────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼──────────┤
│Venituri (mil. lei)│ 1.363.533 │1.513.448 │ 1.603.703 │ 1.715.000│
└───────────────────┴───────────┴──────────┴───────────┴──────────┘



ANEXA 9
-------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a
serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei
dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor
realizate din tarifele aprobate



- mii lei -
┌──────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ │ Evoluţia valorii necesare pe anii │
│ ├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Compensaţie anualã necesarã, din care:│2.303.300│4.184.500│4.844.400│4.939.300│
├──────────────────────────────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│- asigurat de la bugetul de stat prin │ │ │ │ │
│Legea bugetului de stat pe anul 2008 │ 878.289 │ │ │ │
│nr. 388/2007, cu modificãrile şi │ │ │ │ │
│completãrile ulterioare │ │ │ │ │
└──────────────────────────────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘



ANEXA 10
---------
la contractul de servicii publice al C.F.R. Cãlãtori
----------------------------------------------------

Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant


┌───────────────────┬────────────────────────────────────────────┐
│ │ Valoarea proiectelor │
│ ├──────────┬─────────┬──────────┬────────────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├───────────────────┼──────────┼─────────┼──────────┼────────────┤
│Suma totalã │ │ │ │ │
│ (mii lei) │1.244.000 │1.644.040│ 1.844.000│ 1.644.000 │
└───────────────────┴──────────┴─────────┴──────────┴────────────┘



Finanţarea programelor se va face din surse proprii, surse externe şi din surse ce se vor aproba anual prin bugetul de stat.


ANEXA II
--------

CONTRACTUL DE SERVICII PUBLICE
pentru perioada 2008-2011
al Societãţii Comerciale REGIOTRANS - S.R.L.

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Pãrţile contractante
Prezentul contract de servicii publice pentru perioada 2008-2011 se încheie între Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi Societatea Comercialã REGIOTRANS - S.R.L., denumitã în continuare Regiotrans, în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţã cu prevederile <>art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe cãile ferate române şi reorganizarea Societãţii Naţionale a Cãilor Ferate Române, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 2
Obiectul şi durata contractului de servicii publice
(1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale Regiotrans şi ale Ministerului Transporturilor în vederea realizãrii serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori de cãtre Regiotrans.
(2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pe o duratã de 4 ani, respectiv pentru perioada 2008-2011.
(3) Pentru secţiile neinteroperabile prevederile alin. (2) se aplicã cu condiţia valabilitãţii contractului de închiriere încheiat cu Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A., conform prevederilor legale în vigoare.

CAP. II
Obligaţii specifice ale pãrţilor pe perioada 2008-2011

ART. 3
Obligaţiile specifice ale Regiotrans pe perioada 2008-2011
(1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, Regiotrans se obligã sã pregãteascã şi sã punã în circulaţie numãrul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de cãlãtori.
(2) Numãrul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintã pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor, pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţã sau la eventualele modificãri intervenite la starea tehnicã a infrastructurii şi cu reglarea corespunzãtoare a compensaţiei acordate.
(3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, Regiotrans se obligã sã punã la dispoziţia publicului cãlãtor capacitãţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
(4) Oferta de servicii se structureazã pe urmãtoarele categorii de trenuri:
a) accelerate;
b) personale.
(5) Regiotrans va asigura publicului cãlãtor urmãtoarele tipuri de servicii:
a) transportul de cãlãtori în trafic intern cu trenuri prevãzute în planul de mers al trenurilor, cu trenuri suplimentare sau cu trenuri special comandate;
b) capacitãţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, automotoare clasa I şi clasa a II-a;
c) posibilitatea închirierii de vagoane de cãlãtori de diverse tipuri şi categorii;
d) vânzarea legitimaţiilor de cãlãtorie cu anticipaţie de pânã la 30 de zile în trafic intern;
e) informarea cãlãtorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media, web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de cãlãtorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile.
(6) Facilitãţile acordate de Regiotrans, potrivit reglementãrilor în vigoare, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane sunt prevãzute în anexa nr. 1.
(7) Regiotrans va asigura pe toatã durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercialã, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. Condiţiile minime de confort în trafic intern valabile pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 2. În situaţiile în care restricţiile de vitezã impuse de Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A., denumitã în continuare C.F.R. - S.A., sau posibilitãţile de încadrare în grafic vor conduce la scãderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilitã în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
(8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a Regiotrans va fi în concordanţã cu legislaţia europeanã în domeniul transportului feroviar de cãlãtori şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene;
(9) Regiotrans se obligã ca prin politica de marketing pe care o va promova sã asigure satisfacerea cerinţei pieţei de transport feroviar public de cãlãtori.
(10) Regiotrans se obligã sã promoveze o politicã tarifarã corelatã cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
(11) Regiotrans se obligã sã acţioneze permanent pentru utilizarea eficientã a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel un control permanent al costurilor reale de transport.
(12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, Regiotrans va plãti pe bazã de contract, cãtre C.F.R. - S.A., tarifele de utilizare a infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
(13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptã şi nici suspendatã de Regiotrans din niciun motiv, excepţie fãcând cazurile de forţã majorã prevãzute de lege. În oricare dintre situaţii, activitatea trebuie reluatã în cel mai scurt timp cu putinţã.
(14) Principalele proiecte de investiţii necesare a se promova pentru transportul feroviar public de cãlãtori în perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 3.
ART. 4
Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor
(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii pentru Regiotrans, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã o cotã de profit cuprinsã între 3% şi 5% din costul respectiv, prevãzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, şi cu încadrare în sumele aprobate pentru aceastã destinaţie prin legea bugetului de stat, urmând ca pânã la data de 31 ianuarie a anului urmãtor societatea sã prezinte Ministerului Transporturilor dovada efectuãrii pachetului minim social ce îi revenea, confirmatã de C.F.R. - S.A.
(2) Pentru facilitãţile de cãlãtorie acordate, potrivit legii, anumitor categorii de persoane, Regiotrans va primi sume compensatorii conform documentelor justificative prezentate de aceasta în limita sumelor alocate în bugetul Ministerului Transporturilor cu aceastã destinaţie.
ART. 5
Parametrii de performanţã ai Regiotrans pe perioada 2008-2011
Indicatorii de cantitate şi calitate ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori privind funcţionarea Regiotrans pentru anul 2008 şi estimaţi pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzuţi în anexa nr. 4.
ART. 6
Lista trenurilor de cãlãtori incluse în pachetul minim social
(1) Numãrul trenurilor de cãlãtori, pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviarã de cãtre Regiotrans, este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevãzut în anexa nr. 5.
(2) În scopul adaptãrii la cerinţele concrete de piaţã ale serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori, Regiotrans poate face modificãri în lista prevãzutã la alin. (1), cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fãrã a depãşi volumul total de tren-km din listã.
ART. 7
Lista programelor prioritare
Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale Regiotrans pentru perioada de valabilitate a prezentului contract sunt prevãzute în anexa nr. 6.
ART. 8
Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de cãlãtori sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibilul şi lubrifianţii, cheltuieli cu energia electricã, cheltuieli cu reparaţiile, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea cãlãtorilor. Acestea se dimensioneazã de Regiotrans, corelat cu programul de transport, şi se aprobã prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societãţii, potrivit prevederilor legale.
ART. 9
Costul prestaţiilor
(1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în perioada 2008-2011 sunt cele prevãzute în anexa nr. 7.
(2) Regiotrans va stabili costurile suplimentare ca urmare a efectuãrii lucrãrilor de reabilitare a infrastructurii, precum şi efectul asupra traficului, prin scãderea veniturilor, prezentând distinct aceastã estimare pentru compensare în cadrul metodologiei prevãzute la art. 11.
ART. 10
Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã
(1) Regiotrans poate, dupã caz, sã stabileascã în condiţiile legii şi sã adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de cãlãtori şi alte prestaţii şi servicii din domeniul sãu de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creãrii unui anumit trafic în transportul de cãlãtori.
(2) Veniturile estimate pentru perioada 2008-2011 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "cãlãtori-km", prognozat pentru aceastã perioadã la art. 5. Veniturile estimate sunt prevãzute în anexa nr. 8.
ART. 11
Nivelul subvenţiilor de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
(1) Metodologia de calcul şi nivelul sumelor lunare necesare pentru acoperirea serviciului public social, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã cota de profit cuprinsã între 3% şi 5%, se stabilesc în conformitate cu normele privind fundamentarea, acordarea şi justificarea sumelor primite de la bugetul de stat pentru unele activitãţi desfãşurate de unii operatori economici, prin bugetul Ministerului Transporturilor, precum şi cu <>Hotãrârea Guvernului nr. 2.408/2004 privind metodologia de acordare de la bugetul de stat şi/sau de la bugetele locale a diferenţei dintre tarife şi costuri în transportul feroviar public de cãlãtori, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Valoarea compensaţiei unitare anuale necesare a se asigura de la bugetul de stat ca diferenţã între veniturile obţinute prin aplicarea tarifelor stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport se cuantificã la 58 lei/tren km pentru anul 2008. Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevãzut în anexa nr. 9.
(3) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor va revizui compensaţia cãtre Regiotrans în vederea asigurãrii pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
ART. 12
Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
În vederea realizãrii programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurãrii echilibrului economico-financiar al societãţii, consiliul de administraţie al Regiotrans va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor, obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
ART. 13
Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant
(1) Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant prevãzut în anexa nr. 10 se asigurã din fonduri proprii şi din finanţãri externe şi se aprobã de cãtre consiliul de administraţie, corelat cu normele tehnice date de constructori şi cu reglementãrile specifice emise de Autoritatea Feroviarã Românã.
(2) Valoarea fondurilor ce trebuie alocate pentru perioada 2008-2011 pentru programul anual de modernizare şi achiziţii de material rulant este prevãzutã în anexa nr. 10.
ART. 14
Regulile privind modificãrile la contract
(1) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor pãrţi, în condiţiile legii, în scopul asigurãrii permanente a îmbunãtãţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin pânã la nivelul impus de legislaţia comunitarã.
(2) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se vor face ori de câte ori este nevoie, dar cel puţin o datã pe an, în sensul prevãzut de alin. (1).
(3) Pentru evenimente de forţã majorã ce se vor manifesta pe durata de valabilitate a prezentului contract, derularea contractului se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare, în fiecare situaţie.
ART. 15
Rãspunderea contractualã
(1) Pãrţile se obligã sã execute prezentul contract întocmai şi cu bunã-credinţã.
(2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevãzute în derularea contractului, pãrţile se vor întâlni pentru analizã şi soluţionare pe cale amiabilã.
(3) În cazul conflictelor de muncã, greva este permisã cu condiţia ca organizatorii şi conducãtorii grevei sã asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normalã, cu satisfacerea necesitãţilor minime de viaţã ale comunitãţilor locale.
(4) Pãrţile se obligã sã repare prejudiciul cauzat ca urmare a neexecutãrii/executãrii necorespunzãtoare sau cu întârziere a obligaţiilor contractului, care au fost fãcute exclusiv din vina acestora.
ART. 16
Forţa majorã
(1) Forţa majorã, conform prezentului contract, reprezintã orice eveniment sau cauzã, imprevizibil(ã) şi de neînlãturat, produs(ã) fãrã vina pãrţilor contractante, ce nu a putut fi anticipat(ã) la încheierea contractului şi care exonereazã oricare dintre pãrţi de îndeplinirea totalã sau parţialã a obligaţiilor ce decurg din prezentul contract.
(2) Partea care invocã forţa majorã va notifica imediat în scris celeilalte pãrţi producerea sau terminarea evenimentului de forţã majorã. Autoritatea competentã va confirma orice eveniment de forţã majorã, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
ART. 17
Încetarea contractului
Prezentul contract de servicii publice înceteazã:
a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
b) prin acordul de voinţã al pãrţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
ART. 18
Litigii
(1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvã pe cale amiabilã.
(2) În cazul în care divergenţele nu se soluţioneazã pe cale amiabilã, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecãtoreşti competente.
ART. 19
Dispoziţii finale
Anexele nr. 1-10 fac parte integrantã din prezentul contract de servicii publice.


Pentru Ministerul Transporturilor Pentru Societatea
Ministrul transporturilor, Comercialã REGIOTRANS - S.R.L.
Director general,

................................. ............................



ANEXA 1
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

LISTA
facilitãţilor de cãlãtorie aprobate prin acte normative




┌───┬─────────────────┬────────────────────────┬───────────────┬───────────────┬───────────┐
│Nr.│ Beneficiarul │ Facilitatea │ Actul │Cine distribuie│Cine supor-│
│crt│ facilitãţii │ │ normativ │ legitimaţiile │tã cheltu- │
│ │ │ │ │ │ielile │
│ │ │ │ │ │pentru fa- │
│ │ │ │ │ │cilitate │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 1.│Eroii-martiri şi │12 cãlãtorii gratuite │Legea │Secretariatul │Bugetul MT │
│ │luptãtorii care │anual, clasa I, tren │nr. 341/2004, │de Stat pentru │Cap. 60.01 │
│ │au contribuit la │de orice rang, cu │cu modificã- │Problemele │ │
│ │victoria Revolu- │însoţitor sau membri │rile şi comp- │Revoluţiona- │ │
│ │ţiei române din │de familie fãrã titular │letãrile ulte- │rilor din │ │
│ │decembrie 1989 │ │rioare │Decembrie 1989 │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 2.│Persoanele perse-│12 cãlãtorii gratuite, │Decretul-lege │MMFES, prin │Bugetul de │
│ │cutate din motive│anual, clasa I, tren de │nr. 118/1990, │Casa Naţionalã │stat, │
│ │politice │orice rang, pe baza cu- │republicat, │de Pensii │prin MMFES │
│ │ │ponului cu reducere │cu modificãrile│(Poşta Românã) │ │
│ │ │pentru transport, cu mai│şi completãrile│ │ │
│ │ │mulţi însoţitori sau │ulterioare │ │ │
│ │ │membri de familie │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 3.│Persoanele perse-│6 cãlãtorii dus-întors, │Legea │MMFES, prin │Bugetul de │
│ │cutate din motive│gratuite, anual, clasa │nr. 189/2000, │Casa Naţionalã │stat, prin │
│ │etnice │I, tren de orice rang, │cu modificãrile│de Pensii │MMFES │
│ │ │pe baza cuponului cu │şi completãrile│(Poşta Românã) │ │
│ │ │reducere pentru trans- │ulterioare │ │ │
│ │ │port, cu un singur │ │ │ │
│ │ │însoţitor sau un membru │ │ │ │
│ │ │de familie │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 4.│Veteranii de rãz-│12 cãlãtorii gratuite, │Legea │Asociaţiile │Bugetul MT │
│ │boi şi urmaşii │dus-întors, sau 24 de │nr. 44/1994, │veteranilor de │Cap. 60.01 │
│ │acestora │cãlãtorii simple, în │republicatã, cu│rãzboi legal │ │
│ │ │cursul unui an calenda- │modificãrile şi│constituite │ │
│ │ │ristic, clasa I ori │completãrile │ │ │
│ │ │a II-a, tren de orice │ulterioare │ │ │
│ │ │rang, cu mai mulţi înso-│ │ │ │
│ │ │ţitori sau fãrã titular │ │ │ │
│ │ │soţul/soţia ori altã │ │ │ │
│ │ │persoanã care reprezin- │ │ │ │
│ │ │tã interesele titularu- │ │ │ │
│ │ │lui, cu procurã autenti-│ │ │ │
│ │ │ficatã │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 5.│Secretariatul de │12 cãlãtorii dus-întors │Legea │Secretariatul │Bugetul de │
│ │Stat pentru Pers-│sau 6 cãlãtorii dus- │nr. 448/2006, │de Stat pentru │stat, │
│ │oanele cu Handi- │întors (în funcţie de │republicatã, cu│Persoanele cu │prin consi-│
│ │cap │gradul de handicap) pe │modificãrile │Handicap, prin │liile │
│ │ │an calendaristic, clasa │ulterioare │asociaţiile │judeţene │
│ │ │a II-a, tren accelerat, │ │judeţene │ │
│ │ │cu un singur însoţitor │ │ │ │
│ │ │şi asistentul personal │ │ │ │
│ │ │care poate circula │ │ │ │
│ │ │singur │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 6.│Elevi şi studenţi│50% reducere, tarif tren│Legea învãţã- │C.F.R. Cãlãtori│Bugetul MT │
│ │români şi elevii │personal, clasa a II-a, │mântului │MEC distribuie │Cap. 60.01 │
│ │şi studenţii ro- │abonamente lunare cu nu-│nr. 84/1995, │cupoanele cu │ │
│ │mâni din afara │mãr nelimitat de cãlãto-│republicatã, │50% reducere │ │
│ │graniţelor ţãrii,│rii pentru elevii/ │cu modificãrile│pentru studenţi│ │
│ │bursieri ai sta- │studenţii cu cupoane - │şi completãrile│la trenurile │ │
│ │tului român │50% reducere, tarif │ulterioare, │accelerat │ │
│ │ │tren accelerat şi rapid,│Hotãrârea │ │ │
│ │ │clasa a II-a │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 309/1996, │ │ │
│ │ │ │completatã prin│ │ │
│ │ │ │Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 1.367/2003 │ │ │
│ │ │ │şi Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 1.468/2005 │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 7.│Pensionarii din │6 cãlãtorii simple cu │- Legea │MMFES, prin │Bugetul MT │
│ │sistemul public │50% reducere, tarif tren│nr. 147/2000, │oficiile de │Cap. 60.01 │
│ │de pensii │rapid, clasa a II-a, pe │modificatã prin│pensii, distri-│ │
│ │ │baza cuponului cu redu- │Legea │buie cupoanele │ │
│ │ │cere pentru transport, │nr. 30/2004 │ │ │
│ │ │cu soţul sau soţia, │- Ordonanţa de │ │ │
│ │ │respectiv pot circula │Urgenţã a Gu- │ │ │
│ │ │fãrã titular │vernului │ │ │
│ │ │ │nr. 71/2004 │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 8.│Locuitorii Munţi-│50% reducere la tariful │Legea │Se elibereazã │Bugetul MT │
│ │lor Apuseni, │legitimaţiilor de │nr. 33/1996, cu│bilete bianco │Cap. 60.01 │
│ │titulari ai │cãlãtorie clasa a II-a, │modificãrile şi│în baza │ │
│ │"Carnetului de │la toate categoriile de │completãrile │"Legitimaţiei │ │
│ │Moţ" │trenuri de cãlãtori │ulterioare │ de Moţ" │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 9.│Senatori şi depu-│100% reducere, clasa I, │Legea │Parlamentul │ │
│ │taţi │tren de orice rang │nr. 4/1990, cu │ │ │
│ │ │ │modificãrile │ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│10.│Academicieni │100% reducere, clasa I, │Legea │Academia Românã│ │
│ │ │tren de orice rang │nr. 752/2001, │ │ │
│ │ │ │cu modificãrile│ │ │
│ │ │ │şi completãrile│ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
└───┴─────────────────┴────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴───────────┘



ANEXA 2
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

CONDIŢII MINIME DE CONFORT
pe categorii de trenuri în trafic intern



───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Elemente de confort Accelerat Personal
cl. I cl. II cl. I cl. II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Media vitezelor comerciale (km/h) 45 35
Vagoane-restaurant sau bar în
compunere *)
Servicii în vagoane clasa:
- servire, la cerere, cu produse
alimentare. *)
- anunţarea opririlor *)
- ajutor acordat cãlãtorilor la
urcarea/coborârea în/din vagon *)
- difuzarea presei cotidiene *)
- pliante şi broşuri cu mersul trenului *)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Dotãri ale vagoanelor:
- fotolii tapiţate cu stofã **) *) **) *)
- huse tetiere *) *)
- mocheta în compartiment *)
- perdele în compartimente*1) **) *)
- iluminat fluorescent **) **) *) *)
- iluminat incandescent (de siguranţã) **) **) **) **)
- iluminat lizierã *)
- ventilaţie *) *)
- climatizare (aer condiţionat) *) *)
- sonorizare în compartimente *) *)
Cabinã de toaletã dotatã cu urmãtoarele
materiale consumabile:
- hârtie igienicã şi sãpun **) **) **) **)
- şerveţele *) *) *) *)
- odorizante în cabina WC **) **) **) **)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
*) Caracter facultativ.
**) Caracter obligatoriu.
*1) Cu excepţia vehiculelor care nu permit din punct de vedere constructiv.



ANEXA 3
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Principalele proiecte de investiţii necesar a se promova pentru transportul feroviar public de cãlãtori în perioada 2008-2011


┌────┬────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ din care: │
│crt.│Nominalizarea pe├──────────────────────┬───────────┬──────────┬──────────┤
│ │obiective de │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
│ │investiţii ├──────────┬───────────┤ │ │ │
│ │ │ Necesar │ din care │ │ │ │
│ │ │ │ asigurat │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │-mii lei- │ -mii lei-│ -mii lei- │-mii lei- │-mii lei- │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL, │ │ │ │ │ │
│ │din care: │ 57.320│ 19.400│ 75.600│ 128.520│ 128.520│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ 1│Rame electrice │ │ │ │ │ │
│ │pentru scurt şi │ │ │ │ │ │
│ │mediu parcurs │ 44.000│ 11.180│ 55.080│ 108.000│ 108.000│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ 2│Vagoane de cãlã-│ │ │ │ │ │
│ │tori reconstrui-│ │ │ │ │ │
│ │te şi moderniza-│ │ │ │ │ │
│ │te pentru tre- │ │ │ │ │ │
│ │nuri de lung şi │ │ │ │ │ │
│ │mediu parcurs │ 7.200│ 2.100│ 14.400│ 14.400│ 14.400│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ 3│Rame automotor │ │ │ │ │ │
│ │diesel pentru │ │ │ │ │ │
│ │realizarea ce- │ │ │ │ │ │
│ │rinţelor de │ │ │ │ │ │
│ │interoperabili- │ │ │ │ │ │
│ │tate. │ 6.120│ 6.120│ 6.120│ 6.120│ 6.120│
└────┴────────────────┴──────────┴───────────┴───────────┴──────────┴──────────┘



ANEXA 4
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori


┌──────────────────┬───────────┬──────────┬───────────┬───────────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│Tren km (mii) │ 3.316.805│ 4.270.000│ 4.915.000│ 5.200.000│
├──────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│Cãlãtori km (mii) │ 85.800│ 91.860│ 110.400│ 130.500│
└──────────────────┴───────────┴──────────┴───────────┴───────────┘



ANEXA 5
---------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Lista completã a trenurilor de cãlãtori care reprezintã pachetul minim social pe anul 2008, care face obiectul contractelor de servicii publice





Secţii interoperabile Trenuri cu circulaţie regulatã
┌────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ │Distanţa│ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │ Tren km/zi │ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circula-│tren/│(col. 2 x col. 6)│(col. 5 x col. 7)│
│ │ │ │ │ │ ţie/an │ zi │ │ │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4*) │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 1 │Braşov - Bucureşti Nord - │ 391,30 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 782,60│ 286.431,60│
│ │ Constanţa │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 782,60│ 286.431,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2 │Braşov - Sibiu Ilia - │ 455,00 │ accelerat │ Z**) │ 200 │ 2│ 910,00│ 182.000,00│
│ │Buziaş - Timişoara Nord │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 910,00│ 182.000,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 3 │ Braşov - Sibiu │ 148,90 │ accelerat │ Z │ 366 │ 2│ 297,80│ 108.994,80│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 297,80│ 108.994,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 4 │Bucureşti Nord - Craiova- │ 533,30 │ accelerat │ Z**) │ 200 │ 2│ 1.066,60│ 213.320,00│
│ │ Lugoj - Timişoara Nord │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 1.066,60│ 213.320,00│
├────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL tren - km Secţii interoperabile │ 3.057,00│ 790.746,40│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘

Secţii interoperabile Trenuri cu circulaţie regulatã
┌────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ 1 │ Alba Iulia - Cugir │ 37,10 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 371,00│ 135.786,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 371,00│ 135.786,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2 │ Alba Iulia - Zlatna H │ 42,50 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 340,00│ 124.440,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 340,00│ 124.440,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 3 │ Zlatna H - Zlatna Tehnicã │ 5,60 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 22,40│ 8.198,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 22,40│ 8.198,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 4 │ Braşov - Întorsãtura │ 36,50 │ personal │ Z │ 366 │ 14│ 511,00│ 187.026,00│
│ │ Buzãului Hm │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 511,00│ 187.026,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 5 │ Braşov - Zãrneşti │ 27,00 │ personal │ Z │ 366 │ 14│ 378,00│ 138.348,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 378,00│ 138.348,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 6 │ Odorhei - Cristur │ 25,80 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 77,40│ 28.328,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 77,40│ 28.328,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 7 │ Odorhei - Sighişoara │ 47,20 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 330,40│ 120.926,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 330,40│ 120.926,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 8 │ Sfântu Gheorghe - Breţcu │ 66,20 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 529,60│ 193.833,60│
│ │ Hm │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 529,60│ 193.833,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 9 │ Sfântu Gheorghe - Târgu │ 44,50 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 133,50│ 48.861,00│
│ │ Secuiesc │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 133,50│ 48.861,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 10 │ Târnãveni - Blaj │ 38 │ personal │ Z │ 366 │ 14│ 532,00│ 194.712,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 14│ 532,00│ 194.712,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 11 │ Târnãveni - Câmpu │ 40,40 │ personal │ Z │ 366 │ 4│ 161,60│ 59.145,60│
│ │ Libertãţii │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 161,60│ 59.145,60│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 12 │ Târnãveni - Târnãveni │ 2,40 │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 4,80│ 1.756,80│
│ │ Vest │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 4,80│ 1.756,80│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 13 │ Târnãveni Vest Hm. - │ 77,80 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 622,40│ 227.798,40│
│ │ Praid │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 622,40│ 227.798,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 14 │ Arad - Nãdlac │ 52,30 │ personal │ Z │ 366 │ 13│ 679,90│ 248.843,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 13│ 679,90│ 248.843,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 15 │ Buziaş - Jamu Mare Hm. │ 56,20 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 281,00│ 102.846,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 281,00│ 102.846,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 16 │ Buziaş - Gãtaia │ 31,70 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 158,50│ 58.011,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 158,50│ 58.011,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 17 │ Gãtaia - Jamu Mare Hm. │ 24,50 │ personal │ Z │ 366 │ 5│ 122,50│ 44.835,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 5│ 122,50│ 44.835,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 18 │ Reşiţa Nord - Voiteni │ 61,50 │ personal │ Z │ 366 │ 13│ 799,50│ 292.617,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 13│ 799,50│ 292.617,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 19 │ Reşiţa Nord - Gãtaia │ 43,30 │ personal │ Z │ 366 │ 3│ 129,90│ 47.543,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 3│ 129,90│ 47.543,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 20 │ Gataia - Voiteni │ 18,20 │ personal │ Z │ 366 │ 7│ 127,40│ 46.628,40│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 7│ 127,40│ 46.628,40│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 21 │ Oraviţa - Berzovia │ 58,90 │ personal │ Z │ 366 │ 10│ 589,00│ 215.574,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 10│ 589,00│ 215.574,00│
├────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL tren - km Secţii interoperabile (închiriate) │ 6.901,80│ 2.526.058,80│
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL GENERAL SERVICIU PUBLIC SOCIAL │ 9.958,80│ 3.316.805,20│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘




Legenda *) = regim de circulaţie (coloana 4 din tabele)
Z Circulã zilnic;
Z**) Circulã zilnic, începând cu 16.06.2008.

ANEXA Nr. 6
-----------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Lista programelor prioritare


┌─────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │
│crt. │ Denumirea programului prioritar │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Implementarea proiectului de introducere progresivã a mersului de tren │
│ │cadenţat pe secţii neinteroperabile │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Program de dotare cu rame electrice │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Program de achiziţie şi modernizare a automotoarelor pentru transportul│
│ │de cãlãtori │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 4.│Program de implementare a sistemului electronic de vânzare a legitima- │
│ │ţiilor de cãlãtorie în trafic intern atât în tren, cât şi la casele de │
│ │bilete, urmãrind achiziţii soft şi echipamente, dezvoltarea şi │
│ │mentenanţa acestora, precum şi perfecţionarea profesionalã a persona- │
│ │lului comercial │
└─────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA 7
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Costul prestaţiilor


┌───────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ ├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
│ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Suma (mii lei) │ 124.514 │ 159.902 │ 183.228 │ 192.899 │
└───────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘



ANEXA 8
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã


┌──────────────────┬───────┬────────┬───────┬──────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────┼───────┼────────┼───────┼──────┤
│Venituri (mii lei)│ 32.140│ 43.100 │51.300 │58.500│
└──────────────────┴───────┴────────┴───────┴──────┘



ANEXA 9
-------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate


- mii lei -
┌──────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ │ Evoluţia valorii necesare pe anii │
│ ├──────────┬────────┬────────┬───────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────────────────────────┼──────────┼────────┼────────┼───────┤
│Compensaţie totalã necesarã, din care:│ 98.600 │124.586 │140.699 │143.132│
├──────────────────────────────────────┼──────────┼────────┼────────┼───────┤
│- asigurat de la bugetul de stat prin │ │ │ │ │
│ Legea bugetului de stat pe anul 2008│ │ │ │ │
│ nr. 388/2007, cu modificãrile şi │ │ │ │ │
│ completãrile ulterioare │ 45.805 │ │ │ │
└──────────────────────────────────────┴──────────┴────────┴────────┴───────┘



ANEXA 10
--------
la contractul de servicii publice al Regiotrans - S.R.L.
--------------------------------------------------------

Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant


┌───────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ │ Necesar de alocat │
│ ├────────┬────────┬──────────┬────────┤
│ │ │ │ │ │
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├───────────────────┼────────┼────────┼──────────┼────────┤
│Suma totalã │ │ │ │ │
│(mii lei), │ │ │ │ │
│din care: │ 57.320 │ 75.600 │ 128.520 │ 128.520│
├───────────────────┼────────┼────────┼──────────┼────────┤
│Bugetul propriu │ 19.400 │ 25.000 │ 58.000 │ 58.000│
├───────────────────┼────────┼────────┼──────────┼────────┤
│Finanţãri externe │ 37.920 │ 50.600 │ 70.520 │ 70.520│
└───────────────────┴────────┴────────┴──────────┴────────┘




ANEXA III
---------

CONTRACTUL DE SERVICII PUBLICE
pentru perioada 2008-2011
al Societãţii Comerciale REGIONAL - S.R.L.


CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Pãrţile contractante
Prezentul contract de servicii publice pentru perioada 2008-2011 se încheie între Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi Societatea Comercialã REGIONAL - S.R.L., denumitã în continuare Regional, în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţã cu prevederile <>art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe cãile ferate române şi reorganizarea Societãţii Naţionale a Cãilor Ferate Române, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 2
Obiectul şi durata contractului de servicii publice
(1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale Regional şi ale Ministerului Transporturilor în vederea realizãrii serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori de cãtre Regional.
(2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pe o duratã de 4 ani, respectiv pentru perioada 2008-2011.
(3) Pentru secţiile neinteroperabile prevederile alin. (2) se aplicã cu condiţia valabilitãţii contractului de închiriere încheiat cu Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A., conform prevederilor legale în vigoare.

CAP. II
Obligaţii specifice ale pãrţilor pe perioada 2008-2011

ART. 3
Obligaţiile specifice ale Regional pe perioada 2008-2011
(1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, Regional se obligã sã pregãteascã şi sã punã în circulaţie numãrul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de cãlãtori.
(2) Numãrul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintã pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor, pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţã sau la eventualele modificãri intervenite la starea tehnicã a infrastructurii şi cu reglarea corespunzãtoare a compensaţiei acordate.
(3) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, Regional se obligã sã punã la dispoziţia publicului cãlãtor capacitãţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
(4) Oferta de servicii se structureazã pe urmãtoarele categorii de trenuri:
- personale.
(5) Regional va asigura publicului cãlãtor urmãtoarele tipuri de servicii:
a) transportul de cãlãtori în trafic intern cu trenuri prevãzute în planul de mers al trenurilor, cu trenuri suplimentare sau cu trenuri special comandate;
b) capacitãţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate, automotoare clasa I şi clasa a II-a;
c) posibilitatea închirierii de vagoane de cãlãtori de diverse tipuri şi categorii;
d) informarea cãlãtorilor, în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media, web-site şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de cãlãtorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile.
(6) Facilitãţile acordate de Regional, potrivit reglementãrilor în vigoare, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane sunt prevãzute în anexa nr. 1.
(7) Regional va asigura pe toatã durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercialã, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. Condiţiile minime de confort în trafic intern valabile pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 2. În situaţiile în care restricţiile de vitezã impuse de Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. sau posibilitãţile de încadrare în grafic vor conduce la scãderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilitã în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
(8) Strategia de dezvoltare şi modernizare a Regional va fi în concordanţã cu legislaţia europeanã în domeniul transportului feroviar de cãlãtori şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene.
(9) Regional se obligã ca prin politica de marketing pe care o va promova sã asigure satisfacerea cerinţei pieţei de transport feroviar public de cãlãtori.
(10) Regional se obligã sã promoveze o politicã tarifarã corelatã cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
(11) Regional se obligã sã acţioneze permanent pentru utilizarea eficientã a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel un control permanent al costurilor reale de transport.
(12) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, Regional va plãti pe bazã de contract Companiei Naţionale de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. şi/sau gestionarului de infrastructurã feroviarã neinteroperabilã tarifele de utilizare a infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
(13) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptã şi nici suspendatã de Regional din niciun motiv, excepţie fãcând cazurile de forţã majorã prevãzute de lege. În oricare dintre situaţii, activitatea trebuie reluatã în cel mai scurt timp cu putinţã.
(14) Principalele proiecte de investiţii necesare a se promova pentru transportul feroviar de cãlãtori în perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 3.
ART. 4
Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor
(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii pentru Regional, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã o cotã de profit cuprinsã între 3% şi 5% din costul respectiv, prevãzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, şi cu încadrare în sumele aprobate pentru aceastã destinaţie prin legea bugetului, urmând ca pânã la data de 31 ianuarie a anului urmãtor societatea sã prezinte Ministerului Transporturilor dovada efectuãrii pachetului minim social ce îi revenea, confirmatã de Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A.
(2) Pentru facilitãţile de cãlãtorie acordate, potrivit legii, anumitor categorii de persoane, Regional va primi sume compensatorii conform documentelor justificative prezentate de aceasta în limita sumelor alocate în bugetul Ministerului Transporturilor cu aceastã destinaţie.
ART. 5
Parametrii de performanţã ai Regional pe perioada 2008-2011
Indicatorii de cantitate şi calitate ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori privind funcţionarea Regional pentru anul 2008 şi estimaţi pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzuţi în anexa nr. 4.
ART. 6
Lista trenurilor de cãlãtori incluse în pachetul minim social
(1) Numãrul trenurilor de cãlãtori, pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviarã de cãtre Regional este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevãzut în anexa nr. 5.
(2) În scopul adaptãrii la cerinţele concrete de piaţã ale serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori, Regional poate face modificãri în lista prevãzutã la alin. (1), cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fãrã a depãşi volumul total de tren-km din listã.
ART. 7
Lista programelor prioritare
Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale Regional pentru perioada de valabilitate a prezentului contract de servicii publice sunt prevãzute în anexa nr. 6.
ART. 8
Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de cãlãtori sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibilul şi lubrifianţii, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, asigurarea cãlãtorilor. Acestea se dimensioneazã de Regional, corelat cu programul de transport, şi se aprobã prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societãţii, potrivit prevederilor legale.
ART. 9
Costul prestaţiilor
(1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în perioada 2008-2011 sunt cele prevãzute în anexa nr. 7.
(2) Regional va stabili costurile suplimentare ca urmare a efectuãrii lucrãrilor de reabilitare a infrastructurii, precum şi efectul asupra traficului, prin scãderea veniturilor, prezentând distinct aceastã estimare pentru compensare în cadrul metodologiei prevãzute la art. 11.
ART. 10
Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã
(1) Regional poate, dupã caz, sã stabileascã în condiţiile legii şi sã adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de cãlãtori şi alte prestaţii şi servicii din domeniul sãu de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creãrii unui anumit trafic în transportul de cãlãtori.
(2) Veniturile estimate pentru perioada 2008-2011 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "cãlãtori-km" prognozat pentru aceastã perioadã la art. 5. Veniturile estimate sunt prevãzute în anexa nr. 8.
ART. 11
Nivelul subvenţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
(1) Metodologia de calcul şi nivelul sumelor lunare necesare pentru acoperirea serviciului public social, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã cota de profit cuprins între 3% şi 5%, se stabilesc în conformitate cu normele privind fundamentarea, acordarea şi justificarea sumelor primite de la bugetul de stat pentru unele activitãţi desfãşurate de unii operatori economici, prin bugetul Ministerului Transporturilor, precum şi cu <>Hotãrârea Guvernului nr. 2.408/2004 privind metodologia de acordare de la bugetul de stat şi/sau de la bugetele locale a diferenţei dintre tarife şi costuri în transportul feroviar public de cãlãtori, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Valoarea compensaţiei unitare anuale necesare a se asigura de la bugetul de stat ca diferenţã între veniturile obţinute prin aplicarea tarifelor stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport se cuantificã la 36,1 lei/tren km pentru anul 2008. Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevãzut în anexa nr. 9.
(3) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor va revizui compensaţia cãtre Regional în vederea asigurãrii pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
ART. 12
Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
În vederea realizãrii programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurãrii echilibrului economico-financiar al societãţii, consiliul de administraţie al Regional va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor, obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
ART. 13
Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant
(1) Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant prevãzut în anexa nr. 10 se asigurã din fonduri proprii şi din finanţãri externe şi se aprobã de cãtre consiliul de administraţie, corelat cu starea tehnicã a parcului, normele tehnice date de constructori şi cu reglementãrile specifice emise de Autoritatea Feroviarã Românã.
(2) Valoarea fondurilor ce trebuie alocate pentru perioada 2008-2011 pentru programul anual de modernizare şi achiziţii de material rulant este prevãzutã în anexa nr. 10.
ART. 14
Regulile privind modificãrile la contract
(1) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor pãrţi, în condiţiile legii, în scopul asigurãrii permanente a îmbunãtãţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin pânã la nivelul impus de legislaţia comunitarã.
(2) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se vor face ori de câte ori este nevoie, dar cel puţin o datã pe an, în sensul prevãzut de alin. (1).
(3) Pentru evenimente de forţã majorã ce se vor manifesta pe durata de valabilitate a prezentului contract, derularea contractului se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare, în fiecare situaţie.
ART. 15
Rãspunderea contractualã
(1) Pãrţile se obligã sã execute prezentul contract întocmai şi cu bunã-credinţã.
(2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevãzute în derularea contractului, pãrţile se vor întâlni pentru analizã şi soluţionare pe cale amiabilã.
(3) În cazul conflictelor de muncã, greva este permisã cu condiţia ca organizatorii şi conducãtorii grevei sã asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normalã, cu satisfacerea necesitãţilor minime de viaţã ale comunitãţilor locale.
(4) Pãrţile se obligã sã repare prejudiciul cauzat ca urmare a neexecutãrii/executãrii necorespunzãtoare sau cu întârziere a obligaţiilor contractului, care au fost fãcute exclusiv din vina acestora.
ART. 16
Forţa majorã
(1) Forţa majorã, conform prezentului contract, reprezintã orice eveniment sau cauzã, imprevizibil(ã) şi de neînlãturat, produs(ã) fãrã vina pãrţilor contractante, ce nu a putut fi anticipat(ã) la încheierea contractului şi care exonereazã oricare dintre pãrţi de îndeplinirea totalã sau parţialã a obligaţiilor ce decurg din prezentul contract.
(2) Partea care invocã forţa majorã va notifica imediat în scris celeilalte pãrţi producerea sau terminarea evenimentului de forţã majorã. Autoritatea competentã va confirma orice eveniment de forţã majorã, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
ART. 17
Încetarea contractului
Prezentul contract de servicii publice înceteazã:
a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
b) prin acordul de voinţã al pãrţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
ART. 18
Litigii
(1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvã pe cale amiabilã.
(2) În cazul în care divergenţele nu se soluţioneazã pe cale amiabilã, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecãtoreşti competente.
ART. 19
Dispoziţii finale
Anexele nr. 1-10 fac parte integrantã din prezentul contract de servicii publice.



Pentru Ministerul Transporturilor Pentru Societatea Comercialã
Ministrul transporturilor, REGIONAL - S.R.L.
Director general,
................................. ................................




ANEXA 1
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

LISTA
facilitãţilor de cãlãtorie aprobate prin acte normative




┌───┬─────────────────┬────────────────────────┬───────────────┬───────────────┬───────────┐
│N │ Beneficiarul │ Facilitatea │ Actul │Cine distribuie│Cine supor-│
│r. │ facilitãţii │ │ normativ │ legitimaţiile │tã cheltu- │
│C │ │ │ │ │ielile │
│r │ │ │ │ │pentru fa- │
│t. │ │ │ │ │cilitate │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 1.│Eroii-martiri şi │12 cãlãtorii gratuite │Legea │Secretariatul │Bugetul MT │
│ │luptãtorii care │anual, clasa I, tren │nr. 341/2004, │de Stat pentru │Cap. 60.01 │
│ │au contribuit la │de orice rang, cu │cu modificã- │Problemele │ │
│ │victoria Revolu- │însoţitor sau membri │rile şi comp- │Revoluţiona- │ │
│ │ţiei române din │de familie fãrã titular │letãrile ulte- │rilor din │ │
│ │decembrie 1989 │ │rioare │Decembrie 1989 │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 2.│Persoanele perse-│12 cãlãtorii gratuite, │Decretul-lege │MMFES, prin │Bugetul de │
│ │cutate din motive│anual, clasa I, tren de │nr. 118/1990, │Casa Naţionalã │stat, │
│ │politice │orice rang, pe baza cu- │republicat, │de Pensii │prin MMFES │
│ │ │ponului cu reducere │cu modificãrile│(Poşta Românã) │ │
│ │ │pentru transport, cu mai│şi completãrile│ │ │
│ │ │mulţi însoţitori sau │ulterioare │ │ │
│ │ │membri de familie │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 3.│Persoanele perse-│6 cãlãtorii dus-întors, │Legea │MMFES, prin │Bugetul de │
│ │cutate din motive│gratuite, anual, clasa │nr. 189/2000, │Casa Naţionalã │stat, prin │
│ │etnice │I, tren de orice rang, │cu modificãrile│de Pensii │MMFES │
│ │ │pe baza cuponului cu │şi completãrile│(Poşta Românã) │ │
│ │ │reducere pentru trans- │ulterioare │ │ │
│ │ │port, cu un singur │ │ │ │
│ │ │însoţitor sau un membru │ │ │ │
│ │ │de familie │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 4.│Veteranii de rãz-│12 cãlãtorii gratuite, │Legea │Asociaţiile │Bugetul MT │
│ │boi şi urmaşii │dus-întors, sau 24 de │nr. 44/1994, │veteranilor de │Cap. 60.01 │
│ │acestora │cãlãtorii simple, în │republicatã, cu│rãzboi legal │ │
│ │ │cursul unui an calenda- │modificãrile şi│constituite │ │
│ │ │ristic, clasa I ori │completãrile │ │ │
│ │ │a II-a, tren de orice │ulterioare │ │ │
│ │ │rang, cu mai mulţi înso-│ │ │ │
│ │ │ţitori sau fãrã titular │ │ │ │
│ │ │soţul/soţia ori altã │ │ │ │
│ │ │persoanã care reprezin- │ │ │ │
│ │ │tã interesele titularu- │ │ │ │
│ │ │lui, cu procurã autenti-│ │ │ │
│ │ │ficatã │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 5.│Secretariatul de │12 cãlãtorii dus-întors │Legea │Secretariatul │Bugetul de │
│ │Stat pentru Pers-│sau 6 cãlãtorii dus- │nr. 448/2006, │de Stat pentru │stat, │
│ │oanele cu Handi- │întors (în funcţie de │republicatã, cu│Persoanele cu │prin consi-│
│ │cap │gradul de handicap) pe │modificãrile │Handicap, prin │liile │
│ │ │an calendaristic, clasa │ulterioare │asociaţiile │judeţene │
│ │ │a II-a, tren accelerat, │ │judeţene │ │
│ │ │cu un singur însoţitor │ │ │ │
│ │ │şi asistentul personal │ │ │ │
│ │ │care poate circula │ │ │ │
│ │ │singur │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 6.│Elevi şi studenţi│50% reducere, tarif tren│Legea învãţã- │C.F.R. Cãlãtori│Bugetul MT │
│ │români şi elevii │personal, clasa a II-a, │mântului │MEC distribuie │Cap. 60.01 │
│ │şi studenţii ro- │abonamente lunare cu nu-│nr. 84/1995, │cupoanele cu │ │
│ │mâni din afara │mãr nelimitat de cãlãto-│republicatã, │50% reducere │ │
│ │graniţelor ţãrii,│rii pentru elevii/ │cu modificãrile│pentru studenţi│ │
│ │bursieri ai sta- │studenţii cu cupoane - │şi completãrile│la trenurile │ │
│ │tului român │50% reducere, tarif │ulterioare, │accelerat │ │
│ │ │tren accelerat şi rapid,│Hotãrârea │ │ │
│ │ │clasa a II-a │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 309/1996, │ │ │
│ │ │ │completatã prin│ │ │
│ │ │ │Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 1.367/2003 │ │ │
│ │ │ │şi Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 1.468/2005 │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 7.│Pensionarii din │6 cãlãtorii simple cu │- Legea │MMFES, prin │Bugetul MT │
│ │sistemul public │50% reducere, tarif tren│nr. 147/2000, │oficiile de │Cap. 60.01 │
│ │de pensii │rapid, clasa a II-a, pe │modificatã prin│pensii, distri-│ │
│ │ │baza cuponului cu redu- │Legea │buie cupoanele │ │
│ │ │cere pentru transport, │nr. 30/2004 │ │ │
│ │ │cu soţul sau soţia, │- Ordonanţa de │ │ │
│ │ │respectiv pot circula │Urgenţã a Gu- │ │ │
│ │ │fãrã titular │vernului │ │ │
│ │ │ │nr. 71/2004 │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 8.│Locuitorii Munţi-│50% reducere la tariful │Legea │Se elibereazã │Bugetul MT │
│ │lor Apuseni, │legitimaţiilor de │nr. 33/1996, cu│bilete bianco │Cap. 60.01 │
│ │titulari ai │cãlãtorie clasa a II-a, │modificãrile şi│în baza │ │
│ │"Carnetului de │la toate categoriile de │completãrile │"Legitimaţiei │ │
│ │Moţ" │trenuri de cãlãtori │ulterioare │ de Moţ" │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 9.│Senatori şi depu-│100% reducere, clasa I, │Legea │Parlamentul │ │
│ │taţi │tren de orice rang │nr. 4/1990, cu │ │ │
│ │ │ │modificãrile │ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│10.│Academicieni │100% reducere, clasa I, │Legea │Academia Românã│ │
│ │ │tren de orice rang │nr. 752/2001, │ │ │
│ │ │ │cu modificãrile│ │ │
│ │ │ │şi completãrile│ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
└───┴─────────────────┴────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴───────────┘



ANEXA 2
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

CONDIŢII MINIME DE CONFORT
pe categorii de trenuri în trafic intern



───────────────────────────────────────────────────────────────────────
Elemente de confort Personal
cl. I cl. II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────
Media vitezelor comerciale (km/h) 35
Vagoane-restaurant sau bar în compunere
Servicii în vagoane clasa:
- servire, la cerere, cu produse alimentare
- anunţarea opririlor
- ajutor acordat cãlãtorilor la
urcarea/coborârea în/din vagon
- difuzarea presei cotidiene
- pliante şi broşuri cu mersul trenului
───────────────────────────────────────────────────────────────────────
Dotãri ale vagoanelor:
- fotolii tapiţate cu stofã **) *)
- huse tetiere
- mocheta în compartiment
- perdele în compartimente*1)
- iluminat fluorescent *) *)
- iluminat incandescent (de siguranţã) **) **)
- iluminat lizierã
- ventilaţie
- climatizare (aer condiţionat)
- sonorizare în compartimente
Cabinã de toaletã dotatã cu urmãtoarele
materiale consumabile:
- hârtie igienicã şi sãpun **) **)
- şerveţele *) *)
- odorizante în cabina WC **) **)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────


*) Caracter facultativ.
**) Caracter obligatoriu.
*1) Cu excepţia vehiculelor care nu permit din punct de vedere
constructiv.


ANEXA 3
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Principalele proiecte de investiţii necesare a se promova pentru transportul feroviar public de cãlãtori în perioada 2008-2011


┌────┬────────────────┬────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │ din care: │
│crt.│Nominalizarea pe├──────────────────────┬───────────┬──────────┬──────────┤
│ │obiective de │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
│ │investiţii ├──────────┬───────────┤ │ │ │
│ │ │ Necesar │ din care │ │ │ │
│ │ │ │ asigurat │ │ │ │
│ │ ├──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │-mii lei- │ -mii lei-│ -mii lei- │-mii lei- │-mii lei- │
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ │TOTAL, │ │ │ │ │ │
│ │din care: │ 3.283│ 390│ 1.178│ 1.865│ 1.865│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ 1.│Rame automotor │ │ │ │ │ │
│ │diesel pentru │ │ │ │ │ │
│ │realizarea ce- │ │ │ │ │ │
│ │rinţelor de │ │ │ │ │ │
│ │interoperabi- │ │ │ │ │ │
│ │litate │ 998│ 200│ 513│ 1.200│ 1.200│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ 2.│Locomotivã di- │ │ │ │ │ │
│ │esel hidraulicã │ │ │ │ │ │
│ │de 1.250 CP │ │ │ │ │ │
│ │pentru asigura- │ │ │ │ │ │
│ │rea tracţiunii │ 1.620│ 110│ -│ -│ -│
├────┼────────────────┼──────────┼───────────┼───────────┼──────────┼──────────┤
│ 3.│Punct de alimen-│ │ │ │ │ │
│ │tare şi exploa- │ │ │ │ │ │
│ │tare │ 665│ 80│ 665│ 665│ 665│
└────┴────────────────┴──────────┴───────────┴───────────┴──────────┴──────────┘



ANEXA 4
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori


┌──────────────────┬───────────┬──────────┬───────────┬───────────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│Tren km │ 247.052,6│ 250.000│ 250.000│ 250.000│
├──────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│Cãlãtori km (mii) │ 2.440│ 2.620│ 2.840│ 2.950│
└──────────────────┴───────────┴──────────┴───────────┴───────────┘



ANEXA 5
----------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Lista completã a trenurilor de cãlãtori care reprezintã pachetul minim social pe anul 2008




┌────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ │Distanţa│ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │ Tren km/zi │ Tren km/an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ km │ Rang tren │circulaţie│circula-│tren/│ col. 2 x col. 6 │ col 5 x col 7 │
│ │ │ │ │ │ ţie/an │ zi │ │ │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4*) │ 5 │ 6 │ 7 │ 8 │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 1 │ Ciumeghi - Holod │ │ personal │ Z │ 366 │ 2│ 89,8 │ 32.866,80│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ 44,9 │ personal │ A │ 255 │ 2│ 89,8 │ 22.899,00│
│ │ │ ├─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ personal │ D │ 314 │ 2│ 89,8 │ 28.197,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 6│ 269,4 │ 83.963,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2 │ Holod - Vaşcãu │ 55,7 │ personal │ Z │ 366 │ 8│ 445,6 │ 163.089,60│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 8│ 445,6 │ 163.089,60│
├────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL TREN KM │ 715 │ 247.052,60│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘



Legenda:
*) = regim de circulaţie
A Nu circulã sâmbãta, duminica şi de sãrbãtori legale.
D Nu circulã duminica.
Z Circulã zilnic.

ANEXA 6
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Lista programelor prioritare


┌─────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │
│crt. │ Denumirea programului prioritar │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Program de achiziţie şi modernizare a automotoarelor pentru transportul│
│ │de cãlãtori │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Program de achiziţie şi modernizare a locomotivelor pentru transportul │
│ │de cãlãtori │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Program de implementare a sistemului electronic de vânzare a legitima- │
│ │ţiilor de cãlãtorie în trafic intern atât în tren, cât şi la casele de │
│ │bilete, urmãrind achiziţii soft şi echipamente, dezvoltarea şi │
│ │mentenanţa acestora, precum şi perfecţionarea profesionalã a │
│ │personalului comercial │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 4.│Program de dezvoltare a unui punct de alimentare şi exploatare pentru │
│ │automotoare diesel sau alt material rulant de tracţiune │
└─────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA 7
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Costul prestaţiilor


┌───────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ ├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
│ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Suma (mii lei) │ 8.830 │ 14.950 │ 15.873 │ 16.689 │
└───────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘




ANEXA 8
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã


┌──────────────────┬───────┬────────┬───────┬──────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────┼───────┼────────┼───────┼──────┤
│Venituri (mii lei)│ 336 │ 413 │ 463 │ 509 │
└──────────────────┴───────┴────────┴───────┴──────┘




ANEXA 9
-------
la contractul de servicii publice al Regional - S.R.L.
------------------------------------------------------

Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate


┌──────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ │ Evoluţia valorii necesare pe anii │
│ ├──────────┬────────┬────────┬───────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────────────────────────┼──────────┼────────┼────────┼───────┤
│Compensaţie totalã necesarã (mii lei),│ 8.919│ 15.264│ 16.180│ 16.989│
├──────────────────────────────────────┼──────────┼────────┼────────┼───────┤
│din care: │ │ │ │ │
│- asigurat de la bugetul de stat prin │ │ │ │ │
│ Legea bugetului de stat pe anul 2008│ │ │ │ │
│ nr. 388/2007, cu modificãrile şi │ │ │ │ │
│ completãrile ulterioare │ 3.412│ │ │ │
└──────────────────────────────────────┴──────────┴────────┴────────┴───────┘



ANEXA 10
--------
la contractul de servicii publice al Regional -S.R.L.
-----------------------------------------------------

Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant


┌───────────────────┬─────────────────────────────────────┐
│ │ Necesar de alocat │
│ ├────────┬────────┬──────────┬────────┤
│ │ │ │ │ │
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├───────────────────┼────────┼────────┼──────────┼────────┤
│Suma totalã │ │ │ │ │
│(mii lei), │ │ │ │ │
│din care: │ 3.283│ 1.178│ 1.865│ 1.865│
├───────────────────┼────────┼────────┼──────────┼────────┤
│Bugetul propriu │ 390│ 410│ 600│ 600│
├───────────────────┼────────┼────────┼──────────┼────────┤
│Finanţãri externe │ 2.893│ 768│ 1.265│ 1.265│
└───────────────────┴────────┴────────┴──────────┴────────┘



ANEXA IV
---------

CONTRACTUL DE SERVICII PUBLICE
pentru perioada 2008-2011 al Societãţii
Comerciale SERVTRANS INVEST - S.A.

CAP. I
Dispoziţii generale

ART. 1
Pãrţile contractante
Prezentul contract de servicii publice pentru perioada 2008-2011 se încheie între Ministerul Transporturilor, în numele statului, şi Societatea Comercialã SERVTRANS INVEST - S.A., denumitã în continuare SERVTRANS, în calitate de operator de transport feroviar, în concordanţã cu prevederile <>art. 38 şi 39 din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 12/1998 privind transportul pe cãile ferate române şi reorganizarea Societãţii Naţionale a Cãilor Ferate Române, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 2
Obiectul şi durata contractului de servicii publice
(1) Prezentul contract de servicii publice stabileşte obligaţiile reciproce ale SERVTRANS şi ale Ministerului Transporturilor în vederea realizãrii serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori de cãtre SERVTRANS.
(2) Prezentul contract de servicii publice se încheie pe o duratã de 4 ani, respectiv pentru perioada 2008-2011.
(3) Pentru secţiile neinteroperabile prevederile alin. (2) se aplicã cu condiţia valabilitãţii contractului de închiriere încheiat cu Compania Naţionalã de Cãi Ferate "CFR" - S.A., conform prevederilor legale în vigoare.

CAP. II
Obligaţii specifice ale pãrţilor pe perioada 2008-2011

ART. 3
Obligaţii specifice ale SERVTRANS pe perioada 2008-2011
(1) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, SERVTRANS se obligã sã pregãteascã şi sã punã în circulaţie numãrul şi categoriile de trenuri necesare pentru asigurarea caracterului de serviciu public social pentru transportul feroviar public de cãlãtori. Numãrul minim şi categoriile de trenuri care vor circula pe secţiile de circulaţie, care reprezintã pachetul minim social, se pot modifica prin ordin al ministrului transporturilor, pentru adaptarea la condiţiile concrete de piaţã sau la eventualele modificãri intervenite la starea tehnicã a infrastructurii şi cu reglarea corespunzãtoare a compensaţiei acordate.
(2) Pe durata de valabilitate a prezentului contract de servicii publice, SERVTRANS se obligã sã punã la dispoziţia publicului cãlãtor capacitãţile de transport, în funcţie de evoluţia şi de cerinţele pieţei.
(3) Oferta de servicii se structureazã pe urmãtoarele categorii de trenuri:
a) accelerate;
b) personale.
(4) SERVTRANS va asigura publicului cãlãtor urmãtoarele tipuri de servicii:
a) transportul de cãlãtori în trafic intern cu trenuri prevãzute în planul de mers al trenurilor;
b) capacitãţi de transport diferenţiate pe criterii de confort şi de servicii: automotoare şi vagoane clasa I şi clasa a II-a, compartimentate şi necompartimentate;
c) posibilitatea închirierii de vagoane de cãlãtori de diverse tipuri şi categorii;
d) informarea cãlãtorilor în principalele staţii şi trenuri, prin birourile proprii de informaţii, mass-media şi prin personalul de tren, referitor la condiţiile de cãlãtorie, tarife, oferte comerciale, alte informaţii utile.
(5) Facilitãţile acordate de SERVTRANS, potrivit reglementãrilor în vigoare, pentru serviciile prestate anumitor categorii de persoane sunt prevãzute în anexa nr. 1.
(6) SERVTRANS va asigura pe toatã durata contractului de servicii publice condiţiile minime obligatorii privind viteza comercialã, confortul şi serviciile la bord, în funcţie de categoria trenului, în condiţii normale de circulaţie. Condiţiile minime de confort pe categorii de trenuri în trafic intern valabile pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzute în anexa nr. 2. În situaţiile în care restricţiile de vitezã impuse de Compania Naţionalã de Cãi Ferate CFR - S.A. sau posibilitãţile de încadrare în grafic vor conduce la scãderea vitezelor comerciale pe anumite sectoare din parcursul trenurilor, categoria trenurilor va fi stabilitã în funcţie de calitatea confortului şi a serviciilor oferite la bord.
(7) Strategia de dezvoltare şi modernizare a SERVTRANS va fi în concordanţã cu legislaţia europeanã în domeniul transportului feroviar de cãlãtori şi va asigura condiţiile necesare pentru îndeplinirea obligaţiilor de stat membru al Uniunii Europene.
(8) SERVTRANS se obligã ca prin politica de marketing pe care o va promova sã asigure satisfacerea cerinţei pieţei de transport feroviar public de cãlãtori.
(9) SERVTRANS, în domeniul transportului public de cãlãtori, se obligã sã promoveze o politicã tarifarã corelatã cu legislaţia în vigoare privind regimul tarifelor pentru serviciile publice cu caracter social, precum şi cu evoluţia pieţei de transport.
(10) SERVTRANS se obligã sã acţioneze permanent pentru utilizarea eficientã a resurselor materiale şi umane, asigurând astfel un control permanent al costurilor reale de transport.
(11) Pentru utilizarea infrastructurii feroviare publice, SERVTRANS va plãti pe bazã de contract Companiei Naţionale de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. tarifele de utilizare a infrastructurii, care se stabilesc conform prevederilor legale.
(12) Prestarea serviciilor ce fac obiectul prezentului contract nu poate fi întreruptã şi nici suspendatã de SERVTRANS din niciun motiv, excepţie fãcând cazurile de forţã majorã prevãzute de lege. În oricare dintre situaţii, activitatea trebuie reluatã în cel mai scurt timp cu putinţã.
ART. 4
Obligaţiile specifice ale Ministerului Transporturilor
(1) Ministerul Transporturilor va aloca lunar sumele compensatorii pentru SERVTRANS, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã o cotã de profit cuprinsã între 3% şi 5% din costul respectiv, prevãzute prin bugetul de venituri şi cheltuieli, şi cu încadrarea în sumele aprobate pentru aceastã destinaţie prin legea bugetului, urmând ca pânã la data de 31 ianuarie a anului urmãtor societatea sã prezinte Ministerului Transporturilor dovada efectuãrii pachetului minim social ce îi revenea, confirmatã de Compania Naţionalã de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A.
(2) Pentru facilitãţile de cãlãtorie acordate, potrivit legii, anumitor categorii de persoane, SERVTRANS va primi sume compensatorii conform documentelor justificative prezentate de aceasta în limita sumelor alocate în bugetul Ministerului Transporturilor cu aceastã destinaţie.
ART. 5
Parametrii de performanţã ai SERVTRANS pe perioada 2008-2011
Indicatorii de cantitate şi calitate ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori privind funcţionarea SERVTRANS pentru anul 2008 şi estimaţi pentru perioada 2008-2011 sunt prevãzuţi în anexa nr. 3.
ART. 6
Lista trenurilor de cãlãtori incluse în pachetul minim social
(1) Numãrul trenurilor de cãlãtori, pe fiecare categorie, care vor fi operate pe reţeaua feroviarã de cãtre SERVTRANS este inclus în pachetul minim social aprobat prin contractul de activitate al Companiei Naţionale de Cãi Ferate "C.F.R." - S.A. conform legii şi este prevãzut în anexa nr. 4.
(2) În scopul adaptãrii la cerinţele concrete de piaţã ale serviciului public social de transport feroviar de cãlãtori, SERVTRANS poate face modificãri în lista prevãzutã la alin. (1), cu respectarea instrucţiunilor feroviare referitoare la introducerea sau scoaterea unui tren în/din circulaţie şi fãrã a depãşi volumul total de tren-km din listã.
ART. 7
Lista programelor prioritare
Principalele programe prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale SERVTRANS pentru perioada de valabilitate a prezentului contract sunt prevãzute în anexa nr. 5.
ART. 8
Principalele elemente de cheltuieli necesare pentru asigurarea pachetului minim social
Principalele elemente de cheltuieli utilizate pentru determinarea costurilor transportului public feroviar de cãlãtori sunt: cheltuieli cu utilizarea infrastructurii feroviare, cheltuieli cu combustibil şi lubrifianţi, cheltuieli cu energia electricã, cheltuieli cu reparaţiile, cheltuieli cu personalul, cheltuieli cu amortizarea, alte cheltuieli de exploatare, cheltuieli cu mentenanţa şi suportul sistemelor electronice de vânzare şi rezervare în trafic local şi internaţional, asigurarea cãlãtorilor. Acestea se dimensioneazã de SERVTRANS, corelat cu programul de transport, şi se aprobã prin bugetul de venituri şi cheltuieli al societãţii, potrivit prevederilor legale.
ART. 9
Costul prestaţiilor
(1) Costurile de transport estimate pentru realizarea serviciilor publice în perioada 2008-2011 sunt cele prevãzute în anexa nr. 6.
(2) SERVTRANS va stabili costurile suplimentare ca urmare a efectuãrii lucrãrilor de reabilitare a infrastructurii, precum şi efectul asupra traficului, prin scãderea veniturilor, prezentând distinct aceastã estimare pentru compensare în cadrul metodologiei prevãzute la art. 11.
ART. 10
Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã
(1) SERVTRANS poate, dupã caz, sã stabileascã în condiţiile legii, şi sã adapteze la condiţiile pieţei tarifele pentru transportul feroviar public de cãlãtori şi alte prestaţii şi servicii din domeniul sãu de activitate, în scop comercial, în vederea menţinerii, sporirii sau creãrii unui anumit trafic în transportul de cãlãtori.
(2) Veniturile estimate pentru perioada 2008-2011 au fost stabilite plecând de la nivelul indicatorului "cãlãtori-km", prognozat pentru aceastã perioadã la art. 5. Veniturile estimate sunt prevãzute în anexa nr. 7.
ART. 11
Nivelul subvenţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate
(1) Metodologia de calcul şi nivelul sumelor lunare necesare pentru acoperirea serviciului public social, ca diferenţã între tarifele stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport, la care se adaugã cota de profit cuprins între 3% şi 5%, se stabilesc în conformitate cu normele privind fundamentarea, acordarea şi justificarea sumelor primite de la bugetul de stat pentru unele activitãţi desfãşurate de unii operatori economici, prin bugetul Ministerului Transporturilor, precum şi cu <>Hotãrârea Guvernului nr. 2.408/2004 privind metodologia de acordare de la bugetul de stat şi/sau de la bugetele locale a diferenţei dintre tarife şi costuri în transportul feroviar public de cãlãtori, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
(2) Valoarea compensaţiei unitare anuale necesar a se asigura de la bugetul de stat ca diferenţã între veniturile obţinute prin aplicarea tarifelor stabilite cu avizul autoritãţilor publice competente şi costurile reale de transport se cuantificã la 20 lei/tren km pentru anul 2008. Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate este prevãzut în anexa nr. 8.
(3) În cazuri bine justificate Ministerul Transporturilor va revizui compensaţia cãtre SERVTRANS în vederea asigurãrii pachetului minim social stabilit prin prezentul contract.
ART. 12
Obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor
În vederea realizãrii programului de transport public feroviar în condiţiile definite prin prezentul contract şi a asigurãrii echilibrului economico-financiar al societãţii, SERVTRANS va analiza permanent, va adopta şi va aproba, în condiţii concrete raportate la evoluţia preţurilor şi tarifelor, obiective cu efect cuantificat în nivelul veniturilor şi cheltuielilor.
ART. 13
Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant
Programul de modernizare şi achiziţii de material rulant se asigurã din fonduri proprii, din fonduri de la buget şi din finanţãri externe, dupã caz, corelat cu starea tehnicã a parcului, normele tehnice date de constructori, reglementãrile specifice emise de Autoritatea Feroviarã Românã.
ART. 14
Regulile privind amendamentele şi modificãrile la contract
(1) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se fac cu acordul ambelor pãrţi, în condiţiile legii, în scopul asigurãrii permanente a îmbunãtãţirii standardului de calitate a serviciilor publice cel puţin pânã la nivelul impus de legislaţia comunitarã.
(2) Modificãrile la prezentul contract de servicii publice se vor face ori de câte ori este nevoie, dar cel puţin o datã pe an, în sensul prevãzut de alin. (1).
(3) Pentru evenimente de forţã majorã - calamitãţi naturale, grevã - ce se vor manifesta pe durata de valabilitate a prezentului contract, derularea contractului se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare în fiecare situaţie în parte.
ART. 15
Rãspunderea contractualã
(1) Pãrţile se obligã sã execute prezentul contract întocmai şi cu bunã-credinţã.
(2) În cazul apariţiei unor situaţii neprevãzute în derularea contractului, pãrţile se vor întâlni pentru analizã şi soluţionare pe cale amiabilã.
(3) În cazul conflictelor de muncã, greva este permisã cu condiţia ca organizatorii şi conducãtorii grevei sã asigure serviciile esenţiale, dar nu mai puţin de o treime din activitatea normalã, cu satisfacerea necesitãţilor minime de viaţã ale comunitãţilor locale.
(4) Pãrţile se obligã sã repare prejudiciul cauzat ca urmare a neexecutãrii/executãrii necorespunzãtoare sau cu întârziere a obligaţiilor contractului, care au fost fãcute exclusiv din vina acestora.
ART. 16
Forţa majorã
(1) Forţa majorã, conform prezentului contract, reprezintã orice eveniment sau cauzã, imprevizibilã şi de neînlãturat, produsã fãrã vina pãrţilor contractante, ce nu a putut fi anticipatã la încheierea contractului şi care exonereazã oricare dintre pãrţi de îndeplinirea totalã sau parţialã a obligaţiilor ce decurg din prezentul contract.
(2) Partea care invocã forţa majorã va notifica imediat în scris celeilalte pãrţi producerea sau terminarea evenimentului de forţã majorã. Autoritatea competentã va confirma orice eveniment de forţã majorã, menţionând circumstanţele producerii acestuia.
ART. 17
Încetarea contractului
Prezentul contract de servicii publice înceteazã:
a) la expirarea perioadei pentru care a fost încheiat;
b) prin acordul de voinţã al pãrţilor semnatare, potrivit legislaţiei în vigoare.
ART. 18
Litigii
(1) Litigiile izvorâte din încheierea, executarea, modificarea, încetarea şi interpretarea clauzelor prezentului contract se rezolvã pe cale amiabilã.
(2) În cazul în care divergenţele nu se soluţioneazã pe cale amiabilã, litigiile vor fi rezolvate de instanţele judecãtoreşti competente.
ART. 19
Dispoziţii finale
Anexele nr. 1-8 fac parte integrantã din prezentul contract de servicii publice.


Pentru Ministerul Transporturilor Pentru Societatea Comercialã
Ministrul transporturilor, SERVTRANS INVEST - S.A.
Director general,
................................. ............................



ANEXA 1
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

LISTA
facilitãţilor de cãlãtorie aprobate prin acte normative




┌───┬─────────────────┬────────────────────────┬───────────────┬───────────────┬───────────┐
│N │ Beneficiarul │ Facilitatea │ Actul │Cine distribuie│Cine supor-│
│r. │ facilitãţii │ │ normativ │ legitimaţiile │tã cheltu- │
│C │ │ │ │ │ielile │
│r │ │ │ │ │pentru fa- │
│t. │ │ │ │ │cilitate │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 1.│Eroii-martiri şi │12 cãlãtorii gratuite │Legea │Secretariatul │Bugetul MT │
│ │luptãtorii care │anual, clasa I, tren │nr. 341/2004, │de Stat pentru │Cap. 60.01 │
│ │au contribuit la │de orice rang, cu │cu modificã- │Problemele │ │
│ │victoria Revolu- │însoţitor sau membri │rile şi comp- │Revoluţiona- │ │
│ │ţiei române din │de familie fãrã titular │letãrile ulte- │rilor din │ │
│ │decembrie 1989 │ │rioare │Decembrie 1989 │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 2.│Persoanele perse-│12 cãlãtorii gratuite, │Decretul-lege │MMFES, prin │Bugetul de │
│ │cutate din motive│anual, clasa I, tren de │nr. 118/1990, │Casa Naţionalã │stat, │
│ │politice │orice rang, pe baza cu- │republicat, │de Pensii │prin MMFES │
│ │ │ponului cu reducere │cu modificãrile│(Poşta Românã) │ │
│ │ │pentru transport, cu mai│şi completãrile│ │ │
│ │ │mulţi însoţitori sau │ulterioare │ │ │
│ │ │membri de familie │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 3.│Persoanele perse-│6 cãlãtorii dus-întors, │Legea │MMFES, prin │Bugetul de │
│ │cutate din motive│gratuite, anual, clasa │nr. 189/2000, │Casa Naţionalã │stat, prin │
│ │etnice │I, tren de orice rang, │cu modificãrile│de Pensii │MMFES │
│ │ │pe baza cuponului cu │şi completãrile│(Poşta Românã) │ │
│ │ │reducere pentru trans- │ulterioare │ │ │
│ │ │port, cu un singur │ │ │ │
│ │ │însoţitor sau un membru │ │ │ │
│ │ │de familie │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 4.│Veteranii de rãz-│12 cãlãtorii gratuite, │Legea │Asociaţiile │Bugetul MT │
│ │boi şi urmaşii │dus-întors, sau 24 de │nr. 44/1994, │veteranilor de │Cap. 60.01 │
│ │acestora │cãlãtorii simple, în │republicatã, cu│rãzboi legal │ │
│ │ │cursul unui an calenda- │modificãrile şi│constituite │ │
│ │ │ristic, clasa I ori │completãrile │ │ │
│ │ │a II-a, tren de orice │ulterioare │ │ │
│ │ │rang, cu mai mulţi înso-│ │ │ │
│ │ │ţitori sau fãrã titular │ │ │ │
│ │ │soţul/soţia ori altã │ │ │ │
│ │ │persoanã care reprezin- │ │ │ │
│ │ │tã interesele titularu- │ │ │ │
│ │ │lui, cu procurã autenti-│ │ │ │
│ │ │ficatã │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 5.│Secretariatul de │12 cãlãtorii dus-întors │Legea │Secretariatul │Bugetul de │
│ │Stat pentru Pers-│sau 6 cãlãtorii dus- │nr. 448/2006, │de Stat pentru │stat, │
│ │oanele cu Handi- │întors (în funcţie de │republicatã, cu│Persoanele cu │prin consi-│
│ │cap │gradul de handicap) pe │modificãrile │Handicap, prin │liile │
│ │ │an calendaristic, clasa │ulterioare │asociaţiile │judeţene │
│ │ │a II-a, tren accelerat, │ │judeţene │ │
│ │ │cu un singur însoţitor │ │ │ │
│ │ │şi asistentul personal │ │ │ │
│ │ │care poate circula │ │ │ │
│ │ │singur │ │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 6.│Elevi şi studenţi│50% reducere, tarif tren│Legea învãţã- │C.F.R. Cãlãtori│Bugetul MT │
│ │români şi elevii │personal, clasa a II-a, │mântului │MEC distribuie │Cap. 60.01 │
│ │şi studenţii ro- │abonamente lunare cu nu-│nr. 84/1995, │cupoanele cu │ │
│ │mâni din afara │mãr nelimitat de cãlãto-│republicatã, │50% reducere │ │
│ │graniţelor ţãrii,│rii pentru elevii/ │cu modificãrile│pentru studenţi│ │
│ │bursieri ai sta- │studenţii cu cupoane - │şi completãrile│la trenurile │ │
│ │tului român │50% reducere, tarif │ulterioare, │accelerat │ │
│ │ │tren accelerat şi rapid,│Hotãrârea │ │ │
│ │ │clasa a II-a │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 309/1996, │ │ │
│ │ │ │completatã prin│ │ │
│ │ │ │Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 1.367/2003 │ │ │
│ │ │ │şi Hotãrârea │ │ │
│ │ │ │Guvernului │ │ │
│ │ │ │nr. 1.468/2005 │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 7.│Pensionarii din │6 cãlãtorii simple cu │- Legea │MMFES, prin │Bugetul MT │
│ │sistemul public │50% reducere, tarif tren│nr. 147/2000, │oficiile de │Cap. 60.01 │
│ │de pensii │rapid, clasa a II-a, pe │modificatã prin│pensii, distri-│ │
│ │ │baza cuponului cu redu- │Legea │buie cupoanele │ │
│ │ │cere pentru transport, │nr. 30/2004 │ │ │
│ │ │cu soţul sau soţia, │- Ordonanţa de │ │ │
│ │ │respectiv pot circula │Urgenţã a Gu- │ │ │
│ │ │fãrã titular │vernului │ │ │
│ │ │ │nr. 71/2004 │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 8.│Locuitorii Munţi-│50% reducere la tariful │Legea │Se elibereazã │Bugetul MT │
│ │lor Apuseni, │legitimaţiilor de │nr. 33/1996, cu│bilete bianco │Cap. 60.01 │
│ │titulari ai │cãlãtorie clasa a II-a, │modificãrile şi│în baza │ │
│ │"Carnetului de │la toate categoriile de │completãrile │"Legitimaţiei │ │
│ │Moţ" │trenuri de cãlãtori │ulterioare │ de Moţ" │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│ 9.│Senatori şi depu-│100% reducere, clasa I, │Legea │Parlamentul │ │
│ │taţi │tren de orice rang │nr. 4/1990, cu │ │ │
│ │ │ │modificãrile │ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
├───┼─────────────────┼────────────────────────┼───────────────┼───────────────┼───────────┤
│10.│Academicieni │100% reducere, clasa I, │Legea │Academia Românã│ │
│ │ │tren de orice rang │nr. 752/2001, │ │ │
│ │ │ │cu modificãrile│ │ │
│ │ │ │şi completãrile│ │ │
│ │ │ │ulterioare │ │ │
└───┴─────────────────┴────────────────────────┴───────────────┴───────────────┴───────────┘



ANEXA 2
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

CONDIŢII MINIME DE CONFORT
pe categorii de trenuri în trafic intern



───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Elemente de confort Accelerat Personal
cl. I cl. II cl. I cl. II
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Media vitezelor comerciale (km/h) 45 35
Vagoane-restaurant sau bar în compunere *)
Servicii în vagoane clasa:
- servire, la cerere, cu produse
alimentare *)
- anunţarea opririlor *)
- ajutor acordat cãlãtorilor la
urcare/coborârea în/din vagon *)
- difuzarea presei cotidiene *)
- pliante şi broşuri cu mersul trenului *)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Dotãri ale vagoanelor:
- fotolii tapiţate cu stofã **) *) **) *)
- huse tetiere *) *)
- mochetã în compartiment *)
- perdele în compartimente*1) **) *)
- iluminat fluorescent **) **) *) *)
- iluminat incandescent (de siguranţã) **) **) **) **)
- iluminat lizierã *)
- ventilaţie *) *)
- climatizare (aer condiţionat) *) *)
- sonorizare în compartimente *) *)
Cabinã de toaletã dotatã cu urmãtoarele
materiale consumabile:
- hârtie igienicã şi sãpun **) **) **) **)
- şerveţele *) *) *) *)
- odorizante în cabina WC **) **) **) **)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


*) Caracter facultativ.
**) Caracter obligatoriu.
*1) Cu excepţia vehiculelor care nu permit din punct de vedere constructiv.


ANEXA 3
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

Principalii indicatori cantitativi şi calitativi ai activitãţii de transport feroviar de cãlãtori


┌──────────────────┬───────────┬──────────┬───────────┬───────────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│Tren km │ 260.028│ 290.711│ 336.476│ 343.200│
├──────────────────┼───────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
│Cãlãtori km │ 4.509.475│ 5.041.588│ 5.835.257│ 5.951.866│
└──────────────────┴───────────┴──────────┴───────────┴───────────┘



ANEXA 4
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

Lista trenurilor de cãlãtori incluse în pachetul minim social




┌────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ │Distanţa│ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │ Tren km x zi │ Tren km x an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km.) │ Rang tren │circulaţie│circula-│tren/│ │ │
│ │ │ │ │ │te in- │ zi │ │ │
│ │ │ │ │ │tr-un an│ │ │ │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 1.│ Roşiori-Nord - Turnu │ 49,70 │ personal │ zilnic │ 290*) │ 2│ 99,40│ 28.826,00│
│ │ Mãgurele │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 2│ 99,40│ 28.826,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2.│ Costeşti - Piteşti**) │ 21,80 │ personal │ zilnic │ 366 │ 4│ 87,20│ 31.915,20│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 87,20│ 31.915,20│
├────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL tren x km serviciu public social secţii interoperabile │ 186,60│ 60.741,20│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


┌────┬────────────────────────────┬────────┬─────────────┬──────────┬────────┬─────┬─────────────────┬─────────────────┐
│Nr. │ │Distanţa│ │ Regim de │Nr. zile│ Nr. │ Tren km x zi │ Tren km x an │
│crt.│ Ruta de circulaţie │ (km) │ Rang tren │circulaţie│circula-│tren/│ │ │
│ │ │ │ │ │te in- │ zi │ │ │
│ │ │ │ │ │tr-un an│ │ │ │
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┼──────────┼────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 1.│ Roşiori-Nord - Costeşti │ 63,50 │ personal │ zilnic │ 366│ 4│ 254,00│ 92.964,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 254,00│ 92.964,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 2.│ Roşiori-Nord - Miroşi │ 36,50 │ personal │ zilnic │ 366│ 1│ 36,50│ 13.359,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 1│ 36,50│ 13.359,00│
├────┼────────────────────────────┼────────┼─────────────┬──────────┬────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ 3.│ Roşiori-Nord - Costeşti**) │ 63,50 │ personal │ zilnic │ 366│ 4│ 254,00│ 92.964,00│
│ │ │ ├─────────────┴──────────┴────────┼─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ │ │ │ Total │ 4│ 254,00│ 92.964,00│
├────┴────────────────────────────┴────────┴─────────────────────────────────┴─────┼─────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL tren x km serviciu public social secţii neinteroperabile │ 544,50│ 199.287,00│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────┬─────────────────┐
│ TOTAL GENERAL tren x km serviciu public social │ 731,10│ 260.028,20│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────┴─────────────────┘


------
*) Circulã zilnic din 17 martie 2008.
**) Ruta de circulaţie a acestor trenuri este Roşiori-Nord-Piteşti, dar secţia este neinteroperabilã pe distanţa Costeşti-Roşiori-Nord şi interoperabilã pe distanţa Costeşti-Piteşti.


ANEXA 5
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

Lista programelor prioritare de dezvoltare, modernizare şi investiţii ale SERVTRANS INVEST - S.A.


┌─────┬───────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ │
│crt. │ Denumirea programului prioritar │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 1.│Program de dotare cu rame diesel-electrice │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 2.│Program de achiziţie şi/sau modernizare a locomotivelor pentru │
│ │transportul de cãlãtori │
├─────┼───────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ 3.│Program de achiziţie şi/sau modernizare a vagoanelor de cãlãtori │
└─────┴───────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



ANEXA 6
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

Costul prestaţiilor de transport feroviar de cãlãtori



- mii lei -
┌───────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ │ Costurile de transport │
│ ├─────────┬─────────┬─────────┬─────────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
│ │ │ │ │ │
├───────────────┼─────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│Suma (lei) │ 5295 │ 6089│ 7003│ 8053 │
└───────────────┴─────────┴─────────┴─────────┴─────────┘



ANEXA 7
-------
la contractul de servicii publice al Servtrans
----------------------------------------------

Stabilirea nivelului de venituri prognozat pentru pachetul minim social şi politica tarifarã


┌──────────────────┬───────┬────────┬───────┬──────┐
│Indicatorul │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────┼───────┼────────┼───────┼──────┤
│Venituri (mii lei)│ 350 │ 435 │ 549 │ 615 │
└──────────────────┴───────┴────────┴───────┴──────┘



ANEXA 8
-------
la contractul servicii publice al Servtrans
-------------------------------------------

Nivelul compensaţiei de la bugetul de stat ca platã a serviciilor publice pentru acoperirea diferenţei dintre nivelul costurilor şi cel al veniturilor realizate din tarifele aprobate


┌──────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────┐
│ │ Evoluţia valorii necesare pe anii │
│ ├──────────┬────────┬────────┬───────┤
│ │ 2008 │ 2009 │ 2010 │ 2011 │
├──────────────────────────────────────┼──────────┼────────┼────────┼───────┤
│Compensaţii totale, inclusiv profit, │ 5210│ 5958│ 6804│ 7841│
├──────────────────────────────────────┼──────────┼────────┼────────┼───────┤
│din care: │ │ │ │ │
│- asigurat de la bugetul de stat prin │ │ │ │ │
│ Legea bugetului de stat pe anul 2008│ │ │ │ │
│ nr. 388/2007, cu modificãrile şi │ │ │ │ │
│ completãrile ulterioare │ 3.591│ │ │ │
└──────────────────────────────────────┴──────────┴────────┴────────┴───────┘



--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016