Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.411 din 18 noiembrie 2009  pentru modificarea si completarea unor acte normative de infiintare, organizare si functionare a Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii si a unor entitati din subordinea sa    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.411 din 18 noiembrie 2009 pentru modificarea si completarea unor acte normative de infiintare, organizare si functionare a Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii si a unor entitati din subordinea sa

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 830 din 3 decembrie 2009
HOTĂ?RÂRE nr. 1.411 din 18 noiembrie 2009
pentru modificarea şi completarea unor acte normative de înfiinţare, organizare şi funcţionare a Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii şi a unor entitãţi din subordinea sa
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 830 din 3 decembrie 2009


În temeiul <>art. 108 din Constituţia României, republicatã , şi al <>art. 5 alin. (1) din Legea nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autoritãţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeanã şi Fondul Monetar Internaţional,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
Alineatul (1) al articolului 8 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.609/2008 privind înfiinţarea Agenţiei de Administrare a Reţelei Naţionale de Informaticã pentru Educaţie şi Cercetare prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare şi Operare al Infrastructurii de Comunicaţii de Date "Roedunet", publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 847 din 16 decembrie 2008, cu modificãrile ulterioare, se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - (1) Agenţia funcţioneazã cu un numãr maxim de 45 de posturi, finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat."
ART. II
Alineatul (1) al articolului 6 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 34/1999 privind înfiinţarea Institutului Limbii Române, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 30 din 27 ianuarie 1999, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã dupã cum urmeazã:
"Art. 6. - (1) Numãrul maxim de posturi al Institutului Limbii Române este de 14, cu încadrarea în numãrul maxim de posturi aprobate pentru unitãţile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, finanţate din venituri proprii şi din subvenţii de la bugetul de stat. În numãrul maxim de posturi nu sunt cuprinşi membrii consiliului de coordonare prevãzut la art. 4."
ART. III
<>Hotãrârea Guvernului nr. 1.449/2005 privind organizarea şi funcţionarea Autoritãţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţificã, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.101 din 7 decembrie 2005, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
1. La articolul 9, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - (1) Numãrul maxim de posturi pentru Autoritate este de 134, exclusiv preşedintele şi vicepreşedintele."
2. Numãrul maxim de posturi prevãzut în anexa nr. 1 se modificã dupã cum urmeazã:
"Numãrul maxim de posturi = 134, exclusiv preşedintele şi vicepreşedintele".
ART. IV
Alineatul (1) al articolului 2 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 76/2005 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formãrii Profesionale, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 122 din 8 februarie 2005, se modificã dupã cum urmeazã:
"Art. 2. - (1) Agenţia utilizeazã un numãr maxim de 66 de posturi stabilite în raport şi de atribuţiile ce decurg din programele de lucru plurianuale, cu încadrarea în numãrul maxim de posturi aprobate pentru unitãţile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat."
ART. V
Dupã alineatul (2) al articolului 3 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 624/1995 privind organizarea şi funcţionarea Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 191 din 23 august 1995, se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmãtorul cuprins:
"(3) Numãrul maxim de posturi aprobate este de 11."
ART. VI
<>Hotãrârea Guvernului nr. 1.258/2005 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Agenţiei Române de Asigurare a Calitãţii în Învãţãmântul Preuniversitar (ARACIP), publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 966 din 1 noiembrie 2005, cu modificãrile ulterioare, se modificã dupã cum urmeazã:
1. Articolul 1 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - Se aprobã Regulamentul de organizare şi funcţionare al Agenţiei Române de Asigurare a Calitãţii în Învãţãmântul Preuniversitar, denumitã în continuare ARACIP, instituţie publicã, de interes naţional, aflatã în coordonarea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, cu personalitate juridicã, cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Caransebeş nr. 1, sectorul 1, prevãzut în anexa nr. 1."
2. La anexa nr. 1, articolul 1 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - Agenţia Românã de Asigurare a Calitãţii în Învãţãmântul Preuniversitar, denumitã în continuare ARACIP, este instituţie publicã de interes naţional, cu personalitate juridicã, finanţatã din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii."
3. În anexa nr. 1, la articolul 3, alineatul (2) va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Numãrul maxim de posturi ale aparatului propriu al ARACIP este de 40, din care 35 sunt posturi de execuţie şi 5 de conducere, cu încadrarea în numãrul maxim de posturi aprobate pentru unitãţile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, finanţate din venituri proprii şi din subvenţii de la bugetul de stat."
4. În anexa nr. 1, la articolul 11 alineatul (6), litera j) se abrogã.
5. În anexa nr. 1, la articolul 12 alineatul (3), litera h) se abrogã.
6. La anexa nr. 1, articolul 24 se abrogã.
ART. VII
<>Hotãrârea Guvernului nr. 1.239/1996 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 306 din 25 noiembrie 1996, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 1, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - (1) Se aprobã înfiinţarea Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Vasile Conta nr. 16, sectorul 2, instituţie publicã cu personalitate juridicã, care funcţioneazã în subordinea Ministerul Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii."
2. Articolul 4 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 4. - Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar este instituţie publicã finanţatã integral de la bugetul de stat."
3. La articolul 5, alineatul (2) va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Numãrul maxim de posturi al Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar este de 6 şi se încadreazã în numãrul maxim de posturi aprobat pentru unitãţile şi activitãţile Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii finanţate integral de la bugetul de stat."
4. La anexa nr. 1, articolul 1 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 1. - Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar este instituţie publicã cu personalitate juridicã, care funcţioneazã în subordinea Ministerul Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii."
5. La anexa nr. 1, articolul 6 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - Finanţarea cheltuielilor Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar se face integral de la bugetul de stat."
ART. VIII
Alineatul (2) al articolului 7 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 1.357/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru Calificãrile din Învãţãmântul Superior şi Parteneriat cu Mediul Economic şi Social - ACPART, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.029 din 21 noiembrie 2005, se modificã dupã cum urmeazã:
"(2) Agenţia are un numãr maxim de 24 de posturi, cu încadrarea în numãrul maxim de posturi aprobate pentru unitãţile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, finanţate din venituri proprii şi din subvenţii de la bugetul de stat."
ART. IX
Alineatul (1) al articolului 8 din <>Hotãrârea Guvernului nr. 855/1998 privind înfiinţarea Centrului Naţional de Dezvoltare a Învãţãmântului Profesional şi Tehnic, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 465 din 4 decembrie 1998, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã dupã cum urmeazã:
"Art. 8. - (1) Numãrul maxim de posturi ale Centrului Naţional de Dezvoltare a Învãţãmântului Profesional şi Tehnic este de 144."
ART. X
<>Hotãrârea Guvernului nr. 604/2001 privind înfiinţarea Centrului Naţional de Formare a Personalului din Învãţãmântul Preuniversitar, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 368 din 9 iulie 2001, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se modificã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 2, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 2. - (1) Se înfiinţeazã Centrul Naţional de Formare a Personalului din Învãţãmântul Preuniversitar, denumit în continuare CNFP, care funcţioneazã la nivel de direcţie generalã în structura Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii."
2. Articolele 4, 5 şi 9 se abrogã.
3. Articolul 8 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - (1) CNFP poate realiza venituri din activitãţi de evaluare şi acreditare a programelor de formare continuã, studii de specialitate, consultanţã în domeniul formãrii personalului didactic, care se varsã integral la bugetul de stat.
(2) Structurile de personal, patrimoniul aferent, precum şi celelalte drepturi şi obligaţii ce decurg din aplicarea prevederilor prezentei hotãrâri se preiau de la CNFP, pe bazã de protocol de predare-preluare încheiat potrivit <>art. 8 alin. (5) din Legea nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autoritãţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeanã şi Fondul Monetar Internaţional."
ART. XI
<>Hotãrârea Guvernului nr. 51/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 64 din 3 februarie 2009, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. La articolul 12, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 12. - (1) Numãrul maxim de posturi pentru Ministerul Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii este de 449, exclusiv demnitarii şi posturile aferente cabinetului ministrului."
2. Anexa nr. 1 se înlocuieşte cu anexa nr. 1 la prezenta hotãrâre.
3. Anexa nr. 3 se înlocuieşte cu anexa nr. 2 la prezenta hotãrâre.
4. La anexa nr. 5, punctul 1 va avea urmãtorul cuprins:


┌────┬─────────────────────────┬────────────────────────┐
│Nr. │ Denumirea unitãţii │ Sursa de finanţare │
│crt.│ │ │
├────┼─────────────────────────┼────────────────────────┤
│"1. │Institutul de Stiinţe ale│Venituri proprii şi │
│ │Educaţiei │subvenţii acordate de la│
│ │ │bugetul de stat" │
└────┴─────────────────────────┴────────────────────────┘


5. La anexa nr. 5, notele vor avea urmãtorul cuprins:
"a) Numãrul maxim de posturi pentru unitãţile şi activitãţile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, finanţate integral de la bugetul de stat, este de 9.942.
b) Numãrul maxim de posturi pentru unitãţile din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, este de 5.186."
6. La anexa nr. 6, nota va avea urmãtorul cuprins:
"Numãrul maxim de posturi pentru unitãţile finanţate prin bugetul Autoritãţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţificã, finanţate din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, este de 32."
ART. XII
Încetarea raporturilor de muncã sau de serviciu ale personalului, ca urmare a reorganizãrii potrivit prezentei hotãrâri, se face cu respectarea dispoziţiilor <>art. 6 din Legea nr. 329/2009 .

PRIM-MINISTRU
EMIL BOC

Contrasemneazã:
--------------
p. Ministrul educaţiei, cercetãrii
şi inovãrii, interimar,
Cãtãlin Ovidiu Baba,
secretar de stat

p. Ministrul muncii, familiei şi
protecţiei sociale, interimar,
Mihai Constantin Şeitan,
secretar de stat

Ministrul finanţelor publice,
Gheorghe Pogea

Bucureşti, 18 noiembrie 2009.
Nr. 1.411.

ANEXA 1
(Anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 51/2009 )

STRUCTURA ORGANIZATORICÃ A MINISTERULUI EDUCAŢIEI, CERCETÃRII ŞI INOVÃRII





Numãrul maxim de posturi: 449, exclusiv demnitarii
şi posturile aferente cabinetului ministrului

┌─────────────────┐
│ MINISTRU │
┌─┴─────────────────┴─┐
│ Cabinet Ministru │
└──────────┬──────────┘

│ ┌─────────────────────────┐
├──────────────┤Serviciul Relaţii Publice│
│ └─────────────────────────┘


┌─────────────────┐ │ ┌─────────────────────────────────────┐
│ Direcţia Audit ├───────────────────────────────────────┼──────────────────────────────┤Direcţia Generalã Juridicã de Control│
└─────────────────┘ │ └─────────────────────────────────────┘
┌────────────────────┬────────────────┬───────────────────┼──────────────────────────┬───────────────────────┐
┌────────┴────────┐ ┌────────┴───────┐┌───────┴────────┐ │ ┌────────┴───────┐ │
│SECRETAR DE STAT │ │SECRETAR DE STAT││SECRETAR DE STAT│ ┌──────┴─────────┐ │SECRETAR DE STAT│ ┌───────┴─────────────┐
└────────┬────────┘ └────────┬───────┘└───────┬────────┘ │SECRETAR GENERAL│ └────────┬───────┘ │ Preşedinte │
┌────────┴────────┐ ┌────────┴───────┐┌───────┴────────┐ └──────┬─────────┘ ┌────────┴───────┐ │Autoritatea Naţionalã│
│Cabinet Secretar │ │Cabinet Secretar││Cabinet Secretar│ ┌──────┴─────────┐ │Cabinet Secretar│ │ pentru Cercetare │
│ de Stat │ │ de Stat ││ de Stat │ │Secretar General│ │ de Stat │ │ Ştiinţificã │
└─────────────────┘ └────────────────┘└────────────────┘ │ Adjunct │ └────────────────┘ └─────────────────────┘
└──────┬─────────┘

┌─────┬───────┬───────────┬─────────┬─────────┬──────────┬────┴───┬────────┬────────┬─────────┬───────┬───────┬──────┬─────┬──────┐
┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐ ┌─┴─┐
│ A │ │ B │ │ C │ │ D │ │ E │ │ F │ │ G │ │ H │ │ I │ │ J │ │ K │ │ L │ │ M │ │ N │ │ O │ │ P │
└─┬─┘ └───┘ └─┬─┘ └───┘ └───┘ └─┬─┘ └─┬─┘ └───┘ └─┬─┘ └─┬─┘ └─┬─┘ └───┘ └───┘ └───┘ └───┘ └───┘
│ ┌───┴──┐ ┌───┴──┐ │ │ ┌──┴──┐ │
┌─┴──┐ ┌─┴──┐ ┌─┴──┐ ┌─┴──┐ ┌─┴──┐ ┌─┴──┐ ┌─┴──┐┌─┴──┐┌─┴──┐ ┌─┴──┐
│A.1.│ │C.1.│ │C.2.│ │F.1.│ │F.2.│ │G.1.│ │I.1.││J.1.││J.2.│ │K.1.│
└────┘ └────┘ └────┘ └────┘ └────┘ └────┘ └────┘└────┘└────┘ └────┘

A. Direcţia Generalã Învãţãmânt Superior
A.1. Direcţia Strategii de Finanţare Instituţionalã
B. Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor (funcţioneazã la nivel de direcţie)
C. Direcţia Generalã Educaţie Timpurie, Şcoli, Performanţã şi Programe
C.1. Direcţia Evaluare Inspecţie Şcolarã
C.2. Direcţia Monitorizarea şi Modernizarea Reţelei Şcolare
D. Direcţia Acreditarea, Evaluarea şi Performanţa în Cariera Didacticã
E. Direcţia Formare Continuã şi Strategii pentru Dezvoltare în Cariera Didacticã şi Învãţare pe Tot Parcursul Vieţii
F. Direcţia Generalã Învãţãmânt în Limbile Minoritãţilor şi Relaţia cu Parlamentul
F.1. Direcţia Politici pentru Minoritãţi
F.2. Direcţia Relaţii cu Parlamentul
G. Direcţia Generalã Strategii privind Corelarea Sistemului de Învãţãmant cu Piaţa Muncii
G.1. Direcţia Relaţia cu Partenerii Sociali-Sindicate, Pãrinţi, Patronate, ONG-uri
H. Direcţia Studenţi Internaţionali
I. Direcţia Generalã Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale
I.1. Direcţia Afaceri Europene
J. Direcţia Generalã Buget - Finanţe, Patrimoniu şi Investiţii
J.1. Direcţia Buget - Finanţe
J.2. Direcţia Patrimoniu şi Investiţii
K. Direcţia Generalã Informatizare şi Resurse
K.1. Direcţia Logisticã, Administrativã şi Resurse Umane
L. Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanţare Externã
M. Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare
N. OI POSDRU (funcţioneazã la nivel de direcţie)
O. Unitatea de Management al Proiectelor Finanţate din Fonduri Structurale
P. Centrul Naţional de Formare a Personalului din Învãţãmântul Preuniversitar
(funcţioneazã la nivel de direcţie generalã)



ANEXA 2
(Anexa nr. 3 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 51/2009 )

INSTITUŢIILE ŞI UNITÃŢILE
care funcţioneazã în subordinea sau în coordonarea
Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii, exceptând unitãţile
de cercetare ştiinţificã şi unitãţile care funcţioneazã în
subordinea Autoritãţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţificã

A. Instituţii de învãţãmânt şi alte unitãţi subordonate sau în coordonare




───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Denumirea unitãţii Sursa de finanţare
crt.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
I. Inspectorate şcolare judeţene şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bugetul de stat
Bucureşti - servicii publice deconcentrate ale Ministerului Educaţiei,
Cercetãrii şi Inovãrii, în a cãror subordine funcţioneazã unitãţile
conexe, unitãţi pentru activitatea extraşcolarã şi cluburi sportive
şcolare

II. Instituţii de învãţãmânt superior de stat:

1. Universitatea "Politehnica" din Bucureşti Venituri proprii
2. Universitatea Tehnicã de Construcţii Bucureşti Venituri proprii
3. Universitatea de Arhitecturã şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti Venituri proprii
4. Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicinã Veterinarã din Venituri proprii
Bucureşti
5. Universitatea din Bucureşti Venituri proprii
6. Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Venituri proprii
7. Academia de Studii Economice din Bucureşti Venituri proprii
8. Universitatea Naţionalã de Muzicã din Bucureşti Venituri proprii
9. Universitatea de Arte din Bucureşti Venituri proprii
10. Universitatea Naţionalã de Artã Teatralã şi Cinematograficã "Ion Luca
Caragiale" din Bucureşti Venituri proprii
11. Academia Naţionalã de Educaţie Fizicã şi Sport din Bucureşti Venituri proprii
12. Şcoala Naţionalã de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti Venituri proprii
13. Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia Venituri proprii
14. Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad Venituri proprii
15. Universitatea din Bacãu Venituri proprii
16. Universitatea de Nord din Baia Mare Venituri proprii
17. Universitatea "Transilvania" din Braşov Venituri proprii
18. Universitatea Tehnicã din Cluj-Napoca Venituri proprii
19. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã Veterinarã din Cluj-Napoca Venituri proprii
20. Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca Venituri proprii
21. Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca Venituri proprii
22. Academia de Muzicã "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca Venituri proprii
23. Universitatea de Artã şi Design din Cluj-Napoca Venituri proprii
24. Universitatea "Ovidius" din Constanţa Venituri proprii
25. Universitatea Maritimã din Constanţa Venituri proprii
26. Universitatea din Craiova Venituri proprii
27. Universitatea de Medicinã şi Farmacie din Craiova Venituri proprii
28. Universitatea "Dunãrea de Jos" din Galaţi Venituri proprii
29. Universitatea Tehnicã "Gheorghe Asachi" din Iaşi Venituri proprii
30. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã Veterinarã "Ion Ionescu
de la Brad" din Iaşi Venituri proprii
31. Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi Venituri proprii
32. Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi Venituri proprii
33. Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi Venituri proprii
34. Universitatea din Oradea Venituri proprii
35. Universitatea din Petroşani Venituri proprii
36. Universitatea din Piteşti Venituri proprii
37. Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti Venituri proprii
38. Universitatea "Eftimie Murgu" din Reşiţa Venituri proprii
39. Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu Venituri proprii
40. Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava Venituri proprii
41. Universitatea "Valahia" din Târgovişte Venituri proprii
42. Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu Venituri proprii
43. Universitatea "Petru Maior" din Târgu Mureş Venituri proprii
44. Universitatea de Medicinã şi Farmacie din Târgu Mureş Venituri proprii
45. Universitatea de Artã Teatralã din Târgu Mureş Venituri proprii
46. Universitatea "Politehnica" din Timişoara Venituri proprii
47. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicinã Veterinarã a Banatului Venituri proprii
din Timişoara
48. Universitatea de Vest din Timişoara Venituri proprii
49. Universitatea de Medicinã şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara Venituri proprii

III. Comisia Naţionalã a României pentru UNESCO Bugetul de stat

IV. Unitatea Executivã pentru Finanţarea Învãţãmântului Superior şi a Bugetul de stat
Cercetãrii Ştiinţifice Universitare

V. Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

VI. Agenţia Naţionalã pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei Venituri proprii şi
şi Formãrii Profesionale subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

VII. Agenţia pentru Credite şi Burse de Studii Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

VIII. Centrul Naţional de Dezvoltare a Învãţãmântului Profesional şi Venituri proprii şi
Tehnic subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

IX. Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar Bugetul de stat

X. Centrul pentru Formare Continuã în Limba Germanã Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

XI. Secretariatul Naţional Român al Reţelei Universitãţilor de la Marea Neagrã Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de stat

XII. Agenţia Românã de Asigurare a Calitãţii în Învãţãmântul Preuniversitar Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

XIII. Corul Naţional de Camerã "Madrigal" Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

XIV. Agenţia de Administrare a Reţelei Naţionale de Informare pentru Educaţie şi Venituri proprii şi
Cercetare subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

XV. Agenţia Naţionalã pentru Calificãrile din Învãţãmântul Superior şi Venituri proprii şi
Parteneriat cu Mediul Economic şi Social - ACPART subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

XVI. Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat

XVII. Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare Venituri proprii şi
subvenţii acordate
de la bugetul de
stat
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
B. Alte unitãţi aflate în coordonarea Ministerului Educaţiei, Cercetãrii şi Inovãrii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Denumirea unitãţii Sursa de finanţare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Regia Autonomã "Editura Didacticã şi Pedagogicã" Venituri proprii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



---------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016