Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.334 din 19 august 2004  privind modificarea si completarea unor hotarari ale Guvernului in vederea intaririi ordinii si disciplinei comerciale in pietele agroalimentare    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.334 din 19 august 2004 privind modificarea si completarea unor hotarari ale Guvernului in vederea intaririi ordinii si disciplinei comerciale in pietele agroalimentare

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 814 din 3 septembrie 2004

În temeiul art. 108 din Constituţie, republicatã,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
<>Hotãrârea Guvernului nr. 661/2001 privind procedura de eliberare a certificatului de producãtor, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 436 din 3 august 2001, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Dupã alineatul (1) al articolului 1 se introduce un nou alineat, alineatul (1^1 ), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1 ) Certificatul de producãtor trebuie sã cuprindã informaţii şi date privind:
a) temeiul eliberãrii certificatului;
b) numele şi prenumele titularului şi ale membrilor din gospodãria titularului;
c) denumirea produselor, producţiile estimate şi cantitãţile destinate comercializãrii."
2. Alineatul (2) al articolului 3 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Solicitarea producãtorului va fi verificatã cu privire la deţinerea suprafeţelor de teren ori a animalelor, atât pe baza datelor din registrul agricol, cât şi în teren. Verificarea trebuie sã stabileascã existenţa produselor, estimarea producţiilor şi a cantitãţilor destinate comercializãrii pentru care se propune eliberarea certificatului de producãtor."
3. Articolul 8 se completeazã cu douã alineate, alineatele (2) şi (3), cu urmãtorul cuprins:
"(2) La solicitarea titularului certificatului de producãtor, secretarul unitãţii administrativ-teritoriale este obligat sã elibereze un numãr de copii egal cu numãrul membrilor din gospodãria titularului. Copiile se atestã pentru conformitate prin formula «conform cu originalul», urmatã de semnãtura olografã a secretarului şi de ştampila primãriei. Pentru eliberarea de copii de pe certificatul de producãtor nu se percep taxe.
(3) Ministerul Agriculturii, Pãdurilor şi Dezvoltãrii Rurale va comunica zilnic preţurile medii de la producãtori la principalele produse legumicole, pe baza informaţiilor primite din principalele bazine legumicole din toate judeţele ţãrii."
4. Alineatul (1) al articolului 9 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - (1) Accesul producãtorilor în piaţã, închirierea de mese şi cântare se fac numai pe baza certificatului de producãtor în original sau în copie, eliberat în conformitate cu art. 8 alin. (2)."
5. Dupã alineatul (1) al articolului 9 se introduc trei noi alineate, alineatele (1^1 ), (1^2 ) şi (1^3 ), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1 ) La data închirierii locului de vânzare, administratorul pieţei este obligat sã înscrie în registrul de evidenţã special înfiinţat datele de identificare a persoanelor fizice sau juridice care au închiriat locul de vânzare, cantitatea estimatã a fi comercializatã, precum şi data, seria şi numãrul chitanţei care atestã plata chiriei. Modelul registrului de evidenţã este prevãzut în anexa nr. 4.
(1^2 ) La data închirierii locului de vânzare, administratorul pieţei va afişa în mod vizibil, la fiecare punct de vânzare, talonul de identificare a producãtorului agricol sau, dupã caz, a comerciantului persoanã juridicã.
(1^3 ) Talonul de identificare, al cãrui model este prevãzut în anexa nr. 5, cuprinde urmãtoarele date:
a) numele şi prenumele producãtorului agricol sau denumirea comerciantului, dupã caz;
b) seria şi numãrul certificatului de producãtor sau, dupã caz, codul unic de identificare a comerciantului;
c) denumirea produselor şi localitatea de origine a acestora."
6. Dupã alineatul (3) al articolului 9 se introduc douã noi alineate, alineatele (4) şi (5), cu urmãtorul cuprins:
"(4) Poliţia pieţelor, constituitã conform <>art. 18^1 din Hotãrârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţã în unele zone publice, este obligatã sã verifice periodic legalitatea şi autenticitatea certificatelor de producãtor. Rezultatele constatate se consemneazã în raport scris, întocmit în douã exemplare, dintre care un exemplar se transmite la inspectoratul de poliţie judeţean sau la Direcţia Generalã de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi unul la administratorul pieţei.
(5) Administratorul pieţei are obligaţia sã afişeze la loc vizibil numele şi prenumele titularului, precum şi seria şi numãrul certificatului de producãtor eliberat fãrã respectarea condiţiilor legale, potrivit propriilor constatãri sau comunicãrilor fãcute de alte organe abilitate."
7. La articolul 10, literele a şi e) vor avea urmãtorul cuprins:
"a) eliberarea de cãtre primar a certificatului de producãtor fãrã existenţa cererii şi a procesului-verbal de verificare sau eliberarea certificatului de producãtor, deşi în procesul-verbal de verificare se menţioneazã cã solicitantul nu deţine teren ori animale, sau eliberarea certificatului de producãtor pentru cantitãţi de produse care sunt mai mari decât cele aferente suprafeţelor sau animalelor pe care le deţine solicitantul;
........................................................................................
e) comercializarea produselor agroalimentare de cãtre persoane care au certificatul de producãtor suspendat, nevizat, cu viza expiratã, precum şi neconcordanţa dintre datele înscrise în certificatul de producãtor şi Registrul de evidenţã a producãtorilor individuali şi a comercianţilor;"
8. La articolul 10 se introduc trei noi litere, literele i)-k), cu urmãtorul cuprins:
"i) cumpãrarea, de cãtre producãtorii agricoli, de produse agroalimentare în scopul revânzãrii acestora;
j) necompletarea la zi de cãtre administratorul pieţei a Registrului de evidenţã a producãtorilor individuali şi a comercianţilor;
k) comercializarea produselor alimentare de provenienţã din import în alte locuri decât pieţele agroalimentare sau spaţiile autorizate."
9. Articolul 11 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 11. - Contravenţiile prevãzute la art. 10 se sancţioneazã dupã cum urmeazã:
a) faptele prevãzute la lit. b), c) şi j), cu amendã de la 5.000.000 lei la 25.000.000 lei;
b) faptele prevãzute la lit. d)-h) şi k), cu amendã de la 5.000.000 lei la 20.000.000 lei;
c) faptele prevãzute la lit. a) şi i), cu amendã de la 50.000.000 lei la 100.000.000 lei."
10. Anexele nr. 1-3 se înlocuiesc cu anexele nr. 1-3 care fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.
11. Dupã anexa nr. 3 se introduc anexele nr. 4 şi 5 care au conţinutul prevãzut în anexele nr. 4 şi 5 care fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. II
<>Hotãrârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţã în unele zone publice, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 269 din 26 martie 2004, se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Dupã articolul 8 se introduce un nou articol, articolul 8^1 , cu urmãtorul cuprins:
"Art. 8^1 . - (1) Pentru înfiinţarea pieţelor volante, autoritãţile locale vor identifica locaţiile optime în termen de 15 zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri.
(2) În spaţiile astfel identificate vor funcţiona pieţe volante pentru comercializarea produselor de cãtre asociaţiile de producãtori şi producãtorii agricoli individuali."
2. Dupã alineatul (2) al articolului 9 se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmãtorul cuprins:
"(3) În pieţele agroalimentare în care comercianţii desfac produse specifice, accesul acestora este permis numai în spaţii de vânzare special amenajate, într-o zonã separatã de producãtorii agricoli. Punctele de vânzare ale comercianţilor persoane juridice vor fi dotate cu case de marcat, aceştia fiind obligaţi sã elibereze cumpãrãtorilor bonuri fiscale, în condiţiile legii."
3. Dupã articolul 18 se introduce un nou articol, articolul 18^1 , cu urmãtorul cuprins:
"Art. 18^1 . - (1) Pentru asigurarea ordinii şi disciplinei comerciale în pieţele agroalimentare se constituie echipe mixte formate din poliţişti şi jandarmi, care funcţioneazã ca poliţie a pieţelor.
(2) Poliţia pieţelor, constituitã în condiţiile alin. (1), acţioneazã pentru respectarea prevederilor legale privind comercializarea produselor. Modul de organizare şi atribuţiile acesteia se stabilesc prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor.
(3) Spaţiile necesare pentru buna desfãşurare a activitãţii poliţiei pieţelor sunt asigurate prin grija consiliilor locale."
4. La articolul 26 se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmãtorul cuprins:
"(2) Organele cu atribuţii de control sunt obligate sã consemneze în registrul unic de control constatãrile şi mãsurile dispuse, cu stabilirea de responsabilitãţi şi termene precise de remediere a neregulilor constatate."
5. La alineatul (1) al articolului 34, dupã litera c) se introduce o nouã literã, litera d), cu urmãtorul cuprins:
"d) de cãtre poliţişti anume desemnaţi, pentru contravenţiile prevãzute la art. 32 lit. a), b), d), e), f), i), j), m), o), p) şi q)."
ART. III
Prezenta hotãrâre intrã în vigoare la 30 de zile de la data publicãrii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

PRIM-MINISTRU
ADRIAN NĂSTASE

Contrasemneazã:
---------------
Ministru de stat, ministrul administraţiei şi internelor,
Marian Florian Sãniuţã

Ministrul delegat pentru administraţia publicã,
Gheorghe Emacu

Ministrul agriculturii, pãdurilor şi dezvoltãrii rurale,
Petre Daea

Ministrul delegat pentru coordonarea autoritãţilor de control,
Ionel Blãnculescu

Preşedintele Agenţiei Naţionale
pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie,
Eugen Ovidiu Chirovici

Ministrul finanţelor publice,
Mihai Nicolae Tãnãsescu

Bucureşti, 19 august 2004.
Nr. 1.334.



Sigla ROMANIA seria .................
nr. ...................

ANEXA 1

Judeţul ................. Primarul*) ..................

emite urmãtorul
CERTIFICAT DE PRODUCĂTOR
nr. .......... din .............. anul ..............

In temeiul prevederilor art. 68, alin(1), lit. t din Legea administraţiei
publice locale, nr. 215/2001 si ale <>Hotãrârii Guvernului nr. 661/2001 privind
procedura de eliberare a certificatului de producãtor;
Analizând cererea dlui (dnei).........................., ca titular (a),
domicilat(a) in judeţul ................. localitatea ................. str.
................., nr. ...... legitimat (a) cu cartea de identitate / BI seria
...... nr. ..................... cod numeric personal (CNP) _______________,
SE CERTIFICA ca titularul, sau urmãtorii membri din componenta gospodãriei
sale:
1. .................................. CI/Bl seria ........ nr. ............
CNP __________
2. .................................. CI/Bl seria ........ nr. ............
CNP __________
3. .................................. CI/Bl seria ........ nr. ............
CNP __________
sunt producãtori si pot comercializa in pieţele, târgurile, oboarele sau alte
locuri stabilite de consiliile locale, potrivit prevederilor legale,
urmãtoarele produse agro-alimentare:

┌────────┬──────────┬─────────┬─────────┬─────────┬──────┬─────────┬─────────┐
│Produsul│Suprafaţa │Producţia│Din care │Produsul │Numãr │Producţia│Din care │
│ ├────┬─────┤estimatã │ pt. │ │ │estimatã │ pt. │
│ │ ha │ ari │ (kg) │comercia-│ │ │ (kg) │comercia-│
│ │ │ │ │lizare │ │ │ │lizare │
│ │ │ │ │ (kg) │ │ │ │ (kg) │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Grâu │ │ │ │ │Bovine │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Porumb │ │ │ │ │Porcine │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Alte │ │ │ │ │Ovine şi │ │ │ │
│cereale │ │ │ │ │caprine │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Cartofi │ │ │ │ │Cabaline │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Legume │ │ │ │ │Pãsãri │ │ │ │
│total,de│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ tomate│ │ │ │ │Ouã(buc) │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ varzã│ │ │ │ │Lactate │ - │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ ardei│ │ │ │ │Miere │ - │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ ceapã│ │ │ │ │Carne │ - │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│alte leg│ │ │ │ │Alte │ │ │ │
│ │ │ │ │ │produse │ │ │ │
│ │ │ │ │ │animale │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Pepeni │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Struguri│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Fructe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Flori │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(buc) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Alte │ │ │ │ │ │ │ │ │
│produse │ │ │ │ │ │ │ │ │
│vegetale│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────┴────┴─────┴─────────┴─────────┴─────────┴──────┴─────────┴─────────┘


PRIMAR SECRETAR
......... ...........

Nu este transmisibil si nu se admit modificãri
*) Se specificã: comuna, oraşul, municipiul, sectorul municipiului Bucureşti.


verso
Sigla ROMANIA seria ....................
nr. ......................

PRODUSELE SI CANTITĂŢILE DESTINATE COMERCIALIZĂRII

┌──────────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │ CANTITĂŢI PE TRIMESTRE │
│ ├──────────────────────────────┬──────────────────────────────┤
│ │ ANUL .............. │ ANUL .............. │
├──────────────┼───────────────┬──────────────┼───────────────┬──────────────┤
│ │ Trim. III │ Trim. IV │ Trim. I │ Trim. II │
│ │ iul-aug-sep │ oct-nov-dec │ ian-feb-mart │ apr-mai-iun │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │ │ │ │ │
├──────────────┼───────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │ VIZAT │ VIZAT │ VIZAT │ VIZAT │
│ │ │ │ │ │
│ │ Ştampila │ Ştampila │ Ştampila │ Ştampila │
│ │ primãriei │ primãriei │ primãriei │ primãriei │
└──────────────┴───────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘

Nu este transmisibil şi nu se admit modificãri


ANEXA 2
Nr. înregistrare ..........
Cãtre
Primarul .....................*)
Avizat: data .................

CERERE

Subsemnatul ..................................... domiciliat în localitatea
................, str. .................... nr. ....... judeţul ............
posesor al cãrţii de identitate/Bl seria ....... nr. .......................
cod numeric personal (CNP)_________________, eliberat de Poliţia ...........
vã rog sã-mi aprobaţi eliberarea certificatului de producãtor pentru vânzarea
urmãtoarelor produse şi cantitãţi ......................
.............................................................................
.............................................................................
................................................................... declarând
pe propria rãspundere, sub sancţiunile prevãzute de Codul penal**), cã produ-
sele, producţiile estimate si cantitãţile destinate comercializãrii pentru
care am solicitat eliberarea certificatului de producãtor sunt obţinute în
gospodãria mea, de pe terenurile ori de la animalele, dupã caz, pe care le am
înregistrate în Registrul agricol.
Certificatul de producãtor va fi folosit şi de urmãtorii membri din componenţa
gospodãriei:
1. ............, carte de identitate/Bl seria ..... nr. ......... CNP_________
2. ............, carte de identitate/Bl seria ..... nr. ......... CNP_________
3. ............, carte de identitate/Bl seria ..... nr. ......... CNP_________

.............. ...............
(data) (semnãtura)

___________
*) Se specificã: comuna, oraşul, municipiul, sectorul municipiului Bucureşti.
**) Potrivit art. 292 din Codul penal.


ANEXA 3
PROCES-VERBAL
încheiat astãzi............ anul ...........

Subsemnaţii: 1. ............, primar (viceprimar - împuternicit al primarului
localitãţii)..................... în vederea verificãrii deţinerii folosinţei
suprafeţelor de teren, precum şi a existenţei produselor, producţiilor esti-
mate si cantitãţile destinate comercializãrii, pentru care domnul/doamna
........................ a solicitat eliberarea certificatului de producãtor,
2. ..................... având competenţã în completarea Registrului agricol,
3. .................... funcţionar, constatãm cã acesta/aceasta figureazã
înscris/înscrisã în vol. ....... nr. crt. ...... cu teren arabil......... ha,
livezi ........ ha, viţã de vie ............... ha, animale ......... capete,
pãsãri ............ capete, albine ............... familii, fapt pentru care
propunem, dupã verificarea in teren, înscrierea în certificatul de producãtor
a urmãtoarelor produse, producţii estimate si cantitãţi destinate comerciali-
zãrii:

┌────────┬──────────┬─────────┬─────────┬─────────┬──────┬─────────┬─────────┐
│Produsul│Suprafaţa │Producţia│Din care │Produsul │Numãr │Producţia│Din care │
│ ├────┬─────┤estimatã │ pt. │ │ │estimatã │ pt. │
│ │ ha │ ari │ (kg) │comercia-│ │ │ (kg) │comercia-│
│ │ │ │ │lizare │ │ │ │lizare │
│ │ │ │ │ (kg) │ │ │ │ (kg) │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Grâu │ │ │ │ │Bovine │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Porumb │ │ │ │ │Porcine │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Alte │ │ │ │ │Ovine şi │ │ │ │
│cereale │ │ │ │ │caprine │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Cartofi │ │ │ │ │Cabaline │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Legume │ │ │ │ │Pãsãri │ │ │ │
│total,de│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ tomate│ │ │ │ │Ouã(buc) │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ varzã│ │ │ │ │Lactate │ - │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ ardei│ │ │ │ │Miere │ - │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ ceapã│ │ │ │ │Carne │ - │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│alte leg│ │ │ │ │Alte │ │ │ │
│ │ │ │ │ │produse │ │ │ │
│ │ │ │ │ │animale │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Pepeni │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Struguri│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Fructe │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Flori │ │ │ │ │ │ │ │ │
│(buc) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│Alte │ │ │ │ │ │ │ │ │
│produse │ │ │ │ │ │ │ │ │
│vegetale│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────────┼────┼─────┼─────────┼─────────┼─────────┼──────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────┴────┴─────┴─────────┴─────────┴─────────┴──────┴─────────┴─────────┘

Certificatul de producãtor se poate viza pentru trimestrul ...... anul.......
pentru urmãtoarele produse si cantitãţi:
.............................................................................
.............................................................................
.............................................................................

Primar (Viceprimar), Secretar, Funcţionar,
............... ........... .............

S-a eliberat certificatul de producãtor nr. ............


ANEXA 4

REGISTRUL DE EVIDENTA A PRODUCĂTORILOR INDIVIDUALI SI A COMERCIANŢILOR

┌────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬────────────┬───────────┐
│Nr. crt./ │Numele şi │Seria şi │Domiciliul │Seria şi │Produse, │
│Data │prenumele │numãrul │producãtoru-│numãrul │cantitãţi, │
│completãrii │producãtoru-│certificatu-│lui/ │chitanţei │intrãri │
│ │lui agricol/│lui de │Sediul │care atestã │zilnice, │
│ │Denumirea │producãtor/ │comercian- │plata │cantitãţi │
│ │comercian- │Codul unic │tului/ │chiriei/ │estimate │
│ │tului │de │Alte puncte │Durata │pentru │
│ │ │identificare│de depozit │închirierii │comerciali-│
│ │ │a │ │locului de │zare │
│ │ │comercian- │ │vânzare │ │
│ │ │tului │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│1. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│2. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│3. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│4. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│5. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│6. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│7. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│8. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│9. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│10. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│11. │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│12 │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼────────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴────────────┴───────────┘


Nota. Registrul se numeroteazã, se snuruieste si se sigileazã. Numãrul
fiselor si data începerii se consemneazã in procesul verbal pe prima fila a
registrului, semnat de administratorul pieţei si poliţistul desemnat sa
asigure ordinea in piaţa.


ANEXA 5

TALON DE IDENTIFICARE nr. .... (MODEL)

1. Numele şi prenumele producãtorului agricol .............................
(sau denumirea comerciantului ...........................................)
2. Seria ............... numãrul .............. Certificatului de producãtor
(sau codul unic de identificare a comerciantului ............)
3. Denumirea produselor care fac obiectul vânzãrii şi localitatea de origine
a acestora
a) produsul ...................... localitatea de origine ..................
b) produsul ...................... localitatea de origine ..................
c) produsul ...................... localitatea de origine ..................
4. Perioada de închiriere a punctului de vânzare ...........................
eliberat la data de ..............................



..............................................
(semnãtura şi parafa administratorului pieţei)



------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016