Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.173 din 24 septembrie 2008  privind modificarea si completarea   Hotararii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.173 din 24 septembrie 2008 privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 677 din 2 octombrie 2008

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. I
<>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 530 din 14 iulie 2008, cu modificãrile ulterioare, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Articolul 8 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 8. - Funcţiile publice care se vacanteazã în cursul anului şi nu au fost prevãzute în planul de ocupare a funcţiilor publice pot fi ocupate prin recrutare, promovare, transfer şi redistribuire, în condiţiile legii."
2. Articolul 16 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 16. - Organizarea concursului presupune derularea etapelor cuprinse între solicitarea avizului, respectiv înştiinţarea Agenţiei, şi asigurarea publicitãţii concursului, în condiţiile legii."
3. La articolul 20, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Condiţiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea funcţiilor publice vacante din clasele I şi a II-a se stabilesc în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor şi specializãrilor din învãţãmântul universitar de lungã duratã şi scurtã duratã, respectiv nomenclatoarele domeniilor de studii universitare de licenţã şi specializãrilor şi programelor de studii din cadrul acestora."
4. La articolul 21 alineatul (2), litera c) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"c) condiţiile de desfãşurare a concursului, respectiv data pânã la care se pot depune dosarele de înscriere, data, ora şi locul organizãrii probei scrise şi, dupã caz, şi a probei suplimentare;".
5. La articolul 43, alineatul (5) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(5) Prevederile art. 25-42 se aplicã în mod corespunzãtor, cu excepţia termenelor prevãzute la art. 25 alin. (1), art. 38 şi 39, precum şi cu excepţia art. 26 alin. (1), art. 30 şi art. 31 alin. (3)."
6. La articolul 46, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Se pot prezenta la urmãtoarea etapã numai candidaţii declaraţi admişi la etapa precedentã."
7. La articolul 52, alineatul (5) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(5) Membrii comisiei de concurs rãspund individual pentru asigurarea confidenţialitãţii subiectelor propuse. Lista subiectelor propuse de fiecare membru al comisiei de concurs se anexeazã la raportul final al concursului, cu menţionarea membrului comisiei de concurs care a propus subiectul."
8. La articolul 57, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Întrebãrile şi rãspunsurile la interviu se înregistreazã sau se consemneazã în anexa la raportul final al concursului, întocmitã de secretarul comisiei de concurs, şi se semneazã de membrii acestei comisii şi de candidat."
9. La articolul 60, alineatul (1) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 60. - (1) Lucrãrile scrise, dupã acordarea punctajelor finale cu respectarea prevederilor art. 59, se desigileazã."
10. La articolul 72, alineatul (3) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Dispoziţiile art. 44-75 se aplicã în mod corespunzãtor, cu excepţia art. 45 şi a termenelor prevãzute la art. 49 alin. (1) şi art. 50 alin. (1)."
11. La articolul 107 alineatul (2), literele c) şi e) se modificã şi vor avea urmãtorul cuprins:
"c) înaltul funcţionar public, pentru funcţionarii publici de conducere din subordine sau pentru funcţionarii publici de execuţie, atunci când aceştia îşi desfãşoarã activitatea în cadrul unor compartimente care nu sunt coordonate de un funcţionar public de conducere, cu excepţia cazului în care existã un raport direct de subordonare cu conducãtorul autoritãţii sau instituţiei publice ori adjunctul acestuia;
......................................................................
e) conducãtorul autoritãţii sau instituţiei publice ori adjunctul acestuia, pentru funcţionarii publici care sunt în subordinea directã a acestuia."
12. La articolul 111, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Obiectivele individuale pot fi revizuite trimestrial sau ori de câte ori intervin modificãri în structura organizatoricã a autoritãţii sau instituţiei publice. Obiectivele revizuite se vor menţiona în raportul de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale funcţionarului public."
13. La articolul 125, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Examenul sau concursul se organizeazã anual, pânã la data de 15 august a fiecãrui an, de cãtre autoritatea sau instituţia publicã în al cãrei stat de funcţii se aflã funcţiile publice, cu avizul Agenţiei."
14. La articolul 126, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Prevederile art. 21-75 se aplicã în mod corespunzãtor, cu excepţia art. 21 alin. (2) lit. a) şi d), art. 22, art. 24, art. 26 alin. (1), art. 30, art. 38, art. 39 alin. (1), art. 43, art. 45, art. 49 şi art. 72."
15. Articolul 127 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 127. - Dosarul de concurs se depune de cãtre candidaţi în termen de 20 de zile de la data afişãrii anunţului privind organizarea examenului sau concursului de promovare şi conţine în mod obligatoriu:
a) copie de pe carnetul de muncã sau adeverinţa eliberatã de compartimentul de resurse umane în vederea atestãrii vechimii în gradul profesional din care se promoveazã şi a treptei de salarizare;
b) copii de pe rapoartele de evaluare a performanţelor profesionale individuale din ultimii 2 ani;
c) formularul de înscriere prevãzut în anexa nr. 3."
16. La articolul 142, alineatul (2) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Prevederile art. 16-75 se aplicã în mod corespunzãtor, cu excepţia art. 17, art. 18, art. 22, art. 26 alin. (2), art. 43, art. 49, art. 60 alin. (3) lit. a), art. 61 alin. (5) lit. a) şi art. 72."
17. La articolul 143, dupã litera e) se introduce o nouã literã, litera f), cu urmãtorul cuprins:
"f) cazierul administrativ."
18. La articolul 144, alineatul (1) se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 144. - (1) La examenul de promovare în clasã a funcţionarilor publici pot participa funcţionarii publici încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o formã de învãţãmânt superior de lungã duratã, studii universitare de licenţã sau o formã de învãţãmânt superior de scurtã duratã, în specialitatea în care îşi desfãşoarã activitatea."
19. Articolul 145 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 145. - Funcţionarii publici prevãzuţi la art. 144 alin. (1) trebuie sã prezinte diploma de absolvire sau, dupã caz, adeverinţa care sã ateste absolvirea unei forme de învãţãmânt superior de lungã duratã, de scurtã duratã sau a studiilor universitare de licenţã, precum şi o cerere de înscriere la examenul de promovare în clasã, în termen de 5 zile de la data afişãrii."
20. Articolul 146 se modificã şi va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 146. - Examenul se organizeazã de autoritatea sau instituţia publicã în cadrul cãreia funcţionarii publici prevãzuţi la art. 144 alin. (1) îşi desfãşoarã activitatea, potrivit regulamentului privind organizarea şi desfãşurarea examenului de promovare în clasã, aprobat prin ordin al preşedintelui Agenţiei."
21. La articolul 158, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmãtorul cuprins:
"(2) Prin excepţie de la dispoziţiile art. 125 alin. (2), promovarea funcţionarilor publici în grad profesional în anul 2008 se face pe bazã de examen sau concurs, în limita funcţiilor publice rezervate promovãrii din planul de ocupare a funcţiilor publice şi în limita fondurilor bugetare aprobate, cu avizul Agenţiei, pânã la data de 15 decembrie 2008."
22. La articolul 159, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmãtorul cuprins:
"(2) Evaluarea performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici realizatã potrivit alin. (1) se face pe baza criteriilor de performanţã prevãzute în anexa nr. 5 şi fãrã aplicarea dispoziţiilor din prezenta hotãrâre referitoare la stabilirea indicatorilor de performanţã."
23. Anexele nr. 1, 2A, 2B, 3 şi 6 se modificã şi se înlocuiesc cu anexele nr. 1-5, care fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. II
În termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, se aprobã regulamentul prevãzut la <>art. 146 din Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 , cu modificãrile ulterioare, precum şi cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta hotãrâre, care se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. III
În termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei hotãrâri, autoritãţile şi instituţiile publice sunt obligate sã actualizeze fişele de post ale funcţionarilor publici, în conformitate cu prevederile anexei nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 , cu modificãrile ulterioare, precum şi cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemneazã:


───────────────
Ministrul internelor
şi reformei administrative,
Cristian David

Preşedintele
Agenţiei Naţionale
a Funcţionarilor Publici,
Jozsef Birtalan

p. Ministrul muncii,
familiei şi egalitãţii de şanse,
Valer Bindea,
secretar de stat

Ministrul economiei şi finanţelor,
Varujan Vosganian

Bucureşti, 24 septembrie 2008.
Nr. 1.173.


ANEXA 1
───────
(Anexa nr. 1 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 )
──────────────────────────────────────────────────





┌────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────┐
│Denumirea autoritãţii sau instituţiei publice ..............│Aprob*1) │
│Direcţia generalã ..........................................│ │
│Direcţia ...................................................│ │
│Serviciul ..................................................│ │
│Biroul/Compartimentul ......................................│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────┴────────────────┘

FIŞA POSTULUI
Nr. ..........

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Informaţii generale privind postul │
│1. Denumirea postului .......................................................│
│2. Nivelul postului .........................................................│
│3. Scopul principal al postului .............................................│
│Condiţii specifice pentru ocuparea postului*2) │
│1. Studii de specialitate ...................................................│
│2. Perfecţionãri (specializãri) .............................................│
│3. Cunoştinţe de operare/programare pe calculator │
│(necesitate şi nivel) .......................................................│
│4. Limbi strãine*3) (necesitate şi nivel*4) de │
│cunoaştere) .................................................................│
│5. Abilitãţi, calitãţi şi aptitudini necesare ...............................│
│6. Cerinţe specifice*5) .....................................................│
│7. Competenţa managerialã (cunoştinţe de management, │
│calitãţi şi aptitudini manageriale) .........................................│
│Atribuţiile postului*6): ....................................................│
│1. ..........................................................................│
│2. ..........................................................................│
│3. ..........................................................................│
│4. ..........................................................................│
│5. ..........................................................................│
│6. ..........................................................................│
│7. ..........................................................................│
│8. ..........................................................................│
│9. ..........................................................................│
│10. .........................................................................│
│Identificarea funcţiei publice corespunzãtoare postului │
│1. Denumire .................................................................│
│2. Clasa ....................................................................│
│3. Gradul profesional*7) ....................................................│
│4. Vechimea în specialitate necesarã ........................................│
│Sfera relaţionalã a titularului postului │
│1. Sfera relaţionalã internã: │
│a) Relaţii ierarhice: │
│- subordonat faţã de ........................................................│
│- superior pentru ...........................................................│
│b) Relaţii funcţionale: .....................................................│
│c) Relaţii de control: ......................................................│
│d) Relaţii de reprezentare: .................................................│
│2. Sfera relaţionalã externã: │
│a) cu autoritãţi şi instituţii publice: .....................................│
│b) cu organizaţii internaţionale: ...........................................│
│c) cu persoane juridice private: ............................................│
│3. Limite de competenţã*8) ..................................................│
│4. Delegarea de atribuţii şi competenţã .....................................│
│Întocmit de*9): │
│1. Numele şi prenumele ......................................................│
│2. Funcţia publicã de conducere .............................................│
│3. Semnãtura ................................................................│
│4. Data întocmirii ..........................................................│
│ │
│Luat la cunoştinţã de cãtre ocupantul postului │
│1. Numele şi prenumele ......................................................│
│2. Semnãtura ................................................................│
│3. Data .....................................................................│
│ │
│Contrasemneazã*10): │
│1. Numele şi prenumele ......................................................│
│2. Funcţia ..................................................................│
│3. Semnãtura ................................................................│
│4. Data .....................................................................│
└─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


____________
*1) Se va completa cu numele şi funcţia conducãtorului autoritãţii sau instituţiei publice. Se va semna de cãtre conducãtorul autoritãţii sau instituţiei publice şi se va ştampila în mod obligatoriu.
*2) Se va completa cu informaţiile corespunzãtoare condiţiilor prevãzute de lege şi stabilite la nivelul autoritãţii sau instituţiei publice pentru ocuparea funcţiei publice corespunzãtoare.
*3) Dacã este cazul.
*4) Se vor stabili pentru fiecare dintre criteriile "citit", "scris" şi "vorbit", dupã cum urmeazã: "cunoştinţe de bazã", "nivel mediu", "nivel avansat".
*5) De exemplu: cãlãtorii frecvente, delegãri, detaşãri, disponibilitate pentru lucru în program prelungit în anumite condiţii.
*6) Se stabilesc pe baza activitãţilor care presupun exercitarea prerogativelor de putere publicã, în concordanţã cu specificul funcţiei publice corespunzãtoare postului.
*7) Se stabileşte potrivit prevederilor legale.
*8) Reprezintã libertatea decizionalã de care beneficiazã titularul pentru îndeplinirea atribuţiilor care îi revin.
*9) Se întocmeşte de conducãtorul compartimentului în care îşi desfãşoarã activitatea titularul postului.
*10) Are calitatea de contrasemnatar persoana prevãzutã la art. 118 alin. (2) din hotãrârre.


ANEXA 2


────────
(Anexa nr. 2A la <>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 )
───────────────────────────────────────────────────


FIŞĂ INDIVIDUALĂ
pentru membrii comisiei de concurs sau ai comisiei de soluţionare
a contestaţiilor





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Funcţia publicã sau funcţiile publice pentru care se organizeazã concursul*1):│
│1. ...........................................................................│
│2. ...........................................................................│
│3. ...........................................................................│
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele şi prenumele membrului în comisia de concurs sau comisia de soluţionare│
│a contestaţiilor: │
│..............................................................................│
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Informaţii privind selecţia dosarelor*2) │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data selecţiei dosarelor: │
├──────────────────────┬────────────────────────┬──────────────────────────────┤
│ Numele şi prenumele │ Rezultatul selecţiei │ Motivul respingerii │
│ candidatului │ dosarelor*3) │ dosarului*4) │
├──────────────────────┼────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│1. ...................│ │ │
├──────────────────────┼────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│2. ...................│ │ │
├──────────────────────┼────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│3. ...................│ │ │
├──────────────────────┼────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│4. ...................│ │ │
├──────────────────────┼────────────────────────┼──────────────────────────────┤
│5. ...................│ │ │
├──────────────────────┴────────────────────────┴──────────────────────────────┤
│ Informaţii privind proba scrisã*5) │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data desfãşurãrii probei scrise: │
├────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┤
│ Numãrul │Punctaj la│Punctaj la│Punctaj la│Punctaj la│Punctaj la│ │
│ lucrãrii │subiectul │subiectul │subiectul │subiectul │subiectul │ Total │
│ │ nr. 1 │ nr. 2 │ nr. 3 │ nr. 4 │ nr. 5 │ │
├────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
│1. │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┤
│Numele şi prenumele candidatului*): ..........................................│
├────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┤
│2. │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┤
│Numele şi prenumele candidatului*): ..........................................│
├────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┤
│3. │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┤
│Numele şi prenumele candidatului*): ..........................................│
├────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┤
│4. │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┤
│Numele şi prenumele candidatului*): ..........................................│
├────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┤
│5. │ │ │ │ │ │ │
├────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┤
│Numele şi prenumele candidatului*): ..........................................│
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Informaţii privind interviul*6) │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data desfãşurãrii interviului: │
├─────────────────────────────────┬──────────────────────┬───────────┬─────────┤
│Numele şi prenumele candidatului:│Planul interviului**) │Punctaj │ │
│................................ │ │acordat │ Total │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │1. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │2. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │3. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │4. │ │ │
├─────────────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼─────────┤
│Numele şi prenumele candidatului:│Planul interviului**) │Punctaj │ │
│................................ │ │acordat │ Total │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │1. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │2. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │3. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │4. │ │ │
├─────────────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼─────────┤
│Numele şi prenumele candidatului:│Planul interviului**) │Punctaj │ │
│................................ │ │acordat │ Total │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │1. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │2. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │3. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │4. │ │ │
├─────────────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼─────────┤
│Numele şi prenumele candidatului:│Planul interviului**) │Punctaj │ │
│................................ │ │acordat │ Total │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │1. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │2. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │3. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │4. │ │ │
├─────────────────────────────────┼──────────────────────┼───────────┼─────────┤
│Numele şi prenumele candidatului:│Planul interviului**) │Punctaj │ │
│................................ │ │acordat │ Total │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │1. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │2. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │3. │ │ │
│ ├──────────────────────┼───────────┤ │
│ │4. │ │ │
├─────────────────────────────────┴──────────────────────┴───────────┴─────────┤
│Semnãtura membrului comisiei: │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


___________
*1) Se vor menţiona: denumirea funcţiei publice, gradul profesional şi compartimentul din cadrul autoritãţii sau instituţiei publice în care este prevãzut postul.
*2) Se va completa la data prevãzutã conform legii pentru realizarea selecţiei dosarelor candidaţilor.
*3) Se va completa cu "admis", respectiv "respins".
*4) Se va completa, dacã este cazul, pentru fiecare candidat în parte.
*5) Se va completa la data desfãşurãrii probei scrise, respectiv la data corectãrii lucrãrilor.
*) Se va completa dupã desigilarea lucrãrilor, dupã ce toţi membrii comisiei au acordat notele.
*6) Se va completa la data desfãşurãrii interviului.
*) Se va completa dupã desigilarea lucrãrilor, dupã ce toţi membrii comisiei au acordat notele.
**) Va fi acelaşi pentru toţi candidaţii la ocuparea aceleiaşi funcţii publice.



ANEXA 3


───────
(Anexa nr. 2B la <>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 )
───────────────────────────────────────────────────


RAPORTUL FINAL AL CONCURSULUI*7)





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Funcţia publicã sau funcţiile publice pentru care se organizeazã concursul*8):│
│1. .......................................................................... │
│2. .......................................................................... │
│3. .......................................................................... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Informaţii privind selecţia dosarelor │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data selecţiei dosarelor: │
├──────────────────────┬─────────────────────────┬─────────────────────────────┤
│ Numele şi prenumele │ Rezultatul selecţiei │ Motivul respingerii │
│ candidatului │ dosarelor │ dosarului │
├──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│1. ................. │ │ │
├──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│2. ................. │ │ │
├──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│3. ................. │ │ │
├──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│4. ................. │ │ │
├──────────────────────┼─────────────────────────┼─────────────────────────────┤
│5. ................. │ │ │
├──────────────────────┴─────────────────────────┴─────────────────────────────┤
│Observaţii formulate de cãtre membrii comisiei: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│ Informaţii privind proba scrisã │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data şi ora desfãşurãrii probei scrise: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Probleme intervenite pe durata desfãşurãrii probei scrise: │
├────────────────────────┬───────────────────────────┬─────────────────────────┤
│ Numele şi prenumele │ Punctajul final al │ Rezultatul***) │
│ candidatului │ probei scrise │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│1. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│2. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│3. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│4. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│5. ................... │ │ │
├────────────────────────┴───────────────────────────┴─────────────────────────┤
│ Informaţii privind interviul │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Data şi ora desfãşurãrii interviului: │
├────────────────────────┬───────────────────────────┬─────────────────────────┤
│ Numele şi prenumele │ Punctajul final al │ Rezultatul***) │
│ candidatului │ probei scrise │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│1. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│2. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│3. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│4. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│5. ................... │ │ │
├────────────────────────┴───────────────────────────┴─────────────────────────┤
│ Rezultatul final al concursului │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Funcţia publicã: │
├────────────────────────┬───────────────────────────┬─────────────────────────┤
│ Numele şi prenumele │ Punctajul final al │ Rezultatul***) │
│ candidatului │ probei scrise │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│1. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│2. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│3. ................... │ │ │
├────────────────────────┴───────────────────────────┴─────────────────────────┤
│Funcţia publicã: │
├────────────────────────┬───────────────────────────┬─────────────────────────┤
│ Numele şi prenumele │ Punctajul final al │ Rezultatul***) │
│ candidatului │ probei scrise │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│1. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│2. ................... │ │ │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│3. ................... │ │ │
├────────────────────────┴───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│Comisia de concurs: │Semnãtura │
├────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│1. ......................... │ │
├────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│2. ......................... │ │
├────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│3. ......................... │ │
├────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│4. ......................... │ │
├────────────────────────────────────────────────────┼─────────────────────────┤
│5. ......................... │ │
├────────────────────────────────────────────────────┴─────────────────────────┤
│Secretarul comisiei: .......................................... │
│Semnãtura: │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


___________
*7) Se va completa de cãtre secretarul comisiei de concurs.
*8) Se vor menţiona: denumirea funcţiei publice, gradul profesional şi compartimentul din cadrul autoritãţii sau instituţiei publice în care este prevãzut postul.
***) Se va completa cu menţiunea "admis", respectiv "respins".


ANEXA 4


───────
(Anexa nr. 3 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 )
──────────────────────────────────────────────────


FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Autoritatea sau instituţia publicã: .................





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Funcţia publicã solicitatã: ................................................. │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele şi prenumele: ........................................................ │
│Adresa: ..................................................................... │
│Telefon: .................................................................... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Studii generale şi de specialitate │
│ │
│Studii medii liceale sau postliceale │
├───────────────────────┬─────────────────────┬────────────────────────────────┤
│ Instituţia │ Perioada │ Diploma obţinutã │
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┴─────────────────────┴────────────────────────────────┤
│Studii superioare de scurtã duratã │
├───────────────────────┬─────────────────────┬────────────────────────────────┤
│ Instituţia │ Perioada │ Diploma obţinutã │
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┴─────────────────────┴────────────────────────────────┤
│Studii superioare de lungã duratã │
├───────────────────────┬─────────────────────┬────────────────────────────────┤
│ Instituţia │ Perioada │ Diploma obţinutã │
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┴─────────────────────┴────────────────────────────────┤
│Studii postuniversitare, masterat şi doctorat │
├───────────────────────┬─────────────────────┬────────────────────────────────┤
│ Instituţia │ Perioada │ Diploma obţinutã │
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┴─────────────────────┴────────────────────────────────┤
│Alte tipuri de studii │
├───────────────────────┬─────────────────────┬────────────────────────────────┤
│ Instituţia │ Perioada │ Diploma obţinutã │
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┼─────────────────────┼────────────────────────────────┤
├───────────────────────┴─────────────────────┴────────────────────────────────┤
│Limbi strãine*1) │
├─────────────────────────────┬─────────────┬───────────────┬──────────────────┤
│ Limba │ Scris │ Citit │ Vorbit │
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────────┼──────────────────┤
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────────┼──────────────────┤
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────────┼──────────────────┤
├─────────────────────────────┼─────────────┼───────────────┼──────────────────┤
├─────────────────────────────┴─────────────┴───────────────┴──────────────────┤
│Cunoştinţe operare calculator │
│............................................................................. │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Cariera profesionalã │
├───────────┬────────────────────┬───────────┬─────────────────────────────────┤
│ Perioada │ Instituţia/firma │ Funcţia │ Principalele responsabilitãţi │
├───────────┼────────────────────┼───────────┼─────────────────────────────────┤
├───────────┼────────────────────┼───────────┼─────────────────────────────────┤
├───────────┼────────────────────┼───────────┼─────────────────────────────────┤
├───────────┼────────────────────┼───────────┼─────────────────────────────────┤
├───────────┼────────────────────┼───────────┼─────────────────────────────────┤
├───────────┴────────────────────┴───────────┴─────────────────────────────────┤
│Detalii despre ultimul loc de muncã*2): │
│1. .......................................................................... │
│2. .......................................................................... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Persoane de contact pentru recomandãri*3): │
│1. .......................................................................... │
│2. .......................................................................... │
│3. .......................................................................... │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


_________
*1) Se vor trece calificativele "cunoştinţe de bazã", "bine" sau "foarte bine".
*2) Se vor menţiona calificativele acordate la evaluarea performanţelor profesionale în ultimii 2 ani, dacã este cazul.
*3) Vor fi menţionate numele şi prenumele, locul de muncã, funcţia şi numãrul de telefon.


Declar pe propria rãspundere, cunoscând prevederile art. 292 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, cã datele furnizate în acest formular sunt adevãrate.
Data ......................
Semnãtura .................


ANEXA 5


────────
(Anexa nr. 6 la <>Hotãrârea Guvernului nr. 611/2008 )
──────────────────────────────────────────────────

RAPORT DE EVALUARE
a performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici





┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│Numele şi prenumele funcţionarului public evaluat: .......................... │
│ │
│Funcţia publicã: ............................................... │
│Treapta de salarizare: ......................................... │
│Data ultimei promovãri: ...................................... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele şi prenumele evaluatorului: ....................... │
│Funcţia: .............................................. │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Perioada evaluatã: de la ................... la ................... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Programe de formare la care funcţionarul public evaluat a participat în │
│perioada evaluatã: │
│1. ................................................ │
│2. ................................................ │
│3. ................................................ │
├───────────────────────────────┬───────┬───────────┬────────────┬─────────────┤
│Obiective în perioada evaluatã │ % din │Indicatori │ Realizat │ Nota │
│ │ timp │ de │(pondere) % │ │
│ │ │performanţã│ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│1. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│2. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│3. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│4. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│5. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│6. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│7. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│8. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│9. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│10. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│Obiective revizuite în perioada│ % din │Indicatori │ Realizat │ │
│ evaluatã │ timp │ de │(pondere) % │ Nota │
│ │ │performanţã│ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│1. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│2. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│3. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│4. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┼───────┼───────────┼────────────┼─────────────┤
│5. │ │ │ │ │
├───────────────────────────────┴───────┴───────────┴────────────┴─────────────┤
│ Nota finalã pentru îndeplinirea obiectivelor │
├───────────────────────────────────────┬──────────┬───────────────────────────┤
│Criteriile de performanţã utilizate │ Nota │ Comentarii │
│ în evaluare │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│1. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│2. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│3. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│4. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│5. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│6. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│7. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│8. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│9. │ │ │
├───────────────────────────────────────┼──────────┼───────────────────────────┤
│10. │ │ │
├───────────────────────────────────────┴──────────┴───────────────────────────┤
│ Nota pentru îndeplinirea criteriilor de performanţã │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Nota finalã a evaluãrii: │
│(Nota finalã pentru îndeplinirea obiectivelor + Nota pentru îndeplinirea │
│ criteriilor de performanţã)/2 │
│ │
│Calificativul evaluãrii: │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Rezultate deosebite: │
│1. ................................................ │
│2. ................................................ │
│3. ................................................ │
│ │
│Dificultãţi obiective întâmpinate în perioada evaluatã: │
│1. ................................................ │
│2. ................................................ │
│3. ................................................ │
│ │
│Alte observaţii: │
│1. ................................................ │
│2. ................................................ │
│3. ................................................ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Obiective pentru urmãtoarea perioadã pentru care se va face evaluarea: │
├─────────────────────────┬────────┬─────────────────┬─────────────────────────┤
│ Obiectivul │ % din │ Indicatori de │ │
│ │ timp │ performanţã │ Termen de realizare │
├─────────────────────────┼────────┼─────────────────┼─────────────────────────┤
│1. │ │ │ │
├─────────────────────────┼────────┼─────────────────┼─────────────────────────┤
│2. │ │ │ │
├─────────────────────────┼────────┼─────────────────┼─────────────────────────┤
│3. │ │ │ │
├─────────────────────────┼────────┼─────────────────┼─────────────────────────┤
│4. │ │ │ │
├─────────────────────────┼────────┼─────────────────┼─────────────────────────┤
│5. │ │ │ │
├─────────────────────────┴────────┴─────────────────┴─────────────────────────┤
│Programe de instruire recomandate a fi urmate în urmãtoarea perioadã pentru │
│care se va face evaluarea: │
│1. ................................................ │
│2. ................................................ │
│3. ................................................ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Comentariile funcţionarului public evaluat: │
│ │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele si prenumele funcţionarului public evaluat ....................... │
│Funcţia: ................................................ │
│Semnãtura funcţionarului public evaluat: ........................ │
│Data: ................................................ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele şi prenumele evaluatorului: .............................. │
│Funcţia: .................................. │
│Semnãtura evaluatorului: ........................................ │
│Data: ..................................... │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Observaţiile sau comentariile persoanei care contrasemneazã: │
│ │
│ │
├──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Numele şi prenumele persoanei care contrasemneazã: ...................... │
│Funcţia: ........................... │
│Semnãtura persoanei care contrasemneazã: .................... │
│Data: .............................. │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



___________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016