Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.084 din 5 septembrie 2007  privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea Regulamentului Consiliului Uniunii Europene nr. 2.964/95/CE de introducere a inregistrarii importurilor si livrarilor de titei in cadrul Comunitatii, a Deciziei Consiliului Uniunii Europene nr. 1999/280/CE privind o procedura comunitara de informare si de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu titei si asupra preturilor de consum ale produselor petroliere si a Deciziei Comisiei Europene nr. 1999/566/CE de aplicare a Deciziei 1999/280/CE a Consiliului privind o procedura comunitara de informare si de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu titei si a preturilor de consum ale produselor petroliere    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.084 din 5 septembrie 2007 privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea Regulamentului Consiliului Uniunii Europene nr. 2.964/95/CE de introducere a inregistrarii importurilor si livrarilor de titei in cadrul Comunitatii, a Deciziei Consiliului Uniunii Europene nr. 1999/280/CE privind o procedura comunitara de informare si de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu titei si asupra preturilor de consum ale produselor petroliere si a Deciziei Comisiei Europene nr. 1999/566/CE de aplicare a Deciziei 1999/280/CE a Consiliului privind o procedura comunitara de informare si de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu titei si a preturilor de consum ale produselor petroliere

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 653 din 25 septembrie 2007
HOTĂ?RÂRE nr. 1.084 din 5 septembrie 2007
privind stabilirea unor mãsuri pentru aplicarea Regulamentului Consiliului Uniunii Europene nr. 2.964/95/CE de introducere a înregistrãrii importurilor şi livrãrilor de ţiţei în cadrul Comunitãţii, a Deciziei Consiliului Uniunii Europene nr. 1999/280/CE privind o procedurã comunitarã de informare şi de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu ţiţei şi asupra preţurilor de consum ale produselor petroliere şi a Deciziei Comisiei Europene nr. 1999/566/CE de aplicare a Deciziei 1999/280/CE a Consiliului privind o procedurã comunitarã de informare şi de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu ţiţei şi a preţurilor de consum ale produselor petroliere
EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 653 din 25 septembrie 2007


În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicatã, al Regulamentului Consiliului Uniunii Europene nr. 2.964/95/CE din 20 decembrie 1995 de introducere a înregistrãrii importurilor şi livrãrilor de ţiţei în cadrul Comunitãţii şi pentru punerea în aplicare a Deciziei Consiliului Uniunii Europene nr. 1999/280/CE din 22 aprilie 1999 privind o procedurã comunitarã de informare şi de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu ţiţei şi asupra preţurilor de consum ale produselor petroliere şi a Deciziei Comisiei Europene nr. 1999/566/CE din 26 iulie 1999 de aplicare a Deciziei 1999/280/CE a Consiliului privind o procedurã comunitarã de informare şi de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu ţiţei şi a preţurilor de consum ale produselor petroliere,

Guvernul României adoptã prezenta hotãrâre.

ART. 1
(1) Orice persoanã fizicã sau juridicã prevãzutã la art. 1 din Regulamentul Consiliului Uniunii Europene nr. 2.964/95/CE de introducere a înregistrãrii importurilor şi livrãrilor de ţiţei în cadrul Comunitãţii, publicat în Jurnalul Oficial al Comunitãţilor Europene seria L nr. 310/1995, denumit în continuare Regulament, este obligatã sã raporteze informaţiile prevãzute la art. 4 şi 5 din Regulament Direcţiei generale politicã industrialã şi competitivitate din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor pânã la data de 15 a fiecãrei luni urmãtoare lunii la care se referã informaţiile.
(2) Informaţiile prevãzute la alin. (1) se transmit Ministerului Economiei şi Finanţelor atât pe suport electronic, cât şi pe suport hârtie, conform anexei nr. 1.
ART. 2
(1) Persoanele fizice sau juridice care:
a) importã ţiţei din ţãrile terţe în alt scop decât cel de tranzit;
b) sunt beneficiarele unui transport intracomunitar de ţiţei în alt scop decât cel de tranzit; sau
c) produc şi rafineazã ţiţei pe teritoriul României, transmit Direcţiei generale politicã industrialã şi competitivitate din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor informaţiile prevãzute la alin. (2), cu respectarea definiţiilor prevãzute în Decizia Consiliului Uniunii Europene nr. 1999/280/CE privind o procedurã comunitarã de informare şi de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu ţiţei şi asupra preţurilor de consum ale produselor petroliere, publicatã în Jurnalul Oficial al Comunitãţilor Europene seria L nr. 110/1999, şi în Decizia Comisiei Europene nr. 1999/566/CE de aplicare a Deciziei 1999/280/CE a Consiliului privind o procedurã comunitarã de informare şi de consultare asupra costurilor de aprovizionare cu ţiţei şi a preţurilor de consum ale produselor petroliere, publicatã în Jurnalul Oficial al Comunitãţilor Europene seria L nr. 216/1999.
(2) Informaţiile şi termenele în care acestea trebuie transmise de persoanele fizice sau juridice prevãzute la alin. (1) sunt urmãtoarele:
a) costul aprovizionãrii cu ţiţei (CIF) pentru fiecare lunã calendaristicã, în urmãtoarele 15 zile care urmeazã sfârşitului lunii în cauzã, conform anexei nr. 2;
b) preţurile de consum ale produselor petroliere atât cu toate taxele incluse, cât şi fãrã taxe şi impozite, în vigoare la data de 15 a fiecãrei luni, în urmãtoarele 15 zile care urmeazã datei de 15 a lunii respective, conform anexei nr. 3;
c) preţurile de consum ale produselor petroliere, fãrã taxe şi impozite, în fiecare zi de luni, conform preţurilor în vigoare în ziua respectivã, conform anexei nr. 4.
(3) Lista produselor petroliere prevãzute la alin. (2) lit. b) şi c) este prevãzutã în anexa la Decizia Consiliului Uniunii Europene nr. 1.999/280/CE .
(4) Informaţiile prevãzute la alin. (2) se transmit Ministerului Economiei şi Finanţelor atât pe suport electronic, cât şi pe suport hârtie.
ART. 3
(1) Autoritatea competentã pentru transmiterea în formã agregatã cãtre Comisia Europeanã a informaţiilor prevãzute la art. 1 şi 2 este Ministerul Economiei şi Finanţelor, prin Direcţia generalã politicã industrialã şi competitivitate.
(2) Transmiterea şi prelucrarea informaţiilor prevãzute la art. 1 şi 2 de cãtre autoritatea competentã se realizeazã cu respectarea prevederilor art. 9 din Regulament şi ale art. 6 din Decizia Consiliului Uniunii Europene nr. 1999/280/CE .
(3) La cerere, autoritatea competentã transmite Comisiei Europene informaţii privind metoda de agregare a informaţiilor prevãzute la art. 1 şi 2.
(4) Autoritatea competentã participã la lucrãrile grupului de lucru prevãzut la art. 3 al Deciziei Comisiei Europene nr. 1999/566/CE .
ART. 4
Nerespectarea prevederilor art. 1 şi 2 constituie contravenţie şi se sancţioneazã cu amendã de la 30.000 la 50.000 lei.
ART. 5
Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se fac de cãtre personalul împuternicit al Direcţiei generale politicã industrialã şi competitivitate din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor.
ART. 6
Prevederile prezentei hotãrâri se completeazã cu dispoziţiile <>Ordonanţei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 180/2002 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 7
Anexele nr. 1-4 fac parte integrantã din prezenta hotãrâre.

PRIM-MINISTRU
CÃLIN POPESCU-TÃRICEANU

Contrasemneazã:
---------------
p. Ministrul economiei şi finanţelor,
Viorel Palaşcã,
secretar de stat

p. Departamentul pentru
Afaceri Europene,
Aurel Ciobanu-Dordea,
subsecretar de stat

Bucureşti, 5 septembrie 2007.
Nr. 1.084.


ANEXA 1

ÎNREGISTRAREA IMPORTURILOR ŞI LIVRÃRILOR DE ŢIŢEI
ÎN COMUNITATEA EUROPEANÃ


┌────────────────────────────────┐ ┌────────────────────────────────┐
│ Ţara │ │ Perioada ................... │
└────────────────────────────────┘ └────────────────────────────────┘

┌─┬───────┬──────────────────────┬─────────┬─────┬───┬────┬──────┬─────────┬────
│ │ Ţara │ │ │Numãr│Den│ │ │Valoare │Preţ
│ │ de │ Tipul de ţiţei │Densitate│ de │si │ % │Volum │totalã │CIF
│ │origine│ │ API │com- │ta │Sulf│(1.000│($ 1.000)│($/
│ │ │ │ │panii│te │ │ Brl) │ │Brl)
│ │ │ │ │ │API│ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Abu │Murban │ 39,8 │ │ │ │ │ │
│ │Dhabi ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Umm Shaif │ 37,5 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Zakum superior │ 34 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Zakum inferior │ 40 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Alti Abu Dhabi │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Dubai │Dubai │ 31-32 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Sharjah│ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Iran │Iranian Light │ 34 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Iranian Heavy │ 31 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│O│ │Altele din Iran │ - │ │ │ │ │ │
│R├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│I│Irak │Basrah Light │ 34 │ │ │ │ │ │
│E│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│N│ │Kirkuk │ 36 │ │ │ │ │ │
│T│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│U│ │Altele din Irak │ - │ │ │ │ │ │
│L├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Kuweit │Kuweit Amestec │ 30-31 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│M│Zona │În larg (Khafji/Hout) │ 28-33 │ │ │ │ │ │
│I│neutrã ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│J│ │Pe uscat │ 23-25 │ │ │ │ │ │
│L├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│O│Oman │Oman │ 34 │ │ │ │ │ │
│C├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│I│Qatar │Qatar Marine │ 36 │ │ │ │ │ │
│U│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Qatar Land │ 41 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Arabia │Arab Light │ 33-34 │ │ │ │ │ │
│ │Sauditã├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Arab Medium │ 30-32 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Arab Heavy │ 27-28 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Berri (Extra Light) │ 37-38 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Arabia │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Sauditã │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Siria │Syria Light │ 36 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Souedie │ 24 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Yemen │Marib Light │ 40 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Masila Amestec │ 30-31 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Yemen │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ din │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Orientul │ │ │ │ │ │ │
│ │Mijlo- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ciu │ │ - │ │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Algeria│Sahara Amestec │ 44 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Algeria │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Angola │Cabinda │ 32 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Angola │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Camerun│ │ 32 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Congo │ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Egipt │Medium/Light (30-40°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Heavy (<30°) │ - │ │ │ │ │ │
│A├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│F│Gabon │Rabi/Rabi Kounga │ 34 │ │ │ │ │ │
│R│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│I│ │Altele din Gabon │ - │ │ │ │ │ │
│C├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│A│Libia │Light (>40°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Medium (30-40°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Heavy (<30°) │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Nigeria│Medium (<33°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Light (33-45°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Condensat (>45°) │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Tunisia│ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Zair │ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Africa │ │ - │ │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Brunei │Seria Light │ 36 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Champion │ 25 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │China │Daqing (Taching) │ 33 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Shengli │ 24 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din China │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Indo- │Minas │ 34 │ │ │ │ │ │
│ │nezia ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│A│ │Cinta │ 33 │ │ │ │ │ │
│S│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│I│ │Handil │ 33 │ │ │ │ │ │
│A│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Duri │ 20 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Arun Condensate │ 54 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Indonezia │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Mala- │Tapis │ 44 │ │ │ │ │ │
│ │ezia ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Labuan │ 33 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Malaezia │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Vietnam│Bach Ho │ 38,6 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Vietnam │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ din │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Asia │ │ - │ │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│A│Austra-│Gippsland │ 45 │ │ │ │ │ │
│U│lia ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│S│ │Altele din Australia │ - │ │ │ │ │ │
│T├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│R│Papua │ │ │ │ │ │ │ │
│A│Noua │ │ │ │ │ │ │ │
│L│Guinee │ │ - │ │ │ │ │ │
│I│ │ │ │ │ │ │ │ │
│A│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Rusia │Urali │ 31-32,5 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Rusia │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Azerba-│ │ │ │ │ │ │ │
│ │idjan │ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│F│Kazak- │ │ │ │ │ │ │ │
│S│hstan │ │ - │ │ │ │ │ │
│U├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Ucraina│ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din FSU│ │ - │ │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Dane- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │marca │ │ 33-34.5 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Norve- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │gia │Statfjord │ 37,5-38 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Gullfaks 󧓥,3-29,8│ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│E│ │Oseberg │ 34 │ │ │ │ │ │
│U│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│R│ │Ekofisk │ 43,4 │ │ │ │ │ │
│O│ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│A│ │Altele din Norvegia │ - │ │ │ │ │ │
│P├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│A│Regatul│Brent Blend │ 37-38 │ │ │ │ │ │
│ │Unit ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Forties │ 39-40 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Flotta │ 34,7 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Regatul Unit │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ din │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Europa │ │ - │ │ │ │ │ │
├─┼───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Canada │Light Sweet (>30° API)│ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Heavy (<30° API) │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Statele│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ Unite │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ ale │ │ │ │ │ │ │ │
│ │Americii Alaska │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Statele │ - │ │ │ │ │ │
│A│ │Unite ale Americii │ │ │ │ │ │ │
│M├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│E│Argen- │ │ │ │ │ │ │ │
│R│tina │ │ - │ │ │ │ │ │
│I├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│C│Brazi- │ │ │ │ │ │ │ │
│A│lia │ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Colum- │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ bia │Cano Limon │ 30 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Columbia │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Ecuador│Orient │ 28-29 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Altele din Ecuador │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Mexic │Maya │ 22,2 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Isthmus │ 34,8 │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Olmeca │ 39,8 │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Peru │ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Vene- │Light (>30°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │zuela ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Medium (22-30°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Heavy (17-22°) │ - │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │ │Extra Heavy (<17°) │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │din │ │ │ │ │ │ │ │
│ │America│ │ │ │ │ │ │ │
│ │Latinã │ │ - │ │ │ │ │ │
│ ├───────┼──────────────────────┼─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │Altele │ │ │ │ │ │ │ │
│ │brute │ │ - │ │ │ │ │ │
├─┼───────┴──────────────────────┴─────────┼─────┼───┼────┼──────┼─────────┼────
│ │TOTAL: │ 0 │ │ │ 0,00│ 0,00 𗈔,00
└─┴────────────────────────────────────────┴─────┴───┴────┴──────┴─────────┴────



ANEXA 2

COSTUL APROVIZIONĂ?RII CU ŢIŢEI

(Costul CIF)


┌───────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│ │ Perioada │
└───────────────────────────────────┴──────────────────────────────────────────┘
┌───────────────────────────────────┬──────────────────────────────────────────┐
│ Aprovizionare totalã │ Cost CIF mediu $ │
├─────────────────┬─────────────────┼─────────────────────┬────────────────────┤
│ 1000 barili │ 1000 tone │ per baril │ per tonã │
├─────────────────┼─────────────────┼─────────────────────┼────────────────────┤
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
│ │ │ │ │
└─────────────────┴─────────────────┴─────────────────────┴────────────────────┘
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │
│ Observaţii │
│ │
│ │
│ │
│ │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 3

PREŢURILE DE CONSUM ALE PRODUSELOR PETROLIERE
ÎN DATA DE 15 A FIECÃREI LUNI


În moneda naţionalã

┌────────────────────────────────┐ ┌────────────────────────────────┐
│ │ │ Perioada ................... │
└────────────────────────────────┘ └────────────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────┬────────┬────────────────────────────────┐
│ │ │ Preţurile practicate │
│ Desemnarea produselor petroliere│Unitate ├──────────┬───────────┬─────────┤
│ │ de │Impozite │Impozite │Fãrã │
│ │mãsurã │şi taxe │şi taxe*) │impozite │
│ │ │incluse*) │ │şi taxe
├───────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┤
│ │
│ Carburanţi │
├──┬────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┤
│ 1│Benzinã premium cu plumb sau │ │ │ │ │
│ │Benzinã cu înlocuitor de plumb │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 2│Euro super 95 │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 3│Motorinã auto │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 4│GPL (gaz petrolier lichefiat) │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┤
│ Combustibil de uz casnic │
├──┬────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┤
│ 5│Motorinã pentru încãlzire │ │ │ │ │
│ │Combustibil lichid uşor │ tone │ │ 0,00 │ │
├──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┤
│ Combustibili industriali │
├──┬────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┤
│ 6│Pãcurã cu conţinut de sulf ≤ 1% │ tone │ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 7│Pãcurã cu conţinut de sulf > 1% │ tone │ │ 0,00 │ │
└──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┘


-----------
*) Nu include TVA pentru combustibilii industriali.


ANEXA 4


PREŢURILE DE CONSUM ALE PRODUSELOR PETROLIERE
ÎN VIGOARE ÎN FIECARE LUNI


În moneda naţionalã
┌────────────────────────────────┐ ┌────────────────────────────────┐
│ │ │ Preţurile la:............... │
└────────────────────────────────┘ └────────────────────────────────┘

┌───────────────────────────────────┬────────┬────────────────────────────────┐
│ │ │ Preţurile practicate │
│ Desemnarea produselor petroliere│Unitate ├──────────┬───────────┬─────────┤
│ │ de │Impozite │Impozite │Fãrã │
│ │mãsurã │şi taxe │şi taxe*) │impozite │
│ │ │incluse*) │ │şi taxe
├───────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┤
│ │
│ Carburanţi │
├──┬────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┤
│ 1│Benzinã premium cu plumb sau │ │ │ │ │
│ │Benzinã cu înlocuitor de plumb │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 2│Euro super 95 │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 3│Motorinã auto │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 4│GPL (gaz petrolier lichefiat) │ 1.000 l│ │ 0,00 │ │
├──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┤
│ Combustibil de uz casnic │
├──┬────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┤
│ 5│Motorinã pentru încãlzire │ │ │ │ │
│ │Combustibil lichid uşor │ tone │ │ 0,00 │ │
├──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┤
│ Combustibili industriali │
├──┬────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┤
│ 6│Pãcurã cu conţinut de sulf ≤ 1% │ tone │ │ 0,00 │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 7│Pãcurã cu conţinut de sulf > 1% │ tone │ │ 0,00 │ │
└──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┘


*) Nu include TVA pentru combustibilii industriali.



────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Modificarea impozitelor şi/sau taxelor
┌───────────────────────────────────┬────────┬──────────┬───────────┬─────────┐
│ │ │ Data │ taxe │ Data │
│ Desemnarea produselor petroliere│ TVA │ intrãrii │indirecte │intrãrii │
│ │ % │în vigoare│ │ în │
│ │ │ │ │vigoare │
├──┬────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 1│Benzinã premium cu plumb sau │ │ │ │ │
│ │Benzinã cu înlocuitor de plumb │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 2│Euro super 95 │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 3│Motorinã auto │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 4│GPL (gaz petrolier lichefiat) │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 5│Gaz pentru încãlzire │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 6│Pãcurã cu conţinut de sulf ≤ 1% │ │ │ │ │
├──┼────────────────────────────────┼────────┼──────────┼───────────┼─────────┤
│ 7│Pãcurã cu conţinut de sulf > 1% │ │ │ │ │
└──┴────────────────────────────────┴────────┴──────────┴───────────┴─────────┘


-----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016