Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 1.017 din 17 octombrie 2012  pentru aprobarea Amendamentului nr. 4, convenit intre Guvernul Romaniei, Banca Europeana de Investitii si Municipiul Bucuresti prin scrisoarea semnata la Luxemburg la 25 aprilie 2012 si la Bucuresti la 8 mai 2012 si la 11 mai 2012, la Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii si Municipiul Bucuresti pentru finantarea Proiectului privind reabilitarea infrastructurii educationale in Bucuresti, semnat la Bucuresti la 1 octombrie 2003 si la Luxemburg la 7 octombrie 2003    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 1.017 din 17 octombrie 2012 pentru aprobarea Amendamentului nr. 4, convenit intre Guvernul Romaniei, Banca Europeana de Investitii si Municipiul Bucuresti prin scrisoarea semnata la Luxemburg la 25 aprilie 2012 si la Bucuresti la 8 mai 2012 si la 11 mai 2012, la Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii si Municipiul Bucuresti pentru finantarea Proiectului privind reabilitarea infrastructurii educationale in Bucuresti, semnat la Bucuresti la 1 octombrie 2003 si la Luxemburg la 7 octombrie 2003

EMITENT: GUVERNUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 728 din 29 octombrie 2012

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 5 alin. (2) din Legea nr. 69/2004 privind ratificarea Contractului de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii şi Municipiul Bucureşti, pentru finanţarea Proiectului privind reabilitarea infrastructurii educaţionale în Bucureşti, semnat la Bucureşti la 1 octombrie 2003 şi la Luxemburg la 7 octombrie 2003,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ARTICOL UNIC
    Se aprobă Amendamentul nr. 4*), convenit între Guvernul României, prin Ministerul Finanţelor Publice, Banca Europeană de Investiţii şi Municipiul Bucureşti prin scrisoarea semnată la Luxemburg la 25 aprilie 2012 şi la Bucureşti la 8 mai 2012 şi la 11 mai 2012, la Contractul de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii şi Municipiul Bucureşti pentru finanţarea Proiectului privind reabilitarea infrastructurii educaţionale în Bucureşti, semnat la Bucureşti la 1 octombrie 2003 şi la Luxemburg la 7 octombrie 2003, ratificat prin Legea nr. 69/2004.
_______
    *) Traducere.


              PRIM-MINISTRU
            VICTOR-VIOREL PONTA

                       Contrasemnează:
                     ───────────────────
                     Viceprim-ministru,
                  ministrul finanţelor publice,
                      Florin Georgescu

                 Ministrul administraţiei
                      şi internelor,
                       Mircea Duşa


    Bucureşti, 17 octombrie 2012.
    Nr. 1.017.


    Ministerul Finanţelor Publice
    Str. Apolodor nr. 17, sectorul 5
    RO-70060 Bucureşti
    România

    În atenţia domnului Cristian Sporiş, secretar de stat

    Municipalitatea Bucureşti
    Splaiul Independenţei nr. 291-293, sectorul 6
    Bucureşti, România

    BEI - EIB
    004892, 25 aprilie 2012

    În atenţia doamnei Ileana Anghel Person

    Luxemburg, 25 aprilie 2012

    JUOPS/SEE/LW/AIAnk nr.

    Subiect: România - Proiectul privind reabilitarea infrastructurii educaţionale în Bucureşti (FI 22.214)

    Contractul de finanţare semnat de România, Banca Europeană de Investiţii şi Municipalitatea Bucureşti în data de 1 octombrie 2003 la Bucureşti şi 7 octombrie 2003 la Luxemburg, cu amendamentele ulterioare (Contractul de finanţare)
    Amendamentul nr. 4 la Contractul de finanţare

    Stimaţi domni,
    Facem referire la Contractul de finanţare semnat conform descrierii de mai sus.
    1. Interpretare
    Dacă nu se prevede altfel, termenii care apar cu majuscule în această scrisoare vor avea acelaşi înţeles atribuit în Contractul de finanţare. Trimiterea la articole înseamnă articolele din Contractul de finanţare.
    În această scrisoare:
    "Data intrării în vigoare" este data la care Banca confirmă Împrumutatului, în scris (pentru evitarea oricăror dubii, prin poştă electronică), primirea a 2 (două) exemplare originale din această scrisoare contrasemnată corespunzător în numele Împrumutatului şi al Municipalităţii, împreună cu un exemplar în copie al specimenelor de semnătură, dacă acestea nu au fost deja transmise, precum şi faptul că nu mai sunt necesare alte documente pentru finalizarea procesului de executare conform acestui act adiţional nr. 4.
    2. Amendamente la Contractul de finanţare
    Cu începere de la data intrării în vigoare, avem plăcerea de a vă confirma faptul că, în urma solicitării dumneavoastră din data de 3 noiembrie 2011, Banca acceptă modificarea anumitor dispoziţii din Contractul de finanţare, conform celor de mai jos.
    Articolul 1.02B
    În ultimul paragraf al articolului 1.02B, data "30 octombrie 2011" se modifică, devenind "data la care se împlinesc 30 de zile de la data la care Banca înştiinţează Împrumutatul asupra intrării în vigoare a Contractului de finanţare".
    Articolul 1.05
    În ultimul paragraf al articolului 1.05, data "28 februarie 2012" se modifică în "data la care se împlinesc 4 (patru) luni de la data indicată ca dată finală pentru efectuarea unei cereri de tragere conform articolului 1.02B".
    Articolul 4.01
    Articolul 4.01 va fi înlocuit în întregime şi va avea următorul cuprins:
    "Împrumutatul va rambursa:
    (i) fiecare tranşă disponibilizată până la data de 30 iunie 2009 inclusiv, conform graficului de amortizare prezentat în anexa B1;
    (ii) fiecare tranşă disponibilizată după data de 30 iunie 2009 şi înainte de 25 aprilie 2012, conform graficului de amortizare prezentat în anexa B2; şi
    (iii) fiecare tranşă disponibilizată după data de 25 aprilie 2012 inclusiv, conform graficului de amortizare prezentat în anexa B3."
    Articolul 12.03
    Primul paragraf al articolului 12.03 se va modifica şi va avea următorul cuprins:

    "Preambulul şi următoarele anexe fac parte integrantă din acest contract:
    - anexa A Descrierea tehnică;
    - anexa B1 Graficul de amortizare (pentru tranşele disponibilizate până
                  la data de 30 iunie 2009 inclusiv);
    - anexa B2 Graficul de amortizare (pentru tranşele disponibilizate după
                  data de 30 iunie 2009 şi înainte de 25 aprilie 2012);
    - anexa B3 Graficul de amortizare (pentru tranşele disponibilizate după
                  data de 25 aprilie 2012 inclusiv)"


    Anexa A
    Descrierea tehnică existentă în anexa A va fi înlocuită cu Descrierea tehnică revizuită din anexa I la acest act adiţional nr. 4.
    Anexa B3
    Pentru fiecare tranşă disponibilizată după data de 25 aprilie 2012 inclusiv se va introduce o nouă anexă B3 (grafic de amortizare) după anexa B2, în forma prevăzută în anexa II la acest act adiţional nr. 4.
    3. Obligaţii permanente
    Împrumutatul şi Municipalitatea acceptă şi sunt de acord cu faptul că, în afara celor stabilite şi convenite în prezentul document, această scrisoare nu constituie o derogare acordată de către Bancă sau un amendamentde orice altă natură la Contractul de finanţare. Banca îşi rezervă toate drepturile contractuale şi legale care îi revin prin Contractul de finanţare şi legea aplicabilă.
    4. Legea şi jurisdicţia
    Această scrisoare este guvernată de legile Marelui Ducat de Luxemburg, iar părţile semnatare se supun competenţei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

    Pentru a confirma acordul dumneavoastră faţă de cele de mai sus, vă rugăm să transmiteţi Băncii, în atenţia domnului Lawrence Walsh (telefon + 352 4379 83477, email: walshl@eib.org), 2 (două) exemplare originale ale acestei scrisori iniţializate pe fiecare pagină, datate şi semnate în numele şi în contul României şi al Municipalităţii Bucureşti, însoţite de o copie a specimenelor de semnătură relevante, dacă nu au fost deja transmise, cel mai târziu la data de 15 mai 2012.
    După această dată, Banca îşi rezervă dreptul, pe baza notificării Împrumutatului, de a confirma dacă acceptarea acestei scrisori a Împrumutatului şi Municipalităţii este considerată a fi transmisă în mod valabil de către Împrumutat şi Municipalitate.

                              Cu stimă,
                Banca Europeană de Investiţii

        Michael O'Halloran Massimo Novo

                    (semnături indescifrabile)

    Agreat şi acceptat pentru şi în numele României,
    reprezentată de Ministerul Finanţelor Publice,
    Cristian Marius Sporiş,
    secretar de stat
    Data: 8 mai 2012

    Agreat şi acceptat pentru şi în numele Municipalităţii Bucureşti,
    Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu,
    primar general
    Data: 11 mai 2012


    ANEXA I
    Anexa A

          România - Proiect AFI privind reabilitarea infrastructurii
                       educaţionale în Bucureşti

                           DESCRIERE TEHNICĂ

    1. Obiectivul
    Acest proiect include mai multe scheme de sprijin pentru reabilitarea infrastructurii educaţionale în Bucureşti.
    2. Descrierea
    Proiectul cuprinde 102 instituţii de învăţământ preuniversitare. Bucureştiul este împărţit în 6 sectoare. Şcolile sunt amplasate pe întreg teritoriul municipiului Bucureşti. Lista şcolilor prezentate pentru finanţare, însoţită de o scurtă descriere, este ataşată la tabelul 1 din această anexă.
    Proiectul, cu un accent diferit în funcţie de şcoală, priveşte: consolidarea seismică a clădirilor; construcţia de noi clădiri şi săli de sport multifuncţionale; reabilitarea infrastructurii sanitare şi de canalizare; reabilitarea utilităţilor (alimentare cu apă, încălzire, instalaţie electrică, telefon şi reţea de internet); furnizarea mobilierului şi dotărilor (inclusiv computere); instruirea cadrelor didactice în vederea utilizării echipamentului informatic (limitat la cadrele didactice din şcolile care vor fi echipate în cadrul proiectului); şi cheltuieli de natură administrativă efectuate în cadrul proiectului.
    Proiectul cuprinde inclusiv designul şcolilor şi lucrările de supraveghere, precum şi serviciile de consultanţă.
    3. Programul
    Proiectul se va implementa în perioada 2003-2013. Schemele vor deveni funcţionale odată ce vor fi gata.

    Tabelul 1

          România - Proiect AFI privind reabilitarea infrastructurii
                         educaţionale în Bucureşti

                               LISTA ŞCOLILOR

┌───────────┬──────────────────────────────────┬────────────────────────┬──────┐
│ │ Şcoala │ Adresa │Tipul │
│ │ │ │şcolii│
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Sectorul 1 │Liceul de Muzică "George Enescu" │Str. Gh. Manu nr. 30 │SM │
│(7 şcoli) ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 7 │Str. Neagoe Vodă nr. 11 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 13 │Bd. Petrila nr. 10-12 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala de Muzică şi Arte Plastice │ │ │
│ │nr. 3 "Cuibul cu barză" │Str. Ştirbei Vodă nr.101│SM │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 173 şi Grădiniţa nr. 43│Str. Pavlov nr. 2-4 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grupul Şcolar Agricol "Viaceslav │ │ │
│ │Harnaj" │Bd. Ficusului nr. 18 │LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 17 "Pia Brăteanu" │Str. Petofi Sandor │ │
│ │ │nr. 14-16 │S │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Sectorul 2 │Şcoala nr. 30 │Str. Lăptari Tei nr. 23 │S │
│(15 şcoli) ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 50 şi Grădiniţa nr. 109│Str. Ion Maiorescu nr.32│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 66 │Str. Logofăt Dan nr. 1 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Tehnic "Traian" │Str. Luigi Galvani nr.20│LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 62 │Str. Potârnichii nr. 3 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 23 │Str. Oltarului nr. 11 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 41 │Str.Nicolae Apostol nr.2│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Naţional "Spiru Haret" │Str. Italiană nr. 17 │L │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 49 (x) │Str. Vatra Luminoasă │ │
│ │ │nr. 99 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 45 │Str. Heliade între Vii │ │
│ │ │nr. 36 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 40 │Str. Periş nr. 27 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" │Bd. Dimitrie Pompei nr.3│LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 31 │Bd. Lacul Tei nr. 116 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Naţional "Cantemir Vodă" │Str. Viitorului nr. 60 │L │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala Centrală │Str. Icoanei nr. 3-5 │LE │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Sectorul 3 │Şcoala nr. 16 │Intr. Constantin │ │
│(10 şcoli) │ │Brâncuşi nr. 7 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala "Mexic" nr. 22 (x) │Bd. 1 Decembrie 1918 │ │
│ │ │nr. 28 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grupul Şcolar Metalurgic │ │ │
│ │"Republica" │Bd. Basarabia nr. 256 │LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 87 │Str.Râmnicu Vâlcea nr.52│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 81 │Str. Nerva Traian nr. 33│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 20 │Str. Prevederii nr. 19 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grădiniţa nr. 160 │Aleea Perişor nr. 9 │PS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grupul Şcolar "Nichita Stănescu" │Str. Lucreţiu Pătrăşcanu│ │
│ │ │nr. 3 │LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 84 şi Grădiniţa nr. 155│Calea Vitan nr. 135 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 149 │Aleea Perişor nr. 4 │S │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Sectorul 4 │Şcoala nr. 102 │Str. Cpt. Eremia Popescu│ │
│(20 de │ │nr. 27 │S │
│şcoli) ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 79 (x) │Str. Cuza Vodă nr. 51 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 120 │Str. Mărţişor nr. 39 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 74 │Calea Şerban Vodă nr. │ │
│ │ │62-64 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 165 │Aleea Slătioara nr. 8 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 111 │Str. Stoian Militaru │ │
│ │ │nr. 72 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 36 │Str. Coştila nr. 2 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 190 │Str. Serg. Niţu Vasile │ │
│ │ │nr. 16 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 93 │Aleea Emil Racoviţă nr.1│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 133 │Str. Stânjeneilor nr. 3 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 194 (x) │Bd. Alexandru Obregia │ │
│ │ │nr. 3A │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 129 (x) │Str. Izvorul Crişului │ │
│ │ │nr. 6 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 98 (x) │Str. Stupilor nr. 1 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 109 │Str. Petre Ţuţea nr. 3 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 189 │Aleea Ciceu nr. 12 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 308 │Str. Râul Şoimului nr. 8│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 110 │Str. Argeşului nr. 6 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 97 │Str. Viorele nr. 7 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 119 │Str. Almaşul Mic nr. 4 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 113 │Str. Parâncea nr. 4 │S │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Sectorul 5 │Şcoala nr. 136 (x) │Prelungirea Ferentari │ │
│(11 şcoli) │ │nr. 68 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Economic Viilor │Şos. Viilor nr. 38 │LE │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 2 │Str. Lacul Bucura nr. 14│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Tehnic Energetic │Aleea Podul Giurgiului │ │
│ │ │nr. 5 │LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 148 │Str. Bachus nr. 42 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grupul Şcolar Industrial │ │ │
│ │"Dimitrie Gusti" │Str. Samuil Vulcan nr. 8│LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 141 (x) │Str. Amurgului nr. 35 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Colegiul Tehnic "Dumitru Moţoc" │Str. Spătaru nr. 16 │LT │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grădiniţa nr. 73 │Splaiul Independenţei │ │
│ │ │nr. 68 │PS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grădiniţa nr. 205 │Calea Ferentari nr. 2 │PC │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 115 │Calea 13 Septembrie │ │
│ │ │nr. 177 │S │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Sectorul 6 │Grupul şcolar industrial │Str. Porumbacu nr. 52 │LT │
│(17 şcoli) │tehnometal "Dna Stanca" │ │ │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 153 │Str. Drumul Săbăreni │ │
│ │ │nr. 21 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 198 │Str. Apusului nr. 73-75 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 202 │Calea Crângaşi nr. 140 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 161 şi Grădiniţa nr. 80│Calea Giuleşti nr. 486A │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 279 "Sf. Mihail şi │Prelungirea Ghencea │ │
│ │Gavril" (x) │nr. 24 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 167 │Şos. Ciurel nr. 9-11 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 174 (x) │Str. Roşia Montană nr.41│S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 142 │Str. Centurii nr. 4 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 206 │Aleea Ariniş nr. 5 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 191 │Aleea Poiana Muntelui │ │
│ │ │nr. 1 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 193 (x) │Str. M.R. Marcu nr. 3 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 156 │Str. Dealul Ţugulea │ │
│ │ │nr. 35 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 164 (x) │Str. Pravăţ nr. 22 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 311 │Str. Gârleni nr. 10 │S │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Grădiniţa nr. 250 │Str. Dealul Ţugulea │ │
│ │ │nr. 35 │PS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala nr. 310 │Str. Roşia Montană nr.42│S │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ Şcoli │Şcoala specială nr. 1 pentru │Str. Neatârnării nr. 5, │ │
│speciale │copii cu deficienţe auditive │sectorul 1 │SS │
│(19 şcoli) ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 7 │Str. Surorilor nr. 4, │ │
│ │ │sectorul 1 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 8 │Str. Victor Daimaca │ │
│ │ │nr. 2, sectorul 1 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 10 │Str. G-ral Berthelot │ │
│ │ │nr. 20-25, sectorul 1 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Centrul medical de tratament │Str. Corabia nr. 57-59, │ │
│ │"Corabia" │sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Centrul şcolar special nr. 1 │Str. Vatra Luminoasă │ │
│ │ │nr. 108, sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Centrul şcolar special nr. 3 │Str. Austrului nr. 37, │ │
│ │ │sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială profesională nr. 2│Şos. Pantelimon nr. 299,│ │
│ │ │sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială profesională nr. 3│Str. Iancu Marcel nr. 7,│ │
│ │ │sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială pentru copiii │Str. Austrului nr. 33, │ │
│ │ambliopi │sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 2 │Str. Popa Petre nr. │ │
│ │ │31-41, sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 5 │Str. Turturelelor nr.13,│ │
│ │ │sectorul 3 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 6 │Str. Sld. Enache Ion │ │
│ │ │nr. 31, sectorul 4 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 9 │Str. Trompetului nr. 34,│ │
│ │ │sectorul 5 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 2 pentru copii│Aleea Istru nr. 6, │ │
│ │cu deficienţe auditive │sectorul 6 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 3 │Str. Toporaşi nr. 10, │ │
│ │ │sectorul 4 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 11 │Aleea Istru nr. 4, │ │
│ │Grădiniţa specială nr. 2 │sectorul 6 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 1 │Str. Popa Rusu nr. 13, │ │
│ │ │sectorul 2 │SS │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala specială nr. 2 pentru copii│Aleea Istru nr. 6, │ │
│ │cu deficienţe auditive │sectorul 6 │ │
├───────────┼──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│Şcoli │Colegiul Naţional "Mihai Viteazul"│Str. Pache Protopopescu │ │
│înlocui- │ │nr. 62, sectorul 2 │ │
│toare ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala generală nr. 108 │Str. Vatra Dornei nr. 8,│ │
│ │"Alexandru Obregia" │sectorul 4 │ │
│ ├──────────────────────────────────┼────────────────────────┼──────┤
│ │Şcoala generală nr. 144 │Bd. Ghencea nr. 87, │ │
│ │ │sectorul 5 │ │
└───────────┴──────────────────────────────────┴────────────────────────┴──────┘


    S Şcoală primară/secundară
    L Liceu
    LT Liceu tehnic
    LE Liceu economic
    SM Şcoală de muzică
    PS Unitate preşcolară
    SS Şcoală specială
    (x) Sală de sport finanţată din alt program guvernamental

    ANEXA II
    Anexa B3

          România - Proiect AFI privind reabilitarea infrastructurii
                       educaţionale în Bucureşti

                        GRAFIC DE AMORTIZARE

┌───────────────────────────┬────────────────────────────────────────────────┐
│ Data scadentă pentru │ Sumele care vor fi rambursate exprimate ca │
│ rambursarea tranşelor │fracţie a împrumutului disponibilizat de Bancă │
│ │ după data de 25 aprilie 2012 inclusiv │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 1. 20.12.2012 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 2. 20.06.2013 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 3. 20.12.2013 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 4. 20.06.2014 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 5. 20.12.2014 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 6. 20.06.2015 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 7. 20.12.2015 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 8. 20.06.2015 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 9. 20.12.2016 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 10. 20.06.2017 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 11. 20.12.2017 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 12. 20.06.2018 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 13. 20.12.2018 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 14. 20.06.2019 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 15. 20.12.2019 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 16. 20.06.2020 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 17. 20.12.2020 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 18. 20.06.2021 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 19. 20.12.2021 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 20. 20.06.2022 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 21. 20.12.2022 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 22. 20.06.2023 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 23. 20.12.2023 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 24. 20.06.2024 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 25. 20.12.2024 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 26. 20.06.2025 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 27. 20.12.2025 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 28. 20.06.2026 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 29. 20.12.2026 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 30. 20.06.2027 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 31. 20.12.2027 │ 1/32 │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────────────────────┤
│ 32. 20.06.2028 │ 1/32 │
└───────────────────────────┴────────────────────────────────────────────────┘

             _________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016