Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 988 din 3 august 2022  privind reacordarea recunoaşterii caracterului de utilitate publică a unor amenajări de irigaţii sau a părţilor de amenajări de irigaţii, precum şi pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 793/2016 pentru aprobarea Programului naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii din România     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 988 din 3 august 2022 privind reacordarea recunoaşterii caracterului de utilitate publică a unor amenajări de irigaţii sau a părţilor de amenajări de irigaţii, precum şi pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 793/2016 pentru aprobarea Programului naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii din România

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 783 din 5 august 2022
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 39 alin. (7) din Legea îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. I
    Se reacordă recunoaşterea caracterului de utilitate publică pentru amenajările de irigaţii sau pentru părţile de amenajări de irigaţii, cu datele de identificare prevăzute în anexa nr. 1 la prezenta hotărâre.

    ART. II
    Hotărârea Guvernului nr. 793/2016 pentru aprobarea Programului naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 879 din 2 noiembrie 2016, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. Titlul se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "HOTĂRÂRE
    pentru aprobarea Programului naţional de reabilitare şi/sau înfiinţare a infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj"

    2. Articolele 1 şi 2 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "ART. 1
    Se aprobă Programul naţional de reabilitare şi/sau înfiinţare a infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj, denumit în continuare Program, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
    ART. 2
    (1) Prin Program se stabilesc amenajările de irigaţii şi obiectivele infrastructurii principale de irigaţii din aceste amenajări, care se vor supune reabilitării, prevăzute în anexa nr. 1, precum şi amenajările de desecare şi drenaj şi obiectivele infrastructurii de desecare şi drenaj din aceste amenajări, care se vor supune reabilitării, prevăzute în anexa nr. 1^1, anexe care fac parte integrantă din Program.
    (2) Reabilitarea şi/sau înfiinţarea infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj se realizează în condiţiile financiare prevăzute de art. III alin. (1) din Legea nr. 269/2015 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2015 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2011 privind unele măsuri de organizare a activităţii de îmbunătăţiri funciare, cu modificările şi completările ulterioare."

    3. La anexă, titlul se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Programul naţional de reabilitare şi/sau înfiinţare a infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj"

    4. La anexă, capitolul I, paragraful 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a elaborat Programul naţional de reabilitare şi/sau înfiinţare a infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj (denumit în continuare Program) care vizează adaptarea agriculturii la schimbările climatice şi reducerea efectelor acestora asupra producţiei agricole, în principal, dar şi asupra altor factori de mediu şi a populaţiei, prin reabilitarea şi/sau înfiinţarea infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj existente."

    5. La anexă, capitolul I subcapitolul 1, după punctul 1.7 se introduce un nou punct, pct. 1.8, cu următorul cuprins:
    "1.8. Necesitatea reabilitării infrastructurii de desecare şi drenaj aparţinând domeniului public al statului este dată, pe de o parte, de faptul că schimbările climatice, prin concentrarea precipitaţiilor în perioade scurte de timp urmate de perioade secetoase, determină o accelerare a degradării însuşirilor solului prin înmlăştiniri temporare, compactare, sărăturare secundară, iar, pe de altă parte, de reducerea severă a funcţionalităţii infrastructurii de desecare şi drenaj, mult diminuată faţă de parametrii la care au fost proiectaţi.
    Amenajările de desecare-drenaj au fost realizate cu precădere în Lunca şi Delta Dunării, pentru introducerea în producţie a terenurilor scoase prin îndiguire de sub influenţa inundaţiilor Dunării, în Transilvania şi Banat, pentru eliminarea excesului de umiditate, precum şi pe terenurile amenajate pentru irigaţii, în scopul realizării condiţiilor de control al umidităţii solurilor şi prevenire a degradărilor secundare, contribuind la redarea în circuitul economic a terenurilor degradate de acţiunea unor factori naturali sau antropici.
    Scopul principal al sistemelor de desecare-drenaj este creşterea capacităţii de producţie a terenurilor agricole şi extinderea suprafeţelor cu folosinţă agricolă prin scoaterea unor terenuri de sub efectul excesului de umiditate."

    6. La anexă, capitolul II, paragrafele 2, 7 şi 9 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "În prezent, România dispune de o suprafaţă amenajată pentru irigat de cca. 3.1 milioane ha. Din această suprafaţă, 2,6 mil. ha o reprezintă suprafaţa viabilă şi marginal viabilă.
    ..................................................................................................
    Au fost constituite un număr de 666 de OUAI-uri pe o suprafaţă de 1.464.349,70 ha, care au preluat infrastructura secundară de irigaţii de la ANIF, care deserveşte o suprafaţă de cca 1.422.358,00 ha şi un număr de 24 de FOIF pe o suprafaţă de 395.753 ha, care au preluat infrastructura de la ANIF, care deserveşte o suprafaţă de 171.000 ha.
    ..................................................................................................
    În cadrul PNDR 2014-2020 submăsura 4.3 pentru reabilitarea infrastructurii secundare de irigaţii preluate de la ANIF de către OIF au fost alocate fonduri în valoare de 441 milioane de euro."

    7. La anexă, titlul capitolului III se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "    CAP. III
    Descrierea Programului
"

    8. La anexă, capitolul III subcapitolul 1, punctele 1.1 şi 1.2 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "1.1. Obiectivul general al Programului vizează:
    - reabilitarea infrastructurii principale de irigaţii care va conduce la creşterea suprafeţei funcţionale din suprafaţa viabilă şi marginal viabilă economic pentru irigaţii la 70% în anul 2020 şi 90% la orizont 2030 şi constă în reabilitarea infrastructurii principale de irigaţii din 156 de amenajări aparţinând domeniului public al statului, inclusiv Canalul Magistral Siret-Bărăgan;
    – reabilitarea infrastructurii de desecare şi drenaj care va conduce la creşterea suprafeţei funcţionale prin reducerea aportului de apă provenit din zone limitrofe mai înalte, prin reţinerea cantităţilor de apă în bazine de retenţie din zonele înalte şi aplicarea unei agrotehnici specifice acestei zone pentru prevenirea eroziunii prin scurgere la suprafaţă din 50 de amenajări de desecare şi drenaj aparţinând domeniului public al statului.
    Obiectivul general al Programului se realizează până la sfârşitul anului 2027.
1.2. Obiectivul specific al Programului îl reprezintă creşterea funcţionalităţii infrastructurii prin creşterea randamentului staţiilor de bază (fixe şi plutitoare) şi repompare, eliminarea pierderilor de apă prin infiltraţie din canalele de irigaţii şi desecare şi drenaj aparţinând domeniului public al statului şi eliminarea degradărilor apărute la construcţiile hidrotehnice de pe acestea."

    9. La anexă, capitolul III subcapitolul 2, punctele 2.1 şi 2.2 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "2.1. Analiza viabilităţii economice a amenajărilor de irigaţii propuse pentru reabilitare s-a efectuat în cadrul studiului «Actualizarea strategiei investiţiilor în sectorul irigaţiilor - expertiza privind viabilitatea economică a sistemelor de irigaţii - raport final», elaborat de către S.C. Experco-ISPIF - S.R.L., şi a raportului final - Actualizare expertiză tehnică privind viabilitatea economică a sistemelor de irigaţii, elaborat de către S.C. AQUAPROIECT - S.A., în cuprinsul căruia au fost identificate amenajările de irigaţii, care deservesc o suprafaţă de aproximativ 2,6 milioane ha.
2.2. Scopul expertizei este de a reanaliza viabilitatea unor sisteme de irigaţii, luându-se în considerare realităţile din agricultura românească la nivelul anului 2020, după cum urmează: tendinţa de comasare a terenurilor, dezvoltarea OUAIurilor, preţurile produselor agricole, tendinţa fermierilor de a se orienta spre culturi cu valoare adăugată mare şi cu răspuns bun la irigaţii şi din punct de vedere tehnic agregate de pompare cu parametrii superiori, materiale pentru impermeabilizat canalele de irigaţii cu calităţi superioare şi tendinţa de achiziţionare de instalaţii de udare moderne, automatizate cu randamente net superioare instalaţiilor de udare cu mutare manuală preponderente în trecut."

    10. La anexă, capitolul III subcapitolul 3, punctele 3.3-3.5 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "3.3. În prima etapă va fi reabilitată infrastructura principală de irigaţii din 41 de amenajări aparţinând domeniului public al statului care alimentează 338 OIF, dintre care şi organizaţii care au accesat măsura 125a în cadrul PNDR 2007-2013.
3.4. Etapa a II-a de reabilitare cuprinde un număr de 78 de amenajări declarate viabile în urma studiului «Actualizarea strategiei investiţiilor în sectorul irigaţiilor-expertiza privind viabilitatea economică a sistemelor de irigaţii-raport final», elaborat de către S.C. Experco-ISPIF - S.R.L, şi a raportului final - Actualizare expertiză tehnică privind viabilitatea economică a sistemelor de irigaţii, elaborat de către S.C. AQUAPROIECT - S.A. Pe aceste amenajări sunt constituite 219 OIF care au reabilitat infrastructura secundară de irigaţii prin submăsura 4.3 din PNDR 2014-2020 sau vor putea reabilita infrastructura secundară de irigaţii în cadrul viitoarei perioade de programare aferentă Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, prin propunerea formulată în cadrul Planului Naţional Strategic.
3.5. Etapa a III-a de reabilitare va include 36 de amenajări viabile de irigaţii, pe care nu sunt constituite actualmente OUAI-uri. În cazul în care se vor constitui, acestea vor trece în etapa a II-a de reabilitare.
    Perioada de implementare a etapelor I, II şi III este 2016-2027."

    11. La anexă, capitolul III subcapitolul 4, paragraful 1 de la punctul 4.2, paragraful 1 de la punctul 4.3 şi paragraful 1 de la punctul 4.4 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "4.2. În etapa I se va reabilita infrastructura principală de irigaţii din domeniul public al statului formată din 71 de staţii de pompare de bază, 149 de staţii de repompare, 125 m de conducte de refulare, 1.634.221 m de conducte îngropate, 1 colector, 1.929.289 m de canale de aducţiune, 2.320.686 m de canale de distribuţie şi 3.335 de construcţii hidrotehnice din 41 de amenajări de irigaţii pe care s-au constituit şi organizaţii şi federaţii ale organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare, care au accesat măsura 125a din cadrul PNDR 2007-2013.
    ..................................................................................................
4.3. În etapa a II-a se va reabilita infrastructura principală de irigaţii din domeniul public al statului formată din: 86 de staţii de pompare de bază, 110 staţii de repompare, 24.919 m de conducte refulare, 130.403 m de conducte îngropate, 1.754.187 m de canale de aducţiune, 1.538.787 m de canale de distribuţie şi 3.618 construcţii hidrotehnice din 78 de amenajări de irigaţii viabile pe care s-au constituit şi organizaţii şi federaţii ale organizaţiilor de îmbunătăţiri funciare care vor putea accesa submăsura 4.3 din cadrul PNDR 2014-2020.
    ..................................................................................................
4.4. În etapa a III-a se va reabilita infrastructura principală de irigaţii din domeniul public al statului formată din: 36 de staţii de pompare de bază, 19 staţii de repompare, 156.865 m de conducte îngropate, 456.486 m de canale de aducţiune, 88.953 m de canale de distribuţie şi 1.122 de construcţii hidrotehnice din 36 de amenajări de irigaţii viabile pe care nu sunt constituite actualmente OUAI-uri. În cazul în care se vor constitui, acestea vor trece în etapa a II-a de reabilitare."

    12. La anexă, capitolul III subcapitolul 4, punctul 4.5 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "4.5. Prin efectuarea investiţiilor în reabilitarea infrastructurii principale de irigaţii şi desecare şi drenaj se are în vedere, pe de o parte, creşterea ponderii suprafeţei funcţionale din suprafaţa viabilă şi marginal viabilă economic pentru irigaţii (%) de la 50%, cât este nivelul actual, la 70% în anul 2020, iar pe de altă parte, reducerea efectelor negative ale excesului de apă asupra culturilor agricole şi sustenabilităţii activităţilor agricole, ca urmare a degradării calităţii solurilor şi creşterii costurilor pentru reconstrucţia acestora. Ţinta pe termen lung (orizont 2030) va fi de 90%.
    Exploatarea amenajărilor supuse reabilitării se va face în corelare cu lucrările de gospodărire a apelor, hidroenergetice, silvice, de gestionare a căilor de comunicaţie, în acord cu interesele proprietarilor de terenuri, ţinând seama de cerinţele de protecţie a mediului.
    Exploatarea amenajărilor supuse reabilitării se va face astfel încât să se prevină folosirea ineficientă a apei, excesul de umiditate, eroziunea şi poluarea solului şi să se promoveze protecţia mediului în conformitate cu standardele de mediu."

    13. La anexă capitolul III subcapitolul 5, paragrafele 5.1 şi 5.2 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "5.1. Sursa de finanţare a investiţiilor de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii şi a infrastructurii de desecare şi drenaj o reprezintă bugetul de stat, cadrul legal fiind asigurat de prevederile art. III din Legea nr. 269/2015 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 4/2015 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2011 privind unele măsuri de organizare a activităţii de îmbunătăţiri funciare, cu modificările şi completările ulterioare.
    Astfel, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, sub condiţia asumării de către Guvern, prin hotărâre, a Programului naţional de reabilitare şi/sau înfiinţare a infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj, va primi până la finalul anului 2027 suma de 1,500 miliarde de euro necesară reabilitării şi/sau înfiinţării infrastructurii principale de irigaţii şi infrastructurii de desecare şi drenaj.
5.2. Programul, în ceea ce priveşte realizarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii este complementar Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, atât din perioada de programare 2007-2013, cât şi în perioada de programare financiară europeană 2014-2020, şi vine în întâmpinarea unor măsuri viitoare din sectorul irigaţiilor. În acest context, pentru reabilitarea amenajărilor interioare de irigaţii aparţinând organizaţiilor şi federaţiilor de organizaţii de îmbunătăţiri funciare (OIF şi FOIF) a fost alocată suma de 128 milioane de euro prin PNDR 2007-2013, submăsura 125 a, iar în perioada de programare 2014-2020 fondurile europene alocate prin PNDR 2014-2020, submăsura 4.3 - Irigaţii, au fost de 441 milioane de euro, destinate reabilitării infrastructurii secundare de irigaţii aflate în proprietatea/folosinţa organizaţiilor/federaţiilor utilizatorilor de apă pentru irigaţii.
    După aprobarea Programului se vor efectua expertize şi se vor elabora proiectele necesare implementării acestuia. Instituţia publică responsabilă cu implementarea Programului naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii şi desecare şi drenaj este Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare."

    14. La anexă, capitolul III subcapitolul 7, primul paragraf al punctului 7.1 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    " Funcţionarea OUAI-urilor - până la această dată au fost înfiinţate 666 OUAI-uri, pe o suprafaţă de 1.464.349,70 ha."

    15. La anexă, anexele nr. 1 şi 2 se modifică şi se înlocuiesc cu anexele nr. 2 şi 3 la prezenta hotărâre.
    16. La anexă, după anexa nr. 1 se introduce o nouă anexă, anexa nr. 1^1, al cărei cuprins este prevăzut în anexa nr. 4 la prezenta hotărâre.


    ART. III
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    NICOLAE-IONEL CIUCĂ
                    Contrasemnează:
                    Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale,
                    Petre Daea
                    p. Ministrul mediului, apelor şi pădurilor,
                    Robert-Eugen Szép,
                    secretar de stat
                    Ministrul finanţelor,
                    Adrian Câciu

    Bucureşti, 3 august 2022.
    Nr. 988.
    ANEXA 1

    LISTA
    amenajărilor pentru care se propune reacordarea caracterului de utilitate publică

┌────┬─────────┬────────────────────────┬────────┬───────────┬──────────┐
│ │ │ │ │Suprafaţa │ │
│ │ │ │Numărul │amenajată │ │
│Nr. │ │Denumirea sistemului de │de │pentru │Utilitatea│
│crt.│Judeţul │irigaţii │inventar│irigaţii │publică │
│ │ │ │MF │din │ │
│ │ │ │ │inventarul │ │
│ │ │ │ │centralizat│ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│1 │Argeş │Căteasca Teiu │79319 │22482 │21991 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│2 │Argeş │Ştefăneşti Leordeni │80229 │5675 │5675 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│3 │Bacău │Măgura N. Bălcescu │40467 │4064 │4064 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│4 │Bacău │Cleja Fărăoani │40463 │1170 │1170 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│5 │Bacău │Buhoci │40429 │699 │699 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│6 │Bacău │Săuceşti │40454 │440 │440 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│7 │Bacău │Răcăciuni │40646 │275 │275 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│8 │Bacău │Răcătău │40654 │126 │126 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│9 │Bacău │Răstoaca │40647 │421 │421 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│10 │Bacău │Târgu Trotuş │40473 │1091 │344 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│11 │Bacău │Letea │40440 │1118 │1118 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │40427 Bc│ │ │
│12 │Bacău │Dămieneşti │+ │2276 │2276 │
│ │ │ │40972 Nt│ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│13 │Bacău │Sascut │40474 │5028 │5028 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │40434 Bc│ │ │
│14 │Bacău │Racova Filipeşti │+ │3492 │3492 │
│ │ │ │40599 Nt│ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│15 │Bacău │Iteşti │40619 │1732 │1732 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│16 │Bacău │Gheorghe Doja │41146 │136 │136 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│17 │Bacău │Fulgeriş │41177 │465 │465 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│18 │Bacău │Tamaşi │40472 │319 │319 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│19 │Botoşani │Horia Liveni Mănoleasa │92606 │6240 │6240 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│20 │Botoşani │Havârna Tătărăşeni │92593 │805 │805 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│21 │Botoşani │Ripiceni Stânca │92609 │3005 │3005 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│22 │Botoşani │Movileni Havârna │92591 │804 │804 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│23 │Botoşani │Curteşti │92588 │437 │437 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│24 │Botoşani │Săveni Sârbi │92602 │688 │688 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│25 │Botoşani │Hăneşti Dângeni │92604 │1084 │1084 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│26 │Botoşani │Cătămărăşti Aval │92592 │4728 │4728 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│27 │Brăila │Incinta Noianu Chiscani │128015 │1780 │1780 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│28 │Brăila │Incinta Grădiştea Făurei│95184 │14605 │9417 │
│ │ │Jirlău │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│29 │Brăila │Incinta Ianca │95177 │26760 │26760 │
│ │ │Surdila-Greci │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│30 │Brăila │Terasa Ialomiţa Călmăţui│95165 │137222 │137222 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│31 │Brăila │Incinta Lunca Râu Buzău │96212 │6453 │6453 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│32 │Brăila │Incinta Brăila Dunăre │95128 │3625 │3625 │
│ │ │Siret │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│33 │Brăila │Incinta Călmăţui Gropeni│95178 │12879 │12879 │
│ │ │Chiscani │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│34 │Brăila │Terasa Viziru │95279 │32658 │32658 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│35 │Brăila │Terasa Brăilei │95143 │67438 │67438 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│36 │Brăila │Inc. Nămoloasa Măxineni │95214 │29928 │29928 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│37 │Brăila │Incinta Insula Mare a │95229 │64660 │64660 │
│ │ │Brăilei │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│38 │Brăila │Incinta Latinu Vădeni │95127 │13099 │13099 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│39 │Brăila │Incinta Călmăţui V │95178 │1105 │1105 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│40 │Brăila │Incinta Călmăţui II │95178 │1624 │1624 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│41 │Brăila │Incinta BH Călmăţui │95175 │23426 │23426 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│42 │Brăila │Cioreşti Măicăneşti │94671 │10434 │10434 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │Incinta BH Călmăţui - │ │ │ │
│43 │Buzău │Subsistemul Stâlpu │94322 │3095 │658 │
│ │ │Costeşti │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│44 │Buzău │Câmpia Buzău Est │94240 │9941 │9941 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │A.H.C. Câmpia Buzăului │94240 Bz│ │ │
│45 │Buzău │(Vest) │+ │55626 │50048 │
│ │ │ │92278 Ph│ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │15078 Cl│ │ │
│46 │Călăraşi │Mostiştea II │+ 16803 │139481 │95043 │
│ │ │ │Il + │ │ │
│ │ │ │59466 If│ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │14513 Cl│ │ │
│47 │Călăraşi │Mostiştea VI │+ 16877 │54407 │54407 │
│ │ │ │Il │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│48 │Călăraşi │Terasa Călăraşi │14509 │10047 │10047 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│49 │Călăraşi │Gostinu Greaca Argeş │14615 │11371 │11371 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│50 │Călăraşi │Gălăţui Călăraşi │15039 │78792 │75197 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │15410 Cl│ │ │
│51 │Călăraşi │Pietroiu Ştefan cel Mare│+ 17592 │52428 │52317 │
│ │ │ │Il │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│52 │Călăraşi │Călăraşi Râul │14610 │6845 │6845 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│53 │Călăraşi │Borcea de Sus │15678 │11404 │11404 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│54 │Călăraşi │Mostiştea I │14690 │20000 │20000 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│55 │Călăraşi │Olteniţa Surlari │14590 │9788 │9788 │
│ │ │Dorobanţu │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│56 │Călăraşi │Boianu Sticleanu │14531 │19296 │19296 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│57 │Călăraşi │Jegălia │14507 │22268 │22268 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│58 │Călăraşi │Unirea Jegălia Gâldău │14538 │555 │555 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│59 │Cluj │Mihai Viteazu │78407 │5720 │5720 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│60 │Constanţa│Topalu │13277 │18808 │12497 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│61 │Constanţa│Carasu-Potârnichea │12430 │2269 │2269 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│62 │Constanţa│Carasu-Lanurile │12457 │7039 │7039 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│63 │Constanţa│Carasu-Biruinţa │12456 │14316 │14316 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│64 │Constanţa│Carasu-Amzacea │12476 │2238 │2238 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│65 │Constanţa│Carasu-Poarta Albă │12438 │3618 │3618 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│66 │Constanţa│Carasu-Ciocârlia │12838 │791 │791 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│67 │Constanţa│Carasu-Bărăganu │12513 │14542 │14542 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│68 │Constanţa│Carasu-Mangalia Sud │12454 │11627 │11627 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│69 │Constanţa│Carasu-Făclia │12570 │8608 │8608 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│70 │Constanţa│Carasu-Canal Negru Vodă │12417 │2648 │2648 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│71 │Constanţa│Rasova Vederoasa │12450 │80434 │356 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│72 │Constanţa│Cochirleni │12749 │740 │740 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│73 │Constanţa│Terasa Hârşova │12419 │35325 │29169 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│74 │Constanţa│Carasu Topraisar │12431 │4545 │4545 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│75 │Constanţa│Carasu Tătaru │12415 │31129 │31129 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│76 │Constanţa│Carasu Valea Seacă │12859 │6906 │6228 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│77 │Constanţa│Oltina Vest │12582 │2440 │2440 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│78 │Constanţa│Terasa Seimeni │12463 │22784 │16459 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│79 │Constanţa│Carasu Nicolae Bălcescu │12443 │29813 │24456 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│80 │Constanţa│Sinoe │12418 │60455 │42376 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│81 │Constanţa│Carasu Mihail │12448 │26481 │21607 │
│ │ │Kogălniceanu │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│82 │Constanţa│Orezărie Hârşova │12793 │2954 │2954 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│83 │Constanţa│Incinta Ciobanu Gârliciu│12750 │3473 │2489 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │12664 │ │ │
│ │ │ │PAMN │ │ │
│84 │Constanţa│Carasu CDMN/PAMN │Nord │3858 │3037 │
│ │ │ │12835 │ │ │
│ │ │ │PAMN Sud│ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│85 │Constanţa│Carasu Galeşu │12946 │4694 │4694 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│86 │Constanţa│Carasu-Moviliţa │12428 │8041 │8041 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│87 │Constanţa│Carasu-Moşneni │14399 │1672 │1672 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│88 │Constanţa│Carasu-Mangalia Nord │12429 │9775 │9775 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│89 │Constanţa│Carasu Basarabi │12427 │5855 │5855 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│90 │Covasna │Câmpul Frumos │78172 │2988 │2988 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│91 │Dâmboviţa│Titu Ogrezeni │92284 │39645 │23879 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│92 │Dolj │Ghidici Rast Bistreţ │17871 │9639 │9639 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│93 │Dolj │Nedeia Măceşu │17826 │55384 │32355 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│94 │Dolj │Cetatea Galicea │18041 │38048 │17595 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│95 │Dolj │Bistreţ Nedeia Jiu │17821 │12326 │4723 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│96 │Dolj │Calafat Băileşti │17879 │54121 │22523 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│ │ │ │17982 dj│ │ │
│97 │Dolj │Sadova Corabia │+ │71771 │71295 │
│ │ │ │57390 ot│ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│98 │Galaţi │Nămoloasa Măxineni │0 │6083 │6083 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│99 │Galaţi │Câmpia Covurlui │75771 │115316 │109362 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│100 │Galaţi │Brateşul de Sus │75767 │7664 │7664 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│101 │Galaţi │Terasa Tecuci Nicoreşti │75844 │16589 │16349 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│102 │Giurgiu │Giurgiu Răsmireşti A + C│59510 │105661 │99262 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│103 │Giurgiu │Terasa Mihai Bravu │59540 │20903 │14179 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│104 │Giurgiu │Argeş km 23 │59515 │1683 │1683 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│105 │Giurgiu │Gostinu Greaca Argeş │59539 │15051 │15051 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼────────┼───────────┼──────────┤
│106 │Hunedoara│Ostrov Clopotiva │60519 │2679 │2679 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┬┴───────────┼──────────┤
│107 │Ialomiţa │Slobozia Dunăre │17643 │2853 │2853 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│108 │Ialomiţa │Orezărie Luciu Giurgeni │16791 │5140 │5140 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│109 │Ialomiţa │Făcăeni Vlădeni │16790 │2224 │2224 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│110 │Ialomiţa │Borcea de Jos │16784 │5673 │5673 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│111 │Ialomiţa │Terasa Borduşani │16788 │22769 │22769 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│112 │Ialomiţa │Extindere Borcea de Jos │0 │0 │1016 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│113 │Iaşi │Gropniţa Movileni │46109 │1325 │1325 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│114 │Iaşi │Ţigănaşi Perieni │46092 │3368 │3368 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│115 │Iaşi │Tabăra Trifeşti Sculeni │46121 │17258 │17258 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│116 │Iaşi │Sculeni Ţuţora Gorban │46097 │20981 │20981 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│117 │Ilfov │Berceni Vidra Frumuşani │59407 │7199 │7199 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│118 │Mehedinţi│Crivina Vânju Mare │52058 │26592 │26592 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│ │ │ │51905 │ │ │
│119 │Mehedinţi│Izvoare Cujmir │Mh + │63889 │59920 │
│ │ │ │18083 │ │ │
│ │ │ │Dj │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│120 │Olt │Ipoteşti I Nord │57259 │13589 │13589 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│121 │Olt │Frunzaru Boianu │57439 │32257 │18787 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│122 │Olt │Terasa Corabia │57327 │33123 │33123 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│ │ │ │57272 │ │ │
│123 │Olt │Terasa Caracal │Ot + │75674 │60552 │
│ │ │ │17994 │ │ │
│ │ │ │Dj │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│124 │Olt │Drăgăneşti │57295 │6233 │6233 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│125 │Olt │Bucşani Cioroiu │57273 │27620 │27620 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│126 │Olt │Dăbuleni Potelu Corabia │57422 │10928 │10928 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│127 │Olt │Stoeneşti Vişina │57298 │25813 │25813 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│128 │Prahova │Drăgăneşti │92517 │1236 │1236 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│129 │Prahova │Iazul Morilor Prahova │92266 │1026 │1026 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│130 │Prahova │Leaot │92268 │2376 │2376 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│131 │Prahova │Iazul Morilor Teleajen │92269 │894 │894 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│132 │Teleorman│Liţa Olt │56994 │4870 │1516 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│133 │Teleorman│Olt Călmăţui │57001 │46593 │40874 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│134 │Teleorman│Viişoara │57066 │96480 │71187 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│ │ │ │57115 │ │ │
│135 │Teleorman│Giurgiu Răsmireşti B │Tr + │36898 │33948 │
│ │ │ │59533 │ │ │
│ │ │ │Gr │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│136 │Teleorman│Terasa Zimnicea │57076 │2930 │2115 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│137 │Timiş │Periam │66184 │640 │640 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│138 │Tulcea │Măcin 23 August │23868 │7508 │7508 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│139 │Tulcea │Dunavăţ │23579 │2752 │2752 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│140 │Tulcea │Sud Razelm │23491 │13454 │13454 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│141 │Tulcea │Babadag │23358 │24448 │24448 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│142 │Tulcea │Peceneaga Turcoaia Măcin│23388 │20173 │19440 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│143 │Tulcea │Beibugeac-Sarinasuf │23368 │14693 │14693 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│144 │Tulcea │Sarichioi │23447 │7011 │7011 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│145 │Tulcea │Isaccea │23364 │5252 │5252 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│146 │Vaslui │Soleşti │24510 │1700 │0 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│147 │Vaslui │Albiţa Fălciu │24602 │16937 │16937 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│148 │Vaslui │B.H. Bârlad │24451 │4740 │2453 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│149 │Vaslui │Mânjeşti │24509 │595 │595 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│150 │Vâlcea │Bucşani Cioroiu │79543 │6639 │6639 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│151 │Vrancea │Rugineşti-Pufeşti-Panciu│94355 │2700 │737 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│152 │Vrancea │Putna │108599 │2385 │2385 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│153 │Vrancea │Bilieşti Slobozia │94365 │14970 │13233 │
│ │ │Ciorăşti │ │ │ │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│154 │Vrancea │Adjud Homocea │108613 │968 │968 │
├────┼─────────┼────────────────────────┼───────┼────────────┼──────────┤
│155 │Vrancea │Suraia Vadu Roşca │108683 │2795 │892 │
├────┴─────────┴────────────────────────┴───────┼────────────┼──────────┤
│TOTAL: │2.779.160 │2.388.671 │
└───────────────────────────────────────────────┴────────────┴──────────┘



    ANEXA 2

    (Anexa nr. 1 la program)
    LISTA
    amenajărilor de irigaţii şi a obiectivelor infrastructurii principale de irigaţii din aceste amenajări,
    care se supun reabilitării
    CAP. 1 - Etapa I

    1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SASCUT-VALEA SEACĂ (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 5.028 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Sascut;
    • Staţii de repompare: SRPA Sascut;
    • Conducte: de refulare pentru SPA - SRPA Sascut - 125 ml; colector pentru SRPA Sascut - 1 buc.


    2. INCINTA GRĂDIŞTEA-FĂUREI-JIRLĂU (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 14.605 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţia de pompare de bază: SB Vişani; SRP IV D;
    • Staţiile de repompare: SRP I, SRP II, SRP III, SRP V, SRP VA;
    • Canale de aducţiune: CA1C, CA1G, CA1I, CA1H, CA1F; L = 40.440 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 19 buc. (6 buc. stăvilare şi 13 buc. podeţe).


    3. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CĂLMĂŢUI II (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 1.624 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 190;
    • Canale de aducţiune: CPA km 190; L = 1.250 m;
    • Canale de distribuţie: CD 1; CD 2; L = 3.600 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 6 buc. (3 buc. stăvilare; 3 buc. podeţe).


    4. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CĂLMĂŢUI V (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 1.105 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 208;
    • Canale de aducţiune: CPA km 208; L = 2.300 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 5 buc. (4 buc. stăvilare; 1 buc. podeţ).


    5. TERASA IALOMIŢA-CĂLMĂŢUI (BR, IL, BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 137.222 ha;
    - Nr. OUAI înfiinţate: 23 (BR) + 24 (IL) = 47;

    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    5.1. Terasa IALOMIŢA-CĂLMĂŢUI, judeţul BR
    - Suprafaţa amenajată: 57.429 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 23;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază SPA I. M. GHEORGHIU - 2 nave;
    • Staţia de repompare SRPA I + I Q SPIRU HARET; SRPA I A, LACU REZII, SRPA III, SRPA IIIA; SRPA IV; SRPA IVA; SRPA II + 23;
    • Canale aducţiune: CA Luncă, CA Terasă; L = 45.225 m;
    • Canale de distribuţie: CD1, CD2, CD3, CD3A, CD5, CD5G, CD4A, CD4A1, CD4, CD7, CD8, CD9, CD6, CD6A1, CD5H, CD5H1 pe o lungime L = 76.255 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 201 buc. (179 buc. stăvilare, 9 buc. căderi şi 31 buc. podeţe; 2 vane).


    5.2. TERASA IALOMIŢA-CĂLMĂŢUI, judeţul IL
    - Suprafaţa amenajată: 78.753 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 24;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare SRPA V; SRPA VI Bucşa; SRP VIIA, SRP VII B; SRP VII C
    • Canale de distribuţie: CD 1, CD 2, CD 2A, CD 4B, CD 4C, CD 7; CD 5H, CD 5, CD 4A, CD 5A2, CD 5F, CD 5F1, CD 5F2, CD 5B, CD 5C, CD 7, CD 5A, CD 4A2, CD 4A1, CD 4D; CD 5 et. I, CD 5 et. II; L = 193.356 ml;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 194 buc. (64 buc. stăvilare, 39 buc. căderi, 62 buc. podeţe, 24 buc. deversoare şi 5 buc. goliri).



    6. TERASA VIZIRU (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 32.658 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 23;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 221;
    • Staţie de repompare: SRPA 01; SRPA 02; SRPA 03; SRPA 04;
    • Canale de aducţiune: CA Luncă; L = 8.430 m;
    • Canale de distribuţie: CD1, CD2, CD2a, CD3, CD3a, CD4, CD5, CD5a, CD5b, CD6, CD6a, CD7, CD7a, CD9, CD9a; L = 68.192 ml;
    • Canale secundare: CS1, CS2, CS3, CS4, CS5, CS6, CS7, CS8, CS9, CS13; L = 25.923 m;
    • Reabilitare şi modernizare construcţii hidrotehnice: 111 buc. (45 buc. stăvilare, 64 buc. podeţe şi 2 buc. căderi).


    7. AMENAJAREA DE IRIGAŢII NĂMOLOASA MĂXINENI (BR, GL)
    - Suprafaţa amenajată: 36.011 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 26;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    7.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII NĂMOLOASA MĂXINENI, judeţul BR
    - Nr. OUAI înfiinţate: 21;
    – Suprafaţa amenajată: 29.928 ha;
    • Staţii de pompare de bază: SPA Nămoloasa, SPA Corbu Vechi;
    • Staţii de repompare: SRPA I, SRPA II;
    • Canale de aducţiune: CA Nămoloasa, CA Orezărie, CD 1, CA (canal antitanc) L = 40.478 m;
    • Canale de distribuţie: CD1-1, CD1-2, CD2, CD2-1, CD2-2, CD3, CD3-1, CD3-2, CD3-3, CD4, CD1; L = 54.425 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 91 buc. (37 buc. stăvilare, 50 buc. podeţe, 1 buc. deversor, 1 buc. subtraversare).


    7.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII NĂMOLOASA MĂXINENI, judeţul GL
    - Suprafaţa amenajată: 6.083 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 5;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: CA (canal antitanc); L = 10.160 ml;
    • Canale de distribuţie: CD1; CD 2; CD3; L = 20.915 ml
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 6 buc. (4 buc. stăvilare, 2 buc. subtraversare).



    8. INCINTA INSULA MARE A BRĂILEI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 64.660 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPR Filipoiu, SPR Gemenele, SPR Bălaia Dig, SPR Maicanu Mic (Dig), SPR Chitcov (Titcov) Dig, SPR Stancea (Salcia) Dig;
    • Canale de aducţiune: CA1, CA2, CA3, CA3-1, CA3-2, CA3-3, CA4, CA4-1, CA4-2, CA5 CA6, CA7, CA7,1, CA7-1a, CA7-2, CA7-3, CA7-4, CA8, CA8-1, CA8-1a, CA 8-1b, CA8-2; L = 138.869 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 269 buc. (6 buc. stăvilare, 27 buc. căderi, 186 buc. podeţe, 25 buc. deversoare şi 25 buc. goliri).


    9. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA BRĂILEI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 67.438 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 35;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SP1 Gropeni; SPA km 166;
    • Staţii de repompare: SRP D4, SRP D5, SP1A Gropeni, SRP1 Urleasca, SRP D6, SRP D 50, SRPD 51-2, SRPD 27A, SRPD 20-10, SRPD1c, SRP II Pisc;
    • Canale de aducţiune: CA Luncă; L = 2.500 m, CA1, CA2; L = 65.400 m;
    • Canale de distribuţie 65 buc.; L = 328.203 m;
    • Reabilitare şi modernizare construcţii hidrotehnice: 658 buc. (319 buc. stăvilare, 96 buc. căderi şi 243 buc. podeţe).


    10. AMENAJAREA DE IRIGAŢII A.H.C. CÂMPIA BUZĂULUI-CANAL VEST (BZ, PH)
    - Suprafaţa amenajată: 50.048 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8 (BZ) + 4 (PH);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    10.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII A.H.C. CÂMPIA BUZĂULUI-CANAL VEST, judeţul BZ
    - Nr. OUAI înfiinţate: 8
    – Suprafaţa amenajată: 24.338 ha;
    • Canale de aducţiune: Canal Vest, L = 34.726 m; Canal CV2, L = 18.564 m;
    • Reabilitare conducte îngropate: Derivaţia 1 C Vest, Derivaţia 2 C Vest, Derivaţia 3 C Vest, Derivaţia 4 C Vest, L = 15.742 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 56 buc. (30 buc. stăvilare; 18 buc. podeţe; 7 buc. subtraversări, 1 buc. cădere);


    10.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII A.H.C. CÂMPIA BUZĂULUI-CANAL VEST, judeţul PH
    - Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Suprafaţa amenajată: 25.710 ha;
    • Staţii de repompare SRPA MIZIL;
    • Canale de aducţiune: CV1; CV2; L = 34.093 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 40 buc.;
    • Reabilitare conducte îngropate: L = 1.810 m.



    11. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CÂMPU FRUMOS (CV)
    - Suprafaţa amenajată: 2.998 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Ghidfalău;
    • Conducta principală: L = 3.960 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. bazin compensator.


    12. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GOSTINU GREACA ARGEŞ (CL, GR)
    - Suprafaţa amenajată: 26.426 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1 (CL) + 1 (GR);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    12.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GOSTINU GREACA ARGEŞ, judeţul CL
    - Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Suprafaţa amenajată: 11.371 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 443, SPA km 448, SPA DUNĂRICA I şi SPA DUNĂRICA II;
    • Canale de aducţiune CA0 şi CA1: 5.633 m;
    • Construcţii hidrotehnice: 4 buc. (1 podeţ, 3 buc. stăvilare);


    12.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GOSTINU GREACA ARGEŞ, judeţul GR
    - Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Suprafaţa amenajată: 15.055 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Dumescu;
    • Staţii de repompare: SRP Stăvârna, SRP Manta;
    • Canale de aducţiune: CA0 Lunca şi CA0 Stăvârna: L = 18.087 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. stăvilar.



    13. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BORCEA DE SUS (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 11.404 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de bază: SPA km 338, SPA km 64 + 200, SPR Baital;
    • Canale de aducţiune: CA338, CA1-338, CA2-338, CA Nestea, CA1-Borcea, CA2-Borcea; L = 23.425 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 23 buc. (8 buc. stăvilare, 10 buc. podeţe, 4 buc. deversoare şi 1 buc. golire).


    14. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PIETROIU ŞTEFAN CEL MARE (CL, IL)
    - Suprafaţa amenajată: 52.428 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7 (CL) + 5 (IL);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    14.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PIETROIU ŞTEFAN CEL MARE, judeţul CL
    - Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    – Suprafaţa amenajată: 21.922 ha;
    • Staţie de pompare de bază: SPA Pietroiu;
    • Staţii de repompare: SRP 1, SRP 6;
    • Canale de aducţiune: CA II, CA, CA1; L = 31.853 m;
    • Canale de distribuţie: CD1, CD6; L = 21.535 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 58 buc. (27 buc. podeţe; 27 buc. stăvilare; 1 buc. golire; 1 buc. deversor; 1 buc. cădere; 1 buc. pod casetat Ştefan cel Mare);


    14.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PIETROIU ŞTEFAN CEL MARE, judeţul IL
    - Suprafaţa amenajată: 30.506 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 5;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţia de repompare SRP2, SRP3, SRP4, SRP9; SRP10;
    • Canale aducţiune, CA1, CA2; L = 96.564 ml;
    • Canale de distribuţie: CD1 Pietroiu, CPE1 Pietroiu, CD2 Pietroiu, CD3, CD4, CD5; CD9, CD3a, CL; L = 58.612 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 71 buc. (51 buc. stăvilare, 20 buc. podeţe);
    • Reabilitare conducte îngropate: L = 536.526 m.



    15. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BOIANU STICLEANU (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 19.298 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8;
    – OUAI BOGATA SPP1 BOIANU;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 388 (aducţiune şi pentru Amenajarea Gălăţui).


    16. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GĂLĂŢUI CĂLĂRAŞI (CL, IL)
    - Suprafaţa amenajată: 78.792 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 12 (CL);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    16.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GĂLĂŢUI CĂLĂRAŞI, judeţul CL
    - Suprafaţa amenajată: 75.197 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 12;

    16.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GĂLĂŢUI CĂLĂRAŞI, judeţul IL
    - Suprafaţa amenajată: 3.595 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale aducţiune: L = 22.496 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 16 buc. (8 buc. stăvilare, 8 buc. podeţe);
    • Reabilitare conducte îngropate: L = 39.409 m.



    17. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA II (CL, IL, IF)
    - Suprafaţa amenajată: 139.551 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2 (CL);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    17.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA II, judeţul CL
    - Suprafaţa amenajată: 94.992 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Verguleasa;
    • Staţie de repompare: SRPA 12.13 Gubăneşti; SRPA 12.14 Şenoiu;
    • Canale de aducţiune: CA 2.1; L = 14.600 m;
    • Canale distribuţie: CD2.1.1, CD2.1.2, CD2.1.4, CD2.1.4.1, CD2.1.5, CD2.1.6; L = 74.448 m;
    • Conducte îngropate: L = 504.800 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 35 buc. (9 buc. stăvilare; 26 buc. podeţe);
    • Reabilitare reţea electrică: 23 km;


    17.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA II, judeţul IL
    - Suprafaţa amenajată: 32.486 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare SRPA 5.5; SRPA 13.37; SRPA15.57, SRPA15.67;
    • Canale aducţiune: L = 47.335 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 19 buc. (8 buc. stăvilare, 11 buc. podeţe);
    • Reabilitare conducte îngropate: 443.056 m;


    17.3. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA II, judeţul IF
    - Suprafaţa amenajată: 12.073 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare SRPA 13.48; SRPA 13.16; SRPA13.27, SRPA 13.47;
    • Canale aducţiune: CA3.3, CA3.1, CA 2.2; L = 24.726 m;
    • Canale de distribuţie: CD1-3; CD3-12; L = 4.489 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 19 buc. podeţe;
    • Reabilitare conducte îngropate: 443.000 m.



    18. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA VI (CL, IL)
    - Suprafaţa amenajată: 54.407 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1 (CL) + 3 (IL);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    18.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA VI, judeţul CL
    - Suprafaţa amenajată: 38.663 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de repompare: SRPA 16.12 Făurei; SRPA 16.23; SRPA 16.34;
    • Canale de aducţiune: CA 6; CA 6 Nord; CA 6 Sud; L = 35.216 m;
    • Canale de distribuţie: CD 6, CD 6.1, CD 6.3, CD 6.4, CD 6.6; L = 59.164 m;
    • Conducte îngropate: L = 169.090 ml;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 62 buc. (19 buc. stăvilare; 43 buc. podeţe);
    • Reabilitare reţea electrică: 35 km;


    18.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA VI, judeţul IL
    - Suprafaţa amenajată: 15.744 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţia de repompare SRPA 16.45;
    • Canale de aducţiune: L = 30.525 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 10 buc. (4 buc. stăvilare, 6 buc. podeţe);
    • Reabilitare conducte îngropate: L = 308.701 m.



    19. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU GALEŞU (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 4.694 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Galeşu;
    • Staţii de repompare: SRP1 Galeşu;
    • Canale de aducţiune: CA1 - Galeşu, CA2 - Galeşu; L = 17.133 m;
    • Canale de distribuţie: CDI-1; CDI-2; L = 7.700 m;
    • Construcţii hidrotehnice: 19 buc. stăvilare.


    20. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU MOVILIŢA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 8.041 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB aducţiune Poarta Albă;
    • Staţii de repompare: SP Basarabi Pădure;
    • Canale de aducţiune: CA1 Moviliţa; CA 2 Moviliţa, Canal Negru Vodă; L = 66.956 m;
    • Canale de distribuţie: CD1-7 Moviliţa; CD1-4 Moviliţa; CD1-8 Moviliţa; CD2-8 Moviliţa; CD2-7 Moviliţa; CD1-1; L = 18.138 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 53 buc. (9 buc. stăvilare, 37 buc. căderi, 7 buc. podeţe).


    21. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU CDMN/PAMN SUD (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 3.341 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SP Hinog; SPB Medgidia.


    22. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SADOVA CORABIA (DJ)*)
    *) Amenajări de irigaţii reabilitate în anul 2004 în cadrul Proiectului de reformă şi reabilitare a sistemelor de irigaţii din România, finanţat de Banca Mondială.
    – Suprafaţa amenajată: 71.773 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 14;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB L1; SPB PN; SPB PS;
    • Staţii de repompare: L 2;
    TRUP II:
    • Canale de aducţiune: C0; C 2; L = 15.770 m;
    • Canale de distribuţie: 18 buc.; L = 161.566 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 137 buc. (69 buc. stăvilare; 30 buc. podeţe; 20 buc. căderi; 8 buc. goliri; 10 buc. alte CH).


    23. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BRATEŞUL DE SUS (GL)
    - Suprafaţa amenajată: 7.664 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Stoicani; SPR Şiviţa; SPR C. Văleni;
    • Canale de aducţiune: CPA3; CPA Stoicani; L = 9.515 m;
    • Canale de distribuţie: CD1 Monofilare; CD2 Monofilare; CD Monofilare; CD1 Stoicani, L = 11.649 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 11 buc. (8 buc. podeţe; 1 buc. golire; 2 buc. stăvilare).


    24. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CÂMPIA COVURLUI (GL)
    - Suprafaţa amenajată: 115.318 ha;
    – Nr. OUAI/FOUAI înfiinţate: 42 OUAI/4 FOUAI;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Dunăre, SPA Barboşi (aspiraţie); SPA Lieşti (aspiraţie), SPA Prut (aspiraţie);
    • Staţii de repompare: SRP 4; SRP 5; SRP 6; SRP 9; SRP 13; SRP 17; SRP 18; SRP 8 Negrea; SRP 49; SRP14; SRP2 T. Vladimirescu; SRP 16;
    • Canale de aducţiune: CA Chineja; CA Barboş; CPA Prut; CML; CP 1; CP2; CP 3 tr. III; CP 3 tr. IV; CMT 2-1; CMT 2-2; CMT 2-3; CA 2; L = 93.934 ml;
    • Sifoane pe aducţiune: Mălina, Lozova, Suhurlui, Valea Negrea, Valea Cocoraşului, Valea Gerului, Valea Călmăţui, Valea Rea CA2; L = 24.197 m;
    • Stăvilare pe aducţiune: 14 buc.;
    • Conducta de aducţiune: CA Barboşi; L = 7.470 m;
    • Canale de distribuţie: CD2-1 Lunca; L = 1.750 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 41 buc. (4 buc. stăvilare; 16 buc. podeţe, 15 buc. poduri; 4 buc. deversoare; 1 buc. subtraversare; 1 buc. traversare).


    25. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TABĂRA-TRIFEŞTI-SCULENI (IS, BT)
    - Suprafaţa amenajată: 17.258 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 9;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Tabăra; SPA Soloneţ;
    • Staţii de repompare: SRP 1;
    • Canale de aducţiune: CA Nord Soloneţ; CA Sud Soloneţ; CA1C, CA2C, CA3C; L = 38.088 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 61 buc. (5 buc. stăvilare, 18 buc. podeţe; 18 buc. clapeţi, 11 buc. vane hidraulice automate, 3 buc. deversoare; 4 buc. goliri de fund, 2 buc. sifoane).


    26. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BUCŞANI CIOROIU (judeţele OT, VL)
    - Suprafaţa amenajată: 35.074 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7 (OT) + 4 (VL);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    26.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BUCŞANI CIOROIU, judeţul OT
    - Suprafaţa amenajată: 28.424 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    • Staţii de repompare: SRP1; SRP2; SRP3; SRP4;
    • Priza Arceşti, inclusiv reţea electrică;
    • Canale de aducţiune: CA1 Strejeşti; CAI-1; CA I-2; CA Oltişor Nord; CA Oltişor Sud; CA2, CA4; CA4-1; CA3a; CA Jugălia impermeabilizată; CA SPP existent; L = 36.748 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 28 buc. (11 buc. stăvilare; 1 buc. cădere; 16 buc. podeţe).


    26.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BUCŞANI CIOROIU, judeţul VL
    - Suprafaţa amenajată: 6.650 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    • Staţii de bază: SB 104 Malcea; SB 111 Luncavăţ; SB 204 Voiceşti; SB 205 Ştefăneşti; SB 206 Strejeşti.



    27. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA CARACAL (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 75.674 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Fărcaşele;
    • Staţii de repompare: SRP1; SRP2; SRP3; SRP4; SRP5; SRP6; SRP7; SRP8; SRP9; SRP10; SRP11; SRP12; SRP/CD3; SRP/CD5;
    • Priza Drăgăneşti mal drept, inclusiv reabilitare reţea electrică;
    • Canale de aducţiune: CAL; CAT; CAT1; CAT2; L = 108.710 m;
    • Canale de distribuţie: CD1; CD2; CD2-2; CD3; CD3-1; CD3 ext; CD3-1.1; CD3-1.2; CD3-2; CD3-2.1; CD3-2 ext; CD4; CD5; CD5 ext; CD6; CD7; CD8; CD8-1; CD8-2; CD8-3; CD9; L = 125.450 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 178 buc. (30 buc. stăvilare; 12 buc. căderi; 75 buc. podeţe; 23 buc. deversoare; 20 buc. goliri de fund; 14 buc. sifoane; 4 vane hidraulice).


    28. AMENAJAREA DĂBULENI POTELU ADUCŢIUNE CE ALIMENTEAZĂ AMENAJAREA DE IRIGAŢII DĂBULENI POTELU CORABIA (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 10.928 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SRP Răcari I; SRP C14;
    • Staţii de pompare de evacuare: SPE CP 14, inclusiv reţea electrică;
    • Canale principale: L = 85.616 m;
    • Canal colector: CCP1; L = 17.146 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 32 buc. (29 buc. podeţe; 3 buc. stăvilare).


    29. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA ZIMNICEA (TR)
    - Suprafaţa amenajată: 2.930 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SPR1; SPR2;
    • Canale de aducţiune: CA; CM; CP3; CPA2; CPA5; CPA6; L = 21.970 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 67 buc. (6 buc. stăvilare; 14 buc. podeţe, 26 vane şi 21 clapeţi).


    30. AMENAJAREA DE IRIGAŢII VIIŞOARA (TR)
    - Suprafaţa amenajată: 96.480 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Gârla Iancului; SPA Ruptoare;
    • Staţii de repompare: SRP Viişoara; SRP2 Zimnicea; SRP1 Urlui; SRP4;
    • Canale de aducţiune: CPD; CML; CMT; CA1; CA2: L = 48.446 m;
    • Canale de distribuţie: 26 CD-uri: L = 183.054 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 143 buc. (32 buc. stăvilare; 19 buc. deversoare; 74 buc. podeţe; 18 buc. goliri).


    31. AMENAJAREA DE IRIGAŢII OLT CĂLMĂŢUI (TR)
    - Suprafaţa amenajată: 46.593 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 11;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Dunărea;
    • Staţii de repompare: SRP 1; SRP 2 + 3;
    • Canale de aducţiune: CA1; CA2; CA3; CA3-1 CA4: L = 46.084 m;
    • Canale de distribuţie: 10 CD-uri: L = 78.455 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 91 buc. (31 buc. stăvilare; 20 buc. căderi; 40 buc. podeţe).


    32. AMENAJAREA DE IRIGAŢII LIŢA OLT (TR)
    - Suprafaţa amenajată: 4.870 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPR Bercelui;
    • Canal de aducţiune Liţa: L = 7.300 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 5 buc. (1 buc. stavilă; 4 buc. podeţe).


    33. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GIURGIU RĂZMIREŞTI ZONA B (GR + TR)
    - Suprafaţa amenajată: 36.898 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2 (GR) + 4 (TR);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    33.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GIURGIU RĂZMIREŞTI ZONA B, judeţul GR
    - Suprafaţa amenajată: 14.930 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    • Canale de distribuţie: CD1; CD1-1; CD6; CD8: L = 35.835 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 31 buc. (10 buc. podeţe; 10 buc. căderi; 7 buc. deversoare; 4 buc. goliri).


    33.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GIURGIU RĂZMIREŞTI ZONA B, judeţul TR
    - Suprafaţa amenajată: 21.968 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    • Staţie de pompare de bază: SPA Pietrişu;
    • Staţii de repompare: SRP1, SRP2; SRP3; SRP4;
    • Canale de aducţiune: CA1; CA2; CA3; CA4; L = 27.121 m;
    • Canale de distribuţie: CD1; CD3; CD4; CD5; CD6; CD7; CD8; CD9: L = 35.719 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 40 buc. (4 buc. stăvilare; 5 buc. vane hidraulice; 20 buc. podeţe; 6 buc. deversoare; 5 buc. goliri).



    34. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BABADAG (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 24.448 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 10;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SP1 Babadag; SP 2 Babadag; SPA-SP3 Babadag;
    • Staţii de repompare: SRP1 Babadag; SRP2 Babadag, SRP3 Babadag, SRP Nalbant; SRP4 Babadag;
    • Canale de aducţiune: CA4, CA0 Babadag, CA1, CA5, CD1-5, CD1-8, CA0-SP2 Babadag, CA2 Babadag; CA3 B; L = 68.025 m;
    • Canale de distribuţie: CD6; CD4; CD5; CD1; CD1a; CD2; CD3: L = 40.256 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 56 buc. (13 buc. stăvilare, 14 buc. vane, 13 buc. podeţe, 10 buc. deversoare, 5 buc. goliri, 4 buc. sifoane);
    • Reabilitare reţea electrică: 60 km.


    35. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BEIBUGEAC SARINASUF (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 14.694 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Colina;
    • Staţii de repompare: SRP1 Mahmudia; SRP2 Mahmudia;
    • Canale de aducţiune: CA0; CP1, CP2; CP5a; CP5b; CP6; CP3, CP4: L = 44.703 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 40 buc. (3 buc. stăvilare; 25 buc. podeţe, 5 buc. vane, 3 buc. deversoare, 3 buc. goliri, 1 buc. sifoane).


    36. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SINOE (CT, TL)
    - Suprafaţa amenajată: 60.459 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4 (CT) + 1 (TL);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    36.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SINOE, judeţul CT
    - Suprafaţa amenajată: 52.670 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    • Staţie de pompare de bază: SPB Sinoe;
    • Staţii de repompare: SRPA 1-2; SRPA 1-5; SRPA 1-2 Sinoe; SRPA 2-2 Sinoe; SRPA 3-1 Sinoe, inclusiv reabilitare reţea electrică;
    • Canale de aducţiune: CA Sinoe; CA4-Sinoe; CA1 Sinoe; CA2 Sinoe; CA3A; CA 3B: L = 70.321 m;
    • Canale de distribuţie: CD 2 Sinoe; CD 5 Sinoe: L = 6.744 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 45 buc. (20 buc. podeţe, 9 buc. vane hidraulice, 10 buc. deversoare, 3 buc. stăvilare, 1 buc. sifon, 2 buc. goliri de fund).


    36.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SINOE, judeţul TL
    - Suprafaţa amenajată: 7.789 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    • Staţii de repompare: SRPA 2-1; SRPA 1-1; SRPA 5-9; SRPA 5-8;
    • Canale de aducţiune: CA4; CD7; L = 13.395 m;
    • Canale de distribuţie: CD8; L = 440 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 9 buc. (4 buc. vane hidraulice; 3 buc. podeţe; 2 buc. deversoare).



    37. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SUD RAZELM (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 13.454 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 9;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA 6 MARTIE;
    • Staţii de repompare: SRPA 1-6 MARTIE;
    • Canale de aducţiune: CA0, CA; CA1; CA2; L = 23.229 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 21 buc. (3 buc. stăvilare; 1 deversor; 12 buc. podeţe; 3 buc. goliri; 2 buc. sifoane).


    38. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SARICHIOI (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 7.011 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SP 1 Sarichioi;
    • Staţii de repompare: SRP 1 Sarichioi;
    • Canale de aducţiune: CA1, CA2, CA0-SP1 Sarichioi, CA; L = 6.699 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 6 buc. (1 buc. deversor, 3 buc. podeţe, 1 buc. goliri, 1 buc. sifon metalic).


    39. AMENAJAREA DE IRIGAŢII ALBIŢA FĂLCIU (VS)
    - Suprafaţa amenajată: 16.937 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPR 1 Pogăneşti, SPR 3 Bumbăta, SPR 4 Bereveni, SPR 2 Săratu;
    • Staţii de repompare: SRP 1;
    • Canale de aducţiune: CA existent; CA2; CA3; CA4; CA5; L = 48.033 m;
    • Canale de distribuţie: CS 38; CD1; CD2; CD3; L = 8.375 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 15 buc. (3 buc. stăvilare; 12 buc. podeţe).


    40. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CIORĂŞTI MĂICĂNEŞTI (VN)
    - Suprafaţa amenajată: 10.434 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SRP A0; SRP A1;
    • Canale de aducţiune: CA1; CA2; L = 6.750 m;
    • Canale de distribuţie: CD2; CD3; CD4; L = 17.230 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 11 buc. (6 buc. stăvilare şi 5 buc. podeţe).


    41. AMENAJAREA DE IRIGAŢII NEDEIA MĂCEŞU (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 55.384 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 13;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA1 Plutitoare - Unitatea nr. 2; SPA2 Nedeia; SRP1 Horezu; SRP2 Bârza; SRP3 Segarcea; SRP6 Bârca - restul agregatelor care nu au fost incluse în etapa 1 de reabilitare;
    • Staţii de repompare: SRP 1 Horezu; SRP2 Barza; SRP 3 Segarcea; SRP6 Barca; SRP4, SRP5, SRP7;
    • Canale de aducţiune: CA0; CA1; CA2; CA3; CA4; L = 45.750 m;
    • Canale de distribuţie: CDI, CDII, CDIII, CDIV, CDIVa, CDV, CDVa; L = 45.750 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 114 buc. (22 buc. stăvilare, 41 buc. podeţe; 19 buc. căderi; 10 buc. deversoare; 14 buc. goliri; 1 buc. sifoane).
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 6 buc. (1 stăvilar; 5 buc. podeţe);
    • Reabilitare conducte îngropate: 5.884 m.



┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │Lucrări de reabilitare la: │
│Total ├──────┬─────────┬────────┬─────────┬─────────────────────┬────────────┤
│amenajări│Staţii│Staţii de│Conducte│Conducte │Reabilitare canale │Construcţii │
│etapa I │de │repompare│de │îngropate├─────────┬───────────┤hidrotehnice│
│ │bază │(buc.) │refulare│(m) │Aducţiune│Distribuţie│(buc.) │
│ │(buc.)│ │(m) │ │(m) │(m) │ │
├─────────┼──────┼─────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│41 │71 │149 │125 │1.634.221│1.929.289│2.320.686 │3.335 │
└─────────┴──────┴─────────┴────────┴─────────┴─────────┴───────────┴────────────┘


    CAP. 2 - Etapa a II-a

    42. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SEMLAC-PEREG (AR)
    - Suprafaţa amenajată: 8.344 ha;
    – OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Semlac;
    • Canale de aducţiune: Canal Magistral; Canal CDG; L = 13.633 m;
    • Canale de distribuţie: CPA; CP1; L = 12.935 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 128 buc. (13 buc. stăvilare, 5 buc. căderi, 15 buc. podeţe şi 95 buc. sifoane).


    43. AMENAJAREA DE IRIGAŢII FÂNTÂNELE ŞAGU (AR)
    - Suprafaţa amenajată: 6.839 ha
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SP Plutitoare Fântânele;
    • Staţie de repompare: SP Repompare Fântânele;
    • Canale de aducţiune: CA I, CA II: L = 19.410 m;
    • Canale de distribuţie: CPA: L = 3.852 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 37 buc. (11 buc. stăvilare; 3 buc. căderi; 2 buc. deversoare; 11 buc. podeţe; 10 buc. sifon).


    44. AMENAJAREA DE IRIGAŢII ŞTEFĂNEŞTI LEORDENI (AG)
    - Suprafaţa amenajată: 5.675 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: CA: L = 26.700 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 91 buc. (5 buc. stavile; 25 buc. căderi; 6 buc. deversoare; 16 buc. podeţe; 39 buc. sifoane).


    45. AMENAJAREA DE IRIGAŢII FULGERIŞ (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 465 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare amorsare: SPA Fulgeriş;
    • Conductă aducţiune SPA Fulgeriş: L = 900 m;
    • Reabilitare reţea electrică.


    46. AMENAJAREA DE IRIGAŢII ITEŞTI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 1.732 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Iteşti;
    • Staţie de repompare: SRPA Iteşti;
    • Canal de aducţiune: CA 1 Iteşti: L = 5.800 m;
    • Conductă de refulare: SPA Iteşti - canal aducţiune; L = 300 m;
    • Conductă de refulare: SRPA Iteşti - SPP3 Iteşti; L = 2.500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 3 buc. (3 buc. stăvilare);
    • Reabilitare reţea electrică.


    47. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TAMAŞI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 319 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Tamaşi;
    • Conductă de refulare: CR: L = 1.100 m;
    • Reabilitare reţea electrică.


    48. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GHEORGHE DOJA (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 136 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Gh. Doja;
    • Conductă de refulare: L = 1.588 m;
    • Reabilitare reţea electrică.


    49. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BUHOCI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 699 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Buhoci;
    • Conducte: de refulare pentru SPA - 2.200 m; de aspiraţie - 500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: - 1 buc. (1 buc. priză apă).
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 KV alimentare SPA Buhoci - 0,5 km; PT 20/0,4 KV


    50. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SĂUCEŞTI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 440 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Săuceşti;
    • Canal de aducţiune: Săuceşti: L = 3.300 m;
    • Conducte: de refulare pentru SPA - 1.100 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice - 1 buc. (1 buc. priză apă).
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 KV alimentare SPA Săuceşti - 1.000 m; PT 20/0,4 KV.


    51. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RACOVA FILIPEŞTI (BC, NT)
    - Suprafaţa amenajată: 3.492 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    51.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RACOVA FILIPEŞTI, judeţul BC
    - Suprafaţa amenajată: 2.438 ha;
    • Staţie de pompare de bază: SPA Racova-Filipeşti;
    • Conductă de refulare Dn 1200 mm: L = 2.700 m;
    • Canalul de aducţiune CA Pădureni: L = 2.500 m;
    • Conductă principală CP4: L = 4.140 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 5 buc. (2 buc. podeţe, 3 vane);


    51.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RACOVA FILIPEŞTI, judeţul NT
    - Suprafaţa amenajată: 1.054 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPP - SM1 Racova Filipeşti; SPP - SM2 Racova Filipeşti; SPP - SM3; Racova Filipeşti; SPP - SM4 Racova Filipeşti;
    • Conductă evacuare: L = 25 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 55 buc. (39 masive ancoraj; 12 buc. cămine, 3 buc. traversări; 1 buc. B.A./B.R.).



    52. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOVILENI HĂVÂRNA (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 804 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Movileni;
    • Canale de aducţiune: CA; L = 35 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 2 buc. (1 buc. stavilă; 1 buc. grătar).


    53. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CURTEŞTI (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 437 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Curteşti;
    • Canale de aducţiune: 1 CA: L = 150 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 2 buc. (1 buc. stavilă; 1 buc. grătar).


    54. AMENAJAREA DE IRIGAŢII INCINTA B.H. CĂLMĂŢUI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 23.426 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 5;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SRPA 1 + 3; SRP 4; SRP A III;
    • Canale de aducţiune: CA 1; CP 1 Orez: L = 33.635 m;
    • Canale de distribuţie: CD 7; CD 9; CD 4; CD 6; CP 1-2; CD 1-1; Cd 1-3; CD 1-4; L = 16.879 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 33 buc. (13 buc. stăvilare; 1 buc. cădere; 17 buc. podeţe, 1 buc. vană automată, 1 buc. subtraversare).


    55. AMENAJAREA DE IRIGAŢII LUNCA RÂU BUZĂU (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 6.453 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: CA; L = 42.298 m;
    • Canale de distribuţie: CE 203-A; L = 8.650 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 40 buc. (16 buc. stăvilare, 24 buc. podeţe).


    56. AMENAJAREA DE IRIGAŢII LATINU VĂDENI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 13.099 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Vădeni; SPA Cotu Mihale; SPA Siliştea; SPA Cotu Lung; SPA Voineşti;
    • Staţii de repompare: SRPA Baldovineşti; SRPA Vădeni; SRPA Latinu; SRPA Oancea; SRP Latinu;
    • Canale de aducţiune: CA 6 Cotu Lung; CD 7 Cotu Lung; CPA Baldovineşti; CD 2 Orezărie; CD 12; CD 11; CD 9-1; CA 1 Magistral; CA Colector; CP 4; CA II Latinu; CA 3-2; CD 2; CD1; CA 1 Latinu; CD 5; CD 6; CD 7-1; CD 7-2; CD 4-2; CPA 3; L = 60.870 m;
    • Canale de distribuţie: CD 9; L = 3.897 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 233 buc. (179 buc. stăvilare; 2 buc. căderi; 52 buc. podeţe).


    57. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IANCA SURDILA-GRECI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 26.760 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 6;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: IM Gheorghiu;
    • Staţii de repompare: SRPA I Spiru Haret, SRPA I-A Lacu Rezii, SRPA IQ, SRP 1A, SRP 2-A, SRP 1-C, SRP 2-C, SRP 3-C, SRP 1 + 3, SRP 4;
    • Canale de aducţiune: CA 1 A; CA1 B; CA 1 C; CA Mircea Vodă; CA1 D: L = 63.025 m;
    • Canale de distribuţie: CA Mircea Vodă; CA 1-B, CA 1-D, CA 1-E: L = 69.405 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 66 buc. (16 buc. stăvilare, 2 buc. căderi, 31 buc. podeţe şi 17 vane).


    58. INCINTA CĂLMĂŢUI-GROPENI-CHIŞCANI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 12.879 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 221, SPA km 225;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Orezărie
    • Canale de aducţiune: CPA2; CPA3; CPA km 203; CPA km 221; CPA Gropeni; CPA km 196; L = 31.320 m;
    • Canale de distribuţie: CD 1 Orezărie, CD 2 Orezărie: L = 3.200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 46 buc. (24 buc. stăvilare şi 22 buc. podeţe).


    59. AMENAJAREA DE IRIGAŢII NOIANU-CHIŞCANI (BR)
    - Suprafaţa amenajată: 1.780 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de distribuţie: CD 1 L= 3.719 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice - 3 buc. (3 buc. stăvilare).


    60. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CÂMPIA BUZĂULUI CANAL EST (BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 9.941 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 13;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SRPA Măteşti;
    • Canale de aducţiune: Canal Est: L = 7.493 m;
    • Reabilitare supratraversare râul Buzău: L = 370 m; şi a instalaţiei de amorsare;
    • Reabilitare conductă îngropată Canal Est: Derivaţia 1: L = 3.500 m şi Derivaţia 2, L = 6.600 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 15 buc. (4 buc. stăvilare; 2 buc. deversoare; 8 buc. sifoane, 1 buc. racord nod vane).
    • Reabilitare reţea electrică.


    61. AMENAJAREA DE IRIGAŢII INCINTA BH CĂLMĂŢUI-SUBSISTEMUL STÂLPU-COSTEŞTI (BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 658 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Budişteni;
    • Conducte îngropate: L =1.400 m;
    • Reabilitare reţea electrică: 0,016 km.


    62. AMENAJAREA DE IRIGAŢII HORIA-LIVENI-MANOLEASA (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 6.240 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Bold/SPP5;
    • Staţie de repompare: SRP5 Manoleasa, SRP1 Manoleasa;
    • Canal de aducţiune: CA1, CA2, CA3, CA4; L = 16.275 m;
    • Conducte de refulare: CR1, CR2, CR4; L = 7.188 m;
    • Reabilitare reţea electrică: SPA Bold 20/6 KV 4.000 KVA - 2 buc., 20/0,4 kV 100 KVA - S.I.


    63. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CĂLĂRAŞI RÂUL (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 6.845 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 353;
    • Canale de aducţiune: CA II, CA III: L = 19.300 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 15 buc. (5 buc. stăvilare; 5 buc. căderi; 4 buc. podeţe; 1 buc. golire).


    64. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOSTIŞTEA I (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 20.000 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SRPA 1112;
    • Canale de aducţiune: CA 1; L = 7.688 ml;
    • Canale de distribuţie: CD 1-2; CD 1-3; L = 12.768 ml;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 9 buc. (2 buc. stăvilare; 3 buc. deversoare; 3 buc. podeţe; 1 buc. golire).


    65. AMENAJAREA DE IRIGAŢII JEGĂLIA (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 22.268 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 5;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Borcea;
    • Staţii de repompare: SRP Baza Terasei;
    • Canale de aducţiune: CA Lunca; CA Terasa - ramura A; CA Terasa - ramura B: L = 34.184 m;
    • Canale de distribuţie: CS 2; CS3; CP3; L = 13.076 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 30 buc. (15 buc. stavile; 12 buc. podeţe, 3 buc. vane).


    66. AMENAJAREA DE IRIGAŢII OLTENIŢA-SURLARI-DOROBANŢU (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 9.788 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA 414; SPA 422; SPA 428;
    • Canale de aducţiune: CE 421 Privalul Scoiceni; CPE 2: L = 13.150 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 10 buc. (9 buc. podeţe; 1 buc. sifon).


    67. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA - CĂLĂRAŞI (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 10.047 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare: SPA Modelu; SPA Dichiseni;
    • Canale de aducţiune: CA I; CP1; CA Dichiseni: L = 24.070 m;
    • Canale distribuţie: CD 4, CD 3: L = 14.350 m;
    • Conducte îngropate: 72.080 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 37 buc. (16 buc. stăvilare; 21 buc. podeţe);
    • Reabilitare reţea electrică: 20 km.


    68. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MIHAI VITEAZU (CJ)
    - Suprafaţa amenajată: 5.720 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Moldoveneşti;
    • Canal irigaţii: CA: L = 17.000 m;
    • Conducte de refulare: L= 1.600 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: - 36 buc. (1 buc. priză Moldoveneşti, 11 buc. podeţe, 14 buc. stăvilare, 3 buc. subtraversări, 7 buc. căderi).


    69. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU BASARABI (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 5.855 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Basarabi;
    • Staţii de repompare: SRP1 Basarabi;
    • Canale de aducţiune: CA 0 Basarabi; CA1 - Basarabi: L = 14.320 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1; CD II-1: L = 3.400 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 7 buc. stăvilare.


    70. AMENAJAREA DE IRIGAŢII OREZĂRIE HÂRŞOVA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 2.954 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de pompare de bază: SPA Plutitoare Hârşova; SPA Plutitoare Vadu Oii; SPA Plutitoare Ciobanu.


    71. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SEIMENI (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 22.784 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Seimeni;
    • Staţii de repompare: SRP1, SRP2;
    • Canale de aducţiune: CA 1 Seimeni; CA1 Legătura; CA2; CA3; CA4: L = 55.201 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1: L = 5.760 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 17 buc. (5 buc. stăvilare, 1 buc. cădere, 1 buc. deversor, 8 buc. podeţe, 2 buc. sifon).


    72. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-NICOLAE BĂLCESCU (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 29.813 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB N. Bălcescu;
    • Staţii de repompare: SRP1, SRP2, SRP3, SRP4;
    • Canale de aducţiune: CAO N. Bălcescu, CAI N. Bălcescu, CA0, CA1, CA2, CA3, CA4, CA6, CP Făclia; CP Cuza-Vodă, L = 103.094 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-12, CD I-21, CD I-22, CD I-23, CD II-5; L = 43.039 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 118 buc. (55 buc. stăvilare, 9 buc. deversoare, 15 buc. podeţe, 2 buc. vane, 3 buc. sifoane, 34 căderi).
    73. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-MIHAIL KOGĂLNICEANU (CT)

    – Suprafaţa amenajată: 26.481 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Dorobanţu;
    • Staţii de repompare: SRP 1 M. Kogălniceanu, SRP 2 M. Kogălniceanu, SRP 4 M. Kogălniceanu, SRP 5 M. Kogălniceanu;
    • Canale de aducţiune: CA O M. Kogălniceanu, CA 1, CA 2, CA 3, CA 4, CA 5; L = 55.693 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1, CD I-2, CD I-3, CD I-6, CD I-13, CD I-14, CD I-17, CD II-2; CD II-10; CD II-11; CD II-12; CD II-14; CD II-18; CD II-19; CD III-2; CD III-4; CD III-5; L= 45.316 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 179 buc. (42 buc. stăvilare; 43 buc. căderi; 9 buc. deversoare; 82 buc. podeţe, 3 buc. vane).


    74. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TOPALU (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 18.808 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Capidava;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Topalu, SRP 2 Stupina;
    • Canale de aducţiune: CA 1, CA 2, CA 3, CA 4, CA 5, CA 6; L = 33.925 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 25 buc. (9 buc. stăvilare; 11 buc. podeţe; 2 buc. deversoare; 2 buc. vane hidraulice; 1 buc. golire);
    • Reabilitare reţea electrică: 5,5 km LEA 110 KV (20 KV) - TRAFO 100 KVA


    75. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-LANURILE (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 7.039 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Lanurile;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Lanurile, SRP 2 Lanurile;
    • Canale de aducţiune: CA 1 Lanurile, CA 2 Lanurile; L = 16.820 m;
    • Canale de distribuţie: CD1-3, CD1-4, CD1-6; L = 10.658 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 57 buc. (10 buc. stăvilare; 30 buc. podeţe; 17 căderi).


    76. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-BIRUINŢA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 14.316 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: CA 1 Biruinţa: L =16.670 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 22 buc. (6 buc. stăvilare; 3 buc. podeţe; 13 căderi).


    77. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-AMZACEA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 2.238 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Amzacea (SP1/SP2);
    • Canale de distribuţie: CD I-1, CD I-2, CD I-3; L = 7.513 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 12 buc. (7 buc. stăvilare; 2 buc. podeţe; 3 buc. căderi).


    78. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-POARTA ALBĂ (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 3.618 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Poarta Albă;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Poarta Albă, SRP 2 Poarta Albă;
    • Canale de aducţiune: CA 1, CA 2, CA 3: L = 6.750 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1, CD I-2, CD I-3, CD I-4: L = 18.223 m:
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 6 buc. (6 buc. stăvilare);
    • Reabilitare reţea electrică: 2 - Trafo 63 kva.


    79. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-BĂRĂGANU (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 14.542 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Bărăganu;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Bărăganu, SRP 2 Bărăganu SRP 3 Bărăganu;
    • Canale de aducţiune: CA 1, CA 2, CA 3, CA 4: L = 42.404 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1, CD I, CD I-3, CD I-4, CD I-5, CD II-1, CD II-2: L = 26.127 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 108 buc. (44 buc. stăvilare, 25 buc. podeţe, 30 buc. căderi, 9 buc. deversoare).


    80. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-MANGALIA SUD (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 11.627 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate:-;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Hagieşti;
    • Staţie de repompare: SRP Mangalia Nord;
    • Canale de aducţiune: CA 0, CA 1, CA 2; L = 25.167 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 46 buc. (16 buc. stăvilare, 6 buc. podeţe, 24 buc. căderi);
    • Reabilitare reţea electrică : 2,5 km LEA- 1 -Trafo 20/0,4 kv 1000 kva.


    81. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-FĂCLIA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 8.608 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Făclia;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Făclia, SRP 2 Făclia;
    • Canale de aducţiune: CA 0, CA 1, CA 2, CA 3; L = 28.128 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 46 buc. (11 buc. stăvilare, 24 buc. podeţe, 7 buc. căderi, 4 buc. deversoare).


    82. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RASOVA-VEDEROASA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 80.434 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare: Staţie de repompare:
    • Staţie de pompare de bază: - SP2 Baciu;
    • Staţie de repompare: - SRP 1 Hateg, SRP 2 Rasova, SRP 3 Rasova, SRP2 Vederoasa, SRP3 Vederoasa;
    • Canale de aducţiune: - CA 1 Vederoasa, CA 2 Vederoasa, CA 3 Vederoasa, CA0 Rasova, CA1 Rasova, CA2 Rasova; CA 3 Rasova L = 102.306 m;
    • Canale de distribuţie: CD 1-1 Rasova, CD 1-2 Rasova, CD 1–3 Rasova, CD 1-4 Rasova, CD II-1 Rasova, CD II-3 Rasova; CD1-2 Vederoasa, CD1-5 Vederoasa, CD 1-5A Vederoasa, CD 1-4 Vederoasa, CD II-4 Vederoasa, CD III-4 Vederoasa, CD III4 A Vederoasa; L = 61.165 m.


    83. AMENAJAREA DE IRIGAŢII COCHIRLENI (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 740 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Cochirleni;
    • Staţie de repompare: -;
    • Canale de aducţiune: -;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: - 2 stăvilare.


    84. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA-HÂRŞOVA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 35.325 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 6;
    – Nr. OUAI in curs de înfiinţare: 6;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Ghindăreşti;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Hârşova;
    • Canale de aducţiune: CA 1, CA 2: L = 21.333 m;
    • Canale de distribuţie: CD1-1: L = 4.807 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 11 buc. (1 buc. stăvilare; 6 buc. podeţe; 2 buc. deversoare, 3 buc. căderi).


    85. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-TOPRAISAR (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 4.545 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Topraisar -2 buc.
    • Staţie de repompare: SRP 1 Topraisar,
    • Canale de aducţiune: CA 1, CA 2, CA 3: L = 12.745 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1, CD I-3, CD I-4, CD I-7: L = 11.126 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 27 buc. (11 buc. stăvilare, 11 buc. podeţe, 3 buc. căderi, 2 buc. deversoare).


    86. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-TĂTARU (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 31.129 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Tătaru;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Tătaru; SRP 2 Tătaru; SRP 3 Tătaru;
    • Canale de aducţiune: CA 0 Tătaru, CA 1 Tătaru; CA 2 Tătaru, CA 3 Tătaru, CA 4 Tătaru, CA 5 Tătaru, CA 6 Tătaru, CA 7 Tătaru: L = 102.510 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1 Tătaru, CD I-2 Tătaru, CD I-3 Tătaru, CD I-4 Tătaru, CD I-5 Tătaru, CD I-6 Tătaru, CD I-7 Tătaru, CD I-8 Tătaru, CD I-10 Tătaru, CD I-11 Tătaru, CD I-12 Tătaru; L = 56.870 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 270 buc. (65 buc. stăvilare; 97 buc. podeţe; 7 buc. deversoare, 96 buc. căderi, 5 buc. goliri).


    87. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-VALEA SEACĂ (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 6.906 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Valea Seacă, SPB - Prepompare Valea Seacă;
    • Staţie de repompare: SRP 1 Valea Seacă;
    • Canale de aducţiune: CA0 Valea Seacă, CA1 Valea Seacă; L = 14.533 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 5 buc. stăvilare.


    88. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU-MANGALIA NORD (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 9.775 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: OUAI CA 3 Albeşti, OUAI SPP 2-2 Albeşti, OUAI SPP 1 Mangalia Nord, OUAI SPP 2 Mangalia Nord, OUAI Pecineaga Sat, OUAI Pecineaga Complex;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: - SPB Limanu;
    • Canale de aducţiune: CA1 Pecineaga, CA1 Mangalia Nord, CA2 Mangalia Nord, CA3 Mangalia Nord; L = 34.673 ml;
    • Canale de distribuţie: CDI-2, CDI-3, CDI-5, CDI-6, CDI-8: L = 19.960 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 312 buc. (28 buc. stăvilare, 41 buc. podeţe; 243 buc. căderi);
    • Conducte îngropate : L = 3.825 m.


    89. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MOACŞA (CV)
    - Suprafaţa amenajată: 1.284 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SPP;
    • Canale de aducţiune: CA 1; L = 2.050 m;
    • Conducte îngropate: L = 3.126 m.


    90. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TITU OGREZENI (DB, GR, IF)
    - Suprafaţa amenajată: 40.029 ha din care: DB = 23.546 ha; GR = 15.768 ha; IF = 715 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: CA 1; CA 2: L = 86.852 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 99 buc. (29 buc. deversoare, 32 buc. stăvilare, 17 buc. căderi, 16 buc. podeţe, 5 buc. sifoane).


    91. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BISTREŢ NEDEIA JIU (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 12.326 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA 1 Orezărie;
    • Staţii de repompare: SRP 1 Orezărie; SRP 1 Extindere Orezărie; SRP 2 Orezărie;
    • Staţii de pompare reversibile: SPR Stejaru; SPR Mălăeni;
    • Canale de aducţiune: CA 1; CA 2; CA 3; CA 4: L = 27.600 m;
    • Canale de distribuţie: CD III; L = 2.700 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 12 buc. (10 buc. stăvilare; 2 buc. deversoare).


    92. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CETATE GALICEA (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 38.050 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate:4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare pe surplusul de suprafaţă viabilă:
    • Canal de aducţiune CA, L = 36.750 m.


    93. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CALAFAT BĂILEŞTI (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 54.133 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 7;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SRP 2 Covei;
    • Canale de aducţiune: CA: L = 22.000 m;
    • Canale de distribuţie: CD-uri: L = 331.572 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 453 buc. (206 buc. stavile; 127 buc. podeţe; 2 buc. deversoare; 118 buc. căderi).


    94. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GHIDICI-RAST-BISTREŢ (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 9.639 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Rast Plutitoare; SPA Catane Plutitoare;
    • Staţii de repompare: SRP1 Rast;
    • Canale de aducţiune: L = 26.200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 26 buc. (24 buc. stăvilare; 2 buc. podeţe);
    • Reabilitare reţea electrică: 5.000 m;
    • Reabilitare conducte îngropate: 1.470 m.


    95. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BRĂDEŞTI COŢOFENI (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 1.675 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: L = 800 m.


    96. *) AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA NICOREŞTI TECUCI (GL)
    *) Amenajări de irigaţii reabilitate în anul 2004 în cadrul Proiectului de reformă şi reabilitare a sistemelor de irigaţii din România, finanţat de Banca Mondială.
    – Suprafaţa amenajată: 16.349 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 10;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Ionăşeşti;
    • Canale de aducţiune: CA Nord; CA Sud: L = 17.988 m;
    • Canale de distribuţie: CD 1, CD 3; CD 4; CD 4a; CD 5: L = 27.185 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 36 buc. (15 buc. stăvilare; 5 buc. sifoane; 16 buc. podeţe).


    97. AMENAJAREA DE IRIGAŢII ARGEŞ km 23 (GR)
    - Suprafaţa amenajată: 1.691 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Adunaţii-Copăceni;
    • Staţii de repompare; SRP Adunaţii-Copăceni;
    • Canale de aducţiune: CA Adunaţii-Copăceni: L = 3.900 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 2 buc. podeţe.


    98. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GIURGIU RĂZMIREŞTI ZONA A + C (GR + TR)
    - Suprafaţa amenajată: 105.667 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 11 (GR);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    98.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GIURGIU RĂZMIREŞTI ZONA A + C, judeţul GR
    - Suprafaţa amenajată: 76.582 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 11;
    • Staţie de pompare de bază: SPA Cama - 3 unităţi plutitoare;
    • Staţii de repompare: SRP1 Ghizdaru;
    • Canale de aducţiune: CA; CAMA; CA1; CA2: L = 55.614 m;
    • Canale de distribuţie: CDC1; CDA1; CDA2; CDC2; CDC4; CDA3; CDA4; CDC5; CDC5-1; CDC7; CDC7-2; CDA6; CDA61; CDA7; CDA5; L = 122.655 m;
    • Reabilitare conducte îngropate: 500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 160 buc. (8 buc. stăvilare; 27 buc. vane; 13 buc. căderi; 70 buc. podeţe; 22 buc. deversoare laterale; 13 buc. goliri; 7 buc. sifoane);
    • Refacerea racordului la reţeaua electrică a staţiilor SPA CAMA şi SRP 1 Ghizdaru.



    99. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA MIHAI BRAVU (GR, CL)
    - Suprafaţa amenajată: 20.903 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 6 (GR);
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    99.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA MIHAI BRAVU, judeţul GR
    - Suprafaţa amenajată: 14.179 ha;
    • Staţie de repompare: SRP Puieni;
    • Canale de aducţiune: CA; L = 25.533 ml;
    • Canale de distribuţie: CD1; CD2; CD3; CD4; CD5: L= 13.151 m;
    • Reabilitare conducte îngropate: 600 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 27 buc. (1 buc. stăvilar; 6 buc. vane; 5 buc. căderi; 15 buc. podeţe).



    100. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA OSTROV CLOPOTIVA (HD)
    - Suprafaţa amenajată: 2.679 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    – Canale de aducţiune: Pârâul Odovaşniţa; Pârâul de Câmp; CA1, CA2: L = 25.234 m;
    – Canale de distribuţie: CD; CD1: L= 9.087 m;
    – Reabilitare construcţii hidrotehnice: 108 buc. (1 buc. priză; 14 buc. podeţe; 42 buc. stabilizatoare nivel; 36 buc. noduri distribuţie; 13 buc. căderi; 2 buc. subtraversări).

    101. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SLOBOZIA DUNĂRE (IL)
    - Suprafaţa amenajată: 2.853 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    – Canale de aducţiune: CA Orezărie Vlădeni SPP 1; CP 1 - CP 4; CA Interconectare 2-3; L = 6.730 m;
    • Conductă SRP A 1 - CC2; L = 1.913 m.


    102. AMENAJAREA DE IRIGAŢII OREZĂRIA LUCIU GIURGENI (IL)
    - Suprafaţa amenajată: 5.140 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SP Plutitoare 1 Giurgeni, SP Plutitoare 2 Giurgeni, SP Plutitoare 1 bis Giurgeni;
    • Staţii de repompare: SRP A1, SRP A3, SRP A4;
    • Canale de aducţiune: CA1; CA 2; CA5; CA bief 1; CA3 et. 1: L = 17.967 m;
    • Canale de distribuţie: CD III; CDS III - 17; CDS III - 21; CDS III - 26: L = 7.520 m.


    103. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA BORDUŞANI (IL)
    - Suprafaţa amenajată: 22.836 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 8;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Făcăeni;
    • Staţii de repompare: SPA Fixa; SRP 1; SRP 2; SRP 3;
    • Canale de aducţiune: CA0 Terasa Borduşani; CA1: L = 9.476 m;
    • Canale de distribuţie: CD 1; CD2; CD3; CD4; CD5; CD 2^a: L = 31.319 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 35 buc. (9 buc. stavile; 6 buc. căderi; 8 buc. deversoare; 12 buc. podeţe).


    104. AMENAJAREA DE IRIGAŢII ŢIGĂNAŞI PERIENI (IS)
    - Suprafaţa amenajată: 3.368 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Ţigănaşi;
    • Staţii de repompare: SRP 1; SRP 2;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 5 buc. vane;
    • Reabilitare conducte îngropate: 15.000 m;
    • Reabilitare reţea electrică aferentă celor 3 staţii de pompare/repompare.


    105. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SCULENI ŢUŢORA GORBAN (IS)
    - Suprafaţa amenajată: 20.981 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Moreni; SPA Sculeni;
    • Canale aducţiune: CA1 Nord, L = 840 ml; CA1 Moreni: L = 3.200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 10 buc. (7 buc. stăvilare; 3 buc. podeţe).


    106. AMENAJAREA DE IRIGAŢII GROPNIŢA MOVILENI (IS)
    - Suprafaţa amenajată: 1.325 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de pompare de bază: SPA Gropniţa;
    • Canale aducţiune Movileni L = 380 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. stavilă.

    – Reabilitare conducte îngropate: 690 m.

    107. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CRIVINA VÂNJU MARE (MH)
    - Suprafaţa amenajată: 26.592 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 4;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Ţigănaşi;
    • Staţie de repompare: SRP Devesel;
    • Canale de aducţiune: CA: L = 30.090 m;
    • Canale de distribuţie: CD 2, CD3, CD4, CD5: L = 21.180 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 19 buc. (6 buc. stăvilare; 13 buc. podeţe).


    108. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IZVOARELE-CUJMIR (MH, DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 63.889 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1 (MH) + 3 (DJ);
    • Obiective care se propun pentru reabilitare:

    108.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IZVOARELE-CUJMIR, judeţul MH
    • Staţie de pompare de bază: SPA Pistol; SPA Salcia;
    • Staţie de repompare: SRPA 1 Gruia; SRPA 2 Pătulele; SRPA 3 Cujmir; SRP A4 Dârvari; SRPA 6 Valea Anilor;
    • Canale de aducţiune: CA 1; CA2: L = 23.983 m;
    • Canale de distribuţie: 11 CD: L = 75.063 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 42 buc. (12 buc. stăvilare; 20 buc. podeţe; 10 buc. căderi);

    108.2. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IZVOARELE-CUJMIR, judeţul DJ
    • Staţie de repompare: SRPA 5 Caraula;
    • Canale de distribuţie: CD7, CD8, CD10; L = 31.200 m;
    - Conducte îngropate: L = 1.500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 20 buc. (3 buc. stăvilare; 9 buc. podeţe; 1 buc. căderi; 2 buc. deversoare; 4 buc. vane; 1 buc. golire; sifoane - 366 ml);
    • Reabilitare reţea electrică: 11.000 m.




    109. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TERASA CORABIA (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 35.789 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 11;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Celei;
    • Staţii de repompare: SRP 5, SRP 6, SRP 7A, SRP 7B;
    • Canale de aducţiune: CA şi Canal de priză; L = 11.623 m;
    • Canale de distribuţie: CD I-1; CD I-2; CD I-3; CD I-4; CD I-5; CD I-6; CD II-1; CD II-2; CD II-3; CD II-5; CD II-7; CD II-9; CD II-10; CD II-11; CD I-3b; L = 76.070 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 80 buc. (33 buc. stăvilare; 16 buc. căderi; 2 buc. deversoare; 29 buc. podeţe).


    110. AMENAJAREA DE IRIGAŢII STOENEŞTI VIŞINA (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 25.813 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Stoeneşti;
    • Staţii de repompare: SRP Slăveni, inclusiv reabilitare reţea electrică;
    • Canal magistral; Canal E; Canal C; CA Deveselu; CA 17 Deveselu; CP7; CP8; CP9; CP10; CP11; CP12; CP13; CA14; CP19; CP22; CP24; CP25; L = 98.834 m;
    • Canal de distribuţie: CD II; L = 7.500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 76 buc. (39 buc. stavile; 9 buc. căderi; 1 buc. deversor; 27 buc. podeţe).


    111. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MĂCIN 23 AUGUST (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 7.508 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de repompare: SPA-SRP km 4, SRP1 23 August;
    • Staţie de pompare plutitoare : SP Plutitoare km 161;
    • Canale de aducţiune: CAEP, CA1 Orezărie, CA1-1 Orezărie, CA2, CA3, CA0 SP Plut km 161; CA0 SRP km 4; L = 22.090 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 14 buc. podeţe.


    112. AMENAJAREA DE IRIGAŢII DUNAVĂŢ (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 2.752 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Dunavăţ;
    • Canale de aducţiune: CA Dunavăţ; L = 200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: - 1 buc. (1 buc. bazin compensare).


    113. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PECENEAGA TURCOAIA MĂCIN (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 20.173 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Cetate; SP Plutitoare Peceneaga;
    • Staţii de repompare: SPA Peceneaga; SRP1 Măcin, SRP2 Măcin, SRP3 , SRP4 Turcoaia;
    • Canale de aducţiune: CA1; CA2; CA; L = 24.146 m;

    – Canale de distribuţie: CD6; CD4; CD5; CD1; CD1a; CD2; CD3; L = 30.100 m;
    – Reabilitare construcţii hidrotehnice: 103 buc. (19 buc. stăvilare, 17 buc. vane, 50 buc. podeţe, 5 buc. deversoare, 10 buc. goliri, 2 buc. sifoane);
    – Reabilitare reţea electrică: 120 km.

    114. AMENAJAREA DE IRIGAŢII ISACCEA (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 5.252 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Isaccea;
    • Staţie de repompare: SRP1 Isaccea;
    • Canale de aducţiune CA, CA1, CA2; L = 2.720 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 13 buc. (10 buc. podeţe, 1 buc. deversor lateral şi 2 buc. sifoane cu L = 1.452 m).


    115. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MÂNJEŞTI (VS)
    - Suprafaţa amenajată = 1 OUAI Mânjeşti;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de pompare de bază: SPA Mânjeşti;
    • Conductă de refulare; L = 1.260 m;
    • Conductă de aspiraţie; L = 80 m.


    116. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PUTNA (VN)
    - Suprafaţa amenajată: 2.385 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de distribuţie: Canal Sturza; Canal Boloteşti-Făurei; Canal Sârbi Bătineşti; Canal Şcoală; Canal Pătrăşcani; Canal Răchitosu; Canal Săftoiu; Canal Găgeşti; Canal Anexa Făurei; L = 107.200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 85 buc. (39 buc. stăvilare; 26 buc. căderi; 12 buc. podeţe; 8 buc. sifoane).


    117. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BILIEŞTI SLOBOZIA CIORĂŞTI (VN)
    - Suprafaţa amenajată: 14.971 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 9;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Bilieşti;
    • Staţie de repompare: SRP Vânători; SPP 7;
    • Canale de aducţiune: CA, CA Vest; L = 24.970 m;
    • Canale de distribuţie: 8 CD; L = 19.668 m;
    • Conductă principală CP; L = 6.000 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 71 buc. (14 buc. stăvilare; 32 buc. podeţe; 12 buc. deversoare; 6 buc. căderi).


    118. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SURAIA VADU ROŞCA (VN)
    - Suprafaţa amenajată: 2.795 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: 1 CA; L = 14.050 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 11 buc. podeţe.


    119. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RUGINEŞTI-PUFEŞTI-PANCIU (VN)
    - Suprafaţa amenajată: 2,702 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 3
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de repompare: SRP5 Haret;
    • Canale de aducţiune: CA(520 m);
    • Canale de distribuţie: CD7, CD11; L = 13.695 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 4 buc. (2 buc. podeţe, 2 buc. sifoane);
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 KV (CD7) + Racord 8.500 m, LEA 20 KV 2.500 m, LEA 20 KV SPP 14A2



┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │Lucrări de reabilitare la: │
│Total ├──────┬─────────┬────────┬─────────┬─────────────────────┬────────────┤
│amenajări│Staţii│Staţii de│Conducte│Conducte │Reabilitare canale │Construcţii │
│Etapa II │de │repompare│de │îngropate├─────────┬───────────┤hidrotehnice│
│ │bază │(buc.) │refulare│(m) │Aducţiune│Distribuţie│(buc.) │
│ │(buc.)│ │(m) │ │(m) │(m) │ │
├─────────┼──────┼─────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│78 │86 │110 │24.919 │130.403 │1.754.187│1.538.787 │3.618 │
└─────────┴──────┴─────────┴────────┴─────────┴─────────┴───────────┴────────────┘


    CAP. 3 - Etapa a III-a

    120. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RĂCĂCIUNI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 275 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Răcăciuni;
    • Conducte de aspiraţie; L = 100 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. priză apă;
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 kV alimentare SPA 2 km; PT 20/0,4 kV; LEA 20 kV.


    121. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RĂCĂTĂU (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 126 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare:
    - Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Răcătău;
    • Conducte de aspiraţie; L = 28 m;
    • Conducte de refulare; L = 500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. priză apă;
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 kV alimentare SPA 2,5 km; PT 20/0,4 kV; LEA 20 kV.



    122. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RĂSTOACA (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 421 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Răstoaca;
    • Conducte de refulare CR1, CR2; L = 2.783 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. priză apă;
    • Reabilitare reţea electrică : LEA 20 kV alimentare SPA 3,0 km; PT 20/0,4 kV; LEA 20 kV.


    123. AMENAJAREA DE IRIGAŢII TÂRGU TROTUŞ (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 1.091 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Târgu Trotuş;
    • Conducte de aspiraţie: L = 200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 2 buc. priză apă.


    124. AMENAJAREA DE IRIGAŢII VERGULEASA (BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 797 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Verguleasa;
    • Conducte îngropate: 550 m;
    • Reabilitare reţea electrică: 0,03 km.


    125. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CRÂNGUL URSULUI (BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 1.767 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Crângul Ursului;
    • Reabilitare reţea electrică: 0,04 km.


    126. AMENAJAREA DE IRIGAŢII HĂVÂRNA - TĂTĂRĂŞENI (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 805 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Mileanca;
    • Canal aducţiune: L = 185 m;
    • Conducte de refulare: L = 1.200 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 2 buc. stăvilare;
    • Reabilitare reţea electrică: SPB Mileanca 20/0,4 kV 1600 kVA 20/0,4 kV 100 kVA - S.I.


    127. AMENAJAREA DE IRIGAŢII RIPICENI-STÂNCA (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 3,005 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Stânca;
    • Staţie de repompare: SRP Lehneşti;
    • Canale de aducţiune: CA1, CA2, CA3: L = 10.400 ml;
    • Conducte de refulare CR1, CR2, CR3, sifon Dn 600 metal: L = 3.525 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. stăvilare;
    • Reabilitare reţea electrică: SPA Stânca 20/6 kV 1600 KVA - 2 buc. 20/0,4 kV 100 KVA - S.I., SRP Lehneşti 20/0,4 kV 1600 KVA.


    128. AMENAJAREA DE IRIGAŢII FĂCĂENI VLĂDENI (IL)
    - Suprafaţa amenajată: 2.224 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA km 3;
    • Staţii de repompare: SRP 1, SRP 2; SRP 3;
    • Canale de aducţiune: CA 3 Vlădeni; L = 6.562 m;
    • Canale de distribuţie: CD 7; CD 7A; CD 7B; CD 7C; CD 7D; L = 11.972 m.


    129. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BERCENI VIDRA FRUMUŞANI (IF, GR, CL)
    - Suprafaţa amenajată: 9.767 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    129.1. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BERCENI VIDRA FRUMUŞANI, judeţul IF
    - Suprafaţa amenajată: 7.300 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază SPA JILAVA;
    • Canale aducţiune: CA; L = 6.840 m;
    • Canale de distribuţie: CD2, CD3, CD3-1; L = 19.285 m;
    • Conducte îngropate: 7.051 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 50 buc. (11 buc. stăvilare, 12 buc. podeţe, 2 buc. sifoane; 9 buc. deversoare laterale; 3 buc. goliri de fund; 13 căderi).



    130. AMENAJAREA DE IRIGAŢII DRĂGĂNEŞTI (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 6.233 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Pestra;
    • Canale de aducţiune: CA L 1 Drăgăneşti; CA L 2 Pestra; CPA; L = 20.242 m;
    • Conducta de alimentare a canalului CA L1 Drăgăneşti; L = 580 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 5 buc. (3 buc. stăvilare, 2 buc. podeţe).


    131. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PĂULIŞ MATCĂ (AR)
    - Suprafaţa amenajată: 3.962 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Păuliş;
    • Canale de aducţiune: L = 50.888 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 54 buc. (27 buc. stăvilare, 27 buc. podeţe);
    • Reabilitare reţea electrică: -.


    132. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MUREŞEL IER (AR)
    - Suprafaţa amenajată: 3.033 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Mureşel;
    • Canale de aducţiune: L = 33.893 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 19 buc. (10 buc. stăvilare, 9 buc. podeţe).


    133. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CĂTEASCA TEIU (AG)
    - Suprafaţa amenajată: 21.991 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Goleşti;
    • Canale de aducţiune: CA1AG; CA2AG11; CA2.2AG; CA1 AG; CA2-1; CA2-1; CA Valea Strâmbă; L = 74.300 m;
    • Reabilitare conducte îngropate: 102.471 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 626 buc. (13 buc. stăvilare, 50 buc. podeţe; 9 buc. deversor, 75 buc. căderi; 9 buc. goliri fund; 15 BA, 1 buc. BR; 297 buc. vane; 134 buc. DAD).


    134. AMENAJAREA DE IRIGAŢII MĂGURA N. BĂLCESCU (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 4.064 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Măgura N. Bălcescu;
    • Canal aducţiune: CA Măgura; L = 1.000 m;
    • Canal distribuţie N. Bălcescu; L = 4.694 m;
    • Conducte de refulare L = 4.000 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 6 buc. (4 buc. subtraversări, 1 buc. bazin aspiraţie, 1 buc. priză apă);
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 kV alim. SPA-0,5 km; PT 20/6 kV; PTA 20/0,4 kV.


    135. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CLEJA FARAOANI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 1.170 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA Cleja Faraoani;
    • Staţie repompare: SRPA Cleja Faraoani;
    • Conducte de refulare pentru SPA-SRPA; SRPA-SPP2L; L = 8.500 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: - 2 buc. ( buc. bazin refulare, 1 buc. priză apă);
    • Reabilitare reţea electrică : LEA 20 kV alimentare SPA Cleja Faraoani 1 km; PT 20/0,4 kV; LEA 20 kV alimentare SRPA Cleja Faraoani 0,2 km; PT 20/0,4 kV.


    136. AMENAJAREA DE IRIGAŢII UNIREA JEGĂLIA GÂLDĂU (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 555 ha;
    – Nr. OUAI în curs de înfiinţare: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare: SPA Borcea;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 3 buc. podeţe.


    137. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU - POTÂRNICHEA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 2.269 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare: SPB /SP1 Potârnichea;
    • Canale de aducţiune: CA1 Potârnichea, CA2 Potârnichea; L = 7.945 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 8 buc. (2 buc. stăvilare; 6 buc. podeţe).


    138. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU - CIOCÂRLIA (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 791 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB 1 Ciocârlia;
    • Canale de distribuţie: CD II-1; L = 1.995 ml;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: -.


    139. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU - CANAL NEGRU VODĂ (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 2.648 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: -;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. stăvilar.


    140. AMENAJAREA DE IRIGAŢII OLTINA VEST (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 2.440 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 5;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: - SPA Oltina (plutitoare);
    • Staţie de repompare: - SRP 1 Oltina;
    • Canale de aducţiune: CA 1 Oltina, CA 2; L = 6.445 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: - 2 buc. (1 buc. stăvilare, 1 buc. golire).


    141. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CARASU - MOŞNENI (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 1.672 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: -;
    • Canale de distribuţie: - CD I-9; CDI-10; CDII-2; CDII-10; L = 10.005 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 43 buc. (5 buc. stăvilare, 9 buc. podeţe, 29 buc. căderi).


    142. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IPOTEŞTI I NORD (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 13.590 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de pompare de bază: SPA Slatina; SPA Coteana;
    • Staţii de repompare: SRP Milcov; SRP Coteana; SRP Fântâneanca;
    • Canale de aducţiune: CA1 (tr.1, tr.2); CA2; Canal Bucov - SRP Coteana; CPA Coteana 1; CPA Coteana II; CA Nord; CA L1; L = 41.640 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 27 buc. (20 buc. podeţe; 1 buc. stăvilar; 5 buc. căderi; 1 buc. golire);
    • Reabilitare conducte îngropate: L = 4.072 m;
    • Reabilitare reţea electrică LEA: 4 buc.; L = 28.250 m;
    • Reabilitare posturi TRAFO: 5 buc.


    143. AMENAJAREA DE IRIGAŢII FRUNZARU BOIANU (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 8.157 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de repompare: SRP Priza Frunzaru;
    • Canale de aducţiune: CMT; CML: L = 21.370 m;
    • Canale de distribuţie: CD1; CD2/2; CD2/1; CD2; L = 14.830 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 30 buc. (7 buc. podeţe; 5 buc. golire; 6 buc. stăvilare; 6 vane hidraulice; 5 buc. căderi; 1 buc. sifon);
    • Reabilitare conducte îngropate: L = 1.200 m.


    144. AMENAJAREA DE IRIGAŢII LETEA (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 1.118 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 1;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA LETEA;
    • Canale de aducţiune: L = 10.600 m;
    • Canale de distribuţie: L = 14.200 m;
    • Conducte îngropate: L = 365 ml;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 11 buc. (2 buc. stăvilare, 5 buc. sifoane; 2 buc. subtraversări; 1 buc. prag; 1 cămin vizitare);
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 KV alimentare SPA - 1 km; PTA 20/0,4 KV.


    145. AMENAJAREA DE IRIGAŢII DĂMIENEŞTI (BC)
    - Suprafaţa amenajată: 2.276 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: 2;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPA DĂMIENEŞTI;
    • Conducte îngropate: CR1; CR2; L = 2.400 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 buc. priză;
    • Reabilitare reţea electrică: LEA 20 KV alimentare SPA - 0,5 km; PTA 20/0,4 KV.


    146. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SĂVENI SÂRBI (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 688 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB SĂVENI;
    • Canale de aducţiune: 70 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 1 stăvilar.


    147. AMENAJAREA DE IRIGAŢII HĂNEŞTI DÂNGENI (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 1.084 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB HĂNEŞTI.


    148. AMENAJAREA DE IRIGAŢII CĂTĂMĂRĂŞTI AVAL (BT)
    - Suprafaţa amenajată: 4.728 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB CIŞMEA; SRP + SPP COSTEŞTI;
    • Canale de aducţiune: 50 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 3 buc. (1 buc. stăvilar; 1 buc. grătar; 1 buc. bazin compensare).


    149. AMENAJAREA DE IRIGAŢII DRĂGĂNEŞTI (PH)
    - Suprafaţa amenajată: 1.236 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB;
    • Canale de aducţiune: L = 2.500 m;
    • Conducte îngropate: L = 3.800 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 4 buc. (2 buc. stăvilare, 2 buc. subtraversări).


    150. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IAZUL MORILOR PRAHOVA (PH)
    - Suprafaţa amenajată: 1.029 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: L = 59.400 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 94 buc.


    151. AMENAJAREA DE IRIGAŢII LEAOT (PH)
    - Suprafaţa amenajată: 2.393 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: L = 31.400 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 138 buc.


    152. AMENAJAREA DE IRIGAŢII IAZUL MORILOR TELEAJEN (PH)
    - Suprafaţa amenajată: 894 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale de aducţiune: L = 15.000 m;
    • Reabilitare construcţii hidrotehnice: 2 buc.


    153. AMENAJAREA DE IRIGAŢII PERIAM (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 640 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB Periam Port;
    • Staţie de punere sub presiune: SPP Piersicărie;
    • Conducte îngropate: 21.248 m.


    154. AMENAJAREA DE IRIGAŢII BEREGSĂU (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 542 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de pompare de bază: SPB 2; SPB3;
    • Conducte îngropate: 12.120 m;
    • Canal de aducţiune CA II: 612 m.


    155. AMENAJAREA DE IRIGAŢII SAG - TOPOLOVĂŢ (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 8.741 ha;
    – Nr. OUAI înfiinţate: -;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canal de aducţiune: 23.440 m
    • Construcţii hidrotehnice: 22 buc. (14 buc. podeţe; 8 buc. stăvilare).

┌─────────┬──────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │Lucrări de reabilitare la: │
│Total ├──────┬─────────┬────────┬─────────┬─────────────────────┬────────────┤
│amenajări│Staţii│Staţii de│Conducte│Conducte │Reabilitare canale │Construcţii │
│etapa III│de │repompare│de │îngropate├─────────┬───────────┤hidrotehnice│
│ │bază │(buc.) │refulare│(m) │Aducţiune│Distribuţie│(buc.) │
│ │(buc.)│ │(m) │ │(m) │(m) │ │
├─────────┼──────┼─────────┼────────┼─────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│36 │36 │19 │24.858 │156.865 │456.486 │88.953 │1.122 │
└─────────┴──────┴─────────┴────────┴─────────┴─────────┴───────────┴────────────┘






┌─────────┬─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ │Lucrări de reabilitare la: │
│TOTAL ├──────┬─────────┬────────┬─────────┬──────────┬─────────────────────┬────────────┤
│GENERAL │Staţii│Staţii de│Conducte│Conducte │ │Reabilitare canale │Construcţii │
│AMENAJĂRI│de │repompare│de │îngropate│Colectoare├─────────┬───────────┤hidrotehnice│
│ │bază │(buc.) │refulare│(m) │(buc.) │Aducţiune│Distribuţie│(buc.) │
│ │(buc.)│ │(m) │ │ │(m) │(ml) │ │
├─────────┼──────┼─────────┼────────┼─────────┼──────────┼─────────┼───────────┼────────────┤
│155 │193 │278 │49.902 │1.921.489│1 │4.139.962│3.948.426 │8.074 │
└─────────┴──────┴─────────┴────────┴─────────┴──────────┴─────────┴───────────┴────────────┘


    CAP. 4
    Etapa I
    156. Canalul magistral Siret-Bărăgan
    Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • tronsonul de canal magistral cuprins între km. 0+000-km 23+372;
    • batardouri priza Călimăneşti - 6 buc.;
    • vane sertar de tip panou cu sistem de ridicare şi reductor - 3 buc.;
    • priza de apă (sifon) sistem de irigaţii Mărăşeşti - 1 buc.;
    • canal golire Modruzeni;
    • cămine sistem drenaj - 3 buc.;
    • noduri hidrotehnice: Zăbrăuţi; Şuşiţa - 2 buc.;
    • subtraversări DN2 (E85) - 3 buc.;
    • subtraversare pod CF Mărăşeşti - Panciu - 1 buc.;
    • subtraversări văi naturale (Valea Câmpului, Modruzeni, Canalul Vinalcool şi Valea Panciu, Valea Şoimului) - 5 buc.;
    • contracanale baza taluze exterioare - 29.000 m;
    • cuva Mărăşeşti;
    • drum de exploatare mal stâng/mal drept - 29.000 m;
    • sistem de drenaj radier canal magistral - 32.100 m;
    • modernizare nod hidrotehnic Şuşiţa;
    • golire tronson cap canal magistral în canalul Şoimu cu dublă funcţiune de evacuare/irigaţii aflat în administrarea ANIF;
    • intersecţie infrastructură de transport energie electrică, transport gaze şi ţiţei prin conducte, cablaje optice, telefonice şi telecomunicaţii, alte infrastructuri naţionale nenominalizate;
    • priza Călimăneşti;
    • golirile de avarie: Modruzeni, Şuşiţa
    • regularizări de râuri mari: Zăbrăuţi, Şuşiţa, Putna în zona amonte/aval de nodurile hidrotehnice



    ANEXA 3

    (Anexa nr. 2 la program)
    ANALIZA VIABILITĂŢII ECONOMICE A SISTEMELOR DE IRIGAŢII

┌─────┬─────────┬────────────────────────┬──────────┬─────────┐
│Nr. │ │ │Total │Suprafaţa│
│crt. │Judeţ │Denumire │suprafaţă,│viabilă, │
│ │ │ │ha │2020 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│1 │Alba │Rădeşti │249 │249 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│2 │Alba │Vinţu de Jos │456 │456 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│3 │Alba │Teiuş │225 │225 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│4 │Arad │Păuliş Matcă │3962 │3962 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│5 │Arad │Mureşel Ier │3033 │3033 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│6 │Arad │Semlac Pereg │8344 │8344 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│7 │Arad │Fântânele Şagu │6839 │6839 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│8 │Argeş │Căteasca Teiu │21991 │21991 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│9 │Argeş │Ştefăneşti Leordeni │5675 │5675 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│10 │Bacău │Măgura N. Bălcescu │4064 │4064 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│11 │Bacău │Pârjol │664 │664 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│12 │Bacău │Cleja Faraoani │1170 │1170 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│13 │Bacău │Buhoci │699 │699 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│14 │Bacău │Săuceşti │440 │440 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│15 │Bacău │Răcăciuni │275 │275 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│16 │Bacău │Răcătău │126 │126 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│17 │Bacău │Răstoaca │421 │421 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│18 │Bacău │Târgu Trotuş │1091 │1091 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│19 │Bacău │Rogoaza │617 │617 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│20 │Bacău │Negri │1171 │1171 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│21 │Bacău │Letea │1118 │1118 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│22 │Bacău │Dămieneşti │2276 │2276 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│23 │Bacău │Sascut │5028 │5028 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│24 │Bacău │Racova Filipeşti │3492 │3492 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│25 │Bacău │Iţeşti │1732 │1732 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│26 │Bacău │Gheorghe Doja │136 │136 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│27 │Bacău │Fulgeriş │465 │465 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│28 │Bacău │Tamaşi │319 │319 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│29 │Botoşani │Horia Liveni Manoleasa │6240 │6240 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│30 │Botoşani │Havârna Tătărăşeni │805 │805 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│31 │Botoşani │Ripiceni Stânca │3005 │3005 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│32 │Botoşani │Movileni Havârna │804 │804 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│33 │Botoşani │Curteşti │437 │437 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│34 │Botoşani │Săveni Sârbi │688 │688 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│35 │Botoşani │Hăneşti Dângeni │1084 │1084 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│36 │Botoşani │Cătămărăşti aval │4728 │4728 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│37 │Brăila │Noianu Chiscani │1780 │1780 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│38 │Brăila │Grădiştea Făurei Jirlău │14605 │9417 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│39 │Brăila │Ianca Surdila Greci │26760 │26760 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│40 │Brăila │Ialomiţa Călmăţui │137222 │137222 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│41 │Brăila │Incinta LRB │6453 │6453 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│42 │Brăila │Incinta BDS │3625 │3625 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│43 │Brăila │Incinta Călmăţui Gropeni│12879 │12879 │
│ │ │Chiscani │ │ │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│44 │Brăila │Terasa Viziru │32658 │32658 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│45 │Brăila │Terasa Brăilei │67438 │67438 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│46 │Brăila │Inc. Nămoloasa Măxineni │29928 │29928 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│47 │Brăila │IMB │64660 │64660 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│48 │Brăila │Inc. Latinu Vădeni │13099 │13099 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│49 │Brăila │Incinta Călmăţui V │1105 │1105 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│50 │Brăila │Incinta Călmăţui II │1624 │1624 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│51 │Brăila │BH Călmăţui │23426 │23426 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│52 │Brăila │Cioreşti Măicăneşti │10434 │10434 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│53 │Braşov │Hamaradea-Holboşel │980 │980 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│ │ │Incinta BH │ │ │
│54 │Buzău │Călmăţui-Subsistemul │658 │658 │
│ │ │Stâlpu Costeşti │ │ │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│55 │Buzău │Crângu Ursului │1767 │1767 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│56 │Buzău │Verguleasa │797 │797 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│57 │Buzău │Câmpia Buzău Est │9941 │9941 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│58 │Buzău │Câmpia Buzău Vest │50048 │50048 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│59 │Călăraşi │Mostiştea II │139551 │139551 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│60 │Călăraşi │Mostiştea VI │54407 │54407 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│61 │Călăraşi │Terasa Călăraşi │10047 │10047 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│62 │Călăraşi │Gostinu Greaca Argeş │11371 │11371 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│63 │Călăraşi │Gălăţui Călăraşi │78792 │78792 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│64 │Călăraşi │Pietroiu Ştefan cel Mare│52428 │52233 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│65 │Călăraşi │Călăraşi Râul │6845 │6845 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│66 │Călăraşi │Borcea de Sus │11404 │11404 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│67 │Călăraşi │Mostiştea I │20000 │20000 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│68 │Călăraşi │Olteniţa Surlari │9788 │9788 │
│ │ │Dorobanţu │ │ │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│69 │Călăraşi │Boianu Sticleanu │19298 │19298 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│70 │Călăraşi │Jegălia │22268 │22268 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│71 │Călăraşi │Unirea Jegălia Gâldău │555 │555 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│72 │Cluj │Mihai Viteazu │5720 │5720 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│73 │Constanţa│Topalu │18808 │12497 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│74 │Constanţa│Carasu-Potârnichea │2269 │2269 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│75 │Constanţa│Carasu-Lanurile │7039 │7039 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│76 │Constanţa│Carasu-Biruinţa │14316 │14316 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│77 │Constanţa│Carasu-Amzacea │2238 │2238 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│78 │Constanţa│Carasu-Poarta Albă │3618 │3618 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│79 │Constanţa│Carasu-Ciocârlia │791 │791 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│80 │Constanţa│Carasu-Bărăganu │14542 │14542 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│81 │Constanţa│Carasu-Mangalia Sud │11627 │11627 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│82 │Constanţa│Carasu-Făclia │8608 │8608 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│83 │Constanţa│Carasu-Canal Negru Vodă │2648 │2648 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│84 │Constanţa│Rasova Vederoasa │80434 │365 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│85 │Constanţa│Cochirleni │740 │740 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│86 │Constanţa│Ostrov │1873 │1873 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│87 │Constanţa│Terasa Hârşova │35325 │13421 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│88 │Constanţa│Carasu Topraisar │4545 │4545 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│89 │Constanţa│Carasu Tătaru │31129 │31129 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│90 │Constanţa│Carasu Valea Seacă │6906 │4258 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│91 │Constanţa│Oltina Vest │2440 │2440 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│92 │Constanţa│Lipniţa │161 │161 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│93 │Constanţa│Seimeni │22784 │16484 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│94 │Constanţa│N. Bălcescu │29813 │24455 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│95 │Constanţa│Sinoe │60459 │42372 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│96 │Constanţa│M. Kogălniceanu │26481 │17025 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│97 │Constanţa│Orezărie Hârşova I │2954 │2954 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│98 │Constanţa│Inc. Ciob. Garliciu │2489 │2489 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│99 │Constanţa│CDMN/PAMN │3341 │3341 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│100 │Constanţa│Galeşu │4694 │4694 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│101 │Constanţa│Carasu-Moviliţa │8041 │8041 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│102 │Constanţa│Carasu-Moşneni │1672 │1672 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│103 │Constanţa│Carasu-Mangalia Nord │9775 │9775 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│104 │Constanţa│Basarabi │5855 │5855 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│105 │Covasna │Moacşa │1284 │1284 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│106 │Covasna │Brateş │460 │460 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│107 │Covasna │Câmpul Frumos │2998 │2998 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│108 │Dâmboviţa│Titu Ogrezeni │40029 │40029 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│109 │Dolj │Ghidici Rast Bistreţ │9639 │9639 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│110 │Dolj │Brădeşti Coţofeni │1675 │1675 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│111 │Dolj │Nedeea Măceşu │55384 │55384 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│112 │Dolj │Cetatea Galicea │38050 │38050 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│113 │Dolj │Bistreţ Nedeia Jiu │12326 │12326 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│114 │Dolj │Calafat Băileşti │54133 │54133 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│115 │Dolj │Sadova Corabia │71773 │71773 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│116 │Galaţi │Nămoloasa Măxineni │6083 │6083 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│117 │Galaţi │Câmpia Covurlui │115318 │102704 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│118 │Galaţi │Brateşul de Sus │7664 │7664 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│119 │Galaţi │Terasa Nicoreşti Tecuci │16349 │16349 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│120 │Galaţi │Făloaia │330 │330 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│121 │Galaţi │Rogojeni │226 │226 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│122 │Giurgiu │Giurgiu Răsmireşti A + C│105667 │105667 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│123 │Giurgiu │Terasa Mihai Bravu │20903 │20903 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│124 │Giurgiu │Argeş km 23 │1691 │1691 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│125 │Giurgiu │Gostinu Greaca Argeş │15055 │15055 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│126 │Giurgiu │Mihăileşti │1794 │1794 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│127 │Hunedoara│Ostrov Clopotiva │2679 │2679 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│128 │Hunedoara│Geoagiu │415 │415 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│129 │Hunedoara│Simeria Bacia │358 │358 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│130 │Hunedoara│Turdaş │391 │391 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│131 │Hunedoara│Sântandrei Deva │630 │630 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│132 │Ialomiţa │Slobozia Dunăre │2853 │2853 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│133 │Ialomiţa │Orezărie Luciu Giurgeni │5140 │5140 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│134 │Ialomiţa │Făcăeni Vlădeni │2224 │2224 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│135 │Ialomiţa │Borcea de Jos │5677 │5677 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│136 │Ialomiţa │Terasa Borduşani │22836 │22836 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│137 │Ialomiţa │Extindere Borcea de Jos │1016 │1016 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│138 │Iaşi │Gropniţa Movileni │1325 │1325 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│139 │Iaşi │Ţigănaşi Perieni │3368 │3368 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│140 │Iaşi │Tabăra Trifeşti Sculeni │17258 │17258 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│141 │Iaşi │Sculeni Ţuţora Gorban │20981 │20981 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│142 │Ilfov │Berceni Vidra Frumuşani │9767 │9767 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│143 │Mureş │Sânpaul │400 │400 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│144 │Mehedinţi│Crivina Vânju Mare │26592 │26592 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│145 │Mehedinţi│Izvoare Cujmir │63889 │57873 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│146 │Olt │Ipoteşti I Nord │13590 │13590 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│147 │Olt │Frunzaru Boianu │8157 │8157 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│148 │Olt │Terasa Corabia │35789 │35789 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│149 │Olt │Terasa Caracal │75674 │66100 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│150 │Olt │Drăgăneşti │6233 │6233 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│151 │Olt │Bucşani Cioroiu │28424 │28424 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│152 │Olt │Potelu Corabia │10928 │10928 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│153 │Olt │Stoeneşti Vişina │25813 │25813 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│154 │Prahova │Drăgăneşti │1236 │1236 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│155 │Prahova │Iazul Morilor Prahova │1029 │1029 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│156 │Prahova │Leaot │2393 │2393 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│157 │Prahova │Iazul Morilor Teleajen │894 │894 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│158 │Teleorman│Liţa Olt │4870 │4870 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│159 │Teleorman│Olt Călmăţui │46593 │46593 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│160 │Teleorman│Viişoara │96480 │96480 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│161 │Teleorman│Giurgiu Răsmireşti B │36898 │36898 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│162 │Teleorman│Terasa Zimnicea │2930 │2930 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│163 │Timişoara│Periam │640 │640 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│164 │Timişoara│Beregsău │542 │542 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│165 │Timişoara│Şag - Topolovăţ │8741 │8741 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│166 │Tulcea │Măcin 23 August │7508 │7508 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│167 │Tulcea │Dunavăţ │2752 │2752 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│168 │Tulcea │Sud Razelm │13454 │13454 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│169 │Tulcea │Babadag │24448 │24448 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│170 │Tulcea │Peceneaga Turcoaia Măcin│20173 │19440 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│171 │Tulcea │Beibugeac-Sarinasuf │14694 │14694 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│172 │Tulcea │Sarichioi │7011 │7011 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│173 │Tulcea │Isaccea │5252 │5252 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│174 │Vaslui │Soleşti │1700 │1700 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│175 │Vaslui │Rânzeşti │299 │299 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│176 │Vaslui │Fălciu │287 │287 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│177 │Vaslui │Albiţa Fălciu │16937 │16937 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│178 │Vaslui │B.H. Bârlad │798 │798 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│179 │Vaslui │Mânjeşti │595 │595 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│180 │Vâlcea │Galicea │734 │734 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│181 │Vâlcea │Olanu Drăgoeşti │1494 │1494 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│182 │Vâlcea │Mihăieşti Băbeni │1095 │1095 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│183 │Vâlcea │Bucşani Cioroiu │6650 │6650 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│184 │Vâlcea │Budeşti │481 │481 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│185 │Vrancea │Rugineşti-Pufeşti-Panciu│2702 │2702 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│186 │Vrancea │Putna │2385 │2385 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│187 │Vrancea │Bilieşti Sl. Ciorăşti │14971 │14971 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│188 │Vrancea │Adjud Homocea │968 │968 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│189 │Vrancea │Suraia Vadu Roşca │2795 │2795 │
├─────┼─────────┼────────────────────────┼──────────┼─────────┤
│TOTAL│ │ │2.801.312 │2.616.859│
└─────┴─────────┴────────────────────────┴──────────┴─────────┘



    ANEXA 4

    (Anexa nr. 1^1 la program)
    LISTA
    amenajărilor de desecare şi drenaj
    şi a obiectivelor infrastructurii de desecare şi drenaj, care se supun reabilitării
    1. AMENAJAREA DE DESECARE IER ARAD FRONTIERĂ (AR)
    - Suprafaţa amenajată: 32.918 ha
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 17 buc.;
    • Canale: 494.48 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 336 buc.


    2. AMENAJAREA DE DESECARE VALEA IERULUI (BH)
    - Suprafaţa amenajată: 27.462 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 11 buc.;
    • Canale: 428.64 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 388 buc.;
    • Drenuri: 14 km.


    3. AMENAJAREA DE DESECARE HĂRMAN-PREJMER (BV)
    - Suprafaţa amenajată: 5.598 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 167.74 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 139 buc.;
    • Drenuri: 266.10 km.


    4. AMENAJAREA DE DESECARE PADINA (BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 14.760 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 4 buc.;
    • Canale: 101.32 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 51 buc.


    5. AMENAJAREA DE DESECARE POGOANELE (BZ)
    - Suprafaţa amenajată: 12.506 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 3 buc.;
    • Canale: 42.10 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 36 buc.


    6. AMENAJAREA DE DESECARE BORCEA DE SUS (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 28.058 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 9 buc.;
    • Canale: 387.10 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 187 buc.


    7. AMENAJAREA DE DESECARE OLTENIŢA-SURLARI-DOROBANŢU (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 12.725 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 12 buc.;
    • Canale: 524.25 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 129 buc.
    • Drenuri: 97 km.


    8. AMENAJAREA DE DESECARE CĂLĂRAŞI RÂUL (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 10.748 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 5 buc.;
    • Canale: 179.40 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 217 buc.


    9. AMENAJAREA DE DESECARE GĂLĂŢUI-CĂLĂRAŞI (CL)
    - Suprafaţa amenajată: 26.499 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 4 buc.;
    • Canale: 239.32 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 170 buc.


    10. AMENAJAREA DE DESECARE HÂRŞOVA-CIOBANU (CT)
    - Suprafaţa amenajată: 4.721 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 4 buc.;
    • Canale: 25.53 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 16 buc.


    11. AMENAJAREA DE DESECARE BISTREŢ-NEDEA-JIU (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 21.530 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 24 buc.;
    • Canale: 112.45 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 122 buc.
    • Drenuri: 63 km.


    12. AMENAJAREA DE DESECARE CALAFAT-CIUPERCENI (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 729.00 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 3 buc.;
    • Canale: 26.57 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 20 buc.


    13. AMENAJAREA DE DESECARE BECHET-DĂBULENI (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 7.861 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 137.98 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 73 buc.


    14. AMENAJAREA DE DESECARE CIUPERCENI-DESA (DJ)
    14.1. TRUP I JDEGLA (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 551 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 35.74 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 0 buc.


    14.2. TRUP II DUVALMU (DJ)
    - Suprafaţa amenajată: 504 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 57.40 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 0 buc.



    15. AMENAJAREA DE DESECARE BRATEŞUL DE SUS (GL)
    - Suprafaţa amenajată: 12.097 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 10 buc.;
    • Canale: 232.16 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 148 buc.;
    • Drenuri: 826.34 km.


    16. AMENAJAREA DE DESECARE GOSTINU GREACA ARGEŞ (GR)
    - Suprafaţa amenajată: 15.758 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 13 buc.;
    • Canale: 162.14 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 96 buc.;
    • Drenuri: 1.961,40 km.


    17. AMENAJAREA DE DESECARE MALU ROŞU GOSTINU (GR)
    - Suprafaţa amenajată: 9.113 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 7 buc.;
    • Canale: 86.52 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 30 buc.;
    • Drenuri: 192.69 km.


    18. AMENAJAREA DE DESECARE VEDEA PIETROŞANI (GR)
    - Suprafaţa amenajată: 4.538 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 4 buc.;
    • Canale: 30 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 26 buc.;
    • Drenuri: 96.25 km.


    19. AMENAJAREA DE DESECARE SCULENI - ŢUŢORA GORBAN (IS)
    - Suprafaţa amenajată: 25.419 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 28 buc.;
    • Canale: 468,407 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 203 buc.;
    • Drenuri: 232.121 km


    20. AMENAJAREA DE DESECARE LACUL MORII (IF)
    - Suprafaţa amenajată: 657 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 2 buc.;
    • Canale: 16.89 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 14 buc.


    21. AMENAJAREA DE DESECARE DĂBULENI-POTELU (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 15.212 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 6 buc.;
    • Canale: 266.22 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 32 buc.


    22. AMENAJAREA DE DESECARE DRĂGĂNEŞTI-BECIU (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 11.126 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 0 buc.;
    • Canale: 47.10 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 78 buc.


    23. AMENAJAREA DE DESECARE NISIPURI-TIA MARE (OT)
    - Suprafaţa amenajată: 6.791 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare;
    • Canale: 52.99 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 91 buc.


    24. AMENAJAREA DE DESECARE RĂDĂUŢI (SV)
    - Suprafaţa amenajată: 8.040 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 0 buc.;
    • Canale: 200 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 697 buc.;
    • Drenuri: 1.292 km.


    25. AMENAJAREA DE DESECARE DĂNEŞTI FRĂTĂUŢI SIRET (SV)
    - Suprafaţa amenajată: 4.253 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare;
    • Canale: 88 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 200 buc.;
    • Drenuri: 900 km.


    26. AMENAJAREA DE DESECARE BAIA RĂDĂŞENI FÂNTÂNA MARE (SV)
    - Suprafaţa amenajată: 5.527 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare;
    • Canale: 42.00 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 284 buc.;
    • Drenuri: 846 km


    27. AMENAJAREA DE DESECARE DORNEŞTI FRĂTĂUŢII NOI (SV)
    - Suprafaţa amenajată: 4.664 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare;
    • Canale: 90.00 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 199 buc.;
    • Drenuri: 938 km


    28. AMENAJAREA DE DESECARE CONŢEŞTI-PIETROŞANI (TR)
    - Suprafaţa amenajată: 5.677 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 10 buc.;
    • Canale: 49.79 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 41 buc.;
    • Drenuri: 84.96 km.


    29. AMENAJAREA DE DESECARE VIIŞOARA (TR)
    - Suprafaţa amenajată: 49.052 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 14 buc.;
    • Canale: 405.72 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 178 buc.;
    • Drenuri: 735.84 km.


    30. AMENAJAREA DE DESECARE TEBA TIMIŞAŢ (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 28.063 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 8 buc.;
    • Canale: 818.49 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 701 buc.;
    • Drenuri: 27.31 km.


    31. AMENAJAREA DE DESECARE LIVEZILE (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 5.462 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 2 buc.;
    • Canale: 74.98 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 71 buc.;
    • Drenuri: 15.20 km.


    32. AMENAJAREA DE DESECARE PARTOŞ-GLOGONI (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 2.876 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 3 buc.;
    • Canale: 54.22 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 44 buc.


    33. AMENAJAREA DE DESECARE RĂUŢI - SÂNMIHAIU GERMAN (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 5.128 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 135.60 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 115 buc.;
    • Drenuri: 30,70 km.


    34. AMENAJAREA DE DESECARE MUREŞAN (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 6.040 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale principale (Mureşan, Morutca): 23 km;
    • Canale secundare (CCS39, CCS40, CCS37): 5,2 km;
    • Canale intermediare CI5: 1,3 km.


    35. AMENAJAREA DE DESECARE SÂNNICOLAU SARAVALE (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 19.998 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canal: 2,0 km;
    • Canal Aranca: 38,00 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 19 buc. (2 stăvilare, 17 podeţe).


    36. AMENAJAREA DE DESECARE BEHELA (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 1.662 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale: 51,25 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 43 buc.


    37. AMENAJAREA DE DESECARE GHIRODA - RECAŞ (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 8.879 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Canale: 253 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 254 buc.
    • Drenuri: 0,5 km.


    38. AMENAJAREA DE DESECARE ŞAG - TOPOLOVĂŢ (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 27.653 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de desecare: 7 buc.;
    • Canale: 587 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 522 buc.


    39. AMENAJAREA DE DESECARE BEGHEIUL VECHI - VEST TIMIŞOARA (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 10.500 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de desecare: 6 buc.;
    • Canale: 282 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 198 buc.


    40. AMENAJAREA DE DESECARE VINGA-BILED-BEREGSĂU (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 16.907 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de desecare: 6 buc.;
    • Canal: 333 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 185 buc.


    41. AMENAJAREA DE DESECARE ARANCA (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 55.582 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de desecare: 9 buc.;
    • Canal: 987 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 606 buc.


    42. AMENAJAREA DE DESECARE CHECEA - JIMBOLIA (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 54.451 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de desecare: 6 buc.;
    • Canal: 829 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 503 buc.;
    • Drenuri: 59,5 km.


    43. AMENAJAREA DE DESECARE NORD - LANCA BIRDA (TM)
    - Suprafaţa amenajată: 31.615 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţii de desecare: 6 buc.;
    • Canal: 593 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 395 buc.


    44. AMENAJAREA DE DESECARE SARINASUF (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 1.297 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 10.70 km;
    • Drenuri: 179.52 km.


    45. AMENAJAREA DE DESECARE MĂCIN-23 AUGUST (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 12.130 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 5 buc.;
    • Canale: 59.77 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 12 buc.;
    • Drenuri: 9.54 km.


    46. AMENAJAREA DE DESECARE TULCEA-NUFĂRU (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 2.811 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 3 buc.;
    • Canale: 64.74 km.


    47. AMENAJAREA DE DESECARE 23 AUGUST-ISACCEA (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 11.901 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 5 buc.;
    • Canale: 257.13 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 142 buc.


    48. AMENAJAREA DE DESECARE IGLIŢA-CARCALIU (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 812 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 17.24 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 21 buc.


    49. AMENAJAREA DE DESECARE MĂCIN - CARCALIU (TL)
    - Suprafaţa amenajată: 1.717 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare: 1 buc.;
    • Canale: 37.59 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 27 buc.


    50. AMENAJAREA DE DESECARE BILIEŞTI - SLOBOZIA CIORĂŞTI (VN)
    - Suprafaţa amenajată: 4.564 ha;
    – Obiective care se propun pentru reabilitare:
    • Staţie de desecare;
    • Canale: 93.62 km;
    • Construcţii hidrotehnice: 84 buc.;
    • Drenuri: 295.66 km.



┌─────────┬─────────┬────────────────────────────────────────┐
│ │ │Lucrări de reabilitare │
│TOTAL │Suprafaţa├────────┬─────────┬────────┬────────────┤
│GENERAL │amenajată│Staţii │ │ │Construcţii │
│AMENAJĂRI│(ha) │de │Canale │Drenuri │hidrotehnice│
│ │ │desecare│(km) │(km) │(buc.) │
│ │ │(buc.) │ │ │ │
├─────────┼─────────┼────────┼─────────┼────────┼────────────┤
│50 │695.142 │264 │10.985,68│9.163,13│8.143 │
└─────────┴─────────┴────────┴─────────┴────────┴────────────┘


    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016