Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 888 din 19 august 2021  privind declanşarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 888 din 19 august 2021 privind declanşarea procedurii de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional "Lucrări de reabilitare poduri, podeţe şi tuneluri de cale ferată - Sucursala Regională CF Craiova", situate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Broşteni din judeţul Mehedinţi şi Samarineşti, Văgiuleşti, Ţânţăreni din judeţul Gorj

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 822 din 27 august 2021
    Având în vedere Ordinul ministrului transporturilor nr. 1.247/2014*) pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Pod km 20+698, linia CF 136 Strehaia-Motru, între staţiile Corcova-Motru Est“ şi Dispoziţia directorului general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR - S.A. nr. 39/26.02.2014 - „Podeţ km 6+592, Linia CF 116 Filiaşi-Livezeni, între staţiile Ţânţăreni şi Gilort“,
    *) Ordinul ministrului transporturilor nr. 1.247/2014 nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I.
    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 5 alin. (1) din Legea nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    Se aprobă amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional „Lucrări de reabilitare poduri, podeţe şi tuneluri de cale ferată - Sucursala Regională CF Craiova“, situată pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Broşteni din judeţul Mehedinţi şi Samarineşti, Văgiuleşti, Ţânţăreni din judeţul Gorj, prevăzut în anexa nr. 1**) la prezenta hotărâre, conform variantei finale a studiului de fezabilitate.
    **) Anexa nr. 1 se comunică persoanelor fizice şi juridice interesate, la solicitarea acestora, de către Compania Naţională de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A., care este depozitarul acesteia, imposibilitatea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hărţii topografice fiind determinată de impedimente de natură tehnico-redacţională.

    ART. 2
    (1) Se aprobă declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Lucrări de reabilitare poduri, podeţe şi tuneluri de cale ferată - Sucursala Regională CF Craiova“, situate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Broşteni din judeţul Mehedinţi şi Samarineşti, Văgiuleşti, Ţânţăreni din judeţul Gorj, situate pe amplasamentul prevăzut la art. 1, expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A.
    (2) Se aprobă lista cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii potrivit alin. (1), situate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Broşteni din judeţul Mehedinţi şi Samarineşti, Văgiuleşti, Ţânţăreni din judeţul Gorj, proprietarii sau deţinătorii acestora, precum şi sumele individuale aferente despăgubirilor, prevăzută în anexa nr. 2 la prezenta hotărâre.

    ART. 3
    (1) Sumele individuale estimate de expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată, situate pe amplasamentul prevăzut la art. 1, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Lucrări de reabilitare poduri, podeţe şi tuneluri de cale ferată - Sucursala Regională CF Craiova“, situate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Broşteni din judeţul Mehedinţi şi Samarineşti, Văgiuleşti, Ţânţăreni din judeţul Gorj, sunt în cuantum de 63 mii lei şi se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în conformitate cu Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi Legea bugetului de stat pe anul 2021 nr. 15/2021, la capitolul 84.01 „Transporturi“, subcapitolul 04 „Transport feroviar“, titlul de cheltuială - 58 „Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020“/58.01 - „Programe din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR)“.
    (2) Sumele individuale prevăzute la alin. (1) se virează de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii într-un cont de trezorerie, deschis pe numele Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A., în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, conform prevederilor art. 4 alin. (8) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 53/2011, cu completările ulterioare, urmând ca acestea să fie puse la dispoziţia proprietarilor/deţinătorilor de imobile proprietate privată, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică, prevăzut la art. 1, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional, în vederea efectuării plăţii despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere, în condiţiile legii.

    ART. 4
    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională de Căi Ferate „C.F.R.“ - S.A., răspunde de realitatea datelor înscrise în lista cuprinzând imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul prevăzut la art. 1, de corectitudinea datelor înscrise în documentele care au stat la baza stabilirii acestora, precum şi de modul de utilizare, în conformitate cu dispoziţiile legale, a sumei alocate potrivit prevederilor prezentei hotărâri.

    ART. 5
    Planurile cu amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional se aduc la cunoştinţa publică prin afişare la sediul consiliilor locale implicate şi, respectiv, prin afişare pe pagina proprie de internet a expropriatorului, în condiţiile legii.

    ART. 6
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    FLORIN-VASILE CÎŢU
                    Contrasemnează:
                    Viceprim-ministru,
                    Ilie-Dan Barna
                    Ministrul transporturilor şi infrastructurii,
                    Cătălin Drulă
                    Ministrul finanţelor,
                    Dan Vîlceanu

    Bucureşti, 19 august 2021.
    Nr. 888.
    ANEXA 2

    LISTA
    cuprinzând imobilele-terenuri proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Lucrări de reabilitare poduri, podeţe şi tuneluri de cale ferată - Sucursala Regională CF Craiova“, situate pe raza unităţilor administrativ-teritoriale Broşteni din judeţul Mehedinţi şi Samarineşti, Văgiuleşti, Ţânţăreni din judeţul Gorj

┌────┬─────────┬───────────┬───────────────┬────────────┬─────────┬──────────┬─────────┬─────┬──────────┬────────────┐
│ │ │ │Numele şi │ │Suprafaţa│ │ │ │ │Valoarea │
│ │ │ │prenumele │ │totală │ │Categoria│Nr. │Suprafaţa │despăgubirii│
│Nr. │ │ │proprietarului/│Tarlaua/ │din acte │Poziţia │de │cad./│terenului │terenului, │
│crt.│Judeţul │UAT │deţinătorului*)│Parcela │a │faţă de │folosinţă│Nr. │expropriat│conform │
│ │ │ │terenului/ │ │terenului│localitate│a │CF │(mp) │Legii nr. │
│ │ │ │construcţiei │ │(mp) │ │terenului│ │ │255/2010 │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │(lei) │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │8 │9 │10 │11 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│1 │Mehedinţi│Broşteni │Lăpădat │T50, P42 │4800 │Extravilan│A │ │1.319 │1.055,20 │
│ │ │ │Alexandru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│2 │Mehedinţi│Broşteni │Lăpădat Elena │T50, P43 │1352 │Extravilan│A │ │267 │213,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│3 │Mehedinţi│Broşteni │Lăpădat Vasile │T50, P44 │2750 │Extravilan│A │ │623 │498,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│4 │Mehedinţi│Broşteni │Lăpădat │T50, P46 │5000 │Extravilan│A │ │1.098 │878,40 │
│ │ │ │Petrişor │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│5 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga Ion │T50, P45 │2750 │Extravilan│A │ │655 │524,00 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│6 │Mehedinţi│Broşteni │Sofican │T50, P47 │2750 │Extravilan│A │ │538 │430,40 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│7 │Mehedinţi│Broşteni │Avram Marcu │T50, P48 │7200 │Extravilan│A │ │1.259 │1.007,20 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│8 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga Nicolae │T50, P49 │1800 │Extravilan│A │ │311 │248,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│9 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga Ion │T50, P50 │3146 │Extravilan│A │ │540 │432,00 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│10 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga Mihai │T50, P51 │3450 │Extravilan│A │ │586 │468,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│11 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga Dumitru │T50, P52 │3520 │Extravilan│A │ │596 │476,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│12 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga Nicolae │T50, P53 │5630 │Extravilan│A │ │1.143 │914,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│13 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga │T50, P54 │8600 │Extravilan│A │51552│1.790 │1.432,00 │
│ │ │ │Alexandru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│14 │Mehedinţi│Broşteni │- domeniu │T50 │ │Extravilan│Np │ │1.570 │1.256,00 │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│15 │Mehedinţi│Broşteni │Lăpădat │T50, P55 │3200 │Extravilan│A │ │819 │655,20 │
│ │ │ │Alexandru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- teren la │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │dispoziţia │ │ │ │ │ │ │ │
│16 │Mehedinţi│Broşteni │comisiei locale│T50 │10746 │Extravilan│A │ │4.444 │3.555,20 │
│ │ │ │de fond funciar│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- domeniu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│17 │Mehedinţi│Broşteni │- domeniu │T50 │ │Extravilan│Np │ │1.372 │1.097,60 │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│18 │Mehedinţi│Broşteni │- domeniu │T50 │ │Extravilan│Np │ │1.798 │1.438,40 │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│19 │Mehedinţi│Broşteni │- domeniu │T50 │ │Extravilan│Np │ │275 │220,00 │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- teren la │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │dispoziţia │ │ │ │ │ │ │ │
│20 │Mehedinţi│Broşteni │comisiei locale│48 │ │Extravilan│Np, A │ │3.909 │3.127,20 │
│ │ │ │de fond funciar│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- domeniu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│21 │Mehedinţi│Broşteni │- domeniu │48 │ │Extravilan│Np │ │1.397 │1.117,60 │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- teren la │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │dispoziţia │ │ │ │ │ │ │ │
│22 │Mehedinţi│Broşteni │comisiei locale│48 │17844 │Extravilan│A │ │3.549 │2.839,20 │
│ │ │ │de fond funciar│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- domeniu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│23 │Mehedinţi│Broşteni │- domeniu │1114 │ │Extravilan│PDt │ │3.526 │3.526,00 │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna Broşteni│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- teren la │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │dispoziţia │ │ │ │ │ │ │ │
│24 │Mehedinţi│Broşteni │comisiei locale│48 │6800 │Extravilan│A │ │349 │279,20 │
│ │ │ │de fond funciar│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- domeniu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│25 │Mehedinţi│Broşteni │Lăpădat │T48/1, P106,│1072 │Extravilan│A │ │204 │163,20 │
│ │ │ │Alexandru │106/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│26 │Mehedinţi│Broşteni │Balica Ion │T48/1, P110 │1200 │Extravilan│A │ │197 │157,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Tudosie │ │ │ │ │ │ │ │
│27 │Mehedinţi│Broşteni │Constanţa, │T48/1, P128 │2000 │Extravilan│A │ │264 │211,20 │
│ │ │ │Eugenia Haucă │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│28 │Mehedinţi│Broşteni │Sofican Ion │T48/1, P129 │8679 │Extravilan│A │ │636 │508,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│29 │Mehedinţi│Broşteni │Boruga │T48/1, P131 │7500 │Extravilan│A │51547│482 │385,60 │
│ │ │ │Alexandru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│30 │Gorj │Samarineşti│Samarineşti - │T33 │ │Extravilan│Np │ │1.129 │903,20 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│31 │Gorj │Samarineşti│Samarineşti - │T34 │ │Extravilan│Np │ │1.009 │807,20 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Klein │ │ │ │ │ │ │ │
│32 │Gorj │Samarineşti│Alexandru, │T34, P88 │27115 │Extravilan│A │ │1.950 │1.560,00 │
│ │ │ │Băbeanu Radu, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Zancu Corina │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Constantinescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Constantin, │ │ │ │ │ │ │ │
│33 │Gorj │Samarineşti│Constantinescu │T34, P87 │18875 │Extravilan│A │ │390 │312,00 │
│ │ │ │Dumitru, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Constantinescu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Emanoil │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Samarineşti - │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │teren la │ │ │ │ │ │ │ │
│34 │Gorj │Samarineşti│dispoziţia │T34 │400 │Extravilan│A │ │32 │16,00 │
│ │ │ │comisiei locale│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │de fond funciar│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │- domeniu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│35 │Gorj │Samarineşti│Bancov Eleodor │T34, P80 │6144 │Extravilan│A │ │92 │73,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Ardeiu Iancu, │ │ │ │ │ │ │ │
│36 │Gorj │Samarineşti│Ardeiu │T34, P80 │9233 │Extravilan│A │36038│161 │128,80 │
│ │ │ │Gheorghiţa │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│37 │Gorj │Samarineşti│Bancov Eleodor │T34, P80 │12091 │Extravilan│A │ │241 │192,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│38 │Gorj │Samarineşti│Bîrsila Aglicon│T34, P81 │2555 │Extravilan│A │ │41 │32,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│39 │Gorj │Samarineşti│Chiţu Sanda │T34, P83 │2455 │Extravilan│A │ │40 │32,00 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│40 │Gorj │Samarineşti│Cornelia Puiu │T34, P82 │2500 │Extravilan│A │ │42 │33,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│41 │Gorj │Samarineşti│Lăpădat │T34, P82 │3750 │Extravilan│A │ │64 │51,20 │
│ │ │ │Victoria │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│42 │Gorj │Samarineşti│Vlad Ana, Gruia│T34, P79 │8040 │Extravilan│A │ │144 │115,20 │
│ │ │ │Pompilia │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│43 │Gorj │Samarineşti│Golea Mihail, │T34, P78 │8040 │Extravilan│A │ │49 │39,20 │
│ │ │ │Golea Ileana │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│44 │Gorj │Samarineşti│Samarineşti - │T34 │ │Extravilan│Np │ │2.418 │1.934,40 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│45 │Gorj │Samarineşti│Samarineşti - │T34 │ │Extravilan│Np │ │2.057 │1.645,60 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Dumitrana │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Constantinescu,│ │ │ │ │ │ │ │
│46 │Gorj │Samarineşti│Constantin │T33, P59/1 │10000 │Extravilan│A │ │1.633 │1.306,40 │
│ │ │ │Constantinescu,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Emanoil │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Constantinescu │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│47 │Gorj │Samarineşti│Samarineşti - │T33 │ │Extravilan│Np │ │583 │466,40 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│48 │Gorj │Văgiuleşti │Văgiuleşti - │T136 │4800 │Extravilan│Np │ │1.371 │1.096,80 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Negrea Elena, │ │ │ │ │ │ │ │
│49 │Gorj │Văgiuleşti │Răcănel │T136, P17 │6599 │Extravilan│A │ │17 │13,60 │
│ │ │ │Virginia │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│50 │Gorj │Văgiuleşti │Marinescu │T136, P19 │2100 │Extravilan│A │ │26 │20,80 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│51 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Vasile │T136, P21 │2417 │Extravilan│A │ │37 │29,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│52 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă Nicolae│T136, P23 │17060 │Extravilan│A │ │548 │438,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│53 │Gorj │Văgiuleşti │Văgiuleşti - │T136 │ │Extravilan│Np │ │949 │759,20 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Botgros Viorel,│ │ │ │ │ │ │ │
│54 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Petre, │T136, P25 │3522 │Extravilan│A │ │124 │99,20 │
│ │ │ │Botgros Vasile,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Botgros Cornel │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Gruia Domnica, │ │ │ │ │ │ │ │
│55 │Gorj │Văgiuleşti │Dăescu Maria, │T136, P27 │3377 │Extravilan│A │ │119 │95,20 │
│ │ │ │Oznaga Maria, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Gruia Tudor │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│56 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă Florin │T136, P29 │3000 │Extravilan│A │ │128 │102,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│57 │Gorj │Văgiuleşti │Dugudae Joiţa │T136, P31 │2870 │Extravilan│A │ │113 │90,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Ciocan Nicolae,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Nicolici Maria,│ │ │ │ │ │ │ │
│58 │Gorj │Văgiuleşti │Ciocan │T136, P33 │4438 │Extravilan│A │ │178 │142,40 │
│ │ │ │Alexandru, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Deatcu Elena │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│59 │Gorj │Văgiuleşti │Pasăre │T136, P35 │4384 │Extravilan│A │ │186 │148,80 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│60 │Gorj │Văgiuleşti │Bejenaru Aurel │T136, P37 │4313 │Extravilan│A │ │199 │159,20 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│61 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă Nicolae│T136, P39 │3666 │Extravilan│A │ │184 │147,20 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Botgros Ion, │ │ │ │ │ │ │ │
│62 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros │T136, P41 │3551 │Extravilan│A │ │173 │138,40 │
│ │ │ │Margareta │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Semen Vasile, │ │ │ │ │ │ │ │
│63 │Gorj │Văgiuleşti │Semen Eugeniu, │T136, P43 │6396 │Extravilan│A │ │362 │289,60 │
│ │ │ │Semen Ion │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Botgros Viorel,│ │ │ │ │ │ │ │
│64 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Petre, │T136, P60 │1200 │Extravilan│A │ │200 │160,00 │
│ │ │ │Botgros Vasile,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Botgros Cornel │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Ispas Ana, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Ispas Gheorghe,│ │ │ │ │ │ │ │
│65 │Gorj │Văgiuleşti │Ispas Ion, │T136, P61 │1200 │Extravilan│A │ │312 │249,60 │
│ │ │ │Bejenaru │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Victoria │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Botgros │ │ │ │ │ │ │ │
│66 │Gorj │Văgiuleşti │Dumitru, │T136, P62 │1500 │Extravilan│A │ │355 │284,00 │
│ │ │ │Botgros Mihai │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│67 │Gorj │Văgiuleşti │Văgiuleşti - │T136, P63 │ │Extravilan│A │ │423 │338,40 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│68 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă │T179, P7 │5000 │Extravilan│A │ │463 │370,40 │
│ │ │ │Gheorghe │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│69 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă Răducu │T179, P8 │3560 │Extravilan│A │ │343 │274,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│70 │Gorj │Văgiuleşti │Chiţu Maria │T179, P9 │4360 │Extravilan│A │ │388 │310,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│71 │Gorj │Văgiuleşti │Aldea Ion III │T179, P10 │992 │Extravilan│A │ │96 │76,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│72 │Gorj │Văgiuleşti │Dorina Bîrsila,│T179, P11 │1992 │Extravilan│A │ │192 │153,60 │
│ │ │ │Ilarion Rîbu │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│73 │Gorj │Văgiuleşti │Enescu Elena │T179, P12 │3267 │Extravilan│A │ │310 │248,00 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Pufan │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Constanţa, │ │ │ │ │ │ │ │
│74 │Gorj │Văgiuleşti │Lăpădat Elena, │T179, P13 │3343 │Extravilan│A │ │316 │252,80 │
│ │ │ │Lăpădat │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Gheorghe │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│75 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Vasile │T179, P14 │3100 │Extravilan│A │ │295 │236,00 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│76 │Gorj │Văgiuleşti │Balica Ion │T179, P15 │2450 │Extravilan│A │ │233 │186,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│77 │Gorj │Văgiuleşti │Cîrligeru Viola│T179, P16 │2530 │Extravilan│A │ │232 │185,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│78 │Gorj │Văgiuleşti │Nicolcea │T179, P17 │5000 │Extravilan│A │ │461 │368,80 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│79 │Gorj │Văgiuleşti │Nicolcea │T179, P18 │2740 │Extravilan│A │ │255 │204,00 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Groaznicu │ │ │ │ │ │ │ │
│80 │Gorj │Văgiuleşti │Gheorghe, │T179, P19 │5080 │Extravilan│A │ │455 │364,00 │
│ │ │ │Mostioru Zoia │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Giubega Ion, │ │ │ │ │ │ │ │
│81 │Gorj │Văgiuleşti │Giubega │T179, P20 │5000 │Extravilan│A │ │457 │365,60 │
│ │ │ │Constanţa, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Benga Maria │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│82 │Gorj │Văgiuleşti │Cojocaru │T179, P21 │5900 │Extravilan│A │35727│538 │430,40 │
│ │ │ │Gheorghe │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│83 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Mihai │T179, P22 │3060 │Extravilan│A │ │277 │221,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│84 │Gorj │Văgiuleşti │Bran Dumitru, │T179, P23 │3084 │Extravilan│A │ │279 │223,20 │
│ │ │ │Bran Constantin│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│85 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Nicolae│T179, P24 │4096 │Extravilan│A │ │377 │301,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│86 │Gorj │Văgiuleşti │Văgiuleşti - │T179 │ │Extravilan│Np │ │1.128 │902,40 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│87 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă │T179, P25 │4000 │Extravilan│A │ │378 │302,40 │
│ │ │ │Alexandra │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│88 │Gorj │Văgiuleşti │Jianu Alexandru│T179, P26 │4080 │Extravilan│A │ │358 │286,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│89 │Gorj │Văgiuleşti │Barac Oana │T179, P111 │3000 │Extravilan│A │ │899 │719,20 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Botgros Vasile,│ │ │ │ │ │ │ │
│90 │Gorj │Văgiuleşti │Bogros Viorel, │T179, P27 │7650 │Extravilan│A │ │719 │575,20 │
│ │ │ │Botgros Petre, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Botgros Cornel │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│91 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Dumitru│T179, P28 │4500 │Extravilan│A │35438│316 │252,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│92 │Gorj │Văgiuleşti │Văgiuleşti - │T179 │ │Extravilan│Np │ │1.404 │1.123,20 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│93 │Gorj │Văgiuleşti │Rocsereanu │T179, P116 │3465 │Extravilan│A │ │486 │388,80 │
│ │ │ │Alecsandru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│94 │Gorj │Văgiuleşti │Mihăilă Nicolae│T179, P29 │6048 │Extravilan│A │ │357 │285,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│95 │Gorj │Văgiuleşti │Boruga Ion │T179, P120 │3400 │Extravilan│A │ │2.913 │2.330,40 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│96 │Gorj │Văgiuleşti │Giruda Ion │T179, P30 │7150 │Extravilan│A │ │347 │277,60 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│97 │Gorj │Văgiuleşti │Botgros Mihai, │T179, P31 │4500 │Extravilan│A │ │169 │135,20 │
│ │ │ │Botgros Dumitru│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│98 │Gorj │Văgiuleşti │Toma Dumitru, │T179, P32 │5136 │Extravilan│A │ │146 │116,80 │
│ │ │ │Toma Nicolae │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│99 │Gorj │Văgiuleşti │Gheoace Victor │T179, P33 │5135 │Extravilan│A │ │61 │48,80 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Nanu Ion, Nanu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Marin, │ │ │ │ │ │ │ │
│100 │Gorj │Ţânţăreni │Mocîrcioiu │T24, P43; │7206 │Extravilan│A │46365│72 │57,60 │
│ │ │ │Elena, Gheorghe│44; 45 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Elena, Nanu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Elena │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│101 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│350 │490,00 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│102 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│43 │60,20 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Nanu Ion, Nanu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Marin, │ │ │ │ │ │ │ │
│103 │Gorj │Ţânţăreni │Mocîrcioiu │T24, P43; │4170 │Extravilan│A │46418│200 │160,00 │
│ │ │ │Elena, Gheorghe│44; 45 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Elena, Nanu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Elena │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│104 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea │T24, P46, │4724 │Extravilan│A │46364│119 │95,20 │
│ │ │ │Constantin │47, 48 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│105 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea │T24, P46, │2782 │Extravilan│A │46417│72 │57,60 │
│ │ │ │Constantin │47, 48 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│106 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea Ioana │T24, P49, │3975 │Extravilan│A │46362│155 │124,00 │
│ │ │ │ │50, 51 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│107 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea Ioana │T24, P49, │3344 │Extravilan│A │46416│295 │236,00 │
│ │ │ │ │50, 51 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Prodea Nicolae,│T24, P55/2; │ │ │ │ │ │ │
│108 │Gorj │Ţânţăreni │Cernacovsky │56/2; 57/2 │1271 │Extravilan│A │46361│26 │20,80 │
│ │ │ │Ioana │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Prodea Nicolae,│T24, P55/2; │ │ │ │ │ │ │
│109 │Gorj │Ţânţăreni │Cernacovsky │56/2; 57/2 │1232 │Extravilan│A │46415│54 │43,20 │
│ │ │ │Ioana │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Prodea Ion, │ │ │ │ │ │ │ │
│110 │Gorj │Ţânţăreni │Mocîrcioiu Ana,│T24, P55, │1245 │Extravilan│A │46360│21 │16,80 │
│ │ │ │Parpală │56, 57 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Firinica │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Prodea Ion, │ │ │ │ │ │ │ │
│111 │Gorj │Ţânţăreni │Mocîrcioiu Ana,│T24, P55, │1258 │Extravilan│A │46414│43 │34,40 │
│ │ │ │Parpală │56, 57 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Firinica │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│112 │Gorj │Ţânţăreni │Prodea Marin │T24, P55/1; │1229 │Extravilan│A │46359│20 │16,00 │
│ │ │ │ │56/1; 57/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│113 │Gorj │Ţânţăreni │Prodea Marin │T24, P55/1; │1274 │Extravilan│A │46413│36 │28,80 │
│ │ │ │ │56/1; 57/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│114 │Gorj │Ţânţăreni │Mocârcioiu Ion │T24, P58; │2416 │Extravilan│A │46358│30 │24,00 │
│ │ │ │ │59; 60 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│115 │Gorj │Ţânţăreni │Mocârcioiu Ion │T24, P58; │2590 │Extravilan│A │46412│77 │61,60 │
│ │ │ │ │59; 60 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│116 │Gorj │Ţânţăreni │Vişan Dumitru │T24, P61; │4752 │Extravilan│A │46357│103 │82,40 │
│ │ │ │ │62; 63 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│117 │Gorj │Ţânţăreni │Vişan Dumitru │T24, P61; │5261 │Extravilan│A │46411│112 │89,60 │
│ │ │ │ │62; 63 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│118 │Gorj │Ţânţăreni │Stoica Paulina,│T24, P64; │2342 │Extravilan│A │46356│78 │62,40 │
│ │ │ │Ilina Aurelia │65; 65/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│119 │Gorj │Ţânţăreni │Stoica Paulina,│T24, P64; │2663 │Extravilan│A │46410│29 │23,20 │
│ │ │ │Ilina Aurelia │65; 65/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│120 │Gorj │Ţânţăreni │Burducea │T24, P67; │1163 │Extravilan│A │46355│47 │37,60 │
│ │ │ │Gheorghe │68; 69 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│121 │Gorj │Ţânţăreni │Burducea │T24, P67; │1339 │Extravilan│A │46409│7 │5,60 │
│ │ │ │Gheorghe │68; 69 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│122 │Gorj │Ţânţăreni │Burducea Ioana,│T24, P70, │1158 │Extravilan│A │46354│52 │41,60 │
│ │ │ │Tudor Pauna │81, 82 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│123 │Gorj │Ţânţăreni │Burducea Ioana,│T24, P70, │1342 │Extravilan│A │46408│1 │0,80 │
│ │ │ │Tudor Pauna │81, 82 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│124 │Gorj │Ţânţăreni │Manolache │T24, P73/1, │2305 │Extravilan│A │46353│120 │96,00 │
│ │ │ │Ecaterina │74/1, 75/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │T24, P73, │ │ │ │ │ │ │
│125 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │74, 75 │2195 │Extravilan│A │46352│95 │76,00 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│126 │Gorj │Ţânţăreni │Cincu Ana │T24, P76, │4156 │Extravilan│A │46351│6 │4,80 │
│ │ │ │ │77, 78 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │T24, P73; │ │ │ │ │ │ │
│127 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │74; 75 │2212 │Extravilan│A │46405│6 │4,80 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│128 │Gorj │Ţânţăreni │Cincu Ana │T24, P76; │5814 │Extravilan│A │46404│220 │176,00 │
│ │ │ │ │77; 78 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│129 │Gorj │Ţânţăreni │Zidaru Maria │T24, P79; │5926 │Extravilan│A │46403│267 │213,60 │
│ │ │ │ │80; 81 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Briceag Marin, │T24, P82; │ │ │ │ │ │ │
│130 │Gorj │Ţânţăreni │Briceag │83; 84 │5857 │Extravilan│A │46402│311 │248,80 │
│ │ │ │Gheorghe │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Briceag Marin, │T24, P82; │ │ │ │ │ │ │
│131 │Gorj │Ţânţăreni │Briceag │83; 84 │75 │Extravilan│A │46349│47 │23,50 │
│ │ │ │Gheorghe │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│132 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│107 │149,80 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│133 │Gorj │Ţânţăreni │Bidică │T24, P85, │166 │Extravilan│A │46347│34 │17,00 │
│ │ │ │Constantina │86, 87 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│134 │Gorj │Ţânţăreni │Spînu Opriţa │T24, P88; │1235 │Extravilan│A │46345│15 │12,00 │
│ │ │ │ │89; 90 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│135 │Gorj │Ţânţăreni │Bidică │T24, P85, │1258 │Extravilan│A │46401│69 │55,20 │
│ │ │ │Constantina │86, 87 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│136 │Gorj │Ţânţăreni │Spînu Opriţa │T24, P88; │1178 │Extravilan│A │46399│69 │55,20 │
│ │ │ │ │89; 90 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│137 │Gorj │Ţânţăreni │Marica Ioana │T24, P91; │1449 │Extravilan│A │46344│93 │74,40 │
│ │ │ │ │92; 93 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│138 │Gorj │Ţânţăreni │Gulie Polina │T24, P94; │3003 │Extravilan│A │46343│231 │184,80 │
│ │ │ │ │95; 96 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│139 │Gorj │Ţânţăreni │Birou Ioana │T24, P97; │2980 │Extravilan│A │46342│165 │132,00 │
│ │ │ │ │98; 99 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│140 │Gorj │Ţânţăreni │Sîrbu Gherghina│T24, P100; │2975 │Extravilan│A │46341│15 │12,00 │
│ │ │ │ │101; 102 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│141 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│27 │37,80 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│142 │Gorj │Ţânţăreni │Birou Ioana │T24, P97; │1997 │Extravilan│A │46396│50 │40,00 │
│ │ │ │ │98; 99 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│143 │Gorj │Ţânţăreni │Sîrbu Gherghina│T24, P100; │2026 │Extravilan│A │46395│206 │164,80 │
│ │ │ │ │101; 102 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│144 │Gorj │Ţânţăreni │Cucu Vasilica │T24, P103; │956 │Extravilan│A │46394│109 │54,50 │
│ │ │ │ │104; 105 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│145 │Gorj │Ţânţăreni │Pereţeanu Ion │T24, P106, │1757 │Extravilan│A │46393│131 │104,80 │
│ │ │ │ │107, 108 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│146 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│75 │105,00 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│147 │Gorj │Ţânţăreni │Pereţeanu St. │T24, P106; │3149 │Extravilan│A │46339│52 │41,60 │
│ │ │ │Constantin │107; 108 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│148 │Gorj │Ţânţăreni │Cucu Elena │T24, P109; │1688 │Extravilan│A │46338│30 │24,00 │
│ │ │ │ │110; 111 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│149 │Gorj │Ţânţăreni │Cucu Elena │T24, P109; │769 │Extravilan│A │46392│37 │18,50 │
│ │ │ │ │110; 111 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│150 │Gorj │Ţânţăreni │Gincu Nicu │T24, P112; │5364 │Extravilan│A │46337│187 │149,60 │
│ │ │ │ │113; 114 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Duică Mihai, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Moraru │T24, P115; │ │ │ │ │ │ │
│151 │Gorj │Ţânţăreni │Paraschiva, │116; 117 │1776 │Extravilan│A │46336│60 │48,00 │
│ │ │ │Duică Ion, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Prodea Ana │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│152 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │T24, P118 │1761 │Extravilan│A │46335│53 │42,40 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│153 │Gorj │Ţânţăreni │Dulămiţă Maria │T24, P121; │11820 │Extravilan│A │46334│179 │143,20 │
│ │ │ │ │122; 123 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│154 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│408 │571,20 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│155 │Gorj │Ţânţăreni │Dulămiţă Maria │T24, P122; │5367 │Extravilan│A │46387│178 │142,40 │
│ │ │ │ │123 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│156 │Gorj │Ţânţăreni │Sîrbu Gherghina│T24, P135 │7163 │Extravilan│A │46306│224 │179,20 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│157 │Gorj │Ţânţăreni │Sîrbu Gherghina│T24, P135 │216 │Extravilan│A │46366│125 │62,50 │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Mocîrcioiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Ilie, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Mocîrcioiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Marin, │T31, T24, │ │ │ │ │ │ │
│158 │Gorj │Ţânţăreni │Mocîrcioiu │P2971; 136 │3686 │Extravilan│A │46308│55 │44,00 │
│ │ │ │Gheorghe, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Mocîrcioiu Ion,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Mocîrcioiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Dumitru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Mocîrcioiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Ilie, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Mocîrcioiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Marin, │ │ │ │ │ │ │ │
│159 │Gorj │Ţânţăreni │Mocîrcioiu │T24, P136 │377 │Extravilan│A │46367│83 │41,50 │
│ │ │ │Gheorghe, │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Mocîrcioiu Ion,│ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Mocîrcioiu │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Dumitru │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│160 │Gorj │Ţânţăreni │Tentea Ion │T24, P137/1;│3738 │Extravilan│A │46311│70 │56,00 │
│ │ │ │ │137/2; 138/2│ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│161 │Gorj │Ţânţăreni │Tentea Ion │T24, P137/2;│762 │Extravilan│A │46368│138 │69,00 │
│ │ │ │ │138/2 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│162 │Gorj │Ţânţăreni │Ioani │T24, P139 │1585 │Extravilan│A │46313│16 │12,80 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│163 │Gorj │Ţânţăreni │Ioani │T24, P139 │416 │Extravilan│A │46369│73 │36,50 │
│ │ │ │Constantin │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│164 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │T24, P140 │1938 │Extravilan│A │46314│35 │28,00 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│165 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │T24, P141 │413 │Extravilan│A │46370│70 │35,00 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│166 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea Marcel│T24, P144 │1557 │Extravilan│A │46316│20 │16,00 │
│ │ │ │Matei │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│167 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea Marcel│T24, P143; │187 │Extravilan│A │46371│23 │11,50 │
│ │ │ │Matei │142 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Nicolcea │T31, T24, │ │ │ │ │ │ │
│168 │Gorj │Ţânţăreni │Constantin │P2981/1; 144│1757 │Extravilan│A │46317│21 │16,80 │
│ │ │ │ │/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│169 │Gorj │Ţânţăreni │Nicolcea │T24, P143/1;│243 │Extravilan│A │46372│37 │18,50 │
│ │ │ │Constantin │142/1 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ │T31, P2983, │ │ │ │ │ │ │
│170 │Gorj │Ţânţăreni │Buric Ion │T31, T24, │3574 │Extravilan│A │46319│62 │49,60 │
│ │ │ │ │P2982; 145 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│171 │Gorj │Ţânţăreni │Buric Ion │T24, P146, │525 │Extravilan│A │46373│66 │33,00 │
│ │ │ │ │147 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Buruducea │ │ │ │ │ │ │ │
│172 │Gorj │Ţânţăreni │Gheorghe, │T24, P150; │4699 │Extravilan│A │46320│92 │73,60 │
│ │ │ │Buruducea │149; 148 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Veronica │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Buruducea │ │ │ │ │ │ │ │
│173 │Gorj │Ţânţăreni │Gheorghe, │T24, P150; │761 │Extravilan│A │46374│93 │46,50 │
│ │ │ │Buruducea │149; 148 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Veronica │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Cernea │T24, P151; │ │ │ │ │ │ │
│174 │Gorj │Ţânţăreni │Constantin, │152; 153 │2930 │Extravilan│A │46323│42 │33,60 │
│ │ │ │Sprincu Ion │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Cernea │T24, P151; │ │ │ │ │ │ │
│175 │Gorj │Ţânţăreni │Constantin, │152; 153 │592 │Extravilan│A │46376│115 │57,50 │
│ │ │ │Sprincu Ion │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ │T24, P2988; │ │ │ │ │ │ │
│176 │Gorj │Ţânţăreni │Nanu Ion │2986, 2987; │229 │Extravilan│A │46322│190 │95,00 │
│ │ │ │ │2989, 154; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │155; 156 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│177 │Gorj │Ţânţăreni │Nanu Ion │T24, P154; │776 │Extravilan│A │46379│37 │18,50 │
│ │ │ │ │155; 156 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│178 │Gorj │Ţânţăreni │Barbu Petre, │T24, P158; │121 │Extravilan│A │46326│46 │23,00 │
│ │ │ │Barbu Ionica │159 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│179 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│25 │35,00 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│180 │Gorj │Ţânţăreni │Nanu Ion │T24, P154; │505 │Extravilan│A │46378│182 │91,00 │
│ │ │ │ │155; 156 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│181 │Gorj │Ţânţăreni │Barbu Petre, │T24, P158; │1311 │Extravilan│A │46380│602 │481,60 │
│ │ │ │Barbu Ionica │159 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │HC 598-Matca│ │ │ │ │ │ │
│182 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │Valea │2062 │Extravilan│ALT │46421│46 │64,40 │
│ │ │ │domeniu privat │Fratoştiţei,│ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P598 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │ │T31, T24, │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │P2988; 2986;│ │ │ │ │ │ │
│183 │Gorj │Ţânţăreni │Nanu Ion │2987; 2989; │6489 │Extravilan│A │46321│1 │0,80 │
│ │ │ │ │154; 155; │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │156 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│184 │Gorj │Ţânţăreni │Barbu Petre, │T24, P158; │462 │Extravilan│A │46325│78 │39,00 │
│ │ │ │Barbu Ionica │159 │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│185 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │T24, P160 │569 │Extravilan│A │46382│52 │26,00 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────┼───────────────┼────────────┼─────────┼──────────┼─────────┼─────┼──────────┼────────────┤
│ │ │ │Comuna │ │ │ │ │ │ │ │
│186 │Gorj │Ţânţăreni │Ţânţăreni - │T24, P162 │2381 │Extravilan│A │46329│3 │2,40 │
│ │ │ │domeniu privat │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────┴───────────────┴────────────┴─────────┴──────────┴─────────┴─────┼──────────┼────────────┤
│TOTAL │77.659 │62.980,90 │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴────────────┘


    *) Deţinător până la soluţionarea cererilor, conform legislaţiei în vigoare.
    În urma întocmirii documentaţiei cadastrale, reprezentând amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional, nu au fost identificate terenuri care fac parte din categoria prevăzută la art. 7 alin. (4) din Legea nr. 33/1994 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, respectiv: lăcaşuri de cult, monumente, ansambluri şi situri istorice, alte aşezăminte de valoare naţională deosebită ori localităţi urbane sau rurale în întregime.
    NOTĂ:
    Alte date de identificare ale proprietarilor/deţinătorilor, precum şi orice informaţii necesare în vederea punerii în aplicare a măsurilor de expropriere în condiţiile legii vor fi identificate ulterior, în vederea completării documentaţiilor necesare, conform reglementărilor în vigoare.

    LEGENDĂ categorii de folosinţă terenuri:
    A - Arabil
    ALT - Alte categorii
    Np - Neproductiv
    PDt - Păduri

    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016