Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 694 din 24 iunie 2021  privind organizarea şi funcţionarea Centrului de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 694 din 24 iunie 2021 privind organizarea şi funcţionarea Centrului de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 671 din 7 iulie 2021
    Având în vedere anexele nr. 3 şi 4 la Hotărârea Guvernului nr. 369/2021 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei, cu modificările ulterioare, prevederile Hotărârii Guvernului nr. 565/1990 privind înfiinţarea Centrului de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj, cu modificările ulterioare, şi prevederile art. 117, art. 126 alin. (1), art. 189 alin. (2), art. 223 alin. (6) şi (17) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare,
    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 11 din Ordonanţa Guvernului nr. 57/2002 privind cercetarea ştiinţifică şi dezvoltarea tehnologică, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 324/2003, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj, instituţie publică cu personalitate juridică, înfiinţat prin Hotărârea Guvernului nr. 565/1990, cu modificările ulterioare, trece din subordinea Ministerului Educaţiei în subordinea Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca.

    ART. 2
    Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj, va desfăşura în continuare activităţi de cercetare-dezvoltare în domeniul ştiinţelor naturale şi biologiei, educaţie-formare-specializare, microproducţie, activităţi muzeistice şi turistice.

    ART. 3
    (1) Conducerea Centrului de Cercetări Biologice din oraşul Jibou este asigurată de consiliul de administraţie şi de către director.
    (2) Directorul conduce activitatea curentă a Centrului de Cercetări Biologice, având calitatea de ordonator terţiar de credite, fiind în subordinea rectorului Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, în calitate de ordonator secundar de credite.
    (3) Numirea şi eliberarea din funcţie a directorului se fac prin hotărâre a Senatului Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj Napoca, în conformitate cu prevederile regulamentului propriu de organizare şi funcţionare.
    (4) Consiliul de administraţie este format din 9 membri, cetăţeni români, numiţi şi revocaţi din funcţie prin hotărâre a Senatului Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, pentru un mandat de 4 ani, care poate fi reînnoit.

    ART. 4
    (1) Finanţarea cheltuielilor curente şi de capital ale Centrului de Cercetări Biologice se asigură din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat, alocate prin contractele complementare încheiate între Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca şi Ministerul Educaţiei.
    (2) Veniturile proprii, prevăzute la alin. (1), provin din activităţi ştiinţifice pe bază de contracte de cercetare-dezvoltare, studii, proiecte, taxe de vizitare a Grădinii Botanice, chirii şi alte surse de venituri legal constituite.
    (3) Pentru activităţile specifice de microproducţie, producţie şi prestări de servicii se pot organiza activităţi finanţate integral din venituri proprii.
    (4) Bugetul de venituri şi cheltuieli pentru activităţile finanţate integral din veniturile proprii, prevăzute la alin. (3), se întocmeşte şi se aprobă odată cu bugetul Centrului de Cercetări Biologice, iar soldul se reportează în anul următor, cu aceeaşi destinaţie.

    ART. 5
    (1) Structura organizatorică se propune de către Consiliul de administraţie al Centrului de Cercetări Biologice din oraşul Jibou şi se aprobă de către Senatul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca.
    (2) Predarea-preluarea personalului se va face pe bază de protocol, cu încadrarea în numărul maxim de posturi aprobat, încheiat în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, conform dispoziţiilor legale în vigoare pentru personalul plătit din fonduri publice.
    (3) Numărul de personal se stabileşte cu încadrarea în numărul maxim de posturi aprobate de Senatul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca.
    (4) Pentru realizarea activităţii, Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou are dreptul să utilizeze personal sezonier, colaboratori externi, specialişti în domeniu, în calitate de experţi, remuneraţi conform dispoziţiilor legale în vigoare pentru personalul plătit din fonduri publice, cu încadrarea în numărul maxim de posturi aprobat potrivit alin. (3).

    ART. 6
    Salarizarea personalului preluat se face în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare pentru personalul plătit din fonduri publice.

    ART. 7
    Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou va funcţiona în baza unui regulament propriu de organizare şi funcţionare, aprobat de Senatul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 8
    Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou întocmeşte şi depune bugetul de venituri şi cheltuieli şi situaţiile financiare la ordonatorul superior de credite, potrivit reglementărilor contabile aplicabile instituţiilor publice.

    ART. 9
    Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou are în administrare bunuri imobile aflate în proprietatea publică a statului, dobândite la înfiinţarea acestuia, intabulate în Cartea Funciară nr. 53935 Jibou, în valoare totală de 28.118.182 lei, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 10
    La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă art. 3-5 din Hotărârea Guvernului nr. 565/1990 privind înfiinţarea Centrului de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 80 din 7 iunie 1990, cu modificările ulterioare, precum şi lit. A nr. crt. 21 din anexa nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 369/2021 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Educaţiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 333 din 1 aprilie 2021, cu modificările ulterioare.



                    PRIM-MINISTRU
                    FLORIN-VASILE CÎŢU
                    Contrasemnează:
                    Ministrul educaţiei,
                    Sorin-Mihai Cîmpeanu
                    p. Ministrul muncii şi protecţiei sociale,
                    Mihnea-Claudiu Drumea,
                    secretar de stat
                    Ministrul finanţelor,
                    Alexandru Nazare

    Bucureşti, 24 iunie 2021.
    Nr. 694.
    ANEXA 1

    DATELE DE IDENTIFICARE
    ale bunurilor imobile, înscrise în inventarul centralizat al bunurilor care aparţin
    domeniului public al statului, aflate în administrarea Ministerului Educaţiei prin Centrul de Cercetări Biologice din oraşul Jibou, judeţul Sălaj

┌──────────────────────────────────────┬────────────────────────────────┬─────────────────────┐
│Ordonator principal de credite │Ministerul Educaţiei │13729380 │
├──────────────────────────────────────┴────────────────────────────────┴─────────────────────┤
│Grupa 8 (bunuri aflate în patrimoniul public) │
├─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┤
│Elemente de identificare │
├────┬──────┬────────────┬─────────────┬───────────────┬────────────────┬──────────┬──────────┤
│ │ │ │Persoana │ │ │ │Valoarea │
│Nr. │Nr. │Codul de │juridică ce │Denumirea │Descrierea │Adresa │de │
│crt.│M.F.P.│clasificaţie│administrează│ │tehnică │poştală │inventar │
│ │ │ │bunul │ │ │ │(lei) │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sediu │ │ │
│ │ │ │ │ │administrativ, │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │sol = 182 mp, │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │suprafaţa │Jibou, │ │
│1 │38526 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │construită │str. │2.385.331 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │182 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C2, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - Centru│ │ │
│ │ │ │ │ │de Educaţie │ │ │
│ │ │ │ │ │Ecologică (CEE),│ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 3, │ │ │
│ │ │ │ │ │regim de │ │ │
│ │ │ │ │ │înălţime Sp + P │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │+ M, suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │construită la │oraşul │ │
│2 │38528 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │sol = 858 mp, │Jibou, │1.964.150 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│suprafaţa │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │desfăşurată = │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │1.986 mp, │16 │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1991, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C1, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sere │ │ │
│ │ │ │ │ │botanice şi │ │ │
│ │ │ │ │ │sector │ │ │
│ │ │ │ │ │cercetare, │ │ │
│ │ │ │ │ │construite în │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │anul 1980, nr. │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │niveluri 1, │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │suprafaţa │Jibou, │ │
│3 │38529 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │construită la │str. │320.199 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│sol = 2.735 mp, │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │suprafaţa │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită │16 │ │
│ │ │ │ │ │desfăşurată = │ │ │
│ │ │ │ │ │2.735 mp, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C13, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - muzeu │ │ │
│ │ │ │ │ │botanic, │ │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1963, nr. │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │suprafaţa │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │construită la │Jibou, │ │
│4 │38530 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │sol = 542 mp, │str. │4.169.693 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│suprafaţa │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │desfăşurată = │16 │ │
│ │ │ │ │ │542 mp, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C3, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │centrala termică│ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 2, │ │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1980, nr. │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │niveluri 1, │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │suprafaţa │oraşul │ │
│5 │38531 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │construită la │Jibou, │303.176 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│sol = 135 mp, │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │suprafaţa │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │desfăşurată = │16 │ │
│ │ │ │ │ │135 mp, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C12, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - cabină│ │ │
│ │ │ │ │ │poartă şi │ │ │
│ │ │ │ │ │florărie, │ │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 3, │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │regim de │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │înălţime P + E +│oraşul │ │
│6 │38532 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │M, suprafaţa │Jibou, │1.643.761 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│construită la │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │sol = 141 mp, │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită │16 │ │
│ │ │ │ │ │desfăşurată = │ │ │
│ │ │ │ │ │423 mp, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C10, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │magazie - lac │ │ │
│ │ │ │ │ │acumulare, │ │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │niveluri 1, │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │suprafaţa │oraşul │ │
│7 │38534 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │construită la │Jibou, │8.158.782 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│sol = 555 mp, │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │suprafaţa │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │desfăşurată = │16 │ │
│ │ │ │ │ │555 mp, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C22, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Teren, │ │ │
│ │ │ │ │ │intravilan şi │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │extravilan, │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │Centrul de │împrejmuit cu │oraşul │ │
│8 │38535 │8.29.08 │Biologice │Cercetări │gard din beton, │Jibou, │1.239.031 │
│ │ │ │Jibou │Biologice Jibou│în suprafaţă de │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │135.967 mp, nr. │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │cadastral 53935,│Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │CF nr. 53935 │16 │ │
│ │ │ │ │ │Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │depozit cereale │ │ │
│ │ │ │ │ │- lac acumulare,│ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 104 mp, │oraşul │ │
│9 │165413│8.29.08 │Biologice │Depozit cereale│suprafaţa │Jibou, │68.691 │
│ │ │ │Jibou │- lac acumulare│construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │104 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C23, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - grup │ │ │
│ │ │ │ │ │sanitar - lac │ │ │
│ │ │ │ │ │acumulare, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Grup sanitar - │sol = 26 mp, │Jibou, │ │
│10 │165414│8.29.08 │Biologice │lac acumulare │suprafaţa │str. │151.105 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 26│Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │16 │ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C24, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Terasă, drumuri │ │ │
│ │ │ │ │ │şi platforme, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │ │ │
│ │ │ │ │ │construită la │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │sol = 184 mp, │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │suprafaţa │oraşul │ │
│11 │165415│8.29.08 │Biologice │Terasă, drumuri│construită │Jibou, │1.697.064 │
│ │ │ │Jibou │şi platforme │desfăşurată = │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │184 mp, │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │construită în │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │anul 1998, nr. │16 │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C5, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │chioşc, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 84 mp, │oraşul │ │
│12 │165416│8.29.08 │Biologice │Chioşc │suprafaţa │Jibou, │389.928 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 84│Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │16 │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C6, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - staţie│ │ │
│ │ │ │ │ │gaz, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 14 mp, │oraşul │ │
│13 │165417│8.29.08 │Biologice │Staţie gaz │suprafaţa │Jibou, │205.773 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 14│Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │16 │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C7, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │laborator, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 3 - Dp │ │ │
│ │ │ │ │ │+ P + Ep, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 333 mp, │oraşul │ │
│14 │165418│8.29.08 │Biologice │Laborator │suprafaţa │Jibou, │1.284.764 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │667 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C8, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sală │ │ │
│ │ │ │ │ │de studiu, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 86 mp, │oraşul │ │
│15 │165419│8.29.08 │Biologice │Sală de studiu │suprafaţa │Jibou, │734.709 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 86│Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │16 │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C9, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - grup │ │ │
│ │ │ │ │ │sanitar, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 15 mp, │oraşul │ │
│16 │165420│8.29.08 │Biologice │Grup sanitar │suprafaţa │Jibou, │151.106 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 15│Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │16 │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C11, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sere │ │ │
│ │ │ │ │ │producţie spaţii│ │ │
│ │ │ │ │ │verzi şi plant, │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │Sere producţie │sol = 1.316 mp, │oraşul │ │
│17 │165421│8.29.08 │Biologice │spaţii verzi şi│suprafaţa │Jibou, │196.409 │
│ │ │ │Jibou │plant │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │1.316 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C14, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │laborator │ │ │
│ │ │ │ │ │bromelii-ferigi,│ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Laborator │sol = 75 mp, │Jibou, │ │
│18 │165422│8.29.08 │Biologice │bromelii-ferigi│suprafaţa │str. │214.223 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 75│Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │16 │ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C15, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - hală │ │ │
│ │ │ │ │ │ghivece mari - │ │ │
│ │ │ │ │ │sector │ │ │
│ │ │ │ │ │sistematizare, │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Hală ghivece │sol = 278 mp, │Jibou, │ │
│19 │165423│8.29.08 │Biologice │mari - sector │suprafaţa │str. │1.003.561 │
│ │ │ │Jibou │sistematizare │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │278 mp, │16 │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C16, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │magazie │ │ │
│ │ │ │ │ │materiale - zid │ │ │
│ │ │ │ │ │sprijin, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Magazie │sol = 198 mp, │Jibou, │ │
│20 │165424│8.29.08 │Biologice │materiale - zid│suprafaţa │str. │33.658 │
│ │ │ │Jibou │sprijin │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │198 mp, │16 │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1998, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C17, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sere │ │ │
│ │ │ │ │ │producţie S6 - │ │ │
│ │ │ │ │ │grădina │ │ │
│ │ │ │ │ │japoneză, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Sere producţie │sol = 121 mp, │Jibou, │ │
│21 │165425│8.29.08 │Biologice │S6 - grădina │suprafaţa │str. │400.519 │
│ │ │ │Jibou │japoneză │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │121 mp, │16 │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C18, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sere │ │ │
│ │ │ │ │ │producţie S5 - │ │ │
│ │ │ │ │ │grădina │ │ │
│ │ │ │ │ │japoneză, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Sere producţie │sol = 210 mp, │Jibou, │ │
│22 │165426│8.29.08 │Biologice │S5 - grădina │suprafaţa │str. │400.519 │
│ │ │ │Jibou │japoneză │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │210 mp, │16 │ │
│ │ │ │ │ │construită în │ │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C19, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │magazii + │ │ │
│ │ │ │ │ │împrejmuiri, nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 204 mp, │oraşul │ │
│23 │165427│8.29.08 │Biologice │Magazii + │suprafaţa │Jibou, │212.428 │
│ │ │ │Jibou │împrejmuiri │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │204 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1998, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C20, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │atelier mecanic │ │ │
│ │ │ │ │ │CT 1, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Cercetări │ │sol = 875 mp, │oraşul │ │
│24 │165428│8.29.08 │Biologice │Atelier mecanic│suprafaţa │Jibou, │33.005 │
│ │ │ │Jibou │CT 1 │construită │str. │ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │ │ │875 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C21, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - grup │ │ │
│ │ │ │ │ │sanitar - lac │ │ │
│ │ │ │ │ │acumulare, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │construită la │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Grup sanitar - │sol = 33 mp, │Jibou, │ │
│25 │165429│8.29.08 │Biologice │lac acumulare │suprafaţa │str. │151.106 │
│ │ │ │Jibou │ │construită │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │desfăşurată = 33│Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │mp, construită │16 │ │
│ │ │ │ │ │în anul 1999, │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C25, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - │ │ │
│ │ │ │ │ │depozit, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │sol = 257 mp, │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │ │suprafaţa │Jibou, │ │
│26 │165430│8.29.08 │Biologice │Depozit │construită │str. │409.082 │
│ │ │ │Jibou │ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │257 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1999, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C26, CF │ │ │
│ │ │ │ │ │nr. 53935 Jibou │ │ │
├────┼──────┼────────────┼─────────────┼───────────────┼────────────────┼──────────┼──────────┤
│ │ │ │ │ │Clădire - sere │ │ │
│ │ │ │ │ │producţie S1-S2,│ │ │
│ │ │ │ │ │nr. niveluri 1, │ │ │
│ │ │ │ │ │suprafaţa │Judeţul │ │
│ │ │ │ │ │construită la │Sălaj, │ │
│ │ │ │Centrul de │ │sol = 968 mp, │oraşul │ │
│ │ │ │Cercetări │Sere producţie │suprafaţa │Jibou, │ │
│27 │165431│8.29.08 │Biologice │S1-S2 │construită │str. │196.409 │
│ │ │ │Jibou │ │desfăşurată = │Wesselenyi│ │
│ │ │ │(CUI 4494985)│ │968 mp, │Miklos nr.│ │
│ │ │ │ │ │construită în │16 │ │
│ │ │ │ │ │anul 1980, nr. │ │ │
│ │ │ │ │ │cadastral │ │ │
│ │ │ │ │ │53935-C4, CF nr.│ │ │
│ │ │ │ │ │53935 Jibou │ │ │
├────┴──────┴────────────┴─────────────┴───────────────┴────────────────┴──────────┼──────────┤
│Total: │28.118.182│
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┴──────────┘


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016