Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 644 din 20 iunie 2007  privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere, etapa a X-a, şi modificarea unor acte normative în domeniul închiderii unor mine şi cariere    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 644 din 20 iunie 2007 privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere, etapa a X-a, şi modificarea unor acte normative în domeniul închiderii unor mine şi cariere

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 469 din 12 iulie 2007
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 52 alin. (2) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    Se aprobă închiderea definitivă, conservarea şi monitorizarea factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere aflate în patrimoniul unor companii/societăţi naţionale sau societăţi comerciale care activează în sectorul minier, prevăzute în anexa nr. 1.

    ART. 2
    Rezervele geologice neexploatate ale minelor şi carierelor care se închid rămân în gestionarea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.

    ART. 3
    (1) Scoaterea din funcţiune a mijloacelor fixe aferente fiecărui obiectiv minier prevăzut a se închide potrivit anexei nr. 1, precum şi valorificarea acestora se vor face cu respectarea prevederilor Legii nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat în active corporale şi necorporale, republicată, cu modificările ulterioare. Sumele obţinute din valorificarea mijloacelor fixe vor fi folosite cu respectarea prevederilor legale.
    (2) Se aprobă sistarea definitivă a lucrărilor de investiţii neterminate, terminate şi nerecepţionate, aferente fiecărui obiectiv care se închide. Investiţiile neterminate vor fi casate şi valorificate conform procedurii de valorificare a mijloacelor fixe prevăzute în Legea nr. 15/1994, republicată, cu modificările ulterioare.
    (3) Anexele tehnice şi dependinţele, conform art. 37 alin. (2) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare, care se impun a fi menţinute în funcţiune pe parcursul executării lucrărilor de închidere a minelor, se preiau de Ministerul Economiei şi Finanţelor pe măsura executării lucrărilor de închidere şi se valorifică conform proiectului tehnic.
    (4) Anexele tehnice şi dependinţele, altele decât cele prevăzute la art. 37 alin. (2) din Legea nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare, vor fi valorificate de operatorii economici în condiţiile legii, prin vânzare sau acordare cu titlu gratuit, la cererea autorităţilor publice locale, înainte de începerea lucrărilor de închidere a minelor şi ecologizarea suprafeţelor. Cele rămase nevalorificate se vor casa conform Legii nr. 15/1994, republicată, cu modificările ulterioare, şi se vor dezafecta conform proiectului tehnic de închidere şi ecologizare a suprafeţelor.
    (5) Construcţiile care rămân în urma procesului de închidere şi ecologizare, precum şi terenurile aferente perimetrului ecologizat se vor preda Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, în vederea monitorizării postînchidere a factorilor de mediu.

    ART. 4
    (1) Cheltuielile pentru închiderea definitivă a minelor şi carierelor, conservarea, inclusiv monitorizarea factorilor de mediu postînchidere, pentru societăţile şi companiile naţionale, fundamentate în programele tehnice de dezafectare sau conservare, elaborate în acest scop şi avizate conform legii, se asigură din sursele proprii ale operatorilor economici şi din alocaţiile bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Economiei şi Finanţelor, în baza listelor anuale de lucrări întocmite de ordonatorul principal de credite.
    (2) Fondurile necesare pentru închiderea, conservarea şi monitorizarea factorilor de mediu postînchidere a iazurilor de decantare din componenţa minelor şi carierelor se asigură cu prioritate.
    (3) Fondurile pentru închiderea fizică a minelor şi carierelor prevăzute în anexa nr. 1 se alocă începând cu anul 2008.
    (4) Cheltuielile necesare efectuării unor activităţi auxiliare în procesul de închidere şi ecologizare a minelor, precum şi cele privind organizarea şi desfăşurarea achiziţiilor publice, efectuarea unor teste şi expertize necesare în perioada derulării lucrărilor de proiectare/închidere/ecologizare, organizarea şi desfăşurarea recepţiilor, precum şi altele asemenea vor fi prevăzute în devizele generale ale obiectivelor care se închid, cu încadrarea în valorile totale aprobate pentru fiecare obiectiv. Plata serviciilor efectuate pentru asemenea activităţi la obiectivele supuse închiderii se va face conform normelor interne şi/sau tarifelor aprobate prin ordin al ordonatorului principal de credite.
    (5) Cheltuielile efectuate pentru închiderea definitivă, conservarea şi ecologizarea, monitorizarea şi alte activităţi postînchidere a minelor şi carierelor se evidenţiază în contabilitate, în conformitate cu prevederile Legii contabilităţii nr. 82/1991, republicată, şi ale reglementarilor contabile aplicabile.
    (6) Gestionarea fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru închiderea, conservarea, monitorizarea factorilor de mediu postînchidere a minelor şi carierelor, potrivit legii, se realizează de Ministerul Economiei şi Finanţelor, cu respectarea prevederilor legale.
    (7) Cheltuielile prevăzute la alin. (1) pentru minele şi carierele prevăzute în anexa nr. 1, ce aparţin societăţilor şi companiilor naţionale, se solicită lunar de către ordonatorul principal de credite pe baza cererilor de deschidere a creditelor bugetare care vor fi însoţite de decontul centralizator prevăzut în anexa nr. 2
    (8) Deconturile justificative se vor întocmi pe baza programelor tehnice de dezafectare sau de conservare a minelor şi a cheltuielilor efectiv realizate, rezultate din situaţiile de lucrări întocmite lunar de operatorii economici.
    (9) Deconturile justificative vor fi verificate şi avizate de către direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, după caz, unde se situează obiectivul la care s-au efectuat lucrările de închidere, indiferent de sediul social al operatorului economic care a efectuat această lucrare, în conformitate cu anexa nr. 3.

    ART. 5
    Măsurile de natura ajutorului de stat prevăzute de prezenta hotărâre vor fi notificate şi acordate în condiţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 117/2006 privind procedurile naţionale în domeniul ajutorului de stat, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 137/2007.

    ART. 6
    (1) Pentru minele şi carierele prevăzute în anexa nr. 1, la care lucrările nu încep în anul financiar în care au fost aprobate, cheltuielile pentru conservare anuală şi monitorizare anuală vor continua şi în perioada următoare, pe baza unor analize tehnico-economice, cu condiţia încadrării în valoarea anuală aprobată.
    (2) Fondurile necesare pentru închiderea, conservarea şi monitorizarea factorilor de mediu postînchidere a iazurilor de decantare din componenţa minelor şi carierelor se alocă începând cu anul 2007, pe baza unor analize tehnico-economice, cu condiţia încadrării în valoarea anuală aprobată prin prezenta hotărâre.
    (3) Pentru minele şi carierele la care lucrările de închidere nu au început în anul financiar în care s-a aprobat închiderea, lucrările vor putea începe în perioada următoare, pe baza proiectului de execuţie, cu condiţia încadrării în valoarea aprobată, pe total, prin hotarâri ale Guvernului.

    ART. 7
    (1) Anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.008/2006 privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere, etapa a IX-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 692 din 14 august 2006, se modifică după cum urmează:
    1. Coloanele a şaptea şi a opta vor avea cuprinsul prevăzut în anexa nr. 4 la prezenta hotărâre.
    2. La punctul X poziţia 35, denumirea obiectivului va avea următorul cuprins:
    "X. ASOCIAŢIA MINERAL WEST DOBREŞTI
    35. Mine şi cariere Dobreşti - Extindere (BH)"

    3. La punctul XIV poziţia 49, denumirea obiectivului va avea următorul cuprins:
    "49. Gura Băii Inferior (MM)"

    (2) Valoarea poziţiei 49 a punctului XIV este cea prevăzută în anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.008/2006.

    ART. 8
    Ministerul Economiei şi Finanţelor şi operatorii economici implicaţi vor lua măsurile necesare pentru aplicarea prevederilor prezentei hotărâri.

    ART. 9
    Anexele nr. 1-4 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
                    Contrasemnează:
                    Ministrul economiei şi finanţelor,
                    Varujan Vosganian
                    Ministrul mediului şi dezvoltării durabile,
                    Attila Korodi

    Bucureşti, 20 iunie 2007.
    Nr. 644.
    ANEXA 1

    LISTA
    minelor şi carierelor care se închid în etapa a X-a
                                                                                          lei, inclusiv TVA

┌─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────────────┐
│ │lei, inclusiv TVA │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬───────────────────────────┼───────────┬─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │din care: │ │ │
│ │Mină/ │ │Data │ │Cheltuieli ├─────────────┬─────────────┤ │ │
│Nr. │Carieră/ │Obiectivul │încetării │Codul │totale pentru│pentru │pentru │Conservare │Monitorizare │
│crt.│Iaz/câmp │ │activităţii│Perimetrului│închidere │elaborarea │închidere │(Anuală) │postînchidere│
│ │sonde │ │ │ │ │documentaţiei│inclusiv │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ecologizare │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5=6+7 │6 │7 │8 │9 │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Huilei S.A. Petroşani │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│1 │Mina │Defor - Lonea (HD) │1971 │28007 │3.405.596 │182.100 │3.223.496 │0 │446.971 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│2 │Mina │Sălătruc (HD) │1935 │- │158.870 │10.000 │148.870 │0 │78.114 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│3 │Mina │Lonea 4 (HD) │1971 │28007 │1.093.980 │41.565 │1.052.415 │0 │196.989 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│4 │Cariera │Cimpa - Perimetrul Lonea │1992 │28007 │545.925 │20.660 │525.265 │0 │183.044 │
│ │ │(HD) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│5 │Mina │Bărbăteni (HD) │2006 │29001 │18.060.491 │675.855 │17.384.636 │1.876.177 │789.919 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│6 │Mina │Praga - Petrila (HD) │1972 │28013 │1.868.244 │98.930 │1.769.314 │0 │248.269 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│7 │Mina │1 Vest Petrila (HD) │1938 │28013 │10.228.135 │349.913 │9.878.222 │0 │233.056 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│8 │Mina │Puţ 1 - Livezeni (HD) │1981 │28006 │1.491.756 │80.800 │1.410.956 │0 │139.015 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│9 │Mina │Puţ 5 - Livezeni (HD) │1989 │28006 │321.305 │15.520 │305.785 │0 │125.122 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│10 │Mina │Karollus - Vulcan (HD) │1982 │28014 │11.586.011 │352.583 │11.233.428 │330.579 │370.954 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│11 │Cariera │Mârşevoni - Uricani (HD) │1985 │29009 │221.335 │8.500 │212.835 │0 │93.074 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│12 │Cariera │Bloc II Sud - Lupeni (HD) │1986 │29003 │417.120 │15.500 │401.620 │0 │148.950 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│13 │Mina │Maria Nouă - Lupeni (HD) │1960 │29003 │1.176.381 │45.183 │1.131.198 │0 │116.545 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│14 │Mina │Rafael - Lupeni (HD) │1942 │29003 │318.934 │16.190 │302.744 │0 │128.555 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│15 │Mina │Ella - Lupeni (HD) │1941 │29003 │110.403 │3.128 │107.275 │0 │65.147 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│16 │Mina │Clara - Lupeni (HD) │1938 │29003 │73.209 │3.391 │69.818 │0 │2.194 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│17 │Mina │Aurelia - Lupeni (HD) │1943 │29003 │935.013 │36.117 │898.896 │0 │108.270 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│18 │Mina │Ionaşcu (HD) │2004 │28014 │9.786.471 │352.583 │9.433.888 │782.437 │497.187 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│19 │Mina │Aninoasa - completări (HD) │2002 │28009 │11.818.610 │288.213 │11.530.397 │0 │0 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│20 │Mina │Uricani 5 Vest - Refacere │1999 │29004 │2.414.826 │258.143 │2.156.683 │0 │468.709 │
│ │ │(HD) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Metalelor Preţioase şi Neferoase REMIN S.A. Baia Mare │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│21 │Mina │Turţ (MM) │2006 │41056 │2.890.089 │157.390 │2.732.699 │1.238.780 │106.823 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│22 │Mina │Răzoare (MM) │2006 │- │6.045.493 │250.000 │5.795.493 │484.782 │200.000 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│23 │Mina │Cavnic (MM) │2006 │- │20.598.280 │367.170 │20.231.110 │2.097.326 │1.493.635 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│24 │Mina │Baia Sprie │2006 │41089 │38.174.602 │350.200 │37.824.402 │1.334.369 │1.579.620 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│25 │Mina │Borşa (Dealu Bucăţii Est – │2004 │41043 │18.129.653 │220.100 │17.909.553 │213.300 │665.000 │
│ │ │Dealu Negru) (MM) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│26 │Mina │Borşa - Iaz D2 (MM) │2004 │41043 │10.279.636 │101.500 │10.178.136 │100.000 │320.500 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│27 │Mina │Borşa - Iaz Novăţ (MM) │2006 │41148 │32.326.653 │365.800 │31.960.853 │12.748.628 │4.354.575 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │Ilba (Purcăreţ, Firizan, │ │50056; │ │ │ │ │ │
│28 │Mina │Mihai │2006 │50037; │16.636.989 │684.739 │15.952.250 │4.637.997 │308.300 │
│ │ │Nepomuc) (MM) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │Băiuţ (Brainer - Văratec; │ │41090; │ │ │ │ │ │
│29 │Mina │Cisma-cuprifer-polimetalic)│2006 │42081; │52.251.174 │380.000 │51.871.174 │2.779.267 │934.448 │
│ │ │(MM) │ │40135; 41056│ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │Nistru (Coroana de Aur; │ │50026; │ │ │ │ │ │
│30 │Mina │Galbena │2006 │50017; │4.936.972 │372.100 │4.564.872 │2.417.829 │100.000 │
│ │ │Lăpuşna; Mihai Dumbrava) │ │50055; 41094│ │ │ │ │ │
│ │ │(MM) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│31 │Mina │Rodna (Valea Blaznei Făget)│2006 │41094 │22.373.515 │366.200 │22.007.315 │1.138.052 │100.000 │
│ │ │(BN) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│32 │Mina │Şuior (MM) │2006 │41055 │12.772.948 │606.536 │12.166.412 │3.996.127 │97.956 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│33 │Mina │Herja (MM) │- │41042 │180.940.908 │720.000 │180.220.908 │2.867.694 │1.044.984 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │50006; │ │ │ │ │ │
│34 │Mina │Aurum (MM) │2006 │50007; │11.212.935 │218.400 │10.994.535 │3.515.598 │986.100 │
│ │ │ │ │50040; 41027│ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │Călimani (Negoiu │ │ │ │ │ │ │ │
│35 │Cariera │Pietricelu) │1997 │81001; 81003│61.117.946 │811.672 │60.306.274 │172.436 │3.565.490 │
│ │ │suplimentar (SV) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Cuprului, Aurului şi Fierului MINVEST S.A. Deva │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│ │ │ │ │41052; │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │41156; 50015│ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │41088; │ │ │ │ │ │
│36 │Mina │Certej (HD) │2006 │41106; 50053│99.291.844 │700.000 │98.591.844 │5.559.184 │1.195.695 │
│ │ │ │ │50005; │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │50044; 50052│ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │50014; │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │41009; 41140│ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│37 │Mina │Deva - Bolcana (HD) │2006 │50058; 41008│85.692.194 │550.000 │85.142.194 │9.754.367 │553.305 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│38 │Mina │Bălan (HR) │2006 │42009; 42100│104.294.299 │609.519 │103.684.780 │2.594.327 │119.405 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│39 │Mina │Vorţa (HD) │2005 │41054 │11.329.778 │418.196 │10.911.582 │2.106.391 │69.288 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │158004; │ │ │ │ │ │
│40 │Mina │Brad (HD) │2006 │158005; │63.250.163 │664.550 │62.585.613 │1.517.144 │141.774 │
│ │ │ │ │158006; │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │50004 │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│41 │Mina │Roşia Montană (AB) │2006 │50002 │98.701.298 │457.000 │98.244.298 │5.823.868 │1.689.630 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│42 │Mina │Iara - Cacova, Iazul │2006 │ │19.173.379 │73.070 │19.100.309 │3.340.895 │488.378 │
│ │ │Făgetul Ierii (CJ) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Sării SALROM S.A. Bucureşti │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│ │Câmp de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│43 │sonde │Salina Ocna Mureş (AB) │2006 │34.009 │41.340.564 │2.853.515 │38.487.049 │892.987 │188.785 │
│ │inactiv │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│44 │Minele │Salina Praid (HG) │- │01.01.5051 │5.306.362 │365.479 │4.940.883 │1.173.377 │53.332 │
│ │vechi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│45 │Minele │Salina Slănic Prahova (PH) │- │34014 │10.009.761 │687.635 │9.322.126 │3.741.816 │68.900 │
│ │vechi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│46 │Minele │Sucursala Ocna Dej (CJ) │- │34012 │3.630.040 │250.368 │3.379.672 │1.311.433 │44.817 │
│ │vechi │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│47 │Cariera │Cataracte - E.M. Rm. Vâlcea│2006 │4096-01 │4.935.000 │185.000 │4.750.000 │1.550.000 │28.500 │
│ │903 │(VL) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│48 │Cariera │Ungurelaşu - Baia de Fier │2006 │01.02.4108 │2.087.541 │222.659 │1.864.882 │367.974 │5.720 │
│ │ │(GJ) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│49 │ │Ocnele Mari, Etapa a III-a │ │ │212.376.480 │9.431.899 │202.944.581 │0 │0 │
│ │ │(VL) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Lignitului Oltenia S.A. Târgu Jiu │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│50 │Mina │Urdari (P3,4) (GJ) │1991 │31053 │1.389.650 │148.980 │1.240.670 │0 │11.690 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│51 │Mina │Urdari (P5) (GJ) │2003 │31053 │3.193.726 │134.500 │3.059.226 │978.700 │168.008 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│52 │Mina │Horăşti (GJ) │2005 │31008 │8.026.430 │135.000 │7.891.430 │2.058.720 │333.780 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│53 │Mina │Zegujani 2 (MH) │2005 │31217 │952.900 │105.000 │847.900 │0 │103.300 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│54 │Mina │Copăceni Valea Mare (VL) │2003 │31199 │7.045.932 │145.000 │6.900.932 │1.381.100 │154.250 │
│ │ │Suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Comercială Minieră Banat Anina S.A. Anina │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│55 │Cariera │Hildegard (CS) │2004 │20007 │2.100.100 │52.550 │2.047.550 │0 │400.930 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│56 │Cariera │Doman (CS) │2006 │25018 │10.820.480 │215.600 │10.604.880 │0 │400.930 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│57 │Cariera │Periclin Nordic (CS) │2005 │123024 │3.466.000 │89.500 │3.376.500 │0 │497.534 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│58 │Mina │Baia Nouă (CS) │2006 │25003 │14.979.577 │541.500 │14.438.077 │0 │296.800 │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Comercială "CUART" S.A. │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│59 │Mina │Măcârlău (MM) │1997 │41075 │351.102 │4.000 │347.102 │0 │375 │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Comercială "GEOPEC" S.A. Piteşti │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│60 │Mina │Valea Baiu (VL) │1990 │- │142.970 │ │110.951 │0 │7.280 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│61 │Mina │Valea Conţu (SB) │1990 │- │310.760 │32.819 │277.941 │0 │7.280 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│62 │Mina │Perişani (VL) │1990 │ │300.820 │34.869 │265.951 │0 │5.280 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│63 │Mina │Goaţa Mică (VL) │1987 │- │177.290 │34.869 │142.421 │0 │5.570 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│64 │Mina │Goaţa Mare (VL) │1990 │- │367.410 │34.869 │332.541 │0 │5.560 │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Cărbunelui S.A. Ploieşti │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│65 │Mina │Palanga Sud (PH) │2006 │31221 │13.532.125 │210.000 │13.322.125 │0 │143.400 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│66 │Mina │Vermeşti (BC) suplimentar │1998 │30005 │11.472.506 │600.000 │10.872.506 │0 │2.200 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│67 │Mina │Budoi Sud (BH) │1989 │31005 │1.984.230 │128.185 │1.856.045 │0 │118.636 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│68 │Mina │Boteni (AG) │2005 │31219 │1.354.670 │109.541 │1.245.129 │377.294 │6.859 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│69 │Mina │Ip - Zăuan (SJ) │2005 │31071 │1.791.260 │158.740 │1.632.520 │594.812 │19.441 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│70 │Mina │Poienari (AG) │2005 │31225 │2.353.312 │205.500 │2.147.812 │836.402 │6.480 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│71 │Mina │Valea Îndărăt (AG) │2005 │31223 │1.152.235 │155.500 │996.735 │117.773 │6.480 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│72 │Mina │Asău (BC) │2005 │30032 │3.335.359 │221.500 │3.113.859 │354.688 │6.300 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│73 │Mina │Sărmăşag II (SJ) │2005 │31017 │9.915.214 │228.740 │9.686.474 │775.192 │25.324 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│74 │Mina │Zăghid II (SJ) │2005 │30009; 12001│1.603.429 │158.940 │1.444.489 │540.182 │19.441 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│75 │Mina │Baraolt Vest - Halda │2004 │31002 │3.881.369 │179.020 │3.702.349 │0 │10.710 │
│ │ │Exterioră (CV) │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│76 │Cariera │Bobota I (SJ) │1993 │31210 │995.201 │152.788 │842.413 │0 │8.925 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│77 │Cariera │Cosniciu - Marca (SJ) │1986 │- │1.968.316 │161.555 │1.806.761 │0 │21.508 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│78 │Cariera │Zăuan Băi Carastelec (SJ) │2005 │31184 │2.886.153 │153.436 │2.732.717 │95.612 │21.508 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│79 │Cariera │Zăghid Est (SJ) │ │30009; 12001│2.908.151 │128.740 │2.779.411 │0 │21.508 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│80 │Cariera │Sfântu Gheorghe - │1996 │31107 │26.515.014 │0 │26.515.014 │ │ │
│ │ │Suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Uraniului S.A. Bucureşti │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│81 │Mina │Băiţa Plai Parţial (BH) │2000 │- │114.180.435 │622.140 │113.558.295 │14.882.701 │2.364.714 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│82 │Mina │Avram Iancu (BH) │1999 │6656/1313 │11.923.019 │1.452.431 │10.470.588 │0 │3.410.106 │
│ │ │Suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│83 │Mina │Lişava (CS) Suplimentar │1998 │342/723 │18.700.492 │1.589.940 │17.110.552 │0 │6.673.644 │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│84 │Mina │Ciudanoviţa (CS) │1997 │344/725 │17.198.787 │1.184.005 │16.014.782 │0 │4.046.637 │
│ │ │Suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │Dobrei Est şi Răpşag, Iaz │ │ │ │ │ │ │ │
│85 │Mina │Cetăţuia │1994 │ │107.711.814 │647.000 │107.064.814 │2.560.100 │86.200 │
│ │ │Suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Comercială Băiţa S.A. Ştei │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│86 │Mina │Băiţa Superior - │ │- │263.889 │0 │263.889 │0 │0 │
│ │ │Suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Comercială MOLDOMIN S.A. Moldova Nouă │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│87 │Iaz │Tăuşani (CS) │ │ │9.596.235 │300.000 │9.296.235 │3.700.000 │6.138.000 │
│ │decantare│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Societatea Comercială COMPLEXUL ENERGETIC CRAIOVA S.A. Craiova │
├────┬─────────┬───────────────────────────┬───────────┬────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│88 │Cariera │Valea Şoimului │1998 │31137 │28.488.760 │6.155.411 │22.333.349 │0 │670.000 │
├────┴─────────┼───────────────────────────┼───────────┼────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│Total │88 unităţi │ │ │1.777.476.233│42.939.758 │1.734.536.475│111.718.417│51.171.632 │
├──────────────┴───────────────────────────┴───────────┴────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┤
│Lucrări de monitorizare post închidere, remedieri, intervenţii, calamităţi │
├────┬─────────────────────────────────────┬────────────────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬───────────┬─────────────┤
│ │Lucrări anuale de remedieri, │ │ │ │ │ │ │
│ │intervenţii, calamităţi, │ │ │ │ │ │ │
│89 │documentaţii, avize, taxe, │ │30.000.000 │ │ │ │ │
│ │despăgubiri, │ │ │ │ │ │ │
│ │monitorizare şi alte situaţii │ │ │ │ │ │ │
│ │neprevăzute │ │ │ │ │ │ │
├────┴─────────────────────────────────────┤ ├─────────────┼─────────────┼─────────────┼───────────┼─────────────┤
│Total │ │30.000.000 │0 │0 │0 │0 │
└──────────────────────────────────────────┴────────────────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴───────────┴─────────────┘


    ANEXA 2

    MINISTERUL ECONOMIEI ŞI FINANŢELOR
    Aprobat:
    Ordonator principal de credite,
    DECONT CENTRALIZATOR
    privind cheltuielile realizate pentru închiderea minelor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. ........,
    pentru deschiderea finanţării pe luna ......./anul ........
    I. Închideri
    II. Conservari
    III. Monitorizări postînchidere

┌─────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ │lei, inclusiv TVA│
├────┬────┬──────────┬──────────┬───────────┬─────────────┼───────┬─────────┤
│ │ │ │Cheltuieli│Cheltuieli │ │ │ │
│ │ │ │totale │efectuate │Cheltuieli │ │Diferenţa│
│Nr. │ │ │aprobate │pentru │pentru │Sumele │de │
│crt.│Mina│Obiectivul│pentru │conservare,│monitorizare │alocate│acordat │
│ │ │ │închidere │proiectare │postînchidere│ │7=6-4 │
│ │ │ │în anul │şi │ │ │7=6-5 │
│ │ │ │...... │închidere │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│1. │ │I │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│2. │ │II │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│3. │ │III │ │X │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│4. │ │Total │ │ │ │ │ │
├────┴────┴──────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴───────┴─────────┤
│Direcţia generală buget economico-financiară │
│Director general, │
│…………………. │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ANEXA 3

    OPERATOR ECONOMIC
    (Elemente de identificare)
    DECONT JUSTIFICATIV*)
    privind cheltuielile realizate pentru închiderea minelor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. ......,
    pentru deschiderea finanţării
     pe luna ....../anul .......
    *) Se aplică pentru toate minele şi carierele ale căror conservare, închidere definitivă şi monitorizare au fost aprobate prin hotărâri ale Guvernului.
    I. Închideri
    II. Conservări
    III. Monitorizari postînchidere

┌─────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ │lei, inclusiv TVA│
├────┬────┬──────────┬──────────┬───────────┬─────────────┼───────┬─────────┤
│ │ │ │Cheltuieli│Cheltuieli │ │ │ │
│ │ │ │totale │efectuate │Cheltuieli │ │Diferenţa│
│Nr. │ │ │aprobate │pentru │pentru │Sumele │de │
│crt.│Mina│Obiectivul│pentru │conservare,│monitorizare │alocate│acordat │
│ │ │ │închidere │proiectare │postînchidere│ │7=6-4 │
│ │ │ │în anul │şi │ │ │7=6-5 │
│ │ │ │...... │închidere │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│1. │ │I │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│2. │ │II │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│3. │ │III │ │X │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│4. │ │Total │ │ │ │ │ │
├────┴────┴──────────┴──────────┴─────┬─────┴─────────────┴───────┴─────────┤
│Director general, │Director economic, │
│…………………. │………………… │
├─────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┤
│Vizat │
│Verificat realitatea şi exactitatea datelor din decont, conform │
│Procesului-verbal de constatare nr. ............ │
│Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului .................... │
│Director general, │
│........................ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ANEXA 4

    LISTA
    obiectivelor miniere aprobate la închidere conform anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.008/ 2006 la care valoarea pentru "elaborarea documentaţiei"
    se modifică prin diminuarea corespunzătoare a valorii "pentru închidere, inclusiv ecologizare", cheltuielile totale pentru închidere fiind neschimbate

┌───────────────────────────────────────┬───────────┐
│ │lei, │
│ │inclusiv │
│ │TVA │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┼───────────┤
│ │ │ │Cheltuieli │Cheltuieli │
│Nr. │Mina/ │ │pentru │pentru │
│crt.│Cariera│Obiectivul │elaborarea │închidere │
│ │ │ │documentaţiei│inclusiv │
│ │ │ │tehnice │ecologizare│
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│0 │1 │2 │7 │8 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Compania Naţională a Huilei S.A. Petroşani │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│1 │Mina │Ţebea (HD) │240.000 │8.818.725 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│2 │Mina │Aninoasa │0 │8.262.168 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│3 │Mina │Mesteacăn │203.957 │4.441.547 │
│ │ │Puţ (HD) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│4 │Mina │Preparatia │30.000 │23.574.170 │
│ │ │Lupeni (HD) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Preparatia │30.000 │17.441.200 │
│5 │ │Petrila (HD)│ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │503.957 │62.537.810 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Compania Naţională a Uraniului S.A. Bucureşti │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │ │Crucea Nord │ │ │
│6 │Mina │Botuşana │169.614 │3.916.648 │
│ │ │(SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Primatar I -│336.000 │8.090.064 │
│7 │ │II (NT) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │505.614 │12.006.712 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Comercială FORMIN S.A. Caransebeş │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │Mina │Sinergis II │25.000 │100.800 │
│8 │ │(Cs) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │25.000 │100.800 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│S.C. GEOMOLD S.A. Câmpulung Moldovenesc │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│9 │Mina │Broşteni │71.190 │386.256 │
│ │ │Secu (SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Mănăilă (SV)│76.275 │502.904 │
│10 ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │147.465 │889.160 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│S.C. GEOPEC S.A. Piteşti │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│11 │Mina │Buda (AG) │117.500 │280.040 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Dragoslavele│ │ │
│12 │Mina │Stoeneşti │117.500 │1.314.110 │
│ │ │(AG) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│13 │Mina │Păscoaia │60.000 │530.140 │
│ │ │(AG) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│14 │Mina │Şipot (AG) │50.000 │174.160 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │V. Ialomiţei│ │ │
│15 │Mina │- Vf. │54.000 │183.538 │
│ │ │Romanescu │ │ │
│ │ │(DB) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │V. Dâmboviţa│ │ │
│16 │Mina │- Vf. Leaota│169.368 │1.959.842 │
│ │ │(AG) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Păltineţ - │ │ │
│ │Mina │V. Ghimbav │90.000 │913.980 │
│17 │ │(AG) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │658.368 │5.355.810 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Naţională a Lignitului Oltenia S.A. │
│Târgu Jiu │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│18 │Mina │Albeni II │145.000 │7.724.379 │
│ │ │(GJ) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Roşiuţa II │ │ │
│19 │Mina │N. Bujorăscu│120.000 │2.610.098 │
│ │ │(GJ) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Valea │ │ │
│ │Mina │Fântânii │10.000 │85.982 │
│20 │ │(GJ) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │275.000 │10.420.459 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Naţională a Cărbunelui S.A. Ploieşti │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│21 │Mina │Baraolt Vest│125.300 │2.813.000 │
│ │ │(CV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│22 │Mina │Borsec (HG) │95.000 │920.000 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│23 │Mina │Crăciuneşti │95.000 │916.800 │
│ │ │(BC) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│24 │Mina │Roşioara │70.000 │662.300 │
│ │ │(PH) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│25 │Cariera│Slănic Nord │400.000 │29.900.000 │
│ │ │(AG) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Şotânga Est │100.000 │979.500 │
│26 │ │(DB) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │885.300 │36.191.600 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Comercială GEOLEX S.A. Miercurea Ciuc │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │ │Zebrac - │ │ │
│ │Mina │Mermezeu │30.000 │455.623 │
│27 │ │(Ms) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │30.000 │455.623 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│S.C. MINBUCOVINA S.A. Vatra Dornei │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│28 │Mina │Aluniş (SV) │53.920 │584.644 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Arşiţa - │ │ │
│29 │Cariera│Argestru - │160.000 │2.413.834 │
│ │ │Căprăria │ │ │
│ │ │(SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│30 │Cariera│Colacu - │130.000 │2.249.914 │
│ │ │Oiţa (SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Dadu - │ │ │
│31 │Cariera│Cârlibaba │126.011 │1.844.817 │
│ │ │(SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Dealu │ │ │
│32 │Mina │Rusului - │120.000 │1.230.120 │
│ │ │Măndrileni │ │ │
│ │ │(SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Crucea │ │ │
│33 │Mina │Adâncime │90.000 │1.070.000 │
│ │ │(SV) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Leşu Ursului│ │ │
│ │Mina │U.P. Tarniţa│370.000 │42.592.663 │
│34 │ │(SV) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │1.049.931 │51.985.992 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Comercială MINERAL VEST S.A. Dobreşti │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │ │Dobreşti - │ │ │
│ │Cariera│Extindere │198.930 │21.601.850 │
│35 │ │(BH) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │198.930 │21.601.850 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Compania Naţională C.A.F. MINVEST S.A. Deva │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│36 │Mina │Barza (HD) │245.409 │14.625.417 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│37 │Mina │Ghelar (HD) │199.375 │13.957.137 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│38 │Mina │Teliuc (HD) │360.211 │41.201.694 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Antoniu - │ │ │
│ │ │Sud Bălan │ │ │
│ │ │Sistem de │ │ │
│39 │Galerie│epurare │0 │390.000 │
│ │ │pasivă a │ │ │
│ │ │apei de mină│ │ │
│ │ │(Hg) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│40 │Mina │Veţel (HD) │172.890 │5.528.058 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Zlatna (HD) │260.789 │11.793.363 │
│41 ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │1.238.674 │87.495.669 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│S.C. MOLDOMIN S.A. Moldova Nouă │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │ │Central │ │ │
│ │Mina │Suvorov - │165.500 │8.917.692 │
│42 │ │Valea Mare │ │ │
│ │ │(CS) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │165.500 │8.917.692 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│S.C. Exploatarea Minieră Harghita S.A. Miercurea │
│Ciuc │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │Mina │Harghita Băi│325.440 │36.141.020 │
│43 │ │(HG) │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │325.440 │36.141.020 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Compania Naţională a Metalelor Preţioase şi │
│Neferoase REMIN S.A. Baia Mare │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │ │Bolduţ │ │ │
│44 │Mina │Superior │280.000 │18.431.576 │
│ │ │(MM) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Aluniş Fata │ │ │
│ │ │Mare Lucrări│ │ │
│45 │Mina │de remediere│0 │1.021.568 │
│ │ │la │ │ │
│ │ │staţia de │ │ │
│ │ │epurare (Sv)│ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Ţibleş │ │ │
│ │ │Tomnatic │ │ │
│ │ │Alimentare │ │ │
│46 │Mina │cu energie │100.000 │460.000 │
│ │ │electrică la│ │ │
│ │ │staţia de │ │ │
│ │ │epurare (Mm)│ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Toroioaga │ │ │
│ │ │Lucrări de │ │ │
│47 │Mina │remediere la│0 │265.569 │
│ │ │staţia │ │ │
│ │ │de epurare │ │ │
│ │ │(Mm) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Baia Borşa │ │ │
│48*)│Mina │Iaz Novăţ │250.000 │8.348.036 │
│ │ │(MM) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Gura Băii │ │ │
│49 │Mina │Inferior + │545.000 │45.013.655 │
│ │ │Iaz D2 + Iaz│ │ │
│ │ │Novăţ (Mm) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Wilhelm │20.000 │177.220 │
│50 ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │1.195.000 │73.717.624 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Naţională a Sării SALROM S.A. Bucureşti │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │ │Catalinu - │ │ │
│51 │Mina │Baia de Fier│132.595 │2.500.105 │
│ │ │(GJ) │ │ │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Ocnele Mari │500.000 │20.000.000 │
│52 │ │Câmpul II │ │ │
│ ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │632.595 │22.500.105 │
├────┴───────┴────────────┴─────────────┴───────────┤
│Societatea Comercială Minieră BANAT S.A. Anina │
├────┬───────┬────────────┬─────────────┬───────────┤
│53 │Mina │Anina (CS) │300.000 │13.407.597 │
├────┼───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │Mina │Mehadia (CS)│195.472 │4.440.032 │
│54 ├───────┼────────────┼─────────────┼───────────┤
│ │ │Total │495.472 │17.847.629 │
├────┴───────┼──┬─────────┼─────────────┼───────────┤
│Nr. total │54│TOTAL │8.277.746 │449.190.834│
│unităţi │ │VALORI**)│ │ │
├────────────┴──┴─────────┴─────────────┴───────────┤
│Lucrări de monitorizare post-închidere, remedieri, │
│intervenţii calamităţi │
├────┬────────────────────┬─────────────┬───────────┤
│ │Lucrări anuale de │ │ │
│ │remedieri, │ │ │
│ │intervenţii │ │ │
│55 │calamităţi, │- │- │
│ │documentaţii, avize,│ │ │
│ │monitorizare │ │ │
│ │post-închidere │ │ │
├────┴────────────────────┼─────────────┼───────────┤
│Total │0 │0 │
└─────────────────────────┴─────────────┴───────────┘

    48* Finanţarea prin "proiectul de reducere a riscurilor în cazul producerii calamităţilor naturale şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă"
    ** Totalul nu cuprinde poziţia 48*

     -------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016