Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 60 din 21 ianuarie 2005  privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 60 din 21 ianuarie 2005 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 105 din 1 februarie 2005
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 12 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare, şi având în vedere prevederile art. 33 alin. (1) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    (1) Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat" se organizează şi funcţionează potrivit prevederilor prezentei hotărâri, în scopul administrării, păstrării integrităţii şi protejării bunurilor aparţinând domeniului public al statului, destinate asigurării serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţială, Guvern şi Curtea Constituţională -, a bunurilor destinate asigurării de servicii specifice pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentanţele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi pentru personalul acestora, precum şi a bunurilor aparţinând domeniului privat al statului, pe care le are în administrare.
    (2) Regia Autonomă "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", denumită în continuare regie, este persoană juridică şi funcţionează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară sub autoritatea Secretariatului General al Guvernului, care îndeplineşte faţă de aceasta atribuţiile legale prevăzute pentru ministerul de resort.
    (3) Sediul regiei este în municipiul Bucureşti, str. Moliere nr. 6-8, sectorul 1.

    ART. 2
    (1) Regia îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare prevăzut în anexa nr. 1.
    (2) Regia are în structura sa sucursalele cu statut de unităţi fără personalitate juridică, prevăzute în anexa nr. 2.

    ART. 3
    (1) Pentru realizarea obiectului de activitate, regia are în administrare bunurile imobile din domeniul public al statului, prevăzute în anexa nr. 3, şi bunurile imobile din domeniul privat al statului, prevăzute în anexa nr. 4.
    (2) Regia este proprietara bunurilor imobile prevăzute în anexa nr. 5, iar în exercitarea dreptului de proprietate regia posedă, foloseşte şi dispune în mod autonom de aceste bunuri, în vederea realizării scopului pentru care a fost constituită.

    ART. 4
    Patrimoniul regiei este de 8.499,615 miliarde lei, stabilit pe baza bilanţului contabil încheiat la data de 30 noiembrie 2004, care se actualizează potrivit prevederilor legale.

    ART. 5
    Obiectul de activitate al regiei îl constituie, în principal:
    a) administrarea, conservarea, protecţia şi întreţinerea bunurilor din domeniul public al statului, destinate serviciilor publice de interes naţional - de reprezentare şi protocol pentru Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţială, Guvern şi Curtea Constituţională -, precum şi a celor proprietate privată a statului, pe care le are în administrare;
    b) administrarea imobilelor cu destinaţia de reşedinţe oficiale şi a celorlalte locuinţe de protocol;
    c) administrarea şi închirierea spaţiilor de locuit şi a celor cu altă destinaţie decât cea de locuit, precum şi prestarea de servicii, la cerere, în principal pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentanţele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România şi personalul acestora, denumite în continuare beneficiari străini, precum şi pentru alte persoane juridice şi fizice străine care îşi desfăşoară activitatea în România;
    d) atribuirea spaţiilor pentru sediile autorităţilor şi instituţiilor publice de interes naţional;
    e) producerea, în condiţiile legii, a paşapoartelor, a permiselor de conducere auto, a certificatelor de înmatriculare a autovehiculelor şi a altor documente şi tipărituri cu caracter special;
    f) alte activităţi stabilite în regulamentul prevăzut în anexa nr. 1 şi în alte acte normative.

    ART. 6
    (1) Atribuirea către ministere, autorităţi şi instituţii publice centrale şi locale, finanţate integral de la bugetul de stat, precum şi către unităţile din subordinea ministerelor, finanţate integral sau parţial de la bugetul de stat, a spaţiilor administrate de regie, fără plata chiriei şi cu suportarea cheltuielilor de întreţinere şi a serviciilor solicitate de către acestea, contra cost, se face de către regie, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului.
    (2) Atribuirea, în condiţiile legii, către partide politice, fundaţii, asociaţii, cabinete de avocatură, birouri notariale, unităţi aparţinând cultelor religioase, unităţi din domeniul presei sau edituri a spaţiilor pentru birouri şi pentru alte destinaţii din imobilele ce se află în administrarea regiei se face de către aceasta, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului.
    (3) Atribuirea spaţiilor de locuit şi a celor cu altă destinaţie decât cea de locuit, aparţinând domeniului privat al statului, pentru misiunile diplomatice, oficiile consulare, reprezentanţele organizaţiilor internaţionale interguvernamentale acreditate în România, precum şi pentru personalul acestora se face de către regie, cu avizul Secretariatului General al Guvernului.
    (4) Atribuirea, în totalitate sau în parte, a imobilelor, construcţii şi terenuri aflate în administrarea regiei, către alte persoane juridice decât cele prevăzute la alin. (1), se face pe bază de contracte de asociere, de închiriere, de prestări de servicii, încheiate potrivit legii, cu aprobarea Secretariatului General al Guvernului.
    (5) Atribuirea spaţiilor din imobilele aparţinând domeniului privat al statului, cu destinaţia de locuinţe, către persoane juridice române sau străine, se poate face prin negociere directă, cu avizul Secretariatului General al Guvernului, atât pentru schimbarea temporară a destinaţiei, cât şi în ceea ce priveşte preţul de închiriere.

    ART. 7
    (1) Regia îşi acoperă cheltuielile din veniturile proprii obţinute din valorificarea producţiei şi a prestaţiilor realizate, potrivit obiectului său de activitate, în condiţiile aplicării de preţuri şi tarife legal stabilite.
    (2) Cheltuielile pentru administrarea, funcţionarea, conservarea şi protejarea bazei materiale destinate activităţii de reprezentare şi protocol se acoperă anual, în cote părţi stabilite prin contracte de prestări de servicii, până la acoperirea cheltuielilor efective aferente bazei materiale cu această destinaţie, de către Senat, Camera Deputaţilor, Administraţia Prezidenţială, Guvern şi Curtea Constituţională, la nivelul sumelor aprobate prin bugetele proprii.
    (3) Sumele reprezentând cheltuielile prevăzute la alin. (2) se comunică de către regie celor 5 instituţii beneficiare, pentru a fi incluse de acestea în bugetele de venituri şi cheltuieli proprii ale exerciţiului financiar următor.
    (4) La începutul exerciţiului financiar al fiecărui an regia încheie cu fiecare dintre cele 5 instituţii beneficiare contracte de prestări de servicii, prin care se stabilesc cota-parte, cuantumul sumelor şi modalităţile de decontare, corespunzător sumelor cuprinse în bugetele acestora.
    (5) În situaţia în care intervin modificări în cursul anului privind nivelul cheltuielilor cuprinse în contractele de prestări de servicii, părţile au obligaţia de a reglementa prin acte adiţionale diferenţele de sume rezultate şi care fac obiectul decontărilor reciproce.
    (6) Sumele neacoperite de cele 5 instituţii beneficiare, rezultate ca diferenţă între cheltuielile efective pentru administrarea, funcţionarea, conservarea şi protejarea bazei materiale de reprezentare şi protocol, înregistrate de regie, şi sumele prevăzute cu această destinaţie în bugetele proprii, cu rectificările ulterioare, ale celor 5 instituţii beneficiare, preluate în contractele de prestări de servicii anuale, se suportă de către regie din veniturile proprii.
    (7) La prezentarea spre aprobare, în condiţiile legii, a bugetului de venituri şi cheltuieli regia va anexa la acesta bugetul activităţii de reprezentare şi protocol.
    (8) Costurile aferente producerii şi emiterii permiselor de şedere temporară/permanentă pentru cetăţenii străini, pentru care consiliul de administraţie al regiei aprobă scutirea la plată sau reducerea preţului, la propunerea Autorităţii pentru Străini din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, se suportă de către regie din veniturile proprii.

    ART. 8
    Regia asigură administrarea, conservarea, protecţia şi întreţinerea imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea Guvernul, iar cheltuielile aferente activităţilor prestate, calculate potrivit dispoziţiilor legale în vigoare, se acoperă anual pe bază de contracte de prestări de servicii.

    ART. 9
    Regia exercită, în conformitate cu prevederile Legii nr. 336/2004, atribuţiile instituţiei publice implicate, conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 88/1997 privind privatizarea societăţilor comerciale, aprobată prin Legea nr. 44/1998, cu modificările şi completările ulterioare, în vederea privatizării societăţilor comerciale la care regia este acţionar în numele statului.

    ART. 10
    (1) Conducerea regiei este asigurată de un consiliu de administraţie format din 5 persoane, dintre care una este directorul general, iar cealaltă directorul general adjunct, care sunt numiţi şi sunt revocaţi prin ordin al ministrului de resort.
    (2) Directorul general are şi calitatea de preşedinte al consiliului de administraţie al regiei.
    (3) Personalul de conducere al regiei, altul decât cel prevăzut la alin. (1), şi al sucursalelor sale este numit de consiliul de administraţie pe criteriul competenţei profesionale.

    ART. 11
    În vederea completării fondului locativ, regia poate cumpăra sau schimba proprietăţi aflate în domeniul privat al statului şi în administrarea sa - construcţii şi/sau terenuri -, prin negociere directă şi cu avizul Secretariatului General al Guvernului, în condiţiile legii.

    ART. 12
    Regia are conturi în lei şi în valută şi întocmeşte anual bugetul de venituri şi cheltuieli, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierdere, conform legii.

    ART. 13
    Structura organizatorică şi funcţională a sucursalelor regiei şi modificarea repartizării pe sucursale a bunurilor din patrimoniul acesteia, precum şi a celor din domeniul public şi privat al statului, pe care le administrează, se aprobă de Consiliul de administraţie al regiei.

    ART. 14
    Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

    ART. 15
    Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă Hotărârea Guvernului nr. 533/2002 privind organizarea şi funcţionarea Regiei Autonome "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 391 din 7 iunie 2002, cu modificările şi completările ulterioare.



                    PRIM-MINISTRU
                    CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
                    Contrasemnează:
                    Ministrul delegat pentru coordonarea
                    Secretariatului General al Guvernului,
                    Mihai Alexandru Voicu
                    Şeful Cancelariei Primului-Ministru,
                    Aleodor-Marian Frâncu
                    Ministrul muncii,
                    solidarităţii sociale şi familiei,
                    Gheorghe Barbu
                    Ministrul finanţelor publice,
                    Ionel Popescu

    Bucureşti, 21 ianuarie 2005.
    Nr. 60.
    ANEXA 1

    REGULAMENT

    ANEXA 2

    LISTA
    cuprinzand sucursalele din structura Regiei Autonome
    "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"

┌───┬───────────────┬─────────────────────┬────────────────┐
│NR.│DENUMIREA │SEDIUL │OBIECTUL DE │
│CRT│SUCURSALEI ├───────────┬─────────┤ACTIVITATE │
│ │ │LOCALITATEA│JUDETUL │ │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│0. │1 │2 │3 │4 │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea.│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public destinat │
│ │ │ │ │asigurarii │
│ │ │ │ │serviciilor de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │Preşedinţie în │
│ │ │ │ │principal, │
│ │ │ │ │precum şi pentru│
│ │ │ │ │alte institutii │
│ │ │ │ │de interes │
│ │ │ │ │naţional; │
│ │ │ │ │● protejarea şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │fondului silvic │
│ │ │ │ │şi agricol ce │
│ │ │ │ │constituie │
│ │ │ │ │rezervatie │
│ │ │ │ │naturală; │
│ │ │ │ │● reprezentare │
│ │ │ │ │şi protocol în │
│ │ │ │ │principal pentru│
│ │ │ │ │Preşedinţie, │
│ │ │ │ │precum şi pentru│
│ │ │ │ │alti │
│ │ │Comuna │ │beneficiari; │
│ │SUCURSALA │CIOLPANI │ │● exploatare │
│ │AGRISILVICA ŞI │Sos. │ │forestieră; │
│1. │DE AGREMENT │Bucureşti │ILFOV │● conservarea, │
│ │SCROVISTEA │Ploiesti │ │dezvoltarea şi │
│ │ │km. 32 │ │valorificarea │
│ │ │ │ │fondului │
│ │ │ │ │forestier, │
│ │ │ │ │agricol şi │
│ │ │ │ │cinegetic ce │
│ │ │ │ │constituie │
│ │ │ │ │rezervaţie │
│ │ │ │ │naturală; │
│ │ │ │ │● creşterea │
│ │ │ │ │păsărilor; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● apicultura; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │specifice în │
│ │ │ │ │domeniul │
│ │ │ │ │hotelier şi │
│ │ │ │ │alimentatiei │
│ │ │ │ │publice, │
│ │ │ │ │activitate │
│ │ │ │ │comerciala cu │
│ │ │ │ │amanuntul şi cu │
│ │ │ │ │ridicata, alte │
│ │ │ │ │servicii; │
│ │ │ │ │● operaţiuni de │
│ │ │ │ │export-import; │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc,│
│ │ │ │ │în condiţiile │
│ │ │ │ │legii. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public şi a │
│ │ │ │ │celui │
│ │ │ │ │propriu; │
│ │ │ │ │● asigurarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │Senat, Camera │
│ │ │ │ │Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, │
│ │ │ │ │Guvern şi Curtea│
│ │ │ │ │Constituţională;│
│ │ │ │ │● cultura │
│ │ │ │ │florilor şi │
│ │ │ │ │plantelor │
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● fabricarea │
│ │ │ │ │produselor de │
│ │ │ │ │panificatie şi │
│ │ │ │ │patiserie; │
│ │ │ │ │● jocuri de │
│ │ │ │ │noroc şi │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │agrement, în │
│ │ │ │ │condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● închirieri │
│ │ │ │ │mijloace de │
│ │ │ │ │transport; │
│ │ │ │ │● organizarea şi│
│ │ │ │ │efectuarea de │
│ │ │ │ │propaganda │
│ │ │ │ │publicitară │
│ │SUCURSALA │ │ │pentru │
│ │PENTRU │SINAIA │ │activitatea │
│2. │REPREZENTARE ŞI│Str. │PRAHOVA │turistică şi │
│ │PROTOCOL │Pelesului │ │comercială. │
│ │"SINAIA" │nr. 2 │ │● valorificarea │
│ │ │ │ │bazei materiale │
│ │ │ │ │şi prestarea de │
│ │ │ │ │servicii şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi │
│ │ │ │ │alti │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● productie │
│ │ │ │ │agricolă şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │hoteliere şi de │
│ │ │ │ │alimentatie │
│ │ │ │ │publică, │
│ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │comerciale cu │
│ │ │ │ │amănuntul şi │
│ │ │ │ │ridicata; │
│ │ │ │ │● fabricarea │
│ │ │ │ │produselor de │
│ │ │ │ │panificatie şi │
│ │ │ │ │patiserie; │
│ │ │ │ │● activităţi ale│
│ │ │ │ │agentiilor de │
│ │ │ │ │turism; │
│ │ │ │ │● activităţi de │
│ │ │ │ │tratament şi │
│ │ │ │ │asistenţa │
│ │ │ │ │sanatorială; │
│ │ │ │ │● jocuri de │
│ │ │ │ │noroc şi │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │agrement, în │
│ │ │ │ │condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● transporturi │
│ │ │ │ │de persoane. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public şi celui │
│ │ │ │ │propriu; │
│ │ │ │ │● asigurarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │Senat, Camera │
│ │ │ │ │Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie │
│ │ │ │ │Guvern şi Curtea│
│ │ │ │ │Constituţională;│
│ │ │ │ │● valorificarea │
│ │ │ │ │bazei materiale │
│ │ │ │ │şi prestarea de │
│ │ │ │ │servicii şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi │
│ │ │ │ │alti │
│ │SUCURSALA │BĂILE │ │beneficiari; │
│ │PENTRU │OLĂNEŞTI │ │● productie │
│3. │REPREZENTARE ŞI│Aleea │VÂLCEA │agricola │
│ │PROTOCOL │Salcamilor │ │vegetala şi │
│ │"OLĂNEŞTI" │nr.2 │ │animaliera şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │hoteliere şi de │
│ │ │ │ │alimentatie │
│ │ │ │ │publică, comert │
│ │ │ │ │cu amanuntul şi │
│ │ │ │ │cu ridicata, │
│ │ │ │ │productie │
│ │ │ │ │pomicola, │
│ │ │ │ │floricola, │
│ │ │ │ │legumicola; │
│ │ │ │ │● transport │
│ │ │ │ │naval de │
│ │ │ │ │persoane; │
│ │ │ │ │● activităţi de │
│ │ │ │ │asistenţa │
│ │ │ │ │sanatoriala; │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc,│
│ │ │ │ │în condiţiile │
│ │ │ │ │legii: │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public şi a │
│ │ │ │ │celui propriu; │
│ │ │ │ │● asigurarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │Senat, Camera │
│ │ │ │ │Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, │
│ │ │ │ │Guvern şi Curtea│
│ │ │ │ │Constituţională;│
│ │ │ │ │● valorificarea │
│ │ │ │ │bazei materiale │
│ │ │ │ │şi prestarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi │
│ │ │ │ │alti │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestatii │
│ │ │ │ │hoteliere şi de │
│ │SUCURSALA │ │ │agrement, │
│ │PENTRU │NEPTUN │ │alimentatie │
│4. │REPREZENTARE ŞI│MANGALIA │CONSTANŢA│publică, comert │
│ │PROTOCOL │Club-Bazin │ │cu amanuntul şi │
│ │"NEPTUN" │ │ │cu ridicata; │
│ │ │ │ │● productie │
│ │ │ │ │agricola şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● cultura │
│ │ │ │ │florilor şi │
│ │ │ │ │plantelor │
│ │ │ │ │ornamentale; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │specifice │
│ │ │ │ │agentiilor de │
│ │ │ │ │turism; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │privind │
│ │ │ │ │operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc,│
│ │ │ │ │în condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● activităţi de │
│ │ │ │ │tratament şi │
│ │ │ │ │asistenţa │
│ │ │ │ │sanatoriala. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● asigurarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │diversi │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol şi │
│ │ │ │ │inchirierea │
│ │ │ │ │acestora în │
│ │ │ │ │condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │hoteliere şi de │
│ │ │ │ │alimentatie │
│ │ │ │ │publică, comert │
│ │ │ │ │cu ridicata şi │
│ │ │ │ │cu amanuntul, de│
│ │ │ │ │agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc;│
│ │ │ │ │● productie │
│ │ │ │ │agricola │
│ │ │ │ │vegetala şi │
│ │ │ │ │animaliera şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● piscicultura; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi│
│ │ │ │ │conservarea │
│ │SUCURSALA │ │ │fructelor şi │
│ │PENTRU │ │ │legumelor; │
│ │REPREZENTARE ŞI│CLUJ-NAPOCA│ │● fabricarea │
│5. │PROTOCOL │Str. Napoca│CLUJ │bauturilor │
│ │"VICTORIA" │nr. 16 │ │alcoolice │
│ │CLUJ-NAPOCA │ │ │distilate; │
│ │ │ │ │● │
│ │ │ │ │industrializarea│
│ │ │ │ │şi valorificarea│
│ │ │ │ │productiei │
│ │ │ │ │auxiliare │
│ │ │ │ │activităţilor de│
│ │ │ │ │baza │
│ │ │ │ │ale acesteia; │
│ │ │ │ │● extractia şi │
│ │ │ │ │prepararea │
│ │ │ │ │turbei; │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │parcului auto │
│ │ │ │ │propriu şi │
│ │ │ │ │prestarea de │
│ │ │ │ │service de │
│ │ │ │ │transport │
│ │ │ │ │intern; │
│ │ │ │ │● întreţinerea │
│ │ │ │ │şi repararea │
│ │ │ │ │autovehiculelor │
│ │ │ │ │(service auto); │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │editura şi │
│ │ │ │ │şcoala de soferi│
│ │ │ │ │amatori; │
│ │ │ │ │● lucrari de │
│ │ │ │ │constructii; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │privind │
│ │ │ │ │operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public şi a │
│ │ │ │ │celui │
│ │ │ │ │propriu; │
│ │ │ │ │● asigurarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │diversi │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol şi │
│ │ │ │ │inchirierea │
│ │ │ │ │acestora în │
│ │ │ │ │condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │hoteliere şi de │
│ │ │ │ │alimentatie │
│ │ │ │ │publică, comert │
│ │SUCURSALA │SUCEAVA │ │cu amanuntul şi │
│ │PENTRU │Str. Vasile│ │cu ridicata; │
│6. │REPREZENTARE ŞI│Bumbac nr. │SUCEAVA │● fabricarea │
│ │PROTOCOL │4-8 │ │produselor de │
│ │SUCEAVA │ │ │panificatie şi │
│ │ │ │ │patiserie; │
│ │ │ │ │● producţia │
│ │ │ │ │agricola │
│ │ │ │ │vegetala şi │
│ │ │ │ │animaliera şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │privind │
│ │ │ │ │operaţiuni │
│ │ │ │ │pentru import - │
│ │ │ │ │export; │
│ │ │ │ │● tranzactii │
│ │ │ │ │imobiliare; │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │agrement şi de │
│ │ │ │ │refacere fizica │
│ │ │ │ │şi jocuri de │
│ │ │ │ │noroc, în │
│ │ │ │ │condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● activităţi ale│
│ │ │ │ │agentiilor de │
│ │ │ │ │turism; │
│ │ │ │ │● alte prestări │
│ │ │ │ │de servicii. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public şi a │
│ │ │ │ │celui propriu; │
│ │ │ │ │● inchirierea, │
│ │ │ │ │administrarea, │
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │spatiilor de │
│ │ │ │ │locuit şi cu │
│ │ │ │ │alta │
│ │ │ │ │destinatie decat│
│ │ │ │ │cea de locuit, │
│ │ │ │ │precum şi │
│ │ │ │ │prestarea de │
│ │ │ │ │servicii în │
│ │ │ │ │legătură cu │
│ │ │ │ │acestea pentru │
│ │ │ │ │beneficiarii │
│ │ │ │ │straini; │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol şi a │
│ │ │ │ │celor destinate │
│ │ │ │ │sediilor unor │
│ │ │ │ │ministere şi ale│
│ │ │ │ │altor autorităţi│
│ │ │ │ │publice; │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │locuintelor de │
│ │ │ │ │protocol │
│ │ │ │ │atribuite │
│ │ │ │ │demnitarilor pe │
│ │ │ │ │durata │
│ │ │ │ │exercitarii │
│ │ │ │ │functiei şi, │
│ │ │ │ │respectiv, a │
│ │ │ │ │resedintelor │
│ │ │ │ │oficiale │
│ │ │ │ │repartizate │
│ │ │ │ │potrivit legii; │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │locuintelor, │
│ │ │ │ │altele decat │
│ │ │ │ │cele de │
│ │ │ │ │protocol, │
│ │ │ │ │construite din │
│ │ │ │ │fondurile │
│ │ │ │ │statului sau │
│ │ │ │ │cele construite │
│ │ │ │ │sau │
│ │ │ │ │achiziţionate │
│ │ │ │ │din fondurile │
│ │ │ │ │proprii, │
│ │ │ │ │inscrise în │
│ │SUCURSALA │BUCUREŞTI │ │patrimoniul sau,│
│ │PENTRU │Str. │ │cu drept de │
│7. │ADMINISTRAREA │J.L. │SECTORUL │dispoziţie │
│ │ŞI ÎNTREŢINEREA│Calderon │2 │asupra acestora,│
│ │FONDULUI │nr. 48 │ │în condiţiile │
│ │IMOBILIAR │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● dezvoltarea │
│ │ │ │ │fondului locativ│
│ │ │ │ │prin executarea │
│ │ │ │ │de constructii │
│ │ │ │ │noi şi │
│ │ │ │ │extinderea celor│
│ │ │ │ │existente; │
│ │ │ │ │● executarea │
│ │ │ │ │lucrărilor de │
│ │ │ │ │conservare, │
│ │ │ │ │întreţinere, │
│ │ │ │ │constructii şi │
│ │ │ │ │reparatii la │
│ │ │ │ │imobile şi │
│ │ │ │ │instalaţii; │
│ │ │ │ │● inchirierea │
│ │ │ │ │spatiilor de │
│ │ │ │ │locuit, precum │
│ │ │ │ │şi a celor cu │
│ │ │ │ │alta destinatie │
│ │ │ │ │decat cea de │
│ │ │ │ │locuit; │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │specifice pentru│
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │sediilor │
│ │ │ │ │administrative │
│ │ │ │ │ale │
│ │ │ │ │institutiilor şi│
│ │ │ │ │societatilor │
│ │ │ │ │comerciale; │
│ │ │ │ │● operaţiuni │
│ │ │ │ │imobiliare; │
│ │ │ │ │executarea │
│ │ │ │ │lucrărilor de │
│ │ │ │ │constructii, │
│ │ │ │ │instalaţii, │
│ │ │ │ │izolatii │
│ │ │ │ │vopsitorii, │
│ │ │ │ │zugraveli, │
│ │ │ │ │tamplarie, etc.;│
│ │ │ │ │● activităţi de │
│ │ │ │ │întreţinerea şi │
│ │ │ │ │repararea │
│ │ │ │ │cladirilor şi │
│ │ │ │ │construcţiilor │
│ │ │ │ │speciale; │
│ │ │ │ │● confectii │
│ │ │ │ │metalice şi din │
│ │ │ │ │lemn; │
│ │ │ │ │● valorificarea │
│ │ │ │ │productiei │
│ │ │ │ │auxiliare │
│ │ │ │ │activităţilor de│
│ │ │ │ │baza; │
│ │ │ │ │● transport de │
│ │ │ │ │materiale. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │parcului auto │
│ │ │ │ │propriu şi │
│ │ │ │ │asigurarea │
│ │ │ │ │prestatiilor de │
│ │ │ │ │transport │
│ │ │ │ │pentru │
│ │ │ │ │activităţile de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol; │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │transport │
│ │ │ │ │international şi│
│ │ │ │ │intern - de │
│ │ │ │ │persoane şi de │
│ │ │ │ │marfuri; │
│ │ │ │ │● service auto; │
│ │ │ │ │● şcoala de │
│ │ │ │ │soferi; │
│ │ │ │ │● productie de │
│ │ │ │ │piese de schimb │
│ │ │ │ │şi │
│ │ │ │ │subansambluri; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │comerciale în │
│ │ │ │ │domeniul sau, │
│ │ │ │ │operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● comisionar în │
│ │ │ │ │vama. │
│ │ │ │ │● prestări │
│ │ │ │ │servicii: │
│ │ │ │ │● asigura │
│ │ │ │ │transportul │
│ │ │ │ │demnitarilor şi │
│ │SUCURSALA DE │BUCUREŞTI │ │aparatului de │
│ │TRANSPORT │B-dul │SECTORUL │lucru la │
│8. │"Bucureştii │Bucureştii │1 │departamentelor │
│ │Noi" │Noi nr. 40 │ │Guvernului; │
│ │ │ │ │● executa │
│ │ │ │ │lucrari de │
│ │ │ │ │întreţinere şi │
│ │ │ │ │reparatie: │
│ │ │ │ │întreţinere şi │
│ │ │ │ │reparatii la │
│ │ │ │ │autovehiculele │
│ │ │ │ │din parc; │
│ │ │ │ │● executa │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │închirieri: │
│ │ │ │ │autoturisme cu │
│ │ │ │ │soferi, cladiri,│
│ │ │ │ │personal de │
│ │ │ │ │specialitate; │
│ │ │ │ │● achizitii de │
│ │ │ │ │bunuri şi │
│ │ │ │ │materiale: │
│ │ │ │ │● achizitii de │
│ │ │ │ │piese de schimb,│
│ │ │ │ │carburanti, │
│ │ │ │ │lubrifianti, │
│ │ │ │ │aditivi şi │
│ │ │ │ │cosmetice pentru│
│ │ │ │ │autoturismele │
│ │ │ │ │din parc; │
│ │ │ │ │● achizitii de │
│ │ │ │ │materiale pentru│
│ │ │ │ │protectia muncii│
│ │ │ │ │şi P.S.I.; │
│ │ │ │ │● achizitii de │
│ │ │ │ │materiale de │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │curateniei în │
│ │ │ │ │cladirile aflate│
│ │ │ │ │în administrare;│
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● productie │
│ │ │ │ │agricola │
│ │ │ │ │vegetala şi │
│ │ │ │ │animaliera │
│ │ │ │ │pentru unitatile│
│ │ │ │ │de reprezentare │
│ │ │ │ │şi protocol, │
│ │ │ │ │precum şi pentru│
│ │ │ │ │terti; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi│
│ │ │ │ │conservarea │
│ │ │ │ │carnii; │
│ │ │ │ │● fabricarea │
│ │ │ │ │produselor │
│ │ │ │ │lactate şi a │
│ │ │ │ │branzeturilor; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de │
│ │ │ │ │alimentatie şi │
│ │ │BUCUREŞTI │ │cu ridicata, │
│ │SUCURSALA │Sos. │ │operaţiuni de │
│9 │AGROINDUSTRIALĂ│Bucureşti- │SECTOR 1 │import-export; │
│ │BĂNEASA │Ploiesti │ │● fabricarea │
│ │ │nr. 107 │ │bauturilor │
│ │ │ │ │alcoolice; │
│ │ │ │ │● │
│ │ │ │ │industrializarea│
│ │ │ │ │produselor din │
│ │ │ │ │obiectul sau de │
│ │ │ │ │activitate. │
│ │ │ │ │● prestare de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi │
│ │ │ │ │alti │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● prestatii │
│ │ │ │ │hoteliere şi de │
│ │ │ │ │alimentatie │
│ │ │ │ │publică, │
│ │ │ │ │activitate │
│ │ │ │ │comerciala cu │
│ │ │ │ │amanuntul şi │
│ │ │ │ │ridicata. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● productie │
│ │ │ │ │agricola │
│ │ │ │ │vegetala şi │
│ │ │ │ │animaliera │
│ │ │ │ │pentru unitatile│
│ │ │ │ │de reprezentare │
│ │ │ │ │şi protocol, │
│ │ │ │ │precum şi pentru│
│ │ │ │ │terti; │
│ │ │ │ │● prelucrarea şi│
│ │ │ │ │conservarea │
│ │ │ │ │carnii; │
│ │ │ │ │● cresterea │
│ │ │ │ │animalelor │
│ │ │ │ │pentru blana; │
│ │ │ │ │● fabricarea │
│ │ │ │ │produselor │
│ │ │Comuna │ │pentru hrana │
│ │SUCURSALA │MĂGURELE │ │animalelor; │
│10 │AGROINDUSTRIALĂ│str. │ILFOV │● │
│ │MĂGURELE │Atomistilor│ │industrializarea│
│ │ │nr. l │ │şi valorificarea│
│ │ │ │ │productiei │
│ │ │ │ │auxiliare │
│ │ │ │ │activităţilor de│
│ │ │ │ │baza ale │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● argasirea şi │
│ │ │ │ │finisarea │
│ │ │ │ │blanurilor; │
│ │ │ │ │● confectionarea│
│ │ │ │ │articolelor din │
│ │ │ │ │blana; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de │
│ │ │ │ │alimentatie şi │
│ │ │ │ │cu ridicata, │
│ │ │ │ │operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● productie │
│ │ │ │ │agricola │
│ │ │ │ │vegetala şi │
│ │ │ │ │animaliera │
│ │ │ │ │pentru unitatile│
│ │ │ │ │de reprezentare │
│ │ │ │ │şi protocol, │
│ │ │ │ │precum şi pentru│
│ │ │ │ │terti; │
│ │ │ │ │● cultura │
│ │ │ │ │florilor şi │
│ │ │BUCURESTI │ │plantelor │
│ │SUCURSALA │Sos. Campu-│ │ornamentale; │
│11 │AGROINDUSTRALA │Pipera nr. │SECTOR 1 │● piscicultura; │
│ │PIPERA │1A │ │● prelucrarea şi│
│ │ │ │ │conservarea │
│ │ │ │ │fructelor şi │
│ │ │ │ │legumelor; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de │
│ │ │ │ │alimentatie şi │
│ │ │ │ │cu ridicata; │
│ │ │ │ │● operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export; │
│ │ │ │ │● mica │
│ │ │ │ │industrie. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protejarea şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │patrimoniului │
│ │ │ │ │public de │
│ │ │ │ │interes naţional│
│ │ │ │ │aflat în │
│ │ │ │ │administrarea │
│ │ │ │ │sa; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │legate de │
│ │ │ │ │gestionarea │
│ │ │ │ │salilor de │
│ │ │ │ │spectacole; │
│ │ │ │ │● organizarea de│
│ │ │ │ │expozitii; │
│ │ │ │ │● proiectia de │
│ │ │ │ │filme; │
│ │ │ │ │● activităţi │
│ │ │ │ │comerciale, cu │
│ │ │ │ │amanuntul şi de │
│ │ │ │ │alimentatie. │
│ │ │BUCURESTI │ │operaţiuni de │
│ │SUCURSALA │Str. Ion │ │import-export; │
│12 │"SALA │Campineanu │SECTOR 1 │● jocuri │
│ │PALATULUI" │nr. 28, │ │distractive şi │
│ │ │sectorul l │ │de noroc; │
│ │ │ │ │● organizarea şi│
│ │ │ │ │desfăşurarea de │
│ │ │ │ │servicii pentru │
│ │ │ │ │conferinte, │
│ │ │ │ │congrese interne│
│ │ │ │ │şi │
│ │ │ │ │internationale, │
│ │ │ │ │manifestari │
│ │ │ │ │stiintifice şi │
│ │ │ │ │social-culturale│
│ │ │ │ │cu caracter │
│ │ │ │ │naţional şi │
│ │ │ │ │international; │
│ │ │ │ │● organizarea de│
│ │ │ │ │servicii │
│ │ │ │ │turistice, │
│ │ │ │ │microproductie; │
│ │ │ │ │● organizarea şi│
│ │ │ │ │efectuarea de │
│ │ │ │ │propaganda │
│ │ │ │ │publicitara │
│ │ │ │ │corespunzătoare │
│ │ │ │ │obiectului de │
│ │ │ │ │activitate. │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● administrarea,│
│ │ │ │ │conservarea, │
│ │ │ │ │protectia şi │
│ │ │ │ │întreţinerea │
│ │ │ │ │bunurilor din │
│ │ │ │ │patrimoniul │
│ │ │ │ │public şi privat│
│ │ │ │ │al statului; │
│ │ │ │ │● asigurarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │reprezentare şi │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │Senat, Camera │
│ │ │ │ │Deputatilor, │
│ │ │ │ │Presedintie, │
│ │ │ │ │Guvern şi Curtea│
│ │ │ │ │Constituţională │
│ │ │ │ │şi alti │
│ │ │ │ │beneficiari; │
│ │ │ │ │● valorificarea │
│ │ │ │ │bazei materiale │
│ │ │ │ │şi prestarea de │
│ │ │ │ │servicii de │
│ │ │ │ │protocol pentru │
│ │ │ │ │ministere şi │
│ │ │ │ │alti │
│ │ │BUCURESTI │ │beneficiari; │
│13 │S.R.P. "TRIUMF"│Al │SECTOR 1 │● producţia │
│ │ │Alexandru │ │agricola │
│ │ │nr. 45 │ │vegetala şi │
│ │ │ │ │valorificarea │
│ │ │ │ │acesteia; │
│ │ │ │ │● prestatii │
│ │ │ │ │hoteliere şi │
│ │ │ │ │activităţi │
│ │ │ │ │comerciale cu │
│ │ │ │ │amanuntul, de │
│ │ │ │ │alimentatie │
│ │ │ │ │publică şi cu │
│ │ │ │ │ridicata; │
│ │ │ │ │● operaţiuni de │
│ │ │ │ │import-export. │
│ │ │ │ │● administrarea │
│ │ │ │ │imobilelor de │
│ │ │ │ │protocol şi │
│ │ │ │ │inchirierea │
│ │ │ │ │acestora în │
│ │ │ │ │condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │agrement şi │
│ │ │ │ │jocuri de noroc │
│ │ │ │ │în condiţiile │
│ │ │ │ │legii; │
│ │ │ │ │● servicii de │
│ │ │ │ │transport naval │
├───┼───────────────┼───────────┼─────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │● conform art. 4│
│ │ACTIVITATEA │BUCURESTI │ │din │
│14 │PROPRIE A │Str. │SECTOR 1 │Regulamentul de │
│ │REGIEI │Moliere │ │organizare şi │
│ │ │nr. 2-4 │ │functionare │
│ │ │ │ │(Anexa nr. 1) │
└───┴───────────────┴───────────┴─────────┴────────────────┘


    ANEXA 3

    LISTA
    bunurile imobile din domeniul public al statului,
    aflate în administrarea Regiei Autonome
    "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat"

┌────┬───────────────────┬─────────────┐
│Nr. │Denumirea │Teren │
│crt.│imobilului şi │- mp - │
│ │adresa │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│1 │2 │3 │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA AGROSILVICA ŞI DE AGREMENT │
│SCROVISTEA │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Complex SCROVISTEA │ │
│ │compus din: │ │
│ │4 vile, corp │ │
│ │administrativ, corp│ │
│ │garda, Club bazin, │ │
│ │popicarie, crama, │ │
│ │ferme şi sectii de │ │
│1. │productie, │25.618.000,00│
│ │crescatorie fazani,│ │
│ │piscicultura, │ │
│ │pădure şi terenul │ │
│ │aferent din │ │
│ │Scroviştea, Sos. │ │
│ │Bucureşti-Ploieşti │ │
│ │Km. 32, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Teren Rustica-Cramă│ │
│ │conţinând vii, │ │
│2. │livezi, arabil şi │123.860,00 │
│ │pădure comuna │ │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │COMPLEX PALAT │ │
│ │SNAGOV compus din │ │
│ │palat, centru de │ │
│3. │conferinte, hotel, │253.580,00 │
│ │anexe poarta şi │ │
│ │terenul aferent din│ │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL SINAIA │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Vila "POSTAVARUL" │ │
│ │cu constructii │ │
│ │speciale şi terenul│ │
│4. │aferent din │13.111,00 │
│ │Predeal, str. │ │
│ │Nicolae Bălcescu │ │
│ │nr.38, jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila "IZVORUL" şi │ │
│ │terenul aferent din│ │
│5. │Predeal, str. │11.809,00 │
│ │Nicolae Bălcescu │ │
│ │nr.36, jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila "CARPATI" cu │ │
│ │garaj, constructii │ │
│ │speciale şi terenul│ │
│6. │aferent din │14.152,50 │
│ │Predeal, str. │ │
│ │Nicolae Bălcescu │ │
│ │nr.21, jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Popicarie, bar, │ │
│ │fosta Vila "PAJURA"│ │
│7. │cu terenul aferent │1.329,00 │
│ │din Poiana Braşov, │ │
│ │jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila "COVASNA" cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│8. │Covasna, str. Valea│17.107,21 │
│ │Zanelor nr.10 Jud. │ │
│ │Covasna │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Complex Foisor │ │
│ │compus din: Palatul│ │
│ │Foisor, Casa Veche │ │
│ │a Grădinii, Casa │ │
│ │Nouă a Grădinii, │ │
│ │Casa Păpusii, sere,│ │
│9. │casa heliport, │164,653,00 │
│ │anexe şi │ │
│ │constructii │ │
│ │speciale, parc şi │ │
│ │pădure cu terenul │ │
│ │aferent din Sinaia,│ │
│ │Aleea Pelesului nr.│ │
│ │2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Complex turistic │ │
│ │Furnica compus din:│ │
│ │hotel cu 3 corpuri,│ │
│ │terasa, grup │ │
│ │gospodaresc │ │
│ │(centrala termica, │ │
│10. │spalatorie, │10.859,51 │
│ │ateliere corp E, │ │
│ │constructii │ │
│ │speciale) cu │ │
│ │terenul aferent │ │
│ │din Sinaia, str. │ │
│ │Furnica nr.50, jud.│ │
│ │Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Hotel Economat, │ │
│ │Vila 2 şi 3, │ │
│ │depozit alimentar, │ │
│11. │clădire brutărie şi│26.870,64 │
│ │terenul aferent, │ │
│ │din Sinaia, Aleea │ │
│ │Pelesului nr. 2, │ │
│ │jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila nr. 1 Economat│ │
│ │-clădire │ │
│ │administrativă, │ │
│ │dependinţe, │ │
│12. │constructii │32.592,29 │
│ │speciale şi terenul│ │
│ │aferent din Sinaia,│ │
│ │Aleea Pelesului nr.│ │
│ │2, jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila "Sipot" cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│13. │Sinaia, Aleea │2.085,39 │
│ │Pelesului nr.2, │ │
│ │jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Uzina electrica cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│14. │Sinaia, Aleea │4.240,04 │
│ │Pelesului nr.2, │ │
│ │jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila "Cavaleri" cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│15. │Sinaia, Aleea │13.038,67 │
│ │Pelesului nr.2, │ │
│ │jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Anexele Casei de │ │
│ │oaspeti Foisor nr. │ │
│16. │37 şi terenul │2.914,00 │
│ │aferent din Tusnad,│ │
│ │jud. Harghita │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Teren şi cale │ │
│ │transport hotel │ │
│17. │"TANTI" din Sinaia │643,12 │
│ │str. O. Goga nr. 37│ │
│ │jud. Prahova │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Complex hotelier │ │
│ │MARA cu teren │ │
│18. │aferent din str. │22.289,50 │
│ │Toporasilor nr. 1A,│ │
│ │Sinaia jud. Prahova│ │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL OLĂNEŞTI │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Complex PALAT │ │
│ │OLĂNEŞTI compus din│ │
│ │corp vechi şi nou, │ │
│19. │heliport, parc şi │107.687,21 │
│ │terenul aferent din│ │
│ │Olanesti, Aleea │ │
│ │Salcamilor nr.2, │ │
│ │jud. Valcea │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Teren castel │ │
│20. │Savarsin din │62.435,00 │
│ │judeţul Arad │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila Bujoreni cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│21. │Ramnicu Ramnicu │26.455,43 │
│ │Valcea, str. Calea │ │
│ │lui Traian, nr. 267│ │
│ │jud. Valcea │ │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL NEPTUN │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Complex LOTUS cu │ │
│ │vilele Nufarul, │ │
│ │Trandafirul, │ │
│ │Ghiocelul, Lotus şi│ │
│ │anexele: piscina, │ │
│22. │baile reci, lac. │134.883,69 │
│ │debarcader, plaja │ │
│ │şi terenul aferent │ │
│ │din │ │
│ │Neptun-Mangalia, │ │
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Centrul de │ │
│ │conferinte Club │ │
│23. │Bazin cu terenul │16.627,45 │
│ │aferent din │ │
│ │Neptun-Mangalia, │ │
│ │jud. Constanta │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila Panseluta cu │ │
│24. │terenul aferent din│12.073,66 │
│ │Neptun-Mangalia, │ │
│ │jud. Constanţa │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Complex │ │
│ │Doina-hotel, │ │
│25. │restaurant şi teren│13.232,08 │
│ │aferent din Neptun │ │
│ │jud. Constanţa │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Policlinica Doina │ │
│26. │cu teren aferent │6.017,18 │
│ │din NEPTUN jud. │ │
│ │Constanţa │ │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL SUCEAVA │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Casa de oaspeti cu │ │
│ │ferma "BRADET" │ │
│ │nr.2, cu │ │
│27. │constructii anexe │175.440,00 │
│ │cu terenul aferent │ │
│ │din Suceava, str. │ │
│ │Parcului nr.1, jud.│ │
│ │Suceava │ │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA ŞI │
│ÎNTREŢINEREA FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent din │ │
│ │Bucureşti, str. │ │
│28. │Eugen Lovinescu │541,14 │
│ │(fosta Emile Zolla)│ │
│ │nr. 2A, ap. 1, │ │
│ │garaj, sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent din │ │
│29. │Bucureşti, str. │1.049,00 │
│ │Negustori nr. 1B │ │
│ │sector 2 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil şi garaj cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│30. │Bucureşti, Bd. │8.806,95 │
│ │Mircea Eliade nr. │ │
│ │3, sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Monumentul Eroilor │ │
│31. │din Parcul Carol, │- │
│ │Bucureşti, sector 4│ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent din │ │
│32. │Bucureşti, str. │7.730,00 │
│ │Academiei nr. │ │
│ │32-34, sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent din │ │
│33. │Bucureşti, str. │1.752,51 │
│ │Gogol nr. 2, sector│ │
│ │1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu garaj şi │ │
│ │terenul aferent din│ │
│34. │Bucureşti, str. │805,65 │
│ │Gogol nr. 3, sector│ │
│ │1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil şi garaj cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│35. │Bucureşti, str. dr.│400,21 │
│ │Eugen Iosif nr. 20,│ │
│ │sector 5 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil şi garaj cu │ │
│ │terenul aferent din│ │
│36. │Bucureşti, str. │291,78 │
│ │Alex. Puskin nr.5, │ │
│ │p, ap. 1, sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent din │ │
│37. │Bucureşti, str. │1.354,01 │
│ │Tolstoi nr. 27, │ │
│ │ap.1 şi ap.2, │ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent, situat în │ │
│38. │Bucureşti, P-ta │7.776,00 │
│ │Victoriei nr. 1, │ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent, situat în │ │
│39. │Bucureşti, Bd. │5.525,16 │
│ │Iancu de Hunedoara │ │
│ │nr. 3-5, sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil, situat în │ │
│40. │Bucureşti, str. │294,00 │
│ │G.Clemanceau nr. 7,│ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil, P+1, str. │ │
│41. │D. P. Kiseleff nr. │1.402,00 │
│ │47, sector 1, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu teren │ │
│ │aferent situat în │ │
│42. │str. Eugen Carada, │489,35 │
│ │nr. 1, sect. 3, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu teren │ │
│ │aferent situat în │ │
│43. │str. Eugen Carada, │270,29 │
│ │nr. 35 sect. 3, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu teren │ │
│ │aferent situat în │ │
│44. │str. Stavropoleos, │2.070,00 │
│ │nr. 6, sect. 3, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu teren │ │
│ │aferent situat în │ │
│45. │str. Ştirbei Vodă, │7.027,83 │
│ │nr. 79-81, sect. 1,│ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu teren │ │
│ │aferent situat în │ │
│46. │Bd. Biruinţei nr. │21.982,90 │
│ │84, comuna │ │
│ │Pantelimon, judeţul│ │
│ │Ilfov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil parţial et.3│ │
│ │şi garaj 2 locuri │ │
│47. │situat în str. │- │
│ │Vasile Conta, nr. │ │
│ │16, sect. 2, │ │
│ │Bucureşti, │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Pădure în incinta │ │
│ │Secţiei Otopeni a │ │
│ │Institutului de │ │
│48. │Gerontologie şi │ │
│ │Geriatrie "Ana │ │
│ │Aslan", şos. │ │
│ │Bucureşti-Ploieşti,│ │
│ │jud.Ilfov. │ │
├────┼───────────────────┤↑ │
│ │Imobil + teren │↓279.502,63 │
│ │(fără pădure) │ │
│ │aferent Secţiei │ │
│ │Otopeni a │ │
│49. │Institutului de │ │
│ │Gerontologie şi │ │
│ │Geriatrie "Ana │ │
│ │Aslan", şos. │ │
│ │Bucureşti-Ploieşti,│ │
│ │jud.Ilfov. │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil + teren │ │
│ │aferent sediului │ │
│ │central al │ │
│ │Institutului de │ │
│50. │Gerontologie şi │20.698,00 │
│ │Geriatrie "Ana │ │
│ │Aslan", str. │ │
│ │Mânăstirea │ │
│ │Căldăruşani, nr.9, │ │
│ │sector 1, Bucureşti│ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil + teren │ │
│ │aferent │ │
│ │policlinicii │ │
│ │Institutului de │ │
│51. │Gerontologie şi │786,00 │
│ │Geriatrie "Ana │ │
│ │Aslan", str. │ │
│ │Spătarului, nr.15, │ │
│ │sector 2, Bucureşti│ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu teren │ │
│ │aferent str. │ │
│52. │Londra, nr. 39, │852,60 │
│ │corp A,B sector 1 │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil ap. 1 parter│ │
│ │şi garaj situat în │ │
│ │str. Maria Rosetti,│ │
│53. │nr. 29, sect. 2, │- │
│ │Bucureşti. S │ │
│ │locativă = │ │
│ │257,97mp. │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil situat în │ │
│54. │Calea Victoriei │897,93 │
│ │nr.22-24, sector 3,│ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil situat în │ │
│ │Calea Victoriei nr.│ │
│55. │22-24 (VIP │- │
│ │Lipscani), sector │ │
│ │3, Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil situat în │ │
│56. │Calea Victoriei nr.│- │
│ │16-20, sector 3, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Muzeul Costumelor │ │
│ │Populare din │ │
│ │România situat în │ │
│ │imobilul Palatul │ │
│57. │Parlamentului, corp│- │
│ │A3 şi F, cota │ │
│ │15,30m, Bucureşti. │ │
│ │S desfăşurată = │ │
│ │1.718,00mp │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │
│ │aferent din │ │
│58. │Bucureşti, str. │2.688,00 │
│ │G-ral Candiano │ │
│ │Popescu nr. 82-84, │ │
│ │sector 4 │ │
├────┴───────────────────┴─────────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL TRIUMF BUCURESTI │
├────┬───────────────────┬─────────────┤
│ │Palat Primăverii │ │
│ │nr. 50 cu cladiri │ │
│ │anexe (Club şi │ │
│ │spălătorie, cabine │ │
│59. │poarta şi garaj, │17.257,60 │
│ │depozit) şi terenul│ │
│ │aferent din │ │
│ │Bucureşti, Bd. │ │
│ │Primăverii nr. 50, │ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Palat Primăverii - │ │
│ │LAC 1 cu anexe şi │ │
│60. │terenul aferent din│35.563,92 │
│ │Bucureşti, Bd. │ │
│ │Mircea Eliade nr. │ │
│ │5-13, sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobile - Casele de│ │
│ │oaspeti - LAC 2 şi │ │
│ │LAC 3 cu garaje, │ │
│ │magazie patinoar, │ │
│61. │teren tenis şi │66.261,36 │
│ │vestiar, cu terenul│ │
│ │aferent din │ │
│ │Bucureşti, str. │ │
│ │Turgheniev nr. 24, │ │
│ │sector 1 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Vila nr. 1A │ │
│ │cu terenul aferent │ │
│62. │din str. Florilor, │25.364,20 │
│ │nr. 151 din comuna │ │
│ │Snagov jud. Ilfov │ │
│ │Sat Snagov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Vila nr. 1B │ │
│ │cu terenul aferent │ │
│63. │din comuna Snagov, │12.271,90 │
│ │jud. Ilfov str. │ │
│ │Florilor nr. 15F │ │
│ │sat Snagov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Vila nr. 9 │ │
│ │cu terenul aferent │ │
│64. │str. Nufarului nr. │14.625,70 │
│ │15F din comuna │ │
│ │Snagov jud. Ilfov │ │
│ │sat Snagov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Vila nr. 10 │ │
│ │cu anexe: CASA │ │
│ │TARANEASCA, sere, │ │
│ │bar, debarcader, │ │
│65. │hangar, alte anexe │37.958,10 │
│ │şi terenul aferent │ │
│ │str. Nufarului nr. │ │
│ │15G din comuna │ │
│ │Snagov jud. Ilfov │ │
│ │sat Snagov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Vila nr. 11 │ │
│ │cu 4 constructii │ │
│66. │anexe, garaje şi │27.412,60 │
│ │terenul aferent din│ │
│ │comuna Snagov, jud.│ │
│ │Ilfov │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila DANTE, str. │ │
│ │Dante Aligheri nr. │ │
│67. │11, suprafaţa │5.128,06 │
│ │construita 1.387,70│ │
│ │mp., sector 1 , │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila Pangrati, │ │
│ │situata în str. │ │
│68. │Ermil Pangrati nr. │1.180,13 │
│ │20, sector 1 │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Vila Pictor Mirea │ │
│ │situata în str. │ │
│69. │Pictor G.D.Mirea │426,20 │
│ │nr. 4 sector 1 │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil,garaj cu │ │
│ │teren aferent │ │
│ │situat în │ │
│70. │Bucureşti, str. │375,08 │
│ │Pictor Margareta │ │
│ │Sterian nr. 7, │ │
│ │sector 2 │ │
├────┼───────────────────┼─────────────┤
│ │Imobil Palat │ │
│ │Elisabeta -cladire │ │
│ │şi constructii │ │
│71. │speciale cu terenul│12.977,00 │
│ │aferent din Sos. │ │
│ │Kiseleff nr. 26, │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │
└────┴───────────────────┴─────────────┘


    ANEXA 4

    LISTA
    bunurilor imobile din domeniul privat al statului,
    aflate în administrarea Regiei Autonome
    "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

┌────┬────────────────────┬────────────┬───────────┐
│Nr. │DENUMIREA IMOBILULUI│TEREN │TEMEI LEGAL│
│crt.│ŞI ADRESA │-mp- │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│1. │2. │3. │4. │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA AGROSILVICĂ ŞI DE AGREMENT SCROVIŞTEA │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Complex Pacea şi │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│ │comuna Ciolpani, sat│ │ │
│ │Izvorani, jud. │ │ │
│1. │Ilfov, compus din: │158.030 │H.G. nr. │
│ │hotel, restaurant, │ │445/95 │
│ │anexă poartă, căsuţe│ │ │
│ │lemn, spălătorie, │ │ │
│ │depozit produse │ │ │
│ │agricole │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila POD - │ │ │
│ │investiţie │ │ │
│ │neterminată cu │ │ │
│2. │terenul şi │12.904,00 │-''- │
│ │plantaţiile aferente│ │ │
│ │din comuna Snagov, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Debarcaderul cu │ │ │
│ │garajul de şalupe, │ │ │
│ │ateliere şi anexe │ │ │
│3. │gospodăreşti din │5.510,00 │-''- │
│ │Complexul Palat, │ │ │
│ │comuna Snagov, jud. │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Legătura rutieră │ │ │
│4. │între palat şi Vila │- │-''- │
│ │POD, comuna Snagov, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 88 şi teren│ │ │
│5. │aferent, com. │9.106,00 │-''- │
│ │Ciolpani, jud. Ilfov│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cheu andocare │ │ │
│ │(investiţie în │ │ │
│ │conservare) şi teren│ │ │
│6. │aferent din sat. │10.145,00 │-''- │
│ │Siliştea Snagovului,│ │ │
│ │com. Gruiu, jud. │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL SINAIA │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Vilele "Timiş 8" şi │ │ │
│ │"Timiş 14" cu │ │ │
│ │anexele, cantonul │ │ │
│7. │Dâmbul Morii şi │141.352,20 │H.G. nr. │
│ │terenul aferent, │ │567/93 │
│ │inclusiv livadă, din│ │ │
│ │Timişul de Jos nr. │ │ │
│ │26, jud. Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila │ │ │
│ │"Boicescu" din │ │ │
│8. │Predeal, str. B.P. │42,00 │-''- │
│ │Haşdeu nr. 21, jud. │ │ │
│ │Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila "Albina" │ │ │
│9. │din Predeal, str. │704,00 │-''- │
│ │Cloşca nr. 8, jud. │ │ │
│ │Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila │ │ │
│ │"Ghiocelul" din │ │ │
│10. │Predeal, str. V. │15,45 │-''- │
│ │Alecsandri, nr. 38, │ │ │
│ │jud. Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Porumbelul" cu│ │ │
│11. │terenul aferent din │635,00 │H.G. nr. │
│ │Predeal, str. Cloşca│ │639/95 │
│ │nr. 9, jud. Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Crinul" cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│12. │Predeal, str. B.P. │462,00 │-''- │
│ │Haşdeu nr. 19, jud. │ │ │
│ │Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila │ │ │
│ │"Crivăţul" din │ │ │
│13. │Predeal, str. │75,96 │-''- │
│ │Libertăţii, nr. 69, │ │ │
│ │jud. Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Hotelul şi │ │ │
│ │restaurantul │ │ │
│14. │"Robinson" cu │6.922,00 │-''- │
│ │terenul aferent din │ │ │
│ │Predeal, str. Muncii│ │ │
│ │nr. 10, jud. Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Grup gospodăresc │ │ │
│15. │"Pietrosul", str. │2.792,06 │-''- │
│ │Postăvarului nr. 10,│ │ │
│ │Predeal, jud. Braşov│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complexul balnear │ │ │
│ │"Bradul" compus din:│ │ │
│ │hotel, restaurant şi│ │ │
│ │bază de tratament cu│ │ │
│16. │terenul şi anexele │22.798,00 │-''- │
│ │aferente, din │ │ │
│ │Covasna, str. Mihai │ │ │
│ │Eminescu nr. 225, │ │ │
│ │jud. Covasna │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Predeal" cu │ │ │
│ │terenul aferent, din│ │H.G. nr. │
│17. │Predeal str. M. │240,00 │1.224/01 │
│ │Săulescu nr. 71, │ │ │
│ │jud. Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Minihotel "Covasna" │ │ │
│ │cu terenul aferent │ │ │
│18. │concesionat, din │200,00 │-''- │
│ │Covasna, str. Gh. │ │ │
│ │Doja nr. 1A, jud. │ │ │
│ │Covasna │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil (Sediu Banca │ │ │
│ │Agricolă) din │ │ │
│ │Covasna cu terenul │ │ │
│19. │aferent concesionat │282,67 │H.G. nr. │
│ │şi cu centrala │ │1.224/01 │
│ │termică din Covasna,│ │ │
│ │str. Gh. Doja nr. │ │ │
│ │2A, jud. Covasna │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, situat în │ │O.G. nr. 61│
│20. │Poiana Braşov, jud. │42.973,64 │/00 │
│ │Braşov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren fostă Vila │ │ │
│21. │"Narcisa" din │1.296,60 │ │
│ │Predeal, jud. Braşov│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila nr. 2 │ │ │
│ │"Bucegi" din │ │H.G. nr. │
│22. │Cumpătul-Sinaia, │194,27 │639/95 │
│ │str. Cumpătul nr. │ │ │
│ │30, jud. Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 8 "Zambila"│ │ │
│ │cu anexe: ateliere │ │ │
│23. │şi terenul aferent │1.390,10 │-''- │
│ │din Cumpătul-Sinaia,│ │ │
│ │str. Cumpătul nr. │ │ │
│ │18, jud. Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 19 "Aluniş"│ │ │
│ │cu terenul aferent │ │ │
│24. │din Cumpătul-Sinaia,│1.121,92 │-''- │
│ │str. Aluniş nr. 7, │ │ │
│ │jud. Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Victoria" + │ │ │
│ │împrejmuire, cu │ │ │
│25. │terenul aferent din │1.407,14 │-''- │
│ │Furnica-Sinaia, str.│ │ │
│ │Victoria nr. 2, jud.│ │ │
│ │Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Popicărie "Furnica" │ │ │
│ │(disco-bar) cu │ │ │
│26. │terenul aferent din │1.149,88 │-''- │
│ │Furnica-Sinaia, str.│ │ │
│ │Furnica, nr. 50, │ │ │
│ │jud. Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cabana "Furnica" cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│27. │Furnica-Sinaia, str.│1.602,15 │-''- │
│ │Furnica nr. 50, jud.│ │ │
│ │Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren-parc Vila │ │ │
│ │"Bujorul" din │ │ │
│28. │Cumpătul-Sinaia, │319,38 │-''- │
│ │str. Aluniş, jud. │ │ │
│ │Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila "Crăiţa" │ │ │
│29. │din Cumpătul-Sinaia,│772,49 │-''- │
│ │str. Aluniş, jud. │ │ │
│ │Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila "Lămâiţa"│ │ │
│30. │din Cumpătul-Sinaia,│39,33 │-''- │
│ │str. Aluniş, jud. │ │ │
│ │Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren de la │ │ │
│31. │Restaurantul │491,13 │-''- │
│ │"Vânătorul-Cumpătu",│ │ │
│ │Sinaia │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cabana "Vulpărie" cu│ │ │
│ │anexe - grajduri, │ │ │
│ │magazii, construcţii│ │H.G. nr. │
│32. │speciale şi terenul │7.246,59 │1.398/03 │
│ │aferent din Sinaia, │ │ │
│ │Aleea Vulpărie, jud.│ │ │
│ │Prahova │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Poiana Stânii │ │H.G. nr. │
│33. │din Poiana Stânii - │666,00 │1.031/04 │
│ │Sinaia, jud. Prahova│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi teren │ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│34. │Kosuth nr. 10, Sf. │384,00 │-''- │
│ │Gheorghe, jud. │ │ │
│ │Covasna │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL OLĂNEŞTI│
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Complex motel │ │ │
│ │"Banatul" - │ │ │
│ │Corpurile A şi B şi │ │H.G. nr. │
│35. │restaurant - cu │49.588,00 │639/95 │
│ │terenul aferent din │ │republicat │
│ │Timişoara, str. │ │ │
│ │Dorobanţilor nr. 94,│ │ │
│ │jud. Timiş │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Belvedere" - │ │ │
│ │Corpurile A şi B - │ │ │
│ │cu anexele şi │ │ │
│36. │terenul aferent din │3.273,20 │-''- │
│ │Băile Herculane, │ │ │
│ │str. Nicolae Stoica │ │ │
│ │de Haţeg nr. 7, jud.│ │ │
│ │Caraş-Severin │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complexul "Rojiştea"│ │ │
│ │cu anexele (canton │ │ │
│ │silvic şi casă │ │ │
│37. │incubaţie) şi │144.589,52 │-''- │
│ │terenul aferent din │ │ │
│ │Bratovoieşti, jud. │ │ │
│ │Dolj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex "Cindrelul" │ │ │
│38. │cu teren aferent din│1.211,00 │-''- │
│ │Păltiniş, jud. Sibiu│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţiu comercial │ │ │
│ │amenajat (8 camere) │ │ │
│ │la parter bloc │ │H.G. nr. │
│39. │locuinţe, str. │- │1.224/01 │
│ │Iulius Cezar, nr. 3,│ │ │
│ │p+1, Drobeta Tr. │ │ │
│ │Severin │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament parter │ │ │
│ │preluat din clădire │ │ │
│40. │S+p+1, str. N. │34,20 │-''- │
│ │Bălcescu nr. 4, │ │ │
│ │Orăştie, jud. │ │ │
│ │Hunedoara │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex "Parc" din │ │ │
│ │Tg. Mureş, str. │ │ │
│ │Primăriei nr. 2, │ │H.G. nr. 64│
│41. │jud. Mureş, compus │2.841,21 │/96 │
│ │din: hotel, │ │ │
│ │restaurant şi │ │ │
│ │terenul aferent │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Cabana Rânca,│ │ │
│42. │staţiunea Rânca, │1.067,23 │H.G. 1.398/│
│ │oraş Novaci, jud. │ │2003 │
│ │Gorj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Vila Lidia şi│ │ │
│ │teren aferent din │ │ │
│43. │Băile Herculane, │7.651,00 │H.G. nr. │
│ │str. Zăvoiului nr. │ │109/04 │
│ │38, jud. │ │ │
│ │Caraş-Severin │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Din Complex PALAT │ │ │
│ │OLĂNEŞTI, din │ │ │
│ │Olăneşti, Aleea │ │ │
│ │Salcâmilor nr. 2, │ │ │
│ │jud. Vâlcea: │ │ │
│ │- clădire centrala │ │H.G. 811/ │
│44. │termică 1 Mai │- │1992 │
│ │- clădire centrala │ │ │
│ │termică seră veche │ │ │
│ │- echipamente │ │ │
│ │centrală termică │ │ │
│ │casa veche │ │ │
│ │- corp gardă vechi │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex Miceşti │ │ │
│ │compus din casă de │ │ │
│ │oaspeţi, castel de │ │ │
│ │vânătoare, │ │ │
│ │popicărie, casă │ │ │
│ │ţărănească, bazin de│ │ │
│ │înot şi terenul │ │H.G. nr. │
│45. │aferent - 131.099,00│131.099,00 │2.375/2004 │
│ │mp din Miceşti, │ │ │
│ │comuna Mărăcineni, │ │ │
│ │jud. Argeş. Clădiri │ │ │
│ │P+1E, structură │ │ │
│ │zidărie portantă. │ │ │
│ │Suprafaţă construită│ │ │
│ │= 1.974,90 mp. │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL NEPTUN │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Pepiniera din Eforie│ │H.G. nr. │
│46. │Nord, jud. Constanţa│8.710,04 │639/95 │
│ │ │ │republicat │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex restaurant │ │ │
│ │"Dunărea" împreună │ │ │
│ │cu Hotel şi bar │ │ │
│ │"Dacia" şi terenul │ │H.G. nr. │
│47. │aferent │14.850,20 │567/93, │
│ │construcţiilor, │ │republicată│
│ │inclusiv teren tenis│ │ │
│ │de câmp din │ │ │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Mărul" A+B cu │ │ │
│48. │terenul aferent din │4.163,40 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 1 cu 8 │ │ │
│ │apartamente şi │ │ │
│49. │terenul aferent din │1.469,54 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 4 cu 8 │ │ │
│ │apartamente şi │ │H.G. nr. │
│50. │terenul aferent din │2.177,02 │596/96 │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 5 cu 8 │ │ │
│ │apartamente şi │ │ │
│51. │terenul aferent din │2.729,40 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Sere şi răsadniţe cu│ │ │
│52. │terenul aferent din │4.384,69 │H.G. nr. │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │567/93 │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Grup gospodăresc din│ │ │
│ │zona II cu │ │ │
│ │spălătorie şi │ │ │
│53. │braseria "Turist", │6.957,70 │-''- │
│ │cu terenul aferent, │ │ │
│ │din Neptun-Olimp, │ │ │
│ │jud. Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Punct termic (Bazar │ │ │
│ │Neptun) cu terenul │ │ │
│54. │aferent din │609,76 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Părul" A+B cu │ │ │
│55. │terenul aferent din │4.815,09 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Nucul" A+B cu │ │ │
│56. │terenul aferent din │5.413,74 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Violeta" cu │ │ │
│57. │terenul aferent din │3.946,65 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Bujorul" cu │ │ │
│58. │terenul aferent din │7.313,04 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vilele "Crinul" şi │ │ │
│ │"Salcia" cu terenul │ │ │
│59. │aferent din │3.562,32 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Bradul" A+B cu│ │ │
│60. │terenul aferent din │4.981,39 │-''- │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren de tenis şi │ │ │
│ │teren minigolf din │ │ │
│61. │Neptun-Olimp (Hotel │14.414,35 │-''- │
│ │Arad), jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Egreta", │ │O.G. nr. 61│
│62. │Mamaia, jud. │- │/00 │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila "Cerna", │ │O.G. nr. 61│
│63. │Mamaia, jud. │- │/00 │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Restaurant │ │ │
│ │"Ambasador" cu │ │H.G. nr. │
│64. │terenul aferent din │8.299,64 │639/96 │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren limitrof Hotel│ │H.G. 868/ │
│65. │"Neptun" - Vila │4.911,00 │16.08.02 │
│ │Părul │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│66. │Teren limitrof Vila │1.614,72 │-''- │
│ │"Alunul" │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│67. │Teren limitrof Vila │1.128,50 │-''- │
│ │"Stejarul" │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Hotel şi restaurant │ │ │
│ │"Maramureş" cu │ │H.G. nr. │
│68. │terenul aferent din │8.670,00 │457/04 │
│ │Neptun-Olimp, jud. │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila Agigea cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │H.G. nr. │
│69. │Eforie Nord, str. │6.972,18 │1.031/04 │
│ │Tudor Vladimirescu, │ │ │
│ │jud. Constanţa │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL │
│"VICTORIA" CLUJ-NAPOCA │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Imobil - sediul │ │ │
│ │administrativ - cu │ │ │
│70. │terenul aferent din │1.098,00 │H.G. nr. │
│ │Cluj-Napoca, str. │ │445/95 │
│ │Napoca nr. 16, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Casa de oaspeţi cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│71. │Cluj-Napoca, str. │1.350,00 │-''- │
│ │Pavlov nr. 21, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Casa de oaspeţi cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│72. │Cluj-Napoca, str. │597,60 │-''- │
│ │Pavlov nr. 23, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Casa de oaspeţi cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│73. │Cluj-Napoca, str. │1.422,00 │-''- │
│ │Pavlov nr. 25, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Casa de oaspeţi cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│74. │Cluj-Napoca, str. │1.965,30 │-''- │
│ │Pavlov nr. 27, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex │ │ │
│ │hotel-restaurant │ │ │
│ │"Victoria" cu │ │ │
│75. │terenul aferent din │2.470,00 │-''- │
│ │Cluj-Napoca, B-dul │ │ │
│ │21 Decembrie nr. │ │ │
│ │54-56, jud. Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Service auto │ │ │
│ │"Victoria", cu │ │ │
│ │terenul aferent, │ │ │
│ │compus din: - │ │ │
│ │clădire garaj │ │ │
│76. │(parţial) - clădire │283,00 │ │
│ │birouri (parţial) │ │ │
│ │str. Dorobanţilor │ │ │
│ │nr. 18-20, │ │ │
│ │Cluj-Napoca, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren agricol - │ │ │
│77. │tarlaua Ploton, com.│210.000,00 │-''- │
│ │Apahida, jud. Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex │ │ │
│ │agroindustrial │ │ │
│ │"Apahida" din comuna│ │ │
│ │Apahida, str. │ │ │
│ │Libertăţii nr. 1, │ │ │
│ │jud. Cluj, cu │ │ │
│ │terenul aferent, │ │ │
│ │compus din: │ │ │
│ │- grup social │ │ │
│ │- atelier preparate │ │ │
│ │carne │ │ │
│ │- atelier pentru │ │ │
│ │lactate │ │ │
│ │- bloc cu 12 │ │ │
│ │apartamente │ │ │
│ │- grajd taurine nr. │ │ │
│ │3 │ │ │
│ │- grajd taurine nr. │ │ │
│ │4 │ │ │
│ │- hală creştere pui │ │H.G. nr. │
│78. │- grajd comun │41.967,80 │445/95 │
│ │- grajd pentru │ │ │
│ │porcine la îngrăşat │ │ │
│ │- grajd maternitate │ │ │
│ │scroafe + tineret │ │ │
│ │- tabără vară pentru│ │ │
│ │porcine │ │ │
│ │- magazie cereale │ │ │
│ │- bucătărie furaje │ │ │
│ │- filtru sanitar │ │ │
│ │- magazie cereale │ │ │
│ │1.000 t │ │ │
│ │- centrală termică │ │ │
│ │- fânar │ │ │
│ │- pătule pentru │ │ │
│ │porumb │ │ │
│ │- pătule pentru │ │ │
│ │porumb circulare │ │ │
│ │- remize maşini + │ │ │
│ │tractoare │ │ │
│ │- atelier mecanic │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren agricol în │ │ │
│79. │tarlaua Buduştău, │200.000,00 │-''- │
│ │com. Apahida jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Sector │ │ │
│ │agroindustrial │ │ │
│ │Huedin, cu terenul │ │ │
│ │aferent, compus din:│ │ │
│ │a) incintă: saivan │ │ │
│ │de oi, grajd │17.945,92 │ │
│80. │animale, distileri, │245,98 │-''- │
│ │fânar; │252.208,10 │ │
│ │b) casă oaspeţi; │ │ │
│ │c) amenajare │ │ │
│ │pomicolă din │ │ │
│ │localitatea Huedin, │ │ │
│ │jud. Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Sector piscicol │ │ │
│ │Câmpeneşti compus │ │ │
│ │din: │ │ │
│ │a) incintă; │2.390,00 │ │
│81. │b) amenajare │1.257.611,00│-''- │
│ │piscicolă din │ │ │
│ │localitatea │ │ │
│ │Câmpeneşti, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament str. │ │ │
│ │Nicolae Titulescu │ │ │
│ │nr. 24 (fostă str. │ │H.G. nr. │
│82. │Pata, nr. 24), ap. │32,38 │1.224/01 │
│ │25, sc. 3 - parter │ │ │
│ │(3 cam.) Cluj, jud. │ │ │
│ │Cluj │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL SUCEAVA │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Hotelul şi │ │ │
│ │restaurantul │ │ │
│ │"Gloria" cu │ │ │
│ │construcţiile anexe │ │H.G. nr. │
│83. │şi terenul aferent │5.021,00 │445/95 │
│ │din Municipiul │ │ │
│ │Suceava, din str. │ │ │
│ │Vasile Bumbac nr. │ │ │
│ │4-8, jud. Suceava │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Ferma "Brădet" nr. 1│ │ │
│ │formată din clădire │ │ │
│ │birouri şi magazii, │ │ │
│ │hală de preparare, │ │ │
│84. │beci fructe şi │97.992,00 │-''- │
│ │legume, cu terenul │ │ │
│ │aferent din Suceava,│ │ │
│ │str. Parcului nr. 1,│ │ │
│ │jud. Suceava │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Pensiune │ │ │
│ │PALACE cu terenul │ │ │
│85. │aferent, din │1.130,00 │H.G. nr. │
│ │Slănic-Moldova, str.│ │109/04 │
│ │Vasile Alexandri nr.│ │ │
│ │6, jud. Bacău │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA ŞI ÎNTREŢINEREA │
│FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Imobil bd. N. │ │H.G. nr. │
│86. │Bălcescu, nr. 21, │1.195,00 │567/1993 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│87. │Mendeleev, nr. │558,15 │-''- │
│ │36-38, corp vechi, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil bd. │ │ │
│ │Elisabeta, nr. 7-9 │ │ │
│88. │(fost Republicii nr.│1.349,00 │-''- │
│ │10-12), sector 3, │ │ │
│ │Bucureşti, parţial │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Matei │ │ │
│89. │Millo, nr. 7, sector│517,12 │-''- │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj bd. │ │ │
│90. │G-ral Gh. Magheru, │1.747,51 │-''- │
│ │nr. 28-30, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Piaţa Amzei, │ │ │
│91. │nr. 6, sector 1, │454,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil bd. Dacia, │ │ │
│92. │nr. 59, sector 1, │414,00 │-''- │
│ │Bucureşti, (fost nr.│ │ │
│ │13) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Calea │ │ │
│93. │Victoriei, nr. 216, │790,77 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţiu de producţie │ │OT/03.03.00│
│ │în suprafaţă totală │ │281/ │
│94. │construită de 375,66│- │10.07.00 │
│ │mp, din Calea │ │469/ │
│ │Victoriei nr. 216, │ │06.09.02 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│95. │Constantin Mille, │738,00 │H.G. nr. │
│ │nr. 17, sector 1, │ │567/1993 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Luigi │ │ │
│96. │Cazavillan, nr. 19, │738,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Luigi │ │ │
│97. │Cazavillan, nr. 16, │944,00 │-''- │
│ │corp A+B, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│98. │Transilvaniei, nr. │582,00 │-''- │
│ │2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Calea │ │ │
│99. │Dorobanţilor, nr. │149,82 │-''- │
│ │129, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Splaiul │ │ │
│100.│Independenţei, nr. │9.608,79 │-''- │
│ │202 A, sector 6, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│101.│Brezoianu Ion, nr. │150,00 │-''- │
│ │35, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Atena, │ │ │
│102.│nr. 11, sector 1, │820,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. G. │ │ │
│103.│Clemanceau, nr. 5, │532,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. G. │ │ │
│104.│Clemanceau, nr. 9B, │86,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Matei │ │ │
│105.│Millo, nr. 13, │1.361,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Piaţa Walter │ │ │
│106.│Mărăcineanu, nr. │4.130,98 │-''- │
│ │1-3, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil bd. G-ral Gh.│ │ │
│107.│Magheru, nr. 7, │2.190,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti,│ │ │
│ │parţial │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil bd. Regina │ │ │
│ │Elisabeta, nr. 3 │ │ │
│108.│(fost Republicii, │1.031,00 │-''- │
│ │nr. 16), sector 3, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil bd. Carol I, │ │ │
│109.│nr. 12 (fost │1.734,48 │-''- │
│ │Republicii, nr. 32),│ │ │
│ │sector 3, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│110.│Lipscani, nr. 19, │1.804,00 │-''- │
│ │sector 3, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Piaţa │ │ │
│111.│Rosetti, nr. 4, │603,00 │-''- │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│112.│Câmpineanu, nr. 3-5,│1.750,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│113.│Constantin Miile, │590,67 │-''- │
│ │nr. 12, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil bd. Nicolae │ │ │
│114.│Bălcescu, nr. 17-19,│1.414,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│115.│str. C. Sandu Aldea │65,00 │H.G. nr. 39│
│ │nr. 14A, et. 1, │ │/1996 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│116.│din str. Arcului, │31,38 │-''- │
│ │nr. 14, et. 2, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│ │din str. Tudor │ │ │
│117.│Arghezi, nr. 32, et.│13,85 │-''- │
│ │2, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 din│ │ │
│118.│str. Atena, nr. 7, │48,30 │-''- │
│ │et. 2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│119.│bd. Aviatorilor, nr.│84,25 │-''- │
│ │35, et. 1, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│120.│bd. Aviatorilor, nr.│351,01 │-''- │
│ │98, et. 1, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│121.│bd. Aviatorilor, nr.│ │-''- │
│ │100, parter, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤971,78 ├───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│122.│bd. Aviatorilor, nr.│ │-''- │
│ │100, et. 1, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│123.│Amiral C. Bălescu, │1.199,13 │-''- │
│ │nr. 19, parter, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti.│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 20 │ │ │
│ │din str. Braziliei, │ │H.G. nr. 39│
│124.│nr. 1-3, sc. B, et. │7,28 │/1996 │
│ │2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│125.│Bruxelles, nr. 3, │69,46 │-''- │
│ │Corp A, parter, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│126.│str. Bitolia, nr. │95,88 │-''- │
│ │10, et. 1, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│127.│str. Bitolia, nr. │38,25 │-''- │
│ │19, et. 2, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│128.│str. Bitolia, nr. │65,28 │-''- │
│ │51, parter, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cameră de serviciu │ │ │
│ │nr. 55 din str. Ion │ │ │
│129.│Brezoianu; nr. 29B, │- │-''- │
│ │et. 5, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│130.│str. Brezoianu, nr. │12,30 │-''- │
│ │10, et. 4, sector 5,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 20 │ │ │
│131.│din str. Poenaru │5,41 │-''- │
│ │Bordea, nr. 6, │ │ │
│ │sector 4, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. Radu │ │ │
│132.│Boiangiu, nr. 15-17,│9,67 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│ │str. Victor Babeş, │ │ │
│133.│nr. 3, et. 1, sector│129,09 │-''- │
│ │5, Bucureşti, cotă │ │ │
│ │indiviză 58% │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 din│ │ │
│ │str. Căderea │ │ │
│134.│Bastiliei, nr. 7, │15,83 │-''- │
│ │et. 2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 50 │ │ │
│135.│din bd. N. Bălcescu,│8,40 │-''- │
│ │nr. 5, sc. B, et. 7,│ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│136.│din bd. N. Bălcescu,│9,30 │-''- │
│ │nr. 9, sc. B, et. 2,│ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 şi │ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│ │Crângului, nr. 1, │ │ │
│ │etaj 1, teren │ │ │
│137.│aferent 124,66 mp, │226,66 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
│ │Teren curte aferent │ │ │
│ │apartamentului 1 de │ │ │
│ │102,00 mp │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│138.│str. Crângului, nr. │232,00 │-''- │
│ │6, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│139.│Crângului, nr. 11A, │ │ │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │530,76 │-''- │
├────┼────────────────────┤ │ │
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│140.│str. Crângului, nr. │ │ │
│ │11A, et. 1, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │ │
│141.│Crângului, nr. 17, │2,35 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│ │din str. Clucerului,│ │ │
│142.│nr. 62-66, sc. C, │7,28 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│143.│str. Prof. Dr. Ion │554,80 │-''- │
│ │Cantacuzino, nr. 4, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│ │din str. J.L. │ │ │
│144.│Calderon, nr. 59, │24,08 │-''- │
│ │et. 2, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│145.│str. Drobeta, nr. │3,28 │-''- │
│ │19A, et. 1, sector │ │ │
│ │2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│ │din str. George │ │ │
│146.│Enescu, nr. 7, et. │6,32 │-''- │
│ │2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 20 │ │ │
│ │din str. George │ │ │
│147.│Enescu, nr. 9, et. │8,37 │-''- │
│ │2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│148.│str. Frumoasă, nr. │236,00 │-''- │
│ │36, parter, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│149.│Finlanda, nr. 6, │127,00 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│150.│str. Heleşteului, │58,08 │-''- │
│ │nr. 5, et. 1, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│151.│str. Heleşteului, │338,08 │-''- │
│ │nr. 26, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│152.│1/2 garaj, str. │ │-''- │
│ │Herăstrău, nr. 37, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤291,00 ├───────────┤
│ │Apartament nr. 2 şi │ │ │
│153.│1/2 garaj, str. │ │H.G. nr. 39│
│ │Herăstrău, nr. 37, │ │/1996 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│154.│Herăstrău, nr. 40, │244,58 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil intr. Eliza │ │ │
│ │Zamfirescu Leonida, │ │ │
│155.│(fost Nic. Ionescu),│318,39 │-''- │
│ │nr. 11, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│156.│str. Pictor Barbu │596,27 │-''- │
│ │Iscovescu, nr. 25, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│157.│str. av. Teodor │189,10 │-''- │
│ │Iliescu, nr. 44, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. av. Teodor │ │ │
│158.│Iliescu, nr. 72, │113,73 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 din│ │ │
│159.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │20, et. 1, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤4.086,91 ├───────────┤
│ │Apartament nr. 5 din│ │ │
│160.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │20, et. 2, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│161.│şos. Kiseleff, nr. │6.672,23 │-''- │
│ │22, parter, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│162.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │24, parter, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤ ├───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│163.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │24, parter, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤ ├───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│164.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │24, et. 1, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤314,54 ├───────────┤
│ │Apartament nr. 4 din│ │ │
│165.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │24, et. 1, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤ ├───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│166.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │24, Corp A, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┤ ├───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│167.│şos. Kiseleff, nr. │ │-''- │
│ │24, Corp B, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 92 │ │ │
│ │din str. C-tin │ │ │
│168.│Rădulescu Motru, nr.│10,75 │-''- │
│ │16, sc. C, bl. 21, │ │ │
│ │et. 2, sector 4, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 30 │ │ │
│ │din bd. Regina │ │ │
│169.│Elisabeta, nr. 25, │92,60 │-''- │
│ │et. 6, sector 5, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 42 │ │ │
│170.│din str. Luterană, │4,15 │-''- │
│ │nr. 5, sc. D, et. 2,│ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 din│ │ │
│171.│str. lt. Gh. Manu, │8,20 │-''- │
│ │nr. 12, et. 1, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│172.│str. Londra, nr. 4, │31,01 │-''- │
│ │et. 2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. Dr. │ │ │
│173.│Lister, nr. 63, │ │-''- │
│ │parter, sector 5, │ │ │
│ │Bucureşti │434,84 │ │
├────┼────────────────────┤ ├───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│174.│str. Dr. Lister, nr.│ │-''- │
│ │63, et. 1, sector 5,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 şi│ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│175.│Dionisie Lupu, nr. │ │ │
│ │74, et. 3, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │8,42 │ │
├────┼────────────────────┤ ├───────────┤
│ │Apartament nr. 28 │ │ │
│176.│din str. Dionisie │ │-''- │
│ │Lupu, nr. 74, et. 5,│ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│177.│str. Maxim Gorki, │129,90 │-''- │
│ │nr. 24, parter, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. Dr. │ │ │
│178.│Gr. Mora, nr. 13, │238,58 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│179.│str. Spătaru N. │193,28 │-''- │
│ │Milescu, nr. 65, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din bd. │ │ │
│180.│Mărăşti, nr. 49, │152,00 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│ │bd. Ion Mihalache │ │ │
│181.│(fost 1 Mai), nr. │55,68 │-''- │
│ │64, bl. 41, et. 2, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. lt. │ │ │
│182.│Victor Manu, 73 bis,│369,39 │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│ │bd. G-ral Gh. │ │ │
│183.│Magheru, nr. 12-14, │16,20 │-''- │
│ │et. 4, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│ │din bd. G-ral Gh. │ │H.G. nr. 39│
│184.│Magheru, nr. 24, et.│12,28 │/1996 │
│ │6, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│ │din bd. G-ral Gh. │ │ │
│185.│Magheru, nr. 32-36, │1,02 │-''- │
│ │sc. C, et. 4, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 şi │ │ │
│186.│garaj din str. Oslo,│21,23 │-''- │
│ │nr. 8, et. 1, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament şi garaj │ │ │
│ │din str. Pictor I. │ │ │
│187.│Negulici, nr. 11, │1,15 │-''- │
│ │parter, ap. 2, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj din │ │ │
│188.│str. Pictor I. │341,45 │-''- │
│ │Negulici, nr. 20, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│ │str. Pictor I. │ │ │
│189.│Negulici, nr. 32, │290,95 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│ │str. Pictor I. │ │ │
│190.│Negulici, nr. 42, │53,56 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. lt. av. Şerban │ │ │
│191.│Petrescu, nr. 9, │102,23 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 16│ │ │
│ │din str. │ │ │
│192.│Pivnicierului, nr. │29,16 │-''- │
│ │4-6, et. 3, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│193.│str. Plantelor, nr. │51,67 │-''- │
│ │16, et. 1, sector 2,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│194.│str. Plantelor, nr. │140,38 │-''- │
│ │44, parter, sector │ │ │
│ │2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 şi │ │ │
│ │garaj din str. cpt. │ │ │
│195.│Gr. Preoţescu, nr. │40,70 │-''- │
│ │29, parter, sector │ │ │
│ │4, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│ │str. Dimitrie │ │ │
│196.│Paciurea, nr. 6, │68,15 │-''- │
│ │parter, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│ │str. ing. Ermil │ │ │
│197.│Pangratti, nr. 14, │70,71 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│ │str. ing. Ermil │ │ │
│198.│Pangratti, nr. 25, │142,18 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2,│ │ │
│ │et. 1, situat în │ │ │
│199.│str. Alex. │18,92 │-''- │
│ │Philippide, nr. 12, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Garaj, str. Sf. │ │ │
│200.│Spiridon, nr. 4, │22,12 │-''- │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│ │bd. Carol I, nr. 54 │ │ │
│201.│B (fost Pache │1,76 │-''- │
│ │Protopopescu, nr. 64│ │ │
│ │B), et. 5, sector 2,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│202.│Piaţa Amzei, nr. 15,│3,63 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 din│ │ │
│ │str. Washington │ │ │
│203.│(fostă Rozelor), nr.│30,81 │-''- │
│ │13, et. 2, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│204.│str. Popa Soare, nr.│22,70 │-''- │
│ │14, parter, sector │ │ │
│ │2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. av. Şt. │ │ │
│205.│Sănătescu, nr. 8, │164,76 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 şi│ │ │
│ │garaj din str. av. │ │ │
│206.│Gh. Stâlpeanu, nr. │18,20 │-''- │
│ │11, bl. 8, et. 2, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 şi │ │ │
│ │garaj din str. lt. │ │ │
│207.│av. Iuliu Tetrat, │290,00 │-''- │
│ │nr. 26, parter, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. Ivan │ │ │
│208.│Turgheniev, nr. 2-4,│778,28 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 şi │ │ │
│ │garaj din str. Ivan │ │ │
│209.│Turgheniev, nr. 2-4,│ │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│ │din str. Ivan │ │ │
│210.│Turgheniev, nr. 6, │165,30 │-''- │
│ │parter, ap. 1, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. Muzeul │ │ │
│211.│Zambaccian, nr. 27, │185,81 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. Av. Mircea │ │H.G. nr. 39│
│212.│Zorileanu, nr. 45, │255,72 │/1996 │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│213.│str. Av. Mircea │482,00 │-''- │
│ │Zorileanu, nr. 51, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 63│ │ │
│ │din str. Şipotul │ │ │
│214.│Fântânilor, nr. 2, │8,00 │-''- │
│ │et. 5, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 şi │ │ │
│ │garaj din str. │ │ │
│215.│Emanuel Porumbaru, │20,70 │-''- │
│ │nr. 7, et. 3, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. Emanuel │ │ │
│216.│Porumbaru, nr. 41 A,│90,22 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 din│ │ │
│217.│str. C-tin Prezan, │1.677,59 │-''- │
│ │nr. 4, et. 1, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 din│ │ │
│218.│str. Ardeleni, nr. │11,50 │H.G. nr. │
│ │1, et. 1, sector 2, │ │214/01 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 24 │ │ │
│219.│din str. Ardeleni, │11,50 │-''- │
│ │nr. 1, et. 5, sector│ │ │
│ │2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1A │ │ │
│ │din str. Valeriu │ │H.G. nr. 11│
│220.│Branişte, nr. 56, │36,56 │/95 │
│ │bl. 5, sc. B, sector│ │ │
│ │3, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │H.G. nr. │
│221.│Băiculeşti, nr. 1, │1.451,00 │567/93 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Smârdan, │ │ │
│222.│nr. 5, sector 3, │1.138,52 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Calea │ │ │
│223.│Victoriei, nr. 109, │1.076,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren bd. Dacia, nr.│ │ │
│224.│30, sector 1, │1.017,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │ │
│ │Ministerului, nr. │ │ │
│225.│2-4, tronson 1, │562,04 │-''- │
│ │intrarea 2 şi │ │ │
│ │tronson 2, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Doamnei, │ │ │
│226.│nr. 17-19, sector 3,│940,49 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Calea Moşilor,│ │ │
│227.│nr. 128, sector 2, │1.986,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 19 │ │ │
│ │din str. Trestiana, │ │D.C. nr. │
│228.│nr. 11, bl. 14, sc. │- │957/95 │
│ │A, et. 4, sector 5, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Depozite şi ateliere│ │ │
│ │cu terenul aferent │ │H.G. nr. │
│229.│din str. Fabrica de │2.580,50 │567/93 │
│ │Glucoză, nr. 3A, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│230.│din str. Sofia, nr. │24,00 │H.G. nr. 39│
│ │18, parter, sector │ │/96 │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│ │din str. dr. │ │ │
│231.│Drăghiescu, nr. 4, │100,00 │-''- │
│ │parter, sector 5, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 7 │ │ │
│ │din str. │ │ │
│232.│Progresului, nr. 13,│14,50 │-''- │
│ │etaj 3, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 6 │ │ │
│ │din bd. Pache │ │ │
│233.│Protopopescu, nr. 1,│20,25 │ │
│ │etaj 2, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│234.│din str. dr. Lister,│12,00 │-''- │
│ │nr. 58, parter, │ │ │
│ │sector 5, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│ │din str. Iulius │ │ │
│235.│Tetrat, nr. 31, │46,60 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 3 │ │ │
│236.│din str. Obedenaru, │100,00 │-''- │
│ │nr. 19, etaj 1, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2 │ │ │
│237.│din str. Braziliei, │50,00 │-''- │
│ │nr. 7, etaj 1, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 3 │ │ │
│ │din str. Spiru │ │ │
│238.│Haret, nr. 13, │13,00 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│239.│din str. Fluierului,│57,00 │-''- │
│ │nr. 17D, parter, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2 │ │ │
│ │din str. dr. N. │ │ │
│240.│Manolescu, nr. 5-7, │130,00 │-''- │
│ │parter, sector 5, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2 │ │ │
│ │din str. Amiral │ │H.G. nr. 39│
│241.│Bălescu, nr. 29, et.│20,00 │/96 │
│ │1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2 │ │ │
│ │din str. Costache │ │ │
│242.│Negri, nr. 10 bis, │30,00 │-''- │
│ │parter, sector 5, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 3 │ │ │
│ │din str. Sandu │ │ │
│243.│Aldea, nr. 19, et. │120,00 │-''- │
│ │1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2 │ │ │
│ │din str. Andrei │ │ │
│244.│Mureşan, nr. 29, et.│38,00 │-''- │
│ │1. sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren curte aferent │ │ │
│ │ap. 1 din str. │ │ │
│245.│Moliere, nr. 3-5, │448,31 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren curte aferent │ │ │
│ │ap. 2 din str. │ │ │
│246.│Moliere, nr. 3-5, │224,15 │-''- │
│ │ap. 2, et. 1, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren curte aferent │ │ │
│ │ap. 3 din str. │ │ │
│247.│Moliere, nr. 3-5, │394,84 │-''- │
│ │et. 2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 54 │ │ │
│ │din Bd. Iancu de │ │H.G. nr. │
│248.│Hunedoara, nr. 66, │10,86 │214/01 │
│ │et. 7, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 56 │ │ │
│ │din Bd. Iancu de │ │ │
│249.│Hunedoara, nr. 66, │13,78 │-''- │
│ │et. 7, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 57 │ │ │
│ │din Bd. Iancu de │ │ │
│250.│Hunedoara, nr. 66, │10,86 │-''- │
│ │et. 8, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 59 │ │ │
│ │din Bd. Iancu de │ │ │
│251.│Hunedoara, nr. 66, │13,78 │-''- │
│ │et. 8, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 62 │ │ │
│ │din Bd. Iancu de │ │ │
│252.│Hunedoara, nr. 66, │13,78 │-''- │
│ │et. 9, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil (fără ap. 54,│ │ │
│ │56, 57, 59, 62) Bd. │ │O.U.G. nr. │
│253.│I. de Hunedoara, nr.│267,94 │32/02 │
│ │66, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│254.│din str. Icoanei, │17,88 │H.G. nr. │
│ │nr. 110, et. 5, │ │214/01 │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 21 │ │ │
│255.│din str. Icoanei, │25,61 │-''- │
│ │nr. 110, et. 6, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│256.│din str. Icoanei, │20,12 │-''- │
│ │nr. 110, et. 7, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 25 │ │ │
│257.│din str. Icoanei, │20,12 │-''- │
│ │nr. 110, et. 8, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 32 │ │ │
│258.│din str. Icoanei, │18,12 │-''- │
│ │nr. 110, et. 10, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 33 │ │ │
│259.│din str. Icoanei, │25,22 │-''- │
│ │nr. 110, et. 10, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│260.│str. Turda, nr. 120,│9,00 │-''- │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 din│ │ │
│261.│str. Turda, nr. 120,│8,97 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│262.│din str. Turda, nr. │10,85 │-''- │
│ │120, et. 3, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│263.│din str. Turda, nr. │10,85 │-''- │
│ │120, et. 4, sector │ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 din│ │ │
│264.│str. Vlaicu Aurel, │6,48 │-''- │
│ │nr. 147, et. 1, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 49 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│265.│Aurel, nr. 147, sc. │8,23 │-''- │
│ │B, et. 1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 52 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│266.│Aurel, nr. 147, sc. │6,28 │-''- │
│ │B, et. 1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 57 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│267.│Aurel, nr. 147, sc. │8,23 │-''- │
│ │B, et. 3, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 61 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│268.│Aurel, nr. 147, sc. │8,23 │-''- │
│ │B, et. 4, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 62 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│269.│Aurel, nr. 147, sc. │6,63 │-''- │
│ │B, et. 4, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 64 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│270.│Aurel, nr. 147, sc. │6,28 │-''- │
│ │B, et. 4, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 67 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │H.G. nr. │
│271.│Aurel, nr. 147, sc. │6,69 │214/01 │
│ │B, et. 5, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 70 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│272.│Aurel, nr. 147, sc. │6,63 │-''- │
│ │B, et. 6, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 71 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│273.│Aurel, nr. 147, sc. │6,65 │-''- │
│ │B, et. 6, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 72 │ │ │
│ │din str. Vlaicu │ │ │
│274.│Aurel, nr. 147, sc. │6,28 │-''- │
│ │B, et. 6, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│275.│Avram Iancu, nr. 8, │657,00 │-''- │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. G-ral │ │ │
│276.│Ion Florescu, nr. 1,│228,90 │-''- │
│ │sector 3, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Mansardă imobil str.│ │ │
│277.│Alexandru │- │-''- │
│ │Philippide, nr. 15, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Romulus,│ │ │
│278.│nr. 4, sector 2, │591,30 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Romulus,│ │ │
│279.│nr. 6, sector 2, │689,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Muzeul │ │ │
│280.│Zambaccian, nr. 17, │493,24 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│281.│din str. Praga, nr. │144,76 │H.G. nr. 39│
│ │2, parter, sector 1,│ │/96 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 şi │ │ │
│ │garaj din str. Aleea│ │ │
│282.│Alexandru, nr. 44, │287,07 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│ │str. Haga, nr. 3, │ │ │
│283.│parter, cu terenul │103,97 │-''- │
│ │aferent, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 din│ │ │
│284.│str. Matei Voievod, │11,00 │O.G. 61/00 │
│ │nr. 21-23, et. 1, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 din│ │ │
│285.│str. Matei Voievod, │10,00 │-''- │
│ │nr. 21-23, et. 2, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│ │din str. Matei │ │ │
│286.│Voievod, nr. 21-23, │10,00 │-''- │
│ │et. 4, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│ │din str. Matei │ │ │
│287.│Voievod, nr. 21-23, │10,00 │-''- │
│ │et. 5, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│288.│str. Matei Voievod, │7,00 │-''- │
│ │nr. 21-23, parter, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Clădire, birouri, │ │ │
│ │ateliere, depozite │ │ │
│ │cu spaţii │ │D.T. 104/01│
│289.│frigorifice şi teren│3.309,10 │O.T. 46/03 │
│ │aferent din str. │ │ │
│ │Măguricea, nr. 4, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Smârdan,│ │Lege nr. │
│290.│nr. 3, sector 3, │880,00 │122/01 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Traian, │ │ │
│ │nr. 98, bl. L112B, │ │ │
│291.│parter, (cotă │55,13 │-''- │
│ │indiviză), sector 3,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. M. │ │ │
│ │Basarab, nr. 71, bl.│ │ │
│292.│L111A, parter, (cotă│32,89 │-''- │
│ │indiviză), sector 3,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. M. │ │ │
│ │Basarab, nr. 73, bl.│ │ │
│293.│L113A, parter, (cotă│99,69 │-''- │
│ │indiviză), sector 3,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│294.│din str. N. Racotă, │21,75 │H.G. nr. │
│ │nr. 16-18, et. 4, │ │1.173/01 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 din│ │ │
│295.│bd. Dacia, nr. 55, │11,75 │H.G. nr. │
│ │et. 4, sector 1, │ │172/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│296.│din bd. Dacia, nr. │15,02 │-''- │
│ │55, et. 6, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│297.│din bd. Dacia, nr. │12,12 │-''- │
│ │55, et. 7, sector 1,│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│ │str. M. Eminescu, │ │ │
│298.│nr. 124, sc. B2, et.│26,78 │-''- │
│ │1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 din│ │ │
│ │str. M. Eminescu, │ │ │
│299.│nr. 124, sc. B2, et.│37,43 │-''- │
│ │1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 din│ │ │
│ │str. M. Eminescu, │ │H.G. nr. │
│300.│nr. 124, sc. B2, et.│34,96 │172/02 │
│ │2, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│ │str. M. Eminescu, │ │ │
│301.│nr. 124, sc. C, et. │32,39 │-''- │
│ │1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│ │din str. M. │ │ │
│302.│Eminescu, nr. 124, │42,16 │-''- │
│ │sc. B1, et. 4, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 din│ │ │
│ │str. M. Eminescu, │ │ │
│303.│nr. 124, sc. C, et. │54,40 │-''- │
│ │1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│ │din str. M. │ │ │
│304.│Eminescu, nr. 44-48,│73,81 │-''- │
│ │et. 6, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│ │din str. M. │ │ │
│305.│Eminescu, nr. 50-54,│78,75 │-''- │
│ │et. 5, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│ │din str. M. │ │ │
│306.│Eminescu, nr. 44-48,│88,75 │-''- │
│ │et. 6, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 din│ │ │
│307.│str. M. Eminescu, │76,98 │-''- │
│ │nr. 50-54, et. 4, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj │ │ │
│308.│Aleea Alexandru, nr.│684,33 │O.U.G. nr. │
│ │40, sector 1, │ │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, str. │ │ │
│309.│Armindenului, nr. │550,00 │-''- │
│ │8-10, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, str. │ │ │
│310.│Aviatorilor, nr. │1.043,99 │-''- │
│ │50A, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, Calea │ │ │
│311.│Floreasca, nr. 202, │3.995,00 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, Calea │ │ │
│ │Victoriei, nr. 39 │ │H.G. nr. │
│312.│(fostă str. │871,00 │567/93 │
│ │Câmpineanu, nr. 20),│ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, str. │ │OUG nr. 32/│
│313.│Câmpineanu, nr. 16, │245,85 │02 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, str. B. │ │ │
│314.│Delavrancea, nr. 12,│602,52 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, str. B. │ │ │
│315.│Delavrancea, nr. │629,40 │-''- │
│ │12A, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, Calea │ │ │
│316.│Dorobanţilor, nr. │- │-''- │
│ │87, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Str. M. │ │ │
│317.│Eminescu, nr. │945,98 │-''- │
│ │102-104, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, D.P. │ │ │
│318.│Kiseleff, nr. │4.255,66 │-''- │
│ │17-17B, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, str. P.D. │ │ │
│ │Kiseleff, nr. 55, │ │H.G. nr. │
│319.│vila 9, parter, ap. │934,00 │214/01 │
│ │2, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│320.│str. Mărăşti, nr. 4,│111,98 │-''- │
│ │parter, ap. 1, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 din│ │ │
│321.│str. Mărăşti, nr. 4,│108,14 │-''- │
│ │et. 2, ap. 3, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│ │din Calea Victoriei,│ │ │
│322.│nr. 91-93, sc. B, │610,07 │-''- │
│ │et. 4, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 din│ │ │
│323.│str. Argentina, nr. │108,60 │H.G. nr. │
│ │33, parter, sector │ │462/01 │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, M. Gorki, nr.│ │O.U.G. nr. │
│324.│36, sector 1, │370,00 │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, str. Mircea │ │ │
│325.│Vodă, nr. 47, sector│480,00 │-''- │
│ │3, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, Bd. │ │ │
│326.│Primăverii, nr. 30, │781,60 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, Bd. │ │ │
│327.│Primăverii, nr. 22, │764,71 │-''- │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, Bd. │ │ │
│328.│Primăverii, nr. 48A,│1.428,56 │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, Bd.│ │H.G. nr. 39│
│329.│Primăverii, nr. 11, │243,49 │/96 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu garaj şi │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│330.│Bucureşti, str. │212,36 │-''- │
│ │Pictor D. Rosenthal,│ │ │
│ │nr. 13, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│ │aferent din │ │ │
│331.│Bucureşti, str. │421,69 │-''- │
│ │Tolstoi, nr. 25, ap.│ │ │
│ │1 şi 2, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│ │din str. N. │ │H.G. nr. │
│332.│Bălcescu, nr. 35, │9,01 │214/01 │
│ │sc. A, et. 5, sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│ │din str. Mihail │ │ │
│333.│Eminescu, nr. 124, │45,99 │-''- │
│ │sc. C, et. 7, sector│ │ │
│ │2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│ │str. Mihail │ │ │
│334.│Eminescu, nr. 124, │35,55 │-''- │
│ │sc. B2, et. 2, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 din│ │ │
│ │str. Mihail │ │H.G. nr. │
│335.│Eminescu, nr. 124, │39,89 │172/02 │
│ │sc. B1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cotă indiviză de 52%│ │ │
│ │din imobilul Casa │ │ │
│ │Presei, corpurile A,│ │ │
│ │B, C, D, corpurile │ │ │
│ │de legătură D1-B2 şi│ │H.G. nr. │
│336.│D1-C3, garaj, │65.800,00 │866/04 │
│ │depozit şi terasă - │ │ │
│ │P-ţa Presei Libere │ │ │
│ │nr. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti, cu teren │ │ │
│ │aferent │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren, situat în │ │ │
│ │Bucureşti, str. │ │H.G. nr. 64│
│337.│Ţărmului, nr. 19 │6.988,50 │/96 │
│ │(fost nr. 1), sector│ │ │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│338.│str. M. Gorki, nr. │1.300,34 │H.G. nr. │
│ │26, sector 1, │ │567/93 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj, │ │ │
│339.│str. Şcoala │1.517,38 │O.U.G. nr. │
│ │Floreasca, nr. 9-11,│ │32/02 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil, str. Cuza │ │H.G. nr. │
│340.│Vodă, nr. 90, sector│452,56 │1.123/01 │
│ │4, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Sandu │ │O.U.G. nr. │
│341.│Aldea, nr. 56 sector│480,00 │32/02 │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│342.│Alecsandri, nr. 5 │186,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Alex. │ │ │
│343.│Petofi, nr. 47 │208,30 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│344.│Alexandrescu, nr. 86│1.592,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Aleea │ │ │
│345.│Alexandru, nr. 1 │170,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Aleea │ │ │
│346.│Alexandru, nr. 37 │1.350,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Aleea │ │ │
│347.│Alexandru, nr. 41 │554,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│348.│str. Ardeleni, nr. │11,51 │-''- │
│ │1, bl. 39, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│349.│Arghezi, nr. 7 │1.019,09 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│350.│Arghezi, nr. 9 │2.074,75 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │ │
│351.│Armaşului, nr. 14 │802,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│352.│Armenească, nr. 35 │765,90 │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│353.│Armindenului, nr. 12│980,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│354.│Atena, nr. 2bis │373,82 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│355.│Aviatorilor, nr. 50 │558,65 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│356.│Aviatorilor, nr. 72 │540,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│357.│Aviatorilor, nr. 88 │432,22 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│358.│Aviatorilor, nr. 9 │432,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│359.│str. Bălcescu, nr. │20,35 │-''- │
│ │16, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţiu comercial │ │ │
│360.│str. Bălcescu, nr. │102,40 │ │
│ │22 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│361.│Bălcescu, nr. 26 │591,40 │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│362.│Batiştei, nr. 13 │1.710,00 │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│363.│Batiştei, nr. 39 │1.264,40 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│364.│Belgrad, nr. 8 │371,20 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Bitolia, │ │ │
│365.│nr. 5 sector 1 │81,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Bitolia, │ │ │
│366.│nr. 7-9 sector 1 │119,46 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Ghe. │ │ │
│367.│Brătianu, nr. 7 │413,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Şos. │ │ │
│368.│Bucureşti-Ploieşti, │10.450,00 │O.U.G. nr. │
│ │nr. 5 sector 1 │ │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│369.│Burghelea, nr. 1 │753,00 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│370.│Burghelea, nr. 3 │1.019,00 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│371.│Călăraşilor, nr. 79,│609,95 │-''- │
│ │bl. 3 sector 3 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. J.L. │ │ │
│372.│Calderon, nr. 46 │970,45 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. J.L. │ │ │
│373.│Calderon, nr. 48 │543,00 │ │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│374.│J.L. Calderon, nr. │923,00 │-''- │
│ │63 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │ │
│375.│Caloteşti, nr. 1, │235,60 │-''- │
│ │bl. 6 sector 3 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│ │str. Lascăr │ │ │
│376.│Catargiu, nr. 11A, │87,71 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
│ │şi garaj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Lascăr │ │ │
│377.│Catargiu, nr. 15 │1.107,55 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Lascăr │ │ │
│378.│Catargiu, nr. 29 │504,30 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Lascăr │ │ │
│379.│Catargiu, nr. 39 │1.775,20 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Lascăr │ │ │
│380.│Catargiu, nr. 50 │789,50 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Lascăr │ │ │
│381.│Catargiu, nr. 8 │717,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
│ │A, B, C, D │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│382.│H. Coandă, nr. 9 │920,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│383.│Constantinescu, nr. │134,40 │-''- │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│384.│Constantinescu, nr. │230,85 │-''- │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│385.│Constantinescu, nr. │114,92 │-''- │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│386.│Constantinescu, nr. │141,75 │-''- │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│387.│Constantinescu, nr. │112,43 │ │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│388.│Constantinescu, nr. │137,61 │ │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│389.│Constantinescu, nr. │113,73 │ │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│ │str. Al. │ │ │
│390.│Constantinescu, nr. │57,14 │-''- │
│ │46-48 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Al. │ │ │
│391.│Constantinescu, nr. │725,05 │-''- │
│ │59 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti corp A+B+C│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Al. │ │ │
│392.│Constantinescu, nr. │719,00 │-''- │
│ │61 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│393.│N. Costinescu, nr. 2│1.987,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│394.│str. Dacia, nr. 55, │11,86 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│395.│str. Dacia, nr. 55, │12,89 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│396.│str. Dacia, nr. 55, │8,46 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│397.│str. Dacia, nr. 55, │11,91 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│398.│str. Dacia, nr. 55, │14,16 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│399.│str. Dacia, nr. 55, │14,04 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│400.│str. Dacia, nr. 55, │11,75 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│401.│str. Dacia, nr. 55, │14,07 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│402.│str. Dacia, nr. 55, │14,02 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│403.│str. Dacia, nr. 55, │11,96 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│404.│str. Dacia, nr. 55, │11,88 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│405.│str. Dacia, nr. 55, │14,15 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │O.U.G. nr. │
│406.│str. Dacia, nr. 55, │14,44 │32/02 │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│407.│str. Dacia, nr. 55, │15,82 │-''- │
│ │ap. 17 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str Dacia, nr.│ │ │
│408.│69 sector 1 │7,18 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Dacia, │ │ │
│409.│nr. 75 sector 1 │492,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│410.│Dacia, nr. 79 sector│882,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│411.│Dacia, nr. 89 sector│233,00 │ │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│412.│Delavrancea, nr. 6 A│8.298,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│413.│Demetriad, nr. 14 │605,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│414.│Docenţilor, nr. 10 │440,45 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│415.│Docenţilor, nr. 20 │512,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│416.│Dorobanţilor, nr. │3.196,00 │-''- │
│ │39, corp sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti A, B, C │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Drobeta,│ │ │
│417.│nr. 13 sector 2 │368,20 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Drobeta,│ │ │
│418.│nr. 4-10 sector 2 │1.377,90 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│419.│Drossu N., nr. 4 B │706,68 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Dumbrava │ │ │
│420.│Roşie, nr. 10 sector│95,00 │-''- │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│421.│Dumbrava Roşie, nr. │899,00 │-''- │
│ │4 sector 2 Bucureşti│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│422.│Elisabeta, nr. 7 │531,38 │-''- │
│ │oraş jud. Constanţa │ │ │
│ │Constanţa │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│423.│str. Eminescu, nr. │15,03 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│424.│str. Eminescu, nr. │47,66 │ │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│425.│str. Eminescu, nr. │53,61 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│426.│str. Eminescu, nr. │53,61 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│427.│str. Eminescu, nr. │56,02 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│428.│str. Eminescu, nr. │53,61 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│429.│str. Eminescu, nr. │55,90 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│430.│str. Eminescu, nr. │55,74 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│431.│str. Eminescu, nr. │56,00 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│432.│str. Eminescu, nr. │56,60 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│433.│str. Eminescu, nr. │34,00 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│434.│str. Eminescu, nr. │35,32 │-''- │
│ │124, sc. A, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│435.│str. Eminescu, nr. │28,65 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│436.│str. Eminescu, nr. │34,60 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│437.│str. Eminescu, nr. │38,46 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│438.│str. Eminescu, nr. │35,45 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│439.│str. Eminescu, nr. │41,98 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│440.│str. Eminescu, nr. │31,07 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│441.│str. Eminescu, nr. │32,92 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│442.│str. Eminescu, nr. │41,73 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│443.│str. Eminescu, nr. │34,26 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│444.│str. Eminescu, nr. │41,73 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│445.│str. Eminescu, nr. │35,01 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│446.│str. Eminescu, nr. │34,91 │-''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Terasă şi cameră │ │ │
│447.│str. Eminescu, nr. │10,11 │-''- -''- │
│ │124, sc. B1, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti serviciu│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│448.│str. Eminescu, nr. │29,84 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│449.│str. Eminescu, nr. │34,96 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│450.│str. Eminescu, nr. │35,76 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│451.│str. Eminescu, nr. │31,41 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│452.│str. Eminescu, nr. │39,97 │O.U.G. nr. │
│ │124, sc. B2, sector │ │32/02 │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│453.│str. Eminescu, nr. │32,70 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│454.│str. Eminescu, nr. │29,49 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│455.│str. Eminescu, nr. │36,87 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│456.│str. Eminescu, nr. │36,24 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│457.│str. Eminescu, nr. │30,09 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 19 │ │ │
│458.│str. Eminescu, nr. │40,44 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│459.│str. Eminescu, nr. │25,82 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 21 │ │ │
│460.│str. Eminescu, nr. │32,78 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│461.│str. Eminescu, nr. │38,76 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 23 │ │ │
│462.│str. Eminescu, nr. │36,33 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│463.│str. Eminescu, nr. │36,19 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│464.│str. Eminescu, nr. │26,19 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│465.│str. Eminescu, nr. │26,19 │-''- │
│ │124, sc. B2, sector │ │ │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│466.│str. Eminescu, nr. │23,10 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│467.│str. Eminescu, nr. │41,53 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│468.│str. Eminescu, nr. │32,39 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│469.│str. Eminescu, nr. │54,59 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│470.│str. Eminescu, nr. │36,63 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│471.│str. Eminescu, nr. │54,63 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│472.│str. Eminescu, nr. │38,56 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│473.│str. Eminescu, nr. │55,35 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│474.│str. Eminescu, nr. │33,98 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│475.│str. Eminescu, nr. │51,56 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│476.│str. Eminescu, nr. │32,39 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│477.│str. Eminescu, nr. │53,34 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│478.│str. Eminescu, nr. │39,83 │-''- │
│ │124, sc. C, sector 2│ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│479.│str. Eminescu, nr. │72,70 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│480.│str. Eminescu, nr. │76,36 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│481.│str. Eminescu, nr. │83,36 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│482.│str. Eminescu, nr. │74,36 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│483.│str. Eminescu, nr. │82,79 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│484.│str. Eminescu, nr. │76,10 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│485.│str. Eminescu, nr. │82,74 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│486.│str. Eminescu, nr. │74,05 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│487.│str. Eminescu, nr. │84,15 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│488.│str. Eminescu, nr. │69,26 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│489.│str. Eminescu, nr. │82,16 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│490.│str. Eminescu, nr. │74,72 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│491.│str. Eminescu, nr. │82,30 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│492.│str. Eminescu, nr. │75,35 │-''- │
│ │44-48, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cameră serviciu str.│ │ │
│493.│Eminescu, nr. 44-48 │6,34 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│494.│str. Eminescu, nr. │67,17 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│495.│str. Eminescu, nr. │72,43 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│496.│str. Eminescu, nr. │77,17 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│497.│str. Eminescu, nr. │74,73 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│498.│str. Eminescu, nr. │76,67 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│499.│str. Eminescu, nr. │76,48 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│500.│str. Eminescu, nr. │76,88 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│501.│str. Eminescu, nr. │69,44 │O.U.G. nr. │
│ │50-54, sector 1 │ │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│502.│str. Eminescu, nr. │74,42 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│503.│str. Eminescu, nr. │79,94 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│504.│str. Eminescu, nr. │76,05 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│505.│str. Eminescu, nr. │75,08 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│506.│str. Eminescu, nr. │75,79 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│507.│str. Eminescu, nr. │76,32 │-''- │
│ │50-54, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│508.│str. Eminescu, nr. │434,28 │-''- │
│ │56, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│509.│Eminescu, nr. 82-88 │1.160,82 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Eroilor,│ │ │
│510.│nr. 8 sector 5 │251,80 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu garaj str.│ │ │
│511.│N. Filipescu, nr. 42│1.218,50 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent str. │ │ │
│512.│Gh. Manu, nr. 3, │440,60 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
│ │ap. 1-13 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│513.│Teren str. Gogol, 4,│8,12 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│514.│Grigorescu E., nr. │224,80 │-''- │
│ │14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│515.│str. Icoanei, nr. │20,13 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│516.│str. Icoanei, nr. │17,89 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│517.│str. Icoanei, nr. │25,61 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│518.│str. Icoanei, nr. │17,89 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│519.│str. Icoanei, nr. │25,61 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│520.│str. Icoanei, nr. │20,13 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│521.│str. Icoanei, nr. │17,89 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│522.│str. Icoanei, nr. │25,61 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│523.│str. Icoanei, nr. │17,88 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│524.│str. Icoanei, nr. │25,61 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│525.│str. Icoanei, nr. │20,13 │-''- │
│ │110, sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Iorga │ │ │
│526.│Nicolae, nr. 11 │1.730,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│527.│Iorga Nicolae, nr. │2.090,00 │-''- │
│ │36 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│528.│Kiriţescu, nr. 6, │678,00 │-''- │
│ │bl. 3 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│529.│str. Kiseleff, nr. │132,87 │ │
│ │14, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│530.│Kiseleff, nr. 16 │2.695,00 │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│531.│Kiseleff, nr. 18 │2.317,00 │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│532.│str. Kiseleff, nr. │73,95 │ │
│ │20, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│533.│str. Kiseleff, nr. │172,76 │-''- │
│ │20, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│534.│str. Kiseleff, nr. │172,76 │-''- │
│ │20, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Kiseleff,│ │ │
│535.│nr. 21, sector 1 │3.372,78 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│536.│str. Kiseleff, nr. │58,98 │-''- │
│ │24, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Construcţie Corp │ │ │
│ │str. Kiseleff, nr. │ │ │
│537.│45A sector 1 │6.631,25 │-''- │
│ │Bucureşti anexă │ │ │
│ │P+E+garaj cu teren │ │ │
│ │aferent │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Kiseleff,│ │ │
│538.│nr. 55, vila 6 │9,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil (fără ap. │ │ │
│539.│str. Kiseleff, nr. │186,93 │-''- │
│ │55, vila 9 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti 2) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│540.│Kiseleff, nr. 57 │2.845,85 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│541.│str. Alex Lahovari, │10,93 │-''- │
│ │Nr. 5 A, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Lascăr │ │ │
│542.│V., nr. 52 sector 2 │1.353,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Eugen │ │ │
│543.│Lovinescu, nr. 2 │1.033,90 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 51 │ │ │
│544.│str. Gh. Magheru, │12,32 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│545.│str. Gh. Magheru, │23,79 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│546.│str. Gh. Magheru, │18,88 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│547.│str. Gh. Magheru, │17,88 │O.U.G. nr. │
│ │nr. 24, sc. B, │ │32/02 │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 19 │ │ │
│548.│str. Gh. Magheru, │21,27 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 20 │ │ │
│549.│str. Gh. Magheru, │19,15 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 21 │ │ │
│550.│str. Gh. Magheru, │18,70 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│551.│str. Gh. Magheru, │17,88 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 24 │ │ │
│552.│str. Gh. Magheru, │19,15 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 25 │ │ │
│553.│str. Gh. Magheru, │18,70 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 27 │ │ │
│554.│str. Gh. Magheru, │21,27 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 28 │ │ │
│555.│str. Gh. Magheru, │19,15 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 31 │ │ │
│556.│str. Gh. Magheru, │21,27 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 33 │ │ │
│557.│str. Gh. Magheru, │18,70 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 34 │ │ │
│558.│str. Gh. Magheru, │17,88 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 35 │ │ │
│559.│str. Gh. Magheru, │21,27 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 36 │ │ │
│560.│str. Gh. Magheru, │19,15 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 37 │ │ │
│561.│str. Gh. Magheru, │18,70 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 38 │ │ │
│562.│str. Gh. Magheru, │17,88 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 41 │ │ │
│563.│str. Gh. Magheru, │18,70 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B, │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 44 │ │ │
│564.│str. Gh. Magheru, │19,15 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B sector│ │ │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 46 │ │ │
│565.│str. Gh. Magheru, │12,51 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B sector│ │ │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 48 │ │ │
│566.│str. Gh. Magheru, │19,15 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B sector│ │ │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 50 │ │ │
│567.│str. Gh. Magheru, │18,07 │-''- │
│ │nr. 24, sc. B sector│ │ │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţiu comercial │ │ │
│568.│str. Magheru Gh., │32,97 │-''- │
│ │nr. 41 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil (fără ap. │ │ │
│569.│str. Mărăşti, nr. 4 │326,88 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
│ │1, 3) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Masarik │ │ │
│570.│Thomas, nr. 29 │380,00 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│571.│str. Matei Voievod, │366,84 │-''- -''- │
│ │nr. 18, sector 3 │ │ │
│ │Bucureşti şi garaj │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│572.│str. Mendeleev, nr. │70,03 │-''- │
│ │37, et. 3 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Ion │ │ │
│ │Mihalache, nr. 125, │ │ │
│573.│bl. 7 sector 1 │271,40 │-''- │
│ │Bucureşti (subsol + │ │ │
│ │p + mezanin) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│574.│str. Ion Mihalache, │27,36 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│575.│str. Ion Mihalache, │13,19 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│576.│str. Ion Mihalache, │24,41 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│577.│str. Ion Mihalache, │27,13 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│578.│str. Ion Mihalache, │13,41 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│579.│str. Ion Mihalache, │29,30 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│580.│str. Ion Mihalache, │24,60 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│581.│str. Ion Mihalache, │27,12 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│582.│str. Ion Mihalache, │13,33 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│583.│str. Ion Mihalache, │29,90 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│584.│str. Ion Mihalache, │23,96 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│585.│str. Ion Mihalache, │24,49 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 20 │ │ │
│586.│str. Ion Mihalache, │13,29 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 21 │ │ │
│587.│str. Ion Mihalache, │29,74 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│588.│str. Ion Mihalache, │24,14 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 23 │ │ │
│589.│str. Ion Mihalache, │24,49 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 24 │ │ │
│590.│str. Ion Mihalache, │24,37 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 26 │ │ │
│591.│str. Ion Mihalache, │29,83 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 27 │ │ │
│592.│str. Ion Mihalache, │25,64 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 29 │ │ │
│593.│str. Ion Mihalache, │25,23 │O.U.G. nr. │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │32/02 │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 30 │ │ │
│594.│str. Ion Mihalache, │13,47 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 35 │ │ │
│595.│str. Ion Mihalache, │13,56 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 36 │ │ │
│596.│str. Ion Mihalache, │22,70 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 37 │ │ │
│597.│str. Ion Mihalache, │23,22 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 38 │ │ │
│598.│str. Ion Mihalache, │22,60 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 39 │ │ │
│599.│str. Ion Mihalache, │22,77 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 40 │ │ │
│600.│str. Ion Mihalache, │23,22 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 41 │ │ │
│601.│str. Ion Mihalache, │22,74 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 42 │ │ │
│602.│str. Ion Mihalache, │22,42 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 43 │ │ │
│603.│str. Ion Mihalache, │23,27 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 44 │ │ │
│604.│str. Ion Mihalache, │22,88 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 45 │ │ │
│605.│str. Ion Mihalache, │22,41 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 46 │ │ │
│606.│str. Ion Mihalache, │23,22 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 47 │ │ │
│607.│str. Ion Mihalache, │22,74 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 48 │ │ │
│608.│str. Ion Mihalache, │22,21 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 49 │ │ │
│609.│str. Ion Mihalache, │23,30 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 50 │ │ │
│610.│str. Ion Mihalache, │22,76 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 51 │ │ │
│611.│str. Ion Mihalache, │22,43 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 52 │ │ │
│612.│str. Ion Mihalache, │23,25 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 53 │ │ │
│613.│str. Ion Mihalache, │22,64 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 54 │ │ │
│614.│str. Ion Mihalache, │22,48 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 55 │ │ │
│615.│str. Ion Mihalache, │23,08 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 56 │ │ │
│616.│str. Ion Mihalache, │22,83 │-''- │
│ │nr. 125, bl. 7 │ │ │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Pictor │ │ │
│617.│G. Mirea, nr. 11 │493,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Pictor │ │ │
│618.│G. Mirea, nr. 18 │285,60 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│619.│Modrogan, nr. 16, │2.019,00 │-''- │
│ │corp A, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti B, C │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Grigore │ │ │
│620.│Mora, nr. 17, corp │617,94 │-''- │
│ │A, sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti B, C │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Muzeul │ │ │
│621.│Zambaccian, nr. 29 │347,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│622.│Negustori, nr. 16 │1.043,85 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│623.│Olari, nr. 23 sector│151,70 │-''- │
│ │2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Orlando,│ │ │
│624.│nr. 10 sector 1 │2.165,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│625.│Orlando, nr. 8 │1.872,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│626.│Orlando, nr. 9 │671,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│627.│Pangratti, nr. 18 │349,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│628.│Pangratti, nr. 2 │605,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Paris, │ │ │
│629.│nr. 19-19 bis sector│10,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Paris, │ │ │
│630.│nr. 35, corp A, B, C│524,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│631.│Paris, nr. 37 sector│564,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil (fără str. │ │ │
│632.│Paris, nr. 45A │450,57 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
│ │ap. 4, 10) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│633.│Paris, nr. 55 sector│635,49 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│634.│Paris, nr. 65 A │1.094,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Piaţa │ │ │
│635.│Cantacuzino, nr. 1 │933,00 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Pitar │ │ │
│636.│Moş, nr. 10 sector 1│392,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Pitar │ │ │
│637.│Moş, nr. 12, corp B │405,05 │-''- │
│ │+ C sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Polonă, │ │O.U.G. nr. │
│638.│nr. 1-5 sector 1 │1.263,70 │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Polona, │ │ │
│639.│nr. 17 sector 1 │345,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Polona, │ │ │
│640.│nr. 2 sector 1 │938,50 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Polona, │ │ │
│641.│nr. 35 sector 1 │1.480,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Polona, │ │ │
│642.│nr. 4 sector 1 │2.077,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│643.│Polona, nr. 8 sector│1.772,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Polona, │ │ │
│644.│nr. 9 sector 1 │911,30 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Praga, │ │ │
│645.│nr. 11 sector 1 │580,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│646.│D. Praporgescu, nr. │445,00 │-''- │
│ │33 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│647.│str. C. Prezan, nr. │1.784,45 │-''- │
│ │2A sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │ │
│648.│Primăverii, nr. 28 │370,04 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│649.│Primăverii, nr. 48 │1.043,44 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. │ │ │
│650.│Privighetorilor, 1 │151.000,00 │-''- │
│ │bis sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│651.│str. Edgar Quinet, │14,21 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│652.│str. Edgar Quinet, │7,33 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│653.│str. Edgar Quinet, │7,49 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│654.│str. Edgar Quinet, │14,79 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│655.│str. Edgar Quinet, │7,46 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│656.│str. Edgar Quinet, │7,60 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│657.│str. Edgar Quinet, │17,92 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│658.│str. Edgar Quinet, │14,79 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│659.│str. Edgar Quinet, │7,46 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│660.│str. Edgar Quinet, │7,60 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│661.│str. Edgar Quinet, │17,92 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│662.│str. Edgar Quinet, │7,46 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│663.│str. Edgar Quinet, │7,46 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│664.│str. Edgar Quinet, │7,60 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 21 │ │ │
│665.│str. Edgar Quinet, │7,46 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 25 │ │ │
│666.│str. Edgar Quinet, │7,61 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 32 │ │ │
│667.│str. Edgar Quinet, │6,91 │-''- │
│ │nr. 10 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Rabat, │ │ │
│668.│nr. 18 sector 1 │425,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Rabat, │ │ │
│669.│nr. 19 sector 1 │4,50 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│670.│Rabat, nr. 21 sector│787,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│671.│str. N. Racotă, nr. │51,55 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│672.│str. N. Racotă, nr. │41,95 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│673.│str. N. Racotă, nr. │53,33 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│674.│str. N. Racotă, nr. │45,36 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│675.│str. N. Racotă, nr. │52,54 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│676.│str. N. Racotă, nr. │44,77 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│677.│str. N. Racotă, nr. │41,04 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 10 │ │ │
│678.│str. N. Racotă, nr. │56,31 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│679.│str. N. Racotă, nr. │46,10 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│680.│str. N. Racotă, nr. │41,30 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│681.│str. N. Racotă, nr. │52,64 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│682.│str. N. Racotă, nr. │49,70 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│683.│str. N. Racotă, nr. │41,20 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│684.│str. N. Racotă, nr. │52,56 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 17 │ │ │
│685.│str. N. Racotă, nr. │44,61 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│686.│str. N. Racotă, nr. │41,22 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 19 │ │ │
│687.│str. N. Racotă, nr. │53,95 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 21 │ │ │
│688.│str. N. Racotă, nr. │41,20 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│689.│str. N. Racotă, nr. │51,27 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 23 │ │ │
│690.│str. N. Racotă, nr. │43,48 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 24 │ │ │
│691.│str. N. Racotă, nr. │51,32 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 25 │ │ │
│692.│str. N. Racotă, nr. │45,35 │-''- │
│ │12-14 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1 │ │ │
│693.│str. N. Racotă, nr. │26,09 │O.U.G. nr. │
│ │16-18 sector 1 │ │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 2 │ │ │
│694.│str. N. Racotă, nr. │16,62 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│695.│str. N. Racotă, nr. │25,96 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│696.│str. N. Racotă, nr. │21,31 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 5 │ │ │
│697.│str. N. Racotă, nr. │23,86 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 6 │ │ │
│698.│str. N. Racotă, nr. │21,36 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 7 │ │ │
│699.│str. N. Racotă, nr. │27,61 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 8 │ │ │
│700.│str. N. Racotă, nr. │21,45 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│701.│str. N. Racotă, nr. │28,10 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 11 │ │ │
│702.│str. N. Racotă, nr. │27,33 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 12 │ │ │
│703.│str. N. Racotă, nr. │20,92 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│704.│str. N. Racotă, nr. │25,18 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│705.│str. N. Racotă, nr. │22,21 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 15 │ │ │
│706.│str. N. Racotă, nr. │27,21 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 16 │ │ │
│707.│str. N. Racotă, nr. │22,11 │-''- │
│ │16-18 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren str. Romană, │ │ │
│708.│nr. 2 sector 1 │3,60 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│709.│Alexandru Romano, │573,00 │-''- │
│ │nr. 19 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│710.│C.A. Rosetti, nr. 33│1.785,85 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. C.A. │ │ │
│711.│Rosetti, nr. 35 │1.967,00 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. M. │ │ │
│712.│Rosetti, nr. 8A │234,70 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│713.│Alecu Russo, nr. │1.680,37 │-''- │
│ │13-19 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│714.│Silvestru, nr. 4 │215,00 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│715.│Sofia, nr. 11 sector│613,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│716.│Gh. Şonţu, Nr. 11 │2.940,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│717.│Starostescu, nr. 3 │550,07 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│718.│Starostescu, nr. 6 │1.343,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│719.│str. Tineretului, │7,39 │-''- │
│ │nr. 15, bl. A4 │ │ │
│ │sector 4 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 23 │ │ │
│720.│str. Tineretului, │7,37 │-''- │
│ │nr. 15, bl. A4 │ │ │
│ │sector 4 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Tirana, │ │ │
│721.│nr. 1 sector 1 │775,00 │-''- │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│722.│Tokio, nr. 11 sector│215,00 │-''- │
│ │1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 59 │ │ │
│723.│str. Trestiana, nr. │8,63 │-''- │
│ │3, bl. 8B sector 4 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 64 │ │ │
│724.│str. Trestiana, nr. │8,96 │-''- │
│ │3, bl. 8B sector 4 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 25 │ │ │
│725.│str. Turda, nr. 116,│9,21 │-''- │
│ │bl. 36 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 28 │ │ │
│726.│str. Turda, nr. 116,│8,92 │-''- │
│ │bl. 36 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 3 │ │ │
│727.│str. Turda, nr. 120,│10,60 │-''- │
│ │bl. 38 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 36 │ │ │
│728.│str. Turda, nr. 120,│9,10 │-''- │
│ │bl. 38 sector 1 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│729.│Uruguay, nr. 14 │917,95 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│730.│Viitorului, nr. 14 │345,74 │-''- │
│ │sector 2 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│731.│Visarion, nr. 9 A │104,40 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 4 │ │ │
│732.│str. Aurel Vlaicu, │9,16 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 9 │ │ │
│733.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │O.U.G. nr. │
│ │nr. 147 sector 2 │ │32/02 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 13 │ │ │
│734.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │ │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 14 │ │ │
│735.│str. Aurel Vlaicu, │6,48 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 18 │ │ │
│736.│str. Aurel Vlaicu, │6,48 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 19 │ │ │
│737.│str. Aurel Vlaicu, │7,01 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 20 │ │ │
│738.│str. Aurel Vlaicu, │6,21 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 22 │ │ │
│739.│str. Aurel Vlaicu, │6,48 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 25 │ │ │
│740.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 26 │ │ │
│741.│str. Aurel Vlaicu, │6,48 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 27 │ │ │
│742.│str. Aurel Vlaicu, │7,01 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 31 │ │ │
│743.│str. Aurel Vlaicu, │7,01 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 35 │ │ │
│744.│str. Aurel Vlaicu, │7,01 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 47 │ │ │
│745.│str. Aurel Vlaicu, │6,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 53 │ │ │
│746.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 54 │ │ │
│747.│str. Aurel Vlaicu, │6,63 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 55 │ │ │
│748.│str. Aurel Vlaicu, │6,69 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 56 │ │ │
│749.│str. Aurel Vlaicu, │6,28 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 58 │ │ │
│750.│str. Aurel Vlaicu, │6,63 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 63 │ │ │
│751.│str. Aurel Vlaicu, │6,69 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 65 │ │ │
│752.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 73 │ │ │
│753.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 77 │ │ │
│754.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 81 │ │ │
│755.│str. Aurel Vlaicu, │8,23 │-''- │
│ │nr. 147 sector 2 │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj str.│ │ │
│756.│Washington, nr. 14 A│358,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. Alex. │ │ │
│757.│Xenopol, nr. 15 │262,00 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│758.│Zamfirescu D., nr. 7│356,80 │-''- │
│ │sector 1 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil str. │ │ │
│759.│Zborului, nr. 10 │615,00 │-''- │
│ │sector 3 Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil din str. │ │H.G. nr. 39│
│760.│Cehov, nr. 8, sector│2.141,00 │/96 │
│ │1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil din str. Dr. │ │H.G. nr. │
│761.│Lister, nr. 57, │436,96 │567/93 │
│ │sector 5, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│ │din str. Bitolia, │ │H.G. nr. 39│
│762.│nr. 21, corp A, │149,44 │/96 │
│ │parter, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 1 │ │ │
│763.│str. Dr. Constantin │175,60 │-''- │
│ │Severeanu, nr. 36, │ │ │
│ │sector 5, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent ap. 2 │ │ │
│ │str. Muzeul │ │ │
│764.│Zambaccian, nr. 14, │34,11 │-''- │
│ │et. 1, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cotă indiviză 48,19%│ │ │
│ │din imobil situat în│ │ │
│765.│Bucureşti, Calea │359,96 │H.G. nr. │
│ │Victoriei nr. 118, │ │1.398/03 │
│ │sector 1, cu terenul│ │ │
│ │aferent │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi teren │ │ │
│766.│aferent din Bd. │1.995,13 │-''- │
│ │Aviatorilor nr. 86, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti,│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi teren str.│ │ │
│767.│Mendeleev, nr. │2.715,70 │H.G. nr. │
│ │21-25, sector 1, │ │488/03 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Construcţii şi teren│ │ │
│ │aferent Bazei │ │ │
│768.│"Cutezătorii" │57.093,95 │H.G. nr. │
│ │situate în str. │ │1.573/03 │
│ │Glodeni nr. 3, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren din str. J.L. │ │H.G. nr. │
│769.│Calderon nr. 16, │150,42 │1.031/04 │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│770.│aferent din str. G. │302,00 │H.G. nr. │
│ │Clemanceau nr. 9A, │ │1.031/04 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│771.│aferent din Şos. │7.056,00 │-''- │
│ │Kiseleff nr. 10, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│772.│Vasile Alecsandri │929,00 │-''- │
│ │nr. 8, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti, │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren şi garaj str. │ │ │
│ │Porumbaru, nr. 16 │ │ │
│773.│(fostă Câmpia │39,16 │H.G. nr. 39│
│ │Turzii, nr. 16), │ │/96 │
│ │aferent ap. 2, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent │ │ │
│ │Secţiei Otopeni a │ │ │
│ │Institutului de │ │ │
│ │Gerontologie şi │ │H.G. nr. │
│774.│Geriatrie "Ana │50.090,00 │1803/04 │
│ │Aslan" (fără │ │ │
│ │pădure), şos. │ │ │
│ │Bucureşti-Ploieşti, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Construcţii şi │ │ │
│ │construcţii │ │ │
│ │speciale, spaţii │ │ │
│ │verzi şi parc │ │ │
│ │aferente suprafeţei │ │ │
│ │de teren de 50.090 │ │ │
│ │mp, situată în │ │ │
│775.│incinta Secţiei │0,00 │- │
│ │Otopeni a │ │ │
│ │Institutului de │ │ │
│ │Gerontologie şi │ │ │
│ │Geriatrie "Ana │ │ │
│ │Aslan", şos. │ │ │
│ │Bucureşti-Ploieşti, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│ │aferent din │ │H.G. nr. │
│776.│Bucureşti, Calea │1.947,26 │1.880/04 │
│ │Victoriei, nr. 218, │ │ │
│ │sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Terenul din │ │ │
│777.│Bucureşti, bd. │445.229,76 │H.G. nr. │
│ │Mărăşti nr. 65-67, │ │1.709/04 │
│ │sector 1 (Romexpo) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│ │aferent din │ │H.G nr. │
│778.│Bucureşti, Bd. │26.782,36 │2.051/2004 │
│ │Mircea Eliade nr. │ │ │
│ │113, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Etajul 5 al │ │ │
│ │imobilului situat în│ │ │
│ │Bucureşti, Bd. │ │ │
│779.│Gheorghe Magheru nr.│231,36 │H.G nr. │
│ │6-8, sector 1, cu │ │2.051/2004 │
│ │terenul aferent │ │ │
│ │(cotă indiviză │ │ │
│ │11,11%) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Cotă indiviză de │ │ │
│ │28,14% din imobil │ │ │
│780.│situat în Bucureşti,│1.156,00 │H.G nr. │
│ │Calea Victoriei nr. │ │2051/2004 │
│ │91-93, sector 1, cu │ │ │
│ │terenul aferent │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj cu │ │ │
│ │terenul aferent din │ │H.G nr. │
│781.│Bucureşti, str. │405,07 │2051/2004 │
│ │Heleşteului nr. 22A,│ │ │
│ │sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│ │aferent din │ │H.G nr. │
│782.│Bucureşti, Bd. │3.668,00 │2051/2004 │
│ │Mircea Eliade nr. │ │ │
│ │12, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil şi garaj din │ │ │
│783.│Bucureşti, str. │235,00 │H.G nr. │
│ │Ionescu Gion, nr. │ │2051/2004 │
│ │13, sector 3 │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA DE TRANSPORT "BUCUREŞTII NOI" │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │AUTOBAZA "Bucureştii│ │ │
│ │Noi" din B-dul │ │ │
│ │Bucureştii Noi, nr. │ │ │
│ │40, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti, compus │ │ │
│ │din: │ │ │
│ │- clădire principală│ │ │
│ │administraţie │ │ │
│ │- grup de imobile, │ │ │
│ │hală de parcare, │ │ │
│ │ateliere, hale de │ │ │
│ │reparaţii, depozite,│ │ │
│ │staţii PECO, │ │ │
│ │rezervor incendiu, │ │ │
│ │cantină, cabinet │ │ │
│ │medical, laborator │ │ │
│ │psihologic, spaţii │ │ │
│ │administrative, │ │ │
│ │secţii de │ │ │
│ │fabricaţie, secţii │ │ │
│ │de reparaţii, spaţii│ │ │
│ │de parcare, căi de │ │ │
│784.│acces, cu terenul │84.241,47 │H.G. nr. │
│ │aferent desfăşurării│ │567/93 │
│ │următoarelor │ │ │
│ │activităţi: │ │ │
│ │- autobază transport│ │ │
│ │internaţional de │ │ │
│ │mărfuri, cu service │ │ │
│ │VOLVO, camioane şi │ │ │
│ │service FREUHAUF, │ │ │
│ │transport intern de │ │ │
│ │mărfuri; │ │ │
│ │- autobază transport│ │ │
│ │persoane, autocare, │ │ │
│ │microbuze, turisme │ │ │
│ │şi autoutilitare; │ │ │
│ │- secţia de │ │ │
│ │reparaţii auto cu: │ │ │
│ │reparaţii camioane, │ │ │
│ │reparaţii turisme, │ │ │
│ │dezmembrări, │ │ │
│ │fabricaţie, │ │ │
│ │confecţii metalice, │ │ │
│ │P.A.F.G., acoperiri │ │ │
│ │galvanice. │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Sediul Central: │ │ │
│ │Service Aviatorilor │ │ │
│ │din Bd. Aviatorilor,│ │ │
│ │nr. 14, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti, cu teren │ │ │
│ │cotă indiviză de │ │ │
│ │30,34% din totalul │ │ │
│ │de 5.210,47 mp, │ │ │
│ │compus din: │ │ │
│785.│- spaţii │1.580,86 │-''- │
│ │administrative │ │ │
│ │- spaţii pentru │ │ │
│ │reparat autoturisme │ │ │
│ │- şcoală de şoferi │ │ │
│ │- staţie inspecţii │ │ │
│ │tehnice periodice, │ │ │
│ │transport persoane, │ │ │
│ │vânzări piese şi │ │ │
│ │autoturisme. │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil garaj cu │ │ │
│ │teren cotă indiviză │ │ │
│ │de 61,94% din │ │H.G. nr. │
│786.│totalul de 5.210,47 │3.227,36 │1.031/04 │
│ │mp din str. Paris │ │ │
│ │nr. 11, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA AGROINDUSTRIALĂ BĂNEASA │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Sediu central din │ │ │
│ │Bucureşti, Şos. │ │ │
│ │Bucureşti-Ploieşti, │ │ │
│787.│nr. 107, sector 1, │152.231,74 │H.G. nr. │
│ │spaţii producţie, │ │567/93 │
│ │depozitare, sere, │ │ │
│ │răsadniţe, cu │ │ │
│ │terenul aferent │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │- Complex │ │ │
│ │agrozootehnic │ │ │
│ │Vlăsia: clădiri, │ │ │
│ │spaţii de producţie │4.598.020,00│ │
│788.│- depozitare, teren │605,04 │-''- │
│ │arabil │ │ │
│ │- Staţie pompare │ │ │
│ │irigaţii din comuna │ │ │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complex Buftea │ │ │
│ │situat în oraşul │ │ │
│ │Buftea, str. Ştirbei│ │ │
│ │Vodă, nr. 36, jud. │ │ │
│ │Ilfov, compus din: │ │ │
│ │- Palatul Ştirbei │ │ │
│ │- Capela Ştirbei │ │ │
│ │- Vila Ştirbei │ │ │
│ │- Parc, lac, cu │ │ │
│ │terenul aferent │ │H.G. nr. │
│789.│- Clădire │288.117,00 │567/93 H.G.│
│ │administraţie │ │nr. 639/95 │
│ │- Clădire poartă │ │ │
│ │- Construcţii │ │ │
│ │speciale │ │ │
│ │- Seră, ateliere, │ │ │
│ │magazii anexă │ │ │
│ │- Teren clădiri │ │ │
│ │fosta fabrică de │ │ │
│ │conserve Ştirbei │ │ │
│ │(Frigotehnica) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţiu comercial │ │ │
│ │situat în str. │ │ │
│790.│Câmpineanu, nr. 26, │- │H.G. nr. │
│ │bloc. 8, parter, │ │567/93 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
│ │(S utilă 115,00 mp) │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA AGROINDUSTRIALĂ MĂGURELE │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Complex Măgurele, cu│ │ │
│ │terenul aferent, │ │ │
│ │compus din: │ │ │
│ │- sediul │ │ │
│ │administrativ │ │ │
│ │(birouri) │ │ │
│ │- ferma pentru │ │ │
│ │creşterea şi │ │ │
│ │îngrăşarea porcilor │ │ │
│791.│- fabrica de │209.810,94 │-''- │
│ │nutreţuri combinate │ │ │
│ │- depozite │ │ │
│ │- staţie de epurare │ │ │
│ │- staţie pompe │ │ │
│ │- 2 blocuri de │ │ │
│ │locuinţe P+4 (20 │ │ │
│ │apart.) │ │ │
│ │din comuna Măgurele,│ │ │
│ │str. Atomiştilor nr.│ │ │
│ │1, jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Ferma Malu Roşu │ │ │
│ │pentru creşterea │ │ │
│792.│animalelor de blană │170.314,71 │-''- │
│ │cu terenul aferent │ │ │
│ │din Comuna Gruiu, │ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA AGROINDUSTRIALĂ PIPERA │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Imobil - sediul │ │ │
│ │administrativ cu │ │ │
│ │anexe, sere, hale │ │ │
│793.│sortare, depozite, │463.922,62 │H.G. nr. │
│ │ateliere şi terenul │ │639/95 │
│ │aferent din Şos. │ │ │
│ │Pipera, nr. 79-81, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Bloc locuinţe 6G în │ │ │
│ │zona Aviaţiei cu │ │ │
│794.│terenul aferent din │714,80 │-''- │
│ │Str. av. Alex. │ │ │
│ │Şerbănescu, nr. 4-6,│ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren în zona │ │ │
│ │Colentina, str. │ │ │
│795.│Nicolae Zamfir, nr. │8.833,10 │-''- │
│ │1, sector 2, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţiu comercial - │ │ │
│ │(48,82 mp + 26,60 mp│ │ │
│ │= 75,42 mp) - din │ │OT nr. 383/│
│796.│P-ţa Rosetti, nr. 4,│- │01 │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
│ │cu cotă indiviză de │ │ │
│ │teren │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Ateliere cu magazii │ │ │
│ │şi terenul aferent │ │H.G. nr. │
│797.│din str. Fabrica de │433,32 │639/95 │
│ │Glucoză, nr. 6, │ │ │
│ │sector 2, Bucureşti │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA "SALA PALATULUI" │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Sala Palatului cu │ │ │
│ │teren aferent din │ │H.G. nr. │
│798.│Bucureşti, str. Ion │8.955,00 │2.051/2004 │
│ │Câmpineanu, nr. 28, │ │ │
│ │sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Spaţii comerciale: │ │ │
│ │- în Calea │ │ │
│ │Victoriei, nr. │ │ │
│ │68-70, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti, (Su = │ │ │
│ │180,31 mp) │ │ │
│ │- depozite în │ │ │
│ │blocurile 2, 4 şi 5,│ │H.G. nr. 11│
│ │situate la parter şi│ │/95 şi nr. │
│799.│subsol, în str. │- │639/95 │
│ │Valeriu Branişte, │ │republicată│
│ │nr. 54-56, sector 3,│ │ │
│ │Bucureşti, (Su = │ │ │
│ │604,07 mp) │ │ │
│ │- parter imobil, │ │ │
│ │str. I. Câmpineanu, │ │ │
│ │nr. 27, bl. 7, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti,│ │ │
│ │(Su = 126,80 mp) │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI PROTOCOL "TRIUMF"│
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Imobil - sediu, │ │ │
│ │spaţii de producţie │ │ │
│ │şi depozite - cu │ │ │
│ │anexe (cabină │ │ │
│800.│poartă, centrală │1.479,20 │H.G. 567/93│
│ │frigorifică) şi │ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│ │Aleea Alexandru, nr.│ │ │
│ │45, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren cu barăci de │ │ │
│801.│depozitare în Aleea │619,00 │-''- │
│ │Alexandru, nr. 42, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Hotel Triumf │ │ │
│ │cu terenul aferent │ │ │
│802.│din Şos. Kiseleff, │14.987,00 │-''- │
│ │nr. 12, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil Club │ │ │
│ │Floreasca cu terenul│ │ │
│803.│aferent din │16.010,60 │-''- │
│ │Bucureşti, Bd. │ │ │
│ │Mircea Eliade, nr. │ │ │
│ │1, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil cu terenul │ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│804.│Aleea Modrogan, nr. │655,00 │-''- │
│ │3, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Sere de flori şi │ │ │
│ │răsaduri cu terenul │ │ │
│805.│aferent din str. │4.200,00 │-''- │
│ │Aleea Modrogan, nr. │ │ │
│ │1 A, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Sere cu terenul │ │ │
│806.│aferent din str. │11.793,00 │-''- │
│ │Ţărmului, nr. 5, │ │ │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 3 şi teren │ │ │
│ │aferent din str. │ │H.G. nr. │
│807.│Narciselor, nr. 19, │1.537,00 │445/95 │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 5 şi teren │ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│808.│Florilor, nr. 111A, │12.403,00 │-''- │
│ │com. Snagov, jud. │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexă - puţ apă şi │ │ │
│ │teren aferent din │ │ │
│809.│str. Florilor nr. │193,00 │-''- │
│ │111A, sat Snagov, │ │ │
│ │comuna Snagov - Vila│ │ │
│ │5 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila 7 str. │ │ │
│810.│Lalelelor, nr. 7A, │133,50 │-''- │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 12 A şi │ │ │
│ │teren aferent din │ │ │
│811.│str. Nufărului, nr. │5.019,00 │-''- │
│ │15E, comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexă - spălătorie │ │ │
│ │Vila nr. 13 şi teren│ │ │
│812.│aferent din str. │29,96 │-''- │
│ │Nufărului, nr. 15C │ │ │
│ │bis, comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexă şi teren │ │ │
│ │aferent Vila nr. 14 │ │ │
│813.│din str. Nufărului, │81,35 │-''- │
│ │nr. 15A bis, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Decantor şi teren │ │ │
│ │aferent Vila nr. 16 │ │ │
│814.│str. Intrarea │658,00 │-''- │
│ │Socului, nr. 2A, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila 17 str. │ │ │
│ │Intrarea Socului, │ │ │
│815.│nr. 4A bis, comuna │467,35 │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila 19 str. │ │ │
│816.│Aleea Nufărului, nr.│1.964,00 │-''- │
│ │1 A, comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren - anexă Vila │ │ │
│817.│21 str. Zorelelor, │1.121,00 │-''- │
│ │nr. 16A, comuna │ │ │
│ │Snagov, jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 22 cu 2 │ │ │
│ │anexe şi terenul │ │ │
│818.│aferent din str. │6.987,00 │-''- │
│ │Zorelelor, nr. 22A, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Complexul "Muntenia"│ │ │
│ │str. Aleea │ │ │
│ │Nufărului, nr. 1B, │ │ │
│ │comuna Snagov, jud. │ │ │
│ │Ilfov format din: │ │ │
│ │- Restaurant │ │ │
│ │"Muntenia" - Hotel │ │ │
│ │"Muntenia" şi bar cu│ │ │
│ │sală de jocuri şi │ │ │
│ │magazie, bufet, │ │ │
│ │spălătorie, seră, │ │ │
│819.│anexă Vila nr. 16 şi│26.289,00 │H.G. nr. │
│ │anexa Vila nr. 17; │ │445/95 │
│ │- Sediu │ │ │
│ │administrativ al │ │ │
│ │sucursalei format │ │ │
│ │din Vila 15 şi │ │ │
│ │construcţia nouă cu │ │ │
│ │anexele (centrala │ │ │
│ │termică, centrala │ │ │
│ │telefonică, magazie,│ │ │
│ │depozite, atelier │ │ │
│ │tâmplărie, cu │ │ │
│ │terenul aferent) │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 23 - hotel │ │ │
│ │şi restaurant - cu │ │ │
│820.│teren aferent din │25.153,40 │-''- │
│ │str. Zorelelor, nr. │ │ │
│ │44A, comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent Anexă │ │ │
│ │Vila nr. 24A din │ │ │
│821.│Intrarea │3.181,50 │-''- │
│ │Tuberozelor, nr. 2A,│ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 28 cu anexă│ │ │
│ │şi teren aferent din│ │ │
│822.│Intrarea │3.918,00 │-''- │
│ │Lăcrămioarelor, nr. │ │ │
│ │88A, comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 30 şi teren│ │ │
│ │aferent din Intrarea│ │ │
│823.│Violetelor, nr. 92A,│6.815,00 │-''- │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila nr. 31 │ │ │
│ │din Intrarea │ │ │
│824.│Violetelor, nr. 92B,│17.249,00 │-''- │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexă Vila nr. 32 şi│ │ │
│ │teren aferent str. │ │ │
│825.│Zorelelor, nr. 104A │1.668,00 │-''- │
│ │bis, comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 35 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│826.│Mărăşeşti, nr. 23A, │12.753.00 │-''- │
│ │sat Ghermăneşti, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent Vilei │ │ │
│ │nr. 38 şi teren │ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│827.│Războieni, nr. 7A, │4.929,00 │-''- │
│ │sat Ghermăneşti, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 39 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│828.│Gorăslău, nr. 50A, │2.705,00 │-''- │
│ │sat Ghermăneşti, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexă şi teren Vila │ │ │
│ │nr. 42 str. │ │ │
│829.│Narciselor, nr. 4B, │962,00 │-''- │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent puţ │ │ │
│ │apă - Vila nr. 44 │ │ │
│830.│din str. Merilor, │206,00 │-''- │
│ │nr. 12A, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 45 cu anexă│ │ │
│ │şi terenul aferent │ │ │
│831.│din str. Narciselor,│3.972,00 │-''- │
│ │nr. 2, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexele nr. 49 şi │ │ │
│ │nr. 50 cu terenul │ │ │
│832.│aferent din str. │475,00 │-''- │
│ │Narciselor, nr. 2A, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 57 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│833.│Merilor, nr. 3, │750,00 │-''- │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 59 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│834.│Lalelelor, nr. 5B, │829,00 │-''- │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Anexă Vila nr. 63 şi│ │ │
│ │teren aferent din │ │ │
│835.│str. Intrarea │211,00 │-''- │
│ │Socului, nr. 10, │ │ │
│ │comuna Snagov, │ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 67A cu │ │ │
│ │teren aferent din │ │ │
│836.│str. Tuberozelor, │2.055,00 │-''- │
│ │nr. 9A, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Drum acces Vila 67A │ │ │
│ │din str. Tuberozelor│ │ │
│837.│nr. 9A, 9B, comuna │1.546,00 │-''- │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila nr. 68 cu│ │ │
│ │anexă şi teren │ │ │
│ │aferent din str. │ │H.G. nr. │
│838.│Intrarea Macului, │198,64 │445/95 │
│ │nr. 66A, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 71 cu anexă│ │ │
│ │şi teren aferent din│ │ │
│839.│str. Zorelelor, nr. │4.602,00 │-''- │
│ │132A, comuna Snagov,│ │ │
│ │judeţul Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila nr. 76 │ │ │
│ │din str. Călugăreni,│ │ │
│840.│nr. 2, sat │857,00 │-''- │
│ │Ghermăneşti, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 80 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│ │Sarmisegetuza, nr. │ │ │
│841.│52A, sat │4.860,00 │-''- │
│ │Ghermăneşti, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila nr. 82 │ │ │
│ │din str. │ │ │
│ │Sarmisegetuza, nr. │ │ │
│842.│70A, sat │119,10 │-''- │
│ │Ghermăneşti, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila nr. 85 │ │ │
│ │din str. Războieni │ │ │
│843.│nr. 16A, sat │561,00 │ │
│ │Ghermăneşti, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 86 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│844.│Războieni, nr. 16A, │7.986,00 │-''- │
│ │sat Ghermăneşti, │ │ │
│ │comuna Snagov jud. │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 90 cu anexă│ │ │
│ │şi teren aferent din│ │ │
│845.│sat Siliştea │6.320,00 │-''- │
│ │Snagovului, comuna │ │ │
│ │Gruiu, judeţul Ilfov│ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 91 şi teren│ │ │
│ │aferent din str. │ │ │
│846.│Narciselor, nr. 14, │802,00 │-''- │
│ │sat Snagov, comuna │ │ │
│ │Snagov, judeţul │ │ │
│ │Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Apartament nr. 1, │ │ │
│ │parter din imobil │ │Ord. SGG │
│847.│situat în str. C-tin│1.268,88 │nr. 530/ │
│ │Prezan, nr. 4, │ │1996 │
│ │sector 1, Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Palat │ │ │
│ │Primăverii din │ │H.G. nr. │
│848.│Bucureşti, Bd. │6.004,00 │1.398/03 │
│ │Primăverii nr. 50, │ │ │
│ │sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Construcţii speciale│ │ │
│ │(reţele │ │ │
│ │tehnico-edilitare, │ │ │
│ │plantaţii parc şi │ │ │
│ │mobilier decorativ, │ │ │
│ │împrejmuire, alei │ │ │
│ │carosabile şi │ │ │
│849.│pietonale, lac │0 │- │
│ │artificial, │ │ │
│ │chioşcuri │ │ │
│ │decorative) situate │ │ │
│ │pe teren în │ │ │
│ │suprafaţă de 6.004 │ │ │
│ │mp din Bucureşti, │ │ │
│ │Bd. Primăverii nr. │ │ │
│ │50, sector 1. │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Palat │ │ │
│ │Primăverii - LAC 1 │ │ │
│850.│din Bucureşti, Bd. │4.594,33 │-''- │
│ │Mircea Eliade nr. │ │ │
│ │5-13, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren - Casele de │ │ │
│ │oaspeţi - LAC 2 şi │ │ │
│851.│LAC 3 din Bucureşti,│1.273,99 │-''- │
│ │str. Turgheniev nr. │ │ │
│ │22-24, sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobile - parţial cu│ │ │
│ │terenul aferent din │ │ │
│ │Bucureşti, str. │ │ │
│ │Turgheniev nr. │ │ │
│ │22-24, sector 1: │ │ │
│ │- Corp C4 (clădire │ │ │
│ │poartă, platformă + │ │ │
│ │scară) - suprafaţă │ │ │
│ │construită la sol = │ │ │
│ │67 mp; │ │ │
│ │- Corp C5 (garaj, │ │ │
│ │scară, ziduri) - │ │ │
│852.│suprafaţă construită│265,00 │H.G. nr. │
│ │la sol = 107 mp; │ │2.375/2004 │
│ │- Corp C6 (clădire │ │ │
│ │anexă, ziduri) - │ │ │
│ │suprafaţă construită│ │ │
│ │la sol = 72 mp; │ │ │
│ │- Corp C7 (casetă │ │ │
│ │gaze + sistem │ │ │
│ │mecanic poartă) - │ │ │
│ │suprafaţă construită│ │ │
│ │la sol = 16 mp; │ │ │
│ │- Corp C8 (ghenă) - │ │ │
│ │suprafaţă construită│ │ │
│ │la sol = 3 mp │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren Vila DANTE, │ │ │
│853.│str. Dante Aligheri │2.328,09 │H.G. nr. │
│ │nr. 11, sector 1, │ │1398/03 │
│ │Bucureşti │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Club social din │ │ │
│ │Parcul rezidenţial │ │ │
│854.│Băneasa, com. │8.546,70 │-''- │
│ │Voluntari, şos. Erou│ │ │
│ │Iancu Nicolae nr. 6,│ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 1 din │ │ │
│ │Parcul rezidenţial │ │ │
│855.│Băneasa, com. │623,70 │-''- │
│ │Voluntari, şos. Erou│ │ │
│ │Iancu Nicolae nr. 6,│ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 18 din │ │ │
│ │Parcul rezidenţial │ │ │
│856.│Băneasa, com. │494,70 │-''- │
│ │Voluntari, şos. Erou│ │ │
│ │Iancu Nicolae nr. 6,│ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Vila nr. 56 din │ │ │
│ │Parcul rezidenţial │ │ │
│857.│Băneasa, com. │733,80 │-''- │
│ │Voluntari, şos. Erou│ │ │
│ │Iancu Nicolae nr. 6,│ │ │
│ │jud. Ilfov │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Imobil - Casa de │ │ │
│ │oaspeţi - compus din│ │ │
│ │2 corpuri de clădire│ │ │
│858.│şi anexă, cu terenul│21.119,00 │H.G. nr. │
│ │aferent din │ │1.031/04 │
│ │Bucureşti, Aleea │ │ │
│ │Modrogan nr. 1, │ │ │
│ │sector 1 │ │ │
├────┼────────────────────┼────────────┼───────────┤
│ │Teren aferent Imobil│ │ │
│ │Casa de oaspeţi din │ │ │
│859.│Bucureşti str. │773,22 │-''- │
│ │Turgheniev nr. 18, │ │ │
│ │sector 1 │ │ │
├────┴────────────────────┴────────────┴───────────┤
│ACTIVITATEA PROPRIE A REGIEI │
├────┬────────────────────┬────────────┬───────────┤
│ │Imobil - sediu │ │ │
│ │central - cu anexe │ │ │
│860.│şi terenul aferent │6.166,27 │H.G. nr. │
│ │din str. Moliere, │ │567/93 │
│ │nr. 6-8, sector 1, │ │ │
│ │Bucureşti │ │ │
└────┴────────────────────┴────────────┴───────────┘


    ANEXA 5

    LISTA
    bunurilor imobile, proprietate a Regiei Autonome
    "Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat"

┌────┬───────────────────────┬─────────┐
│Nr. │DENUMIREA IMOBILULUI ŞI│TEREN │
│crt.│ADRESA │-mp- │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│1. │2. │3. │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL TRIUMF │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Teren intravilan la │ │
│1. │Vila 23 Snagov, jud. │4.805,60 │
│ │Ilfov │ │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA PENTRU ADMINISTRAREA ŞI │
│ÎNTREŢINEREA FONDULUI IMOBILIAR │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Imobil şi teren Bd. │ │
│2. │Unirii, nr. 68, bl. K2,│248,00 │
│ │scara 2, sector 3, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Apartament Str. C-tin. │ │
│3. │Prezan, nr. 4, et. 2, │1.202,91 │
│ │ap. 3, sector 1, │ │
│ │Bucureşti │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Apartament Bd. │ │
│4. │Tineretului, nr. 15, │7,38 │
│ │bl. A4, et. 1, ap. 7, │ │
│ │sector 4 │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Apartament Str. Turda, │ │
│5. │nr. 120, bl. 38, sc. A,│8,97 │
│ │et. 5, ap. 21, sect. 1 │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Apartament Str. Paris, │ │
│ │nr. 32, et. 1, ap. 2, │ │
│6. │sector 1, Bucureşti şi │270,91 │
│ │teren (cotă indiviză de│ │
│ │41,3% din suprafaţa │ │
│ │totală de 655,95 mp) │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Imobil situat în str. │ │
│7. │Mureş, nr. 4, sect. 1, │3.012,00 │
│ │Bucureşti │ │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA AGROINDUSTRIALĂ MĂGURELE │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Teren comuna Măgurele, │ │
│8. │str. Atomiştilor, nr. │16.895,32│
│ │1, jud. Ilfov │ │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL SUCEAVA │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Spaţiu comercial în │ │
│ │suprafaţă de 75 mp, │ │
│9. │str. N. Bălcescu, nr. │87,62 │
│ │4, localitatea Suceava,│ │
│ │jud. Suceava │ │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL SINAIA │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Teren Vila "POSTĂVARUL"│ │
│10. │din Predeal, str. │682,20 │
│ │Nicolae Bălcescu nr. │ │
│ │38, jud. Braşov │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Teren Vila "IZVORUL" │ │
│11. │din Predeal, str. │699,48 │
│ │Nicolae Bălcescu nr. │ │
│ │36, jud. Braşov │ │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL NEPTUN │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Teren aferent drumului │ │
│ │de acces la activul │ │
│12. │"Sere şi răsadniţe │237,66 │
│ │RAAPS" din Neptun, jud.│ │
│ │Constanţa │ │
├────┴───────────────────────┴─────────┤
│SUCURSALA PENTRU REPREZENTARE ŞI │
│PROTOCOL OLĂNEŞTI │
├────┬───────────────────────┬─────────┤
│ │Din Vila Bujoreni, din │ │
│13. │Râmnicu Vâlcea, str. │- │
│ │Calea lui Traian nr. │ │
│ │267, jud. Vâlcea: │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │- terasă acoperită │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Din Complex PALAT │ │
│ │OLĂNEŞTI, din Olăneşti,│ │
│ │Aleea Salcâmilor nr. 2,│ │
│ │jud. Vâlcea: │ │
│14. ├───────────────────────┤- │
│ │- clădire corp gardă │ │
│ │nou │ │
│ ├───────────────────────┤ │
│ │- clădire centrală │ │
│ │termică Palat Olăneşti │ │
└────┴───────────────────────┴─────────┘


    ----------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016