Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 100 din 8 februarie 2023  privind deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat Bumbăta (România)-Leova (Republica Moldova) şi înfiinţarea punctului vamal de frontieră Bumbăta, pentru completarea anexei nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 445/2002, precum şi pentru preluarea şi darea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a drumului comunal DC 41, situat în comuna Vetrişoaia, pentru trecerea în domeniul public al statului, precum şi pentru încadrarea acestuia în categoria funcţională a drumurilor de interes naţional     Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 100 din 8 februarie 2023 privind deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat Bumbăta (România)-Leova (Republica Moldova) şi înfiinţarea punctului vamal de frontieră Bumbăta, pentru completarea anexei nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 445/2002, precum şi pentru preluarea şi darea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a drumului comunal DC 41, situat în comuna Vetrişoaia, pentru trecerea în domeniul public al statului, precum şi pentru încadrarea acestuia în categoria funcţională a drumurilor de interes naţional

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 112 din 8 februarie 2023
    Luând în considerare prevederile art. 2 pct. 2 din Acordul dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova cu privire la punctele de trecere a frontierei de stat dintre România şi Republica Moldova, semnat la Bucureşti la 13 noiembrie 2009, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 218/2010, potrivit cărora deschiderea unor noi puncte de trecere a frontierei între cele două state se efectuează prin schimb de note verbale,
    având în vedere aspectele convenite prin Acordul dintre Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova, încheiat prin schimb de note verbale apostilate la Bucureşti la 20 iulie 2022, respectiv 22 august 2022, privind înfiinţarea punctului de trecere a frontierei de stat dintre România şi Republica Moldova deschis traficului internaţional rutier Bumbăta-Leova, intrat în vigoare la data de 7 septembrie 2022 prin Ordinul ministrului afacerilor externe nr. 2.170/2022, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 944 din 27 septembrie 2022,
    în temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 9 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobată cu modificări prin Legea nr. 243/2002, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 7 alin. (2) din Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal al României, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 867 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 12 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, al art. V alin. (4) din Legea nr. 198/2015 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 7/2010 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, precum şi al art. 288 şi 299 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    (1) Se aprobă deschiderea punctului internaţional de trecere a frontierei de stat Bumbăta (România)-Leova (Republica Moldova) şi înfiinţarea punctului vamal de frontieră Bumbăta în subordinea Biroului vamal de frontieră Albiţa pentru traficul internaţional rutier, în sectorul unui pod flotant care urmează a fi instalat între localităţile respective.
    (2) Programul de lucru al punctului internaţional de trecere a frontierei de stat şi al punctului vamal de frontieră, prevăzute la alin. (1), este permanent, de la ora 00.00 la ora 24.00.
    (3) Prin punctul de trecere a frontierei de stat prevăzut la alin. (1) traficul este limitat la autovehicule cu greutatea maximă de 40 tone/ ansamblu şi de 7 tone/osie.
    (4) Prin punctul de trecere a frontierei de stat prevăzut la alin. (1) este interzis tranzitul vehiculelor lente, transportul de mărfuri care trebuie supuse controlului veterinar şi transportul de mărfuri ori substanţe periculoase.
    (5) În cazul în care este necesar, transportul anumitor mărfuri prin punctul de trecere a frontierei de stat menţionat la alin. (1) poate fi restricţionat.
    (6) Punctul de trecere a frontierei de stat şi punctul vamal de frontieră, prevăzute la alin. (1), se dau în folosinţă după realizarea infrastructurii, asigurarea personalului şi a utilităţilor necesare în vederea desfăşurării în bune condiţii a controlului de frontieră, în conformitate cu normele şi standardele în vigoare.

    ART. 2
    (1) Punctul internaţional de trecere a frontierei de stat şi punctul vamal de frontieră, prevăzute la art. 1, funcţionează în spaţii care corespund cerinţelor de desfăşurare a activităţii de control în concordanţă cu reglementările în vigoare.
    (2) Spaţiile şi utilităţile necesare pentru desfăşurarea activităţilor de control la trecerea frontierei de stat se asigură de către administratorul punctului de trecere a frontierei, conform legii.
    (3) Costurile cu utilităţile aferente se achită de către administratorul imobilului şi se recuperează de la fiecare instituţie în parte, pe bază de protocol, în condiţiile legii.

    ART. 3
    (1) Posturile necesare efectuării controlului la frontiera de stat vor fi asigurate prin suplimentarea numărului de posturi aprobat Poliţiei de Frontieră Române, din numărul total de posturi aprobat Ministerului Afacerilor Interne.
    (2) Posturile necesare efectuării controlului şi supravegherii vamale în punctul vamal de frontieră vor fi asigurate din numărul total de posturi aprobat Autorităţii Vamale Române.
    (3) Posturile necesare efectuării controlului specific de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. vor fi asigurate prin suplimentarea numărului de posturi aprobat acestui operator economic prin bugetul de venituri şi cheltuieli.
    (4) Posturile necesare efectuării controlului specific de către Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor vor fi asigurate prin suplimentarea numărului de posturi aferent Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vaslui, conform anexei nr. 3, din numărul total de posturi aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.415/2009 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi a unităţilor din subordinea acesteia, cu modificările şi completările ulterioare.
    (5) Cheltuielile de personal pentru dotări şi alte amenajări specifice se suportă de fiecare ordonator de credite pentru instituţiile care desfăşoară activităţi în punctul de trecere a frontierei în conformitate cu prevederile art. 12 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobată cu modificări prin Legea nr. 243/2002, cu modificările şi completările ulterioare, cu încadrarea în creditele de angajament şi creditele bugetare anuale aprobate, potrivit legii, prin bugetul fiecărui ordonator principal de credite, respectiv cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate prin bugetul de venituri şi cheltuieli al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A.
    (6) Personalul, spaţiile şi dotările necesare instituţiilor care desfăşoară activităţi în punctul de trecere a frontierei sunt prevăzute în anexele nr. 1-4.
    (7) Personalul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. îşi va desfăşura activitatea specifică la frontieră, potrivit art. 60 alin. (11) din Ordonanţa Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi art. 9 alin. (2) lit. c) pct. (i) din Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, cu modificările şi completările ulterioare, în spaţii amenajate pe teritoriul României.

    ART. 4
    La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, la punctul IV din anexa nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 445/2002, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 346 din 24 mai 2002, cu modificările şi completările ulterioare, după subpunctul 10 se introduce un nou subpunct, subpunctul 11, cu următorul cuprins:
    "11. Bumbăta, judeţul Vaslui - rutier."


    ART. 5
    (1) Se aprobă preluarea drumului comunal DC 41 din domeniul public al comunei Vetrişoaia, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 5, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A., precum şi încadrarea acestuia în categoria funcţională a drumurilor de interes naţional, în condiţiile legii.
    (2) Se aprobă înscrierea bunului prevăzut la alin. (1) în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

    ART. 6
    Predarea-preluarea drumului comunal DC 41, inclusiv a terenului aferent acestuia, prevăzut la art. 5, se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 7
    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, împreună cu Ministerul Finanţelor, va opera modificările corespunzătoare în anexa nr. 16 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 8
    La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, Hotărârea Guvernului nr. 540/2000 privind aprobarea încadrării în categorii funcţionale a drumurilor publice şi a drumurilor de utilitate privată deschise circulaţiei publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 338 şi 338 bis din 20 iulie 2000, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează în mod corespunzător.

    ART. 9
    Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    NICOLAE-IONEL CIUCĂ
                    Contrasemnează:
                    p. Viceprim-ministru,
                    ministrul transporturilor şi infrastructurii,
                    Adrian Foghiş,
                    secretar de stat
                    Ministrul afacerilor interne,
                    Lucian Nicolae Bode
                    p. Ministrul finanţelor,
                    Mihai Diaconu,
                    secretar de stat
                    Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor,
                    Alexandru Nicolae Bociu
                    p. Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei,
                    Marin Ţole,
                    secretar de stat
                    p. Ministrul apărării naţionale,
                    Eduard Bachide,
                    secretar de stat
                    Ministrul afacerilor externe,
                    Bogdan Lucian Aurescu

    Bucureşti, 8 februarie 2023.
    Nr. 100.
    ANEXA 1

    Personalul, spaţiile şi dotările necesare Poliţiei de Frontieră Române
    pentru punctul de trecere a frontierei de stat Bumbăta-Leova, judeţul Vaslui
    A. Personalul necesar pentru punctul de trecere a frontierei:
    - 1 funcţie de ofiţer de poliţie - şef P.P.F.;
    – 4 funcţii de ofiţer de poliţie - şefi de grupă;
    – 48 de funcţii de agent de poliţie.

    B. Infrastructură
    1. Infrastructura exterioară
    a) Infrastructura rutieră:
    - 2 artere rutiere de control pentru fiecare sens, prevăzute cu sistem antipneu;
    – zonă de întoarcere pentru vehicule în situaţia refuzului intrării;
    – zonă separată pentru controlul amănunţit al vehiculelor - hală prevăzută cu rampă.

    b) Cabine de control:
    - 1 cabină de control dublă şi 1 cabină de control simplă pe sens, dotate cu sisteme de climatizare.

    c) Spaţii interioare (containere modulare) prevăzute cu mobilier şi sisteme de climatizare (minim 9000 BTU) pentru fiecare încăpere, conform destinaţiei acesteia:
    - o încăpere pentru şeful punctului de trecere a frontierei;
    – o încăpere pentru dispecerat şi pentru monitorizarea sistemelor de supraveghere video de la nivelul punctului de trecere a frontierei;
    – o cameră tehnică cu facilităţile necesare (servere);
    – o încăpere destinată pentru linia a II-a control documente cu vizibilitate directă către fluxul de pasageri (linia de control, pe partea sensului de intrare)/intervievarea persoanelor, eliberarea de formulare;
    – o încăpere pentru pregătirea personalului turei;
    – o încăpere pentru persoanele reţinute;
    – 2 încăperi pentru persoanele cărora li se refuză intrarea, în funcţie de sex, dotate cu camere de supraveghere şi grupuri sanitare;
    – 2 încăperi pentru solicitanţii de azil (una pentru bărbaţi şi una pentru femei şi copii), dotate cu camere de supraveghere şi grupuri sanitare;
    – padoc câini serviciu.

    d) Împrejmuire şi supraveghere perimetrală:
    - gard de separare a fluxurilor de intrare/ieşire;
    – gard perimetral suficient de înalt, prevăzut cu sisteme antiescaladare şi de securitate;
    – bariere la intrarea în punctul de trecere frontieră, fixate pe axul drumului şi care să fie acţionate din cabina de control acces;
    – cabină control acces în P.T.F. la intrare şi la ieşire;
    – sistem de supraveghere perimetral;
    – sistem de supraveghere video care să acopere întreaga suprafaţă a punctului de trecere;
    – sistem semaforizat cu bariere duble pentru încadrarea vehiculului la control.

    e) Semnalizare/Presemnalizare:
    - panou de semnalizare care să marcheze intrarea în România, stat membru al Uniunii Europene;
    – panouri electronice pentru presemnalizarea tuturor fluxurilor de pasageri;
    – panouri electronice deasupra fiecărei artere pentru semnalizarea fluxurilor de călători, potrivit prevederilor anexei III la Regulamentul (UE) 2016/399 al Parlamentului European şi al Consiliului din 9 martie 2016 cu privire la Codul Uniunii privind regimul de trecere a frontierelor de către persoane (Codul Frontierelor Schengen).



    C. Echipamente
    1. Echipamente tehnice şi IT
    a) Linia I de control:
    - 6 staţii de lucru cu acces la baze de date în cabinele de control;
    – 6 UPS;
    – 6 dispozitive de preluare a amprentelor digitale;
    – 6 sisteme de captură a imaginii faciale;
    – 12 ştampile de trafic (6 pentru ieşire, 6 pentru intrare);
    – 10 staţii radio portabile;
    – 4 aparate de detecţie a falsurilor, cu filtre de lumină şi lupă;
    – 6 dokubox;
    – 8 lanterne;
    – o trusă narcotest;
    – 2 seturi oglinzi control autovehicul;
    – 6 minikituri pentru examinarea documentelor care conţin: minimicroscop cu sursă de lumină care măreşte de 30 de ori, lampă retroreflectivă, lupă gradată care măreşte de 8 ori, lampă portabilă cu lumină albă şi UV, suport de plastic gradat pentru măsurarea unghiurilor şi distanţelor şi pensetă de oţel;
    – 6 cititoare optice fixe pentru documente;
    – 9 telefoane interior;
    – 1 trusă pentru identificarea şi testarea stupefiantelor;
    – 2 detectoare CO(2);
    – 2 detectoare radiaţii;
    – 1 endoscop;
    – sistem NSDD (portal radiaţii) la intrarea şi ieşirea din punct;
    – 4 terminale mobile pentru control documente.

    b) Linia a II-a de control:
    - 1 staţie de lucru pentru acces baze de date;
    – 1 UPS;
    – 1 dispozitiv de preluare a amprentelor digitale;
    – 1 sistem de captură a imaginii faciale;
    – 1 scaner de mare viteză tip Kodak - scaner documente minori;
    – 1 telefon/fax;
    – 1 telefon de interior;
    – 1 imprimantă;
    – 1 sistem de amprentare EURODAC;
    – 1 comparator videospectral;
    – 1 stereomicroscop;
    – 1 cititor optic fix pentru documente;
    – trusă criminalistică;
    – complet echipament SNIV (furnizat de către Ministerul Afacerilor Externe).

    c) Dispecerat:
    - 1 staţie de lucru;
    – UPS;
    – telefax;
    – staţie TETRA fixă;
    – 1 scaner;
    – 1 aparat de multiplicat xerox;
    – 1 telefon interior;
    – Fişet metalic pentru păstrarea ştampilelor şi vizelor.

    d) Şef P.T.F.:
    - 1 staţie de lucru;
    – 1 UPS;
    – 1 telefon interior.

    e) Sală pentru pregătirea turei:
    - 2 staţii de lucru;
    – 2 UPS-uri.

    f) Camera tehnică:
    - 1 RACK minimum 12 U;
    – 1 UPS;
    – aparat aer condiţionat.

    g) Comunicaţii:
    - nod de comunicaţii;
    – legătură comunicaţii radio;
    – legătură fibră optică;
    – cablare structurală.


    2. Echipamente şi dotări necesare controlului de frontieră:
    - 1 generator 50 kVA;
    – 2 turnuri iluminat;
    – 4 dulapuri metalice;
    – 6 bucăţi cătuşe;
    – 6 bucăţi baston;
    – 8 bucăţi pulverizator cu substanţă iritant-lacrimogenă;
    – 6 bucăţi baston reflectorizant;
    – 2 dispozitive de verificare a continuităţii densităţii materialelor;
    – 2 truse de oglinzi pentru inspectare;
    – 1 aparat cu raze X pentru controlul scrisorilor şi trimiterilor poştale;
    – 1 aparat portabil de radiografiere cu raze X;
    – 2 detectoare de metale;
    – 4 detectoare de persoane;
    – 2 detectoare substanţe gaze toxice industriale;
    – 2 dozimetre/debitmetre;
    – 2 detectoare multigaz cu senzor de CO, CO_2 şi H_2S;
    – 1 rastel armament muniţie reţinută;
    – 30 bucăţi scaune;
    – 15 birouri;
    – 10 bucăţi cuier.

    3. Autovehicule:
    - autovehicul de ordine publică;
    – autovehicul de transport efective;
    – autovehicul de transport câini.



    ANEXA 2

    Spaţiile şi dotările necesare punctului vamal de frontieră Bumbăta, judeţul Vaslui
    A. Infrastructură
    a) Spaţii interioare (containere modulare):
    1. interioare:
    - 1 birou tură operativă;
    – 1 cameră vestiar lucrători vamali;
    – 1 cameră depozitare bunuri reţinute;

    2. tehnice:
    - 1 cameră pentru echipamente de comunicaţii, server supraveghere video, centrală telefonică;
    – 1 cameră grup electrogen.


    b) Cabine de control:
    - 1 pe sensul de intrare (cabină dublă);
    – 1 pe sensul de ieşire (cabină dublă).

    c) Semnalizare/Presemnalizare:
    - panou de semnalizare care să marcheze intrarea în România, stat membru al Uniunii Europene;
    – panouri pentru presemnalizarea tuturor fluxurilor de pasageri, cu cel puţin 75 metri în faţă.

    d) Împrejmuire şi supraveghere perimetrală:
    - sistem de supraveghere perimetral;
    – sistem de supraveghere video care să acopere întreaga suprafaţă a punctului de trecere;
    – servicii de comunicaţii voce-date (linie telefonică de cooperare, interconectare la sistemul informatic integrat vamal - circuit date asigurat de STS) = se asigură de CNIF-DTICSV.


    B. Echipamente:
    - birou de lucru - 4 bucăţi;
    – corp mobil 3 sertare pentru birou - 4 bucăţi;
    – etajeră fără uşi, cu poliţe - 2 bucăţi;
    – dulap 2 uşi, 4 rafturi - 2 bucăţi;
    – scaune ergonomice - 4 bucăţi;
    – scaune fixe - 4 bucăţi;
    – fişet metalic pentru păstrarea documentelor - 1 bucată;
    – aparate climatizare 9000 BTU slip invertor, se asigură montaj - 2 bucăţi;
    – aparate climatizare 12000 BTU slip invertor, se asigură montaj - 2 bucăţi;
    – combină frigorifică - 1 bucată;
    – televizor LCD led - 32″ , cu suport perete - 1 bucată;
    – staţii de lucru sistem Desktop PC All in One - 4 bucăţi:
    caracteristici tehnice minime:
    procesor Intel Core i7;
    16Gb Ram, HDD 1Tb + SSD 128 GB;
    DVD RW, cameră şi microfon, SO Windows 11;
    pachet Microsoft Office min. 2016;

    – sistem de interconectare:
    – cablare structurată fibră optică pentru conectarea cabinelor de control;
    – router cu management - 1 bucată;
    – switch-uri cu management cu 4 porturi + 1 port fibră optică - 1 bucată;
    – switch-uri cu management cu 4 porturi + 1 port fibră optică - 2 bucăţi;
    – dulap de comunicaţii;
    – UPS 1000 VA - 5 bucăţi;
    – multifuncţionale laser, ADF, duplex, reţea, A4, min. 35 ppm, 35 cpm, FAX - 1 bucată;
    – imprimantă laser - 1 bucată;

    C. Echipamente şi dotări necesare controlului vamal fizic:
    - 2 truse de scule;
    – 2 bucăţi maşini de găurit;
    – 1 bucată flexure;
    – 1 sistem de control oglinzi;
    – 4 lanterne.

    D. Echipamente de control nedistructiv:
    - videoendoscop - 1 bucată;
    – dispozitiv identificare izotopi - 1 bucată;
    – monitor portabil de radiaţii - 1 bucată;
    – detector/monitor individual de radiaţii - 8 bucăţi;
    – detecţie urme prin spectrometrie de mobilitate a ionilor (detecţie droguri şi explozibil) - 1 bucată;
    – truse narcotest - 2 bucăţi;
    – 1 echipaj canin specializat în control antitabac, necesar câine şi auto.

    E. Servicii:
    - de curăţenie şi salubrizare în incinta biroului vamal de frontieră pentru dare în folosinţă;
    – de curăţenie şi salubrizare în incinta biroului vamal de frontieră pentru funcţionare;
    – de punere în funcţiune şi de întreţinere a instalaţiilor de termoficare, electrice şi sanitare;
    – furnizare utilităţi (energie electrică, servicii de telefonie - 1 linie telefonică).


    ANEXA 3

    Personalul şi dotările necesare Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare
    şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru punctul de trecere a frontierei de stat Bumbăta-Leova, judeţul Vaslui
    A. Personalul necesar pentru punctul de trecere a frontierei:
    - 6 posturi pe perioadă nedeterminată aferente funcţiilor publice;

    B. Comunicaţii şi informatică:
    1. 1 staţie de lucru cu UPS - sistem Desktop PC All in One;
    caracteristici tehnice minime:
    - procesor Intel Core i7;
    – 16Gb Ram, HDD 1Tb+SSD 128 GB;
    – DVD RW, cameră şi microfon, SO Windows 11;
    – pachet Microsoft Office min. 2016;
    – licenţă permanentă şi program antivirus;


    2. 1 multifuncţională;
    3. 1 legătură fibră optică;
    4. 1 cablare structurată.

    C. Logistică:
    1. 1 container control documentar;
    2. 1 container control identitate şi fizic (ambalare şi depozitare probe);
    3. 1 birou de lucru;
    4. 2 scaune fixe;
    5. 1 masă lucru prelucrare şi ambalare probe;
    6. 1 scaun ergonomic;
    7. 2 dulapuri cu 2 uşi, 4 rafturi pentru păstrarea documentelor;
    8. 2 aparate de climatizare 9000 BTU slip invertor, cu asigurare montaj;
    9. 1 scară multifuncţională 4 x 3 trepte + platformă de lucru, pliabilă pentru recoltare de probe;
    10. 1 ladă frigorifică pentru reţinerea produselor de origine animală interzise a fi introduse în UE prin bagajele călătorilor.

    D. Servicii:
    - de curăţenie şi salubrizare în incintele birourilor pentru dare în folosinţă;
    – de curăţenie şi salubrizare în incintele birourilor pentru funcţionare;
    – de punere în funcţiune şi de întreţinere a instalaţiilor de termoficare, electrice şi sanitare;
    – furnizare utilităţi (energie electrică, apă).


    ANEXA 4

    Personalul şi dotările necesare angajaţilor Companiei Naţionale de Administrare
    a Infrastructurii Rutiere - S.A. pentru desfăşurarea controlului specific
    la frontiera de stat Bumbăta-Leova, judeţul Vaslui
    I. Personal necesar desfăşurării activităţii specifice în punctul de frontieră: 16 posturi
    II. Mobilier, comunicaţii şi informatică în vederea desfăşurării activităţii specifice de control

┌────┬───────────────────────┬─────────┐
│Nr. │Denumire produs │Cantitate│
│crt.│ │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│1. │Containere racordare la│2 bucăţi │
│ │reţeaua electrică │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│2. │Generator curent │1 bucată │
│ │electric │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Sisteme video ANPR │ │
│3. │montate pe stâlpi şi │2 bucăţi │
│ │console │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│4. │Mobilier şi sisteme de │ │
│ │încălzire │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│5. │Birouri │4 bucăţi │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│6. │Scaune ergonomice de │4 bucăţi │
│ │birou │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│7. │Dulapuri cu rafturi de │3 bucăţi │
│ │mărime mare │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│8. │Jaluzele orizontale de │4 bucăţi │
│ │aluminiu │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│9. │Convector cu montare pe│2 bucăţi │
│ │perete - 2.000 waţi │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Calculator desktop PC │ │
│10. │compus din unitate │4 bucăţi │
│ │centrală, monitor, │ │
│ │tastatură, mouse şi UPS│ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│11. │Imprimante laser │4 bucăţi │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Multifuncţional laser │ │
│12. │(copiator, scaner şi │1 bucată │
│ │fax) │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│13. │Scaner documente │2 bucăţi │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│14. │Switch │2 bucăţi │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│15. │Prize de reţea aplicate│4 bucăţi │
│ │pe perete │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│16. │Racordare şi acces │ │
│ │internet │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│17. │Seif metalic │1 bucată │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Sistem de alarmă │ │
│18. │casierie cu acumulator,│1 bucată │
│ │senzori şi sirenă │ │
│ │exterioară │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Sistem de supraveghere │ │
│19. │video cu 4 camere IN/ │2 bucăţi │
│ │OUT, cu hard disk şi │ │
│ │server web integrat │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│20. │Cutie metalică cu cheie│1 bucată │
│ │pentru numerar │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│ │Lampă multifuncţională │ │
│21. │UV pentru verificare │1 bucată │
│ │valută │ │
├────┼───────────────────────┼─────────┤
│22. │Case de marcat │2 bucăţi │
└────┴───────────────────────┴─────────┘




    ANEXA 5

    DATELE DE IDENTIFICARE
    ale drumului comunal şi terenului aferent, care se preia din domeniul public al comunei Vetrişoaia
    în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii

┌────────┬────────────┬─────────┬────────────┬────────┬──────────┬───────────────┬─────────┬─────────┐
│ │ │ │ │Valoarea│Persoana │Persoana │ │ │
│ │Codul de │Denumirea│Descrierea │de │juridică │juridică ce │Indicativ│Indicativ│
│Nr. MF │clasificaţie│bunurilor│tehnică │inventar│ce predă │preia sectorul │vechi │nou │
│ │ │ │ │(lei) │sectorul │de drum │ │ │
│ │ │ │ │ │de drum │ │ │ │
├────────┼────────────┼─────────┼────────────┼────────┼──────────┼───────────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │DC 41 km - │ │ │ │ │ │
│ │ │ │0+000 - km; │ │ │ │ │ │
│ │ │ │L = 2,784 km│ │ │ │ │ │
│ │ │ │Cu │ │ │ │ │ │
│ │ │ │îmbrăcăminte│ │ │ │ │ │
│ │ │ │din pământ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │stabilizat │ │ │ │ │ │
│ │ │ │şi macadam, │ │ │ │ │ │
│ │ │ │limite DN │ │Consiliul │ │ │ │
│ │ │ │24A - fâşia │ │Local al │Ministerul │ │DN PTF │
│Se │ │ │de frontieră│ │Comunei │Transporturilor│ │Bumbăta │
│atribuie│8.12.05.01 │DC 41 │S = 4,2709 │38.787,5│Vetrişoaia│şi │DC 41 │km 0+000 │
│de MF. │ │ │ha, │ │(CIF │Infrastructurii│ │- km │
│ │ │ │intabulat în│ │4627330) │(CUI 13633330) │ │2+784 │
│ │ │ │C.F. nr. │ │ │ │ │ │
│ │ │ │72008 │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Vetrişoaia, │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C.F. nr. │ │ │ │ │ │
│ │ │ │71735 │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Vetrişoaia, │ │ │ │ │ │
│ │ │ │C.F. nr. │ │ │ │ │ │
│ │ │ │71732 │ │ │ │ │ │
│ │ │ │Vetrişoaia │ │ │ │ │ │
└────────┴────────────┴─────────┴────────────┴────────┴──────────┴───────────────┴─────────┴─────────┘



    ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016