Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 1.389 din 16 noiembrie 2022  privind aprobarea metodologiei de decontare a serviciilor de intervenţie psihologică şi psihoterapeutică şi modalităţile de înscriere în Programul naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 1.389 din 16 noiembrie 2022 privind aprobarea metodologiei de decontare a serviciilor de intervenţie psihologică şi psihoterapeutică şi modalităţile de înscriere în Programul naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - "Din grijă pentru copii"

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 1137 din 25 noiembrie 2022
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 12 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 105/2021 privind aprobarea şi implementarea Programului naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    În scopul asigurării accesului copiilor la serviciile de intervenţie psihologică şi psihoterapeutică din cadrul Programului naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“, denumit în continuare Programul, se aprobă metodologia de decontare a serviciilor de intervenţie psihologică şi psihoterapeutică şi modalităţile de înscriere în Program.

    ART. 2
    (1) Înscrierea în Program a copiilor, respectiv facilitarea accesului acestora la serviciile de evaluare şi intervenţie psihologică şi psihoterapeutică, denumite în continuare servicii de intervenţie, se realizează astfel:
    a) cadrele didactice din învăţământul preuniversitar, asistenţii sociali, asistenţii medicali comunitari, mediatorii şcolari, experţii locali pentru persoanele aparţinând minorităţilor rome, având în vedere situaţia copilului, comportamentul psihoemoţional al copilului sau la sesizarea părintelui cu privire la existenţa unor probleme psihoemoţionale şi/sau comportamentale, orientează părintele/reprezentantul legal al copilului către specialiştii desemnaţi să emită recomandări de evaluare psihologică în vederea înscrierii în Program, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1;
    b) medicii de familie, medicii de medicină şcolară, medicii de psihiatrie pediatrică şi consilierii şcolari emit, în baza unei consultaţii/anamneze specifice, o recomandare de evaluare psihologică în vederea înscrierii în Program, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 1;
    c) după emiterea recomandării prevăzute la lit. b) părintele/reprezentantul legal al copilului selectează un psiholog membru al Colegiului Psihologilor din România, înscris în Registrul psihologilor acreditaţi să furnizeze serviciile de intervenţie psihologică şi psihoterapeutică pentru copii din cadrul Programului naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“;
    d) psihologul prevăzut la lit. c) evaluează situaţia copilului pe baza recomandării prevăzute la lit. b) şi completează raportul de evaluare psihologică, al cărui model este prevăzut în anexa nr. 2;
    e) în cazul în care raportul de evaluare psihologică prevăzut la lit. d) recomandă efectuarea de servicii de intervenţie, copilul este înscris în Program.

    (2) Recomandarea de evaluare psihologică prevăzută la alin. (1) lit. b) conţine următoarele date şi informaţii:
    a) numele, prenumele şi codul numeric personal ale copilului;
    b) vârsta copilului;
    c) domiciliul copilului;
    d) date de identificare a părintelui: nume, prenume, domiciliu, număr de telefon;
    e) observaţii sumare privind motivele recomandării;
    f) data, semnătura şi parafa emitentului sau ştampila şi semnătura directorului unităţii de învăţământ la care sunt arondaţi consilierii şcolari, după caz.

    (3) Recomandarea de evaluare psihologică prevăzută la alin. (1) lit. b), precum şi raportul de evaluare psihologică prevăzut la alin. (1) lit. d) se întocmesc în două exemplare, din care unul pentru părinte/reprezentantul legal, şi rămân valabile şi în situaţia în care copilul împreună cu părinţii/reprezentanţii legali îşi schimbă domiciliul sau reşedinţa sau se schimbă psihologul care furnizează serviciile de intervenţie.

    ART. 3
    (1) Pentru decontarea serviciilor de intervenţie, psihologii prevăzuţi la art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 105/2021 privind implementarea Programului naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“ depun la agenţia pentru plăţi şi inspecţie socială judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti în a cărei rază teritorială îşi au domiciliul fiscal, denumită în continuare agenţia teritorială, următoarele documente:
    a) raportul de evaluare psihologică prevăzut la art. 2 alin. (1) lit. d);
    b) cerere de decontare, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 3;
    c) actul de identitate al psihologului;
    d) extrasul de cont al formei de exercitare a profesiei;
    e) atestatul de liberă practică al psihologului;
    f) declaraţie pe propria răspundere, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4;
    g) lista beneficiarilor serviciilor de intervenţie, conform modelului prevăzut în anexa nr. 5.

    (2) Documentele prevăzute la alin. (1) se depun în format electronic pe platforma electronică ori se transmit la adresa de e-mail comunicată de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.
    (3) Documentele prevăzute la alin. (1) se depun lunar, în condiţiile alin. (2), până la data de 5 a lunii, pentru luna precedentă pentru care se solicită decontarea. În situaţia în care data de 5 a lunii este zi nelucrătoare, termenul se extinde până la următoarea zi lucrătoare.
    (4) Colegiul Psihologilor din România trimite lunar, în format electronic, până la data de 5 a lunii, pentru luna precedentă, Registrul psihologilor acreditaţi să furnizeze serviciile de intervenţie pentru copiii din cadrul Programului, actualizat, către Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială pentru a certifica faptul că psihologii înscrişi în Program se regăsesc în registru.
    (5) Depăşirea termenului prevăzut la alin. (3) conduce la respingerea solicitării de decontare.

    ART. 4
    (1) În termen de 30 de zile lucrătoare de la data depunerii documentelor prevăzute la art. 3 alin. (1), Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, prin agenţiile teritoriale, decontează sumele aferente serviciilor de intervenţie prestate, prin virament în conturile bancare ale entităţilor în care îşi desfăşoară activitatea solicitanţii.
    (2) Decontarea sumelor aferente serviciilor de intervenţie efectuate se face în baza deciziei directorului executiv al agenţiei teritoriale. Modelul deciziei de aprobare a decontării sau de respingere a acesteia se stabileşte prin decizie a directorului general al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 5
    (1) Decontarea serviciilor de intervenţie se asigură în următoarele condiţii:
    a) costul unei şedinţe pentru serviciile de intervenţie este de 120 de lei;
    b) durata unei şedinţe pentru serviciile de intervenţie este de 50 de minute;
    c) numărul maxim al şedinţelor pentru serviciile de intervenţie este de 10 şedinţe;
    d) perioada maximă de derulare a şedinţelor pentru serviciile de intervenţie este de 120 de zile.

    (2) Decontarea serviciilor de intervenţie se efectuează pentru fiecare şedinţă, indiferent de numărul de şedinţe aplicate unui copil, dar nu mai mult de numărul şedinţelor prevăzute la alin. (1) lit. c).
    (3) În situaţii excepţionale, motivate de starea de sănătate a copilului, dovedite prin acte medicale, perioada maximă prevăzută la alin. (1) lit. d) se poate prelungi cu încă 120 de zile.
    (4) În vederea decontării serviciilor de intervenţie, agenţiile teritoriale verifică următoarele:
    a) existenţa documentelor prevăzute la art. 3 alin. (1);
    b) concordanţa dintre sumele solicitate în cererea de decontare şi cele rezultate din însumarea celor înscrise în lista prevăzută la art. 3 alin. (1) lit. g);
    c) concordanţa dintre datele cu caracter personal ale copilului/copiilor din raportul/rapoartele de evaluare prevăzut(e) la art. 2 alin. (1) lit. d) şi datele din lista prevăzută la art. 3 alin. (1) lit. g);
    d) concordanţa dintre atestatul prevăzut la art. 3 alin. (1) lit. e) şi Registrul psihologilor acreditaţi să furnizeze serviciile de intervenţie, transmis potrivit art. 3 alin. (4).

    (5) În situaţia în care, în urma verificărilor prevăzute la alin. (4), agenţia teritorială constată că nu sunt depuse toate documentele sau că se înregistrează neconcordanţe în privinţa sumelor ori a informaţiilor conţinute de documentele depuse, va notifica electronic, în termen de maximum 10 zile lucrătoare, psihologul/psihologii în vederea remedierii deficienţelor constatate în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la comunicarea notificării. Depăşirea termenului de 10 zile lucrătoare pentru remedierea deficienţelor constatate conduce la respingerea decontării.
    (6) În situaţia în care, ulterior decontării sumelor pentru serviciile de intervenţie, se constată că acestea au fost achitate în mod necuvenit, sumele vor fi recuperate de la psihologii prevăzuţi la art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 105/2021, în condiţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 44/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind recuperarea debitelor pentru beneficiile de asistenţă socială, precum şi pentru modificarea art. 101 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, aprobată cu modificări prin Legea nr. 266/2015, cu modificările şi completările ulterioare, în baza deciziei directorului executiv al agenţiei teritoriale. Modelul deciziei de recuperare se stabileşte prin decizie a directorului general al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 6
    (1) În situaţia în care părintele/reprezentantul legal decide schimbarea psihologului care furnizează serviciile de intervenţie, părintele/reprezentantul legal are obligaţia de a prezenta acestuia recomandarea de evaluare psihologică în copie şi raportul de evaluare psihologică potrivit art. 2 alin. (3).
    (2) În situaţia prevăzută la alin. (1), decontarea serviciilor de intervenţie se efectuează pentru diferenţa dintre numărul de şedinţe efectuate şi numărul maxim de şedinţe prevăzut la art. 5 alin. (1) lit. c), cu respectarea prevederilor art. 3.

    ART. 7
    Datele cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul Programului în conformitate cu dispoziţiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), ale Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), cu modificările ulterioare, precum şi ale altor prevederi legale naţionale incidente în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.

    ART. 8
    Anexele nr. 1-5 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    NICOLAE-IONEL CIUCĂ
                    Contrasemnează:
                    Ministrul sănătăţii,
                    Alexandru Rafila
                    Ministrul muncii şi solidarităţii sociale,
                    Marius-Constantin Budăi
                    Ministrul familiei, tineretului şi egalităţii de şanse,
                    Gabriela Firea
                    Ministrul educaţiei,
                    Ligia Deca
                    Ministrul finanţelor,
                    Adrian Câciu

    Bucureşti, 16 noiembrie 2022.
    Nr. 1.389.
    ANEXA 1





 (a se vedea imaginea asociată)
    RECOMANDARE DE EVALUARE PSIHOLOGICĂ
    Subsemnatul(a), ............................................, având calitatea^1 de ................................, la^2 .................. din localitatea ....................., str. ......................... nr. ........, judeţul/sectorul ..................., oraşul/municipiul ..............................., telefon ...................., e-mail ......................., menţionez că s-a prezentat la mine copilul:
    ^1 Medic de familie, medic de medicină şcolară, medic psihiatru, consilier şcolar (se selectează o categorie).
    ^2 Cabinet medical individual, unitate medicală, spital, ambulatoriu, unitate de învăţământ (denumirea/numărul).

    1. Numele şi prenumele .............................................
    2. Codul numeric personal .........................................
    3. Vârsta .............
    4. Domiciliul ................................................................
    5. Observaţii sumare privind motivele recomandării:
    ..............................................................................................
    ..............................................................................................
    ..............................................................................................
    ..............................................................................................

    6. Date de identificare a părintelui/reprezentantului legal .........................
    a. Numele şi prenumele ..............................................................
    b. Codul numeric personal ..........................................................
    c. Adresa completă .....................................................................
    ..............................................................................................

    d. Număr de telefon .........................................................
    e. E-mail^3 .......................................................................
    ^3 Dacă există.


    Data .......................................
    Numele şi prenumele (în clar) ..........................
    (medic)
    Semnătura şi parafa ..................................
    (medic)
    sau:
    Semnătura şi ştampila ..................................
    (director unitate învăţământ)
    Numele, prenumele şi semnătura
    ................................................
    (consilier şcolar)

    ANEXA 2





 (a se vedea imaginea asociată)
    Denumirea formei de exercitare a profesiei: .........................................................
    Codul formei de exercitare a profesiei (cod RUP Partea a II-a): ...........................
    CIF-ul formei de exercitare a profesiei: .....................................
    RAPORT DE EVALUARE PSIHOLOGICĂ
    (specialităţile psihologie educaţională, consiliere şcolară şi vocaţională, psihopedagogie specială,
    psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie)
    I. Data evaluării psihologice:
    II. Informaţii despre client (copil şi părinţi/tutori legali):

┌─────────┬───┬────────────────────┬───┐
│Numele şi│ │Numele şi prenumele │ │
│prenumele│CNP│reprezentantului │CNP│
│copilului│ │legal │ │
├─────────┼───┼────────────────────┼───┤
│ │ │ │ │
├─────────┼───┼────────────────────┼───┤
│ │ │ │ │
├─────────┼───┼────────────────────┼───┤
│ │ │ │ │
└─────────┴───┴────────────────────┴───┘



    III. Motivul evaluării este:
    - Includerea în Programul naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“

    IV. Concluzii:

┌─────────┬───┬─────────────┬──────────┐
│Numele şi│ │Recomandări │ │
│prenumele│CNP│(tipul de │Observaţii│
│copilului│ │intervenţie │ │
│ │ │recomandată) │ │
├─────────┼───┼─────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │
├─────────┼───┼─────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │
├─────────┼───┼─────────────┼──────────┤
│ │ │ │ │
└─────────┴───┴─────────────┴──────────┘



    V. Recomandări (tipul de intervenţie recomandată):
    - consiliere psihologică din domeniul psihologiei educaţionale, consiliere şcolară şi vocaţională;
    – consiliere psihologică din domeniul psihopedagogiei speciale;
    – consiliere psihologică din domeniul psihologiei clinice;
    – consiliere psihologică;
    – psihoterapie.

    Psiholog cu drept de liberă practică
    (semnătura şi parafa)

    ANEXA 3





 (a se vedea imaginea asociată)
    Către
    Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a Judeţului ................../Municipiului Bucureşti
    CERERE DE DECONTARE
    Subsemnatul(a), ..........................................., în calitate de psiholog cu drept de liberă practică, cod personal (R.U.P.) ...................................., fiind titular/angajat în forma de exercitare a profesiei^1 (cabinet individual de psihologie/cabinete asociate de psihologie/societate civilă profesională de psihologie) ............................................................., având codul de înregistrare a formei de exercitare a profesiei ..................................................... (R.U.P. - Partea a II-a) sau angajat în .............................., C.I.F. ...................., cu sediul în localitatea .............................., str. ............................................. nr. .........., judeţul/sectorul .............................., oraşul/ municipiul .................................., identificat(ă) cu CI/BI seria ........... nr. ......., CNP ...................., telefon ............, e-mail ......................, vă solicit decontarea serviciilor de intervenţie în sumă de .................., în contul^2 al cărui titular sunt ................, deschis la.......................... .
    ^1 Se vor înscrie calitatea solicitantului, conform prevederilor art. 13 şi 14 din Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Psihologilor din România, cu modificările ulterioare.
    ^2 Contul bancar aferent formei de exercitare a profesiei.

    Ataşez:
    - raport de evaluare psihologică;
    – copie de pe actul de identitate al psihologului;
    – copie de pe extrasul de cont al formei de exercitare a profesiei;
    – copie de pe atestatul de liberă practică al psihologului;
    – declaraţie pe propria răspundere;
    – lista beneficiarilor serviciilor de intervenţie.

    Data .......................................
    Numele şi prenumele psihologului (în clar) ......................................
    Semnătura şi parafa psihologului ..................................
    Semnătura titularului/administratorului formei de exercitare a profesiei şi stampila acesteia .................................

    ANEXA 4





 (a se vedea imaginea asociată)
    Către
    Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială a Judeţului ................../Municipiului Bucureşti
    DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE
    Subsemnatul(a), ........................................, cu domiciliul/sediul în localitatea ......................, str. ..................... nr. ....., judeţul ................. sectorul/municipiul .................................., identificat(ă) cu CI/BI seria ...... nr. ......, CNP ......................, telefon ..................., e-mail ......................., Autorizaţie de liberă practică nr. ........., cunoscând prevederile art. 326 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, declar pe propria răspundere că informaţiile cuprinse în acest document sunt corecte şi conforme cu realitatea, că sunt psiholog cu drept de liberă practică, înregistrat în Registrul psihologilor acreditaţi să furnizeze serviciile de evaluare psihologică, intervenţie psihologică şi psihoterapeutică pentru copii din cadrul Programului naţional de suport pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii“, şi că în perioada supusă raportării am furnizat servicii de intervenţie psihologică/psihoterapeutică, conform documentelor anexate.
    Data .......................................
    Numele şi prenumele (în clar) ..........................
    Semnătura şi parafa ..................................

    ANEXA 5





 (a se vedea imaginea asociată)
    LISTA
    beneficiarilor serviciilor de evaluare şi intervenţie psihologică/psihoterapeutică
    şi a reprezentanţilor lor legali pentru luna .................

┌────┬──────────────┬──────────┬────────────────┬────────────┬────────────────┬──────────┬─────────────────┐
│ │ │ │ │ │Datele de │ │ │
│ │ │ │Numele şi │ │contact ale │Nr. de │ │
│ │Numele şi │ │prenumele │CNP părinte/│reprezentantului│şedinţe │ │
│Nr. │prenumele │CNP │reprezentantului│reprezentant│legal/ │pentru │Tipul serviciului│
│crt.│beneficiarului│beneficiar│legal │legal │beneficiarului^1│care se │efectuat │
│ │(copilul) │ │(părintele) │ │(domiciliu, │solicită │ │
│ │ │ │ │ │telefon mobil, │decontarea│ │
│ │ │ │ │ │e-mail)^2 │ │ │
├────┼──────────────┼──────────┼────────────────┼────────────┼────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│1 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼──────────┼────────────────┼────────────┼────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│2 │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼──────────┼────────────────┼────────────┼────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│....│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼──────────┼────────────────┼────────────┼────────────────┼──────────┼─────────────────┤
│ │Total │ │ │ │ │ │...............*)│
└────┴──────────────┴──────────┴────────────────┴────────────┴────────────────┴──────────┴─────────────────┘


    ^1 Dacă beneficiarul are peste 18 ani.
    ^2 Numărul de telefon şi adresa de domiciliu sunt obligatorii.
    *) Total sumă ce va fi plătită de agenţia pentru plăţi şi inspecţie socială.
    Situaţii de ieşire din Program (dacă este cazul)

┌────┬──────────────────┬──────────────┐
│Nr. │Situaţie de ieşire│Numele │
│crt.│din Program │beneficiarului│
│ │ │/copilului │
├────┼──────────────────┼──────────────┤
│ │Finalizarea │ │
│ │ciclului de │ │
│ │şedinţe de │ │
│1 │intervenţie │ │
│ │psihologică şi │ │
│ │psihoterapeutică │ │
│ │prevăzute în │ │
│ │Program │ │
├────┼──────────────────┼──────────────┤
│ │În urma evaluării │ │
│ │iniţiale, am │ │
│ │constatat că nu │ │
│ │este necesară │ │
│2 │intrarea copilului│ │
│ │într-un program de│ │
│ │intervenţie │ │
│ │psihologică şi │ │
│ │psihoterapeutică. │ │
├────┼──────────────────┼──────────────┤
│ │Starea de sănătate│ │
│ │a copilului nu │ │
│3 │permite │ │
│ │intervenţia │ │
│ │psihologică. │ │
├────┼──────────────────┼──────────────┤
│ │Reprezentantul │ │
│ │legal/Beneficiarul│ │
│4 │s-a retras din │ │
│ │Program pe baza │ │
│ │unei cereri scrise│ │
│ │către psiholog. │ │
├────┼──────────────────┼──────────────┤
│ │Beneficiarul a │ │
│ │cumulat 3 absenţe │ │
│ │consecutive, │ │
│ │nemotivate de o │ │
│ │urgenţă medicală a│ │
│ │copilului sau │ │
│5 │persoanei care │ │
│ │însoţeşte copilul │ │
│ │la psiholog, │ │
│ │atestată prin │ │
│ │adeverinţă │ │
│ │medicală emisă de │ │
│ │medicul de │ │
│ │familie. │ │
├────┼──────────────────┼──────────────┤
│ │Total ieşiri din │........ │
│ │Program │ │
└────┴──────────────────┴──────────────┘


    Data .......................
    Numele şi prenumele psihologului (în clar) .......................................
    Semnătura şi parafa psihologului ........................................
    Semnătura titularului/administratorului formei de exercitare a profesiei şi ştampila acesteia ......................................
    ----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016