Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 1.342 din 22 octombrie 2008  pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 131/2008 privind înfiinţarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti prin reorganizarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, precum şi pentru modificarea unor acte normative privind înfiinţarea unor unităţi de cercetare-dezvoltare în domeniul agricol    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 1.342 din 22 octombrie 2008 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 131/2008 privind înfiinţarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti prin reorganizarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, precum şi pentru modificarea unor acte normative privind înfiinţarea unor unităţi de cercetare-dezvoltare în domeniul agricol

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 723 din 24 octombrie 2008
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. I
    Hotărârea Guvernului nr. 131/2008 privind înfiinţarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti prin reorganizarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 141 din 25 februarie 2008, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. La articolul 2, alineatele (4), (5) şi (6) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "(4) Suprafaţa de teren de 548,84 ha, aflată în domeniul public al statului şi în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, concesionată Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 3, trece în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti.
(5) Suprafaţa de teren de 660,5637 ha, aflată în domeniul privat al statului, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 4, rămâne la dispoziţia comisiei locale pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov.
(6) Se aprobă trecerea suprafeţei de teren de 5,1900 ha, aflată în domeniul privat al statului şi în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 5, în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti."

    2. La articolul 2, alineatul (7) se abrogă.
    3. După articolul 2 se introduce un nou articol, articolul 2^1, cu următorul cuprins:
    "ART. 2^1
    (1) Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti are obligaţia de a preda, prin protocol de predare-preluare, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri, Comisiei locale de aplicare a legilor fondului funciar Corbeanca, judeţul Ilfov, suprafaţa de teren de 221,1122 ha, aflată în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti, în conformitate cu prevederile art. III alin. (1^1) din Legea nr. 169/1997 pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991, cu modificările şi completările ulterioare.
    (2) Agenţia Domeniilor Statului are obligaţia, în termenul prevăzut la alin. (1), de a identifica şi de a preda Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti în administrare o suprafaţă de teren comasată de 221,1122 ha arabil, domeniul public sau privat al statului, aflată în administrarea sa, din judeţul Ilfov sau judeţele limitrofe, în conformitate cu prevederile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare."

    4. Articolul 3 se abrogă.
    5. După articolul 3 se introduce un nou articol, articolul 3^1, cu următorul cuprins:
    "ART. 3^1
    Se aprobă scoaterea din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului a suprafeţelor de teren având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 5^1, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate pentru persoanele îndreptăţite."

    6. Articolele 4-7 se abrogă.
    7. Articolul 8 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 8
    Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    8. Articolul 10 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 10
    Finanţarea activităţilor Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti se face în conformitate cu art. 14 din Legea nr. 290/2002 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice «Gheorghe Ionescu-Şişeşti», cu modificările şi completările ulterioare."

    9. Anexele nr. 3, 4 şi 5 se modifică şi se înlocuiesc cu anexele nr. 1, 2 şi 3 la prezenta hotărâre.
    10. După anexa nr. 5 se introduce o nouă anexă, anexa nr. 5^1, al cărei cuprins este prevăzut în anexa nr. 4 la prezenta hotărâre.
    11. Anexele nr. 6-9 se abrogă.


    ART. II
    Predarea-preluarea suprafeţelor de teren prevăzute la art. 2 alin. (4) şi (6) din Hotărârea Guvernului nr. 131/2008 privind înfiinţarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti prin reorganizarea Institutului de Cercetare şi Producţie pentru Bovine Baloteşti se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. III
    Alineatul (2) al articolului 4 din Hotărârea Guvernului nr. 2.203/2004 privind înfiinţarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Iaşi, prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Vitivinicolă Iaşi, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 4 din 4 ianuarie 2005, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Iaşi are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. IV
    Alineatul (2) al articolului 3 din Hotărârea Guvernului nr. 2.205/2004 privind înfiinţarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Constanţa prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Constanţa, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 26 din 10 ianuarie 2005, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Constanţa are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. V
    Anexele nr. 1-11 la Hotărârea Guvernului nr. 1.881/2005 privind înfiinţarea unor institute şi centre de cercetare-dezvoltare agricolă prin reorganizarea unor institute, centre, staţiuni şi societăţi comerciale de cercetare şi producţie agricolă, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 106 şi 106 bis din 3 februarie 2006, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:
    1. La anexa nr. 1, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pajişti Braşov are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    2. La anexa nr. 2, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie - Valea Călugărească are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    3. La anexa nr. 3, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti - Mărăcineni are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    4. La anexa nr. 4, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură şi Fluoricultură Vidra are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    5. La anexa nr. 5, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor - Palas are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    6. La anexa nr. 6, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit şi Acvacultură Galaţi are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    7. La anexa nr. 7, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare pentru Economia Agriculturii şi Dezvoltare Rurală Bucureşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    8. La anexa nr. 8, punctul 3 va avea următorul cuprins:
    "3. Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri Dăbuleni are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    9. La anexa nr. 9, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Combaterea Eroziunii Solului Perieni are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    10. La anexa nr. 10, punctul 3 va avea următorul cuprins:
    "3. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Montanologie Cristian-Sibiu are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    11. La anexa nr. 11, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Plantelor Bucureşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. VI
    Anexele nr. 1-6 la Hotărârea Guvernului nr. 27/2006 privind înfiinţarea unor staţiuni de cercetare-dezvoltare agricolă în domeniul viticulturii prin reorganizarea unor staţiuni de cercetare şi producţie agricolă din domeniul viticulturii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 101 şi 101 bis din 2 februarie 2006, se modifică după cum urmează:
    1. La anexa nr. 1, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Murfatlar are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    2. La anexa nr. 2, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Blaj are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    3. La anexa nr. 3, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Drăgăşani are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    4. La anexa nr. 4, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Odobeşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    5. La anexa nr. 5, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Miniş are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    6. La anexa nr. 6, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Bujoru are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. VII
    Anexele nr. 1-9 la Hotărârea Guvernului nr. 35/2006 privind înfiinţarea unor staţiuni de cercetare-dezvoltare agricolă în domeniul zootehniei, prin reorganizarea unor staţiuni de cercetare şi producţie agricolă în domeniul zootehniei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 107 şi 107 bis din 3 februarie 2006, se modifică după cum urmează:
    1. La anexa nr. 1, punctul 3 va avea următorul cuprins:
    "3. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Arad are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    2. La anexa nr. 2, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru creşterea Bovinelor Dancu are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    3. La anexa nr. 3, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Târgu Mureş are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    4. La anexa nr. 4, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bubalinelor Şercaia are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    5. La anexa nr. 5, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Dulbanu are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    6. La anexa nr. 6, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    7. La anexa nr. 7, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Caransebeş are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    8. La anexa nr. 8, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Secuieni are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    9. La anexa nr. 9, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Reghin Mureş are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. VIII
    Anexele nr. 1-15 la Hotărârea Guvernului nr. 1.460/2006 privind înfiinţarea unor staţiuni de cercetare-dezvoltare agricolă în domeniul culturii plantelor de câmp prin reorganizarea unor staţiuni de cercetare şi producţie agricolă din domeniul culturii plantelor de câmp, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 915 şi 915 bis din 10 noiembrie 2006, se modifică după cum urmează:
    1. La anexa nr. 1, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Turda are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    2. La anexa nr. 2, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    3. La anexa nr. 3, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Teleorman are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    4. La anexa nr. 4, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Secuieni are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    5. La anexa nr. 5, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Valu lui Traian are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    6. La anexa nr. 6, punctul 3 va avea următorul cuprins:
    "3. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Piteşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    7. La anexa nr. 7, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Şimnic are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    8. La anexa nr. 8, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Brăila are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    9. La anexa nr. 9, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Suceava are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    10. La anexa nr. 10, punctul 3 va avea următorul cuprins:
    "3. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Livada are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    11. La anexa nr. 11, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Oradea are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    12. La anexa nr. 12, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Mărculeşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    13. La anexa nr. 13, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Tulcea are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    14. La anexa nr. 14, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof Târgu Secuiesc are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    15. La anexa nr. 15, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pajişti Vaslui are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. IX
    Anexele nr. 1 şi 2 la Hotărârea Guvernului nr. 853/2006 privind înfiinţarea unor staţiuni de cercetare-dezvoltare agricolă în domeniul legumiculturii prin reorganizarea unor staţiuni de cercetare şi producţie agricolă din domeniul legumiculturii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 599 din 11 iulie 2006, se modifică după cum urmează:
    1. La anexa nr. 1, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Işalniţa are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."

    2. La anexa nr. 2, punctul 2 va avea următorul cuprins:
    "2. Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Iernut are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. X
    Articolul 4 din Hotărârea Guvernului nr. 249/2008 privind înfiinţarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pajişti Timişoara, prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie pentru Cultura Pajiştilor Timişoara, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 208 din 18 martie 2008, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 4
    Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pajişti Timişoara are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. XI
    Articolul 3 din Hotărârea Guvernului nr. 620/1998 privind înfiinţarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Industrializarea şi Marketingul Produselor Horticole "Horting" şi a Societăţii Comerciale "Berser" - S.A., prin reorganizarea Regiei Autonome "Institutul de Cercetare şi Dezvoltare pentru Valorificarea Produselor Horticole", publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 362 din 24 septembrie 1998, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 3
    Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Industrializarea şi Marketingul Produselor Horticole «Horting» are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. XII
    Articolul 4 din Hotărârea Guvernului nr. 1.411/2007 privind înfiinţarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Bilciureşti prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie pentru Creşterea Ovinelor Bilciureşti, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din 28 noiembrie 2007, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 4
    Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Bilciureşti are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."


    ART. XIII
    Articolul 4 din Hotărârea Guvernului nr. 250/2008 privind înfiinţarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Bacău prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Legumicolă Bacău, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 205 din 17 martie 2008, se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 4
    Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Bacău are ca obiect principal de activitate cercetarea-dezvoltarea - Diviziunea 72 cod CAEN."




                    PRIM-MINISTRU
                    CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
                    Contrasemnează:
                    Ministrul agriculturii
                    şi dezvoltării rurale,
                    Dacian Cioloş
                    Ministrul internelor
                    şi reformei administrative,
                    Cristian David
                    Ministrul economiei şi finanţelor,
                    Varujan Vosganian

    Bucureşti, 22 octombrie 2008.
    Nr. 1.342.
    ANEXA 1

    (Anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 131/2008)
    DATELE DE IDENTIFICARE
    a suprafeţelor de teren din domeniul public al statului, aflate în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti

┌─────────┬───────────────────────────────────┐
│Locul │Caracteristicile tehnice ale │
│unde este│terenului │
├─────────┼───────┬───────┬─────────┬─────────┤
│situat │ │ │ │ │
│terenul │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │Categoria│ │
│ │Tarlaua│Parcela│de │Suprafaţa│
│ │ │ │folosinţă│ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │- ha - │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│3 │11 │Arabil │84,5500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │14 │Arabil │2,6000 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │16 │Arabil │4,2900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │8 │25 │Arabil │9,7600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │9 │27 │Arabil │18,5900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │10 │30 │Arabil │18,8700 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │13 │39 │Arabil │41,5200 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │14 │43 │Arabil │59,7700 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │18 │59 │Arabil │28,9100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │20 │62 │Arabil │30,0500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │107 │423 │Arabil │5,2300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │108 │425 │Arabil │6,8100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │109 │428 │Arabil │7,0400 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │110 │431 │Arabil │10,6500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │111 │430 │Arabil │2,8400 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │433 │Arabil │45,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │112 │435 │Arabil │21,0400 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │113 │437 │Arabil │31,9600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │115 │440 │Arabil │24,5800 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │119 │482/4 │Arabil │3,3435 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │119 │482/5 │Arabil │0,9865 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │120 │492 │Arabil │0,0600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Total │ │ │Arabil │458,56 │
│arabil │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│118 │456/1 │Păşune │1,3500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Total │ │ │Păşune │1,3500 │
│păşune │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│TOTAL: │ │ │AGRICOL │459,91 │
└─────────┴───────┴───────┴─────────┴─────────┘


┌─────────┬───────────────────────────────────┐
│Locul │Caracteristicile tehnice ale │
│unde este│terenului │
├─────────┼───────┬───────┬─────────┬─────────┤
│situat │ │ │ │ │
│terenul │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │Categoria│ │
│ │Tarlaua│Parcela│de │Suprafaţa│
│ │ │ │folosinţă│ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │- ha - │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│3 │7 │Ape, │0,2800 │
│ │ │ │bălţi │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │10 │ │0,1900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │12 │ │0,4500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │4 │13 │ │0,2100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │5 │17 │ │0,5300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │5 │17/1 │ │1,6100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │10 │ │0,7300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │3 │12 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │13 │ │1,2100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │9 │28 │ │0,2000 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │10 │31 │ │0,3500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│11 │35 │Ape, │1,0100 │
│ │ │ │bălţi │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │12 │38 │ │0,1600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │13 │41 │ │0,6200 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │40 │ │1,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │14 │44 │ │0,0900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │45/1 │ │0,7200 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │14 │45 │ │0,6500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │15 │48 │ │0,2300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │16 │53 │ │0,5500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │17 │55 │ │0,0300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │56 │ │0,0500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │57 │ │0,7700 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │18 │58 │ │0,6900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │60/2 │ │0,6600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │20 │63 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │66 │ │1,6000 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │21 │68 │ │0,7300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │67/1 │ │0,0600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │22 │71 │ │0,1900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │72 │ │0,7500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │23 │74 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │62 │295 │ │0,4900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │83 │297 │ │0,4600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │24 │422 │ │0,4600 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │108 │427 │ │0,4900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │113 │439 │ │1,0000 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │115 │442 │ │0,3800 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │119 │485 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │132 │552/1 │ │0,5100 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │137 │666 │ │0,9500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │138 │668 │ │0,2500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │139 │670 │ │0,3400 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │140 │661 │ │0,9300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │140 │672 │ │0,4700 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Total │ │ │Ape, │23,6000 │
│ │ │ │bălţi │ │
└─────────┴───────┴───────┴─────────┴─────────┘


┌─────────┬─────────────────────────────────────┐
│Locul │Caracteristicile tehnice ale │
│unde este│terenului │
├─────────┼───────┬───────┬───────────┬─────────┤
│situat │ │ │ │ │
│terenul │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │Categoria │ │
│ │Tarlaua│Parcela│de │Suprafaţa│
│ │ │ │folosinţă │ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │- ha - │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Corbeanca│3 │11/1 │Drumuri │0,4800 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Corbeanca│ │11/2 │ │0,1600 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Baloteşti│3 │15 │ │0,1400 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │3 │17 │ │0,2100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │21 │ │0,3600 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Snagov │262 │1.022 │ │0,1600 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Baloteşti│9 │29 │ │0,2000 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │11 │33 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │34 │ │0,7700 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │12 │37 │ │0,1500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │13 │15 │ │0,1400 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │14 │46 │ │0,1400 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │15 │49 │Drumuri │0,3400 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │50 │ │0,1200 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │16 │52 │ │0,2500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │20 │65 │ │0,6800 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │21 │68 │ │0,2100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │69 │ │0,1500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │22 │72/1 │ │0,1500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │23 │75 │ │0,1400 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │49 │145 │ │0,1600 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │151 │ │0,2800 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │96 │155 │ │0,4600 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │96 │322 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Baloteşti│107 │424 │Drumuri │0,2300 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │109 │429 │ │0,4100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │111 │434 │ │0,3300 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │112 │436 │ │0,3300 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │125 │547 │ │0,1500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │132 │552 │ │0,5100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │133 │554 │ │0,3500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │134 │556 │ │0,5500 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │140 │505 │ │0,2000 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │140 │96 │ │0,1100 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Total │ │ │Drumuri │9,2400 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Baloteşti│ │118 │Curţi, │18,9200 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │110 │Curţi, │13,7200 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │108 │Curţi, │2,5700 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │112 │Curţi, │2,7100 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │107 │Curţi, │0,0400 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │107 │Curţi, │6,4700 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │103 │Curţi, │3,5900 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │96 │Curţi, │8,0700 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Total │ │ │Curţi, │56,0900 │
│ │ │ │construcţii│ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│TOTAL: │ │ │NEAGRICOL │88,93 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│TOTAL │ │ │ │548,84*) │
│GENERAL: │ │ │ │ │
└─────────┴───────┴───────┴───────────┴─────────┘


──────────
*) Suprafaţă parţial înregistrată la Ministerul Economiei şi Finanţelor cu nr. MEF 115.970.──────────

    ANEXA 2

    (Anexa nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 131/2008)
    DATELE DE IDENTIFICARE
    a suprafeţelor de teren din domeniul privat al statului care rămân la dispoziţia comisiei locale pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov, în baza prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 997/2002 pentru modificarea poziţiei nr. 69 din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 517/1999 privind delimitarea suprafeţelor de teren strict necesare pentru cercetarea şi producerea de seminţe şi material săditor din categorii biologice superioare şi de ani male de rasă şi trecerea terenurilor destinate producţiei, aflate în administrarea institutelor şi staţiunilor de cercetare şi producţie agricolă, în domeniul privat al statului

┌─────────┬───────────────────────────────────┐
│Locul │Caracteristicile tehnice ale │
│unde este│terenului │
├─────────┼───────┬───────┬─────────┬─────────┤
│situat │ │ │ │ │
│terenul │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │Categoria│ │
│ │Tarlaua│Parcela│de │Suprafaţa│
│ │ │ │folosinţă│ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │- ha - │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│11 │32 │Arabil │33,7000 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │17 │54 │ │27,9800 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │21 │67 │ │31,0000 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │96 │322 │ │103,4400 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │123,124│502,504│ │96,1537 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │132 │548 │ │21,6800 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │133 │553 │ │51,6900 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │134 │555 │ │54,5800 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │137 │665 │ │133,7300 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │138 │667 │ │38,5200 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │139 │669 │ │32,3400 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │140 │671 │ │35,7500 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Total │ │ │Arabil │660,5637 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│TOTAL: │ │ │AGRICOL │660,5637 │
└─────────┴───────┴───────┴─────────┴─────────┘


    ANEXA 3

    (Anexa nr. 5 la Hotărârea Guvernului nr. 131/2008)
    DATELE DE IDENTIFICARE
    a suprafeţelor de teren din domeniul privat al statului, aflate în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, care trec în domeniul public al statului şi în administrarea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor Baloteşti

┌─────────┬─────────────────────────────────────┐
│Locul │Caracteristicile tehnice ale │
│unde este│terenului │
├─────────┼───────┬───────┬───────────┬─────────┤
│situat │ │ │ │ │
│terenul │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │Categoria │ │
│ │Tarlaua│Parcela│de │Suprafaţa│
│ │ │ │folosinţă │ │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│ │ │ │ │- ha - │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│Baloteşti│96 │323 │Neproductiv│5,1900 │
├─────────┼───────┼───────┼───────────┼─────────┤
│TOTAL: │ │ │Neproductiv│5,1900 │
└─────────┴───────┴───────┴───────────┴─────────┘


    ANEXA 4

    (Anexa nr. 5^1 la Hotărârea Guvernului nr. 131/2008)
    DATELE DE IDENTIFICARE
    a suprafeţelor de teren din domeniul public al statului care se scot din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006, şi din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, de la n r. MEF 115.970, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate pentru persoanele îndreptăţite

┌─────────┬───────────────────────────────────┐
│Locul │Caracteristicile tehnice ale │
│unde este│terenului │
├─────────┼───────┬───────┬─────────┬─────────┤
│situat │ │ │ │ │
│terenul │ │ │ │ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │Categoria│ │
│ │Tarlaua│Parcela│de │Suprafaţa│
│ │ │ │folosinţă│ │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │- ha - │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│119 │482 │Arabil │7,56 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│Baloteşti│120 │492 │Arabil │17,00 │
├─────────┼───────┼───────┼─────────┼─────────┤
│TOTAL: │ │ │ │24,56*) │
└─────────┴───────┴───────┴─────────┴─────────┘

──────────
*) Suprafaţă parţial înregistrată la Ministerul Economiei şi Finanţelor cu nr. MEF 115.970.──────────

    -----------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016