Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECRET nr. 303 din 3 noiembrie 1948  pentru nationalizarea industriei cinematografice si reglementarea comertului cu produse cinematografice*)    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECRET nr. 303 din 3 noiembrie 1948 pentru nationalizarea industriei cinematografice si reglementarea comertului cu produse cinematografice*)

EMITENT: MINISTERUL ARTELOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 256 din 3 noiembrie 1948
--------------
*) Text corectat conform rectificarii aparuta în Monitorul Oficial Nr. 265 din 13 Noemvrie 1948

CAP. 1

ART. 1
Se nationalizeaza toate întreprinderile în funcţiune sau care şi-au încetat funcţiunea în totul sau în parte, în lichidare, sau depozit de producere şi transformare (studiouri, laboratoare, etc.) de filme cinematografice care nu se gãsesc în proprietatea Statului, fie ele întreprinderi individuale, societãţi de orice fel, sau asociaţii, în conformitate cu tabloul anexat, care face parte integrantã din lege.
Întreprinderile prevãzute în tabloul anexat sunt considerate naţionalizate, chiar dacã sunt indicate parţial sau inexact, sau dacã şi-au schimbat denumirea sau adresa.
De asemenea se considera naţionalizate întreprinderile, dacã ele sunt indicate prin numele persoanei fizice sau juridice ce le-a deţinut sub orice titlu (arenda, etc.) dela data de 1 Ianuarie 1938.
Întreprinderile naţionalizate trec în proprietatea Statului, ca bunuri comune ale întregului popor, libere de orice sarcini.
Acţiunile şi pãrţile sociale ale societãţilor, asociaţiilor sau asociaţilor din întreprinderile cinematografice naţionalizate prin prezenta lege, trec în proprietatea Statului, libere de orice sarcini.
Administratorii sau consiliile de administraţie ale întreprinderilor naţionalizate îşi înceteazã activitatea şi funcţiunile pe data publicãrii legii de fata, rãmânând la dispoziţia organelor ce vor lua în primire sau celor ale Ministerului de resort pentru predare, inventariere şi orice informaţii necesare.
ART. 2
Odatã cu întreprinderile principale se nationalizeaza şi toate întreprinderile anexe sau ajutatoare, precum şi acele destinate comercializãrii produselor cinematografice.
Deasemenea se nationalizeaza orice instalatie, mobilier, materiale cinematografice, mijloace de transport, instrumentaj, local etc., care servesc în mod permanent activitãţii unei întreprinderi naţionalizate, fie ca ele aparţin întreprinderii naţionalizate sau altui proprietar şi sunt deţinute şi utilizate în folosul întreprinderii sub orice titlu.
ART. 3
Societãţile sau asociaţiile naţionalizate de orice fel care poseda mai multe unitãţi de producţie sau comercializare, se nationalizeaza, în întregime, chiar dacã numai una din unitãţi se încadreazã în prevederile legii de fata.
ART. 4
Începând dela data publicãrii prezentei legi nici o întreprindere nu va putea instraina, nici în total şi nici în parte şi nici muta utilajul, instalaţiile sau mobilierul sau sub orice titlu ar fi deţinut fãrã autorizaţia Ministerului Artelor şi Informaţiilor, sub sancţiunile prevãzute de lege.
Înstrãinãrile sau contractãrile având de obiect cele menţionate în aliniatul precedent sunt nule de drept, nulitatea fiind de ordine publica şi putând fi ridicatã din oficiu şi de oricine.
ART. 5
Nu intra în prevederile legii de fata şi nu se nationalizeaza întreprinderile sau parte de capital a acestora care se gãsesc în proprietatea unui Stat, fãcând parte din Natiunile Unite, care au dobândit bunuri sau drepturi ca urmare a executãrii Tratatului de Pace sau prin achitarea unor obligaţii de despãgubiri isvorand din starea de razboiu.
De asemenea nu intra în prevederile legii de fata întreprinderile sau pãrţile de întreprindere de producţie sau comercializare, ale statelor sus arãtate, chiar dacã, pe baza drepturilor arãtate în alin. precedent, ele au fost înfiinţate, şi deschise, conform convenţiilor ulterior datei de 23 August 1944, sau Tratatului de Pace. Contractele încheiate de instituţiile acestor State cu particularii persoane fizice sau juridice, ale cãror întreprinderi sau participare sunt naţionalizate, trec asupra Ministerului Artelor şi Informaţiilor şi rãmân în vigoare astfel cum au fost stipulate şi vor fi executate de ambele pãrţi.
ART. 6
Statul are monopolul producerii, transformarii şi comercializãrii produselor cinematografice, cu excepţiile prevãzute în art. 5 al prezentei legi.
Pe data publicãrii legii în Monitorul Oficial, trece asupra Statului orice întreprindere de import şi export, locaţiune şi comercializare ale produselor cinematografice.
Orice birou, local, gradina, locuinta, magazie sau încãpere anexa sau accesorie afectate întreprinderilor de cinematograf, trece asupra Statului, prin Ministerul Artelor şi Informaţiilor, cu toatã aparatura, instalaţiile principale sau accesorii, mobilierul şi inventarul mobil, liber de obligaţii şi sarcini.
Orice contracte de închiriere, arenda, locaţiune, participare sau exploatare la întreprinderile şi obiectele mobile sau imobile, corporale sau incorporale, prevãzute în acest articol, se declara reziliate de plin drept.
Toate drepturile particularilor de orice natura nu se mai pot indrepta în contra Ministerului de resort şi vor fi lichidate pe calea prevãzutã la capitolul despãgubiri. Orice litigiu în curs de judecata în orice stadiu s-ar gãsi în fata instanţelor judecãtoreşti de orice grad, venit pe cale de acţiuni, intervenţii, chemãri de terta persoana, sau pe cãile de atac ordinare sau extraordinare, este închis de drept la data publicãrii prezentei legi. Pretenţiile în contra Statului prevãzute din procesele în curs, privitoare la drepturile particularilor relative la întreprinderile naţionalizate, se vor lichidã prin despãgubiri, pe calea prevãzutã la capitolul respectiv al legii.

CAP. 2
Efectele nationalizarii

ART. 7
Prin efectul nationalizarii, întreprinderile trec în proprietatea Statului cu fondul de comerţ şi cu toate obligaţiunile contractate în vederea exploatãrii lor; întreprinderile sub orice forma de societate sau asociaţiuni îşi pãstreazã patrimoniul, asa precum el va reieşi din bilanţul încheiat în vederea predãrii cãtre noua conducere desemnatã de Stat în urma nationalizarii, în activul şi pasivul întreprinderilor de orice fel, naţionalizate, intrand:
a) La activ, toate bunurile imobile şi mobile corporale şi incorporale, precum: terenuri, clãdiri, instalatiuni, drepturi-patente, licenţe, contracte, autorizaţii, mãrci de fabrica, hârtii de valoare, cambii, cãrţi de depuneri, numerar, sume datorate întreprinderii, accesorii, materii prime, mãrfuri semifabricate sau finite şi alte asemenea;
b) La pasiv, totalitatea obligaţiunilor întreprinderilor.
Prin efectul prezentei legi, întreprinderile naţionalizate se substituie în toate drepturile şi obligaţiunile vechilor întreprinderi.
ART. 8
Noua conducere a întreprinderii naţionalizate va putea cere, în termen de 3 luni de zile dela publicarea prezentei legi, sa declare nule obligaţiunile sau transactiunile încheiate de întreprinderea respectiva înainte de nationalizare, care au fost încheiate cu scopul vadit de a pãgubi întreprinderea, în folosul personal al contractantului sau al unei persoane fizice sau juridice strãine.
Judecarea acestor cereri este de competinţa comisiei constituitã prin <>art. 7 din Legea Nr. 119 din 1948 , care va judeca în aceleaşi condiţii.

CAP. 3
Procedura nationalizarii

ART. 9
La intrarea în vigoare a acestei legi, ministerele de resort vor numi directori, care vor lua în primire conducerea întreprinderilor naţionalizate pe baza unor situatiuni sumare, dela proprietarii sau reprezentanţii ori împuterniciţii acestora.
Noii directori vor exercita toate atribuţiunile vechilor organe de conducere.
În caz de lipsa a proprietarilor, reprezentanţilor sau imputernicitilor lor, întreprinderea va fi preluatã în prezenta autoritãţilor poliţieneşti în comunele urbane, sau a autoritãţilor comunale în comunele rurale.
ART. 10
Pana în momentul preluãrii întreprinderilor de cãtre noua conducere, conform inventarului şi bilanţului pe care întreprinderile sunt obligate sa le încheie în acest scop, vechea conducere sta la dispoziţia celei noi pentru orice lãmuriri, fiind responsabilã pentru lipsurile constatate, afarã de lipsurile şi pagubele provenite din actele de administraţie ale noii conduceri.
ART. 11
La predarea întreprinderii se va încheia un proces-verbal în triplu exemplar, la care se vor alãturã copii de pe inventar şi bilanţ. Un exemplar al procesului verbal se va inmana vechiului proprietar, un altul se va pãstra de întreprindere, iar ultimul se va inainta ministerului de resort.

CAP. 4
Despãgubiri

ART. 12
Statul va acorda despãgubiri proprietarilor şi actionarilor întreprinderilor naţionalizate din "Fondul Industriei Naţionalizate", prevãzut de <>art. 11 din Legea Nr. 119 din 1948 .
Pentru sumele datorate, Fondul Industriei Naţionalizate va emite obligaţiuni, pe care le va rascumpara din beneficiul net al întreprinderii naţionalizate.
ART. 13
Despãgubirile cuvenite proprietarilor se vor stabili de comisiuni funcţionând pe lângã Curţi, formate din trei magistraţi numiţi de Ministerul de Justiţie.
Impotriva deciziunilor acestor comisiuni nu exista nici o cale de atac.
ART. 14
Din drepturile de despãgubire se vor scãdea datoriile întreprinderilor prevãzute în pasivul acestora, precum şi acele izvorand din evaziuni fiscale sau alte operaţiuni contrare legii, ca şi pierderile provenite din reaua administraţie a acestor întreprinderi, înainte de nationalizare
ART. 15
Nu se acorda despãgubiri:
a) Acelora care, fiind în serviciul Statului, judeţelor sau comunelor, s-au imbogatit în timpul cat erau în serviciu, prin fapte ilicite, constatate judecãtoreşte;
b) Acelora care au plecat din ţara în mod clandestin ori fraudulos, precum şi acelora care nu se întorc în ţara dupã expirarea termenului de valabilitate a actelor de cãlãtorie eliberate de autoritãţile romane.

CAP. 5
Sancţiuni

ART. 16
Se pedepsesc cu 5-10 ani munca silnica şi cu confiscarea întregii averi acei care, indiferent prin ce mijloace, cu intentiune, vor zãdãrnici sau vor incerca sa zadarniceasca nationalizarea prevãzutã de prezenta lege, vor tãinui parte din patrimoniul întreprinderilor sau vor vãtãma, nimici, instraina, muta, exporta sau micşora prin orice mijloace, bunuri sau instalatiuni supuse nationalizarii.
Cu aceeaşi pedeapsa se vor sanctiona şi acei care intentionat vor prezenta organelor Statului date inexacte sau incomplete asupra acestor bunuri.
ART. 17
Se pedepsesc cu închisoare corecţionalã dela 4-10 ani şi cu amenda dela 50.000-500.000 lei, functionarii publici sau persoanele împuternicite în temeiul prezentei legi, care nu vor executa sau vor zãdãrnici executarea însãrcinãrilor ce le revin, potrivit prevederilor ei.


TABEL ANEXA
de cinematografele ce urmeazã a fi naţionalizate

Aro, Bucureşti.
Aida, Bucureşti.
Arta, Bucureşti.
Alianta, Bucureşti.
Moşilor, Bucureşti.
Apollo Bucureşti.
Bulevard Palace, Bucureşti.
Clasic, Bucureşti.
Casandra, Bucureşti.
Cotroceni, Bucureşti.
Corso, Bucureşti.
Dacia, Bucureşti.
Diana, Bucureşti.
Femina, Bucureşti.
Franklin, Bucureşti.
Gioconda, Bucureşti.
Gloria, Bucureşti.
Isbanda, Bucureşti.
Lia, Bucureşti.
Lira, Bucureşti.
Luther, Bucureşti.
Filimon Sarbu, Bucureşti.
Marconi, Bucureşti.
Marna, Bucureşti.
Milano, Bucureşti.
Miorita, Bucureşti.
Model, Bucureşti.
Nero, Bucureşti.
Nissa, Bucureşti.
Noni, Bucureşti.
Odeon, Bucureşti.
Orfeu, Bucureşti.
Pache, Bucureşti.
Pax, Bucureşti.
Rahova, Bucureşti.
Ritz, Bucureşti.
Rio (Rex), Bucureşti.
Scala, Bucureşti.
Florida, Bucureşti.
Maxim Gorki, Bucureşti.
Splendid, Bucureşti.
Tineretului, Bucureşti.
Trianon, Bucureşti.
Tomis, Bucureşti.
Triumf, Bucureşti.
Unic, Bucureşti.
Unirea, Bucureşti.
Volta Buzesti, Bucureşti.
Venus, Bucureşti.
Vergu, Bucureşti.
Victoria, Bucureşti.
Volga, Bucureşti.
Avrig, Bucureşti.
Capitol, Bucureşti.
Barcelona, Bucureşti.
Carmen, Bucureşti.
Astoria, Bucureşti.
Doina, Bucureşti.
Mignon, Bucureşti.
Omnia, Bucureşti.
Pantelimon, Bucureşti.
Picolo, Bucureşti.
Roma, Bucureşti.
Tivoli, Bucureşti.

Judeţul Alba
Capitol, Alba Iulia
Park, Alba Iulia
Detunata, Abrud
Apollo, Aiud
Progresul (Astra), Sebes Alba
Popular (Aro), Sebes Alba
Urania, Teius
Sindicatul C.F.R., Teius Coslar
Edison, Uioara
Modern, Zlatna

Judeţul Arges
Muncitoresc, Pitesti
Lux, Pitesti
Select, Pitesti
Trianon, Pitesti
Aro, Curtea de Arges

Judeţul Arad
Corso, Arad
Popular, Arad
Victoria, Arad
Savoy, Arad
Urania, Arad
Casa Culturalã Arlus, Curtici
Corso, Chisineu Cris
Apollo, Ineu
Scala, Nadlac
Apolo, Pancota
Astra, Rovine
Dacia, Rovine
Apolo, Radna
Cinema Comunei Sf. Ana
Cinema Comunei Siria
U.T.M. Arad, com. Gai

Judeţul Buzau
Bulevard, Buzau
Doina, Buzau
N. Balcescu (fost Moldavia), Buzau
Corso, Buzau
Savoy, Buzau
Modern, Mizil
Mares, Mizil

Judeţul Braşov
Reduta, Braşov
Aro, Braşov
Progresul, Braşov
Popular, Braşov
Astra, Braşov, Braşov
Lumina, Braşov
Scala, Braşov
Eforia, Braşov
Rodina, Braşov
Cidonia, Codlea,
Urania, Ranov
Modern, Cernatu

Judeţul Baia
Lux, Falticeni

Judeţul Botosani
Popovici, Botosani
Lux, Botosani
Cinema Comunei Harlau

Judeţul Brãila
Carabus, Brãila
Comunal, Brãila
Popular, Brãila
Lira, Brãila
Pasalaqua, Brãila

Judeţul Bihor
Scala, Oradea
Corso, Oradea
Transilvania, Oradea
Popular, Beius
Biharia, Biharia
Prietenia, Diosig
Apollo, Marghita
Transilvania, Salonta Mare
Doina, Tinca
Comisia Localã, Beius

Judeţul Bacau
Fantasio, Bacau
Forum, Bacau
Marasesti, Bacau
Lux, Bacau
Oituz, Tg.-Ocna

Judeţul Caras
Astra, Oravita
Apollo (Verner) Bocsa Montanã
Barzeasca, Berzeasca
Apollo (fraţii Craciun) Resita
Cultural, Resita

Judeţul Covurlui
Aro-Banica, Galaţi
Central, Galaţi
Lux, Galaţi
V. Miron, Galaţi
Odeon, Galaţi

Judeţul Ciuc
Secuesc, Gheorghieni,
Spic de Aur, Santimbru
Popular, Sansimion
Borsos, Ciuman
Suseni, Suseni
Pal Ignat şi Zoltan, Tusnadul Mare

Judeţul Campulung
Modern, Vatra Dornei

Judeţul Constanta
Unirea, Constanta
Doru, Constanta
Popular, Constanta
Progresul, Constanta
6 Martie, Constanta
23 August, Constanta
Munca, Constanta
Popular Cernavoda
Cinema Comunei Hârşova
Comunal, Mangalia
Republica, Cernavoda
Filimon Sarbu, Constanta
Cãmin Cultural Medgidia
Cinema Comunal Medgidia
Cinema Cultural Mihail Kogalniceanu
Cãmin Cultural Cogealac

Judeţul Cluj
Capitol, Cluj
Corso, Cluj
Forum, Cluj
Olimpia, Cluj
Popular, Cluj
Royal Palace, Cluj
Select, Cluj
Urania, Cluj
Cinema Huedin, Cluj

Judeţul Dolj
6 Martie, Craiova
23 August, Craiova
Scala, Craiova
30 Decemvrie (fost Select), Craiova
Mirica, Calafat
Capitol, Calafat

Judeţul Dambovita
Victoria (Slovia), Targoviste
Popular, Targoviste
Modern, Bucsani
Tudor Vladimirescu, Gaesti
Bebe, Gaesti
Cãminul cultural Spiru Haret, Gura Ocnitei
Cinema Comunei Slobozia Mare
Aro Parc, Pucioasa

Judeţul Dorohoi
Lux, Dorohoi

Judeţul Falciu
Modern, Husi

Judeţul Fagaras
Filimon Sarbu, Fagaras
Transilvania, Fagaras
Concordia, Cincu
Claudia, Sercaia

Judeţul Gorj
Caldarus, Tg. Jiu

Judeţul Hunedoara
Progresul, Deva
Cultura, Dobra
Central, Orastie
Orion, Orastie
Cãminul Cultural, Baia de Cris
Scala, Hateg
Dacia, Petrosani
Cazinoul, Vulcani
Cinema, Lonea

Judeţul Ialomita
Modern, Calarasi
Victoria, Calarasi
Unirea, Fetesti
Cinema Comunei, Fetesti-Gara
Capitol, Urziceni
Iordanescu, Slozobia
Popular, Tandarei-Gara

Judeţul Ilfov
Budesti, Budesti
Domneşti, Domneşti
Comunal, Oltenita
Cinema Mare (cpt. Mera) Chitila

Judeţul Iaşi
Capitol (Popular) Iaşi
Scala, Iaşi
Sidoli, Iaşi
Phoenix, Iaşi
Trianon, Iaşi

Judeţul Mures
Progresul, Tg.-Mures
Transilvania, Tg.-Mures
Venus, Sovata
Transilvania, Toplita

Judeţul Mehedinti
Rio, Turnu-Severin
Teatrul oraşului, Turnu Severin
Rogova (Stuparu), Rogova

Judeţul Muscel
Jinga, Campulung Muscel
Cãminul Cultural "Costopol", Calinesti
Cãminul cultural Domneşti, Domneşti
Cãminul Cultural Rucar, Rucar

Judeţul Maramures
Sindicatul C.A.M., Ocna Sugatag

Judeţul Neamt
Trianon, Piatra - Neamt
Progresul, Piatra - Neamt
Popular, Piatra - Neamt
Popular, Buhusi
Gaetan, Tg. - Neamt
Trianon, Tg. - Neamt

Judeţul Nasaud
Omnia, Bistrita
Capitol, Bistrita
Cika, Nasaud
Radna (Hapca Vasile), Radna
Trianon, Prundul Bargaului

Judeţul Olt
Ivanovici, Slatina

Judeţul Odorhei
Muncitoresc, Odorhei
Urania, Cristur

Judeţul Prahova
Aro, Ploiesti
Corso, Ploiesti
Victoria, Ploiesti
Odeon, Ploiesti
Progresul, Ploiesti
Roxi, Ploiesti
Popular, Ploiesti
Colorado, Ploiesti
Fabrica de postav "Azuga", Azuga
Cinema Comunei, Baicoi
Cam. Cultural, Barcanesti
Lumina Sarului, Brebu
Casa Nationala, Breaza
Ursu, Comarnic
Gh. Gheorghiu-Dej, Campina
Victoria, Campina
11 Iunie, Ceptura Urlati
Horia, Closca şi Crisan, Comarnic
Cornu, Cornu
Victoria, Filipesti-Tang.
Cãminul Cultural, Filipesti-Padure
Modern, Maneciu-Ungheni
Zorile, Maneciu-Ungheni
Cãminul Cultural, Marginenii de Sus
Columbia, Moreni
Sala Epure (Muntenia), Moreni
Alexiu, Moreni
Aro, Scaeni
Progresul, Sinaia
Select, Urlati
Unirea, Slanic
Telega, Telega
Liga Culturalã, Valenii de Munte
Vulcanesti, Vulcanesti
Cãminul Cultural Doina, Poiana Tapului
Cinema Comunei, Valea Calugareasca

Judeţul Putna
Bristol, Focsani
Capitol Focsani
Scala, Focsani
Select, Odobesti

Judeţul Radauti
Scala Popular, Radauti
Unirea, Radauti
Unirea, Siret

Judeţul Romanati
Apolo, Caracal
Teatrul Naţional, Caracal
Cosma, Corabia
Cinema Corabia, Corabia.

Judeţul Roman
Luxor, Roman
Trianon, Roman

Judeţul Ramnicul Sarat
Lux, R. Sarat
Victoria, R. Sarat

Judeţul Severin
Capitol, Lugoj
Comunal-Cinema, Lugoj
Victoria, Lugoj
Apolo, Faget
Olimpia Stricker, Orşova

Judeţul Suceava
Comunal, Suceava

Judeţul Somes
Cazinou, Belcean
Select, Gherla
Cultura, Reteag

Judeţul Sibiu
Apolo, Sibiu
Capitol, Sibiu
Rio, Sibiu
Corso, Sibiu
Victoria, Sibiu
Ecaterina, Avrig
23 August, Cisnadie
Cinema Comunei, Garbova
Cinema Comunei, Miercurea
Cãmin Cultural, Rasinari
Turistilor, Saliste
Miorita, Talmaciu
Filiala A. R. L. U. S. Sibiu

Judeţul Salaj
Libertatea, Zalau
Popular, Careii Mari
Infratirea, Jibou
Scala, Simleul Silvaniei
Transilvania, Valea lui Mihai
Progresul, Cehul Silvaniei
Crasna, Crasna
Nusfalau, Nusfalau

Judeţul Satu Mare
Scala Satu Mare
Popular, Satu Mare
Carpaţi, Baia Mare
Popular, Baia Mare

Judeţul Tutova
Francez, Barlad
Select, Barlad

Judeţul Teleorman
Valli, Turnu Magurele
Capitol, Alexandria
Trianon, Alexandria
Carpaţi, Rosiorii de Vede
Modern, Rosiorii de Vede
Cãminul Cultural, Zimnicea

Judeţul Turda
Aro (sala fãrã aparat), Turda
Maxim Gorki, Turda
Dacia (nu funcţioneazã din 1946), Campeni
Lia (nu funcţioneazã din 1945), Ludos

Judeţul Tulcea
Select, Tulcea
Aro, Macin
D. D. M., Splina

Judeţul Tecuci
Comunal Tecuci

Judeţul Tarnava Mica
Apollo, Blaj
Roxi, Dumbraveni
Saxonia, Jidvei
Capitol, Tarnaveni

Judeţul Tarnava Mare
Capitol, Medias
Corso, Medias
Steaua, Sighisoara
Apollo, Agnita
Apollo

Judeţul Trei Scaune
Modern, Baraolt
Apolo, Bretcu
Zana, Covasna
Orasenesc, Tg. Secuiesc
Prole Gustav, Zagan

Judeţul Timis-Torontal
Apollo, Timişoara
Aro, Timişoara
Arta, Timişoara
Capitol, Timişoara
Coloseum, Timişoara
Corso, Timişoara
Thalia, Timişoara
Trianon, Timişoara
Victoria (fost Urania), Timişoara
E. Unger, Biled
Hercules, Carpinis
Schisak, Ciacova
Cultura, Cenadul Mare
Scala, Comlosul Mare
Corso, Becicherecul Mic
Roxi, Fratelia
Fratelia, Fratelia
Elite, Freierdorful Nou
Lumina, Pecica Mare
Olimpia, Jimbolia
Central, Lipova
Corso, Lipova
Poporului, Nitchidorf
Cultura, Lovin
Astra, Petrian
Muncitoresc, Plopi
Recas, Recas
Pavlov, Sannicolaul Mare
Victoria, Sannicolaul Mare
Sport, Secusigiu
Olympia, Teremia Mare
Cultura, Tomnatic
Scala, Comosul Mic
Victoria, Peciul Nou

Judeţul Vlasca
Europa, Giurgiu
Modern, Giurgiu
Taranu, Giurgiu

Judeţul Vaslui
Teatrul judeţean (Izbanda), Vaslui

Judeţul Valcea
Adriani, R. Valcea
30 Decembrie, R. Valcea
23 August, Dragasani

-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016