Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECIZIE nr. 59 din 27 martie 2006  privind stabilirea conditiilor de autorizare a operatorilor economici care au obligatia de a solicita inregistrarea in Registrul national al multiplicatorilor de discuri optice, casete audio si casete video    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECIZIE nr. 59 din 27 martie 2006 privind stabilirea conditiilor de autorizare a operatorilor economici care au obligatia de a solicita inregistrarea in Registrul national al multiplicatorilor de discuri optice, casete audio si casete video

EMITENT: OFICIUL ROMAN PENTRU DREPTURILE DE AUTOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 377 din 3 mai 2006

În temeiul prevederilor <>art. 138 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificãrile şi completãrile ulterioare,
având în vedere dispoziţiile <>art. 31 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 25/2006 privind întãrirea capacitãţii administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,
în baza prevederilor art. 2 alin. (2) şi ale <>art. 6 alin. (3) din Hotãrârea Guvernului nr. 758/2003 privind organizarea şi funcţionarea Oficiului Român pentru Drepturile de Autor şi a corpului de arbitri şi a <>Deciziei primului-ministru nr. 31/2006 pentru numirea doamnei Rodica Pârvu în funcţia de director general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,

directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor emite urmãtoarea decizie:

Scopul deciziei
ART. 1
Prezenta decizie stabileşte normele metodologice privind condiţiile de autorizare şi înregistrare în Registrul naţional al multiplicatorilor de discuri optice, casete audio şi casete video, denumit în continuare Registrul naţional al multiplicatorilor, a operatorilor economici care desfãşoarã pe teritoriul României activitãţi de multiplicare a fonogramelor, videogramelor sau programelor pentru calculator pe discuri optice, casete audio sau casete video, dupã caz.

Domeniul de reglementare
ART. 2
(1) Înregistrarea în Registrul naţional al multiplicatorilor este obligatorie pentru operatorii economici care:
a) multiplicã fonograme, videograme sau programe pentru calculator pe discuri optice, casete audio sau casete video, dupã caz, destinate distribuirii cãtre public;
b) intermediazã servicii de multiplicare de fonograme, videograme sau programe pentru calculator pe discuri optice, casete audio sau casete video, dupã caz, destinate distribuirii cãtre public;
c) realizeazã servicii de multiplicare de fonograme, videograme sau programe pentru calculator exceptate potrivit art. 15 alin. (1).
(2) Fonogramele, videogramele sau programele pentru calculator alãturate unor produse comerciale, inclusiv reviste, în cadrul activitãţilor cu caracter promoţional intrã sub incidenţa prevederilor prezentelor norme metodologice.
(3) Registrul naţional al multiplicatorilor este organizat în formã electronicã şi cuprinde urmãtoarele secţiuni:
a) secţiunea multiplicatori de discuri optice;
b) secţiunea multiplicatori de casete audio;
c) secţiunea multiplicatori de casete video;
d) secţiunea intermediari ai serviciilor de multiplicare;
e) secţiunea multiplicatori de produse exceptate.

Cerinţe şi criterii necesare autorizãrii
ART. 3
(1) Operatorii economici prevãzuţi la art. 2 alin. (1) lit. a) pot obţine autorizaţia prevãzutã la <>art. 30 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 25/2006 privind întãrirea capacitãţii administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, dacã îndeplinesc urmãtoarele condiţii:
a) deţin echipamente industriale pentru întreg fluxul de producţie, respectiv multiplicare, inscripţionare, ambalare şi control tehnic de calitate;
b) echipamentele industriale de multiplicare au o capacitate minimã de producţie de peste 750 discuri optice/orã, 500 casete audio/orã şi, respectiv, 10 casete video de 60 minute/orã;
c) pentru multiplicarea discurilor optice solicitanţii trebuie sã facã dovada aplicãrii codului "SID" implementat de Federaţia Internaţionalã a Producãtorilor de Fonograme (denumitã în continuare IFPI) şi Philips.
(2) Caracterul industrial al echipamentelor trebuie dovedit de solicitant prin prezentarea specificaţiilor tehnice sau, în lipsa acestora, prin prezentarea unor expertize tehnice autorizate.

Eliberarea autorizaţiei
ART. 4
(1) Autorizaţia se elibereazã numai dupã verificarea de cãtre Oficiul Român pentru Drepturile de Autor a existenţei echipamentelor de multiplicare aflate la fiecare punct de lucru menţionat în cererea de înregistrare a operatorilor economici prevãzuţi la art. 2 alin. (1) lit. a).
(2) Dupã verificarea existenţei documentelor prevãzute la <>art. 34 alin. (1) şi (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 25/2006 , precum şi dupã verificarea la punctele de lucru a îndeplinirii condiţiilor prevãzute la art. 3 alin. (1), Oficiul Român pentru Drepturile de Autor elibereazã solicitanţilor, în termen de 5 zile lucrãtoare pentru cererile transmise on-line şi în termen de 20 de zile lucrãtoare pentru cererile depuse la sediul Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, autorizaţia prevãzutã la <>art. 30 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 25/2006 .
(3) Punctele de lucru, echipamentele de multiplicare şi spaţiile de depozitare vor fi menţionate în anexa autorizaţiei prevãzute la alin. (2).
(4) În situaţia în care nu sunt depuse toate documentele, conform prezentelor norme metodologice, sau acestea sunt necorespunzãtoare, Oficiul Român pentru Drepturile de Autor va solicita în scris remedierea deficienţelor constatate, în caz contrar cererea urmând a fi respinsã.
(5) Autorizaţia prevãzutã la alin. (2) sau solicitarea prevãzutã la alin. (4) va putea fi ridicatã de la Registratura generalã a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor în termen de 15 zile de la expirarea termenului prevãzut la alin. (2), urmând ca, în cazul neridicãrii în interiorul acestui termen, sã fie comunicate prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire.
(6) Persoanele înregistrate în Registrul naţional al multiplicatorilor sunt obligate sã comunice Oficiului Român pentru Drepturile de Autor documentele de modificare şi/sau completare a documentelor pe baza cãrora s-a efectuat înregistrarea, în termen de 15 zile de la data la care s-a realizat modificarea şi/sau completarea lor.

Durata de valabilitate a autorizaţiei
ART. 5
(1) Durata de valabilitate a autorizaţiei prevãzute la art. 4 alin. (2) este de un an de la data emiterii.
(2) Pentru emiterea unei noi autorizaţii în condiţiile prevãzute la art. 4 alin. (2), în situaţia modificãrii şi/sau completãrii documentelor pe baza cãrora s-a efectuat înregistrarea, operatorii economici trebuie sã depunã urmãtoarele:
a) cererea-tip specificã, aprobatã prin Decizia directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 30/2006 pentru stabilirea şi publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, în conformitate cu <>art. 47 din Ordonanţa Guvernului nr. 25/2006 privind întãrirea capacitãţii administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, a modelelor cererilor-tip privind înregistrarea în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, a modelului formularului special privind marcajele holografice deteriorate şi marcajele holografice aplicate pe fonogramele sau videogramele retrase din circuitul comercial, a modelului raportului de aplicare a marcajelor holografice pe fonograme sau videograme, a modelelor certificatelor de înregistrare în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, a modelelor adeverinţelor de înscriere în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor şi a modelului autorizaţiei de înregistrare în Registrul naţional al multiplicatorilor;
b) copii ale documentelor de modificare şi/sau completare a documentelor pe baza cãrora s-a efectuat înregistrarea.

Înregistrarea punctelor de lucru
ART. 6
(1) Operatorii economici prevãzuţi la art. 2 alin. (1) pot desfãşura activitatea de multiplicare şi/sau depozitare a fonogramelor, videogramelor sau programelor pentru calculator numai la punctele de lucru sau spaţiile de depozitare declarate la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.
(2) Pentru fiecare punct de lucru declarat la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, operatorii economici prevãzuţi la art. 2 alin. (1) lit. a) vor înregistra toate echipamentele de multiplicare ce funcţioneazã în acel loc, identificate prin marcã, serie şi capacitatea de multiplicare.
(3) Operatorii economici înregistraţi în Registrul naţional al multiplicatorilor administrat de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor sunt obligaţi sã deţinã la fiecare punct de lucru autorizaţia prevãzutã la art. 4 alin. (2), în original sau în copie.

Înregistrarea echipamentelor de multiplicare înstrãinate
ART. 7
În situaţia înstrãinãrii echipamentelor de multiplicare, operatorii economici înregistraţi în Registrul naţional al multiplicatorilor vor comunica, în termen de 10 zile de la înstrãinare, datele de identificare a echipamentelor şi datele de identificare a operatorului economic care a achiziţionat respectivele echipamente, conform modelului prezentat în anexa nr. 1 la prezenta decizie.

Evidenţa contabilã a materiilor prime necesare multiplicãrii şi raportul stocurilor
ART. 8
(1) Operatorii economici înregistraţi în Registrul naţional al multiplicatorilor au obligaţia sã evidenţieze în gestiunea contabilã toate materiile prime folosite în procesul tehnologic.
(2) Operatorii economici prevãzuţi la alin. (1) au obligaţia sã depunã trimestrial la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, în primele 5 zile ale trimestrului urmãtor, un raport privind cantitatea totalã a materiilor prime achiziţionate, potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 2.

Informaţiile obligatorii menţionate pe fonograme, videograme sau programe pentru calculator
ART. 9
(1) Fonogramele şi videogramele fixate pe casete audio şi, respectiv, casete video trebuie sã conţinã pe suprafaţa acestora urmãtoarele informaţii:
a) denumirea, marca sau codul multiplicatorului înregistrat la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor;
b) titlul fonogramei sau videogramei;
c) simbolul (p) şi/sau (c)*, însoţit de numele/denumirea sau marca titularului de drepturi, anul şi ţara în care a fost adusã prima datã la cunoştinţã publicã.
(2) Fonogramele, videogramele sau programele pentru calculator fixate pe discuri optice trebuie sã conţinã informaţii pe ambele feţe, atât pe cea imprimatã grafic, cât şi pe banda circularã de identificare de pe faţa activã, dupã cum urmeazã:
A. pe faţa printatã:
a) titlul fonogramei sau videogramei;
b) simbolul (p) şi/sau (c)*, însoţit de numele/denumirea sau marca titularului de drepturi, anul şi ţara în care a fost adusã prima datã la cunoştinţã publicã;
B. pe banda circularã de identificare:
a) titlul sau o parte identificabilã a acestuia;
b) denumirea, marca sau codul multiplicatorului înregistrat la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.
___________
NOTĂ C.T.C.E. S.A.
* Simbolurile (p) şi (c) sunt încercuite.

Codul de identificare a surselor
ART. 10
Discurile optice trebuie sã fie realizate prin injecţie şi sã aibã inserate codul "SID" de identificare a sursei, potrivit specificaţiilor IFPI şi Philips. Codul "SID" este compus din douã elemente de identificare corespunzãtoare producãtorului matriţei de injecţie şi, respectiv, multiplicatorului.

Comanda de multiplicare şi evidenţa contabilã analiticã a multiplicãrilor
ART. 11
Operatorii economici înregistraţi în Registrul naţional al multiplicatorilor sunt obligaţi sã multiplice fonograme, videograme sau programe pentru calculator numai în baza unei comenzi scrise potrivit modelului prevãzut în anexa nr. 3 şi sã ţinã evidenţa contabilã analiticã a multiplicãrilor. Conturile analitice trebuie sã conţinã titlul, artistul şi numãrul de catalog al produselor multiplicate.

Sancţiuni
ART. 12
(1) Dacã operatorii economici înregistraţi în Registrul naţional al multiplicatorilor nu mai îndeplinesc condiţiile prevãzute de prezentele norme metodologice, Oficiul Român pentru Drepturile de Autor va suspenda sau va retrage autorizaţia de înregistrare a acestora, prin decizie a directorului general, care se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
(2) În cazul în care raportul prevãzut la art. 8 alin. (2) nu este depus la douã termene consecutive, autorizaţia prevãzutã la art. 4 alin. (2) va fi suspendatã de cãtre Oficiul Român pentru Drepturile de Autor pânã la depunerea rapoartelor şi verificarea concordanţei acestora.
ART. 13
(1) Fonogramele, videogramele sau programele pentru calculator realizate cu încãlcarea prevederilor prezentelor norme metodologice nu vor fi înscrise de cãtre Oficiul Român pentru Drepturile de Autor în registrele naţionale şi nici nu se vor elibera marcaje holografice pentru fonogramele şi videogramele în cauzã.
(2) În situaţia în care fonogramele se depun ulterior înscrierii în Registrul naţional al fonogramelor şi se constatã cã au fost realizate cu încãlcarea prevederilor prezentei decizii, înscrierea acestora va fi anulatã. Intermediarii serviciilor de multiplicare
ART. 14
Operatorii economici prevãzuţi la art. 2 alin. (1) lit. b) au obligaţia sã comunice Oficiului Român pentru Drepturile de Autor datele de identificare ale operatorilor economici care realizeazã multiplicarea, indiferent dacã aceştia din urmã funcţioneazã pe teritoriul României sau în strãinãtate.

Excepţii
ART. 15
(1) Sunt exceptate de la prevederile prezentelor norme metodologice urmãtoarele:
a) fonogramele, videogramele şi programele pe calculator care conţin prezentarea unor organizaţii sau instituţii;
b) fonogramele, videogramele şi programele de calculator destinate comunicãrii comerciale, care nu fac obiectul comercializãrii directe sau indirecte, precum: prezentãri de operatori economici, de produse sau servicii;
c) fonogramele, videogramele şi programele de calculator produse de cãtre instituţiile de cult şi cele de învãţãmânt, comercializate prin mijloace proprii ale fiecãrei instituţii sau cu prilejul unor manifestãri cultural-artistice organizate de acestea ori la care acestea participã;
d) fonogramele, videogramele şi programele de calculator realizate în scopul prezentãrii patrimoniului cultural deţinut de muzee, centre de culturã, teatre sau alte instituţii similare acestora ori cele cu caracter promoţional specifice activitãţii instituţiilor culturale şi comercializate prin mijloace proprii ale fiecãrei instituţii culturale sau cu prilejul unor manifestãri cultural-artistice organizate de acestea ori la care acestea participã;
e) fonogramele, videogramele şi programele de calculator oferite cu titlu gratuit vizitatorilor în cadrul târgurilor, saloanelor şi al altor manifestãri expoziţionale, cu condiţia ca acestea sã facã obiectul manifestãrilor respective;
f) fonogramele, videogramele şi programele de calculator conţinând instrucţiuni de utilizare, documentaţii, conferinţe, seminarii şi alte asemenea, cu condiţia ca acestea sã nu facã obiectul comercializãrii prin magazine;
g) programele pentru calculator destinate utilizãrii interne de cãtre instituţii, organizaţii sau operatori economici şi actualizãrile acestor programe pentru calculator, cu condiţia de a nu fi distribuite prin magazine;
h) programele pentru calculator realizate la comandã care urmeazã a fi utilizate de beneficiarul comenzii;
i) programele pentru calculator destinate instalãrii sau funcţionãrii unor echipamente, precum şi documentaţiile aferente, care se comercializeazã împreunã cu echipamentele respective;
j) copiile de lucru ale fonogramelor prevãzute de <>art. 16 din Ordonanţa Guvernului nr. 25/2006 , precum şi copiile autorizate de titularii de drepturi în vederea radiodifuzãrii;
k) copiile videogramelor transmise de titularii de drepturi operatorilor economici care realizeazã activitãţi de comunicare publicã sau radiodifuzare.
(2) Înscrierea în registrele naţionale administrate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor a fonogramelor, videogramelor sau programelor pentru calculator prevãzute la alin. (1) este facultativã.
(3) Operatorii economici prevãzuţi la art. 2 alin. (1) lit. c) sunt exceptaţi de la respectarea prevederilor art. 3.
(4) Operatorii economici care multiplicã propriile fonograme, videograme şi programe pentru calculator, exceptate potrivit prevederilor alin. (1), nu au obligaţia sã se înregistreze în Registrul naţional al multiplicatorilor.

Dispoziţii finale
ART. 16
Prezenta decizie intrã în vigoare la data publicãrii în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. 17
Operatorii economici prevãzuţi la art. 2 au obligaţia sã solicite înregistrarea în Registrul naţional al multiplicatorilor, în termen de 30 de zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei decizii.

Directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,
Rodica Pârvu

Bucureşti, 27 martie 2006.
Nr. 59.


ANEXA 1


Denumire firmã __________________________________________________
Autorizaţie RNM seria _____________nr. ___________data __________


Evidenţa echipamentelor industriale de multiplicare înstrãinate

┌──────┬─────┬───────────────────────────────────────────────────────┬───────┐
│Denu- │Numã-│ CUMPĂRĂTOR │Docu- │
│mirea │rul ├────────┬─────┬──────┬─────────────────────────────────┤ment de│
│echi- │de │ │Cod │Nr. de│ │vânzare│
│pamen-│înre-│ │Unic │ordine│ │(seria │
│tului │gis- │Denumire│de │la │ cu sediul în: │şi nu- │
│ │trare│ │Înre-│Regis-│ │mãrul) │
│ │în │ │gis- │trul ├───────┬──────┬───┬───┬───┬──────┤ │
│ │RNM │ │trare│Comer-├Locali │Strada│Nr.│Bl.│Ap.│Jud/ │ │
│ │ │ │ │ţului │tatea │ │ │ │ │sector│ │
├──────┼─────┼────────┼─────┼──────┼───────┼──────┼───┼───┼───┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼─────┼────────┼─────┼──────┼───────┼──────┼───┼───┼───┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼─────┼────────┼─────┼──────┼───────┼──────┼───┼───┼───┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼─────┼────────┼─────┼──────┼───────┼──────┼───┼───┼───┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼─────┼────────┼─────┼──────┼───────┼──────┼───┼───┼───┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├──────┼─────┼────────┼─────┼──────┼───────┼──────┼───┼───┼───┼──────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└──────┴─────┴────────┴─────┴──────┴───────┴──────┴───┴───┴───┴──────┴───────┘
Semnãtura
Ştampila


ANEXA 2.1

Denumire societate _________________________________________________
Autorizaţie RNM seria ________________nr. ___________data __________


RAPORT PRIVIND MATERIILE PRIME UTILIZATE PENTRU MULTIPLICAREA
───────────────────────────────────────────────────────────────
DE DISCURI OPTICE
────────────────────
Perioada
─────────────────────────────────────

MATERIA PRIMĂ: POLICARBONAT
─────────────
TOTAL DISCURI OPTICE REALIZATE: ______________

┌─────┬─────────┬──────────────────────────────┬───────────────────┬─────────┐
│DATA │ STOC │ MATERII PRIME ACHIZIŢIONATE │ CONSUM INTERN │ │
│ │INIŢIAL ├─────────┬────────────────────┼─────────┬─────────┤ │
│ │ │ │ FURNIZOR │ │Estimare │ │
│ │ │CANTITATE├────────┬───────────┤CANTITATE│multipli-│ STOC │
│ │ │ │DENUMIRE│DOCUMENT DE│ │care/ │ FINAL │
│ │ │ │ │ACHIZIŢIE │ │cantitate│ │
│ │ │ │ │(serie,nr.)│ │consumatã│ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴─────────┴─────────┴────────┴───────────┴─────────┴─────────┴─────────┘
Semnãtura
Ştampila


ANEXA 2.2

Denumire societate _________________________________________________
Autorizaţie RNM seria ________________nr. ___________data __________


RAPORT PRIVIND MATERIILE PRIME UTILIZATE PENTRU MULTIPLICAREA
───────────────────────────────────────────────────────────────
DE CASETE AUDIO
──────────────────
Perioada
─────────────────────────────────────
_______ ________
MATERIA PRIMĂ: banda magneticã │_______│ casete cu bandã │________│
carcase │_______│ casete fãrã bandã │________│

TOTAL CASETE AUDIO REALIZATE: ____________

┌─────┬─────────┬──────────────────────────────┬───────────────────┬─────────┐
│DATA │ STOC │ MATERII PRIME ACHIZIŢIONATE │ CONSUM INTERN │ │
│ │INIŢIAL ├─────────┬────────────────────┼─────────┬─────────┤ │
│ │ │ │ FURNIZOR │ │Estimare │ │
│ │ │CANTITATE├────────┬───────────┤CANTITATE│multipli-│ STOC │
│ │ │ *) │DENUMIRE│DOCUMENT DE│ │care/ │ FINAL │
│ │ │ │ │ACHIZIŢIE │ │cantitate│ │
│ │ │ │ │(serie,nr.)│ │consumatã│ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴─────────┴─────────┴────────┴───────────┴─────────┴─────────┴─────────┘
*) în cazul bandei magnetice se va menţiona numãrul de role şi lungimea benzii
aflate pe o rolã
Semnãtura
Ştampila


ANEXA 2.3

Denumire societate _________________________________________________
Autorizaţie RNM seria ________________nr. ___________data __________


RAPORT PRIVIND MATERIILE PRIME UTILIZATE PENTRU MULTIPLICAREA
───────────────────────────────────────────────────────────────
DE CASETE VIDEO
──────────────────
Perioada
─────────────────────────────────────
_______ ________
MATERIA PRIMĂ: banda magneticã │_______│ casete cu bandã │________│
carcase │_______│ casete fãrã bandã │________│

TOTAL CASETE VIDEO REALIZATE: ____________

┌─────┬─────────┬──────────────────────────────┬───────────────────┬─────────┐
│DATA │ STOC │ MATERII PRIME ACHIZIŢIONATE │ CONSUM INTERN │ │
│ │INIŢIAL ├─────────┬────────────────────┼─────────┬─────────┤ │
│ │ │ │ FURNIZOR │ │Estimare │ │
│ │ │CANTITATE├────────┬───────────┤CANTITATE│multipli-│ STOC │
│ │ │ *) │DENUMIRE│DOCUMENT DE│ │care/ │ FINAL │
│ │ │ │ │ACHIZIŢIE │ │cantitate│ │
│ │ │ │ │(serie,nr.)│ │consumatã│ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
├─────┼─────────┼─────────┼────────┼───────────┼─────────┼─────────┼─────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │
└─────┴─────────┴─────────┴────────┴───────────┴─────────┴─────────┴─────────┘
*) în cazul bandei magnetice se va menţiona numãrul de role şi lungimea benzii
aflate pe o rolã
Semnãtura
Ştampila


ANEXA 2.4

Denumire societate _________________________________________________
Autorizaţie RNM seria ________________nr. ___________data __________

RAPORT PRIVIND MATERIILE PRIME VANDUTE
────────────────────────────────────────
Perioada
─────────────────────────────────────

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ MATERIE PRIMĂ VANDUTĂ │
├────┬───────────┬──────────┬────────────────────────────────────────────────┤
│ │ │ │ CUMPĂRĂTOR │
│DATA│ DENUMIRE │CANTITATE ├──────────┬───────────┬───────────┬─────────────┤
│ │ │ │DENUMIRE │Cod Unic de│Nr. de │DOCUMENT DE │
│ │ │ │ FIRMĂ │Înregis- │ordine la │ ACHIZIŢIE │
│ │ │ │ │trare │Registrul │(serie, nr.) │
│ │ │ │ │ │Comerţului ├─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
└────┴───────────┴──────────┴──────────┴───────────┴───────────┴─────────────┘
Semnãtura
Ştampila


ANEXA 3

DENUMIRE MULTIPLICATOR ________________________

COMANDA
de multiplicare a fonogramelor, videogramelor sau
programelor pentru calculator
Nr. _______ din data _____________

În baza contractului nr. _________ din data ___________________

┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ SOLICITANT │
├──────────────────┬──────────────────┬───────────────────┬──────────────────┤
│ DENUMIRE FIRMĂ │ ADRESA │Cod Unic de Înre- │Nr. de ordine la │
│ │ │gistrare │Registrul Comer- │
│ │ │ │ţului │
├──────────────────┼──────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└──────────────────┴──────────────────┴───────────────────┴──────────────────┘

CERTIFICAT DE ÎNREGISTRARE ÎN REGISTRUL:
_______ ________ ________
R.N.F. SERIE │_______│ NUMĂR │________│ DIN DATA │________│
R.N.P.C. SERIE │_______│ NUMĂR │________│ DIN DATA │________│
R.N.V. Data înregistrãrii│________│

┌────┬──────────┬───────┬─────────┬──────┬──────┬───────┬────────────────────┐
│Nr. │TITLU/ │INTER- │Nr. │ TIP │CANTI-│Forma │Marcaje holografice │
│crt.│DENUMIRE │PRET/ │înscriere│SUPORT│TATE │de ┼─────┬───────┬──────┤
│ │PROGRAM │AUTOR │în │ │ │împa- │CAP │NUMĂR │NUMĂR │
│ │ │ │Regis- │ │ │chetare│SERIE│ÎNCEPUT│SFAR- │
│ │ │ │trele │ │ │ │ │ │ŞIT │
│ │ │ │Naţionale│ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────┼───────┼─────────┼──────┼──────┼───────┼─────┼───────┼──────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────┴──────────┴───────┴─────────┴──────┴──────┴───────┴─────┴───────┴──────┘
BENEFICIAR
Semnãtura
Ştampila



----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016