Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECIZIE nr. 423 din 13 iunie 2023  privind obligaţiile ce le revin anumitor furnizori de servicii de găzduire electronică cu resurse IP şi pentru modificarea şi completarea Deciziei preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 336/2013 privind mijloacele şi modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informaţii către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 DECIZIE nr. 423 din 13 iunie 2023 privind obligaţiile ce le revin anumitor furnizori de servicii de găzduire electronică cu resurse IP şi pentru modificarea şi completarea Deciziei preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 336/2013 privind mijloacele şi modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informaţii către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii

EMITENT: Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 524 din 13 iunie 2023
    În temeiul prevederilor art. 3 lit. d), art. 10 alin. (1) pct. 1 şi ale art. 12 alin. (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, aprobată prin Legea nr. 113/2010, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art. 10^2 alin. (3)-(6) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2011 privind comunicaţiile electronice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 140/2012, cu modificările şi completările ulterioare,
    Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii emite prezenta decizie.
    ART. 1
    (1) Prezenta decizie are ca obiect:
    a) stabilirea tipurilor de servicii de găzduire electronică pentru care furnizorii de servicii de găzduire electronică cu resurse IP au obligaţiile stabilite de art. 10^2 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2011 privind comunicaţiile electronice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 140/2012, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi procedura de informare a Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, denumită în continuare ANCOM sau Autoritatea, de către aceştia;
    b) modificarea şi completarea Deciziei preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 336/2013 privind mijloacele şi modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informaţii către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare Decizia preşedintelui ANCOM nr. 336/2013.

    (2) În cuprinsul prezentei decizii sunt aplicabile definiţiile relevante prevăzute la art. 4 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2011 privind comunicaţiile electronice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 140/2012, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 2
    (1) Prevederile prezentei decizii se aplică furnizorilor de servicii de găzduire electronică cu resurse IP care:
    a) în calitate de persoane înregistrate în România, oferă cel puţin unul dintre serviciile de la alin. (2);
    b) în calitate de proprietar, administrator sau utilizator contractual al unei infrastructuri informatice amplasate pe teritoriul României, găzduieşte, închiriază sau pune la dispoziţie resurse pentru cel puţin unul dintre serviciile de la alin. (2).

    (2) Tipurile de servicii de găzduire electronică pentru care furnizorii de la alin. (1) au obligaţiile prevăzute de prezenta decizie sunt:
    a) servicii care oferă utilizatorilor posibilitatea de a închiria, accesa şi utiliza infrastructură dedicată sau virtualizată, ce poate fi regăsită la una sau mai multe adrese IP sau pe un domeniu web, în scopul postării site-urilor pe internet;
    b) servicii care oferă utilizatorilor posibilitatea de a dezvolta, operaţionaliza şi/sau administra aplicaţii în cloud;
    c) servicii care oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca şi distribui fişiere online;
    d) servicii care oferă utilizatorilor posibilitatea de a găzdui online platforme de distribuţie de conţinut media online, reţele sociale, forumuri de dezbatere sau platforme de comerţ.

    (3) Prezenta decizie nu se aplică furnizorilor de servicii de găzduire electronică cu resurse IP care revând serviciile achiziţionate exclusiv de la furnizorii prevăzuţi la alin. (1).

    ART. 3
    Fără a aduce atingere prevederilor art. 10^2 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2011, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 140/2012, cu modificările şi completările ulterioare, obligaţiile prevăzute la art. 10^2 alin. (1) din acelaşi act normativ le incumbă exclusiv furnizorilor de servicii de găzduire electronică cu resurse IP prevăzuţi la art. 2 alin. (1).

    ART. 4
    Furnizorii prevăzuţi la art. 2 alin. (1) au obligaţia ca, în termen de 30 de zile de la data începerii furnizării serviciilor, să transmită ANCOM, la adresa de poştă electronică hosting@ancom.ro, o informare iniţială care să conţină cel puţin următoarele date:
    a) denumirea/numele furnizorului;
    b) codul unic de identificare într-un registru relevant;
    c) adresa de poştă electronică de corespondenţă în relaţia cu ANCOM.


    ART. 5
    În termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la data primirii informării iniţiale prevăzute la art. 4, ANCOM va transmite furnizorului către adresa de poştă electronică notificată Autorităţii conform art. 4 lit. c) numele de utilizator şi parola unică ce vor fi utilizate de furnizor pentru a accesa aplicaţia prevăzută la art. 5 alin. (1) din Decizia preşedintelui ANCOM nr. 336/2013, denumită în continuare aplicaţia de raportare.

    ART. 6
    (1) În termen de maximum 60 de zile de la data începerii furnizării serviciilor, furnizorii prevăzuţi la art. 2 alin. (1) au obligaţia de a transmite ANCOM, potrivit art. 10 alin. (1), o informare cu privire la serviciile furnizate, prin completarea, în cadrul aplicaţiei de raportare, a câmpurilor corespunzătoare formularelor prevăzute în anexele nr. 1 şi 2 la prezenta decizie.
    (2) Termenele prevăzute la art. 4 şi 5 sunt stabilite înăuntrul termenului prevăzut la alin. (1) şi nu afectează efectele juridice produse de nerespectarea obligaţiei de transmitere a informării la împlinirea termenului maxim de 60 de zile.

    ART. 7
    (1) Furnizorul va anexa la informarea prevăzută la art. 6 alin. (1) următoarele documente, care fac parte integrantă din aceasta:
    a) documente emise de autorităţile şi instituţiile publice competente în vederea identificării furnizorului, a adresei principale, precum şi a codului unic de identificare într-un registru relevant, care să îndeplinească cerinţele de formă şi de fond pentru validitate;
    b) dovada calităţii de reprezentant al furnizorului a persoanei care semnează informarea sau actul de identitate al furnizorului de servicii de găzduire electronică cu resurse IP.

    (2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), documentele nu se vor transmite în măsura în care, conform legislaţiei în vigoare, Autorităţii i se permite accesarea, respectiv verificarea, în bazele de date administrate conform atribuţiilor legale de alte autorităţi sau instituţii publice a informaţiilor necesare identificării furnizorului şi a reprezentantului legal al acestuia.
    (3) Furnizorul persoană străină, stabilit în România prin înfiinţarea unei unităţi fără personalitate juridică, va transmite documentele de identificare corespunzătoare societăţii-mamă, în mod suplimentar faţă de documentele prevăzute la alin. (1), aferente sediului secundar.
    (4) Documentele redactate într-o limbă străină transmise ANCOM de către un furnizor trebuie însoţite şi de traducerea autorizată a acestora în limba română. ANCOM poate excepta anumite documente de la obligativitatea transmiterii acestora însoţite de traducerea autorizată în limba română.

    ART. 8
    (1) Informarea prevăzută la art. 6 alin. (1) este considerată completă numai în condiţiile în care îndeplineşte toate cerinţele legale privind transmiterea, forma şi conţinutul informării.
    (2) În cazul în care nu sunt îndeplinite cerinţele prevăzute la alin. (1), ANCOM, în termen de 10 zile lucrătoare de la data transmiterii informării, va cere furnizorului îndeplinirea acestora.
    (3) În cazul prevăzut la alin. (2), informarea este considerată realizată la data transmiterii către ANCOM a informării ori a documentelor, după caz, care atestă îndeplinirea cerinţelor.

    ART. 9
    (1) Orice modificare a informaţiilor transmise potrivit prezentei decizii se comunică ANCOM în termen de 10 zile de la data apariţiei, respectiv de la data înregistrării la instituţiile abilitate, după caz. Informarea va fi însoţită, acolo unde este cazul, conform art. 7 alin. (1) sau alin. (3) şi (4), de actele doveditoare, în măsura în care nu sunt aplicabile prevederile art. 7 alin. (2), după caz.
    (2) În situaţia constatării unor astfel de modificări direct de către ANCOM, răspunderea furnizorului privind îndeplinirea obligaţiilor prevăzute la alin. (1) subzistă, în condiţiile stabilite de această normă.
    (3) În cazul în care modificarea priveşte furnizarea altui tip de servicii dintre cele prevăzute la art. 2 alin. (2), suplimentar faţă de cele care au făcut deja obiectul unei informări la ANCOM, este necesară realizarea unei noi informări, prevederile art. 6-8 aplicându-se în mod corespunzător.
    (4) Persoana care devine, prin absorbţie ori prin orice alt mod, succesor universal ori cu titlu universal al unui furnizor care îşi încetează astfel existenţa are obligaţia de a transmite ANCOM o informare, în termenul şi condiţiile alin. (1), cu respectarea prevederilor corespunzătoare din prezenta decizie.
    (5) Persoana care încetează să mai furnizeze serviciile pentru care s-a realizat informarea prevăzută la art. 6 alin. (1) are obligaţia de a informa ANCOM asupra acestui fapt, în termenul şi în condiţiile alin. (1).

    ART. 10
    (1) Orice informare transmisă către ANCOM potrivit prezentei decizii, cu excepţia informării iniţiale prevăzute la art. 4, se realizează în conformitate cu prevederile Deciziei preşedintelui ANCOM nr. 336/2013.
    (2) În cazurile în care prezenta decizie prevede transmiterea unor documente de către ANCOM, acestea se transmit prin intermediul poştei electronice.

    ART. 11
    Prezenta decizie se aplică, în mod corespunzător, tuturor furnizorilor care oferă, la data intrării în vigoare a prezentei decizii, cel puţin unul dintre tipurile de servicii prevăzute la art. 2 alin. (2), indiferent de data începerii furnizării acestora, termenele prevăzute de art. 4 şi 6 curgând de la data intrării în vigoare a prezentei decizii.

    ART. 12
    Dispoziţiile prezentei decizii se completează în mod corespunzător cu dispoziţiile Deciziei preşedintelui ANCOM nr. 336/2013.

    ART. 13
    Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 336/2013 privind mijloacele şi modalitatea de transmitere de către furnizori a unor documente, date sau informaţii către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 287 din 21 mai 2013, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
    1. La articolul 1, alineatul (1) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 1
    (1) Prezenta decizie stabileşte mijloacele şi modalitatea prin care furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice sau de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, furnizorii de servicii poştale, precum şi furnizorii de servicii de găzduire electronică cu resurse IP, denumiţi în continuare furnizorii, transmit Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, denumită în continuare ANCOM, anumite documente, date sau informaţii solicitate de către aceasta în exercitarea atribuţiilor legale ori care trebuie raportate acesteia, în mod periodic, în conformitate cu dispoziţiile legislaţiei primare sau secundare din domeniul comunicaţiilor electronice şi al serviciilor poştale."

    2. La articolul 1 alineatul (2), litera f) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "f) informaţiile şi documentele care trebuie raportate ori transmise către ANCOM, potrivit art. 22 alin. (1) şi art. 24 alin. (1) lit. c)-e) din Decizia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 70/2023 privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea reţelelor şi a serviciilor de comunicaţii electronice;"

    3. La articolul 1 alineatul (2), literele h) şi j) se abrogă.
    4. La articolul 1 alineatul (2), după litera n) se introduce o nouă literă, litera o), cu următorul cuprins:
    "o) informaţiile şi documentele care trebuie transmise ANCOM de furnizorii de servicii de găzduire electronică cu resurse IP potrivit prevederilor deciziei Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii privind obligaţiile ce le revin anumitor furnizori de servicii de găzduire electronică cu resurse IP."

    5. La articolul 5, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Accesarea aplicaţiei prevăzute la alin. (1) se realizează de către reprezentantul legal al furnizorului, prin intermediul unui nume de utilizator şi al unei parole unice comunicate de către ANCOM."

    6. La articolul 5, alineatele (3) şi (6) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "(3) ANCOM ia toate măsurile necesare pentru a transmite furnizorilor parola unică prevăzută la alin. (2), în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la data dobândirii iniţiale a dreptului de a furniza orice tip de reţea publică de comunicaţii electronice, de serviciu de comunicaţii electronice destinat publicului, de serviciu poştal, respectiv de la data transmiterii informării iniţiale de către furnizorul de servicii de găzduire electronică cu resurse IP potrivit prevederilor deciziei Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii privind obligaţiile ce le revin anumitor furnizori de servicii de găzduire electronică cu resurse IP.
    ......................................................
(6) Reprezentantul legal al furnizorului poate acorda, modifica sau revoca, în orice moment, posibilitatea unei persoane de a accesa, în tot sau în parte, aplicaţia prevăzută la alin. (1) prin intermediul unei parole distincte de a sa."

    7. La articolul 5, după alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (3^1), cu următorul cuprins:
    "(3^1) ANCOM va transmite parola unică prin mijloace electronice către adresa de poştă electronică de contact din partea furnizorului precizată în tabelul 3 - Persoana de contact şi datele sale de contact din anexa nr. 1 la Decizia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 70/2023 şi la art. 4 lit. c) din Decizia Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. 423/2023. În cazul furnizorilor de servicii poştale, ANCOM va transmite parola unică către adresa fizică de corespondenţă în relaţia cu ANCOM."

    8. Articolul 6 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "ART. 6
    (1) La prima accesare a aplicaţiei prevăzute la art. 5 alin. (1), reprezentantul legal al furnizorului indică o adresă de poştă electronică (denumită «e-mail principal»), unde, în eventualitatea pierderii parolei unice de acces, primeşte o nouă parolă unică generată de către ANCOM, precum şi cel puţin o adresă de poştă electronică denumită «e-mail secundar». De asemenea, la prima accesare a aplicaţiei prevăzute la art. 5 alin. (1), reprezentantul legal al furnizorului modifică parola unică de acces comunicată de către ANCOM.
    (2) În cazul necesităţii de a genera o nouă parolă unică (recuperare parolă), aceasta poate fi generată automat în aplicaţie, prin completarea de către furnizor a e-mailului principal şi a datei emiterii celui mai recent certificat-tip primit de la ANCOM. În cazul furnizorilor de servicii de găzduire electronică cu resurse IP, aceştia vor completa e-mailul principal şi data informării iniţiale transmise către ANCOM.
    (3) ANCOM asigură transmiterea unor informări de interes pentru furnizori la adresele de poştă electronică indicate potrivit prevederilor alin. (1).
    (4) Adresele de poştă electronică indicate potrivit prevederilor alin. (1) pot fi selectate ca mijloc de comunicare de către ANCOM a unor acte şi documente pentru care dispoziţiile legale în vigoare permit alegerea unei asemenea modalităţi de transmitere. Lipsa confirmării primirii actelor şi documentelor transmise de ANCOM la adresele de poştă electronică indicate potrivit prevederilor alin. (1) echivalează cu renunţarea pentru viitor la utilizarea acestui mijloc de comunicare de către ANCOM.
    (5) În situaţia pierderii parolei unice de acces la aplicaţia prevăzută la art. 5 alin. (1) şi a imposibilităţii accesării adresei de e-mail principal indicate potrivit prevederilor alin. (1), reprezentantul legal al furnizorului solicită ANCOM emiterea unei noi parole unice prin transmiterea cererii-tip prevăzute în anexă.
    (6) Transmiterea către ANCOM a cererii-tip prevăzute în anexă se efectuează în unul dintre următoarele moduri:
    a) prin depunere la sediul central al ANCOM, personal sau de către un reprezentant al furnizorului, sub luare de semnătură;
    b) printr-un serviciu poştal cu confirmare de primire, către sediul central al ANCOM;
    c) electronic, la adresa de poştă electronică helpap@ancom.ro, în condiţiile art. 3 şi ale art. 4.
    (7) Este considerată dată a transmiterii, după caz, data înscrierii în registrul general de intrare-ieşire a corespondenţei al ANCOM, data confirmării primirii documentului la sediul central al ANCOM printr-un serviciu poştal cu confirmare de primire sau data confirmării de către ANCOM a primirii înscrisului în formă electronică.
    (8) În termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la transmiterea cererii-tip prevăzute în anexă, ANCOM ia toate măsurile necesare pentru a comunica furnizorului o nouă parolă unică de acces, în condiţiile art. 5 alin. (3^1). Prevederile alin. (1) sunt aplicabile în mod corespunzător.
    (9) Reprezentantul legal al furnizorului are obligaţia de a actualiza adresele de poştă electronică indicate potrivit prevederilor alin. (1) oricând survine o modificare a acestora."

    9. La articolul 7, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(3) Cererea-tip prevăzută la alin. (1) va fi semnată de către reprezentantul legal olograf sau ca înscris în formă electronică, căruia i s-a încorporat, ataşat sau i s-a asociat logic o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv şi generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice."

    10. La articolul 8 alineatul (1), litera b) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "b) în cazul în care acestea nu au fost îndeplinite, comunică furnizorului, la adresa de e-mail principal prevăzută la art. 6 alin. (1), faptul că înregistrarea titularilor de certificate calificate nu a fost validată."



    ART. 14
    Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezenta decizie.

    ART. 15
    Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.



                    Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii,
                    Valeriu Ştefan Zgonea

    Bucureşti, 13 iunie 2023.
    Nr. 423.
    ANEXA 1

    INFORMARE
    A. Date necesare identificării furnizorului şi comunicării eficiente cu acesta*

┌──┬───────────────────┬───────────────┐
│1 │Denumirea/Numele │ │
│ │furnizorului │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│2 │Cod unic de │ │
│ │identificare** │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3 │Adresa │ │
│ │principală*** │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3a│Ţara │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3b│Judeţ/Sector │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3c│Oraş/Comună │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3d│Localitate │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│ │Adresă (stradă, │ │
│3e│număr, clădire, │ │
│ │etaj etc.) │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3f│Număr telefon │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3g│E-mail │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3h│Pagina de internet │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│3i│Marca sau denumirea│ │
│ │comercială │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4 │Adresa de contact │Aceeaşi cu cea │
│ │în relaţia cu ANCOM│principală [ ] │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4a│Ţară │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4b│Judeţ/Sector │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4c│Oraş/Comună │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4d│Localitate │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│ │Adresă (stradă, │ │
│4e│număr, clădire, │ │
│ │etaj etc.) │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4f│Număr telefon │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│4g│E-mail │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│5 │Reprezentantul │ │
│ │legal │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│5a│Nume │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│5b│Prenume │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│5c│Număr telefon │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│5d│E-mail │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│ │Persoana de contact│Aceeaşi cu │
│6 │în relaţia cu ANCOM│reprezentantul │
│ │ │legal [ ] │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│6a│Nume │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│6b│Prenume │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│6c│Număr telefon │ │
├──┼───────────────────┼───────────────┤
│6d│E-mail │ │
└──┴───────────────────┴───────────────┘


     * Este obligatorie completarea tuturor câmpurilor prevăzute în prezentul formular.
    ** De exemplu: codul unic de înregistrare la registrul comerţului, codul de înregistrare fiscală, codul numeric personal, numărul de înregistrare din Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor, Registrul federaţiilor sau, dacă este cazul, alt cod/număr de identificare echivalent emis de autorităţi din afara României etc.
    *** De exemplu: sediul social, sediul profesional, sediul sucursalei, domiciliul, reşedinţa etc.

    B. Adrese secundare*

┌──┬──────────────────────────────────┬┐
│1 │Adresa secundară 1...n ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│a)│Ţară ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│b)│Judeţ/Sector ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│c)│Oraş/Comună ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│d)│Localitate ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│e)│Adresă (stradă, număr, clădire, ││
│ │etaj etc.) ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│f)│Număr telefon ││
├──┼──────────────────────────────────┼┤
│g)│E-mail ││
└──┴──────────────────────────────────┴┘


    * Este obligatorie completarea tuturor câmpurilor prevăzute în prezentul formular, în cazul în care există şi alte sedii/puncte de lucru relevante pentru oferirea serviciilor prevăzute la art. 2 alin. (2) din cuprinsul deciziei.

    C. Documente anexate informării

┌─┬────────────────────────────────────┐
│ │Documente emise de autorităţile şi │
│ │instituţiile publice competente, în │
│1│vederea identificării furnizorului, │
│ │a adresei principale, precum şi a │
│ │codului unic de identificare într-un│
│ │registru relevant │
├─┼────────────────────────────────────┤
│ │Dovada calităţii de reprezentant al │
│ │furnizorului a persoanei care │
│2│semnează informarea sau actul de │
│ │identitate al furnizorului de │
│ │servicii de găzduire electronică cu │
│ │resurse IP │
├─┼────────────────────────────────────┤
│ │Alte documente, dacă este cazul (de │
│ │exemplu, documente emise în │
│ │conformitate cu legislaţia din │
│3│statul de origine conţinând │
│ │informaţii echivalente pentru │
│ │identificarea corespunzătoare a │
│ │societăţii-mamă) │
└─┴────────────────────────────────────┘




    ANEXA 2

    Servicii oferite*

┌─┬───────────────────────────────────┬┐
│1│Descrierea serviciilor oferite ││
├─┼───────────────────────────────────┼┤
│2│Data începerii oferirii serviciilor││
├─┼───────────────────────────────────┼┤
│3│Data încetării oferirii serviciilor││
├─┼───────────────────────────────────┼┤
│4│AS Number al reţelei din care se ││
│ │furnizează serviciul ││
└─┴───────────────────────────────────┴┘



┌────┬─────────────┬────────┬───────────┬────────┬──────────┐
│Rând│Plaja IP** │Protocol│Proprietate│Alocare │Observaţii│
├────┼──────┬──────┼────────┼───────────┼────────┼──────────┤
│ │De la │Până │ │ │ │ │
│ │ │la │ │ │ │ │
├────┼──────┼──────┼────────┼───────────┼────────┼──────────┤
│ │ │ │ │[ ] │[ ] │ │
│1 │......│......│[ ] IPv4│deţinută │statică │ │
│ │ │ │[ ] IPv6│[ ] │[ ] │ │
│ │ │ │ │închiriată │dinamică│ │
├────┼──────┼──────┼────────┼───────────┼────────┼──────────┤
│ │ │ │ │[ ] │[ ] │ │
│2 │......│......│[ ] IPv4│deţinută │statică │ │
│ │ │ │[ ] IPv6│[ ] │[ ] │ │
│ │ │ │ │închiriată │dinamică│ │
├────┼──────┼──────┼────────┼───────────┼────────┼──────────┤
│ │ │ │ │[ ] │[ ] │ │
│... │......│......│[ ] IPv4│deţinută │statică │ │
│ │ │ │[ ] IPv6│[ ] │[ ] │ │
│ │ │ │ │închiriată │dinamică│ │
├────┼──────┼──────┼────────┼───────────┼────────┼──────────┤
│ │ │ │ │[ ] │[ ] │ │
│n │......│......│[ ] IPv4│deţinută │statică │ │
│ │ │ │[ ] IPv6│[ ] │[ ] │ │
│ │ │ │ │închiriată │dinamică│ │
└────┴──────┴──────┴────────┴───────────┴────────┴──────────┘


     * Este obligatorie completarea tuturor câmpurilor prevăzute în prezentul formular, cu excepţia datei încetării furnizării serviciilor, care se va completa exclusiv atunci când este cazul.
    ** Se va completa câte un rând pentru fiecare plajă IP.

    ------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016