Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECIZIE nr. 315 din 11 septembrie 2006  privind constituirea Comisiei pentru negocierea Metodologiei privind comunicarea publica a fonogramelor publicate in scop comercial ori a reproducerilor acestora    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECIZIE nr. 315 din 11 septembrie 2006 privind constituirea Comisiei pentru negocierea Metodologiei privind comunicarea publica a fonogramelor publicate in scop comercial ori a reproducerilor acestora

EMITENT: OFICIUL ROMAN PENTRU DREPTURILE DE AUTOR
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 866 din 23 octombrie 2006

Având în vedere Cererea Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM) şi a Uniunii Producãtorilor de Fonograme din România (UPFR), înregistratã la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor cu nr. 7.962 din 4 septembrie 2006, şi Referatul nr. SG/4.715 din 11 septembrie 2006 al Direcţiei registre, gestiune colectivã şi relaţii publice,
conform prevederilor art. 123^1 alin. (1) lit. f) coroborat cu <>art. 131 din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. III din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 123/2005 pentru modificarea şi completarea <>Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 329/2006 ,
în temeiul prevederilor art. 6 alin. (1) şi ale <>art. 7 din Hotãrârea Guvernului nr. 401/2006 privind organizarea, funcţionarea, structura personalului şi dotãrile necesare îndeplinirii atribuţiilor Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,

directorul general adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor emite urmãtoarea decizie:

ART. 1
Se constituie, începând cu data de 12 octombrie 2006, Comisia pentru negocierea Metodologiei privind comunicarea publicã a fonogramelor publicate în scop comercial ori a reproducerilor acestora, dupã cum urmeazã:
- câte un reprezentant al Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM) şi al Uniunii Producãtorilor de Fonograme din România (UPFR), pe de o parte, şi
- câte un reprezentant al Federaţiei Patronale din Turismul Românesc (FPTR) şi al Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR), pe de altã parte.
ART. 2
Din comisia prevãzutã la art. 1 vor face parte şi câte un reprezentant al primilor 3 utilizatori majori, potrivit cifrei de afaceri şi cotei de piaţã din domeniu, cu condiţia ca aceştia sã declare la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, pânã la data constituirii comisiei de negociere, pe propria rãspundere, cifra de afaceri şi cota de piaţã.
ART. 3
Comisia constituitã potrivit art. 1 şi, dupã caz, art. 2 are obligaţia sã desfãşoare negocierile în conformitate cu dispoziţiile art. 131^1 şi ale <>art. 131^2 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, pe o duratã de maximum 30 de zile calendaristice de la data constituirii.
ART. 4
Comisia îşi va stabili programul întâlnirilor, pe care îl va comunica Oficiului Român pentru Drepturile de Autor.
ART. 5
Propunerea de metodologie privind comunicarea publicã a fonogramelor publicate în scop comercial ori a reproducerilor acestora, depusã de Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM) şi de Uniunea Producãtorilor de Fonograme din România (UPFR) pentru negociere în cadrul comisiei prevãzute la art. 1 şi, dupã caz, la art. 2, este prevãzutã în anexa care face parte integrantã din prezenta decizie.
ART. 6
Prezenta decizie va fi publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, în conformitate cu dispoziţiile <>art. 131 alin. (2) din Legea nr. 8/1996 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

Directorul general adjunct
al Oficiului Român pentru
Drepturile de Autor,
Eugen Vasiliu

Bucureşti, 11 septembrie 2006.
Nr. 315.

ANEXĂ
PROPUNERE DE METODOLOGIE
privind comunicarea publicã a
fonogramelor publicate în scop comercial
ori a reproducerilor acestora

1. Prin comunicarea publicã a fonogramelor publicate în scop comercial ori a reproducerilor acestora se înţelege comunicarea acestora în spaţii publice (închise sau deschise), indiferent de modalitatea realizãrii comunicãrii, prin întrebuinţarea unor mijloace mecanice, electroacustice ori digitale (instalaţii de amplificare, aparaturã de redare a înregistrãrilor sonore sau audiovizuale, receptoare radio ori televizoare, echipament informatic etc.).
2. Prin utilizarea prestaţiilor artistice din domeniul audiovizual în scop ambiental se înţelege comunicarea acestora în spaţii publice, indiferent de modalitatea realizãrii comunicãrii cãtre public.
3. Prin utilizator de fonograme, în sensul prezentei metodologii, se înţelege orice persoanã fizicã sau juridicã autorizatã care comunicã public fonograme publicate în scop comercial sau reproduceri ale acestora în spaţii deţinute cu orice titlu (de proprietate, de administrare, de închiriere, de subînchiriere, comodat etc.).
4. Prin utilizator al prestaţiilor artistice din domeniul audiovizual se înţelege orice persoanã fizicã sau juridicã autorizatã care foloseşte cu orice titlu (de proprietate, de administrare, de închiriere, de subînchiriere etc.) spaţii în care sunt utilizate opere audiovizuale în scop ambiental.
5. Utilizatorul are obligaţia sã obţinã autorizaţii sub formã de licenţe neexclusive, eliberate de organismele de gestiune colectivã a drepturilor artiştilor interpreţi sau executanţi şi ale producãtorilor de fonograme pentru comunicarea publicã a fonogramelor publicate în scop comercial ori a reproducerilor acestora şi a prestaţiilor artistice din domeniul audiovizual, în schimbul unei remuneraţii, potrivit tabelelor din prezenta metodologie, indiferent de durata efectivã a comunicãrii publice.
6. Licenţele neexclusive se elibereazã pentru o perioadã de maximum 12 luni calendaristice de la data solicitãrii, în baza declaraţiei pe propria rãspundere a utilizatorului (reprezentant legal sau împuternicit).
7. Obligaţia de platã pentru licenţa neexclusivã revine deţinãtorului cu orice titlu al spaţiului unde se comunicã public fonogramele publicate în scop comercial ori reproduceri ale acestora sau prestaţii artistice din domeniul audiovizual.
8. În situaţia subînchirierii parţiale a unui spaţiu în care are loc comunicarea publicã, deţinãtorii cu orice titlu ai spaţiilor închiriate au obligaţia obţinerii licenţei neexclusive şi a achitãrii remuneraţiei distincte, în cazul utilizãrii de aparaturã proprie de sunet sau sunet şi imagine.
9. În baza remuneraţiilor stabilite în tabelele din prezenta metodologie, utilizatorii, prin completarea declaraţiei pe propria rãspundere privind informaţiile solicitate de organismele de gestiune colectivã, pot obţine licenţa neexclusivã pe o perioadã de 3 luni/6 luni/12 luni calendaristice, perioadã dupã care valabilitatea acesteia înceteazã de drept.
10. Organismele de gestiune colectivã desemnate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor drept colectoare unice pentru drepturile artiştilor interpreţi sau executanţi şi ale producãtorilor de fonograme pot numi unul ori 2 delegaţi pentru monitorizarea utilizãrii fonogramelor în scop ambiental sau lucrativ, având acces liber în spaţiile închise ori deschise unde se realizeazã comunicarea publicã, în baza legitimaţiilor emise de organismele de gestiune colectivã sau a altor documente doveditoare (delegaţie), putând utiliza echipamente de înregistrare audio şi/sau video portabile.
11. Remuneraţiile stabilite se pot modifica anual, începând cu prima lunã a anului urmãtor celui în care s-a publicat metodologia, de cãtre organismele de gestiune colectivã desemnate de Oficiul Român pentru Drepturile de Autor drept colectoare unice pentru drepturile artiştilor interpreţi sau executanţi şi ale producãtorilor de fonograme, pe baza indicelui de inflaţie stabilit la nivel naţional.
12. Aceste modificãri se depun la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, urmând a fi publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, pe cheltuiala organismului de gestiune colectivã, prin decizie a directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor.
13. Modificãrile devin efective începând cu luna urmãtoare publicãrii.

TABELE
cuprinzând valoarea remuneraţiilor
cuvenite din utilizarea
muzicii în regim ambiental
(aparaturã sau instalaţii
de sonorizare de putere micã)

SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE SAU STAŢIUNI TURISTICE

A1 RESTAURANTE, BARURI, CAFENELE, CEAINĂRII,
BRASERII, FAST FOOD, ROTISERII, PIZZERII, SHAORMERII, CRAME,
COFETĂRII, SĂLI DE JOCURI, SĂLI DE BAL, SĂLI PENTRU NUNŢI ŞI ASIMILATE *)


┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ Suprafaţã utilã │Remuneraţia pt│ Remuneraţia pt│Remuneraţia pt│
│crt.│ │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ lunar │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ lunar │ audiovizual │
│ │ │ │ │ lunar │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ Suprafaţã utilã │ 20 RON │ 20 RON │ 10 RON │
│ │ pâna la 49 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ Suprafaţã cuprinsã │ 25 RON │ 25 RON │ 15 RON │
│ │ între 50-99 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ Suprafaţã cuprinsã │ 29 RON │ 29 RON │ 16 RON │
│ │ între 100-149 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ Suprafaţã cuprinsã │ 35 RON │ 35 RON │ 17 RON │
│ │ între 150-199 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 5. │ Suprafaţã cuprinsã │ 40 RON │ 40 RON │ 20 RON │
│ │ între 200-249 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 6. │ Suprafaţã cuprinsã │ 43 RON │ 43 RON │ 21 RON │
│ │ între 250-299 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 7. │ Suprafaţã cuprinsã │ 45 RON │ 45 RON │ 22 RON │
│ │ între 300-349 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 8. │ Suprafaţã cuprinsã │ 47 RON │ 47 RON │ 23 RON │
│ │ între 350-399 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 9. │ Suprafaţã cuprinsã │ 49 RON │ 49 RON │ 24 RON │
│ │ între 400-459 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 10.│ Suprafaţã cuprinsã │ 52 RON │ 52 RON │ 25 RON │
│ │ între 450-499 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 11.│ Suprafaţã peste 500 mp │ 56 RON │ 56 RON │ 27 RON │
│ │ │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN COMUNE ŞI SATE

A2 RESTAURANTE, BARURI, CAFENELE, CEAINĂRII,
BRASERII, FAST FOOD, ROTISERII, PIZZERII, SHAORMERII, CRAME,
COFETĂRII, SĂLI DE JOCURI, SĂLI DE BAL, SĂLI PENTRU NUNŢI ŞI ASIMILATE *)


┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ Suprafaţã utilã │Remuneraţia pt│ Remuneraţia pt│Remuneraţia pt│
│crt.│ │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ │ audiovizual │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ Suprafaţã utilã │ 10 RON │ 10 RON │ 5 RON │
│ │ pâna la 49 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ Suprafaţã cuprinsã │ 15 RON │ 15 RON │ 7 RON │
│ │ între 50-99 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ Suprafaţã cuprinsã │ 20 RON │ 20 RON │ 10 RON │
│ │ între 100-149 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ Suprafaţã cuprinsã │ 25 RON │ 25 RON │ 12 RON │
│ │ între 150-199 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 5. │ Suprafaţã cuprinsã │ 33 RON │ 33 RON │ 15 RON │
│ │ între 200-249 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 6. │ Suprafaţã cuprinsã │ 36 RON │ 36 RON │ 18 RON │
│ │ între 250-299 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 7. │ Suprafaţã cuprinsã │ 39 RON │ 39 RON │ 19 RON │
│ │ între 300-349 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 8. │ Suprafaţã cuprinsã │ 42 RON │ 42 RON │ 20 RON │
│ │ între 350-399 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 9. │ Suprafaţã cuprinsã │ 45 RON │ 45 RON │ 21 RON │
│ │ între 400-459 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 10.│ Suprafaţã cuprinsã │ 47 RON │ 47 RON │ 22 RON │
│ │ între 450-499 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 11.│ Suprafaţã peste 500 mp │ 50 RON │ 50 RON │ 25 RON │
│ │ │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

A3 BAR CU PROGRAM, NIGHT CLUB
(fãrã ring de dans)


┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ Suprafaţã utilã │Remuneraţia pt│ Remuneraţia pt│
│crt.│ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ │ executanţi │
│ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ Suprafaţã utilã │ 50 RON │ 50 RON │
│ │ pâna la 49 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ Suprafaţã cuprinsã │ 75 RON │ 75 RON │
│ │ între 50-99 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ Suprafaţã cuprinsã │ 80 RON │ 80 RON │
│ │ între 100-149 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 4. │ Suprafaţã cuprinsã │ 85 RON │ 85 RON │
│ │ între 150-199 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 5. │ Suprafaţã cuprinsã │ 90 RON │ 90 RON │
│ │ între 200-249 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 6. │ Suprafaţã cuprinsã │ 95 RON │ 95 RON │
│ │ între 250-299 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 7. │ Suprafaţã cuprinsã │ 100 RON │ 100 RON │
│ │ între 300-349 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 8. │ Suprafaţã cuprinsã │ 105 RON │ 105 RON │
│ │ între 350-399 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 9. │ Suprafaţã cuprinsã │ 110 RON │ 110 RON │
│ │ între 400-459 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 10.│ Suprafaţã cuprinsã │ 115 RON │ 115 RON │
│ │ între 450-499 mp │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 11.│ Suprafaţã peste 500 mp │ 150 RON │ 150 RON │
│ │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

B UNITĂŢI COMERCIALE SAU PRESTATOARE DE SERVICII,
SHOW ROOM, SUPERMARKET, HIPERMARKET, CABINETE MEDICALE, STOMATOLOGICE,
SALOANE DE ÎNFRUMUSEŢARE ŞI ALTELE SIMILARE, etc. *) **)



┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ Suprafaţã utilã │Remuneraţia pt│ Remuneraţia pt│Remuneraţia pt│
│crt.│ │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ │ audiovizual │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ Suprafaţã utilã │ 9 RON │ 9 RON │ 2 RON │
│ │ pâna la 49 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ Suprafaţã cuprinsã │ 12 RON │ 12 RON │ 6 RON │
│ │ între 50-99 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ Suprafaţã cuprinsã │ 29 RON │ 29 RON │ 8 RON │
│ │ între 100-149 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ Suprafaţã cuprinsã │ 35 RON │ 35 RON │ 10 RON │
│ │ între 150-199 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 5. │ Suprafaţã cuprinsã │ 40 RON │ 40 RON │ 12 RON │
│ │ între 200-249 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 6. │ Suprafaţã cuprinsã │ 45 RON │ 45 RON │ 14 RON │
│ │ între 250-299 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 7. │ Suprafaţã cuprinsã │ 50 RON │ 50 RON │ 15 RON │
│ │ între 300-349 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 8. │ Suprafaţã cuprinsã │ 65 RON │ 65 RON │ 17 RON │
│ │ între 350-399 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 9. │ Suprafaţã cuprinsã │ 80 RON │ 80 RON │ 20 RON │
│ │ între 400-459 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 10.│ Suprafaţã cuprinsã │ 90 RON │ 90 RON │ 22 RON │
│ │ între 450-499 mp │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 11.│ Suprafaţã peste 500 mp │ 150 RON │ 150 RON │ 27 RON │
│ │ │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

C1 TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII *) **)


┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ ACTIVITATE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ ZILNIC │ executanţi │
│ │ │ │ ZILNIC │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │TÂRGURI RURALE, IARMAROACE, TALCIOCURI│ │ │
│ │EXPOZIŢII DE ARTĂ, ŞTIINŢĂ, CARTE ŞI │ 15 RON │ 15 RON │
│ │ALTE ASEMENEA │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │SUPRAFAŢĂ PÂNĂ LA 200 mp │ 2 RON │ 2 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │SUPRAFAŢĂ PESTE LA 200 mp │ 5 RON │ 5 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 4. │TÂRGURI SAU EXPOZIŢII(produse │ │ │
│ │agroalimentare, industriale, bunuri │ 120 RON │ 120 RON │
│ │de larg consum, auto, moto, naval, │ │ │
│ │sport, agrement, etc.) │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 5. │BANCHET, MASĂ FESTIVĂ,PETRECERE │ │ │
│ │(organizatã cu ocazia unui cologviu, │ 35 RON │ 35 RON │
│ │simpozion, congres, vernisaj,lansare │ │ │
│ │carte sau CD, etc.) │ │ │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘




ACŢIUNI DESFĂŞURATE ÎN SPAŢII DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

C2 PUBLICITATE CU VEHICULE, STANDURI, BENERE, ECRANE, MACHETE FIXE/GONFLABILE,
REMORCI MOBILE ETC.(DOTATE CU INSTALAŢII DE SONORIZARE)


┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ TIP │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ ZILNIC │ executanţi │
│ │ │ │ ZILNIC │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ VEHICULE AUTO/REMORCĂ PUBLICITARĂ │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ STAND, BENER, ECRAN, MACHETĂ FIXĂ │ 5 RON │ 5 RON │
│ │ MACHETĂ GONFLABILĂ │ │ │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



C3 FILARMONICI, OPERE, TEATRE, CINEMATOGRAFE, CIRC ŞI ALTELE ASIMILATE
pentru muzica difuzatã înainte şi dupã spectacol


┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ ACTIVITATE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ Per Spectacol│ executanţi │
│ │ │ │ Per Spectacol │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ FILARMONICI, OPERE, TEATRE, │ │ │
│ │ CINEMATOGRAFE, CIRC │ 5 RON │ 5 RON │
│ │ ŞI ALTELE ASIMILATE │ │ │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

D1 UNITĂŢI HOTELIERE *) **) ***)


┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ TIP LOCŢIE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ Lunar │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ Lunar │ audiovizual │
│ │ │ │ │ Lunar │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ UNITATE AGROTURISTICĂ, │ 12 RON │ 12 RON │ 10 RON │
│ │ POPAS TURISTIC │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ PENSIUNE PÂNĂ LA │ 12 RON │ 12 RON │ 20 RON │
│ │ 3 STELE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ SAT VACANŢĂ, CAMPING │ 12 RON │ 12 RON │ 10 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ MOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ 12 RON │ 12 RON │ 20 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 5. │ PENSIUNE 4-5 STELE │ 40 RON │ 40 RON │ 30 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 6. │ SAT VACANŢĂ TEMATIC │ │ │ │
│ │ (acţiuni mondene sau │ 50 RON │ 50 RON │ 40 RON │
│ │ asimilat culturale) │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 7. │ MOTEL 4-5 STELE │ 50 RON │ 50 RON │ 50 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 8. │ HOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ │ │ │
│ │ (INCLUSIV) CAZARE │ 30 RON │ 30 RON │ 10 RON │
│ │ MAXIM 30 CAMERE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 9. │ HOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ │ │ │
│ │ (INCLUSIV) CAZARE │ 40 RON │ 40 RON │ 20 RON │
│ │ 31-80 CAMERE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 10.│ HOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ │ │ │
│ │ (INCLUSIV) CAZARE PESTE│ 50 RON │ 50 RON │ 30 RON │
│ │ 80 CAMERE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 11.│ HOTEL 4-5 STELE │ 80 RON │ 80 RON │ 80 RON │
│ │ │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘


SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE

D2 UNITĂŢI HOTELIERE *) **) ***)


┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ TIP LOCŢIE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ │ audiovizual │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ PENSIUNE PANA LA │ 20 RON │ 20 RON │ 20 RON │
│ │ 3 STELE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ CAMPING │ 20 RON │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ MOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ 25 RON │ 25 RON │ 25 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ PENSIUNE 4-5 STELE │ 50 RON │ 50 RON │ 50 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 5. │ MOTEL 4-5 STELE │ 60 RON │ 60 RON │ 60 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 6. │ HOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ │ │ │
│ │ (INCLUSIV) CAZARE │ 40 RON │ 40 RON │ 40 RON │
│ │ MAXIM 30 CAMERE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 7. │ HOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ │ │ │
│ │ (INCLUSIV) CAZARE │ 50 RON │ 50 RON │ 50 RON │
│ │ 31-80 CAMERE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 8. │ HOTEL PÂNĂ LA 3 STELE │ │ │ │
│ │ (INCLUSIV) CAZARE PESTE│ 60 RON │ 60 RON │ 60 RON │
│ │ 80 CAMERE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 9. │ HOTEL 4-5 STELE │ 100 RON │ 100 RON │ 100 RON │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



E TRANSPORTURI

E1 TRANSPORTURI RUTIERE DE PASAGERI ****)


┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ MIJLOC DE TRENSPORT ECHIPAT CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE SONORIZARE │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ │ executanţi │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ VEHICUL DE AGREMENT (tractor, │ 3 RON │ 3 RON │
│ │ trenuleţ, remorcã,platformã) │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ AUTOBUZ, TROLEIBUZ, TRAMVAI │ 5 RON │ 5 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ AUTOTURISM PÂNĂ LA 6 LOCURI (TAXI) │ 9 RON │ 9 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 4. │ MICROBUZ PÂNĂ LA 12 LOCURI │ 12 RON │ 12 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 5. │ AUTOCAR CLASĂ PÂNĂ LA 3 STELE INTERN │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 6. │ AUTOCAR CLASĂ 3 STELE INTERN │ 30 RON │ 30 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 7. │ AUTOCAR CALSĂ 4 STELE INTERN │ 40 RON │ 40 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 8. │ AUTOCAR TRANSPORT INTERNAŢIONAL │ 50 RON │ 50 RON │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



E2 AUTOGĂRI, SPAŢII DE AŞTEPTARE PENTRU PASAGERI *) **)



┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ SPAŢIU DOTAT CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE │ lunarã pt │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ SONORIZARE │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ │ audiovizual │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ AUTOGARĂ SALĂ │ 12 RON │ 12 RON │ 6 RON │
│ │ DE AŞTEPTARE │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ AUTOGARĂ PEROANE │ 9 RON │ 9 RON │ 5 RON │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



E3 TRANSPORTURI FEROVIARE DE PASAGERI ****)



┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ GARNITURĂ FEROVIARĂ ECHIPATĂ CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE SONORIZARE │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ │ executanţi │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ TREN DE PASAGERI ÎN TRAFIC INTERN │ 29 RON │ 29 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ TREN DE PASAGERI ÎN TRAFIC │ 40 RON │ 40 RON │
│ │ INTERNAŢIONAL │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ VAGON RESTAURANT ÎN TRAFIC INTERN │ 29 RON │ 29 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 4. │ VAGON RESTAURANT ÎN TRAFIC │ 40 RON │ 40 RON │
│ │ INTERNAŢIONAL │ │ │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



E4 GĂRI, STAŢII DE METROU ŞI SPAŢII DE AŞTEPTARE *) **)



┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ SPŢIU DOTAT CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE │ lunarã pt │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ SONORIZARE │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ │ audiovizual │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ GARĂ ÎN MUNICIPIU SAU │ 20 RON │ 20 RON │ 20 RON │
│ │ REŞEDINŢĂ DE JUDEŢ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ GARĂ ÎN ALTE ORAŞE │ 14 RON │ 14 RON │ 14 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ STAŢIE DE METROU │ 20 RON │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ SALĂ DE AŞTEPTARE │ 9 RON │ 9 RON │ 9 RON │
│ │ CLASA I │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



E5 TRANSPORTURI AERIENE DE PASAGERI ****)



┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ AERONAVĂ ECHIPATĂ CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE │ lunarã pt │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ SONORIZARE │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ per cursã │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ per cursã │ audiovizual │
│ │ │ │ │ per cursã │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ AERONAVĂ DE PASAGERI │ 29 RON │ 29 RON │ 10 RON │
│ │ CURSĂ INTERNĂ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ AERONAVĂ DE PASAGERI │ 56 RON │ 56 RON │ 20 RON │
│ │ CURSĂ CONTINENTALĂ │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ STAŢIE DE METROU │ 20 RON │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ AERONAVĂ DE PASAGERI │ 111 RON │ 111 RON │ 50 RON │
│ │ CURSĂ TRANSCONTINENTALĂ│ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



E6 AEROPORTURI, SPAŢII DE AŞTEPTARE PENTRU PASAGERI *) **)



┌────┬────────────────────────┬──────────────┬───────────────┬──────────────┐
│Nr. │ SPAŢIU DOTAT CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE │ lunarã pt │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ SONORIZARE │ Producãtorii │ Artiştii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │interpreţi sau│
│ │ │ │ executanţi │ executanţi pt│
│ │ │ │ │ audiovizual │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 1. │ AEROPORT INTERN │ 30 RON │ 30 RON │ 15 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 2. │ SALĂ AŞTEPTARE │ 35 RON │ 35 RON │ 18 RON │
│ │ AEROPORT INTERN │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 3. │ AEROPORT INTERNAŢIONAL │ 40 RON │ 40 RON │ 20 RON │
├────┼────────────────────────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ 4. │ SALĂ AŞTEPTARE │ 45 RON │ 45 RON │ 25 RON │
│ │ AEROPORT INTERNAŢIONAL │ │ │ │
└────┴────────────────────────┴──────────────┴───────────────┴──────────────┘



E7 AMBARCAŢIUNI NAVALE PENTRU TRANSPORTUL DE AGREMENT
DOTATE CU INSTALAŢII DE SONORIZARE ****)



┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ GARNITURĂ FEROVIARĂ ECHIPATĂ CU │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ INSTALAŢIE DE SONORIZARE │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ │ executanţi │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ AMBARCAŢIUNE DE AGREMENT │ │ │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ Pânã la 50 de locuri │ 9 RON │ 9 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ Pânã la 100 de locuri │ 15 RON │ 15 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 4. │ Peste 100 de locuri │ 30 RON │ 30 RON │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



E8 TRANSPORT PE CABLU
DOTATE CU INSTALAŢII DE SONORIZARE



┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ TIP DE INSTALAŢIE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ │ executanţi │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ TELECABINE │ 9 RON │ 9 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ SPAŢII DE AŞTEPTARE PENTRU TELECABINE│ 6 RON │ 6 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ LIFTURI ŞI ASCENSOARE │ 10 RON │ 10 RON │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



E9 PARCĂRI AUTO
DOTATE CU INSTALAŢII DE SONORIZARE *)



┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ PARCĂRI ŞI CINEMATOGRAFE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ ÎN AER LIBER │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ │ executanţi │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ PARCARE PÂNĂ LA 500 mp │ 15 RON │ 15 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ PARCARE PESTE 500 mp │ 25 RON │ 25 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ CINEMATOGRAF ÎN AER LIBER │ 50 RON │ 50 RON │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



F SPORT ŞI AGREMENT

SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

F1 STADIOANE, COMPLEXE SPORTIVE
DOTATE CU INSTALAŢII DE SONORIZARE



┌────┬──────────────────┬──────────────────────────┬────────────────────────┐
│Nr. │ NUMĂR DE LOCURI │Producãtori de fonograme │Artiştii interpreţi sau │
│crt.│ OCUPATE │Remuneraţie/manifestaţie │ executanţi │
│ │ │ │Remuneraţie/manifestaţie│
├────┼──────────────────┼──────────────────────────┼────────────────────────┤
│ 1. │ SUB 10.000 LOCURI│ 47 RON │ 47 RON │
├────┼──────────────────┼──────────────────────────┼────────────────────────┤
│ │ PESTE 10.000 │0.02 RON/SCAUN, DAR NU MAI│ 0.02 RON/SCAUN, DAR NU │
│ │ LOCURI │ PUŢIN DE 100 RON │ MAI PUŢIN DE 100 RON │
└────┴──────────────────┴──────────────────────────┴────────────────────────┘



F2 PISCINE, ŞTRANDURI, LITORAL, PLAJE, PÂRTII DE SCHI ŞI PATINOARE
DESCHISE PUBLICULUI
DOTATE CU INSTALAŢII DE SONORIZARE *)



┌────┬───────────────────────────────┬───────────────────┬──────────────────┐
│Nr. │ PISCINĂ/CATEGORIE │ Producãtorii de │ Artiştii │
│crt.│ │ fonograme │ interpreţi sau │
│ │ │ REMUNERAŢIE │ executanţi │
│ │ │ CONVENITĂ LUNAR │ REMUNERAŢIE │
│ │ │ │ CONVENITĂ LUNAR │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 1. │ PISCINĂ │ 50 RON │ 50 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 2. │ PISCINĂ HOTEL PÂNĂ LA │ 80 RON │ 80 RON │
│ │ CATEGORIA 3 STELE │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 3. │ PISCINĂ HOTEL │ 250 RON │ 250 RON │
│ │ CATEGORIA 4-5 STELE │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ PLAJĂ, │ REMUNERAŢIE │ REMUNERAŢIE │
│ │ ŞTRAND ÎN AER LIBER CU PLAJĂ │ CUVENITĂ LUNAR │ CUVENITĂ LUNAR │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 4. │ PLAJĂ SUPRAFAŢA PÂNĂ LA 99 mp │ 9 RON │ 9 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 5. │ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 30 RON │ 30 RON │
│ │ ÎNTRE 100-199 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 6. │ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 40 RON │ 40 RON │
│ │ ÎNTRE 200-299 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 7. │ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 50 RON │ 50 RON │
│ │ ÎNTRE 300-399 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 8. │ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 80 RON │ 80 RON │
│ │ ÎNTRE 400-499 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 9. │ PLAJĂ SUPRAFAŢA PESTE 500 mp │ 200 RON │ 200 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 10.│ PARC DE DISTRACŢII ŞI/SAU │ 500 RON │ 500 RON │
│ │ AGREMENT │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ LITORAL │ REMUNERAŢIE │ REMUNERAŢIE │
│ │ │ CUVENITĂ LUNAR │ CUVENITĂ LUNAR │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 11.│ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 50 RON │ 50 RON │
│ │ ÎNTRE 100-199 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 12.│ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 70 RON │ 70 RON │
│ │ ÎNTRE 200-299 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 13.│ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 90 RON │ 90 RON │
│ │ ÎNTRE 300-399 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 14.│ PLAJĂ SUPRAFAŢA CUPRINSĂ │ 110 RON │ 110 RON │
│ │ ÎNTRE 400-499 mp │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 15.│ PLAJĂ SUPRAFAŢA PESTE 500 mp │ 300 RON │ 300 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ PÂRTII DE SCHII ŞI ALTE │ REMUNERAŢIE │ REMUNERAŢIE │
│ │ SPORTURI DE IARNĂ │ CUVENITĂ LUNAR │ CUVENITĂ LUNAR │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 16.│ PÂRTIE cu instalaţie de │ 200 RON │ 200 RON │
│ │ sonorizare │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ PATINOARE │ REMUNERAŢIE │ REMUNERAŢIE │
│ │ │ CUVENITĂ LUNAR │ CUVENITĂ LUNAR │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 17.│ PATINOAR ACOPERIT │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 18.│ PATINOAR ÎN AER LIBER │ 50 RON │ 50 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ ŞCOLI ŞI SĂLI DE PROFIL │ REMUNERAŢIE │ REMUNERAŢIE │
│ │ │ CUVENITĂ LUNAR │ CUVENITĂ LUNAR │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 19.│ ŞCOALĂ DE DANS, BALET │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 20.│ SALĂ GIMNASTICĂ AEROBICĂ │ 30 RON │ 30 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 21.│ SALĂ FITNESS │ 20 RON │ 20 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 22.│ SALĂ FITNESS │ │ │
│ │ (În hotel pânã la categ. 3 │ 30 RON │ 30 RON │
│ │ stele inclusiv) │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 23.│ SALĂ FITNESS │ │ │
│ │ (În hotel pânã la categ. │ 100 RON │ 100 RON │
│ │ 4-5 stele) │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 24.│ SALĂ MASAJ │ 40 RON │ 40 RON │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 25.│ SALĂ MASAJ │ │ │
│ │ (În hotel pânã la categ. 3 │ 50 RON │ 50 RON │
│ │ stele inclusiv) │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ 26.│ SALĂ MASAJ │ │ │
│ │ (În hotel pânã la categ. │ 70 RON │ 70 RON │
│ │ 4-5 stele) │ │ │
├────┼───────────────────────────────┼───────────────────┼──────────────────┤
│ │ SAUNĂ │ │ │
└────┴───────────────────────────────┴───────────────────┴──────────────────┘



G BIROURI ŞI SPAŢII DE PRODUCŢIE



┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ TIP DE AMBARCAŢIUNE │ Remuneraţia │ Remuneraţia │
│crt.│ │ lunarã pt │ lunarã pt │
│ │ │ Producãtorii │ Artiştii │
│ │ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ pe lunã │ executanţi │
│ │ │ │ pe lunã │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ Pânã la 30 de persoane │ 50 RON │ 50 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 2. │ Pânã la 100 de persoane │ 70 RON │ 70 RON │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 3. │ Peste 100 de persoane │ 100 RON │ 100 RON │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



H TELECOMUNICAŢII



┌────┬──────────────────────────────────────┬──────────────┬───────────────┐
│Nr. │ TIP │ Producãtorii │ Artiştii │
│crt.│ │ de fonograme │interpreţi sau │
│ │ │ VALOAREA DE │ executanţi │
│ │ │ VÂNZARE │ VALOAREA DE │
│ │ │ │ VÂNZARE │
├────┼──────────────────────────────────────┼──────────────┼───────────────┤
│ 1. │ CENTRALĂ TELEFONICĂ CU APEL ÎN │ 1% │ 1% │
│ │ AŞTEPTARE │ │ │
└────┴──────────────────────────────────────┴──────────────┴───────────────┘



NOTE
*) La încadrarea în tabel vor fi luate în calcul suprafeţele comerciale (închise sau deschise) utile, inclusiv ringurile de dans. Dacã aceeaşi suprafaţã este utilizatã pentru mai multe activitãti, remuneraţiile cuvenite organismelor de gestiune colectivã ale drepturilor artiştilor interpreţi sau executanţi şi ale producãtorilor de fonograme pentru comunicare publicã se vor încadra respectiv plãţi pentru fiecare activitate în parte, indiferent de numãrul acestora.
**) La încadrarea în tabel vor fi luate în calcul suprafeţele comerciale (închise sau deschise), excluzându-se spaţiile anexã (depozite, magazii, spaţii sanitare).
***) La încadrarea în tabel se va ţine cont de existenţa echipamentelor radio-TV în camere.
****) La încadrarea în tabel pentru mijloace de trensport neutilizate mai mult de 20 de zile lunar nu se percepe remuneraţia cuvenitã. Încadrarea în tabel, pentru toate tipurile de mijloace de transport se face numai în cazul acelora înregistrate în Registrele Române dupã caz auto, feroviar, naval sau aerian.

14. Baza de calcul a remuneraţiilor cuvenite comunicãrii publice a fonogramelor din comunicarea publicã în scop lucrativ (Tabelul I1) o reprezintã, dupã caz:
a) încasãrile brute obţinute din consumaţii şi vânzarea de bilete, programe, valoare materiale promoţionale etc.; în lipsa acestora:
b) bugetul de cheltuieli al manifestãrii;
c) bugetul de cheltuieli pentru campanii publicitare, promoţionale sau electorale.
15. În cazul în care în acelaşi spaţiu se comunicã public fonograme atât în scop ambiental, cît şi în scop lucrativ, se vor achita remuneraţii pentru ambele utilizãri, dar care sã nu depãşeascã 10% din totalul veniturilor brute (tabelele I2, I3).
16. Evenimentele ocazionale unde se comunicã public fonograme în proporţie mai mare de 40% vor fi cuantificate cu procente sau sume fixe, conform tabelelor din prezenta metodologie (Tabelul I1).
17. Utilizatorii au obligaţia sã obţinã din partea organismelor de gestiune colectivã a drepturilor artiştilor interpreţi sau executanţi şi producãtorilor de fonograme licenţa neexclusivã pentru comunicarea publicã în scop lucrativ, cu cel puţin 48 de ore înainte de desfãşurarea evenimentului sau manifestãrii organizate.
18. Utilizatorii vor achita contravaloarea remuneraţiilor cuvenite la eliberarea licenţei neexclusive, în cazul sumelor fixe, şi în maximum 5 zile dupã consumarea evenimentului sau manifestãrii, în cazul sumelor procentuale.
19. În cazul utilizatorilor care organizeazã turnee sau evenimente care se repetã, aceştia pot achita remuneraţiile cuvenite la sfârşitul turneului sau ultimului eveniment.
20. Utilizatorii au obligaţia sã prezinte, la cererea organismelor de gestiune colectivã, la sfârşitul turneului sau ultimului eveniment, informaţii şi documente financiar-contabile indispensabile stabilirii cuantumului remuneraţiei cuvenite.
21. În vederea repartizãrii corecte a remuneraţiilor încasate de cãtre organismele de gestiune colectivã, utilizatorii au obligaţia sã comunice lista pieselor muzicale utilizate, indicând titlul piesei, interpretul şi durata utilizãrii.

SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE, COMUNE ŞI SATE

I1 EVENIMENT, SPECTACUL, TURNEU, CAMPANIE, ETC.
(coloanã sonorã)



┌────┬───────────────────────┬───────────────────────┬───────────────────────┐
│Nr. │ TIPUL MANIFESTAŢIEI │ Producãtorii de │ Artiştii interpreţi │
│crt.│ │ fonograme Lunar │ sau executanţi Lunar │
├────┼───────────────────────┼──────────┬────────────┼───────────┬───────────┤
│ │ │ PROCENT │ REMUNERAŢIA│ PROCENT │REMUNERAŢIA│
│ │ │ CONF. │ MINIMĂ │CONF. PUNCT│ MINIMĂ │
│ │ │ PUNCT 1 │ │ 1 │ 2 │
│ │ │ 1 │ │ 1 │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ │ SPECTACOL/EVENIMENT │ │ │ │ │
│ │ (festiv, paradã, circ,│ │ │ │ │
│ 1. │ delfinariu, istoric, │ 1,5% │ 105 RON │ 1,5% │ 105 RON │
│ │ sunet şi luminã, │ │ │ │ │
│ │ sportiv, nautic, │ │ │ │ │
│ │ aerian, etc.) │ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 2. │ PARADĂ MODĂ, │ 1,5% │ 1256 RON │ 1,5% │ 1256 RON │
│ │ CONCURS FRUMUSEŢE │ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ │ SALON AUTO, MOTO, │ │ │ │ │
│ 3. │ VELO, NAUTIC │ 1,5% │ 1852 RON │ 1,5% │ 1852 RON │
│ │ asimilate │ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 4. │ SPECTACOL CARACTER │ 1,5% │ 1943 RON │ 1,5% │ 1943 RON │
│ │ PUBLICITAR │ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 5. │ TURNEU PUBLICITAR │ 1,5% │ 2975 RON │ 1,5% │ 2975 RON │
│ │ (4 reprezentaţii) │ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 6. │ TURNEU PUBLICITAR │ 1,5% │ 4201 RON │ 1,5% │ 4201 RON │
│ │ (5-8 reprezentaţii) │ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 7. │ CAMPANIE PUBLICITARĂ │ 1,5% │ 5042 RON │ 1,5% │ 5042 RON │
│ │(peste 9 reprezentaţii)│ │ │ │ │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 8. │ CAMPANIE ELECTORALĂ │ 1,5% │ 5882 RON │ 1,5% │ 5882 RON │
├────┼───────────────────────┼──────────┼────────────┼───────────┼───────────┤
│ 9. │ *)MANIFESTAŢII SAU │ NEGOCIERE│ NEGOCIERE │ NEGOCIERE │ NEGOCIERE │
│ │ EVENIMENTE ( │ │ │ │ │
└────┴───────────────────────┴──────────┴────────────┴───────────┴───────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN ORAŞE, STAŢIUNI TURISTICE

I2*) CLUB, BAR, VIDEOTECĂ, RESTAURANT (cu program de varietãţi)
CABARET, SPAŢIU ÎN CARE FUNCŢIONEAZĂ TONOMAT,
KARAOKE, JUKEBOX, MULTIMEDIA, ASIMILATE





┌────┬──────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬────────────┬─────────────┬────────────┐
│Nr. │ │ Producãtorii│ Producãtorii│ Artiştii │ Artiştii │ Artiştii │ Artiştii │
│crt.│ │ de fonograme│ de fonograme│ interpreţi │ interpreţi │ interpreţi │ interpreţi │
│ │ │ ÂNCASARE │ REMUNERAŢIA │ sau │ sau │ sau │ sau │
│ │ SUPRAFAŢA │ BRUTĂ │ MINIMĂ │ executanţi │ executanţi │ executanţi │ executanţi │
│ │ UTILĂ │ 1 │ LUNARĂ │ ÂNCASARE │ REMUNERAŢIA│ ÂNCASARE │ Pt │
│ │ │ │ 2 │ BRUTĂ │ MINIMĂ │ BRUTĂ │ audiovizual│
│ │ │ │ │ 1 │ LUNARĂ │ 1 │ REMUNERAŢIA│
│ │ │ │ │ │ 2 │ │ MINIMĂ │
│ │ │ │ │ │ │ │ LUNARĂ │
│ │ │ │ │ │ │ │ 2 │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 1. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │ UTILĂ PÂNĂ │ 1,5% │ 50 RON │ 1,5% │ 50 RON │ 1,5% │ 50 RON │
│ │ LA 49 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 2. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 65 RON │ 1,5% │ 65 RON │ 1,5% │ 65 RON │
│ │ 50-99 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 3. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 77 RON │ 1,5% │ 77 RON │ 1,5% │ 77 RON │
│ │ 100-149 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 4. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 95 RON │ 1,5% │ 95 RON │ 1,5% │ 95 RON │
│ │ 150-199 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 5. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 110 RON │ 1,5% │ 110 RON │ 1,5% │ 110 RON │
│ │ 200-249 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 6. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 119 RON │ 1,5% │ 119 RON │ 1,5% │ 119 RON │
│ │ 250-299 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 7. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 125 RON │ 1,5% │ 125 RON │ 1,5% │ 125 RON │
│ │ 300-349 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 8. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 131 RON │ 1,5% │ 131 RON │ 1,5% │ 131 RON │
│ │ 350-399 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 9. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 137 RON │ 1,5% │ 137 RON │ 1,5% │ 137 RON │
│ │ 400-449 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 10.│ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 146 RON │ 1,5% │ 146 RON │ 1,5% │ 146 RON │
│ │ 450-499 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 11.│ SUPRAFAŢA │ 1,5% │ 158 RON │ 1,5% │ 158 RON │ 1,5% │ 158 RON │
│ │ PESTE 500 mp │ │ │ │ │ │ │
└────┴──────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴────────────┴─────────────┴────────────┘



SPAŢII ÎNCHISE SAU DESCHISE
SITUATE ÎN COMUNE ŞI SATE

I3*) CLUB, BAR, VIDEOTECĂ, RESTAURANT (cu program de varietãţi)
CABARET, SPAŢIU ÎN CARE FUNCŢIONEAZĂ TONOMAT,
KARAOKE, JUKEBOX, MULTIMEDIA, ASIMILATE





┌────┬──────────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬────────────┬─────────────┬────────────┐
│Nr. │ │ Producãtorii│ Producãtorii│ Artiştii │ Artiştii │ Artiştii │ Artiştii │
│crt.│ │ de fonograme│ de fonograme│ interpreţi │ interpreţi │ interpreţi │ interpreţi │
│ │ │ ÂNCASARE │ REMUNERAŢIA │ sau │ sau │ sau │ sau │
│ │ SUPRAFAŢA │ BRUTĂ │ MINIMĂ │ executanţi │ executanţi │ executanţi │ executanţi │
│ │ UTILĂ │ 1 │ LUNARĂ │ ÂNCASARE │ REMUNERAŢIA│ ÂNCASARE │ Pt │
│ │ │ │ 2 │ BRUTĂ │ MINIMĂ │ BRUTĂ │ audiovizual│
│ │ │ │ │ 1 │ LUNARĂ │ 1 │ REMUNERAŢIA│
│ │ │ │ │ │ 2 │ │ MINIMĂ │
│ │ │ │ │ │ │ │ LUNARĂ │
│ │ │ │ │ │ │ │ 2 │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 1. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │ UTILĂ PÂNĂ │ 1,5% │ 25 RON │ 1,5% │ 25 RON │ 1,5% │ 25 RON │
│ │ LA 49 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 2. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 30 RON │ 1,5% │ 30 RON │ 1,5% │ 30 RON │
│ │ 50-99 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 3. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 36 RON │ 1,5% │ 36 RON │ 1,5% │ 36 RON │
│ │ 100-149 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 4. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 49 RON │ 1,5% │ 49 RON │ 1,5% │ 49 RON │
│ │ 150-199 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 5. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 55 RON │ 1,5% │ 55 RON │ 1,5% │ 55 RON │
│ │ 200-249 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 6. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 60 RON │ 1,5% │ 60 RON │ 1,5% │ 60 RON │
│ │ 250-299 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 7. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 65 RON │ 1,5% │ 65 RON │ 1,5% │ 65 RON │
│ │ 300-349 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 8. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 70 RON │ 1,5% │ 70 RON │ 1,5% │ 70 RON │
│ │ 350-399 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 9. │ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 75 RON │ 1,5% │ 75 RON │ 1,5% │ 75 RON │
│ │ 400-449 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 10.│ SUPRAFAŢA │ │ │ │ │ │ │
│ │CUPRINSĂ ÎNTRE│ 1,5% │ 80 RON │ 1,5% │ 80 RON │ 1,5% │ 80 RON │
│ │ 450-499 mp │ │ │ │ │ │ │
├────┼──────────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────┼─────────────┼────────────┤
│ 11.│ SUPRAFAŢA │ 1,5% │ 95 RON │ 1,5% │ 95 RON │ 1,5% │ 95 RON │
│ │ PESTE 500 mp │ │ │ │ │ │ │
└────┴──────────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴────────────┴─────────────┴────────────┘



NOTE
*) Utilizatorii au obligaţia sã precizeze tipul activitãţii sau manifestaţiei pe care o desfãşoarã sau o organizeazã, prin completarea declaraţiei pe proprie rãspundere.

-----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016