Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 62 din 5 ianuarie 2006  IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE, ALTELE DECAT TRICOTATE SAU CROSETATE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 62 din 5 ianuarie 2006 IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE, ALTELE DECAT TRICOTATE SAU CROSETATE

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 48 bis din 19 ianuarie 2006
IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE,
ALTELE DECAT TRICOTATE SAU CROSETATE

Note de Capitol
1. - Capitolul se refera numai la articole confectionate din orice materiale textile altele decat vata, cu exceptia articolelor tricotate sau crosetate (altele decat cele de la pozitia 62.12).
2. - Capitolul nu cuprinde:
a) imbracamintea uzata de la pozitia 63.09; sau
b) articolele de ortopedie, cum sunt bandajele pentru hernie, centurile medico-chirurgicale si articole similare (pozitia 90.21).
3. - In sensul pozitiilor 62.03 si 62.04:
a) Prin expresia "costume si compleuri" sau "taioare" se intelege un ansamblu de articole de imbracaminte care cuprinde doua sau trei piese a caror suprafata exterioara este confectionata din acelasi material, si care cuprinde:
- un singur sacou sau o singura jacheta, al caror exterior, cu exceptia manecilor, este constituit din patru bucati sau mai multe, concepute pentru a acoperi partea superioara a corpului, eventual, insotite de o vesta a carei fata este din acelasi material ca cel al partilor exterioare ale celorlalte componente si a carei captuseala este din acelasi material ca cel al captuselii sacoului sau jachetei;
- un singur obiect de imbracaminte conceput pentru a acoperi partea inferioara a corpului, ce consta intr-un pantalon, un pantalon scurt, un sort (altul decat cel pentru baie), o fusta sau o fusta pantalon, fara bretele sau platca.
Toate componentele unui costum sau compleu trebuie sa fie din acelasi material, stil, culoare si compozitie; acestea trebuie, de asemenea, sa fie de marimi corespunzatoare sau compatibile. Totusi, aceste componente pot avea o vipusca dintr-un material diferit.
Daca mai multe componente inferioare distincte sunt prezentate simultan, de exemplu un pantalon si un sort sau o fusta sau o fusta-pantalon si un pantalon, atunci prioritatea trebuie acordata, in calitate de parte inferioara constitutiva a costumului sau compleului, pantalonului si, in cazul costumelor taioare, fustei sau fustei-pantalon, celelalte elemente trebuind considerate (incadrate) separat.
Expresia costume include, de asemenea, seturile de articole de imbracaminte, chiar daca nu sunt indeplinite toate conditiile de mai sus:
- costumele cu jacheta("morning dress"), la care haina este simpla (jacheta), are partea din spate rotunjita si mai lunga si se asorteaza cu un pantalon cu dungi verticale;
- fracurile ("evening dress"), facute de obicei din stofa neagra si care au o haina relativ scurta in fata, care este purtata descheiata si are cozi drepte, care cad pe coapse si se prelungesc la spate;
- smokingurile ("dinner jacket suits"), la care haina are o croiala asemanatoare cu cea a hainelor obisnuite (avand doar particularitatea de a lasa sa se vada mai evident plastronul camasii), dar are revere dintr-un material stralucitor, matase sau o tesatura care imita matasea.
b) Prin subansamblu se intelege un sortiment de articole de imbracaminte (altul decat articolele de la pozitiile 62.07 sau 62.08), cuprinzand mai multe piese realizate din acelasi material, conditionat pentru vanzarea cu amanuntul si care cuprinde:
- o singura piesa conceputa pentru a acoperi partea superioara a corpului, cu exceptia unei veste, care poate constitui o a doua piesa;
- una sau doua piese de imbracaminte diferite, concepute pentru a acoperi partea inferioara a corpului si constand dintr-un pantalon, o salopeta cu bretele, un pantalon scurt, un sort (altul decat cel pentru baie), o fusta sau o fusta-pantalon.
Toate partile componente ale unui subansamblu trebuie sa aibe aceeasi structura, de acelasi stil, de aceeasi culoare si aceeasi compozitie; ele trebuie, in afara de aceasta, sa fie de marimi corespunzatoare sau compatibile. Termenul ansamblu nu cuprinde treningurile nici costumele de schi de la pozitia 62.11.
4. - In sensul pozitiei 62.09:
a) prin expresia imbracaminte si accesorii de imbracaminte pentru sugari se inteleg articolele pentru copii mici care au inaltimea corpului de maximum 86 cm; aici se clasifica si scutecele si articolele de infasat;
b) articolele susceptibile a fi clasificate atat la pozitia 62.09, cat si la alte pozitii ale acestui Capitol trebuie clasificate la pozitia 62.09.
5. - Imbracamintea susceptibila a se clasifica in acelasi timp la pozitia 62.10 si la alte pozitii ale acestui Capitol, cu exceptia pozitiei 62.09, se clasifica la pozitia 62.10.
6. - In sensul pozitiei 62.11, prin costume de schi se inteleg acele articole de imbracaminte sau seturi de articole de imbracaminte care, datorita aspectului lor general si datorita texturii lor pot fi recunoscute ca fiind destinate in principal pentru practicarea schiului (alpin sau fond). Ele constau:
a) fie dintr-o salopeta de schi, adica o singura piesa de imbracaminte conceputa pentru a acoperi partea superioara si cea inferioara ale corpului; pe langa maneci si guler, acest articol poate avea buzunare sau benzi pentru fixarea pantalonilor (pe sub talpi);
b) fie dintr-un costum de schi, adica un set de articole de imbracaminte cuprinzand doua sau trei piese, conditionat pentru vanzarea cu amanuntul si compus:
- dintr-un articol de imbracaminte tip hanorac, bluzon sau alt articol similar, inchis cu fermoar, eventual insotit cu o vesta;
- o pereche de pantaloni, care poate urca deasupra taliei, un pantalon scurt sau o salopeta cu bretele.
Costumul de schi poate fi constituit si dintr-o salopeta de schi de tipul mentionat mai sus si o vesta matlasata, purtata peste salopeta.
Toate componentele unui costum de schi trebuie sa fie realizate dintr-un material de aceeasi textura, de acelasi stil si de aceeasi compozitie, chiar de culori diferite; ele trebuie sa fie de marimi corespunzatoare sau compatibile.
7. - Sunt asimilate batistelor de la pozitia 62.13 articolele de la pozitia 62.14 de tip fular, de forma patrata sau aproape patrata, ale caror laturi sunt de maximum 60 cm. Batistele la care una dintre laturi depaseste lungimea de 60 cm, sunt clasificate la pozitia 62.14.
8. - Articolele de imbracaminte din acest Capitol care se inchid in fata partea stanga peste cea dreapta se considera articole imbracaminte pentru barbati sau baieti si cele care se inchid partea dreapta peste cea stanga, se considera imbracaminte pentru femei sau fete. Aceste dispozitii nu se aplica in cazul in care croiala imbracamintei indica clar ca este destinata unuia dintre sexe. Articolele care nu pot fi recunoscute ca fiind pentru barbati sau baieti ori pentru femei sau fete se vor clasificate la acestea din urma.
9. - Articolele de la acest Capitol pot fi fabricate cu fire din metal.
Note complementare
1. - Pentru aplicarea Notei 3b) a acestui Capitol, componentele unui set trebuie sa fie realizate, in intregime, dintr-o singura si o aceeasi tesatura, sub rezerva respectarii celorlalte prevederi ale acestei note.
In acest scop, tesatura utilizata poate fi cruda (nealbita), albita, vopsita, cu fire de diverse culori, sau imprimata.
Nu constituie "ansambluri" imbracamintea ale carei componente sunt realizate pornind de la tesaturi diferite, chiar daca diferenta nu tine decat de culoarea acestora.
Toate componentele unui ansamblu trebuie sa fie prezentate impreuna pentru vanzarea cu amanuntul, ca un produs unic.
Ambalarea individuala si etichetarea separata a fiecarui component a acestui unic bun, nu influenteaza clasificarea sa ca ansamblu.
2. - Pozitia 62.09 si 62.16 cuprind manusile, mitenele si manusile cu un deget, impregnate, imbracate sau acoperite cu material plastic sau cauciuc, chiar daca sunt:
- confectionate din materiale textile (altele decat tricotate sau crosetate) de la pozitia 59.03 sau 59.06, impregnate, imbracate sau acoperite cu materiale plastice sau cu cauciuc,
- sau sunt confectionate din materiale textile (altele decat tricotate sau crosetate), confectionate din fire neimpregnate, neacoperite sau neimbracate, care au fost ulterior impregnate, imbracate sau acoperite cu material plastic sau cauciuc.
In cazul in care materialele textile (altele decat tricotate sau crosetate) folosesc numai ca suport, manusile, mitenele si manusile cu un deget impregnate, imbracate sau acoperite cu cauciuc celular sau cu material plastic celular se clasifica la Capitolele 39 si 40, chiar daca au fost confectionate din materiale textile neimpregnate, neimbracate sau neacoperite (altele decat tricotate sau crosetate), care au fost ulterior impregnate, acoperite sau imbracate cu material plastic celular sau cu cauciuc celular (Nota 2 a.5) si Nota 4, ultimul paragraf, de la Capitolul 59).





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬───┐
│Codul tarifar│ Denumirea marfii │UM supl│Ta-│
│ │ │ │xa │
│ │ │ │ │
│ │ │ │va-│
│ │ │ │ma-│
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼───┤
│ │62.01 │Paltoane, canadiene, pelerine, hanorace, bluzoane si articole │ │ │
│ │ │similare, pentru barbati sau baieti, cu exceptia articolelor de │ │ │
│ │ │la pozitia 62.03: │ │ │
│ │ │- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare: │ │ │
│ │6201.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6201.12 │-- Din bumbac: │ │ │


│ │6201.12.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6201.13 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6201.13.10│--- Cantarind, pe bucata, maximum 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6201.13.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6201.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6201.91.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6201.92.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6201.93.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6201.99.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │62.02 │Paltoane, canadiene, pelerine, hanorace, bluzoane si articole │ │ │
│ │ │similare, pentru femei sau fete, cu exceptia articolelor de la │ │ │
│ │ │pozitia 62.04: │ │ │
│ │ │- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare: │ │ │
│ │6202.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6202.12 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6202.12.10│--- Cantarind, pe bucata, maximum 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.12.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.13 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6202.13.10│--- Cantarind, pe bucata, maximum 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.13.90│--- Cantarind, pe bucata, peste 1 kg │ p/st │ 30│
│ │6202.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6202.91.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6202.92.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6202.93.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6202.99.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │62.03 │Costume sau compleuri, ansambluri, jachete, sacouri, pantaloni, │ │ │
│ │ │salopete cu bretele, pantaloni scurti si sorturi (altele decat │ │ │
│ │ │cele pentru baie), pentru barbati sau baieti: │ │ │
│ │ │- Costume sau compleuri: │ │ │
│ │6203.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6203.12.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6203.19 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6203.19.10│--- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6203.19.30│--- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6203.19.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Ansambluri: │ │ │
│ │6203.21.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6203.22 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6203.22.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.22.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.23 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6203.23.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.23.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.29 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6203.29.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.29.18│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.29.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Jachete si sacouri: │ │ │
│ │6203.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6203.32 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6203.32.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.32.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.33 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6203.33.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.33.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.39 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6203.39.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.39.19│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.39.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti si sorturi: │ │ │
│ │6203.41 │-- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6203.41.10│--- Pantaloni si pantaloni scurti │ p/st │ 30│
│ │6203.41.30│--- Salopete cu bretele │ p/st │ 30│
│ │6203.41.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.42 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni si pantaloni scurti: │ │ │
│ │6203.42.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6203.42.31│----- Din tesaturi asa-zise "denim" │ p/st │ 30│
│ │6203.42.33│----- Din catifea si plus din urzeala, taiate, reiate │ p/st │ 30│
│ │6203.42.35│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6203.42.51│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.42.59│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.42.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.43 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni si pantaloni scurti: │ │ │
│ │6203.43.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.43.19│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6203.43.31│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.43.39│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.43.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.49 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │ │---- Pantaloni si pantaloni scurti: │ │ │
│ │6203.49.11│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.49.19│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │---- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6203.49.31│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6203.49.39│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.49.50│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6203.49.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.04 │Taioare, ansambluri, jachete, sacouri, rochii, fuste, │ │ │
│ │ │fuste-pantalon, pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti│ │ │
│ │ │si sorturi (altele decat pentru baie), pentru femei si fete: │ │ │
│ │ │- Taioare: │ │ │
│ │6204.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.12.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6204.13.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6204.19 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6204.19.10│--- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6204.19.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Ansambluri: │ │ │
│ │6204.21.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.22 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6204.22.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.22.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.23 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6204.23.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.23.80│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.29 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6204.29.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.29.18│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.29.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Jachete si sacouri: │ │ │
│ │6204.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.32 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6204.32.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.32.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.33 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6204.33.10│--- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.33.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.39 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │6204.39.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.39.19│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.39.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Rochii: │ │ │
│ │6204.41.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.42.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6204.43.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6204.44.00│-- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│* │6204.49.00│-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │- Fuste si fuste-pantalon: │ │ │
│ │6204.51.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6204.52.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6204.53.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6204.59 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6204.59.10│--- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6204.59.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti si sorturi: │ │ │
│ │6204.61 │-- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6204.61.10│--- Pantaloni si pantaloni scurti │ p/st │ 30│
│ │6204.61.85│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.62 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni si pantaloni scurti: │ │ │
│ │6204.62.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6204.62.31│----- Din tesaturi numite "denim" │ p/st │ 30│
│ │6204.62.33│----- Din catifea si plus din urzeala, taiate, reiate │ p/st │ 30│
│ │6204.62.39│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6204.62.51│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.62.59│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.62.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.63 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │ │--- Pantaloni si pantaloni scurti: │ │ │
│ │6204.63.11│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.63.18│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │--- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6204.63.31│---- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.63.39│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.63.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.69 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │ │--- Din fibre artificiale: │ │ │
│ │ │---- Pantaloni si pantaloni scurti: │ │ │
│ │6204.69.11│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.69.18│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │---- Salopete cu bretele: │ │ │
│ │6204.69.31│----- De lucru │ p/st │ 30│
│ │6204.69.39│----- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.69.50│---- Altele │ p/st │ 30│
│ │6204.69.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.05 │Camasi pentru barbati sau baieti: │ │ │
│ │6205.10.00│- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6205.20.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6205.30.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6205.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6205.90.10│-- Din in sau ramie │ p/st │ 30│
│ │6205.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.06 │Bluze, camasi si bluze-camasi pentru femei sau fete: │ │ │
│ │6206.10.00│- Din matase sau din deseuri de matase │ p/st │ 30│
│ │6206.20.00│- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6206.30.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6206.40.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6206.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6206.90.10│-- Din in sau ramie │ p/st │ 30│
│ │6206.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │62.07 │Bluze de corp si maieuri, chiloti, indispensabili, slipuri, │ │ │
│ │ │camasi de noapte, pijamale, halate de baie, halate de casa si │ │ │
│ │ │articole similare, pentru barbati sau pentru baieti: │ │ │
│ │ │- Chiloti si indispensabili: │ │ │
│ │6207.11.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6207.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Camasi de noapte si pijamale: │ │ │
│ │6207.21.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6207.22.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6207.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6207.91.00│-- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6207.92.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ - │ 30│
│ │6207.99.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.08 │Bluze de corp si camasi de zi, chiloti, combinezoane, jupoane, │ │ │
│ │ │camasi de noapte, pijamale, neglijeuri, capoate, halate de baie,│ │ │
│ │ │halate si articole similare, pentru femei sau fete: │ │ │
│ │ │- Combinezoane sau furouri si jupoane: │ │ │
│ │6208.11.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6208.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Camasi de noapte si pijamale: │ │ │
│ │6208.21.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6208.22.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6208.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6208.91.00│-- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6208.92.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ - │ 30│
│ │6208.99.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.09 │Imbracaminte si accesorii de imbracaminte pentru sugari: │ │ │
│ │6209.10.00│- Din lana sau din par fin de animale │ - │ 30│
│ │6209.20.00│- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6209.30.00│- Din fibre sintetice │ - │ 30│
│ │6209.90.00│- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.10 │Imbracaminte confectionata din materialele de la pozitiile │ │ │
│ │ │56.02, 56.03, 59.03, 59.06 sau 59.07: │ │ │
│ │6210.10 │- Din produsele de la pozitiile 56.02 sau 56.03: │ │ │
│ │6210.10.10│-- Din produsele de la pozitia 56.02 │ - │ 30│
│ │6210.10.90│-- Din produsele de la pozitia 56.03 │ - │ 30│
│ │6210.20.00│- Alta imbracaminte de tipul celei vizate la subpozitiile │ p/st │ 30│
│ │ │6201.11 pana la 6201.19 │ │ │
│ │6210.30.00│- Alta imbracaminte de tipul celei vizate la subpozitiile │ p/st │ 30│
│ │ │6202.11 pana la 6202.19 │ │ │
│ │6210.40.00│- Alta imbracaminte pentru barbati sau baieti │ - │ 30│
│ │6210.50.00│- Alta imbracaminte pentru femei sau fete │ - │ 30│
│ │62.11 │Imbracaminte de sport (treninguri), combinezoane si costume de │ │ │
│ │ │schi, costume, chiloti si slipuri de baie; alte obiecte de │ │ │
│ │ │imbracaminte: │ │ │
│ │ │- Costume, chiloti si slipuri de baie: │ │ │
│ │6211.11.00│-- Pentru barbati sau baieti │ p/st │ 30│
│ │6211.12.00│-- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6211.20.00│- Combinezoane si costume de schi │ p/st │ 30│
│ │ │- Alta imbracaminte, pentru barbati sau baieti: │ │ │
│ │6211.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ - │ 30│
│ │6211.32 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6211.32.10│--- Imbracaminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Imbracaminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.32.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul si acelasi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.32.41│----- Parti superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.32.42│----- Parti inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.32.90│--- Altele │ - │ 30│
│ │6211.33 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6211.33.10│--- Imbracaminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Imbracaminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.33.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul si acelasi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.33.41│----- Parti superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.33.42│----- Parti inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.33.90│--- Altele │ - │ 30│
│ │6211.39.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │ │- Alta imbracaminte, pentru femei sau pentru fete: │ │ │
│ │6211.41.00│-- Din lana sau par fin de animale │ - │ 30│
│ │6211.42 │-- Din bumbac: │ │ │
│ │6211.42.10│--- Sorturi, bluze si alta imbracaminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Imbracaminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.42.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul si acelasi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.42.41│----- Parti superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.42.42│----- Parti inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.42.90│-- Altele │ - │ 30│
│ │6211.43 │-- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6211.43.10│--- Sorturi, bluze si alta imbracaminte de lucru │ - │ 30│
│ │ │--- Imbracaminte de sport (treninguri) cu captuseala: │ │ │
│ │6211.43.31│---- Al carei exterior este realizat dintr-unul si acelasi │ p/st │ 30│
│ │ │material │ │ │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │6211.43.41│----- Parti superioare │ p/st │ 30│
│ │6211.43.42│----- Parti inferioare │ p/st │ 30│
│ │6211.43.90│--- Altele │ - │ 30│
│ │6211.49.00│-- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │62.12 │Sutiene, brauri, corsete, bretele, cingatori, jartiere si │ │ │
│ │ │articole similare si partile lor, chiar tricotate sau crosetate:│ │ │
│ │6212.10 │- Sutiene si bustiere: │ │ │
│ │6212.10.10│-- Prezentate in seturi conditionate pentru vanzarea cu │ p/st │ 30│
│ │ │amanuntul, continand un sutien sau o bustiera si un slip │ │ │
│ │6212.10.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │6212.20.00│- Brauri si brauri-chilot │ p/st │ 30│
│ │6212.30.00│- Corsete │ p/st │ 30│
│ │6212.90.00│- Altele │ - │ 30│
│ │62.13 │Batiste: │ │ │
│ │6213.10.00│- Din matase sau din deseuri de matase │ p/st │ 30│
│ │6213.20.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6213.90.00│- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │62.14 │Saluri, esarfe, fulare, mantile, voaluri, voalete si articole │ │ │
│ │ │similare: │ │ │
│ │6214.10.00│- Din matase sau din deseuri de matase │ p/st │ 30│
│ │6214.20.00│- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6214.30.00│- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6214.40.00│- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│* │6214.90.00│- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │62.15 │Cravate, papioane si fulare-cravata: │ │ │
│ │6215.10.00│- Din matase sau din deseuri de matase │ p/st │ 30│
│ │6215.20.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6215.90.00│- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │6216.00.00│Manusi, mitene si manusi cu un deget │ pa │ 30│
│ │62.17 │Alte accesorii confectionate de imbracaminte; parti de │ │ │
│ │ │imbracaminte sau de accesorii de imbracaminte, altele decat cele│ │ │
│ │ │de la pozitia 62.12: │ │ │
│ │6217.10.00│- Accesorii │ - │ 30│
│ │6217.90.00│- Parti │ - │ 30│


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘


__________________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016