Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 61 din 5 ianuarie 2006  IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE TRICOTATE SAU CROSETATE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 61 din 5 ianuarie 2006 IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE TRICOTATE SAU CROSETATE

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 48 bis din 19 ianuarie 2006

IMBRACAMINTE SI ACCESORII DE IMBRACAMINTE
TRICOTATE SAU CROSETATE

Note de Capitol
1. - Capitolul cuprinde numai articole confectionate din materiale tricotate sau crosetate.
2. - Capitolul nu cuprinde:
a) articolele de la pozitia 62.12;
b) imbracaminte uzata si alte articole uzate de la pozitia 63.09; sau
c) articolele de ortopedie, ca de exemplu bandajele pentru hernie, centurile medico-chirurgicale si articole similare (pozitia 90.21).
3. - In sensul pozitiilor 61.03 si 61.04:
a) prin expresia "costume si compleuri" sau "taioare" se intelege un ansamblu de articole de imbracaminte care cuprinde doua sau trei piese confectionate din acelasi material in ceea ce priveste suprafata lor exterioara si care cuprinde:
- un singur sacou sau o singura haina, al caror exterior, excluzand manecile, este constituit din patru parti sau mai multe, concepute pentru a acoperi partea superioara a corpului, eventual insotita de o vesta, a carei fata e realizata dintr-un material identic cu cel al suprafetei exterioare a celorlalte componente ale ansamblului si a carei captuseala este realizata din aceeasi tesatura ca dublura sacoului sau a hainei;
- o singura piesa de imbracaminte destinata a acoperi partea inferioara a corpului si care consta dintr-un pantalon lung, un pantalon scurt (altul decat cel pentru baie), o fusta sau o fusta pantalon, fara bretele si fara platca.
Toate componentele unui costum sau compleu trebuie sa fie din acelasi material, model, culoare si compozitie; de asemenea, componentele trebuie sa aiba acelasi stil si o masura corespunzatoare sau compatibila. Totusi, aceste componente pot avea o vipusca (banda de stofa cusuta) dintr-un material diferit.
Daca mai multe componente distincte care acopera partea de jos a trupului, sunt prezentate simultan (de exemplu un pantalon lung si un pantalon scurt, sau o fusta sau o fusta-pantalon si un pantalon lung), trebuie data prioritate, pantalonului ca parte de baza constitutiva a costumului, si respectiv fustei sau fustei-pantalon, celelalte componente fiind incadrate separat.
Termenul costum include urmatoarele ansambluri de articole de imbracaminte, chiar daca nu sunt indeplinite toate conditiile de mai sus:
- costumele cu jacheta ("morning suits"), la care haina este simpla, are partea din spate rotunjita si mai lunga si se asorteaza cu un pantalon cu dungi verticale;
- fracurile ("evening dress"), executate in mod obisnuit din stofa neagra si care au o haina relativ scurta in fata, care este purtata descheiata si are cozi drepte care cad pe coapse si se prelungesc la spate.
- smokingurile ("dinner jacket suits"), la care haina are o croiala asemanatoare cu cea a hainelor obisnuite (avand doar particularitatea de a lasa sa se vada mai evident plastronul camasii), dar are revere dintr-un material stralucitor, matase sau o tesatura care imita matasea.
b) Prin termenul ansamblu se intelege un sortiment de articole de imbracaminte (altele decat cele de la pozitiile 61.07, 61.08 sau 61.09) care cuprinde mai multe piese fabricate din aceeasi stofa, care sunt conditionate pentru vanzarea cu amanuntul si care cuprind:
- o singura piesa de imbracaminte conceputa pentru acoperirea partii superioare a corpului, cu exceptia puloverului, care poate constitui o a doua piesa in cazul seturilor duble (twin set) sau a vestei care poate, de asemenea, sa reprezinte un al doilea articol destinat partii superioare;
si
- unul sau doua articole de imbracaminte pentru a acoperi partea inferioara a corpului si care constau dintr-un pantalon, o salopeta cu bretele, un pantalon mai scurt, un sort (altul decat cel pentru baie), o fusta sau fusta pantalon.
Toate componentele unui ansamblu trebuie sa aiba aceeasi structura, stil, culoare si compozitie; de asemenea, ele trebuie sa fie de marimi corespunzatoare sau compatibile. Termenul ansamblu nu se refera la imbracamintea sportiva (treninguri), nici la combinezoanele si costumele pentru schi, de la pozitia 61.12.
4. - Pozitiile 61.05 si 61.06 nu cuprind imbracamintea cu buzunare sub talie, cu cordon la talie sau cu alte mijloace de strangere a partii de jos a imbracamintei, nici imbracamintea care contine in medie mai putin de 10 randuri de ochiuri pe centimetru liniar in fiecare directie, calculate pe o suprafata de cel putin 10 cm x 10 cm. Pozitia 61.05 nu cuprinde imbracamintea fara maneci.
5. - Pozitia 61.09 nu cuprinde confectiile care au o banda elastica, un cordon culisant sau alte mijloace de strangere in partea de jos.
6. - In sensul pozitiei 61.11:
a) prin imbracaminte si accesorii de imbracaminte pentru sugari se inteleg articolele pentru copii mici a caror inaltime este de maximum 86 cm; de asemenea, ea cuprinde scutecele si articole de infasat;
b) articolele care pot fi clasificate in acelasi timp la pozitia 61.11 si la alte pozitii din acest Capitol, trebuie clasificate la pozitia 61.11.
7. - In sensul pozitiei 61.12, prin costume de schi, se inteleg articolele de imbracaminte sau seturile de articole de imbracaminte, care datorita aspectului si a texturii lor pot fi recunoscute ca fiind in principal destinate pentru a fi purtate la schi. Ele constau fie:
a) dintr-o salopeta de schi adica o imbracaminte formata dintr-o singura piesa conceputa pentru a acoperi partea superioara si cea inferioara a corpului; pe langa maneci si guler, ea poate avea buzunare sau benzi pentru fixarea pantalonilor (pe sub talpa); fie
b) dintr-un costum de schi, adica un set de articole de imbracaminte care cuprinde 2 sau 3 piese, conditionate pentru vanzarea cu amanuntul si compuse:
- dintr-un singur articol de imbracaminte tip hanorac, bluzon sau articol similar care se inchide cu fermoar, eventual insotite de o vesta;
si
- dintr-un singur pantalon, care urca chiar deasupra taliei, dintr-un singur pantalon scurt sau o salopeta cu bretele.
Costumul de schi poate fi compus si dintr-o salopeta de schi de tipul mentionat la paragraful (a) si dintr-o vesta matlasata purtata peste salopeta.
Toate componentele unui costum de schi trebuie confectionate dintr-o tesatura avand aceeasi textura, stil si compozitie, chiar de culori diferite; in plus trebuie sa fie de marimi corespunzatoare sau compatibile.
8. - Imbracamintea susceptibila de a se clasifica in acelasi timp la pozitia 61.13 si la alte pozitii ale acestui Capitol, cu exceptia pozitiei 61.11, trebuie clasificata la pozitia 61.13.
9. - Imbracamintea din acest Capitol care se inchide in fata, stanga peste dreapta este considerata ca imbracaminte pentru barbati sau baieti, iar cea care se inchide in fata dreapta peste stanga se considera ca imbracaminte pentru femei sau fete. Aceste dispozitii nu se aplica in cazul in care croiala indica imbracamintea ca fiind destinata unui anumit sex.
Imbracamintea care nu poate fi recunoscuta ca fiind pentru barbati sau baieti ori pentru femei sau fete, trebuie clasificata ca fiind pentru femei sau fete.
10. - Articolele de la acest Capitol pot fi fabricate cu fire din metal.

Note complementare
1. - Pentru aplicarea Notei 3b) de la acest Capitol, componentele unui "set" trebuie sa fie realizate, in intregime, dintr-o singura si o aceeasi tesatura, fara a afecta celelalte dispozitii ale acestei note.
In acest scop:
- tesatura utilizata poate fi cruda nealbita, albita, vopsita, cu fire de diverse culori sau imprimata;
- un pulover sau o vesta cu snur de strangere trebuie considerate ca o parte a unui "ansamblu", chiar daca nici o bordura de strangere nu se afla pe componenta destinata sa acopere partea de jos a corpului, cu conditia ca bordurile sa nu fie cusute, ci realizate direct din procesul de tricotare.
Nu constituie "ansambluri" imbracamintea a carei componente sunt realizate pornind de la tesaturi diferite, chiar daca diferenta nu tine decat de culoarea acestora.
Toate componentele unui ansamblu trebuie fie prezentate impreuna pentru vanzarea cu amanuntul, ca un produs unic. Ambalarea individuala sau etichetarea separata a fiecarui component al acestui unic produs, nu influenteaza clasificarea lui ca set.
2. - In sensul pozitiei 61.09, expresia "maieu de corp" cuprinde articolele de imbracaminte, chiar de un model "fantezie", purtat pe piele, fara guler, cu sau fara maneci, chiar cu bretele.
Aceste articole de imbracaminte, care sunt destinate sa acopere partea de sus a corpului, au adesea multe caracteristici comune cu tricourile (T-shirts) sau cu alte tipuri, mai traditionale, de maieuri de corp.
3. - Pozitia 61.11, precum si codurile 6116.10.20 si 6116.10.80 cuprind manusile, mitenele si manusile cu un deget, impregnate, imbracate sau acoperite cu material plastic sau cauciuc, chiar daca sunt confectionate din:
- materiale tricotate sau crosetate de la pozitia 59.03 sau 59.06, impregnate, imbracate sau acoperite sau acoperite cu materiale plastice sau cu cauciuc; sau
- materiale tricotate sau crosetate, confectionate din fire neimpregnate, neacoperite sau neimbracate, care au fost ulterior impregnate (dupa tricotare sau crosetare), imbracate sau acoperite cu material plastic sau cauciuc.
In cazul in care materialele tricotate sau crosetate nu servesc decat ca suport, manusile, mitenele si manusile cu un deget impregnate, imbracate sau acoperite cu cauciuc celular sau cu material plastic celular se clasifica la Capitolul 39 sau 40, chiar daca au fost realizate din materiale tricotate sau crosetate, (confectionate din fire) neimpregnate, neimbracate sau neacoperite, care au fost apoi impregnate, acoperite sau imbracate cu material plastic celular sau cu cauciuc celular (Nota 2 a.5) si Nota 4, ultimul paragraf de la Capitolul 59).





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬───────┬───┐
│Codul tarifar│ Denumirea marfii │UM supl│Ta-│
│ │ │ │xa │
│ │ │ │ │
│ │ │ │va-│
│ │ │ │ma-│
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼───────┼───┤
│ │61.01 │Paltoane, canadiene, pelerine, hanorace, bluzoane si articole │ │ │
│ │ │similare, tricotate sau crosetate, pentru barbati sau pentru │ │ │
│ │ │baieti, cu exceptia articolelor de la pozitia 61.03: │ │ │
│ │6101.10 │- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6101.10.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.10.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.20 │- Din bumbac: │ │ │
│ │6101.20.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.20.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.30 │- Din fire sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6101.30.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.30.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6101.90.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6101.90.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │61.02 │Paltoane, canadiene, pelerine, hanorace, bluzoane si articole │ │ │
│ │ │similare, tricotate sau crosetate, pentru femei sau fete, cu │ │ │
│ │ │exceptia articolelor de la pozitia 61.04: │ │ │
│ │6102.10 │- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6102.10.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.10.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.20 │- Din bumbac: │ │ │
│ │6102.20.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.20.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.30 │- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6102.30.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.30.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6102.90.10│-- Paltoane, canadiene, pelerine si articole similare │ p/st │ 30│
│ │6102.90.90│-- Hanorace, bluzoane si articole similare │ p/st │ 30│
│ │61.03 │Costume sau compleuri, ansambluri, jachete, sacouri, pantaloni, │ │ │
│ │ │salopete cu bretele, pantaloni scurti si sorturi (altele decat │ │ │
│ │ │cele pentru baie), tricotate sau crosetate, pentru barbati sau │ │ │
│ │ │baieti: │ │ │
│ │ │- Costume sau compleuri: │ │ │
│ │6103.11.00│-- Din lana sau din par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6103.12.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6103.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Ansambluri: │ │ │
│ │6103.21.00│-- Din lana sau din par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6103.22.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6103.23.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6103.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Jachete si sacouri: │ │ │
│ │6103.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6103.32.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6103.33.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6103.39.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti si sorturi: │ │ │
│ │6103.41.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6103.42.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6103.43.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6103.49.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │61.04 │Taioare, ansambluri, jachete, sacouri, rochii, fuste, │ │ │
│ │ │fuste-pantalon, pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti│ │ │
│ │ │si sorturi (altele decat cele de baie), tricotate sau crosetate,│ │ │
│ │ │pentru femei sau fete: │ │ │
│ │ │- Taioare: │ │ │
│ │6104.11.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6104.12.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6104.13.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6104.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Ansambluri: │ │ │
│ │6104.21.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6104.22.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6104.23.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6104.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Jachete si sacouri: │ │ │
│ │6104.31.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6104.32.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6104.33.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6104.39.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Rochii: │ │ │
│ │6104.41.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6104.42.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6104.43.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6104.44.00│-- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6104.49.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Fuste si fuste-pantalon: │ │ │
│ │6104.51.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6104.52.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6104.53.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6104.59.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Pantaloni, salopete cu bretele, pantaloni scurti si sorturi: │ │ │
│ │6104.61.00│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6104.62.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6104.63.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6104.69.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │61.05 │Camasi si bluze, tricotate sau crosetate, pentru barbati sau │ │ │
│ │ │baieti: │ │ │
│ │6105.10.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6105.20 │- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6105.20.10│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6105.20.90│-- Din fibre artificiale │ p/st │ 30│
│ │6105.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6105.90.10│-- Din lana sau par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6105.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │61.06 │Bluze, camasi si bluze-camasi, tricotate sau crosetate, pentru │ │ │
│ │ │femei sau fete: │ │ │
│ │6106.10.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6106.20.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6106.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6106.90.10│-- Din lana sau din par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6106.90.30│-- Din matase sau deseuri de matase │ p/st │ 30│
│ │6106.90.50│-- Din in sau ramie │ p/st │ 30│
│ │6106.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │61.07 │Slipuri, indispensabili, camasi de noapte, pijamale, halate de │ │ │
│ │ │baie si articole similare, tricotate sau crosetate, pentru │ │ │
│ │ │barbati sau baieti: │ │ │
│ │ │- Chiloti si indispensabili: │ │ │
│ │6107.11.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6107.12.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6107.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Camasi de noapte si pijamale: │ │ │
│ │6107.21.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6107.22.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6107.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6107.91.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6107.92.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6107.99.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │61.08 │Combinezoane sau furouri, jupoane, chiloti, camasi de noapte, │ │ │
│ │ │pijamale, dezabieuri, halate de baie, rochii de casa si articole│ │ │
│ │ │similare, tricotate sau crosetate, pentru femei si fete: │ │ │
│ │ │- Combinezoane sau furouri si jupoane: │ │ │
│ │6108.11.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6108.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Slipuri si chiloti: │ │ │
│ │6108.21.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6108.22.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6108.29.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Camasi de noapte si pijamale: │ │ │
│ │6108.31.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6108.32.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6108.39.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6108.91.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6108.92.00│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6108.99.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │61.09 │Tricouri (T-shirts) si maiouri de corp, tricotate sau crosetate:│ │ │
│ │6109.10.00│- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6109.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6109.90.10│-- Din lana sau din par fin de animale │ p/st │ 30│
│ │6109.90.30│-- Din fibre sintetice sau artificiale │ p/st │ 30│
│ │6109.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │61.10 │Jerseuri, pulovere, veste cu maneci lungi ("cardigan"), veste si│ │ │
│ │ │articole similare, tricotate sau crosetate: │ │ │
│ │ │- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6110.11 │-- Din lana │ │ │


│ │ │din greutate si cu o greutate de minimum 600 g pe bucata │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │6110.11.30│---- Pentru barbati sau baieti │ p/st │ 30│
│ │6110.11.90│---- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6110.12 │-- Din par de capra de Casmir │ │ │
│ │6110.12.10│--- Pentru barbati si baieti │ p/st │ 30│
│ │6110.12.90│--- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6110.19 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6110.19.10│--- Pentru barbati sau baieti │ p/st │ 30│
│ │6110.19.90│--- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6110.20 │- Din bumbac: │ │ │
│ │6110.20.10│-- Tricotaje subtiri, bluze rascroite la gat si pulovere │ p/st │ 30│
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │6110.20.91│--- Pentru barbati sau baieti │ p/st │ 30│
│ │6110.20.99│--- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6110.30 │- Din fibre sintetice sau artificiale: │ │ │
│ │6110.30.10│-- Tricotaje subtiri, care se poarta sub pulovere │ p/st │ 30│
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │6110.30.91│--- Pentru barbati sau baieti │ p/st │ 30│
│ │6110.30.99│--- Pentru femei sau fete │ p/st │ 30│
│ │6110.90 │- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6110.90.10│-- Din in sau ramie │ p/st │ 30│
│ │6110.90.90│-- Altele │ p/st │ 30│
│ │61.11 │Articole si accesorii de imbracaminte, tricotate sau crosetate, │ │ │
│ │ │pentru sugari: │ │ │
│ │6111.10 │- Din lana sau par fin de animale: │ │ │
│ │6111.10.10│-- Manusi │ pa │ 30│
│ │6111.10.90│-- Altele │ - │ 30│
│ │6111.20 │- Din bumbac: │ │ │
│ │6111.20.10│-- Manusi │ pa │ 30│
│ │6111.20.90│-- Altele │ - │ 30│
│ │6111.30 │- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6111.30.10│-- Manusi │ pa │ 30│
│ │6111.30.90│-- Altele │ - │ 30│
│ │6111.90.00│- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │61.12 │Treninguri, costume de schi si costume de baie, tricotate sau │ │ │
│ │ │crosetate: │ │ │
│ │ │- Treninguri: │ │ │
│ │6112.11.00│-- Din bumbac │ p/st │ 30│
│ │6112.12.00│-- Din fibre sintetice │ p/st │ 30│
│ │6112.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │6112.20.00│- Costume de schi │ - │ 30│
│ │ │- Costume de baie pentru barbati sau baieti: │ │ │
│ │6112.31 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6112.31.10│--- Cu un continut de fire din cauciuc de minimum 5% din │ p/st │ 30│
│ │ │greutate │ │ │
│ │6112.31.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6112.39 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6112.39.10│--- Cu un continut de fire din cauciuc de minimum 5% din │ p/st │ 30│
│ │ │greutate │ │ │
│ │6112.39.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │ │- Costume de baie pentru femei sau fete: │ │ │
│ │6112.41 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6112.41.10│--- Cu un continut de fire din cauciuc de minimum 5% din │ p/st │ 30│
│ │ │greutate │ │ │
│ │6112.41.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6112.49 │-- Din alte materiale textile: │ │ │
│ │6112.49.10│--- Cu un continut de fire din cauciuc de minimum 5% din │ p/st │ 30│
│ │ │greutate │ │ │
│ │6112.49.90│--- Altele │ p/st │ 30│
│ │6113.00 │Imbracaminte confectionata din materiale tricotate sau crosetate│ │ │
│ │ │de la pozitiile 59.03, 59.06 sau 59.07: │ │ │
│ │6113.00.10│- Din tesaturi tricotate sau crosetate de la pozitia 59.06 │ - │ 30│
│ │6113.00.90│- Altele │ - │ 30│
│ │61.14 │Alte articole de imbracaminte din materiale tricotate sau │ │ │
│ │ │crosetate: │ │ │
│ │6114.10.00│- Din lana sau par fin de animale │ - │ 30│
│ │6114.20.00│- Din bumbac │ - │ 30│
│ │6114.30.00│- Din fibre sintetice sau artificiale │ - │ 30│
│ │6114.90.00│- Din alte materiale textile │ - │ 30│
│ │61.15 │Ciorapi-chilot, dresuri, ciorapi, sosete si alte articole │ │ │
│ │ │similare, inclusiv ciorapii pentru varice si incaltaminte fara │ │ │
│ │ │talpa aplicata, tricotate sau crosetate: │ │ │
│ │ │- Ciorapi-chilot: │ │ │
│ │6115.11.00│-- Din fibre sintetice, avand finetea firului simplu sub 67 │ p/st │ 30│
│ │ │decitex │ │ │
│ │6115.12.00│-- Din fibre sintetice, avand finetea firului simplu de minimum │ p/st │ 30│
│ │ │67 decitex │ │ │
│ │6115.19.00│-- Din alte materiale textile │ p/st │ 30│
│ │6115.20 │- Ciorapi lungi si ciorapi trei-sferturi de dama, avand finetea │ │ │
│ │ │firului simplu sub 67 decitex: │ │ │
│ │ │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6115.20.11│--- Ciorapi trei-sferturi │ pa │ 30│
│ │6115.20.19│--- Alti ciorapi │ pa │ 30│
│ │6115.20.90│-- Din alte materiale textile │ pa │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6115.91.00│-- Din lana sau par fin de animale │ pa │ 30│
│ │6115.92.00│-- Din bumbac │ pa │ 30│
│ │6115.93 │-- Din fibre sintetice: │ │ │
│ │6115.93.10│--- Ciorapi pentru varice │ pa │ 30│
│ │6115.93.30│--- Ciorapi trei-sferturi (altii decat ciorapii pentru varice) │ pa │ 30│
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │6115.93.91│---- Ciorapi pentru femei │ pa │ 30│
│ │6115.93.99│---- Altele │ pa │ 30│
│ │6115.99.00│-- Din alte materiale textile │ pa │ 30│
│ │61.16 │Manusi, mitene si manusi cu un deget tricotate sau crosetate: │ │ │
│ │6116.10 │- Impregnate, imbracate sau acoperite cu materiale plastice sau │ │ │
│ │ │cauciuc: │ │ │
│ │6116.10.20│-- Manusi impregnate, imbracate sau acoperite cu cauciuc │ pa │ 30│
│ │6116.10.80│-- Altele │ pa │ 30│
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │6116.91.00│-- Din lana sau par fin de animale │ pa │ 30│
│ │6116.92.00│-- Din bumbac │ pa │ 30│
│ │6116.93.00│-- Din fibre sintetice │ pa │ 30│
│ │6116.99.00│-- Din alte materiale textile │ pa │ 30│
│ │61.17 │Alte accesorii confectionate de imbracaminte, tricotate sau │ │ │
│ │ │crosetate; parti de imbracaminte sau accesorii de imbracaminte, │ │ │
│ │ │tricotate sau crosetate: │ │ │
│ │6117.10.00│- Saluri, esarfe, fulare, mantile, voaluri, voalete si articole │ - │ 30│
│ │ │similare │ │ │
│ │6117.20.00│- Cravate, papioane si fulare cravata │ - │ 30│
│ │6117.80 │- Alte accesorii: │ │ │
│ │6117.80.10│-- Din tesaturi tricotate sau crosetate elastice sau cauciucate │ - │ 30│
│ │6117.80.90│-- Altele │ - │ 30│
│ │6117.90.00│- Parti │ - │ 30│


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴───────┴───┘


________________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016