┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬──────┬────┐
│Codul tarifar│ Denumirea marfii │ UM │Taxa│
│ │ │supl │va- │
│ │ │ │ma- │
│ │ │ │la │
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼──────┼────┤
│ │23.01 │Faina, pudra si aglomerate sub forma de pelete din carne, │ │ │
│ │ │organe, peste sau crustacee, din moluste sau din alte │ │ │
│ │ │nevertebrate acvatice, improprii alimentatiei umane; jumari: │ │ │
│ │2301.10.00│- Faina, pudra si aglomerate sub forma de pelete din carne sau │ - │ 25│
│ │ │din organe; jumari │ │ │
│ │2301.20.00│- Faina, pudra si aglomerate sub forma de pelete, din peste sau │ - │ 20│
│ │ │crustacee, din moluste sau din alte nevertebrate acvatice │ │ │
│ │23.02 │Tarate, sparturi si alte reziduuri, aglomerate sub forma de │ │ │
│ │ │pelete, provenite din macinarea, presarea, cernerea sau din alte│ │ │
│ │ │procedee de prelucrare a cerealelor sau plantelor leguminoase: │ │ │
│ │2302.10 │- De porumb: │ │ │
│ │2302.10.10│-- Al caror continut de amidon este de maximum 35% din greutate │ - │ 105│
│ │2302.10.90│-- Altele │ - │ 105│
│ │2302.20 │- De orez: │ │ │
│ │2302.20.10│-- Al caror continut de amidon este de maximum 35% din greutate │ - │ 105│
│ │2302.20.90│-- Altele │ - │ 105│
│ │2302.30 │- De grau: │ │ │
│ │2302.30.10│-- Al caror continut de amidon este de maximum 28% din greutate │ - │ 105│
│ │ │si procentajul lui de trecere printr-o sita, cu tesatura │ │ │
│ │ │metalica cu deschizatura de ochi (de plasa) de 0,2 mm, este sub │ │ │
│ │ │10% din greutate sau, in caz contrar, produsul cernut are un │ │ │
│ │ │continut in cenusa, calculat pe produs uscat, de minimum 1,5% │ │ │
│ │ │din greutate │ │ │
│ │2302.30.90│-- Altele │ - │ 105│
│ │2302.40 │- De alte cereale: │ │ │
│ │2302.40.10│-- Al caror continut de amidon este de maximum 28% din greutate │ - │ 105│
│ │ │si procentajul lui de trecere printr-o sita, cu tesatura │ │ │
│ │ │metalica cu deschizatura de ochi (de plasa) de 0,2 mm, este sub │ │ │
│ │ │10% din greutate sau, in caz contrar, produsul cernut are un │ │ │
│ │ │continut in cenusa, calculat pe produs uscat, de minimum 1,5% │ │ │
│ │ │din greutate │ │ │
│ │2302.40.90│-- Altele │ - │ 105│
│ │2302.50.00│- De plante leguminoase │ - │ 105│
│ │23.03 │Reziduuri rezultate de la fabricarea amidonului si reziduuri │ │ │
│ │ │similare, pulpa de sfecla de zahar, resturi rezultate din │ │ │
│ │ │prelucrarea trestiei de zahar si alte deseuri rezultate de la │ │ │
│ │ │fabricarea zaharului, depuneri si deseuri rezultate de la │ │ │
│ │ │fabricarea berii sau de la distilare, chiar aglomerate sub forma│ │ │
│ │ │de pelete: │ │ │
│ │2303.10 │- Reziduuri rezultate de la fabricarea amidonului si reziduuri │ │ │
│ │ │similare: │ │ │
│ │ │-- Reziduuri rezultate de la fabricarea amidonului din porumb │ │ │
│ │ │excluzand substantele concentrate de inmuiere), cu un continut │ │ │
│ │ │de proteine calculat in materia uscata: │ │ │