Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA nr. 17 din 5 ianuarie 2006  ZAHARURI SI PRODUSE ZAHAROASE    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA nr. 17 din 5 ianuarie 2006 ZAHARURI SI PRODUSE ZAHAROASE

EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 48 bis din 19 ianuarie 2006

ZAHARURI SI PRODUSE ZAHAROASE

Nota de Capitol
1. Capitolul nu cuprinde:
a) produsele zaharoase, care contin cacao (pozitia 18.06);
b) zaharurile chimic pure (altele decat zaharoza, lactoza, maltoza, glucoza si fructoza (levuloza)) si nici celelalte produse de la pozitia 29.40;
c) medicamentele si alte produse de la Capitolul 30.

Note de subpozitii
1. In sensul subpozitiilor 1701.11 si 1701.12, prin zahar brut se intelege zaharul continand in greutate, in stare uscata, un procent de zaharoza, corespunzator unei citiri polarimetrice sub 99,5 grade.

Note complementare
1. In sensul codurilor 1701.11.10, 1701.11.90, 1701.12.10 si 1701.12.90, prin "zahar brut" se intelege zaharul nearomatizat sau fara adaos de coloranti sau alte substante, continand, in stare uscata, in greutate, sub 99,5% zaharoza, determinata conform metodei polarimetrice.
2. In sensul codului 1701.99.10, prin "zahar alb" se intelege zaharul nearomatizat, fara adaos de coloranti sau alte substante continand in stare uscata, in greutate determinata conform metodei polarimetrice, minimum 99,5% zaharoza.
3. In sensul codurilor 1702.30.10, 1702.40.10, 1702.60.10, si 1702.90.30, prin "izoglucoza" se intelege produsul obtinut din glucoza sau din polimerii ei, cu un continut, in greutate, in stare uscata, de minimum 10% fructoza.
4. Prin "sirop de inulina" se intelege:
a) in sensul codului 1702.60.80, produsul obtinut imediat dupa hidroliza inulinei sau oligofructozelor, care contine peste 50%, in greutate, in stare uscata, fructoza sub forma libera sau sub forma de zaharoza;
b) in sensul codului 1702.90.80, produsul obtinut imediat dupa hidroliza inulinei sau oligofructozelor, care contine minimum 10%, dar maximum 50%, in greutate, in stare uscata, fructoza sub forma libera sau sub forma de zaharoza.





┌─────────────┬────────────────────────────────────────────────────────────────┬────┬──────┐
│Codul tarifar│ Denumirea marfii │UM │ Taxa │
│ │ │supl│vamala│
├──┬──────────┼────────────────────────────────────────────────────────────────┼────┼──────┤
│ │17.01 │Zahar din trestie sau din sfecla si zaharoza chimic pura, in │ │ │
│ │ │stare solida: │ │ │
│ │ │- Zahar brut la care nu s-au adaugat aromatizanti sau coloranti:│ │ │
│ │1701.11 │-- Din trestie: │ │ │


│ │1701.11.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │1701.12 │-- Din sfecla: │ │ │
│ │1701.12.10│--- Destinat rafinarii │ - │ 180 │
│ │1701.12.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │ │- Altele: │ │ │
│ │1701.91.00│-- La care s-au adaugat arome sau coloranti │ - │ 180 │
│ │1701.99 │-- Altele: │ │ │
│ │1701.99.10│--- Zahar alb │ - │ 180 │
│ │1701.99.90│--- Altele │ - │ 180 │
│ │17.02 │Alte zaharuri, inclusiv lactoza, maltoza, glucoza si fructoza │ │ │
│ │ │(levuloza), chimic pure, in stare solida; siropuri de zahar la │ │ │
│ │ │care nu s-au adaugat aromatizanti sau coloranti; inlocuitori de │ │ │
│ │ │miere, chiar amestecati cu miere naturala; zaharuri si melase │ │ │
│ │ │caramelizate: │ │ │
│ │ │- Lactoza si sirop de lactoza: │ │ │
│ │1702.11.00│-- Care contin lactoza minimum 99% din greutate, exprimata in │ - │ 170 │
│ │ │lactoza anhidra calculata la materia uscata │ │ │
│ │1702.19.00│-- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.20 │- Zahar si sirop de artar: │ │ │
│ │1702.20.10│-- Zahar de artar in stare solida, la care s-au adaugat │ - │ 170 │
│ │ │aromatizanti sau coloranti │ │ │
│ │1702.20.90│-- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.30 │- Glucoza si sirop de glucoza, care nu contine fructoza sau cu │ │ │
│ │ │un continut de fructoza sub 20% din greutate, in stare uscata: │ │ │
│ │1702.30.10│-- Izoglucoza │ - │ 18 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │ │--- Care contin in stare uscata in proportie de minimum 99% din │ │ │
│ │ │greutate glucoza: │ │ │
│ │1702.30.51│---- Sub forma de pudra alba cristalina, aglomerata sau nu │ - │ 18 │
│ │1702.30.59│---- Altele │ - │ 18 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │1702.30.91│---- Sub forma de pudra alba cristalina, aglomerata sau nu │ - │ 18 │
│ │1702.30.99│---- Altele │ - │ 18 │
│ │1702.40 │- Glucoza si sirop de glucoza cu un continut de fructoza de │ │ │
│ │ │minimum 20%, dar sub 50% din greutate, in stare uscata, cu │ │ │
│ │ │exceptia zaharului invertit: │ │ │
│ │1702.40.10│-- Izoglucoza │ - │ 18 │
│ │1702.40.90│-- Altele │ - │ 18 │
│ │1702.50.00│- Fructoza chimic pura │ - │ 170 │
│ │1702.60 │- Alte fructoze si siropuri de fructoza cu un continut de │ │ │
│ │ │fructoza peste 50% in greutate, in stare uscata, cu exceptia │ │ │
│ │ │zaharului invertit: │ │ │
│ │1702.60.10│-- Izoglucoza │ - │ 170 │
│ │1702.60.80│-- Sirop de inulina │ - │ 170 │
│ │1702.60.95│-- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.90 │- Altele, inclusiv zahar invertit si alte zaharuri si amestecuri│ │ │
│ │ │de sirop de zahar cu un continut de fructoza de 50% din │ │ │
│ │ │greutate, in stare uscata: │ │ │
│ │1702.90.10│-- Maltoza chimic pura │ - │ 170 │
│ │1702.90.30│-- Izoglucoza │ - │ 170 │
│ │1702.90.50│-- Maltodextrine si sirop de maltodextrine │ - │ 170 │
│ │1702.90.60│-- Miere artificiala, amestecata sau neamestecata cu miere │ - │ 170 │
│ │ │naturala │ │ │
│ │ │-- Zaharuri si melase, caramelizate: │ │ │
│ │1702.90.71│--- Care contin in stare uscata minimum 50% din greutate │ - │ 170 │
│ │ │zaharoza │ │ │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │1702.90.75│---- Sub forma de pudra, aglomerata sau nu │ - │ 170 │
│ │1702.90.79│---- Altele │ - │ 170 │
│ │1702.90.80│-- Sirop de inulina │ - │ 170 │
│ │1702.90.99│-- Altele │ - │ 170 │
│ │17.03 │Melase rezultate din extractia sau rafinarea zaharului: │ │ │
│ │1703.10.00│- Melase din trestie │ - │ 170 │
│ │1703.90.00│- Altele │ - │ 170 │
│ │17.04 │Produse zaharoase fara cacao (inclusiv ciocolata alba): │ │ │
│ │1704.10 │- Guma de mestecat (chewing-gum), chiar glasata cu zahar: │ │ │
│ │ │-- Cu un continut de zaharoza sub 60% din greutate, (inclusiv │ │ │
│ │ │zahar invertit calculat in zaharoza): │ │ │
│ │1704.10.11│--- Sub forma de banda │ - │ 45 │
│ │1704.10.19│--- Altele │ - │ 45 │
│ │ │-- Cu un continut de zaharoza de minimum 60% din greutate, │ │ │
│ │ │(inclusiv zahar invertit calculat in zaharoza): │ │ │
│ │1704.10.91│--- Sub forma de banda │ - │ 45 │
│ │1704.10.99│--- Altele │ - │ 45 │
│ │1704.90 │- Altele: │ │ │
│ │1704.90.10│-- Extracte de lemn dulce care contin zaharoza peste 10% din │ - │ 45 │
│ │ │greutate, dar care nu contin alte substante adaugate │ │ │
│ │1704.90.30│-- Preparate numite "ciocolata alba" │ - │ 45 │
│ │ │-- Altele: │ │ │
│ │1704.90.51│--- Paste, inclusiv martipan, in ambalaje directe cu un continut│ - │ 45 │
│ │ │net de minimum 1 kg │ │ │
│ │1704.90.55│--- Pastile pentru gat si dropsuri contra tusei │ - │ 45 │
│ │1704.90.61│--- Drajeuri si dulciuri similare drajeificate │ - │ 45 │
│ │ │--- Altele: │ │ │
│ │1704.90.65│---- Gume si jeleuri, inclusiv paste de fructe, sub forma de │ - │ 45 │
│ │ │dulciuri │ │ │
│ │1704.90.71│---- Bomboane de zahar ars, umplute sau nu │ - │ 120 │
│ │1704.90.75│---- Caramele │ - │ 120 │
│ │ │---- Altele: │ │ │
│ │1704.90.81│----- Obtinute prin compresie │ - │ 120 │
│ │1704.90.99│----- Altele │ - │ 120 │


└──┴──────────┴────────────────────────────────────────────────────────────────┴────┴──────┘



---------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016