Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ANEXA din 18 martie 2010  pentru aprobarea formularelor necesare si a instructiunilor de utilizare a acestora, privind realizarea creantelor bugetare ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, precum si a modelului legitimatiei de executor fiscal*)    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANEXA din 18 martie 2010 pentru aprobarea formularelor necesare si a instructiunilor de utilizare a acestora, privind realizarea creantelor bugetare ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, precum si a modelului legitimatiei de executor fiscal*)

EMITENT: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU ADMINISTRARE SI REGLEMENTARE IN COMUNICATII
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 222 bis din 8 aprilie 2010
ANEXĂ? din 18 martie 2010
pentru aprobarea formularelor necesare şi a instrucţiunilor de utilizare a acestora, privind realizarea creanţelor bugetare ale Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, precum şi a modelului legitimaţiei de executor fiscal*)
EMITENT: AUTORITATEA NAŢIONALÃ PENTRU ADMINISTRARE ŞI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAŢII
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 222 bis din 8 aprilie 2010

-------
*) Aprobatã de Decizia nr. 199 din 18 martie 2010, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 din 8 aprilie 2010.


ANEXA I.1.a

----------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 4 (a se vedea imaginea asociatã)


NOTÃ PRIVIND COMPENSAREA OBLIGAŢIILOR DE PLATÃ CÃTRE BUGETUL
AUTORITÃŢII NAŢIONALE PENTRU ADMINISTRARE
ŞI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAŢII
nr. ......../data .......


Aprobat/Data ..............
Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L.S.

..............


Întocmitã în temeiul prevederilor pct. 111.5 din Normele metodologice de aplicare a <>Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1050/2004 .
În temeiul prevederilor <>art. 116 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, coroborate cu cele ale art. 1 alin. (2) şi art. 2 alin. (2), cât şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se compenseazã obligaţiile de platã ale:
- contribuabilului .........................................................
- cu sediul/domiciliul în ....................., str. ..........., nr. ...., bl. ....., sc. ......, ap. ...., Judeţul/Sectorul ..............................
- având codul unic de înregistrare/cod numeric personal ....................
Compensarea se efectueazã*1):
- în baza cererii contribuabilului ......................, înregistratã la ANCOM cu nr. ........./.............., pentru obligaţiile de platã neachitate.
- din oficiu, pentru obligaţiile de platã scadente şi neachitate.

I. Veniturile din care se compenseazã obligaţiile de platã la bugetul ANCOM:



┌───────────────────────────┬────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ Denumirea venitului din │ Documentul din care rezultã cã │ Suma plãtitã │
│ care se compenseazã*2) │ suma a fost plãtitã la bugetul │ în plus │
│ │ ANCOM*3) │ (lei) │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────┼─────────────────┤
├───────────────────────────┼────────────────────────────────┼─────────────────┤
├───────────────────────────┤ │ │
│ Total sumã de compensat │ X │ │
└───────────────────────────┴────────────────────────────────┴─────────────────┘

II. Obligaţiile care se sting prin compensare:
┌───────────────────────────┬─────────────────────────────────┬────────────────┐
│Denumirea obligaţiei stinse│Documentul prin care s-a stabilit│Suma compensatã │
│ prin compensare*4) │ sau individualizat suma de │ (lei) │
│ │ platã*5) │ │
├───────────────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────┤
├───────────────────────────┼─────────────────────────────────┼────────────────┤
├───────────────────────────┤ │ │
│ Total sumã compensatã │ X │ │
└───────────────────────────┴─────────────────────────────────┴────────────────┘



În consecinţã, ca urmare a efectuãrii prezentei compensãri, contribuabilul ...................... figureazã în evidenţele ANCOM cu un*6):
- debit de ....................................... lei reprezentând:
● .........................;
● .........................;
● ..........................
- credit de .................... lei ce poate fi restituit şi/sau compensat cu obligaţii de platã cu scadenţe viitoare numai la cerere, în condiţiile <>Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Prezentul înscris îşi produce efectele de la data de*7) ...................
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate formula contestaţie la ANCOM, în conformitate cu prevederile <>art. 205 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii.
Menţiuni privind audierea contribuabilului ................................ ...............................................................................

Avizat*8), Avizat*9)
Numele şi prenumele Numele şi prenumele
Semnãtura Semnãtura

.................. ..................


Întocmit/Data ..............
Numele şi prenumele
Semnãtura

....................



ANEXA I.1.b




INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "NOTÃ
PRIVIND COMPENSAREA OBLIGAŢIILOR DE PLATÃ CÃTRE BUGETUL
AUTORITÃŢII NAŢIONALE PENTRU ADMINISTRARE ŞI
REGLEMENTARE ÎN COMUNICAŢII"
nr. ........./data ............


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul notei privind compensarea obligaţiilor de platã cãtre bugetul ANCOM, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se opteazã pentru una din variante: prima variantã, în cazul în care plãtitorul a formulat o cerere de compensare, sau a doua variantã, în cazul în care compensarea se face în urma unei cereri de restituire formulate de plãtitor sau ori de câte ori ANCOM constatã existenţa unor creanţe reciproce, dar nu mai devreme de momentul în care acestea devin lichide şi exigibile;
*2) - Se completeazã cu natura venitului din care se compenseazã: tarif de monitorizare pentru anul ......., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul .........., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ....., amendã administrativã, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se completeazã cu datele de identificare a documentului prin care s-a efectuat plata: ordin de platã nr. ......... din data de ................., mandat poştal nr. .............. din data de ........., chitanţa nr. ... din data de ....., dupã caz;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei stinse prin compensare: tarif de monitorizare pentru anul ......., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul .........., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ....., amendã administrativã, dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se completeazã cu datele de identificare a documentului prin care s-a stabilit obligaţia de platã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ......., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul .........., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, Proces-verbal privind calculul dobânzilor şi penalitãţilor/majorãrilor de întârziere sau al altor sume prevãzute în titlul executoriu, Decizia preşedintelui ANCOM nr. ...../..... referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor datorate bugetului ANCOM, dupã caz.
*6) - Se opteazã pentru una din variante: prima variantã, în cazul în care, în urma operaţiunii de compensare, debitorul mai are de achitat o sumã de bani cãtre ANCOM, sau a doua variantã, în cazul în care ANCOM are de restituit o sumã de bani plãtitorului.
*7) - Se completeazã în funcţie de varianta pentru care s-a optat la punctul 1. În cazul compensãrii la cerere se va completa cu data depunerii la ANCOM a cererii de compensare, iar în situaţia compensãrii din oficiu se va completa cu data înregistrãrii operaţiei de compensare de cãtre ANCOM, conform notei de compensare întocmite.
*8) - Nota privind compensarea obligaţiilor de platã cãtre bugetul ANCOM va fi avizatã de şeful compartimentului economic de la nivelul fiecãrei structuri teritoriale a ANCOM;
*9) - Nota privind compensarea obligaţiilor de platã cãtre bugetul ANCOM va fi avizatã de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea, evidenţa şi executarea titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de cãtre structura centralã a ANCOM, respectiv de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea şi evidenţa titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de o structurã teritorialã a ANCOM.
Nota privind compensarea obligaţiilor de platã cãtre bugetul ANCOM se întocmeşte în trei exemplare de cãtre compartimentul cu atribuţii privind emiterea, evidenţa şi executarea titlurilor de creanţã, la nivel central, respectiv de cãtre compartimentul cu atribuţii privind emiterea şi evidenţa titlurilor de creanţã, la nivel teritorial. Un exemplar se comunicã contribuabilului, un exemplar se arhiveazã de cãtre compartimentul emiţãtor, iar un exemplar se arhiveazã de cãtre compartimentul financiar-contabil, dupã caz.

ANEXA I.2.a

----------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 10 (a se vedea imaginea asociatã)



DECIZIE REFERITOARE LA OBLIGAŢIILE DE PLATÃ ACCESORII AFERENTE
OBLIGAŢIILOR PRINCIPALE DATORATE BUGETULUI AUTORITÃŢII NAŢIONALE
PENTRU ADMINISTRARE ŞI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAŢII
nr. ............../data ..........

În temeiul prevederilor art. 88 lit. c), <>art. 119 alin. (4) şi urmãtoarele din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, s-au calculat în sarcina debitorului .......................... cu domiciliul/sediul în localitatea ..................., str. ........................., nr. ......, bloc ....., sc. ......, ap. ........, judeţ/sector ..............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................., obligaţii accesorii în cuantum total de ................, astfel:





┌───────────────────┬───────────────┬─────────┬──────────┬────────────┬─────┬──────────────┐
│ Documentul prin │ │ Peri- │ Suma │Nr. de zile/│ │Suma debitului│
│ care s-a stabilit │Tipul debitelor│ oada*5) │debitului │Nr. de luni/│ Co- │ accesoriu │
│debitul principalşi│ accesorii │ │ princi- │ fracţiuni │ta*8)│ │
│ natura acestuia*1)│ │ │ pal*6) │ de luni*7) │ │ │
├───────────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ 0 │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │ 5 │ 6 = 3x4x5 │
├───────────────────┼───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ │Dobânzi*2) │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ │Total dobânzi │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ │Penalitãţi de │ │ │ │ │ │
│ │întârziere*3) │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ │Total │ │ │ │ │ │
│ │penalitãţi de │ │ │ │ │ │
│ │întârziere │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ │Majorãri de │ │ │ │ │ │
│ │întârziere*4) │ │ │ │ │ │
│ ├───────────────┼─────────┼──────────┼────────────┼─────┼──────────────┤
│ │Total majorãri │ │ │ │ │ │
│ │de întârziere │ │ │ │ │ │
└───────────────────┴───────────────┴─────────┴──────────┴────────────┴─────┴──────────────┘



În conformitate cu prevederile <>art. 110 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 , privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul înscris constituie titlu de creanţã.
Vã invitãm ca în termenul prevãzut la <>art. 111 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, sã achitaţi sau sã faceţi dovada plãţii sumelor menţionate în prezenta decizie, astfel:
a) dacã data comunicãrii este cuprinsã în intervalul 1-15 din lunã, termenul de platã este pânã la data de 5 a lunii urmãtoare;
b) dacã data comunicãrii este cuprinsã în intervalul 16-31 din lunã, termenul de platã este pânã la data de 20 a lunii urmãtoare.
Având în vedere dispoziţiilor <>art. 141 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul titlu de creanţã devine titlu executoriu la data la care creanţa fiscalã devine scadentã prin expirarea termenului de platã.
Potrivit prevederilor <>art. 86 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezenta decizie constituie şi înştiinţare de platã, de la data comunicãrii acesteia.
Prezenta decizie produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentei decizii, se poate formula contestaţie la ANCOM, în conformitate cu prevederile <>art. 205 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii.
Menţiuni privind audierea contribuabilului ...........................................
Plata obligaţiilor accesorii stabilite prin prezenta decizie, se poate face:
a) prin decontare bancarã, în contul Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. RO03TREZ7005025XXX000274, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti, cod de identificare fiscalã 14751237;
b) prin mandat poştal, în contul Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii nr. RO03TREZ7005025XXX000274, deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti, cod de identificare fiscalã 14751237;
c) în numerar, la casieria Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii din ........., cu respectarea plafonului zilnic stabilit prin <>Ordonanţa Guvernului nr. 15/1996 privind întãrirea disciplinei financiar-valutare, aprobatã, cu modificãri şi completãri, prin <>Legea nr. 131/1996 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.

Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L.S.

...................

Avizat,*9) Avizat,*10)
Numele şi prenumele Numele şi prenumele
Semnãtura Semnãtura

................... ..................

Întocmit/Data ................
Numele şi prenumele
Semnãtura


ANEXA I.2.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI
"DECIZIE REFERITOARE LA OBLIGAŢIILE DE PLATÃ ACCESORII AFERENTE
OBLIGAŢIILOR PRINCIPALE DATORATE BUGETULUI AUTORITÃŢII NAŢIONALE
PENTRU ADMINISTRARE ŞI REGLEMENTARE ÎN COMUNICAŢII"
nr. .........../data ............

Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetul ANCOM, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu numãrul şi data emiterii documentului prin care s-a stabilit debitul principal: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ......., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul .........., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., etc;
*2) - Dobânzile se vor calcula pânã la data de 01.01.2006, conform prevederilor <>art. 115 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în forma avutã de acest act normativ pânã la data de 01.01.2006;
*3) - Penalitãţile de întârziere se vor calcula conform prevederilor <>art. 120 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în forma avutã de acest act normativ pânã la data de 01.01.2006, pânã în luna în care s-au stins obligaţiile bugetare care le-au generat sau pânã în luna începerii procedurii de executare silitã, inclusiv, dar nu mai târziu de 01.01.2006;
*4) - Majorãrile de întârziere se vor calcula începând cu data de 01.01.2006, conform prevederilor <>art. 119 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
*5) - Se completeazã cu perioada corespunzãtoare pentru care se calculeazã fiecare tip de accesoriu în parte;
*6) - Se completeazã cu suma ce reprezintã debitul principal neachitatã în termen sau rãmasã neachitatã, pentru care se calculeazã fiecare accesoriu;
*7) - În cazul dobânzilor şi/sau majorãrilor de întârziere se completeazã cu numãrul de zile scurse între ziua urmãtoare datei scadenţei şi ziua achitãrii debitului principal, inclusiv, iar în cazul penalitãţilor de întârziere cu numãrul de luni/fracţiuni de luni de întârziere, începând cu data de întâi a lunii urmãtoare scadenţei debitului principal pânã la data stingerii acestuia, inclusiv;
*8) - Nivelul dobânzilor a fost, pentru perioada 2003 - 31 august 2005, de 0,06% din debitul restant (conform <>Hotãrârii Guvernului nr. 1513/2002 pentru stabilirea nivelului dobânzii datorate pentru neplata la termen a obligaţiilor bugetare şi pe perioada amânãrii sau eşalonãrii la platã a obligaţiilor bugetare şi <>Hotãrârii Guvernului nr. 67/2004 privind stabilirea nivelului dobânzii datorate pentru neachitarea la termenul de scadenţã a obligaţiilor de platã şi pe perioada pentru care au fost acordate înlesniri la platã), iar pentru perioada 1 septembrie 2005 - 31 decembrie 2005, de 0,05% din debitul restant (<>Hotãrârea Guvernului nr. 784/2005 privind stabilirea nivelului dobânzii datorate pentru neachitarea la termen a obligaţiilor fiscale);
Nivelul penalitãţilor de întârziere a fost, pentru perioada 2003 - iulie 2005, de 0,5% din debitul restant (conform <>Ordonanţei Guvernului nr. 61/2002 privind colectarea creanţelor bugetare, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare), iar pentru perioada august 2005 - decembrie 2005, 0,6% din debitul restant (conform <>Legii nr. 210/2005 privind aprobarea <>Ordonanţei Guvernului nr. 20/2005 pentru modificarea şi completarea <>Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã);
Nivelul penalitãţilor de întârziere este de 0,1% din valoarea debitului restant.
*9) - Decizia referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM va fi avizatã de şeful compartimentului economic de la nivelul fiecãrei structuri teritoriale a ANCOM;
*10) - Decizia referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM va fi avizatã de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea, evidenţa şi executarea titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de cãtre structura centralã a ANCOM, respectiv de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea şi evidenţa titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de o structurã teritorialã a ANCOM.
Decizia referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM se întocmeşte doar în situaţia în care asupra obligaţiei principale datorate bugetului ANCOM, care a generat obligaţiile de platã accesorii, nu s-a început executarea silitã.
Decizia referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM se întocmeşte în douã exemplare. Un exemplar se comunicã contribuabilului şi un exemplar se arhiveazã în registrul titlurilor de creanţã al ANCOM.


ANEXA I.3.a

----------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 16 (a se vedea imaginea asociatã)

Dosar de executare nr. ......../...........



PROCES-VERBAL PRIVIND CALCULUL DOBÂNZILOR, PENALITÃŢILOR/
MAJORÃRILOR DE ÎNTÂRZIERE, AMENZILOR ADMINISTRATIVE SAU AL ALTOR
SUME PREVÃZUTE ÎN TITLUL EXECUTORIU
nr. ............/data ...........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 142 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, în sarcina debitorului ............................. domiciliul/sediul în localitatea ..................., str. ...................................., nr. ......, bloc ......., sc. ......, ap. ....., sector/judeţ ................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ........................, având în vedere faptul cã, prin titlul executoriu*1) nr. ........ din ................., au fost prevãzute dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, amenzi administrative sau alte sume, dupã caz, fãrã sã fi fost stabilit cuantumul acestora, s-au calculat urmãtoarele sume datorate:



┌───────────────────┬────────────────────┬────────────────────┬─────────────────┐
│ Natura sumelor │ Perioada pentru │Nr. zile pentru care│ │
│prevãzute în titlul│ care s-au calculat │s-au calculat sumele│Cuantumul sumelor│
│ executoriu*2) │ sumele prevãzute │prevãzute în titlul │ (lei) │
│ │în titlul executoriu│ executoriu*3) │ │
├───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼─────────────────┤
├───────────────────┼────────────────────┼────────────────────┼─────────────────┤
└───────────────────┴────────────────────┴────────────────────┴─────────────────┘



În temeiul dispoziţiilor <>art. 142 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul înscris constituie titlu executoriu.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 172 şi <>art. 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM
Semnãtura
L. S.
.......................


ANEXA I.3.b


INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND CALCULUL DOBÂNZILOR, PENALITÃŢILOR/MAJORÃRILOR
DE ÎNTÂRZIERE, AMENZILOR ADMINISTRATIVE SAU AL ALTOR SUME
PREVÃZUTE ÎN TITLUL EXECUTORIU"
nr. ........../data ............


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind calculul dobânzilor, penalitãţilor/majorãrilor de întârziere, amenzilor administrative sau al altor sume prevãzute în titlul executoriu, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative;
*2) - Se completeazã cu natura debitului datorat bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ...., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ..., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã sau alte sume datorate bugetului ANCOM, prevãzute în titlul executoriu fãrã însã a fi precizat şi cuantumul acestora.
*3) - Se completeazã cu numãrul de zile pentru care se datoreazã dobânzile, penalitãţile/majorãrile de întârziere, amenzile administrative sau alte sume prevãzute în titlul executoriu.
Procesul-verbal privind calculul sumelor prevãzute în titlul executoriu se întocmeşte doar în situaţia în care asupra obligaţiei principale datorate bugetului ANCOM, care a generat obligaţiile de platã accesorii, s-a început executarea silitã, cu excepţia situaţiei în care, prin procesul-verbal, sunt calculate, pentru o anumitã perioadã, amenzi administrative.
Procesul-verbal privind calculul sumelor prevãzute în titlul executoriu se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.4.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 20 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......................



PROCES-VERBAL DE CONSTATARE
nr. ......../data ............


Încheiat astãzi, ziua ........., luna ........., anul ....., ora ......, în localitatea .................., str. ..............., nr. ......
În temeiul*1) ..................................................., precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, subsemnaţii:
..........................................................., având legitimaţia nr.*2)
..........................................................., având legitimaţia nr.*2) angajaţi ai Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, cu ocazia deplasãrii la debitorul .................., cu sediul în ..............................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ........................., obligat la plata sumelor datorate conform titlului executoriu*3) ........................../data ..................., emis în temeiul prevederilor*4)........................, în cuantum de*5) ................. reprezentând*6) ................................................................, constatã*7): ...............................................................................................
................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Debitorul/alte persoane prezente nu a formulat/a formulat obiecţiuni: ................................................................................................ ................................................................................................................................................................................................
Debitorul nu este de faţã/refuzã/nu poate lua la cunoştinţã de conţinutul procesului-verbal de constatare, fapt atestat de martorii:
1 .........................................................................................
2 ......................................................................................... identificaţi cu actul de identitate:
1. seria .........., nr. ......, codul numeric personal ....................., eliberat de ......................................... la data de .........................................
2. seria .........., nr. ......, codul numeric personal ....................., eliberat de ......................................... la data de .........................................
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 172 şi <>art. 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura,

........................

Debitor,
Semnãtura,

................


Martor 1,
Semnãtura,

................


Martor 2,
Semnãtura,

................


ANEXA I.4.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI
"PROCES-VERBAL DE CONSTATARE" nr. ......../data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de constatare, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se vor indica, dupã caz, dispoziţiile pct. 125.9 din Normele metodologice de aplicare a <>Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1050/2004 , dispoziţiile <>art. 152 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, dispoziţiile <>art. 167 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare sau orice alte dispoziţii din <>Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în baza cãrora se întocmeşte proces-verbal de constatare;
*2) - Se completeazã numãrul legitimaţiei de executor fiscal sau al legitimaţiei de serviciu;
*3) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ......., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, dupã caz;
*4) - Se menţioneazã prevederile din actul normativ în baza cãrora a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*5) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*6) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*7) - Se menţioneazã aspectele de fapt constatate.
Procesul-verbal de constatare se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.5.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 25 (a se vedea imaginea asociatã)



DECIZIE PRIVIND INSTITUIREA MÃSURILOR ASIGURÃTORII
nr. ........./data ...........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 129 alin. (4) şi alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, cu ocazia controlului efectuat la debitorul .................................. cu domiciliul/sediul în localitatea ............................., str. ........................, nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ....., sector/judeţ .............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ....................................., s-a constatat existenţa pericolului ca debitorul sã se sustragã de la urmãrire sau sã îşi ascundã ori sã îşi risipeascã patrimoniul/averea.
Având în vedere obligaţia bugetarã datoratã ANCOM constând în:



┌────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────┐
│ Natura obligaţiei faţã de bugetul │ Nivelul estimat/stabilit al creanţei*2)│
│ ANCOM*1) │ (lei) │
├────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
├────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
└────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────┘



În temeiul dispoziţiilor <>art. 129 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se dispun urmãtoarele mãsuri asigurãtorii*3): ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Motivarea dispunerii mãsurilor asigurãtorii*4): ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Informaţii necesare aducerii la îndeplinire a mãsurilor asigurãtorii dispuse:
a) conturile de disponibilitãţi şi de depozite, precum şi bãncile la care sunt deschise: ................................................................................................................................................................................................
b) sume datorate debitorului de cãtre terţe persoane: .................................... ..............................................................................................................................................................................................
c) bunurile proprietate a debitorului ori deţinute de acesta în coproprietate cu terţe persoane, aflate la debitor sau la terţe persoane, şi locul unde se gãsesc bunurile respective: ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Mãsurile asigurãtorii dispuse se aduc la îndeplinire de cãtre organele de executare ale ANCOM în conformitate cu dispoziţiile referitoare la executarea silitã, care se aplicã în mod corespunzãtor.
Mãsurile asigurãtorii vor fi ridicate de cãtre organele de executare ale ANCOM, în tot sau în parte, în baza deciziei motivate emise de preşedintele ANCOM, ca urmare a încetãrii motivelor pentru care au fost dispuse sau ca urmare a constituirii unei garanţii la nivelul creanţei stabilite.
Mãsurile asigurãtorii dispuse, dacã nu au fost desfiinţate în condiţiile legii, rãmân valabile pe toatã perioada executãrii silite, fãrã îndeplinirea altor formalitãţi.
Prezenta decizie produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentei decizii, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 172 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L. S.

.....................


ANEXA I.5.b


INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "DECIZIE
PRIVIND INSTITUIREA MÃSURILOR ASIGURÃTORII"
nr. ........./data ...........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul deciziei privind instituirea mãsurilor asigurãtorii, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*2) - Se precizeazã cuantumul creanţei în cazul în care aceasta a fost individualizatã sau cuantumul estimativ al acesteia în cazul în care creanţa nu a fost individualizatã;
*3) - Se precizeazã tipul mãsurilor asigurãtorii care se dispun: poprire asigurãtorie sau sechestru asigurãtoriu asupra bunurilor mobile şi/sau imobile proprietate a debitorului, precum şi asupra veniturilor acestuia;
*4) - Se completeazã cu motivele concrete de fapt care au determinat instituirea mãsurilor asigurãtorii din care rezultã pericolul ca debitorul sã se sustragã, sã-şi ascundã sau sã-şi risipeascã patrimoniul, periclitând sau îngreunând în mod considerabil colectarea.
Decizia privind instituirea mãsurilor asigurãtorii se întocmeşte în douã exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului şi un exemplar se va arhiva în registrul de decizii al ANCOM.


ANEXA I.6.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 29 (a se vedea imaginea asociatã)


ADRESÃ DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII ASIGURÃTORII
nr. ........./data ..........



Cãtre*1) .....................................................
..............................................................

În temeiul dispoziţiilor art. 129 alin. (1) şi (6) coroborate cu cele ale <>art. 149 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, precum şi ale Deciziei preşedintelui ANCOM privind instituirea mãsurilor asigurãtorii nr. ........ din ............., anexatã în copie certificatã, se înfiinţeazã poprirea asigurãtorie asupra sumelor de bani datorate de Dvs. cu orice titlu debitorului ............................... ........................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ...................., str. ............., nr. ...., bloc ..., sc. ...., ap. .... sector/judeţ ............................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare .............................
Din momentul primirii prezentei adrese sumele vor fi indisponibilizate şi reţinute. În cazul începerii procedurii de executare silitã vã va fi transmis titlul executoriu în copie certificatã, sumele indisponibilizate şi reţinute urmând a fi virate în contul ANCOM deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti, dupã cum urmeazã:



┌────────────────────────┬────────────────────────────┬────────────────────────┐
│Natura creanţei datorate│ Cuantumul estimat/stabilit │ Nr. contului în care │
│ bugetului ANCOM*2) │ creanţei (lei) │ urmeazã a se vira suma │
│ │ │ reţinutã*3) │
├────────────────────────┼────────────────────────────┼────────────────────────┤
├────────────────────────┼────────────────────────────┼────────────────────────┤
│ TOTAL │ │ X │
└────────────────────────┴────────────────────────────┴────────────────────────┘



Mãsura asigurãtorie dispusã, dacã nu a fost desfiinţatã în condiţiile legii, rãmâne valabilã pe toatã perioada executãrii silite, fãrã îndeplinirea altor formalitãţi, potrivit dispoziţiilor <>art. 129 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Odatã cu individualizarea creanţei şi ajungerea acesteia la scadenţã, în cazul neplãţii, mãsurile asigurãtorii se transformã în mãsuri executorii.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la data comunicãrii sau a luãrii la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 172 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM
Semnãtura
L. S.

.....................


ANEXA I.6.b


INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "ADRESÃ
DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII ASIGURÃTORII"
nr. ......./data ............


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul adresei de înfiinţare a popririi asigurãtorii, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu denumirea şi sediul sau numele, prenumele şi domiciliul terţului poprit;
*2) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se completeazã cu numãrul contului ANCOM în care terţul poprit urmeazã sã vireze sumele reţinute.
Adresa de înfiinţare a popririi asigurãtorii se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Unul se comunicã terţului poprit şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare. Despre aceastã mãsurã va fi înştiinţat şi debitorul.


ANEXA Nr. I.7.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 32 (a se vedea imaginea asociatã)



ADRESÃ DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII ASIGURÃTORII ASUPRA
DISPONIBILITÃŢILOR DIN CONTURI BANCARE
nr. ......../data .........



Cãtre*1) .........................................
..................................................


În temeiul dispoziţiilor art. 129 alin. (1) şi (6) coroborate cu cele ale art. 149 alin. (11) raportate la dispoziţiile <>art. 149 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, precum şi ale Deciziei preşedintelui ANCOM privind instituirea mãsurilor asigurãtorii nr. ...... din ........, anexatã în copie certificatã, se indisponibilizeazã de îndatã, în mãsura în care este necesar pentru achitarea debitului datorat, sumele existente, precum şi cele viitoare provenite din încasãrile zilnice în conturile în lei şi/sau valutã deschise la unitatea Dvs. de cãtre debitorul .................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ....................., str. ............., nr. ...., bloc ....., sc. ...., ap. ..., sector/judeţ ......, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ....................
Suma de ............ lei va fi reţinutã şi viratã (în cazul începerii procedurii de executare silitã) în contul ANCOM deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti, dupã cum urmeazã:



┌────────────────────────┬───────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Natura creanţei datorate│Cuantumul estimat/stabilit │ Nr. contului în care │
│ bugetului ANCOM*2) │ al creanţei (lei) │ urmeazã a se vira suma │
│ │ │ reţinutã*3) │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
│ TOTAL │ │ X │
└────────────────────────┴───────────────────────────┴─────────────────────────┘



Din momentul indisponibilizãrii, respectiv de la data şi ora primirii prezentei, nu veţi proceda la decontarea documentelor de platã primite, respectiv la debitarea conturilor debitorilor, şi nu veţi accepta alte plãţi din conturile acestuia, pânã la data ridicãrii mãsurilor asigurãtorii sau pânã la achitarea integralã a obligaţiilor bugetare, dupã caz, cu excepţia sumelor necesare plãţii drepturilor salariale.
În cazul începerii procedurii de executare silitã, organul de executare al ANCOM va transmite bãncii titlul executoriu în copie certificatã, precum şi o comunicare cuprinzând sumele datorate de cãtre debitor.
Mãsura asigurãtorie dispusã, dacã nu a fost desfiinţatã în condiţiile legii, rãmâne valabilã pe toatã perioada executãrii silite, fãrã îndeplinirea altor formalitãţi, potrivit dispoziţiilor <>art. 129 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit <>art. 149 alin. (7) Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, poprirea înfiinţatã anterior, ca mãsurã asiguratorie, devine executorie prin comunicarea copiei certificate de pe titlul executoriu, fãcutã terţului poprit, şi înştiinţarea despre aceasta a debitorului.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la data comunicãrii sau a luãrii la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 172 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM
Semnãtura
L. S.

........................


ANEXA I.7.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "ADRESÃ
DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII ASIGURÃTORII ASUPRA DISPONIBILITÃŢILOR
DIN CONTURI BANCARE"
nr. ....../data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul adresei de înfiinţare a popririi asigurãtorii asupra disponibilitãţilor din conturi bancare, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu denumirea şi sediul terţului poprit;
*2) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se completeazã cu numãrul contului ANCOM în care terţul poprit urmeazã sã vireze sumele reţinute.
Adresa de înfiinţare a popririi asigurãtorii asupra disponibilitãţilor din conturi bancare se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã terţului poprit şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare. Despre aceastã mãsurã va fi înştiinţat şi debitorul.


ANEXA Nr. I.8.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 36 (a se vedea imaginea asociatã)



PROCES-VERBAL DE SECHESTRU ASIGURÃTOR PENTRU BUNURI MOBILE
nr. ......./data ..........


Încheiat astãzi, ziua ......, luna ......, anul ...., ora ......., în localitatea .................., str. ....................., nr. ......
În temeiul dispoziţiilor art. 129 alin. (1) şi (6) coroborate cu cele ale <>art. 151 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, precum şi ale Deciziei preşedintelui ANCOM privind instituirea mãsurilor asigurãtorii nr. ..... din ......., subsemnatul, ........................, executor fiscal al ANCOM, cu legitimaţia nr.*1) ............., delegaţia nr.*2) ............, am procedat la aplicarea sechestrului asigurãtor asupra bunurilor mobile ale debitorului ...................., cu domiciliul/sediul în localitatea ..........................., str. ............., nr. ...., bloc ...., sc. ..., ap. ..., sector/judeţ ........., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ..........., care înregistreazã obligaţii faţã de bugetul ANCOM, constând în:



┌──────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────┐
│ Natura debitului faţã de bugetul │ Cuantumul estimat/stabilit al │
│ ANCOM*3) │ debitului (lei) │
├──────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ │ │
├──────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────┤
│ TOTAL │ │
└──────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────────┘



S-a procedat la aplicarea sechestrului asigurãtor asupra bunurilor mobile prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul proces-verbal.
În cazul în care executorul fiscal al ANCOM nu poate evalua bunurile mobile pentru care s-a dispus sechestrul asigurãtor, deoarece aceasta necesitã cunoştinţe de specialitate, evaluarea se va face înaintea procedurii de valorificare.
Sechestrul asigurãtor s-a aplicat în prezenţa urmãtoarelor persoane:
1 ......................, domiciliat în .................... .......................... legitimat cu ........................., în calitate de ....................................
2 ......................, domiciliat în ............................................... legitimat cu ........................., în calitate de ....................................
Asupra bunurilor mobile sechestrate asigurãtor au fost aplicate mãsuri de administrare, de conservare sau mãsuri spre neschimbare, constând în*4) ......................................... ..................................................................................................................................................................................................................... ..............................................................., bunurile fiind lãsate în custodia*5) ..............................................................., cu sediul/domiciliul în localitatea ................, str. ....................., nr. ....., care va depozita bunurile în localitatea ..............., str. ..............., nr. .......
Drepturi reale şi sarcini care greveazã bunurile mobile*6): ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
În legãturã cu bunurile mobile sechestrate asigurãtor, debitorul ........................... menţioneazã cã nu au fost/au fost sechestrate anterior ......................................... ................................................................................................................................................................................................
Persoanele de faţã la aplicarea sechestrului asigurãtor formuleazã urmãtoarele obiecţii:
................................................................................................
................................................................................................
................................................................................................
În legãturã cu bunurile sechestrate asigurãtor s-au sãvârşit infracţiunile: ................................................................................................................................................................................................
Mãsurile asigurãtorii dispuse, dacã nu au fost desfiinţate în condiţiile legii, rãmân valabile pe toatã perioada executãrii silite, fãrã îndeplinirea altor formalitãţi, potrivit dispoziţiilor <>art. 129 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Odatã cu individualizarea creanţei şi ajungerea acesteia la scadenţã, în cazul neplãţii, mãsurile asigurãtorii se transformã în mãsuri executorii.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (5) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile mobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la data comunicãrii sau a luãrii la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 172 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 , privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Debitor,
Semnãtura Semnãtura
L.S. ...................

...........

Martor 1
Semnãtura

...............


Martor 2
Semnãtura

...............


Custode (dacã este cazul)
Semnãtura

....................


ANEXA la Procesul-verbal de sechestru asigurãtor pentru bunuri mobile nr. ....... din ........



┌────────────────────────────────┬───────────────────────┬─────────────────────┐
│ Denumirea bunurilor mobile, │ │ Valoarea estimativã │
│descriere, stare de uzurã, semne│ Cantitatea │ - lei - │
│ particulare de identificare │ │ │
├────────────────────────────────┼───────────────────────┼─────────────────────┤
│ │ │ │
├────────────────────────────────┼───────────────────────┼─────────────────────┤
│ │ │ │
├────────────────────────────────┴───────────────────────┴─────────────────────┤
│ TOTAL: │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



Executor fiscal al ANCOM, Debitor,
Semnãtura Semnãtura
L.S. ..............
.............
Martor 1
Semnãtura

................


Martor 2
Semnãtura

................


Custode (dacã este cazul)
Semnãtura

.........................


ANEXA I.8.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE SECHESTRU ASIGURÃTOR PENTRU BUNURI MOBILE"
nr. ......../data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de sechestru asigurãtor pentru bunuri mobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu numãrul legitimaţiei de executor fiscal;
*2) - Se completeazã cu numãrul delegaţiei prin care executorul fiscal este împuternicit în faţa debitorului şi a terţilor;
*3) - Se completeazã cu natura debitului datorat bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*4) - Se completeazã cu mãsura spre neschimbare pentru care s-a optat: punerea de sigilii, custodia ori ridicarea bunurilor de la locul unde se aflã, precum şi cu alte mãsuri de administrare ori conservare a bunurilor;
*5) - Se completeazã cu numele/denumirea custodelui, care poate fi: debitorul, creditorul sau o altã persoanã desemnatã de organul de executare;
*6) - Se completeazã cu dreptul real principal (uz, uzufruct), dreptul de gaj sau privilegiul constituit în favoarea altei persoane pentru bunurile sechestrate.
Procesul-verbal de sechestru asigurãtor pentru bunuri mobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei sau patru exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului, un exemplar se comunicã custodelui, dacã este cazul, un exemplar se comunicã în vederea înscrierii în Arhiva Electronicã de Garanţii Reale Mobiliare, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.



ANEXA I.9.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 43 (a se vedea imaginea asociatã)



PROCES-VERBAL DE SECHESTRU ASIGURÃTOR PENTRU BUNURI IMOBILE
nr. ........./data ........


Încheiat astãzi, ziua ......., luna .......... anul ......., ora ...., în localitatea ................................, str. ................, nr. .....
În temeiul dispoziţiilor art. 129 alin. (1) şi (6) coroborate cu cele ale art. 154 alin. (5) din privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, precum şi ale Deciziei preşedintelui ANCOM privind instituirea mãsurilor asigurãtorii nr. ..... din ......., subsemnatul, ............., executor fiscal al ANCOM, cu legitimaţia nr.*1) ................, delegaţia nr.*2) .........., am procedat la aplicarea sechestrului asigurãtor asupra bunurilor imobile ale debitorului ........................................, cu domiciliul/sediul în localitatea .............................................., str. ................, nr. ....., bloc ..., sc. ....., ap. ...., sector/judeţ ................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ............................................., care înregistreazã obligaţii faţã de bugetul ANCOM, constând în:



┌─────────────────────────────────────┬────────────────────────────────────────┐
│ Natura debitului faţã de bugetul │ Cuantumul estimat/stabilit al │
│ ANCOM*3) │ debitului (lei) │
├─────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
├─────────────────────────────────────┼────────────────────────────────────────┤
└─────────────────────────────────────┴────────────────────────────────────────┘




S-a procedat la aplicarea sechestrului asigurãtor asupra urmãtoarelor bunuri imobile:
- clãdire în suprafaţã de ..............., compusã din .................................... şi construitã din ................................., stare de uzurã/semne particulare ............................................, situatã în localitatea ........................, str. .................., nr. ...., deţinutã în baza ........................................., evaluatã la suma de .................... lei (exclusiv TVA).
- teren ......................, în suprafaţã de ........, situat în ...................., str. ............, nr. ...., deţinut în baza ..................................., evaluat la suma de .................. lei (exclusiv TVA).
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (5) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile imobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
În cazul în care executorul fiscal nu poate evalua bunurile imobile pentru care s-a dispus sechestrul asigurãtor, deoarece aceasta necesitã cunoştinţe de specialitate, evaluarea se va face înaintea procedurii de valorificare.
Sechestrul asigurãtor s-a aplicat în prezenţa urmãtoarelor persoane:
1 ......................., domiciliat în ................................................. legitimat cu ...... ............, în calitate de .............................................
2 ......................., domiciliat în ................................................. legitimat cu ..................., în calitate de .............................................
Drepturi reale şi sarcini care greveazã imobilul*4): ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
În legãturã cu bunurile imobile sechestrate asigurãtor, debitorul .................. menţioneazã cã nu au fost/au fost sechestrate anterior ................................................................................................................................................................................................ Persoanele de faţã la aplicarea sechestrului asigurãtor formuleazã urmãtoarele obiecţii: ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
În legãturã cu bunurile sechestrate asigurãtor s-au sãvârşit infracţiunile: ................................................................................................................................................................................................
Mãsurile asigurãtorii dispuse, dacã nu au fost desfiinţate în condiţiile legii, rãmân valabile pe toatã perioada executãrii silite, fãrã îndeplinirea altor formalitãţi, potrivit dispoziţiilor <>art. 129 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Odatã cu individualizarea creanţei şi ajungerea acesteia la scadenţã, în cazul neplãţii, mãsurile asigurãtorii se transformã în mãsuri executorii.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la data comunicãrii sau a luãrii la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 172 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Debitor,
Semnãtura Semnãtura
L.S. .................
..............

Martor 1
Semnãtura

.....................


Martor 2
Semnãtura

.....................


Custode (dacã este cazul)
Semnãtura

.........................


ANEXA I.9.b


INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE SECHESTRU ASIGURÃTOR PENTRU BUNURI IMOBILE"
nr. ......./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de sechestru asigurãtor pentru bunuri imobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu numãrul legitimaţiei de executor fiscal;
*2) - Se completeazã cu numãrul delegaţiei prin care executorul fiscal este împuternicit în faţa debitorului şi a terţilor;
*3) - Se completeazã cu natura debitului datorat bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*4) - Se completeazã cu dreptul real principal (uz, uzufruct, abitaţie, servitute), dreptul de ipotecã sau privilegiul constituit în favoarea altei persoane pentru bunurile sechestrate.
Procesul-verbal de sechestru asigurãtor pentru bunuri imobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului, un exemplar se comunicã pentru înscriere Biroului de carte funciarã, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.10.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 48 (a se vedea imaginea asociatã)


DECIZIE PRIVIND RIDICAREA MÃSURILOR ASIGURÃTORII
nr. ........./data ..........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 130 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se dispune ridicarea în tot/în parte a mãsurilor asiguratorii dispuse prin Decizia preşedintelui ANCOM privind instituirea mãsurilor asigurãtorii nr. ......, cu privire la debitorul ......................., cu domiciliul/sediul în localitatea ......................., str. ................., nr. ....., bloc ....., sc. ....., ap. ....., sector/judeţ ............, codul numeric personal/codul unic de înregistrare .........................................................................
Motivarea ridicãrii mãsurilor asigurãtorii*1): ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Informaţii necesare ridicãrii mãsurilor asigurãtorii dispuse:
a) conturile de disponibilitãţi şi de depozite, precum şi bãncile la care sunt deschise ................................................................................................................................................................................................
b) sume datorate debitorului de cãtre terţe persoane ..................................... ................................................................................................................................................................................................
c) bunurile proprietate a debitorului ori deţinute de acesta în coproprietate cu terţe persoane, aflate la debitor sau la terţe persoane şi locul unde se gãsesc bunurile respective ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ridicarea mãsurilor asigurãtorii se realizeazã de cãtre organele de executare ale ANCOM în conformitate cu dispoziţiile referitoare la executarea silitã, care se aplicã în mod corespunzãtor.
Mãsurile asigurãtorii pentru care nu s-a dispus ridicarea rãmân valabile pe toatã perioada executãrii silite.
Prezenta decizie produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentei decizii, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la data comunicãrii sau a luãrii la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 172 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L. S.

....................


ANEXA I.10.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "DECIZIE
PRIVIND RIDICAREA MÃSURILOR ASIGURÃTORII"
nr. ......./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul deciziei privind ridicarea mãsurilor asigurãtorii, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu motivele care au determinat ridicarea mãsurilor asigurãtorii: plata voluntarã sau stingerea prin modalitãţile prevãzute de lege a debitelor restante; hotãrârea instanţei competente date ca urmare a soluţionãrii contestaţiei referitoare la decizia privind instituirea mãsurilor asigurãtorii sau a unei contestaţii împotriva mãsurilor asigurãtorii; constituirea unor garanţii la nivelul creanţei restante, precum şi în alte condiţii prevãzute de lege.
Decizia privind ridicarea mãsurilor asigurãtorii se întocmeşte în douã sau trei exemplare. Un exemplar se va arhiva în registrul de decizii al ANCOM, iar câte un exemplar se va comunica debitorului şi, dupã caz, terţului poprit, Biroului de carte funciarã sau Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare.


ANEXA I.11.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 51 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./...........


SOMAŢIE
nr. ...../data .........


Cãtre debitorul ..................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ............................, str. ....................., nr. ...., bloc ....., sc. ...., et. ....., ap. ....., sector/judeţul ......................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ....................................................
În temeiul dispoziţiilor <>art. 145 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, vã înştiinţãm cã figuraţi în evidenţa ANCOM cu urmãtoarele sume de platã pentru care s-a început executarea silitã în temeiul titlului executoriu anexat în copie certificatã.



┌────────────────┬─────────────────┬─────────────────────┬─────────────────────┐
│ │ │ Termenul de │ │
│ │ │platã/Data scadenţei │ │
│Natura debitului│Titlul executoriu│ sau perioada pentru │ Cuantumul sumei │
│faţã de bugetul │ nr./data*2) │care a fost calculatã│ datorate*4) │
│ ANCOM*1) │ │dobânda/penalitatea/ │ (lei) │
│ │ │ majorarea de │ │
│ │ │ întârziere*3) │ │
├────────────────┼─────────────────┼─────────────────────┼─────────────────────┤
├────────────────┼─────────────────┼─────────────────────┼─────────────────────┤
└────────────────┴─────────────────┴─────────────────────┴─────────────────────┘




Sumele vor fi vãrsate în contul ANCOM nr. ............., deschis la ....................., cod de identificare fiscalã 14751237.
Dacã în termen de 15 zile de la primirea prezentei somaţii nu veţi achita sumele menţionate pentru care termenul legal de platã a expirat sau nu veţi face dovada stingerii acestora, în temeiul prevederilor <>art. 145 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se va proceda la continuarea mãsurilor de executare silitã.
Toate cheltuielile ocazionate de stingerea sumelor arãtate mai sus, exclusiv cele generate de comunicarea acestei somaţii prin poştã, vor fi suportate de cãtre Dvs.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.
Pentru orice informaţii în legãturã cu prezenta, vã rugãm sã ne contactaţi la*5) ..........................................


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
L. S.

........................


ANEXA I.11.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI
"SOMAŢIE"
nr. ........./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul somaţiei, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu natura debitului datorat bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*2) - Se completeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Proces-verbal privind calculul dobânzilor, penalitãţilor/majorãrilor de întârziere, amenzilor administrative sau al altor sume prevãzute în titlul executoriu, Proces-verbal privind cheltuielile de executare, Decizia preşedintelui ANCOM nr. ...../..... referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM etc;
*3) - Se completeazã cu data scadenţei în cazul creanţelor principale sau cu perioada pentru care s-au calculat dobânzi sau penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestor accesorii, ori amenzile administrative.
*4) - Se menţioneazã cuantumul debitului din titlul executoriu. În situaţia în care cuantumul debitului datorat este mai mic decât cel al sumei prevãzute în titlul executoriu (ca urmare, de exemplu, a unei plãţi parţiale, a unei compensãri etc.) se va menţiona cã acesta reprezintã rest din suma stabilitã prin titlul executoriu.
* 5) - Se completeazã cu adresa sediului ANCOM, denumirea serviciului care a emis somaţia, precum şi un numãr de telefon de contact.
Somaţia se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.12.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 55 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......./...........



ADRESÃ DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII
nr. ......./data ..........


Cãtre*1)..............................................
......................................................


În temeiul dispoziţiilor <>art. 149 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se înfiinţeazã poprirea asupra sumelor de bani datorate de Dvs. cu orice titlu debitorului ............................., cu domiciliul/sediul în localitatea .........................., str. ................., nr. ...., bloc ....., sc. ...., et. ...., ap. ....., sector/judeţul ................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ........................... conform titlului executoriu nr.*2) ......................./data ........., emis de ............. anexat în copie certificatã.
Sumele vor fi reţinute şi virate în contul ANCOM nr. .........................., deschis la ........................................................................, dupã cum urmeazã:



┌───────────────────────────┬────────────────────────────┬─────────────────────┐
│ Natura debitului faţã de │ │ Cuantumul sumei │
│ bugetul ANCOM*3) │Titlul executoriu nr./data │ datorate*4) │
│ │ │ (lei) │
├───────────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────────┤
├───────────────────────────┼────────────────────────────┼─────────────────────┤
├───────────────────────────┼────────────────────────────┴─────────────────────┤
│ TOTAL │ │
└───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────┘



Procedura de aplicare a popririi este prevãzutã la <>art. 149 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
L. S.

........................


ANEXA I.12.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "ADRESÃ
DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII"
nr. ......../data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul adresei de înfiinţare a popririi, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu denumirea şi sediul sau numele, prenumele şi domiciliul terţului poprit, altul decât o unitate bancarã;
*2) - Se completeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlul executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Proces-verbal privind calculul dobânzilor, penalitãţilor/majorãrilor de întârziere, amenzilor administrative sau al altor sume prevãzute în titlul executoriu, Proces-verbal privind cheltuielile de executare, Decizia preşedintelui ANCOM nr. ...../..... referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM, etc;
*3) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*4) - Se menţioneazã cuantumul debitului din titlul executoriu. În situaţia în care cuantumul debitului datorat este mai mic decât cel al sumei prevãzute în titlul executoriu (ca urmare, de exemplu, a unei plãţi parţiale, a unei compensãri etc.) se va menţiona cã acesta reprezintã rest din suma stabilitã prin titlul executoriu.
Adresa de înfiinţare a popririi se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã terţului poprit şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.13.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 59 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. .........../............


ADRESÃ DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII ASUPRA DISPONIBILITÃŢILOR DIN
CONTURI BANCARE
nr. ........./data ..........


Cãtre*1) ..........................................
...................................................

În temeiul dispoziţiilor art. 149 alin. (11) coroborate cu cele ale <>art. 149 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se indisponibilizeazã de îndatã, în mãsura în care este necesar pentru stingerea creanţei bugetare a ANCOM, sumele existente, precum şi cele viitoare provenite din încasãrile zilnice în conturile în lei şi/sau valutã deschise la unitatea Dvs. de cãtre debitorul ......................................, cu domiciliul/sediul în localitatea .................., str. ................, nr. ...., bloc ......, sc. ...., et. ..., ap. ..., sector/judeţul ............, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ...................., conform titlului executoriu nr.*2) ............/data ......., anexat în copie certificatã.
Sumele vor fi reţinute şi vãrsate în contul ANCOM nr. .............., deschis la .........................................................., dupã cum urmeazã:



┌────────────────────────┬───────────────────────────┬─────────────────────────┐
│Natura debitului faţã de│ Titlul executoriu nr./ │Cuantumul sumei datorate │
│ bugetul ANCOM*3) │ data*2) │ (lei)*4) │
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
├────────────────────────┼───────────────────────────┼─────────────────────────┤
├────────────────────────┼───────────────────────────┴─────────────────────────┤
│ TOTAL │ │
└────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────────┘



Din momentul indisponibilizãrii, respectiv de la data şi ora primirii prezentei, nu veţi proceda la decontarea documentelor de platã primite, respectiv la debitarea conturilor debitorului, şi nu veţi accepta alte plãţi din conturile acestuia, pânã la achitarea integralã a obligaţiilor bugetare, cu excepţia sumelor necesare plãţii drepturilor salariale, sub sancţiunea nulitãţii oricãrei plãţi şi a rãspunderii solidare a unitãţii Dvs. cu debitorul, în limita sumelor sustrase indisponibilizãrii, în condiţiile art. 149 alin. (13) şi <>art. 28 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
În termen de 5 zile de la primirea prezentei, vã rugãm sã ne comunicaţi dacã datoraţi, cu orice titlu, vreo sumã de bani debitorului sus menţionat.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
L. S.

........................


ANEXA I.13.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "ADRESÃ
DE ÎNFIINŢARE A POPRIRII ASUPRA DISPONIBILITÃŢILOR DIN CONTURI
BANCARE"
nr. ........../data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul adresei de înfiinţare a popririi asupra disponibilitãţilor din conturi bancare, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu denumirea şi sediul terţului poprit unitate bancarã;
*2) - Se completeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlul executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Proces-verbal privind calculul dobânzilor, penalitãţilor/majorãrilor de întârziere, amenzilor administrative sau al altor sume prevãzute în titlul executoriu, Proces-verbal privind cheltuielile de executare, Decizia preşedintelui ANCOM nr. ...../..... referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM, etc;
*3) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*4) - Se menţioneazã cuantumul debitului din titlul executoriu. În situaţia în care cuantumul debitului datorat este mai mic decât cel al sumei prevãzute în titlul executoriu (ca urmare, de exemplu, a unei plãţi parţiale, a unei compensãri etc.) se va menţiona cã acesta reprezintã rest din suma stabilitã prin titlul executoriu.
Adresa de înfiinţare a popririi asupra disponibilitãţilor din conturi bancare se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã terţului poprit şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.14.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 64 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./.........



DECIZIE PRIVIND SUSPENDAREA TEMPORARÃ A EXECUTÃRII SILITE PRIN
POPRIREA CONTURILOR BANCARE
nr. ........./data ...........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 148 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se dispune suspendarea temporarã totalã/parţialã a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare pornitã în baza titlului executoriu nr.*1) ......................................./data ................. prin care debitorul .............................., cu domiciliul/sediul în localitatea ......................., str. ..................., nr. ....., bloc ...., sc. ...., et. ..., ap. ...., sector/judeţul ................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ............, a fost obligat la plata cãtre ANCOM a sumei de ......................... lei, reprezentând*2) ...........................
Mãsura suspendãrii temporare totale/parţiale a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare se dispune având în vedere cererea debitorului nr.*3)......../data ........., din care rezultã imposibilitatea acestuia de a-şi continua activitatea economicã, cu consecinţe sociale deosebite şi pe baza referatului motivat nr. ........./data ........ întocmit de organul de executare, însoţit de propunerile acestuia.
O datã cu cererea de suspendare, debitorul a indicat urmãtoarele conturi bancare ale cãror titular este şi bãncile la care acestea sunt deschise ........................................ ..............................................................................................................................................................................................., precum şi urmãtoarele bunuri mobile/imobile libere de orice sarcini, proprietate a sa sau garanţii constituite în formele prevãzute la art. 127 din Codul de procedurã fiscalã, potrivit legii, de debitor sau de terţe persoane în favoarea debitorului, dupã caz: ......... ................................................................................................................................................................................................
Mãsura suspendãrii temporare totale/parţiale a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare se dispune pe o perioadã de*4) ............, începând cu data de ........, pânã la data de ........... asupra urmãtoarelor conturi ............... deschise la ........................
Proporţia în care sumele indisponibilizate sunt supuse mãsurii de suspendare a popririi ..........................................................................................
Conturile asupra cãrora s-a început executarea silitã prin poprire, pentru care nu s-a dispus suspendarea executãrii, rãmân poprite pe toatã perioada executãrii silite.
De la data primirii prezentei decizii, banca va aduce la îndeplinire mãsura de suspendare a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare, reluând procedura dupã expirarea perioadei de suspendare.
Cu 10 zile înainte de expirarea termenului de suspendare, organul de executare al ANCOM va comunica bãncii reluarea procedurii de executare silitã prin poprirea conturilor bancare, în situaţia în care creanţele bugetului ANCOM nu au fost stinse în întregime.
Prezenta decizie produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentei decizii, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la data comunicãrii sau luãrii la cunoştinţã a acesteia, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L. S.

.......................


ANEXA I.14.b


INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "DECIZIE
PRIVIND SUSPENDAREA TEMPORARÃ A EXECUTÃRII SILITE PRIN POPRIREA
CONTURILOR BANCARE" nr. ........./data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul deciziei privind suspendarea temporarã a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu, în baza cãruia a început executarea silitã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, Procesul-verbal privind calculul dobânzilor, penalitãţilor/majorãrilor de întârziere, amenzilor administrative sau al altor sume cuprinse în titlul executoriu, dupã caz;
*2) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se completeazã cu numãrul şi data cererii prin care debitorul a solicitat suspendarea temporarã totalã/parţialã a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare.
*4) - Suspendarea se poate dispune pentru o perioadã de cel mult 6 luni de la data comunicãrii cãtre bancã sau alt terţ poprit a suspendãrii popririi de cãtre organul fiscal.
Decizia privind suspendarea temporarã a executãrii silite prin poprirea conturilor bancare se întocmeşte în trei exemplare. Un exemplar se arhiveazã în registrul de decizii al ANCOM, un exemplar se comunicã debitorului şi un exemplar se comunicã bãncii la care sunt deschise conturile poprite sau terţului poprit.


ANEXA I.15.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 69 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......./...........



PROCES-VERBAL DE SECHESTRU PENTRU BUNURI MOBILE
nr. ........./data ............


Încheiat astãzi, ziua ......, luna ........., anul ......, ora ..., în localitatea ......................., str. .................., nr. ......, bloc ...., sc. ...., et. ......, ap. ......, sector/judeţul ........................
În temeiul dispoziţiilor <>art. 151 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, subsemnatul .............................., executor fiscal al ANCOM, cu legitimaţia nr.*1) ............., delegaţia nr.*2) ...................., am procedat la aplicarea sechestrului asupra bunurilor mobile ale debitorului .............................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ....................., str. ..............................., nr. ....., bloc ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ........................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ..............., cãruia, deşi i s-a comunicat somaţia nr.*3) ...................... din ..........., nu a efectuat plata sumelor datorate în temeiul prevederilor*4) ................ constând în:



┌──────────────────────────┬───────────────────────────┬───────────────────────┐
│Natura obligaţiei datorate│ Titlul executoriu nr./ │ Cuantumul sumei │
│ bugetului ANCOM*5) │ data*6) │ datorate (lei)*7) │
├──────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────────────────┤
├──────────────────────────┼───────────────────────────┼───────────────────────┤
└──────────────────────────┴───────────────────────────┴───────────────────────┘



S-a procedat la aplicarea sechestrului asupra bunurilor mobile prevãzute în anexa care face parte integrantã din prezentul proces-verbal.
În cazul în care executorul fiscal al ANCOM nu poate evalua bunurile mobile pentru care s-a dispus sechestrul, deoarece aceasta necesitã cunoştinţe de specialitate, evaluarea se va face înaintea procedurii de valorificare.
Sechestrul aplicat conferã ANCOM un drept de gaj în sensul prevederilor dreptului comun.
Sechestrul s-a aplicat în prezenţa urmãtoarelor persoane*8):
1. ........................., domiciliat în ............................................... ................................................................................................legitimat cu ................., în calitate de ................................
2 .........................., domiciliat în ................................................ ................................................................................................legitimat cu ................., în calitate de ................................
Asupra bunurilor mobile sechestrate au fost aplicate mãsuri de administrare, de conservare sau mãsuri spre neschimbare, constând în*9) ..................................................................................................................................................................................................................... bunurile fiind lãsate în custodia*10) .................................... ................................., din localitatea ............., str. ......................., nr. ..., bloc ...., sc. .., ap. ...., judeţ ................, care va depozita bunurile în localitatea ......................, str. ................., nr. ...., bloc ..., sc. ...., ap. ...., judeţ/sector .............
Drepturi reale şi sarcini care greveazã bunurile mobile*11): ............................................................................................ ............................................................................................ ............................................................................................
În legãturã cu bunurile mobile sechestrate, debitorul .................................. menţioneazã cã nu au fost/au fost sechestrate anterior .....................................
Persoanele de faţã la aplicarea sechestrului formuleazã urmãtoarele obiecţii: ............................................................................................ ............................................................................................ ............................................................................................
În legãturã cu bunurile sechestrate s-au sãvârşit infracţiunile: ............................................................................................ ............................................................................................
Bunurile mobile sechestrate sunt indisponibilizate cât timp dureazã executarea silitã. Pe aceastã perioadã, debitorul nu poate dispune de aceste bunuri decât cu aprobarea organului de executare, actele de dispoziţie care ar interveni ulterior indisponibilizãrii fiind lovite de nulitate absolutã. Nerespectarea acestei interdicţii atrage rãspunderea, potrivit legii, a celui în culpã.
În cazul în care obligaţia faţã de bugetul ANCOM nu se achitã în termen de 15 zile de la data încheierii prezentului proces-verbal, se va proceda la valorificarea acestora conform legii.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile mobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Debitor,
Semnãtura Semnãtura
L.S. ................
.................
Martor 1
Semnãtura

...............


Martor 2
Semnãtura

................

Custode (dacã este cazul)
Semnãtura

........................


ANEXÃ la Procesul-verbal de sechestru pentru bunuri mobile nr. ...... din ..........



┌────────────────────────────────┬─────────────────────┬───────────────────────┐
│ Denumirea bunurilor mobile, │ │ Valoarea estimativã │
│descriere, stare de uzurã, semne│ Cantitatea │ - lei - │
│ particulare de identificare │ │ │
├────────────────────────────────┼─────────────────────┼───────────────────────┤
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
│ │ │ │
├────────────────────────────────┼─────────────────────┼───────────────────────┤
│ │ │ │
├────────────────────────────────┴─────────────────────┴───────────────────────┤
│ TOTAL │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



Executor fiscal al ANCOM, Debitor,
Semnãtura Semnãtura
L.S. ................
............
Martor 1
Semnãtura

................


Martor 2
Semnãtura

.................


Custode (dacã este cazul)
Semnãtura

........................


ANEXA I.15.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE SECHESTRU PENTRU BUNURI MOBILE"
nr. ......./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de sechestru pentru bunuri mobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu numãrul legitimaţiei de executor fiscal;
*2) - Se completeazã cu numãrul delegaţiei prin care executorul fiscal este împuternicit în faţa debitorului şi a terţilor;
*3) - Se completeazã cu numãrul şi data somaţiei comunicate debitorului;
*4) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*5) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz.
*6) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu, în baza cãruia a început executarea silitã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind abilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, etc;
*7) - Se precizeazã sumele datorate pentru a cãror executare silitã se aplicã sechestrul, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*8) - Se precizeazã elementele de identificare ale persoanelor care au fost de faţã la aplicarea sechestrului;
*9) - Se completeazã cu mãsura spre neschimbare pentru care s-a optat: punerea de sigilii, custodia ori ridicarea bunurilor de la locul unde se aflã, precum şi cu alte mãsuri de administrare ori conservare a bunurilor.
*10) - Se precizeazã elementele de identificare ale persoanei cãreia i s-au lãsat bunurile în custodie, care poate fi: debitorul, creditorul sau o altã persoanã desemnatã de organul de executare; În cazul în care custodele este o altã persoanã decât debitorul sau creditorul, organul de executare îi va stabili acestuia o remuneraţie ţinând seama de activitatea depusã.
*11) - Se completeazã cu dreptul real principal (uz, uzufruct), dreptul de gaj sau privilegiul constituit în favoarea altei persoane pentru bunurile sechestrate.
Procesul-verbal de sechestru pentru bunuri mobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã sau trei exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului, un exemplar se comunicã custodelui, dacã este cazul, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.16.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 76 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........../...........


PROCES-VERBAL DE SECHESTRU PENTRU BUNURI IMOBILE
nr. ......../data ..........


Încheiat astãzi, ziua ........., luna .........., anul ......, ora ....., în localitatea .............................., str. .................., nr. .... bloc ....., sc. ..., et. ...., ap. ......, sector/judeţul ..................
În temeiul dispoziţiilor <>art. 154 alin. (5) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, subsemnatul ........................, executor fiscal al ANCOM, cu legitimaţia nr.*1) ....................., delegaţia nr.*2) ............, am procedat la aplicarea sechestrului asupra bunurilor imobile ale debitorului ............................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ...................., str. ............., nr. ...., bloc ...., sc. ..., ap. ...., sector/judeţ ..............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ................................., cãruia, deşi i s-a comunicat somaţia nr.*3) .............. din ..........., nu a efectuat plata sumelor datorate în temeiul prevederilor*4) ....................... constând în:



┌───────────────────────┬──────────────────────────┬───────────────────────────┐
│ Natura obligaţiei │ Titlul executoriu │ Cuantumul sumei datorate │
│ datorate bugetului │ nr./data*6) │ (lei)*7) │
│ ANCOM*5) │ │ │
├───────────────────────┼──────────────────────────┼───────────────────────────┤
├───────────────────────┼──────────────────────────┼───────────────────────────┤
└───────────────────────┴──────────────────────────┴───────────────────────────┘



S-a procedat la aplicarea sechestrului asupra urmãtoarelor bunuri imobile:
- clãdire în suprafaţã de ...................., compusã din .............................. şi construitã din ..............., stare de uzurã/semne particulare .............................. ................................... situatã în localitatea ................, str. ................, nr. ....., deţinutã în baza*8) ......................, evaluatã la suma de ........... lei (exclusiv TVA).
- teren .........................., în suprafaţã de ....................., situat în .............., str. ................, nr. ........, deţinut în baza*8) ......................, evaluat la suma de .............. lei (exclusiv TVA).
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile imobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Bunuri accesorii bunului imobil sechestrate o datã cu acesta: .......................... ............................................................................................ ............................................................................................
În cazul în care executorul fiscal nu poate evalua bunurile imobile pentru care s-a dispus sechestrul, deoarece aceasta necesitã cunoştinţe de specialitate, evaluarea se va face înaintea procedurii de valorificare.
Sechestrul aplicat constituie ipotecã legalã.
Sechestrul s-a aplicat în prezenţa urmãtoarelor persoane*9):
1 ......................, domiciliat în ................................................ legitimat cu ....................... , în calitate de ......................................
2 ......................, domiciliat în ............................................... legitimat cu ........................, în calitate de ......................................
Asupra bunurilor imobile sechestrate au fost aplicate mãsuri de administrare, de conservare sau mãsuri spre neschimbare, constând în*10) ............................................... .................................................................................................................................................................................................................. .............................. bunurile fiind date în administrarea*11) ..............., din localitatea ........................, str. ..............., nr. .......
Drepturi reale şi sarcini care greveazã bunurile imobile*12) constituite în favoarea altei persoane: ..................................................................................... ...............................................................................................
În legãturã cu bunurile imobile sechestrate, debitorul .................................... ........................................ menţioneazã cã nu au fost/au fost sechestrate anterior ............................................................................................... ...............................................................................................
Persoanele de faţã la aplicarea sechestrului formuleazã urmãtoarele obiecţii: ............. ...............................................................................................
În legãturã cu bunurile sechestrate s-au sãvârşit infracţiunile: .......................... ...............................................................................................
Bunurile imobile sechestrate sunt indisponibilizate cât timp dureazã executarea silitã. Pe aceastã perioadã, debitorul nu poate dispune de aceste bunuri decât cu aprobarea organului de executare, actele de dispoziţie care ar interveni ulterior indisponibilizãrii fiind lovite de nulitate absolutã. Nerespectarea acestei interdicţii atrage rãspunderea, potrivit legii, a celui în culpã.
În cazul în care obligaţia faţã de bugetul ANCOM nu se achitã în termen de 15 zile de la data încheierii prezentului proces-verbal, se va proceda la valorificarea acestora conform legii.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Debitor,
Semnãtura Semnãtura
L.S. ...............
.............

Martor 1
Semnãtura

...............

Martor 2
Semnãtura

...............


Custode (dacã este cazul)
Semnãtura

...................



ANEXA I.16.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE SECHESTRU PENTRU BUNURI IMOBILE"
nr. ......../data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de sechestru pentru bunuri imobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu numãrul legitimaţiei de executor fiscal;
*2) - Se completeazã cu numãrul delegaţiei prin care executorul fiscal este împuternicit în faţa debitorului şi a terţilor;
*3) - Se completeazã cu numãrul şi data somaţiei comunicate debitorului;
*4) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*5) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz.
*6) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu, în baza cãruia a început executarea silitã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, dupã caz;
*7) - Se precizeazã sumele datorate pentru a cãror executare silitã se aplicã sechestrul, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*8) - Se precizeazã titlul de proprietate în baza cãruia este deţinut/deţinutã terenul/clãdirea;
*9) - Se precizeazã elementele de identificare ale persoanelor care au fost de faţã la aplicarea sechestrului;
*10) - Se completeazã cu mãsura spre neschimbare pentru care s-a optat: punerea de sigilii, darea bunului în administrarea unui administrator-sechestru, precum şi cu alte mãsuri de administrare ori conservare a bunurilor;
*11) - Se precizeazã elementele de identificare ale persoanei cãreia i s-au dat bunurile imobile în administrare; administratorul-sechestru poate fi: debitorul, creditorul sau o altã persoanã desemnatã de organul de executare;
*12) - Se completeazã cu dreptul real principal (uz, uzufruct, abitaţie, servitute), dreptul de ipotecã sau privilegiul constituit în favoarea altei persoane pentru bunurile sechestrate.
Procesul-verbal de sechestru pentru bunuri imobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului, un exemplar se comunicã Biroului de carte funciarã, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.17.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 82 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......./...........



PROCES-VERBAL DE NUMIRE ADMINISTRATOR-SECHESTRU
nr. ......./data .........


Încheiat astãzi, ziua ...., luna .........., anul ...........
În temeiul dispoziţiilor <>art. 155 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, pentru administrarea bunurilor sechestrate, se numeşte administrator-sechestru*1) .........................., cu domiciliul/sediul în localitatea ..................., str. ............................, nr. ..., bloc ...., sc. ....., ap. ...., sector/judeţ .........., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ................................... având în vedere urmãtoarele:
Debitorul ........................., cu domiciliul/sediul în localitatea ...................., str. ............, nr. ....., bloc ...., sc. ...., et. ...., ap. ....., sector/judeţ ..................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ............................., în temeiul prevederilor*2) ..................................... are de platã urmãtoarele obligaţii bugetare:



┌──────────────────────────┬───────────────────────┬───────────────────────────┐
│Natura obligaţiei datorate│ Titlul executoriu │ Cuantumul sumei datorate │
│ bugetului ANCOM*3) │ nr./data*4) │ (lei)*5) │
├──────────────────────────┼───────────────────────┼───────────────────────────┤
│ │ │ │
├──────────────────────────┼───────────────────────┼───────────────────────────┤
└──────────────────────────┴───────────────────────┴───────────────────────────┘



Sumele menţionate mai sus nu au fost achitate deşi debitorului i s-a comunicat somaţia nr.*6) ....../......., iar pentru stingerea creanţei cãtre bugetul ANCOM s-a început procedura de executare silitã (asupra bunurilor imobile, a fructelor neculese şi a recoltelor prinse de rãdãcini sau a unui ansamblu de bunuri, dupã caz) şi s-a încheiat procesul-verbal de sechestru (pentru bunuri imobile sau pentru bunuri mobile care fac parte dintr-un ansamblu de bunuri) nr. ........../data ........ constând în:
- clãdire în suprafaţã de ..............., compusã din ......................., construitã din ................., situatã în localitatea ................., str. ................., nr. ....., bloc ......, et. ...., sc. ...., ap. ...., evaluatã la suma de ............. lei (exclusiv TVA), deţinutã în baza*7) ......................
- teren în suprafaţã de ...................., felul terenului ............................ situat în localitatea ...................., str. ..............., nr. ...., evaluat la suma de .................. lei (exclusiv TVA), deţinut în baza*7) ..................................
- alte bunuri imobile (fructe neculese şi recolte prinse de rãdãcini) .................. ............................................................................................
- alte bunuri imobile (fructe neculese şi recolte prinse de rãdãcini) .................. ...........................................................................................
În cazul în care administrator-sechestru este numitã altã persoanã fizicã sau juridicã decât debitorul sau creditorul, organul de executare al ANCOM va fixa o indemnizaţie lunarã administratorului-sechestru ţinând seama de activitatea depusã.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile imobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM
Semnãtura,
L. S.

.......................

Obligaţiile administratorului-sechestru sunt cele prevãzute la art. 501, 502 şi 600 din Codul de procedurã civilã.
Am primit în pãstrare în calitate de administrator-sechestru bunurile arãtate în prezentul proces-verbal, de care rãspund, şi am luat cunoştinţã de obligaţiile pe care le am.


Administrator-sechestru,
Semnãtura,

.........................


ANEXA I.17.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE NUMIRE ADMINISTRATOR-SECHESTRU"
nr. ......./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de numire administrator-sechestru, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã elementele de identificare ale persoanei cãreia i s-au dat bunurile imobile în administrare; administratorul-sechestru poate fi: debitorul, creditorul sau o altã persoanã desemnatã de organul de executare;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz.
*4) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu, în baza cãruia a început executarea silitã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, dupã caz;
*5) - Se precizeazã sumele datorate pentru a cãror executare silitã se aplicã sechestrul, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*6) - Se completeazã cu numãrul şi data somaţiei comunicate debitorului;
*7) - Se precizeazã titlul de proprietate în baza cãruia este deţinut/ã terenul/clãdirea;
Procesul-verbal de numire a administratorului-sechestru se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare, un exemplar se înmâneazã debitorului, iar un exemplar se înmâneazã administratorului-sechestru.


ANEXA I.18.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 87 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......../.........



NOTÃ PRIVIND APROBAREA VALORIFICÃRII BUNURILOR PRIN
ÎNŢELEGEREA PÃRŢILOR
nr. ......../data .........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 160 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, în vederea realizãrii creanţei în cuantum de*1) .............................................., reprezentând*2) ............................................., datorate în temeiul titlului executoriu nr.*3) .............................../data ........ emis în temeiul prevederilor*4) ............... de cãtre debitorul ........................................................................, cu domiciliul/sediul în localitatea ...................., str. ............., nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ..., sector/judeţ ..............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ...................., se aprobã valorificarea prin înţelegerea pãrţilor a urmãtoarelor bunuri: ......................................................................... ................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Bunurile vor fi dobândite de ............................................................, identificat prin ............................., care va vira suma de ........................, în contul ANCOM*5) nr. ........... deschis la .........., în termen de ..........
Dupã creditarea contului ANCOM, se va ridica indisponibilizarea asupra bunurilor sechestrate.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
L. S.

.........................


ANEXA I.18.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "NOTÃ
PRIVIND APROBAREA VALORIFICÃRII BUNURILOR PRIN ÎNŢELEGEREA
PÃRŢILOR"
nr. ........./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul notei privind aprobarea valorificãrii bunurilor prin înţelegerea pãrţilor, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*2) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu, în baza cãruia a început executarea silitã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, dupã caz;
*4) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM.
*5) - Se completeazã cu numãrul contului ANCOM în care cumpãrãtorul urmeazã sã vireze preţul.
Nota privind aprobarea valorificãrii bunurilor prin înţelegerea pãrţilor se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare, un exemplar se comunicã debitorului, iar un exemplar se comunicã potenţialului cumpãrãtor.


ANEXA I.19.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 91 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./..........


PROCES-VERBAL PRIVIND VÂNZAREA DIRECTÃ DE BUNURI MOBILE
nr. ........./data ..........


Încheiat astãzi, ziua ......., luna ......., anul ......., în temeiul dispoziţiilor <>art. 161 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Având în vedere cã debitorul ............................ nu a efectuat plata sumelor datorate conform titlului executoriu*1) ......................./data .............. emis în temeiul prevederilor*2) .........................., în cuantum de*3) ......................, reprezentând*4) ..........................., potrivit prevederilor <>art. 161 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se valorificã prin vânzare directã urmãtoarele bunuri: ................................................................................................





┌────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────┐
│Debitor: .............................. │Cumpãrãtor: .................................. │
│(nume, prenume/denumire) │(nume, prenume/denumire) │
├────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│codul numeric personal/codul unic de │codul numeric personal/codul unic de │
│înregistrare .......................... │înregistrare ................................. │
│....................................... │.............................................. │
├────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│str. ................................., │str. ........................................, │
│nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ..., │nr. ......, bloc ......, sc. ...., ap. ......, │
│sector/judeţul ........................ │sector/judeţul ............................... │
├────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│localitatea: .......................... │localitatea: ................................. │
├────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│Contul: ............................... │Contul: ...................................... │
├────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│Banca: ................................ │Banca: ....................................... │
└────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────┘



- datele de identificare a bunului mobil: ................................................ ..............................................................................................
- descrierea sumarã a bunului: ........................................................... ..............................................................................................................................................................................................
- preţul de evaluare: ....................................................................
Vânzarea directã s-a fãcut la preţul de ........................... (exclusiv TVA) lei, la care s-a calculat TVA în sumã de .............. lei, în total ..................... lei
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile mobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Cumpãrãtorul a efectuat plata preţului în întregime, în numerar sau cu ordin de platã, dupã cum urmeazã:
- ................................................. lei, cu chitanţa/ordin de platã nr. ......./data ........, în contul nr. ...................., deschis la ........................................................................................
- .................................................. lei, reprezentând TVA aferentã, cu chitanţa/ordin de platã nr. ........../data ............ în contul nr. ....................... deschis la ................................
În conformitate cu prevederile <>art. 161 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul proces-verbal privind vânzarea directã de bunuri mobile constituie titlu de proprietate.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Cumpãrãtor,
Semnãtura Semnãtura,
L.S. ..............
.........................


ANEXA I.19.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND VÂNZAREA DIRECTÃ DE BUNURI MOBILE"
nr. ........./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind vânzarea directã de bunuri mobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu, în baza cãruia a început executarea silitã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, dupã caz;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz.
Procesul-verbal privind vânzarea directã de bunuri mobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se comunicã cumpãrãtorului (a doua zi dupã creditarea contului indicat de cãtre organul de executare), un exemplar se comunicã debitorului, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.20.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 96 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........../...........



PROCES-VERBAL PRIVIND VÂNZAREA DIRECTÃ DE BUNURI IMOBILE SAU
DE ANSAMBLU DE BUNURI
nr. ........../data ..........


Încheiat astãzi, ziua ......., luna ........., anul .........., în temeiul dispoziţiilor <>art. 161 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Având în vedere cã debitorul .............................................. nu a efectuat plata sumelor datorate conform titlului executoriu*1) .............................../data ......... emis în temeiul prevederilor*2) ..................................., în cuantum de*3) .................. reprezentând*4)............................, potrivit prevederilor <>art. 161 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, se valorificã prin vânzare directã urmãtoarele bunuri imobile sau ansamblu de bunuri: .................................................. .........................................................................................





┌───────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────┐
│Debitor: ............................. │Cumpãrãtor: .................................... │
│(nume, prenume/denumire) │(nume, prenume/denumire) │
├───────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
│codul numeric personal/codul unic de │codul numeric personal/codul unic de │
│înregistrare ......................... │înregistrare ................................... │
│...................................... │................................................ │
├───────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
│str. ......................, nr. ...., │str. .............................., nr. ......, │
│bloc ........, sc. ....., ap. ......., │bloc .........., sc. ......., ap. ............., │
│sector/judeţul ....................... │sector/judeţul ................................. │
├───────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────────┤
│localitatea: ......................... │localitatea: ................................... │
│Contul: .............................. │Contul: ........................................ │
│Banca: ............................... │Banca: ......................................... │
└───────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────┘



Datele de identificare a bunului (imobil sau ansamblu de bunuri):
- clãdire în suprafaţã de .........................., compusã din ......................... şi construitã din ........................................, stare de uzurã/elemente particulare ..................................................., situatã în localitatea .................., str. ................ nr. ...., bloc ...., sc. ....., ap. ...., sector/judeţ ................, deţinutã în temeiul*5) .........................., evaluatã la ............... lei.
- teren în suprafaţã de ....................., felul terenului ..........................., situat în localitatea ...................., str. ......................................., nr. ....., deţinut în temeiul*5) ......................, evaluat la ........................ lei.
- alte bunuri ............................................................................. ........................................., evaluate la .......................................
Vânzarea directã s-a fãcut la preţul de ........................... lei şi TVA în sumã de .................... lei, în total ....................... lei, cu chitanţa/ordin de platã nr. ....../data .........., în contul nr. ............. deschis la ...............................
- ................................. lei, reprezentând TVA aferentã cu chitanţa/ordin de platã nr. ....../data ........, în contul nr. .................................................. deschis la .......................................................
În conformitate cu prevederile <>art. 161 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul proces-verbal privind vânzarea directã de bunuri imobile sau de ansamblu de bunuri constituie titlu de proprietate, pe baza acestuia fãcându-se înscrierea la Biroul de carte funciarã.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate face contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Cumpãrãtor,
Semnãtura, Semnãtura,
L.S. ...............
........................


ANEXA I.20.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND VÂNZAREA DIRECTÃ DE BUNURI IMOBILE SAU DE
ANSAMBLU DE BUNURI"
nr. ........./data .........

Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind vânzarea directã de bunuri imobile sau de ansamblu de bunuri, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se precizeazã titlul de proprietate în baza cãruia este deţinut/ã terenul/clãdirea;
Procesul-verbal privind vânzarea directã de bunuri imobile sau de ansamblu de bunuri se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se comunicã cumpãrãtorului (a doua zi dupã creditarea contului indicat de cãtre organul de executare), un exemplar se comunicã debitorului, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.21.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 101 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......../............



ANUNŢ PRIVIND VÂNZAREA DE BUNURI MOBILE
nr. ........./data ..........


Anul ........., luna ..........., ziua .............
În temeiul dispoziţiilor <>art. 162 alin. (1) şi (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se face cunoscut prin prezentul anunţ cã în ziua de ............, luna .........., anul ........., ora ....., în localitatea ...................., str. ................., nr. ..., se vor vinde prin ............................., urmãtoarele bunuri mobile, proprietate a debitorului ..................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ....................., str. ............., nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ..., sector/judeţ ........, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................, având în vedere cã debitorul nu a efectuat plata sumelor datorate conform titlului executoriu*1) ............./data ............., emis în temeiul prevederilor*2) ............................, în cuantum de*3) .................. reprezentând*4) ..........................................,



┌────────────────────────────────────┬───────────────────────┬──────────────────┐
│ Denumirea bunului mobil, descriere │Preţul de evaluare sau │ │
│ sumarã: (se vor indica drepturile │de pornire a licitaţiei│ Cota TVA/ │
│reale şi privilegiile care greveazã │ (exclusiv TVA) │ neimpozabil*5) │
│ bunurile, dacã este cazul) │ (lei) │ │
├────────────────────────────────────┼───────────────────────┼──────────────────┤
𗈕 ..................................│ │ │
├────────────────────────────────────┼───────────────────────┼──────────────────┤
𗈖 ..................................│ │ │
├────────────────────────────────────┼───────────────────────┼──────────────────┤
𗈗 ..................................│ │ │
├────────────────────────────────────┼───────────────────────┼──────────────────┤
𗈘 ..................................│ │ │
└────────────────────────────────────┴───────────────────────┴──────────────────┘




Invitãm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sã înştiinţeze despre aceasta organul de executare al ANCOM, înainte de data stabilitã pentru vânzare.
Cei interesaţi în cumpãrarea bunurilor sunt invitaţi sã prezinte, pânã în ziua precedentã termenului de vânzare, oferte de cumpãrare, dovada depunerii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei, împuternicirea persoanei care îl reprezintã pe ofertant, pentru persoanele juridice de naţionalitate românã, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului, pentru persoanele juridice strãine, actul de înmatriculare tradus în limba românã, pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate, pentru persoanele fizice strãine copie de pe paşaport, şi dovada emisã de organele fiscale cã nu au obligaţii fiscale restante, urmând sã se prezinte la data stabilitã pentru vânzare la locul fixat în acest scop.
Prezentul anunţ produce efecte din data de .......... când a fost afişat.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
L. S.

.....................



ANEXA I.21.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI
"ANUNŢ PRIVIND VÂNZAREA DE BUNURI MOBILE"
nr. ........./data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul anunţului privind vânzarea de bunuri mobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, dupã caz;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se completeazã cota de taxa pe valoarea adãugatã pentru vânzarea bunurilor mobile sau se menţioneazã cã operaţiunea este neimpozabilã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Anunţul privind vânzarea de bunuri mobile se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în mai multe exemplare. Câte un exemplar se va afişa la sediul ANCOM, la sediul primãriei în a cãrei razã teritorialã se aflã bunurile sechestrate, la sediul sau domiciliul debitorului şi la locul vânzãrii, dacã acesta este altul decât cel unde se aflã bunurile sechestrate, iar un exemplar se va arhiva la dosarul de executare.


ANEXA I.22.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 106 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./.........



ANUNŢ PRIVIND VÂNZAREA DE BUNURI IMOBILE SAU ANSAMBLU
DE BUNURI
nr. ......../data ...........


Anul ........., luna .............., ziua ........
În temeiul dispoziţiilor <>art. 162 alin. (1) şi (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se face cunoscut prin prezentul anunţ cã în ziua de ....., luna .........., ora ....., anul ....., în localitatea ........................, str. ................., nr. ......, se vor vinde prin ...................... urmãtoarele bunuri (imobile sau ansamblu de bunuri), proprietate a debitorului ..........., cu domiciliul/sediul în localitatea .................... str. ..............., nr. ......, bloc ....., sc. ...., ap. ..., sector/judeţ ................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................., având în vedere cã debitorul nu a efectuat plata sumelor datorate conform titlului executoriu*1) ........../data ...................... emis în temeiul prevederilor*2) ..................................., în cuantum de*3) .................... reprezentând*4) ................................:
a) clãdire în suprafaţã de ................., compusã din ............. şi construitã din ............, situatã în localitatea ................., str. ..............................., nr. ....., preţ de evaluare/de pornire a licitaţiei ................ lei (exclusiv TVA), .............. lei TVA*5).
b) teren ................, în suprafaţã de ......................., situat în localitatea ....................., str. ..............., nr. ...., preţ de evaluare/de pornire a licitaţiei ............... lei (exclusiv TVA), ........... lei TVA.
c) alte bunuri ............................................................................ ..............................................................................................
Bunurile mai sus menţionate sunt grevate de urmãtoarele drepturi reale şi privilegii (dacã este cazul): .................................................................................. ...............................................................................................
Pentru bunurile prevãzute mai sus au comunicat titluri executorii urmãtorii creditori: ................................................................................................ ................................................................................................
Invitãm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sã înştiinţeze despre aceasta organul de executare al ANCOM, înainte de data stabilitã pentru vânzare.
Cei interesaţi în cumpãrarea bunurilor sunt invitaţi sã prezinte, pânã în ziua precedentã termenului de vânzare, oferte de cumpãrare, dovada depunerii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei, împuternicirea persoanei care îl reprezintã pe ofertant, pentru persoanele juridice de naţionalitate românã, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, pentru persoanele juridice strãine, actul de înmatriculare tradus în limba românã, pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate, pentru persoanele fizice strãine copie de pe paşaport şi dovada emisã de organele fiscale cã nu au obligaţii fiscale restante, urmând sã se prezinte la data stabilitã pentru vânzare la locul fixat în acest scop.
Prezentul anunţ produce efecte din data ........ când a fost afişat.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura,
L. S.

......................


ANEXA I.22.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "ANUNŢ
PRIVIND VÂNZAREA DE BUNURI IMOBILE SAU ANSAMBLU DE BUNURI"
nr. ......../data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul anunţului privind vânzarea de bunuri imobile sau ansamblu de bunuri, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se completeazã cota de taxã pe valoarea adãugatã pentru vânzarea bunurilor mobile sau se menţioneazã cã operaţiunea este neimpozabilã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Anunţul privind vânzarea de bunuri imobile sau ansamblu de bunuri se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în mai multe exemplare. Câte un exemplar se va afişa la sediul ANCOM, la sediul primãriei în a cãrei razã teritorialã se aflã bunurile sechestrate, la sediul sau domiciliul debitorului, la locul vânzãrii, dacã acesta este altul decât cel unde se aflã bunurile sechestrate, şi pe imobilul scos la vânzare, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.23.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 111 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./.........



DECIZIE PRIVIND NUMIREA COMISIEI DE ORGANIZARE A VÂNZÃRII
LA LICITAŢIE
nr. ......../data ........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 163 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se constituie comisia de organizare a vânzãrii la licitaţie din data de .............., cu privire la bunurile debitorului ............................., cu domiciliul/sediul în localitatea .............., str ..............., nr. ..., bloc ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ..............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................, având în vedere cã debitorul nu a efectuat plata sumelor datorate conform titlului executoriu*1) ........................../data .............. emis în temeiul prevederilor*2) ................, în cuantum de*3) ................ reprezentând*4) ........................
Comisia de organizare a vânzãrii la licitaţie este formatã din urmãtoarele 3 persoane:
..........................................................., în calitate de preşedinte;
..........................................................., în calitate de membru;
..........................................................., în calitate de membru.
În conformitate cu dispoziţiile <>art. 163 alin. (3) şi (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, atribuţiile comisiei sunt:
a) verificarea şi analizarea documentelor de participare prevãzute la <>art. 162 alin. (7) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
b) afişarea la locul licitaţiei, cu cel puţin o orã înainte de începerea acesteia, a listei cuprinzând ofertanţii care au depus documentaţia completã de participare;
c) identificarea ofertanţilor dupã numãrul de ordine de pe lista de participare.


Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L. S.

..............


ANEXA I.23.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "DECIZIE
PRIVIND NUMIREA COMISIEI DE ORGANIZARE A VÂNZÃRII LA LICITAŢIE"
nr. ......./data .......


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul deciziei privind numirea comisiei de organizare a vânzãrii la licitaţie, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
Decizia privind numirea comisiei de organizare a vânzãrii la licitaţie se întocmeşte într-un singur exemplar care se arhiveazã în registrul de decizii al ANCOM.


ANEXA I.24.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 115 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......../........



PROCES-VERBAL PRIVIND DESFÃŞURAREA ŞI REZULTATUL LICITAŢIEI
PENTRU BUNURI MOBILE
nr. ......../data .........


Încheiat astãzi, ziua ....., anul ......., luna ........., ora ......, în localitatea ................., str. ................, nr. ...., în temeiul dispoziţiilor <>art. 163 alin. (10) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Pentru stingerea creanţelor faţã de bugetul ANCOM ale debitorului ......................, cu domiciliul/sediul în localitatea .................., str. .................................., nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ .............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................., datorate conform titlului executoriu*1) ....................../data .......... emis în temeiul prevederilor*2) ......................., în cuantum de*3) ................................... reprezentând*4) ............., s-au sechestrat bunurile înscrise în procesul-verbal de sechestru*5) nr. .......... din .........., întocmit de ................................................
Valorificarea bunului mobil prin vânzare la licitaţie a fost adusã la cunoştinţã publicã prin publicarea la data de ........... în ziarele ...................... a anunţului de vânzare, care a fost afişat la sediul ......................, la ................, precum şi la ......................., în conformitate cu prevederile <>art. 162 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
În temeiul dispoziţiilor <>art. 159 alin. (3) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, s-a procedat la valorificarea bunului mobil sechestrat prin vânzare la licitaţie, dupã cum urmeazã:
Executorul fiscal a dat citire anunţului de vânzare, care cuprinde:
- numele, prenumele şi domiciliul sau denumirea şi sediul debitorului: ............... ................................................................................................
- creditori urmãritori: ............................................................... ................................................................................................
- datele de identificare a bunului mobil: .............................................. ................................................................................................
- descrierea sumarã: ................................................................... ................................................................................................
- drepturile reale şi celelalte sarcini care greveazã bunul mobil: ..................... ................................................................................................
- preţul de pornire a licitaţiei (lei) ......................................(exclusiv TVA).
- data ........., ora ........, locul vânzãrii ............................
Executorul fiscal a fãcut prezentarea ofertelor scrise primite şi a dovezii plãţii sumei reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei*6) ..................................... ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Preţul de evaluare a bunului mobil (lei) ................... (exclusiv TVA).
Licitaţia*7)............ a început de la preţul de*8) (lei) ................ (exclusiv TVA).
Adjudecarea urmãtoarelor bunuri*9) .................................................... ..................................................................... s-a fãcut în favoarea*10) ...................., cu domiciliul/sediul în localitatea .................................., str. ..............., nr. ......, bloc ....., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ............, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ........................, având contul bancar ........................................, deschis la ............., la preţul de ............ lei, şi TVA în valoare de .............................. lei, în total ................... lei.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile mobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor de TVA prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate conform prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Adjudecatarul va plãti preţul de adjudecare, diminuat cu contravaloarea taxei de participare la licitaţie, la care se adaugã TVA aferentã, în lei, în numerar imediat sau prin decontare bancarã în cel mult 5 zile de la data adjudecãrii în contul ...............................
Cu privire la vânzarea la licitaţie s-au fãcut urmãtoarele obiecţii: .................... ................................................................................................................................................................................................
În conformitate cu prevederile <>art. 164 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, dacã adjudecatarul nu plãteşte în termenul stabilit, acesta este obligat sã achite cheltuielile prilejuite de o nouã licitaţie şi, în cazul în care preţul obţinut la noua licitaţie va fi mai mic, diferenţa de preţ. Adjudecatarul va putea sã achite preţul oferit iniţial şi sã facã dovada achitãrii acestuia cu cel puţin o zi anterior organizãrii noii licitaţii, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Dacã la urmãtoarea licitaţie bunul nu va fi vândut, adjudecatarul este obligat sã plãteascã toate cheltuielile prilejuite de urmãrirea acestuia.
Suma reprezentând diferenţa de preţ şi/sau cheltuielile prilejuite de urmãrirea bunurilor se vor stabili de organul de executare, printr-un proces-verbal, care constituie titlu executoriu.
Situaţia în care vânzarea nu s-a realizat, dacã este cazul: .............................. ..............................................................................................
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Comisia de licitaţie:
Nume, prenume, semnãtura


..............................., în calitate de preşedinte;
..............................., în calitate de membru;
..............................., în calitate de membru;


Întocmit, Adjudecatar
Executor fiscal al ANCOM, (sau reprezentantul sãu legal)
Semnãtura, Nume, prenume, semnãtura

L.S. L.S

...................... .......................



ANEXA I.24.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND DESFÃŞURAREA ŞI REZULTATUL LICITAŢIEI PENTRU
BUNURI MOBILE"
nr. ......../data ..........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind desfãşurarea şi rezultatul licitaţiei pentru bunuri mobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se precizeazã numãrul şi data procesului-verbal prin care au fost sechestrate bunurile care se valorificã prin licitaţie;
*6) - Se vor menţiona toţi cei care au participat la licitaţie şi sumele oferite de fiecare participant;
*7) - Se va menţiona licitaţia I, II, III, dupã caz;
*8) - Se va menţiona cel mai mare preţ din ofertele scrise, dacã acesta este superior preţului de pornire a licitaţiei; în caz contrar licitaţia va începe de la preţul de pornire a licitaţiei;
*9) - Se precizeazã bunurile adjudecate;
*10) - Se menţioneazã datele de identificare a cumpãrãtorului;
Procesul-verbal privind desfãşurarea şi rezultatul licitaţiei pentru bunuri mobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar rãmâne la adjudecatar (sau reprezentantul sãu legal), un exemplar la debitor, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.25.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 121 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./.........



PROCES-VERBAL PRIVIND DESFÃŞURAREA ŞI REZULTATUL LICITAŢIEI
PENTRU BUNURI IMOBILE SAU PENTRU ANSAMBLU DE BUNURI
nr. ........./data ........


Încheiat astãzi, ziua ......, anul ......, luna ........, ora ......, în localitatea ..............., str. ................., nr. ....., în temeiul dispoziţiilor <>art. 163 alin. (10) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Pentru stingerea creanţelor faţã de bugetul ANCOM ale debitorului ......................., cu domiciliul/sediul în localitatea ................, str. ..............., nr. ...., bloc ..., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ..........., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................., datorate conform titlului executoriu*1) ........................./data .................. emis în temeiul prevederilor*2) ........................................, în cuantum de*3) ...................... reprezentând*4) .........................., s-au sechestrat bunurile înscrise în procesul-verbal de sechestru*5) nr. ....... din .........., întocmit de ....................
Valorificarea bunului imobil sau a ansamblului de bunuri prin vânzare la licitaţie a fost adusã la cunoştinţã publicã prin publicarea la data de .......... în ziarele ................. a anunţului de vânzare, care a fost afişat la sediul ......................................., la .................., precum şi la ......................, în conformitate cu prevederile <>art. 162 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
În temeiul dispoziţiilor <>art. 159 alin. (3) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, s-a procedat la valorificarea prin vânzare la licitaţie a bunului imobil sechestrat, dupã cum urmeazã:
Executorul fiscal a dat citire anunţului de vânzare, care cuprinde:
- numele, prenumele şi domiciliul sau denumirea şi sediul debitorului: ............... ................................................................................................
- creditori urmãritori: ............................................................... ................................................................................................
- datele de identificare a bunurilor (clãdire şi/sau teren, ansamblu de bunuri): ... ................................................................................................
- descrierea sumarã: ................................................................... ................................................................................................
- drepturile reale şi celelalte sarcini care greveazã bunul imobil: ..................... ................................................................................................
- preţul de pornire a licitaţiei (lei) .....................(exclusiv TVA).
- data ......., ora ........, locul vânzãrii ..............................
Executorul fiscal a fãcut prezentarea ofertelor scrise primite şi a dovezii plãţii sumei reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei*6) ..................................... ............................................................................................ ............................................................................................ ............................................................................................
Preţul de evaluare a bunului imobil (lei)................ (exclusiv TVA).
Licitaţia*7).......... a început de la preţul de*8) (lei)...................(exclusiv TVA).
Adjudecarea urmãtoarelor bunuri*9) ...................................................... s-a fãcut în favoarea*10) ............................................................., cu domiciliul/sediul în localitatea .................., str. ......................, nr. ..., bloc ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ .........., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ..................................., având contul bancar ......................., deschis la ..............................., la preţul de ............... lei, şi TVA în valoare de ................... lei, în total ................. lei.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile mobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Adjudecatarul va plãti preţul de adjudecare, diminuat cu contravaloarea taxei de participare la licitaţie, la care se adaugã TVA aferentã, în lei, în numerar imediat sau prin decontare bancarã în cel mult 5 zile de la data adjudecãrii în contul .................................
Plata se va face integral sau în .............. rate lunare*11), cu un avans de*12) .................. lei şi cu plata unei majorãri de întârziere stabilite conform prevederilor Codului de procedurã fiscalã .................., în contul ................................
Cu privire la vânzarea la licitaţie s-au fãcut urmãtoarele obiecţii: ...................... ................................................................................................................................................................................................
În conformitate cu prevederile <>art. 164 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, dacã adjudecatarul nu plãteşte în termenul stabilit, acesta este obligat sã achite cheltuielile prilejuite de o nouã licitaţie şi, în cazul în care preţul obţinut la noua licitaţie va fi mai mic, diferenţa de preţ. Adjudecatarul va putea sã achite preţul oferit iniţial şi sã facã dovada achitãrii acestuia cu cel puţin o zi anterior organizãrii noii licitaţii, caz în care va fi obligat numai la plata cheltuielilor cauzate de noua licitaţie. Dacã la urmãtoarea licitaţie bunul nu va fi vândut, adjudecatarul este obligat sã plãteascã toate cheltuielile prilejuite de urmãrirea acestuia.
Suma reprezentând diferenţa de preţ şi/sau cheltuielile prilejuite de urmãrirea bunurilor se vor stabili de organul de executare, printr-un proces-verbal, care constituie titlu executoriu.
Cumpãrãtorul nu va putea înstrãina bunul decât dupã plata preţului în întregime şi a dobânzii stabilite, conform <>art. 165 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în cazul plãţii preţului în rate.
Situaţia în care vânzarea nu s-a realizat, dacã este cazul: ............................... ................................................................................................................................................................................................
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Comisia de licitaţie:
Nume, prenume, semnãtura

............................., în calitate de preşedinte;
............................., în calitate de membru;
............................., în calitate de membru;

Întocmit, Adjudecatar
Executor fiscal al ANCOM, (sau reprezentantul sãu legal)
Semnãtura, Nume, prenume, semnãtura

L.S. L.S

............. ..................


ANEXA I.25.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND DESFÃŞURAREA ŞI REZULTATUL LICITAŢIEI PENTRU
BUNURI IMOBILE SAU PENTRU ANSAMBLU DE BUNURI"
nr. ......../data ...........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind desfãşurarea şi rezultatul licitaţiei pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuri, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se precizeazã numãrul şi data procesului-verbal prin care au fost sechestrate bunurile care se valorificã prin licitaţie;
*6) - Se vor menţiona toţi cei care au participat la licitaţie şi sumele oferite de fiecare participant;
*7) - Se va menţiona licitaţia I, II, III, dupã caz;
*8) - Se va menţiona cel mai mare preţ din ofertele scrise, dacã acesta este superior preţului de pornire a licitaţiei; în caz contrar licitaţia va începe de la preţul de pornire a licitaţiei;
*9) - Se precizeazã bunurile adjudecate;
*10) - Se menţioneazã datele de identificare a cumpãrãtorului;
*11) - Cel mult 12 rate lunare;
*12) - Minimum 50% din preţul de adjudecare a bunului imobil;
Procesul-verbal de desfãşurare a licitaţiei pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuri se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare.
Un exemplar rãmâne la adjudecatar (sau reprezentantul sãu legal), un exemplar la debitor, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.26.a
---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 128 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./........



PROCES-VERBAL DE ADJUDECARE PENTRU BUNURI MOBILE
nr. ......../data .........*1)


Încheiat astãzi, ziua ......., luna ......., anul ......, în temeiul dispoziţiilor <>art. 166 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, în vederea realizãrii creanţei datorate de cãtre debitorul .........................., conform titlului executoriu*2) ....................../data ............... emis în temeiul prevederilor*3) ............................., în cuantum de*4) ............. lei reprezentând*5) .........................
Conform procesului-verbal privind desfãşurarea şi rezultatul licitaţiei nr.*6) ............ din data de ................ emis de ................... s-au valorificat prin vânzare la licitaţie urmãtoarele bunuri mobile ........................................................ ............................................................................................





┌──────────────────────────────────────────┬───────────────────────────────────────────────┐
│Debitor: .................................│Cumpãrãtor: .................................. │
│..........................................│.............................................. │
│ (nume, prenume/denumire) │ (nume, prenume/denumire) │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│codul numeric personal/codul unic de │codul numeric personal/codul unic de │
│înregistrare: ............................│înregistrare: ................................ │
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│str. ......................, nr. .......,│str. ..........................., nr. .......,│
│bloc ......., sc. ........, ap. .........,│bloc ..........., sc. ........, ap. ..........,│
│sector/judeţul............................│sector/judeţul ................................│
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│Localitatea: .............................│Localitatea: ..................................│
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│Contul: ..................................│Contul: .......................................│
├──────────────────────────────────────────┼───────────────────────────────────────────────┤
│Banca: ...................................│Banca: ........................................│
└──────────────────────────────────────────┴───────────────────────────────────────────────┘



- datele de identificare a bunului mobil .............................................................................................. ................................................................................................................................................................................................
- descrierea sumarã ................................................................................. ................................................................................................................................................................................................
Adjudecarea s-a fãcut la preţul de ............... lei pentru care s-a calculat TVA în sumã de ................ lei, în total ................ lei.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile mobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Cumpãrãtorul a efectuat plata preţului în întregime, în numerar sau cu ordin de platã, dupã cum urmeazã:
- .................................. lei, reprezentând taxa de participare la licitaţie, cu chitanţa/ordin de platã nr. ..................../data .........., în contul nr. ................................................... deschis la ..............................
- ................................... lei, reprezentând preţul de adjudecare diminuat cu valoarea taxei de participare la licitaţie, exclusiv TVA aferentã, cu chitanţa/ordin de platã nr. .............../data ........, în contul nr. ........................................... deschis la ................................................................................;
- ................................ lei, reprezentând TVA aferentã, cu chitanţa/ordin de platã nr. ............/data ........, în contul nr. .............. deschis la ............. ..........................................................................................
În conformitate cu prevederile <>art. 166 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul proces-verbal de adjudecare constituie titlu de proprietate.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Cumpãrãtor,
Semnãtura Semnãtura,
L.S. .............

.....................



ANEXA I.26.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE ADJUDECARE PENTRU BUNURI MOBILE"
nr. ........../data .......


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de adjudecare pentru bunuri mobile, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în termen de cel mult 5 zile de la data la care cumpãrãtorul a plãtit preţul;
*2) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*3) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*4) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*5) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*6) - Se va menţiona licitaţia I, II, III, dupã caz;
Procesul-verbal de adjudecare pentru bunuri mobile se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se comunicã cumpãrãtorului, un exemplar se comunicã debitorului, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.27.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 133 (a se vedea imaginea asociatã)

Dosar de executare nr. ......../........



PROCES-VERBAL DE ADJUDECARE PENTRU BUNURI IMOBILE SAU PENTRU
ANSAMBLU DE BUNURI
nr. ......../data .........*1)


Încheiat astãzi, ziua ......., luna ......., anul ......, în temeiul dispoziţiilor <>art. 166 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, în vederea realizãrii creanţei datorate de cãtre debitorul .............................., conform titlului executoriu*2) ............................../data .................... emis în temeiul prevederilor*3) .........................................................., în cuantum de*4) ............. lei reprezentând*5) ..............................
Conform procesului-verbal privind desfãşurarea şi rezultatul licitaţiei nr.*6) ...... din data de .......... emis de ......................... s-au valorificat prin vânzare la licitaţie urmãtoarele bunuri imobile sau ansamblu de bunuri ...................................................................................... ................................................................................................................................................................................................





┌───────────────────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────┐
│Debitor: ..................................│Cumpãrãtor: ................................ │
│...........................................│............................................ │
│ (nume, prenume/denumire) │ (nume, prenume/denumire) │
├───────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│codul numeric personal/codul unic de │codul numeric personal/codul unic de │
│înregistrare: .............................│înregistrare: ..................... │
├───────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│str. ......................., nr. .......,│str. ..........................., nr. .....,│
│bloc ......., sc. ........, ap. ..........,│bloc ..........., sc. ........, ap. ........,│
│sector/judeţul.............................│sector/judeţul ..............................│
├───────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│Localitatea: ..............................│Localitatea: ................................│
├───────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│Contul: ...................................│Contul: .....................................│
├───────────────────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────────┤
│Banca: ....................................│Banca: ......................................│
└───────────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────┘



Datele de identificare a bunului (imobil sau ansamblu de bunuri):
- clãdire în suprafaţã de ..................., compusã din ................................ şi construitã din ................................., stare de uzurã/elemente particulare .............. .............., situatã în localitatea ................, str. ................, nr. ..., bloc ....., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ....................
- teren ..................., în suprafaţã de .........., situat în .................., str. ........................., nr. .........
- alte bunuri .............................................................................................. ................................................................................................................................................................................................
Adjudecarea s-a fãcut la preţul de adjudecare ........................ lei, pentru care s-a calculat TVA în sumã de .......... lei, în total .............. lei.
Dacã debitorul este înregistrat ca plãtitor de taxã pe valoarea adãugatã, în conformitate cu prevederile <>art. 128 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi pct. 6 alin. (7) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 44/2004 , cu modificãrile şi completãrile ulterioare, bunurile imobile sechestrate se vor valorifica cu taxa pe valoarea adãugatã calculatã prin aplicarea cotelor prevãzute de lege asupra bazei de impozitare determinate potrivit prevederilor art. 137 şi 138 din Codul fiscal.
Cumpãrãtorul a efectuat plata dupã cum urmeazã:
- ........................ lei, reprezentând taxa de participare la licitaţie, cu chitanţa/ordin de platã nr. ...................../data ................, în contul nr. ....................... deschis la ...................................................;
- ....................... lei, reprezentând preţul de adjudecare diminuat cu valoarea taxei de participare la licitaţie, exclusiv TVA aferentã, cu chitanţa/ordin de platã nr. ............../data ................., în contul nr. .................... deschis la ....................................................;
- ........................ lei, reprezentând TVA aferentã cu chitanţa/ordin de platã nr. ............../data ........, în contul nr. ........ deschis la ............................;
În cazul vânzãrii cu plata preţului în rate:
a) sume achitate:
- ....................... lei, reprezentând taxa de participare la licitaţie, cu chitanţa/ordin de platã nr. ..................../data ............., în contul nr. ........... deschis la ..................................................................................;
- ....................... lei, reprezentând avansul, exclusiv TVA aferentã avansului, cu chitanţa, ordin de platã nr. .............../data .........., în contul nr. ............... deschis la ..............................................................................;
- ....................... lei, reprezentând TVA aferentã avansului, cu chitanţa/ordin de platã nr. ............../data ........, în contul nr. ..................................... deschis la ...............................................................................;
b) suma rãmasã de platã: .................... lei care va fi achitatã dupã cum urmeazã: ...............................................................................................
Potrivit dispoziţiilor <>art. 165 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, cumpãrãtorul nu va putea înstrãina bunul decât dupã plata în întregime a preţului şi a majorãrii de întârziere stabilite în cazul vânzãrii cu plata preţului în rate.
În conformitate cu prevederile <>art. 166 alin. (1) şi alin. (2) lit. h) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, prezentul proces-verbal de adjudecare constituie titlu de proprietate pe baza cãruia se face înscrierea în cartea funciarã.
Procesul-verbal de adjudecare constituie documentul pe baza cãruia se emite titlul executoriu împotriva cumpãrãtorului care nu plãteşte diferenţa de preţ, în cazul în care vânzarea s-a fãcut cu plata preţului în rate.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Cumpãrãtor,
Semnãtura Semnãtura,
L.S. ...............

.................


ANEXA I.27.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-
VERBAL DE ADJUDECARE PENTRU BUNURI IMOBILE SAU PENTRU
ANSAMBLU DE BUNURI" nr. ......../data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de adjudecare pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuri, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în termen de cel mult 5 zile de la data la care cumpãrãtorul a plãtit preţul în întregime sau de la data plãţii avansului prevãzut la <>art. 165 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
*2) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*3) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*4) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*5) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*6) - Se va menţiona licitaţia I, II, III, dupã caz;
Procesul-verbal de adjudecare pentru bunuri imobile sau pentru ansamblu de bunuri se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei sau patru exemplare. Un exemplar se comunicã cumpãrãtorului, un exemplar se comunicã debitorului, un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare, iar un exemplar se comunicã Biroului de carte funciarã, în cazul vânzãrii cu plata în rate, în vederea înscrierii interdicţiei de înstrãinare şi grevare a bunului pânã la plata integralã a preţului şi a majorãrii de întârziere stabilite pentru imobilul transmis.


ANEXA I.28.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 139 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......./.......


PROCES-VERBAL DE PREDARE-PRIMIRE*1)
nr. ......../data ........


Încheiat astãzi, ziua ......, luna .........., anul ......, ora ....., în localitatea ...................., str. .............., nr. ......, având în vedere prevederile <>art. 159 alin. (3) lit. b) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, precum şi prevederile art. 154.2 şi 154.4 din Normele metodologice de aplicare a <>Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1050/2004 .
Pentru stingerea creanţelor faţã de bugetul ANCOM ale debitorului ....................., cu domiciliul/sediul în localitatea ................, str. ............., nr. ...., bloc ....., sc. ...., ap. ..., sector/judeţ ............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ......................, datorate conform titlului executoriu*2) .................../data .........., emis în temeiul prevederilor*3) ..............................., în cuantum de*4) .......... lei, reprezentând*5) ....................., subsemnatul ................................................, executor fiscal al ANCOM, cu legitimaţia*6) nr. ....../........., delegaţia*7) nr. ....../......... am predat/am primit urmãtoarele bunuri mobile, sechestrate prin procesul-verbal încheiat la data de ..............................., care vor fi/au fost supuse vânzãrii în regim de consignaţie.



┌───────────────────────────┬──────┬──────────┬───────────┬────────┬───────────┐
│Denumirea bunurilor mobile,│ │ │ │ │ │
│descriere, stare de uzurã, │ U.M. │Cantitatea│ Preţul │Cota TVA│ Valoarea │
│ semne particulare de │ │ │unitar/U.M.│aferentã│ - lei - │
│ identificare │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼──────┼──────────┼───────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
├───────────────────────────┼──────┼──────────┼───────────┼────────┼───────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└───────────────────────────┴──────┴──────────┴───────────┴────────┴───────────┘




Subsemnatul, .........................., legitimat cu ..................., în calitate de reprezentant al unitãţii de vânzare în regim de consignaţie ................................., cu sediul în localitatea ............., str. ..............., nr. ..., bloc ....., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ .................., codul unic de înregistrare ...................., am primit/am predat bunurile mobile enumerate mai sus.
Bunurile mobile preluate vor fi imediat etichetate şi expuse la vedere pentru vânzare şi nu pot fi vândute cu plata în rate.
Sumele realizate din vânzarea acestor bunuri mobile se varsã în termen de douã zile lucrãtoare în contul nr. ............., deschis la Activitatea de Trezorerie şi Contabilitate Publicã a Municipiului Bucureşti, dupã reţinerea comisionului de ..........%.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.

Executor fiscal al ANCOM, Reprezentantul unitãţii de vânzare
Semnãtura în regim de consignaţie,
L.S. Semnãtura,
....................... L.S.
.......................



ANEXA I.28.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE PREDARE-PRIMIRE"
nr. ......../data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de predare-primire, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM cu ocazia transmiterii bunurilor mobile în vederea vânzãrii în regim de consignaţie sau cu ocazia ridicãrii acestora în cazul în care nu s-a realizat vânzarea în regim de consignaţie;
*2) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*3) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*4) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*5) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*6) - Se completeazã cu numãrul legitimaţiei de executor fiscal;
*7) - Se completeazã cu numãrul delegaţiei prin care executorul fiscal este împuternicit în faţa debitorului şi a terţilor.
Procesul-verbal de predare-primire se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar rãmâne la unitatea pentru vânzare în regim de consignaţie şi un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.29.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 144 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ....../........



PROCES-VERBAL PRIVIND ELIBERAREA SAU DISTRIBUIREA SUMEI
REZULTATE DIN EXECUTAREA SILITÃ
nr. ......../data ........*1)


Încheiat astãzi, ziua ......, luna ........., anul ....., ora ......., în temeiul dispoziţiilor <>art. 171 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Pentru stingerea creanţelor faţã de bugetul ANCOM ale debitorului ........................., cu domiciliul/sediul în localitatea ............, str. .............., nr. ..., bloc ..., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ .........., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ................., datorate conform titlului executoriu*2) ................./data ...... emis în temeiul prevederilor*3) ..........................., în cuantum de*4) ....... lei reprezentând*5) ..................., s-a procedat la aplicarea mãsurilor de executare silitã în urma cãrora a rezultat suma de ........... lei, la data de ...........
S-a procedat la distribuirea sumei rezultate urmãtorilor creditori care au participat la executarea silitã ori şi-au depus titlurile pânã la data încheierii prezentului proces-verbal, astfel:



┌────────┬────────────┬──────────┬────────────────┬───────────┬────────────────┐
│ │ Numele sau │Domiciliul│Natura creanţei │ Cuantumul │ Suma eliberatã │
│Nr. crt.│ denumirea │sau sediul│şi titlul care o│ creanţei │sau distribuitã │
│ │creditorului│ │ constatã │ │ │
├────────┼────────────┼──────────┼────────────────┼───────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │
├────────┼────────────┼──────────┼────────────────┼───────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────────┴────────────┴──────────┴────────────────┴───────────┴────────────────┘



Cu privire la modul de distribuire a sumei rezultate din executarea silitã, persoanele prezente formuleazã urmãtoarele obiecţiuni sau refuzã sã semneze din urmãtoarele motive: ........................................
Dupã întocmirea prezentului proces-verbal, nici un creditor nu mai este în drept sã cearã sã participe la distribuirea sumelor rezultate din executarea silitã.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Întocmit,
Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura

.........................



Creditorii prezenţi la distribuire:
..........................................

Alte persoane prezente la distribuire:
..........................................


ANEXA I.29.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND ELIBERAREA SAU DISTRIBUIREA SUMEI REZULTATE DIN
EXECUTAREA SILITÃ"
nr. ......../data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind eliberarea sau distribuirea sumei rezultate din executarea silitã, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Eliberarea sau distribuirea sumei rezultate din executarea silitã se va face numai dupã trecerea unui termen de 15 zile de la data depunerii sumei, cu înştiinţarea pãrţilor şi a creditorilor care şi-au depus titlurile;
*2) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, etc;
*3) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*4) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*5) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ..., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
Procesul-verbal privind eliberarea sau distribuirea sumei rezultate din executarea silitã se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã sau mai multe exemplare. Un exemplar rãmâne la debitor, câte un exemplar la creditorii care au participat la executare sau care şi-au depus titlurile pânã la data încheierii procesului-verbal, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.30.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 148 (a se vedea imaginea asociatã)

Dosar de executare nr. ....../.......


PROCES-VERBAL DE CONSTATARE A STÃRII DE INSOLVABILITATE
nr. ......../data .........

Aprobat/Data

....................

Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L.S.

.....................

Avizat,
Director Direcţia Juridicã,
Semnãtura

.........................


Încheiat astãzi, ziua ......., luna .........., anul ........
În temeiul dispoziţiilor <>art. 176 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, având în vedere cã debitorul ............................................., cu ultimul domiciliu/sediu cunoscut în localitatea .................., str. ................., nr. ....., bloc ...., sc. ....., ap. ...., sector/judeţ ..............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ............................. a fost înscris în evidenţa contabilã cu urmãtoarele obligaţii cãtre bugetul ANCOM, conform titlului executoriu nr.*1) ............../data ........



┌──────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────────┐
│ │ Termenul de platã │ Suma datoratã (lei) │
│Natura obligaţiei faţã├─────┬──────┬───────┼────────────┬─────────────────────┤
│ de bugetul ANCOM*2) │ │ │ │ │ Dobânzi şi/sau │
│ │Anul │ Luna │ Ziua │ Debit*3) │ penalitãţi/majorãri │
│ │ │ │ │ │ de întârziere │
├──────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────────┼─────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────┴─────┴──────┴───────┴────────────┴─────────────────────┘



Pentru încasarea şi executarea silitã a acestor sume s-au luat urmãtoarele mãsuri:
- s-a comunicat somaţia nr. .........../..........................;
- s-a înfiinţat poprirea cu adresa nr. ........../................;
- s-a înfiinţat sechestrul asupra bunurilor mobile, cu procesul-verbal nr. .........../................., pentru urmãtoarele bunuri: ................................................................................................ ................................................................................................ - s-au indisponibilizat bunuri imobile cu procesul-verbal nr. ......../........, dupã cum urmeazã: ................................................................................................................................................................................................ În urma aplicãrii mãsurilor prevãzute mai sus, s-au stins obligaţii în sumã de ............................ lei.
Debitorul figureazã în continuare cu urmãtoarele obligaţii cãtre bugetul ANCOM:



┌──────────────────────┬────────────────────┬──────────────────────────────────┐
│ │ Termenul de platã │ Suma datoratã (lei) │
│Natura obligaţiei faţã├─────┬──────┬───────┼────────────┬─────────────────────┤
│ de bugetul ANCOM │ │ │ │ │ Dobânzi şi/sau │
│ │Anul │ Luna │ Ziua │ Debit │ penalitãţi/majorãri │
│ │ │ │ │ │ de întârziere │
├──────────────────────┼─────┼──────┼───────┼────────────┼─────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└──────────────────────┴─────┴──────┴───────┴────────────┴─────────────────────┘




Pentru recuperarea obligaţiilor menţionate faţã de bugetul ANCOM, s-au luat urmãtoarele mãsuri:
a) s-au fãcut cercetãri la ultimul domiciliu/sediu cunoscut al debitorului şi s-a constatat cã: ................................................................................................... ...................................................................................................
b) s-au solicitat relaţii de la compartimentele de evidenţã a populaţiei şi de la oficiile registrului comerţului sau de la instanţele judecãtoreşti, dupã caz, şi s-a constatat cã: ................................................................................................... ...................................................................................................
c) s-au cerut relaţii de la organele Ministerului Finanţelor Publice unde sunt luate în evidenţã ca plãtitor de impozite şi taxe sucursalele sau punctele de lucru ale debitorului persoanã juridicã şi s-a constatat cã: ................................................................................................... ...................................................................................................
d) s-au solicitat de la organele şi persoanele abilitate informaţii cu privire la moştenitorii care au acceptat succesiunea debitorului decedat/persoanele juridice succesoare în drepturi şi obligaţii ale debitorului şi s-a constatat cã: ...............................................................................................
e) s-au solicitat informaţii societãţilor bancare la care debitorul are conturi deschise şi s-a constatat cã: ................................................................................................... ...................................................................................................
f) s-au solicitat informaţii de la instituţiile care gestioneazã registre publice sau de la alte organe abilitate, privind bunurile sau veniturile debitorului, şi s-a constatat cã: ....................................................................................................
g) s-a solicitat instanţei judecãtoreşti competente deschiderea procedurii de insolvenţã, conform prevederilor Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, cu modificãrile şi completãrile ulterioare .................................................................................................... ....................................................................................................;
h) s-au mai fãcut urmãtoarele cercetãri: ........................................................ .....................................................................................................
În urma cercetãrilor şi constatãrilor de mai sus rezultã cã debitorul se încadreazã în dispoziţiile <>art. 176 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, şi este insolvabil, întrucât*4): ............................................................................................. ......................................................................................................
Se anexeazã urmãtoarele documente justificative: ......................................... ...................................................................................................... ......................................................................................................
Ca urmare a constatãrii stãrii de insolvabilitate a debitorului .............................., se va proceda la scoaterea creanţei din evidenţa curentã şi trecerea acesteia într-o evidenţã separatã.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate formula contestaţie la ANCOM, în conformitate cu prevederile <>art. 205 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii.
Menţiuni privind audierea contribuabilului .................................................... ...................................................................................................


Întocmit,
Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
.......................


ANEXA I.30.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE CONSTATARE A STÃRII DE INSOLVABILITATE"
nr. ......../data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de constatare a stãrii de insolvabilitate, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se completeazã cu natura obligaţiei principale datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ....., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se completeazã cu cuantumul obligaţiei principale;
*4) - Se completeazã cu una dintre situaţiile prevãzute la <>art. 176 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare: veniturile sau bunurile urmãribile ale debitorului au o valoare mai micã decât obligaţiile fiscale de platã, debitorul nu are venituri ori bunuri urmãribile.
Prezentul proces-verbal se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în trei exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului, un exemplar se arhiveazã la compartimentul financiar-contabil al ANCOM, iar altul la dosarul de executare.


ANEXA I.31.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 154 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......./.........



DECIZIE PRIVIND ANULAREA OBLIGAŢIILOR BUGETARE
nr. ......../data .........


În temeiul dispoziţiilor <>art. 178 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se aprobã anularea obligaţiilor bugetare ale debitorului .............................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ...................., str. ...................., nr. ....., bloc ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ .................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ............................, datorate conform titlului executoriu*1) .........................................../data ........... emis în temeiul prevederilor*2) ....................., în cuantum de*3) ................lei reprezentând*4) .....................
Anularea se dispune având în vedere urmãtoarele aspecte*5): ................................................. .................................................................................................................
Se dispune, de asemenea, scoaterea din evidenţã a sumelor anulate.


Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L. S.

.............................


ANEXA I.31.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "DECIZIE
PRIVIND ANULAREA OBLIGAŢIILOR BUGETARE"
nr. ......./data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul deciziei privind anularea obligaţiilor bugetare, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se precizeazã aspectele din care rezultã cã cheltuielile de executare sunt mai mari decât obligaţiile bugetare supuse executãrii silite.
Decizia privind anularea obligaţiilor bugetare se întocmeşte într-un exemplar, care se arhiveazã în registrul de decizii al ANCOM.


ANEXA I.32.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 157 (a se vedea imaginea asociatã)

Dosar de executare nr. ......../.........




PROCES-VERBAL DE CONSTATARE A ÎMPLINIRII TERMENULUI DE
PRESCRIPŢIE A DREPTULUI DE A CERE EXECUTAREA SILITÃ
nr. ........./data ........

Aprobat/Data
................
Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L.S.
..................

Avizat,
Director Direcţia Juridicã,
Semnãtura
...........................



Încheiat astãzi, ziua ......., luna ........., anul .......
În temeiul dispoziţiilor <>art. 134 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, având în vedere şi prevederile pct. 130.1 din Normele metodologice de aplicare a <>Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, aprobate prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 1050/2004 , precum şi faptul cã debitorul ....................., cu domiciliul/sediul în localitatea .............., str. ..............., nr. ....., bloc ....., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare ..................., a fost înscris în evidenţa ANCOM cu obligaţii de platã cãtre bugetul ANCOM datorate conform titlului executoriu*1) ................./data .......... emis în temeiul prevederilor*2) ........................, în cuantum de*3) ........................... lei, reprezentând*4) ........................, din care a achitat suma de .................. lei prin ......................, se constatã împlinirea termenului de prescripţie a dreptului de a cere executarea silitã, conform tabelului:





┌────────────┬───────────────┬────────────────────────────┬────────────┬──────────────────────────────┐
│ Natura │ │ │ Perioada de│ │
│obligaţiilor│ Începerea │ │întrerupere/│ Suma pentru care s-a │
│ restante │ curgerii │ Suma datoratã │suspendare a│ împlinit termenul de │
│ faţã de │ termenului de │ (lei) │ termenului │ prescripţie a dreptului de │
│ bugetul │ prescripţie │ │ de │ a cere executarea silitã │
│ ANCOM │ │ │ prescripţie│ │
├────────────┼────┬────┬─────┼───────┬────────────────────┼────────────┼───────┬──────────────────────┤
│ │ │ │ │ │Dobânzi/ penalitãţi/│ │ │ Dobânzi/penalitãţi/ │
│ │Anul│Luna│ Ziua│ Debit │ majorãri de │ │ Debit │ majorãri de │
│ │ │ │ │ │ întârziere │ │ │ întârziere │
├────────────┼────┼────┼─────┼───────┼────────────────────┼────────────┼───────┼──────────────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │ │ │
└────────────┴────┴────┴─────┴───────┴────────────────────┴────────────┴───────┴──────────────────────┘



Se anexeazã urmãtoarele documente justificative*5): ..................................... ............................................................................................. .............................................................................................

Şeful compartimentului financiar contabil Întocmit,
Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura Semnãtura

L.S.
........................ .....................



ANEXA I.32.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
DE CONSTATARE A ÎMPLINIRII TERMENULUI DE PRESCRIPŢIE A
DREPTULUI DE A CERE EXECUTAREA SILITÃ"
nr. ......../data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal de constatare a împlinirii termenului de prescripţie a dreptului de a cere executarea silitã, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ......, Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*3) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*4) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se anexeazã copii ale documentelor din care rezultã începerea, suspendarea sau întreruperea termenului de prescripţie.
Procesul-verbal de constatare a împlinirii termenului de prescripţie a dreptului de a cere executarea silitã se încheie de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se arhiveazã la compartimentul financiar-contabil al ANCOM, iar un exemplar la dosarul de executare.


ANEXA I.33.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 162 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......../........



DECIZIE PRIVIND STABILIREA RÃSPUNDERII ALTOR PERSOANE DECÂT
DEBITORUL DECLARAT INSOLVABIL
nr. ......../data .........


Întocmitã în temeiul prevederilor <>art. 28 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
În vederea realizãrii creanţei în cuantum de*1) ............................. lei, reprezentând*2) ..............., datorate în temeiul titlului executoriu nr.*3) .................../data ............... emis în temeiul prevederilor*4) ..................., de cãtre debitorul ......................, cu domiciliul/sediul în localitatea ................., str. ............., nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ..., sector/judeţ ................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare .........................., declarat insolvabil prin Decizia preşedintelui ANCOM nr. ......../data ............, în temeiul dispoziţiilor <>art. 27 alin. (1) lit. a) şi/sau b) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, ............................., cu domiciliul/ sediul în localitatea .................., str. ......................, nr. ...., bloc ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ................, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ..............................., în calitate de*5) ....................., este obligat, în termen de ................, la plata obligaţiei bugetare a debitorului principal ....................
Prezenta decizie constituie titlu de creanţã potrivit prevederilor <>art. 28 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit prevederilor <>art. 28 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, rãspunderea debitorului este antrenatã atât pentru creanţa principalã, cât şi pentru creanţele accesorii, acesta datorând, în cazul în care nu efectueazã plata în termenul indicat, majorãri de întârziere, conform dispoziţiilor art. 119 şi urmãtoarele din Codul de procedurã fiscalã.
Motivele în fapt ale angajãrii rãspunderii: ..................................................................... ..................................................................................................................... .....................................................................................................................
Prezenta decizie produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentei decizii, cel interesat poate formula contestaţie la ANCOM, în conformitate cu prevederile <>art. 205 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii.
Menţiuni privind audierea contribuabilului: .................................................................... ..................................................................................................................... .....................................................................................................................


Preşedinte ANCOM,
Semnãtura
L. S.

.................



ANEXA I.33.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "DECIZIE
PRIVIND STABILIREA RÃSPUNDERII ALTOR PERSOANE DECÂT DEBITORUL
DECLARAT INSOLVABIL"
nr. ....../data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul deciziei privind stabilirea rãspunderii altor persoane decât debitorul declarat insolvabil, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*2) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*4) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*5) - Se opteazã pentru una din situaţiile prevãzute la <>art. 27 alin. (1) lit. a) sau b) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare;
Decizia privind stabilirea rãspunderii altor persoane decât debitorul declarat insolvabil se întocmeşte în douã exemplare. Un exemplar se comunicã persoanei a cãrei rãspundere se angajeazã şi un exemplar se arhiveazã în registrul de decizii al ANCOM.


ANEXA I.34.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 166 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ......../........




NOTÃ PRIVIND RESTITUIREA UNOR SUME DE LA BUGETUL AUTORITÃŢII
NAŢIONALE PENTRU ADMINISTRARE ŞI REGLEMENTARE
ÎN COMUNICAŢII
nr. ......./data ........


Aprobat/Data ..............
Preşedinte ANCOM,
Semnãtura

L.S.
...........................



În temeiul prevederilor <>art. 117 alin. (1) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, se restituie debitorului ......................... cu domiciliul/sediul în localitatea .................., str. ................., nr. ....., bloc ...., sc. ....., ap. ...., sector/judeţ .............., codul numeric personal/codul unic de înregistrare .........................., suma de*1) .................... lei:



┌───────────────┬───────────────────────────┬───────────────┬──────────────────┐
│Denumirea sumei│Documentul din care rezultã│Suma plãtitã*4)│ Suma datoratã*5) │
│ achitate*2) │ cã suma a fost plãtitã la │ (lei) │ (lei) │
│ │ bugetul ANCOM*3) │ │ │
├───────────────┼───────────────────────────┼───────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
├───────────────┼───────────────────────────┼───────────────┼──────────────────┤
│ │ │ │ │
└───────────────┴───────────────────────────┴───────────────┴──────────────────┘



Restituirea s-a efectuat în baza cererii debitorului nr. ........../..........
Restituirea sumei se efectueazã prin virament în contul debitorului nr. ............................ deschis la ............ ................................................... sau prin mandat poştal.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 117 alin. (6) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, dacã debitorul înregistreazã obligaţii restante, restituirea se va face numai dupã efectuarea compensãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate formula contestaţie la ANCOM, în conformitate cu prevederile <>art. 205 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii.
Menţiuni privind audierea contribuabilului .................................................................. .................................................................................................................

Avizat*6), Avizat*7),
Numele şi prenumele Numele şi prenumele
Semnãtura Semnãtura

................... ..................

Întocmit/Data ..........
Numele şi prenumele
Semnãtura

........................


ANEXA I.34.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "NOTÃ
PRIVIND RESTITUIREA UNOR SUME DE LA BUGETUL AUTORITÃŢII
NAŢIONALE PENTRU ADMINISTRARE ŞI REGLEMENTARE
ÎN COMUNICAŢII"
nr. ........./data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul notei privind restituirea unor sume de la bugetul ANCOM, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se completeazã cu suma a cãrei restituire o solicitã debitorul sau suma rezultatã dupã efectuarea compensãrii.
*2) - Se completeazã cu natura sumelor din care se efectueazã restituirea: tarif de monitorizare pentru anul ....., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*3) - Se completeazã cu datele de identificare a documentului prin care s-a efectuat plata: ordin de platã nr. ..... din data de ........., mandat poştal nr. ......... din data de ........, chitanţa nr. ....... din data ......., dupã caz;
*4) - Se completeazã cu suma plãtitã prin documentul prin care s-a efectuat plata;
*5) - Se completeazã cu suma pe care debitorul o datora conform documentului de impunere;
*6) - Nota privind restituirea unor sume de la bugetul ANCOM va fi avizatã de şeful compartimentului economic de la nivelul fiecãrei structuri teritoriale a ANCOM;
*7) - Nota privind restituirea unor sume de la bugetul ANCOM va fi avizatã de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea, evidenţa şi executarea titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de cãtre structura centralã a ANCOM, respectiv de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea şi evidenţa titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de o structurã teritorialã a ANCOM.
Nota privind restituirea unor sume de la bugetul ANCOM se întocmeşte în trei exemplare de cãtre compartimentul cu atribuţii privind emiterea, evidenţa şi executarea titlurilor de creanţã, la nivel central, respectiv de cãtre compartimentul cu atribuţii privind emiterea şi evidenţa titlurilor de creanţã, la nivel teritorial. Un exemplar se comunicã contribuabilului, un exemplar se arhiveazã de cãtre compartimentul emiţãtor, iar un exemplar se arhiveazã de cãtre compartimentul financiar-contabil, dupã caz.


ANEXA I.35.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 170 (a se vedea imaginea asociatã)



PROCES-VERBAL PRIVIND IMPOSIBILITATEA COMUNICÃRII*1)
..........................
nr. ........../data ........


Încheiat în temeiul prevederilor <>art. 44 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, coroborate cu cele ale art. 92 alin. (4) din Codul de procedurã civilã, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Încheiat astãzi, ziua ......, luna .........., anul ......., ora .....*2)
Având în vedere prevederile <>art. 44 alin. (2) lit. b) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, subsemnatul, ............................., cu legitimaţia nr. ................*3), m-am deplasat la debitorul ..............................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ......................., str. ......................, nr. ....., bloc ..., sc. ...., et. ...., ap. ...., sector/judeţul ................, în data de .............., ora ......, în vederea comunicãrii*1) ................. nr. ......../........
Executarea silitã*4) împotriva debitorului ..................... a fost pornitã conform titlului executoriu*5) ........................../data ............. emis în temeiul prevederilor*6) ..................................., privind obligaţia de platã a sumei în cuantum de*7) ................ lei, reprezentând*8) .........................
Actul administrativ nu a fost comunicat întrucât s-a constatat*9):
a) lipsa debitorului sau a oricãrei persoane îndreptãţite sã primeascã actul, de la domiciliul/sediul acestuia;
b) refuzul debitorului de a primi actul administrativ.


Executor fiscal al ANCOM,
Semnãtura
L. S.
...........................


ANEXA I.35.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND IMPOSIBILITATEA COMUNICÃRII ..................................."
nr. ........./data ........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind imposibilitatea comunicãrii, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã actul administrativ care nu a putut fi comunicat;
*2) - Se completeazã cu ocazia deplasãrii la domiciliul/sediul debitorului;
*3) - Se completeazã cu numãrul legitimaţiei de executor fiscal sau al legitimaţiei de serviciu;
*4) - Acest paragraf se completeazã numai în cazul în care procedura de executare silitã a fost declanşatã;
*5) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative, etc;
*6) - Se menţioneazã actul normativ în baza cãruia a fost stabilitã obligaţia de platã cãtre bugetul ANCOM;
*7) - Se precizeazã sumele datorate de cãtre debitor, inclusiv cele reprezentând dobânzi şi penalitãţi/majorãri de întârziere, în cazul acestora din urmã precizându-se şi cota acestora;
*8) - Se completeazã cu natura obligaţiei datorate bugetului ANCOM: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ......., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*9) - Se selecteazã varianta care corespunde situaţiei concrete care a determinat necomunicarea.
Procesul-verbal privind imposibilitatea comunicãrii se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM într-un exemplar şi se arhiveazã la dosarul de executare, dacã este cazul.


ANEXA I.36.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 174 (a se vedea imaginea asociatã)



ANUNŢ PRIVIND ÎNDEPLINIREA PROCEDURII DE COMUNICARE
PRIN PUBLICITATE
Nr. ......./data ........


În temeiul prevederilor <>art. 44 alin. (3) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Autoritatea Naţionalã pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) anunţã cã a fost emis*1) ..........................., pe numele ....................., cu domiciliul/sediul în localitatea ...................., str. ......................, nr. ...., bl. ...., sc. ...., ap. ...., sector/judeţ ..........................., cod numeric personal/cod unic de înregistrare numãrul ......................, având în vedere cã nu s-a efectuat comunicarea întrucât s-a constatat*2) .......................................................................................... .................................................................................................................... ....................................................................................................................
Actul administrativ fiscal poate fi consultat de titularul acestuia la sediul ANCOM. ....................................................................................................................
Actul administrativ fiscal se considerã comunicat în termen de 15 zile de la data publicãrii anunţului.
Prezentul anunţ se afişeazã, concomitent, la sediul ANCOM şi pe pagina de internet a ANCOM.


ANEXA I.36.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "ANUNŢ
PRIVIND ÎNDEPLINIREA PROCEDURII DE COMUNICARE
PRIN PUBLICITATE"


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul anunţului privind îndeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã denumirea actului administrativ fiscal, numãrul şi data emiterii;
*2) - Se menţioneazã situaţia concretã care a determinat necomunicarea, lipsa contribuabilului sau a oricãrei persoane îndreptãţite sã primeascã actul administrativ fiscal de la domiciliul fiscal al acestuia sau refuzul de a primi actul administrativ fiscal.


ANEXA I.37.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 176 (a se vedea imaginea asociatã)


Dosar de executare nr. ........./..........



PROCES-VERBAL PRIVIND CHELTUIELILE DE EXECUTARE SILITÃ
nr. ........./data ........


Încheiat în temeiul dispoziţiilor <>art. 168 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi ale <>art. 14 alin. (2) teza a doua din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autoritãţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.
Pentru stingerea creanţelor bugetului ANCOM în sarcina debitorului ..................................., cu domiciliul/sediul în localitatea ....................., str. .................., nr. ....., bloc ...., sc. .... et. ..., ap. ....., sector/judeţul ............, codul numeric personal/codul unic de înregistrare ............................, în baza titlului executoriu nr.*1) ................./data .........., s-a aplicat procedura de executare silitã pentru care s-au efectuat urmãtoarele cheltuieli de executare:



┌───────────────────────────┬────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ Felul cheltuielilor de │ Denumirea documentului │ Suma │
│ executare*2) │ justificativ, nr. şi data*3) │ (lei) │
├───────────────────────────┼────────────────────────────────┼─────────────────┤
│ TOTAL │ │ │
└───────────────────────────┴────────────────────────────────┴─────────────────┘



Prezentul proces-verbal constituie titlu executoriu potrivit dispoziţiilor <>art. 164 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Prezentul înscris produce efecte de la data comunicãrii.
Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecãtoreascã competentã, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţã, în conformitate cu prevederile <>art. 172 şi 173 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Potrivit dispoziţiilor <>art. 9 alin. (2) lit. d) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, când urmeazã sã se ia mãsuri de executare silitã nu este obligatorie audierea contribuabilului.


Întocmit,
Executor fiscal al ANCOM
Semnãtura
...........................


ANEXA I.37.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI "PROCES-VERBAL
PRIVIND CHELTUIELILE DE EXECUTARE SILITÃ"
nr. ......../data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul procesului-verbal privind cheltuielile de executare silitã, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Se precizeazã numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu executoriu: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ...., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea amenzii administrative etc;
*2) - Se precizeazã natura cheltuielilor de executare: cheltuieli de evaluare a bunurilor supuse executãrii, cheltuieli privind sechestrarea, ridicarea, manipularea, transportul, depozitarea, conservarea, precum şi culegerea fructelor, cheltuieli privind administrarea bunurilor imobile, remuneraţia custodelui sau a administratorului-sechestru, cheltuieli efectuate cu organizarea licitaţiei, cheltuieli pentru comunicarea actelor procedurale etc;
*3) - Se precizeazã tipul documentului care atestã efectuarea cheltuielii de executare: chitanţã, facturã, ordin de platã, etc.
Procesul-verbal privind cheltuielile de executare se întocmeşte de cãtre executorul fiscal al ANCOM în douã exemplare. Un exemplar se comunicã debitorului, iar un exemplar se arhiveazã la dosarul de executare.


ANEXA I.38.a

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla ANCOM, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 180 (a se vedea imaginea asociatã)



ÎNŞTIINŢARE PRIVIND STINGEREA CREANŢELOR BUGETARE*1)


În conformitate cu prevederile <>art. 115 alin. (4) din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedurã fiscalã, republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, vã înştiinţãm cã plãţile efectuate de ....... cu domiciliul/sediul în localitatea ..................., str. ..................., nr. ....., bloc ....., sc. ..., ap. ..., judeţ/sector ................., codul numeric personal/codul unic de înregistrare .................................., au stins de drept urmãtoarele creanţe bugetare, dupã cum urmeazã:





┌───────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────────────────┐
│ Informaţii referitoare la │ Informaţii referitoare la stingerea sumelor │
│ documentele de platã │ │
├──────────────┬───────┬────────┼────────────────┬──────────────────┬─────────┬───────┤
│Document platã│ Data │ Suma │ Denumirea │ │Termen de│ Suma │
│ nr./datã*2) │ plã- │achitatã│ obligaţiei │ Titlul de │platã*6) │stinsã │
│ │ţii*3) │- lei - │ de platã │ creanţã*5) │ │- lei -│
│ │ │ │ stinse*4) │ │ │ │
├──────────────┼───────┼────────┼────────────────┼──────────────────┼─────────┼───────┤
│ │ │ │ │ │ │ │
├──────────────┴───────┴────────┼────────────────┴──────────────────┴─────────┴───────┤
│TOTAL: │TOTAL │
└───────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────────────────┘



În consecinţã, ............... figureazã în evidenţele contabile ale ANCOM cu un debit în cuantum de ....... lei format din: .......................................................................................................
Împotriva prezentului înscris, se poate formula contestaţie la ANCOM, în conformitate cu prevederile <>art. 205 din Ordonanţa Guvernului nr. 92/2003 , republicatã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, în termen de 30 de zile de la data comunicãrii.
În vederea corelãrii evidenţei fiscale cu evidenţa contabilã, vã rugãm sã efectuaţi corecţiile necesare.
Pentru orice informaţii în legãturã cu prezenta, vã rugãm sã ne contactaţi la*7) .........

Preşedinte ANCOM,
Semnãtura

L.S.
..............

Avizat*8), Avizat*9),

Numele şi prenumele Numele şi prenumele
Semnãtura Semnãtura

................... ..................

Întocmit/Data ............
Numele şi prenumele
Semnãtura


ANEXA I.38.b



INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE ŞI UTILIZARE A FORMULARULUI
"ÎNŞTIINŢARE PRIVIND STINGEREA CREANŢELOR BUGETARE"
nr. ........./data .........


Datele de identificare a instituţiei, cuprinse în antetul înştiinţãrii privind stingerea creanţelor bugetare, vor fi modificate în funcţie de structura teritorialã a ANCOM care utilizeazã formularul în cauzã.
*1) - Înştiinţarea privind stingerea creanţelor bugetare se va comunica debitorului cu cel puţin 5 zile înainte de urmãtorul termen de platã a obligaţiilor fiscale;
*2) - Se completeazã cu numãrul şi data documentului prin care debitorul a efectuat plata;
*3) - Se completeazã cu data consideratã ca fiind data plãţii în conformitate cu dispoziţiile art. 114 alin. (3) din Codul de procedurã fiscalã;
*4) - Se completeazã cu natura debitului datorat bugetului ANCOM stins de drept: tarif de monitorizare pentru anul ..., tarif de utilizare a spectrului pentru anul ...., tarif de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ...., contribuţie pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., amendã administrativã, dobânzi, penalitãţi/majorãri de întârziere, alte sume datorate bugetului ANCOM, dupã caz;
*5) - Se completeazã cu numãrul şi data emiterii documentului care constituie titlu de creanţã: Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de monitorizare pentru anul ..., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../.... privind stabilirea tarifului de utilizare a resurselor de numerotaţie pentru anul ....., Decizia preşedintelui ANCOM nr. .../... privind stabilirea contribuţiei pentru compensarea costului net al furnizãrii serviciilor din sfera serviciului universal pentru anul ..., Proces-verbal privind calculul dobânzilor, penalitãţilor/majorãrilor de întârziere, amenzilor administrative sau al altor sume prevãzute în titlul de creanţã, Proces-verbal privind cheltuielile de executare, Decizia preşedintelui ANCOM nr. ...../..... referitoare la obligaţiile de platã accesorii aferente obligaţiilor principale datorate bugetului ANCOM etc;
*6) - Se completeazã cu data scadenţei debitului stins de drept;
*7) - Se completeazã cu adresa sediului ANCOM, denumirea serviciului care a emis înştiinţarea privind stingerea creanţelor bugetare, precum şi un numãr de telefon de contact;
*8) - Înştiinţarea privind stingerea creanţelor bugetare va fi avizatã de şeful compartimentului economic de la nivelul fiecãrei structuri teritoriale a ANCOM;
*9) - Înştiinţarea privind stingerea creanţelor bugetare va fi avizatã de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea, evidenţa şi executarea titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de cãtre structura centralã a ANCOM, respectiv de şeful compartimentului cu atribuţii privind emiterea şi evidenţa titlurilor de creanţã dacã este întocmitã de o structurã teritorialã a ANCOM.


ANEXA II

---------
NOTÃ(CTCE)
Sigla LEGITIMAŢIA DE EXECUTOR FISCAL, se gãseşte în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 222 bis din 08 aprilie 2010, la pagina 184 (a se vedea imaginea asociatã)


----------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016