Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ACORD din 13 noiembrie 2009  intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova privind micul trafic de frontiera    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ACORD din 13 noiembrie 2009 intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova privind micul trafic de frontiera

EMITENT: ACT INTERNATIONAL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 52 din 22 ianuarie 2010

Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova, denumite în continuare pãrţi contractante,
pornind de la dorinţa dezvoltãrii în continuare a colaborãrii bilaterale,
având în vedere Regulamentul (CE) nr. 1.931/2006 al Parlamentului European şi al Consiliului din 20 decembrie 2006 de stabilire a normelor referitoare la micul trafic de frontierã la frontierele terestre externe ale statelor membre şi de modificare a dispoziţiilor Convenţiei Schengen,
având în vedere Regulamentul (CE) nr. 1.932/2006 al Consiliului din 21 decembrie 2006 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 539/2001 de stabilire a listei ţãrilor terţe ai cãror resortisanţi trebuie sã deţinã vizã pentru trecerea frontierelor externe ale statelor membre şi a listei ţãrilor terţe ai cãror resortisanţi sunt exoneraţi de aceastã obligaţie,
având în vedere faptul cã este în interesul Uniunii Europene sã se asigure cã frontierele cu vecinii sãi nu constituie o barierã în calea comerţului, a schimburilor sociale şi culturale sau în calea cooperãrii regionale,
au convenit asupra urmãtoarelor:

ART. 1
(1) Prezentul acord reglementeazã regimul juridic al micului trafic la frontiera comunã a statelor pãrţilor contractante.
(2) În sensul prezentului acord, urmãtorii termeni sunt definiţi astfel:
a) zona de frontierã cuprinde teritoriul statelor pãrţilor contractante, care nu depãşeşte 30 de km de la frontiera de stat şi se aflã de o parte şi de alta a frontierei de stat dintre România şi Republica Moldova.
Unitãţile administrativ-teritoriale care sunt situate parţial în zona de 30 de km şi parţial în zona cuprinsã între 30 şi 50 de km de la frontiera comunã vor fi considerate ca aparţinând zonei de frontierã.
Zona de frontierã cuprinde unitãţile administrativ-teritoriale menţionate în anexa nr. 1;
b) rezidenţi în zona de frontierã sunt persoanele care locuiesc în mod legal, de cel puţin un an, în zona de frontierã a statului unei pãrţi contractante.
În cazuri excepţionale şi temeinic justificate - cãsãtorii, naşteri sau adopţii -, pentru membrii de familie poate fi consideratã adecvatã o perioadã de reşedinţã mai micã de un an;
c) mic trafic de frontierã înseamnã trecerea frecventã a frontierei comune a statelor pãrţilor contractante de cãtre rezidenţii în zona de frontierã a statului unei pãrţi contractante, care intenţioneazã sã rãmânã în zona de frontierã a statului celeilalte pãrţi contractante, în special din motive de ordin social, cultural, familial sau întemeiate economic, pentru o perioadã care sã nu depãşeascã 3 luni de şedere neîntreruptã, calculatã de la data trecerii frontierei;
d) permisul de mic trafic de frontierã reprezintã documentul care dã dreptul rezidenţilor în zona de frontierã sã treacã frontiera statelor pãrţilor contractante în regim de mic trafic de frontierã.
ART. 2
(1) Rezidenţii în zona de frontierã pot trece frontiera comunã a statelor pãrţilor contractante, în conformitate cu regimul privind micul trafic de frontierã, în urmãtoarele condiţii:
a) sunt în posesia permisului de mic trafic de frontierã şi a paşaportului valabil;
b) nu reprezintã o ameninţare pentru ordinea publicã, siguranţa naţionalã, sãnãtatea publicã sau relaţiile internaţionale ale statelor pãrţilor contractante.
Autoritãţile române competente se vor asigura cã solicitanţii de permise de mic trafic de frontierã nu reprezintã o ameninţare pentru ordinea publicã, siguranţa naţionalã, sãnãtatea publicã ale oricãruia dintre statele membre ale Uniunii Europene.
Din momentul în care România va deveni membru cu drepturi depline al spaţiului Schengen, autoritãţile române competente nu vor da curs solicitãrilor de eliberare a permiselor de mic trafic de frontierã persoanelor pentru care au fost emise alerte în Sistemul de informare Schengen (SIS);
c) nu fac obiectul unei expulzãri sau interdicţii ori împotriva lor nu au fost introduse alerte în bazele de date ale statelor pãrţilor contractante, cu scopul de a le fi refuzatã intrarea.
(2) Autoritãţile de frontierã ale statelor pãrţilor contractante efectueazã controale la intrare şi la ieşire asupra rezidenţilor în zona de frontierã, pentru a se asigura cã aceştia îndeplinesc condiţiile prevãzute la alin. (1).
(3) Nu se vor aplica ştampile de intrare sau ieşire pe permisele de mic trafic de frontierã eliberate în cadrul regimului privind micul trafic de frontierã.
ART. 3
(1) Permisul de mic trafic de frontierã conţine:
a) titlul "Permis de mic trafic de frontierã" şi numãrul acestuia;
b) fotografia titularului permisului de mic trafic de frontierã;
c) numele, prenumele, data şi locul naşterii, sexul, cetãţenia şi domiciliul titularului permisului de mic trafic de frontierã;
d) autoritatea care a eliberat permisul de mic trafic de frontierã, data şi locul eliberãrii, perioada de valabilitate, semnãtura şi ştampila;
e) zona de frontierã în care titularul permisului de mic trafic de frontierã este autorizat sã circule;
f) seria şi numãrul paşaportului titularului;
g) menţiunea cã titularul nu este autorizat sã se deplaseze în afara zonei de frontierã şi cã orice abuz va fi sancţionat conform prevederilor art. 8;
h) dupã caz, detalii privind locul şi circumstanţele în care trecerea frontierei comune este autorizatã prin alte locuri decât cele stabilite în acest sens sau în alte intervale orare.
(2) În cazul în care nu sunt titulari de paşapoarte individuale, datele minorilor în vârstã de pânã la 14 ani pentru rezidenţii în zona de frontierã a României şi pânã la 16 ani pentru rezidenţii în zona de frontierã a Republicii Moldova pot fi înscrise în paşaportul unuia dintre pãrinţi.
(3) Permisul de mic trafic de frontierã conţine elementele de securitate şi specificaţiile tehnice potrivit reglementãrilor specifice statelor pãrţilor contractante.
ART. 4
(1) Rezidenţilor în zona de frontierã le poate fi eliberat permisul de mic trafic de frontierã cu valabilitate de la 2 la 5 ani, fãrã a putea depãşi perioada de valabilitate a paşaportului titularului sau, dupã caz, a documentului de cãlãtorie al minorului, în urmãtoarele condiţii:
a) sunt în posesia unui paşaport valabil;
b) prezintã documente care atestã cã sunt rezidenţi în zona de frontierã şi dovedesc cã existã motive întemeiate pentru trecerea frecventã a frontierei comune statelor pãrţilor contractante, în temeiul regimului privind micul trafic de frontierã, conform prevederilor anexei nr. 2 ;
c) nu reprezintã o ameninţare pentru ordinea publicã, siguranţa naţionalã, sãnãtatea publicã sau relaţiile internaţionale ale statelor pãrţilor contractante.
Autoritãţile române competente se vor asigura cã solicitanţii de permise de mic trafic de frontierã nu reprezintã o ameninţare pentru ordinea publicã, siguranţa naţionalã, sãnãtatea publicã ale oricãruia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
d) nu fac obiectul unei expulzãri sau interdicţii ori împotriva lor nu au fost introduse alerte în bazele de date ale statelor pãrţilor contractante, cu scopul de a le fi refuzatã intrarea.
(2) Taxa pentru permisul de mic trafic de frontierã nu va depãşi taxa pentru emiterea vizelor de scurtã şedere, în conformitate cu acordurile bilaterale în materie.
(3) Autoritãţile competente ale statelor pãrţilor contractante elibereazã permisul de mic trafic de frontierã în cel mai scurt timp de la data primirii cererii cu toate documentele doveditoare necesare.
(4) Permisele de mic trafic de frontierã se elibereazã de cãtre autoritãţile competente ale statelor pãrţilor contractante, menţionate în anexa nr. 3.
(5) Pãrţile contractante fac schimb de specimene ale permiselor de mic trafic de frontierã cu 30 (treizeci) de zile înainte de introducerea acestora în circulaţie. În cazul introducerii unor noi specimene sau al modificãrii celor existente, pãrţile contractante notificã imediat pe cale diplomaticã şi remit noile specimene ale permiselor de mic trafic de frontierã.
ART. 5
(1) Pierderea, deteriorarea sau furtul permisului de mic trafic de frontierã pe teritoriul statului celeilalte pãrţi contractante se declarã fãrã întârziere de cãtre titular la autoritatea de frontierã competentã.
(2) În situaţia prevãzutã la alin. (1), autoritatea de frontierã competentã elibereazã un certificat din care sã reiasã faptul cã frontiera comunã a fost trecutã pe baza unui permis de mic trafic de frontierã valabil. Pãrţile contractante recunosc de comun acord cã un asemenea certificat este un document care dã dreptul titularului sãu sã treacã neîntârziat frontiera comunã pentru a se reîntoarce pe teritoriul statului celeilalte pãrţi contractante.
(3) În cazul gãsirii documentelor furate/pierdute, acestea vor fi înaintate cât mai curând posibil autoritãţii emitente.
ART. 6
(1) Trecerea frontierei comune a statelor pãrţilor contractante de cãtre rezidenţii în zona de frontierã în regim de mic trafic de frontierã se face prin punctele deschise de trecere a frontierei.
(2) Trecerea frontierei comune a statelor pãrţilor contractante în condiţiile alin. (1) se realizeazã în conformitate cu programul de lucru convenit de cãtre autoritãţile de frontierã ale statelor pãrţilor contractante.
(3) În situaţii excepţionale, autoritãţile de frontierã ale statelor pãrţilor contractante pot stabili ca trecerea frontierei comune în regim de mic trafic de frontierã sã se desfãşoare şi prin alte locuri decât cele stabilite în acest sens sau în alte intervale orare.
ART. 7
(1) Rezidenţii în zona de frontierã care trec frontiera comunã a statelor pãrţilor contractante în regim de mic trafic de frontierã se supun controlului de frontierã în conformitate cu legislaţia naţionalã a statului fiecãrei pãrţi contractante.
(2) Autoritãţile de frontierã ale statului fiecãrei pãrţi contractante, în conformitate cu legislaţia internã a acestui stat, au dreptul sã refuze intrarea sau sã reducã termenul de şedere pe teritoriul statului sãu a rezidenţilor în zona de frontierã a statului celeilalte pãrţi contractante care trec frontiera comunã în regim de mic trafic de frontierã. Atât persoana vizatã, cât şi autoritãţile de frontierã ale statelor pãrţilor contractante respective vor fi informate cu privire la hotãrârea luatã.
ART. 8
(1) Pe timpul şederii pe teritoriul statului celeilalte pãrţi contractante în cadrul regimului de mic trafic de frontierã, rezidenţii în zona de frontierã sunt obligaţi sã respecte legislaţia statului respectiv.
(2) Încãlcarea reglementãrilor în vigoare referitoare la regimul de mic trafic de frontierã se sancţioneazã în conformitate cu prevederile relevante ale legislaţiilor statelor pãrţilor contractante şi poate determina, dupã caz, inclusiv revocarea sau anularea permisului de mic trafic de frontierã de cãtre autoritãţile naţionale competente.
(3) Rezidenţii în zona de frontierã care încalcã regimul de mic trafic de frontierã stabilit prin prezentul acord şi faţã de care s-a luat hotãrârea îndepãrtãrii de pe teritoriul statului respectiv vor fi readmişi pe teritoriul statului pãrţii contractante în care locuiesc legal, în baza prevederilor Acordului dintre Comunitatea Europeanã şi Republica Moldova privind readmisia persoanelor aflate în situaţie de şedere ilegalã, semnat la Bruxelles la 10 octombrie 2007.
ART. 9
Prevederile prezentului acord nu afecteazã drepturile şi obligaţiile pãrţilor contractante care decurg din tratatele internaţionale la care sunt parte.
ART. 10
Pãrţile contractante, de comun acord, pot conveni eventuale modificãri sau completãri ale prezentului acord, care vor intra în vigoare conform procedurii prevãzute la art. 12.
ART. 11
Eventualele diferende în legãturã cu interpretarea sau aplicarea prezentului acord se soluţioneazã prin consultãri între autoritãţile competente ale pãrţilor contractante, iar în cazul în care acestea nu dau rezultate, pe cale diplomaticã.
ART. 12
(1) Prezentul acord se încheie pentru o duratã nedeterminatã şi intrã în vigoare în a 30-a (treizecea) zi de la data primirii ultimei notificãri prin care pãrţile contractante îşi comunicã reciproc îndeplinirea procedurilor legale interne necesare pentru intrarea sa în vigoare.
(2) Oricare dintre pãrţile contractante poate denunţa prezentul acord printr-o notificare scrisã, transmisã celeilalte pãrţi contractante pe cale diplomaticã. Denunţarea produce efecte în a 30-a (treizecea) zi de la data primirii unei astfel de notificãri de cãtre cealaltã parte contractantã.
(3) Oricare dintre pãrţile contractante poate suspenda aplicarea prezentului acord sau numai a unor prevederi ale acestuia din motive legate de siguranţa naţionalã, apãrarea ordinii publice sau de ocrotirea sãnãtãţii publice, printr-o notificare scrisã, transmisã celeilalte pãrţi contractante pe cale diplomaticã.
Suspendarea produce efecte în a 10-a (zecea) zi de la data primirii unei astfel de notificãri de cãtre cealaltã parte contractantã.
Reluarea aplicãrii prevederilor acordului se va efectua la data primirii notificãrii privind încetarea motivelor care au dus la suspendarea acordului.
(4) Anexele nr. 1-3 fac parte integrantã din prezentul acord.

Semnat la Bucureşti la 13 noiembrie 2009, în douã exemplare originale.


Pentru Guvernul României,
Emil Boc,
prim-ministru


Pentru Guvernul Republicii Moldova,
Vladimir Filat,
prim-ministru

ANEXA 1

Unitãţile administrativ-teritoriale cuprinse în zona de frontierã


Unitãţile administrativ-teritoriale cuprinse în zona de frontierã pe teritoriul României



┌────┬──────────────────────────────────┬───────────────────┬───────┬──────────┐
│Nr. │Unitatea administrativ-teritorialã│ Localitatea │ Tipul │ Judeţul │
│crt.│ │ │ │ │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 1 │Adãşeni │Adãşeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zoiţani │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 2 │Albeşti │Albeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Buimãceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Costiugeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Jijia │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãscãţeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tudor Vladimirescu │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 3 │Avrãmeni │Aurel Vlaicu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Avrãmeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dimitrie Cantemir │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ichimeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Panaitoaia │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Timuş │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tudor Vladimirescu │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 4 │Bãluşeni │Bãluşeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bãluşenii Noi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Buzeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Coşuleni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Draxini │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zãiceşti │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 5 │Blândeşti │Blândeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cerchejeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Soldãneşti │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 6 │Cãlãraşi │Cãlãraşi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Libertatea │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pleşani │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 7 │Conceşti │Conceşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Movileni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 8 │Copãlãu │Cerbu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Copãlãu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cotu │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 9 │Cordãreni │Cordãreni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Griviţa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 10 │Corlãteni │Carasa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Corlãţeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãdeni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 11 │Coţuşca │Avram Iancu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cotu Miculinţi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cotuşca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Crasnaleuca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ghireni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihail Kogãlniceanu│ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Nichiţeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Nicolae Bãlcescu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Puţureni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 12 │Cristineşti │Baranca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cristineşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dragalina │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Fundu Herţii │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poiana │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 13 │Dângeni │Dângeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hulub │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iacobeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Strahotin │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 14 │Darabani │Bajura │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Darabani │ Oraş │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Eşanca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lişmãniţa │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 15 │Dobârceni │Bivolari │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Brãteni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cişmãneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dobârceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Livada │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Murguţa │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 16 │Dorohoi │Dealu Mare │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dorohoi │ Oraş │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Loturi Enescu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Progresul │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 17 │Drãguşeni │Drãguşeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podriga │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sarata-Drãguşeni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 18 │Durneşti │Bârsãneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bãbiceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Broşteni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cucuteni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Durneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Guranda │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 19 │Flãmânzi │Chiţoveni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Flãmânzi │ Oraş │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Nicolae Bãlcescu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poiana │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Prisãcani │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 20 │Frumuşica │Boscoteni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Frumuşica │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãdeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Storeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şendreni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãdeni-Deal │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 21 │George Enescu │Arborea │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dumeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │George Enescu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stânca │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 22 │Gorbãneşti │Bãtrâneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │George Coşbuc │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gorbãneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihai Eminescu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Silişcani │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Socrujeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vânãtori │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viforeni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 23 │Havârna │Balinţi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Galbeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gârbeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Havârna │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Niculcea │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãtãrãşeni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 24 │Hãneşti │Borolea │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hãneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Moara Jorii │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sarata-Basarab │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia Hãneşti │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 25 │Hlipiceni │Dragalina │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hlipiceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Victoria │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 26 │Hudeşti │Alba │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Baranca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Başeu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hudeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mlenãuţi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vatra │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 27 │Ibãneşti │Dumbrãviţa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ibãneşti │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 28 │Lunca │Lunca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stroieşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zlãtunoaia │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 29 │Manoleasa │Bold │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Flondora │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iorga │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Liveni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Loturi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Manoleasa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Manoleasa-Prut │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sadoveni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şerpeniţa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zahoreni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 30 │Mihãlãşeni │Caraiman │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihãlãşeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Nãstase │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Negreşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãun │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sarata │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia Silişcani │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 31 │Mileanca │Codreni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mileanca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scutari │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Seliştea │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 32 │Mitoc │Horia │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mitoc │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 33 │Pãltiniş │Cuzlãu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Horodiştea │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãltiniş │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 34 │Pomârla │Hulubeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pomârla │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Racovãţ │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 35 │Prãjeni │Câmpeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lupãria │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Miletin │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Prãjeni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 36 │Rãdãuţi-Prut │Miorcani │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãdãuţi-Prut │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 37 │Rãuşeni │Doina │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pogorãşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãuşeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stolniceni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 38 │Ripiceni │Cinghiniia │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lehneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Movila Ruptã │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popoaia │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Râşca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ripiceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ripicenii Vechi │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 39 │Româneşti │Dãmideni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Româneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Româneşti-Vale │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãrata │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 40 │Santa Mare │Bãdãrãi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Berza │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bogdãneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Durneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ilişeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rânghileşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rânghileşti-Deal │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Santa Mare │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 41 │Sãveni │Bodeasa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bozieni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Chişcãreni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Petricani │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sat Nou │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãveni │ Oraş │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 42 │Suharãu │Izvoare │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lişna │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Oroftiana │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Plevna │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Smârdan │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Suharãu │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 43 │Suliţa │Cheliş │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dracşani │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Suliţa │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 44 │Ştefãneşti │Bãdiuţi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bobuleşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stânca │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ştefãneşti │ Oraş │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ştefãneşti-Sat │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 45 │Ştiubieni │Ibãneasa │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Negreni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ştiubieni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 46 │Todireni │Cerneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Floreşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gârbeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iureşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Todireni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 47 │Truşeşti │Buhãceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ciritei │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Drislea │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ionãşeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãsãteni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Truşeşti │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 48 │Ungureni │Borzeşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cãlugãreni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cãlugãrenii Noi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Durneşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mândreşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihai Viteazu │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Plopenii Mari │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Plopenii Mici │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãuteşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ungureni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vicoleni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 49 │Unţeni │Burla │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Burleşti │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mânãstireni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Soroceni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Unţeni │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Grajdului │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vultureni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 50 │Viişoara │Cuza Vodã │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viişoara │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viişoara Micã │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 51 │Vlãsineşti │Miron Costin │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sârbi │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãsineşti │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 52 │Vorniceni │Davidoaia │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dealu Crucii │ Sat │ Botoşani │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vorniceni │ Sat │ Botoşani │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 53 │Brãila │Brãila │ Oraş │ Brãila │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 54 │Cazasu │Cazasu │ Sat │ Brãila │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 55 │Siliştea │Cotu Lung │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cotu Mihalea │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãrtãceşti │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Muchea │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Siliştea │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vameşu │ Sat │ Brãila │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 56 │Vãdeni │Baldovineşti │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pietroiu │ Sat │ Brãila │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vãdeni │ Sat │ Brãila │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 57 │Bãlãbãneşti │Bãlãbãneşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bursucani │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lungeşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zimbru │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 58 │Bãlãşeşti │Bãlãşeşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ciureşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ciureştii Noi │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pupezeni │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 59 │Bãleni │Bãleni │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 60 │Bãneasa │Bãneasa │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Roşcani │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 61 │Bereşti │Bereşti │ Oraş │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 62 │Bereşti-Meria │Aldeşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Balinteşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bereşti-Meria │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Onciu │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pleşa │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Prodãneşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Puricani │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãseni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slivna │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şipote │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 63 │Braniştea │Braniştea │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lozova │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Traian │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vasile Alecsandri │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 64 │Cavadineşti │Cavadineşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Comãneşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gãneşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vãdeni │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 65 │Corni │Corni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãcişeni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Urleşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 66 │Costache Negri │Costache Negri │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 67 │Cuca │Cuca │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 68 │Cudalbi │Cudalbi │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 69 │Cuza Vodã │Cuza Vodã │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 70 │Drãguşeni │Adam │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cãuieşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Drãguşeni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Fundeanu │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ghingheşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Nicopole │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ştieţeşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 71 │Fârţãneşti │Fârtãneşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viile │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 72 │Folteşti │Folteşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stoicani │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 73 │Frumuşiţa │Frumuşiţa │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ijdileni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãmãoani │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 74 │Galaţi │Galaţi │ Oraş │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 75 │Independenţa │Independenţa │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 76 │Jorãşti │Jorãşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lunca │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zãrneşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 77 │Mãstãcani │Chiraftei │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãstãcani │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 78 │Oancea │Oancea │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia Oancea │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 79 │Pechea │Lupele │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pechea │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 80 │Piscu │Piscu │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vameş │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 81 │Rãdeşti │Cruceanu │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãdeşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 82 │Rediu │Plevna │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 83 │Scânteieşti │Fântânele │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scânteieşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 84 │Schela │Negrea │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Schela │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 85 │Slobozia Conachi │Izvoarele │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia Conachi │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 86 │Smârdan │Cişmele │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihail Kogãlniceanu│ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Smârdan │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 87 │Smulţi │Smulţi │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 88 │Suceveni │Rogojeni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Suceveni │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 89 │Suhurlui │Suhurlui │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 90 │Şendreni │Movileni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şendreni │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şerbeştii Vechi │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 91 │Târgu Bujor │Moscu │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Târgu Bujor │ Oraş │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Umbrãreşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 92 │Tuluceşti │Şiviţa │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãtarca │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tuluceşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 93 │Valea Mãrului │Mândreşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Mãrului │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 94 │Vânãtori │Costi │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Odaia Manolache │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vânãtori │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 95 │Vârlezi │Crãieşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vârlezi │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 96 │Vlãdeşti │Brãneşti │ Sat │ Galaţi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãdeşti │ Sat │ Galaţi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 97 │Andrieşeni │Andrieşeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Buhãeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Drãgãneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Fântânele │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Glãvãneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iepureni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Spineni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 98 │Aroneanu │Aroneanu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dorobanţ │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu Aldei │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şorogani │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│ 99 │Bârnova │Bârnova │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cercu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãun │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pietrãria │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Todirel │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vişan │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│100 │Belceşti │Belceşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Liteni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Munteni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tansa │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ulmi │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│101 │Bivolari │Bivolari │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Buruieneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Soloneţ │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tabãra │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Traian │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│102 │Ciorteşti │Ciorteşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Coropceni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Deleni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rotãria │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şerbeşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│103 │Ciurea │Ciurea │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Curãturi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dumbrava │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hlincea │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lunca Cetãţuii │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Picioru Lupului │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│104 │Coarnele Caprei │Arama │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Coarnele Caprei │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Petroşica │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│105 │Comarna │Comarna │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Curagãu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Osoi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stânca │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│106 │Costuleni │Costuleni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Covasna │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cozia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hiliţa │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│107 │Cozmeşti │Cozmeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podolenii de Jos │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podolenii de Sus │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│108 │Deleni │Deleni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Feredeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Leahu-Nacu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Maxut │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poiana │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│109 │Dobrovãţ │Dobrovãţ │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│110 │Dolheşti │Brãdiceşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dolheşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pietriş │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│111 │Dumeşti │Banu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Chilişoaia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dumeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hoiseşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãuşeşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│112 │Erbiceni │Bârleşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Erbiceni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Spinoasa │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sprânceana │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Totoeşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│113 │Fântânele │Fântânele │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│114 │Focuri │Focuri │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│115 │Golãieşti │Bran │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cilibiu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cotu lui Ivan │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Golãieşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Grãdinari │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Medeleni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Petreşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podu Jijiei │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│116 │Gorban │Gorban │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gura Bohotin │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podu Hagiului │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scoposeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zberoaia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│117 │Grajduri │Cãrbunari │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Corcodel │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Grajduri │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lunca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãdureni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poiana cu Cetate │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Satului │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│118 │Gropniţa │Bulbucani │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Forãşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gropniţa │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãlãeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sângeri │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãveni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│119 │Grozeşti │Colţu Cornii │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Grozeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãlãgeni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│120 │Holboca │Cristeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dancu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Holboca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Orzeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rusenii Noi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rusenii Vechi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Lungã │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│121 │Horleşti │Bogdãneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Horleşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scoposeni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│122 │Iaşi │Iaşi │ Oraş │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│123 │Leţcani │Bogonos │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cogeasca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cucuteni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Leţcani │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│124 │Mironeasa │Mironeasa │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Schitu Hadâmbului │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Urşiţa │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│125 │Miroslava │Balciu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Brãtuleni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ciurbesti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Corneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dancaş │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gãureni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Horpaz │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Miroslava │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Proselnici │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Uricani │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Adâncã │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Ursului │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Voroveşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│126 │Mogoşeşti │Budeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hadâmbu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mânjeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mogoşeşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│127 │Moşna │Moşna │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│128 │Movileni │Iepureni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Larga-Jijia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Movileni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Potângeni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│129 │Plugari │Borosoaia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Oneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Plugari │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│130 │Podu Iloaiei │Budãi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cosiţeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Holm │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podu Iloaiei │ Oraş │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scobâlţeni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│131 │Popeşti │Doroşcani │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hãrpãşeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Obrijeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãdureni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vama │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│132 │Popricani │Cârlig │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cotu Morii │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cuza Vodã │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Moimeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popricani │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu Mitropoliei │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ţipileşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vânãtori │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vulturi │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│133 │Prisãcani │Mãcãreşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Moreni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Prisãcani │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│134 │Probota │Bãlteni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Perieni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Probota │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│135 │Rãducãneni │Bohotin │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Isaiia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãducãneni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Roşu │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│136 │Rediu │Breazu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Horleşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãuteşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│137 │Româneşti │Avântu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Româneşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ursoaia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│138 │Roşcani │Rãdeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Roşcani │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│139 │Scânteia │Bodeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Boroşeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ciocârleşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lunca Rateş │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scânteia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tufeştii de Sus │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│140 │Schitu Duca │Blaga │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dumitreştii Gãlãţii│ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pocreaca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poiana │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poieni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Schitu Duca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│141 │Scobinţi │Bãdeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Feteşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Scobinţi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sticlãria │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zagavia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│142 │Şcheia │Cãueşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cioca-Boca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poiana Şcheii │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şcheia │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│143 │Şipote │Chişcãreni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hãlceni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iazu Nou │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iazu Vechi │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mitoc │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şipote │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│144 │Tomeşti │Chicerea │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Goruni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tomeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãdiceni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│145 │Trifeşti │Hermeziu │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Trifeşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vladomira │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zaboloteni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│146 │Ţigãnãşi │Cârniceni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihail Kogãlniceanu│ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stejarii │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ţigãnãşi │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│147 │Ţuţora │Chipereşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Oprişeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ţuţora │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│148 │Ungheni │Bosia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Coada Stâncii │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mânzãteşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ungheni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│149 │Valea Lupului │Valea Lupului │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│150 │Victoria │Frãsuleni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Icuşeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Luceni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sculeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stânca │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şendreni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Victoria │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│151 │Vlãdeni │Alexandru cel Bun │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Borşa │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Broşteni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iacobeni │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vâlcelele │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãdeni │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│152 │Voineşti │Lungani │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Schitu Stavnic │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Slobozia │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vocoteşti │ Sat │ Iaşi │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Voineşti │ Sat │ Iaşi │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│153 │Carcaliu │Carcaliu │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│154 │Greci │Greci │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│155 │Grindu │Grindu │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│156 │Hamcearca │Balabancea │ Sat │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Cãprioara │ Sat │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hamcearca │ Sat │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Nifon │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│157 │I. C. Brãtianu │I. C. Bratianu │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│158 │Isaccea │Isaccea │ Oraş │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Revãrsarea │ Sat │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tichileşti │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│159 │Jijila │Garvãn │ Sat │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Jijila │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│160 │Luncaviţa │Luncaviţa │ Sat │ Tulcea │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rachelu │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│161 │Mãcin │Mãcin │ Oraş │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│162 │Niculiţel │Niculiţel │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│163 │Smârdan │Smârdan │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│164 │Vãcãreni │Vãcãreni │ Sat │ Tulcea │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│165 │Albeşti │Albeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Corni-Albeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Crasna │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gura Albeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│166 │Arsura │Arsura │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Fundãtura │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mihail Kogãlniceanu│ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pâhneşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│167 │Banca │1 Decembrie │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Banca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gara Banca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ghermãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Micleşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mitoc │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sârbi │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãlcioara │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stoişeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Strâmtura-Mitoc │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ţifu │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│168 │Berezeni │Berezeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Muşata │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rânceni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stuhuleţ │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│169 │Blãgeşti │Blãgeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Igeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sipeni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│170 │Bogdãneşti │Bogdãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Buda │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Horoiata │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hupca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Orgoieşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ulea │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Unţeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vişinari │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vlãdeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│171 │Boţeşti │Boţeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gugeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãlpigeni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│172 │Buneşti-Avereşti │Armãşeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Avereşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Buneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Plopi │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Podu Oprii │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Roşiori │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãbãlãeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│173 │Codãeşti │Codãeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ghergheleu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pribeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu Galian │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│174 │Costeşti │Chiţcani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Costeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dinga │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pârveşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Puntişeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãdeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│175 │Creţeşti │Budeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Creţeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Creţeştii de Sus │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│176 │Dãneşti │Bereasa │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Boţoaia │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Emil Racoviţã │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãşcani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãtãrãni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│177 │Dimitrie Cantemir │Grumezoaia │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Guşiţei │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hurdugi │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Plotoneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Urlaţi │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│178 │Dodeşti │Dodeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Urdeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│179 │Drânceni │Albiţa │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bãile Drânceni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Drânceni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ghermãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Râşeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şopârleni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│180 │Duda-Epureni │Bobeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Duda │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Epureni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Grecului │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│181 │Epureni │Bârlãleşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bursuci │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Epureni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Horga │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│182 │Fãlciu │Bogdãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Bozia │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Copãceana │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Fãlciu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Odaia Bogdana │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rânzeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│183 │Fereşti │Fereşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│184 │Fruntişeni │Fruntişeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Grãjdeni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│185 │Gãgeşti │Gãgeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Giurcani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Peicani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tupilaţi │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│186 │Griviţa │Griviţa │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Odaia Bursucani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Trestiana │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│187 │Hoceni │Barboşi │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Deleni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Hoceni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Oţeleni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şişcani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tomşa │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│188 │Huşi │Huşi │ Oraş │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│189 │Lunca Banului │Broscoşeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Condrea │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Focşa │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lunca Banului │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lunca Veche │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Oţetoaia │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãducani │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│190 │Mãluşteni │Ghireasca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lupeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mânãstirea │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mânzãteşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãluşteni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ţuţcani │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│191 │Micleşti │Chirceşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Micleşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popeşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│192 │Muntenii de Jos │Bãcãoani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mânjeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Muntenii de Jos │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Secuia │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│193 │Muntenii de Sus │Muntenii de Sus │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│194 │Murgeni │Cârja │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Floreni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Lãţeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Murgeni │ Oraş │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Raiu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãrãţeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Schineni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│195 │Olteneşti │Curteni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Olteneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pâhna │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Târzii │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vineţeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zgura │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│196 │Pãdureni │Cãpoteşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Davideşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ivãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Leoşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pãdureni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rusca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Todireni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vãleni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│197 │Rebricea │Bolaţi │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Crãciuneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Draxeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mãcreşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rateşu Cuzei │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rebricea │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sasova │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tatomireşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tufeştii de Jos │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│198 │Roşieşti │Codreni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gara Roşieşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gura Idrici │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Idrici │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Roşieşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea lui Darie │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│199 │Soleşti │Bouşori │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Iaz │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Satu Nou │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Soleşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şerboteşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Ştioborãni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Siliştei │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│200 │Stãnileşti │Bogdana-Voloseni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Budu Cantemir │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Chersãcosu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gura Vãii │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Pogãneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sãratu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stãnileşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│201 │Şuletea │Fedeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Jigãlia │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rãşcani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Şuletea │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│202 │Tanacu │Beneşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tanacu │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│203 │Tãcuta │Cujba │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Dumasca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Focşeaşca │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mirceşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Protopopeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Sofieni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãcuta │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│204 │Tãtãrãni │Bãlţaţi │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Crãsnãşeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Giurgeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Leoşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Mantu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Stroieşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Tãtãrãni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea lui Bosie │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Seacã │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│205 │Vaslui │Bahnari │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Brodoc │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Moara Grecilor │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Rediu │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vaslui │ Oraş │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viişoara │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│206 │Vãleni │Moara Domneascã │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vãleni │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│207 │Vetrişoaia │Bumbãta │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vetrişoaia │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│208 │Viişoara │Halta Dodeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vãleni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viişoara │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Viltoteşti │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│209 │Vinderei │Brãdeşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Docani │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Docãneasa │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gara Docãneasa │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Gara Tãlãşman │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Obârşeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Valea Lungã │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vinderei │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│210 │Vutcani │Mãlãieşti │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Poşta Elan │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Vutcani │ Sat │ Vaslui │
├────┼──────────────────────────────────┼───────────────────┼───────┼──────────┤
│211 │Zorleni │Dealu Mare │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Popeni │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Simila │ Sat │ Vaslui │
│ │ ├───────────────────┼───────┼──────────┤
│ │ │Zorleni │ Sat │ Vaslui │
└────┴──────────────────────────────────┴───────────────────┴───────┴──────────┘





Unitãţile administrativ-teritoriale cuprinse în zona de frontierã pe teritoriul Republicii Moldova


┌────┬────────────────────────┬───────────────────┬─────┬─────────────────────┐
│Nr. │Unitatea administrativ- │ Localitatea │Tipul│ Raionul │
│crt.│teritorialã │ │ │ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 1 │Balasineşti │Balasineşti │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 2 │Bãlcãuţi │Bãlcãuţi │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Bocicãuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 3 │Beleavinţi │Beleavinţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 4 │Berlinţi │Berlinţi │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Caracuşenii Noi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 5 │Bogdãneşti │Bezeda │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Bogdãneşti │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Grimeşti │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 6 │Briceni │Briceni │Oraş │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 7 │Bulboaca │Bulboaca │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 8 │Caracuşenii Vechi │Caracuşenii Vechi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 9 │Colicãuţi │Colicãuţi │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Trestieni │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 10 │Corjeuţi │Corjeuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 11 │Coteala │Coteala │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 12 │Cotiujeni │Cotiujeni │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 13 │Criva │Criva │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 14 │Drepcãuţi │Drepcãuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 15 │Grimãncãuţi │Grimãncãuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 16 │Halahora de Sus │Chirilovca │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Halahora de Jos │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Halahora de Sus │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 17 │Hlina │Hlina │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 18 │Larga │Larga │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pavlovca │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 19 │Lipcani │Lipcani │Oraş │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 20 │Marcãuţi │Mãrcãuţi │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mãrcãuţii Noi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 21 │Medveja │Medveja │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Slobozia-Medveja │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 22 │Mihaileni │Grozniţa │ Sat │ Briceni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mihãileni │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 23 │Pererita │Pererita │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 24 │Şirãuţi │Şirãuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 25 │Slobozia-Şirãuţi │Slobozia-Şirãuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 26 │Tabani │Tabani │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 27 │Teţcani │Teţcani │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 28 │Trebisãuţi │Trebisãuţi │ Sat │ Briceni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 29 │Alexanderfeld │Alexanderfeld │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 30 │Alexandru Ioan Cuza │Alexandru Ioan Cuza│ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 31 │Andruşul de Jos │Andruşul de Jos │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 32 │Andruşul de Sus │Andruşul de Sus │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 33 │Badicul Moldovenesc │Badicul Moldovenesc│ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 34 │Baurci-Moldoveni │Baurci-Moldoveni │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 35 │Borceag │Borceag │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 36 │Brînza │Brînza │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 37 │Bucuria │Bucuria │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 38 │Burlãceni │Burlãceni │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Greceni │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 39 │Burlacu │Burlacu │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Spicoasa │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 40 │Cahul │Cahul │Oraş │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cotihana │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 41 │Chioselia Mare │Chioselia Mare │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Frumuşica │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 42 │Cîşliţa-Prut │Cîşliţa-Prut │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 43 │Colibaşi │Colibaşi │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 44 │Crihana Veche │Crihana Veche │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 45 │Cucoara │Chircani │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cucoara │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 46 │Doina │Doina │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Iasnaia Poleana │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rumeanţev │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 47 │Gãvãnoasa │Gãvãnoasa │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Nicolaevca │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vladimirovca │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 48 │Giurgiuleşti │Giurgiuleşti │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 49 │Huluboaia │Huluboaia │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 50 │Iujnoe │Iujnoe │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 51 │Larga Nouã │Larga Nouã │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Larga Veche │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 52 │Lebedenco │Hutulu │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Lebedenco │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ursoaia │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 53 │Lopãţica │Lopãţica │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 54 │Luceşti │Luceşti │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 55 │Manta │Manta │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Paşcani │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 56 │Moscovei │Moscovei │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Trifeştii Noi │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 57 │Pelinei │Pelinei │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãtuc │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 58 │Roşu │Roşu │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 59 │Slobozia Mare │Slobozia Mare │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 60 │Taraclia de Salcie │Taraclia de Salcie │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 61 │Tartaul de Salcie │Tartaul de Salcie │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tudoreşti │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 62 │Tãtãreşti │Tãtãreşti │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 63 │Vadul lui Isac │Vadul lui Isac │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 64 │Vãleni │Vãleni │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 65 │Zîrneşti │Paicu │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Treteşti │ Sat │ Cahul │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Zîrneşti │ Sat │ Cahul │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 66 │Bahmut │Bahmut │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Bahmut, loc. st. │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ │c. f. │ │ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 67 │Buda │Buda │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ursari │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 68 │Cãbãieşti │Cãbãieşti │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 69 │Cãlãraşi │Cãlãraşi │Oraş │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Oricova │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 70 │Hîrjauca │Hîrjauca │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Leordoaia │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mîndra │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Palanca │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 71 │Horodişte │Horodişte │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 72 │Peticeni │Peticeni │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 73 │Pîrjolteni │Pîrjolteni │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 74 │Sadova │Sadova │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 75 │Sipoteni │Podul Lung │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sipoteni │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 76 │Temeleuţi │Temeleuţi │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 77 │Tuzara │Novaci │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Seliştea Nouã │ Sat │ Cãlãraşi │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tuzara │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 78 │Vãlcineţ │Vãlcineţ │ Sat │ Cãlãraşi │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 79 │Antoneşti │Antoneşti │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Leca │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 80 │Baimaclia │Acui │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Baimaclia │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Suhat │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 81 │Cania │Cania │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Iepureni │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 82 │Cantemir │Cantemir │Oraş │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 83 │Capaclia │Capaclia │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 84 │Chioselia │Chioselia │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ţãrãncuţa │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 85 │Cîietu │Cîietu │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Dimitrova │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 86 │Ciobalaccia │Ciobalaccia │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Flocoasa │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Victorovca │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 87 │Cîrpeşti │Cîrpeşti │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 88 │Cîşla │Cîşla │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Şofranovca │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 89 │Cociulia │Cociulia │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 90 │Coştangalia │Coştangalia │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 91 │Enichioi │Bobocica │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Enichioi │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Floricica │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ţolica │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 92 │Goteşti │Constantineşti │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Goteşti │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 93 │Haragîş │Haragîş │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 94 │Lãrguţa │Lãrguţa │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 95 │Lingura │Crãciun │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Lingura │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Popovca │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 96 │Pleşeni │Hãnãseni │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pleşeni │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tãtãrãşeni │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 97 │Plopi │Alexandrovca │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Hîrtop │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Plopi │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Taraclia │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 98 │Porumbeşti │Porumbeşti │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ 99 │Sadîc │Sadîc │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Taraclia │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│100 │Şamalia │Şamalia │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│101 │Stoianovca │Stoianovca │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│102 │Tartaul │Tartaul │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│103 │Ţiganca │Ghioltosu │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ţiganca │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ţiganca Nouã │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│104 │Toceni │Toceni │ Sat │ Cantemir │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vîlcele │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│105 │Vişniovca │Vişniovca │ Sat │ Cantemir │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│106 │Albina │Albina │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Fetiţa │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mereni │ Sat │ Cimişlia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│107 │Cenac │Cenac │ Sat │ Cimişlia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│108 │Hîrtop │Hîrtop │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ialpug │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Prisaca │ Sat │ Cimişlia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│109 │Ialpujeni │Ialpujeni │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Marienfeld │ Sat │ Cimişlia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│110 │Javgur │Artimonovca │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Javgur │ Sat │ Cimişlia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Maximeni │ Sat │ Cimişlia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│111 │Topala │Topala │ Sat │ Cimişlia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│112 │Baraboi │Baraboi │ Sat │ Donduşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│113 │Frasin │Caraiman │ Sat │ Donduşeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Codrenii Noi │ Sat │ Donduşeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Frasin │ Sat │ Donduşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│114 │Alexeevca │Alexeevca │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│115 │Bãdragii Noi │Bãdragii Noi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│116 │Bãdragii Vechi │Bãdragii Vechi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│117 │Bleşteni │Bleşteni │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Volodeni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│118 │Brãtuşeni │Brãtuşeni │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Brãtuşenii Noi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│119 │Brînzeni │Brînzeni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│120 │Burlãneşti │Burlãneşti │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Buzdugeni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│121 │Cepeleuţi │Cepeleuţi │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rîngaci │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vancicãuţi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│122 │Chetroşica Nouã │Chetroşica Nouã │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│123 │Constantinovca │Constantinovca │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Iachimeni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│124 │Corpaci │Corpaci │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│125 │Cuconeştii Noi │Cuconeştii Noi │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cuconeştii Vechi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│126 │Cupcini │Chetroşica Veche │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│127 │Cupcini │Chiurt │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cupcini │Oraş │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│128 │Edineţ │Alexãndreni │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Edineţ │Oraş │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Gordineştii Noi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│129 │Feteşti │Feteşti │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│130 │Gaşpar │Gaşpar │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│131 │Goleni │Goleni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│132 │Gordineşti │Gordineşti │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│133 │Hancãuţi │Hancãuţi │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│134 │Hincãuţi │Clişcãuţi │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Hincãuţi │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Poiana │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│135 │Hlinaia │Hlinaia │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│136 │Lopatnic │Lopatnic │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│137 │Parcova │Fîntîna Albã │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Parcova │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│138 │Rotunda │Hlinaia Micã │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rotunda │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│139 │Ruseni │Ruseni │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Slobodca │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│140 │Şofrîncani │Şofrîncani │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│141 │Stolniceni │Stolniceni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│142 │Terebna │Terebna │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│143 │Tirnova │Tîrnova │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│144 │Trinca │Trinca │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│145 │Viişoara │Viişoara │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│146 │Zãbriceni │Oneşti │ Sat │ Edineţ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Zãbriceni │ Sat │ Edineţ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│147 │Albineţul Vechi │Albineţul Nou │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Albineţul Vechi │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rediul de Jos │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rediul de Sus │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│148 │Bocani │Bocani │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│149 │Cãlineşti │Cãlineşti │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│150 │Cãlugãr │Cãlugãr │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Frumuşica │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Socii Noi │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Socii Vechi │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│151 │Catranîc │Catranîc │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│152 │Chetriş │Chetriş │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Chetrişul Nou │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│153 │Ciolacu Nou │Ciolacu Nou │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ciolacu Vechi │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Fãgãdãu │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pocrovca │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Şoltoaia │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│154 │Egorovca │Catranîc, loc. │ Sat │ Fãleşti │
│ │ │st. c. f. │ │ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ciuluc │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Egorovca │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│155 │Fãleşti │Fãleşti │Oraş │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│156 │Fãleştii Noi │Fãleştii Noi │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pietrosul Nou │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│157 │Glinjeni │Glinjeni │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│158 │Hiliuţi │Hiliuţi │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rãuţelul Nou │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│159 │Hînceşti │Hînceşti │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│160 │Horeşti │Horeşti │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Lucãceni │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Unteni │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│161 │Ilenuţa │Ilenuţa │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│162 │Işcãlãu │Burghelea │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Doltu │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Işcãlãu │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│163 │Izvoare │Izvoare │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│164 │Logofteni │Logofteni │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Moldoveanca │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│165 │Mãrãndeni │Mãrãndeni │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│166 │Musteaţa │Musteaţa │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│167 │Nãvirneţ │Nãvîrneţ │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│168 │Obreja Veche │Obreja Nouã │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Obreja Veche │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│169 │Pietrosu │Mãgura │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mãgura Nouã │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pietrosu │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│170 │Pînzãreni │Pînzãreni │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pînzãrenii Noi │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│171 │Pîrliţa │Pîrliţa │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│172 │Pompa │Pervomaisc │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pompa │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Suvorovca │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│173 │Pruteni │Cuzmenii Vechi │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Drujineni │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pruteni │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Valea Rusului │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│174 │Rãuţel │Rãuţel │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│175 │Risipeni │Bocşa │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Risipeni │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│176 │Sãrata Veche │Hitreşti │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãrata Nouã │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãrata Veche │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│177 │Scumpia │Hîrtop │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mãgureanca │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Scumpia │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│178 │Taxobeni │Hrubna Nouã │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Taxobeni │ Sat │ Fãleşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vrãneşti │ Sat │ Fãleşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│179 │Balatina │Balatina │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Clococenii Vechi │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Lipovãţ │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tomeştii Noi │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tomeştii Vechi │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│180 │Cajba │Cajba │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│181 │Camenca │Brînzeni │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Buteşti │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Camenca │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Moleşti │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│182 │Ciuciulea │Ciuciulea │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│183 │Cobani │Cobani │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│184 │Cuhneşti │Bisericani │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cot │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cuhneşti │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Movileni │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Serghieni │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│185 │Danu │Camencuţa │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Danu │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Nicolaevca │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│186 │Duşmani │Duşmani │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│187 │Fundurii Noi │Fundurii Noi │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│188 │Fundurii Vechi │Fundurii Vechi │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│189 │Glodeni │Glodeni │Oraş │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Stîrcea │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│190 │Hîjdieni │Hîjdieni │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│191 │Iabloana │Iabloana │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Soroca │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│192 │Limbenii Noi │Limbenii Noi │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│193 │Limbenii Vechi │Limbenii Vechi │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│194 │Petrunea │Petrunea │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│195 │Sturzovca │Sturzovca │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│196 │Ustia │Ustia │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│197 │Viişoara │Moara Domneascã │ Sat │ Glodeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Viişoara │ Sat │ Glodeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│198 │Bãlceana │Bãlceana │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│199 │Bobeica │Bobeica │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Dahnovici │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Drãguşeni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│200 │Boghiceni │Boghiceni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│201 │Bozieni │Bozieni │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Bozieni │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Dubovca │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│202 │Bujor │Bujor │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│203 │Cãlmãţui │Cãlmãţui │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│204 │Caracui │Caracui │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│205 │Cãrpineni │Cãrpineni │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Horjeşti │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│206 │Cãţeleni │Cãţeleni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│207 │Cioara │Cioara │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│208 │Ciuciuleni │Ciuciuleni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│209 │Cotul Morii │Cotul Morii │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãrãteni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│210 │Crasnoarmeiscoe │Crasnoarmeiscoe │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tãlãieşti │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│211 │Dancu │Dancu │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│212 │Drãguşenii Noi │Drãguşenii Noi │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Horodca │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│213 │Hînceşti │Hînceşti │Oraş │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│214 │Ivanovca │Costeşti │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Frasin │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ivanovca │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│215 │Lãpuşna │Anini │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Lãpuşna │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rusca │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│216 │Leuşeni │Feteasca │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Leuşeni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│217 │Logãneşti │Logãneşti │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│218 │Mereşeni │Mereşeni │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãrata-Mereşeni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│219 │Mingir │Mingir │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Semionovca │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│220 │Mireşti │Chetroşeni │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mireşti │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│221 │Negrea │Negrea │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│222 │Nemteni │Nemţeni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│223 │Obileni │Obileni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│224 │Oneşti │Oneşti │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Strîmbeni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│225 │Paşcani │Paşcani │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pereni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│226 │Pervomaiscoe │Pervomaiscoe │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│227 │Pogãneşti │Marchet │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pogãneşti │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│228 │Sãrata-Galbenã │Brãtianovca │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cãrpineanca │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Coroliovca │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãrata-Galbenã │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Valea Florii │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│229 │Secãreni │Corneşti │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Secãreni │ Sat │ Hînceşti │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Secãrenii Noi │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│230 │Şipoteni │Şipoteni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│231 │Sofia │Sofia │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│232 │Stolniceni │Stolniceni │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│233 │Voinescu │Voinescu │ Sat │ Hînceşti │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│234 │Horodca │Horodca │ Sat │ Ialoveni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│235 │Bãiuş │Bãiuş │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cociulia Nouã │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Hîrtop │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│236 │Beştemac │Beştemac │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Piteşti │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│237 │Borogani │Borogani │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│238 │Cazangic │Cazangic │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Frumuşica │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Selişte │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│239 │Ceadîr │Ceadîr │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│240 │Cneazevca │Cîzlar │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cneazevca │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│241 │Colibabovca │Colibabovca │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│242 │Covurlui │Covurlui │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│243 │Cupcui │Cupcui │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│244 │Filipeni │Filipeni │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│245 │Hãnãsenii Noi │Hãnãsenii Noi │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Nicolaevca │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│246 │Iargara │Iargara │Oraş │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Meşeni │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│247 │Leova │Leova │Oraş │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│248 │Orac │Orac │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│249 │Romanovca │Romanovca │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│250 │Sãrata Nouã │Sãrata Nouã │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│251 │Sãrata-Rãzeşi │Sãrata-Rãzeşi │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│252 │Sãrãteni │Sãrãteni │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Victoria │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│253 │Sãrãţica Nouã │Cîmpul Drept │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãrãţica Nouã │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│254 │Sîrma │Sîrma │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│255 │Tigheci │Cuporani │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tigheci │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│256 │Tochile-Rãducani │Tochile-Rãducani │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│257 │Tomai │Tomai │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│258 │Tomaiul Nou │Sãrãţica Veche │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tomaiul Nou │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│259 │Vozneseni │Troian │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Troiţa │ Sat │ Leova │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vozneseni │ Sat │ Leova │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│260 │Bãlãneşti │Bãlãneşti │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Gãureni │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│261 │Bãlãuresti │Bãlãureşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│262 │Bãrboieni │Bãrboieni │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│263 │Boldureşti │Bãcşeni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Boldureşti │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Chilişoaia │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│264 │Bolţun │Bolţun │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│265 │Brãtuleni │Brãtuleni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cîrneşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│266 │Bursuc │Bursuc │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│267 │Cãlimãneşti │Cãlimãneşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│268 │Cioreşti │Cioreşti │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vulcãneşti │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ciuteşti │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Valea Nîrnovei │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│269 │Cristeşti │Cristeşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│270 │Grozeşti │Grozeşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│271 │Iurceni │Iurceni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mîrzoaia │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│272 │Marinici │Heleşteni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Marinici │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│273 │Mileşti │Mileşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│274 │Nisporeni │Nisporeni │Oraş │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│275 │Selişte │Pãruceni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Selişte │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│276 │Şişcani │Drojdieni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Odaia │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Şişcani │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│277 │Soltãneşti │Soltãneşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│278 │Valea-Trestieni │Isãicani │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Luminiţa │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Odobeşti │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Selişteni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Valea-Trestieni │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│279 │Vãrzãreşti │Şendreni │ Sat │ Nisporeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vãrzãreşti │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│280 │Vînãtori │Vînãtori │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│281 │Zberoaia │Zberoaia │ Sat │ Nisporeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│282 │Bîrlãdeni │Bîrlãdeni │ Sat │ Ocniţa │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Paladea │ Sat │ Ocniţa │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rujniţa │ Sat │ Ocniţa │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│283 │Corestãuţi │Corestãuţi │ Sat │ Ocniţa │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Stãlineşti │ Sat │ Ocniţa │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│284 │Grinãuţi-Moldova │Grinãuţi-Moldova │ Sat │ Ocniţa │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Grinãuţi-Raia │ Sat │ Ocniţa │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rediul Mare │ Sat │ Ocniţa │
│ │ │loc. st. c. f. │ │ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│285 │Alexãndreşti │Alexãndreşti │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cucuieţii Noi │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cucuieţii Vechi │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ivãneşti │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│286 │Aluniş │Aluniş │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│287 │Borosenii Noi │Borosenii Noi │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│288 │Branişte │Avrãmeni │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Branişte │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Reteni │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Reteni-Vasileuţi │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│289 │Costeşti │Costeşti │Oraş │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Dãmãşcani │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Duruitoarea │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pãscãuţi │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Proscureni │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│290 │Duruitoarea Nouã │Dumeni │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Duruitoarea Nouã │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│291 │Gãlãşeni │Gãlãşeni │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mãlãieşti │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│292 │Hiliuţi │Hiliuţi │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│293 │Horodişte │Horodişte │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│294 │Malinovscoe │Lupãria │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Malinovscoe │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│295 │Mihãileni │Mihãileni │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│296 │Nihoreni │Nihoreni │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│297 │Petruşeni │Petruşeni │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│298 │Pîrjota │Pîrjota │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│299 │Pociumbãuţi │Pociumbãuţi │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│300 │Pociumbeni │Druţa │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Pociumbeni │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│301 │Rãcãria │Rãcãria │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Uşurei │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│302 │Recea │Recea │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Slobozia-Recea │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sverdiac │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│303 │Rişcani │Balanul Nou │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rãmãzan │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rîşcani │Oraş │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│304 │Şaptebani │Şaptebani │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│305 │Sturzeni │Sturzeni │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│306 │Vãratic │Vãratic │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│307 │Vasileuţi │Armanca │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ciubara │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mihãilenii Noi │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Moşeni │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ştiubeieni │ Sat │ Rîşcani │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vasileuţi │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│308 │Zãicani │Zãicani │ Sat │ Rîşcani │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│309 │Bursuceni │Bursuceni │ Sat │ Sîngerei │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Slobozia-Mãgura │ Sat │ Sîngerei │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│310 │Coşcodeni │Bobletici │ Sat │ Sîngerei │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Coşcodeni │ Sat │ Sîngerei │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Flãmînzeni │ Sat │ Sîngerei │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│311 │Tãura Veche │Tãura Nouã │ Sat │ Sîngerei │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Tãura Veche │ Sat │ Sîngerei │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│312 │Cãpriana │Cãpriana │ Sat │ Strãşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│313 │Dolna │Dolna │ Sat │ Strãşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│314 │Lozova │Lozova │ Sat │ Strãşeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Stejãreni │ Sat │ Strãşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│315 │Micleuşeni │Huzun │ Sat │ Strãşeni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Micleuşeni │ Sat │ Strãşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│316 │Vorniceni │Vorniceni │ Sat │ Strãşeni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│317 │Albota de Jos │Albota de Jos │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Hagichioi │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Hîrtop │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│318 │Albota de Sus │Albota de Sus │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Roşiţa │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sofievca │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│319 │Balabanu │Balabanu │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│320 │Budãi │Budãi │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Dermengi │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│321 │Musaitu │Musaitu │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│322 │Salcia │Orehovca │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Salcia │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│323 │Vinogradovca │Chirilovca │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ciumai │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mirnoe │ Sat │ Taraclia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vinogradovca │ Sat │ Taraclia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│324 │Agronomovca │Agronomovca │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Negurenii Noi │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Zãzulenii Noi │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│325 │Alexeevca │Alexeevca │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Lidovca │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sãghieni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│326 │Boghenii Noi │Boghenii Noi │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Boghenii Vechi │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Izvoreni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mirceşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Poiana │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│327 │Buciumeni │Buciumeni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Buciumeni, loc. │ Sat │ Ungheni │
│ │ │st. c. f. │ │ │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Floreşti │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│328 │Bumbãta │Bumbãta │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│329 │Buşila │Buşila │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│330 │Cetireni │Cetireni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│331 │Chirileni │Chirileni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│332 │Cioropcani │Bulhac │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Cioropcani │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Stolniceni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│333 │Condrãteşti │Condrãteşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Curtoaia │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│334 │Corneşti │Corneşti │Oraş │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Corneşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Romanovca │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│335 │Costuleni │Costuleni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│336 │Floriţoaia Veche │Floriţoaia Nouã │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Floriţoaia Veche │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Grozasca │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│337 │Hîrceşti │Drujba │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Hîrceşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Leordoaia │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mînzãteşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Veveriţa │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│338 │Mãcãreşti │Frãsineşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Mãcãreşti │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│339 │Mãgurele │Mãgurele │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│340 │Mãnoileşti │Mãnoileşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Novaia Nicolaevca │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Rezina │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vulpeşti │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│341 │Morenii Noi │Morenii Noi │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Şicovãţ │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│342 │Negurenii Vechi │Coşeni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Negurenii Vechi │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Ţîghira │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Zãzulenii Vechi │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│343 │Petreşti │Medeleni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Petreşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Petreşti, loc. │ Sat │ Ungheni │
│ │ │st. c. f │ │ │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│344 │Pîrliţa │Hristoforovca │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│345 │Pîrliţa │Pîrliţa │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│346 │Rãdenii Vechi │Rãdenii Vechi │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│347 │Sculeni │Blindeşti │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Floreni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Gherman │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sculeni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│348 │Sineşti │Pojarna │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Sineşti │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│349 │Teşcureni │Teşcureni │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│350 │Todireşti │Grãseni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Todireşti │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│351 │Ungheni │Ungheni │Oraş │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│352 │Unţeşti │Unţeşti │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│353 │Valea Mare │Buzduganii de Jos │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Buzduganii de Sus │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Morenii Vechi │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Valea Mare │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│354 │Zagarancea │Elizavetovca │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Semeni │ Sat │ Ungheni │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Zagarancea │ Sat │ Ungheni │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│355 │Bugeac │Bugeac │ │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│356 │Carbalia │Carbalia │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│357 │Chioselia Rusã │Chioselia Rusã │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│358 │Chirsova │Chirsova │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│359 │Cişmichioi │Cişmichioi │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Etulia, loc. │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │st. c. f. │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│360 │Comrat │Comrat │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│361 │Congaz │Congaz │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│362 │Congazcicul de Sus │Congazcicul de Jos │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Congazcicul de Sus │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Duduleşti │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│363 │Cotovscoe │Cotovscoe │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│364 │Dezghingea │Dezghingea │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│365 │Etulia │Etulia │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Etulia Nouã │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
├────┼────────────────────────┼───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│366 │Vulcãneşti │Vulcãneşti │Oraş │Unitatea Teritorialã │
│ │ │ │ │Autonomã Gãgãuzia │
│ │ ├───────────────────┼─────┼─────────────────────┤
│ │ │Vulcãneşti, loc. │ Sat │Unitatea Teritorialã │
│ │ │st. c. f. │ │Autonomã Gãgãuzia │
└────┴────────────────────────┴───────────────────┴─────┴─────────────────────┘





ANEXA 2


Documentul care atestã cã persoana locuieşte în mod legal în zona de frontierã poate fi oricare dintre urmãtoarele:
Pentru România:
- cartea de identitate;
- permis de şedere temporarã;
- permis de şedere în scop de muncã;
- permis de şedere permanentã;
- carte de rezidenţã pentru strãinii membri de familie;
- carte de rezidenţã permanentã pentru strãinii membri de familie;
- certificat de înregistrare;
- carte de rezidenţã pentru membrii de familie;
- carte de rezidenţã permanentã pentru membrii de familie;
- carte de rezidenţã permanentã pentru cetãţenii Uniunii Europene.
Pentru Republica Moldova:
- buletin de identitate;
- permisul de şedere pentru cetãţenii strãini;
- buletin de identitate pentru apatrizi.
Atunci când prin documentele prevãzute mai sus nu se poate face dovada perioadei în care persoana a locuit legal în zona de frontierã, acestea sunt însoţite de un certificat eliberat de autoritatea care a emis documentul respectiv.
Motive întemeiate pentru trecerea frecventã a frontierei comune a statelor pãrţilor contractante în temeiul regimului privind micul trafic de frontierã pot fi considerate urmãtoarele, fãrã a avea caracter limitativ:
- menţinerea relaţiilor de familie prin vizitarea rudelor;
- însoţirea rudelor pentru acordarea de asistenţã medicalã;
- participarea la programe în domeniul economic şi schimburi în domeniile economic, ştiinţific, cultural, medical, sportiv, mass-media sau în domeniul educaţiei;
- promovarea unor interese economice şi desfãşurarea de activitãţi de sprijin economic;
- rezolvarea problemelor de naturã juridicã;
- vizitarea mormintelor rudelor;
- alte motive întemeiate.


ANEXA 3


Autoritãţile desemnate sã primeascã cererile şi sã elibereze
permisele de mic trafic de frontierã


Pentru rezidenţii din zona de frontierã de pe teritoriul României:
Misiunea diplomaticã şi oficiile consulare ale Republicii Moldova în România
Pentru rezidenţii din zona de frontierã de pe teritoriul Republicii Moldova:
Misiunea diplomaticã şi oficiile consulare ale României în Republica Moldova

____________

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016