ANEXA A
Lista produselor la care se face referire în paragraful 1 al Protocolului 2
(Importul României din Lituania)
┌──────────┬────────────────────────────┬───────────────────────────┬──────────┐
│ Poziţia │ Descrierea produsului │ Taxa vamalã │ Cota │
│ tarifara │ │ │ - tone - │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 0202 10 │Carcase şi semicarcase de │ 87,5% din taxa de baza │ 300 │
│ │bovine │ │ │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 0303 50 │Peste congelat │ 75% din taxa de baza │ 80 │
│ 0303 71 │ │ │ │
│ 0303 74 │ │ │ │
│ 0303 79 │ │ │ │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 0304 20 │File de peste congelat │ 60% din taxa de baza │ 65 │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 0305 │Peste uscat, sarat sau în │ 75% din taxa de baza │ 50 │
│ │saramura; peste afumat, │ │ │
│ │fiert sau nefiert; fainuri, │ │ │
│ │pudre şi pelete de peste │ │ │
│ │pentru consum uman │ │ │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 040310 │Iaurt │ 19% │ 40 │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 040690 │Branza │ 60% din taxa de baza │ 30 │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│ 1604 12 │Peste preparat sau conservat│ 60% din taxa de baza │ 100 │
│ 1604 13 │ │ │ │
│ 1604 19 │ │ │ │
│ 1604 20 │ │ │ │
├──────────┼────────────────────────────┼───────────────────────────┼──────────┤
│1704 90 71│Produse zaharoase care nu │ 77,8% din taxa de baza │ 20 │
│1704 90 75│conţin cacao │ │ │
└──────────┴────────────────────────────┴───────────────────────────┴──────────┘
ANEXA B
Lista produselor la care se face referire în paragraful 2 al Protocolului 2
(Importul Lituaniei din România)
┌──────────┬───────────────────────────────────────────┬─────────┬─────────────┐
│ Poziţia │ Descrierea produsului │ Taxa │ Cota │
│tarifara*)│ │ vamalã │ - tone - │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│04090000 │ Miere naturala │ 6% │ 50 │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│05040000 │ Intestine, vezici şi stomacuri de │ 0% │ nelimitat │
│ │ animale (altele decât cele din peste) │ │ │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│07020000.2│ Tomate de la 1 Aprilie la 31 Octombrie │ 30% │ 80 │
│la │ │ │ │
│07020000.6│ │ │ │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│07070005.2│ Castraveti de la 1 Martie la 31 Octombrie │ 25% │ 20 │
│la │ │ │ │
│07070005.5│ │ │ │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│07070090 │ Castraveciori │ 0% │ nelimitat │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│1001 │ Grâu şi meslin │ 15% │ 1000 │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│1005 │ Porumb │ 0% │ nelimitat │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│1905 30 │ Biscuiti dulci: vafe şi alveole │ 24% │ 50 │
│1905 40 │ Pesmet, pâine prajita şi produse prajite │ │ │
│ │ similare │ │ │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│20071010 │ Gemuri, dulceţuri, jeleuri, marmelade, │ 3% │ nelimitat │
│la │ paste şi piureuri de fructe │ │ │
│20079935 │ │ │ │
│20079951 │ │ │ │
│20079998 │ │ │ │
│20079939.9│ │ 0% │ │
│20079958 │ │ │ │
│20079993 │ │ │ │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│2009 70 │ Suc de mere │ 35% │ 120 │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│2204 21 10│Vinuri, altele decât cele cu o concentraţie│ 60% din │ nelimitat │
│la │ de alcool funcţie de volum care sa │ taxa de │ │
│2204 21 98│ depãşeascã 22% vol │ baza │ │
│2204 29 10│ │ │ │
│la │ │ │ │
│2204 29 98│ │ │ │
├──────────┼───────────────────────────────────────────┼─────────┼─────────────┤
│2204 21 99│ Vinuri, având o concentraţie de alcool │ 75% din │ nelimitat │
│2204 29 99│ funcţie de volum care sa depãşeascã │ taxa de │ │
│ │ 22% vol │ baza │ │
│2204 30 │ Alte musturi de struguri │ │ │
└──────────┴───────────────────────────────────────────┴─────────┴─────────────┘
*) Poziţiile tarifare la noua cifre sunt din nomenclatura combinata
lituaniana.