Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 54 din 25 iulie 2007  pentru aprobarea   Normei nr. 24/2007 privind sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2007 a entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 54 din 25 iulie 2007 pentru aprobarea Normei nr. 24/2007 privind sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2007 a entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private

EMITENT: COMISIA DE SUPRAVEGHERE A SISTEMULUI DE PENSII PRIVATE
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 557 din 15 august 2007

În temeiul dispoziţiilor art. 21, ale art. 23 lit. f) şi g) şi ale <>art. 24 lit. k) din Ordonanţa de urgenţã a Guvernului nr. 50/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, aprobatã cu modificãri şi completãri prin <>Legea nr. 313/2005 ,
conform <>Hotãrârii Parlamentului României nr. 24/2006 privind numirea preşedintelui, a vicepreşedintelui şi a celorlalţi membri ai Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private,
având în vedere prevederile <>art. 15 alin. (5), (6) şi (7) din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative, ale art. 57 alin. (5) şi (6) şi ale <>art. 70 lit. g) din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicatã,
în baza hotãrârii luate în şedinţa Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private din data de 25 iulie 2007,

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private emite urmãtoarea hotãrâre:

ART. 1
Se aprobã <>Norma nr. 24/2007 privind sistemul de raportare contabilã la 30 iunie 2007 a entitãţilor autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, prevãzutã în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
ART. 2
Prezenta hotãrâre şi norma menţionatã la art. 1 se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi pe site-ul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (www.csspp.ro).
ART. 3
Departamentul autorizare-reglementare împreunã cu Secretariatul tehnic şi cu directorul general vor urmãri ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotãrâri.

Preşedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private,
Mircea Oancea

Bucureşti, 25 iulie 2007.
Nr. 54.


ANEXĂ

<>NORMA Nr. 24/2007
privind sistemul de raportare contabilã la 30 iunie
2007 a entitãţilor autorizate, reglementate şi supravegheate
de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private

ART. 1
Prezenta normã stabileşte sistemul de raportare contabilã la 30 iunie 2007 a entitãţilor autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, denumitã în continuare Comisie.
ART. 2
(1) Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie au obligaţia sã întocmeascã şi sã depunã la Comisie şi, dupã caz, la unitãţile teritoriale ale Ministerului Economiei şi Finanţelor raportãri contabile la 30 iunie 2007 care cuprind urmãtoarele formulare, în funcţie de specificul fiecãrei categorii de entitãţi:
a) pentru administratorii de fonduri de pensii facultative şi fonduri de pensii administrate privat care sunt societãţi de pensii autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie:
(i) situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii (cod 10), conform anexei nr. 2;
(ii) contul de profit şi pierdere (cod 20), conform anexei nr. 3;
(iii) date informative (cod 30), conform anexei nr. 4;
b) pentru fondurile de pensii facultative şi fondurile de pensii administrate privat, administratorii acestora vor întocmi:
(i) situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii (cod 10), conform anexei nr. 5;
(ii) situaţia veniturilor şi cheltuielilor (cod 20), conform anexei nr. 6;
c) pentru administratorii de fonduri de pensii facultative care sunt societãţi de asigurare şi societãţi de administrare a investiţiilor pentru activitatea de administrare a fondurilor de pensii:
(i) situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, conform anexei nr. 7;
(ii) situaţia veniturilor şi cheltuielilor, conform anexei nr. 8.
(2) Administratorii fondurilor de pensii vor organiza şi ţine distinct contabilitatea pentru fiecare fond de pensii pe care îl administreazã, faţã de propria contabilitate.
Administratorii fondurilor de pensii vor întocmi distinct balanţa de verificare a conturilor analitice pentru fiecare fond de pensii pe care îl administreazã, faţã de propria contabilitate.
Administratorii fondurilor de pensii care sunt societãţi de asigurare şi societãţi de administrare a investiţiilor vor întocmi distinct pentru activitatea de administrare a fondurilor balanţa de verificare a conturilor analitice, faţã de celelalte activitãţi desfãşurate conform prevederilor legale in vigoare.
Pentru fondurile de pensii aflate în administrare, raportãrile contabile la 30 iunie 2007 vor fi întocmite de cãtre administratorii de fonduri de pensii distinct de propriile raportãri contabile semestriale.
Administratorii fondurilor de pensii vor întocmi raportãri contabile la 30 iunie 2007 pentru fiecare fond de pensie administrat.
(3) Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii prezintã în formã sinteticã elementele de activ şi de pasiv grupate dupã naturã şi lichiditate, respectiv dupã naturã şi exigibilitate.
Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii se întocmeşte pe baza balanţei de verificare a conturilor sintetice la data de 30 iunie 2007, puse de acord cu soldurile din balanţa conturilor analitice, încheiatã dupã înregistrarea tuturor documentelor în care au fost consemnate operaţiunile financiarcontabile aferente perioadei de raportare.
(4) Contul de profit şi pierdere sau situaţia veniturilor şi cheltuielilor, dupã caz, cuprinde totalitatea veniturilor realizate, a cheltuielilor efectuate, precum şi rezultatele financiare obţinute (profit sau pierdere), preluate din conturile de venituri şi cheltuieli cuprinse în balanţa de verificare la 30 iunie 2007.
Datele care se raporteazã în formularul "Contul de profit şi pierdere", respectiv "Situaţia veniturilor şi cheltuielilor" sunt cumulate de la începutul anului pânã la sfârşitul perioadei de raportare.
Administratorii de fonduri de pensii facultative şi fonduri de pensii administrate privat care sunt societãţi de pensii înscriu în formularul "Contul de profit şi pierdere" (anexa nr. 3), la rândul 12 "Salarii", toate cheltuielile reprezentând drepturi salariale.
Administratorii de fonduri de pensii facultative şi pensii administrate privat care sunt societãţi de asigurare şi societãţi de administrare a investiţiilor înscriu în formularul "Situaţia veniturilor şi cheltuielilor" (anexa nr. 8), la rândul 9 "Salarii", toate cheltuielile reprezentând drepturi salariale.
La aceleaşi rânduri din anexele menţionate în paragrafele de mai sus se va cuprinde şi contravaloarea tichetelor de masã acordate salariaţilor în baza prevederilor <>Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masã, cu modificãrile şi completãrile ulterioare. Aceste informaţii sunt prezentate, de asemenea, la rândul 25 din anexa nr. 4 "Date informative" (cod 30).
(5) în formularul "Date informative", la rândurile 01 şi 02 din coloana 1, entitãţile care au în subordine subunitãţi vor înscrie cifra 1, indiferent de numãrul acestora. La rândurile privind plãţile restante se înscriu sumele de la sfârşitul perioadei de raportare care au depãşit termenele de platã prevãzute în contracte sau acte normative.
ART. 3
(1) Formularele de raportare contabilã semestrialã se semneazã de cãtre administratorul entitãţii şi de cãtre conducãtorul compartimentului financiar-contabil, iar în lipsa acestora, de cãtre înlocuitorii de drept.
(2) Administratorul entitãţii şi conducãtorul compartimentului financiar-contabil poartã rãspunderea, potrivit legii, asupra realitãţii informaţiilor cu privire la poziţia financiarã, performanţa financiarã, precum şi asupra celorlalţi indicatori cuprinşi în formularele de raportare.
(3) Conducãtorul compartimentului financiar-contabil are obligaţia sã respecte prevederile din prezenta normã, corelaţiile dintre indicatorii din formulare, urmãrind realitatea datelor ce se raporteazã, precum şi încadrarea în termenul de depunere la organele în drept.
(4) Entitãţile care au în subordine sucursale sau alte subunitãţi fãrã personalitate juridicã vor verifica şi centraliza balanţele de verificare ale acestora, întocmind raportãrile contabile la 30 iunie 2007.
(5) Entitãţile prevãzute la art. 2 alin. (1) vor completa formularele de raportare contabilã la 30 iunie 2007 folosind planul de conturi aplicabil fiecãrei categorii de entitãţi, conform reglementãrilor contabile aplicabile.
ART. 4
(1) Entitãţile vor completa datele de identificare (denumirea unitãţii, adresa, telefonul şi numãrul de înmatriculare la registrul comerţului), precum şi pe cele referitoare la încadrarea corectã în forma de proprietate şi codul unic de înregistrare în mod lizibil, fãrã a se folosi prescurtãri sau iniţiale. în cãsuţe se vor înscrie codurile care reflectã încadrarea acestora.
(2) Necompletarea corectã pe prima paginã a formularului "Situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii" cu datele prevãzute la alin. (1) conduce la imposibilitatea identificãrii entitãţii şi, în consecinţã, se considerã cã lucrarea nu a fost depusã, entitatea fiind sancţionatã potrivit prevederilor <>art. 42 din Legea contabilitãţii nr. 82/1991 , republicatã.
(3) Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie completeazã codul privind activitatea, cod format din 4 cifre (clase de activitãţi), din Clasificarea activitãţilor din economia naţionalã - CAEN, aprobatã prin <>Hotãrârea Guvernului nr. 656/1997 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 301 şi 301 bis din 5 noiembrie 1997, actualizatã prin <>Ordinul preşedintelui Institutului Naţional de Statisticã nr. 601/2002 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 908 din 13 decembrie 2002.
(4) în cazul în care entitatea desfãşoarã mai multe activitãţi, se va trece codul activitãţii preponderente care defineşte profilul unitãţii (respectiv codul clasei CAEN al activitãţii preponderente).
ART. 5
(1) Formatul electronic al raportãrilor contabile la 30 iunie 2007 pentru entitãţile prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. a), conţinând formularistica necesarã şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentã, se obţine prin folosirea programului de asistenţã, care este pus la dispoziţia entitãţilor, gratuit, de unitãţile teritoriale ale Ministerului Economiei şi Finanţelor sau poate fi descãrcat de pe serverul de web al Ministerului Economiei şi Finanţelor Publice la adresa www.mfinante.ro.
(2) Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie, menţionate la art. 2 alin. (1) lit. a), vor depune la Comisie şi la unitãţile teritoriale ale Ministerului Economiei şi Finanţelor discheta cu raportãrile contabile la 30 iunie 2007, însoţite de raportãrile contabile listate cu ajutorul programului de asistenţã, semnate şi ştampilate, conform legii. Aceste raportãri se depun împreunã cu o copie de pe codul unic de înregistrare, raportul administratorului, precum şi o copie a balanţei de verificare a conturilor sintetice.
(3) Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie, menţionate la art. 2 alin. (1) lit. b), vor depune numai la Comisie un exemplar din raportãrile contabile la 30 iunie 2007, întocmite conform prevederilor prezentei norme, semnate şi ştampilate, conform legii. Aceste raportãri se depun împreunã cu o copie de pe raportul administratorului, precum şi o copie a balanţei de verificare a conturilor sintetice.
(4) Entitãţile menţionate la art. 2 alin. (1) lit. c) vor depune la Comisie: o copie de pe raportãrile contabile la 30 iunie 2007, întocmite conform prevederilor reglementãrilor contabile emise de Comisia de Supraveghere a Asigurãrilor sau de Comisia Naţionalã a Valorilor Mobiliare, precum şi un exemplar din raportãrile contabile la 30 iunie 2007, specifice activitãţii de administrare de fonduri de pensii, potrivit art. 2 alin. (1) lit. c) din prezenta normã, o copie de pe codul unic de înregistrare, raportul administratorului, o copie a balanţei de verificare a conturilor sintetice, precum şi o copie a balanţei de verificare a conturilor, întocmitã numai pentru activitatea de administrare de fonduri de pensii.
(5) Formularele care compun raportãrile contabile la 30 iunie 2007 se vor completa în lei.
ART. 6
Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie care nu au desfãşurat activitate de la data înfiinţãrii pânã la sfârşitul perioadei de raportare nu întocmesc raportãri contabile la 30 iunie 2007, acestea urmând sã depunã la Comisie şi la unitãţile teritoriale ale Ministerului Economiei şi Finanţelor, dupã caz, o declaraţie pe proprie rãspundere care sã cuprindã cel puţin urmãtoarele date de identificare, astfel:
a) pentru administratorii de fonduri de pensii facultative şi fonduri de pensii administrate privat:
(i) denumirea completã, conform certificatului de înmatriculare;
(ii) adresa completã şi numãrul de telefon;
(iii) numãrul de înregistrare la registrul comerţului;
(iv) codul unic de înregistrare;
(v) capitalul social;
b) pentru fondurile de pensii facultative şi fondurile de pensii administrate privat:
(i) denumirea completã;
(ii) numãrul de înregistrare la Comisie, conform autorizaţiei de funcţionare;
(iii) capitalul fondului.
O declaraţie similarã vor depune şi entitãţile care se aflã în curs de lichidare, potrivit legii.
ART. 7
(1) Raportãrile contabile la 30 iunie 2007, precum şi declaraţiile entitãţilor autorizate, reglementate şi supravegheate de cãtre Comisie, prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. a) din prezenta normã, care nu au desfãşurat activitate sau se aflã în curs de lichidare, potrivit legii, se vor depune la Comisie şi la unitãţile teritoriale ale Ministerului Economiei şi Finanţelor pânã cel târziu la 15 august 2007.
(2) Raportãrile contabile la 30 iunie 2007, precum şi declaraţiile entitãţilor prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. b) şi c) din prezenta normã, care nu au desfãşurat activitate sau se aflã în curs de lichidare, se vor depune numai la Comisie pânã cel târziu la 15 august 2007.
ART. 8
(1) Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie, prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. a), pot depune raportãrile contabile la 30 iunie 2007 la registratura Comisiei şi ale unitãţilor teritoriale a Ministerului Economiei şi Finanţelor sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declaratã, potrivit prevederilor <>Hotãrârii Guvernului nr. 627/1995 privind îmbunãtãţirea disciplinei depunerii bilanţurilor contabile şi a altor documente cu caracter financiar-contabil şi fiscal, de cãtre agenţii economici şi alţi contribuabili, publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 226 din 2 octombrie 1995.
(2) Entitãţile autorizate, reglementate şi supravegheate de Comisie, prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. b) şi c), pot depune raportãrile contabile la 30 iunie 2007 la registratura Comisiei sau la oficiile poştale, prin scrisori cu valoare declaratã, potrivit prevederilor <>Hotãrârii Guvernului nr. 627/1995 .
(3) De asemenea, la depunere se vor avea în vedere şi prevederile <>Hotãrârii Guvernului nr. 1.085/2003 pentru aplicarea unor prevederi ale <>Legii nr. 161/2003 privind unele mãsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnitãţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, referitoare la implementarea Sistemului Electronic Naţional, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
ART. 9
Anexele nr. 1-8 fac parte integrantã din prezenta normã.
ART. 10
Nerespectarea prevederilor prezentei norme se sancţioneazã conform prevederilor <>art. 42 din Legea nr. 82/1991 , republicatã.


ANEXA 1
NOMENCLATOR - FORME DE PROPRIETATE


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Codul Denumirea
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10 PROPRIETATE DE STAT
11 Regii autonome
12 Societãţi comerciale cu capital integral de stat
13 Alte unitãţi economice de stat netransformate în societãţi comerciale
sau regii autonome
14 Companii şi societãţi naţionale
20 PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de stat şi privat)
PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de stat - sub 50%)
21 Societãţi comerciale cu capital de stat autohton şi de stat strãin
22 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton şi strãin
23 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton
24 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat strãin
PROPRIETATE MIXTĂ (cu capital de stat - 50% şi peste 50%)
25 Societãţi comerciale cu capital de stat autohton şi de stat strãin
26 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton şi strãin
27 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat autohton
28 Societãţi comerciale cu capital de stat şi privat strãin
30 PROPRIETATE INDIVIDUALĂ - PRIVATĂ
(cu capital: privat autohton, privat autohton şi strãin, privat strãin,
societãţi agricole)
31 Societãţi comerciale în nume colectiv
32 Societãţi comerciale în comanditã simplã
33 Societãţi comerciale în comanditã pe acţiuni
34 Societãţi comerciale pe acţiuni
35 Societãţi comerciale cu rãspundere limitatã
36 Societãţi agricole
37 Societãţi comerciale cu capital de stat, privatizate în cursul anului
2007
40 PROPRIETATE COOPERATISTĂ
41 Cooperative de consum
42 Cooperative meşteşugãreşti
43 Cooperative şi asociaţii agricole netransformate
44 Cooperative de credit
50 PROPRIETATE OBŞTEASCĂ
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




ANEXA 2


Judeţul _____________│_│_│ Forma de proprietate ________│_│_│
Entitatea __________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea _________ (denumire clasã CAEN) ____________
sectorul ___, str. _____ nr. ____,
bl. ____ sc. _____, ap. _______ Cod clasa CAEN ____ │_│_│_│_│
Telefon ____________, fax _______ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului ____ ____ ____│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│


SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
la data de 30 iunie 2007
Cod 10
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬──────────┬──────────┐
│ Denumire indicator │Nr. │ Sold la │ Sold la │
│ │rând│01.01.2007│30.06.2007│
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A │B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Cheltuieli de constituire (ct. 201-2801) │01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Cheltuieli de dezvoltare (ct. 203-2803-2903) │02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Concesiuni, brevete, licenţe,mãrci comerciale,│03 │ │ │
│drepturi şi active similare, daca acestea au fost│ │ │ │
│achiziţionate cu titlu oneros (ct. 205+208-2805- │ │ │ │
│2808-2905-2908) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Fondul comercial (ct. 2071-2807-2907) │04 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Avansuri şi imobilizãri necorporale în curs de│05 │ │ │
│execuţie (ct. 233+234-2933) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 01 la 05) │06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. IMOBILIZĂRI CORPORALE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Terenuri şi construcţii (ct. 211+212-2811-2812│07 │ │ │
│-2911-2912) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Instalaţii tehnice şi maşini (ct. 213-2813- │08 │ │ │
│2913) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │09 │ │ │
│(ct. 214-2814-2914) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Avansuri şi imobilizãri corporale în curs │10 │ │ │
│(ct. 231+232-2931) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 07 la 10) │11 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţi afiliate │12 │ │ │
│(ct. 261-2961) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Împrumuturi acordate entitãţilor afiliate │13 │ │ │
│(ct. 2671+2672-2965) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Interese de participare (ct. 263-2963) │14 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Împrumuturi acordate entitãţilor de care enti-│15 │ │ │
│tatea este legatã în virtutea intereselor de │ │ │ │
│participare (ct. 2675+2676-2967) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Investiţii deţinute ca imobilizãri │16 │ │ │
│(ct. 265-2964) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Alte împrumuturi (ct. 2673*+2674*+2678*+2679*-│17 │ │ │
│2966*-2969*) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 12 la 17) │18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL (rd. 06+11+18) │19 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. STOCURI │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Materiale consumabile (ct. 302+303-392) │20 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Avansuri pentru cumpãrãri de stocuri(ct. 4091)│21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 20 la 21) │22 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. CREANŢE (Sumele care urmeazã sã fie încasate │ │ │ │
│dupã o perioadã mai mare de un an trebuie prezen-│ │ │ │
│tate separat pentru fiecare element.) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Creanţe comerciale* (ct. 2673*+2674*+2678*+ │23 │ │ │
│2679*-2966*-2969*+4092+411+413+418-491) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Sume de încasat de la entitãţile afiliate (ct.│24 │ │ │
│4511**+4518**-4591*) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Sume de încasat de la entitãţile de care │25 │ │ │
│societatea este legatã în virtutea intereselor │ │ │ │
│de participare (ct. 453-4952) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Alte creanţe (ct. 425+4282+431**+437**+4382+ │26 │ │ │
│441**+4424+4428**+444**+445+446***+447**+4482+ │ │ │ │
│4582+461+473**-496+5187) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Creanţe privind capitalul subscris şi nevãrsat│27 │ │ │
│(ct. 456-4953) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 23 la 27) │28 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entiţãţile afiliate │29 │ │ │
│(ct. 501-591) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Alte investiţii financiare pe termen scurt │30 │ │ │
│(ct. 505+506+508+5113+5114-595-596-598) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 29 la 30) │31 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI (ct. 5112+5121+5124+│32 │ │ │
│5125+5311+5314+5321+5322+5323+5328+5411+5412+542)│ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL (rd. 22+28+31+32) │33 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │34 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│D. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ DE │ │ │ │
│de PÂNĂ LA UN AN │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Împrumuturi din emisiunea de obigaţiuni, │35 │ │ │
│prezentându-se separat împrumuturile din emisiu- │ │ │ │
│nea de obligaţiuni convertibile (ct. 1614+1615+ │ │ │ │
│1617+1618+1681-169) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit (ct. │36 │ │ │
│1621+1622+1624+1625+1627+1682+5191+5192+5198) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Avansuri încasate de la clienţi (ct. 419) │37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Datorii comerciale - furnizori (ct. 401+404+ │38 │ │ │
│408) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit (ct. 403+405) │39 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate (ct. 1661+ │40 │ │ │
│1685+2691***+4518***) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Sume datorate entitãţilor de care societatea │41 │ │ │
│este legatã în virtutea intereselor de partici- │ │ │ │
│pare (ct. 1663+1686+2692+453***) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Alte datorii inclusiv datorii fiscale şi │42 │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale │ │ │ │
│(ct. 1623+1626+167+1687+2693+421+423+424+426+427+│ │ │ │
│428+431***+437***+4381+441***+4423+4428***+ │ │ │ │
│444***+446***+447***+4481+4551+4458+456***+457+ │ │ │ │
│4581+462+473***+509+5186+5193+5194+5195+5196+ │ │ │ │
│5197) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 35 la 42) │43 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │44 │ │ │
│CURENTE NETE (rd. 33+34-43-59.2) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE (rd. 19+44-│45 │ │ │
│59.1) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│G. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│MAI MARE DE UN AN │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Împrumuturi din emisiunea de obligaţiuni, │46 │ │ │
│prezentându-se separat împrumuturile din emisiu- │ │ │ │
│nea de obligaţiuni convertibile (ct. 1614+1615+ │ │ │ │
│1617+1618+1681-169) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit (ct. │47 │ │ │
│1621+1622+1624+1625+1627+1682+5191+5192+5198) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Avansuri încasate de la clienţi (ct. 419) │48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Datorii comerciale - furnizori (ct. 401+404+ │49 │ │ │
│408) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit (ct. 403+405) │50 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate (ct. 1661+ │51 │ │ │
│1685+2691+4511***+4518***) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Sume datorate entitãţilor de care societatea │52 │ │ │
│este legatã în virtutea intereselor de partici- │ │ │ │
│pare (ct. 1663+1686+2692+453***) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi │53 │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale │ │ │ │
│(ct.1623+1626+167+1687+2693+421+423+424+426+427+ │ │ │ │
│4281+431***+437***+4381+441***+4423+4428***+ │ │ │ │
│444***+446***+447***+4481+4551+4558+456***+457+ │ │ │ │
│4581+462+473***+509+5186+5193+5194+5195+5196+ │ │ │ │
│5197) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 46 la 53) │54 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│H. PROVIZIOANE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Provizioane pentru pensii şi obligaţii │55 │ │ │
│similare (ct. 1515) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Provizioane pentru impozite (t. 1516) │56 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Alte provizioane (ct.1511+1512+1514+1518) │57 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL PROVIZIOANE: (rd.55+56+57) │58 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. VENITURI ÎN AVANS (rd. 59.1+59.2) din care: │59 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Subvenţii pentru investiţii (ct. 131+132+133+ │59.1│ │ │
│133+134+138) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Venituri înregistrate în avans (ct. 472) │59.2│ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│J. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. CAPITAL din care: │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Capital subscris vãrsat (ct. 1012) │60 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. (Capital subscris nevârsat (ct. 1011) │61 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CAPITAL (rd.60+61) │62 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. PRIME DE CAPITAL (ct. 104) │63 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. REZERVE DIN REEVALUARE (ct. 105) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold C │64 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│IV. REZERVE) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Rezerve legale (ct. 1061) │65 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Rezerve statutare sau contractuale (ct. 1063) │66 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Rezerve reprezentând surplus realizat din │67 │ │ │
│rezerve reevaluare (ct. 1065) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Alte rezerve (ct. 1068) │68 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Alte rezerve specifice activitãţii administra-│69 │ │ │
│torilor fondurilor de pensii private (ct. 1069) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Acţiuni proprii (ct. 109) │70 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL REZERVE (rd. 65 la 69-70) │71 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│V. PROFITUL SAU PIERDEREA REPORTATĂ (ct. 117) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold C │72 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold D │73 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VI. PROFETUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR (ct. 121) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold C │74 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold D │75 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Repartizarea profitului (ct. 129) │76 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VII. TOTAL CAPITALURI PROPRII (rd.62+63+64+71+72-│77 │ │ │
│73+74-75-76) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┴────┴──────────┴──────────┤
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
*) Conturi de repartizat dupã natura elementelor respective
**) Solduri debitoare ale conturilor respective
***) Solduri creditoare ale conturilor respective




ANEXA 3


Judeţul _____________│_│_│ Forma de proprietate ________│_│_│
Entitate __________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea _________ (denumire clasã CAEN) ____________
sectorul ___, str. _____ nr. ____,
bl. ____ sc. _____, ap. _______ Cod clasa CAEN ____ │_│_│_│_│
Telefon ____________, fax _______ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului ____ ____ ____│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│


CONTUL DE PROFIT ŞI PIERDERE
la data de 30 iunie 2007
Cod 20 - lei -
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬─────────────────────┐
│ Denumire indicator │Nr. │ Realizãri aferente │
│ │rând│ perioadei de │
│ │ │ raportare │
│ │ ├──────────┬──────────┤
│ │ │Precedentã│ Curentã │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A │B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Cifra de afaceri netã (rd. 02 la 03) │01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Venituri din activitatea de exploatare │02 │ │ │
│(ct.704+705+706+708) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Venituri din subvenţii de exploatare aferente │03 │ │ │
│cifrei de afaceri nete (ct. 741) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Venituri din producţia de imobilizãri │04 │ │ │
│(ct. 721+722) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Alte venituri din exploatare (ct. 758) │05 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL (rd. 01+04+05) │06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Cheltuieli cu materialele şi alte cheltuieli │07 │ │ │
│externe (rd. 08 la 10) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Cheltuieli cu materialele consumabile (ct.602)│08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Alte cheltuieli cu materialele (ct. 603+604) │09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│c) Alte cheltuieli externe (cu energia şi apã) │10 │ │ │
│(ct. 605-741) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Cheltuieli cu personalul (rd. 12+13) │11 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Salarii (ct. 641+642) │12 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Cheltuieli cu asigurãrile şi protecţia socialã│13 │ │ │
│(ct. 645) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Ajustãri │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Ajustãri de valoare privind imobilizãrile │14 │ │ │
│corporale şi necorporale (rd. 15 - 16) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a.1) Cheltuieli (ct. 6811+6813) │15 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a.2) Venituri (ct. 7813) │16 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Ajustãri de valoare privind activele │17 │ │ │
│circulante (rd. 18-19) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b.1) Cheltuieli (ct. 654+6814) │18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b.2) Venituri (ct. 754+7814) │19 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Alte cheltuieli de exploatare (rd. 21 la 23) │20 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Cheltuieli privind prestaţiile externe (ct. │21 │ │ │
│611+612+613+614+621+622+623+624+625+626+627+628) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi vãrsã- │22 │ │ │
│minte asimilate (ct. 635) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│c) Cheltuieli cu despãgubiri, donaţii şi activele│23 │ │ │
│cedate (ct. 658) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Ajustãri privind provizioanele (rd.25 - rd.26)│24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Cheltuieli(ct. 6812) │25 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Venituri(ct. 7812) │26 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd.07+11+14+17+│27 │ │ │
│20+24) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 06-27) │28 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd 27 - 06) │29 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│9. Venituri din interese de participare │30 │ │ │
│(ct. 7611+7613) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- din care, veniturile obţinute de la entitãţile │31 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│10. Venituri din alte investiţii şi împrumuturi │32 │ │ │
│care fac parte din activele imobilizate, (ct.763)│33 │ │ │
│- din care, veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│11. Alte dobânzi de încasat şi venituri similare │34 │ │ │
│(ct. 766) │35 │ │ │
│- din care, veniturile obţinute de la entitãţile │ │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│12. Alte venituri financiare (ct.762+764+765+767+│36 │ │ │
│+768) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI FINANCIARE - TOTAL (rd 30+32+34+36) │37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│13. Ajustarea valorii imobilizãrilor financiare │38 │ │ │
│şi a investiţiilor financiare deţinute ca active │ │ │ │
│circulante (rd. 39-40) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Cheltuieli (ct. 686) │39 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Venituri (ct. 786) │40 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│14. a) Dobânzi de plãtit şi alte cheltuieli │41 │ │ │
│similare (ct. 666) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- din care, cheltuieli în relaţia cu entitãţile │42 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│15. Alte cheltuieli financiare (ct. 663+664+665+ │43 │ │ │
│667+668) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd. 38+41+43) │44 │ │ │
│667+668) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARĂ: │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit(rd. 37-44) │45 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 44-37) │46 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARĂ DIN ACTIVITATEA│ │ │ │
│CURENTĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 06+37-27-44) │47 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 27+44-06-37) │48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│16. VENITURI EXTRAORDINARE (ct. 771) │49 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│17. CHELTUIELI EXTRAORDINARE (ct. 671) │50 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│18. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA │ │ │ │
│EXTRAORDINARĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 49-50) │51 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 50-49) │52 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 06+37+49) │53 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 27+44+50) │54 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 53-54) │55 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 54-53) │56 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│19. IMPOZITUL PE PROFIT (ct. 691) │57 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│20. PROFITUL SAU PIERDEREA NET(Ă) A EXERCIŢIULUI │ │ │ │
│FINANCIAR │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 55-57) │58 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 56+57) sau (rd. 57-55) │59 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┴────┴──────────┴──────────┤
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 4


DATE INFORMATIVE
Cod 30
┌─────────────────────────┬────┬──────────────┬──────────────────────────────┐
│Date privind rezultatul │Nr. │ Nr. unitãţi │ Sume │
│înregistrat │rând├──────────────┼──────────────────────────────┤
│ │ │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────────────────────┤
│Unitãţi care au │01 │ │ │
│înregistrat profit │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────────────────────┤
│Unitãţi care au │02 │ │ │
│înregistrat pierdere │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼──────────────────────────────┤
│Date privind plãţile │Nr. │ Total │ Din care: │
│restante │rând│ Col. 2+3 │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ │ │ TOTAL │Pentru activi- │Pentru activi-│
│ │ │ │tatea curentã │tatea de │
│ │ │ │ │investiţii │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Plãţi restante - total │03 │ │ │ │
│(rd. 04+08+14 la 18+22), │ │ │ │ │
│din care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Furnizori restanţi- total│04 │ │ │ │
│(rd. 05 la 07), din care:│ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- peste 30 de zile │05 │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- peste 90 de zile │06 │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- peste 1 an │07 │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Obligaţii restante faţã │08 │ │ │ │
│de bugetul asigurãrilor │ │ │ │ │
│sociale - total (rd. 09 │ │ │ │ │
│la 13), din care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- contribuţii pentru asi-│09 │ │ │ │
│gurãri sociale de stat │ │ │ │ │
│datorate de angajatori, │ │ │ │ │
│salariaţi şi alte │ │ │ │ │
│persoane asimilate │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- contribuţii pentru │10 │ │ │ │
│fondul asigurãrilor │ │ │ │ │
│sociale de sãnãtate │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- contribuţia pentru │11 │ │ │ │
│pensia suplimentarã │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- contribuţii pentru │12 │ │ │ │
│bugetul asigurãrilor │ │ │ │ │
│pentru şomaj │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- alte datorii sociale │13 │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Obligaţii restante faţã │14 │ │ │ │
│de bugetele fondurilor │ │ │ │ │
│speciale şi alte fonduri │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Obligaţii restante faţã │15 │ │ │ │
│de alţi creditori │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Impozite şi taxe neplã- │16 │ │ │ │
│tite la termenul stabilit│ │ │ │ │
│la bugetul de stat │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Impozite şi taxe neplã- │17 │ │ │ │
│tite la termenul stabilit│ │ │ │ │
│la bugetele locale │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Credite bancare nerambur-│18 │ │ │ │
│sate la scadenţã │ │ │ │ │
│- total (rd. 19 la 21), │ │ │ │ │
│din care: │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- restante dupã 30 de │19 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- restante dupã 90 de │20 │ │ │ │
│zile │ │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│- restante dupã 1 an │21 │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┼───────────────┼──────────────┤
│Dobânzi restante │22 │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼──────────────┴─────────┬─────┴──────────────┤
│III. Numãr mediu de │ │ 30 iunie 2006 │ 30 iunie 2007 │
│salariaţi │ │ │ │
├─────────────────────────┼────┼────────────────────────┼────────────────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────┼────┼────────────────────────┼────────────────────┤
│Numãr mediu de salariaţi │23 │ │ │
├─────────────────────────┼────┼────────────────────────┴────────────────────┤
│IV. Tichete de masã │24 │ Sume │
├─────────────────────────┼────┼─────────────────────────────────────────────┤
│Contravaloarea tichetelor│25 │ │
│de masã acordate │ │ │
│salariaţilor │ │ │
├─────────────────────────┴────┴─────────────────────────────────────────────┤
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 5


Judeţul _____________│_│_│ Forma de proprietate ________│_│_│
Entitate __________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea _________ (denumire clasã CAEN) ____________
sectorul ___, str. _____ nr. ____,
bl. ____ sc. _____, ap. _______ Cod clasa CAEN ____ │_│_│_│_│
Telefon ____________, fax _______ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului ____ ____ ____│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│


SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
la data de 30 iunie 2007
Cod 10
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬─────────────────────┐
│ Denumirea indicatorului │Nr. │ Sold la │
│ │rând├──────────┬──────────┤
│ │ │01.01.2007│30.06.2007│
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│ A │ │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Titluri imobilizate (ct. 265) │01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Creanţe imobilizate (ct. 267) │02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 01 la 02) │03 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. CREANŢE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Clienţi (ct. 411) │04 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Efecte de primit de la clienţi (ct. 413 ) │05 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Creanţe - furnizori debitori(ct. 409) │06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Decontãri cu participanţii (ct. 452) │07 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Alte creanţe (ct. 267+446*+461+473*+5187) │08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd 04 la 08) │09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │10 │ │ │
│1. Investiţii financiare pe termen scurt │ │ │ │
│(ct. 506+508+5113+5114) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │11 │ │ │
│(ct. 5112+512+531) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│ACTIVE CIRCULANTE TOTAL: │12 │ │ │
│(rd. 09+10+11) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN AVANS (ct. 471) │13 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│D. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│DE PÂNĂ LA 1 AN │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Avansuri încasate (ct. 419) │14 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Datorii comerciaie(ct. 401+408) │15 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Efecte de plãtit (ct. 403) │16 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Sume datorate privind decontãrile cu partici- │17 │ │ │
│panţii (ct. 452**) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Alte datorii (ct.269+446**+462+473**+509+5186)│18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd 14 la 18) │19 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │20 │ │ │
│CURENTE NETE (rd. 12+13-19-28) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│F. TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE (rd. 03+20)│21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│G. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │ │ │ │
│MAI MARE DE 1AN │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Avansuri mcasate(ct. 419) │22 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Datorii comerciale (ct. 401+408) │23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Efecte de plãtit (ct. 403) │24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Sume datorate privind decontãri cu participan-│25 │ │ │
│panţii (ct. 452**) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Alte datorii (ct. 2694+446**+462+473**+509+ │26 │ │ │
│5186) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL: (rd. 22 la 26) │27 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│H. VENITURI ÎN AVANS (ct. 472) │28 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. CAPITALUL FONDULUI │29 │ │ │
│- capital privind unitãţile de fond la valoarea │ │ │ │
│nominalã (ct. 1017) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. PRIMELE FONDULUI │30 │ │ │
│- prime aferente unitãţilor de fond (ct. 1045) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. REZERVE │31 │ │ │
│- rezerve specifice activitãţii fondurilor de │ │ │ │
│pensii (ct. 106) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│IV. REZULTAT REPORTAT │ │ │ │
│1. Rezultatul reportat aferent activitãţii fondu-│ │ │ │
│rilor de pensii (ct. 1171) │ │ │ │
│ Sold C │32 │ │ │
│ ──────── │ │ │ │
│ Sold D │33 │ │ │
│2. Rezultatul reportat provenit din corectarea │ │ │ │
│erorilor contabile (ct. 1174) │ │ │ │
│ Sold C │34 │ │ │
│ ──────── │ │ │ │
│ Sold D │35 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│V. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │ │ │ │
│(ct. 121) │ │ │ │
│ Sold C │36 │ │ │
│ ──────── │ │ │ │
│ Sold D │37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VI. REPARTIZAREA PROFITULUI (ct. 129) │38 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│J. TOTAL CAPITALURI PROPRII │39 │ │ │
│(rd. 29+30+31+32-33+34-35+36-37-38) │ │ │ │
├─────────────────────────┴────┴─────────────────────────────────────────────┤
│ │
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
*) Solduri debitoare ale conturilor respective
**) Solduri creditoare ale conturilor respective




ANEXA 6


Judeţul _____________│_│_│ Forma de proprietate ________│_│_│
Entitate __________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea _________ (denumire clasã CAEN) ____________
sectorul ___, str. _____ nr. ____,
bl. ____ sc. _____, ap. _______ Cod clasa CAEN ____ │_│_│_│_│
Telefon ____________, fax _______ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului ____ ____ ____│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│


SITUAŢIA VENITURILOR ŞI CHELTUIELILOR
la data de 30 iunie 2007

Cod 20
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬─────────────────────┐
│ Denumirea indicatorului │Nr. │ Realizãri aferente │
│ │rând│ perioadei de │
│ │ │ raportare │
│ │ ├──────────┬──────────┤
│ │ │Precedentã│ Curentã │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A │B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A. VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Venituri din imobilizãri financiare (ct. 761) │01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Venituri din investiţii financiare pe termen │02 │ │ │
│scurt (ct.762) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Venituri din creanţe imobilizate (ct. 763) │03 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Venituri din investiţii financiare cedate │04 │ │ │
│(ct. 764) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Venituri din dobânzi (ct. 766) │05 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Alte venituri financiare, inclusiv din dife- │06 │ │ │
│renţe de curs valutar (ct. 765+767+768) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Venituri din comisioane specifice fondului de │07 │ │ │
│pensii (ct.704) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Alte venituri din activitatea curentã(ct..754+│08 │ │ │
│758) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL VENITURI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ (rd. 01 la│09 │ │ │
│08) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│B. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Cheltuieli privind investiţiile financiare ce-│10 │ │ │
│date (ct. 664) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Cheltuieli privind dobânzile (ct. 666) │11 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Alte cheltuieli financiare, inclusiv din │12 │ │ │
│diferenţe de curs valutar (ct. 663+665+667+668) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Cheltuieli privind comisioanele, onorariile şi│13 │ │ │
│cotizaţiile (ct.622) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Cheltuieli cu serviciile bancare şi asimilate │14 │ │ │
│(ct. 627) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Cheltuieli privind alte servicii executate de │15 │ │ │
│terţi (ct. 628) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Cheltuieli cu alte impozite, taxe şi vãrsãmin-│16 │ │ │
│te asimilate (ct. 635) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Alte cheltuieli din activitatea curentã │17 │ │ │
│(ct. 654+658) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │18 │ │ │
│(rd. 10 la 17) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│C. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA CURENTĂ│19 │ │ │
│- profit (rd. 09-18) │19.1│ │ │
│- pierdere (rd. 18-09) │19.2│ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│D. VENITURI DIN ACTIVITATEA EXTRAORDINARĂ(ct.771)│20 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│E. CHELTUIELI DIN ACTIVITATEA EXTRAORDINARĂ │21 │ │ │
│(ct. 671) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│F. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA │22 │ │ │
│EXTRAORDINARĂ │ │ │ │
│- profit (rd. 20-21) │22.1│ │ │
│- pierdere (rd. 21-20) │22.2│ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│G. TOTAL VENITURI (rd. 09+20) │23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│H. TOTAL CHELTUIELI (rd. 18+21) │24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR │25 │ │ │
│(ct. 121) │ │ │ │
│- profit (23-24) │25.1│ │ │
│- pierdere (24-23) │25.2│ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┴────┴──────────┴──────────┤
│ │
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘




ANEXA 7


Judeţul _____________│_│_│ Forma de proprietate ________│_│_│
Entitate __________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea _________ (denumire clasã CAEN) ____________
sectorul ___, str. _____ nr. ____,
bl. ____ sc. _____, ap. _______ Cod clasa CAEN ____ │_│_│_│_│
Telefon ____________, fax _______ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului ____ ____ ____│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│


SITUAŢIA ACTIVELOR, DATORIILOR ŞI CAPITALURILOR PROPRII
la data de 30 iunie 2007
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬──────────┬──────────┐
│ Denumire indicator │Nr. │ Sold la │ Sold la │
│ │rând│01.01.2007│30.06.2007│
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│A. ACTIVE IMOBILIZATE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. IMOBILIZĂRI NECORPORALE* │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Cheltuieli de constituire │01 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Cheltuieli de dezvoltare │02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Concesiuni, brevete, licenţe,mãrci comerciale,│03 │ │ │
│drepturi şi valori similare şi alte imobilizãri │ │ │ │
│necorporale la valoarea rãmasã │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Fondul comercial │04 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Avansuri şi imobilizãri necorporaie în curs de│05 │ │ │
│execuţie │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL IMOBILIZĂRI NECORPORALE (rd. 01 la 05) │06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. IMOBILIZĂRI CORPORALE* │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Terenuri şi construcţii** │07 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Instalaţii tehnice şi maşini │08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Alte instalaţii, utilaje şi mobilier │09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Avansuri şi imobilizãri corporale în curs de │10 │ │ │
│execuţie │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL IMOBILIZĂRI CORPORALE (rd. 07 la 10) │11 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. IMOBILIZĂRI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţi afiliate │12 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Împrumuturi acordate entitãţilor afiliate │13 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Interese de participare │14 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Împrumuturi acordate entitãţilor de care │15 │ │ │
│entitate este legatã prin interese de participare│ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Plasamente de natura terenurilor şi │16 │ │ │
│construcţiilor*** │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Investiţii deţinute ca imobilizãri │17 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Alte împrumuturi │18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL IMOBILIZĂRI FINANCIARE (rd. 12 la 18) │19 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL ACTIVE IMOBILIZATE (rd. 06+11+19) │20 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│B. ACTIVE CIRCULANTE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. STOCURI │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Materiale consumabiie şi alte stocuri │21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Avansuri pentru cumpãrãri de stocuri │22 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL STOCURI (rd. 21+22) │23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. CREANŢE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Creanţe comerciale │24 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Sume de încasat de la entitãţile afiliate │25 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Sume de încasat din interese de participare │26 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Alte creanţe │27 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Creanţe privind capitalul subscris şi nevãrsat│28 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CREANŢE (rd. 24 la 28) │29 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Acţiuni deţinute la entitãţile afiliate │30 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Alte investiţii financiare pe termen scurt │31 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL INVESTIŢII FINANCIARE PE TERMEN SCURT │32 │ │ │
│(rd. 30+31) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│IV. CASA ŞI CONTURI LA BĂNCI │33 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL ACTIVE CIRCULANTE (rd. 23+29+32+33) │34 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│C. CHELTUIELI ÎN AVANS │35 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│D. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE PÂNĂ ÎNTR-UN AN │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Împmmuturi din emisiuni de obligaţiuni │36 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit │37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Avansuri încasate în contul clienţiior │38 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Datorii comerciale │39 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit │40 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate │41 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7.Sume datorate privind interesele de participare│42 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Alte datorii, inclusiv datorii fiscale şi alte│43 │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL DATORII CE TEEBUIE PLĂTITE PÂNĂ ÎNTR-UN AN │44 │ │ │
│(rd. 36 la 43) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│E. ACTIVE CIRCULANTE NETE, RESPECTIV DATORII │45 │ │ │
│CURENTE NETE (rd. 34+35-44-61) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│F.TOTAL ACTIVE MINUS DATORII CURENTE(rd.20+45-60)│46 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│G. DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ MAI│ │ │ │
│MARE DE UN AN │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Împrumuturi din emisiuni de obligaţiuni │47 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Sume datorate instituţiilor de credit │48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Avansuri încasate în contul ciienţilor │49 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Datorii comerciale │50 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Efecte de comerţ de plãtit │51 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Sume datorate entitãţilor afiliate │52 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7.Sume datorate privind interesele de participare│53 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Alte datorii inclusiv datorii fiscale şi │54 │ │ │
│datorii pentru asigurãrile sociale │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL DATORII CE TREBUIE PLĂTITE ÎNTR-O PERIOADĂ │55 │ │ │
│MAI MARE DE UN AN (rd. 47 la 54) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│H. PROVIZIOANE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Provizioane pentru pensii şi alte obligaţii │56 │ │ │
│similare │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Provizioane pentru impozite │57 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Alte provizioane │58 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL PROVIZIOANE (rd. 56 la 58) │59 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. VENITURI IN AVANS │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Subvenţii pentru investiţii │60 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Venituri înregistrate în avans │61 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL VENITURI ÎN AVANS (rd. 60+61) │62 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│J. CAPITAL ŞI REZERVE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│I. CAPITAL din care: │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Capital subscris vãrsat │63 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Capital subscris nevãrsat │64 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CAPITAL (rd. 63+64) │65 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│II. PRIME DE CAPITAL │66 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│III. REZERVE DIN REEVALUARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold C │67 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│IV. REZERVE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Rezerve legale │68 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Rezerve statutare sau contractuale │69 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Rezerve reprezentând surplus realizat din │70 │ │ │
│rezerve de reevaluare │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Alte rezerve │71 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Acţiuni proprii │72 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL REZERVE (rd. 68 la 71-72) │73 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│V. PROFITUL SAU PIERDEREA REPORTATĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold C │74 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold D │75 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VI. PROFITUL SAU PIERDEREA EXERCIŢIULUI FINANCIAR│ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold C │76 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Sold D │77 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│TOTAL CAPITALURI PROPRII │78 │ │ │
│(rd.65+66+67+73+74-75+76-77) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┴────┴──────────┴──────────┤
│ │
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
*) Imobilizãrile corporale şi necorporale se înregistreazã la valorile nete
**) nu se completeazã de cãtre asigurãtorii care administreazã fonduri
de pensii facultative
***) se completeazã de cãtre asigurãtorii care administreazã fonduri
de pensii facultative



ANEXA 8


Judeţul _____________│_│_│ Forma de proprietate ________│_│_│
Entitate __________________ Activitatea preponderentã
Adresa: localitatea _________ (denumire clasã CAEN) ____________
sectorul ___, str. _____ nr. ____,
bl. ____ sc. _____, ap. _______ Cod clasa CAEN ____ │_│_│_│_│
Telefon ____________, fax _______ Cod unic de înregistrare
Numãr din registrul comerţului ____ ____ ____│_│_│_│_│_│_│_│_│_│_│


SITUAŢIA VENITURILOR Şl CHELTUIELILOR
la data de 30 iunie 2007
- lei -
┌─────────────────────────────────────────────────┬────┬─────────────────────┐
│ DENUMIRE INDICATOR │Nr. │ Realizãri aferente │
│ │rând│ perioadei de │
│ │ │ raportare │
│ │ ├──────────┬──────────┤
│ │ │Precedentã│ Curentã │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│ A │ B │ 1 │ 2 │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│1. Venituri din exploatare aferente activitãţii │01 │ │ │
│ de administrare a fondurilor de pensii │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│2. Alte venituri din exploatare │02 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI DIN EXPLOATARE - TOTAL (rd. 01+02) │03 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI DIN EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│3. Cheltuieli cu materialele şi alte cheltuieli │04 │ │ │
│externe (rd. 05 la 07) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Cheltuieli cu materialele consumabile │05 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Alte cheltuieli cu materialele │06 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│c) Alte cheltuieli externe(cu energia şi apã) │07 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│4. Cheltuieli cu personalul (rd. 09+10) │08 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Salarii │09 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Cheltuieli cu asigurãrile şi protecţia socialã│10 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│5. Ajustãri │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Ajustãri de valoare privind imobilizãrile │11 │ │ │
│corporale şi necorporale (rd. 12-13) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a.1) Cheltuieli │12 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a.2) Venituri │13 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Ajustãri de valoare privind activele │14 │ │ │
│circulante (rd. 15-16) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b.1) Cheltuieli │15 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b.2) Venituri │16 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│6. Alte cheltuieli de exploatare (rd. 18 la 20) │17 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Cheltuieli privind prestaţiile externe │18 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Cheltuieli cu alte impozite,taxe şi vãrsãminte│19 │ │ │
│asimilate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│c) Cheltuieli cu despâgubiri, donaţii şi activele│20 │ │ │
│cedate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│7. Ajustãri privind provizioanele (rd.22 - rd.23)│21 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│a) Cheltuieli │22 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│b) Venituri │23 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI DE EXPLOATARE - TOTAL (rd. 04+08+11+14│24 │ │ │
│+17+21) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA DE │ │ │ │
│EXPLOATARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 03 - 24) │25 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 24 - 03) │26 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│8. Venituri din interese de participare │27 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- din care, veniturile obţinute de la entitãţile │28 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│9. Venituri din alte investiţii (plasamente) şi │29 │ │ │
│împrumuturi care fac parte din activele │ │ │ │
│imobilizate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- din care, venituriie obţinute de la entitãţile │30 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│10.Venituri din dobânzi şi alte venituri similare│31 │ │ │
│- din care, veniturile obţinute de la entitãţile │32 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│11. Alte venituri financiare │33 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI FINANCIARE - TOTAL (rd. 27+29+31+33) │34 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│12. Ajustarea valorii imobilizãrilor financiare │35 │ │ │
│şi a investiţiilor financiare (plasamentelor) │ │ │ │
│deţinute ca active circulante (rd. 36- 37) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Cheltuieli │36 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│Venituri │37 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│13. a) Cheltuieli privind dobânzile şi alte │38 │ │ │
│cheltuieli similare │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- din care, cheltuieli în relaţia cu entitãţile │39 │ │ │
│afiliate │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│14. Alte cheltuieli financiare │40 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI FINANCIARE - TOTAL (rd. 35+38+40) │41 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA FINANCIARĂ: │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 34 - 41) │42 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 41 - 34) │43 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA CURENTĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 03+34-24-41) │44 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 24+41-03-34) │45 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│15. VENITURI EXTRAORDINARE │46 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│16. CHELTUIELI EXTRAORDINARE │47 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│17. PROFITUL SAU PIERDEREA DIN ACTIVITATEA │ │ │ │
│EXTRAORDINARĂ │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 46-47) │48 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 47-46) │49 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│VENITURI TOTALE (rd. 03+34+46) │50 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│CHELTUIELI TOTALE (rd. 24+41+47) │51 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(Ă) │ │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Profit (rd. 50-51) │52 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┼────┼──────────┼──────────┤
│- Pierdere (rd. 51-50) │53 │ │ │
├─────────────────────────────────────────────────┴────┴──────────┴──────────┤
│ │
│ ADMINISTRATOR, ÎNTOCMIT, │
│ Numele şi prenumele____________ Numele şi prenumele____________ │
│ Semnãtura___________ Semnãtura__________ │
│ │
│ Ştampila unitãţii │
│ │
└────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘



----
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016