Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 490 din 26 octombrie 2005  pentru modificarea Regulamentului privind concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 490 din 26 octombrie 2005 pentru modificarea Regulamentului privind concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri

EMITENT: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII - PLENUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 1.004 din 11 noiembrie 2005
În temeiul dispoziţiilor art. 133 alin. (5) şi (7) din Constituţia României, republicatã, şi ale <>art. 23 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicatã,
având în vedere prevederile art. 7, art. 36 şi ale <>art. 94 alin. (2) din Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecãtoreşti şi al parchetelor de pe lângã acestea,

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotãrãşte:

ART. I
Regulamentul privind concursul de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri, aprobat prin <>Hotãrârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 91/2005 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 266 din 31 martie 2005, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:
1. Titlul regulamentului va avea urmãtorul cuprins:
"REGULAMENT

privind organizarea şi desfãşurarea concursului
de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri
şi a concursului pentru ocuparea posturilor vacante
la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele
de pe lângã acestea"

2. La articolul 2, dupã alineatul (1) se introduc douã noi alineate, alineatele (1^1) şi (1^2), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1) În cazuri excepţionale, Consiliul Superior al Magistraturii poate decide organizarea de concursuri la nivel naţional pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea.
(1^2) Concursurile prevãzute la alin. (1^1) se organizeazã de Şcoala Naţionalã de Grefieri cu concursul curţilor de apel şi al parchetelor de pe lângã acestea, sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii."
3. La articolul 3 se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmãtorul cuprins:
"(2) La concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea au dreptul sã participe persoanele care îndeplinesc condiţiile prevãzute la alin. (1) şi fac dovada cã posedã cunoştinţe de operare pe calculator sau de dactilografiere."
4. La articolul 4, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 4. - (1) Tematica şi data desfãşurãrii concursurilor sunt stabilite prin hotãrâre a Consiliului Superior al Magistraturii, la propunerea Consiliului de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri."
5. Articolul 5 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 5. - Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor plãti o taxã stabilitã prin hotãrâre a Consiliului Superior al Magistraturii, taxã ce va fi folositã pentru organizarea concursului, constând în cheltuieli de logisticã, închirieri de sãli de concurs şi plata comisiilor de concurs arãtate mai jos în cuprinsul prezentului regulament."
6. La articolul 6, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 6. - (1) Data şi locul susţinerii concursului de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri, tematica, durata cursurilor, numãrul de locuri şi modalitatea repartizãrii pe posturi, precum şi cuantumul taxei de înscriere la concurs vor fi afişate la sediile Consiliului Superior al Magistraturii, Şcolii Naţionale de Grefieri şi ale tribunalelor, cu cel puţin 60 de zile înainte de data începerii concursului."
7. La articolul 6, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1) Data şi locul susţinerii concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea, tematica, numãrul de locuri şi modalitatea repartizãrii pe posturi, precum şi cuantumul taxei de înscriere la concurs vor fi afişate la sediile Consiliului Superior al Magistraturii, Şcolii Naţionale de Grefieri şi ale tribunalelor, cu cel puţin 30 de zile înainte de data începerii concursului."
8. La articolul 6, alineatul (2) va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Aceste date vor fi publicate şi pe site-urile Şcolii Naţionale de Grefieri şi Consiliului Superior al Magistraturii. Anunţul privind desfãşurarea concursurilor se va publica şi într-un cotidian central."
9. La articolul 8 alineatul (2), dupã litera g) se introduce o nouã literã, litera h), cu urmãtorul cuprins:
"h) dovada privind cunoştinţele de operare pe calculator sau dactilografiere, dupã caz."
10. La articolul 9, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 9. - (1) Dosarele pentru înscrierea la concursul de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri se depun, cu cel puţin 40 de zile înainte de data concursului, la cabinetele preşedinţilor tribunalelor în a cãror razã teritorialã domiciliazã candidaţii. Pe baza acestora se va completa baza de date pusã la dispoziţia tribunalelor de cãtre Consiliul Superior al Magistraturii."
11. La articolul 9, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1) Dosarele pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea se depun, cu cel puţin 20 de zile înainte de data concursului, la cabinetele preşedinţilor tribunalelor în a cãror razã teritorialã domiciliazã candidaţii. Pe baza acestora se va completa baza de date pusã la dispoziţia tribunalelor de cãtre Consiliul Superior al Magistraturii."
12. La articolul 9, alineatul (2) va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Preşedinţii tribunalelor vor înainta dosarele candidaţilor şi baza de date, cu cel puţin 35 de zile înainte de data concursului de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri, la Consiliul Superior al Magistraturii."
13. La articolul 9, dupã alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu urmãtorul cuprins:
"(3) Preşedinţii tribunalelor vor înainta dosarele candidaţilor şi baza de date, cu cel puţin 18 zile înainte de data concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea, la Consiliul Superior al Magistraturii."
14. La articolul 10, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 10. - (1) Verificarea dosarelor candidaţilor privind îndeplinirea condiţiilor prevãzute la art. 3 se realizeazã de comisia de organizare a concursului sau de comisia centralã de organizare a concursului, dupã caz."
15. La articolul 10, dupã alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu urmãtorul cuprins:
"(2^1) Lista candidaţilor respinşi se afişeazã în condiţiile art. 6 alin. (1), cu 15 zile înainte de data concursului pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea."
16. La articolul 10, dupã alineatul (4) se introduce un nou alineat, alineatul (5), cu urmãtorul cuprins:
"(5) Contestaţiile vor fi soluţionate prin hotãrâre definitivã de comisia centralã de organizare a concursului, în termen de 24 de ore, rezultatele fiind comunicate de îndatã, în condiţiile art. (6) alin. (1)."
17. Articolul 12 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 12. - (1) Pentru concursul de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri, Consiliul Superior al Magistraturii numeşte, la propunerea acestei şcoli, comisia de organizare a concursului, comisia de elaborare a subiectelor, comisiile de corectare şi comisia de soluţionare a contestaţiilor.
(2) Pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea, Consiliul Superior al Magistraturii numeşte, la propunerea Şcolii Naţionale de Grefieri, comisia centralã de organizare a concursului, comisia de elaborare a subiectelor şi comisia de soluţionare a contestaţiilor, precum şi, la propunerea curţilor de apel şi a parchetelor de pe lângã acestea, comisiile teritoriale de organizare a concursului şi comisiile de corectare."
18. Titlul secţiunii a II-a din capitolul III va avea urmãtorul cuprins:
"SECŢIUNEA a II-a

Comisia de organizare a concursului de admitere
la Şcoala Naţionalã de Grefieri"

19. Dupã articolul 14 se introduce o nouã secţiune, secţiunea a II^1-a, cu urmãtorul cuprins:
"SECŢIUNEA a II^1-a

Comisiile de organizare a concursului de ocupare a posturilor
vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti
şi la parchetele de pe lângã acestea

Art. 14^1. - Comisia centralã de organizare a concursului este compusã din preşedinte şi cel puţin 5 membri, în funcţie de numãrul candidaţilor.
Art. 14^2. - Comisia centralã de organizare a concursului organizeazã şi supravegheazã întreaga desfãşurare a concursului şi are urmãtoarele atribuţii principale:
a) înregistrarea şi verificarea cererilor şi a documentelor anexate, necesare înscrierii, şi constituirea bazei de date privind concursul de admitere;
b) transmiterea tabelelor nominale ale candidaţilor declaraţi înscrişi cãtre comisiile teritoriale de organizare a concursului;
c) tipãrirea tezelor de concurs şi transmiterea acestora pe bazã de proces-verbal cãtre comisiile teritoriale de organizare a concursului;
d) asigurarea tehnoredactãrii şi a comunicãrii prin poşta electronicã sau prin fax a subiectelor şi baremurilor de corectare cãtre comisiile teritoriale de organizare a concursului;
e) întocmirea şi afişarea tabelului nominal cu rezultatele concursului, în ordinea descrescãtoare a mediilor;
f) primirea contestaţiilor, însoţite de lucrãrile contestate, de la comisiile teritoriale de organizare a concursului şi transmiterea lor sub semnãturã preşedintelui comisiei de rezolvare a contestaţiilor;
g) întocmirea clasificãrii finale a candidaţilor, dupã primirea rezultatelor contestaţiilor.
Art. 14^3. - Comisiile teritoriale de organizare a concursului sunt compuse din preşedinte şi cel puţin 2 membri, în funcţie de numãrul candidaţilor.
Art. 14^4. - Comisiile teritoriale de organizare a concursului organizeazã şi supravegheazã întreaga desfãşurare a acestuia la nivelul curţii de apel şi al parchetului de pe lângã aceasta şi are urmãtoarele atribuţii principale:
a) primirea tabelului nominal al candidaţilor declaraţi înscrişi în circumscripţia curţii de apel;
b) asigurarea sãlilor de concurs;
c) repartizarea nominalã a candidaţilor în sãlile de concurs;
d) întocmirea listelor cuprinzând persoanele care vor asigura supravegherea candidaţilor pe timpul susţinerii probelor scrise, verificarea identitãţii acestora şi sigilarea lucrãrilor scrise;
e) numirea, pentru fiecare salã, a persoanelor care vor supraveghea desfãşurarea probelor scrise, dintre care o persoanã este responsabil de salã; acestea nu trebuie sã aibã rude, pânã la gradul al patrulea inclusiv, printre candidaţi;
f) primirea subiectelor şi a baremurilor de la comisia centralã de organizare a concursului, asigurarea multiplicãrii şi a securizãrii acestora;
g) distribuirea plicurilor sigilate cu subiecte responsabililor sãlilor de concurs, astfel încât la ora de începere a concursului acestea sã poatã fi desfãcute în prezenţa candidaţilor;
h) verificarea exactitãţii şi a corectitudinii transcrierii pe tablã a subiectelor, atunci când este cazul;
i) verificarea modului în care numãrul lucrãrilor şi numãrul paginilor acestora, predate de candidaţi responsabilului de salã, corespund înscrisurilor din borderoul de predare a lucrãrilor;
j) predarea lucrãrilor candidaţilor, însoţite de un borderou pentru fiecare disciplinã, în care se menţioneazã numãrul lucrãrilor şi al paginilor acestora, precum şi a baremurilor de corectare preşedintelui comisiei de corectare;
k) predarea tezelor nefolosite şi anulate, pe bazã de proces-verbal, preşedintelui comisiei centrale de organizare a concursului."
20. Titlul secţiunii a III-a din capitolul III va avea urmãtorul cuprins:
"SECŢIUNEA a III-a
Comisiile de elaborare a subiectelor"
21. La articolul 15, alineatele (1) şi (2) vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 15. - (1) Comisiile de elaborare a subiectelor şi de stabilire a baremurilor se constituie separat pentru fiecare concurs şi sunt formate din cel puţin 2 membri pentru fiecare disciplinã, numiţi dintre magistraţi şi/sau cadre didactice universitare, dupã caz.
(2) Comisiile de elaborare a subiectelor sunt conduse fiecare de un preşedinte numit de Consiliul Superior al Magistraturii dintre membrii acestora."
22. Alineatul (3) al articolului 15 se abrogã.
23. Articolul 16 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 16. - (1) Comisiile de elaborare a subiectelor elaboreazã subiectele şi stabilesc baremurile de corectare, în condiţiile prevãzute de prezentul regulament.
(2) Membrii comisiilor de elaborare a subiectelor nu pot face parte din comisiile de corectare."
24. Dupã articolul 16 se introduce o nouã secţiune, secţiunea a III^1-a, cu urmãtorul cuprins:
"SECŢIUNEA a III^1-a
Comisiile de corectare
Art. 16^1 - (1) Comisiile de corectare se constituie separat pentru fiecare concurs şi sunt formate din cel puţin 2 membri pentru fiecare disciplinã, numiţi dintre magistraţi şi/sau cadre didactice universitare, dupã caz.
(2) Comisiile de corectare sunt conduse fiecare de un preşedinte numit de Consiliul Superior al Magistraturii dintre membrii acestora.
Art. 16^2. - Comisiile de corectare au urmãtoarele atribuţii:
a) corectarea lucrãrilor pe baza baremurilor stabilite;
b) înscrierea notelor pentru fiecare materie în borderoul de notare;
c) predarea lucrãrilor corectate şi a borderourilor de notare preşedintelui comisiei de corectare, care le va preda, pe bazã de proces-verbal, preşedintelui comisiei de organizare a concursului sau, dupã caz, preşedintelui comisiei centrale de organizare a concursului."
25. La articolul 17, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 17. - (1) Comisiile de soluţionare a contestaţiilor, constituite pentru fiecare concurs, sunt formate din magistraţi şi cadre didactice universitare, alţii decât cei care fac parte din comisia de corectare."
26. La articolul 18, litera c) va avea urmãtorul cuprins:
"c) predarea lucrãrilor recorectate şi a borderourilor de notare preşedintelui comisiei de soluţionare a contestaţiilor, care le va preda, pe bazã de proces-verbal, preşedintelui comisiei de organizare a concursului sau, dupã caz, preşedintelui comisiei centrale de organizare a concursului."
27. Titlul capitolului IV va avea urmãtorul cuprins:
"CAPITOLUL IV
Desfãşurarea concursurilor"
28. Articolul 19 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 19. - Examinarea candidaţilor la concursul de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri se face prin susţinerea unei probe scrise la urmãtoarele discipline:
a) pentru cursurile cu durata de 2 ani:
1. limba românã;
2. organizare judecãtoreascã;
3. Constituţia României;
b) pentru cursurile cu durata de un an:
1. organizare judecãtoreascã;
2. procedurã civilã;
3. procedurã penalã."
29. Dupã articolul 19 se introduce un nou articol, articolul 19^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 19^1. - Examinarea candidaţilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi parchete se face prin susţinerea unei probe la urmãtoarele discipline:
1. organizare judecãtoreascã;
2. procedurã civilã;
3. procedurã penalã."
30. Articolul 20 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 20. - (1) Pentru concursul de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri, subiectele de concurs vor fi elaborate în ziua concursului, multiplicate, puse în plicuri separate, sigilate, care vor fi predate preşedintelui comisiei de organizare a concursului cu o jumãtate de orã înainte de începerea probei scrise.
(2) Pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de grefieri la instanţele judecãtoreşti şi parchete, subiectele de concurs şi baremurile de corectare vor fi elaborate în ziua concursului şi vor fi predate preşedintelui comisiei centrale de organizare a concursului. Acesta le va transmite prin poşta electronicã sau prin fax preşedinţilor comisiilor teritoriale de organizare a concursului cu o jumãtate de orã înainte de începerea probei scrise. Preşedintele comisiei teritoriale de organizare a concursului va confirma imediat primirea subiectelor, în aceeaşi modalitate. Subiectele de concurs vor fi multiplicate, puse în plicuri separate şi sigilate."
31. La articolul 21, alineatele (1), (4), (5), (6), (10) şi (12) vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 21. - (1) Comisia de organizare a concursului sau, dupã caz, comisia teritorialã de organizare a concursului afişeazã pe uşa fiecãrei sãli tabelele nominale cu candidaţii repartizaţi în salã.
.................................................................
(4) Înainte de comunicarea subiectelor candidaţii îşi înscriu numele şi prenumele pe colţul foii care urmeazã sã fie lipit la predarea lucrãrii, dupã care se aplicã ştampila Consiliului Superior al Magistraturii sau, dupã caz, ştampila curţii de apel ori a parchetului de pe lângã curtea de apel în circumscripţia cãreia se desfãşoarã examenul.
(5) Ora stabilitã de comisia de organizare a concursului sau, dupã caz, de comisia centralã de organizare a concursului pentru începerea probei scrise va fi aceeaşi pentru toate sãlile în care se desfãşoarã concursul. Plicurile cu subiectele de concurs vor fi înmânate de preşedintele comisiei de organizare a concursului, respectiv de preşedintele comisiei teritoriale de organizare a concursului, fiecãrui responsabil de salã, în prezenţa câte unui candidat din fiecare salã, cu un sfert de orã înaintea începerii probelor scrise.
(6) Pe toatã durata desfãşurãrii probelor scrise, în sãlile de concurs au acces persoanele care supravegheazã desfãşurarea probelor, membrii comisiilor de organizare şi persoanele desemnate cu aplicarea ştampilei pe colţul îndoit al colilor, destinate probei scrise. Accesul altor persoane este interzis cu desãvârşire.
...................................................................
(10) Dacã examinarea se face în mai multe sãli, se va întocmi câte un borderou pentru fiecare salã. Responsabilii de salã predau lucrãrile comisiei de organizare a concursului sau, dupã caz, comisiei teritoriale de organizare a concursului, care le înscrie în borderoul centralizator, pe baza unui proces-verbal.
....................................................................
(12) Orice fraudã doveditã se sancţioneazã prin eliminarea din concurs. În aceste cazuri, responsabilii de salã întocmesc un proces-verbal în care consemneazã constatãrile fãcute şi mãsurile luate, iar lucrarea se anuleazã cu menţiunea «fraudã». Procesul-verbal se comunicã preşedintelui comisiei de organizare a concursului sau, dupã caz, preşedintelui comisiei teritoriale de organizare a concursului."
32. La articolul 21, dupã alineatul (10) se introduce un nou alineat, alineatul (10^1), cu urmãtorul cuprins:
"(10^1) La concursul pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecãtoreşti şi la parchetele de pe lângã acestea, preşedintele comisiei teritoriale de organizare a concursului va preda lucrãrile pe bazã de proces-verbal preşedintelui comisiei de corectare."
33. La articolul 22, alineatele (1), (2), (4), (6), (7), (8) şi (9) vor avea urmãtorul cuprins:
"Art. 22. - (1) Corectarea lucrãrilor se face pe baza baremurilor stabilite de membrii comisiei de elaborare a subiectelor pentru fiecare disciplinã de concurs, baremuri care se afişeazã la sfârşitul fiecãrei probe scrise.
(2) Fiecare lucrare scrisã este verificatã independent de 2 membri ai comisiei de corectare şi apreciatã separat, cu note de la 1 la 10, conform baremurilor de corectare. Nota 1 se acordã atunci când punctajul obţinut de candidat este mai mic sau egal cu aceastã notã.
....................................................................
(4) Preşedintele comisiei de corectare verificã borderourile şi semnaleazã diferenţele mai mari de un punct dintre notele acordate de cei 2 corectori. În acest caz, solicitã recorectarea lucrãrii, în condiţiile prevãzute la alineatele precedente.
....................................................................
(6) Pe timpul verificãrii lucrãrile nu vor fi dezlipite, pãstrându-se secret numele candidatului. În prezenţa tuturor membrilor comisiei de corectare se înscrie pe fiecare lucrare nota finalã trecutã în borderou şi se aplicã semnãtura preşedintelui comisiei de corectare, dupã care notele se introduc în baza de date şi se procedeazã la deschiderea lucrãrilor.
(7) Dupã deschiderea lucrãrilor, comisia de organizare a concursului sau, dupã caz, comisia centralã de organizare a concursului procedeazã la corelarea numerelor lucrãrilor cu numele candidaţilor şi la centralizarea notelor obţinute la cele 3 discipline de concurs şi calculeazã nota finalã, care reprezintã media notelor acordate la fiecare disciplinã de concurs.
(8) Pe baza mediei generale obţinute se întocmeşte tabelul de clasificare a candidaţilor, pe care comisia de organizare a concursului sau, dupã caz, comisia centralã de organizare a concursului îl va afişa la sediile instituţiilor arãtate la art. 7 alin. (1), şi se aduce la cunoştinţã publicã pe paginile de Internet ale Consiliului Superior al Magistraturii şi Şcolii Naţionale de Grefieri.
(9) Pentru a fi admis la Şcoala Naţionalã de Grefieri sau direct pe post, candidatul trebuie sã aibã cel puţin media 6, dar nu mai puţin de 5 la fiecare probã de concurs."
34. La articolul 23, alineatul (1) va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 23. - (1) Candidaţii nemulţumiţi de notele acordate la concurs pot depune, în termen de 48 de ore de la data afişãrii rezultatelor, contestaţii la tribunalele la care au depus cererile de înscriere. Acestea se vor transmite imediat dupã înregistrare, prin fax, Consiliului Superior al Magistraturii. Dupã înregistrarea contestaţiilor, comisia de organizare a concursului sau, dupã caz, comisia centralã de organizare a concursului resigileazã şi renumeroteazã lucrãrile a cãror notare este contestatã, înscriindu-le într-un borderou separat. Acestea se predau comisiei de soluţionare a contestaţiilor."
35. La articolul 24, alineatul (2) va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Verificarea bunei reputaţii se face de cãtre Inspecţia judiciarã din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii."
36. La articolul 24, dupã alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (4), cu urmãtorul cuprins:
"(4) În cazul concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier, repartizarea pe post se face la nivel naţional, în ordinea descrescãtoare a mediilor."
37. Articolul 26 se abrogã.
ART. II
Prezenta hotãrâre se publicã în Monitorul Oficial al României, Partea I.
ART. III
Regulamentul privind concursul de admitere la Şcoala Naţionalã de Grefieri, aprobat prin <>Hotãrârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 91/2005 , publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 266 din 31 martie 2005, cu modificãrile şi completãrile ulterioare, precum şi cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta hotãrâre, va fi republicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, dându-se textelor o nouã numerotare.

Preşedintele Consiliului Superior
al Magistraturii,
judecãtor dr. Dan Lupaşcu

Bucureşti, 26 octombrie 2005.
Nr. 490.
--------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016