Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 352 din 10 mai 2006  pentru modificarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 352 din 10 mai 2006 pentru modificarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti

EMITENT: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII - PLENUL
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 491 din 7 iunie 2006
În temeiul dispoziţiilor art. 133 alin. (5) şi (7) din Constituţia României, republicatã, ale <>art. 23 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicatã,
având în vedere <>art. 139 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciarã, republicatã,

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii hotãrãşte:

ART. I
Regulamentul de ordine interioarã al instanţelor judecãtoreşti, aprobat prin <>Hotãrârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 958 din 28 octombrie 2005, se modificã şi se completeazã dupã cum urmeazã:

1. La articolul 10 alineatul (1), teza a doua a literei ţ) va avea urmãtorul cuprins:
"Atribuţiile specifice de ordonator secundar de credite pot fi delegate vicepreşedintelui sau, dupã caz, unuia dintre vicepreşedinţi ori managerului economic;"

2. La articolul 12 alineatul (1), teza a doua a literei m) va avea urmãtorul cuprins:
"Atribuţiile specifice de ordonator terţiar de credite pot fi delegate vicepreşedintelui sau, dupã caz, unuia dintre vicepreşedinţi ori managerului economic;"

3. Alineatul (6) al articolului 25 va avea urmãtorul cuprins:
"(6) În funcţie de problemele supuse dezbaterii, la şedinţele colegiilor de conducere ale curţilor de apel, tribunalelor şi tribunalelor specializate pot fi invitaţi şi judecãtori de la alte instanţe, care nu au drept de vot. În aceleaşi condiţii, la şedinţele colegiilor de conducere ale curţilor de apel, tribunalelor, tribunalelor specializate şi judecãtoriilor pot fi invitaţi şi reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale din cadrul acestor instanţe."

4. La articolul 54 alineatul (1), litera e) va avea urmãtorul cuprins:
"e) completeazã condica şedinţelor de judecatã, în care se trec dosarele din şedinţa respectivã, în ordinea înscrisã în lista cauzelor, cu urmãtoarele menţiuni: numãrul curent, numele sau denumirea pãrţilor, numãrul dosarului şi obiectul cauzei, termenul acordat, cu indicarea motivului amânãrii cauzei; în cazul amânãrii pronunţãrii, se va indica data acesteia;"

5. La articolul 78, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (1^1), cu urmãtorul cuprins:
"(1^1) Desemnarea unui judecãtor sã conducã biroul de informare şi relaţii publice se poate face numai cu acordul prealabil al acestuia. În funcţie de volumul de activitate al judecãtorului desemnat sã conducã biroul de informare şi relaţii publice, preşedintele instanţei, cu avizul colegiului de conducere, poate dispune degrevarea parţialã sau totalã a acestuia de atribuţiile ce îi revin ca judecãtor."

6. La articolul 78, dupã alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu urmãtorul cuprins:
"(2^1) Preşedintele instanţei poate dispune ca un alt judecãtor sau, dupã caz, unul dintre consilierii prevãzuţi la alin. (2) sã-l înlocuiascã pe purtãtorul de cuvânt în situaţia în care acesta lipseşte din instanţã sau este antrenat în alte activitãţi."

7. Alineatul (2) al articolului 87 va avea urmãtorul cuprins:
"(2) Pentru depunerea cererilor şi actelor sau obţinerea de informaţii, persoanele interesate se pot adresa, dupã caz, preşedintelui instanţei sau înlocuitorului acestuia, preşedintelui de secţie, judecãtorului de serviciu, biroului de informare şi relaţii publice sau personalului de la registraturã şi arhivã. În interesul înfãptuirii justiţiei, avocaţii au prioritate."

8. Alineatele (2) şi (5) ale articolului 92 vor avea urmãtorul cuprins:
"(2) Dosarele şi evidenţele instanţei privitoare la activitatea de judecatã pot fi consultate de persoanele care justificã un interes legitim, cu respectarea ordinii de solicitare şi a mãsurilor de asigurare a integritãţii documentelor. Cererea, cu datele de identificare ale solicitantului, se aprobã de persoana care coordoneazã activitatea compartimentului arhivã. Cererile formulate de ziarişti se aprobã de purtãtorul de cuvânt sau, în lipsa acestuia, de persoana care coordoneazã activitatea compartimentului arhivã.
..................................................................
(5) Au prioritate la consultarea dosarului cauzei, în urmãtoarea ordine: avocaţii, pãrţile sau reprezentanţii pãrţilor, experţii şi interpreţii desemnaţi în cauzã."

9. Dupã alineatul (2) al articolului 92 se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu urmãtorul cuprins:
"(2^1) Cererile prevãzute la alin. (2) se depun în dosarul cauzei."

10. Dupã articolul 96 se introduce un nou articol, articolul 96^1, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 96^1. - (1) Cererile accesorii referitoare la un dosar repartizat aleatoriu se judecã de acelaşi complet.
(2) Cererile privind mãsurile asiguratorii care se pot dispune şi fãrã a fi pe rol o judecatã asupra fondului se repartizeazã aleatoriu."

11. La articolul 97, dupã alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (2), cu urmãtorul cuprins:
"(2) În situaţia în care judecãtorii prevãzuţi la alin. (1) se aflã în imposibilitate sã ia mãsurile necesare pregãtirii judecãţii, astfel încât sã se asigure soluţionarea cu celeritate a cauzelor, acestea vor fi dispuse de preşedintele instanţei ori al secţiei sau de judecãtorul de serviciu."

12. Alineatul (3) al articolului 98 va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Dacã în urma soluţionãrii incidentelor procedurale prevãzute la alin. (2) se constatã cã, din motive prevãzute de lege, completul cãruia i-a fost repartizatã aleatoriu cauza nu este în mãsurã sã judece, dosarul se repartizeazã completului urmãtor celui care a soluţionat incidentul procedural sau, dacã nu existã un asemenea complet, cauza va fi judecatã de completul care a soluţionat incidentul procedural."

13. Alineatul (1) al articolului 99 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 99. - (1) Incidentele procedurale, altele decât cele prevãzute în art. 98 alin. (2)-(4) şi alin. (6), ivite în cursul procesului vor fi soluţionate cu respectarea continuitãţii completului de judecatã, în condiţiile legii, precum şi a normelor privind repartizarea aleatorie în cazul în care nu se poate aplica principiul continuitãţii. În aceleaşi condiţii se soluţioneazã şi declaraţiile de abţinere sau cererile de recuzare a procurorului, magistratului-asistent sau grefierului de şedinţã."

14. Dupã articolul 99 se introduc patru noi articole, articolele 99^1-99^4, cu urmãtorul cuprins:
"Art. 99^1. - (1) Pentru toate cererile de recurs formulate împotriva hotãrârilor pronunţate de judecãtorul-sindic în cadrul procedurii deschise împotriva unui debitor se constituie un singur dosar.
(2) Cererile de recurs ulterioare, formulate împotriva altor hotãrâri care vizeazã acelaşi debitor, vor primi coperţi inscripţionate cu acelaşi numãr unic de dosar, atribuit prin repartizarea aleatorie a primului recurs. Pentru soluţionarea fiecãrui recurs, completul astfel învestit poate pronunţa câte o decizie.
Art. 99^2. - (1) Începând cu 1 iulie 2006 se generalizeazã sistemul ECRIS al numãrului unic de dosar la toate instanţele. Numãrul unic al dosarului este format din: numãrul din registrul general electronic/numãrul identificator al instanţei/anul înregistrãrii dosarului.
(2) Numãrul din registrul general electronic reprezintã numãrul dosarului în cadrul registrului electronic pentru întreaga instanţã. Acest numãr începe de la valoarea 1 pentru primul dosar din anul curent şi continuã incremental pentru fiecare nou dosar creat.
(3) Numãrul identificator al instanţei reprezintã un numãr unic de identificare a instanţei de judecatã. Lista numerelor de identificare a instanţelor de judecatã este prevãzutã în anexa la prezentul regulament.
(4) Numãrul unic dat de instanţa de fond se pãstreazã fãrã modificãri, pe tot parcursul soluţionãrii dosarului, pânã la executarea hotãrârii.
(5) La data intrãrii în utilizare a aplicaţiei ECRIS, numerele unice emise anterior în instanţã se preiau în sistemul informatic, odatã cu introducerea dosarelor aflate pe rol.
Art. 99^3. - (1) În caz de avarie, instanţele care folosesc sistemul ECRIS vor proceda la atribuirea numãrului unic de dosar prin alocarea unei plaje de numere care sã porneascã de la un numãr mai mare decât ultimul numãr atribuit electronic. Fiecare dosar înregistrat se noteazã în registrul de avarie.
(2) Dupã ce avaria dispare, grefierii care au gestionat registrul de avarie au obligaţia de a înregistra toate dosarele din acest registru în sistemul ECRIS, pentru a deveni numere unice de dosare.
(3) Înregistrarea de noi dosare în sistemul ECRIS se realizeazã numai dupã preluarea în sistemul electronic a tututor numerelor din registrul de avarie.
Art. 99^4. - (1) Instanţele judecãtoreşti care în prezent nu folosesc sistemul ECRIS vor trece la utilizarea acestui program pânã cel mai târziu la 31 decembrie 2006.
(2) Instanţele judecãtoreşti care utilizeazã sistemul ECRIS vor lua mãsuri pentru completarea tuturor câmpurilor aplicaţiei ECRIS cu date complete şi corecte, conform instrucţiunilor de utilizare."

15. Alineatul (1) al articolului 105 va avea urmãtorul cuprins:
"Art. 105. - (1) Rezultatul deliberãrii se consemneazã într-o minutã care va fi scrisã pe cererea de chemare în judecatã, pe cererea de apel sau de recurs ori pe ultima încheiere. Transcrierea minutei, integral sau în extras, în condica şedinţelor de judecatã se face de preşedintele completului ori de un alt judecãtor, membru al acestuia."

16. Alineatul (3) al articolului 110 va avea urmãtorul cuprins:
"(3) Hotãrârile tehnoredactate vor purta, pe ultima paginã, urmãtoarele menţiuni: data tehnoredactãrii, iniţialele redactorului şi ale tehnoredactorului şi numãrul exemplarelor, iar la instanţele de control judiciar se va trece numele judecãtorilor care au pronunţat hotãrârile supuse controlului. Hotãrârile se vor redacta în numãrul de exemplare necesar, spre a se asigura comunicarea acestora tuturor persoanelor pentru care legea prevede cã hotãrârea se comunicã integral. Douã exemplare de pe fiecare hotãrâre vor fi semnate de membrii completului de judecatã şi de grefierul de şedinţã."

17. Dupã articolul 160 se introduce anexa la regulament, prevãzutã în anexa care face parte integrantã din prezenta hotãrâre.

ART. II
Regulamentul de ordine interioarã al instanţelor judecãtoreşti, aprobat prin <>Hotãrârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005 , cu modificãrile şi completãrile aduse prin prezenta hotãrâre, va fi republicat dându-se textelor o nouã numerotare.

Preşedintele Consiliului
Superior al Magistraturii,
judecãtor Iulian Gîlcã

Bucureşti, 10 mai 2006.
Nr. 352.


ANEXĂ
-----
(Anexã la regulament)
---------------------

LISTA numerelor de identificare ale instanţelor de judecatã



────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Numãrul de
identificare Instanţa de judecatã
al instanţei
de judecatã
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2 Curtea de Apel Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3 Tribunalul Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4 Judecãtoria Sectorului 4 Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
30 Tribunalul Timiş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
32 Curtea de Apel Bacãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
33 Curtea de Apel Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
35 Curtea de Apel Oradea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
36 Curtea de Apel Constanţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
39 Curtea de Apel Suceava
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
40 Tribunalul Botoşani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
42 Curtea de Apel Ploieşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
43 Curtea de Apel Târgu Mureş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
44 Curtea de Apel Galaţi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
45 Curtea de Apel Iaşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
46 Curtea de Apel Piteşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
54 Curtea de Apel Craiova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
55 Judecãtoria Arad
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
57 Curtea de Apel Alba Iulia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
59 Curtea de Apel Timişoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
62 Tribunalul Braşov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
63 Tribunalul Dolj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
64 Curtea de Apel Braşov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
81 Curtea Militarã de Apel Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
83 Tribunalul Satu Mare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
84 Tribunalul Sãlaj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
85 Tribunalul Sibiu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
86 Tribunalul Suceava
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
87 Tribunalul Teleorman
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
88 Tribunalul Tulcea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
89 Tribunalul Vaslui
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
90 Tribunalul Vâlcea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
91 Tribunalul Vrancea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
92 Tribunalul Militar Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
93 Tribunalul Ilfov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
94 Judecãtoria Buftea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
95 Tribunalul Gorj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
96 Tribunalul Harghita
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
97 Tribunalul Hunedoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
98 Tribunalul Ialomiţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
99 Tribunalul Iaşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
100 Tribunalul Maramureş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
101 Tribunalul Mehedinţi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
102 Tribunalul Mureş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
103 Tribunalul Neamţ
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
104 Tribunalul Olt
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
105 Tribunalul Prahova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
107 Tribunalul Alba
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
108 Tribunalul Arad
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
109 Tribunalul Argeş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
110 Tribunalul Bacãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
111 Tribunalul Bihor
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
112 Tribunalul Bistriţa-Nãsãud
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
113 Tribunalul Brãila
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
114 Tribunalul Buzãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
115 Tribunalul Caraş-Severin
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
116 Tribunalul Cãlãraşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
117 Tribunalul Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
118 Tribunalul Constanţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
119 Tribunalul Covasna
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
120 Tribunalul Dâmboviţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
121 Tribunalul Galaţi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
122 Tribunalul Giurgiu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
173 Judecãtoria Adjud
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
174 Judecãtoria Agnita
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
175 Judecãtoria Aiud
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
176 Judecãtoria Alba Iulia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
177 Judecãtoria Aleşd
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
179 Judecãtoria Babadag
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
180 Judecãtoria Bacãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
181 Judecãtoria Baia de Aramã
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
182 Judecãtoria Baia Mare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
183 Judecãtoria Bãileşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
184 Judecãtoria Balş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
185 Judecãtoria Bãlceşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
186 Judecãtoria Beclean
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
187 Judecãtoria Beiuş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
188 Judecãtoria Bicaz
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
189 Judecãtoria Bârlad
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
190 Judecãtoria Bistriţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
191 Judecãtoria Blaj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
192 Judecãtoria Bolintin-Vale
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
193 Judecãtoria Botoşani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
194 Judecãtoria Bozovici
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
195 Judecãtoria Brad
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
196 Judecãtoria Brãila
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
197 Judecãtoria Braşov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
198 Judecãtoria Brezoi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
199 Judecãtoria Buhuşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
200 Judecãtoria Buzãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
201 Judecãtoria Calafat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
202 Judecãtoria Cãlãraşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
203 Judecãtoria Câmpeni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
204 Judecãtoria Câmpina
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
205 Judecãtoria Câmpulung
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
206 Judecãtoria Câmpulung Moldovenesc
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
207 Judecãtoria Caracal
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
208 Judecãtoria Caransebeş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
210 Judecãtoria Chişineu-Criş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
211 Judecãtoria Cluj-Napoca
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
212 Judecãtoria Constanţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
213 Judecãtoria Corabia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
214 Judecãtoria Costeşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
215 Judecãtoria Craiova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
216 Judecãtoria Curtea de Argeş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
217 Judecãtoria Darabani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
218 Judecãtoria Carei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
219 Judecãtoria Dej
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
220 Judecãtoria Deta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
221 Judecãtoria Deva
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
222 Judecãtoria Dorohoi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
223 Judecãtoria Drãgãşani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
224 Judecãtoria Dragomireşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
225 Judecãtoria Drobeta-Turnu Severin
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
226 Judecãtoria Fãgãraş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
227 Judecãtoria Fãlticeni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
228 Judecãtoria Fãurei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
229 Judecãtoria Feteşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
230 Judecãtoria Filiaşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
231 Judecãtoria Focşani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
232 Judecãtoria Gãeşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
233 Judecãtoria Galaţi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
234 Judecãtoria Gheorgheni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
235 Judecãtoria Gherla
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
236 Judecãtoria Giurgiu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
237 Judecãtoria Gura Humorului
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
238 Judecãtoria Gurahonţ
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
239 Judecãtoria Hârlãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
240 Judecãtoria Haţeg
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
241 Judecãtoria Horezu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
242 Judecãtoria Huedin
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
243 Judecãtoria Hunedoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
244 Judecãtoria Huşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
245 Judecãtoria Iaşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
246 Judecãtoria Ineu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
247 Judecãtoria Însurãţei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
248 Judecãtoria Întorsura Buzãului
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
249 Judecãtoria Lehliu-Garã
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
250 Judecãtoria Lipova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
251 Judecãtoria Luduş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
252 Judecãtoria Lugoj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
253 Judecãtoria Mãcin
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
254 Judecãtoria Mangalia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
255 Judecãtoria Marghita
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
256 Judecãtoria Medgidia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
257 Judecãtoria Mediaş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
258 Judecãtoria Miercurea-Ciuc
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
259 Judecãtoria Mizil
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
260 Judecãtoria Moineşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
261 Judecãtoria Moldova Nouã
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
262 Judecãtoria Moreni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
263 Judecãtoria Motru
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
264 Judecãtoria Murgeni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
265 Judecãtoria Nãsãud
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
266 Judecãtoria Negreşti-Oaş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
267 Judecãtoria Novaci
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
268 Judecãtoria Odorheiu Secuiesc
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
269 Judecãtoria Olteniţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
270 Judecãtoria Oneşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
271 Judecãtoria Oradea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
272 Judecãtoria Orãştie
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
273 Judecãtoria Gravita
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
274 Judecãtoria Orşova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
275 Judecãtoria Panciu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
277 Judecãtoria Pãtârlagele
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
278 Judecãtoria Petroşani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
279 Judecãtoria Piatra Neamţ
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
280 Judecãtoria Piteşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
281 Judecãtoria Ploieşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
282 Judecãtoria Pogoanele
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
283 Judecãtoria Pucioasa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
284 Judecãtoria Rãcari
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
285 Judecãtoria Rãdãuţi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
286 Judecãtoria Rãducãneni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
287 Judecãtoria Râmnicu Sãrat
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
288 Judecãtoria Râmnicu Vâlcea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
289 Judecãtoria Reghin
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
290 Judecãtoria Reşiţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
291 Judecãtoria Roman
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
292 Judecãtoria Roşiori de Vede
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
293 Judecãtoria Rupea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
294 Judecãtoria Sãlişte
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
295 Judecãtoria Sânnicolau Mare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
296 Judecãtoria Satu Mare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
297 Judecãtoria Sãveni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
298 Judecãtoria Sebeş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
299 Judecãtoria Sectorului 1 Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
300 Judecãtoria Sectorului 2 Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
301 Judecãtoria Sectorului 3 Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
302 Judecãtoria Sectorului 5 Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
303 Judecãtoria Sectorului 6 Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
304 Judecãtoria Segarcea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
305 Judecãtoria Sfântu Gheorghe
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
306 Judecãtoria Sibiu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
307 Judecãtoria Sighetu Marmaţiei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
308 Judecãtoria Sighişoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
309 Judecãtoria Şimleu Silvaniei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
310 Judecãtoria Sinaia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
311 Judecãtoria Slatina
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
312 Judecãtoria Slobozia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
313 Judecãtoria Strehaia
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
314 Judecãtoria Suceava
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
315 Judecãtoria Târgovişte
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
316 Judecãtoria Târgu Bujor
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
317 Judecãtoria Târgu Cãrbuneşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
318 Judecãtoria Târgu Jiu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
319 Judecãtoria Târgu Lãpuş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
320 Judecãtoria Târgu Mureş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
321 Judecãtoria Târgu Neamţ
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
322 Judecãtoria Târgu Secuiesc
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
323 Judecãtoria Târnãveni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
324 Judecãtoria Tecuci
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
325 Judecãtoria Timişoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
326 Judecãtoria Topliţa
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
327 Judecãtoria Tulcea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
328 Judecãtoria Turda
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
329 Judecãtoria Turnu Mãgurele
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
330 Judecãtoria Urziceni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
331 Judecãtoria Vãlenii de Munte
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
332 Judecãtoria Vânju Mare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
333 Judecãtoria Vaslui
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
334 Judecãtoria Vatra Dornei
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
335 Judecãtoria Videle
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
336 Judecãtoria Vişeu de Sus
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
337 Judecãtoria Zalãu
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
338 Judecãtoria Zãrneşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
339 Judecãtoria Zimnicea
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
739 Tribunalul Militar Iaşi
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
740 Judecãtoria Alexandria
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
751 Tribunalul Militar Timişoara
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
752 Tribunalul Militar Cluj-Napoca
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
753 Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
787 Judecãtoria Avrig
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
828 Judecãtoria Topoloveni
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
829 Judecãtoria Podu Turcului
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
832 Judecãtoria Fãget
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
833 Judecãtoria Salonta
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
838 Judecãtoria Lieşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
842 Judecãtoria Hârşova
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
847 Judecãtoria Şomcuta Mare
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
866 Judecãtoria Paşcani
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
867 Judecãtoria Sângeorgiu de Pãdure
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
868 Judecãtoria Scorniceşti
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.259 Tribunalul Comercial Argeş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.285 Tribunalul Comercial Cluj
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.371 Tribunalul Comercial Mureş
────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1.372 Tribunalul pentru minori şi familie Braşov
────────────────────────────────────────────────────────────────────────



-------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016