Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTARARE nr. 17 din 23 octombrie 2002  privind aprobarea Regulilor de organizare a testului de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HOTARARE nr. 17 din 23 octombrie 2002 privind aprobarea Regulilor de organizare a testului de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002

EMITENT: CAMERA AUDITORILOR FINANCIARI DIN ROMANIA
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 817 din 12 noiembrie 2002
În temeiul prevederilor <>art. 8 lit. a) şi b) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 75/1999 privind activitatea de audit financiar, modificatã şi completatã prin <>Ordonanta Guvernului nr. 67/2002 , publicatã în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 649 din 31 august 2002,

Consiliul Camerei Auditorilor Financiari din România, întrunit în şedinţa din 23 octombrie 2002, hotãrãşte:

ART. 1
Se aproba Regulile de organizare a testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002, conform anexei.
ART. 2
Departamentul de învãţãmânt şi admitere şi Secretariatul general al Camerei Auditorilor Financiari din România vor duce la îndeplinire prezenta hotãrâre.
ART. 3
Anexa face parte integrantã din prezenta hotãrâre.
Prezenta hotãrâre şi anexa conţinând Regulile de organizare a testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002, se publica în Monitorul Oficial al României, Partea I, conform prevederilor <>art. 6 alin. (5) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 75/1999 privind activitatea de audit financiar, modificatã şi completatã prin <>Ordonanta Guvernului nr. 67/2002 .

Preşedintele Camerei
Auditorilor Financiari din România,
prof. univ. dr. Florin Georgescu

Bucureşti, 23 octombrie 2002.
Nr. 17.

ANEXA 1

REGULI
de organizare şi desfãşurare a testului de verificare
a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil
pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002

Potrivit prevederilor <>Legii nr. 133/2002 pentru aprobarea <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 75/1999 privind activitatea de audit financiar şi ale <>Ordonanţei Guvernului nr. 67/2002 pentru modificarea şi completarea <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 75/1999 privind activitatea de audit financiar, testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002, se organizeazã de Camera Auditorilor Financiari din România.
I. Organizarea testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002
1. Testul în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu se va desfasura în Bucureşti, la data de 14 decembrie 2002, ora 16,00, în clãdirea Academiei de Studii Economice.
2. Examinarea lucrãrilor se efectueazã de cãtre Comisia centrala de examinare, alcãtuitã din cei 15 membri ai Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România.
II. Înscrierile la testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002
1. Înscrierile la testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002, se vor efectua la sediul Societãţii de Asigurãri ROMAS, situat în municipiul Bucureşti, bd. Mihail Kogalniceanu nr. 12, în perioada 4 noiembrie 2002-6 decembrie 2002.
Pentru înscriere fiecare candidat va depune un dosar care va conţine urmãtoarele documente:
- cerere-model;
- copie de pe documentul de achitare a taxei de înscriere de 1.500.000 lei, prin virament în contul 2511.1-3592.1/ROL, deschis la Banca Comercialã Romana - S.A. - Sucursala Libertãţii, sectorul 5, sau în numerar la locul unde au loc înscrierile;
- copie de pe diploma de licenta şi copie de pe carnetul de munca sau copie de pe actul care atesta deţinerea calitãţii de expert contabil ori de contabil autorizat cu studii superioare economice;
- copie de pe actul de identitate;
- cazier judiciar în perioada de valabilitate;
- 3 fotografii tip buletin.
III. Disciplinele şi probele testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002
1. Disciplinele testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002, sunt cele prevãzute în programa analitica. Aceasta împreunã cu bibliografia se gãsesc pe site-ul www.contab-audit.ro.
2. Subiectele pentru testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu sunt stabilite de Comisia centrala de examinare, alcãtuitã din cei 15 membri ai Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din România.
3. Probele pentru testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu vor fi susţinute prin completarea unui test-grila.
IV. Desfãşurarea testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002
1. Accesul în sala de examinare se face pe baza legitimatiei emise de Camera Auditorilor Financiari din România şi a actului de identitate, potrivit listelor cuprinzând candidaţii pe sali.
2. Lucrãrile candidaţilor sunt secrete. Pentru asigurarea caracterului secret, numele, prenumele şi numãrul de legitimatie ale fiecãrui candidat se vor înscrie în coltul negru al lucrãrii, care se va sigila la predarea acesteia.
3. Pentru completarea testului-grila fiecare candidat va primi, împreunã cu acesta, câte un set de subiecte de la Comisia centrala de examinare, împreunã cu hârtia pentru ciorna.
4. Timpul completãrii testului-grila este de 3 ore.
V. Rezultatele testului de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, sesiunea decembrie 2002
1. Verificarea testelor-grila se va face electronic, sub supravegherea Comisiei centrale de examinare.
2. Pe baza punctajelor obţinute, evidentiate în listinguri, Comisia centrala de examinare va întocmi procesul-verbal de stabilire a rezultatelor testului de acces la stagiu.
3. Atribuirea calitãţii de stagiar se va efectua în ordinea descrescãtoare a punctajului. Punctajul minim este de 70 de puncte.
4. Afişarea rezultatelor se va efectua la avizierul Academiei de Studii Economice din municipiul Bucureşti, Piata Romana, sectorul 1.
5. Impotriva rezultatului afişat de Comisia centrala de examinare se pot face contestaţii în termen de 48 de ore (6 zile lucrãtoare) de la afişare, care se depun la sediul Camerei Auditorilor Financiari din România.
6. Comisia centrala de examinare va reexamina testele şi va comunica rezultatele celor în cauza, în termen de 96 de ore (12 zile lucrãtoare) de la depunerea contestaţiilor.
7. Candidaţii declaraţi admişi la testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu vor urma procedurile de înscriere stabilite prin Normele privind activitãţile desfãşurate în perioada stagiului de cãtre auditorii financiari stagiari, pentru a dobândi calitatea de stagiar.
VI. Dispoziţii finale
1. Pentru înscrierea la stagiu candidaţii admişi pot depune dosarul pentru înscriere dupã 48 de ore de la afişarea rezultatelor testului.
2. Modelul de subiecte tip grila pentru examenul de aptitudini profesionale se gãseşte pe site-ul www.contab-audit.ro

CERERE
de înscriere la testul de verificare a cunoştinţelor
în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu,
din data de 14 decembrie 2002

Subsemnatul/subsemnata ........................................., nãscut/nascuta la data de .................................... în comuna (oraşul) ................................................., cu domiciliul în localitatea ........................., str. ......................... nr. ....., bl. ......., sc. ......, et. ......, ap. ....., judeţul/sectorul ............................, legitimat/legitimata cu buletinul/cartea de identitate/pasaportul seria ......... nr. .........., eliberat/eliberata de ..................... la data de .................., cod numeric personal (CNP) ...................................., telefon: acasã ..............., serviciu ................, mobil ................, solicit înscrierea la testul de verificare a cunoştinţelor în domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu, din data de 14 decembrie 2002.

Anexez:
[] copie de pe diploma de licenta;
[] copie de pe carnetul de munca;
[] copie de pe actul care atesta deţinerea calitãţii de expert contabil sau contabil autorizat cu studii superioare economice, dacã este cazul;
[] copie de pe actul de identitate;
[] cazier judiciar în perioada de valabilitate;
[] 3 fotografii tip buletin;
[] copie a documentului de achitare a taxei de înscriere de 1.500.000 lei, prin virament în contul 2511.1-3592.1/ROL, deschis la Banca Comercialã Romana - S.A. - Sucursala Libertãţii, sectorul 5, sau în numerar la sediul Societãţii de Asigurãri ROMAS, unde au loc înscrierile.

...................... ..........................
(data) (semnatura)


-------------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016