Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECRET nr. 70 din 30 martie 1981  privind unele masuri pentru organizarea unitatilor socialiste din judetele Calarasi, Giurgiu si Ialomita, precum si din Sectorul agricol Ilfov din subordinea municipiului Bucuresti    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECRET nr. 70 din 30 martie 1981 privind unele masuri pentru organizarea unitatilor socialiste din judetele Calarasi, Giurgiu si Ialomita, precum si din Sectorul agricol Ilfov din subordinea municipiului Bucuresti

EMITENT: CONSILIUL DE STAT
PUBLICAT: BULETINUL OFICIAL nr. 23 din 31 martie 1981

Consiliul de Stat al Republicii Socialiste România decreteazã:

ART. 1
Pe data de 1 februarie 1981 se înfiinţeazã unitãţile economice prevãzute în anexa nr. 1, avînd denumirea, sediul, subordonarea, obiectul de activitate şi gradul de organizare prevãzute în aceeaşi anexa. Unitãţile înfiinţate funcţioneazã pe baza principiului autogestiunii economico-financiare, au personalitate juridicã şi se organizeazã potrivit prevederilor legale cu privire la organizarea şi conducerea unitãţilor socialiste de stat, precum şi ale <>Decretului nr. 162/1973 privind stabilirea normelor unitare de structura pentru unitãţile economice.
Subunitatile din cadrul unitãţilor înfiinţate potrivit alin. 1 sau reorganizate se încadreazã în gradele de organizare prevãzute în anexa nr. 2*).
ART. 2
Pe data de 1 februarie 1981, unitãţile prevãzute în anexa nr. 3 îşi modifica, dupã caz, denumirea, sediul, subordonarea, obiectul de activitate sau gradul de organizare, iar unitãţile prevãzute în anexa nr. 4 se desfiinţeazã.
ART. 3
Pe lîngã comitetele executive ale consiliilor populare ale judeţelor Calarasi şi Giurgiu se organizeazã, potrivit legii, organe locale de specialitate ale administraţiei de stat.
ART. 4
Gradele de organizare ale unitãţilor teritoriale ale unor ministere sau altor organe centrale, precum şi ale unitãţilor înfiinţate sau reorganizate de consiliile populare, sînt prevãzute în anexele nr. 5*) şi nr. 6*).
Direcţiile generale pentru agricultura şi industria alimentara din cadrul judeţelor Calarasi şi Giurgiu se încadreazã în categoria I.
_________
*) Anexele nr. 2, 5 şi 6 se comunica instituţiilor interesate.

ART. 5
Activul şi pasivul unitãţilor desfiinţate sau reorganizate, stabilit pe baza de bilanţ, cu indicatorii de plan economici şi financiari aferenţi anului 1981 şi contractele economice, trec la unitãţile nou înfiinţate sau reorganizate, pe baza de protocol.
ART. 6
Numãrul maxim de posturi pentru personalul de conducere din comitetele şi birourile executive ale consiliilor populare şi pentru aparatul propriu al acestora, precum şi pentru personalul organelor locale de specialitate ale administraţiei de stat şi pentru personalul unitãţilor teritoriale ale unor ministere şi altor organe centrale, se modifica potrivit anexelor nr. 7-23*).
ART. 7
Personalul muncitor care trece de la unitãţile desfiinţate sau reorganizate la unitãţile nou înfiinţate sau reorganizate se considera transferat în interesul serviciului.
ART. 8
Personalul transferat în interesul serviciului sau trecut în funcţii cu niveluri de retribuire mai mici ca urmare a aplicãrii prevederilor prezentului decret beneficiazã de drepturile prevãzute la <>art. 21 din Decretul nr. 162/1973 privind stabilirea normelor unitare de structura pentru unitãţile economice.
ART. 9
Prevederile Decretului nr. 367/1980 privind unele mãsuri pentru utilizarea raţionalã a personalului din unitãţile socialiste nu se aplica pentru posturile din unitãţile nou înfiinţate sau reorganizate, din aparatul propriu al comitetelor executive ale consiliilor populare ale judeţelor Calarasi, Giurgiu şi Ialomita şi al Sectorului agricol Ilfov, din organele locale de specialitate ale acestora, inclusiv pentru cele preluate de acestea de la unitãţile din aceeaşi categorie, din fostele judeţe Ilfov şi Ialomita şi din municipiul Bucureşti.
ART. 10
Judecãtorii şi asesorii populari care au funcţionat la instanţele judecãtoreşti desfiinţate sau a cãror raza teritorialã se modifica vor fi redistribuiti de Ministerul Justiţiei la instanţele judecãtoreşti din unitãţile administrativ-teritoriale organizate potrivit <>Decretului nr. 15/1981 privind unele mãsuri pentru îmbunãtãţirea organizãrii administrative a teritoriului Republicii Socialiste România.
Cauzele în curs de judecata la data prezentului decret la instanţele judecãtoreşti desfiinţate sau cãrora li se modifica competenta teritorialã se vor soluţiona de cãtre instanţele judecãtoreşti devenite competente.
ART. 11
Înfiinţarea şi reorganizarea unitãţilor prevãzute în prezentul decret se fac în cadrul indicatorilor de plan economici şi financiari aprobaţi ministerelor, celorlalte organe centrale, precum şi al indicatorilor aprobaţi consiliilor populare judeţene şi al municipiului Bucureşti, pe anul 1981.
ART. 12
Întreprinderile de industrializare a carnii şi a laptelui din judeţele Calarasi şi Giurgiu vor avea în conducere cîte un director şi un contabil şef şi pînã la 10 posturi de administraţie şi funcţionari, atît timp cît numãrul personalului muncitor nu depãşeşte 300.
ART. 13
Structura organizatoricã a Sucursalei municipiului Bucureşti a Bãncii de Investiţii este cea prevãzutã în anexa nr. 24*).
ART. 14
Anexa nr. 2 la <>Decretul nr. 77/1971 privind organizarea şi funcţionarea Inspectoratului General de Stat pentru Controlul Calitãţii Produselor, devenit <>Legea nr. 35/1971 , cu modificãrile ulterioare, se modifica şi se înlocuieşte cu anexa nr. 25.
ART. 15
Numãrul maxim de mijloace de transport prevãzut în <>Decretul nr. 277/1979 privind unele mãsuri pentru rationalizarea consumului de carburanţi şi gospodãrirea economicoasa a parcului de autovehicule şi în <>Decretul nr. 377/1979 privind unele mãsuri pentru concentrarea parcului auto de folosinta localã sau proprie din dotarea unitãţilor socialiste se stabileşte conform anexei nr. 26*).
Anexele la <>decretele nr. 277/1979 şi nr. 377/1979 se modifica în mod corespunzãtor.
ART. 16
Stocurile de materiale existente la data prezentului decret în depozitele fostei Baze judeţene de aprovizionare tehnico-materialã Ilfov, precum şi ale Bazei judeţene de aprovizionare tehnico-materialã Calarasi aflate în depozitele Bazei judeţene de aprovizionare tehnico-materialã Ialomita, se vor livra în continuare din aceste depozite beneficiarilor, indiferent de judeţul în care se afla, pînã la lichidare, folosind în acest scop transportul pe calea feratã, precum şi mijloace auto proprii ale bazelor sau din parcul de folosinta generalã, pentru cantitãţile nevagonabile.
ART. 17
Anexele la <>Decretul nr. 298/1979 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, la Decretul nr. 32/1980 cu privire la organizarea direcţiilor generale pentru agricultura şi industria alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi a consiliilor unice agroindustriale de stat şi cooperatiste şi la Decretul nr. 168/1980 privind înfiinţarea şi organizarea unor unitãţi din subordinea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare se modifica potrivit anexei nr. 27.
ART. 18
Lista unitãţilor de cercetare şi de proiectare prevãzute în anexa nr. 1 la Decretul nr. 139/1974 se modifica la cap. XXIV lit. C pct. 11, potrivit anexei nr. 28*), iar lista prevãzutã în anexa nr. 3 la acelaşi decret se completeazã la cap. IV "Consilii populare judeţene" conform anexei nr. 29*).
ART. 19
Anexele nr. 1-29 fac parte integrantã din prezentul decret.
__________________
*) Anexele nr. 7-24, 26, 28 şi 29 se comunica instituţiilor interesate.


NICOLAE CEAUŞESCU
Preşedintele
Republicii Socialiste România


ANEXA 1
LISTA
unitãţilor care se înfiinţeazã

(1)Denumirea unitãţii
(2)Sediul
(3)Organul cãruia îi este subordonata
(4)Obiectul de activitate
(5)Gradul de organizare

I. Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare

1. (1) Trustul de întreprinderi agricole de stat Calarasi
(2) municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3) D.G.A.I.A. Calarasi, Departamentul agriculturii de stat
(4) Coordonarea, îndrumarea şi controlul activitãţii unitãţilor agricole de stat subordonate
(5) I
2. (1)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Calarasi
(2) municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)D.G.A.I.A. Calarasi, Direcţia generalã economicã pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara
(4) Conducerea şi îndrumarea unitarã a activitãţilor de: mecanizare a agriculturii, chimizare, exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare, producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara şi transporturi auto specializate pentru agricultura şi industria alimentara.
(5) I
3. (1)Trustul horticulturii Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3) D.G.A.I.A. Calarasi, Direcţia generalã economicã a horticulturii
(4) Conducerea şi îndrumarea unitarã a întregii horticulturi, precum şi producerea, valorificarea şi industrializarea legumelor, fructelor şi strugurilor din cadrul judeţului.
(5) I
4.
(1)Întreprinderea pentru legume şi fructe Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Trustul horticulturii Calarasi
(4)Asigura materia prima din producţia fermelor proprii, preluãri de la unitãţile producãtoare contractante şi gospodãriile populaţiei; organizeazã şi rãspunde de producţia industriala şi semiindustriala prin unitãţi proprii; organizeazã şi rãspunde de valorificarea legumelor, fructelor şi strugurilor de masa.
(5) II
5.
(1)Întreprinderea viei şi vinului Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Trustul horticulturii Calarasi
(4)Organizeazã şi indruma producţia, preluarea şi valorificarea strugurilor; organizeazã producţia de vinuri şi rachiuri naturale; organizeazã, indruma şi contracteazã producţia de material sãditor viticol; asigura livrarea la export a produselor viticole şi a materialului sãditor viticol.
(5)III
6.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judelul Calarasi
(3)D.G.A.I.A. Calarasi, Direcţia generalã economicã de îmbunãtãţiri funciare şi construcţii în agricultura
(4)Executarea în antrepriza de lucrãri de irigaţii, desecare, drenaje, nivelãri, combaterea eroziunii solului şi construcţii agrozootehnice de interes local; elaborarea de studii şi proiecte pentru lucrãri de îmbunãtãţiri funciare, construcţii agrozootehnice şi de industrializare a produselor agricole, de interes local şi de mica complexitate; acordarea de asistenta tehnica, inclusiv elaborarea documentaţiilor pentru amenajãrile de interes local care se realizeazã cu mijloacele unitãţilor agricole beneficiare; executarea de prefabricate şi asigurarea de agregate minerale pentru producţia de construcţii-montaj şi realizarea lucrãrilor agropedoameliorative.
(5) IV
7.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Giurgiu
(2)comuna Vidra, judeţul Giurgiu
(3)D.G.A.I.A. Giurgiu Direcţia generalã economicã de îmbunãtãţiri funciare şi construcţii în agricultura
(4)Executarea în antrepriza de lucrãri de irigaţii, desecare, drenaje, nivelãri, combaterea eroziunii solului şi construcţii agrozootehnice de interes local; elaborarea de studii şi proiecte pentru lucrãri de îmbunãtãţiri funciare, construcţii agrozootehnice şi de industrializare a produselor agricole, de interes local şi de mica complexitate; acordarea de asistenta tehnica, inclusiv elaborarea documentaţiilor pentru amenajãrile de interes local care se realizeazã cu mijloacele unitãţilor agricole beneficiare; executarea de prefabricate şi asigurarea de agregate minerale pentru producţia de construcţii-montaj şi realizarea lucrãrilor agropedoameliorative.
(5)I
8.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice
(4)Contractarea, preluarea, depozitarea şi valorificarea cerealelor, plantelor tehnice şi leguminoaselor pentru fondul de stat, fondul de furaje şi fondul de seminţe. Administreazã rezerva de stat de cereale. Asigura livrarea la export a produselor din domeniul sau de activitate.
(5)I
9.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Centrala industrializarii carnii
(4)Contractarea şi preluarea animalelor din toate speciile şi din toate sectoarele de producţie. Urmãreşte la unitãţile furnizoare modul cum se realizeazã producţia de animale pentru tãiere, efectivele şi structura acestora. Asigura valorificarea integrala şi superioarã a produselor şi subproduselor din carne în abatoare şi unitãţi de prelucrare pentru realizarea produselor şi preparatelor destinate consumului populaţiei şi la export. Organizeazã cooperarea cu gospodãriile populaţiei pentru creşterea şi ingrasarea animalelor şi tãiere, precum şi cu alte unitãţi de industrializare a produselor agricole. Asigura realizarea sarcinilor privind livrarea carnii, preparatelor şi conservelor de carne la intern şi export.
(5)IV
10.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Centrala industrializarii laptelui
(4)Contractarea, preluarea, industrializarea şi valorificarea laptelui şi produselor din lapte. Urmãreşte la unitãţile furnizoare modul în care se realizeazã producţia de lapte şi condiţiile sanitare veterinare. Asigura realizarea sarcinilor privind livrãrile la intern şi export ale produselor din domeniul sau.
(5)IV
11.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie şi produse fainoase
(4)Producerea fainii, malaiului şi crupelor; producerea şi desfacerea prin magazine proprii de prezentare a piinii şi specialitatilor de panificatie şi patiserie; fabricarea pastelor fainoase şi biscuitilor; coordonarea, îndrumarea şi controlul activitãţii morilor prestatoare şi a unitãţilor de panificatie şi produse fainoase din subordinea consiliilor populare şi asigurarea asistenţei tehnice, tehnologiilor de fabricaţie, utilajelor, pieselor de schimb şi calificarea cadrelor necesare acestora.
(5)IV
12.
(1)Întreprinderea piscicolã Ialomita
(2)municipiul Slobozia, judeţul Ialomita
(3)Centrala producţiei şi industrializarii pestelui
(4)Piscicultura, pescuitul, industrializarea şi valorificarea pestelui şi produselor din peste.
(5)III
13.
(1)Întreprinderea piscicolã Giurgiu *)
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala producţiei şi industrializarii pestelui
(4)Piscicultura, pescuitul, industrializarea şi valorificarea pestelui şi produselor din peste.
(5)IV


────────
*) Unitate fãrã personalitate juridicã pe care este constituitã Centrala producţiei şi industrializarii pestelui Giurgiu.
14.
(1)Întreprinderea de transport specializat pentru agricultura şi industria alimentara Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Calarasi
(4)Efectuarea transporturilor tehnologice şi de aprovizionare şi desfacere a producţiei proprii, solicitate de unitãţile de stat din subordinea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare şi de unitãţile cooperatiste, în cadrul şi în afarã judeţului de resedinta, cu respectarea normelor legale. Exploatarea, întreţinerea, repararea şi casarea fondurilor fixe din dotare.
(5)III
15.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 40
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare-D.G.A.D.
(4)Aprovizionarea tehnico-materialã a unitãţilor agricole şi de industrie alimentara din raza sa de activitate.
(5)III
16.
(1)Întreprinderea pentru producerea legumelor Urziceni
(2)oraşul Urziceni, judeţul Ialomita
(3)Trustul horticulturii Ialomita
(4)Produce şi rãspunde de asigurarea materialului sãditor pentru fermele proprii, asociaţii, întreprinderi agricole de stat şi gospodãriile populaţiei, precum şi obţinerea producţiei de legume prevãzute pentru activitatea proprie. Organizeazã şi rãspunde de preluarile la fondul de stat ale produselor horticole şi de desfacerea prin unitãţi proprii în zona repartizata.
(5)II
17.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)D.G.A.I.A. Giurgiu Departamentul agriculturii de stat
(4)Coordonarea, îndrumarea şi controlul activitãţii unitãţilor agricole de stat subordonate.
(5)I
18.
(1)Trustul horticulturii Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)D.G.A.I.A. Giurgiu Direcţia generalã economicã a horticulturii
(4)Conducerea şi îndrumarea unitarã a întregii horticulturi, precum şi producerea, valorificarea şi industrializarea legumelor, fructelor şi strugurilor din cadrul judeţului.
(5)I
19.
(1)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara
(2)Giurgiu municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)D.G.A.I.A. Giurgiu Direcţia generalã economicã pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara
(4)Conducerea şi îndrumarea unitarã a activitãţilor de: mecanizare a agriculturii, chimizare, exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare, producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara şi transporturi auto specializate pentru agricultura şi industria alimentara.
(5)I
20.
(1)Întreprinderea pentru legume şi fructe Giurgiu
(2)comuna Vidra, judeţul Giurgiu
(3)Trustul horticulturii Giurgiu
(4)Asigura materia prima din producţia fermelor proprii, preluãri de la unitãţile producãtoare contractante şi gospodãriile populaţiei; organizeazã şi rãspunde de producţia industriala şi semiindustriala prin unitãţi proprii; organizeazã şi rãspunde de valorificarea legumelor, fructelor şi strugurilor de masa.
(5)II
21.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Voluntari
(2)comuna Voluntari, Sectorul agricol Ilfov
(3)D.G.A.I.A. municipiul Bucureşti Direcţia generalã economicã de îmbunãtãţiri funciare şi construcţii în agricultura
(4)Executarea în antrepriza de lucrãri de irigaţii, desecare, drenaje, nivelãri, combaterea eroziunii solului şi construcţii agrozootehnice de interes local; elaborarea de studii şi proiecte pentru lucrãri de îmbunãtãţiri funciare, construcţii agrozootehnice şi de industrializare a produselor agricole, de interes local şi de mica complexitate; acordarea de asistenta tehnica, inclusiv elaborarea documentaţiilor pentru amenajãrile de interes local, care se realizeazã cu mijloacele unitãţilor agricole beneficiare; executarea de prefabricate şi asigurarea de agregate minerale pentru producţia de construcţii-montaj şi realizarea lucrãrilor agropedoameliorative.
(5)III
22.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala industrializarii carnii
(4)Contractarea şi preluarea animalelor din toate speciile şi din toate sectoarele de producţie. Urmãreşte la unitãţile furnizoare modul cum se realizeazã producţia de animale pentru tãiere, efectivele şi structura acestora. Asigura valorificarea integrala şi superioarã a produselor şi subproduselor din carne în abatoare şi unitãţi de prelucrare, pentru realizarea produselor şi preparatelor destinate consumului populaţiei şi la export. Organizeazã cooperarea cu gospodãriile populaţiei pentru creşterea şi ingrasarea animalelor şi tãiere, precum şi cu alte unitãţi de industrializare a produselor agricole. Asigura realizarea sarcinilor privind livrarea carnii, preparatelor şi conservelor de carne la intern şi export.
(5)IV
23.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala industrializarii laptelui
(4)Contractarea, preluarea, industrializarea şi valorificarea laptelui şi produselor din lapte. Urmãreşte la unitãţile furnizoare modul în care se realizeazã producţia de lapte şi condiţiile sanitare veterinare. Asigura realizarea sarcinilor privind livrãrile la intern şi export ale produselor din domeniul sau.
(5)IV
24.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie şi produse fainoase
(4)Producerea fainii, malaiului şi crupelor; producerea şi desfacerea prin magazine proprii de prezentare a piinii şi specialitatilor de panificatie şi patiserie; fabricarea pastelor fainoase şi biscuitilor; coordonarea, îndrumarea şi controlul activitãţii morilor prestatoare şi a unitãţilor de panificatie şi produse fainoase din subordinea consiliilor populare şi asigurarea asistenţei tehnice, tehnologiilor de fabricaţie, utilajelor, pieselor de schimb şi calificarea cadrelor necesare acestora.
(5)IV
25.
(1)Întreprinderea de transport specializat pentru agricultura şi industria alimentara Giurgiu
(2)Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Giurgiu
(4)Efectuarea transporturilor tehnologice şi de aprovizionare şi desfacere a producţiei proprii, solicitate de unitãţile de stat din subordinea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare şi de unitãţile cooperatiste, în cadrul şi în afarã judeţului de resedinta, cu respectarea normelor legale. Exploatarea, întreţinerea, repararea şi casarea fondurilor fixe din dotare.
(5)III
26.
(1)Întreprinderea de exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Giurgiu
(4)Administrarea, exploatarea şi întreţinerea lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare, irigaţii, îndiguiri, desecãri, combaterea eroziunii solului din sisteme, precum şi din amenajãrile locale ale unitãţilor agricole de stat, aplicarea udarilor în sistemele de irigaţii, acordarea de asistenta şi îndrumare tehnica pentru amenajãrile locale ale cooperativelor agricole de producţie.
(5)I
27.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 41
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare-D.G.A.D.
(4)Aprovizionarea tehnico-materialã a unitãţilor agricole şi de industrie alimentara din raza sa de activitate.
(5)III
28.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice
(4)Contractarea, preluarea, depozitarea şi valorificarea cerealelor, plantelor tehnice şi leguminoaselor pentru fondul de stat, fondul de furaje şi fondul de seminţe.
(5)I
29.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Afumati
(2)comuna Afumati, Sectorul agricol Ilfov
(3)Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice
(4)Contractarea, preluarea, depozitarea şi valorificarea cerealelor, plantelor tehnice şi leguminoaselor pentru fondul de stat, fondul de furaje şi fondul de seminţe. Administreazã rezerva de stat de cereale. Asigura livrarea la export a produselor din domeniul sau de activitate.
(5)II
30.
(1)Întreprinderea avicola de stat Buftea **)
(2)oraşul Buftea, Sectorul agricol Ilfov
(3)Centrala pentru producţia avicola
(4)Producerea de oua şi valorificarea produselor avicole.
(5)I

II. Ministerul Transporturilor şi Telecomunicatiilor

1.
(1)Întreprinderea de transporturi auto Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala de transporturi auto
(4)Efectuarea transporturilor de mãrfuri, inclusiv a transporturilor cu caracter comercial de mãrfuri pentru aprovizionarea unitãţilor de desfacere şi a populaţiei, în trafic local, interurban şi internaţional, direct sau combinat cu alte mijloace de transport feroviare şi navale; efectuarea de transporturi în comun de persoane, pe linii permanente sau ocazionale, în trafic local, interurban şi internaţional; pregãtirea de cadre specifice sectorului de transporturi auto
(5)II
2.
(1)Întreprinderea de transporturi auto Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Centrala de transporturi auto
(4)Efectuarea transporturilor de mãrfuri, inclusiv a transporturilor cu caracter comercial de mãrfuri pentru aprovizionarea unitãţilor de desfacere şi a populaţiei, în trafic local, interurban şi internaţional, direct sau combinat cu alte mijloace de transport - feroviare şi navale; efectuarea de transporturi în comun de persoane, pe linii permanente sau ocazionale, în trafic local, interurban şi internaţional; pregãtirea de cadre specifice sectorului de transporturi auto.
(5)II
3.
(1)Direcţia judeteana de posta şi telecomunicaţii Giurgiu **)
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Ministerul Transporturilor şi Telecomunicaţii-lor
(4)Dezvoltarea, întreţinerea şi exploatarea mijloacelor de posta şi telecomunicaţii pe care le are în administrare, în vederea asigurãrii serviciilor P.T.T.R. pe teritoriul respectiv, precum şi a serviciilor P.T.T.R. interjudetene şi internaţionale.
(5)III

*) Se înfiinţeazã prin divizarea parţialã a Întreprinderii avicole de stat Crevedia.
**) Funcţioneazã ca unitate economicã, cu personalitate juridicã, finanţatã pe baza planului de cheltuieli de cãtre Direcţia generalã a postelor şi telecomunicatiilor.
4.
(1)Direcţia judeteana de posta şi telecomunicaţii Calarasi*)
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Ministerul Transporturilor şi Telecomunicaţii-lor
(4)Dezvoltarea, întreţinerea şi exploatarea mijloacelor de posta şi telecomunicaţii pe care le are în administrare, în vederea asigurãrii serviciilor P.T.T.R. pe teritoriul respectiv, precum şi a serviciilor P.T.T.R. interjudetene şi internaţionale
(5)III

*) Funcţioneazã ca unitate economicã, cu personalitate juridicã, finanţatã pe baza planului de cheltuieli de cãtre Direcţia generalã a postelor şi telecomunicatiilor.

III. Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale şi Controlului Gospodãririi Fondurilor Fixe
1.
(1)Baza judeteana de aprovizionare tehnico-materialã Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale şi Controlului Gospodãririi Fondurilor Fixe
(4)Aprovizionarea cu materiale de uz general în cantitãţi nevagonabile a unitãţilor economice
(5)III
2.
(1)Baza judeteana de aprovizionare tehnico-materialã Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale şi Controlului Gospodãririi Fondurilor Fixe
(4)Aprovizionarea cu materiale de uz general în cantitãţi nevagonabile a unitãţilor economice.
(5)III
3.
(1)Întreprinderea judeteana pentru recuperarea şi valorificarea materialelor refolosibile Calarasi
(2)municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Centrala pentru recuperarea şi valorificarea materialelor refolosibile.
(4)Recuperarea, colectarea, achiziţionarea şi valorificarea materialelor refolosibile şi materiilor prime de origine animala.
(5)III
4.
(1)Întreprinderea judeteana pentru recuperarea şi valorificarea materialelor refolosibile Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Centrala pentru recuperarea şi valorificarea materialelor refolosibile
(4)Recuperarea, colectarea, achiziţionarea şi valorificarea materialelor refolosibile şi materiilor prime de origine animala.
(5)III

IV. Ministerul Comerţului Interior
1.
(1)Întreprinderea pentru comerţul cu ridicatã a mãrfurilor alimentare Giurgiu
(2)Municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu
(3)Ministerul Comerţului Interior
(4)Comerţul cu ridicatã de produse alimentare şi aprovizionarea cu mãrfuri a reţelei de desfacere a comerţului socialist
(5)IV (grupa VI de ramuri)
2.
(1)Întreprinderea pentru comerţul cu ridicatã a mãrfurilor alimentare Calarasi
(2)Municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Ministerul Comerţului Interior
(4)Comerţul cu ridicatã de produse alimentare şi aprovizionarea cu mãrfuri a reţelei de desfacere a comerţului socialist
(5)IV (grupa VI de ramuri)

V. Ministerul Economiei Forestiere şi Materialelor de Construcţii

1.
(1)Inspectoratul silvic judeţean Calarasi
(2)Municipiul Calarasi, judeţul Calarasi
(3)Ministerul Economiei Forestiere şi Materialelor de Construcţii-Departamentul silviculturii
(4)Administrarea şi gospodãrirea fondului forestier şi a fondului de vinatoare şi piscicol.
(5)III
2.
(1)Inspectoratul silvic judeţean Giurgiu
(2)comuna Comana, judeţul Giurgiu
(3)Ministerul Economiei Forestiere şi Materialelor de Construcţii-Departamentul silviculturii
(4)Administrarea şi gospodãrirea fondului forestier şi a fondului de vinatoare şi piscicol.
(5)II
3.
(1)Inspectoratul silvic al municipiului Bucureşti
(2)municipiul Bucureşti
(3)Ministerul Economiei Forestiere şi Materialelor de Construcţii-Departamentul silviculturii
(4)Administrarea şi gospodãrirea fondului forestier şi a fondului de vinatoare şi piscicol.
(5)III

ANEXA 3

LISTA
unitãţilor care îşi schimba denumirea, sediul, subordonarea, obiectul de activitate sau gradul de organizare

(1) Denumirea unitãţii
(2) Sediul
(3) Subordonarea
(4) Obiectul de activitate
(5) Gradul de organizare

I. Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare
1.
(1)Staţiunea de cercetare şi producţie vitivinicolã Greaca
(2)comuna Greaca, judeţul Giurgiu
(3)Direcţia generalã economicã a horticulturii Trustul economic de producţie pentru viticultura şi vinificaţie Bucureşti
(4)Exercita în zona repartizata toate atribuţiile privind realizarea prevederilor programului dezvoltãrii viticulturii. Cercetãri privind ameliorarea viţei de vie, crearea de soiuri noi, stabilirea tehnologiilor de producţie. Producerea de material sãditor viticol, elita şi selecţionat şi verificarea tehnologiilor elaborate în cadrul zonei repartizate. Rãspunde de introducerea rezultatelor cercetãrii în producţie în cadrul zonei. Organizeazã şi indruma preluarea şi valorificarea strugurilor în judeţul Giurgiu. Organizeazã producţia de vinuri şi rachiuri; organizeazã, indruma şi controleazã producţia de material sãditor viticol; asigura livrarea la export a produselor viticole şi a materialului sãditor.
(5)II

2.
(1)Întreprinderea de exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare Slobozia
(2)municipiul Slobozia, judeţul Ialomita
(3)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Ialomita
(4)-
(5)-
3.
(1)Întreprinderea avicola de stat Crevedia
(2)comuna Crevedia, judeţul Dimbovita
(3)-
(4)Producerea de carne de pasare şi valorificarea produselor avicole.
(5)-
4.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Crevedia
(2)comuna Crevedia, judeţul Dimbovita
(3)Trustul de întreprinderi agricole de stat Dimbovita
(4)-
(5)-
5.
(1)Întreprinderea de stat pentru creşterea şi ingrasarea porcilor Niculesti
(2)comuna Niculesti, judeţul Dimbovita
(3)Trustul de întreprinderi agricole de stat Dimbovita
(4)-
(5)-
6.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Baraganu
(2)comuna Movila, judeţul Ialomita
(3)-
(4)-
(5)-
7.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Gradistea
(2)comuna Borcea, judeţul Calarasi
(3)-
(4)-
(5)-
8.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita
(2)comuna Dragalina, judelul Calarasi
(3)-
(4)-
(5)-

II. Ministerul Transporturilor şi Telecomunicatiilor

1.
(1)Întreprinderea de transporturi auto comerciale Bucureşti
(2)municipiul Bucureşti
(3)Centrala de transporturi auto
(4)Transporturi comerciale de mãrfuri pentru aprovizionarea unitãţilor de desfacere şi a populaţiei în municipiul Bucureşti, în trafic local, direct sau combinat, precum şi de transporturi de mãrfuri pentru unitãţile economice din Sectorul agricol Ilfov
(5)-

III. Consiliul popular al judeţului Giurgiu

1.
(1)Întreprinderea comercialã de stat pentru combustibili şi materiale de construcţii Giurgiu municipiul Giurgiu
(2)Consiliul popular al judeţului Giurgiu
(3)-
(4)IV

ANEXA 4

LISTA
unitãţilor care se desfiinţeazã

(1)Denumirea unitãţii
(2)Sediul
(3)Subordonarea

I. Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare
1.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- D.G.A.I.A. Ilfov,
(4)- Departamentul agriculturii de stat
2.
(1)Trustul horticulturii Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- D.G.A.I.A. Ilfov,
(4)- Direcţia generalã economicã a horticulturii
3.
(1)Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- D.G.A.I.A. Ilfov,
- Direcţia generalã economicã pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara
4.
(1)Întreprinderea pentru legume şi fructe Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Trustul horticulturii Ilfov
5.
(1)Întreprinderea viei şi vinului Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Trustul horticulturii Ilfov
6.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- D.G.A.I.A. Ilfov ,
- Direcţia generalã economicã de îmbunãtãţiri funciare şi construcţii în agricultura
7.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice Bucureşti
8.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala industrializarii carnii Bucureşti
9.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala industrializarii laptelui Bucureşti
10.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie şi produse fainoase Bucureşti
11.
(1)Întreprinderea de exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare Bucureşti
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Ilfov
12.
(1)Întreprinderea de transport specializat pentru agricultura şi industria alimentara Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Ilfov
13.
(1)Întreprinderea piscicolã Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala producţiei şi industrializarii pestelui Bucureşti.

II. Ministerul Transporturilor şi Telecomunicatiilor

1.
(1)Întreprinderea de transporturi auto Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala de transporturi auto
2.
(1)Direcţia judeteana de posta şi telecomunicaţii Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Ministerul Transporturilor şi Telecomunicatiilor.

III. Ministerul Economiei Forestiere şi Materialelor de Construcţii

1.
(1)Inspectoratul silvic judeţean Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Ministerul Economiei Forestiere şi Materialelor de Construcţii.

IV. Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale şi Controlul
Gospodãririi Fondurilor Fixe
1.
(1)Baza judeteana de aprovizionare tehnico-materialã Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale şi Controlului Gospodãririi Fondurilor Fixe
2.
(1)Întreprinderea judeteana pentru recuperarea şi valorificarea materialelor refolosibile Ilfov
(2)municipiul Bucureşti
(3)- Centrala pentru recuperarea şi valorificarea materialelor refolosibile.

ANEXA 25
LISTA
unitãţilor teritoriale în subordinea Inspectoratului General de Stat pentru Controlul Calitãţii Produselor

(1)Denumirea unitãţii
(2)Sediul
(3)Raza teritorialã în care unitatea îşi exercita şi atribuţiile prevãzute în <>art. 6 din Decretul nr. 77/1971

1.
(1)Inspectoratul municipiului Bucureşti pentru controlul calitãţii produselor
(2)municipiul Bucureşti
(3)municipiul Bucureşti-Sectorul agricol Ilfov,
judeţul Calarasi,
judeţul Giurgiu,
judeţul Ialomita,
judeţul Teleorman
2.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Alba
(2)municipiul Alba Iulia
(3)-
3.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Arad
(2)municipiul Arad
(3)-
4.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Arges
(2)municipiul Arges
(3)judeţul Arges,
judeţul Vilcea
5.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Bacau
(2)municipiul Bacau
judeţul Bacau,
judeţul Neamt,
judeţul Vaslui
6.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Bihor
(2)municipiul Oradea
(3)judeţul Bihor,
judeţul Satu Mare
7.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor
(2)Bistrita-Nasaud
(3)municipiul Bistrita
-
8.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Botosani
(2)municipiul Botosani
(3)-
9.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Braşov
(2)municipiul Braşov
(3)judeţul Braşov,
judeţul Covasna
10.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Brãila
(2)municipiul Brãila
(3)-
11.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Buzau
(2)municipiul Buzau
(3)-
12.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Caras-Severin
(2)municipiul Resita
(3)-
13.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)-
14.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Cluj
(2)municipiul Cluj-Napoca
(3)judeţul Cluj,
judeţul Bistrita-Nasaud,
judeţul Maramures,
judeţul Salaj
15.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Constanta
(2)municipiul Constanta
(3)judeţul Constanta,
judeţul Tulcea
16.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Covasna
(2)municipiul Sfintu Gheorghe
(3)-
17.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Dimbovita
(2)municipiul Tirgoviste
(3)-
18.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Dolj
(2)municipiul Craiova
(3)judeţul Dolj,
judeţul Gorj,
judeţul Mehedinti,
judeţul Olt
19.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Galaţi
(2)municipiul Galaţi
(3)judeţul Galaţi,
judeţul Brãila,
judeţul Vrancea
20.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)-
21.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Gorj
(2)municipiul Tirgu-Jiu
(3)-
22.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Harghita
(2)municipiul Miercurea-Ciuc
(3)-
23.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Hunedoara
(2)municipiul Deva
(3)-
24.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Ialomita
(2)municipiul Slobozia
(3)-
25.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Iaşi
(2)municipiul Iaşi
(3)judeţul Suceava,
judeţul Iaşi,
judeţul Botosani
26.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Maramures
(2)municipiul Baia Mare
(3)-
27.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Mehedinti
(2)municipiul Drobeta-Turnu Severin
(3)-
28.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Mures
(2)municipiul Tirgu-Mures
(3)judeţul Mures,
judeţul Harghita
29.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Neamt
(2)municipiul Piatra Neamt
(3)-
30.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Olt
(2)municipiul Slatina
(3)-
31.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Prahova
(2)municipiul Ploiesti
(3)judeţul Prahova,
judeţul Dimbovita,
judeţul Buzau
32.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Satu Mare
(2)municipiul Satu Mare
(3)-
33.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Salaj
(2)municipiul Zalau
(3)-
34.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Sibiu
(2)municipiul Sibiu
(3)judeţul Sibiu,
judeţul Alba,
judeţul Hunedoara
35.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Suceava
(2)municipiul Suceava
(3)-
36.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Teleorman
(2)municipiul Alexandria
(3)-
37.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Timis
(2)municipiul Timişoara
(3)judeţul Timis,
judeţul Caras-Severin,
judeţul Arad
38.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Tulcea
(2)municipiul Tulcea
(3)-
39.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Vaslui
(2)municipiul Vaslui
(3)-
40.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Vilcea
(2)municipiul Rimnicu Vilcea
(3)-
41.
(1)Inspectoratul judeţean pentru controlul calitãţii produselor Vrancea
(2)municipiul Focsani
(3)-

ANEXA 27

(Extras) LISTA cu modificãri la unele anexe din actele normative în vigoare privind agricultura şi industria alimentara

La <>Decretul nr. 298/1979 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare
...............................................................
-La anexa nr. 1
"Sediul, obiectul de activitate şi unitãţile subordonate trusturilor economice de producţie"

-1.
(1) Trustul economic de producţie pentru legume de cimp
(2)comuna Vidra
(3)Giurgiu
...............................................................
-La anexa nr. 5
"Lista unitãţilor din subordinea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare"
-A. Unitãţi direct subordonate Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare
-I. Centrale şi alte unitãţi similare
...............................................................
-11.
(1)Centrala producţiei şi industrializarii pestelui
(2)municipiul Giurgiu
(3)Întreprinderea piscicolã Giurgiu (fãrã personalitate juridicã)
...............................................................
-II. Întreprinderi şi alte unitãţi similare
-1.
(1)Centrul republican de reproducţie şi selecţie a animalelor
(2)comuna Balotesti, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................
-10.
(1)Întreprinderea pentru testarea reproducatorilor şi producerea de material seminal congelat "SEMTEST"
(2)comuna Balotesti, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
-34.
(1)Întreprinderea de sere 30 Decembrie
(2)comuna 30 Decembrie
(3)Giurgiu
-60.a
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 40
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
-66.a.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 41
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
-72.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 23
(2)comuna Stefanestii de Jos, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................
-B. Întreprinderi şi alte unitãţi cu personalitate juridicã din subordinea centralelor şi altor unitãţi subordonate direct Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare
...............................................................
-11.a.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
...............................................................
-17.b.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
...............................................................
-23.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Afumati
(2)comuna Afumati, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................
-47.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita
(2)comuna Dragalina
(3)Calarasi
...............................................................
-50.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Crevedia
(2)comuna Crevedia
(3)Dimbovita
...............................................................
-56.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
...............................................................
-61.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oltenita
(2)oraşul Oltenita
(3)Calarasi
...............................................................
-67.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Peris
(2)comuna Peris, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................
-80.
(1)Întreprinderea pentru reparaţii şi fabricatii Peris
(2)comuna Peris, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................
-132.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Crevedia
(2)comuna Crevedia
(3)Dimbovita
-133.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Mihailesti
(2)comuna Mihailesti
(3)Giurgiu
-134.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Tartasesti
(2)comuna Tartasesti
(3)Dimbovita
-134.a.
(1)Întreprinderea agricolã de stat Buftea
(2)oraşul Buftea, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................
-153.a.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
...............................................................
-163. bis.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
...............................................................
-195.a.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
-207.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
-235.a.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
-217.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
-275.
(1)Întreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahãr Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
-276.
(1)Întreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahãr Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Ialomita
-314.
(1)Întreprinderea piscicolã Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
-323.a.
(1)Întreprinderea piscicolã Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
-324.a.
(1)Întreprinderea piscicolã Ialomita
(2)municipiul Slobozia
(3)Ialomita
-335.
(1)Întreprinderea de cultura şi fermentarea tutunului Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Ialomita
-350.
(1)Întreprinderea de ulei Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Ialomita
...............................................................

-II. La Decretul nr. 32/1980 cu privire la organizarea direcţiilor generale pentru agricultura şi industria alimentara judeţene şi a municipiului Bucureşti, precum şi a consiliilor unice agroindustriale de stat şi cooperatiste
...............................................................

-La anexa nr. 3
"Întreprinderile şi alte unitãţi similare, subordonate direcţiilor genrale pentru agricultura şi industria alimentara prin trusturile din cadrul acestora"

-A. Prin trusturile întreprinderilor agricole de stat
...............................................................
XI.a.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
1.
(1)I.A.S.-Borcea
(2)comuna Borcea
(3)Calarasi
2.
(1)I.A.S.-Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
3.
(1)I.A.S.-Ciocanesti
(2)comuna Ciocanesti
(3)Calarasi
4.
(1)I.A.S.-Ciulnita
(2)comuna Dragalina
(3)Calarasi
5.
(1)I.A.S.-Dragalina
(2)comuna Dragalina
(3)Calarasi
6.
(1)I.A.S.-Drumu Subtire
(2)comuna Ştefan Voda
(3)Calarasi
7.
(1)I.A.S.-Gradistea
(2)comuna Borcea
(3)Calarasi
8.
(1)I.A.S.-Ivanesti
(2)comuna Dragos Voda
(3)Calarasi
9.
(1)I.A.S.-Jegalia
(2)comuna Perisoru
(3)Calarasi
10.
(1)I.A.S.-Lehliu
(2)comuna Lehliu-Gara
(3)Calarasi
11.
(1)I.A.S.-Mircea Voda
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
12.
(1)I.A.S.-Pietroiu
(2)comuna Borcea
(3)Calarasi
13.
(1)I.A.S.-Roseti
(2)comuna Roseti
(3)Calarasi
14.
(1)I.A.S.-Buciumeni
(2)comuna Budesti
(3)Calarasi
15.
(1)I.A.S.-Chirnogi
(2)comuna Chirnogi
(3)Calarasi
16.
(1)I.A.S.-Fundeni
(2)comuna Fundeni
(3)Calarasi
17.
(1)I.A.S.-Minastirea
(2)comuna Minastirea
(3)Calarasi
18.
(1)I.A.S.-Oltenita
(2)oraşul Oltenita
(3)Calarasi
19.
(1)I.A.S.-Sarulesti
(2)comuna Sarulesti
(3)Calarasi
20.
(1)I.S.C.I.P.-Ulmeni
(2)comuna Ulmeni
(3)Calarasi
21.
(1)Staţiunea didactica experimentala Belciugatele
(2)comuna Belciugatele
(3)Calarasi
...............................................................
XV.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Dimbovita
(2)municipiul Tirgoviste
(3)Dimbovita
...............................................................
7.
(1)I.A.S.-Crevedia
(2)comuna Crevedia
(3)Dimbovita
8.
(1)I.S.C.I.P.-Niculesti
(2)comuna Niculesti
(3)Dimbovita
XX.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Ialomita
(2)municipiul Slobozia
(3)Ialomita
...............................................................
1.
(1)I.A.S.-Andrasesti
(2)comuna Andrasesti
(3)Ialomita
2.
(1)I.A.S.-Balaciu
(2)comuna Balaciu
(3)Ialomita
3.
(1)I.A.S.-Baraganu
(2)comuna Movila
(3)Ialomita
4.
(1)I.A.S.-Bordusani
(2)comuna Bordusani
(3)Ialomita
5.
(1)I.A.S.-Facaeni
(2)comuna Facaeni
(3)Ialomita
6.
(1)I.A.S.-Fetesti
(2)oraşul Fetesti
(3)Ialomita
7.
(1)I.A.S.-Giurgeni
(2)comuna Giurgeni
(3)Ialomita
8.
(1)I.A.S.-Ograda
(2)comuna Bucu
(3)Ialomita
9.
(1)I.A.S.-Slobozia
(2)municipiul Slobozia
(3)Ialomita
10.
(1)I.A.S.-Stelnica
(2)comuna Stelnica
(3)Ialomita
11.
(1)I.A.S.-Vladeni
(2)comuna Vladeni
(3)Ialomita
12.
(1)I.A.S.-Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Ialomita
13.
(1)Asociaţia economicã de stat şi cooperatista pentru creşterea şi ingrasarea porcilor Gheorghe Doja
(2)comuna Gheorghe Doja
(3)Ialomita
14.
(1)Asociaţia economicã de stat şi cooperatista pentru creşterea şi ingrasarea porcilor Gheorghe Lazar
(2)comuna Gheorghe Lazar
(3)Ialomita
...............................................................
XXII.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
1.
(1)I.A.S.-Adunatii-Copaceni
(2)comuna Adunatii-Copaceni
(3)Giurgiu
2.
(1)I.A.S.-Ciorogirla
(2)comuna Ciorogirla
(3)Giurgiu.
3.
(1)I.A.S.-Clejani
(2)comuna Clejani
(3)Giurgiu
4.
(1)I.A.S.-Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
5.
(1)I.S.C.I.P.-Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
6.
(1)I.A.S.-Mihailesti
(2)comuna Mihailesti
(3)Giurgiu
7.
(1)I.A.S.-Prundu
(2)comuna Prundu
(3)Giurgiu
8.
(1)I.A.S.-Vedea
(2)comuna Vedea
(3)Giurgiu
9.
(1)I.A.S.-Toporu
(2)comuna Toporu
(3)Giurgiu
...............................................................
XXXI
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat Teleorman
Se anuleazã poziţia 7.


XXXVII.
(1)Trustul de întreprinderi agricole de stat municipiul Bucureşti
(2)municipiul Bucureşti
...............................................................
4.
(1)I.A.S.-Afumati
(2)comuna Afumati, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................

B. Prin trusturile horticulturii

...............................................................
XI.a Trustul horticulturii Calarasi
...............................................................
1.
(1)Întreprinderea pentru legume şi fructe Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
2.
(1)Întreprinderea viei şi vinului Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
3.
(1)Întreprinderea pentru producerea şi industrializarea legumelor şi fructelor Oltenita
(2)oraşul Oltenita
(3)Calarasi
4.
(1)Întreprinderea pentru producerea legumelor Lehliu
(2)comuna Lehliu
(3)Calarasi
...............................................................
XXI. Trustul horticulturii Ialomita
...............................................................
5.
(1)Întreprinderea pentru producerea legumelor Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Ialomita
...............................................................
XXIII. Trustul horticulturii Giurgiu
...............................................................
1.
(1)Întreprinderea pentru legume şi fructe Giurgiu
(2)comuna Vidra
(3)Giurgiu
2.
(1)Întreprinderea pentru producerea şi industrializarea legumelor şi fructelor Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
3.
(1)Întreprinderea pentru producerea legumelor Uzunu
(2)comuna Calugareni
(3)Giurgiu
4.
(1)Întreprinderea de sere 30 Decembrie
(2)comuna 30 Decembrie
(3)Giurgiu
...............................................................
XL. Trustul horticulturii Bucureşti
...............................................................

6.
(1)Întreprinderea pentru producerea şi industrializarea legumelor şi fructelor Buftea
(2)oraşul Buftea, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
...............................................................

C. Prin trusturile pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara
...............................................................
XI.a.Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Calarasi
1.
(1)S.M.A.-Budesti
(2)comuna Budesti
(3)Calarasi
2.
(1)S.M.A.-Bogdana
(2)comuna Dragos Voda
(3)Calarasi
3.
(1)S.M.A.-Borcea
(2)comuna Borcea
(3)Calarasi
4.
(1)S.M.A.-Ciocanesti
(2)comuna Ciocanesti
(3)Calarasi
5.
(1)S.M.A.-Cuza Voda
(2)comuna Cuza Voda
(3)Calarasi
6.
(1)S.M.A.-Chirnogi
(2)comuna Chirnogi
(3)Calarasi
7.
(1)S.M.A.-Chiselet
(2)comuna Chiselet
(3)Calarasi
8.
(1)S.M.A.-Dragalina
(2)comuna Dragalina
(3)Calarasi
9.
(1)S.M.A.-Fundeni
(2)comuna Fundeni
(3)Calarasi
10.
(1)S.M.A.-Frasinet
(2)comuna Frasinet
(3)Calarasi
11
(1)S.M.A.-Independenta
(2)comuna Independenta
(3)Calarasi
12.
(1)S.M.A.-Frumusani
(2)comuna Frumusani
(3)Calarasi
13.
(1)S.M.A.-Jegalia
(2)comuna Jegalia
(3)Calarasi
14.
(1)S.M.A.-Lehliu
(2)comuna Lehliu
(3)Calarasi
15.
(1)S.M.A.-Mircea Voda
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
16.
(1)S.M.A.-Pietroiu
(2)comuna Borcea
(3)Calarasi
17.
(1)S.M.A.-Plevna
(2)comuna Lupsanu
(3)Calarasi
18.
(1)S.M.A.-Roseti
(2)comuna Roseti
(3)Calarasi
19.
(1)S.M.A.-Sarulesti
(2)comuna Sarulesti
(3)Calarasi
20.
(1)S.M.A.-Ulmeni
(2)comuna Ulmeni
(3)Calarasi
21.
(1)Întreprinderea de exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
22.
(1)Întreprinderea de transport specializat pentru agricultura şi industria alimentara Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
23.
(1)Întreprinderea mecanicã a agriculturii şi industriei alimentare Dragalina
(2)comuna Dragalina
(3)Calarasi
...............................................................
XV. Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Dimbovita
...............................................................
14.
(1)S.M.A.-Tartasesti
(2)comuna Tartasesti
(3)Dimbovita
....................................................................
XXI. Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Ialomita
1.
(1)S.M.A.-Condeesti
(2)comuna Barcanesti
(3)Ialomita
2.
(1)S.M.A.-Fierbinti
(2)comuna Fierbinti-Tirg
(3)Ialomita
3.
(1)S.M.A.-Girbovi
(2)comuna Girbovi
(3)Ialomita
4.
(1)S.M.A.-Gradistea
(2)comuna Gradistea
(3)Ialomita
5.
(1)S.M.A.-Hagiesti
(2)comuna Sinesti
(3)Ialomita
6.
(1)S.M.A.-Horia
(2)comuna Axintele
(3)Ialomita
7.
(1)S.M.A.-Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Ialomita
8.
(1)S.M.A.-Andrasesti
(2)comuna Andrasesti
(3)Ialomita
9.
(1)S.M.A.-Balaciu
(2)comuna Balaciu
(3)Ialomita
10.
(1)S.M.A.-Bordusani
(2)comuna Bordusani
(3)Ialomita
11.
(1)S.M.A.-Ciochina
(2)comuna Ciochina
(3)Ialomita
12.
(1)S.M.A.-Ciulnita
(2)comuna Ciulnita
(3)Ialomita
13.
(1)S.M.A.-Cosimbesti
(2)comuna Cosimbesti
(3)Ialomita
14.
(1)S.M.A.-Cocora
(2)comuna Cocora
(3)Ialomita
15.
(1)S.M.A.-Facaeni
(2)comuna Facaeni
(3)Ialomita
16.
(1)S.M.A.-Fetesti
(2)oraşul Fetesti
(3)Ialomita
17.
(1)S.M.A.-Grivita
(2)comuna Grivita
(3)Ialomita
18.
(1)S.M.A.-Gura Ialomitei
(2)comuna Mihail Kogalniceanu
(3)Ialomita
19.
(1)S.M.A.-Movila
(2)comuna Movila
(3)Ialomita
20.
(1)S.M.A.-Scinteia
(2)comuna Scinteia
(3)Ialomita
21.
(1)S.M.A.-Slobozia
(2)municipiul Slobozia
(3)Ialomita
22.
(1)S.M.A.-Tandarei
(2)oraşul Tandarei
(3)Ialomita
23.
(1)Întreprinderea de exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare Slobozia
(2)municipiul Slobozia
(3)Ialomita
24.
(1)Întreprinderea de transport specializat pentru agricultura şi industria alimentara Ialomita
(2)municipiul Slobozia
(3)Ialomita
...............................................................
XXIII. Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia de utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Giurgiu
1.
(1)S.M.A.-Anghelesti
(2)comuna Bucsani
(3)Giurgiu
2.
(1)S.M.A.-Baneasa
(2)comuna Baneasa
(3)Giurgiu
3.
(1)S.M.A.-Bolintin-Vale
(2)comuna Bolintin-Vale
(3)Giurgiu
4.
(1)S.M.A.-Calugareni
(2)comuna Calugareni
(3)Giurgiu
5.
(1)S.M.A.-Ciorogirla
(2)comuna Ciorogirla
(3)Giurgiu
6.
(1)S.M.A.-Fratesti
(2)comuna Fratesti
(3)Giurgiu
7.
(1)S.M.A.-Ghimpati
(2)comuna Ghimpati
(3)Giurgiu
8.
(1)S.M.A.-Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
9.
(1)S.M.A.-Gorneni
(2)comuna Iepuresti
(3)Giurgiu
10.
(1)S.M.A.-Hotarele
(2)comuna Hotarele
(3)Giurgiu
11.
(1)S.M.A.-Izvoarele
(2)comuna Izvoarele
(3)Giurgiu
12.
(1)S.M.A.-Putineiu
(2)comuna Putineiu
(3)Giurgiu
13.
(1)S.M.A.-Vedea
(2)comuna Vedea
(3)Giurgiu
14.
(1)S.M.A.-Vidra
(2)comuna Vidra
(3)Giurgiu
15.
(1)S.M.A.-Vinatorii Mici
(2)comuna Vinatorii Mici
(3)Giurgiu
16.
(1)Întreprinderea de exploatare a lucrãrilor de îmbunãtãţiri funciare Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
17.
(1)Întreprinderea de transport specializat pentru agricultura şi industria alimentara Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
..............................................................
XL. Trustul pentru mecanizarea agriculturii, irigaţii, transporturi şi producţia dc utilaje pentru agricultura şi industria alimentara Bucureşti
..............................................................
7.
(1)S.M.A.-Peris
(2)comuna Peris, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
8.
(1)S.M.A.-Stefanesti
(2)comuna Stefanestii de Jos, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
9.
(1)Întreprinderea de ambalaje şi piese de schimb pentru agricultura şi industria alimentara Buftea
(2)oraşul Buftea, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti

La anexa nr. 4
"Lista întreprinderilor şi altor unitãţi similare subordonate Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, departamentelor, direcţiilor generale economice, centralelor şi trusturilor sale, precum şi Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, care sînt şi în subordinea direcţiilor generale pentru agricultura şi industria alimentara"

..............................................................
JUDEŢUL CALARASI
..............................................................
1.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice
2.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita
(2)comuna Dragalina
(3)Trustul întreprinderilor pentru producerea nutreturilor combinate
3.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oltenita
(2)oraşul Oltenita
(3)Trustul întreprinderilor pentru producerea nutreturilor combinate
4.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Centrala industrializarii carnii
5.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Centrala industrializarii laptelui
6.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie şi produse fainoase
7.
(1)Întreprinderea piscicolã Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Centrala producţiei şi industrializarii pestelui
8.
(1)Institutul de cercetãri pentru cereale şi plante tehnice Fundulea
(2)comuna Fundulea
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
9.
(1)Staţiunea de cercetãri pentru plante medicinale şi aromatice Fundulea
(2)comuna Fundulea
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
10.
(1)Staţiunea de cercetãri pentru culturi irigate Marculesti
(2)comuna Perisoru
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
11.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 40
(2)municipiul Calarasi
(3)Direcţia generalã de aprovizionare şi desfacere din M.A.I.A.

..............................................................
JUDEŢUL DIMBOVITA
..............................................................

11.
(1)Întreprinderea avicola de stat Tartasesti
(2)comuna Tartasesti
(3)Centrala pentru producţia avicola
12.
(1)Întreprinderea avicola de stat Crevedia
(2)comuna Crevedia
(3)Centrala pentru producţia avicola
..............................................................
JUDEŢUL GIURGIU
..............................................................
1.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice
2.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Trustul întreprinderilor pentru producerea nutreturilor combinate
3.
(1)Întreprinderea avicola de stat Mihailesti
(2)comuna Mihailesti
(3)Centrala pentru producţia avicola
4.
(1)Întreprinderea de industrializare a carnii Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Centrala industrializarii carnii
5.
(1)Întreprinderea de industrializare a laptelui Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Centrala industrializarii laptelui
6.
(1)Întreprinderea de morarit şi panificatie Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie şi produse fainoase
7.
(1)Întreprinderea pentru industrializarea sfeclei dezahar Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Centrala producţiei şi industrializarii sfeclei de zahãr
8.
(1)Întreprinderea piscicolã Giurgiu (fãrã personalitate juridicã)
(2)municipiul Giurgiu
(3)Centrala producţiei şi industrializarii pestelui
9.
(1)Institutul de cercetãri pentru legumicultura şi floricultura Vidra
(2)comuna Vidra
(3)Trustul economic de producţie pentru legume de cimp
10.
(1)Staţiunea de cercetare şi producţie vitivinicolã Greaca
(2)comuna Greaca
(3)Trustul economic de producţie pentru viticultura şi vinificaţie
11.
(1)Institutul de cercetare şi inginerie tehnologicã pentru irigaţii şi drenaje Baneasa
(2)comuna Baneasa
(3)Direcţia generalã economicã de îmbunãtãţiri funciare şi construcţii în agricultura
12.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 41
(2)municipiul Giurgiu
(3)Direcţia generalã de aprovizionare şi desfacere din M.A.I.A.
..............................................................
JUDEŢUL IALOMITA
..............................................................
2.
(1)Întreprinderea piscicolã Ialomita
(2)municipiul Slobozia
(3)Centrala producţiei şi industrializarii pestelui
8.
(1)Întreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahãr Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Centrala producţiei şi industrializarii sfeclei de zahãr
..............................................................
12.
(1)Întreprinderea pentru cultura şi fermentarea tutunului Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Centrala producţiei şi industrializarii tutunului
13.
(1)Întreprinderea de ulei Urziceni
(2)oraşul Urziceni
(3)Centrala pentru industrializarea seminţelor oleaginoase
..............................................................
Textul privitor la judeţul Ilfov se anuleazã.
..............................................................
MUNICIPIUL BUCUREŞTI
..............................................................
26.
(1)Întreprinderea de valorificare a cerealelor şi plantelor tehnice Afumati
(2)comuna Afumati, Sectorul agricol Ilfov
(3)Centrala pentru valorificarea cerealelor şi plantelor tehnice
27.
(1)Întreprinderea avicola de stat Buftea
(2)oraşul Buftea, Sectorul agricol Ilfov
(3)Centrala pentru producţia avicola
28.
(1)Întreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Peris
(2)comuna Peris, Sectorul agricol Ilfov
(3)Trustul întreprinderilor pentru producerea nutreturilor combinate
29.
(1)Întreprinderea pentru reparaţii şi fabricatii Peris
(2)comuna Peris, Sectorul agricol Ilfov
(3)Trustul întreprinderilor pentru producerea nutreturilor combinate
30.
(1)Institutul de cercetãri pentru creşterea taurinelor Corbeanca
(2)comuna Corbeanca, Sectorul agricol Ilfov
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
31.
(1)Staţiunea centrala de cercetãri pentru creşterea porcinelor Peris
(2)comuna Peris, Sectorul agricol Ilfov
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
32.
(1)Staţiunea centrala de cercetãri avicole Balotesti
(2)comuna Balotesti, Sectorul agricol Ilfov
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
33.
(1)Institutul de cercetãri pentru nutritia animalelor Balotesti
(2)comuna Balotesti, Sectorul agricol Ilfov
(3)Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice
34.
(1)Baza de aprovizionare tehnico-materialã pentru agricultura nr. 23
(2)comuna Stefanestii de Jos, Sectorul agricol Ilfov
(3)Direcţia generalã de aprovizionare şi desfacere din M.A.I.A.

La anexa nr. 9
"Lista trusturilor horticole din cadrul direcţiilor generale judeţene pentru agricultura şi industria alimentara"

6.a.
(1)Trustul horticulturii Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
(4)I
15.
(1)Trustul horticulturii Giurgiu
(2)municipiul Giurgiu
(3)Giurgiu
(4)I
La Decretul nr. 168/1980 privind înfiinţarea şi organizarea unor unitãţi din subordinea Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare
La anexa nr. 1
"I. Lista întreprinderilor de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii"

11.a.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Calarasi
(2)municipiul Calarasi
(3)Calarasi
(4)IV
23.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Giurgiu
(2)comuna Vidra
(3)Giurgiu
(4)IV
40.
(1)Întreprinderea de utilaje terasiere, îmbunãtãţiri funciare, proiectare şi executare de construcţii Voluntari
(2)comuna Voluntari, Sectorul agricol Ilfov
(3)municipiul Bucureşti
(4)III

─────────────
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016